Борисов: Кандидатите за главен прокурор имат изключителни биографии

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
Коментари (62)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 3845 Неутрално

  НИЩО ОСОБЕНО НЯМА В БИОГРАФИИТЕ И НА ТРИМАТА !!!
  ДАНО ДА ИМА ПОЧТЕН И НЕКОРУМПИРАН МАГИСТРАТ МЕЖДУ ПОСОЧЕНИТЕ !!!

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 2. 2 Профил на stenli1
  stenli1
  Рейтинг: 962 Неутрално

  Борисов: "Ще избера нашия човек"

 3. 3 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 3845 Неутрално

  Премиерът коментира кандидатурата на депутата от ДСБ Екатерина Михайлова за Конституционния съд, като я нарече "прекрасна кандидатура".

  ПОЧТЕН, ЧОВЕК НО СЕ Е ОТКЪСНАЛА ОТ ПРОФЕСИЯТА !!!
  НАЙ - ВЕРОЯТНО И ТЯ ЩЕ ОТКАЖЕ !!!

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 4. 4 Профил на Вячеслав Атанасов
  Вячеслав Атанасов
  Рейтинг: 843 Весело

  И неговата биография си я бива!И на Митьо Очите биографията е доста интересна.

 5. 5 Профил на bta
  bta
  Рейтинг: 1316 Неутрално

  До коментар [#1] от "КМЕТ В СЯНКА моди мерси за отЛИЧНОТО ти отношение":

  това ще е чудо

 6. 6 Профил на wallenstein
  wallenstein
  Рейтинг: 426 Неутрално

  Кое му е изключителното?

 7. 7 Профил на bta
  bta
  Рейтинг: 1316 Неутрално

  изключителни
  ХА ХА

 8. 8 Профил на bta
  bta
  Рейтинг: 1316 Неутрално

  До коментар [#6] от "reakzioner":

  че са покрили рушветите

 9. 9 Профил на NPaine
  NPaine
  Рейтинг: 1316 Неутрално

  Нищо добро не я чака България при това разминаване на границите на съдебната, законодателната и изпълнителната власт.

  Герб ни връща в средните векове - без преувеличение. Разделението на властите в Европа почва да придобива очертания чак след Френската революция.

  България като нищо ще се превърне в подобие на бивша съветска република, нещо в стил Азербайджан, само че без богатствата осигурявани от нефта.

  "People should not be afraid of their government. Governments should be afraid of their people."
 10. 10 Профил на RED MAFIA
  RED MAFIA
  Рейтинг: 636 Весело

  Всичките "прекрасни" кадри на РабФак от АМВР Симеоново !?
  "Ударниците от "Симеоново"
  Тенденцията АМВР постепенно да се превръща в трамплин за своите възпитаници към върховете на съдебната власт доста ясно личи и в новия състав на Висшия съдебен съвет (ВСС). Прави впечатление, че висшият полицейски институт се нарежда на второ място по брой дипломирани кадровици след традиционния първенец – Юридическият факултет на Софийския университет "Св. Климент Охридски"."
  http://freenews.bg/bg//news/view/862.kadri-na-mvr-prevzemat-vazlovi-postove-v-sadebnata-sistema.html

  Когато стоиш достатъчно дълго до брега на реката и гледаш, ще видиш как пред теб по водата преминава трупът на врага ти
 11. 11 Профил на mapto
  mapto
  Рейтинг: 1281 Неутрално

  Да, особено Цацаров, който четири години след първото си назначаване става началник на съд, само за да го напусне на следващата година и за една година да изкачи цялата стълбица на Окръжен съд - Пловдив:
  http://bg.wikipedia.org/wiki/Сотир_Цацаров
  Пред такава кариера дори съмнителното изкачване на Борисов е труден и дълъг път. А къде и защо се е навеждал Цацаров - биографията му остава безмълвна. Но на ГЕРБ точно такива хора им трябват, така че да създават чувство на задоволство у тези, които командват редовите послушни милиционери като самия премиер.

  Думите в един език са това, което е безкрайно и изисква най-много усърдие и постоянство. Затова направихме http://lexicum.net
 12. 12 Профил на azmatahari
  azmatahari
  Рейтинг: 590 Весело

  Много е внушаващо темата за избор на главен прокурор да се коментира при следното изключително значимо събитие :

  "Премиерът Бойко Борисов ще посети гр. Етрополе, където ще открие обекти, реализирани със средства по европейски програми, съобщиха от правителствената информационна служба. В града министър - председателят ще пререже лентата на обновена улична мрежа."

  Всеки човек има "изключителна биография", започваща от различието в "детското меню" (мас, мед...), да видим кой ще бъде определен като "най-изключителен".

 13. 13 Профил на bilbotorbins
  bilbotorbins
  Рейтинг: 538 Неутрално

  Копирам един пост на колегата @tikvarnik, защото го намирам доста показателен за морала на кандидат #1.
  Защо все ги избират такива, Ви оставям да си отговорите сами. И последно, моля Дневник да провери, дали адвоката се е явявал, като защитник по дела гледани от Цацаров.

  Пловдивският нотариус Меглена Цацарова, съпруга на кандидата за главен прокурор Сотир Цацаров и нейната колежка Адела Кац-Бояджиева, съпруга на адвоката Иван Бояджиев са закупили два общи имота през 2008 г. По взаимно съгласие с продавачите те записали в нотариалния акт 120 пъти по-ниска цена от реално заплатената за всеки имот: 1000 лв вместо 119151,11 лв. Така те са "спестили" над 5000 лв. от местен данък и такси за вписване. Деянието е наказуемо с глоба по Чл. 125 от Закона за местните данъци и такси.

  Информацията за тези сделки е изнесена още през 2009 г. от в. 24 часа и е потвърдена с данни от Агенцията по вписванията, съдебно решение на ОС - Кърджали и имотната декларация на самия Цацаров, който е отбелязал за 2008 две имотни придобивки на своята съпругата по 59604 лв.всяка. В публикациите не се коментира занижената цена, а се набляга на "измамата", на която са станали жертва известните пловдивски юристи.

  Нотариуси, жертва на имотна измама

  Двата имота, в които инвестират Цацарова и Бояджиева са овощни градина от близо 3 декара в с. Костиево, на стария път Пловдив - София. Случаят става публичен, защото за единия от имотите купувачите твърдят, че са измамени и си търсят правата в съда. Оказва се, че жената, която им продава терена не е реалният му собственик. Скоро се появяват истинските собственици, които са братовчеди на продавачката и предявяват претенции за имота. Излъганите нотариуски веднага завеждат дело, за да развалят сделката и да си върнат парите.

  Делото се гледа в Кърджали, защото Цацаров е съдия в Пловдив и съдиите там си дават отвод. В присъдата на Окръжен съд - Кърджали от 26/05/2009 г. пише, че адвокатът на Цацарови и Бояджиеви е твърдял буквално следното:

  Продажната цена на недвижимия имот, посочена в нотариалния акт, била 1000 лева, но действително уговорената, платена от доверителите ми и получена от ответницата цена, е била в размер на сумата 60921 евро. Вписването на сумата от 1000 лева като продажна цена, е станало по изрична молба на ответницата, тъй като не изразила желание трети лица да не узнаят за сравнително голямата сума пари, която и е била платена. Твърдят, че в случая е налице относителна симулация по отношение цената на продажбата, като записаната в нотариалния акт цена от 1000 лева е привидна (симулативна), а прикритата (действителна) цена е в размер на сумата 60 921 евро (или 119 151,11 лева по Централния курс на БНБ към датата на плащането).

  За да се застраховат от злоупотреба, като едновременно удовлетворят изричната молба на продавача да не се обявява пълната цена, двете нотариуски и адвокатът им измислили сложна схема. Страните подписали предварителен договор, в който също е вписана занижената цена от 1000 лв., а реалната цена е маскирана като обезщетение от 60 408 евро, което продавачът трябва да изплати на купувачите в случай, че сделката се развали по негова вина.

  Ответницата обаче твърди пред съда, позовавайки се на нотариалния акт, че не знае за никакви привидни и прикрити цени, а е получила само 1000 лв за имота.

  В решението си съдът приема за вярно записаното в предварителния договор и осъжда продавача да върне парите на Цацарова и Бояджиева ведно със законната лихва и разноските по делото.

  Съдебната сага около този терен обаче се заплита. Осъдената Мария Сотирова обжалва и не връща парите, с които вече е купила апартамент в Пловдив и го е прехвърлила на сина си. Тя обжалва и собствеността на братовчедите си в Административен съд. От друга страна братовчедите завеждат дело, за да влязат във владение на овощната градина. Като ответници са посочени Меглена и Сотир Цацарови и техните съсобственици Адела Бояджиева и Иван Бояджиев, тъй като имотът вече е семейна съсобственост.

  Вторият имот, закупен по същото време от Цацарова и Бояджиева също е изповядан на цена от 1000 лв., но както се вижда от декларацията на Цацаров, реално е струвал колкото и първия: 60 408 евро. Така общата сума дължима на фиска от тези транзакции става близо 5000 лв.

 14. 14 Профил на takeshi303
  takeshi303
  Рейтинг: 740 Неутрално

  До коментар [#13] от "bilbotorbins":

  Ти имаш ли представа колко струва декар овощна градина.

 15. 15 Профил на peshistiya
  peshistiya
  Рейтинг: 793 Неутрално

  "Премиерът коментира кандидатурата на депутата от ДСБ Екатерина Михайлова за Конституционния съд, като я нарече "прекрасна кандидатура"."

  Ха сега де, уж прекрасна пък не я подкрепяме!? Напротив, подкрепяме единодушно кандидатура която след това "молим" да се оттегли, ма тя пък кандидатурата не упорита и ни се налага да си правим гаргара с конституцията,Роската да се прави на палячо, само и само да замажем резила.
  След това, разиграваме коня от втора линия само за да попречим на евентуалната "прекрасна кандидатура" въпреки нейната декларация, че няма да участва в такъв цирк.Коня обаче надушва, че искат да го направят цирково пони, хвърля ездача бокич, в случая маскиран като Кабаседерастов, и бегом към тучните Швейцарски поляни.К'во прайм ся с тази "прекрасна кандидатура"?

 16. 16 Профил на k@lcho
  [email protected]
  Рейтинг: 470 Неутрално

  ... имат интересни биографии, а досиета?

  няма кой, значи – аз, няма кога, значи – сега! Control - C Control - V! DONT Control - ME! ... Просто е НАЛИ!
 17. 17 Профил на grand funk railroad
  grand funk railroad
  Рейтинг: 1054 Неутрално

  До Винету:

  И твоята биодрафия е "изключителна", но това не означава, че ставаш за нещо.

  Parmi ceux qui n'ont rien à dire les plus agréables sont ceux qui se taisent. Coluche
 18. 18 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 3845 Неутрално

  До коментар [#14] от "normandy":

  КОЛКОТО СЕ СПАЗАРИ !!!

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 19. 19 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 3845 Неутрално

  До коментар [#16] от "[email protected]":

  ЕСТЕСТВЕНО !!!

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 20. 20 Профил на Настрадин Ходжа
  Настрадин Ходжа
  Рейтинг: 1316 Неутрално

  Да, на Цацров е направо невероятна ... такова минало и още да е на свобода!

  #ДАНСwithme до #ОСТАВКА
 21. 21 Профил на bilbotorbins
  bilbotorbins
  Рейтинг: 538 Неутрално

  До коментар [#14] от "normandy":

  Не, нямам претенциите да разбирам от всичко. Предполагам, че варира цената в широки граници според мястото, насажденията и информацията на собственика за бъдеща промяна в статута на имота.
  Та колко струва?

 22. 22 Профил на Настрадин Ходжа
  Настрадин Ходжа
  Рейтинг: 1316 Весело

  "Убеден съм, че когото и да изберат от тях, ще бъде добър главен прокурор"

  Тиквата пак прокарва любимата ти теза "Дори магаре да сложа на някой пост то ще е добър избор, защото е Моят избор!"

  #ДАНСwithme до #ОСТАВКА
 23. 23 Профил на triton123
  triton123
  Рейтинг: 531 Неутрално

  "Борисов: Кандидатите за главен прокурор имат изключителни биографии"

  Ти да не си БИОГРАФ и спец по БИОГРАФИИ че ми даваш акъл ,бе,МНОГОумнико??
  някакви ЦАЦАров ,САРАФов(сарафче) и Галина(на итал.,исп.-кокошка) били изключителни и забележителни!
  Кого са вкарали на доживотна каторга от изредилите се начело в БГ от 1944г. до днес...поне един да има такъв??!!
  хехех,изключителни...да не казвам КВО са!
  Кев ти риба,кеф ти паламуд..ама и цацата е риба!)

 24. 24 Профил на vidolov
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 25. 25 Профил на Настрадин Ходжа
  Настрадин Ходжа
  Рейтинг: 1316 Неутрално

  "Ако те могат да решат вътрешните си проблеми, и издигнат кандидатура, ГЕРБ ще ги подкрепи"

  Рапона е пропуснал да спомене, че немалка заслуга за последните вътрешни проблеми в СДС има самия той, който сеейки разединение искаше да отслаби и подчини СДС. И по лакейския ентусиазъм на Кабагайдата се вижда че до голяма степен успя.

  #ДАНСwithme до #ОСТАВКА
 26. 26 Профил на triton123
  triton123
  Рейтинг: 531 Неутрално

  да ги питам ония люспи за кво влязоха в пошлостите и няколко денЯ УЖ нещо се чакаше и подготвяше,,да бъде или да не бъде?! Не можахте на секундата да му биете дузпата ,а се закарточихте и замишкувахте??!! ПОРЕДНА ваша излагация...

 27. 27 Профил на sandr0
  sandr0
  Рейтинг: 418 Неутрално

  Изключително слаби биографии....

  "Съветската империя на злото ,трябва да бъде окончателно ликвидирана"
 28. 28 Профил на mastikata
  mastikata
  Рейтинг: 608 Неутрално

  Ти провери дарените имоти за него, фирмите и роднините...явно в последно време на фона на цялата мизерия не една и две фирми са имали порива да даряват имоти на магистрати. Нагли боклуци - без изключения!

  Граждани бият ПРАСЕТА брат!
 29. 29 Профил на СДС
  СДС
  Рейтинг: 1330 Весело

  Премиерът коментира кандидатурата на депутата от ДСБ Екатерина Михайлова за Конституционния съд, като я нарече "прекрасна кандидатура".
  ............
  Пък я шитнаха.
  Толкова прекрасна, че чак гласувахме против нея.

  nemo malus felix, minime corruptor.
 30. 30 Профил на maikavi
  maikavi
  Рейтинг: 374 Неутрално

  за някои хора се знае че не са били в затвора, но защо не са били в затвора не се знае.

 31. 31 Профил на СДС
  СДС
  Рейтинг: 1330 Неутрално

  Галина Тонева е от кръжока на Борислав Велчев, майтап нея да направят гл. прокурор.

  nemo malus felix, minime corruptor.
 32. 32 Профил на Курт Деликуртев 662 галерии плюс X
  Курт Деликуртев 662 галерии плюс X
  Рейтинг: 1316 Неутрално

  Премиерът коментира кандидатурата на депутата от ДСБ Екатерина Михайлова за Конституционния съд, като я нарече "прекрасна кандидатура".
  -------------------------
  Катето ще е само марио на Костов в Конст.съд!! Без опит като съдийка къф ще го търси там, синекурна длъжност като награда за длъжността и на "класна"!

  http://www.panoramio.com/user/7617575?show=all , 660 ГАЛЕРИИ: 225 ЩУТГАРТ, 205 ПЛОВДИВ, 118 БЪЛГАРИЯ, 58 ЕВРОПА И 54 ГЕРМАНИЯ
 33. 33 Профил на triton123
  triton123
  Рейтинг: 531 Неутрално

  [quote#22:"Авесалом Изнуренков"]"Убеден съм, че когото и да изберат от тях, ще бъде добър главен прокурор"[/quote]
  така,така..хаха! поредно доказателство за "развитието" на комунистическото мислене на комуномутрите.Преди,по време на комунизЪма се знаеше че всички са НАШИ хора,един дол дренки,но поне се казваше че винаги избрания е достоен и най-достоен! Сега има "развитие",пак са все НАШИ хора...но който и да се избере....все ще е достоен и най-достойния!! )

 34. 34 Профил на triton123
  triton123
  Рейтинг: 531 Неутрално

  не ми пука за изпразнените ви от съдържание институции кухи!! изпразнили,изсмукали и само една ципа,люспа останала..една плацента! Плацента?! ще рече че са родили нещо..ами да,един УРОД!! На който викат БГ Демокрация?!?

 35. 35 Профил на Фронт за Национално Обединение
  Фронт за Национално Обединение
  Рейтинг: 583 Неутрално

  Защо главният прокурор не се избира от народа???Защо Уж независимата съдебна влас се назначава чрез лобита на партийните централи???

  И въпреки всичко,и въпреки всички ще я има България
 36. 36 Профил на Вели
  Вели
  Рейтинг: 1002 Неутрално

  А биографията на Борисов, описана на "швейцарски"!!!!!

 37. 37 Профил на Настрадин Ходжа
  Настрадин Ходжа
  Рейтинг: 1316 Неутрално

  Не само от имотите на Цацров и жена му мирише на корупция. Има още няколко известни, но неясни петна в "изключителната" му биографията:

  1. Цацаров успява да прескочи от провинцията в големия град започва с протекцията на Радка Петрова - виден бранител на магистратската омерта, която го взема от Асеновград за свой заместник в Пловдив.

  2. През 2006-та Цацаров предлага на ВСС да направи без конкурс младшия следовател Милена Георгиева младши съдия. Отказва коментар за мотивите си.

  3. Подслушването по пропадналото дело срещу "абсолютния престъпник" Цонев е разрешено неясно защо от Цацаров, а не от софийски магистрат.

  4. Пловдив можеше да номинира 9 човека за ВСС, но праща само един кандидат - Галя Георгиева, протеже на Цацаров, което не крие преклонението си пред него, и която "се разбира с МВР каквото и да значи това".

  #ДАНСwithme до #ОСТАВКА
 38. 38 Профил на Настрадин Ходжа
  Настрадин Ходжа
  Рейтинг: 1316 Неутрално

  [quote#36:"Вели"]
  А биографията на Борисов, описана на "швейцарски"![/quote]

  Същинско балканско криминале.

  #ДАНСwithme до #ОСТАВКА
 39. 39 Профил на ppopov_67
  ppopov_67
  Рейтинг: 583 Неутрално

  И ти имаш изключителна биография.
  Затова ще прекараш дълго време в раирана пижама.

 40. 40 Профил на triton123
  triton123
  Рейтинг: 531 Неутрално

  13 коментар и цитирания друг коментатор от форума!!!!!

  КАКА държавка е България,а,какво чудо..и каква ЦАЦА,която лапа като АКУЛИ!!

  УЖАССССС
  ГАДОСТТТТ
  ТРАГЕДИЯЯЯ

 41. 41 Профил на Настрадин Ходжа
  Настрадин Ходжа
  Рейтинг: 1316 Неутрално

  Особено подозрително е, че Тиквата хвали някого друг освен себе си.

  Подобно поведение издава ОГРОМЕН страх от нов скандал, като този с Марковска, какъвто вече се завихря и с Цацаров.

  Тиквата предварително ни обработва, че който и да изберат трябва да сме доволни, независимо от това колко ще е прозрачна процедурата и доколко при нея ще бъде доказан професионализма и морала на кандидатите.

  #ДАНСwithme до #ОСТАВКА
 42. 42 Профил на zаalvee
  zаalvee
  Рейтинг: 374 Неутрално

  До коментар [#25] от "Авесалом Изнуренков":


  [quote#25:"Авесалом Изнуренков"]Рапона е пропуснал да спомене, че немалка заслуга за последните вътрешни проблеми в СДС има самия той, който сеейки разединение искаше да отслаби и подчини СДС.[/quote]
  Станишев предсказа това още преди 3 години, когато беше разбита групата на РЗС.
  „Синята коалиция” тогава не обърна внимание.
  Сега реват.

 43. 43 Профил на Вячеслав Атанасов
  Вячеслав Атанасов
  Рейтинг: 843 Неутрално

  "44. Да се проявява системен контрол хората на отговорни длъжности да произхождат от работническата класа и да имат най-ниска квалификация."-

  Борисов да не работи по инструкцията на КГБ от 2.06.1947 г.?

 44. 44 Профил на Geoimg
  Geoimg
  Рейтинг: 695 Весело

  [quote#3:"КМЕТ В СЯНКА моди мерси за отЛИЧНОТО ти отношение"]ПОЧТЕН, ЧОВЕК НО СЕ Е ОТКЪСНАЛА ОТ ПРОФЕСИЯТА !!! [/quote]
  ЕДИНСТВЕНИЯТ, който НЕ се Е откъснал от професията!!!
  Преподавател по КОНСТИТУЦИОННО право и сега!!!???
  Това И го признават и противниците!? Не съм и фен!

  *Лауреат на Нобелова награда! ГРАЖДАНИН! БЕЗПАРТИЕН!!!
 45. 45 Профил на Мария
  Мария
  Рейтинг: 1329 Неутрално

  Аха, изключителни биографии по скáлата на ББ - СНЧ (силно наш човек).

  ”За мен България си остана един вечен мираж. В който и свят да съм, винаги ще я нося като ранена птица в сърцето си." (Никола Манев)
 46. 46 Профил на kkk_20
  kkk_20
  Рейтинг: 1319 Любопитно

  "Изключителна биография" на мутробанкянски може би означава "държа ги на каишка" ?

 47. 47 Профил на Мърмор
  Мърмор
  Рейтинг: 947 Неутрално

  Ефектът на голямата уста. Имам чувството, че вече е достатъчно, произнасянето от устата на ББ някое име и аудиторията се настройва отрицателно спрямо носещия това име човек. Слушах двама от номинираните за поста, в предаването на Лили Маринкова. Ами, без да зная и частица от "изключителните биографии", сигурен съм, че и Голямата уста знае толкова, колкото и аз, споделям, че и двамата звучаха доста разумно, а и конкретно, без да увъртат.
  Както се казва, да не те спомене, дори с добро, премиерът БиБи. Отиде си доброто ти име!

 48. 48 Профил на Курт Деликуртев 662 галерии плюс X
  Курт Деликуртев 662 галерии плюс X
  Рейтинг: 1316 Неутрално

  [quote#44:"geoimg*"]Преподавател по КОНСТИТУЦИОННО право и сега!!!??? [/quote]

  Едно е да си преподавател по право, друго е да си конституционен съдия!! Аман от преподаватели, пример е Костов, от политикономия до икономика има голяма разлика!!

  http://www.panoramio.com/user/7617575?show=all , 660 ГАЛЕРИИ: 225 ЩУТГАРТ, 205 ПЛОВДИВ, 118 БЪЛГАРИЯ, 58 ЕВРОПА И 54 ГЕРМАНИЯ
 49. 49 Профил на zakonitenakrummm
  zakonitenakrummm
  Рейтинг: 547 Неутрално

  Долу БКП-ГЕРБ!

 50. 50 Профил на ГОРД - Пазарджик
  ГОРД - Пазарджик
  Рейтинг: 8 Неутрално

  ГЕРБ е болест, ВАШИЯТ вот е лекарството!
  http://www.peticiq.com/gordpz

  ГОРД- Гражданско Обединение за Реална Демокрация - общинска структура на ГОРД в гр. Пазарджик с председател адвокат Петър Горчев
 51. 51 Профил на fanagoreca
  fanagoreca
  Рейтинг: 583 Неутрално

  Тиквоч, само на Бареков-дудука му пука к'во дрънкаш!

  И кучетата разбраха що за бостанско плашило си.

 52. 52 Профил на aramissss
  aramissss
  Рейтинг: 479 Неутрално

  Тия 23 години мафиотски разцвет и разврат са доказателство,че на българска територия никога не е имало прокурор с изключителни качества и биография.Дори с нормални качества не е имало...
  ББ пак не се чува кви ги ръси..

 53. 53 Профил на mapto
  mapto
  Рейтинг: 1281 Неутрално

  [quote#50:"ГОРД - Пазарджик"]ГЕРБ е болест, ВАШИЯТ вот е лекарството! [/quote]

  А вие с какво точно се ГОРДеете? Споделете, за да засвидетелстваме уважението си и ние...

  Думите в един език са това, което е безкрайно и изисква най-много усърдие и постоянство. Затова направихме http://lexicum.net
 54. 54 Профил на Vili Jambov
  Vili Jambov
  Рейтинг: 1056 Неутрално

  Мда. Изкключителни биографии. Почти като твоята. И също като твоята, една част е апокрифна Ашкоолсун, бате, ама трябват читави хора. Не е нужно да са с "богати биографии". Щото от Брщлсел взеха да се интересуват от биографиите. Ъхъ, та когато са много богати, даже Фидосова няма достатъчна тежест, тъй да се каже, да оправи батака...

 55. 55 Профил на Lemmy
  Lemmy
  Рейтинг: 1946 Неутрално

  Мутракът отново е в шизофреннен делириум. Пак някой друг има да решава "вътрешните си проблеми" и да "издига кандидатура", а главатарят на бандата няма никакво отношение към позора "Марковска". Те така, Борисов от 100 години го управлява БКП, и въпреки това Тиквата не може да стигне и 1/10 от постиженията на правешкия каскет. Малоумен павиан.

 56. 56 Профил на Настрадин Ходжа
  Настрадин Ходжа
  Рейтинг: 1316 Весело

  Премиерът коментира кандидатурата на депутата от ДСБ Екатерина Михайлова за Конституционния съд, като я нарече "прекрасна кандидатура".

  Е това е гербераския почин - винаги и солта, и боя, и жълтиците!

  И оти ги ручахте жабетата?!

  #ДАНСwithme до #ОСТАВКА
 57. 57 Профил на dosetliv
  dosetliv
  Рейтинг: 1353 Неутрално

  И аз им прочетох биографиите - http://www.segabg.com/article.php?id=625727

 58. 58 Профил на kimba3
  kimba3
  Рейтинг: 1159 Весело

  Щом тези са с Изключителни биографии, с какви биографии са останалите , дето не са ги номинирали????

 59. 59 Профил на saseff
  saseff
  Рейтинг: 583 Неутрално

  ...Като твоята ли,г-н Борисов ????

  Публикувано през m.dnevnik.bg

  saseff
 60. 60 Профил на роджър
  роджър
  Рейтинг: 845 Любопитно

  До коментар [#31] от "СДС":

  Кой е този Борислав ?

  https://www.youtube.com/watch?v=7wBkJ8oIvRg
 61. 61 Профил на kaka_ginka
  kaka_ginka
  Рейтинг: 742 Неутрално

  До коментар [#9] от "NPaine":

  Ти в какво в случая виждаш липса на разделение на властите?

 62. 62 Профил на Elena Dimitrova
  Elena Dimitrova
  Рейтинг: 763 Неутрално

  И твоята,Рапоне ,е доста любопитна!

  4itatel
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK