Столичната община ограничи движението на автомобили около храмовете

Столичната община ограничи движението на автомобили около храмовете

© Надежда ЧипеваСтоличната община въвежда промяна в организацията на движение около храмовете в София, съобщиха от пресцентъра на общината.

От 19.00 ч. до 21.00 ч. на 13 април, петък се забранява влизането, престоят и паркирането на пътни превозни средства в двете посоки по бул. "Македония" в отсечката от площад "Руски паметник" до площад Македония.

От 20.00 ч. на 14 април до 2.00 ч. на 15 април е забранено влизането на пътни превозни средства в двете посоки, престоят и паркирането по множество улици в центъра на града. 

От 9.00 ч. до 13 ч. на 15 април се забранява престоят и паркирането на пътни превозни средства по ул. "Оборище" между бул. "Васил Левски" и ул. "Раковски". 

Промяната в организацията на движение се прави във връзка с предстоящите Великденски празници и провеждането на ритуали в храмовете на територията на столицата.

Още по темата

Коментари (2)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на elevation04
  elevation04
  Рейтинг: 604 Весело

  Я да пуснат и паяците в синята зона.....

 2. 2 Профил на Enchev,Iliya
  Enchev,Iliya
  Рейтинг: 434 Гневно

  Мъчейки се да наложат мита за истина, свещенните РЕЛИГИОЗ-РАЗДОРНИЦИ, ПОДСТРЕКАТЕЛИ, казват че в някой си петък Исус бил разпнат..., показвайки зверство, с побити пирони по ръце и крака и набодени тръни по главата на човеща фигура, зaкаченa на дървен стълб.

  СЪВРЕВЕМЕННИТЕ РЕЛИГИОЗНИ ИНКВИЗИТОРИ ПОД ПРИКРИТИЕТО НА ЦЪРКВИ И ХРАМОВЕН нямат ни капка свян пред младото ни поколение поне, че по такъв начин на неориентиралите се все още деца им пропагандират НАСИЛИЕ И ИЗВРАЩЕНИЕ на човека срещу човека, ДИСКРИМИНАЦИОННО.

  ДО КО ГААААА...?

  Защо трябва да изтъкваме ЕЖЕГОДНО зверствата и гаврите на човек над човека?

  ДО КО ГААААА..., И ПОЖЪЛТЯСАЛАТА НИ МАС МЕДИЯ ПРЕСА тв И РАДИО ЩЕ ПРОПАГАНДИРАТ РЕЛИГИОЗНОТО СРЕДНО-ВЕКОВНО ИЗДЕВАТЕЛСТВО НАД ХОРАТА, вече съвременно-ИНКВИЗИЦИОННО?

  ДО КО ГААААА...?

  ДО КО ГААААА..., ЩЕ СЕ ПОТДЪРЖА религиозната безприемственост и култ-религиозни пререкания и поляризация сред нас ХОРАТА НА демократичният 21-вивЕК?

  То и без това всичката ни пожълтясала преса, мас медии ТВ и радио, бълват ежедневно за, КРИМИНАЛ, УБИЙСТВА, зверства и престъпления, ставащи около нас.

  ДО КО ГААААА.....ще се издевателствувате над психиката ни?

  ДО КО ГААААА.....ще обгръщаме ежедневието на младото ни покоиление с помия, звесртва, криминал и насилия, ИИНКВИЗИЦИОННО?

  ОЙ НЕРАЗУМНИЙ ЮРОДЕ,

  ДОШЪЛ Е КРАЯ НА ПАРТИЙНО-КУЛТОВАТА, религиозната и етническата БЕЗПРИЕМСТВЕНОСТ СРЕД НАС!
  РАЗЕДИНЯВАЩИ ОБЩЕСТВОТО И СЪЗДАЛИ ДАЖЕ ПАРЛАМЕНТАРНАТА, ГРУП-МАЖОРИТИРАНА И ПАРТИЙНО-МАНИПУЛИРАНА ДИСКРИМИНАЦИЯ!
  ДО КОГА такъв живот бе ХОРА-БЪЛГАРИ??

  ИСТИНСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ И СЪВЪРШЕННИЯ НАЧИН НА НОВИТЕ СОЦИАЛНИ ЧОВЕШКИ ОТНОШЕНИЯ НИ ЗАСТАВЯT ДА ОСЪЗНАЕМ СЛЕДНОТО;
  ПОЛЯРИЗИРАЩАТА И РАЗЕДИНЯВАЩА ОБЩЕСТВОТО (БЕЗПРИЕМСТВЕНА) ГРУПЩИНА, да ето трагедията ни и в момента. Треагедия която Нетрябва да предаваме в наследство на подрастващото ни поколение, не само в България а и света.
  БЕЗПРИЕМСТВЕНОСТ груп-мажоритирана, и даже Парламент-ДИСКРИМИНАЦИОННA!!
  ДО КОГА такъв живот бе ХОРА-БЪЛГАРИ??

  Поляризация на Култ-идеологии,
  Поляризация Култ-религиозна и най срамното,
  ПОЛЯРИЗАЦИЯ Култ-ЕТНИЧЕСКА,
  ГРУП СРЕЩУ ГРУПА, човек срещу ЧОВЕКА,
  Нелоял срещу ТАЛАНТA, Мижитуритетна!

  "КАКВО ТУК ЗНАЧИ НЯКАКВА СИ ЛИЧНОСТ"?
  Н.Йо.ВАПЦАРОВ

  ЗАБЕЛЕЖЕТЕ И МЕЖДУ-ПАРТИЙНИТЕ ПАРЛАМЕНТАРНИ, КУЛТОВО-ИДЕОЛОГИЧЕСКИ НАПАДКИ, ПРЕРЕКАНИЯ СВАДИ И БОЕВЕ В ПАРЛАМЕНТА, НА КОИТО ВСИЧКИ СМЕ СИ ЗАТВОИРИЛИ ОЧИТЕ, НЕ Е ЛИ ТОВА ДОКАЗАТЕЛСТВО НА ИСТИНСКИ "узаконена" ПАРЛАМЕНТАРНA-ДИСКРИМИНАЦИЯ, по законите на джунглата?
  (БЕЗПРИЕМСТВЕНА) ГРУПЩИНА, да ето трагедията ни и в момента.
  Полит-ИДЕОЛОГИЧЕСКА Г/р/ЛУПЩИНА,
  Религиозна Г/р/ЛУПЩИНА, и
  Етническа Г/р/ЛУПЩИНА.
  БЕЗПРИЕМСТВЕНОСТ груп-мажоритирана, и даже Парламент-ДИСКРИМИНАЦИОНН!!
  ОЩЕ ПОВЕЧЕ, ПАРЛАМЕНТ-ГРУПИРАНО (МИЖИТУРИ-ТЕТНО), ДА НАПАДАШ ИНДИВИД ИЛИ ДРУГА ПАРЛАМЕНТ-ГРУПА КОЯТО НЕНАВИЖДАШ, ПО ЕДНА ОТ ТЕЗИ ТРИ ЧАСТНО-КУЛТОВИ ПРИЧИНИ, и да БРЪЩОЛЕВИШ за някаква си демокрация!
  ДО КОГА такъв живот бе ХОРА-БЪЛГАРИ??
  Време е на Социалната ПЕРЕСТРОЙКА;
  «ВЕЛИКИТЕ»;
  КАТОЛИЧЕСКА,
  ОРТОДОКСКА,
  БУДИСТСКА,
  ЮДАИСТСКА И
  ИСЛЯМСКА "ЛОЖИ", АКО НЕ СЕ ЗАХВАНАТ С РЕЛИГИОЗНАТА "ПЕРЕСТРОЙКА", НАЛОЖЕНА ИМ ОТ СВЕТОВНИТЕ РЕЛИГИОЗНО-ДЕМОГРАФСКИ ПРОМЕНИ, ЩЕ ДОВЕДАТ СВЕТА ДО КАТАКЛИЗЪМ, И ДО ПЪЛНО ИЗЧЕЗВАНЕ НА ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ.
  КАКВО ИМАМ В ПРЕДВИД;
  ВСЯКА ЕДНА ОСНОВНА РЕЛИГИОЗНА СТРАНА;
  ХРИСТИЯНСТВО, ИСЛЯМ, БУДИЗЪМ И ЮДАИЗЪМ, СА ДЛЪЖНИ ДА НАПРАВЯТ РАДИКАЛНИ ДОПЪЛНЕНИЯ КЪМ СВЕЩЕННИТЕ СИ КНИГИ-ПИСАНИЯ, (КОРАН, БИБЛИЯ, Талмуда, Еврейската Тора и т.н.) ДОПЪЛВАЙКИ ГИ С ИЗИСКАНОТО СВЕЩЕННОТО, но все още пренебрегнато УСЛОВИЕ ( „ПРИЕМСТВЕНОСТ” ), ОТСЪСТВАЩО И В КОРАН И В БИБЛИЯТА И в Талмудатa, Еврейската Тора, УЗАКОНЯВАЙКИ ЕДИН ПЪТ ЗА ВИНАГИ РАЗНО-ВЕРИЕТО МЕЖДУ НАС ХОРАТА НА ТАЗИ ПЛАНЕТА!!

  НЕКА СЕ ПРИЕМЕМ ЕДИН ДРУГ КАТО ХОРА-БРАТЯ-ЧЕЛОВЕЦИ, ВЯРВАЩИ В "ЕДИН-БОГ" НО С РАЗНИ ИМЕНА ( Христос, Аллах, Йехова, Буда или наречен така, както му се иска на всеки един човек от нас и т.н.)

  ДО КОГА РЕЛИГИОЗНИTE КАНОН-СЪБЛЮДАТЕЛИ, ЩЕ НИ ГЛЕДАТ ЖАЛКАТА РЕЛИГИОЗНО-ПОЛЯРИЗИРАНА ОРИСИЯ , ЗАХВЪРЛЕНА ВЪВ ВРЕМЕТО НА СРЕДНОВЕКОВНИТЕ ОСТАРЯЛИ ДОГМИ, КОГАТО ЗА ВСИЧКИ НАС ГОСПОД Е ЕДИН??

  ДО КОГА , пита вече истинският Българин?
  http://www.youtube.com/watch?v=BGpTrDEqQRs&feature=related
  http://bgsviat.narod.ru/

  БИ-СМИЛ-AЛЛО, РАХМАН Ал-РАХИМ, АМИН!!
  СМЪРТ НА П€ТРОЛ-Г€НОЦИДНИTE ПИС-КИЛЪРИ!

  Народ който не си храни собствена армия, ще трябва да храни чужда!
  "Стара Славянска поговорка"

  С уважение:
  И.П.Енчев / enchev_ip@abv.bg

  "За ПЪЛНОТО си щастие, Човек трябва да има СЛАВНО Отечество" Симонид Кьоский, 5 век преди Новата ера.
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK