Засекретиха като лични данни заплати и бонуси в общинските дружества на Варна

За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате. Вход | Регистрация
За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, влезте в профила си.
Коментари (24)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 3925 Гневно

  ГРУБО НАРУШЕНИЕ НА ЗАКОНА !!! ТИЯ СЛАДУРЧЕТА ОТ КОЯ ПАРТИЯ СА , ЧЕ ИДАТ ИЗБОРИ !!!

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 2. 2 Профил на 442
  442
  Рейтинг: 1401 Неутрално

  За общинските дружества ..... много нагло. Алооо, Варна, за това ли гласувахте ???

 3. 3 Профил на bitaka
  bitaka
  Рейтинг: 495 Любопитно

  яко лапачка,гуцита,кирчовци и т.н. хйомнета все отличници

  харпун
 4. 4 Профил на pezar
  pezar
  Рейтинг: 458 Неутрално

  Другата България .

 5. 5 Профил на Чичи (Ice Man's fan)
  Чичи (Ice Man's fan)
  Рейтинг: 624 Гневно

  НАГЛОСТ БЕЗПАРДОННА!!!

  Πάντα χωρεῖ καὶ οὐδὲν μένει
 6. 6 Профил на ПАВЛА
  ПАВЛА
  Рейтинг: 1291 Весело

  Днес във Варна, утре и в други градове...

  При главоболие не се дава Но-Шпа, въпреки че при много хора главата е кух орган с гладка мускулатура.
 7. 7 Профил на WC1
  WC1
  Рейтинг: 470 Неутрално

  Възнагражденията на управителите и членовете на бордовете на търговските дружества трябва да се оповестят в докладите за дейността които се публикуват заедно с годишния финансов отчет в Търговския регистър до 30 юни а за акционерните дружества до края на юли Дойността и договорите които са сключвали са много по-интересни и важни от бонусите

  ATX
 8. 8 Профил на Митко Василев
  Митко Василев
  Рейтинг: 616 Неутрално

  Да, разбрах вече новината.
  Ами, какво да кажа, освен че това е пълно безобразие. Със сигурност е лична тайна това, колко изкарва човек, както и за какво харчи парите си, обаче презумпцията не важи, когато става дума за публични личности, които получват заплата от публичните финанси.

  това, че казваш даден факт, не означава, че непременно го харесваш. въпреки че за 95% от аудиторията значи точно това
 9. 9 Профил на WC1
  WC1
  Рейтинг: 470 Неутрално

  тук се свири на много низззка струна

  ATX
 10. 10 Профил на foure
  foure
  Рейтинг: 521 Гневно

  Тези тиквеници няма да разберат, че ние сме им работодатели, ние им плащаме заплатите и имаме право да ги знаем. Явно ще трябва да ги уволним, че новите да се научат. Другият вариант е да станем феодална държава - плащаш данъци за да живееш и толкова.

 11. 11 Профил на Спас Спасов
  Спас Спасов
  Рейтинг: 1291 Неутрално

  До коментар [#7] от "MB":

  Абсолютно си прав МВ! Точно по тази причина с друго искане (изх. №ДОИ 12000021ВНИ001 от 10.04.2012г.) поисках от Общинския съвет да ми предостави копие от предварителен договор, с който общинската фирма "Градски транспорт" се е задължила да изкупи дяловете на частния си "конкуринт" "Транстриумф холдинг".
  Резултатът от искането е "отказ". А мотивът: "Клаузите по сключения договор представляват търговска тайна, като двете страни изрично са се задължили условията по този договор да не бъдат разгласявани до финализиране на сделката".
  Поводът да поискам копието от договора е неофициалната информация, че една от клаузите в него предвижда неустойка в размер на 1.5 млн. лв., която да бъде изплатена в полза на "Транстриумф холдинг" в случай, че сделката не бъде осъществена.

 12. 12 Профил на exit13
  exit13
  Рейтинг: 418 Неутрално

  Всеки прави каквото си иска в тая Държава.Засекретява,разсекретява, пълен хаос.Така е като се чувстват недосегаеми

 13. 13 Профил на radoslavivanov
  radoslavivanov
  Рейтинг: 470 Весело

  Целия град Варна представлява едно секретно поделение(специално).Граждни там няма, само крепостни селяни(овце), които любимите им овчари ги стрижат колко може повече.

 14. 14 Профил на pepi1442
  pepi1442
  Рейтинг: 521 Неутрално

  Аве ей варненци - такива ли сте овце бе - тея общинари си правят егаси яката гавра, а вие с бодра стъпка ги преизбирате 15 години същите!! Тъпи ли сте или сте нещо слънчасали???
  Бургазлии са поне 5000 пъти по-напред с акъла от вас бре!!!

  dnevnik са част от статуквото!
 15. 15 Профил на Васил Дакев
  Васил Дакев
  Рейтинг: 624 Неутрално

  До коментар [#1] от "КМЕТ В СЯНКА": ГЕРБ,господине! ГЕРБ върлува във Варна.

 16. 16 Профил на Тъпата майна
  Тъпата майна
  Рейтинг: 1291 Неутрално

  Някой трябва да припомни на тези михлюзи идеята на израза "публична администрация" и след това да ги сложи на топло за (макар и индиректно) потъпкване на конституцията.

  Това мнение е дело на една тъпа майна
 17. 17 Профил на ambraziven
  ambraziven
  Рейтинг: 367 Неутрално

  В последните години Варна е в пълен упадък!Пожелавам на ГЕРБ още един мандат за да затрие напълно Варна!Стари слави, само това и остана на Варна!Нямам думи...изборите във Варна според мен бяха жестоко манипулирани,но това е живота в нашата родина!

 18. 18 Профил на Orchid
  Orchid
  Рейтинг: 829 Неутрално

  Завалиите...сигурно ги е срам да обявят, че работят доброволно и имат по-малки от средните доходи...


  [quote#11:"Спас Спасов"]Резултатът от искането е "отказ"[/quote]
  Изроди! Тия наистина са си повярвали, че са недосегаеми.... А може би наистина са такива, след като варненци ги търпят. Че и гласуват за тях. Чудя се коя е следващата инстанция за изискване на информацията? Защото няма такъв филм, в който да има засекретяване на информация за ОБЩЕСТВЕНИ средства, т.е. част от тях са лично мои и имам право да зная какво става с тях!

 19. 19 Профил на Orchid
  Orchid
  Рейтинг: 829 Весело

  До коментар [#15] от "molesan2":
  Грешка. ТИМ се казва управляващата "партия"

 20. 20 Профил на saseff
  saseff
  Рейтинг: 572 Неутрално

  "СТРОГО СЕКРЕТНО"

  Публикувано през m.dnevnik.bg

  saseff
 21. 21 Профил на exit13
  exit13
  Рейтинг: 418 Неутрално

  До коментар [#13] от "radoslavivanov":

  Това важи за цяла България.

 22. 22 Профил на Alexander Lazarov
  Alexander Lazarov
  Рейтинг: 470 Неутрално

  А защо така упорито се мълчи за заграбването на Морската градина и превръщането й в нещо средно между жилищен квартал и бетониран курорт? Ами защо нищо не се казва за това, че областният управител Данчо Симеонов е издал пълномощно на Холдинг Варна да се подписва вместо него: http://bivol.bg/images/stories/Capture_decran_2012-04-23_a_22.11.19.jpg
  Защо така упорито се мълчи на тези теми?

  rm -rf /bin/laden
 23. 23 Профил на Carmina BULGARANA
  Carmina BULGARANA
  Рейтинг: 572 Неутрално

  © 2012 – Bogomil Kostov AVRAMOV-HEMY
  ТЪЖЕН ХАДЖИЛЪК
  от
  Богомил Костов АВРАМОВ РУСЕВ-ХЕМИ
  Когато си на двадесетина години, ти се иска планини да преместваш. Не така стоят нещата обаче, ако си обездвижен. Такава е съдбата на Д.Й.. В чиято полза, с не особено голям ентусиазъм, протече кратка БЛАГОТВОРИТЕЛНА ИЗЛОЖБА-БАЗАР, (25.04.3012.!), в залите на „АКТИВ-АРТ“-Варна. (Варна-9000, ул. Дунав № 5!) Има Господ-Бог. Все пак нещоси се продаде. Все пак ще има незначително - всякак е необходимо - спомоществование. За да продължи подходящото лечение в клиниката „ЦЕНТЪР ЗА БИОКОРЕКЦИИ“, на професор ВАСИЛИЕВ в ИЗРАЕЛ. Очевидно става дума за знаменитият още по съветско време професор по космическа медицина Виталий Николаевич ВАСИЛИЕВ, с доказани на 100% излекувани пациенти в Испания, България, САЩ и др. И, когото дори Майка ТЕРЕЗА благославя.
  Д.Й. вече е посещавал клиниката два пъти. Резултатите са обнадеждяващи. Предстои ново посещение. Лечението трае десет дни. Необходими са минимум 10 221 Евро. Отделно разходите за пътуване, и престой. Слаба е надеждата тази сума да бъде набрана, чрез подобни зле разгласени мероприятия. Защото, при текущ бизнес-форум в Спортна зала-Варна, истинските колекционери на артефакти никакви ги нямаше. Във всеки един случай, щом Държавата отказва да финансира подобно лечение, единствен изход остава – МИЛОСТИВОТО СЪРЦЕ НА САМАРЯНИНА. Жалко, но факт. В клиниката на професор Иван ВАСИЛИЕВ лекуват подобни заболявания 60-70 подрастващи от България. За които институции считат, че е държавата няма интерес да бъдат подпомагани. Колко ли подобни български случаи има по останалите клиники по света? Щото у нас, май подобна клиника не се види. Бог да пази Болгария Всевечна.
  Някога, когато е нямало помен от настоящата проблясваща европеидна държавност, на хаджилък се е ходило на своя сметка и отговорност. За пост, молитва, кеф и удоволствие. С напредване на технологиите нещата стават значително по-сложни, по-скъпи, и не съвсем безнадеждни. Щото без молитва не може, но една само молитва не стига. Парàта е парà. За безплатни закуски отдавна, нищо не се чува. Както й, за ЯКА ДЪРЖАВНА ЗДРАВНО-СОЦИАЛНА ПОМОЩ. Така че, ако някой имащ реши от сърце да помогне, нека се свърже на И-мейл: [email protected]. Не преставам да се питам. Прекаленото институционализиране на МАТИ БОЛГАРИЯ ВСЕВЕЧНАЯ, не изяжда ли прекалено значителни фондове? И, ако това е така, нищо чудно, че с младежта нещо става. При това – съвсем не позитивно. Поне по отношение на здравословие.
  THE END
  25.04.2012/23:33

  ЛОЯЛНОСТТА Е ДВУПОСОЧНА УЛИЦА!
 24. 24 Профил на tonixxl
  tonixxl
  Рейтинг: 8 Гневно

  Ахмед Демир Доган -от спестявания е декларирал 1 241 674 лв.

За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате. Вход | Регистрация
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK