Кметът на Варна: Не знам, не чух, не видях

Кметът на Варна Кирил Йорданов (в ляво) заедно с премиера Бойко Борисов.

© Спас Спасов

Кметът на Варна Кирил Йорданов (в ляво) заедно с премиера Бойко Борисов.До кмета на Варна Кирил Йорданов била достигнала информация, че общинското дружество "Градски транспорт" е задължило бюджета на града с голяма сума в полза на частна компания. "Новината" съобщи самият Йорданов днес по време на редовния си брифинг. Според казаното става дума за договор, по силата на който общинското дружество трябва да придобие частния си партньор в обслужването на автобусните линии в града "Транстриумф холдинг". В него била включена клауза, предвиждаща "огромна неустойка", в случай, че сделката не се състои. "Това може да провали бюджета на Варна", каза Йорданов.


Това е вторият случай за по-малко от месец, при който кметът на Варна обявява, че е научил постфактум нещо, което отдавна е станало обществено достояние през публикации в пресата.


Така например на 15 май Кирил Йорданов официално съобщи, че току-що е разбрал за въвеждането на синя зона в града. В същото време информация за предстоящата нова организация на движението на територията на общината, която той управлява, беше публикувана периодично в продължение на месеци от различни регионални и централни медии. Няколко седмици преди официалното въвеждане на синята зона да стане факт, беше открит и специален сайт в интернет, от който гражданите на Варна имаха възможност да се информират подробно по всички въпроси, отнасящи се до зоната.
Днес Йорданов отново изненада варненци с привидно закъсняла реакция. Още на 27 март т. г. "Дневник" информира, че неустойката, която Варна дължи на частната компания "Транстриумф холдинг" в случай, че намеренията за придобиването й от общинското дружество "Градски транспорт" се провалят, е 1.5 млн. лв. Реакция от страна на общинската администрация тогава не последва. Според преговарящи по сделката, пожелали да останат анонимни, неустойката е едно от условията в предварителния договор, който бордът на директорите на "Градски транспорт" е сключил с "Транстриумф холдинг".


В началото на април "Дневник" поиска копие от договора с искане по Закона за достъп до обществена информация, адресирано до председателя на общинския съвет Николай Апостолов. Искането бе препратено до прокуриста на "Градски транспорт" Веселин Михайлов, след което той отказа да го удовлетвори. В мотивите към отказа на Михайлов пише следното: "Клаузите по сключения договор представляват търговска тайна като двете страни изрично са се задължили условията по този договор да не бъдат разгласявани до финализиране на сделката". Така съдържанието на вече подписания документ продължава да бъде една от най-строго пазените тайни около проекта за интегриран градски транспорт на Варна.


Той трябва да бъде реализиран с европейско финансиране по Оперативна програма "Регионално развитие". Решението за придобиване на "Транстриумф холдинг" от "Градски транспорт Варна" бе взето през август миналата година на едно от последните заседания на стария Общински съвет в града. То бе мотивирано с твърдението, че според условие на европейските институции за реализиране на проекта за интегриран градски транспорт, линиите на градския транспорт във Варна трябва да бъдат обслужвани от дружество, което да е 100% общинска собственост. Така само месец преди изборите за местна власт през миналата година се оказа, че Варна трябва спешно да намери начин да се освободи от услугите на частния си партньор в изпълнението на градските пътнически превози. При това като го купи.


Идеята бе лансирана от двама активисти, а след изборите от миналата есен и общински съветници от ГЕРБ - Марио Шиваров и Валентина Софрониева - бивш главен юрисконсулт и директор на  правната дирекция на община Варна.


Според твърденията на Шиваров и Софрониева провал на евентуалната сделка трябваше да означава и отпадане на проекта за модернизация на градския транспорт във Варна. Само няколко месеца по-късно се оказа, че подобно условие не съществува. На 16 май т.г. Петър Радушев – директор на общинската дирекция "Европейски и национални оперативни програми", заяви цитиран от "Дарик": "В момента не е задължително общинското дружество "Градски транспорт" да закупи частния превозвач "Транстриумф Холдинг", за да бъде реализиран проекта за интегриран градски транспорт във Варна, въпреки че това условие беше обявено като евроизискване".


На 22 февруари т.г. обаче съветът във Варна одобри текста на договор за партньорство с общинското дружество "Градски транспорт" и възложи подписването му на кмета на града Кирил Йорданов.
"По силата на този договор общинската администрация става "водещ партньор" в изпълнението на проекта за цялостно обновяване на транспорта във Варна. Това удовлетворява напълно европейските изисквания за отпускането на безвъзмездното финансиране на проекта", каза по този повод председателят на общинската комисия по транспорт – Варна Иван Луков.


Независимо от това обаче преговорите за купуването на "Транстриумф" от "Градски транспорт" продължиха с пълна сила и при пълно информационно затъмнение.


Същия ден, когато беше обявено, че покупката на частното предприятие не е задължителна, по време на осмото си поред заседание общинарите отмениха решението си да гарантират с пари от бюджета на общината сделката, при която общинското дружество "Градски транспорт" трябваше да изкупи 100% от дяловете на частния си партньор "Транстриумф холдинг". Това решение на съвета на практика блокира възможността за извършване на придобиването. Независимо от него обаче, при разкриване на тайните клаузи от вече сключения предварителен договор, може да стане ясно, че данъкоплатците във Варна вече са задлъжнели с 1.5 млн. лв. в полза на частна компания.

Коментари (59)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на moloko_
  moloko_
  Рейтинг: 629 Разстроено

  Toя e толкова неприятен тип,че продължавам да не проумявам,с какъв акъл варненци го избраха пак за кмет?

 2. 2 Профил на TED (moderator är en faggot)
  TED (moderator är en faggot)
  Рейтинг: 642 Неутрално

  [quote#1:"moloko_"]с какъв акъл варненци го избраха пак за кмет?[/quote]


  Да ти кажа, като се замисля избора беше от трън та на глок. Аз се чудя какво толкова харесва ББ в тази политическа курва Йорданов?!

 3. 3
  ****

  Коментарът беше изтрит по желание на неговия автор.

 4. 4 Профил на fifi_5
  fifi_5
  Рейтинг: 532 Неутрално

  Не е много трудно да се разбере защо спечели изборите тази пионка - просто нищо не се решава от варненци, тук царува мафия с име от три букви.

 5. 5
  ****

  Коментарът беше изтрит по желание на неговия автор.

 6. 6
  ****

  Коментарът беше изтрит по желание на неговия автор.

 7. 7 Профил на hodounski
  hodounski
  Рейтинг: 3096 Неутрално

  Варна си е град на ТИМ. б.б.им го подари.А Кирчо е марионетка.Нещо като нашето данче....

 8. 8 Профил на svoboden
  svoboden
  Рейтинг: 2043 Неутрално

  До коментар [#2] от "The_Fly":


  [quote#2:"The_Fly"]Аз се чудя какво толкова харесва ББ в тази политическа курва Йорданов?![/quote]

  Е в себе си какво харесва!?

 9. 9 Профил на yols
  yols
  Рейтинг: 237 Неутрално

  "Благодаря" ви съграждани, че ми дадохте възможността още поне 4 години да гледам как любимия ми роден град потъва безвъзвратно, като гласувахте за г-н Йорданов и останалата шайка самозвани политици, които така съвестно се (по)грижиха за Варна и вече години наред ни оправят... положението. ;( (sad)

  Ако мислите, че шефът ви е тъп, помнете: нямаше да имате работа, ако той беше умен!
 10. 10 Профил на Дедо Либен
  Дедо Либен
  Рейтинг: 1326 Гневно

  Този кмет е влюбен в началника си и слуша само него!!!!

 11. 11 Профил на rosko1306
  rosko1306
  Рейтинг: 746 Неутрално

  Тоя не е оттук..... И за синята зона не знае, изобщо - не е оттук, ама не е за малко.....
  Всеки път, като излезе статия за Варна - всеки път пиша едно и също - хак им е на варненци

 12. 12 Профил на greebo
  greebo
  Рейтинг: 738 Неутрално

  До коментар [#2] от "The_Fly":

  Така беше на втория тур - когато останаха 2 магарета. Но на първия имаше за кого да се гласува - или хората са безмерно тъпи, или просто изборите се дирижират (съвсем в рамките на нормалното).
  И бтв: би било хубаво избора да е между трън и глок С по един глок в джоба можеше и да сме по-добре. (Храстът е глог - не се заяждам, предполагам е грешка в бързината, разсмя ме. )

  Автентичната тъпота всеки път надминава изкуствения интелект.
 13. 13 Профил на Николай Колев
  Николай Колев
  Рейтинг: 3304 Неутрално

  До коментар [#4] от "fifi_5":

  Телеком Италия мобиле...

  * ПКП-Прекрасна Кърджалийска Принцеса. Политкоректна формулировка на думи на министър председателя за председателя на Народното събрание
 14. 14 Профил на dalaver3
  dalaver3
  Рейтинг: 516 Гневно

  Призовавам всички варненци незабавно да спрат да плащат общински данъци, докато тази далавера за 1.5 млн. лева не излезе наяве !!!

  Аз не ги плащам от 5 години каквото и да ми коства това !!!

  Когато има осъдени и вкарани в затвора общински чиновници включително и кмета барабар с целия общински съвет ще си платя !!!

  Варненци спасете града си от алчните общинари и кмет !!!

  Такса смет (ТБО) - Варна е НЕЗАКОННА !!! НЕ Я ПЛАЩАЙТЕ !!!, http://bit.ly/1gVr8qA, http://bit.ly/1mZMw5b, Iniqua nunquam imperia retinentur diu.
 15. 15 Профил на traicho
  traicho
  Рейтинг: 237 Неутрално

  До коментар [#1] от "moloko_":

  както избрахме фандъкова

 16. 16 Профил на Orchid
  Orchid
  Рейтинг: 953 Любопитно

  Аз пак ще питам как е възможно договор с обществено значение, касаещо ОБЩЕСТВЕНИ пари да бъде "търговска тайна"??? Що за идиотска държава сме?
  Какъв е механизма да се разберат клаузите навреме?

  А за кмета....
  [quote#1:"moloko_"]с какъв акъл варненци го избраха пак за кмет?[/quote]
  Варненците с акъл още на първия тур гласуваха за други кандидати. Вота за Киро е циганския КУПЕН вот. И малко помощ от манипулациите на Цвъ.Цвъ.!

 17. 17 Профил на dobrich
  dobrich
  Рейтинг: 1326 Весело

  Познавах го на младини. Май съвсем е изперкал? Произхожда от богата буржоазна адвокатска фамилия, дядо му е бил кмет на Варна през 30-те години - има реституция! Изложи ги с игричките си с червените и с ТИМ...

 18. 18 Профил на Мария
  Мария
  Рейтинг: 1596 Любопитно

  Варненци май яко ги тресе Стокхолмски синдром и никакви цигански вот не може да оправдае този избор.

  ”За мен България си остана един вечен мираж. В който и свят да съм, винаги ще я нося като ранена птица в сърцето си." (Никола Манев)
 19. 19 Профил на Ogiigo
  Ogiigo
  Рейтинг: 1282 Неутрално

  Този ,,бояджия", като че ли нещо не е в ред, или може би така му изнася?

  Колкото един предмет е по-кух, толкова повече шум вдига.
 20. 20 Профил на radoslavivanov
  radoslavivanov
  Рейтинг: 524 Неутрално

  От Европейските институции ако наблюдаваха какви безобразия се случват в този град, отдавна трябваше да са спряли всички Европроекти.Варненци с този общински съвет, кмет и назначени олигарси не заслужават парите на европейските данъкоплатци.

 21. 21 Профил на paf
  paf
  Рейтинг: 643 Разстроено

  Горките варненци... Направо им се чудя, как допуснаха това великденско яйце да ги управлява... Тогава за какъв х.. е кмет, като не знае какво става в града му?

 22. 22 Профил на kollin
  kollin
  Рейтинг: 524 Весело

  До коментар [#1] от "moloko_":  И аз питах същото един приятел дето живее там .Той ми каза , че изборът е бил измежду двама гнусни типа(Марешки и Йорданов) и, на прктика, варненци са избрали стария (като по-малкото зло)

  How to tell Heretics from Catholics?Papal legate Arnaud Amalric:Caedite eos. Novit enim Dominus qui sunt eius.(Kill them all, the Lord will recognise His own.)
 23. 23 Профил на BIG AL
  BIG AL
  Рейтинг: 1441 Неутрално

  Този буржоазен БОКЛУК- има и такива , е може би единствената грешка , навремето ,на Филип Димитров- направил го СДС - фактор ...
  Човек винаги може да бъде подведен или излъган и се вижда впоследствие ...

  BIG AL
 24. 24 Профил на rosko1306
  rosko1306
  Рейтинг: 746 Неутрално

  [quote#16:"Orchid"]Вота за Киро е циганския КУПЕН вот. И малко помощ от манипулациите на Цвъ.Цвъ.! [/quote]
  Ти сега ще изкараш, че във Варна има повече цигани от Сливен............ Хайде, ако обичаш! И в Сливен Лечков и ГерП купуваха цигански вот, ама не го избрахме Лече........ Затова не ги жаля варненци

 25. 25 Профил на Тарасконски
  Тарасконски
  Рейтинг: 537 Неутрално

  До коментар [#7] от "hodounski":
  Вашето Данче, ако си позволи толкова самодейност ще хвърчи.

  До коментар [#1] от "moloko_":
  Кикито не си го избрахме ние. Когото и да питаш във Варна, никой не е гласувал за него. Как стана кмет, никой не може да обясни.


 26. 26 Профил на troi
  troi
  Рейтинг: 621 Неутрално

  не може да се каже, че е нямало други алтернативи освен тези двете на Йорданов и Марешки. Имаше и други, но мнозинството варненци избра тези. Аз не съм ги избирал, за друг гласувах. Но следващия път като сте на опашката за гласуване, добре огледайте хората на нея, много от тях пак ще гласуват за Йорданов или някой подобен.

  забавление и приключение
 27. 27 Профил на Гневник
  Гневник
  Рейтинг: 753 Неутрално
 28. 28 Профил на Димитър Антимов
  Димитър Антимов
  Рейтинг: 237 Неутрално

  Ако имаконкурс

  Публикувано през m.dnevnik.bg

 29. 29 Профил на Димитър Антимов
  Димитър Антимов
  Рейтинг: 237 Неутрално

  Ако се организира онлайн конкурс за "лице на мафиотския преход в България",със сигурност ще спечели варненският кмет Кирил Йорданов!!!Едва ли има по тясно свързан от него със съмнителни подземни и не толкова подземни структури кмет в България,не че другите кметове не са.Лошото в случая на този чичко е ,че вече управлява доста години морската столица ,и и Варна не се развива както трябва,но това е шизофреничната демокрация в Народна Република България!!!Другарите грабят ежедневно,а мишките само цъкат и така,всеки ден......да видим до кога....

  Публикувано през m.dnevnik.bg

 30. 30 Профил на Димитър Антимов
  Димитър Антимов
  Рейтинг: 237 Неутрално

  Ако се организира онлайн конкурс за "лице на мафиотския преход в България",със сигурност ще спечели варненският кмет Кирил Йорданов!!!Едва ли има по тясно свързан от него със съмнителни подземни и не толкова подземни структури кмет в България,не че другите кметове не са.Лошото в случая на този чичко е ,че вече управлява доста години морската столица ,и и Варна не се развива както трябва,но това е шизофреничната демокрация в Народна Република България!!!Другарите грабят ежедневно,а мишките само цъкат и така,всеки ден......да видим до кога....

  Публикувано през m.dnevnik.bg

 31. 31 Профил на Димитър Антимов
  Димитър Антимов
  Рейтинг: 237 Неутрално

  Ако се организира онлайн конкурс за "лице на мафиотския преход в България",със сигурност ще спечели варненският кмет Кирил Йорданов!!!Едва ли има по тясно свързан от него със съмнителни подземни и не толкова подземни структури кмет в България,не че другите кметове не са.Лошото в случая на този чичко е ,че вече управлява доста години морската столица ,и и Варна не се развива както трябва,но това е шизофреничната демокрация в Народна Република България!!!Другарите грабят ежедневно,а мишките само цъкат и така,всеки ден......да видим до кога....

  Публикувано през m.dnevnik.bg

 32. 32 Профил на Димитър Антимов
  Димитър Антимов
  Рейтинг: 237 Неутрално

  Ако се организира онлайн конкурс за "лице на мафиотския преход в България",със сигурност ще спечели варненският кмет Кирил Йорданов!!!Едва ли има по тясно свързан от него със съмнителни подземни и не толкова подземни структури кмет в България,не че другите кметове не са.Лошото в случая на този чичко е ,че вече управлява доста години морската столица ,и и Варна не се развива както трябва,но това е шизофреничната демокрация в Народна Република България!!!Другарите грабят ежедневно,а мишките само цъкат и така,всеки ден......да видим до кога....

  Публикувано през m.dnevnik.bg

 33. 33 Профил на Димитър Антимов
  Димитър Антимов
  Рейтинг: 237 Неутрално

  Ако се организира онлайн конкурс за "лице на мафиотския преход в България",със сигурност ще спечели варненският кмет Кирил Йорданов!!!Едва ли има по тясно свързан от него със съмнителни подземни и не толкова подземни структури кмет в България,не че другите кметове не са.Лошото в случая на този чичко е ,че вече управлява доста години морската столица ,и и Варна не се развива както трябва,но това е шизофреничната демокрация в Народна Република България!!!Другарите грабят ежедневно,а мишките само цъкат и така,всеки ден......да видим до кога....

  Публикувано през m.dnevnik.bg

 34. 34 Профил на Димитър Антимов
  Димитър Антимов
  Рейтинг: 237 Неутрално

  Ако се организира онлайн конкурс за "лице на мафиотския преход в България",със сигурност ще спечели варненският кмет Кирил Йорданов!!!Едва ли има по тясно свързан от него със съмнителни подземни и не толкова подземни структури кмет в България,не че другите кметове не са.Лошото в случая на този чичко е ,че вече управлява доста години морската столица ,и и Варна не се развива както трябва,но това е шизофреничната демокрация в Народна Република България!!!Другарите грабят ежедневно,а мишките само цъкат и така,всеки ден......да видим до кога....

  Публикувано през m.dnevnik.bg

 35. 35 Профил на Димитър Антимов
  Димитър Антимов
  Рейтинг: 237 Неутрално

  До "fifi 5":Тя тази групировки от три букви от която имат страх всички,управлява не само Варна,ами цялата държавица,кой сложи Б.Б.за министър председател,щом той подкрепи варненския кмет значи всичко е ясно!!!Нищо няма да се промени доката всички не се събудят от робският си сън и не започнем да контролираме политиците ежедневно,единственият истински контрол върху политиците,може да се упражнява само.от обществото,но то е бедно и задлъжняло и го е.страх....

  Публикувано през m.dnevnik.bg

 36. 36 Профил на milena_82
  milena_82
  Рейтинг: 466 Неутрално

  ...... и както винаги Не съм разбрал!

 37. 37 Профил на riodio
  riodio
  Рейтинг: 466 Неутрално

  До коментар [#1] от "moloko_":

  Избрахме го, защото в нашия град сме с овчи души. И освен това сме и тарикати. ГОЛЕМИ. На всичко отгоре, Б.Б. му удари рамо, защото му е удобен. Да могат да си правят кинтите неговите хора. Та, сложи привържениците на ГЕРБ, коренното население на кв.Максуда, служителите на трите букви + много овце наречени варненци и ще избереш коя да е свиня за кмет.

 38. 38 Профил на La Tartaruga
  La Tartaruga
  Рейтинг: 638 Неутрално
 39. 39 Профил на TED (moderator är en faggot)
  TED (moderator är en faggot)
  Рейтинг: 642 Весело

  До коментар [#38] от "Frau Zazin":
  [quote#12:"greebo"]Храстът е глог - не се заяждам, [/quote]

  Добре де, добре де,


  Пощадете ме за правописната грешка

 40. 40 Профил на sasoss
  sasoss
  Рейтинг: 715 Гневно

  Всъщност трябва да се радваме. Сега "само" 1,5 млн лева общински пари ще потънат. Иначе щяха да отидат 20 млн+лихви за активи на стойност 12 млн лева.

 41. 41 Профил на La Tartaruga
  La Tartaruga
  Рейтинг: 638 Весело

  До коментар [#39] от "The_Fly":

  Пощадяваме
  Просто ми стана любопитно, и във вариант "глок" има смисъл

 42. 42 Профил на NARODOVAZPITATEL
  NARODOVAZPITATEL
  Рейтинг: 649 Любопитно

  До коментар [#2] от "The_Fly":

  Всъщност въпросът ти е трансцендентален и екзистенциален,т.е. - какво харесва една политическа курва в друга,себеподобна политическа курва?!

  ''Единствената реална опозиция на комунистите в България е господин Луканов'' - така заяви през 1989 американският посланик, евреинът Сол Полански - и увековечи БКП преинсталирайки я във вид на...БСП.
 43. 43 Профил на TED (moderator är en faggot)
  TED (moderator är en faggot)
  Рейтинг: 642 Неутрално

  До коментар [#41] от "Frau Zazin":

  Има ама е много light за тикви като тях. Друго си е на стълб в центъра на София

 44. 44 Профил на onufrij
  onufrij
  Рейтинг: 696 Неутрално

  Кво има за чудене, че избрали малоумник? Цяла България избира подобни за президенти, премиери и кметове. Имаше един свестен кандидат, остана на седмо място.
  Представа нямам, що за критерии трябва да има един избирател, за да избира безработни? Сигурно смята, че управлението е като да играеш на "не се сърди човече", просто нещо, всеки го може. Акъл не се иска.

 45. 45 Профил на symmpro
  symmpro
  Рейтинг: 459 Неутрално

  Г-н Спасов не е прав като казва,че кмета не знае нищо.
  Йорданов знае абсолютно всичко , но СПОДЕЛЯ само това , което му се нареди ! Иначе се прави на издухан...
  Не го ли разбрахте вече този му номер ?

 46. 46 Профил на berbenkov
  berbenkov
  Рейтинг: 1441 Неутрално

  Не чух, не видях...
  От Б. Б. ме е страх!

  Публикувано през m.dnevnik.bg

  www.berbenkov.hit.bg
 47. 47 Профил на istorika
  istorika
  Рейтинг: 696 Неутрално

  [quote#1:"moloko_"]Toя e толкова неприятен тип,че продължавам да не проумявам,с какъв акъл варненци го избраха пак за кмет?[/quote]


  Никой не го е избирал -просто подадените гласове бяха в негова полза.
  А кой брои гласовете (протоколите)?

  НЕ Е ВАЖНО КОЛКО И КАК СА ГЛАСУВАЛИ, ВАЖНОТО Е КОЙ, БРОИ ГЛАСОВЕТЕ.

  Аз знам много малко.
 48. 48 Профил на cucing
  cucing
  Рейтинг: 696 Неутрално

  Не знам, не чух, не видех.....!!!
  Политическия Номад (защо ли принизявам понятието до нашенска чалгаджийска история) Кирил Йорданов се продаде, предаде и облиза гъ...а на кого ли не, само и само да е кмет!!
  Изпитвам само гнусен и лай..н вкус в остата от такива "ГНУСОТНИЦИ"!
  И ако БОКО иска да е на власт още едсин път - трябва да се отърве от такива "Г....ди"!

  ура и да живей!!!
 49. 49 Профил на bodensee
  bodensee
  Рейтинг: 484 Неутрално

  Когато руснаците посетят Варна винаги я сравняват с Украйна! След подобен "комплимент" можем само да се замислим дълбоко. Гагаузи престанете да осирате прекрасния град! Да не се наложи скоро да ви реекспортираме!

 50. 50 Профил на rosko1306
  rosko1306
  Рейтинг: 746 Неутрално

  До коментар [#39] от "The_Fly":

  Да ти кажа - на ГЛОК ми се нрави повече..........

 51. 51 Профил на TED (moderator är en faggot)
  TED (moderator är en faggot)
  Рейтинг: 642 Неутрално

  До коментар [#50] от "rosko1306":

  Много ще цапа

 52. 52 Профил на Хи-хи
  Хи-хи
  Рейтинг: 1593 Неутрално

  При такива случаи се правят избори пред... общината. Бюлетините са яйца и домати, урните са кмета и общинарите. Целете се точно и следващият път киро кмета нема да е толкоз "заспал"....

 53. 53 Профил на rosko1306
  rosko1306
  Рейтинг: 746 Неутрално

  До коментар [#51] от "The_Fly":

  Няма бе. Пък и ще е еднократно...... А така само цапат, с години.....

 54. 54 Профил на pariah
  pariah
  Рейтинг: 1301 Весело

  ТОЗИ май ПИЙВА добре...?

  - A witty saying proves nothing. Voltaire
 55. 55 Профил на eurogi
  eurogi
  Рейтинг: 696 Неутрално

  Не му върви на тоя град с управление.Само престъпници и мошенници са му в управата.

 56. 56 Профил на jordan_super
  jordan_super
  Рейтинг: 237 Гневно

  добре всички знаят и виждат какво и как се краде от,,Б.Б=ТИМ=ГРОБ,,а народа що стой и дреме...???

 57. 57 Профил на tub
  tub
  Рейтинг: 466 Неутрално

  До коментар [#35] от "olivanova":

  Това ОЛИ..., съкратено от олигофрен ли идва...или просто си си тъпичка?
  Пипалата на ТИМ са обхванали цлата държава, но главата на октопода е в София...около жълтите павета. Кирето е продукт на системата...същата дето управлява и в София и в Пловдив...просто метестазите във Варна са видими на повърхността...

 58. 58 Профил на saseff
  saseff
  Рейтинг: 638 Неутрално

  Бах та глухия и сляп кмет!!
  Като си толкова прост...Оставка!!

  Публикувано през m.dnevnik.bg

  saseff
 59. 59 Профил на varnenez
  varnenez
  Рейтинг: 237 Неутрално

  Подписът на кмета под заповедта за въвеждане на синята зона е положен на 4 април 2012.С какъв акъл обаче го отрича-ей, богу-не знам!!!Наистина трябва да си дебилен за да го твърдиш.Кмета е в течение на синята зона от самото начало, защото следи движението на делото в съда.Да, ама ВАС му го върна тъпкано!!!Сега да забрани неговата синя зона!!Варненци, не плащайте рекета на кмета!

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK