Вял втори протест срещу АСТА

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
Коментари (62)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Петър Петров
  Петър Петров
  Рейтинг: 519 Неутрално

  150 човека ????Че те на Локото се събират повече бре.

  Горд българин с три години стаж в Испания .Вече в България и занимаващ се с крипто валути .
 2. 2 Профил на ermaht
  ermaht
  Рейтинг: 479 Неутрално

  Е как българина чака все някой друг да излезе вместо него и да му защити позицията. Пибо то за аста било за цените на горивата, парното и какво ли не още. Еххх тези 500 години. Ако не бяха руснаците още щяхме да сме с шалвари и фесове. Ама така е "Прост народ слаба държава" са казали хората.

 3. 3 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1353 Неутрално

  До коментар [#2] от "ermaht":

  Ако не бяха руснаците, сега щяхме да сме нормална европейска страна. Тия 500 години ни отровиха физически, но последните 60 ни отровиха морала.

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 4. 4 Профил на ermaht
  ermaht
  Рейтинг: 479 Неутрално

  До коментар [#3] от "Тони":
  Виж какво Тони. Не ме разбирай погрешно. Аз не съм русофил, ако това си си помислил. Само ти казвам, че ако не бяха те до сега щяхме да сме с фесове. А за каква модерна европейска страна ми говориш не те разбирам. Ако считаш турция за такава благодаря, но не бих искал да сме като тях. Защото, ако те бяха нормална европейска държава, а тя изобщо не е европейска то ЕС нямаше да им върти такива номера и да ги подритва настрани. И са си прави хората. Защото в ЕС членуват християнски държави намиращи се на територията на Европа, а не на Азия, изповядващи християнството и споделящи християнските ценности. А турция определено не отговаря на нито едно от тези изисквания. Така, че ... сори

 5. 5 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1353 Неутрално

  До коментар [#4] от "ermaht":

  Не знам всичкото това сори за какво е, но руснаците са ни освободили от турците толкова, колкото и марсианците. По вярното е, че руснаците ни заробват и сме под тяхно робство около две години, след което идва комунистическия режим.
  А точно преди тяхната намеса, България е една прекрасно развиваща се страна, от най-развиващите се в Европа, със заплати по-високи от днешните. Това ни отнемат руснаците.

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 6. 6 Профил на lz2
  lz2
  Рейтинг: 2140 Неутрално

  Всяко тещо в историята се повтаря,като фарс!

  ПравописА е поле за изява на неграмотните!
 7. 7 Профил на lz2
  lz2
  Рейтинг: 2140 Неутрално

  Защо никой не повдига въпроса за новата АКТА,която се подготва,и която вероятно ще се приеме?!

  ПравописА е поле за изява на неграмотните!
 8. 8 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1353 Неутрално

  До коментар [#7] от "lz2":

  Защото никой не ѝ е чел текста?

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 9. 9 Профил на ermaht
  ermaht
  Рейтинг: 479 Неутрално

  Вярно е че статията касае АКТА, но някак си мира не ми дава да се съглася с Тони. Илиза, че през турското робство сме били по добре според думите му. Да ама аз не съм съгласен с това. Не казвам, в никакъв случай, че не сме били икономически зависими от Русия, но според мен е по за предпочитане пред турция. Освен, ако тук не споря с туркофили. Май изобщо няма смисъл да спорим тук по тази тема. За това пожелавам на всички тук приятно забавление.

 10. 10 Профил на Десен екстремист
  Десен екстремист
  Рейтинг: 1002 Неутрално

  [quote#4:"ermaht"]ЕС членуват християнски държави [/quote]

  18,6 % от населението на Германия не са коренни немци, всяко трето дете под 5 –годишна възраст има родители, които не са немци.

  "Много съм във час! Осем години праим бюджети."- ББ ;)
 11. 11 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1353 Неутрално

  До коментар [#9] от "ermaht":

  Не знам къде говорех нещо за турско робство, може да имаш халюцинации, но няма да мога да ти помогна. Казах, че преди да влезем под комунистически режим, страната ни е била от най-добре развиващите се европейски страни. Ако си на мнение, че от турско робство сме влезнали директно в комунизма, значи ти се губят няколко годинки от часовете по история. Ако мислиш, че руснаците са ни освободили от турско робство, значи щетите са необратими.

  А апатичното отношение и към АКТА и към гражданските ни позиции като цяло се дължи на апатията, наложена ни от комунистическия режим. Комунизма репресираше най-вече морала, индентичноста и инициативата като личностни качества, затова сега ги нямаме. По-ясно не мога да го обясня.

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 12. 12 Профил на focusnik
  focusnik
  Рейтинг: 636 Неутрално

  До коментар [#5] от "Тони!":

  Явно четенето на историческа литература и документи не да ти от любимите занятия. Русия дори е ПРАТИЛА Съединението на България! И добре, че Ленин опрощава всички дългове към царска Русия, в това число и този на България. Скоро излязоха документи, има ги в интернет.
  Каква и е била целта, е друг въпрос, но резултатът е бил положителен за България.
  Не искам да споря с теб, защото е безсмислено. Фанатици има сред всички политически течения, така че това което си написал не ме учудва. То и премиерът ни е с твърде ограничени познания като теб.
  И още нещо. Много страни са имали комунистически режими, но не се оправдават, а работят. Да не говорим за Китай, който е комунистическа държава, но ние "демократите", им станахме наемни работници и се радваме, ленти режем. Каква ирония.

 13. 13 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 1755 Неутрално

  До коментар [#9] от "ermaht":
  Абе защо противопоставяш непрекъснато Турция на Русия. Това, че някой не харесва имперските мераци на Русия, съвсем не значи, че харесва имперските мераци на Турция.

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 14. 14 Профил на focusnik
  focusnik
  Рейтинг: 636 Неутрално

  Мола за ме извините за грешката - ПЛАТИЛА!

 15. 15 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1353 Неутрално

  До коментар [#12] от "focusnik":

  Русия ни е пратила освобождението?
  Резултата е бил положителен за нас?
  И въпросните бивши комунистичеки страни какво отношение имат към Русия?

  Абе, да не са забранили изучаването на история напоследък? Сега ще кажеш, че СанСтефанския договор е бил добър за нас, благодарение на Русия??

  Е, затова няма хора на протеста... Щото хората са промити.

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 16. 16 Профил на ermaht
  ermaht
  Рейтинг: 479 Неутрално

  До коментар №10 etkata
  Виж какво това, че са приели турци като гастербайтери да работят там не означава, че родените са немци. Те може да се водят немски граждани, но не са немци. Така, че аре не ме убеждавай. Това, че позволиха да им се качат на главите вече са го отчели като грешка и в никакъв случай няма да им позволят повече волности.

 17. 17 Профил на ermaht
  ermaht
  Рейтинг: 479 Весело

  До коментар [#11] от "Тони":
  Благодаря, че ме просветли. Ехх, ако не беше ти, какво ли щях да правя. Просто не ми се влизаше в детайлен спор с теб за това не съм засегнал по подробно историческите събития, но и това може да стане някой ден. Сега обаче ми се налага да излизам инъче с удоволствие бих поспорил с теб. Аз обичм да си говоркам с такива "философи и разбирачи" като теб.

 18. 18 Профил на SorryLol
  ****

  Мненията на потребителя SorryLol бяха изтрити поради системно и целенасочено нарушаване на <a href="http://www.economedia.bg/forum/">правилата за форумите</a>.

 19. 19 Профил на focusnik
  focusnik
  Рейтинг: 636 Неутрално

  До коментар [#15] от "Тони!":

  Тони, аз бях и на този протест и на предишния в студа! Точно защото разбирам опасностите от АСТА и се опистам да защитавам правата ни. Малко бяхме, защото настъпи успокоение, че нещата са уредени. Вярвай ми, ако не е АСТА, ще измислят друго.
  И не съм казал, че Русия е платила освобождението. По точно, платила е за Независимостта 1909 г., с което всички признават Съединението. Виж в края на текста.
  http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9E%D0%B1%D1%8F%D0%B2%D1%8F%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5_%D0%BD%D0%B0_%D0%BD%D0%B5%D0%B7%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D1%81%D0%B8%D0%BC%D0%BE%D1%81%D1%82%D1%82%D0%B0_%D0%BD%D0%B0_%D0%91%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F

 20. 20 Профил на Дон Кихот
  Дон Кихот
  Рейтинг: 1211 Неутрално

  Нормално, мисля че това е реалният брой на тези, на които им се плаща, за да поддържат огъня. Става дума именно за поддържане на огъня, защото в момента няма никаква конкретна причина да се организират протести, обратно, всички институции са дали заден ход и очевидно ще се изработва нов документ. С други думи, АСТА може да се отпише като предизвикателство, а ново още няма.

 21. 21 Профил на SorryLol
  ****

  Мненията на потребителя SorryLol бяха изтрити поради системно и целенасочено нарушаване на <a href="http://www.economedia.bg/forum/">правилата за форумите</a>.

 22. 22 Профил на Само Левски
  Само Левски
  Рейтинг: 902 Неутрално

  http://meto76.blog.bg/politika/2012/02/25/za-pipa-sopa-acta-gmo-i-shistoviia-gaz-ili-za-edno-o-s-byrka.909129

  За PIPA, SOPA, ACTA,ГМО и шистовия газ или за едно о(с)бъркано общество!

 23. 23 Профил на Дон Кихот
  Дон Кихот
  Рейтинг: 1211 Весело

  До коментар [#21] от "SorryLol":

  "....ти си нагъл въздухар, който насажда откровени лъжи!"

  Ето нещо свежо и нещо ново- искаш да докажа недоказуемото. Цяла държавна машина се е заела с подобни задачи, за да докаже корупцията в различни сфери и досега резултатът е повече от плачевен. Така, че остави ме да си мисля така, поемам риска от евентуална грешка. Нали на теб съвестта ти е чиста? Спи спокойно!

 24. 24 Профил на mitote
  mitote
  Рейтинг: 583 Весело

  До коментар [#1] от "tarikata":

  Локото събират 150 само ако играят мач от Лига Европа.

  Доказано е, че сит народ е патриот. Гладният заминава надалече и оттам обича родината…
 25. 25 Профил на xrp43572691
  xrp43572691
  Рейтинг: 1211 Неутрално

  [quote#20:"Дон Кихот"]Нормално, мисля че това е реалният брой на тези, на които им се плаща, за да поддържат огъня.[/quote]

  Глупости. Този протест изобщо не беше разгласен като първия. Аз сега научавам за него, а за първия (на който ходих) имаше трескава активност във ФБ например.

 26. 26 Профил на Вени Марковски
  Вени Марковски
  Рейтинг: 740 Любопитно

  [quote#25:"Митридат"]Глупоти. [/quote]
  Не са глупости. Човек, избрал псевдонима "Дон Кихот", който може да напише такава подлост, най-вероятно го прави срещу заплащане. Т.е. той/тя предполага, че всички са като него/нея.
  Този протест е по-малък, защото междувременно пропагандната машина на ПиАраса успя да убеди българите, че всичко е наред, няма страшно и т.н.
  След време, когато се окаже, че не е така, хората може пак да излязат.

  Автор съм на статиите "Интернет трол" и "Атака Ad hominem" в БГ-Уикипедия. С други думи - номерата на троловете от този форум при мен не минават.
 27. 27 Профил на Stream
  Stream
  Рейтинг: 1316 Гневно

  Да направихме първи протест! Участвувахме!

  На бяхме неприятно изненадани когато добре гледани момчета изразиха своята раболепна благодарност на Тиквата за това че се отказал от АСТА! Това стана на открито заседание на МС! Те се изказаха от името на Асоцияцията на интернет потребителите или нещо подобно! Същите били първите които били протестирали пред правителството за текста на споразумението! Аз лично винаги съм оставал крайно разочарован от такъв тип хора окупирали почти всички всички НПО-та!

  Искам да бъда разбран правилно!

  Те благодариха на Тиквата а не на хилядите участници в протеста!

  Заради подобни хора почти няма гражданско общество в България! Заради такива, които много желаят да отново минат по пътя на Любомир Павлов настоящ Медиен магнат, които започна с това, че прочете една декларация по БНТ от името на СДС! И стъпвайки върху главите и идеалите на тези които подскачахме пред Националната Телевизия, скромният лекар психиатър Павлов(или нещо подобно) тръгна по стълбата към богатството! Преди двадесет и малко години!

  Та вървете на майната си, господа добре охранени и отгледани млади кариеристи! И първо се научете на

  БЛАГОДАРИТЕ НА ТЕЗИ КОИТО СА ВИ ПОДКРЕПИЛИ,

  а не на тези от които възнамерявате да поискате нещо стъпили върху душите ни!

  Хитростта пречи на мисълта!
 28. 28 Профил на xrp43572691
  xrp43572691
  Рейтинг: 1211 Неутрално

  [quote#26:"Вени Марковски"]защото междувременно пропагандната машина на ПиАраса успя да убеди българите, че всичко е наред, няма страшно и т.н.
  След време, когато се окаже, че не е така, хората може пак да излязат.[/quote]

  Точно така стана и ще стане. Ако опре отново ножът до кокала, излизаме .

 29. 29 Профил на Ментор
  Ментор
  Рейтинг: 740 Неутрално

  [quote#11:"Тони!"]А апатичното отношение и към АКТА и към гражданските ни позиции като цяло се дължи на апатията, наложена ни от комунистическия режим. [/quote]
  Много апатични отношения може да се дължат на това, но в случая по-скоро се дължат на факта, че България замрази участието си, както и повечето европейски страни. АСТА вече е умряла работа, поне в сегашния си вид, и не виждам защо трябваше да се организира тоя протест - ясно беше, че при тия обстоятелства участието ще е мижаво. Сега само някой от заинтересованите кърлежи ще може да твърди, че обществото не счита темата за важна.

 30. 30 Профил на mr4i4o
  mr4i4o
  Рейтинг: 531 Весело

  Смешен протест, чукат на отворена врата, нали се отказахме от АКТА. Явно има неколцина жадни за протести на каквато и да е тема.

 31. 31 Профил на izabell
  izabell
  Рейтинг: 1298 Неутрално

  И протестите ви са полицейски.Една групичка младежи,излезли да демонстрират какво са научили от игрите на компютъра си,пфу ОТВРАТ!

 32. 32 Профил на silverhead
  silverhead
  Рейтинг: 426 Неутрално

  Протеста май се опитаха да го яхнат и резултата е налице..

 33. 33 Профил на kiro_ot_eu
  kiro_ot_eu
  Рейтинг: 217 Неутрално

  аз се чудя как да оцелея от тази криза и от това правителство, а тези за интернет протестират че се дразнят на авторските права

 34. 34 Профил на Тъмносин вирусоносител
  Тъмносин вирусоносител
  Рейтинг: 740 Неутрално


  Не на АКТА !

  Не на шистовия газ !

  Иво Инджев - вербуван на 8.07.83г. от ст.л-т Иван Димовски. Регистриран на 12.11.83г.
 35. 35 Профил на Hristo Genev
  Hristo Genev
  Рейтинг: 479 Любопитно

  Ами вие що не дойдохте?
  Нали сте против АКТА или не сте?

 36. 36 Профил на Вени Марковски
  Вени Марковски
  Рейтинг: 740 Разстроено

  [quote#7:"lz2"]Защо никой не повдига въпроса за новата АКТА,която се подготва,и която вероятно ще се приеме?![/quote]

  Не бих казал, че никой не повдига този въпрос. Още онзи ден изпратих писма до МВнР и до Министерски съвет с предупреждение, че се подготвя АСТА 2.0 - с изменение на регулациите на Международния съюз по далекосъобщения (ITU). Ето го: https://www.facebook.com/groups/322747524436678/343017015743062/

  Автор съм на статиите "Интернет трол" и "Атака Ad hominem" в БГ-Уикипедия. С други думи - номерата на троловете от този форум при мен не минават.
 37. 37 Профил на flagellumdei
  flagellumdei
  Рейтинг: 688 Неутрално

  Точно сега това беше абсолютно излишно!
  Трайков нали ни обеща? Изчакайте първо да се види, че лъже.
  Така му давате сигнал, че е все тая, щото си протестираме на обща база като маляките.
  Смотана логика!

  България е древна и заслужава много повече!
 38. 38 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1353 Неутрално

  До коментар [#22] от "Само Левски":

  Тая статия е писана от някой напълно нефелен кретен. Обикновенно, подобни статии поне са добре подплатени с факти, като това, което се премалчава е скрито добре. В случая още от стила на писане се вижда нулевото ниво. Фактите са като в първи клас. Лошо няма - интернет даде свободата на всеки олигофрен да се прави на журналист.

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 39. 39 Профил на grayeagle
  grayeagle
  Рейтинг: 688 Неутрално

  Сега ще се защитават печелещите в интернет от хазарта, така ли? Егати платените активисти. И с тая тъпашка маска досадихте на всички. Копиране на копирането.

 40. 40 Профил на Stream
  Stream
  Рейтинг: 1316 Любопитно

  До коментар [#36] от "Вени Марковски":

  Вие сте прав, но след това се явяват хора, които благодарят на премиера и забравят протестиращите! Когато кажете нещо и хората Ви повярват на Вас с основание при първата си медиина проява а и при всяка в известен период след това е редно да споменете хората които са Ви подкрепили!
  МЕСИАНСТВОТО е "едрата шарка" на нашето гражданско общество! Всеки що годе лидер или нещо подобно се чувствува, като герой на които трябва да му целуваме краката и след това се чудите защо хората са толкова пасивни!
  Направете го, няма да ви се счупи езика или клавиатурата!
  Споменете с добра дума и тези,"Които не пишeм матрицата" но сме Ви разбрали,повярвали и решили да протестираме!
  Благодарността задължава много повече от презрението!
  Направете го за да не останете сами следващият път!
  Стига интелектуално цупене!

  Хитростта пречи на мисълта!
 41. 41 Профил на merkel
  merkel
  Рейтинг: 793 Неутрално

  Да се вдигнем и за закона за хазарта! Милицията от ГЕРБ се кани да прокара под носа ни закона за хазарта където също има следене в интернет! Мръсен милиционерски режим!

 42. 42 Профил на Stream
  Stream
  Рейтинг: 1316 Любопитно

  [quote#41:"merkel"]Мръсен милиционерски режим! [/quote]

  Май откри топлата вода?
  Как така, взе та се отказа от праватa вяра?
  Какво стана, преди това беше Правоверен и заклет Слънцепоклоkник?

  Хитростта пречи на мисълта!
 43. 43 Профил на Don Octavio del Flores
  Don Octavio del Flores
  Рейтинг: 426 Неутрално

  За мен е абсолютна новост, че причината да се замразят действията по ратификацията на АКТА, е изчакването на произнасянето на Съда на ЕС! Това е скандално! Та Трайчо говореше за вина. Ще следя информацията за следващия протест по-внимателно и ще отида!!! Мръсни полицейщини!!!

 44. 44 Профил на merkel
  merkel
  Рейтинг: 793 Неутрално

  Ето от капитал скандалният закон за хазарта който под носа ни вместо акта ще ни следи в интеренет и милицията с поредният си нагъл опит след като първо още в началото на мандата на герб се опитаха да го направят!

  Да убиеш комар с базукаПокрай идеята да регулира онлайн хазарта, държавата рискува да създаде опасен прецедент за филтриране на интернет

  http://www.capital.bg/politika_i_ikonomika/bulgaria/2012/02/24/1773999_da_ubiesh_komar_s_bazuka/?ref=embedfp&source=www.dnevnik.bg

 45. 45 Профил на merkel
  merkel
  Рейтинг: 793 Неутрално

  Евала на КАПИТАЛ! Поклон те първи се усетиха за тоя закон за хазарта който незнайно как се появи и мина под носа ни. Между другото това е поредният опит на милицията от ГЕРБ за контрол в интернет и филтриране и следене! Не знам какатака дори капитал са забравили скандалнитя и нагъл първи опит още н началото на манадта на ГЕРБ с един закон за следеното и мобилните оператори където отново правихме бурни протести. И там под натиска на народа отстъпи милицията!

 46. 46 Профил на SeoKungFu
  SeoKungFu
  Рейтинг: 688 Неутрално

  Независимо колко човека са на улицата, у нета е бая гъчкано, и ако държавните боклуци ( government punks ) направят грешката да стъпят там, виетнамската война че им се стори разходка в парка за млади влюбени гугутчици !

  Глейте си раутата, и бъдете благодарни, че ние си гледаме нашата OR ELSE !

  ╠╩╦═╬♥∩♥{(::○::SeoKungFu::○:::)}♥∩♥╬═╦╩∞
 47. 47 Профил на SeoKungFu
  SeoKungFu
  Рейтинг: 688 Неутрално

  И да не забравяме :

  BACK OFF THE INTERWEBS !

  ... OR ELSE ...

  ╠╩╦═╬♥∩♥{(::○::SeoKungFu::○:::)}♥∩♥╬═╦╩∞
 48. 48 Профил на Stream
  Stream
  Рейтинг: 1316 Любопитно

  До коментар [#45] от "merkel":


  [quote#45:"merkel"]Не знам какатака дори капитал са забравили скандалнитя и нагъл първи опит още н началото на манадта на ГЕРБ с един закон за следеното и мобилните оператори където отново правихме бурни протести. И там под натиска на народа отстъпи милицията! [/quote]

  Ти да не страдаш от "раздвояване на личността"?
  Или ти си луд или нас смяташ за луди ?
  [quote#45:"merkel"]

  Евала на КАПИТАЛ! Поклон те първи се усетиха за тоя закон за хазарта който незнайно как се появи и мина под носа ни. [/quote]

  С тези четки започваш някак странно да ми приличаш на Росен! Мислех си, че подмазването е негов патент a то Ви било родов белег?

  Хитростта пречи на мисълта!
 49. 49 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1353 Неутрално

  До коментар [#39] от "grayeagle":

  На мен никой не ми е досадил, та не си приписвай титлата "всички". Ти не си всички, ти си само себе си.

  Какъв е проблема хората да печелят от залози в нета? Нещо ти се иска да взимаш процент от това ли?

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 50. 50 Профил на grayeagle
  grayeagle
  Рейтинг: 688 Неутрално

  Какъв процента да взимам аз. Аз не участвам в такива залагания. Процентите ги взимат тия със залозите- сик, Божков, Коце Маца, Коко и изобщо собствениците на футболни клубове. И разбира се не плащат данъци. И още нещо- според мен тия които защитават нелегалното залагане в интернет са истинските защитници на акта, защото те ще доведат по следите си полицаите до хората които си теглят нормално. Но вие сте толкова заслепени, че сте склонни да защитавате и мутри, само и само да направите единен фронт. Това си е чист криминален контингент, който водите при нас- голям, богат, онеправдан вълк сред овцете.

 51. 51 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1353 Неутрално

  До коментар [#50] от "grayeagle":

  Облагането на интернет залаганията директно облагодетелства родните мутри в стил Божков. Та кой ги облагодетелства става ясно. Само не знам ква е твоята далавера от това - просто си залуден наивник или на заплата...

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 52. 52 Профил на grayeagle
  grayeagle
  Рейтинг: 688 Неутрално

  "....Облагането на интернет залаганията директно облагодетелства родните мутри...." Остава да обясниш как, но по- добре да идеш на психиатър. Не съм на заплата- пиша по няколко коментара за целия ден- това е мнението ми. Според мен обаче ти си на заплата, защото пишеш през минута или си графоман- бълваш стотици и стотици коментари. Прочети какво пише отгоре ".. Добавяне на коментар". Коментар.Това не е форум да засипваш другите с мнения и диалози. Аз си казвам мнението и точка, а нямам желание да водя диалог.

 53. 53 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1353 Неутрално

  До коментар [#52] от "grayeagle":

  Обяснявам как - родните букмейкъри имат пунктове тук. Външните, от рода на спортингбет нямат. Като налагаш ограничения на интернет представените, даваш предимство на тия, дето имат пунктове тук. Т.е. на Божков. Всичко останало от мнението ти е на ниво лексикон ученичка в 7ми клас.
  Лека...

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 54. 54 Профил на Lemmy
  Lemmy
  Рейтинг: 1942 Весело

  Ъ-ъъ, вял протеста я! Крупна тактическа грешка е в навечерието на руските избори когато всички запутинци вият по форумите в подкрепа на джуджето, да очакваш, че същите тези хора ще протестират против АКТА. Пролетариатът не се лъже лесно. Работническо-селската интелигенция е хитра. Госдеп не пройдет!

 55. 55 Профил на acexe
  acexe
  Рейтинг: 420 Неутрално

  Закостенялото в манталитета ни мислене "с мен или без мен, все тая, значи по-добре без мен..." довежда до тази ни народна пасивност, допускайки да ни **** отзад. В Полша хората излизат заедно винаги срещу опити на властта да ги ощети по един или друг начин. Тук, седим и гледаме вечер bTV, които ни разказват за протестите и възмущението ни се свежда до коментар в интернет или Facebook "Не на АСТА!"

 56. 56 Профил на badjanak
  badjanak
  Рейтинг: 888 Неутрално

  http://30dumi.eu/2012/02/nova-zaplaha-za-svobodata-na-internet/

  "Не бъди сладък, ще те изядат, не бъди горчив, ще те изплюят" "Всеки се оплаква от липса на пари, от липса на ум-никой" Еврейски мъдрости.
 57. 57 Профил на πA®ΣH
  πA®ΣH
  Рейтинг: 479 Неутрално

  ТОНИ!
  Разбрахме,че не си в час.

 58. 58 Профил на leti_at
  leti_at
  Рейтинг: 531 Неутрално

  [quote#25:"Митридат"]Глупоти. Този протест изобщо не беше разгласен като първия. Аз сега научавам за него, а за първия (на който ходих) имаше трескава активност във ФБ например. [/quote]

  ..и аз така. На първия протест в студа ходих, а за втория разбрах в 23 часа предната вечер и просто нямаше как да си пренастроя плановете. Пишете в повече теми и по-рано, за да сме повечко на протестите-важно е!

 59. 59 Профил на Дайкири
  Дайкири
  Рейтинг: 531 Любопитно

  "Вени Марковски е известен и с политическите си и граждански позиции. На европейските избори през 2009 г. той подкрепи от името на Интернет Общество - България социалиста Ивайло Калфин. Това предизвика възмущението на членове на Интернет Общество. По това време правителството на Станишев упорито се опитваше да прокара следенето в интернет."

  http://bivol.bg/stratfor-markovski.html

 60. 60 Профил на Stan Dodov
  Stan Dodov
  Рейтинг: 426 Разстроено

  До коментар [#27] от "Stream":

  Със съжаление чета този коментар. Не съжаление към теб, а че е предизвикано подобно мнение, и то не е само твое.

  Аз съм сред тези "млади кариеристи", организирали протестите (аз специално, повече първия). Честно казано, от цялата работа файдата ми е, че съм с 50 кинта назад, хах. Същото важи и за останалите, но някои се бръкнаха с доста повече.

  Та, думата ми е, че всъщност въпросният другар, изразил благодарност към Борисов за "оттеглянето" (или каквото измислена дума ползват) е да, председател на Асоциацията на потребителите на телекомуникационни и интернет услуги (АПТИУ). Както разбрах в последствие, съмнително тихият господин в камуфлажни гащи, който вървеше до нас в челото на първия протест, е той. След протеста мизерията му беше, че организира пресконференция, за която прессъобщението беше, че е на АПТИУ И Гражданска инициатива "Не на АСТА", но... ние разбрахме точно ден по-рано, не от Асоциацията, всеки случай...
  Върховната наглост бе, когато той говори от наше име, как благодарим и не знам си още какви кочини.

  Надявам се да съм разяснил казуса.

  "НЕвиртуален" гражданин
 61. 61 Профил на Stream
  Stream
  Рейтинг: 1316 Любопитно

  До коментар [#60] от "gadabout":

  Общоевропейска акция на Avaaz.org - ACTA - time to win!

  Avaaz.org - The World in Action Dear friends across Europe,

  Our outcry has stunned European politicians and nearly buried ACTA, but the European Commission is now trying a last ditch attempt to revive it through a legal endorsement. We can stop it if we rally together again and demand the Court assesses ACTA's full impact on our Internet rights and freedoms. Sign the urgent petition now:

  Click here to sign the petition
  In days, the European Commission will try a last ditch attempt to revive ACTA. But if we intervene now this global attack on Internet freedom will collapse.


  http://www.avaaz.org/en/acta_time_to_win_eu//?vl


  Хитростта пречи на мисълта!
 62. 62 Профил на Stan Dodov
  Stan Dodov
  Рейтинг: 426 Неутрално

  До коментар [#61] от "Stream":

  Дам, и вече набира скорост, като се има предвид, че вчера или оня ден пуснаха тази подписка.

  "НЕвиртуален" гражданин
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK