Цветан Цветанов отрече да има конфликт с уволнената Мирослава Тодорова

Цветан Цветанов

© Анелия Николова

Цветан ЦветановНямам конфликт с Мирослава Тодорова, заяви по повод уволнението на съдията министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов, цитиран от "Фокус".


"Винаги съм се ръководил от справедливостта и обществения интерес и не смятам, че трябва да коментирам случая с Мирослава Тодорова, затова има Висш съдебен съвет и компетентни институции", заяви Цветанов.


Затова, че е споменавал името на Тодорова Цветанов обясни, че е било по повод писма, които е получавал от потърпевши. Той бе категоричен, че няма проблем с Мирослава Тодорова. За обвиненията, че ПП ГЕРБ оказва вмешателство и въздействие върху работата на съдебната система и настоящия ВСС, министърът коментира, че ВСС е избран не от 41-то, а от 40-то НС. Той категорично отрече обвиненията за вмешателство.


Днес Висшият съдебен съвет реши да уволни съдията от Софийския градски съд и председател на Съюза на съдиите Мирослава Тодорова, в което премиерът Бойко Борисов видя провокация. "Това е провокация против огромните усилия, които ние полагаме за подобряване на представата за България, на начина по който се реформира съдебната система", заяви Борисов.


Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (64)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на berbenkov
  berbenkov
  Рейтинг: 1341 Неутрално

  Цв. Цв. отрече...
  Познати са ни тия приказки
  вече!!!

  Публикувано през m.dnevnik.bg

  www.berbenkov.hit.bg
 2. 2 Профил на wnw04489661
  wnw04489661
  Рейтинг: 759 Неутрално
 3. 3 Профил на qbn24558812
  qbn24558812
  Рейтинг: 1063 Весело

  "компетентни институции"

  Ко тва компетентен? Калинките ли?

 4. 4 Профил на wnw04489661
  wnw04489661
  Рейтинг: 759 Неутрално

  До утре ще си смени мнението поне 10 пъти. Призовавам платените драскачи от ГЕРБ да поддържат непрекъснато връзка със съответното РПУ, за да могат да поддържат и защитават актуалната партийна линия. Да не им се получи като с Тиквата днес-цял ден обясняваха колко правилно е уволнена съдия Мирослава Тодорова, а сега се налага да защитават думите на Тиквата, който казал колко неправилно е уволнена.

 5. 5 Профил на джендър NATO generals
  джендър NATO generals
  Рейтинг: 1046 Гневно

  А защо тези лекета от ВСС даваха такива никакви наказания както за връзки на магистрати с Красьо Черничкия, така и за магистратите, чийто роднини имаха вили в Приморско като "социално слаби" ? И защо за едни и същи провинения приближени магистрати се издигат, а други се уволняват?

  Само от 2009 - 2012-та са "инвестирани" 8 милиарда евро във ВЕИ тролово производство на ток
 6. 6 Профил на teridan
  teridan
  Рейтинг: 854 Неутрално

  Голямо нахалство е нужно да отречеш нещо, което е известно на цяла България.

 7. 7 Профил на B52
  B52
  Рейтинг: 1497 Неутрално

  Физкултурникът разбира се че ще отрече.
  Като за апартаментите..
  Във всяка нормална страна такъв нискочел нагъл елемент би се "издигнал" не повече от шофьорче на нкое ведомвство.
  А той - самозабравил се - коли и беси, кадрува в МВР, БСС и къде ли не...
  Хубаво заведе г-жа Тодорова делу срещу Цвичката, ана то удобно бе отложено. На принципа на Тато - снижаване и изчакване...
  а страната ни потъва.

  He had decided to live forever or die in the attempt, and his only mission each time he went up was to come down alive.
 8. 8 Профил на jackdaniels
  jackdaniels
  Рейтинг: 648 Неутрално

  До коментар [#5] от "~":

  Цецо и Бойко са виновни. Магистратите имат авторитет и са независими и не е редно да се критикуват

 9. 9 Профил на Логика
  Логика
  Рейтинг: 1341 Неутрално

  "...Нямам конфликт с Мирослава Тодорова, заяви по повод уволнението на съдията министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов, цитиран от "Фокус"..." Мдаа- и как се нарича човек, срещу когото е заведено НЧХГ за клевета и в качеството си на какъв участва той в това дело ?! Все още се питам- как може човек да е чак толкова нагъл, безскрупулен и отвратителен и като визия, и като човешка същност! СМРАД се излъчва от този човек- от думите му, от действията му , дори от визията му!

  ЗЗД Чл. 49. Този, който е възложил на друго лице някаква работа, отговаря за вредите, причинени от него при или по повод изпълнението на тази работа
 10. 10 Профил на jackdaniels
  jackdaniels
  Рейтинг: 648 Неутрално

  До коментар [#9] от "dqdomart":

  в нейните обяснения тя е написала че не е имала достъп до компютър и за това не е написала мотивите по делата 5 години. мисля че е вдигнала доста високо летвата за наглост и Цецо ще се озори да я стигне

 11. 11 Профил на 3аНиЗа
  3аНиЗа
  Рейтинг: 2410 Весело

  "...от справедливостта и обществения интерес..." - няма и капчица съмнение, най-вече в ЦвЦв, че е така, НО ТЕ всички така казват! Тази наглост, дебелащина и простотия се предава като зараза на всяка една БГ власт, все в името на народа... Повсеместна полицейщина, но с нови, съвременни, изискани методи...

  Коментиране на анализираното, вече...
 12. 12 Профил на hodounski
  hodounski
  Рейтинг: 3095 Неутрално

  До коментар [#9] от "dqdomart":

  На цв.цв. му запари под краката,Делото за клевета е насочено за септември

 13. 13 Профил на monarchist
  monarchist
  Рейтинг: 541 Весело

  Цеци и компетентност в институциите - нека се посмеем дружно в четвъртък вечер

  "Всеки ден се радвай на слънцето и на това, че си жив" --- Стоян Венев
 14. 14 Профил на Логика
  Логика
  Рейтинг: 1341 Неутрално

  Каквото и да стане със съдия Тодорова, ако съумее да докаже твърденията си в съда, че цветанов е осъществил престъпният състав на престъплението "клевета" по НК, нека видим какви ще са правните последици за цветанов
  НК изм. и доп. ДВ. бр.20 от 9 Март 2012г.
  Чл. 147. (1) (Изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., в сила от 01.07.1982 г., изм. - ДВ, бр. 10 от 1993 г., изм. - ДВ, бр. 21 от 2000 г.) Който разгласи позорно обстоятелство за другиго или му припише престъпление, се наказва за клевета с глоба от три хиляди до седем хиляди лева и с обществено порицание.
  И КАКВО СЕ ПОЛУЧАВА В ТАКЪВ СЛУЧАЙ - НАКАЗАНИЕ "ОБЩЕСТВЕНО ПОРИЦАНИЕ", НАЛОЖЕНО ОТ КОМПЕТЕНТЕН БЪЛГАРСКИ СЪД ЗА ВИЦЕПРЕМИЕРЪТ НА Р. БЪЛГАРИЯ И МИНИСТЪР НА МВР! ДИСКРЕДИРАНЕТО НА ПОЛИТИЧЕСКИЯТ КАБИНЕТ НА ГЕРБ Е ПЪЛНО! И ТОВА ЛИЦЕ НЯМАЛО ИНТЕРЕС ОТ СТАНАЛОТО ДНЕС В ВСС?!

  ЗЗД Чл. 49. Този, който е възложил на друго лице някаква работа, отговаря за вредите, причинени от него при или по повод изпълнението на тази работа
 15. 15 Профил на джендър NATO generals
  джендър NATO generals
  Рейтинг: 1046 Гневно

  Пишеш глупости за да объркваш ако някой ти се хване! В съдебната система се кадрува на тъмно, под натиск от зависими хора! А иначе Боко и Цвъко понятие що е закон нямат! Държавата това съм аз, беше казал Луй 16. "законът, това е каквото аз кажа"-така разсъждават наглеците ББ и ЦЦ, които отричат като теб очевидните за всички неща!

  Само от 2009 - 2012-та са "инвестирани" 8 милиарда евро във ВЕИ тролово производство на ток
 16. 16 Профил на Гневник
  Гневник
  Рейтинг: 701 Неутрално

  До коментар [#9] от "dqdomart":
  ...НЧХГ ?
  дело за клевета и уронване на престижа?

  В съдилищата се образуват и наказателни производства въз основа на частна тъжба от пострадалия.
  По жалба на съдия Мирослава Тодорова бе образувано дело за уронване на престижа срещу вътрешния министър Цветан Цветанов. Делото срещу Цветан Цветанов беше прехвърлено в Пловдив с решене на Върховния касационен съд, тъй като Мирослава Тодорова е съдия в Софийския градски съд, където то трябваше да бъде разгледано.

 17. 17
  ****

  Мненията на потребителя SorryLol бяха изтрити поради системно и целенасочено нарушаване на <a href="http://www.economedia.bg/forum/">правилата за форумите</a>.

 18. 18 Профил на Танас
  Танас
  Рейтинг: 1341 Неутрално

  [quote#9:"dqdomart"]"...Нямам конфликт с Мирослава Тодорова, заяви по повод уволнението на съдията министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов, цитиран от "Фокус"..." Мдаа- и как се нарича човек, срещу когото е заведено НЧХГ за клевета и в качеството си на какъв участва той в това дело ?! Все още се питам- как може човек да е чак толкова нагъл, безскрупулен и отвратителен и като визия, и като човешка същност! СМРАД се излъчва от този човек- от думите му, от действията му , дори от визията му![/quote]

  +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  Цацарoff - Оставка ! >:-)
 19. 19 Профил на drakar65
  drakar65
  Рейтинг: 1341 Весело

  "Винаги съм се ръководил от справедливостта и обществения интерес и не смятам, че трябва да коментирам..."

  Яяяя....моят "любимец"!

  Абе Цецо що я коментира като "съдия на мафията"? И то по телевизия? Кога как ти изнася?
  Само питам...

  “Сега е моментът да превъртим Рубикон-а” - Гай Юлий Ц... Аз-"Картаген трябва да бъде разрушен"!
 20. 20 Профил на ku4e
  ku4e
  Рейтинг: 694 Неутрално

  Полицаите от ГЕРБ не уважават закона от време оно, когато ББ вкара в обръщение култовата фраза: "Ние ги хващаме, те ги пускат".
  Това му изказване изразява дълбокото му неуважение към законите на страната, които се прилагат и тълкуват от съда.
  В качеството си на държавен служител, мутрата настрои успешно простия народ срещу съдебната система и така оправда собствените си неуспехи в борбата с престъпността и ужасяващо високия брой поръчкови убийства по негово време.
  Не че съдебната система е цъфнала, но ако катаджиите вземат редовно левчета от шофьорите, представете си какво взема един полицай, разследващ престъпление на бели якички, за които знаят само той и извършителят? Затова в затворите има само цигани, защото доказаните икономически престъпления не отиват в съда.

 21. 21 Профил на jackdaniels
  jackdaniels
  Рейтинг: 648 Неутрално

  До коментар [#15] от "~":

  за мен е очевидно че съдебната система е брутално корумпирана и неефективна и има нужда от натиск. мисля че това е очевидно за всички, за теб очевидно ли е? като гледам коментарите тука стигам до извода че повечето идват от безнадеждни сектанти, които биха толерирали всичко, ако то би навредило на ГЕРБ по някакъв начин. на мен това не ми се вижда логично.

 22. 22 Профил на Вени Г.
  Вени Г.
  Рейтинг: 1070 Неутрално

  Бамааму пак се къса връзката с главния мозък. Баце току щож каза, че уволнението на Тодорова е провиокация, а Цвъки се оправдава като като насран

  Най-добрият аргумент против демокрацията е 5-минутен разговор с избирател - Уинстън Чърчил
 23. 23 Профил на jackdaniels
  jackdaniels
  Рейтинг: 648 Неутрално

  До коментар [#17] от "SorryLol":

  сори пич, характеризирай си ме колкото искаш, ама доста ще трябва да се постараеш да изкараш съдиите невинни, кадърни, честни жертви на репресия от ГЕРБ

 24. 24
  ****

  Мненията на потребителя SorryLol бяха изтрити поради системно и целенасочено нарушаване на <a href="http://www.economedia.bg/forum/">правилата за форумите</a>.

 25. 25 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3789 Неутрално

  "Цветан Цветанов отрече да има конфликт с уволнената Мирослава Тодорова"
  Да бе да!

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 26. 26
  ****

  Мненията на потребителя SorryLol бяха изтрити поради системно и целенасочено нарушаване на <a href="http://www.economedia.bg/forum/">правилата за форумите</a>.

 27. 27 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3789 Неутрално

  [quote#21:"jackdaniels"]като гледам коментарите тука стигам до извода че повечето идват от безнадеждни сектанти, които биха толерирали всичко, ако то би навредило на ГЕРБ по някакъв начин. на мен това не ми се вижда логично.[/quote]
  Щото приемаш герберите като неизменно прави!

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 28. 28
  ****

  Мненията на потребителя SorryLol бяха изтрити поради системно и целенасочено нарушаване на <a href="http://www.economedia.bg/forum/">правилата за форумите</a>.

 29. 29 Профил на NPaine
  NPaine
  Рейтинг: 1341 Гневно

  България се връща в тъмните десетилетия на комунизма.

  Агресивната простащина победи, вече не е важно какво говориш, а колко силно го викаш.

  Различните и противопоставящите се на простащината са потъпквани, смачквани и отхвърляни от общноста с животинска жестокост.

  Нищо добро не ни чака в следващите десетилетия.

  "People should not be afraid of their government. Governments should be afraid of their people."
 30. 30 Профил на jackdaniels
  jackdaniels
  Рейтинг: 648 Неутрално

  До коментар [#27] от "Храбър":

  не ги приемам за неизменно прави, аз не съм сектант. всички за мен са едни чиновници дето се сменят на няколко години. И Доган да излезе с някоя умна идея и него ще го подкрепя

 31. 31 Профил на popovski31
  popovski31
  Рейтинг: 1643 Любопитно

  [quote#2:"helleborn_2"]Замълчи, бе клоун. [/quote]


  Защо да мълчи?!5 години забавени мотиви.Ти ако не си вършиш работата,няма ли да те уволнят?
  Уж всички сте възмутени от съдебната система,особено след оправдателни присъди срещу такива,като Топлото,Ковачки,а сега тая съдийка ще я направите мъченица!

 32. 32
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 33. 33 Профил на popovski31
  popovski31
  Рейтинг: 1643 Любопитно

  [quote#29:"NPaine"]България се връща в тъмните десетилетия на комунизма. [/quote]

  [quote#29:"NPaine"]Различните и противопоставящите се на простащината са потъпквани, смачквани и отхвърляни от общноста с животинска жестокост. [/quote]


  Учудвам се,защо толкова много хора сте започнали да защитавате съда?!България,точно заради хората в съдебната система(които по призвание са независими и би трябвало да раздават справедливост)не може да излезе от "тъмните десетилетия"!5 години бе човек!За 5 години не намери време да напише едни мотиви.Значи не и пука за обществения интерес.Нали всички искаме това да се промени!

 34. 34 Профил на galina_blanca
  galina_blanca
  Рейтинг: 381 Неутрално

  Айде недейте да лицемерствате. Всички знаят, че въпроснтата съдийка беше един от основните критици на ВСС, не виждам защо намесвате ГЕРБ тук. Просто е

 35. 35 Профил на Музар
  Музар
  Рейтинг: 1341 Неутрално

  [quote#33:"popovski31"]Учудвам се,защо толкова много хора сте започнали да защитавате съда?![/quote]

  Интересно, а защо има толкова много абразурчици, които защитават ВСС (по думите на Тиквоний I - този ВСС бил на предишното НС, не на неговото )?

  Тук никой не защитава Съда, а коментираме и оценяваме порочното поведение на най-висшия административен съдебен орган. На това "защитаване на съда" ли му викаш?

  А конкретният човек - съдия Тодорова, се опълчи както на втория (или дори първия) по власт в изпълнителната власт, така и на ВСС. Призивите й са за масово гласуване и участие на съдии и прокурори в избирането на нов ВСС. Това е най-чистият и прозрачен начин за преодоляване на подставени кандидатури и нагласени избори.

  Тъй че никакъв съд не защитаваме. Напротив - ужасени сме от управлението на бг-съдебната система, която само на хартия се води независима.

  Гласът на разума е тих, но не се успокоява, докато не бъде чут." Бъдещето на една илюзия" Зигмунд Фройд
 36. 36 Профил на Сбогом, тъпаци от "Дневник"!
  Сбогом, тъпаци от "Дневник"!
  Рейтинг: 808 Неутрално

  Първо, пак да се поограмотяваме. Наказателнопроцесуален кодекс, чл. 34. "Всеки акт на съда трябва да съдържа: данни за времето и мястото на издаването му; наименованието на съда, който го издава; номера на делото, по което се издава; имената на членовете на състава, на прокурора и на съдебния секретар; мотиви; диспозитив и подписите на членовете на състава."
  НЯМА МОТИВИ, НЯМА АКТ. ТОЧКА. И в случая това е ПЕТ ГОДИНИ! Пет години няма съдебен акт. В нормална държава за такова нещо следва нещо много повече от уволнение. Друг е въпросът, че в нормална държава такова нещо не се случва. Случва се в кочина.

 37. 37 Профил на Сбогом, тъпаци от "Дневник"!
  Сбогом, тъпаци от "Дневник"!
  Рейтинг: 808 Неутрално

  Второ, както вече го казах другаде, според Бг-зомбокостоседесарлъка, нищо че съдия Тодорова е извършила тежко дисциплинарно нарушение, всъщност съдия Тодорова е почти невинна. Не, ами съвсем!
  Невинна е, щото и други така правят! Ама не ги хващат, мамка му!
  Невинна е още и затуй, щото .... Цветанов е физкултурник!
  И щото тя го съди.
  Ха-ха-ха! Ха-ха-ха! Ха-ха-ха!

 38. 38 Профил на popovski31
  popovski31
  Рейтинг: 1643 Неутрално

  [quote#35:"Музар"]Тук никой не защитава Съда,[/quote]


  Всъщност тук си прав.Просто не подбрах думите си правилно.


  [quote#35:"Музар"]а коментираме и оценяваме порочното поведение на най-висшия административен съдебен орган.[/quote]

  Моето мнение за съдебната система(а и за ВСС) е отрицателно.Те за мен са утайката на обществото.Но в случая решението е правилно.Тодорова не си е свършила работата,при което подсъдимия не е изтърпял наказанието си."Нямала стая,деляла компютър с друг колега....".
  Който иска намира начин,който не иска си намира причина.
  За мен това решение е правилно!

 39. 39 Профил на 2.5
  2.5
  Рейтинг: 2515 Неутрално

  има си хас! Толова близки приятели.

  I Want To Believe
 40. 40 Профил на merkel
  merkel
  Рейтинг: 808 Неутрално

  “Движение България на гражданите”: Уволнението на съдия Мирослава Тодорова е политически акт

  “Движение България на гражданите” категорично осъжда решението на Висшия съдебен съвет да уволни съдията от Софийския градски съд и председател на Съюза на съдиите в България Мирослава Тодорова. За нас това е политически акт и изпълнение на политическа поръчка на премиера Бойко Борисов и на вътрешния министър Цветан Цветанов, които от три години се опитват да подчинят цялата съдебна система и да я превърнат в инструмент за постигане на политическите и икономическите си интереси. Те вече успяха да овладеят напълно Висшия съдебен съвет и най-яркото доказателство за това е уволнението на съдия Тодорова. То се случи, защото съдия Тодорова си позволи активно да се ангажира с конкретни предложения за реформи в съдебната система, които да я направят ефективна, независима и гарантираща правосъдие за всеки български гражданин, не само за политически сили. Нещо, което управляващите видяха като директна заплаха за тяхната власт върху съдебната система. То се случи и защото съдия Тодорова си позволи да защити по съдебен път името и авторитета си от нападките на министър Цветанов.

  За “Движение България на гражданите” настоящият Висш съдебен съвет е напълно компрометиран и напълно зависим от изпълнителната власт и от интереси, които се движат на ръба на закона. Той няма и никога не е имал нито авторитета, нито желанието да работи за независим и компетентен съд. Доказателство за това е провалената съдебна реформа и задълбочаващата се криза във всички звена на съдебната власт.

  С уволнението на съдия Тодорова, контролираният от премиера Борисов Висш съдебен съвет показа, че вратите на съдебната система все повече се затварят за компетентни, авторитетни и смели съдии. Ние категорично се противопоставяме на този подход и на тази система на работа. Защото уволнението на съдия Мирослава Тодорова е само една от многото злоупотреби с власт, които съставът на настоящия Висш съдебен съвет извърши през мандата си.

  “Движение България на гражданите” декларираме, че ще подкрепим всяко действие за изграждане на прозрачна и справедлива съдебна власт. В този смисъл потвърждаваме пълната си подкрепа за всички предложения, които воденият от съдия Мирослава Тодорова Съюз на съдиите в България направи през миналата година.

 41. 41 Профил на B52
  B52
  Рейтинг: 1497 Неутрално

  [quote#9:"dqdomart"]СМРАД се излъчва от този човек- от думите му, от действията му , дори от визията му![/quote]

  Квинтесценцията на Цвъчко.

  He had decided to live forever or die in the attempt, and his only mission each time he went up was to come down alive.
 42. 42 Профил на Настрадин Ходжа
  Настрадин Ходжа
  Рейтинг: 1341 Весело

  Да бе, Цвинокио я оклевети на дружески начала, а тя го съди на шега. Конфликт няма!

  #ДАНСwithme до #ОСТАВКА
 43. 43 Профил на Настрадин Ходжа
  Настрадин Ходжа
  Рейтинг: 1341 Весело

  "Винаги съм се ръководил от справедливостта и обществения интерес и не смятам, че трябва да коментирам случая с Мирослава Тодорова, затова има Висш съдебен съвет и компетентни институции", заяви Цветанов.

  Брей, папконосния вифаджийски спец по съдебната система изведнъж не ще да я коментира - как така?!

  #ДАНСwithme до #ОСТАВКА
 44. 44 Профил на Музар
  Музар
  Рейтинг: 1341 Неутрално

  [quote#37:"Красимир Кабакчиев"]Невинна е, щото и други така правят! Ама не ги хващат, мамка му! [/quote]

  Не точно. Не, че съдия Тодорова е невинна. Проблемът е, че органът, налагащ наказанието е същинският виновник. Това можеш ли да го вденеш?

  Гласът на разума е тих, но не се успокоява, докато не бъде чут." Бъдещето на една илюзия" Зигмунд Фройд
 45. 45 Профил на Мърмор
  Мърмор
  Рейтинг: 1162 Неутрално

  "...Нямам конфликт с Мирослава Тодорова..."
  Ще сменя думата "гьонсурат", с по-изразителната "типигьоз".
  Няма, няма конфликт Цъ, но там имаше нещо за съд ли, що ли!

 46. 46 Профил на Minddestruction
  Minddestruction
  Рейтинг: 434 Неутрално

  Той няма конфикт със нея, той има курв*нска усмивка на снимката, и естествено благ и курв*нски характер. Е, има и друго определение п***а е определение за завършен "мъжки" характер, на какъвто Цветанов е изявен притежател....

 47. 47 Профил на SeoKungFu
  SeoKungFu
  Рейтинг: 701 Неутрално

  До коментар [#46] от "Minddestruction":

  Е чак пък и благ, тия долни подмолни твари нямат нищо благо в себе си.

  ╠╩╦═╬♥∩♥{(::○::SeoKungFu::○:::)}♥∩♥╬═╦╩∞
 48. 48 Профил на skiper
  skiper
  Рейтинг: 434 Неутрално

  "ИзвинИете, ама АЗ
  Нито лук съм ял,
  Ни съм го мирисал!"

 49. 49 Профил на Гражданин
  Гражданин
  Рейтинг: 488 Неутрално

  Този горе на снимката, не ви ли прилича на изпуснат от някъде ОЛИГОФРЕН, но облечен в костюм!???! Егати прошляка, егати патрона МУ!?!? Егати държавата в която тези са и министри!?!?!? Смрад! Най големите босове на дрогата наричат една съдийка- съдия на мафията!!! Дълго време и кроиха кюляфа и накрая го сториха! Няма измъкване от блатото, ако не ги изметем с гьостерицата!!!

 50. 50 Профил на Курт Деликуртев 662 галерии плюс X
  Курт Деликуртев 662 галерии плюс X
  Рейтинг: 1341 Разстроено

  Големите жеги в България се отразяват на качеството на коментарите!

  Не успявате да отсеете житото от плявата, бре! Уволнението на некадърната съдийка си е дело на съдийската мафия! Факт.

  А слънчясалите прехвърлят всичко на ГЕРБ!

  http://www.panoramio.com/user/7617575?show=all , 660 ГАЛЕРИИ: 225 ЩУТГАРТ, 205 ПЛОВДИВ, 118 БЪЛГАРИЯ, 58 ЕВРОПА И 54 ГЕРМАНИЯ
 51. 51 Профил на townboy
  townboy
  Рейтинг: 488 Неутрално

  В България е много трудно да се определи кой е читав магистрат така че тези които не сме запознати отвътре със ситуацията не бива да взимаме страна в този спор.

  Too much цензура Баце.
 52. 52 Профил на elevation04
  elevation04
  Рейтинг: 594 Весело
 53. 53 Профил на Georgisim
  Georgisim
  Рейтинг: 541 Неутрално

  Пъпеша ще му се смали мазната усмивка скоро!
  Господин ТzvTzv от "United States - Secret Service" се мисли за господ, ама и хамртиканците ще му резнат крилцата скоро и ще стане голям смях.

  ---------------✂ ---------------------&013 ваучер за еднократен хейт&013
 54. 54 Профил на fireball
  fireball
  Рейтинг: 969 Неутрално

  Консултант Цвинокио.
  От Юридическия Факултет на ВИФ.
  Ни лук ял, ни лук мирисал.

  А вони на лук, та се не трае.

 55. 55 Профил на desislava_
  desislava_
  Рейтинг: 594 Неутрално

  И защо само тя е уволнена/ без да отричаме вината й/, след като са предложени и други съдии за наказание? Явно някому не е угодна, сетете се на кой. Това не е държава, абсолютен цирк е.

  http://www.youtube.com/watch?v=KlJy_Cb21Lw
 56. 56 Профил на mediator37
  mediator37
  Рейтинг: 488 Неутрално

  Нямал конфликт..., само дето го съди.

  Има ли живот след демокрацията ?
 57. 57 Профил на k73
  k73
  Рейтинг: 488 Неутрално

  Да наредиш на административна служителка от деловодството ,нееднократно да коригира дати на дела и други които са криминално подсъдни ,силно доказуеми и да се считаш уволнена поради клевета ,това не се допуска.
  Допуска се ,при използване на законите на мафията.

 58. 58 Профил на Десен екстремист
  Десен екстремист
  Рейтинг: 1416 Неутрално

  [quote#6:"teridan"]

  Голямо нахалство е нужно да отречеш нещо, което е известно на цяла България. [/quote]

  След накисването на тъщата, нищо не може да ме изненада

  "Много съм във час! Осем години праим бюджети."- ББ ;)
 59. 59 Профил на Боно Нончев
  Боно Нончев
  Рейтинг: 634 Любопитно

  [quote#31:"popovski31"]Уж всички сте възмутени от съдебната система,особено след оправдателни присъди срещу такива,като Топлото,Ковачки,а сега тая съдийка ще я направите мъченица![/quote]
  Щото тя НЕ Е уволнена заради забавените мотиви, а защото иска смяна на напълно компрометирания ВСС.
  Защото Тодорова няма ЕДНО дело с отменена на горна инстанция присъда.
  Защото тази "принципна" позиция не важи за семейните приятели на Цветанов.
  Важно е хората да бъдат наказвани за грешките си, но това е абсолютна саморазправа.

 60. 60 Профил на Десен екстремист
  Десен екстремист
  Рейтинг: 1416 Неутрално

  [quote#29:"NPaine"]Нищо добро не ни чака в следващите десетилетия. [/quote]
  +++++++++++++++++++

  "Много съм във час! Осем години праим бюджети."- ББ ;)
 61. 61 Профил на Slarty
  Slarty
  Рейтинг: 1495 Неутрално

  До коментар [#10] от "jackdaniels": Убедена съм, уважаеми, че не сте прочели цялата писмена защита на съдия Тодорова. Почти съм сигурна, че не сте прочели дори и една трета от нея. Мноооого силно се съмнявам, че ако изобщо сте прочели нещо, то сте го разбрали. И сте абсолютен смешник /към модераторите - това е комплимент/ да повтаряте като папагал нещо, което сте чули да се говори в т.нар. публично пространство /ммм, страхотно клише/. Ако бяхте прочели и една нищожна част от това, което коментирате, по-скоро щяхте да си задавате въпроси от рода ЗАЩО точно този СЪДИЯ е затрупан с дела и как изобщо оцелява физически и психически! Нямате представа нито от право, нито от съдийската работа, което ме навява на мисълта, че толкова разбирате и от своята собствена!
  Да живее ГЕРБ, да живее другарят Бойко Борисов! Да живее и тяхната демокрация!

  Без паника!
 62. 62 Профил на коколино
  коколино
  Рейтинг: 434 Весело

  На бас, че интелекта Цв. Цв. е колкото на тухла!!!

  кому е изгодно?
 63. 63 Профил на Sion с 27,Дневник , амнистия по изборите?
  Sion с 27,Дневник , амнистия по изборите?
  Рейтинг: 1174 Весело

  Хахахха , Цветанов надмина и ВСС по глупост..Пита народните представители като какви говорят в Народно събрание,че чак им се кара че са си позволили да вземат думата....Гузен,глупав брокер на имоти...Нема такъв палячо...И както винаги безупречен оратор - едно изречение не сглоби правилно..ВИФ Академия , бате...

  "Някои хора цял живот отстояват правото си да нямат собствени убеждения."
 64. 64 Профил на Теодоси Бялков
  Теодоси Бялков
  Рейтинг: 548 Весело

  коколино - не трябва да се отнасяме така към тухлите , все пак от тях се правят къщи

  http://touchesofvarna.blogspot.com/
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK