Цецка Цачева: Ще гласувам с "да" за развитие на ядрената енергетика в България

Цецка Цачева: Ще гласувам с "да" за развитие на ядрената енергетика в България

© Анелия НиколоваПредседателят на Народното събрание Цецка Цачева заяви, че ще гласува положително за развитието на  ядрената енергетика в България на предстоящия референдум.


"Ще участвам в референдума и ще гласувам с "да"...Ние имаме приета стратегия в Народното събрание от 2011 г., където тази тема е застъпена, където мнозинството, управляващите сме подкрепили тази стратегия", заяви Цачева пред  "Дарик".


Парламентарната правна комисия вече прие в четвъртък въпроса за референдума, внесен от управляващите - "Да се развива ли ядрена енергетика в България чрез изграждане на нова ядрена електроцентрала". Депутатите отхвърлиха въпроса на инициаторите за референдума БСП – "Да се развива ли атомната енергетика в България чрез изграждане на ядрена централа на площадка "Белене".
"Аз съм народен представител от плевенския регион, където се намира Белене. Районът е много беден. Преходът направи от Плевенска област от една индустриална развита част в нашата държава, един селскостопански регион, в който "промишленост", "индустрия" са понятия, които са свързани вече с исторически оттенък. Хората са бедни, безработицата голяма. Очакванията за един такъв голям инфраструктурен проект са естествени. Но дотук със желанията и намеренията. Оттук започва възможността за реализиране на този проект", каза Цачева.


Според нея към днешна дата проектът "Белене" е "един невъзможен, компрометиран проект", заради начина, по който се е развивал във времето след 1981-ва. "Когато човек има възможност да се запознае с документите, фактите, с обстоятелствата, въпросите, които възникват са много повече от отговорите, които могат да се дадат", категорична беше тя.

Коментари (439)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Цъкам минуси
  Цъкам минуси
  Рейтинг: 581 Неутрално

  Тъй вярно, другарко Цачева!

 2. 2 Профил на krell
  krell
  Рейтинг: 466 Неутрално

  Аз пък ще гласувам с "НЕ" .

 3. 3 Профил на Къти
  Къти
  Рейтинг: 638 Неутрално

  Ето от какво ни отклоняват вниманието:


  ГЕРБ-ерски ЧЕП тъпче Конституцията и законите.

  ЧЕП означава Член на Европейския Парламент. А вие какво си помислихте?

  И сигурно веднага се досетихте, че пак ще става дума за ЧЕП Владимир Уручев, от ПП ГЕРБ, бивш главен инженер на блокове от 1 до 4 в АЕЦ „Козлодуй” ЕАД, а понастоящем, освен „политическите си ангажименти”, се подвизава и като член на Съвета на директорите в родната АЕЦ, а също така и член на Управителния съвет на Държавно предприятие „Радиоактивни отпадъци” (ДПРАО). Няма да се учудя ако скоро разберрем, че е поканен и в ръководството на американската програма за космически изследвания НАСА. Не може да му се отрече таланата на този ЧЕП. Но сигурно ще се запитате, как е възможно това? Как е по силите и възможностите на един единствен човек да изпълнява толкова много и толкова отговорни задачи едновременно? Но да допуснем че може, тогава как това е уредено от закона? Нека видим.

  Владимир Уручев е избран за ЧЕП по „Закон за избор на ЧЕП от Република България”. Член 2 на този закон постановява: „Статусът на ЧЕП е несъвместим с:”. Следват цели единадесет точки в които се изброяват конкретни длъжности, но те явно не са допаднали на Уручев, поради което той се е ориентирал към точка 12, на същия член 2, която гласи: „изпълняването на друга служба или извършването на дейност, която според закон е несъвместима с положението на народен представител.” Остава сега да проверим цялото законодателство, за да видим дали случайно Уручев е нарушил статусът на ЧЕП.
  Не е ли най-добре първо да погледнем в основни закон на страната – Конституцията на РБ? Ето какво казва тя:

  Съгласно чл. 68: народните представители не могат да изпълняват друга държавна служба или да извършват дейност, която според закона е несъвместима с положението на народен представител.
  Според чл. 72: последствията от установяване на такава несъвмесимост е прекатяване на пълномощията му с решение на Конституционния съд.

  До тук добре. Но къде да видим, кои длъжности са несъвместими с положението на народен представител? И понеже „Правилник за организацията и дейнсостта на Народното събрание” е със статут на закон, може би там ще намерим отговора.

  Чл. 118. (1) Народният представител не може да изпълнява друга държавна служба или да извършва дейност, която според закона е несъвместима с положението на народен представител.
  (2) Народният представител няма право да участва в управителни или надзорни органи на търговски дружества и кооперации.

  В своята практика Конституционния съд на РБ се е произнасял по близък казус, като е установил, че изпълняването на длъжността народен представител е несъвместима с длъжността изпълнителен директор в държавно предприятие със 100% държавен дял. В този случай пълномощията на народния представител са били предсрочно прекратени.

  Какво излиза на практика? ЧЕП Уручев е погазил Конституцията на РБ и Правилника на НС не веднъж, а цели два пъти! Веднъж, когато е приел да бъде назначен за член на СД на АЕЦ ‘Козлодуй” и втори път – в УС на ДПРАО.
  Но така си мислите вие. Далеч не така мисли самият ЧЕП Уручев. За да легитимира погазването на Конституцията на РБ и други закони той подава пред ЕП следната Декларация за финансовите интереси на ЧЕП Уручев. Видно от нея, срещу упражняваните от него дейности, извън „политическите си ангажименти”, той е посочил че прави това за „БЕЗ ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ”. Така, според него, той не нарушава законите. Но в същото време в нито един от погазените от него закони не се прави изключение за случаите, когато това се прави за „БЕЗ ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ”.
  И кой нормален човек би повярвал че именно този „национално отговорен политик” би вършил токлова много неща за „БЕЗ ВЪЗНАГАЖДЕНИЕ”? Още веднъж ще напомня, че Уручев е поставен на тези позиции, за да обслужва три огромни корупционни схеми, за източване на стотици милиони лева. 1. Ненужното „удължаване живота на блокове 5 и 6” в АЕЦ „Козлодуй” – над 500 милиона лева. 2. Строителството на 7-ми блок в Козлодуй, на двойна цена, т.е. още 8 милиарда лева минус. 3. Извеждане от експлоатация на блокове 3 и 4 със средства от фонд, с набрани средства от над 3 милиарда лева. При управлението на такива огромни суми защо му е на Уручев да „работи ЗА ВЪЗНАГРАЖЕНЕНИЕ”? Та нали всеки който получи макар и малка част от кухите поръчки по горните три схеми ще намери начин да му се „отблагодари. Не ли?
  Заедно с това възникват и още два интересни въпроса, от усилията да се труди за „БЕЗ ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ”. Кой му плаща самолетните билети от Брюксел до София и обратно, а също така и транспорта от София до Козлодуй и обратно, за да може той ежеседмично да участва в заседанията на СД на АЕЦ-а? Същото се отнася и за участията му в заседанията на УС на ДПРАО. Не на последно място стои и въпроса за отговорността. Ако той работи за „БЕЗ ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ” то каква отговорност носи в случай на провал на ууправленските си усилия?
  Това че Уручев работи за „БЕЗ ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ” е толкова вярно, колкото е вярно и това, че ядрената енергия е най-евтина. „Най-евтината енергия” ще бъде доизизплащана от десетки хиляди поколение в бъдеще, под формата на отчисления за съхраняване на ядрените боклуци, произвеждащи се сега. „Безплатния труд” на Уручев го плащаме всички ние сега, плюс, бъдещите поколения, които още не знаят за това, защото удължаването на живота на блокове 5 и 6 и строителството на 7-ми блок ще произведат още повече ядрен боклук. „Безплатния труд” на Уручев е като безплатния обяд. Който вярва че той съществува нека вЕрва и на ядрената мафия.

  Това не е единствената Декларация, която ЧЕП Уручев е подал по хода на усилията си да получи желаните назначения, за да „работи за нашето благо и просперитет”. Има поне още цели три декларации, подавани пред една или друга национална институция, за да „покаже”, че при тези назначения липсва конфликт на интереси. И всички те са коя от коя по-абсурдни. В една от тях, за да получи назначението в ДПРАО, даже се стига до абсурда да признае, че е служител на АЕЦ „Козлодуй”, НО понеже през последните 12 месеца не е бил нечий друг служител от това следва, че няма конфликт на интереси. Макар от същата декларация да става ясно, че той от броени дни е на позиция в централата. Пълен абсурд.
  Запазвам си правото да информирам съответните национални и европейски институциии за този прецедент.

  Всичко, за пресъпленията на ядрената мафия единствено и само тук: http://gikotev.blog.bg
 4. 4 Профил на getso
  getso
  Рейтинг: 409 Неутрално

  Како Цеце!!!...
  Кажи на популиста, твоя Началник...

 5. 5 Профил на dark'star
  dark'star
  Рейтинг: 2676 Неутрално

  Като ви казавам нещо = слушайте! Не е задължително да ви харесва, но е вярно Мого познавам

  КОНТРА_ТРОЛ_ БАН_ХАКЕР от ПОЕТИЧЕСКИЯ фланг на НАТО
 6. 6 Профил на getso
  getso
  Рейтинг: 409 Неутрално

  С НЕ , който гласува е за връщането на ралата и биволите...

 7. 7 Профил на cucing
  cucing
  Рейтинг: 696 Неутрално

  На въпроса на ГРОБ - твърдо НЕ!

  ура и да живей!!!
 8. 8 Профил на Мазен чех
  Мазен чех
  Рейтинг: 696 Неутрално

  Никой не се е съмнявал в това, нормално за неграмотничка с РАБФАК образование.

  икономист - неграмотник с диплома
 9. 9 Профил на BlueWater
  BlueWater
  Рейтинг: 1052 Весело

  Ако изобщо гласувам ще е с НЕ.

  Много е малка вероятността на този референдум да гласуват повече хора отколкото на последните парламентарни избори, за да бъде той валиден според закона.

 10. 10 Профил на Sion с 27,Дневник , амнистия по изборите?
  Sion с 27,Дневник , амнистия по изборите?
  Рейтинг: 1262 Неутрално

  И понеже снощи Рапона заяви в Панорама, че няма съмнение че става въпрос за Белене , значи си за Белене.И аз съм от Плевен и не искам бомба на 55 км от града.И теб не те искам.И ще гласувам Не на референдума и Не на ГРОБ на изборите.

  "Някои хора цял живот отстояват правото си да нямат собствени убеждения."
 11. 11 Профил на Колаборационист
  Колаборационист
  Рейтинг: 975 Любопитно

  Една птичка пролет не прави ...ще трябват 4 млн. "ДА" ...

  Всички ТРЯБВА неумолимо да наказваме невежеството на администрацията и духовенството !
 12. 12 Профил на etty1
  etty1
  Рейтинг: 2158 Неутрално

  Аз няма да гласувам на този референдум, а изборът на тази дама не представлява интерес за мен.

  “The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge.” ― Daniel J. Boorstin
 13. 13 Профил на lara_croft
  lara_croft
  Рейтинг: 513 Неутрално

  До коментар [#2] от "krell":

  По-добре е да не гласуваш. За да се провали референдума откъм кворум.

  Изхабения Костов отива в пенсия. БСП подготвя Кунева да играе ролята му.
 14. 14
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 15. 15 Профил на SSS
  SSS
  Рейтинг: 861 Весело

  Яяя, Цецка Каквото каже Цецето - това ще да е.

 16. 16 Профил на Нихната Макя
  Нихната Макя
  Рейтинг: 1154 Весело

  Ами другарят Борисов и той ли ще гласува с "да" ?
  Ами другарят Цветанов ?
  Ами остналаиjе управляващи другари ?

  Пу да му се не види, накъдето и да се обърнеш - само другари.
  И наляво, и надясно, и направо

 17. 17 Профил на Jessika
  Jessika
  Рейтинг: 1559 Неутрално

  Аз съм против този референдум, така че за мен не стои дилемата "да" или "не".

  Виктор Юго: „Общество, което не иска да го критикуват, прилича на болен, който не разрешава да го лекуват.”
 18. 18 Профил на Sion с 27,Дневник , амнистия по изборите?
  Sion с 27,Дневник , амнистия по изборите?
  Рейтинг: 1262 Неутрално

  Според нея към днешна дата проектът "Белене" е "един невъзможен, компрометиран проект", заради начина, по който се е развивал във времето след 1981-ва

  Цецке, Цецке,миналата година що не го обясни това ,ами обикаляше като невестулка из града и обясняваше как Белене започва да се строи.То пък бива лицемерие, ама това на нищо не прилича.

  "Някои хора цял живот отстояват правото си да нямат собствени убеждения."
 19. 19 Профил на Курт Деликуртев 662 галерии плюс X
  Курт Деликуртев 662 галерии плюс X
  Рейтинг: 1441 Разстроено

  Голяма мътна вода са ГЕРБ! Боко спря Белене, а Цецка ще гласува за него!

  На кой да вярваш? Тези ГРОБ-ари направо взеха да ме разочароват!

  http://www.panoramio.com/user/7617575?show=all , 660 ГАЛЕРИИ: 225 ЩУТГАРТ, 205 ПЛОВДИВ, 118 БЪЛГАРИЯ, 58 ЕВРОПА И 54 ГЕРМАНИЯ
 20. 20 Профил на джендър NATO generals
  джендър NATO generals
  Рейтинг: 1040 Неутрално

  Опасност! За да има пазар за тока от нови рекатори/било в Козлодуй или белене/ 5 и 6 блок на Козлодуй могат да ги затворят предсрочно! А те и специално най-важната им част-реакторната-имат ПОНЕ 60 години живот! Поне!

  Само от 2009 - 2012-та са "инвестирани" 8 милиарда евро във ВЕИ тролово производство на ток
 21. 21 Профил на нервна
  нервна
  Рейтинг: 925 Неутрално

  Да бе,то с АЕЦ Белене Плевенска област ше цъфне и ще върже ..... тикви.Колкото и Враца е цъфнала покрай Козлодуй.
  Систематично 23 години се унищожава икономиката на Плевен, а и на цяла Северна Централна България,превърнахте го в развалина.
  Пък сега кой ми с..ра в кратуните.

 22. 22
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 23. 23 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1632 Неутрално

  Разбира се, че ще гласува ЗА. Комунистите си стоят зад този проект, гербавите са част от тях.

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 24. 24 Профил на Blackradio
  Blackradio
  Рейтинг: 581 Неутрално

  ГЕРБ-а се фали, че живеем в светлото бъдеще, имаме натрупани милиарди в банките, па като става въпрос за централата заявява, че сме бедни. И кви сме в края на краищата ве гърбави ?

  Всичко е преходно, освен простотията. Тя е вечна.
 25. 25 Профил на др. Иванов
  др. Иванов
  Рейтинг: 696 Неутрално

  Пахвално, похвално! И аз съм за, но само когато държавата е мажоритарен собственик на АЕЦ Белене.

  Комунист - реформатор, реформатор - милиционер, милиционер - агент, в един и същи строй!
 26. 26 Профил на Sion с 27,Дневник , амнистия по изборите?
  Sion с 27,Дневник , амнистия по изборите?
  Рейтинг: 1262 Весело

  Според нея към днешна дата проектът "Белене" е "един невъзможен, компрометиран проект"

  Демек ,Председателя на НС ще гласува За един "невъзможен, компрометиран проект"..Хахаха Тетка надмина себе си тоя път.

  "Някои хора цял живот отстояват правото си да нямат собствени убеждения."
 27. 27 Профил на ръпончо
  ръпончо
  Рейтинг: 1463 Весело

  Да разбирам ли, че в Козлодуй имаме АЕЦ, а в Белене щяхме да имаме ЯЕЦ? Или просто някой не знае какво имаме, но ще развива атомна/ядрена енергетика?

  Много народ тук се е взел насериозно! :)
 28. 28 Профил на др. Иванов
  др. Иванов
  Рейтинг: 696 Неутрално

  Казвах на простия народ, че Белене ще се строи и никога не е имало спор за това!

  Комунист - реформатор, реформатор - милиционер, милиционер - агент, в един и същи строй!
 29. 29 Профил на xm...
  xm...
  Рейтинг: 3113 Весело

  Уау!

  Тетка поби колеца! Като деснофлангови.
  Който се приравнява и олоцетворява с нея - да се реди в строя
  Другите - до левофланговия колец Р.Овч.

  Бе бойкотирайте го тоя "референдум", бе!
  И в двете "редакции" въпросът е манипулативен и мошенически.
  Като самия "проект" БелЯ-НЕ ...
  Каквото и да гласувате - все в мошеническата им схема попадате и им подигравате.

 30. 30 Профил на getso
  getso
  Рейтинг: 409 Неутрално

  Ще гласувам за АЕЦ Белене, а не за кюмюрена печка за отопление.

 31. 31 Профил на Mylène Jampanoï
  Mylène Jampanoï
  Рейтинг: 1090 Весело

  ихаааа, ша махним мрасната думичка БеляНе, па посли ша гласувами за нея? тфа ли била тънката гербаджийска врътка?

  The Man Who Mistook His Wife for a Hat
 32. 32 Профил на ЗаНиЗа
  ЗаНиЗа
  Рейтинг: 2872 Неутрално

  "...изграждане на нова ядрена електроцентрала" - АТОМЪТ за един МИРЕН свят!

  Направи съд от глината, празнината вътре в него го прави полезен.
 33. 33 Профил на holdon1914
  holdon1914
  Рейтинг: 466 Неутрално

  Естествено! Ще гласува ЗА и ако отново предложат да станем Съветска република!

 34. 34 Профил на Realistka
  Realistka
  Рейтинг: 1441 Весело

  До коментар [#19] от "Курт Деликуртев - Хахоман, праскай ми минуси!":
  [quote#19:"Курт Деликуртев - Хахоман, праскай ми минуси!"]Тези ГРОБ-ари направо взеха да ме разочароват[/quote]
  Това е страхотно бърза реакция. Курт вече бил разбрал, че ГЕРБ е Б-отборът на БСП.
  Хвала!
  Нека да ти припомня, че България е пълна с рабфак.некадърници, един от които е Цецка Цачева! Горката!

  The best way out is always through Robert Frost
 35. 35 Профил на Realistka
  Realistka
  Рейтинг: 1441 Неутрално

  В един жилищен блок в Дубна с тухли (за вечни времена!) е написано:
  "Атом не солдат!
  Атом рабочий!"

  The best way out is always through Robert Frost
 36. 36 Профил на ppopov_67
  ppopov_67
  Рейтинг: 638 Неутрално

  Престанете да ни занимавате с тая другарка.
  Днес е неделя и имаме право на почивка.

 37. 37 Профил на Sion с 27,Дневник , амнистия по изборите?
  Sion с 27,Дневник , амнистия по изборите?
  Рейтинг: 1262 Неутрално

  [quote#25:"др. Иванов"]И аз съм за, но само когато държавата е мажоритарен собственик на АЕЦ Белене. [/quote]
  А кой ще плаща , бре , другарю.Щото аз не искам да заГРОБвам детето си.

  "Някои хора цял живот отстояват правото си да нямат собствени убеждения."
 38. 38 Профил на the place
  the place
  Рейтинг: 581 Любопитно

  "Ще участвам в референдума и ще гласувам с "да"

  Ти хубаво ще гласуваш с "да" , ама шефа питала ли си го???

 39. 39 Профил на gibi
  gibi
  Рейтинг: 753 Неутрално

  [quote#2:"krell"]Аз пък ще гласувам с "НЕ" .[/quote]
  И аз! Сатаваме 2:1! Водим!

 40. 40 Профил на xm...
  xm...
  Рейтинг: 3113 Весело

  [quote#36:"ppopov_67"]Престанете да ни занимавате с тая другарка. [/quote]

  Моля, моля! "Тая другарка" ти е Председател на НС.
  А България е Парламентарна Република


  И тая другарка вече не е другарка.
  Била е другарка га е била стругарка.
  Сега е дама и вундеркинд. Кулибин сонщий!

 41. 41 Профил на ь
  ь
  Рейтинг: 1441 Весело

  Последното нещо, което би ме заинтересувало около този референдум, е точно как смята да гласува кака Цецка ))
  До коментар [#3] от "Къти":
  Интересно четиво! Колко ли още такива работят "Без възнаграждение"? Ако работят в някоя благотворителна организация или раздават помощи в циганските махали, то тогава съм съгласен да работят и за възнаграждение ))

  Простотията ходи по хората! Затова обичам животните! Цъкам само "+" ... но не на всички :)
 42. 42 Профил на gibi
  gibi
  Рейтинг: 753 Неутрално

  [quote#27:"ръпончо"]Да разбирам ли, че в Козлодуй имаме АЕЦ, а в Белене щяхме да имаме ЯЕЦ? [/quote]
  В Белене ще имаме ЯДЕЦ!

 43. 43 Профил на Митко
  Митко
  Рейтинг: 884 Неутрално

  Толкова е безлична тази другарка, че би паснала перфектно на всяко казионно образувание в България.

  "горко ми! загинах! защото съм човек с нечисти уста, и живея сред народ с нечисти уста" Исая 6:5
 44. 44 Профил на Дедо Либен
  Дедо Либен
  Рейтинг: 1326 Разстроено

  Управляващите питат: "Да се развива ли ядрена енергетика в България чрез изграждане на нова ядрена електроцентрала?", но не искат да уточнат къде - в Козлодуй или Белене?!?! Защо се страхуват да уточнат какво имат предвид? Според мен, за това, защото зададен по този нееднозначно формулиран въросът НЕ ИЗКЛЮЧВА строителство в Белене. По този начин се съгласяват с БСП, но правейки се на заклети антагонисти!

 45. 45 Профил на Хриси
  Хриси
  Рейтинг: 1709 Весело

  Изобщо нямам намерение да участвам в този червен фарс, така че как ще гласува тетка Цецка ме вълнува твърде слабо, да не кажа хич.

  Some say the end is near, Some say we'll see Armageddon soon, I certainly hope we will, I sure could use a vacation from this bullshit three-ring circus sideshow.
 46. 46 Профил на gibi
  gibi
  Рейтинг: 753 Неутрално

  ЯДЕЦ значи Ядрено Дървен Електрически Цирей!

 47. 47 Профил на morf
  morf
  Рейтинг: 840 Неутрално

  Вари го, печи го, цоциализма си е генетично заболяване, за което лечение няма. Леля Аецка е поредния пример. Или по-скоро Леля Яецка, че да не се цупи Фидоска.

 48. 48 Профил на jamm
  jamm
  Рейтинг: 638 Весело

  От последните СРС:
  Агент Пес: Събрахме подписите за референдума.
  Агент Тигър: Евалла.
  П: Двеста члена от младото са с тендовагинит, но ще се оправят до изборите.
  Т: Ся остава и да мине.
  П: Всичко съм измислил - слагате във въпроса "развитие", ние ще протестираме.
  Т: Ти си гений, мат'ряла обича развитието.

 49. 49 Профил на jubal harshaw
  jubal harshaw
  Рейтинг: 1441 Весело

  Рабфака на власт вече избра. А какво решаваш ти?

  http://jubalharshaw.wordpress.com
 50. 50 Профил на morf
  morf
  Рейтинг: 840 Неутрално

  [quote#36:"ppopov_67"]Престанете да ни занимавате с тая другарка.
  Днес е неделя и имаме право на почивка. [/quote]

  Не ме стряскай така бе! Събота е още.

 51. 51 Профил на altarf
  altarf
  Рейтинг: 459 Неутрално

  Ако в едно светло бъдеще България започне да развива промишленост, тя ще има нужда от повече електроенергия. С перки и слънце няма да стане. Ако искаме енергийна независимост от съседите си, ще трябва да развиваме атомна енергия. Още повече, че в дългосрочен план и автомобилите ща станат електрически.

  Пилците се броят на избори.
 52. 52 Профил на altarf
  altarf
  Рейтинг: 459 Неутрално

  До коментар [#33] от "holdon1914":

  А с американски инвеститор как ще гласуваш?

  Пилците се броят на избори.
 53. 53 Профил на berbenkov
  berbenkov
  Рейтинг: 1441 Весело

  Къде се вреш?
  Защо не спреш?!

  www.berbenkov.hit.bg
 54. 54 Профил на ИНВЕСТИТОР
  ИНВЕСТИТОР
  Рейтинг: 803 Неутрално

  Точно тъй требва ГОСПОЖО ЦАЦЕВА Требва съ глъсува на тоз рефирендум с ДА штоту е важну за БЪЛГАРИЯ Враговете нъ ППГЕРБ саму искът да немя ядрена енергетека Требва съ привличат инвиститури требва съ развива аБИЗНЕСЪ требва съ пуказвъ нъ вмирисънити марзеливи бачкатури кво е туйй правилну действие на власа
  Хак им е на мръсните бесепари Хак им е и на костовашките злобари
  Па да са я пуструиле тая цинтрала кога беха на влас Сега ГЕРБ има утгуворнос зъ бъдиштету на страната Червено сините буклуци отиват в историятоа Буклуци недни што не питате костув къде кво е праил та сега нумаме централа Нали беше на влас кво е оставил да управлеваме сегъ

 55. 55 Профил на Белият Негър
  Белият Негър
  Рейтинг: 778 Любопитно

  До коментар [#34] от "Realistka":

  Ти гълъб,си първата полит-комисарка,облекана в тъмно-синя униформа.
  На перките ще бъдат нарисувани ярко виолетови теменужки,и с движението(според духането разбира се)ще се появявя Костов, и ще ви маха с ръка.
  Жалко ,е че продажбата е на ниски нива.
  Тъпичка е формулата,не мислиш ли,Реалистке?
  И аз бях седераст,но станах човек.

  Действителноста е грешка, породена от липстата на алкохол.Ърнест Хемингуеий.
 56. 56
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 57. 57 Профил на jamm
  jamm
  Рейтинг: 638 Весело

  До коментар [#51] от "altarf":

  Изгуби аудиторията още с първото изречение.
  "светло бъдеще", "развива промишленост" ))

 58. 58 Профил на getso
  getso
  Рейтинг: 409 Неутрално

  Да бе!
  Около Бойко е бъкано с "простакеси"...

 59. 59 Профил на райничка цветкова
  райничка цветкова
  Рейтинг: 696 Неутрално

  Тая па тетка,кой ли се интересува от нейното мнение?

 60. 60 Профил на Hawaii
  Hawaii
  Рейтинг: 3634 Неутрално

  [quote#2:"krell"]Аз пък ще гласувам с "НЕ" . [/quote]
  Аз пък НЯМА ДА ГЛАСУВАМ.
  Както и хората около мен.
  С уговорката,че всички сме гласували на последните парламентарни избори.
  Ако,например ЕДИН МИЛИОН от гласувалите на последните парламентарни избори българи НЕ ИЗЛЯЗАТ ДА ГЛАСУВАТ на референдума,ОТКЪДЕ ЕНЕРГИЙНАТА МАФИЯ ще им намери заместници,за да валидира референдума.
  Затова КОЛКОТО ПОВЕЧЕ БЪЛГАРИ НЕ ГЛАСУВАТ НА РЕФЕРЕНДУМА,толкова по-голяма е вероятността той да се окаже НЕВАЛИДЕН.

 61. 61 Профил на Дедо Либен
  Дедо Либен
  Рейтинг: 1326 Гневно

  БСП искат да строят АЕЦ,
  ГЕРБ искат да строят ЯЕЦ,
  Проблемът е кой да докопа
  КОМИСИОННИТЕ!!!!!

 62. 62 Профил на Stewie
  Stewie
  Рейтинг: 925 Весело

  безотговорна но поне откровенна ...останалите гербери и те ще гласуват по същият начин само че тайно

 63. 63 Профил на Hawaii
  Hawaii
  Рейтинг: 3634 Неутрално

  [quote#49:"jubal harshaw"]Рабфака на власт вече избра. А какво решаваш ти? [/quote]

  +++++++++++++++++

 64. 64 Профил на nikero
  nikero
  Рейтинг: 524 Неутрално

  Аз се чудех къде е избягало населението на Северозападнала България- то се нанесло в Народно събрание. След като оправиха родния си край, сега ще направят и цялата страна да се равни по него.

 65. 65 Профил на murttle
  murttle
  Рейтинг: 950 Неутрално

  Защото сте много загрижена за бъдещето на страната, предполагам, г-жо Цачева? Както и всички ваши съмишленици, които манипулират българина с илюзиите за евтиния ток или още по-наивните, дето ги блазни пък другата илюзия - за "мощна" и "независима" България.

 66. 66 Профил на Hawaii
  Hawaii
  Рейтинг: 3634 Весело

  "Цецка Цачева заяви, че ще гласува положително "

  Мачът за КУПАТА НА КРЕМЪЛ току що навлезе в решаващата си фаза.
  Играе се на кило кръв,другарки и другари.

 67. 67 Профил на Хипчо
  Хипчо
  Рейтинг: 1441 Неутрално

  Аз съм за гъби.  ВОДА, ПОВЕЧЕ ВОДА!
 68. 68
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 69. 69 Профил на xm...
  xm...
  Рейтинг: 3113 Неутрално

  [quote#52:"altarf"]А с американски инвеститор как ще гласуваш?[/quote]

  Кой тоя? Оня ли, "всегда Реди!", дет' тая от кадрото се юрна от днес за утре да спешава Парламента да му гласува за преговори?


  Ако говорим сериозно за Уестингхаус ... пак е същата.
  Защото самият проект БелЯ-НЕ е мошенически. А във сички случаи и "редакции" става въпрос единствено и само за БелЯ-НЕ в тоя, сегашният му "проектен" вид. Гербавите не са се отказали от него, а решението за спиране е само тактически ход за стратегическото овладяване на капиите по него.
  И дали мошеническите "проекти" ще ги изпълняват руснаци или американци - за мят'ряла е все тая. Като цена.
  Като политическо влияние ... руските мръсни пари в китна Българийка са предостатъчно, та милиард-два за реакторите на БелЯ-НЕ да разместят сериозно пластовете. Те ти го пАтока - ще компенсират

 70. 70 Профил на Мазен чех
  Мазен чех
  Рейтинг: 696 Неутрално

  До коментар [#51] от "altarf":

  Ако е особена дума, може и да понамирисва. Я погледни Турция, разви си икономиката без да има АЕЦ, чако сега мисли да строи. Ти искаш да сложиш тигана, кога рибата е още в морето. С този назначен елит скоро икономика няма да имаме, щото той разбира само от контрабанда и хотели с проститутки, а за това ток не требе.

  икономист - неграмотник с диплома
 71. 71 Профил на kratunchen
  kratunchen
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Ми да, ще гласуваш с да, ако отново ти предложат да се върнеш в БС(К)П. Пък и там 0.01% от руските комисионна не е малко. Рубладжии.

  Когато ти говоря за Боце, мисли за Гоце. Когато чуеш БСП, помисли кой създаде ГЕРБ.
 72. 72 Профил на Артър Дент
  Артър Дент
  Рейтинг: 475 Неутрално

  А може ли рабфакаджийката да ме осветли какъв точно ще е въпросът, на който ще гласува с ''да'' ?

 73. 73 Профил на altarf
  altarf
  Рейтинг: 459 Неутрално

  До коментар [#68] от "gibi":

  По енергийните въпроси се ограмотявам от един познат, който е енергетик с дългогодишен опит в бранша. Предпочитам неговото експертно мнение пред това на председателя на Ontario Clean Air Association.

  Пилците се броят на избори.
 74. 74 Профил на robinson
  robinson
  Рейтинг: 409 Весело

  ХАХАХАХА - ФАРС, ББ е от страната на империята на Злото. Тъпи медии, защо подвеждате хората, че уж ГЕРБ са против Съюза, нещастни подлоги! Не виждате ли, че всички КГБ агенти (БСП, Атака, ГЕРБ, ВМРО, РЗС...НДСВ, Кунева) са впрегнати да осъществят най-голямото национално предателство - да дадат на КГБ милярди от нас-данъкоплатците? Шибани грозни дебилни милиционери, врете в шибания ад, уроди гадни!

 75. 75 Профил на altarf
  altarf
  Рейтинг: 459 Разстроено

  До коментар [#70] от "Кой ограби Криско от Босфор ТВ":

  Съвсем затънахме, съвсем

  Пилците се броят на избори.
 76. 76 Профил на nikero
  nikero
  Рейтинг: 524 Неутрално

  Какво се случи с онзи господин с писмото от Трафонещоси? Уволниха ли го вече?

 77. 77 Профил на Нефертити
  Нефертити
  Рейтинг: 1774 Любопитно

  Да видим последващото й изказване, това не ми изглежда актуално

  Предразсъдъците са за ограничените.
 78. 78
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 79. 79
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 80. 80
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 81. 81
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 82. 82
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 83. 83
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 84. 84
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 85. 85
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 86. 86
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 87. 87
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 88. 88 Профил на paf
  paf
  Рейтинг: 638 Разстроено

  Тия са е.ати фурнаджийските лопати.
  Бързо-бързо да им минава мандата, че подивяхме, опростяхме, обедняхме от тях!!!

 89. 89
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 90. 90
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 91. 91
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 92. 92
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 93. 93
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 94. 94
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 95. 95
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 96. 96
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 97. 97
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 98. 98
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 99. 99
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 100. 100
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK