Плевнелиев се зарече да е гарант за успешното провеждане на референдума за АЕЦ "Белене"

Росен Плевнелиев

© Анелия Николова

Росен ПлевнелиевПрезидентът Росен Плевнелиев ще насрочи дата за референдума за АЕЦ "Белене" веднага след като парламентът се произнесе по формулировката на въпроса.


Аз искам като президент да бъда гарант, че първият референдум в демократичната история на България, ще бъде прозрачен, добре направен и преди всичко хората ще получат достатъчно информация. Искам да гарантирам правото на българите да получат максимално информация преди да се случи референдумът, заяви още Плевнелиев, цитиран от "Фокус".


Президентът изрази надежда, че властите ще се справят бързо с организирането на допитването.
Виждам, че дебатите започват да се случват. Вълшебната дума "референдум" отпушва гражданската енергия и аз съм щастлив. Очаквам това да има много силен ефект и върху българската енергетика и върху българската демокрация. Крайно време е по тема като енергетиката да направим един обществен дебат, смята президентът.


Независимо какъв ще е резултатът от референдума, по-важното е, че демокрацията в България ще бъде големият победител. Ако искаме да правим честни и почтени парламентарни избори, със сигурност можем да направим честен и почтен референдум – важно е добре да се формулира въпросът и да информираме гражданите, коментира още президентът.


Днес след тричасови дебати парламентът създаде специална временна комисия, която трябва да проучи какви средства са изразходвани, какви договори са сключвани и какви ангажименти са поемани по проекта АЕЦ "Белене".

Ключови думи към статията:

Коментари (31)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4837 Неутрално

  щом той гарантира всичко е ясно !!!

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 2. 2 Профил на NPaine
  NPaine
  Рейтинг: 1316 Весело

  Народът е казал:

  Чехълът тежи на мястото си!

  "People should not be afraid of their government. Governments should be afraid of their people."
 3. 3 Профил на hodounski
  hodounski
  Рейтинг: 2846 Неутрално

  Да си гарант на най-безсмисления референдум не е много ПР

 4. 4 Профил на Beyond
  Beyond
  Рейтинг: 1054 Весело

  Зная, че всички у нас разбираме от всичко, най-вече от футбол. Не знаех, че разбираме и от ядрени реактори, ама явно разбираме, щом нас ще питат ... Жалко че баба ми не е жива, тя много ги разбираше тез работи.

  TAKE THE RED PILL!
 5. 5 Профил на StiffUpperLip
  StiffUpperLip
  Рейтинг: 524 Неутрално

  Избрахме си по-добрия президент.

  "Демагогията е на върха на БСП", "партийната аристокрация е една от най-уродливите форми на обществото". Жан Виденов ви го каза.
 6. 6 Профил на pongo76
  pongo76
  Рейтинг: 374 Неутрално

  Брей и тоя почна да се изразява като средношколска учителка:

  "Вълшебната дума "референдум" отпушва гражданската енергия и аз съм щастлив. Очаквам това да има много силен ефект и върху българската енергетика"

  При толкова вълшебна гражданска енергия, атомна не ни трябва.

 7. 7 Профил на Иван K
  Иван K
  Рейтинг: 2225 Неутрално

  важно е добре да се формулира въпросът и да информираме гражданите, коментира още президентът.

  Наистина, това е най-важното

  подпис
 8. 8 Профил на lucy_t
  lucy_t
  Рейтинг: 217 Неутрално

  Единственото нещо, което е гарантирано е, че Плвню изпълнява всяка заръка на вожда си със с почти религиозно страхопочитяние. Не бе, сериозно, някой вярва ли, че той би противоремал на Боко?

 9. 9 Профил на мрачен интелектуалец
  мрачен интелектуалец
  Рейтинг: 583 Неутрално

  До коментар [#3] от "hodounski":

  Безмислен президент може да бъде гарант само на безмислени референдуми!

 10. 10 Профил на Hawaii
  Hawaii
  Рейтинг: 3149 Любопитно

  Подобна позиция е повече от похвална.
  Но за да получат българите ДОСТАТЪЧНО ИНФОРМАЦИЯ за БелеНе,се изисква ВСИЧКИ ПОДПИСАНИ ПО ПОВОД БелеНе документи ДА ПОЛУЧАТ ПУБЛИЧНОСТ.
  Да бъдат ПУБЛИКУВАНИ В ПЕЧАТА.
  Да бъдат КАЧЕНИ В ИНТЕРНЕТ.
  Включително ОРДЕРИТЕ С КОИТО СА ИЗВЪРШВАНИ ПЛАЩАНИЯ.
  Кой,кога и въз основа на какво е НАРЕДИЛ ПЛАЩАНЕ.
  Това трябва да бъде гарантирано на българите.
  Общи приказки,и осигуряване вази с цветя,например в избирателните секции не е гаранция за нищо.

 11. 11 Профил на Къти
  Къти
  Рейтинг: 583 Неутрално


  Агенцията за ядрено регулиране е обезглавена!

  Какво се случва докато в публичното пространство масово се работи върху поредното ядрено облъчване на хорските мозъци, за появил се частен инвеститор, за проекта АЕЦ „Белене”?

  За да си отговорим на този въпрос е хубаво да надникнем в официалната презентация на доскорошния председател на АЯР Сергей Цочев, на интернет страницата на агенцията. И понеже може скоро да я изманипулират ще я копирам тук 1:1, като ще подчертая, че такова е било съдържанието й към дата 2 октомври 2012 г. Ето какво пише там:

  д-р Сергей Цочев

  Председател на Агенцията за ядрено регулиране
  Роден е на 28.10.1954 г

  Д-р Сергей Цочев е назначен за ръководител на регулиращия орган по ядрена безопасност и радиационна защита с решение на правителството през октомври 2004 г. След довършване на мандата на предишния председател, през август 2007 г. той получава нов петгодишен мандат.
  Преди назначаването му за председател на АЯР, Сергей Цочев е работил в продължение на 25 години в АЕЦ “Козлодуй”. Заемал е редица ръководни длъжности в областта на радиохимията, радиационната защита и опазването на околната среда. Последната му длъжност в АЕЦ “Козлодуй” е била Директор на Дирекция “Безопасност и качество”.
  Завършил е Химическия факултет на Софийски университет, специалност радиохимия (1974-1979). Защитава дисертация (Ph.D) в областта на радиоаналитичната химия през 1988 г. Специализирал е в Техническия университет във Виена и изследователския център на МААЕ в Зайберсдорф, Австрия.
  Д-р Цочев е член на Българското ядрено дружество, Асоциацията на западноевропейските регулатори по ядрена безопасност и на Европейската група на регулаторите по ядрена безопасност.
  Забелязах те ли „през август 2007 г. той получава нов петгодишен мандат”? Това означава, че през август 2012 г. мандата му следва да е приключил и или да му бъде присъден нов мадат, ако това се позволява от нормативната уредба, или да бъде освободен, а на негово място да бъде избран нов председател. Не ли? Вместо това вече повече от месец не се случва нищо подобно. Вместо това се „вихрят бури” около глупаво съчинена история за появил се инвеститор за „Белене”. Защо вкупом и управници и медии, „политици и експерти” неуморно и настойчиво ни „облъчват” с невярната информация, вместо да ни казват истините за случващото се в родната ядрена индустрия? Защо ли? Защо?
  Аз ли да ви отговоря или сами ще се достетите? Усещането ми е, че ще се справите и сами. Само ще ви помогна малко, като ви напомня, че в същото това време в същата тази ядрена индустрия се вихри, досущ като Батман, члена на евро-парламента (ЧЕП) Владимир Уручев, от ПП ГЕРБ. И двете събития, протичайки паралелно, оставят огромното болшинство български медии с широко затворени очи!
  Сигурно вече се питате, защо Цочев не е сменен или пък с подновен мандат? И аз не знам. Мога само да се досещам, но няма да ви занимавам с догадки. По-скоро ще изчакам развръзката и тогава ще коментирам, ако си струва, а предполагам, че ще си струва.
  Това което със сигурност знам е, че след като беше уволнен през 2001 г. от същия този пост Георги Касчиев неистово жадува да се върне пак там. Малко преди парламентарните избори през 2009 г. се чух с него по телефона. Тогава работех в Пиза, Италия, и му звъннах на служебния във Виена. По време на разговора ни той ми се похвали, че наското се бил сдобрил с Иван Костов, който беше премиер, когато Касчиев беше уволнен от министър Евдокия Манева. Костов го бил призовал да забравят миналото и да гледат по-оптимистично към бъдещото. Непосредствено преди изборите изглеждаше, че новото правителство ще бъде от коалиция между ГЕРБ и СК. Тези индикации даваха надежди на Касчиев, че скоро ще се върне на бял конн в креслото на председател на АЯР. Но съдбата се разпореди иначе. Сега и Костов и Касчиев и кой ли още не се надпреварват да ни държат съзнанието единствено и само ангажирано с пиестите около АЕЦ „Белене” и да не виждаме и да не чуваме нищо друго. Но ние и виждаме и чуваме. И един ден неизбежно ще ги питаме.

  Всичко, за пресъпленията на ядрената мафия единствено и само тук: http://gikotev.blog.bg
 12. 12 Профил на niki2003
  niki2003
  Рейтинг: 426 Неутрално

  Мисля, че това си е чисто измиване на ръцете. Сега всички ще гласуват НЕ, и те не знаят защо точно. Би трябвало да има конкретна обосновка и наистина повече информираност, относно проекта.

 13. 13 Профил на Reveal
  Reveal
  Рейтинг: 793 Неутрално

  Bere За да бъде всичко това вярно и споменатата отключена гражданска енергия да не бъде прахосана то трябва и другите парламентарно представени партии да използват момента да предлагат и други въпроси, които да бъдат зададени на референдума.

  Bere В Италия преди година и половина гласуваха по цели четири въпроса (но над 65 за последните 40 години) и нашата страна да наваксва в пряката демокрация и да спести средства. Иначе народното допитване са комунизира - един въпрос от една партия, което напомня за тираничния член първи в дните на робството.

  Bere Гнусно е и то особено от страна на управляващите да стоят и гледат при положение, че представляват почти половината от парламента, а нямат своя собствен куестчън към избирателите си и им дават само този на многоконгресниците.

  "Да се махаш от тази банка веднага миличка. Шефа й е параноик и измъчва момчето само защото чело някакви си книги и филми за обири" из Призрачния град
 14. 14 Профил на wallenstein
  wallenstein
  Рейтинг: 429 Неутрално

  Отново празнодумия! Референдумът ще се организира от изпълнителната власт. Интересно Плевнелиев, какво и как ще гарантира???

 15. 15
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 16. 16 Профил на Geoimg
  Geoimg
  Рейтинг: 698 Неутрално

  До коментар [#13] от "Reveal":"...и другите парламентарно представени партии да използват момента да предлагат и други въпроси, които да бъдат зададени на референдума."
  Въпроса може да бъде само този, който ГРАЖДАНИТЕ са одобрили с подписа си!
  Който иска други въпроси ги предлага на ГРАЖДАНИТЕ и няма проблем да се проведе референдум, ако ги одобрят.


  *Лауреат на Нобелова награда! ГРАЖДАНИН! БЕЗПАРТИЕН!!!
 17. 17 Профил на ludiakolio
  ludiakolio
  Рейтинг: 426 Неутрално

  "отпушва гражданската енергия и аз съм щастлив"."Очаквам това да има много силен ефект и върху българската енергетика и върху българската демокрация"
  Дар-слово ненагледно.
  Докъде я докарахме,талант е нашия президент,че и гаранцията му ще е като изборите и цялата му работа. Каква енергетика-Лукойл,каква демокрация-модерен комунизъм начало с наследника.Ефектът е очеваден,цъфтим и връзваме.

 18. 18 Профил на Reveal
  Reveal
  Рейтинг: 793 Неутрално

  До коментар [#16] от "geoimg":

  Това имам в предвид. Къде е въпроса на герб? Къде е въпроса на депесе, на сините, на резесе?

  Въпроси за които да събират подписи. Държат се като части на разпарчетосана БКП.

  "Да се махаш от тази банка веднага миличка. Шефа й е параноик и измъчва момчето само защото чело някакви си книги и филми за обири" из Призрачния град
 19. 19 Профил на forum_terrorist
  forum_terrorist
  Рейтинг: 531 Любопитно

  До коментар [#2] от "NPaine":

  Същия тоя народ, дето не си спрял да го нареждаш ли? Ясен си.

  You can fool some people sometimes, But you can't fool all the people all the time!
 20. 20 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1595 Неутрално

  Гарант за какво бе? За поредния руски интерес? Гарант...

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 21. 21 Профил на leon12
  leon12
  Рейтинг: 1316 Неутрално

  "Виждам, че дебатите започват да се случват. Вълшебната дума "референдум" отпушва гражданската енергия и аз съм щастлив. Очаквам това да има много силен ефект и върху българската енергетика"...
  Ми туу..очаквам с "нетърпение" денят, когато всички българи няма да имат нужда от крушки в тъмното..ще си светят сами.

 22. 22 Профил на nelva
  nelva
  Рейтинг: 479 Неутрално

  БЕ БЕ СТИГА СИ БЕБЕКАЛ!

  ГАРАНТ ЗА БЪЛГАРИЯ Е ТОЙ !

  АМЕРИКАНСКИ-РУСКИ-АРАБСКИ-ФРИКАНСКИ- има всякакви интереси у нас.
  Нали сме на кръстопът между Европа и Азия .

  Спомнете си кръстотносните походи на рицарите.

  ПРЕДИ ВСИЧКО ОБИЧАЙТЕ СТРАНАТА СИ ! НЕ Я ОСТАВЯЙТЕ НА ЛЪВОВЕТЕ.
  ТЕ МОЖЕ ДА ПОМАГАТ- А МОЖЕ И ДА ВРЕДЯТ .
  В СВЕТА ИНТЕРЕСА КЛАТИ ФЕСА.
  ЗА ТОВА ДА МИСЛИМ ЗА НАШИТЕ ИНТЕРЕСИ. ДА ЗАПАЗИМ 51 % ЗА НАС.
  ОСТАВЕТЕ ВЕЛИКИТЕ СИЛИ ДА СИ СЕ ДЖАВКАТ, НИЕ ДА СЕ ЗАЩИТАВАМЕ.

 23. 23 Профил на tralala2010
  tralala2010
  Рейтинг: 531 Неутрално

  [quote#4:"Beyond"]Жалко че баба ми не е жива, тя много ги разбираше тез работи. [/quote]
  Особено ако въпроса е формулиран около финансовата страна на проекта Белене. И двете ми баби, Бог да ги прости също лягаха и ставаха с въпроса за цените на ядрените реактори и всяка година си купуваха от Женския пазар по една АЕЦ на изгодни цени и с доста търговски преговори. В интерес на истината не си спомням дали обявяваха обществена поръчка.

 24. 24 Профил на monика
  monика
  Рейтинг: 531 Весело

  Записвай си народе! Плевнелиев дава поредното обещание - той иска да бъде гарант, че за Белене няма да остане нищо под масата!! Да се смея ли, да плача ли?! Такъв гарант сигурно вече и дядо Боже не може да стане, камо ли някаква кукла на конци, какъвто е Роската Плевнелиев!

  Никоя цена не е достатъчно висока за едно ново усещане! О. Уайлд
 25. 25 Профил на robbie_williams
  robbie_williams
  Рейтинг: 524 Неутрално

  То бива да си кукла, ама това на Росен Плевнелиев вече минава всякаква граница. Какъв президент е това - една марионетка, която се чуди и мае само как да угоди на власта. И това ако е президент...бягай от тука!

  Ти виждаш нещата и питаш защо? А Аз мечтая за неща, които никога не са били и питам - защо не?
 26. 26 Профил на pipistrella
  pipistrella
  Рейтинг: 479 Неутрално

  Връщаме се точно една година назад, не с помощта на машина на времето, а на Интернет и откриваме следното мнение на Плевнелиев по темата: "Нека си дадем сметка колко е важно да го подготвим както трябва. Референдумът е ядрената бомба на демокрацията и трябва да се използва внимателно. Не можете да очаквате от доктора да направи референдум дали да оперира пациента си. Специално за АЕЦ "Белене" изпълнителна власт трябва да сложи цифрите на масата и да си носи отговорността" Към момента нито цифри виждаме, нито ясна визия за начина на провеждане на референдума, нито за развитието на енергетиката като цяло..., но президента е щастлив!

 27. 27 Профил на Joss
  Joss
  Рейтинг: 217 Неутрално

  До коментар [#26] от "pipistrella":

  Хе, добре казано. Когато фактите говорят, и боговете мълчат. Мога само да добавя, че не иде някак си човек, който беше избран по втория начин сега да ни чете лекции за прозрачност и демократичност. С такива псевдоводачи няма защо да се чудим, че сме последната дупка на географията.

  Democracy is so overrated - Frank Underwood
 28. 28 Профил на goblenka
  goblenka
  Рейтинг: 636 Неутрално

  ??? Не трябва ли Плевненлиев просто да затвори темата? Кой трябва да направи това изгодно за държавата действие?

  goblenka
 29. 29 Профил на Петър Белоречки
  Петър Белоречки
  Рейтинг: 374 Неутрално

  Къде се изпокриха зелените партии и еко-организации. Няма ли най-сетне да почнат яростна кампания против ядрената енергетика. Или трябваше да гърмят барут само за пистите в планините. Ядрената енергия става не само е скъпа, тя е и опасна. Случайно ли Германия до 2020 не само се отказва, но и затваря всичките си ядрени реактори. Трябва ли нашите внуци и неродени правнуци да плащат АЕЦ Белене. Трябва ли нашето поколение да е под угрозата на ядрена заплаха. Нима трябва пак Фукушима да се случи та да ни дойде акъла?

  Star Life
 30. 30 Профил на mislil
  mislil
  Рейтинг: 5 Неутрално

  УСЕЩАНЕ ЗА КОЛА.РАЗМИСЛИ И ПАСТИ  Приближават се бавно като пепелянка изборните дни и зачестяват размислите по тия теми в кафето на ъгъла:
  Готьо: -Тая година какви бяха дето ще идват изборите-е то за депутатство ли, за референдум ли
  Ботьо -Това пък какво ще да е, ама като слушам нещо голямо ще е.
  Готьо:- ...да бе и мъжко, не бе там за АЕЦ-а.
  Ботьо: - е да де там нещо в Козлодуй, е това не ни засяга, дано поне не гръмне.
  Готьо:-И за Белене и за Белене.
  Ботьо:-е то това не е за България;
  Готьо- не бе в България е!
  Ботьо:-Не ме разбра.
  Готьо:- Брат, ще ми дадеш ли 10 лв. на заем до утре за кафето и ще ти ги върна, ако не е късно утре...а.
  Социалния археолог:
  Това време на годината е изпълнено за нашенеца с много трепети и очаквания за положителни емоции, кебапчета и други панаирджийски лакомства, самите емоции от очакването също са положителни, но в очакване на какво? Какво се случва тогава..
  Очаква се стълпотворение на хора, усмиване на едни хора, въздигане на други хора, очерняне на трети, кебапчета, виенски колела, пуканки, покупки и продажби на разни неща, все емоции! Като се замисля, по времето си на провеждане, а и по очакваните събития, изборните дни си приличат с тези случки по есенно време, които се случват на селския панаир.
  Такава е традицията ни, и това си е било празника и най-голямото събитие за всяко наше село, че и град от незапомнени времена през патриархалната нашенска традиция от незапомнени врмена. Какво ще си купи човек на панаира е нещо важно, но по-важно е какво ще е това невиждано чудо, което ще блесне като звезда на панаира, нещо за което мечтаеш, не можеш да си го позволиш, някаква хубава вещ, достатъчно голяма и лъскава и нова, че да я зърнеш на панира, да я поогледаш тъй, да я докоснеш, да си помечтаеш, но да не можеш да си я позволиш, да завидиш на собственика и, и да продължиш да мечтаеш за нея.
  Ако сте забелязали на панаирите от новото време при нас най-много народ се събира пред автомобилите, тези автомобили на поставка там, дето се въртят-нови, лъскави, блестящи. Много ти обещават, наясно си че не са за теб, но ако беше реалист нямаше да си губиш времето да обикаляш по панаири, така че всички сме в очакване какво ще бъде бленуваното автомобилно чудо идната пролет, което ще ни се яви.
  “Преходът” показа, че българинът винаги предпочита новата кола, модел задължително след 2000 г., докато преди това се задоволяваше и с някои подобрения на ВАЗ-А и УАЗ-А, то след прехода към жълтия испански булид-800 коня, а после безапелационно и към сребристия Джи Ел, нашенецът очаква нещо пак поне толкова лъскаво и многообещаващо, а че ще покажат нов такъв красавец на изложението собствениците на панаира не дават никакви знаци.
  Нито изглежда да покажат обещавания подобрен модел на ГАЗ, нито някой западен производител изглежда да се е втурнал да излага на панаира. Защо ли? Поради липса на по-добър модел, който да ни представи, или има участие в последната разработка, пазарът не представлява интерес, или е изгубил надежда за този пазар, не е ясно. Но е ясно едно: Тези автомобили, които са на поставката, лъскавите, които избираме, не да караме, но да мечтаем за тях, ние нито виждаме техния двигател, нито по-детайлно правим анализ на разработката-от какво са направени и т.н., за нас това не е важно, защото щом е поставен на пиедестала симпатичния и спретнат външен вид истински фурор.
  То за нашето мечтание и избор това е напълно достатъчно за да повярваме че вози меко и ще ни води където си поискаме и мечтаем, и ни остава само да си изберем цвят-там вече много разбираме-сивия е гогин защото... и даже сребристо сив да е, е бялото винаги е на мода, но пък червено ех, синьото, да но някак си убито стои но пък с клас, а нюанси много, абе много избор и накрая пак същия боклук. Общо взето се доверяваме, че производителят който и да е той, гарантира механизма на избраната кола и тя ще ни заведе, където си поискаме в нашите сънища-до Шенген, на Три морета и т.н., и през ум не ни минава да си зададем въпроса - от какво е направена тази кола, що за двигател бучи или мрънка вътре, щом нито до Шенген, нито до моретата можем да стигнем в дните на годишната си отпуска, и то не за пръв път все нещо не достига, е то иначе ще се обезличи панаира казват трябва да има интрига, тапрежение, изненада, заприлича на филм остава да видим в кой жанр. А автомобилът си има и табелка, че може да се кара на ядрено гориво или ако не искаме да си мечтаем за това и без ядрено гориво и ще лети направо, можеш да го караш във великолепния век или след него, абе каквото ти мечти искат, а сега....
  Готьо: -Сега...Пешо дай по една паста, останаха ли..?-Чакай, чакай, спри, то това е все едно да си анализираш мечтите, заболя ме главата, и защо едно нещо ти се иска и ти изглежда прекрасно, а пък не става за нищо-излишно напрягане, карай да върви.
  Ботьо:- ... а то, че са ти показали Джип, пък се е оказал поредния ЗИЛ, то любов и мечти не се връщат, да си му мислил.Айде чао.
  Ботьо:-Пешо, пиши кафето на сметката, утре ще платя.
  Пешо:- Пак ли...

  Забележка: В материала няма продуктово позициониране, всяка прилика и разлика с търговски марки и лица е съвсем случайна.

 31. 31 Профил на iq146
  iq146
  Рейтинг: 565 Неутрално

  "НЕ ГЛАСУВАЙТЕ! НЕГЛАСУВАНЕТО означава ДВА ПЪТИ "НЕ" на тоя референдум. Тъй кaто стадото с IQ под 100 и манипулираните избиратели на КОМУНОИДИТЕ превишава многократно нас, интелигентните и умни българи-ПАТРИОТИ, ние, като по-умни, ще ги ударим с ИЗБОРНАТА АКТИВНОСТ! КОМУНОИДИТЕ БЕЗ НАС НИКОГА не могат да постигнат активност 62%, колкото им трябва, за да е валиден референдума! Затова ги оставете САМИ на този референдум! Не играйте играта на КОМУНОИДИТЕ, ние сме ПО-УМНИ и ИНТЕЛИГЕНТНИ от КОМУНОИДНАТА ПАПЛАЧ! В никакви доводи против АЕЦ-а ПАПЛАЧТА няма да се вслуша! Всуе ще са усилията ви! Затова има един начин-НЕ ГЛАСУВАЙТЕ! НЕГЛАСУВАНЕТО НЕ Е СЛАБОСТ, в случая е СИЛА, ОСЪЗНАТА СИЛА! Накрая ЩЕ НИ МОЛЯТ ДА ГЛАСУВАМЕ, даже и пари ще дават!"

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK