Сотир Цацаров е предложен за главен прокурор (допълнена)

Сотир Цацаров е първата номинация за нов главен прокурор

© Асен Тонев

Сотир Цацаров е първата номинация за нов главен прокурорОчаквано седем членове на Висшия съдебен съвет (ВСС) са внесли номинацията на председателя на Пловдивския окръжен съд Сотир Цацаров за главен прокурор. Това се случва няколко часа след като съветът прие скандални правила за избор на наследник на Борис Велчев.


Зад Цацаров, чиято номинация беше очаквана, са застанали бившият заместник -главен прокурор Михаил Кожарев, който е подписал първи предложението, и Ясен Тодоров, издигнат от "Атака". Останалите петима са - Каролина Неделчева (ГЕРБ), Магдалена Лазарова-Проданова (ДПС), Соня Найденова (ГЕРБ), Светла Петкова (ГЕРБ), както и от доскорошната съдия от Апелативния съд в Пловдив -  Галя Георгиева.
От администрацията на съвета криеха кой стой зад номинацията, а Кожарев я оповести пред агенция "Фокус".


"Да, действително внесохме в деловодството на ВСС подписка за кандидатурата на Сотир Цацаров като главен прокурор", потвърди Тодоров пред "Труд".
"Подкрепих г-н Цацаров за главен прокурор на базата на моя професионален опит на следовател, част от който е работата ми като инспектор - отговарях за пловдивския апелативен район. В този период се запознах лично с г-н Цацаров и се убедих, че мнението на прокурорите от пловдивския апелативен район е изключително високо за него. Ценят го и като администратор, и като специалист по наказателно право. Затова считам, че е много подходящ за поста главен прокурор. Залагам на личните си впечатления от него, както и на мнението на много, много магистрати, които говорят за него като за човек с безупречна репутация", заявява Ясен Тодоров.


Показателна е бързината, с която кандидатурата на Цацаров беше издигната. Името му се спряга от няколко месеца, като за него преди време вътрешният министър Цветан Цветанов заяви, че е "стабилен съдия".


"Виждам процедурата по избор на нов главен прокурор като състезание на идеи и състезание на кандидати. Предложението за кандидатурата ми е подписано от седем члена на ВСС и след проведени предварителни разговори с тях, дадох и необходимото писмено съгласие за внасяне на това предложение. Първият разговор за възможността за издигане на такава кандидатура беше проведен с мен от г-н Михаил Кожарев, заместник-главен прокурор до момента на избора му за член на ВСС. Благодаря на тези колеги за доверието към мен", каза малко след официалното оповестяване на номинацията му Сотир Цацаров, цитиран от агенция "Фокус".


Правила, но за нашия човек
По-рано днес при обсъждането на правилата за процедурата за избор на нов главен прокурор си пролича, че някои членове на съвета имат предварителен сценарий. ВСС прие скандални правила, с които "обърнаха" досегашната практика на съвета и приеха вотът да е електронен. При избора на шеф на следствието гласуването беше реално само за избрания - Бойко Найденов, защото след като той събра необходимите гласове, членовете на съвета решиха да не подлагат другият кандидат - Евгени Диков. Според юристи това не е правилно и е основание за обжалване на избора.


Освен това досега винаги при наличие на повече от една номинация, изборът се провеждаше с бюлетини.
За това предложение, което членовете на съвета приеха с 13 гласа "за" също нямаше ясни мотиви. Според Соня Найденова системата е била използвана от предишния състав на съвета и не е имало проблеми. Според Ясен Тодоров трябвало да се види "накъде върви светът" и прочете текст от държавен вестник от юли тази година. В него е отбелязано, че следващите избори за ВСС ще са по електронен път.


"Какво налага десетилетна практика на ВСС за гласуването с бюлетини да се променя. За всяка промяна трябва да има причина. Ако пред обществото застанат двама кандидати то трябва да разбере кой каква подкрепа е получил", заяви председателят на Върховния касационен съд (ВКС) Лазар Груев. Според него гласуването с бюлетини ще улесни евентуална проверка при обжалване.


Според главният инспектор Ана Караиванова гласуването с бюлетини най-обективно отразява резултата от избора и припомни, че има решения на Върховния административен съд, в които се казва, че е задължително да се проведе гласуване за всеки кандидат.


А Юлия Ковачева заяви, че чрез електронното гласуване някой може да се гласува два пъти "за" кандидатите. Колежката й Галя Карагьозова пък отбеляза, че трябва да се провежда гласуване за всички кандидати, не само за един, защото математически няма да може да се прецени колко гласа са били "за" даден кандидат. В крайна сметка надделя аргументът, че сме в 21 век и трябва да се гласува електронно.


"Ако има сценарий, не е добър"
Бившата депутатка от ГЕРБ Юлиана Колева прокара предложение, което нито на заседанието, нито след това пред журналистите успя да мотивира. Според него кандидатурите ще се гласуват, не по азбучен ред, както винаги досега се е случвало, а по реда на постъпване на предложението. Тук отново се намести Лазар Груев, който предложи редакция, чрез която да се осигури задължително гласуване на всички кандидати. Той отново повтори аргумента си – "обществото трябва да знае колко гласа са получили кандидатите. Ако сме публични- да сме публични докрай", заяви Груев.


Предложението беше отхвърлено, но за него никой не гласува против. Имаше девет гласа "за" и девет "въздържали" се.


След това Груев коментира пред журналисти, че не е могъл да разбере защо ще се гласува по поредността на постъпване на кандидатите. Още повече, че в закона се казва, че те се изслушват по азбучен ред и е логично и така да се гласува. На въпрос защо се променя така процедурата, шефът на ВКС заяви: "Защото сме 21 век и трябва да въвеждаме електронните технологии."
"Сега ще ви кажа нещо важно. Демокрацията и публичността имат два компонента – първият са процедурите и правилата, а другият е състоянието на духа. Правилата гарантират формално публичност. Въпросът е състоянието на духа на този, който участва в гласуването", отговори Груев на въпроса за това дали е застрашена публичността на избора.


На въпрос дали има предварителен сценарий на за точно определен кандидат, председателят на ВКС заяви: "Ако има, не е добър."


Кой е Сотир Цацаров
Сайтът judicialreports. bg наскоро припомни факти от биографията на Цацаров. Той става член на БКП в казармата още преди да започне обучението си по право в Софийския университет. След дипломирането си става съдия в Районния съд – Асеновград. Четири години е редови магистрат, а после непрекъснато е административен ръководител. През 1996 г. става председател на Районния съд – Асеновград. През 1998 г. се премества като зам.-председател в горестоящата инстанция – Окръжния съд – Пловдив, без да е бил редови съдия в този съд. Година по-късно вече е негов председател. И така от 1999 г. до 2012 г. Цацаров е председател на Окръжния съд – Пловдив.


Цацаров е един от съдиите, който през 2010 г.задържа в досъдебното производство програмиста Максим Савов. Той беше осъден на първа инстанция за грабеж и прекара пет месеца в ареста. (Савов беше окончателно признат за невинен от Върховния касационен съд, а преди няколко дни стана ясно, че е осъдили и прокуратурата на втора инстанция.)


Преди време министър-председателят Бойко Борисов намекна, че следващият главен прокурор може да е съдия. В интервю за "Нова тв" той заяви: "А защо не и съдия да е новият главен прокурор, за да познава по-детайлно работата и на съда, и съответно да може да накара прокурорите, които пък са началниците на полицаите в досъдебното производство, да събират по-качествено и по-точно доказателствата."


Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (234)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на purple_rain
  purple_rain
  Рейтинг: 426 Любопитно

  Този пък от къде го изкопаха? Трябва да има публично изслушване,което да се предава и в нета,че да могат хората да придобият някаква представа за кандидатите.

 2. 2 Профил на nikero
  nikero
  Рейтинг: 479 Неутрално

  Видяло се е, че без извънреден доклад на Еврокомисията няма да минем. Нашите хора си действат по собствения си дневен ред и изобщо не им пука.

 3. 3 Профил на Веселин Николов
  Веселин Николов
  Рейтинг: 479 Неутрално

  Цацаров е скритата лимонка на Цветанов! Явната е Бойко Найденов. На това му се казва двойно подсигуряване.

 4. 4 Профил на gsb
  gsb
  Рейтинг: 636 Неутрално
 5. 5 Профил на grand funk railroad
  grand funk railroad
  Рейтинг: 1088 Неутрално

  Този пък кой е?

  Parmi ceux qui n'ont rien à dire les plus agréables sont ceux qui se taisent. Coluche
 6. 6 Профил на paco112
  paco112
  Рейтинг: 374 Неутрално

  Цв.Цв. ще тържествува, явно са направили мнозинство за да го предлагат. Напълно съм съгласен ще излагацията продължава и няма отърване от извънреден доклад. Как все такива ги избираме не знам.

 7. 7 Профил на petark
  petark
  Рейтинг: 426 Неутрално

  честит празник на полицията и на полицейщината! Благодарим ви, че ви има Цв. Цв. и вие Ваше височество...

 8. 8 Профил на dblajev
  dblajev
  Рейтинг: 374 Неутрално

  До коментар [#1] от "purple_rain":

  сигурно си е седял на някое кръстовище и ... се сещаш

 9. 9 Профил на jubal harshaw
  jubal harshaw
  Рейтинг: 1316 Неутрално

  От очилата ли е не знам, но му прочетох на човека името като Сортир Цацаров. Сори за което.

  Дневник, кажете нещо повече - къде е направил впечатление на Бойко?

  http://jubalharshaw.wordpress.com
 10. 10 Профил на tedif
  tedif
  Рейтинг: 950 Гневно

  Кой е този?!?Едно голямо @@@@@,по-голямо и от Джендемтепе!

 11. 11 Профил на B52
  B52
  Рейтинг: 1410 Разстроено

  Подкараха го съвсем през просото. Схемата за окопаване във властта на принципа роднина-милиционер-роднина-милиционер се вихри с пълна сила.
  Явно целта е овладяване на всичко с всички средства!
  Партията на пожарникарите, милиционерите, чантаджиите и 6офьорите се е развихрила "като за последно".
  И об6теството и професионалните гилдии нямат отбранителни сили и имунна система да спрат този процес...

  He had decided to live forever or die in the attempt, and his only mission each time he went up was to come down alive.
 12. 12 Профил на biss Mark
  biss Mark
  Рейтинг: 1344 Любопитно

  Ако не ме лъже паметта е от Пловдивската английска гимназия випуск 85.

  Crede quod habes, et habes. Sed etiam melior, puto.
 13. 13 Профил на Читател
  Читател
  Рейтинг: 2467 Неутрално

  И аз това се питам, като мнозина колеги по горе - кой пък е този? Отде се изстреля до такава магистратска висота?

 14. 14 Профил на Иван К
  Иван К
  Рейтинг: 2926 Неутрално

  Изненадан съм от номинацията, но той е много скромен и уравновесен. Не вярвам да го изберат. Главният прокурор май трябва да бъде по-агресивен.

  подпис
 15. 15 Профил на nikero
  nikero
  Рейтинг: 479 Неутрално

  До коментар [#9] от "jubal harshaw":

  Направил е впечатление с това, че в 99 процента отнаказателните дела в подчинените му съдилища завършват с осъдителна присъда.

 16. 16 Профил на Stavrogin
  Stavrogin
  Рейтинг: 779 Неутрално

  Ох малеее, голяма трагедия

  Отишло едно джудже при Веско Маринов за автограф и му казало: „Г-н Маринов, пораснах с вашите песни“.
 17. 17 Профил на niakoi_si
  niakoi_si
  Рейтинг: 2128 Неутрално

  Този на картинката, на вид хич не ми мяза на подходящ. А вида по досега не лъже... ей на последния е с вид на мишка и на дела е абсолютна мишка. Преди него беше с вид на психично болен... и си е такъв...

  Ще ми се един мъж на място да стане гл. прокурор... а дано, ама надали...

 18. 18 Профил на B52
  B52
  Рейтинг: 1410 Разстроено

  [quote#2:"nikero"]Видяло се е, че без извънреден доклад на Еврокомисията няма да минем. Нашите хора си действат по собствения си дневен ред и изобщо не им пука. [/quote]
  Така де, аме вече и от доклад явно не им пука. Нито Ченген, нито друго 6те видим, оставаме замразени в изолатора.
  Мизерията и тя остава стабилна. Партията (знаем на Кого!), нейната клиентела и другите свински черва тържествуват...
  Народецът после да не се чуди за6то живее бедно, чужди инвестиции няма и чистачките пак ги крадЪт....

  He had decided to live forever or die in the attempt, and his only mission each time he went up was to come down alive.
 19. 19 Профил на niakoi_si
  niakoi_si
  Рейтинг: 2128 Неутрално

  До коментар [#15] от "nikero":

  Ако е така, значи няма да стане гл. прокурор

 20. 20 Профил на elevation04
  elevation04
  Рейтинг: 583 Неутрално

  До коментар [#14] от "Иван К":

  То досегашният беше много агресивен....вечно разциврен..

 21. 21 Профил на gsb
  gsb
  Рейтинг: 636 Неутрално

  как беше песничката
  Парламентът е на Бойко,
  Президентът е на Бойко,
  А скоро ще си има
  и главен прокурор,

 22. 22 Профил на jubal harshaw
  jubal harshaw
  Рейтинг: 1316 Неутрално

  До коментар [#15] от "nikero":

  Това на мен ми повдига повече питанки, отколкото отговори.

  http://jubalharshaw.wordpress.com
 23. 23 Профил на SSS
  SSS
  Рейтинг: 903 Неутрално

  Честито на новия ГП, на ЦвЦ и на всички за извънредния доклад от Брюксел.
  Нищо ново не е научено и нищо старо не е забравено.
  Милиционери, фуражки и и измислени спортисти - лицето на съвременна БГ.
  Егати тъпото правителство.

 24. 24 Профил на prirodata
  prirodata
  Рейтинг: 426 Неутрално

  До коментар [#17] от "niakoi_si":

  Да има вид на Чък Норис ли?
  Може и да става за тази работа.
  На нов началник и на ново прасе не трябва да се радваш, защото незнаеш каква свиня ще излезе.

 25. 25 Профил на Курт Деликуртев 662 галерии плюс X
  Курт Деликуртев 662 галерии плюс X
  Рейтинг: 1316 Неутрално

  Цацаров става! Доказан душманин на престъпници!!!!

  http://www.panoramio.com/user/7617575?show=all , 660 ГАЛЕРИИ: 225 ЩУТГАРТ, 205 ПЛОВДИВ, 118 БЪЛГАРИЯ, 58 ЕВРОПА И 54 ГЕРМАНИЯ
 26. 26 Профил на Курт Деликуртев 662 галерии плюс X
  Курт Деликуртев 662 галерии плюс X
  Рейтинг: 1316 Весело

  [quote#15:"nikero"]Направил е впечатление с това, че в 99 процента отнаказателните дела в подчинените му съдилища завършват с осъдителна присъда.
  [/quote]

  А вие какво обсъждате как изглежда котката? Важното е да фаща мишки! А този бая мишоци е вкарал в кауша!!!

  http://www.panoramio.com/user/7617575?show=all , 660 ГАЛЕРИИ: 225 ЩУТГАРТ, 205 ПЛОВДИВ, 118 БЪЛГАРИЯ, 58 ЕВРОПА И 54 ГЕРМАНИЯ
 27. 27 Профил на SSS
  SSS
  Рейтинг: 903 Неутрално

  До коментар [#9] от "jubal harshaw":

  Направил е впечатление на ЦЦ. На една маса в Стария Пловдив.

 28. 28 Профил на lol
  lol
  Рейтинг: 1316 Неутрално
 29. 29 Профил на bobo_bobo
  bobo_bobo
  Рейтинг: 374 Неутрално

  Цветановият кандидат Сотир Цацаров ще бъде избран за главен прокурор. След това от ГЕРБ могат да бъдат спокойни, че и да паднат от власт няма да отговарят пред съда за безобразията си. За тези, които питат кой е Сотир Цацаров и с какво е известен пловдивския съдебен район - потърсете в гуглето за случая Максим Савов, за да разберат повече за обичайния модел на правораздаване там.

 30. 30 Профил на Курт Деликуртев 662 галерии плюс X
  Курт Деликуртев 662 галерии плюс X
  Рейтинг: 1316 Неутрално

  Сега работата на софийските котараци Кокинов и Мокинов ще се стъжни! Как ще се оправдават що те нямат подобни успехи!

  Трябва да фърчат прокурорски глави в столицата!

  http://www.panoramio.com/user/7617575?show=all , 660 ГАЛЕРИИ: 225 ЩУТГАРТ, 205 ПЛОВДИВ, 118 БЪЛГАРИЯ, 58 ЕВРОПА И 54 ГЕРМАНИЯ
 31. 31 Профил на Настрадин Ходжа
  Настрадин Ходжа
  Рейтинг: 1316 Неутрално

  От Капитал:

  Гледай Москва и виж Пловдив

  Ако московската система от съдилища беше побратимена с някое българско съдилище, това без съмнение щеше да бъде Пловдивският окръжен съд. Неведнъж вътрешният министър Цветан Цветанов е казвал, че съдът в Пловдив дава "ефективно правосъдие". Патрон на пловдивската правораздавателна система е соченият за сигурен фаворит за следващ главен прокурор – председателят на окръжния съд в града Сотир Цацаров, който Цветанов определя като "стабилен съдия".

  Именно Цацаров е човекът оставил за постоянно Максим Савов в ареста. "Въпреки че всички доказателства рухваха едно след друго, само и само за да не засегнат авторитета или суетата на председателя, съдебните състави механично потвърждаваха ареста на Максим Савов впоследствие", коментира адвокатът правозащитник Михаил Екимджиев.

  Районът на Пловдив е печално известен с това, че е сцена на едни от най-унизителните за България осъдителни решения в Страсбург. "Пловдивските съдилища са произвели най-много поводи (в много случаи еднотипни и повтарящи се) за осъдителни решения срещу държавата", коментира наскоро адвокатът правозащитник Михаил Екимджиев: "Несъмнено това е един от страничните ефекти на особената "наказателна политика" на г-н Цацаров."

  "Много често в България казармените условия се харесват на политиците. При тях няма изненади – който е обявен за бандит, остава в ареста, впоследствие получава тежка присъда, както е било поръчано от Цветан Цветанов или Бойко Борисов по телевизията. В тази предсказуемост се губи идеята за право и законност. Това е голямата жертва, която се дава в такива феодализирани райони като пловдивския.

  Ех, там няма кой да ги пуска

  Така вероятно си мислят някои български министри. В Пловдив осъдителните присъди доближават 99%. Според официалната статистика над 99% от разследванията, внесени в руските съдилища, завършват с осъдителни присъди. За сравнение - дори по времето на Сталин са били около 85%.
  Откакто е съдия Марина Сярова, която прочете присъдата срещу Pussy Riot, е постановила общо 178 присъди, като само една от тях е оправдателна (за катастрофа). От официалния доклад на българската прокуратура осъдителните присъди по внесените от държавното обвинение дела са 97.6%. Средното ниво за Европа е около 70%… Въпреки че българската прокуратура винаги се хвали с тези числа, наскоро главният прокурор Борис Велчев все пак призна, че оправдателните присъди също са белег на демократичност.

  И ако в руската съдебната система няма отклонения, в България статистиката се разваля най-вече от софийските съдилища, където оправдателните присъди се доближават до международните стандарти.

  Руският правозащитник Павел Чиков обясни пред "Капитал" феномена с оправдателните присъди: "Практиката е всяка оправдателна присъда да се консултира с по-горната инстанция. Съдията получава инструкции преди постановяването на присъдата дали евентуално оправдаване ще бъде отменено или не." Чиков разказва, че ако осъдителните присъди са 99%, отменените оправдателни присъди "са още повече".

  Тъй като основният индикатор за качеството на работата на съдиите е статистиката за това колко техни акта са отменени, никой не смее да постановява оправдателни присъди, защото по този начин убива шансовете да се развива професионално.

  #ДАНСwithme до #ОСТАВКА
 32. 32 Профил на Настрадин Ходжа
  Настрадин Ходжа
  Рейтинг: 1316 Неутрално

  [quote#25:"Курт Деликуртев"]Цацаров става! Доказан душманин на престъпници![/quote]

  Така ли? Да видим:

  "Държаният 5 месеца незаконно в ареста Максим Савов осъди прокуратурата

  Държаният абсолютно незаконно 5 месеца в ареста компютърен специалист от Пловдив Максим Савов осъди прокуратурата и на втора инстанция, съобщи в сряда "Правен свят". Първо Пловдивският окръжен съд (ПОС) му присъди обезщетение от 50 000 лева, а след това апелативните магистрати го увеличиха с още 20 000.  Савов бе заподозрян за грабеж на 484 лева от местен магазин единствено на базата на показанията на продавачката, въпреки че всички останали доказателства опровергаваха тезата на обвинението. Той бе осъден на първа инстанция, но след това оправдан от следващите две.  Прокуратурата обаче игнорира продължително време всички оневиняващи го данни, включително и показанията на колегите му, че по време на грабежа е бил в офиса си, което бе потвърдено и от разпечатката на телефона му.  От голямо значение се оказа и обстоятелството, че първият съдия, който разгледа искането му за постоянно задържане бе самият шеф на ПОС Сотир Цацаров, известен освен с обвинителния си уклон и с голямото си влияние в пловдивския съдебен район. Той е смятан и за основен претендент за поста на главен прокурор заради близостта му с вътрешния министър Цветан Цветанов.  В хода на разследването срещу Савов прокуратурата отказва да събира каквито и да е доказателства, които не подкрепят обвинителната теза, а я опровергават. Отказва се проверка на камерите, за да се види, че грабителят не е Максим, защото е с 12 см по-висок. Отказана е проверка на мобилния телефон, която да установи къде е бил обвиняемият по време на престъплението, игнорирани са показания на свидетели, че той е бил в интернет клуб.  Савов обяснява пред разследващите, че редовно посещавал магазинчето, защото до него бил зъболекарският кабинет, в който ходел. Именно след час при зъболекаря си, той влязъл в магазина, за да си купи вода и цигари. Признава, че е държал ръка на бузата си, но не, за да се крие, а защото все още изпитвал болка след посещението си при зъболекаря.

  Прокуратурата обаче не обръща внимание на никакви други доказателства, освен на показанията на продавачката Магдалина Димитрова, която казва, че разпознала Максим като извършител, но признава също така, че има 4,5 диоптъра късогледство.

  Абсурдите продължават и когато делото влиза в съда. На първа инстанция състав на Пловдивския районен съд с председател съдия Стоян Тонев, който вече е съдия в Специализирания наказателен съд, осъжда Савов на 3 години условно.

  Следва оправдателна присъда на втора инстанция, а през октомври миналата година Върховният касационен съд окончателно оправдава Савов. Главният прокурор Борис Велчев пък обеща проверка на Районната прокуратурата, която е работила по случая, но по-скоро защити работата на разследващите.

  "По това дело имаме и една осъдителна присъда на първа инстанция. Това означава, че не просто прокурорът е имал неправилна преценка, а че наистина доказателствата първоначално са изглеждали по този начин. Съдебният акт, макар и на първа инстанция, също е показателен", заяви Велчев преди година.

  Така и не стана ясно дали главният прокурор си дава сметка, че това как "изглеждат" доказателствата зависи именно от въпроса дали прокурорът ги е събирал избирателно, пише още "Правен свят"."

  #ДАНСwithme до #ОСТАВКА
 33. 33 Профил на Курт Деликуртев 662 галерии плюс X
  Курт Деликуртев 662 галерии плюс X
  Рейтинг: 1316 Любопитно

  Скептиците са нападнали и овладели форума!

  Дайте на човека време да го изберат,после поне още 100 дни и тогава критикувайте!!

  http://www.panoramio.com/user/7617575?show=all , 660 ГАЛЕРИИ: 225 ЩУТГАРТ, 205 ПЛОВДИВ, 118 БЪЛГАРИЯ, 58 ЕВРОПА И 54 ГЕРМАНИЯ
 34. 34 Профил на АзКлавдия
  АзКлавдия
  Рейтинг: 3496 Неутрално

  До коментар [#12] от "biss Mark": Би трябвало да е випуск 84?

  Доброто е заразно
 35. 35 Профил на Настрадин Ходжа
  Настрадин Ходжа
  Рейтинг: 1316 Неутрално

  Това е цената на поръчковото телефонно правосъдие - страдания за невинни хора, изплъзнали се на свобода виновници, недоверие в правосъдието, усещане за дефицит на справедливот.

  #ДАНСwithme до #ОСТАВКА
 36. 36 Профил на АзКлавдия
  АзКлавдия
  Рейтинг: 3496 Неутрално

  До коментар [#12] от "biss Mark":
  Моя грешка, точно 85 е Глупаво, че не може човек да си трие собствените коментари.

  Доброто е заразно
 37. 37 Профил на Курт Деликуртев 662 галерии плюс X
  Курт Деликуртев 662 галерии плюс X
  Рейтинг: 1316 Неутрално

  [quote#32:"Авесалом Изнуренков"]Савов бе заподозрян за грабеж на 484 лева от местен магазин единствено на базата на показанията на продавачката .... [/quote]

  Еми да съдят продавачката, подвела прокуратурата! Нали знаете, че лъжесвидетелстването също е подсъдимо!!!!

  http://www.panoramio.com/user/7617575?show=all , 660 ГАЛЕРИИ: 225 ЩУТГАРТ, 205 ПЛОВДИВ, 118 БЪЛГАРИЯ, 58 ЕВРОПА И 54 ГЕРМАНИЯ
 38. 38 Профил на Св. влкмч.Тамихнет Вагнеревич
  Св. влкмч.Тамихнет Вагнеревич
  Рейтинг: 1439 Весело

  До коментар [#22] от "jubal harshaw":

  Джубале . прав беше , много тъпо парче излязох

  15.02.1989 - 07.02.2018
 39. 39 Профил на Нихната Макя
  Нихната Макя
  Рейтинг: 1054 Неутрално

  Направо се чудя откъде ги намират все такива - може би по кръстовищата, не знам ...

 40. 40 Профил на АзКлавдия
  АзКлавдия
  Рейтинг: 3496 Неутрално

  Обнадеждена съм от това, което прочетох за Цацаров дотук. И от лични впечатления на хора, които го познават.

  Доброто е заразно
 41. 41 Профил на Настрадин Ходжа
  Настрадин Ходжа
  Рейтинг: 1316 Неутрално

  [quote#15:"nikero"]Направил е впечатление с това, че в 99 процента отнаказателните дела в подчинените му съдилища завършват с осъдителна присъда.
  [/quote]

  А после много от тях биват отменени на втора инстанция.

  #ДАНСwithme до #ОСТАВКА
 42. 42 Профил на bobo_bobo
  bobo_bobo
  Рейтинг: 374 Неутрално

  До коментар [#33] от "Курт Деликуртев":
  За съжаление някои знаем твърде много за битността на това лице като председател на ПОС и по тази причина нямаме основание да смятаме, че като стане главен прокурор ще се събуди нов човек. Марковска с панталони.

 43. 43 Профил на Курт Деликуртев 662 галерии плюс X
  Курт Деликуртев 662 галерии плюс X
  Рейтинг: 1316 Неутрално

  До коментар [#35] от "Авесалом Изнуренков":

  Ти и тук ли се домъкна да осмърдяваш дискусията, бре? Сигурно работиш на няколко клавиатури!

  Този път няма за какво да се хванете. Пловдивската прокуратура пипа здраво, явно този прокурор си гледа съвестно работата.И не си мисли за джебни пари от заподозрените!!!

  http://www.panoramio.com/user/7617575?show=all , 660 ГАЛЕРИИ: 225 ЩУТГАРТ, 205 ПЛОВДИВ, 118 БЪЛГАРИЯ, 58 ЕВРОПА И 54 ГЕРМАНИЯ
 44. 44 Профил на haralampi
  haralampi
  Рейтинг: 493 Неутрално

  за това е шоуто, което още от лятото започна с отстраняването на Мирослава Тодорова, избора на ВСС, Конституционния съд, сега главен прокурор... после се чудим защо нямаме независима и работеща съдебна система

  "Покупките от Лафка вредят на вас и другите около вас, тъй като ви отнемат свободата да бъдете информирани от независими медии."
 45. 45 Профил на Настрадин Ходжа
  Настрадин Ходжа
  Рейтинг: 1316 Неутрално

  Чрез назначаването на зависими и послушни хора Цецо се опитва да постави милиция, прокуратура и съд под единен контрол, което дефакто ще възкреси модела на ЧК, и подозрението отново ще бъде равностойно на вина и присъда.

  #ДАНСwithme до #ОСТАВКА
 46. 46 Профил на Курт Деликуртев 662 галерии плюс X
  Курт Деликуртев 662 галерии плюс X
  Рейтинг: 1316 Неутрално

  До коментар [#42] от "bobo_bobo":

  Нихилистите знаем, че за всичко се съмнявате!

  Аре поне еднъж погледнете оптимистично, гласувайте му кредит на доверие, а за оплюване винаги има време!

  http://www.panoramio.com/user/7617575?show=all , 660 ГАЛЕРИИ: 225 ЩУТГАРТ, 205 ПЛОВДИВ, 118 БЪЛГАРИЯ, 58 ЕВРОПА И 54 ГЕРМАНИЯ
 47. 47 Профил на АзКлавдия
  АзКлавдия
  Рейтинг: 3496 Неутрално

  До коментар [#29] от "bobo_bobo": Кое точно за Савов? Той е осъден от Районен съд Пловдив, не от ПОС. ПОС го оправдава, което е потвърдено и от ВКС.

  Доброто е заразно
 48. 48 Профил на Чърчил
  Чърчил
  Рейтинг: 1533 Неутрално

  Той сега е с наднормено тегло .В края на мандата ще го е удвоил. Поради тази пречина бих го посъветвал да не приема престижния пост. Мисля обаче че няма да ме послуша.

  ЗАВИСТТА ТРЯБВА ДА Я ЗАСЛУЖИШ.СЪЖАЛЕНИЕ ПОЛУЧАВАШ БЕЗПЛАТНО
 49. 49 Профил на bobo_bobo
  bobo_bobo
  Рейтинг: 374 Неутрално

  До коментар [#43] от "Курт Деликуртев":
  Колега, той не е прокурор бе! Само от това си личи, че говориш наизуст и нямаш никаква представа кой е Сотир Цацаров, ама си тръгнал да го хвалиш...

 50. 50 Профил на Настрадин Ходжа
  Настрадин Ходжа
  Рейтинг: 1316 Неутрално

  "Щом го подозриам значи не му е чиста работата", ще си каже милиционера и ще те арестува.

  "Щом е арестуван значи е виновен", ще си каже прокурора и ще те обвини.

  "Щом е арестуван и обвинен значи е виновен" ще си каже съдията и ще те осъди.

  Това е милиционерската мечта на Цецо - където съда не контролира работата на прокуратурата, и прокуратурата не контролира работата на милицията, а трите инстанции дружно работят за смазване на неудобните и закрила на "своите".

  #ДАНСwithme до #ОСТАВКА
 51. 51 Профил на Нихната Макя
  Нихната Макя
  Рейтинг: 1054 Неутрално

  Поредният слуга на мутро-олигархията. Интересно този, с какво го държат и за какво трябва да им се отблагодарява.

  За Велчев - ясно, получи си наградата, че се направи на ударен за ликвидирането на неудобния свидетел - Мишо Бирата.

 52. 52 Профил на Курт Деликуртев 662 галерии плюс X
  Курт Деликуртев 662 галерии плюс X
  Рейтинг: 1316 Неутрално

  [quote#44:"haralampi"]за това е шоуто, което още от лятото започна с отстраняването на Мирослава Тодорова, избора на ВСС, Конституционния съд, сега главен прокурор... после се чудим защо нямаме независима и работеща съдебна система [/quote]

  Че България няма от 65 години независим съд, в по-ново време там кадруваха Костов, царчето, Станишев и Доганчо!!! И винаги е било зле!!!

  Сеха с новият главен пък може нешо да се промени!! Поне е действащ прокурор, за разлика от назначения от Тройната, потомствения номенклатурчик и мрънкач Велчев!!!

  http://www.panoramio.com/user/7617575?show=all , 660 ГАЛЕРИИ: 225 ЩУТГАРТ, 205 ПЛОВДИВ, 118 БЪЛГАРИЯ, 58 ЕВРОПА И 54 ГЕРМАНИЯ
 53. 53 Профил на Дон Кихот
  Дон Кихот
  Рейтинг: 2616 Весело

  До коментар [#1] от "purple_rain":

  "Трябва да има публично изслушване,което да се предава и в нета,че да могат хората да придобият някаква представа за кандидатите.."
  Като гледам коментарите, май няма нужда от това. Всеки от познатото ни постоянно ( и дори повече) присъствие е наясно, кой какъв е, откъде е , защо такъв е, с кого и къде се е срещал, кой го е помазал и т.н. и т.н. За нас остава смехът от всички тези напъни!

 54. 54 Профил на Настрадин Ходжа
  Настрадин Ходжа
  Рейтинг: 1316 Неутрално

  [quote#46:"Курт Деликуртев"]Аре поне еднъж погледнете оптимистично, гласувайте му кредит на доверие, а за оплюване винаги има време! [/quote]

  Прекалено много грешни кредити на доверие е дал мат'ряла, затова сме в това положение.

  Цацаров е дискредитирана кандидатура, защото е синоним на услужливо и поръчково правосъдие.

  А знаеш ли как си плати за номинацията - като се погрижи делото на Тодорова срещу ЦвЦв да се гледа в неговия съд (откъде накъде в Пловдив, а не в София - не се разбра) и ЦвЦв да бъде оправдан с мотива, че не е казал това, което милиона го чуха да казва.

  #ДАНСwithme до #ОСТАВКА
 55. 55 Профил на bobo_bobo
  bobo_bobo
  Рейтинг: 374 Неутрално

  До коментар [#47] от "dogwoman":
  Оправдан е след като случаят се разсмърдя. Първоначално ПРС взема мярка за неотклонение "парична гаранция", която след протест на прокуратурата е изменена в по-тежка - "задържане под стража" от състав на ПОС, с опааа... председател Сотир Цацаров! Момчето лежа невинно в ареста, за да може такива като Цацаров, подобно на Цветанов да имитират борба с престъпността.

 56. 56 Профил на Настрадин Ходжа
  Настрадин Ходжа
  Рейтинг: 1316 Любопитно

  [quote#52:"Курт Деликуртев"]Поне е действащ прокурор, за разлика от назначения от Тройната, потомствения номенклатурчик и мрънкач Велчев![/quote]

  И кой голям бандит е погнал и вкарал в затвора тоя "действащ прокурор" ?

  #ДАНСwithme до #ОСТАВКА
 57. 57 Профил на Курт Деликуртев 662 галерии плюс X
  Курт Деликуртев 662 галерии плюс X
  Рейтинг: 1316 Весело

  [quote#45:"Авесалом Изнуренков"]Чрез назначаването на зависими и послушни хора Цецо ... [/quote]

  Еми вече трябва да свиквате, че не всички съдии и прокурорище се кланят на кривата Партийна линия, бре!!! Свърши с ръководната роля на Партията, член 1 го изменихме през 1990 година, ама вие още си го сънувате, нъл тъй?

  http://www.panoramio.com/user/7617575?show=all , 660 ГАЛЕРИИ: 225 ЩУТГАРТ, 205 ПЛОВДИВ, 118 БЪЛГАРИЯ, 58 ЕВРОПА И 54 ГЕРМАНИЯ
 58. 58 Профил на Sion с 27,Дневник , амнистия по изборите?
  Sion с 27,Дневник , амнистия по изборите?
  Рейтинг: 1143 Неутрално

  Е тоя път вече ще ни смажат от Европа.Бъркам ли или благодарение на тоз хубостник България е многократно осъждана в Страсбург.Този същичкият май държа онова невинно момче в ареста 7 месеца.Същото,което бяха обвинили за някакъв обир и за което категорично се доказа че няма нищо общо с това.Тоя тиквеник май го държа в затвора 7 месеца време.

  "Някои хора цял живот отстояват правото си да нямат собствени убеждения."
 59. 59 Профил на chichka
  chichka
  Рейтинг: 1415 Неутрално

  Що не го харесвате, искате да ви сложат "безпристрасната" Марковска ли?

  Русия- проказата на планетата Земя.
 60. 60 Профил на frequentflyer
  frequentflyer
  Рейтинг: 426 Весело

  До коментар [#5] от "grand funk railroad":
  "Този пък кой е?"

  поредната калинка

 61. 61 Профил на Sion с 27,Дневник , амнистия по изборите?
  Sion с 27,Дневник , амнистия по изборите?
  Рейтинг: 1143 Весело

  [quote#57:"Курт Деликуртев"]Еми вече трябва да свиквате, че не всички съдии и прокурорище се кланят на кривата Партийна линия, бре!!![/quote]
  Сега на правата Партийна линия..Нал тъй.

  "Някои хора цял живот отстояват правото си да нямат собствени убеждения."
 62. 62 Профил на bobo_bobo
  bobo_bobo
  Рейтинг: 374 Неутрално

  Да ви кажа само, че Максим Савов също ще осъди България в Страсбург и обезщетението няма да го плати Цацаров, заради който лежа невинен пет месеца в ареста, а вие, уважаеми сънародници.

 63. 63 Профил на αлферац
  αлферац
  Рейтинг: 583 Неутрално

  Цецо си обича буквата. Като Цецка Цачева (горките американци ако трябва да пишат доклади за Уикилийкс

 64. 64 Профил на αлферац
  αлферац
  Рейтинг: 583 Весело

  До коментар [#60] от "frequentflyer":

  Калинката беше там докат беше любовница на един от ОЛАФ бре!

 65. 65 Профил на xymax
  xymax
  Рейтинг: 587 Любопитно

  Аз не мога да разбера 1: защо парламент, мин-председател и президент се избират на 4 год., а тези корумпяги на по 7?

 66. 66 Профил на Курт Деликуртев 662 галерии плюс X
  Курт Деликуртев 662 галерии плюс X
  Рейтинг: 1316 Весело

  [quote#62:"bobo_bobo"]лежа невинен пет месеца в ареста[/quote]

  Ти твърдиш 5 месеца, един друг по горе твърди, че са 7!!

  Я си направете едно съвещание и се уточнете колко да пишете! Става ли?

  http://www.panoramio.com/user/7617575?show=all , 660 ГАЛЕРИИ: 225 ЩУТГАРТ, 205 ПЛОВДИВ, 118 БЪЛГАРИЯ, 58 ЕВРОПА И 54 ГЕРМАНИЯ
 67. 67 Профил на АзКлавдия
  АзКлавдия
  Рейтинг: 3496 Неутрално

  До коментар [#62] от "bobo_bobo":
  Не разбирам логиката ти. Савов осъди Прокуратурата, а не съда, на който Цацаров е председател. И сега ако спечели в Страсбург, ще бъде по същата причина. Какво общо има това с Цацаров?

  Доброто е заразно
 68. 68 Профил на Sion с 27,Дневник , амнистия по изборите?
  Sion с 27,Дневник , амнистия по изборите?
  Рейтинг: 1143 Неутрално

  [quote#15:"nikero"]Направил е впечатление с това, че в 99 процента отнаказателните дела в подчинените му съдилища завършват с осъдителна присъда[/quote]
  Тоя си е пепетум мобиле.Как един нормален не предложиха.Ма то кой от тях е нормален ,че да предложи такъв, де.От всичките им номинации ни един безспорен авторитет няма.Все калинки.

  "Някои хора цял живот отстояват правото си да нямат собствени убеждения."
 69. 69 Профил на αлферац
  αлферац
  Рейтинг: 583 Неутрално

  Изборът най-вероятно ще бъде в средата на декември.

  Щом оная за една лъжливо използвана служебна карта я подпукаха от ЕК. Вадете всичко и пишете на комисарката по правосъдие Вивиан Рединг

 70. 70 Профил на Настрадин Ходжа
  Настрадин Ходжа
  Рейтинг: 1316 Неутрално

  [quote#57:"Курт Деликуртев"]Свърши с ръководната роля на Партията, член 1 го изменихме през 1990 година, ама вие още си го сънувате, нъл тъй?[/quote]

  Кутри, понеже както сам призна вече 24 години не живееш в България, така че не знаеш какво са купони, опашки, режими, мутри, фалирали банки, червени велможи, назначени капиталисти и прочие и прочие ще се опитам да ти обясня нещо - в момента у нас тече пълномащабна соц-реставрация.

  ГЕРБ мрази БСП, защото ГЕРБ обича БКП.

  За герберасите БСП са "меншевики", които предадоха партията и позволиха перестройки, гласности, фдомократизация и прочие.

  ГЕРБ си иска култа към личността, цензурата, милиционерщината, шуробаджанащината, "заслужилите" другари и прочие и прочие.

  Един от начините всичко това да се върне е чрез гарантирането на свободата законите да бъдат потъпквани чрез осигуряване на послушен и единен репресивен апарата - едно ЧК, което да може да смели "за норматив" и с 99% сгурност всеки, който се пречка на Вожда и на Партията.

  #ДАНСwithme до #ОСТАВКА
 71. 71 Профил на shileto
  shileto
  Рейтинг: 1086 Весело

  Не го познаваме , но бил намерен на кръстовище, човек на ББ, бил човек на Цецо , не става , дебел бил Нема друго такова животно като седеружката и костужката Дали не е предложен от бай Иван , да го одобрим незабавно

 72. 72 Профил на hellwitch
  hellwitch
  Рейтинг: 458 Неутрално

  И тоя беше човек на ГЕРБ нали така.

  Пак политически назначения

 73. 73 Профил на Sion с 27,Дневник , амнистия по изборите?
  Sion с 27,Дневник , амнистия по изборите?
  Рейтинг: 1143 Весело

  [quote#52:"Курт Деликуртев"]Поне е действащ прокурор, за разлика от назначения от Тройната, потомствения номенклатурчик и мрънкач Велчев!!! [/quote]
  Абе ти верно много не си в час.Кой е действащ прокурор , бре.Или ги плямпаш, колкото да заработиш надницата.Егаси неграмотността.

  П.П Я ми пропомни де е сега "потомствения номенклатурчик и мрънкач Велчев" и кой го назначи там.

  "Някои хора цял живот отстояват правото си да нямат собствени убеждения."
 74. 74 Профил на bobo_bobo
  bobo_bobo
  Рейтинг: 374 Неутрално

  До коментар [#67] от "dogwoman":
  Савов е осъдил държавата за това, че му е повдигнато обвинение от прокуратурата, по което е оправдан и за това, че заради Цацаров, който е постановил "задържане под стража" лежа цели пет месеца в ареста. Голяма част от присъденото му обезщетение за неимуществени вреди е именно заради мярката за неотклонение. Това, че медиите пишат "осъди прокуратурата" не е точно, тъй като делото е по ЗОДОВ - ответник там е държавата, а тя може да действа безобразно както чрез прокуратурата, така и чрез съда, както е станало в случая.

 75. 75 Профил на bokko
  bokko
  Рейтинг: 531 Весело

  До коментар [#9] от "jubal harshaw":

  Впечатление се прави с пачки само така минава номера и после слуш ...

 76. 76 Профил на Настрадин Ходжа
  Настрадин Ходжа
  Рейтинг: 1316 Неутрално

  [quote#72:"hellwitch"]И тоя беше човек на ГЕРБ нали така. [/quote]

  Слабо казано.

  Тоя е толкова послушен на Цецо, че уредиха делото за клевета, водено от Тодорова срещу Цецо, да се прехвърли в неговия съд - Пловдивския.

  Там първо забавиха делото, като заявиха че записа предоставен от БТВ бил негоден (!!!). Отлагането беше необходимо за да има време да се уреди уволнението на Тодорова, така че на делото тя да се яви като разжалван бивш магистрат.

  После пък съдът постанови, че ... Цецо не е казал това което е казал, и което беше чуто от милиони зрители.

  Та така - Цацаров не е просто "човек на ГЕРБ". Той е вярно оръжие лично на Цецо, главата на съдебния октопод.

  #ДАНСwithme до #ОСТАВКА
 77. 77 Профил на Мария
  Мария
  Рейтинг: 1424 Неутрално

  "Гледай кой го хвали и си прави изводите", казваше баба.
  Направих си ги.

  Някой знае ли какви са основните изисквания за тази длъжност? Имам предвид професионалните.

 78. 78 Профил на αлферац
  αлферац
  Рейтинг: 583 Неутрално

  До коментар [#72] от "hellwitch":

  Те когото и да предложат ще предизвика съмнения (вече). По-добре да се разкости сега, отколкото втори Никола Филчев.

 79. 79 Профил на bobo_bobo
  bobo_bobo
  Рейтинг: 374 Неутрално

  До коментар [#66] от "Курт Деликуртев":
  Пробвай да излежиш в пловдивския арест пет месеца, заради Цацаров и после се прави но оригинален. Или казваш, ако е за да се вдигне рейтинга на ГЕРБ и на такава саможерства си готов?

 80. 80 Профил на αлферац
  αлферац
  Рейтинг: 583 Неутрално

  До коментар [#71] от "shileto":

  На никой доверие! Бай Иван какъв предложи - а мерси! След неговото предложение вече всички на преглед както прегледа за папи!

 81. 81 Профил на demonoid - чао тирани!
  demonoid - чао тирани!
  Рейтинг: 688 Неутрално

  Цецо си напазарува и главен прокурор. Вече си има ВСС. Милицията е негова. Боко вече не е нужен.

  http://whynot-reflect.blogspot.com/
 82. 82
  ****

  Коментарът беше изтрит по желание на неговия автор.

 83. 83 Профил на Настрадин Ходжа
  Настрадин Ходжа
  Рейтинг: 1316 Неутрално

  [quote#33:"Курт Деликуртев"]Дайте на човека време да го изберат,после поне още 100 дни и тогава критикувайте![/quote]

  След 100 дни е прекалено късно, другарю!

  Пуснеш ли вълка в кошарата после дори да успееш да го изгониш щетите ще са огромни. А и глав-прокурорския мандат е 7 години, БЕЗ изпитателен срок.

  #ДАНСwithme до #ОСТАВКА
 84. 84 Профил на Настрадин Ходжа
  Настрадин Ходжа
  Рейтинг: 1316 Весело

  [quote#33:"Курт Деликуртев"]Дайте на човека време да го изберат,после поне още 100 дни и тогава критикувайте!! [/quote]

  Ти що не дадеш на някой да оправи жена ти - може пък да и хареса повече, отколкото когато ти го правиш?!

  Ако не се справи - тогава го критикувай

  #ДАНСwithme до #ОСТАВКА
 85. 85 Профил на hellwitch
  hellwitch
  Рейтинг: 458 Неутрално

  До коментар [#71] от "shileto":

  Трябва да се направи публичен конкурс. Да има интервюта и според представянето и миналия опит на кандидата да се избира както при интервю за работа - взимаш този който ще върши работата. Тук е същото само дето работата, която ще се върши няма да е в обществена полза, а в политическа.

  Не, че предните не бяха същите. но до последно имаше някаква надежда за промяна.

  Но всички видяхме как избраха ВСС - с задкулисни договорки. Сега същото. Най-вероятно и това са се разбрали Гл. прокурор да е човек на ГЕРБ.

 86. 86 Профил на nikero
  nikero
  Рейтинг: 479 Неутрално

  До коментар [#22] от "jubal harshaw":

  Може само да се предполага. ЦвЦв е господар на тайните или в случая е валидна поговорката за краставите магарета.

 87. 87
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 88. 88 Профил на Настрадин Ходжа
  Настрадин Ходжа
  Рейтинг: 1316 Неутрално

  [quote#82:"волтер"]Сотир Цацаров - чудесно име за главен прокурор на България. [/quote]

  Да, покрай идването на власт на шоферите, гавазите и келнерите на БКП напоследък се върнаха селските имена от третата четвърт на миналия век - Цецовци и Цецки, Цоловци, Цековци. Съвсем като Мако Даков и Пеко Таков. Гладни хора взети от къра, издигнати от Партията, и зли като еничари към сънародниците си в защита на Партията-благодетелка, без която те са нищо, нищо!

  #ДАНСwithme до #ОСТАВКА
 89. 89 Профил на Obongo
  Obongo
  Рейтинг: 426 Неутрално

  До коментар [#76] от "Авесалом Изнуренков":делото беше в районния съд ,а Цацаров е председател на окръжния съд , така че стига сте плюли по човека без да го познавате , като юрист е безупричен , в схеми не влиза , а по мое мнение управляващите ще бъдат силно изненадани от това , че няма да изпълнава поръчки и най-важното - не е милиционер , завършил е СУ

 90. 90 Профил на Курт Деликуртев 662 галерии плюс X
  Курт Деликуртев 662 галерии плюс X
  Рейтинг: 1316 Весело

  [quote#87:"Курт Деликуртев"]Оставка Борисов, оставки калинки .... [/quote]

  Оттук нататък ще назначаваме само червени малинки ...

  http://www.panoramio.com/user/7617575?show=all , 660 ГАЛЕРИИ: 225 ЩУТГАРТ, 205 ПЛОВДИВ, 118 БЪЛГАРИЯ, 58 ЕВРОПА И 54 ГЕРМАНИЯ
 91. 91 Профил на Sion с 27,Дневник , амнистия по изборите?
  Sion с 27,Дневник , амнистия по изборите?
  Рейтинг: 1143 Весело

  До коментар [#84] от "Авесалом Изнуренков":

  Абе що се занимаваш с неуки хора.Виж го какво е написал Курчо-този поне бил действащ прокурор.Председателя на Пловдивския окръжен съд - прокурор.Божкеее , неграмотност без граници.Герберастия отвсякъде.

  "Някои хора цял живот отстояват правото си да нямат собствени убеждения."
 92. 92 Профил на Настрадин Ходжа
  Настрадин Ходжа
  Рейтинг: 1316 Любопитно

  До коментар [#87] от "Курт Деликуртев":

  Ъъъ ... Курти ... сериозно се притесних. Раздвоение на личността?

  #ДАНСwithme до #ОСТАВКА
 93. 93 Профил на Sion с 27,Дневник , амнистия по изборите?
  Sion с 27,Дневник , амнистия по изборите?
  Рейтинг: 1143 Любопитно

  До коментар [#90] от "Курт Деликуртев":

  Курчо , я сподели как така председателя на Пловдивския окръжен съд е действащ прокурор че не стана ясно.

  "Някои хора цял живот отстояват правото си да нямат собствени убеждения."
 94. 94 Профил на flagellumdei
  flagellumdei
  Рейтинг: 688 Весело

  Аз мога да кажа кой, но няма да го направя. Просто гледам и се кефя как ви го начукват.
  За кого ще гласувате догодина, пиленца?
  Или няма да гласувате, скъпи гъбари?

  България е древна и заслужава много повече!
 95. 95 Профил на валентин николов
  валентин николов
  Рейтинг: 877 Неутрално

  Първият срещнат глупак може да каже:
  - Тоя не го познавам, ама съм сигурен, че за нищо не става.
  Точно това и правят глупаците.

 96. 96 Профил на Курт Деликуртев 662 галерии плюс X
  Курт Деликуртев 662 галерии плюс X
  Рейтинг: 1316 Весело

  [quote#84:"Авесалом Изнуренков"]Ти що не дадеш на някой да оправи жена ти - може пък да и хареса повече, отколкото когато ти го правиш?! [/quote]

  Ти така ли направи с твоята? Личи си, че е гласувала доверие на другия!!!

  http://www.panoramio.com/user/7617575?show=all , 660 ГАЛЕРИИ: 225 ЩУТГАРТ, 205 ПЛОВДИВ, 118 БЪЛГАРИЯ, 58 ЕВРОПА И 54 ГЕРМАНИЯ
 97. 97 Профил на flagellumdei
  flagellumdei
  Рейтинг: 688 Неутрално

  До коментар [#93] от "Трактор и Тиква":

  Пиленца, при нас прокурорите кадруват на съдиите, което им позволява да се менкат. Мурафети конституционни, кво да ги праиш. Но най ме кефи, когато адвокат стане прокурор, а после съдия. КЕФ.
  Естествено високите професионални качества, заслуги и морал никога не се оспорват.

  България е древна и заслужава много повече!
 98. 98 Профил на Курт Деликуртев 662 галерии плюс X
  Курт Деликуртев 662 галерии плюс X
  Рейтинг: 1316 Неутрално

  До коментар [#93] от "Трактор и Тиква":

  Това, че е действащ съдия е по-добре! Знае какви доказателства се признават в съда! Ок?

  http://www.panoramio.com/user/7617575?show=all , 660 ГАЛЕРИИ: 225 ЩУТГАРТ, 205 ПЛОВДИВ, 118 БЪЛГАРИЯ, 58 ЕВРОПА И 54 ГЕРМАНИЯ
 99. 99 Профил на flagellumdei
  flagellumdei
  Рейтинг: 688 Неутрално

  До коментар [#95] от "valbe":

  А ако ги познаваме???
  А?

  България е древна и заслужава много повече!
 100. 100 Профил на ret
  ret
  Рейтинг: 740 Весело

  Айде народе,кой каквото има да вади за Цацаров-сега е момента да го вади.
  Аз казвам,че е с наднормено тегло,продължавайте нататък.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK