СДВР не може да намери записите от камерите по убийството пред дискотека "Соло"

СДВР не може да намери записите от камерите по убийството пред дискотека "Соло"

© Георги КожухаровСтолична дирекция на полицията на вътрешните работи (СДВР) не е успяла да намери видеозаписи от разследването на двойното убийство пред дискотека "Соло" в центъра на София през пролетта на 2009 г.  Софийският апелативен съд беше изискал видеокасета и CD от местопрестъплението, които обаче не са намерени във видеотеката на полицията. Това стана ясно днес на последното заседание за тази година по делото пред втората инстанция.


През нощта на 18 април 2009 г. младежите Кирил Въжаров и Васил Александров умряха от раните си след като бяха намушкани с нож пред Съдебната палата на излизане от дискотека "Соло" в центъра на София. За убийството беше обвинен връстникът им Илиян Тодоров, който имал спречкване с тях. Той   е син на бившия общински съветник от БСП в Перник Венцислав Тодоров.


На 9-ти декември 2011г. подсъдимият Илиян Тодоров беше признат за невинен на първа инстанция от докладчика по делото Румяна Ченалова. Решението на Ченалова, която се проверява от ВСС заради конфликт на интереси, беше подписано с особено мнение от младши съдията Мария Дончева.
Днес Илиян Тодоров не се яви на заседанието, но присъствието му не е задължително. Въпреки ненамерените записи, които са били изискани от СДВР, имаше други три диска с видеоматериал, които бяха прожектирани в съдебна зала. Видеото трябваше да послужи на петимата призовани свидетели от нощта на двойното убийство, за да опреснят спомените си.


Свидетелите Мина Иванова, Александра Иванова, Михаела Михайлова, Димитър Петров и Цветан Йовов (един от охранителите на заведението) дадоха показания. Те трябваше да изгледат и записи направени от видеокамери, които са били в близост на мястото на убийството. Преди това тя бяха питани за външния вид и облеклото на момчетата и момичетата от двете компании.


Първоначално съдебният състав беше решил всеки свидетел да гледа всички записи и да отговаря на въпросите след това, но впоследствие прие предложението всички свидетели да гледат заедно записите и след това да се пристъпи към индивидуалните разпити.


Най – много емоции породи третият диск, който съдържаше запис, от камера в близост до църквата Света Неделя. Мина Иванова обясни, че е почти напълно сигурна, че в един от кадрите вижда човек, който няколко пъти притичва по пешеходната пътека. "Най – вероятно е Илиян", каза тя. Димитър Петров обясни, че се е притичал към стоянката на такситата, където едно лице с бяла дреха се е качило в таксито. Според показанията на свидетелите преди това, подсъдимият Илиян е бил облечен с бяла риза.


"Всички останали от нашата компания останаха на тротоара откъм Съдебната палата", спомни си свидетелката Александра Иванова. Тя разказа как сестра й – Мина й е казала, че е видяла Кирил Димитров от нейната компания и Стефан от другата да се спречкват. Иванова каза, че не е видяла подсъдимия Илиян Тодоров на пешеходната пътека, където се е разиграла случката през нощта на 18 април 2009г.


Сестрата на Александра Иванова – Мина, разказа, че след като видяла случващото се, казала на свидетеля Димитър Петров, който по това време е бил нейн приятел, че нещо се случва на пешеходната пътека срещу Съдебната палата. "Имам някакъв спомен подсъдимият да се сблъсква с Кирил Димитров", каза свидетелката. Следващият свидетел - Михаела Михайлова потвърди в показанията си, че сблъсък между Кирил Димитров и две момчета от другата компания е имало. "Кирил Въжаров и Васил отидоха на пешеходната пътека, след като сблъсъкът беше започнал", обясни Михайлова.


"Когато стигнах на пешеходната пътека свадата беше прекратена", заключи свидетелят Димитър Петров. Според него момчетата от другата компания са се качили на таксито, когато той пристига на мястото на сблъсъка. Въпреки това, Петров позна себе си в един от записите и заяви, че изтичва до едно от такситата и се навежда, за да види, кой е в колата.Няколко дни след като първата съдебна инстанция се произнесе с оправдателна присъда родители и приятели на убитите момчета протестираха пред съдебната палата в София. Тогава те изразиха несъгласието си със съдебното решение и обявиха, че заради съда няма осъден по делото.
 

Коментари (54)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на ПАВЛА
  ПАВЛА
  Рейтинг: 1416 Гневно

  Ако е да глобят някой могат, а при убийство не могат, а?

  При главоболие не се дава Но-Шпа, въпреки че при много хора главата е кух орган с гладка мускулатура.
 2. 2 Профил на gusinci
  gusinci
  Рейтинг: 458 Неутрално
 3. 3 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1603 Неутрално

  Господи, какви престъпници!!! Тия съвсем я подкараха през просото. Гарантирано от Герб!

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 4. 4 Профил на ret
  ret
  Рейтинг: 796 Неутрално

  Столична дирекция на полицията на вътрешните работи (СДВР) не е успяла да намери видеозаписи от разследването на двойното убийство пред дискотека "Соло" в центъра на София през пролетта на 2009 г. Софийският апелативен съд беше изискал видеокасета и CD от местопрестъплението, които обаче не са намерени във видеотеката на полицията. Това стана ясно днес на последното заседание за тази година по делото пред втората инстанция.
  -------------------------------
  СДПВР викаш,бре.
  И изобщо какви си ги наплещил,кое не е намерено?
  Я трий всичко докато не са го награкали свраките от форума.

 5. 5 Профил на ret
  ret
  Рейтинг: 796 Неутрално
 6. 6 Профил на Питанка
  Питанка
  Рейтинг: 1416 Неутрално

  Шерше ла кеш.

  "Въпросителната" е просто уморена "Удивителна!"
 7. 7 Профил на Колаборационист
  Колаборационист
  Рейтинг: 958 Разстроено

  Имат проблеми с търсачката ..

  Всички ТРЯБВА неумолимо да наказваме невежеството на администрацията и духовенството !
 8. 8 Профил на leo1971
  leo1971
  Рейтинг: 458 Разстроено

  " ... Преди това тя бяха питани за външния вид и облеклото на момчетата и момичетата от двете компании. ..."
  най-добре това да става след 3.5 години за да може винаги да има"капка съмнение" и да се освободи синчето на съветника

  така и не разбрах какво стана с прокурорско синче убило двойката на бул. България? тате беше казал че синчето ще си понесе последствия от постъпката си
  ех то беше в рамките на ден-две, явно все пак не стана

 9. 9 Профил на pir
  pir
  Рейтинг: 289 Неутрално

  Без външна намеса не изчезват данни Правих такива неща като малък и зная

 10. 10 Профил на sfsf
  sfsf
  Рейтинг: 458 Неутрално

  Пак никой няма да подаде оставка.

 11. 11 Профил на suburban
  suburban
  Рейтинг: 515 Неутрално

  Нормално ли е за такова нещо да делото да се точи 4-5 години??? Норамално ли е? Не от гледна точка на съдебната практика - просто НОРМАЛНО ЛИ Е? Че са опресняваме споменете на свидетели със записи, които в СДВР-то са загубили??? Или някой там ги е "загубил"? Горките хора, загубили сина си, да ходят по съдилища с години, свидетели да ходят.... И това всичко да намалява драстично вероятността да се разбере истината, да се произнесе присъда, убецът да получи наказание.

  П.П. А, я си представете, че обвиняемия е невинен?? Защото сигурно и такива случаи има - както ги съдят, така и ги арестуват... Некадърно!!

 12. 12 Профил на el_duderino
  el_duderino
  Рейтинг: 495 Гневно

  Гледам тая Ченалова по същото време ФАЛШИФИЦИРА съдебни решения, 10.10.2011, както се вижда в една от стаиите. И пак същата. За какъв конфликт на интереси я гонят от ВСС? Няма нищо да и направят, щом за откровена фалшификация нито на нея, нито на тая другата приятелка на Янева им направиха нещо, какво тук значи някакъв си конфликт на интереси?

  Къде си бе, барцелонски, къде си бе Порняк (според мен някой друг застъпи на ник-а на тоя по едно време, и сега е порняк 2), да обясните как Мирослава Тодорова е виновна, а Ченалова и Янева и приятелката и Крънчева и Венетка са най-чистите и най-способните?

  Къде е Цеко да обясни къде са записите от СДВР? Кварталното ченге ret горе прави някакви бегли опити да се плъзга по допирателната от РПУ-то, ама е толкова плосък че е чак вдлъбнат.

  Щом съюзът на съдиите подкрепи Тодорова, значи кадри има. Първата чистка трябва да е за куките, съда има ресурс. Това ако не е корупция, как ще "изчезне" записа? Милиарди им дават и не се наядоха! Масова чистка, започваща от школата в Симеоново трябва.

  Ако за Мирослава Тодорова имаше дори зачатък на нещо такова, Цеко щеше да ореве държавата, ама няма, затова за закъснели дела (колкото и на неговата приятелка дето му дава да слухти за хората със СРС) се хванаха нещо там, а пък отърваха и Хамстера междувременно...

  Срам! Тия хора няма да видят правосъдие на снимката, дано да греша...

  ... if you're not into the whole brevity thing...
 13. 13 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 4576 Гневно

  [quote#10:"sfsf"]Пак никой няма да подаде оставка. [/quote]

  Не само това! Виновни няма да има! С изключение на народа, който пак ще плаща заради нова осъдителна присъда от Страсбург!

 14. 14 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 4576 Гневно

  "Столична дирекция на полицията на вътрешните работи (СДВР) не е успяла да намери видеозаписи от разследването на двойното убийство пред дискотека "Соло" в центъра на София през пролетта на 2009 г. "

  Вече свикнахме, че "професионалистите" на Цвъчко не могат да намират доказателства на местопрестъплението, но пък и да "загубят" такива от собствения си архив! Нашата милиция стига до нови висоти!

 15. 15 Профил на ПАВЛА
  ПАВЛА
  Рейтинг: 1416 Неутрално

  До коментар [#14] от "vassilun":
  [quote#14:"vassilun"]Нашата милиция стига до нови висоти![/quote]
  Ооо, те могат и повече в заличаването, бъди сигурен.

  При главоболие не се дава Но-Шпа, въпреки че при много хора главата е кух орган с гладка мускулатура.
 16. 16 Профил на За да останат ХОРА в България.
  За да останат ХОРА в България.
  Рейтинг: 740 Неутрално

  Е, изчакайте още малко де... Да минат 2-3 години, докато съдията даде хорд на делото, после още 3-4 докато съдията си напише мотивите, и още няколко за да свърши по давност..

  Нали затова все пак има баща - деятел на БСП.. ТАзи власт с кръв са я взимали...

 17. 17 Профил на clutch
  clutch
  Рейтинг: 684 Любопитно

  [quote#3:"Тони!"]Господи, какви престъпници!!! Тия съвсем я подкараха през просото. Гарантирано от Герб![/quote]
  Извинявай, че ще те попитам директно и грубо, ала ти идиот ли си?
  ...."За убийството беше обвинен връстникът им Илиян Тодоров, който имал спречкване с тях. Той е син на бившия общински съветник от БСП в Перник Венцислав Тодоров."
  А тъпунгерите в СДВР, които са баш на шефските места, са ДО ЕДИН червени кадри, Н-то поколение ченгета!!!!

  Бил съм крайно груб към идиотите? Хъм, имам и разрешително за оръжие :)
 18. 18 Профил на poijn
  poijn
  Рейтинг: 462 Неутрално

  Дневник бе, това новина ли го водите?

 19. 19 Профил на DrAvalanche
  DrAvalanche
  Рейтинг: 1177 Неутрално

  [quote#17:"clutch"]А тъпунгерите в СДВР, които са баш на шефските места, са ДО ЕДИН червени кадри, Н-то поколение ченгета!!!! [/quote] Тъй, тъй. А физическото вече 3 години и половина е министър на вътрешните работи, и не си мръдва пръста да разчисти "червените кадри". Вместо това скача като Матросов да ги защитава, реди промени в съдебната система и участва активно на пазара на недвижимите имоти.

  Just get on stage AND FOOKING AVE IT
 20. 20 Профил на Гражданин
  Гражданин
  Рейтинг: 515 Неутрално

  Казано е (не В библията разбира се), че без протекция свише не може да има престъпници на свобода! За тези години аз лично видях, как правораздаването се превръща във фарс. Как на хората от потърпевши се опитват да внушат, че са престъпници!? И после "височайшия" съд на запад, който присъжда поради бедността на българина едни скромни обезщетения!? Обезщетения които в крайна сметка плащаме всички ние, а не виновниците получили под масата дебели пачки, за да се стигне до тези плащания!?!

 21. 21 Профил на lot49
  lot49
  Рейтинг: 627 Неутрално
 22. 22
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 23. 23 Профил на 65vesso
  65vesso
  Рейтинг: 507 Разстроено

  Гооооляма корупцияяяяя! Загубили се значи? Крака са им поникнали да знаеш. Да не говрим за тежките, продължителни и неефективни съдебните процеси. Често водещи до опорочаване на доказателства и разколебаване на свидетелски спомени."Невинен"чове се крие 3 дни от полицията, изрязал си е ноктите до кръв и си е боядисал косата. Говори се и че е инжектирал ботокс за да измени физиономията си. Само дето не е написал"аз ги убих"на челото си. Всяка сутрин чета вече такава новина. То не е "Йоско", то не е кой да е.

 24. 24 Профил на 442
  442
  Рейтинг: 1311 Неутрално

  Ами увалнете ги, ... всички, дисциплинарно.

 25. 25 Профил на solaris69
  solaris69
  Рейтинг: 458 Неутрално

  Знаят къде да НЕ търсят.

 26. 26 Профил на barcelonski-е-във-FAKTOR.BG
  barcelonski-е-във-FAKTOR.BG
  Рейтинг: 1416 Любопитно


  извод (натрапчив)


  1. Тати е от БСП
  2. Тати "познава" Прокурори
  3. Тати "познава" Мазни Съдийки

  => БАЙ ГЪЗЗЗ е ТÈХНОТО ЗНАМЕ и ГИ ДОВЕДЕ В => КЛОЗÈТА !!
 27. 27 Профил на Коки
  Коки
  Рейтинг: 571 Гневно

  А пари за заплати намират редовно, НАЛИ!?

 28. 28 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3099 Неутрално

  [quote#17:"clutch"]А тъпунгерите в СДВР, които са баш на шефските места, са ДО ЕДИН червени кадри, Н-то поколение ченгета!!!! [/quote]

  Все едно описваш Бойко Борисов.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 29. 29 Профил на barcelonski-е-във-FAKTOR.BG
  barcelonski-е-във-FAKTOR.BG
  Рейтинг: 1416 Весело

  До коментар [#12] от "el_duderino":

  Дудерино,

  не търси Светици в Свинарника СГС

  Нещо се бъркаш ..............................

  => БАЙ ГЪЗЗЗ е ТÈХНОТО ЗНАМЕ и ГИ ДОВЕДЕ В => КЛОЗÈТА !!
 30. 30 Профил на barcelonski-е-във-FAKTOR.BG
  barcelonski-е-във-FAKTOR.BG
  Рейтинг: 1416 Неутрално

  [quote#11:"Dax"]Нормално ли е за такова нещо да делото да се точи 4-5 години??? [/quote]

  Според Дневник и няколко Писарушки >

  това е Независимост

  и следва > да сме горди с това ............  => БАЙ ГЪЗЗЗ е ТÈХНОТО ЗНАМЕ и ГИ ДОВЕДЕ В => КЛОЗÈТА !!
 31. 31 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3869 Неутрално

  Обяснението се съдържа в текста:
  "..Той е син на бившия общински съветник от БСП в Перник Венцислав Тодоров..."
  Пък после герберите не били заедно с БСП. В тази държава да си престъпник е по безнаказано от колкото да си нормален гражданин.

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 32. 32 Профил на barcelonski-е-във-FAKTOR.BG
  barcelonski-е-във-FAKTOR.BG
  Рейтинг: 1416 Неутрално  Много бързате ........


  следва "писане на мотиви" 3-4 години ......

  => БАЙ ГЪЗЗЗ е ТÈХНОТО ЗНАМЕ и ГИ ДОВЕДЕ В => КЛОЗÈТА !!
 33. 33 Профил на elevation04
  elevation04
  Рейтинг: 627 Весело

  Милиционерите са пари са готови на чудеса

 34. 34 Профил на focusnik
  focusnik
  Рейтинг: 684 Неутрално

  Тези записи не могат да ги намеря, но със сигурност записите от протестите но "Орлов мост" ги пазят!
  Когато работил за 7 управление на ДС е министър на вътрешните работи, какво може друго да очакваш. Интриги, покриване на своите хора, набеждаване на невинни. Добре познати похвати от преди 25 години.
  Нищо не е е променило в системата на МВР! Само са вдигнали тарифите!

 35. 35 Профил на popovski31
  popovski31
  Рейтинг: 1404 Любопитно

  "За убийството беше обвинен връстникът им Илиян Тодоров, който имал спречкване с тях. Той е син на бившия общински съветник от БСП в Перник Венцислав Тодоров."


  След този факт,по-вероятно е да не искат да намерят записа...

 36. 36 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3869 Неутрално

  [quote#24:"442"]Ами увалнете ги, ... всички, дисциплинарно.[/quote]
  Необходимо е по-голямо наказание. Сигурно получават някакви надбавки за отговорна длъжност. Затова че пазят неща, които са от голямо значение за обществото...
  Смятам, че наказанията по служба трябва да са пропорционални на отговорността на службата. Пропорционални на отражението което техните грешки имат върху общественото мнение.

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 37. 37 Профил на Elena Dimitrova
  Elena Dimitrova
  Рейтинг: 782 Неутрално

  Бездарни и непрофесионални!

  4itatel
 38. 38 Профил на Десен екстремист
  Десен екстремист
  Рейтинг: 1078 Неутрално

  [quote#6:"Питанка"]Шерше ла кеш. [/quote]

  Ченалова ли имаш предвид? Не съм от бранша, но това име запомних все от разни скандали.

  "Много съм във час! Осем години праим бюджети."- ББ ;)
 39. 39 Профил на xxxx1963
  xxxx1963
  Рейтинг: 282 Неутрално

  Човешкият живот в тази страна не струва и пукната пара. Убити са двама младежи, а виновни и наказани няма. С години се точат делата, "губят" се доказателства , търси се под вола теле, само и само да се оневини "нашето" момче. Тази съдебна система се скапва от корупция, жестоки убийци остават ненаказани, а жертвите остават неотмъстени. Българската съдебна система е в услуга на престъпниците, но получава заплатите си от нашите данъци. Храни куче, да те лае.

 40. 40 Профил на ppopov_67
  ppopov_67
  Рейтинг: 677 Неутрално

  Отврат!
  Но нещо съвсем нормално за клоаката, в която превърнаха нещастната ни Родина "управляващите" я червени ченгета и мафиоти.
  Докога ще ги търпим?

 41. 41 Профил на arnautsky
  arnautsky
  Рейтинг: 920 Разстроено

  Колко удобно обяснение за получени пари,
  и липса на професионални умения!
  Подобна "случайност" вполицейската държава
  управлявана от ченгета???

  Keep it cool, keep it funny, keep on changing the world.
 42. 42 Профил на piespi
  piespi
  Рейтинг: 233 Неутрално

  Явно е най-добре да се прескача БГ съда и потърпевшите да се обръщат директно към Европейския! У нас обикновенния човек е мачкан като муха! Чудя се как спят съдии, следователи и прочее измекяри?!

 43. 43 Профил на miho45
  miho45
  Рейтинг: 816 Неутрално

  До коментар [#13] от "vassilun":

  Промяна ще има ако тия,които са допринесли за осъдителните присъди в Страсбург и наложени парични санкции за страната ни, започнат да ги плащат.Нужни са законодателни промени в тази насока.

 44. 44 Профил на xflood
  xflood
  Рейтинг: 1087 Любопитно

  Имената на свидетелите по дело за убийство не би ли трябвало да се пазят в тайна??

  Fail with honour then succeed by fraud
 45. 45 Профил на Moi6e from Israel, с деактивиран акаунт
  Moi6e from Israel, с деактивиран акаунт
  Рейтинг: 1360 Неутрално

  [quote#8:"leo1971"]така и не разбрах какво стана с прокурорско синче убило двойката на бул. България? тате беше казал че синчето ще си понесе последствия от постъпката си
  ех то беше в рамките на ден-две, явно все пак не стана [/quote]
  Прокурорското синче не беше само в катастрофата, надбягвал се е с друга кола, и двете катастрофират и убиват двойката. За другия талибан пък нищо не се чу.

  I REFUSE TO JOIN ANY CLUB THAT WOULD'VE ME AS A MEMBER!
 46. 46 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1603 Неутрално

  До коментар [#35] от "popovski31":

  Което за пореден път доказва, че милиционерите и създателите им от БСП са едно и също.

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 47. 47 Профил на Nina Kercheva
  Nina Kercheva
  Рейтинг: 569 Неутрално

  целият мой гняв и този на форумците не е достатъчен,да се изсипе като лавина върху нечия глава,уви...такива изроди,като въпросната съдийка можем само да проклинаме,че са се родили по нашите земи...

 48. 48 Профил на boby1945
  boby1945
  Рейтинг: 902 Весело

  До коментар [#47] от "florencia":

  какво се пениш? Не виждаш ли че нямат свестни доказателства, МВР загубила диска, сега всите свидетели гледат "кино" от преди 3 години в надежда да си "опреснят" и те не знаят какво......
  както как ще постанови присъда съдия на база ".. Петров позна себе си в един от записите и заяви, че изтичва до едно от такситата и се навежда, за да види, кой е в колата. .." добре че не е гледал температурата на маслото в двигателя....

  Don't worry, be happy now! Boby said. ЕС е вреден за вашето здраве, дръпнете сиджимката овреме, да не плачкате като 1944 година....
 49. 49 Профил на dolna4erti4ka
  dolna4erti4ka
  Рейтинг: 978 Неутрално

  Родната милиция ни пази.

 50. 50 Профил на Graf
  Graf
  Рейтинг: 1481 Неутрално

  [quote#17:"clutch"]А тъпунгерите в СДВР, които са баш на шефските места, са ДО ЕДИН червени кадри, Н-то поколение ченгета!!!! [/quote]

  Щото ББ и Цвъ не са, а?
  Или викаш, ако наметнат синя дрешка със звезди, веднага изчезват поколенията с партийни книжки зад тях.
  Че някой се опитва да смачка това убийство е видно от космоса. Че са заиграли дебели връзки - също. Да не виждаш обаче генетичната връзка на ГЕРБ с БКП е наистина наивно или пък мошеническо.
  Та МВР в продължение на години беше в ръцете на гладният секретар Борисов, после, след 27 юли 2009 е в ръцете на папконосеца Цветанов. Вече сме в края на 2012 година, а из МВР се случват едни странности, та чак ужасности. В Перник самоубиха главен свидетел по дело за отвличане на дете. С голямата мистрия мазаха, та случаят е "циментиран" в нищото. Сега ги няма доказателства от нощта на убийството. Които трябва да отлежават в касите на МВР. Няма виновни, освен БКП, Гриша Филипов и търсещият извънземни негов син...
  Ае стига. Не сме съвсем луди...

  Ecrasez l’infâme
 51. 51 Профил на Чардо
  Чардо
  Рейтинг: 1416 Гневно

  "" Столична дирекция на полицията на вътрешните работи (СДВР) не е успяла да намери видеозаписи от разследването на двойното убийство ""
  ========================

  А заплатите си ги намират !

  Вярвам, Господи, помогни на моето неверие! Марко гл.IХ,ст.24
 52. 52 Профил на Десен екстремист
  Десен екстремист
  Рейтинг: 1078 Неутрално

  Степени на секретност в ЦРУ, КГБ и МВР:
  Американецът- С колега работим в две съседни стаи и не знаем какво прави другият!
  Руснакът- Не пък сме бюро до бюро и не знаем какво прави другият
  Българинът- Я съм си сам у стаята и не знаем к`во праим

  "Много съм във час! Осем години праим бюджети."- ББ ;)
 53. 53 Профил на nqgolova
  nqgolova
  Рейтинг: 233 Неутрално

  Боже, Боже, ела да си събереш версиите...

 54. 54 Профил на София
  София
  Рейтинг: 577 Неутрално

  [quote#26:"barcelonski"]извод (натрапчив)


  1. Тати е от БСП
  2. Тати "познава" Прокурори
  3. Тати "познава" Мазни Съдийки [/quote]

  Тати е гъст с Гоце. Още тогава се разчу...

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK