Първанов плаши със съд апаратен избор на Станишев

Първанов плаши със съд апаратен избор на Станишев

© ДневникДесет дни преди конгреса на БСП Георги Първанов заплаши със съд апаратен избор на нов председател и ново ръководство. Предишният президент се оплака от нарастващото влияние на апарата на "Позитано" 20 и силовото му налагане върху местните структури, но декларира убеденост, че ще спечели лидерската битка в БСП.


Първанов свика специална пресконференция по повод поредната му книга "Позиции и идеи", издание на "Захарий Стоянов". Докато разясняваше тезите си как БСП може да спечели следващите парламентарни избори, той я сравни със социалдемократите в Германия, където фигурата на партийния платен функционер отшумявала, а в родната левица - напротив, ролята на апарата нараствала.


По думите му 20 служители в партийната централа, назначени от сегашния председател Сергей Станишев, са избрани за делегати - те пък ще гласуват и за следващия ръководител на БСП. Никога не е било подобно нещо, това е смесване на функциите, коментира Първанов.
Видя и "деформирано представителство" на партийния форум, защото той единствен се бил отказал от дадената му от устава възможност да бъде делегат по право. Според устава на БСП около 60-ина души, в това число бивши и настоящи депутати, президенти, председатели на Народното събрание от БСП и председатели на партията са делегати по право.


"Кой освен мен се е подложил на пряко гласуване в партийната си организация, защо не го направи председателят или депутатът Х от n-ския район", възмути се бившият президент. И предупреди, че така се създава партийна аристокрация.


Откровени гафове


Откровени гафове в хода на отчетно-изборната кампания в БСП могат да създадат проблеми при регистрацията на новото ръководство, предупреди Първанов и намекна, че би могъл да оспори апаратен избор на Станишев. Първанов даде пример с председателя на БСП-Кърджали Милко Багдасаров, който на пленума на 4 май е одобрен за шеф на комисията по предложенията (която реди бюлетините и обичайно "раздава листчетата" на делегатите с "правилните имена"), а е избран за делегат на 5 май.


На уточняващ въпрос обаче дали заради "откровените гафове", ще атакува конгресните решения, Първанов заяви: "През ум няма да ми мине за съдебно оспорване. Обръщам внимание на онези, които в своята припряност да спечелят служебно, да си изчистят гафовете на следващ пленум до конгреса". Не искам да вярвам, че това е нарочно, добави той.


Конгресът ще мине и на другия ден започваме кампанията за изборите през 2013 г., как ще обединим и консолидираме хората, ако има такова разграничение на "мои" и "твои", попита реторично той. "Ако някой си мисли, че може да развърже възела, след като го е разсякъл, греши", заяви още Първанов. И добави: "Има някой в БСП, който задава въпроса: "Ти с мен ли или с другия?", но това не съм аз".


55:45 в полза на Първанов


Бившият президент се оплака още, че върви спекулация с номинациите за председател на партията, строго контролиран, направляван от "Позитано" 20. И се позова на "наше проучване", без да спомене социлогическо ли е и на кой, че съотношението между него и Станишев сред делегатите на конгреса трябва да е 55:45. Промяната е възможна, аз твърдя, че ще успея, декларира той в отговор на въпрос какво ще прави, ако не спечели лидерската битка.


Първанов напомни тезата си, че макар БСП да е идейна, програмна партия, й трябва силен, печеливш лидер, който да спечели двубоя с Бойко Борисов. "Твърдя, че мога да изведа партията до победа на парламентарните избори до 2013 г., не знам дали ще е достатъчна за самостоятелно управление, но искам да го чуя и от останалите кандидати за председател на БСП", заяви още той.


Черният пиар срещу Първанов струвал 1 млн. лева


"Аз съм в политиката повече от 20 години, преживял съм тежки национални кампании - срещу Иван Костов, Петър Стоянов, Бойко Борисов, който през 2006 г. беше в лагера на моите опоненти, но такава кална кампания, такова обругаване ми се случва за първи път", сам повдигна въпроса той. И добави, че според неговия екип в тази кампания са хвърлени над 1 млн. лева.


"На бой нося, но поне този ресурс, хвърлен за моето обругаване, да беше довел до нещо добро за БСП", каза той. И попита реторично: "Какво печели ръководството на БСП от такава кампания, която е ново издание на онзи клип с брадвата".


Като "крещящ пример за черен пи ар" срещу него Първанов определи и информациите, че като президент през 2003 г. е наградил с почетен орден "100 години Илинденско-Преображенско въстание" международен трафикант Алекси Стоименов, осъден през 1968 г. в Италия. "Това идва да покаже, че за да ме елиминират, моите опоненти са готови да се върнат не в 1968 г., а в 1908 г."


Добави, че списъкът с отличените не е бил подготвен от президентската администрация, а от инициаторите на честването - "един високо представителен комитет от хора учени, представители на БАН, на Софийски университет, на Тракийския университет, на Македонския научен институт и т.н. В т.ч. и на някои граждански организации като Тракийската организация и партии като ВМРО".


Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (109)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на jubal harshaw
  jubal harshaw
  Рейтинг: 1291 Неутрално

  Айде, цепете я столетницата и отивайте в историята при дядо Благоев.

  http://jubalharshaw.wordpress.com
 2. 2 Профил на Ристьо
  Ристьо
  Рейтинг: 572 Весело

  ЦИТАТ :
  ...........И се позова на "наше проучване", без да спомене социлогическо ли е и на кой
  -------------

  на агенция "ЕЖК" - една жена казала

  светът се върти около проучвания на неназован субект

 3. 3 Профил на moriarti
  moriarti
  Рейтинг: 778 Весело

  Кучетата си лаят, но ПЕС-а е зъл и хитър. Накрая Гъзе Пърданов ще припне към Сирищник с подвита опашка... да си пише мемоарите. "Аз веднъж като съгледах един млад архар и си викам... да го таковам ли или да си гръмна..." и прочие.

  "ДУМА" + "Дневник" = "ДУМНИК"
 4. 4 Профил на BGman1
  BGman1
  Рейтинг: 624 Весело

  Ритане по кокалчетата..дано стигнат и до ръкопашен бой.....пък аз ям пуканки

  bigman
 5. 5 Профил на Тарасконски
  Тарасконски
  Рейтинг: 484 Любопитно

  "декларира убеденост, че ще спечели лидерската битка в БСП" живее си в собствения филм Седефчов Гоце. Хубаво се готви да печели, ама що не каза за наркодилъра, когото е наградил. Така и така е събрал журналистите, що не им разказа и за ДС. Ние това, че си вярва, че ще покорява БСП и света, вече го знаем. Да разкаже малко за далаверките, които е въртял.

 6. 6 Профил на mak1951
  mak1951
  Рейтинг: 418 Весело

  този път Първано се оля съвсем!

  mak1951
 7. 7 Профил на NPaine
  NPaine
  Рейтинг: 1291 Неутрално

  Не разбрах, Гоце наградил ли е наркотрафикант или не е наградил?

  Щото ако е наградил наркотрафикант и се опитва да се изкара "очернен" то той стига ново дъно на моралното падение. Хем насран, хем голям дето е казал народа.

  "People should not be afraid of their government. Governments should be afraid of their people."
 8. 8 Профил на remover
  remover
  Рейтинг: 418 Неутрално

  Ей тоз кокал бе ,много е сладък ,не могат да се разберат ,вечния раздор ...

  Публикувано през m.dnevnik.bg

 9. 9 Профил на 5150
  5150
  Рейтинг: 264 Весело

  Верно е много страшно , и аз се уплаших!

  K 626 in D minor
 10. 10 Профил на milena_82
  milena_82
  Рейтинг: 418 Неутрално

  Първанов е болен от т.нар.лидеромания!Голям напън да бъде важен в тесен кръг,не му ли стигаха двата президенски мандата!

 11. 11 Профил на Meчо Пух
  Meчо Пух
  Рейтинг: 761 Весело

  Мамини сладки! Най-добре всеки да си вземе пенсионерска група по нтереси и да си спретне партийка.

  Колкото повече, толкова повече!
 12. 12 Профил на moloko_
  moloko_
  Рейтинг: 565 Весело

  Гоце да се оплаква от интриги,измами,пропаганда и черен ПР е като педофил да се оплаква от това,че са го пуснали в детската градина Освен всички скандали с даването на българско гражданство на престъпници,помилванията на убийци и даването на орден "Стара планина" на Доган,сега излиза,че е награждавал и наркотрафиканти,каква изненада

 13. 13 Профил на petark
  petark
  Рейтинг: 418 Весело

  Гоце, нервичките нещо не издържат май кофти е да изпуснеш президентските лостове за контрол ...

 14. 14 Профил на takeshi303
  takeshi303
  Рейтинг: 726 Неутрално

  Започвам да харесвам Станишев и Първанов.
  Не знам що за човек би гласувал за БСП, след като ясно се вижда що за мошеници и интриганти са, но това е друг въпрос.

 15. 15 Профил на paolo51
  paolo51
  Рейтинг: 470 Неутрално

  Я се стегнете! Погледнете какво правят другарите от братска Русия. Менкат се. Какви простотии правите, че чак до бой ще я докарате. Срамота !

 16. 16 Профил на elevation04
  elevation04
  Рейтинг: 572 Весело

  Тоя Гоце, като спря да пише доноси - взе да пише книжлета с глупости

 17. 17 Профил на 100 Рублей за Доллар
  100 Рублей за Доллар
  Рейтинг: 1025 Весело

  Гоцееееее! Остава агент Гоце да покаже и "неше проучване", че СърГей си пада по по-млади от него мъже
  Само така другарЕ, време е да разцепите, не само да се клонирате в други ченгесарски партии!

  Жуеш нагло ть1 хамон... Ах, как видно что шпион...!
 18. 18 Профил на yokicha
  yokicha
  Рейтинг: 518 Весело

  Ха ха
  То ако се отиде до съд - първанката ще е победител.
  Той нали ги е назначавал всичките там със 150 годишен мандат

 19. 19 Профил на bibian
  bibian
  Рейтинг: 675 Весело

  Първанов, Първанов, това чудовище Станишев сам си го отгледа по свой образ и подобие - едвам спасихме държавата от него, а сега вие сами се оправяйте в партията. Дано прекарването да е приятно, ама едва ли

  以其终不自为大,故能成其大。~~ 老子
 20. 20 Профил на Дива селянка RIP
  Дива селянка RIP
  Рейтинг: 418 Неутрално

  Мдааа. Парите от Москва вече са за Кунева и тия двамата са останали на сухо.

 21. 21 Профил на Милен
  Милен
  Рейтинг: 1328 Весело

  полека-лека гоце се ориентира към книжките след конгреса ще има достатъчно време и да чете и пише книжки

  "Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит."
 22. 22 Профил на Борко
  Борко
  Рейтинг: 367 Весело

  Ние го чакаме да се оттегли Гоцето, а той сега пък решил да се съде.Как бе Гошо скочи лошо и сам до уши в калта се изгуби

 23. 23 Профил на felipeeee
  felipeeee
  Рейтинг: 509 Весело

  До коментар [#7] от "NPaine":

  Наградил го е, но се прави, че той не е бил запознат що за човек е Алекси и че наградата била идея на други партии и сдружения. Пак се опитва да се измъкне по заобиколния. Щом е толкова убеден, че има кампания срещу него, която да му вади черните ризи, нека излезе и даде обяснение верни или неверни са нещата, които се пишат. Нека се обоснове, да извади доказателства. Не може само да се бие в гърдите и да казва "Аз ще спечеля сега, после и през 2013 на изборите ще спечеля срещу Бойко.". Прекалено е самонадеян и ако наистина си вярва, ще падне много лошо. Едва ли остана човек в България, който да му повярва. Всички бяхме свидетели на неговата пасивност и през двата му мандата на президент. Всички чухме и видяхме как лъжеше преди изборите, че ще направи това и онова, а после нищо не направи. Как да му повярваме сега? Не става! Да се отказва по-добре и да не се показва повече.

  bezsmyrten
 24. 24 Профил на Владимиров
  Владимиров
  Рейтинг: 675 Неутрално

  Ха-ха-ха, един абсолютен апаратчик се ядосва, че друг типичен апаратчик го прецакал с апарата.........кофти е другарю Гоце, когато те халосат с твоите камъни по твоята глава, ама какво да се прави, бъдещето е на младите (апаратчици)......

 25. 25 Профил на ludiakolio
  ludiakolio
  Рейтинг: 442 Неутрално

  Цялата държава е на тоя хал.Гоце,Боце,Соце-пълнат гушите,а народа им гледа театрите само.Няма ли край тоя цирк,българите скоро няма да ги има за зрители...?

 26. 26 Профил на др. Иванов
  др. Иванов
  Рейтинг: 624 Неутрално

  За съжаление някой хора не разбраха, че са политици от миналото! Най-изявените от тях са Костов и Първанов.
  За да няма недоразумения ще допълня, че не говоря за тези от герб, защото те са карикатури на хора и политици и за тях класации няма, има затвори!

  Комунист - реформатор, реформатор - милиционер, милиционер - агент, в един и същи строй!
 27. 27 Профил на RED MAFIA
  RED MAFIA
  Рейтинг: 624 Весело

  Битката за парите на енергетиката АЕЦ е безмилостно жестока, даже е епична.
  ГОЦЭ ако загуби Ковачки ще го гръмне !

  Когато стоиш достатъчно дълго до брега на реката и гледаш, ще видиш как пред теб по водата преминава трупът на врага ти
 28. 28 Профил на 100 Рублей за Доллар
  100 Рублей за Доллар
  Рейтинг: 1025 Любопитно

  До коментар [#23] от "Filip":

  Истиският комунист може да каже всякакви неща за себе си, но не истината, защото ако го направи трябва веднага да отиде в затвора - където му е мястото. Ти чакай от Гоце да говори истината.... ХАХА

  Жуеш нагло ть1 хамон... Ах, как видно что шпион...!
 29. 29 Профил на stasi666
  stasi666
  Рейтинг: 418 Неутрално

  Браво Гоце,умирам от кеф като чета как тъпоумния български народ си ги избира и обича.Започшам да гласувам само за БСП за да сте си бедни вовеки

 30. 30 Профил на lz2
  lz2
  Рейтинг: 1685 Неутрално

  Гоце е нищожество,но Станишката е такъв мързел,че се е вкопчил в службицата,дето не се работи,като кърлеж!Много са жалки и двамата!

  ПравописА е поле за изява на неграмотните!
 31. 31 Профил на Petar Pountchev
  Petar Pountchev
  Рейтинг: 418 Неутрално

  "Дневник", заглавието ви е подвеждащо, да не кажа лъжливо! ЦИТАТ от нея: Първанов заяви: "През ум няма да ми мине за съдебно оспорване."
  Да, привлякохте вниманието ми и прочетох информацията. В това успяхте. Защото не мислех, че сериозен вестник си служи като жълтите - с крещящи лъжливи заглавия.
  Няма по-лесен начин да изгубите доверието на читателите си.

 32. 32 Профил на Gouverneur général
  Gouverneur général
  Рейтинг: 932 Весело

  До коментар [#27] от "RED MAFYA":
  Питай Ант. Ант. - Тонич как гръмнаха в коляното Д.Калчев по пътя за Воден резиденция Рз !

  1945 г. започна ЗЛАТЕН ВЕК за ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ
 33. 33 Профил на bta
  bta
  Рейтинг: 1291 Неутрално

  Отази история ще спечели Демокрацията а това е идеално.

 34. 34 Профил на mironz
  mironz
  Рейтинг: 418 Неутрално

  Гоце ще вади компроматите ,или отива в забвение .Но в крайна сметка неизбежното идва за целия политически елит .Мястото на боклука е на боклука .Да се надяваме до тогава да е останал читав българин в това пробито корито България.

 35. 35 Профил на renegat
  renegat
  Рейтинг: 372 Гневно

  "И предупреди, че така се създава партийна аристокрация."
  А до сега нямахте ли аристокрация? Смешник! Ти си вреден за нацията!!!

 36. 36 Профил на 100 Рублей за Доллар
  100 Рублей за Доллар
  Рейтинг: 1025 Весело

  [quote#31:"petarpountchev"]Първанв заяви: "През ум няма да ми мине за съдебно оспорване." [/quote]
  т.е. вече му е минало през ума ... Друго задължение на комуниста е да казва, че чрното е бяло и да го повтаря, докато всички го поверват. Това е единсвеният начин престъпникът да не бъде извън закона и единстеният начин комунистът да бъде харесан

  Жуеш нагло ть1 хамон... Ах, как видно что шпион...!
 37. 37 Профил на ПАВЛА
  ПАВЛА
  Рейтинг: 1291 Весело

  http://www.vbox7.com/play:7c418216
  Хамстера и Боце са някъде зад кадър...

  При главоболие не се дава Но-Шпа, въпреки че при много хора главата е кух орган с гладка мускулатура.
 38. 38 Профил на ПАВЛА
  ПАВЛА
  Рейтинг: 1291 Весело

  Гоце, да кажа, ма то все тая...

  При главоболие не се дава Но-Шпа, въпреки че при много хора главата е кух орган с гладка мускулатура.
 39. 39 Профил на mironz
  mironz
  Рейтинг: 418 Неутрално

  До коментар [#27] от "RED MAFYA":

  И Богомил Манчев (Риск Инженеринг) му се точи .

 40. 40 Профил на Андрей
  Андрей
  Рейтинг: 521 Весело

  Тъй както са се захапали да се качват на летящата чиния на Бузлуджа и да се връщат там, откъдето са дошли.

  "Революционно действие е да казваш истината във времена на универсална измама" – Джордж Оруел
 41. 41 Профил на sonyad
  sonyad
  Рейтинг: 572 Неутрално

  До коментар [#7] от "NPaine":
  През 1968 година човекът не е бил наркотрафикант,а борец за свобода и справедливост.Не забравяйте,че държавата тогава трафикираше амфетамини,неофициално,разбира се.Що да не го награди,нали си харесват цялата история на партията.

 42. 42 Профил на 100 Рублей за Доллар
  100 Рублей за Доллар
  Рейтинг: 1025 Любопитно

  До коментар [#40] от "Андрей":

  Няма начнин, откакто завориха мандрите в планините, комунистите нямат избор и стоят в градовете, а и манлихерата на Гоце плаши само архари и други защитени видове....

  Жуеш нагло ть1 хамон... Ах, как видно что шпион...!
 43. 43 Профил на tripleaaa
  tripleaaa
  Рейтинг: 485 Неутрално

  Настъпателната кампания на бившия държавен глава активира многото разочаровани десни избиратели от ГЕРБ да преминат отново към синята коалиция. Причината е в убедеността,

  че само те могат да смачкат бившите комунисти, защото са го правили преди както и факта, че изобщо нямат намерение да поддържат 100%вата енергийна зависимост за разлика и от този пореден кабинет.

  С това политиката се връща в политиката, връща се мача от края на 90-те години и става интересно, но многоконгресниците губят адекватност в който и да е вариант.

  Агресивност, Арогантност, Аргументираност
 44. 44 Профил на Hristo Genev
  Hristo Genev
  Рейтинг: 470 Весело

  Съживяват кво ли не и при "Нас е весело" не остана назад!
  Израза "Крадецът вика дръжте крадеца" вече е демоде и в БСП!
  Та затуй влиза в играта - "На коня у краката, ам'пък чи съм бабаитин!"
  Многа мъка има в столетницата, ей, много!
  Никак не ночет правлятса на Путина!
  Что ето такое?
  Гоце, Гоце не мой да циментираш бетонните глави повеке, ке се праснат и еле сал парчетии ша са валят!
  Иначи, поридай си на воля, потом будет поздно!

 45. 45 Профил на мрачен интелектуалец
  мрачен интелектуалец
  Рейтинг: 572 Весело
 46. 46 Профил на emil
  emil
  Рейтинг: 2284 Весело

  Изтънченият потомствен партократ срещу идващият от целените партиен плебей. Титанична битка с богат избор! Юстениан срещу Ивайло.

  ТОВА КОЕТО ХРИСТО И РАДАН НЕ МОЖАХА ДА ГО СВЪРШАТ С ГЕРБ СЕГА ЩЕ ГО ПРОБВАТ 5 ГОДИНИ ПО-КЪСНО С БСП, СЛАВИ ТРИФОНОВ И МАЯ МАНОЛОВА. НАСЛУКА.
 47. 47 Профил на Rage Against
  Rage Against
  Рейтинг: 983 Неутрално

  До коментар [#1] от "jubal harshaw":

  копеленцето с трипера не се дава!
  дано да се хванат за гушите със Сергишев и да се анихилират...

  РЕФОРМИ !
 48. 48 Профил на Ѡлегъ
  Ѡлегъ
  Рейтинг: 976 Неутрално

  Първанов използва методите на руската оппозиция, която поне е платена от госдеп сша))))
  Като разбира, че базата не ГО иска, той се стяга за съд))))))

  "Бригада: Наследник" (2012) http://my-hit.ru/film/21273
 49. 49 Профил на g1barko
  g1barko
  Рейтинг: 572 Весело

  Ама ми е хубавоооо

  Който и от двамата да спечели,БСП губи.
  Това ме подсеща да си сипя питие и да пия за тяхно здраве :

  Да илядат!!! И компроматите им да илядат.
  И след конгреса им да продължат да изнасят истини ,,от кухнята,, на БСП.И последователи да имат,и последователите им да ги надминат.

 50. 50 Профил на morskia_1972
  morskia_1972
  Рейтинг: 367 Неутрално

  ма плаши, какво стана, плаши кучето с кокал, тия какво се сбиха там, взе да става грозно май

 51. 51 Профил на Dante
  Dante
  Рейтинг: 624 Весело

  Тоя Станишев, да му се ненадяваш! Ученикът надмина учителя.

 52. 52 Профил на Белият Негър
  Белият Негър
  Рейтинг: 719 Весело

  До коментар [#26] от "др. Иванов":

  За първи път си признаваш в прав текст,че си любител на политическата мърша.

  Действителноста е грешка, породена от липстата на алкохол.Ърнест Хемингуеий.
 53. 53 Профил на vagabond66
  vagabond66
  Рейтинг: 1643 Весело

  Горките "беспари", кое отроче ще им е по-мило ? Как да изберат едното или другото, като и двете са си "наши"!

 54. 54 Профил на berbenkov
  berbenkov
  Рейтинг: 1291 Неутрално

  Гоцето плаши
  със съдебни каши!

  Публикувано през m.dnevnik.bg

  www.berbenkov.hit.bg
 55. 55 Профил на Иван K
  Иван K
  Рейтинг: 1498 Весело

  "преживял съм тежки национални кампании - срещу Иван Костов, Петър Стоянов, Бойко Борисов, който през 2006 г. беше в лагера на моите опоненти, но такава кална кампания, такова обругаване ми се случва за първи път"

  Мило Гоце, не си бил обект толкова кална кампания, защото не си бил срещу БСП.

  подпис
 56. 56 Профил на kras
  kras
  Рейтинг: 542 Неутрално

  От БСП започнаха да стават за смях пред хората - един нормален избор за собствения си партиен лидер не могат да организират и проведат.

 57. 57 Профил на Eisbär
  Eisbär
  Рейтинг: 978 Неутрално

  Гоце показа как лявата партия е печелила избори. Сега и неговите номера се обръшат срещу него.
  Явно не разбира, че е най-добре за всички да се скрие в миша дупка.

 58. 58 Профил на jubal harshaw
  jubal harshaw
  Рейтинг: 1291 Весело

  До коментар [#47] от "Rage Against":

  Можем да организираме залагания. Понеже данъците за хазарт са големи, предлагам в сено и слама.

  Ти решавай кой е сеното и кой - сламата

  http://jubalharshaw.wordpress.com
 59. 59 Профил на emil
  emil
  Рейтинг: 2284 Неутрално

  Представете си щом бивш техен председател, президент и разписан агент е подложен на мръсотии на какво ли са способни и какво ли са ползвали срещу обикновените наивници изправили се срещу тях. Сега напълно ни се изяснява обречеността на прехода.

  ТОВА КОЕТО ХРИСТО И РАДАН НЕ МОЖАХА ДА ГО СВЪРШАТ С ГЕРБ СЕГА ЩЕ ГО ПРОБВАТ 5 ГОДИНИ ПО-КЪСНО С БСП, СЛАВИ ТРИФОНОВ И МАЯ МАНОЛОВА. НАСЛУКА.
 60. 60 Профил на Ордар Варвар, Дебил Дебылич now
  Ордар Варвар, Дебил Дебылич now
  Рейтинг: 1017 Неутрално

  До коментар [#2] от "old_buyer":

  Е то на такова проучване не му викат социологическо, а социалистичско.

  През последните 4000 години не е опитомено нито едно ново животно.
 61. 61 Профил на jubal harshaw
  jubal harshaw
  Рейтинг: 1291 Неутрално

  [quote#59:"emil"]на какво ли са способни [/quote]

  На Трайчо Костов са способни. И на това, на което е бил способен въпросният Трайчо.

  Сметам стига.

  http://jubalharshaw.wordpress.com
 62. 62 Профил на morskia_1972
  morskia_1972
  Рейтинг: 367 Неутрално

  ученикът надмина учителя си

 63. 63 Профил на buzzard
  buzzard
  Рейтинг: 367 Неутрално

  Чудя се президентинот дали на Конгреса ще го овалят само в нафталин или по-зрелищно - в катран и пера?

 64. 64 Профил на robbie_williams
  robbie_williams
  Рейтинг: 514 Неутрално

  Първанов е един национален предател и мястото му е зад решетките! Той предаде интересите на държавата в руски ръце и аз никога няма да му простя за това...

  Ти виждаш нещата и питаш защо? А Аз мечтая за неща, които никога не са били и питам - защо не?
 65. 65 Профил на Rage Against
  Rage Against
  Рейтинг: 983 Неутрално

  До коментар [#58] от "jubal harshaw":

  обстановката в техните отношения ще стане много нажежена и нищо чудно да прегорят от напрежение

  До коментар [#61] от "jubal harshaw":

  като кажеш Трайчо Костов на днешен първосигнален комсомолец, той веднага го "разкодира" като митичен получовек-полубог, който е взел най-доброто от Трайчо Трайков и Иван Костов

  РЕФОРМИ !
 66. 66 Профил на petar_333
  petar_333
  Рейтинг: 418 Неутрално

  Като в роман на Богомил Райнов - и водачите умират само в краен случай...т.е дават оставка.Не е лесно,по свое желание да замениш влияние.

 67. 67 Профил на barcelonski-е-във-FAKTOR.BG
  barcelonski-е-във-FAKTOR.BG
  Рейтинг: 1291 Любопитно


  Неформалният лидер на БСП >


  Мутрата Първанов, след като
  стана Член
  на Парт'ята > Му казаха да се прави на Мъж

  > за да изпъкне контраста със Сер-Гей-Шеф.

  => БАЙ ГЪЗЗЗ е ТÈХНОТО ЗНАМЕ и ГИ ДОВЕДЕ В => КЛОЗÈТА !!
 68. 68 Профил на barcelonski-е-във-FAKTOR.BG
  barcelonski-е-във-FAKTOR.BG
  Рейтинг: 1291 Весело


  Формалният Лидер се е пристиснал нещо .... ??

  а Неформалният се е надул нещо .... ??!  => БАЙ ГЪЗЗЗ е ТÈХНОТО ЗНАМЕ и ГИ ДОВЕДЕ В => КЛОЗÈТА !!
 69. 69 Профил на jubal harshaw
  jubal harshaw
  Рейтинг: 1291 Неутрално

  [quote#65:"Rage Against"]като митичен получовек-полубог[/quote]

  Нема кой да напише една история на комунизъма и на ролята на коминтернаджиите в изтреблението на нацията, затова.

  http://jubalharshaw.wordpress.com
 70. 70 Профил на Rage Against
  Rage Against
  Рейтинг: 983 Неутрално

  До коментар [#64] от "robbie_williams":

  въпросът не е да му простиш. Той Гоцко няма да иска прошка от нас, хората, които ненавиждаме предатели като него...

  въпросът е как да му отмъстим по начин, по който да го боли дори в задгробния живот и по начин, по който комунистите да разберат, че историята им е отредила едно-единствено място - на бунището

  РЕФОРМИ !
 71. 71 Профил на jubal harshaw
  jubal harshaw
  Рейтинг: 1291 Весело

  [quote#70:"Rage Against"]как да му отмъстим по начин,[/quote]

  Най-лесно и най-болезнено за него ще е да го забравим по-бързо. В тоя смисъл и първия ми коментар.

  http://jubalharshaw.wordpress.com
 72. 72 Профил на Big_Villager
  Big_Villager
  Рейтинг: 616 Весело

  Гоце почна да се притеснява, вече 2-3 месеца е Бай Никой и това го тревожи

 73. 73 Профил на 4u4o
  4u4o
  Рейтинг: 674 Неутрално

  Тоя т6пак ли е алтернатива на Бойко?
  Или Пръмовата мистрия?
  Или може би ЧеГобара станимишле?
  Някой трябва здраво да припляска червените лидери, щото тия хора не могат да се събудят. Живеят във виртуални светове, напарфюмиран мухал от преди 25 години. Не осъзнават въобще какво се случва сега в държавата.

  С такава опозиция Бойко ще печели избори до края на света! Някак ми е мъчно, че са толкова неадекватни.

 74. 74 Профил на 4u4o
  4u4o
  Рейтинг: 674 Неутрално

  [quote#45:"svoboden_udar"]гоце е руски клоун! [/quote]
  Бъркаш, точно Сергей Дмитриевич е руснак, е айде - украинец, по новому.

 75. 75 Профил на kaka_ginka
  kaka_ginka
  Рейтинг: 744 Неутрално

  Първанов много отчаян изглежда.

 76. 76 Профил на robbie_williams
  robbie_williams
  Рейтинг: 514 Гневно

  До коментар [#65] от "Rage Against":

  Мен ме е яд и за друго - че толкова години ние данъкоплатците сме му плащали на този човек ловните излияния - просто ми иде да го изям тоя, разбираш ли...

  Ти виждаш нещата и питаш защо? А Аз мечтая за неща, които никога не са били и питам - защо не?
 77. 77 Профил на robbie_williams
  robbie_williams
  Рейтинг: 514 Неутрално

  До коментар [#67] от "barcelonski":

  Мястото му е в затвора на Пъравнов - един лицемерен политик без капчица морал! НЕ мога да го гледам!

  Ти виждаш нещата и питаш защо? А Аз мечтая за неща, които никога не са били и питам - защо не?
 78. 78 Профил на krasimirboevski
  krasimirboevski
  Рейтинг: 418 Неутрално

  Ех , и този като Бойко- неуморен откъм интриги.

 79. 79 Профил на Rage Against
  Rage Against
  Рейтинг: 983 Неутрално

  До коментар [#76] от "robbie_williams":

  според мен трябва да се въведе едно ново понятие в юридическия мир:
  "внезапна смърт"
  което означава, че като по стар източен обичай, гласоподавателите могат да вземат в ръце своите камъни да ги стоварят върху главите на гоцетата и другите крадливи аморални комунистически боклуци.

  * - термнинът може да бъде и "смъртта на чиновника". все пак ние няма да отнемаме живота на почетени хора, а само на депутати, министри и президенти

  РЕФОРМИ !
 80. 80 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 1773 Неутрално

  Ако Захарий Стоянов знаеше,че издателство,носещо неговото име ще издава "книгите" на агент на ДС и Русия,щеше да се обърне в гроба...

 81. 81 Профил на Анализатор - ДЕМОКРАЦИЯТА Е КАЧЕСТВО НА ИЗБОРА!
  Анализатор - ДЕМОКРАЦИЯТА Е КАЧЕСТВО НА ИЗБОРА!
  Рейтинг: 624 Неутрално

  Гоце е в цуг-цванг, т.е. няма полезен ход. Защото прокуратурата му диша във врата по делото "Октопод", а европейски дипломати и политици потриват доволно ръце от това. Ако успее да се пребори за лидерското място в БСП, това ще доведе неминуемо до скандал - в хода на делото Октопод , след като Гоце вече ще е лидер, ще излязат факти за връзките му с престъпния свят, в резултат на което БСП още повече ще се асоциира с образа на партия, която ражда престъпници и рейтинга й за предстоящите парламентарни избори
  катастрофално ще падне. Ако пък съпротивата на трезвомислещите политици в БСП провали избора му, то ще стане неминуемо чрез компрометирането на Гоце за връзките му с подземния свят, т.е. от БСП ще подпомогнат прокуратурата. Така или иначе Гоце няма полезен ход... Спомням си един нецензурен казармен израз: "колкото повече се върти, толкова повече му ..."

  Банването в Дневник противоречи на текстове от Конституцията и Хартата за правата на човека
 82. 82 Профил на Hawaii
  Hawaii
  Рейтинг: 3912 Неутрално

  ГОЦЭ май-май ще е последният,който не е разбрал,че Е ИЗГУБИЛ НАЙ-ВАЖНИЯТ ИЗБОР.
  Изборът на Москва.
  От фаворит на Русия,ГОЦЭ постепенно потъва в сянката на актуалните фаворити.
  След изгубването на този,най-важен за хора като него избор,губенето от тук нататък на всички избори,тайни и явни битки е предизвестено и е въпрос на хронология и статистика.

 83. 83 Профил на R Petkova
  R Petkova
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Самочувствие до откат. Даааа, самолюбието води до дълбоки заблуждения. Черен ПР? Война? Мачкане? Кой има желание и време да се занимава с президента. Той имаше и роля и място и възможности. Бъдещето обаче не му е отредено, а това явно боли. Ако имаше желание да работи за България възможностите бяха негови, тогава когато ги имаше. Ако искаше да работи за цялостта на БСП, нямаше да хвърля усилия да дели партията.
  Всеки социалист, препатил и преболедувал партийния ред последните 20 години се е научил да надушва лицемерието и да презира лъже-блудството.

 84. 84 Профил на robbie_williams
  robbie_williams
  Рейтинг: 514 Неутрално

  До коментар [#79] от "Rage Against":

  Много добре си го казал, приятелю! Интересно е самото понятие "гоцетата" - колко нарицателно е станало напоследък. Първанов лобираше за АЕЦ "Белене" толкова време и сигурно му се е доревало като Герб го отрязаха...

  Ти виждаш нещата и питаш защо? А Аз мечтая за неща, които никога не са били и питам - защо не?
 85. 85 Профил на morskia_1972
  morskia_1972
  Рейтинг: 367 Неутрално
 86. 86 Профил на dimko
  dimko
  Рейтинг: 531 Неутрално

  Гротеската Първанов / Станишев само финализира партийно-политическото фиаско на прехода ни към капитализъм , по калъпа на Политически модел от 30-те години на миналия век . Плейофи няма да има . За да се вместим в Историческото време , трябва да извървим и Втора фаза - преход към модерна Политическа демокрация със задължителна смяна на този Модел ...

 87. 87 Профил на Tai Lung
  Tai Lung
  Рейтинг: 778 Весело

  "... поредната му книга "Позиции и идеи"... въх, уби мъ!

  "... издание на "Захари Стоянов" - ох, как ли се върти в гроба горкия...

 88. 88 Профил на Lana
  Lana
  Рейтинг: 418 Весело

  Ох ама той и книга написал!?! Кога успя бе! Явно има свободно време! Иначе заглавието не може да е по-червено, скучно и нелицеприятно! Сигурна съм, че е оцветена в олд скул червено!

  Мозъкът е чудесно нещо! Иска ми се всички да имаха по един!
 89. 89 Профил на Lana
  Lana
  Рейтинг: 418 Неутрално

  До коментар [#87] от "Tai Lung":

  Много

  Мозъкът е чудесно нещо! Иска ми се всички да имаха по един!
 90. 90 Профил на kachev
  kachev
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Имаше 10 години време да трупаш позитиви и авторитет. Пропиля шанса за това като предпочете да изкараш лесни пари от ордени, помилване и гражданство. Е сам си си виновен. "Га яде кифтетата не рива", а сега ще оревеш всичко??????
  Сам пропиля шанса да се превърнеш във "всенароден" любимец.

  www.cleanup.bg
 91. 91 Профил на Lana
  Lana
  Рейтинг: 418 Неутрално

  До коментар [#7] от "NPaine":

  И да не е, важното е, че е Доган има "Орден Стара планина"!!!!

  Мозъкът е чудесно нещо! Иска ми се всички да имаха по един!
 92. 92 Профил на Tai Lung
  Tai Lung
  Рейтинг: 778 Неутрално

  До коментар [#7] от "NPaine":

  [quote#7:"NPaine"]Не разбрах, Гоце наградил ли е наркотрафикант или не е наградил? [/quote]

  Като (ако) са го питали, сигурно е отговорил "Вие ме убихте с този въпрос!"

 93. 93 Профил на валентин николов
  валентин николов
  Рейтинг: 1411 Неутрално

  И двамата стават за председатели на партията на престъпността и олигархията. Позицията на Станишевия антураж в момента е по-силна и той вероятно ще спечели, в интерес на собствената си сигурност. Няма голямо желание за промяна. Но каквото и да се случи, перспективата на БСП е доста мрачна /от тяхна гледна точка/, което е добре за страната.

 94. 94 Профил на петро
  петро
  Рейтинг: 521 Неутрално

  Понеже твърдите, че сте пичове, излезте на дуел!
  Условието е:
  и двамата със свалени гащи!
  Който първи обърне гръб на противника........печели!

 95. 95 Профил на Rage Against
  Rage Against
  Рейтинг: 983 Неутрално

  До коментар [#92] от "Tai Lung":

  о, да. Гоцю много обича да се измъква от неудобни въпроси с отговори като:
  - не ми задавайте въпроси от жълтата преса. нека бъдем по-сериозни тук.
  - темата с помилванията и медалите е вече изчерпана, следващия въпрос
  - този въпрос от арсенала за очерняне ли е? от коя медия сте вие?
  - някои хора търсят под вола теле, както се казва. не ме замесвайте в теми, които са ми чужди по природа. каквото съм правил винаги е било в интерес на България...

  и с ей такива елементарни милиционерски трикове, Гоцю ще избягва подобни уличаващи въпроси или директно ще ги отрича. докато не излезат наяве я досие, я някакви доклади, и каквото и да е друго, което да докаже, че Гоцьо е гнусна триперлива позитановска тиква...

  РЕФОРМИ !
 96. 96 Профил на morskia_1972
  morskia_1972
  Рейтинг: 367 Неутрално

  какв2о плаши, той е заминал, взел да

 97. 97 Профил на nochkopenev
  nochkopenev
  Рейтинг: 418 Неутрално

  Кой нормален човек би подкрепил Георги Първанов за каквото и да е (освен за поход към централен софийски)? Та има ли място в политиката за бившите агенти на държавна сигурност? Пък като знам, че и премиер иска да става - Бог да пази България!

 98. 98 Профил на morskia_1972
  morskia_1972
  Рейтинг: 367 Неутрално

  Гоце, никой няма да гласува от теб - било щот си бита карта, било от страх, така че...бегай

 99. 99 Профил на yavor.noev
  yavor.noev
  Рейтинг: 418 Неутрално

  Гоце може да заплашва и с наказание Божие, но това няма да му помогне. Колкото и да си съчинява оптимистични прогнози, на 20 май ще ми се реве, та ще е чудо!

 100. 100 Профил на nochkopenev
  nochkopenev
  Рейтинг: 418 Неутрално

  До коментар [#99] от "yavor.noev":

  Абе той от сега реве Първанов - сам вижда, че губи властта, която толкова много искаше - ама с тоя отрицателен рейтинг и ловните уикенди на наш гръб - просто няма как да стане. Да не говорим за помилванията - смях!

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK