Ковачева: Случаят "Марковска" не е диагноза за съдебната система, КС не е част от нея

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
Коментари (103)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на waterfall
  waterfall
  Рейтинг: 662 Неутрално

  Случаят "Ковачева" обаче е диагноза. Случаят Цвеке Цъфтящо също. И редица други случаи. Абе цяла епидемия от калинки си е.

 2. 2 Профил на роджър
  роджър
  Рейтинг: 909 Любопитно

  Тази ще ме разплаче ... КС наистина не е част от съдебната система, но Марковска е !!!

  https://www.youtube.com/watch?v=7wBkJ8oIvRg
 3. 3 Профил на jubal harshaw
  jubal harshaw
  Рейтинг: 1416 Неутрално

  Случаят не е диагноза само на съдебната система, а на цялото общество, от което са част и мухльовците, гласували в нарушение на правилата за избор, и доста кандидати, и партийните лидери, и избирателите им.

  Време им е да се позасрамят, ама нема как да стане.

  http://jubalharshaw.wordpress.com
 4. 4 Профил на Къти
  Къти
  Рейтинг: 627 Неутрално

  Тази кака ще обогати колекцията от вицове за блондинки?

  Всичко, за пресъпленията на ядрената мафия единствено и само тук: http://gikotev.blog.bg
 5. 5 Профил на Музар
  Музар
  Рейтинг: 1416 Неутрално

  В изграждането на КС по Конституция участват: ВКС, ВАС (част от съдебната система), Президентът (отделен орган) и НС (законодателна власт). Извън Конституцията се включи и Министър-председателя (изпълнителна власт).

  Следователно да, не е диагноза САМО на Съдебната власт, а е ДИАГНОЗА НА ДЪРЖАВНОСТТА!

  Гласът на разума е тих, но не се успокоява, докато не бъде чут." Бъдещето на една илюзия" Зигмунд Фройд
 6. 6 Профил на jojin
  jojin
  Рейтинг: 627 Весело

  Това е най-добрия коментар за последния публичен скеч на калинка ковачева, нещо като "министър" на нещо което го няма в България:
  "Доматеното" писмо на известния български десидент и бивш полизатворник по времето на тоталитаризма Николай Колев-Босия.

  ДО ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ

  НА РАПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

  ДО ПРЕЗИДЕНТА

  НА РАПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

  ДО МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛЯ

  НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

  ДО ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ

  НА РАПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

  ДО ГЕНЕРАЛНИЯ ДИРЕКТОР

  НА БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ

  ДО ГЕНЕРАЛНИЯ ДИРЕКТОР

  НА БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО РАДИО

  ДАМИ И ГОСПОДА УПРАВЛЯВАЩИ,

  Всички вие ръководите институции, които са пряко свързани със състоянието на страната ни за последните години. Затова и смятам, че вие сте основни виновници за ужасното състояние на страната и обществото.В страната цари корупция, престъпност, безотговорност, информационна мъгла, слугинаж, деморализация. Празните приказки и театрални пози и монолози ежедневно замъгляват съзнанието и надеждите на обществото като цяло, както и на всеки един български гражданин отделно.

  Преди време някой хвърли по Съдебната палата доматено пюре. Не одобрявам това по две причини. Първата е, че го направи през нощта и си закри лицето, за да не го познаят. Втората причина е, че не обяви причината за хвърлянето на пюрето.

  Аз ще направя това през светлата част на деня след като оповестя с това писмо всички вас, както и българските граждани относно причините за моите действия.

  А те са следните:

  За 23 години след вътрешнопартийния преврат не е направено нищо, за да могат българските граждани да живеят по-спокойно, по-заможно, по-сигурно и по-щастливо.

  Напротив!

  Българите напускат страната и отиват да живеят в други държави, където животът им е по-лек, по-сигурен, по-добре е заплатен труда им и здравето и образованието им са по-качествени. Напоследък започнаха да се закриват болници, цели екипи напускат клиники и отделения поради ниско заплащане, лоши условия на труд и административен произвол. България остава без най-добрите си кадри в здравеопазването. Предвид високата заболеваемост и върхови проценти на тежки заболявания липсата на достъп до качествени лекарства и лекарска помощ ситуацията стана твърде опасна за останалите живи българи.

  Бизнес климатът у нас също е на невероятно ниско ниво. Законодателството и изпълнителната власт изпълняват поръчки на монополите и картелите. Банките унищожават малкия и средния бизнес, а администрацията задушава производството на стоки и услуги. Всъщност, ако трябва да бъда още по-конкретен, у нас администрацията управлява, а не обслужва.Тя не работи за гражданите, а ги прехвърля на различни институции като топка за тенис.

  За образованието и културата не мога да кажа нищо добро. От година на година се експериментират все по-нискокачествени програми и учебници, които съвместно с настъплението на субкултурата доубиват бъдещето на младите хора. Високата безработица, включително и на висшисти е пряко изгонване на младите и енергични хора от страната.

  Полицията е корумпирана, бездействена и непрофесионална. Ръководството е затънало в корупция, слугинаж и прикриване на престъпления. Многократно съм писал за престъпления вътре в полицията, но не съм получил нито един отговор. Например, за директора на РУП-г. Раковски. Пълна тишина и безхаберие. Ние сме на първо място по брои на служители в МВР в Европа и на последно по ефективност. Предлагал съм на ръководството на МВР в някои софийски управления да дойдат с мен да им покажа къде се прави контрабанда, проституира и краде. Никакво внимание!

  Същата е ситуацията във МО, МИЕТ МВнР и останалите държавни институции. Същото е и в президентството, където бяха назначени партийни комунистически функционери и лица с ниски професионални качества.

  Същото е и в общините.

  В Съдебната система е още по-зле. Там справедливостта е изгонена от съдебните зали, а прокуратурата и следствието се занимават изключително с измъкване на пари срещу прикриване на престъпления. Тук не искам да давам примери, защото ще трябва да спомена цялата им дейност.

  В основата на това състояние е отказът на политическата класа да зареже стария комунистически модел на управление и да създаде нов модел със съответните стратегии и програми, с подготовката и повишаването на професионалната квалификация на работещите. Управлението е свръхцентрализирано и поради това недемократично и неефективно.

  Всичко това ме отвращава и ме принуждава да протестирам. За последните 30 и повече години се занимавам изключително с това, но търпението постепенно изчезва. Не съм спирал да пиша статии, фейлетони, сигнали и декларации. В тях поотделно и заедно съм описвал слабостите, липсата на професионализъм и морал, абсурдността на нашето съществуване в България. От цялата тази работа си заработих отказ от публикации по медиите, както и страх на журналисти да ме канят в техните предавания.

  ДАМИ И ГОСПОДА УПРАВЛЯВАЩИ,

  Предвид това, че атмосферата у нас става все по-смрадлива от корупция, престъпност, беззаконие, деморализация, безотговорност, грабежи и липса на информация, реших да протестирам пред вашите институции по следния начин:

  На 20 ноември /вторник/ ще закупя от пазара 6 /шест/ развалени домата и ще ги разпределя по един за шестте институции, към които съм се обърнал. В 10 ч ще бъда пред Народното събрание, където ще хвърля един домат по фасадата, с което ще изразя протеста си срещу липсата на ориентация, професионализъм и патриотизъм при изготвяне на законите. Ще запратя домата протестирайки срещу лошите текстове на законите, носещи само нещастия на обществото и отделния български гражданин. Законът трябва да бъде обществено полезен, а не изработен срещу човека.

  След това ще отида пред президентството и ще запратя по фасадата му следващия домат. Той ще бъде срещу нищоправенето от страна на президентската институция, наведената поза при среща с представители на великите сили и назначението на отрепки за дипломати. Срещу безкритичното отношение при подписването на укази за влизането на законите в сила.

  Третият домат ще бъде хвърлен срещу сградата на МС заради цялостната му политика и действията му срещу обществото и националните интереси.

  Четвъртият домат ще бъде хвърлен от мен срещу съдебната палата. За моите съотечественици не е необходимо да обяснявам защо.

  Петият и шестият домат ще хвърля по БНТ и БНР поради това, че с нашите пари те обслужват една малка шайка от политически престъпници и мафиоти.

  Знам, че ще се опитате да ме спрете и подведете под отговорност за хулиганство. Това, обаче, е политическо действие от моя страна и ако имате наглостта да го определите като хулиганство, ще трябва да отговаряте пред обществото, ЕС и пред Бога.

  Знаете, че както поотделно, така и заедно за мен не сте достатъчно авторитетни, за да ме спрете. Ако употребите сила, ще ви съдя и ще ви осъдя.

  Няма да ви оставя на мира, докато не покажете програма за действие в близките 10 години ден по ден и не ми покажете програма за смяна на модела, както и административна, съдебна и политическа реформа на България. Понеже вие нямате такива програми, няма да преговарям с вас и няма да се съглася на компромис. Такъв компромис просто ще заздрави статуквото и ще обрече българските граждани на безбъдеще и оскотяване.

  Не мога да бъда повече пленник на надеждата и възпитанието.

  Вървете по дяволите!

  14 ноември 2012 г.

  София

  Николай Колев-Босия 7. 7 Профил на ЗаНиЗа
  ЗаНиЗа
  Рейтинг: 2776 Весело

  "не е диагноза за съдебната система в България..." - к`вото И мисленето, такива и ДЕЙСТВИЯТА - супер "професионални"... Колкото повече бръщолевят глупотевини, толкова повече се оплитат в прозрачността си - съдържание никакво, само помпозност и много, много семплост. Ама от полза, за ползване, че и въпреки МОРАЛНИТЕ ценности, от ТЯХ новите "строители" на държавността...

  Направи съд от глината, празнината вътре в него го прави полезен.
 8. 8 Профил на Мадлен
  Мадлен
  Рейтинг: 458 Неутрално

  Да и дават обещетенията и да се пенсионирва, по-добре да се оттегли от поста си след всички приказки, които се изрекоха по нейн адрес.

 9. 9 Профил на plamen1967
  plamen1967
  Рейтинг: 627 Неутрално

  Колко ли нагъл или тъп трябва да си да кажеш толкова глупости на едно място...
  Нали същата патка, каза че няма такова нещо оставка с условия!!! Още по тъпо обяснение... Понеже нямала да бъде скоро магистрат нямали да я разследвам... Ами че всеки рано или късно като отиде на оня свят спира да бъде магистрат, дайте да не ги разследваме за КОРУПЦИЯ и ТЪРГОВИЯ НА ВЛИЯНИЕ!!! И тази ми била министър на правосъдието...

  ЧУДО!!! Запознайте се как осъдих "УниКредит Булбанк" в Русе за повишени лихви : http://plamen1967.wordpress.com/myloan/
 10. 10 Профил на Georgisim
  Georgisim
  Рейтинг: 571 Неутрално

  бе чудя се - нарочно ли продължават с тоя толкова нескопосен цирк ... или просто толкова си могат

  ---------------✂ ---------------------&013 ваучер за еднократен хейт&013
 11. 11 Профил на jubal harshaw
  jubal harshaw
  Рейтинг: 1416 Весело

  До коментар [#6] от "jojin":

  Повече домати требват, 6 не стигат по никой начин. Всеки гласоподавател, който е гласувал за депутат или партия, участвала в тоя фарс требва да го мацнат по главата поне с един домат.

  И да му обяснят защо, понеже поне 75% не са разбрали още какъв е проблемът.

  http://jubalharshaw.wordpress.com
 12. 12 Профил на milennium
  milennium
  Рейтинг: 8 Неутрално

  може и да е права, но реалността, обаче, всеки ден дава примери, че не е...

 13. 13 Профил на jojin
  jojin
  Рейтинг: 627 Весело

  [quote#9:"plamen1967"]Колко ли нагъл или тъп трябва да си да кажеш толкова глупости на едно място... [/quote]
  Достатъчно е да си министър в правителството на Боцко, Цвъчко и дянкооф, и това ти идва отвътре....

 14. 14 Профил на nikoi
  nikoi
  Рейтинг: 402 Неутрално

  много е права това е диагноза за цялата държава не само за съдебната система..

 15. 15 Профил на gsb
  gsb
  Рейтинг: 684 Неутрално

  Ех Ковачева, не знам дали Марковска е диагноза, ама ГЕРБ определено е.

 16. 16 Профил на stile libero
  stile libero
  Рейтинг: 627 Неутрално

  психично болният е последният, от който се очаква да знае за болестта си

 17. 17 Профил на zag52
  zag52
  Рейтинг: 458 Неутрално

  Защо бе нужен този цирк,толкова време ни занимават с тази особа.Показаха си само кирливите ризи.

 18. 18 Профил на есе
  есе
  Рейтинг: 571 Неутрално

  Българското правосъдие отдавна е умряло, няма какво да му се диагностицира на него!

 19. 19 Профил на gbj06554106
  gbj06554106
  Рейтинг: 571 Неутрално

  "Това, че Венета Марковска все още е съдия, има отношение за пенсионирането ѝ. Ако тя не е действащ съдия, няма как в действителност да бъде пенсионирана и да получи полагащите ѝ се привилегии и бонуси.
  В същото време Етичната комисия към ВСС вероятно няма да разгледа сигналите срещу нея, тъй като скоро тя няма да бъде магистрат, стана ясно от думите на министъра на правосъдието."
  Е тук, вече станаха ясни параметрите на сделката. Името на Марковска е изчистено, тя си взима бонусите, а за нас остава.....

 20. 20 Профил на petar_333
  petar_333
  Рейтинг: 458 Неутрално

  До коментар [#10] от "Georgisim":
  очевидно, билети още се продават още,защото представлението продължава да се играе при нестихващ интерес и е само последица, която е вече вън от личността й.

 21. 21 Профил на gsb
  gsb
  Рейтинг: 684 Неутрално

  "По думите ѝ предложението на единствения засега кандидат Сотир Цацаров за провеждането на избора е добро и тя го подкрепя" Ми то всички го подкрепят човека. Иглежда е много добър. Еееех спомени! Бехме млади а на изборите имаше само един кандидат и 99% го подкрепяха и печелеше човека.... Какви добри хора имаше а? И Честни

 22. 22 Профил на stile libero
  stile libero
  Рейтинг: 627 Неутрално

  Още за трагикомедията от Тони Филипов, д-р:

  А пък на клетвата на новите конституционни съдии какви неконституционни работи станаха… След като първите трима съдии се заклели и дошъл ред на Марковска, президентът станал и си излязъл, заявявайки, че негов дълг е да не допусне КС да се превърне в заложник на лични интереси. Шефът на КС Евгени Танчев, позовавайки се на Закона за КС, чл. 6. ал. 2 (Съдията полага клетвата в присъствието на председателя на НС, на президента и на председателите на ВКС и ВАС) прекратил церемонията. Ако го питате Танчев защо я е почвал, след като шефът на ВКС Лазар Груев го нямало, няма да може да ви обясни…"

 23. 23 Профил на milena_82
  milena_82
  Рейтинг: 458 Неутрално

  Дефектиралото ни разбиране за правова държава и разделение на властите излезе за пореден път на показ!

 24. 24 Профил на stile libero
  stile libero
  Рейтинг: 627 Неутрално

  [quote#20:"petar_333"]о коментар [#10] от "Georgisim":
  очевидно, билети още се продават още,защото представлението продължава да се играе[/quote]

  добре е, обаче, да раздават и каски за това представление, защото освен зрители сме и малко такова потърпевши

 25. 25 Профил на xm...
  xm...
  Рейтинг: 1708 Весело

  Миче, ти си за диагноза, верно!

  Тая Марковка да не я намериха на улицата? Близо 40 годин стаж! И две годин прокуратурата търкаля онова, срещу "неизвестния извършител" ...

  Прочее .... шъъът, тихо, тихо по темата!
  Бат' Петьо мисли вече втори ден дали да става конституционен съдия ...

 26. 26 Профил на aliceofoz
  aliceofoz
  Рейтинг: 458 Неутрално

  Да вЕрваме ли на очите си?! Диана Ковачева, която след завършването на ЮФ има 1 година юридически стаж преди да стане директор на НПО и да остане на този пост до светлия ден, в който беше видяна като достатъчно безобидна, за да заеме длъжността Министър на правосъдието, си позволява смело да дава тълкуване на 2 въпроса, по които спорят далеч по-големи правни умове от нея: 1) дали е възможно оставката на ВМ да е била приета под условие; и 2) дали би следвало НС да отмени решението си за ВМ преди да избере нов кандидат за КС.

 27. 27 Профил на B52
  B52
  Рейтинг: 1579 Гневно

  [quote#3:"jubal harshaw"]Време им е да се позасрамят, ама нема как да стане. [/quote]
  Гьонсурат да се засрами?!? В момента тече панически операция "Замитане" (под килимчето), при което една женица която "неизвестно" как оказала се правосъден министър се е изгубила в дебрите на "мисълта си", само и само да се окаже че "партията е права, дори когато гре6и".
  Болна е и държавата и об6теството, 6том допуска такива недоразумения на "управляват", както и да остават на постовете си независимо от издънките които се случват пред очите на всички. Не, СРАМ нямат, от това разбират "като свиня от кладенчова вода" (това по баба ми).

  He had decided to live forever or die in the attempt, and his only mission each time he went up was to come down alive.
 28. 28 Профил на Realistka
  Realistka
  Рейтинг: 1416 Неутрално

  До коментар [#4] от "Къти":
  [quote#4:"Къти"]Тази кака ще обогати колекцията от вицове за блондинки? [/quote]
  Къти чувал ли си я как говори?!
  Ако не си попадал - опитай. заслужава си!
  Нейното говорене е като поток от сриващи се камъни. Вид свлачище. Тя е избрана именно по тази способност на нищонеказване с голяма скорост.

  The best way out is always through Robert Frost
 29. 29 Профил на Читател
  Читател
  Рейтинг: 1444 Неутрално

  Брех, че прозрение! Явно никаква реформа няма да има в съдебната система, предвид тези аргументи на министърката. Можем да се подготвим за следващите критични евродоклади в сектор "Правосъдие и вътрешен ред", може и някой извънреден такъв да получим. А народецът и очакванията му за справедливост и възмездие (от гледна точка на управляващите ни) - кучета го яли.

 30. 30 Профил на hodounski
  hodounski
  Рейтинг: 2624 Любопитно

  Значи сега всичко се замазва и я пенсионираме със"съответните привилегии и бонуси"? Народееееее!

 31. 31 Профил на B52
  B52
  Рейтинг: 1579 Любопитно

  "Изборът не е направен, докато не е направено изслушването", подчерта тя и препоръча на народните представители да задават въпроси, защото те имат по-голяма тежест от анонимни сигнали.
  ????
  Ами тогава как мина номера с "изслу6ването" и "въпросите" при лелката която оттече в канала?
  Къде бяха овцете от групата на Герб, които гласуваха под ръководството на Фидоската.
  Че и после писма се писаха до ЕК колко "чиста" била Венетка?!

  He had decided to live forever or die in the attempt, and his only mission each time he went up was to come down alive.
 32. 32 Профил на niki2003
  niki2003
  Рейтинг: 458 Неутрално

  Оттук нататък не виждам как КС ще си върне във времето авторитета на институция, която има функцията да олицетворява и да се бори за защитата на законността в държавата!!!!

 33. 33 Профил на др. Иванов
  др. Иванов
  Рейтинг: 684 Неутрално

  Три години ГЕРБ системно руши държавността за да установи диктатура. Самата мисъл за това показва колко прости хора управляват тази партия. Първо, БСП е прекалено силна и няма да допусне това. Второ, след идването на диктатурите следва рязко подобряване на условията на живот на населението и затова се търпят известно време. Тук имаме стопанска разруха и разпад на икономиката, а населението след като изчерпа спестените си при Станишев пари започва да гладува, т.е. дори да успее да направи някаква неясна коалиция герб ще бъде свален насила от власт най-късно следващата зима. Трето, демокрацията вече е със здрава основа, в България и ЕС, и няма кой да търпи тази банда разбойници.
  Единственото, което ще остане след скакалците е разрушена икономика и държавност!

  Комунист - реформатор, реформатор - милиционер, милиционер - агент, в един и същи строй!
 34. 34 Профил на Бенк-Бенк
  Бенк-Бенк
  Рейтинг: 799 Весело

  [quote#25:"xm..."]Бат' Петьо мисли вече втори ден дали да става конституционен съдия ...[/quote]

  -Мисли 50:50.

 35. 35 Профил на kamski
  kamski
  Рейтинг: 627 Неутрално

  [quote#6:"jojin"]Доматеното" писмо на известния български десидент и бивш полизатворник по времето на тоталитаризма Николай Колев-Босия. [/quote]
  След като хвърли доматите Босия беше арестуван и вече е политзатворник не само при тоталитаризма,а и при демокрацията

 36. 36 Профил на Читател
  Читател
  Рейтинг: 1444 Неутрално

  До коментар [#6] от "jojin":

  Апропо, вчера нямаше и ред за ареста на Босия у наш "Дневник". Много любопитно защо.

 37. 37 Профил на nikero
  nikero
  Рейтинг: 515 Неутрално

  До коментар [#30] от "hodounski":

  То, до пенсионирането има време -Пречи само, да се разглеждат сигналите срещу нея. Може да и възложат, да участва в решаването на някое ключово дело във ВАС.

 38. 38 Профил на KL
  KL
  Рейтинг: 665 Неутрално

  Министър Ковачева е коректна в преценката и заключенията си относно случая "Марковска". Реформата на съдебната система е продължителен процес, а кандидатите за висши магистратски длъжности трябва да притежават необходимите професионални и морални качества.

 39. 39 Профил на Вени Г.
  Вени Г.
  Рейтинг: 1127 Неутрално

  Тая (Дидка) е омешала истини с глупости, ама какво да очакваш от юрист, чиято практика е само в неправителствени организации.
  Права е, че преди да се избира нов конституционен съдия, трябва да се отмени старото решение на НС за избор ня каонституцеионни съдии .
  Права е, че КС не е част от съдебната система - той играе ролята на втоа камара на парламента. В САЩ тази роля играе Върховният съд, но той е се води под юрисдикцията на на министъра на правосъдието, а де юре съдилищата и прокуратурата ся в негова юрисдекция. А Върховният съд ная САЩ е над всяква друга власт или друг орган. В Европа първоначално тази функция се е изпълнявала от втората камара на парламента, но постепенно повечето европиейски страни са преминали към американското решение - отделен орган.
  Но е съвършен тъпо да твърди, че Марковска е още съдшя. Защото по закона има пълна несъвместимост на длъжността конституционен съдия с каквато и да е друга длъжност освен преподавателска. Т.е., за да отиде да се кълне, тя е трябвало вече да НЕ Е съдия.
  Знам добре, че герболизаческият ВСС и изобшщо всички гербаджии и терболизачи ще наложат решението, че още е съдия. Което е само дребен допълващ щрих към потресающата конституционна каша, която забърка гербаджилъкът.. Великата теирбава мисъл мога да представя на човашки език:

  Я? Произвели сме институционално-конституцонни лайна. Ама много са малко.- всичко, което произвеждаме, трябва да е голямо. Тъй че, друга....., пардон, господа - да произведем още лайна.

  Най-добрият аргумент против демокрацията е 5-минутен разговор с избирател - Уинстън Чърчил
 40. 40 Профил на jojin
  jojin
  Рейтинг: 627 Весело

  Всъщност С и ОКОЛО "калинка" ковачева сега се заформя един гигантски скандал, защото много вероятно от Брюксел ще ни резнат доста от евро-подаянията, а най-потърпевши ще са провинциалните мутробизнесмени и селските мутробабаити, които СА И герб. "Калинката" Ковачева ОТКАЗА да развали неизгодните и скандални заменки, като юридически опасно, на държавни гори срещу чукари, а според Брюксел това е неправомерна държавна помощ за частни лица и фирми да развали сделките и прехвъли топката на Миро мършата, който пък се оправдава с нейните "компетентни" мнения....Декември ни очаква МНОГО голямо мазало по тази тема....

 41. 41 Профил на bramasole
  bramasole
  Рейтинг: 3321 Неутрално

  До коментар [#30] от "hodounski":

  "Народееееее!"

  Аз бих го променила на "Народе ????", както завършва тефтерчето си Апостола. Не са виновни Калинки, Венетки и останалата паплач. Ние сме виновни, че ги има!

  "На народите с къса памет преходите са им много дълги." Тони Филипов, Д-р
 42. 42 Профил на jubal harshaw
  jubal harshaw
  Рейтинг: 1416 Весело

  [quote#33:"др. Иванов"]Три години ГЕРБ системно руши държавността за да установи диктатура. [/quote]

  Тоя път БСП също участва в рушенето на държавността. Както и в предишните неколко правителства, които направи или участва, така че другарите не сте много на достатъчна морална висота да критикувате.

  Нали си голем християнин, гледай гредата в своето първо.

  http://jubalharshaw.wordpress.com
 43. 43 Профил на SorryLol
  ****

  Мненията на потребителя SorryLol бяха изтрити поради системно и целенасочено нарушаване на <a href="http://www.economedia.bg/forum/">правилата за форумите</a>.

 44. 44 Профил на tramp
  tramp
  Рейтинг: 740 Любопитно

  [quote#36:"Читател"]Много любопитно защо.[/quote]
  Няма платежоспособни заинтересовани? Нищо ново

 45. 45 Профил на tily_lily
  tily_lily
  Рейтинг: 588 Неутрално

  Да бе, да.

  Не било диагноза. Или пък не? Не е диагноза, а присъда. Всички до един сте за затвора.

  Само вие не го разбрахте. Хората ви го казват всеки ден.

 46. 46 Профил на DrAvalanche
  DrAvalanche
  Рейтинг: 1183 Весело

  [quote#43:"SorryLol"] Ковачева: Случаят "Марковска" не е диагноза за съдебната система, но е диагноза за политическата система![/quote]
  И за глупостта и наглостта герберастка.

  Just get on stage AND FOOKING AVE IT
 47. 47 Профил на fanagoreca
  fanagoreca
  Рейтинг: 629 Весело

  Милицонер-Матрьошка, Милиционер-Матрьошка...

  Новата подредба в НРБъ

 48. 48 Профил на селянин
  селянин
  Рейтинг: 515 Весело

  и тази е безкрайно умна!

 49. 49 Профил на xm...
  xm...
  Рейтинг: 1708 Весело

  [quote#4:"Къти"]Тази кака ще обогати колекцията от вицове за блондинки[/quote]

  Къти ... като се загледах в снимката ... то и блондинството и на тая калинка също май е фалшиво ...

  Мани0бегай, бегай-мани! Герберстка работа!
  Все фалшиви фасади, а отдолу ... кухо, та дрънка!

 50. 50 Профил на Gopeто
  Gopeто
  Рейтинг: 1714 Весело

  Ковачева отива на лов. Когато срещу нея хуква разярен глиган, тя хвърля пушката, вади една торбичка и казва треперейки
  "Ми аз всъщност съм за гъби"

  "За мен върхът е онова високо място, от което ясно съзирам следващата си цел" Боян Петров
 51. 51 Профил на jojin
  jojin
  Рейтинг: 627 Весело

  [quote#36:"Читател"]До коментар [#6] от "jojin":

  Апропо, вчера нямаше и ред за ареста на Босия у наш "Дневник". Много любопитно защо. [/quote]

  Задаваш риторичен въпрос на който най-великия български поет е отговорил еднозначно:
  " У нас СВЕСТНИТЕ ги смятат за ЛУДИ"
  ................................................................................

 52. 52 Профил на xm...
  xm...
  Рейтинг: 1708 Весело

  [quote#48:"селянин"]и тази е безкрайно умна! [/quote]
  Селянин!
  Нема да закачаш калинката!
  Хама-ха!
  http://www.youtube.com/watch?v=GK9iLempCl0


 53. 53 Профил на papagal665
  papagal665
  Рейтинг: 402 Неутрално

  Не е диагноза ли?В КС отиват най-компетентните,най- моралните ,щом това е каймакът сетете се какво е надолу

 54. 54 Профил на stile libero
  stile libero
  Рейтинг: 627 Гневно

  Такова падение на държавността не е имало в цялата история на нова България

  обърнаха държавата на банкянски хоремаг

 55. 55 Профил на xm...
  xm...
  Рейтинг: 1708 Весело

  [quote#53:"papagal665"]щом това е каймакът сетете се какво е надолу [/quote]
  Не си прав.

  То верно, че уж се търсеше каймака, ама станА явно обърквание некакво ...
  Фидоска недочула, че не било каймакът, а че била станала каймакаминът ...
  И уйде, та се не виде тя ...

 56. 56 Профил на liolio
  liolio
  Рейтинг: 515 Неутрално

  ГЕРБ е една диагноза

 57. 57 Профил на wallenstein
  wallenstein
  Рейтинг: 458 Неутрално

  елементарна женица

 58. 58 Профил на др. Иванов
  др. Иванов
  Рейтинг: 684 Неутрално

  [quote#42:"jubal harshaw"]Тоя път БСП също участва в рушенето на държавността.[/quote]


  И как участва?

  Комунист - реформатор, реформатор - милиционер, милиционер - агент, в един и същи строй!
 59. 59 Профил на Цайко
  Цайко
  Рейтинг: 1022 Неутрално

  Случаят с Венета Марковска не е диагноза за българското правосъдие, защото Конституционният съд не е част от съдебната система...
  ==========
  Ох, добре че е перхидролената, сега вече ми олекна. Щом КС не е част от съдебната система е нормално при избора на К съдии да стават всякакви безобразия.

 60. 60 Профил на solaris69
  solaris69
  Рейтинг: 458 Неутрално

  [quote#4:"Къти"]Тази кака ще обогати колекцията от вицове за блондинки?[/quote]
  И за юристите, дипломирани в НБУ !

 61. 61 Профил на soldierism
  soldierism
  Рейтинг: 508 Неутрално

  И каква е Вашата диагноза г-жа Ковачева?

  Да не сте доктор?

 62. 62 Профил на Sir Humphrey
  Sir Humphrey
  Рейтинг: 656 Разстроено

  Как е възможно тая министърка да е толкова ЗЛЕ?

 63. 63 Профил на ivanalex2
  ivanalex2
  Рейтинг: 515 Неутрално

  Джентълменско споразумение: Марковска излиза от играта, получавайки всичко, каквото й се полага, срещу което България е спасена (или обратното: ощетена от липсата на) от нов миниторингов доклад.

 64. 64 Профил на solaris69
  solaris69
  Рейтинг: 458 Неутрално

  [quote#53:"papagal665"]В КС отиват най-компетентните,най- моралните ,[/quote]
  Поправка "В КС БИ ТРЯБВАЛО да отиват най-компетентните и най моралните!"
  В този ред на мисли - то и най-умните и най- компетентните трябва да управляват държава, ама нейсе!

 65. 65 Профил на bokko
  bokko
  Рейтинг: 571 Гневно

  До коментар [#11] от "jubal harshaw":

  Не позна българина не разбира от домати а разбира само от здрав бой за да му доде акъла иначе пак ще избере тези нещастници

 66. 66 Профил на Вени Г.
  Вени Г.
  Рейтинг: 1127 Неутрално

  [quote#53:"papagal665"]това е каймакът сетете се какво е надолу
  [/quote]
  Нещо си се объркал, брато. Като нЕма пречиствателни станзции най-отгоре изплуват леайната.
  Т.е., у БТ няма такива пречиствателни станции. Тоест няма действащи институции. Всичко е теактро с цел:
  1) Да тече представлението, дори да стигве до цирк - за да залъгва народът по него, а не по истинските проблеми
  2§) Все пак да не сме крайни в цирка, щото Ония ще ни резнат фондовоте

  Най-добрият аргумент против демокрацията е 5-минутен разговор с избирател - Уинстън Чърчил
 67. 67 Профил на jubal harshaw
  jubal harshaw
  Рейтинг: 1416 Весело

  До коментар [#65] от "bokko":

  Не смеем да "призовавам към насилие", иначе съм съгласен

  http://jubalharshaw.wordpress.com
 68. 68 Профил на Ivan Petrov
  Ivan Petrov
  Рейтинг: 789 Неутрално

  Казвате: черното е бяло, а червеното е жълто - ами сменяйте тогите с бели и жълти, раздавайте престилките и да приключваме със съдебната система, ред е на санитарите в лудницата, те и без диагноза знаят как да подходят!

  "Ако истината, която съм казал, Ви изглежда шега, а всъщност Ви накърти - означава, че съм уцелил шегата - за непросветените: шегувал съм се!" Vankata
 69. 69 Профил на др. Иванов
  др. Иванов
  Рейтинг: 684 Неутрално

  Случаят с Марковска, приятелят й и полицаите, който грижливо се прикрива е следният, според обвинителния акт срещу полицаите:
  Двама полицаи, мъж и жена, спират колата за проверка, след което възниква пререкание и полицаите започват да бият приятелят на Марковска, като го свалят на земята и го ритат. Едно от многобройните установени от експертиза наранявания е спукана капачка на коляното. Единственото участие на Марковска е, че взима радиостанцията и вика по нея други полицаи за да спрат побоя. Не се обажда на полицейски шефове както се твърди, а започва да крещи по радиостанцията на другите патрули, които ползват чистотата, да дойдат веднага.
  Това е случая, по който скоро ще има процес. Поне така е от обвинителния акт, който се изчете по ТВ7. От само себе си се разбира, че няма как Марковска да е искала някой да прикрива приятелят й, защото той е жертвата, той е пребития и нито е следствен, нито има нещо срешу него.

  Комунист - реформатор, реформатор - милиционер, милиционер - агент, в един и същи строй!
 70. 70 Профил на bokko
  bokko
  Рейтинг: 571 Весело

  До коментар [#67] от "jubal harshaw":

  То боя не е насилие то се ползва само като лекарство за тъпотия

 71. 71 Профил на Ivan Petrov
  Ivan Petrov
  Рейтинг: 789 Неутрално

  ПОЗНАХ!!!
  "В същото време Етичната комисия към ВСС вероятно няма да разгледа сигналите срещу нея, тъй като скоро тя няма да бъде магистрат, стана ясно от думите на министъра на правосъдието."

  Ето и мой стар коментар:
  Това е перфектният мениджърски похват: помолваш престъпника(жертвата) да си тръгне с почести или му/й предлагаш много мъки и агония, без право на избор - явно е имало още много несподелени моменти от миналото й след като са я заставили сама да подаде молба за пенсиониране - историята по света помни много такива случаи!
  Салют за Пунт@ Мара-та!!!
  Пускайте(пенсионирайте) я с почести във водовъртежа на Прехода и не ни занимавайте с тази п@ч@вра - тя достатъчно е измекярствала!!!

  Помогнете на народа си истината да излезне наяве за всички кандидати за КС, че след това пътища много!

  "Ако истината, която съм казал, Ви изглежда шега, а всъщност Ви накърти - означава, че съм уцелил шегата - за непросветените: шегувал съм се!" Vankata
 72. 72 Профил на Ivan Petrov
  Ivan Petrov
  Рейтинг: 789 Неутрално

  "Plovdiv-online знае със сигурност, че Марковска е била близка приятелка на ексглавният прокурор Иван Татарчев, който пък Петър Стоянов неведнъж е обявявал да свой учител в правото."

  "Ако истината, която съм казал, Ви изглежда шега, а всъщност Ви накърти - означава, че съм уцелил шегата - за непросветените: шегувал съм се!" Vankata
 73. 73 Профил на pitanka_3
  pitanka_3
  Рейтинг: 741 Неутрално

  Г-жа Ковачева е нагледен пример как човек от неправителственият сектор поаднал в мелачката на власта става по -непредсказуем в действията си от преди да влезе във властта(нещо като Хелзински синдром)

 74. 74 Профил на ahorra
  ahorra
  Рейтинг: 553 Неутрално

  То да бе само Марковска да ти повярвам ами то си стана ежедневие да се оливат съдиите.Я тя да ми каже откъде съдиите извадиха по над един милион евро за да си купят имоти по чужбина.Може би и те са били консултанти като Доган.Срам и позор е че цели 20 години Европа все говори за правосъдната система а те се опитват да ни убедят че те са вода ненапита,На кой ли да вярвам я ми подскажете че нещо не съм в час.

  ahorra
 75. 75 Профил на pitanka_3
  pitanka_3
  Рейтинг: 741 Неутрално

  Едно към едно параметрите на сделката ."В същото време Етичната комисия към ВСС вероятно няма да разгледа сигналите срещу нея, тъй като скоро тя няма да бъде магистрат, стана ясно от думите на министъра на правосъдието."

 76. 76 Профил на Вени Марковски
  Вени Марковски
  Рейтинг: 796 Весело

  "Случаят с Венета Марковска не е диагноза за българското правосъдие, защото Конституционният съд не е част от съдебната система..."
  Горката. Колко ли време ѝ е трябвало, за да го измисли, че и да се покаже по телевизията с това изявление. Представям си как Бойко ѝ е наредил "Айде, иди там и се оправяй - вие забъркахте кашата!", а тя - вместо да си подаде оставката - е отвърнала виновно "Слушам!" ...

  Автор съм на статиите "Интернет трол" и "Атака Ad hominem" в БГ-Уикипедия. С други думи - номерата на троловете от този форум при мен не минават.
 77. 77 Профил на opt_02
  opt_02
  Рейтинг: 458 Разстроено

  [quote#10:"Georgisim"]бе чудя се - нарочно ли продължават с тоя толкова нескопосен цирк ... или просто толкова си могат [/quote]

  Цирка ще продължи, докато има зрители. И докато го смятат за цирк. Т.е. докато избират циркаджии да управляват България...

 78. 78 Профил на Ivan Petrov
  Ivan Petrov
  Рейтинг: 789 Неутрално

  До коментар [#74] от "ahorra":
  Ама Европа си прие лустрацията и забрави, а тези които са се полакомили и са навлезнали в публичното пространство са били моментално отстранени, дори и да е имало потулване на скандали, а в БГ всичко се мултиплицира, бетонира и увековечава и ако другарите използват без да искат, чужди идеи, дори веднъж, се надига рев до небесата, да не се пропука статуквото, и то именно от комунистите, които не споделиха, нито съдбата на Чаушеску, нито лустрацията, при това днес трябва и да ги търпим и да ни се навират дружно с претенциите си и с небивалиците си, защото имаме задължения, разбирате ли, именно към тяхното статукво и душевен покой - е не благодаря, в БГ ще помогне само китайското правораздаване!!!

  "Ако истината, която съм казал, Ви изглежда шега, а всъщност Ви накърти - означава, че съм уцелил шегата - за непросветените: шегувал съм се!" Vankata
 79. 79 Профил на Ivan Petrov
  Ivan Petrov
  Рейтинг: 789 Неутрално

  До коментар [#77] от "opt_02":
  Константите обаче остават!

  "Ако истината, която съм казал, Ви изглежда шега, а всъщност Ви накърти - означава, че съм уцелил шегата - за непросветените: шегувал съм се!" Vankata
 80. 80 Профил на opt_02
  opt_02
  Рейтинг: 458 Весело

  [quote#43:"SorryLol"]Това не е започнало с ГЕРБ, но при тези ескалира с наглост и арогантност, съчетани с посредственост и откровена корупция [/quote]

  Що да се прави? Такива са законите на Българската Политическа Еволюция...

 81. 81 Профил на opt_02
  opt_02
  Рейтинг: 458 Весело

  До коментар [#79] от "Ivan Petrov":

  Тцъ, оставят ги...

 82. 82 Профил на Ivan Petrov
  Ivan Petrov
  Рейтинг: 789 Неутрално

  До коментар [#81] от "opt_02":
  КомунизЪмът е неличим, а, не и в тези географски ширини?!
  Китайска правораздавателна система, само това ще поправи статуквото, щом е несменяемо!!!

  "Ако истината, която съм казал, Ви изглежда шега, а всъщност Ви накърти - означава, че съм уцелил шегата - за непросветените: шегувал съм се!" Vankata
 83. 83 Профил на jubal harshaw
  jubal harshaw
  Рейтинг: 1416 Весело

  До коментар [#70] от "bokko":

  Зависи кой го тълкува

  http://jubalharshaw.wordpress.com
 84. 84 Профил на marker
  marker
  Рейтинг: 757 Разстроено

  Абе тези глупости, където ги ръси блондинката, са срам за второкурсник по право. А тя е министър на правосъдието!!
  Боже пази България!

 85. 85 Профил на a.sensible
  a.sensible
  Рейтинг: 507 Неутрално

  Цитат: "Случаят с Венета Марковска не е диагноза за българското правосъдие".

  ... но случаят Цацаров ще стане такава диагноза, и то не само за българското правосъдие, но и за безсилието на управляващите. Но те се вижда, че вече и Цацаров дава на заден.

 86. 86 Профил на opt_02
  opt_02
  Рейтинг: 458 Неутрално

  До коментар [#82] от "Ivan Petrov":

  Е, нелечими болести няма...
  Но, за съжаление, неизлекувани винаги ще има!

 87. 87 Профил на чобанмахала
  чобанмахала
  Рейтинг: 740 Неутрално

  До коментар [#65] от "bokko": При пропорционална система кого другиго може да избере ? Има няколко мутропартийни клана и пропорционалната система ти дава възможност да избереш техните мекерета. Можеш да избираш свестни хора само за приятели и в кръчмата. В политиката не е позволено. Като спомена за мажоритарни избори в едномандатни райони, форумните пазители на статуквото веднага скачат като попарени и дават пример с писледните "мажоритарни" избори. Що все забравят ,че за ВНС половината народни представители бяха избрани в едномандатни избирателни райони ?

 88. 88 Профил на Ivan Petrov
  Ivan Petrov
  Рейтинг: 789 Неутрално

  До коментар [#86] от "opt_02":
  Има, има, когато те е страх от кръв, има и още как!!!

  "Ако истината, която съм казал, Ви изглежда шега, а всъщност Ви накърти - означава, че съм уцелил шегата - за непросветените: шегувал съм се!" Vankata
 89. 89 Профил на др. Иванов
  др. Иванов
  Рейтинг: 684 Неутрално

  [quote#78:"Ivan Petrov"]Ама Европа си прие лустрацията и забрави[/quote]

  Никъде в Европа няма лустрация, каквато се предлага тук. Не само, че няма, но и има становище на ЕС от 1993-94 г., че подобна лустрация е недопустима по ЕХЗПЧ. Лустрацията може да е само индивидуална, да се посочат поименно хората, на които се отказва достъп до определени служби и причината за това, но не и групова.
  Да не говорим, че сама по себе си лустрацията е безмислена, защото заподозрените за лустриране са в частния бизнес и едва ли в държавното управление ще се намерят и 100 човека за лустриране.

  Комунист - реформатор, реформатор - милиционер, милиционер - агент, в един и същи строй!
 90. 90 Профил на Ivan Petrov
  Ivan Petrov
  Рейтинг: 789 Неутрално

  До коментар [#84] от "marker":
  Е, те такова ни е и правосъдието, барабар с управляващите:

  "Софийският градски съд (СГС) го призна за виновен по обвинение, че заедно Димо Димитров са изнудвали бившият шеф на "Гражданска защита" ген. Никола Николов за 150 000 евро.
  Вторият подсъдим получи 3-годишна условна присъда с 5 години изпитателен срок и 2000 лева глоба. Двамата трябва да платят на генерала и 312 000 лева обезщетение.
  Лидерът на "Евророма" Цветелин Кънчев – Дон Цеци обаче бе оправдан. За него прокуратурата твърдеше, че е изиграл ролята на гарант и посредник в осъществяването на схемата, като е трябвало да убеди потърпевшия, че ромските босове имат информация, с която могат да го злепоставят.
  Тримата бяха задържани и обвинени в края на 2009 г. В жалбата си ген. Николов бе посочил, че след като предал 150 000 евро, но атаките срещу него не престанали, каквато била предварителната договорка. Започнал да получава анонимни обаждания и SMS-и със заплахи, чрез които бил призован да плати и останалите пари. Тогава той бе решил да се обърне към МВР.
  ?!?!??!Още в началото на разследването градският прокурор на София Кокинов отбеляза като интересен въпроса откъде Николов е намерил 150-те хиляди евро, които е дал на изнудвачите, и защо е подал сигнал в полицията, след като е платил парите, но това така и не се изясни?!?!?!?"

  "Ако истината, която съм казал, Ви изглежда шега, а всъщност Ви накърти - означава, че съм уцелил шегата - за непросветените: шегувал съм се!" Vankata
 91. 91 Профил на Ivan Petrov
  Ivan Petrov
  Рейтинг: 789 Неутрално

  До коментар [#89] от "др. Иванов":
  ХА-ХА-ХА, ТА АЗ ЗНАМ ПОНЕ 200 ЧОВЕКА, ама СТРАХ, ЛОЗЕ ПАЗИ, НАЛИ ТАКА ДРУГАРЮ?!

  "Ако истината, която съм казал, Ви изглежда шега, а всъщност Ви накърти - означава, че съм уцелил шегата - за непросветените: шегувал съм се!" Vankata
 92. 92 Профил на Graf
  Graf
  Рейтинг: 1420 Неутрално

  "Случаят "Марковска" не е диагноза за съдебната система.."

  Не е.
  Хич, та хич.
  Съдия от върховния съд, а също така негов заместник председател и явен изпълнител на щенията на изпълнителната власт, се оказа любима на почти цялата политическа пасмина. Оказа се също така, поради действията на президента на Републиката и компрометирана до степен да не може да се закълне...
  Хич не е.
  Днес обаче има и нова новина. Делото САПАРД напълно оттече у канализацията на правосъдието ни, защото прокуратурата оттеглила протеста срещу оправдателната присъда срещу Марио Николов и Людмил Стойков. Главният прокурор, бившият де, вече ще брани Конституцията и правата ни, а президентът на Републиката е неговият гуру. Както и предишният президент, та се наблюдава наследственост и последователност...
  Не е проблем на съдебната власт и това.
  Може да се окаже, че спонсорите на президента са спонсори и на президента, но и това не е проблем на съдебната власт...
  Въобще, съдебната власт няма проблеми, но обществото с тази безпроблемна власт е залято със свинщина...

  Ecrasez l’infâme
 93. 93 Профил на Ivan Petrov
  Ivan Petrov
  Рейтинг: 789 Неутрално

  До коментар [#89] от "др. Иванов":
  Да не се окажат едни 100 000 човека, подходящи за лустрация, точно толкова колкото ще трябват при първата реформа в държавната администрация, при оптимизирането й?!
  Да не се окаже, че това е най-безболезненият начин от страна на Правителството, да освободи тези търтеи, за да няма обидени и недоволни?!
  Ех, колко Ви е страх от една дребна ЛУСТРАЦИЯ!!!

  "Ако истината, която съм казал, Ви изглежда шега, а всъщност Ви накърти - означава, че съм уцелил шегата - за непросветените: шегувал съм се!" Vankata
 94. 94 Профил на Ivan Petrov
  Ivan Petrov
  Рейтинг: 789 Неутрално

  До коментар [#92] от "Graf":
  СВИНЩИНИ, МНОГО ДОБРЕ КАЗАНО!
  Интересно защо другарите припознаваха в простолюдието свинчетата, и ако случайно някое се сдобиеше, дори и нещо на старо, му викаха на свинче, звънче?!
  Явно само благородните свине са на почит и уважение в Абсурдистан - толкова за невъзпитаното говорене и ответната обидчивост на знатните!!!

  "Ако истината, която съм казал, Ви изглежда шега, а всъщност Ви накърти - означава, че съм уцелил шегата - за непросветените: шегувал съм се!" Vankata
 95. 95 Профил на др. Иванов
  др. Иванов
  Рейтинг: 684 Неутрално

  До коментар [#91] от "Ivan Petrov":

  След като ги знаеш ги обяви и поискай уволнението им по посочени от теб причини? Някога да си чул от БСП да са против лустрация? Въобще кой е против лустрация? Аз разбирам да е имало някакъв дебат та да се тюхкате, но никога никой не е повдигал въпрос за това освен по форуми и седенки. СК защо не предложи закон за лустрацията? Защото трябва да има нещо, около което да се обедини електоратът и то да не отпада. Затова и Иван Костов искаше 4 мандата за да ни вкара в ЕС и НАТО, да го търпим 16 години вперили замечтани погледи в обещанията му.

  Комунист - реформатор, реформатор - милиционер, милиционер - агент, в един и същи строй!
 96. 96 Профил на leon12
  leon12
  Рейтинг: 1416 Весело

  [quote#76:"Вени Марковски"]Представям си как Бойко ѝ е наредил "Айде, иди там и се оправяй - вие забъркахте кашата!", а тя - вместо да си подаде оставката - е отвърнала виновно "Слушам!" ...[/quote]
  Ха, ти си много смел, бре! Ми какво да направи? Знаеш ли какво ти хо и спокойно местенце си е намерила? Що да си смущава рахатлъка?

 97. 97 Профил на Ivan Petrov
  Ivan Petrov
  Рейтинг: 789 Неутрално

  До коментар [#95] от "др. Иванов":
  ...бесен си, това е добро начало!
  Забелязал ли си, че като се напънаха всички за референдум и се оказа, че планината(статуквото) роди мишка(АЕЦ"Нова ядрена неизвестна" и от там всички дружно подеха тихата съпротива и не ми обяснявай, че не участвахме и в цирка на БСП(освен на останалите), в който се опорочи ролята на референдумите, по простата причина, че на никой от плачещите другари срещу лустрация, не му се вписваше идеята за по-демократочен път на самоопределяне на БГ политиката - сакън ще ги отлюспи нацията им, ако повярва в референдумите - неслучайно избраха възможно най-неподходящото за първи референдум?!

  "Ако истината, която съм казал, Ви изглежда шега, а всъщност Ви накърти - означава, че съм уцелил шегата - за непросветените: шегувал съм се!" Vankata
 98. 98 Профил на инж.Бъчваров , Казанлък
  инж.Бъчваров , Казанлък
  Рейтинг: 515 Неутрално

  ..."А в колектива , все такива"/Радий Ралин/. Достатъчно ни е а прочетем материалите Ви от позция 1,2 3 и 4 и ще проумеем,че живеем в "Държавата" "Абсурдистан" , намиращата се някъде из "Третият свят" , с "КАНИБАНОТО ПРАВО" , а не в България, в ЕС , която уж е "приемник" на РИМСКОТО ПРАВО....

 99. 99 Профил на gibi
  gibi
  Рейтинг: 740 Неутрално

  Искам да се събудя, искам да се събудя, искам да се събудя...! стига този кошмар!

 100. 100 Профил на Lady Zeppelin
  Lady Zeppelin
  Рейтинг: 1416 Неутрално

  Ковачева просто махва с ръка и отрича наличието на огромния проблем, наречен българско правосъдие, част от който е и изборът на Венета Марковска за конституционен съдия.
  Според нея няма проблем, значи не трябва да се търсят и решения.

  Je suis Charlie. Fluctuat nec mergitur.
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK