Повече от половината избиратели биха участвали на референдума

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
Коментари (198)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Blackradio
  Blackradio
  Рейтинг: 557 Весело

  Ц ц ц ц ц всичко си е както предишните години и няма никакви изменения гат се стигне до "соцциологически" проучвания. никви фрапиращи неща. Кротко.

  Всичко е преходно, освен простотията. Тя е вечна.
 2. 2 Профил на Dragomir Dimchev
  Dragomir Dimchev
  Рейтинг: 506 Неутрално

  Мии вие си гласувайте ЗА, а аз се махам към Германия примерно , където предпочитат ВЕИ. Няма да ви плащам ядреното котле. Айде!

  Одит на държавата от 90та година насам и лустрация за лица над 40 години за депутатски места!
 3. 3 Профил на Хорошо там где нас нет
  Хорошо там где нас нет
  Рейтинг: 1480 Неутрално

  Бойкот. Само гласувалите за СК да не идем до урните и ще им съсипем референдума

  Хотели как лучше, получилось как всегда
 4. 4 Профил на Хорошо там где нас нет
  Хорошо там где нас нет
  Рейтинг: 1480 Весело

  Ако някой е против цъкащите атомни бомби на наша територия просто да не ходи до урните за да не се стигне до валиден референдум. При невалиден референдум , независимо от резултата нерешителността и празноглавието на това правителство ще са най-важния фактор

  Хотели как лучше, получилось как всегда
 5. 5 Профил на Karla BAN Hanneman XIII
  Karla BAN Hanneman XIII
  Рейтинг: 720 Неутрално

  Добре че не мога да гласувам , иначе ... нямаше да го направя.

  Не ГЕРБ - българският народ пречи на Костов. - цитат на коментар #40 от “dodge_ram”
 6. 6 Профил на Karla BAN Hanneman XIII
  Karla BAN Hanneman XIII
  Рейтинг: 720 Неутрално

  До коментар [#4] от "Karelson":

  Атомната енергетика е единственият изход за планетата , така че по-леко със сравненията.

  Друг е въпроса , че съветската технология е толкова безаналогова , че си е наистина страшна и ние така НЕ искаме на наша територия.

  Не ГЕРБ - българският народ пречи на Костов. - цитат на коментар #40 от “dodge_ram”
 7. 7 Профил на wallenstein
  wallenstein
  Рейтинг: 450 Неутрално

  Тази новина е голяма мъка за костовашките сектанти! Референдумът ще е легален, какъвто и да е резултатът му!

 8. 8 Профил на yavooor
  yavooor
  Рейтинг: 1162 Неутрално

  Фидосова каза, че обикновеният българин не разбира от АЕЦ, за това по-добре не си хабете клавиатурите.

 9. 9 Профил на СДС
  СДС
  Рейтинг: 1396 Любопитно

  БСП биха подкрепили 22.2 на сто от имащите право на глас.
  "Атака" потвърждава заявката си да има място и в следващия парламент - 4.1%
  .............
  Като махнем гъбарите се оказва , че 1/ 3 от този народ за нищо не става. Това са тия, които мечтаят България да влезе в Евроазиатийският съюз на младите проспериращи демокрации от болшевишки вид. Озлобени човечета гледащи руска телевизия, нямат пари да пътуват из Европата с лична карта, седят си маръщени в панелените кафези и стискат здраво каскета с петолъчката в ръка.
  Други 6 % пък искат демокрация с минерата.

  nemo malus felix, minime corruptor.
 10. 10 Профил на wallenstein
  wallenstein
  Рейтинг: 450 Неутрално

  До коментар [#2] от "dragomir.dimchev":

  Германия има най скъпата електроенергия в цяла Европа!

 11. 11 Профил на toniarisa
  toniarisa
  Рейтинг: 506 Неутрално

  РЕФЕРЕНДУМ ДА !!!
  - но за нова конституция
  - ограничавани и изземване на права на банките
  - право на човека да защищава имота и честта си
  - унищожаване на монополите / може и физически/
  - и още няколко ВАЖНИ нещица
  А не лицемерни решения относно АТОМНАТА-ЕНЕРГИЯ, ЗАБРАНА НА ТЮТЮНОПУШЕНЕ и други подобни лиготии.

 12. 12 Профил на paf
  paf
  Рейтинг: 616 Неутрално

  Всеки трябва да си каже мнението на този референдум: независимо как ще гласува. Така мнението ще е най-меродавно и точно!

 13. 13 Профил на Xumpomo name
  Xumpomo name
  Рейтинг: 616 Неутрално

  51 % - повече от половината
  или - близо половината не желаят или не са решили дали ще участват....

  Birds of a feather flock together.
 14. 14 Профил на Вера Су
  Вера Су
  Рейтинг: 1218 Неутрално

  Поредните манипулации!

  Я едно неутрално "проучване" тук:

  + Ще участвам в референдума
  - Няма да участвам в референдума

 15. 15 Профил на paf
  paf
  Рейтинг: 616 Неутрално

  Карла, живей си в собствения свят, тогава!

 16. 16 Профил на l_i_k_a_t_a
  l_i_k_a_t_a
  Рейтинг: 506 Неутрално

  Аз ще участвам за да кажа "НЕ" за АЕЦ-БЕЛЕНЕ.

 17. 17 Профил на ПАВЛА
  ПАВЛА
  Рейтинг: 1391 Неутрално

  Въпроса е некоректен. Иначе бих гласувала.

  При главоболие не се дава Но-Шпа, въпреки че при много хора главата е кух орган с гладка мускулатура.
 18. 18 Профил на Къти
  Къти
  Рейтинг: 616 Неутрално

  „Демократи” за смърт на България (ДСБ) искат да удвоят ядрения боклук.
  Днес стартира пропагандна кампания, която ще продължи един месец и ще приключи с гала спектакъл на цирк „Референдум”. По този повод ще разгледам сценичното поведение на единия от участниците в спектакъла, а именно ПП ДСБ. Централната избирателна комисия разреши на техен инициативен комитет да се „изяви”. Ето какво казва по този повод лидера на ДСБ и член на инициативния комитет, който ще ви агитира да участвате на референдума и да гласувате с НЕ:
  БНТ/БТА
  Дата: Сряда 12 Декември, 2012 08:00:12
  Ив. Костов: Не сме против ядрената енергетика, а против ядрена енергетика чрез изграждане на нова ядрена централа. Това е между другото първата измама, която е вградена във въпроса на референдума. Защото можеш да бъдеш "за" развитие на ядрена централа, например като се удължава срока на действие на пети и шести реактор на АЕЦ "Козлодуй" или там, на площадката на АЕЦ "Козлодуй", се изградят нови ядрени реактори. Но те могат да бъдат от най-ново поколение, тъй като се очаква например следващите шест години да излезе, да бъде конструиран реактор от четвърто поколение с огромни възможности, с рециклиране на гориво, производство на водород и така нататък.
  Точно такава е и позицията на депутата от ДСБ Иван Иванов, натоварен от лидера си да оглави инициативния комитет.В деня на регистрацията на комитета в ЦИК той заявява пред журналисти, че те биха желали да се удължи живота на сега действащите 5-ти и 6-ти блокове с още 20 и даже 30 години, т.е. да работят цели 60 години. Запитан за 7-ми блок в Козлодуй той отговаря, че там върви процедура, която не е обект на допитването до народа, защото ставало въпрос за „ядрена мощност”, а не за ядрена централа. Според този комитет мощност и централа било нещо различни. На практика, обаче, това въобще не е така. Дали ще бъде наречено мощност, блок, централа или каквото още им хрумне смисълът е абсолютно един и същ – производство на ЯДРЕН БОКЛУК. Нито повече и нито по малко. Спора тук е точно толкова меродавен и смислен, колкото бъртвежите на „опонентката” на ДСБ Мая Манолова, за това, как е по-правилно да се казва, атомна или ядрена централа.
  И сега нека видим, какво количество ядрен боклук и скат „силните демократи” да оставят за хилядите бъдни поколение. Два блока по 30 години (удължения” живот) плюс още един блок, който ще работи 60 години, стават общо 120 (сто и двадесет) реакторни години. Точно толкова, колкото биха работили и двата блока, ако би била построена АЕЦ „Белене”! Какво съвпадение? Не ли? Не, не, не, няма никакво съвпадение. Ядрения боклук, който би бил произведен в Белене, сега ще се произведе и завещае на още неродените българи да си го пазят още минимум 100 000 (сто хиляди), години. Който не вярва нека види филма по-долу.
  Усетихте ли измамата ДСБ? От една страна агитират да ходите и гласувате с НЕ на развитието на ядрената енергетика, а от друга страна нямат нищо против това да се случва, но на друго място и по-малко по-замаскиран начин. Тогава, какво точно решавате вие с този „референдум”, когато производството на едно и също количество ядрен боклук ви е гарантиран 100%? А защо ни лъжат ли? Нека видим.
  Вече стана известно, че 7-ми блок ще струва на цената на двата блока, които биха били построени в Белене. Т.е. половината пари, около 4 милиарда евро, ще потънат в джобовете на когото трябва. Да, да, да, чувам! Чувам, как феновете на ДСБ крещят, че лидерите на тази партия няма как да са сред получателите на тези ваши пари. Но дали това е така? Нека видим.
  Когато Иван Костов поема премиерския пост през 1997-ма година, в „Елекропроизводство-2”, в АЕЦ „Козлодуй”, което включва съоръженията на блокове 5 и 6, се създава нов сектор, наречен „Модернизация на блокове 5 и 6”. Сектора се оглавява от Димитър Ангелов, същия който през септември 2009 г. лично Бойко борисов назначи за изпълнителен директор на АЕЦ-а, а през ноември 2010 г. беше пенсиониран от Трайков. Ръководеният от Ангелов сектор „Модернизация” подготвя мероприятие за „усвояване” на цели 500 000 000 (пет стотин милиона) евро, като на широката публика се „разяснява”, че въпросната инвестиция си струвала, защото щяла да позволи удължаването на живота на двата блока от проектните (тогава) 40 години, с по още 15 години и да работят съответно до 2042-та и 2046-та години. Така подготвяната от правителството на Костов „модернизация” набира скорост, сектора се разраства в направление и се поема от Найден Найденов, преминава през правителството на Сакскобурготски и приключва по времето на тройната коалиция. Един милиард лева са „усвоени”. По-малко от десет години след това всички български „политици” са забравили, за този харч, в това число „демократите” на Костов!!! Ето какво казват шефовете на АЕЦ-а около две и половина години, след падането на правителството на ОДС:
  АЕЦ "Козлодуй" вложи 289 млн. лв. в модернизацията на пети и шести блок
  Цитат: „Прогнозната цена на мерките до 2006 г. е 491 млн. евро, като 356 млн. евро са от заеми. В резултат на модернизацията срокът на експлоатация на реакторите ще бъде удължен с 15 години над проектния ресурс, който е 40 години.“
  Сега всичко това е забравено, а вместо това се ражда нова легенда, че проектния ресурс на блоковете е вече не 40 и не 55 години, а само някакви си 30!!! А ДСБ ще агитират да се удължи до 60. за целта вече са предвидени нови 266 милиона евро!!! Същият вестник „Дневник” препечатва от „Капитал”, на 22 април 2012 г., следната статия:
  По-дългият живот на 5-и и 6-и блок в "Козлодуй" ще струва 266 млн. евро
  Ако лидерите на ДСБ не са „блажили” от предишната „модернизация”, защо сега се правят, че не забелязват дублирането на източващото мероприятие? „Не забелязват” също така и удвоената цена на 7-ми блок:
  Около 8 млрд. евро ще струва VII блок на АЕЦ “Козлодуй”
  Пак от ДСБ упорито продължават да „не забелязват” дълбокия конфликт на интереси на техния съпартиец по линия на ЕНП, ГЕРБерския ЧЕП Владимир Уручев и макар да се наморат в една и съща сграда с комисията за конфликт на интереси не подават сигнал срещу него. Че защо да го правят? А кой ще ви агитира през това време, за ползите от миналото, настоящо и бъдещи грабежи и производство на ядрен боклук? Кой? Кой друг, ако не ДСБ?
  Бих могъл и да коментирам поименно членовете на инициативния комитет, оглавяван от Иван Иванов, но се опасявам, че ще ви досадя. Ще спомена само името на бившия доносник на ДС, с прякор Хабов – Иван Хиновски. А някои ще ме контрират, че и Иво Инджев влиза в този комитет. Да, това е така и аз самият бях повече от втрещен от тази новина. Но при случайна среща на улицата и пред свидетел, той ми каза, че е водил дълъг разговор с Иван Иванов, който го убедил, че позицията на ДСБ била силно променена и се доближавала максимално до позицията на Германия към ядрената енергетика. В последствие, обаче, това се оказва далеч от истината, защото германската позиция не предвижда отказ от ядрена енергетика, чрез „уудължаване” живота на съществуващи мощности и строежа на нови. Ами сега? Иво е голям и опитен мъж и сам ще прецени как да постъпи, ако е бил подведен.
  Така новите 120 реакторни години, за които ДСБ пледира, че било нещо хубаво. Ще се добавят към обще 60-те „проектни” години на работещите 5-ти и 6-ти блокове, плюс боклука от четирите малки блока от 1 до 4.
  Заблуждаването на българския народ от страна на ДСБ е даже още много по-дълбоко и в ущърб на хората, защото те нееднократно обвиняват някого другиго, който постоянно „помпа” търговския дисбаланс между България и Русия. Но на практика със защитата на двете току що обсъдени мероприятия те единствено и само ще увеличат този дисбаланс с още десетки милиарди евра през близките 60 години. Тези „политици и лидери” вина ги са ни лъгали! Абсолютно винаги. ако това не е така, защо костовата партия е ЗА същото, за което е и Р. Овч. и Гоце и коя ли още не червена бабичка? Говоренето за Белене е само мъгла, през която да ви доведат до ръба на пропаста.
  Гледайте филма по-долу (преведен на български), за да видите за какво ви агитират ДСБ.

  http://stopatom.wordpress.com/2012/12/17/%d1%8f%d0%b4%d1%80%d0%b5%d0%bd%d0%b8%d1%82%d0%b5-%d0%be%d1%82%d0%bf%d0%b0%d0%b4%d1%8a%d1%86%d0%b8-%d0%b0%d0%b4%d1%8a%d1%82-%d0%bd%d0%b0-%d0%b7%d0%b5%d0%bc%d1%8f%d1%82%d0%b0/

  Всичко, за пресъпленията на ядрената мафия единствено и само тук: http://gikotev.blog.bg
 19. 19 Профил на Karla BAN Hanneman XIII
  Karla BAN Hanneman XIII
  Рейтинг: 720 Неутрално

  [quote#16:"l_i_k_a_t_a"]Аз ще участвам за да кажа "НЕ" за АЕЦ-БЕЛЕНЕ[/quote]

  Обаче смениха въпроса , сега е за ядрената енергетика като цяло , не за комунистическият проект за източване на пари "Белене". "Белене" беше премахнато от въпроса , така че помисли си пак.

  Не ГЕРБ - българският народ пречи на Костов. - цитат на коментар #40 от “dodge_ram”
 20. 20 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3743 Неутрално

  И като гласувате, мислете!

  Очакваната цена на тока от евентуалната нова централа ще е от 0.15 лв.до 0.22 лв.за коловатчас, което го прави между 2.5-3.15 пъти по-скъп от досегашния микс (ядрена енергия, ТЕЦ и ВЕЦ), обяви Красен Станчев от Института за развитие на пазарната икономика.
  http://stopbelene.eu/

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 21. 21 Профил на Хорошо там где нас нет
  Хорошо там где нас нет
  Рейтинг: 1480 Весело

  [quote#7:"reakzioner"]Референдумът ще е легален,[/quote]

  Ако съберете активност по-голяма от тази на последните парламентарни избори. Ем неграмотен , ем си вярва. Според законите на РБългария за да е валиден един референдум трябва да има активност по-висок от таз на последните парламентарни избори. Законът е приет от Сергей Станишев - да изпревария следващия ти тъп въпрос

  Хотели как лучше, получилось как всегда
 22. 22 Профил на Хорошо там где нас нет
  Хорошо там где нас нет
  Рейтинг: 1480 Весело

  [quote#12:"paf"]Всеки трябва да си каже мнението на този референдум[/quote]

  Мнеееее. Ще го бойкотираме и ще ви съсипем референдума за да не е валиден

  Хотели как лучше, получилось как всегда
 23. 23 Профил на Хорошо там где нас нет
  Хорошо там где нас нет
  Рейтинг: 1480 Неутрално

  До коментар [#16] от "l_i_k_a_t_a":

  По-добре бойкот. Трябва да свалим избирателната активност под 60%

  Хотели как лучше, получилось как всегда
 24. 24 Профил на Karla BAN Hanneman XIII
  Karla BAN Hanneman XIII
  Рейтинг: 720 Неутрално

  Призовавам за БОЙКОТ на комунистическия референдум!

  Не ГЕРБ - българският народ пречи на Костов. - цитат на коментар #40 от “dodge_ram”
 25. 25 Профил на Хорошо там где нас нет
  Хорошо там где нас нет
  Рейтинг: 1480 Разстроено

  До коментар [#18] от "Къти":

  Трябваше ли цялата флашка на един път да я треснеш .........

  Хотели как лучше, получилось как всегда
 26. 26 Профил на Jessika
  Jessika
  Рейтинг: 1493 Гневно

  Добре, де, "Дневник", и вие ли започнахте с пропагандата?
  За първи път чувам за този Института за модерна политика (кой ли стои зад него?!) и това - 986 пълнолетни граждани - що за представителна извадка е?

  Виктор Юго: „Общество, което не иска да го критикуват, прилича на болен, който не разрешава да го лекуват.”
 27. 27 Профил на ПАВЛА
  ПАВЛА
  Рейтинг: 1391 Неутрално

  До коментар [#23] от "Karelson":
  [quote#23:"Karelson"]По-добре бойкот. [/quote]
  Естествено, че бойкот. При сменен въпрос, референдума е безсмислен.

  При главоболие не се дава Но-Шпа, въпреки че при много хора главата е кух орган с гладка мускулатура.
 28. 28 Профил на nando
  nando
  Рейтинг: 561 Неутрално

  значи въпреки тоталната пропаганда МНОГО БЪЛГАРИ ще излязат и ще гласуват. Затова Бойко бяга и шикалкави от Референдума. Ясно е че голямата избирателна активност работи срещу ЕНЕРГИЙНАТА мафия и олигархия. А да видим сега няма ли някои играчи да си вкарат голям автогол!

 29. 29 Профил на DrAvalanche
  DrAvalanche
  Рейтинг: 1162 Неутрално

  До коментар [#27] от "ПАВЛА":
  По-добре гласуване с не. Ще се самоцитирам [quote#86:"DrAvalanche"]За пореден път неформална (засега) коалиция гроб+бсп иска да ни вкара в заблуждение.
  Масово се шири мнението, че ако не излезели достатъчен брой граждани да гласуват на референдума, той се проваля и всичко приключва. Да ама не. Чл 23 от закона за референдумите: (3) Когато в гласуването са участвали по-малко от участвалите в последните избори за Народно събрание, но повече от 20 на сто от гражданите с избирателни права, и ако с "да" са гласували повече от половината от участвалите в референдума, предложението, предмет на референдума, се внася в Народното събрание и се разглежда по реда на чл. 52.
  А в НС както всички знаем нещата се решават по интереси. Ама не народни [/quote]

  Just get on stage AND FOOKING AVE IT
 30. 30 Профил на dearblue
  dearblue
  Рейтинг: 554 Неутрално

  а следващите поколениа които ще живеиат с радиоактивните отпадьци ще правиат ли референдуми кьде да се сьхраниават отпадьците

 31. 31 Профил на SorryLol
  ****

  Мненията на потребителя SorryLol бяха изтрити поради системно и целенасочено нарушаване на <a href="http://www.economedia.bg/forum/">правилата за форумите</a>.

 32. 32 Профил на cyx_kyp
  cyx_kyp
  Рейтинг: 395 Любопитно

  ЩЕ УЧАСТВАТ много повече от тези 51%.
  Това проучване е правено в периода 6 - 13 декември, когато актуални бяха съвсем други въпроси -- за избор на член на Конституционния Съд, за избор на нов Главен Прокурор.
  А темата за АЕЦ "Белене" беше позабравена, и беше тогава загубила много от актуалността си.
  Сега със започването на кампанията и разгарянето на страстите положението коренно ще се промени.
  Не по-малко от 70% ще излязат да гласуват.
  А от гласувалите, със сигурност 80% ще кажат ДА.

 33. 33 Профил на Wornoxmaniak срещу Посмешището от Харвардистан
  Wornoxmaniak срещу Посмешището от Харвардистан
  Рейтинг: 616 Неутрално

  До коментар [#8] от "yavooor":


  [quote#8:"yavooor"]Фидосова каза, че обикновеният българин не разбира от АЕЦ, за това по-добре не си хабете клавиатурите.[/quote]

  То, 99% от форума нищо не разбират, ти за България си тръгнал да се притесняваш.

  Wornoxmaniak
 34. 34 Профил на Wornoxmaniak срещу Посмешището от Харвардистан
  Wornoxmaniak срещу Посмешището от Харвардистан
  Рейтинг: 616 Весело

  До коментар [#32] от "cyx_kyp":

  Така ли го успокоявате Сергей Станишев?

  Wornoxmaniak
 35. 35 Профил на nando
  nando
  Рейтинг: 561 Неутрално

  До коментар [#31] от "SorryLol":

  ами като нямаш мнение стой си вкъщи и не се обаждай! Липсата на позиция е отношение и към досегашните кражби в ядрената енергетика. Включително Белене, вкл. 3и4 блок на АЕЦ и тн. Така че всеки който иска да помогне на България знае как да намери пътя. А такива скатавки като тебе да си вземат билет за чужбина(поне да пълниш гушата на Оваров и мафията)

 36. 36 Профил на the_sceptic
  the_sceptic
  Рейтинг: 782 Неутрално

  [quote#9:"СДС"]1/ 3 от този народ за нищо не става.[/quote]

  Доста над 1/3 не става за нищо.

  Не случайно България е най-бедната, най-сивата държава на ЕС с най-фрустрирано население. Всеки народ си заслужава съдбата. Жалко за нормалните хора-малцинство...

 37. 37 Профил на makadam
  makadam
  Рейтинг: 616 Весело

  [quote#20:"dodge_ram"]И като гласувате, мислете!

  Очакваната цена на тока от евентуалната нова централа ще е от 0.15 лв.до 0.22 лв.за коловатчас, [/quote]
  А брачеда каза, че ще бракува тракторите и ще оре с магаре и тогава житото му ще е евтино, ще спечели много пари, а хората ще получат хляб.
  Ха ха ха...

 38. 38 Профил на Polusa
  Polusa
  Рейтинг: 616 Неутрално

  Повече от половината избиратели
  ----------------------
  Рибата още в Морето, вие загрявате тигана?
  От сега го дъфчите, но има още много време преди да го изплюите!

  Истина, Енергия и Мотивация на Сила, която Градим за България, не е Материя и не е Емоция!
 39. 39 Профил на Ронин
  Ронин
  Рейтинг: 450 Весело

  До коментар [#2] от "dragomir.dimchev":
  [quote#2:"dragomir.dimchev"]Мии вие си гласувайте ЗА, а аз се махам към Германия примерно , където предпочитат ВЕИ. Няма да ви плащам ядреното котле. Айде![/quote]
  Ами, айде Драго,махай се!Какво чакаш?Много ще ми е драго да се махнеш от България!Пътя за Терминал 2 на Аерогара София го знаеш!Айде,друм!...

  Коалиция НЕ на ЕС........Кирил Гумнеров,Стоян Иванов,Павел Чернев
 40. 40 Профил на goshogoshev
  goshogoshev
  Рейтинг: 506 Неутрално

  До коментар [#9] от "СДС":

  Защо бе може тези озлобени безпарични човечета и Фокс нуюз да гледат стискайки в едната ръка избеляло синьо знаменце а в другата изтъркана значка с ухилено лъвче

 41. 41 Профил на Dragomir Dimchev
  Dragomir Dimchev
  Рейтинг: 506 Неутрално

  До коментар [#10] от "reakzioner":

  Има защо ! Ако искаха евтина щяха да думкат въглища!
  Друг факт - Германия произвежда от ветро-ген повече ток от всички мощности в България.

  Одит на държавата от 90та година насам и лустрация за лица над 40 години за депутатски места!
 42. 42 Профил на xyz84014722
  xyz84014722
  Рейтинг: 1442 Неутрално

  [quote#23:"Karelson"]По-добре бойкот. Трябва да свалим избирателната активност под 60%[/quote]
  И защо така искате да прецакате референдума? Егати лигльовците сте!

 43. 43 Профил на Wornoxmaniak срещу Посмешището от Харвардистан
  Wornoxmaniak срещу Посмешището от Харвардистан
  Рейтинг: 616 Весело

  Сега, каквото и да правите пак всичко е в ръцете на Господин Бойко Борисов. Той ще решава дали референдумът да е валиден или не. Пак той ще решава какво да се прави ако ако референдумът се провали и не събере нужните гласове.

  Wornoxmaniak
 44. 44 Профил на Viva la Evolution
  Viva la Evolution
  Рейтинг: 925 Неутрално

  До коментар [#10] от "reakzioner":

  Най-скъпа е в Дания но е 80% от вятър. След някоя година и друга ВЕ ще се изплатят и ще бъде с най-евтина и естествено най-честа енергетика, до като тези с ядрените бомби, ще се чудят къде да си закопаят боклуците и как да ги съхраняват в следващите 100 000 години!

  Раковски: "Русите са били един най-див и най-варварски народ, както са си и досега останали такива в най-голямата си част. "
 45. 45 Профил на hhhuuunnnn
  hhhuuunnnn
  Рейтинг: 554 Неутрално

  ще гласуват не 50 и не 70, а под 30% и това е съвсем сигурно - кой идиот ще си губи времето да участва в политически игри, които нищо не решават. Може обаче да минат 20% с участието на комунисти, цигани и малко турци. Впрочем, между комунисти и цигани по-скоро е редно да има тире, а не запетая.

  нищо не прилича повече на Работническо Дело от Дневник
 46. 46 Профил на Нефертити
  Нефертити
  Рейтинг: 1432 Неутрално

  След като имат право защо да не го упражнят. По-добре е да участват.

  Предразсъдъците са за ограничените.
 47. 47 Профил на СДС
  СДС
  Рейтинг: 1396 Неутрално

  До коментар [#40] от "goshogoshev":
  Защо бе може тези озлобени безпарични човечета и Фокс нуюз да гледат стискайки в едната ръка избеляло синьо знаменце а в другата изтъркана значка с ухилено лъвче
  ..........
  Тцъ, тия дето чакат някой да дойде и да им оправи бакиите поглеждат сегиз-тогиз на Изток.
  Другите имат различна житейска философия и не винят никого за грешките си, хващат нещата в свои ръце.

  nemo malus felix, minime corruptor.
 48. 48 Профил на Dragomir Dimchev
  Dragomir Dimchev
  Рейтинг: 506 Неутрално

  До коментар [#39] от "Самурай (бивш Ронин)":

  Ми са махна е , ко си мислиш ти няа са махна ли , ей ся ей ся , само гледай! Както съм по долни гащи пред компа обувам старите маратонки и айдеййй , дунав мост ми е на 5 км

  Одит на държавата от 90та година насам и лустрация за лица над 40 години за депутатски места!
 49. 49 Профил на Ронин
  Ронин
  Рейтинг: 450 Весело

  До коментар [#3] от "Karelson":
  [quote#3:"Karelson"]Бойкот. Само гласувалите за СК да не идем до урните и ще им съсипем референдума[/quote]
  Ха-ха-ха!Само да не ви се счупи файтончето!...Отидете поне с две файтончета!
  В едното да се качат драгалевските костомолци,
  а в другото -феновете на Надка Гаражната...

  Коалиция НЕ на ЕС........Кирил Гумнеров,Стоян Иванов,Павел Чернев
 50. 50 Профил на Wornoxmaniak срещу Посмешището от Харвардистан
  Wornoxmaniak срещу Посмешището от Харвардистан
  Рейтинг: 616 Весело

  Айде, клиповете тръгнаха. БСП, Янаки Стоилов - жалка история.

  Wornoxmaniak
 51. 51 Профил на Wornoxmaniak срещу Посмешището от Харвардистан
  Wornoxmaniak срещу Посмешището от Харвардистан
  Рейтинг: 616 Неутрално

  Тия на Капон даже не знаят къде се слага ударението на думата Белене.

  Wornoxmaniak
 52. 52 Профил на takeshi303
  takeshi303
  Рейтинг: 782 Неутрално

  [quote#42:"Отнесен"]И защо така искате да прецакате референдума? Егати лигльовците сте! [/quote]

  За да не се строи Белене.

 53. 53 Профил на Wornoxmaniak срещу Посмешището от Харвардистан
  Wornoxmaniak срещу Посмешището от Харвардистан
  Рейтинг: 616 Весело

  ДСБ изкарайте Костов, бе. Това старче прилича на типажът на професор Вучков.

  Wornoxmaniak
 54. 54 Профил на Daria
  Daria
  Рейтинг: 923 Неутрално

  Каквото и да гласуват - няма никаво значение. Турция ще строи 3 ядрени централи, а бг ще купува турски ток. За бг ядрени централи не и трбват - ще купува чужд ток от ВЕИ на 20х по-високи цени и ще щрака с пръсти.

 55. 55 Профил на др. Иванов
  др. Иванов
  Рейтинг: 672 Неутрално

  [quote#32:"cyx_kyp"]Това проучване е правено в периода 6 - 13 декември, когато актуални бяха съвсем други въпроси[/quote]

  Причината е друга! тогава още не бяха дошли сметките за парното. миналата година за ноеври 120 лв. тази 179 лв. За декември ще са от порядъка на 280-350 лв., а тези дето са на ток ще са по 400-500 лв.

  Всички на референдума и да няма грешки при гласуването!

  Комунист - реформатор, реформатор - милиционер, милиционер - агент, в един и същи строй!
 56. 56 Профил на leon12
  leon12
  Рейтинг: 1391 Весело

  До коментар [#53] от "Wrornoxmaniak":
  Кхъ..кхъ..кхъ..всички павиани излязоха да те подкрепят, ей сега ще се изкажат подред, след като им скъсам билетчетата! регистрациите са от 17.01!

 57. 57 Профил на SorryLol
  ****

  Мненията на потребителя SorryLol бяха изтрити поради системно и целенасочено нарушаване на <a href="http://www.economedia.bg/forum/">правилата за форумите</a>.

 58. 58 Профил на takeshi303
  takeshi303
  Рейтинг: 782 Неутрално

  [quote#26:"Jessika"]За първи път чувам за този Института за модерна политика (кой ли стои зад него?!) [/quote]


  Борислав Цеков е шеф.

 59. 59 Профил на xyz84014722
  xyz84014722
  Рейтинг: 1442 Неутрално

  [quote#52:"Кабаnormandyев"]За да не се строи Белене.[/quote]
  И какво ще стане като го постигнете с нечестна игра?

 60. 60 Профил на Josif Stanislavski
  Josif Stanislavski
  Рейтинг: 870 Неутрално

  До коментар [#58] от "Кабаnormandyев":

  т.е едно зализано лайно с оредяващ перчам...

  обичам Ви .... разбирам Ви ... искам да Ви помогна
 61. 61 Профил на leon12
  leon12
  Рейтинг: 1391 Весело

  До коментар [#60] от "too_many":

  Хяхяхя..Бойко и Цвъки с буйните пирчеми, бряяяя! Мноо тъп сборник сте се навъдили, айде бегайте по клоните, щото тук, на земята съвсем я оплескахте работата

 62. 62 Профил на Федор Езерский
  Федор Езерский
  Рейтинг: 939 Неутрално

  [quote#20:"dodge_ram"]Очакваната цена на тока от евентуалната нова централа ще е от 0.15 лв.до 0.22 лв.за коловатчас,[/quote]

  Незнам как го смяташ, но по ей тази табличка по-лесно може да се ориентираш
  http://www.dker.bg/pagebg.php?P=401&SP=402
  Горе долу цената ще е колкото на Марица Изток 2 (ТЕЦ със собствено находище на въглища). Та евентуално на битовото електричество, като крайна цена, да стигне 15 стотинки, като при трифазен електромер.
  Но общо взето съгласен съм с твоите числа. Възможно е и 25 стотинки да стигне дневната тарифа, щото годинките си вървят, инфлация, туй онуй, та 12.5 евроцента след 4 - 8 години е нормално.

  Иначе просто цената на АЕЦ струва толкова, колкото струва на ТЕЦ със собствено находище на въглища. Който казва по-евтино, е лъжец

 63. 63 Профил на Sion с 27,Дневник , амнистия по изборите?
  Sion с 27,Дневник , амнистия по изборите?
  Рейтинг: 1218 Весело

  [quote#60:"too_many"]т.е едно зализано лайно с оредяващ перчам[/quote]
  Баси , днес за втори път ще се съглася с теб.Нещо не е на добре работата.

  "Някои хора цял живот отстояват правото си да нямат собствени убеждения."
 64. 64 Профил на goshogoshev
  goshogoshev
  Рейтинг: 506 Неутрално

  До коментар [#47] от "СДС":
  Че хващат нещата в свой ръце хващат ги и то обикновено палците на краката си нпр Иво Инджев ,така е хванал и стиснал че му се схванаха пръстите

 65. 65 Профил на Sion с 27,Дневник , амнистия по изборите?
  Sion с 27,Дневник , амнистия по изборите?
  Рейтинг: 1218 Весело

  [quote#59:"Отнесен"]И какво ще стане като го постигнете с нечестна игра?[/quote]
  Ми няма да се строи.Чудни въпроси задаваш.

  "Някои хора цял живот отстояват правото си да нямат собствени убеждения."
 66. 66 Профил на AzDebil
  AzDebil
  Рейтинг: 1297 Весело

  Айдеее на вакханалиятааааа ....
  Даде се началото на предизборната кампания.
  Строй, Се! Преброй, Се! ЗА наште, ураааа....
  Първи са социолозите. Както винаги.
  Добре ли погледнахте данните и коментара им?
  Плява, а не данни!
  Обаче форума ще навърти доста постове от типа "ти мене уваШаваШ ли мА..."

  А състава на инициативните комитети е направо убийствен.
  Няма нужда от атом, пък бил той и мирен.
  Успех на всички. Дано са Ви дълбоки джобовете. Защото "сиренето" е с пари.

 67. 67 Профил на Sion с 27,Дневник , амнистия по изборите?
  Sion с 27,Дневник , амнистия по изборите?
  Рейтинг: 1218 Весело

  Нема нова АЕЦ.Е те това е.За радост на разумните хора.

  "Някои хора цял живот отстояват правото си да нямат собствени убеждения."
 68. 68 Профил на xyz84014722
  xyz84014722
  Рейтинг: 1442 Неутрално

  [quote#65:"Трактор и Тиква"]Ми няма да се строи.Чудни въпроси задаваш.[/quote]
  Е добре, после като излезеш на площада няма ли да ти се затъкне на езика като викнеш "искаме демокрация!"?

 69. 69 Профил на Федор Езерский
  Федор Езерский
  Рейтинг: 939 Весело

  [quote#67:"Трактор и Тиква"]Нема нова АЕЦ.Е те това е.За радост на разумните хора.[/quote]

  Еми при тези ГЕРБаджии нема АЕЦ, просто нема кинти. Опукаха ги за магистрали ))))
  Ама им се чудя на приоритетите - какво печелят от магистралите. Ако приказката е "винетки", и без магистрали ги продават винетките Но това е тема извън референдума, и думата за нея ще стане в парламента, след като се преброят гласчетата

 70. 70 Профил на Sion с 27,Дневник , амнистия по изборите?
  Sion с 27,Дневник , амнистия по изборите?
  Рейтинг: 1218 Весело

  [quote#68:"Отнесен"]Е добре, после като излезеш на площада няма ли да ти се затъкне на езика като викнеш "искаме демокрация!"[/quote]
  Никак.Демокрацията е правила.Такива са правилата на играта.Който иска гласува , който не иска - не.По демократично от това - здраве му кажи.

  "Някои хора цял живот отстояват правото си да нямат собствени убеждения."
 71. 71 Профил на Wornoxmaniak срещу Посмешището от Харвардистан
  Wornoxmaniak срещу Посмешището от Харвардистан
  Рейтинг: 616 Весело

  Парламентарни избори: 5 600 000 бюлетини през 1991 година, 4 300 000 – през 1997 година, 4 600 000 – през 2001. През 2007-ма година 1 937 000 участници. През 2009 година: 4 225 124.

  Станишев дупе да ти е яко. Кой от съветниците не прочете закона? Или Овчаров нарочно те нагласи?

  Wornoxmaniak
 72. 72 Профил на Sion с 27,Дневник , амнистия по изборите?
  Sion с 27,Дневник , амнистия по изборите?
  Рейтинг: 1218 Весело

  [quote#69:"Федор Венедиктович Езерский"]Еми при тези ГЕРБаджии нема АЕЦ, просто нема кинти. [/quote]
  Проекта просто го нема никакъв.Иначе досега 111 инвеститора да има и Туй и Онуй да са го дали срещу некоя комисионна.Ма никой го не ще.А у БСП то е ясно - требе се защитават интересите на търговците на ток.И те , горките за некоя комисионна се надат.

  "Някои хора цял живот отстояват правото си да нямат собствени убеждения."
 73. 73 Профил на Федор Езерский
  Федор Езерский
  Рейтинг: 939 Неутрално

  До коментар [#72] от "Трактор и Тиква":

  То инвеститори има, ама не им стиска да пуснат акции на зелено на нашата борса. Веднага ще вкарам парички там И като мен има една камара хора
  Ама те искат "стратегически инвеститор", щото той ще си назначи правилният директор Де ще се занимават с публични дружества

 74. 74 Профил на xyz84014722
  xyz84014722
  Рейтинг: 1442 Неутрално

  [quote#70:"Трактор и Тиква"]Е добре, после като излезеш на площада няма ли да ти се затъкне на езика като викнеш "искаме демокрация!"- цитат на коментар #68 от “Отнесен”
  Никак.Демокрацията е правила.Такива са правилата на играта.Който иска гласува , който не иска - не.По демократично от това - здраве му кажи.[/quote]
  Да,но - като провалите референдума, нали това не означава "Не"? Тъй че кой казва, че няма да се строи при невалиден референдум?

 75. 75 Профил на Федор Езерский
  Федор Езерский
  Рейтинг: 939 Неутрално

  До коментар [#72] от "Трактор и Тиква":

  А за търговците... да )) Там... баси, от една страна ме кефят приказките на Реалиста, как е в щатите - да си избира доставчика на ток и газ, и да си ги сменя, едва ли не когато го кефне, от друга страна, като се замисля за нашите мародери...

 76. 76 Профил на nip331136933
  nip331136933
  Рейтинг: 535 Неутрално

  Бойкот! Само идиоти могат да участват в такава невероятна глупост.

  zakonitenakrummm
 77. 77 Профил на Sion с 27,Дневник , амнистия по изборите?
  Sion с 27,Дневник , амнистия по изборите?
  Рейтинг: 1218 Неутрално

  [quote#73:"Федор Венедиктович Езерский"]То инвеститори има, ама не им стиска да пуснат акции на зелено на нашата борса. Веднага ще вкарам парички там[/quote]
  Само ще се набуташ..Сметни цената , инфраструктурата , ресурса , горивото , преработката , транспорта и съхранението на отработеното, изваждането най накрая от експлоатация , застраховките и ще стане една цифра дето изплащане нема.Не и при цените на тока сега.А докато стане готова , кой знае какво ще се появи като алтернатива.Факта , че големи икономики се готвят да ги заменят ме навежда на мисъта , че даже вече има готова такава.

  "Някои хора цял живот отстояват правото си да нямат собствени убеждения."
 78. 78 Профил на Sion с 27,Дневник , амнистия по изборите?
  Sion с 27,Дневник , амнистия по изборите?
  Рейтинг: 1218 Неутрално

  [quote#74:"Отнесен"]Да,но - като провалите референдума, нали това не означава "Не"? Тъй че кой казва, че няма да се строи при невалиден референдум?[/quote]
  То и при Не на референдума и при Да пак нищо не означава.Та ето защо не виждам смисъл да се разхождам.Това не е референдум , а порнография.

  "Някои хора цял живот отстояват правото си да нямат собствени убеждения."
 79. 79 Профил на xyz84014722
  xyz84014722
  Рейтинг: 1442 Неутрално

  [quote#78:"Трактор и Тиква"]То и при Не на референдума и при Да пак нищо не означава.Та ето защо не виждам смисъл да се разхождам.[/quote]
  И ще бойкотирате н а инат, ей така, да заминат едни пари за референдум на вятъра. Баси, аз си знаех, че сте прахосници, ама баш предизборно ли?

 80. 80 Профил на Федор Езерский
  Федор Езерский
  Рейтинг: 939 Весело

  До коментар [#77] от "Трактор и Тиква":

  Е, аз съм го казал, вземам ги по номинал, и то ако е левче ))) За надценки, ще ме извиняват ))) Но до 4 - 5 000 лв бих вкарал
  И вервай ми, ще съм ги продал преди да е тръгнала централата да работи

 81. 81 Профил на Ridiculous Върнете стария сайт!
  Ridiculous Върнете стария сайт!
  Рейтинг: 800 Весело

  До коментар [#14] от "Мария Антоанета":

  Ох, как избързах да ти тресна + заради прозрението, че това "проучване" е поредната манипулация с позоваване на соционогията. Та моя + да се брои за -

 82. 82 Профил на xyz84014722
  xyz84014722
  Рейтинг: 1442 Неутрално

  Между другото, онзи ден японците обърнаха плочата и решиха да отворят затворените и да строят нови атомни електроцентрали. А също онзи ден, спомням си ясно, много от вас пращаха Борисов да се поучава от новото японско правителство. И? Какво става сега, ще преосмисляме ли концепцията?

 83. 83 Профил на liolio
  liolio
  Рейтинг: 506 Неутрално

  нова ядрена централа в България ще има , въпреки воя на някави гъзолизци и ентусиазма на шепа форумни идиоти

 84. 84 Профил на Ogiigo
  Ogiigo
  Рейтинг: 1150 Неутрално

  До коментар [#8] от "yavooor":
  +++++++++++++++++
  А тя като я гледам, май разбира само от кИфтета!

  Колкото един предмет е по-кух, толкова повече шум вдига.
 85. 85 Профил на др. Иванов
  др. Иванов
  Рейтинг: 672 Неутрално

  [quote#79:"Отнесен"]Баси, аз си знаех, че сте прахосници[/quote]

  Ноистина е прахосване на пари. С или без референдум Белене ще се строи.

  Комунист - реформатор, реформатор - милиционер, милиционер - агент, в един и същи строй!
 86. 86 Профил на Distributed
  Distributed
  Рейтинг: 839 Неутрално

  51% от СЪГЛАСИЛИТЕ СЕ да ги анкетират, а атомните лунатици са надъхани да си го кажат - край на света без белене.

  Публикувано през m.dnevnik.bg

  Facebook: Възобновяеми енергийни източници - бъдещето на енергетиката на Земята! http://www.facebook.com/groups/172169062843817/
 87. 87 Профил на Хорошо там где нас нет
  Хорошо там где нас нет
  Рейтинг: 1480 Весело

  [quote#42:"Отнесен"]И защо така искате да прецакате референдума?[/quote]

  Защото можем. Краткият отговор е защото само така можем да се противпоставим на комунистите и на бившото ДС. ДЪлгият отговор ням смисъл да го пиша

  Хотели как лучше, получилось как всегда
 88. 88 Профил на Ментор
  Ментор
  Рейтинг: 787 Неутрално

  [quote#4:"Karelson"]Ако някой е против цъкащите атомни бомби на наша територия просто да не ходи до урните за да не се стигне до валиден референдум. При невалиден референдум , независимо от резултата... [/quote]
  не си прав. Ако си против - отиди и гласувай против.
  Дори референдума да е невалиден закона казва, че при участие на 20% от избирателите и над 50% отговор 'За' - въпросът се внася в Народното събрание, т.е. темата за Белене отново се отваря. И какъв ще е резултата тогава хич не е ясно.
  Участие от 20% е съвсем реално, и ако тия против бойкотират референдума, процента на гласувалите За ще далеч по-голям. Това може да бъде повод сегашното или бъдещо НС в крайна сметка да разреши строителството - просто трябва да се подкупят и/или изнудят още някакъв брой депутати.
  Така че ако си против, не бойкотирай, а гласувай. Няма начин с глас Против да подпомогнеш рубладжиите.

 89. 89 Профил на АРИСТОТЕЛ 384
  АРИСТОТЕЛ 384
  Рейтинг: 426 Весело

  До коментар [#66] от "AzDebil":

  УРА ,започва надпреварата ,ха да видиш ти!

  Най-печалното при младото поколение е, че аз вече не съм част от него!
 90. 90 Профил на Федор Езерский
  Федор Езерский
  Рейтинг: 939 Неутрално

  До коментар [#88] от "Ментор":

  Менторе, това няма никакво значение. Така или иначе, догодина темата отново ще се отвори, от следващият парламент. Или ти смяташ, че повечето бюлетини ще са против?

 91. 91 Профил на blagoj
  blagoj
  Рейтинг: 583 Неутрално

  Жалко, че първия референдум в България е предварително провален. Какъвто и да е резултата, АЕЦ Белене няма да има, защото е нещо, за което не е достатъчен само мерак. Това го знаят и другарите от БСП, но те имат други надежди. Понеже са установили, че желаещите да се строи АЕЦ са повече от техните избиратели се надяват с този референдум да си подобрят резултата на парламентарните избори.

 92. 92 Профил на dosetliv
  dosetliv
  Рейтинг: 1357 Любопитно

  До коментар [#62] от "Федор Венедиктович Езерский":

  Там за Марица Изток 2 пише максимум 68 лв (ако се вземе 100% за разполагаемост) , пък на Белене само проектно му трябват 150 лв за изплащане на кредита. Като са замисли човек 150 > 68.

 93. 93 Профил на Big_Villager
  Big_Villager
  Рейтинг: 632 Неутрално

  .....и стадото се подкара само към кланницата

 94. 94 Профил на Geoimg
  Geoimg
  Рейтинг: 732 Гневно

  [quote#27:"ПАВЛА"]При сменен въпрос, референдума е безсмислен. [/quote]
  Не, масова ИЗМАМА!

  *Лауреат на Нобелова награда! ГРАЖДАНИН! БЕЗПАРТИЕН!!!
 95. 95 Профил на miho45
  miho45
  Рейтинг: 603 Неутрално

  До коментар [#69] от "Федор Венедиктович Езерский":

  А някой тук казваше,че няма пари и за пенсионерите,тъй като и те отишли за магистралите....

 96. 96 Профил на Meчо Пух
  Meчо Пух
  Рейтинг: 783 Неутрално

  [quote#53:"Wrornoxmaniak"]ДСБ изкарайте Костов, бе. Това старче прилича на типажът на професор Вучков.[/quote]
  Уорни, що така бе пич? Пак не си честен... Скоро срещнах някъде да казваш че Ванката Костов стои на второ място в сърцето ти след Боци, щото е просто 'класа'... Не лъжи ме, не лъжи ме... имаше такава песен

  Колкото повече, толкова повече!
 97. 97 Профил на джендър NATO generals
  джендър NATO generals
  Рейтинг: 1042 Неутрално

  До коментар [#3] от "Karelson":

  както виждаш:
  1) активността ще е под тази на миналите избори, и той формално няма да бъде обявен за 'валиден
  2)много над 20% ще гласуват, и тогава по закон управляващите ще са длъжни съобразят с резултатите.

  Само от 2009 - 2012-та са "инвестирани" 8 милиарда евро във ВЕИ тролово производство на ток
 98. 98 Профил на leon12
  leon12
  Рейтинг: 1391 Весело

  До коментар [#96] от "Meчо Пух":
  Пнякога и он може да позабрави некои нещица, простено му е..все пак е един голем шеф тук на форумето. Полага му се. Оня ден даже и не му разбраха майтапа, че и до днес се налага да обяснява)))

 99. 99 Профил на Ментор
  Ментор
  Рейтинг: 787 Неутрално

  [quote#90:"Федор Венедиктович Езерский"]Менторе, това няма никакво значение. Така или иначе, догодина темата отново ще се отвори, от следващият парламент. Или ти смяташ, че повечето бюлетини ще са против?[/quote]
  За бюлетините не знам, знам само, че аз съм твърдо против начина на мислене "това няма никакво значение. Така или иначе.." , защото в него се коренят много от проблемите ни. Ако тия против бъдат заблудени да бойкотират референдума, резултата ще е 'За' с голямо мнозинство - и после за рубладжиите остава просто "да изпълнят волята на народа" - нищо, че 3/4 от гласувалите 'За' не правят разлика между ядрена енергетика и каланетика.

 100. 100 Профил на др. Иванов
  др. Иванов
  Рейтинг: 672 Неутрално

  [quote#92:"dosetliv"] пък на Белене само проектно му трябват 150 лв за изплащане на кредита. Като са замисли човек 150 > 68. [/quote]

  Не се напъвай да мислиш! На тази марица всичко е изплатено, без емисиите, а на другите две марици цената е 150 лв. На Белене цената ще е 150 лв., ама не сега, а след 10 години, когато на мариците ще е 250-300 лв., и ще е 150 лв. докато се изпалати заемът по строенето, което ще е 10 г., след това цената ще отиде на 4-5 пъти по-ниска от Мариците и то за следващите 80-90 години.

  Комунист - реформатор, реформатор - милиционер, милиционер - агент, в един и същи строй!
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK