Сотир Цацаров ще се закълне днес като главен прокурор

Сотир Цацаров ще се закълне днес като главен прокурорСотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в Пловдив, се посочва в официалната му биография, разпространена от пресцентъра на съдебната палата. Средното си образование завършва в Английска езикова гимназия в града, а висшето – в Софийски университет "Св. Климент Охридски", по специалността "Право".


В съдебната система работи от 1 октомври 1992 г., когато е назначен за съдия в Районен съд - Асеновград. Преди да стане главен прокурор, той е председател на Окръжен съд - Пловдив, пост, който заема в продължение на почти 14 години.


Сотир Цацаров два пъти е бил на обучение по съдебна администрация в САЩ. Участвал е като експерт в мисии по проекти на Европейската комисия за реформа на съдебната система в Хърватия, Черна гора, Македония и Албания.


Семеен, с едно дете.

Сотир Цацаров ще положи клетва като главен прокурор на Република България днес. Висшият съдебен съвет избра Цацаров за главен прокурор на 20 декември 2012 г. с мнозинство от 18 гласа, трима - "против" и трима "въздържали се" в спорна процедура. Ден по-късно президентът Росен Плевнелиев подписа указа за назначаването му на поста. Новият главен прокурор ще бъде освободен от длъжността председател на Пловдивския окръжен съд на заседанието на ВСС преди клетвата днес.


"Най-неотложното е да бъде съставен екип, после трябва да се пристъпи към предприемане на
мерки за последните препоръки на последния доклад на Европейската комисия


Не по-късно от два месеца трябва да има план за действие. Това, което е препоръчано от ЕК, трябва да бъде изпълнено."


Това са първите неща, които се очаква да предприеме новият главен прокурор, след като встъпи в длъжност. Думите му са в отговор на журналистически въпрос на пресконференцията веднага след избора му. 


Отсега нататък Сотир Цацаров ще бъде оценяван по това, което ще свърши или няма като главен прокурор. Над избора и старта на мандата му обаче винаги ще види


сянката на процедурата, в която ВСС гласува кандидатурата му


Тя остави усещането за фарс и предварителна уговорка (Цацаров получи 18 гласа, което означава, че поне пет души, издигнали една от другите две кандидатури, са гласували за него) и най-накрая никой от другите двама кандидати - заместник главния прокурор Галина Тонева и административния ръководител на специализираната апелативна прокуратура Борислав Сарафов, бяха подложени на гласуване. Процедурата беше спорна още преди финалния й етап - изслушването и гласуването, защото не беше осигурена тайната на вота и ВСС се запъна да се гласува електронно вместо с бюлетина едновременно за всички номинации. И не даде смислени аргументи защо. Тайна процедура се изисква по конституция, а за гаранции, че ще бъде проведена такава, няколко пъти апелира Европейската комисия. 


Още на следващия ден след избора от ЕК коментираха, че са разочаровани, че ВСС не е организирал работата си по начин, че да избегне противоречиви решения. А от Българския хелзинкския комитет обявиха, че няма да участват в гражданския съвет към съвета, защото с избора на нов главен прокурор мнозинството във ВСС е показало, че "безогледно игнорира" мнението на гражданското общество.


Срещу начина, по който беше избран Сотир Цацаров, реагираха и от опозицията. От БСП разкритикуваха процедурата, като според тях тя е оставила "под сериозно съмнение разделението на властите". От ДСБ също призоваваха президента, преди да подпише указа, да си отговори на въпроса дали процедурата е била конституционосъобразна. В първия работен след празниците от най-голямата магистратска организация, Съюза на съдиите в България, също апелираха, че изборът и назначаването на новия главен прокурор са извършени в нарушение на конституцията и поради това указът на президента подлежи на проверка за съответствието му с върховния закон.


Указът на президента, който беше подписан, неглижирайки острите реакции срещу процедурата, влиза в сила от момента на подписването и подлежи на контрол за конституционосъобразност пред Конституционния съд (КС). Преди два дни


Плевнелиев защити избора на Цацаров


като обяви, че няма съмнения към процедурата и че новият главен прокурор "започва работата си с висока степен на обществено доверие".


Указът може да бъде атакуван от най-малко една пета от народните представители, от Министерския съвет, от Върховния касационен съд и от Върховния административен съд.


За да има решение дали указът е конституционосъобразен или не обаче, съставът на КС трябва да е попълнен. В момента едно място на член на КС от парламента е незаето заради скандалите "Марковска" и "Гугушева" и на практика съдът не работи. При непопълнен състав членовете не могат да изберат председател, а в закона и в конституцията не е разписано какви са възможните хипотези при настоящата безпрецедентна ситуация. Очаква се до края на януари депутатите да изберат нов конституционен съдия, като засега процедура по избор не е обявена. Ако попълненият състав на КС разгледа казуса и реши, че указът на Плевнелиев е неконституционосъобразен, президентът ще бъде принуден да върне предложението на ВСС за назначаването на Цацаров и да бъде обявена нова процедура по избор.


Досега единственото, което Цацаров е коментирал по процедурата, е, че не той е измислял правилата. Попитан на брифинга след избора как ще се почувства, ако заради начина, по който беше избран, ЕК изготви извънреден доклад за България, той заяви: "Ако процедурата се окаже опорочена, смятате ли, че няма да се почувствам засрамен от държавата, в която живея", заяви тогава Цацаров.


Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (174)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на elevation04
  elevation04
  Рейтинг: 638 Весело
 2. 2 Профил на Lemmy
  Lemmy
  Рейтинг: 2629 Весело

  Ще се закълне. Интересно в какво?

 3. 3 Профил на censuram
  censuram
  Рейтинг: Любопитно

  В кой или кое ще се кълне ?
  Досега всички са се кълняли в дявола та не вярвам тоя да е по-различен

 4. 4 Профил на izabell
  izabell
  Рейтинг: 1418 Неутрално

  Успех за мандата Ви,а в края да сме горди с постигнато.

 5. 5 Профил на persifedron1
  persifedron1
  Рейтинг: 466 Неутрално

  Щастлив ден за милиционерите, които си го назначиха.
  Все си мисля обаче, че Цацаров е доста по-интелигентен от господарите си. И изглежда амбициозен. Нищо чудно да им обърне гръб, ако изпаднат в немилост.

 6. 6 Профил на Γαλλα
  Γαλλα
  Рейтинг: 1441 Любопитно

  Клетвата му ще тежи точно, колкото циганката се кълне в децата си...

  Писна ми от цирк, на път съм да умрЪ от смях...
 7. 7 Профил на dimihas
  dimihas
  Рейтинг: 524 Неутрално

  ЕК трябва да наложи съдебен борд над мафиотската ни държавица, в която управляващите си назначават прокурори и съдии.

 8. 8 Профил на xabren
  xabren
  Рейтинг: 466 Неутрално

  Сотире-е-е-е.... Да не изквичиш на умряло!?

 9. 9 Профил на dolna4erti4ka
  dolna4erti4ka
  Рейтинг: 1335 Неутрално

  Точно така-Цацаров е доста по умен от господарите си/тези които го избраха де/Скоро ще им обърне гръб и ще си прави каквото е решил.Дано да не се повтори клиничния случай Филчев и да си повярва,че е Господ.

 10. 10 Профил на rumata
  rumata
  Рейтинг: 642 Неутрално

  . . . ''По деянията им ще ги познаете!''
  Ха да видим!!

  Според Козяшката прислуга, на Шипка, РУСКИ АГРЕСОРИ И БЪЛГАРСКИ СЕПАРАТИСТИ ВЛЯЗОХА В БОЙ СЪС ЗАКОННАТА ОСМАНСКА ВЛАСТ.
 11. 11 Профил на sandr0
  sandr0
  Рейтинг: 518 Неутрално

  Поредната българска карикатура в съдебната система....Европооо,Европоо....

  "Съветската империя на злото ,трябва да бъде окончателно ликвидирана"
 12. 12 Профил на BGman1
  BGman1
  Рейтинг: 696 Неутрално

  Айде Цаца...че много едри риби те чакат...да видим сега , риба ли си ,рак ли си?

  bigman
 13. 13 Профил на k@lcho
  k@lcho
  Рейтинг: 467 Неутрално

  хм ... интересно неговите противници за поста главен прокурор ги кани в екипа и те взели та ... приели ..... и всички доволни и щастливи

  няма кой, значи – аз, няма кога, значи – сега! Control - C Control - V! DONT Control - ME! ... Просто е НАЛИ!
 14. 14 Профил на simeonov_
  simeonov_
  Рейтинг: 527 Любопитно

  "Плевнелиев защити избора на Цацаров,като обяви че няма съмнения към процедурата и че новият главен прокурор "започва работата си с висока степен на обществено доверие"
  _____________________________________
  Президента хептен ни взима за балъци.Интересно каква според него е разликата между Марковска и Цацаров?

 15. 15 Профил на remover
  remover
  Рейтинг: 466 Неутрално
 16. 16 Профил на milena_82
  milena_82
  Рейтинг: 466 Неутрално

  След като се закълне,Дюнигейт ще бъде първи тест за новия ни главен прокурор!

 17. 17 Профил на remover
  remover
  Рейтинг: 466 Неутрално

  До коментар [#16] от "milena_82":

  Ти много пък знаеш дали не е минал теста вече

 18. 18 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 4210 Неутрално

  [quote#3:"censuram"]В кой или кое ще се кълне ? [/quote]

  В Бойко Борисов.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 19. 19 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 4210 Неутрално

  [quote#7:"dimihas"]ЕК трябва да наложи съдебен борд над мафиотската ни държавица[/quote]

  И съдебен, и политически.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 20. 20 Профил на herbaltea
  herbaltea
  Рейтинг: 704 Неутрално

  Какъв главен прокурор, какви 5 лева, той се компрометира още преди клетвата..
  Само Цецко доволно потрива ръце. А Плевнелиев му е през задния джоб..

 21. 21 Профил на paf
  paf
  Рейтинг: 638 Разстроено

  Toзи Цацо хич не ми вдъхва доверие... Колкото пъти съм го виждал по ТВ, все по-неприятен ми става: не само заради неприятното си физическо излъчване, а и заради арогантното поведение и назидателен тон, с който си служи.

 22. 22 Профил на demonoid - чао тирани!
  demonoid - чао тирани!
  Рейтинг: 753 Неутрално

  "Цацаров притежава необходимите професионални, морални и нравствени качества да бъде адвокат на държавата.". Или каквато държавата, такъв е и главния и прокурор. Ето го Цацаров в стихията си:

  http://kafene.net/analysis.html?fb_1101652_anch=28464419

  http://whynot-reflect.blogspot.com/
 23. 23 Профил на demonoid - чао тирани!
  demonoid - чао тирани!
  Рейтинг: 753 Неутрално

  [quote#14:"simeonov_"]Интересно каква според него е разликата между Марковска и Цацаров? [/quote]

  Принципно няма разлика. Освен в инструктажа.

  http://whynot-reflect.blogspot.com/
 24. 24 Профил на hanseatic
  hanseatic
  Рейтинг: 627 Неутрално

  Цецоров ще се закълне днес да служи покорно на Це и Бо. На клетвата ще присъства Чехльо Пле, покорен слуга на Бо и Це.

 25. 25 Профил на plemebg
  plemebg
  Рейтинг: 237 Неутрално

  Определено изборът му за главен прокурор беше нечистоплътен, но ако приемем че една от най-лошите комбинации е амбициозен и безскрупулен човек и тази комбинация се казва Цацаров, за нас остава надеждата ,че е по-умен от господарите си и в момента в който се закълне ще започне да работи за държавността. Блаженни са вярващите. А и ние "поданиците" нямаме правилен ход.

 26. 26 Профил на Obongo
  Obongo
  Рейтинг: 466 Неутрално
 27. 27 Профил на masterfori
  masterfori
  Рейтинг: 524 Весело

  В кръста и евангелието, предполагам...
  [quote#2:"Lemmy"]Ще се закълне. Интересно в какво?[/quote]

 28. 28 Профил на liksen
  liksen
  Рейтинг: 524 Неутрално

  [quote#14:"simeonov_"]разликата между Марковска и Цацаров[/quote]
  Разликата е, че Марковска си почива днес на Малдивските острови, а Цацаров става господ върху 111 хил. кв. км.

 29. 29 Профил на glupakat
  glupakat
  Рейтинг: 466 Неутрално

  ЩЕ СЕ "ЗАКЪЛНЕ" ВЪВ ВЯРНА СЛУЖБА НА МУТРИТЕ.НЯМА ДРУГА ТАКАВА ДЪРЖАВА.

 30. 30 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1991 Неутрално

  Плевню ще присъства ли?

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 31. 31 Профил на getso
  getso
  Рейтинг: 409 Неутрално

  Да...
  Цецо ще държи Библията, пищова и камата.

 32. 32 Профил на getso
  getso
  Рейтинг: 409 Неутрално

  Като се замислих...Той вече май се е закълнал.
  Пред Него.

 33. 33 Профил на Вячеслав Атанасов
  Вячеслав Атанасов
  Рейтинг: 964 Неутрално

  Не знам,добре че и тримата ми сина много,много не следят събитията,които се случват напоследък.Иначе как да им обясниш защо трябва да си мръсник за да те бъде в тази държава?

 34. 34 Профил на avatar
  avatar
  Рейтинг: 524 Весело

  От цяла страница с коментари - нито един по същество. Нивото на мат'ряла наистина е отчайващо ниско. Няма нищо нередно в процедурата. Логически казусът е ясен, единственият аргумент в подкрепа на тезата за неконституционосъобразност е несъстоятелен предвид дефинирания ред за избор. А именно: всеки магистрат има право да даде ЕДИН глас "ЗА", всички останали кандидати получават "ПРОТИВ". Е, след като Цацаров е събрал 18 от общо 24 гласа, и за тези 18 вече е изключена възможността да гласуват "ЗА" някой от останалите кандидати, то какво нередно има в това, че гласуване за тях не е проведено? Дори ученици от трети клас биха се присмяли на логиката на т.нар. опозиция и на подкрепящите я форумни плювачи.

  ГЕРБ отново ще спаси България, РъБъ са проект на ДС
 35. 35 Профил на thesame
  thesame
  Рейтинг: 409 Неутрално

  Плевнелиев защити избора на Цацаров
  като обяви, че няма съмнения към процедурата и че новият главен прокурор "започва работата си с висока степен на обществено доверие".
  Плевнелиев май не прави разлика между обществено доверие и доверието на Цв.Цв. А и как да прави тази разлика - нали и него го "избраха" с това "доверие"?

 36. 36 Профил на Къти
  Къти
  Рейтинг: 638 Неутрално

  Много едра тази Цаца, нещо ми се струва?

  Всичко, за пресъпленията на ядрената мафия единствено и само тук: http://gikotev.blog.bg
 37. 37 Профил на avatar
  avatar
  Рейтинг: 524 Неутрално

  [quote#33:"vjacho"]как да им обясниш защо трябва да си мръсник за да те бъде в тази държава?[/quote]

  Ето защо НЕ трябва да им обясняваш подобни неща:


  [quote#126:"Кина Глухата"]ЦЯЛАТА ПОЛИТИКА СМЪРДИ! Всички са оплетени в една схема и смучат като вампири от ВАС- цитат на коментар #124 от “Keyser Söze”
  Добре е да намалите холивуските продукции в менюто си и да ги замените с някакво полезно четиво. Ако има някой, който наистина "смуче", то това са всички граждани, които получават бюджетни средства, без да полагат труд в полза на обществото. А това са пенсионери, социално слаби, цигани, стотиците хиляди "инвалиди", платили на ТЕЛК-овете за фалшиви документи и редица други консуматори. Да работиш и да получаваш възнаграждение за това не е "смучене" на средства, а нормална практика. Нали не очаквате чиновниците от общинската и държавната администрация, депутати и министри да работят безплатно? Основната причина за тежкото положение на България не е в управлението, а в морала на гражданите. Същите граждани, които родителите и обществото от малки учат, че трябва да си безскрупулен и нагъл, за да успееш в този живот, че само нахалните се уреждат, че държавата е наш враг и трябва при всяка възможност да я крадем, защото това, откраднатото, е на лошата държава, с която ние нямаме нищо общо, а самите ние сме морални (дори когато крадем)... Това са същите хора, които постепенно се издигат и един ден внезапно стават министри, депутати, началници в институциите... Тези хора не ги е възпитавал нито Бойко Борисов, нито Станишев, царя или Костов. Те не са отглеждани в резервати, не са възпитавани от "Ал Каида", нито от "Хамас", а от мен, от вас, от нашето общество. И щом обществото ги е възпитало да бъдат крадци и мошеници, то същото това общество ще търпи да го крадат и мамят. Това е логично и никой политик не може да го промени. Промяната трябва да тръгне отдолу, за да стигне един ден до върховете на управлението. Защото хората първо се раждат, учат и получават възпитание в семейството и училището, в университета, а едва след това стават чиновници, началници, депутати и министри. Време е да започне осъзнаването на някои елементарни причинно-следствени връзки. Минаха вече 23 години, наистина е време.[/quote]

  ГЕРБ отново ще спаси България, РъБъ са проект на ДС
 38. 38 Профил на niki2003
  niki2003
  Рейтинг: 466 Неутрално

  До коментар [#25] от "plemebg":Така или иначе вече е избран за следващите 7 години. Ще поживеем и ще видим резултатите му!

 39. 39 Профил на Ще върнем България в Европа
  Ще върнем България в Европа
  Рейтинг: 2176 Весело

  [quote#34:"avatar"]

  От цяла страница с коментари - нито един по същество. [/quote]
  Мегафонът на Цветанов и Борисов в прокуратурата може ли да е същество, някакво, изобщо?

 40. 40 Профил на Мърмор
  Мърмор
  Рейтинг: 1084 Неутрално

  Конституционен съд, който не работи. Един Цвък, който постоянно плюе съдебната система. Една калинка заемаща висшия пост в правосъдието, която прегази правото. Едно /не е грешка/ президент, което щеше да си счупи краката да тичка рано, рано да подпише указ за потвърждаване на менте-избор. ВСС от "ангели", които изглеждат като карикатури след вербалните си изяви, нещо повече - подлоги и подлеци. Монтански законотворци. Симеоновски школници /академици, бре/, председатели на висши съдилища и членове на само заплатополучаващия Конституционен съд.
  Е, какво ми е виновно гурмето - главен прокурор?
  И крайно време е Софийският университет да закрие юридическия си факултет.

 41. 41 Профил на petar_333
  petar_333
  Рейтинг: 466 Неутрално

  След като полижи клетва, от тук нататък,както би казал Големанов, над него - предимно небе! Единствените му работодатели остават Законът,Общественият интерес и неговата Съвест!

 42. 42 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1991 Неутрално

  До коментар [#34] от "avatar":

  А нещо за тайното гласуване, или то няма значение?

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 43. 43 Профил на Хи-хи
  Хи-хи
  Рейтинг: 1907 Неутрално

  Мноо мазен тоя бе. Те всичките са такива, ама тоя и отвънка, и отвътре......

 44. 44 Профил на liksen
  liksen
  Рейтинг: 524 Неутрално
 45. 45 Профил на avatar
  avatar
  Рейтинг: 524 Неутрално

  [quote#42:"Тони!"]А нещо за тайното гласуване, или то няма значение?[/quote]
  Ако си формулираш правилно въпроса, може и да получиш смислен отговор. Каво значи "нещо за тайното гласуване"? Имаш предвид, че не е било тайно, или че не е трябвало да бъде тайно, или един бог знае какво...

  ГЕРБ отново ще спаси България, РъБъ са проект на ДС
 46. 46 Профил на Мърмор
  Мърмор
  Рейтинг: 1084 Неутрално

  [quote#7:"dimihas"]ЕК трябва да наложи съдебен борд над мафиотската ни държавица[/quote]

  [quote#19:"dodge_ram"]И съдебен, и политически[/quote]

  И изложението да не е южно, а обкръжението да е мургаво!

 47. 47 Профил на demonoid - чао тирани!
  demonoid - чао тирани!
  Рейтинг: 753 Неутрално

  [quote#34:"avatar"] Е, след като Цацаров е събрал 18 от общо 24 гласа, и за тези 18 вече е изключена възможността да гласуват "ЗА" някой от останалите кандидати, то какво нередно има в това, че гласуване за тях не е проведено?[/quote]

  Ами нередното, мили ми говорителю на партия ГЕРБ, е че гласуването трябва да е едновременно и анонимно за ВСИЧКИ кандидати. А на практика се гласува само за един, а Калинката министър прекрати гласуването. Да не говорим за процедури, за спорните факти около Цацаров и т.н.

  http://whynot-reflect.blogspot.com/
 48. 48 Профил на a.sensible
  a.sensible
  Рейтинг: 521 Любопитно

  ""Ако процедурата се окаже опорочена, смятате ли, че няма да се почувствам засрамен от държавата, в която живея", заяви тогава Цацаров."

  Значи засрамен от държавата, а не от себе си? Мдаа, показателни думи за главен прокурор, призван да бъде стожер на законността в същата тази държава... А пропо, ако "процедурата се окаже опорочена", наместо да се чувства засрамен, да вземе да си изяде дипломата.

 49. 49 Профил на Pow
  Pow
  Рейтинг: 784 Неутрално

  Хах освен да се закълне очаквам по-късно вечерта и жертвоприношение

  Give a man a mask and he’ll tell you the truth
 50. 50 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1991 Неутрално

  До коментар [#45] от "avatar":

  Да, не е било тайно. След като се изказваш толкова компетентно по въпроса, би трябвало да знаеш как е станало гласуването и да можеш да отговориш защо този му начин на провеждане не е проблем.

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 51. 51 Профил на flisk
  flisk
  Рейтинг: 414 Неутрално

  А от там насетне ще го кълнем ние... като главен прокурор...

 52. 52 Профил на avatar
  avatar
  Рейтинг: 524 Неутрално

  [quote#39:"Роси Кирилова"]Мегафонът на Цветанов и Борисов в прокуратурата може ли да е същество, някакво, изобщо?[/quote]
  Оригинален опит, но не минава. Все още нищо по същество. Ето извадка от биографията на Цацаров:

  "Сотир Стефанов Цацаров учи в Езикова гимназия "Пловдив" и право в Юридическия факултет на Софийския университет. Член на БКП в казармата още преди да започне обучението си по право университета. От 1 октомври 1992 г. става съдия в Районен съд — Асеновград, а след четири години — от 1 март 1996 г. — и негов председател. На 1 октомври 1998 г. встъпва в длъжността заместник-председател на горестоящата инстанция, Окръжния съд — Пловдив, наказателно отделение, без да е бил редови съдия в този съд. От 21 януари 1999 г. до 2012 г. Цацаров е председател на Окръжния съд – Пловдив. Два пъти е бил на обучение по съдебна администрация в САЩ. Участвал е като експерт в мисии по проекти на Европейската комисия за реформа на съдебната система в Хърватия, Черна гора, Македония и Албания. Семеен, с едно дете. Владее английски език."

  Хайде сега да ни обясниш защо реши, че този човек е "глашатай" на Борисов и Цветанов, след като е станал председател на едно от най-големите съдилища в България по времето на Иван Костов - "От 21 януари 1999 г. до 2012 г. Цацаров е председател на Окръжния съд – Пловдив."

  ГЕРБ отново ще спаси България, РъБъ са проект на ДС
 53. 53 Профил на Знам и Мога
  Знам и Мога
  Рейтинг: 810 Весело

  Пак ще ни нашамарят от ЕК. Нека, тъкмо презизборно ще стане.

 54. 54 Профил на Inna
  Inna
  Рейтинг: 466 Неутрално

  Не видях нито един пост, който да ме убеди, че Цацаров не става за Главен прокурор на Република България! Моите уважения къв всички тук пишещи, но посочете един смислен довод! Чета само ругатни, обиди, някакви абсурди за гласуване, което самите "избиращи" са си измислили и си следваха плътно. То бива обиди, с "грух" не става. Прилича ми на агитка!

  Inna
 55. 55
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 56. 56 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1991 Неутрално

  До коментар [#54] от "Inna":

  Има ли някаква разлика между обстоятелствата около Марковска и Цацаров?

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 57. 57 Профил на nikero
  nikero
  Рейтинг: 524 Неутрално

  До коментар [#54] от "Inna":

  Заради нерегламентирани контакти в масонска ложа, увлечение към колекциониране на недвижими имоти и порочната му практика като председател на Пловдивския ОС, да съгласува наказателната политика на срещи с прокурора и шефа на местното РДВР

 58. 58 Профил на avatar
  avatar
  Рейтинг: 524 Гневно

  [quote#50:"Тони!"]би трябвало [/quote]
  Нищо подобно не би трябвало. Аз твърдя, че изборът е законосъобразен, твърдят го съдиите, участвали в избора, потвърдил го е и Президентът, с подписването на указа за назначаване. Ти ми се явяваш, накакъв си световно безисвестен Тони с чуденка, влизаш в спор с мен и всички юристи и ме караш да ти доказвам нещо си. Докажи си ти тезата. С факти, а не да ме ползваш за секретарка да ти търся информация. Нахални другари бе. Нагли чак. И колкото повече време минава, толкова по-нагли и безочливи стават!

  ГЕРБ отново ще спаси България, РъБъ са проект на ДС
 59. 59 Профил на tam17540965
  tam17540965
  Рейтинг: 696 Весело

  [quote#2:"Lemmy"]Ще се закълне. Интересно в какво? [/quote]

  Пред БоГКХо и неговите пророци, Цецо и кумецо,
  и ще бъде окъпан в басейна на Емо ловецо..........

 60. 60 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1991 Неутрално

  До коментар [#58] от "avatar":

  Велико! Влизам в спор с теб!! Не ме е срам. И съдиите, дето влизат в същия спор, и тях не ги е срам!!!

  Прав си, никой не може да се сравни с милиционерската правна шокала. А ти дори не знаеш как е протекъл избора, но го защитаваш. Аре у лево..

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 61. 61 Профил на a.sensible
  a.sensible
  Рейтинг: 521 Весело

  [quote#54:"Inna"]Не видях нито един пост, който да ме убеди, че Цацаров не става за Главен прокурор на Република България! Моите уважения къв всички тук пишещи, но посочете един смислен довод! Чета само ругатни, обиди, някакви абсурди за гласуване, което самите "избиращи" са си измислили и си следваха плътно. То бива обиди, с "грух" не става. Прилича ми на агитка![/quote]

  Ееех, Инна, Инна... Като гледам поста ти, най-сериозният аргумент в него е двойното "н" в ника. Колкото до "агитките", при един мач обикновено са две. Не знам обаче дали клакьорите се включват в категорията "агитка". Какво ще кажеш?

 62. 62 Профил на bokko
  bokko
  Рейтинг: 581 Гневно

  До коментар [#34] от "avatar":

  Стига глупости демократично избрана защита на мутрите ... и на главната мутра ..

 63. 63 Профил на BIG AL
  BIG AL
  Рейтинг: 1441 Весело

  Тази торба с фекалии, приема "оценките " и признава придобиване на другаря Гегов-председател на БКП-Пловдив- на Пловдивския панаир..Оценки , подобни на днешните за дюните ..
  На тази лоена топка , съпругата признава ,де факто , симулативна ЦЕНА по предишнаж сделка- ЧАК , когато си иска мангизите ОБРАТНО - при разваляне на сделката и води дело , когато ТОЙ е председател на съда в Пловдив..
  Този е "независим ' съдия , когото министър на вътрешните работи - рекламира , внушава , споменва ПУБЛИЧНО - че бил най- достоен за поста , ПРЕДИ избора му !!??
  Този млад член на БКП -вероятно не е влязал да следва Право -по нормалния ред- бидейки член на БКП- още в казармата ..
  Познавам приятел , който ПРЕДИ казармата беше приет Право - по общия ред и служи - в Трудови -КЕЧ- войски ..)
  Някой преброи ли му мангизите и имотите , на този ???..:)))))

  BIG AL
 64. 64 Профил на Гневник
  Гневник
  Рейтинг: 753 Неутрално

  Има ли проклятия и как се случват, кой и по каква причина ни прокълна?

 65. 65 Профил на Гневник
  Гневник
  Рейтинг: 753 Неутрално

  [quote#64:"latcho59"]?[/quote]
  Сотир Цацаров ще се закълне днес като главен прокурор

 66. 66 Профил на Стаси Мирчева
  Стаси Мирчева
  Рейтинг: 237 Неутрално

  Честно да ви кажа аз не знаех кой е Цацаров преди да обявят , че той ще стане главен прокурор.

 67. 67 Профил на Inna
  Inna
  Рейтинг: 466 Неутрално

  До коментар [#61] от "a.sensible": Драги господине, винаги ника ми е бил с две "н"-та. За мен клакьорите се държат по-зле и от футболните агитки, защото феновете пеят, крещят на съдията, пускат димки, ядат семки, пият бира - т.е. всички обикновени неща, които обикновени хора биха направили. Докато тук "агитката" от клакьори се наслаждава на измислени обиди. Колкото по-гадни епитети измислят, толкова по-доволни се чувстват - от оригиналност и с вкус на чудомировите налъми!

  Inna
 68. 68 Профил на Aleph
  Aleph
  Рейтинг: 409 Неутрално

  "Не желая да коментирам, не съм преговарял, не съм дори и виждал другата страна, но не ме карайте да говоря за другата страна, защото покрай всичко това не зная какво ще се струпа върху тази друга страна, която също е участвала в тази сделка като продавач."
  Това са думите на новия главен прокурор, призваният да брани върховенството на законите и конституцията, наказателен тактик, Сотир Цацаров. А откритата заплаха е отправена към Мария Стоева. Мария Стоева е същата онази ,,измамница'', която продава на съпругата на Цацаров- Цацарова и Бояджиева овощната градина, за която Цацарова и Бояджиева при покупко-продажбата декларират цена от 1000 лева, при действителна цена от 60 900 евро. Едва в последствие , с оглед на гражданския иск на Цацарова и Бояджиева действителната стойност на имота ще бъде обявена. Мария Стоева е поредният човек, смазан от наказателната политика на Цацаров и политиката на съглашение с прокуратурата. През 2008 г от Цацарова и Бояджиева подават жалба за имотна измама в Пловдивска окръжна прокуратура.Образувано е разследване, но не срещу Стоева, а срещу ,,длъжностно лице от общинска служба Земеделие и гори, общ. Марица., във връзка с:,, неизпълнение на задължения по проверка на обстоятелства, свързани със заявление от страна на Мария Михайлова Стоева". Малко по-късно производството е прекратено, ,,поради липса на доказателства", но прокуратурата е свършила своята работа - извлякла е необходимите за целите на Цацарова и Бояджиева факти, които малко по-късно ще използват в гражданския процес срещу Мария Стоева.Факти по отношение на собствеността. Мария Стоева притежава: констативен нотариален акт от 1997, в който, като основание за придобиване е вписано:,,възстановяване по Закона за собствеността и ползването на земеделски земи и НАСЛЕДСТВО от Михайл Мараджиев. При договаряне на сделката Мария Стоева представя на Цацарова и Бояджиева следните документи: решение на общинска служба Земеделие общ.Марица и данъчна оценка на имота, обект на договарянето, като данъчна декларация се издава единствено на собственици. Освен това Мария Стоева живее и ползва въпросната градина, добросъвестно в продължение на 11 години.
  През 1997 ПОС допуска изменение на поземления план на с. костиево, където се намират и въпросните градини.
  Цацарова/Бояджиева завеждат граждански иск срещу Мария Стоева за разваляне на сключената сделка за покупко-продажба на градините и възстановяване на сумата от 60 000 евро. За Цацарова и Бояджиева възниква един много сериозен проблем, свързан с доказването на иска. Бояджиева и Цацарова трябва да докажат пред съда, че градините са закупени за действителната цена от 60 900. Това не е толкова лесно, тъй като поради симулативната цена в нотариалния акт, при покупко-продажбата, фигурира и е вписана сумата от 1000 лева. Цацарова и Бояджиева с оглед на горепосочното обявяват действителната цена на сделката пред органите на държавата и заплащат съответните данъци и такси. Въпреки това, съзнават, че едностранните декларации за действителната стойност не са достатъчно и сигурно доказателство дори за хора с тяхното влияние в съдебната система.
  Ролята на съда.
  Пловдивските съдии си правят отвод , което налага делото Цацарова/Бояджиева М.Стоева да бъде разгледано в Кърджали.Окръжен съд - Кърджали кредитира факти, които са събрани в рамките на действията на прокуратурата, в следствие на разследването за ,,измама'' по сигнал на Цацарова/Бояджиева.ОСК е погазил закона, като е допуснал установяването на действителната стойност на иска да стане не стане с писмен документ, както предписва закона, с писмени документи, а допуска установяването на същото да стане чрез свидетелски показания.ОСК за да определи размера на действителната сума , платена от Цацарова/Бояджиева на Стоева, кредитира показанията на един от разпитаните от прокуратурата лица - Иван Бояджиев.А след ОСК и ПАС приемат това е легитимна процедура...Малко за съдбата на ,,измамницата" Мария Стоева. М.Стоева е осъдена да заплати на Цацарова/Бояджиева сумата от 60 900 евро. Частен съдебен изпълнител описва всички вещи в апартамента на дъщерята на Стоева, като описва дори пералнята и хладилника. Конфискувана е земята под вилата, където Стоева живее, като на самата Стоева е забранено да влиза в собствената си къща, която тя със законен акт за собственост владее.

  Въпросите, които може да бъдат обсъдени във форума:
  1. По отношение действията на прокуратурата
  2.По отношение на заведеното от Цацарова/Бояджиева гражданско дело и кредитираните по него доказателства от разследването на прокуратурата; по отношение кредитираните от съда свидетелски показания, във връзка и при установяване размера на сумата, заплатена от Цацарова/Бояджиева за придобиване на овощната градина.
  Други...

 69. 69 Профил на demonoid - чао тирани!
  demonoid - чао тирани!
  Рейтинг: 753 Неутрално

  [quote#54:"Inna"]Не видях нито един пост, който да ме убеди, че Цацаров не става за Главен прокурор на Република България! [/quote]

  то не става само с гледане, трябва и да виждаш

  http://whynot-reflect.blogspot.com/
 70. 70 Профил на bateVal
  bateVal
  Рейтинг: 467 Неутрално

  Да не забравяме, че Цацаров е един от хората, станали причина Максим Савов да бъде задържан 5 месеца и после да осъди държавата за 70 000 лв. Та Цацаров вече ни дължи тези 70 000 лв. Да не забравяме това!!!

 71. 71 Профил на pitanka_3
  pitanka_3
  Рейтинг: 1172 Неутрално

  Цаца,ама риба.Риба ,ама цаца.

 72. 72 Профил на a.sensible
  a.sensible
  Рейтинг: 521 Неутрално

  До коментар [#67] от "Inna":

  Драга госпожо! Повтарям въпроса си: като негодувате, че "агитките" само обиждат без да се аргументират, къде са Вашите доводи в подкрепа на законността на избора на Цацаров за главен прокурор? "Не видях пост, който да ме убеди..." не е и не може да бъде аргумент. Колкото до "клакьори" - използвах думата в оригиналното й значение - платена публика. Sapienti sat.

 73. 73 Профил на Гневник
  Гневник
  Рейтинг: 753 Неутрално

  [quote#69:"demonoid"]не става само с гледане, трябва и да виждаш [/quote]
  Новоизбраният главен прокурор Сотир Цацаров е поканил за свои заместници двамата си конкуренти за поста - Галина Тонева и Борислав Сарафов, а те са приели да бъдат част от екипа му, научи "Труд" от отлично информирани източници.
  Галина Тонева обеща да напусне прокуратурата, ако Сотир Цацаров стане главен прокурор...

 74. 74 Профил на avatar
  avatar
  Рейтинг: 524 Любопитно

  [quote#62:"bokko"]демократично избрана защита на мутрите[/quote]
  Не знаех, че функцията на главния прокурор е да защитава някого... не беше ли точно наопаки - да обвинява?

  ГЕРБ отново ще спаси България, РъБъ са проект на ДС
 75. 75 Профил на egesihora
  egesihora
  Рейтинг: 448 Любопитно

  До коментар [#54] от "Inna":

  А търсихте ли?
  А осъдителните присъди ,които плащаме всички в Страсбург нищо ли са?!
  А иначе аз не видях никъде поне едно нещо да ме убеди ,че става за този пост - само като чух как се обясняваше ,като човек дето е хванат от пътя ,за овощната градина...

 76. 76 Профил на egesihora
  egesihora
  Рейтинг: 448 Неутрално

  До коментар [#74] от "avatar
  е да де - като се падне от власт зависи кой ще те обвинява

 77. 77 Профил на dzmey
  dzmey
  Рейтинг: 473 Неутрално

  Избран си не защото имаш качества на съдия, а защото инфаркт или инсулт лесно ще те "покосят" ако кривнеш или не слушкаш Боко Крантуната и Цецо Дупецо.

 78. 78 Профил на penkagk
  penkagk
  Рейтинг: 466 Неутрално

  Остега нататък ще го съдим по делата, но дотек знаем, че за семейството му е било нормално да използва вратичката на закон и да не внесе необходимата такса за покупка на голям и скъп имот!
  Спомням си, че от ГЕРБ ги защитиха, като обясниха, че сигурно са нямали пари... ми след като са заплатили над 100000, сигур не са им останали...

 79. 79 Профил на tramp
  tramp
  Рейтинг: 753 Неутрално

  [quote#68:"Aleph"]1. По отношение действията на прокуратурата[/quote]

  [quote#68:"Aleph"]Образувано е разследване, но не срещу Стоева, а срещу ,,длъжностно лице от общинска служба Земеделие и гори, общ. Марица., във връзка с:,, неизпълнение на задължения по проверка на обстоятелства, свързани със заявление от страна на Мария Михайлова Стоева". Малко по-късно производството е прекратено, ,,поради липса на доказателства"[/quote]

  Е те това може да ни го изкоментира новия главен прокурор... да ни е честит

 80. 80 Профил на tramp
  tramp
  Рейтинг: 753 Любопитно

  [quote#68:"Aleph"]През 1997 ПОС допуска изменение на поземления план на с. костиево, където се намират и въпросните градини. [/quote]

  На някой схемата да му звучи познато?

 81. 81 Профил на Ще върнем България в Европа
  Ще върнем България в Европа
  Рейтинг: 2176 Неутрално

  [quote#74:"avatar"]Не знаех, че функцията на главния прокурор е да защитава някого...[/quote]
  Вие кога ли нещо знаете?

  Бившата изпълнителна директорка на ДФ "Земеделие" Калина Илиева получи условна присъда от три години с пет години изпитателен срок.

  Преди съдът да обяви присъдата, прокурорът изтъкна чистото съдебно минало на бившата директорка на ДФ "Земеделие" и фактът, че тя е майка.

 82. 82 Профил на avatar
  avatar
  Рейтинг: 524 Неутрално

  [quote#70:"elysim"]Да не забравяме, че Цацаров е един от хората, станали причина Максим Савов да бъде задържан 5 месеца и после да осъди държавата за 70 000 лв.[/quote]
  Що за абсурди се тиражират тук от невежите другари? Винаги някой прокур е един от хората, които стават причина един или друг, престъпил закона, да бъде задържан или осъден. Но присъдата или решението за задържане е дело единствено и само на съдийския състав. Щом Цацаров е успял да убеди съда да постанови задържането, значи си е свършил добре работата. Ако присъденото от СЪДА се е оказало несправедливо, вината е на тези, които НЕ СА си свършили добре работата - в случая - адвокатите на подсъдимия. С тези изкривени представи още дълго ще ви се смеят и в Европа, и по целия свят белий...

  ГЕРБ отново ще спаси България, РъБъ са проект на ДС
 83. 83 Профил на avatar
  avatar
  Рейтинг: 524 Неутрално

  [quote#81:"Роси Кирилова"]Бившата[/quote]
  Това в каква връзка го пляснахте тук? Да ни покажете, като небезизвестния latcho59, че владеете изкуството на copy/paste? Искрено сме впечатлени.

  ГЕРБ отново ще спаси България, РъБъ са проект на ДС
 84. 84 Профил на Aleph
  Aleph
  Рейтинг: 409 Неутрално

  [quote#54:"Inna"]Не видях нито един пост, който да ме убеди, че Цацаров не става за Главен прокурор на Република България! Моите уважения къв всички тук пишещи, но посочете един смислен довод! [/quote]

  Пренебрегвайки факта, че в интернет има достатъчно информация защо Цацаров не става за главен прокурор, ще посоча един пример.
  По отношение на апортна вноска на една от фирмите на Гергов, първото вещо лице е определил цената на незавършен басейн в комплекс Слънчев ден за 300 000 лв ( триста хиляди лева).Гергов обжалва оценката и в искането си до ПОС посочва поименно вещите лица, които да извършат оценката. Втората оценка, на посочените от Гергов вещи лица, определят , че същият, недовършен басейн струва 7 000 000 ( седем милиона лева).
  Най-скъпият басейн, изграден съобразно специфичните изисквания и построен за олимпийските игри в Лондон е построен за сума от 2 млн. паунда. Очевидно Гергов, чийто басейн е оценен за 7 млн трябва да притежава поне два пъти по-голям и по-модерен басейн от най-добрия в Лондон

 85. 85 Профил на bateVal
  bateVal
  Рейтинг: 467 Неутрално

  До коментар [#82] от "avatar":

  Господине, Цацаров е бил съдията - не прокурора! Като не знаете - не лайте!

 86. 86 Профил на Ще върнем България в Европа
  Ще върнем България в Европа
  Рейтинг: 2176 Неутрално

  До коментар [#83] от "avatar":

  Защото съдията може да мотивира присъда с чисто съдебно минало и майчинство, не прокурора.

 87. 87 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1991 Неутрално

  До коментар [#74] от "avatar":

  Не. Най-добрата защита на престъпниците е точно прокуратурата. Практика, доказала се като успешна за мафията вече 20тина години, и набрала пълната си сила в последните 5.

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 88. 88 Профил на a.sensible
  a.sensible
  Рейтинг: 521 Неутрално

  [quote#74:"avatar"]Не знаех, че функцията на главния прокурор е да защитава някого... не беше ли точно наопаки - да обвинява?[/quote]

  Еех, аватарче, аватарче... Че не знаеш, то това е повече от ясно. Ама като не знаеш, вземи прочети и нещо извън инструкциите. Може пък да научиш нещо. Колкото до функцията на прокуратурата и на прокурорите да защитават - има я, но не "кого", а "какво" - законността. Дори когато обвинява, прокурорът "взема решенията си по вътрешно убеждение, основано на обективно, всестранно и пълно изследване на всички обстоятелства по делото, като се ръководят от закона."(чл. 14, ал. 1 НПК), при това целта е разкриването на обективната истина (чл. 13, ал. 1 НПК).

 89. 89 Профил на bokko
  bokko
  Рейтинг: 581 Весело

  До коментар [#74] от "avatar":

  Кого да обвини този които го поставя на поста ли ?.Ей бандата смешници си има ново попълнение

 90. 90 Профил на Ще върнем България в Европа
  Ще върнем България в Европа
  Рейтинг: 2176 Весело

  [quote#82:"avatar"]Що за абсурди се тиражират тук от невежите другари? Винаги някой прокур е един от хората, които стават причина един или друг, престъпил закона, да бъде задържан или осъден. Но присъдата или решението за задържане е дело единствено и само на съдийския състав. Щом Цацаров е успял да убеди съда да постанови задържането, значи си е свършил добре работата.[/quote]

  От невежите другари...Цацаров прокурор, успял да убеди съда!?!
  Ти си най-интелигентният и съобразителен писач на герба?


 91. 91 Профил на Курт Деликуртев 662 галерии плюс X
  Курт Деликуртев 662 галерии плюс X
  Рейтинг: 1441 Неутрално

  Успешен старт, Цаца! Филибелий сме зад теб!

  http://www.panoramio.com/user/7617575?show=all , 660 ГАЛЕРИИ: 225 ЩУТГАРТ, 205 ПЛОВДИВ, 118 БЪЛГАРИЯ, 58 ЕВРОПА И 54 ГЕРМАНИЯ
 92. 92 Профил на Aleph
  Aleph
  Рейтинг: 409 Неутрално

  [quote#82:"avatar"]Щом Цацаров е успял да убеди съда да постанови задържането, значи си е свършил добре работата. Ако присъденото от СЪДА се е оказало несправедливо, вината е на тези, които НЕ СА си свършили добре работата - в случая - адвокатите на подсъдимия. С тези изкривени представи още дълго ще ви се смеят и в Европа, и по целия свят белий...[/quote]

  Цацаров не е убеждавал никого, а сам е написал въпросното определение за задържане под стража на Максим Савов, при грубо нарушение на закона, което се доказва от специфичната Цацарова лексика. Ако прочетеш самото определение на ПОС ще установиш наличието на следното твърдение:,, Както основателно приема и РайонниЯ съд, няма никакво съмнение относно това , че обвиняемият Савов е извършил престъплението грабеж" . Позитивното право и КРБ разпореждат:,, никой не може да бъде обвинен за виновен в извършване на престъпление без влязло в законна сила решение на съда." Правната теория определя , че обвинението се поддържа от прокуратурата, а не от съда, който трябва да решава въз основа на фактите , установени и посочени от страните и закона. В наказателното право има нещо, което се нарича: презумпция за невинност, която презумпция е фундаментална за разбирането и смисъла на наказателното право.

 93. 93 Профил на comandante vs либерални ентусиасти&корпократи
  comandante vs либерални ентусиасти&корпократи
  Рейтинг: 3186 Неутрално

  [quote#41:"petar_333"]Големанов, над него - предимно небе! Единствените му работодатели остават Законът,Общественият интерес и неговата Съвест! [/quote]
  Тъжно е ,но много малко са клетвоизменниците в новото време който небето или закона ги наказва !

  Обикновено живеят добре те , децата им и целия им род заедно с комшийките и шуранайките!


  Libertarianism is just anarchy for rich people
 94. 94 Профил на xm...
  xm...
  Рейтинг: 2545 Неутрално

  До коментар [#54] от "Inna":
  Не видях нито един пост, който да ме убеди, че Цацаров не става за Главен прокурор на Република България! Моите уважения къв всички тук пишещи, но посочете един смислен довод!
  ******************************
  Драга Инна,
  смислените доводи, както "за", така и "против", бяха доста докато течаха номинациите и "избора", с извинение.
  Сега, когато мандалото лопна, освен да изпсуваш - друго какво?
  Ако толкова се вълнуваш от доводи постфактум - Сотир Цветанов за мен не става заради манталитета му милиционерски и плътното му влизане в схемите с гербавата пасмина. Останалото, на което наблягат по медиите, е само следствие от тези две "характеристики" на Сотир Цветанов.

 95. 95 Профил на Aleph
  Aleph
  Рейтинг: 409 Неутрално

  [quote#82:"avatar"]Винаги някой прокур е един от хората, които стават причина един или друг, престъпил закона, да бъде задържан или осъден. Но присъдата или решението за задържане е дело единствено и само на съдийския състав. Щом Цацаров е успял да убеди съда да постанови задържането, значи си е свършил добре работата[/quote]

  Хахаха, бях пропуснал твърдението на дугаря невеж, който, очевидно, продължава да мисли, че Цацаров е бил прокурор по делото Савов, а не съдия, което е доказателство, че Цацаров твърде много е превишил пълномощията си и твърденията в определението за задържане под стража на М. Савов може да бъде схваната единствено , като прокурорска реч.

 96. 96 Профил на Ще върнем България в Европа
  Ще върнем България в Европа
  Рейтинг: 2176 Весело

  [quote#95:"Aleph"]Хахаха, бях пропуснал твърдението на дугаря невеж,[/quote]
  Дрогарят невеж твърдеше, че копията от изборните протоколи се признават в съда. Не му за първи път.

 97. 97 Профил на петро
  петро
  Рейтинг: 581 Неутрално

  А би трябвало народа да го закълне!
  Той всъщност ще се кълне пред разбойници, че ще ги пази от народа!
  Другият куриоз е, че самият той си призна за имотни измами!
  Какво да очакваме тогава от него при последния случай в Несебър?! Не е логично да вика "дръжте крадеца"! Даже ще е трагико-комично!

 98. 98 Профил на ot4eto
  ot4eto
  Рейтинг: 524 Неутрално

  Преди два дни Плевнелиев защити избора на Цацаров като обяви, че няма съмнения към процедурата и че новият главен прокурор "започва работата си с висока степен на обществено доверие".
  ---
  Питам се дали Плевенлиев живее в България или в магическата страна Нарния...а може би не си е взел хапчетата днес.

 99. 99 Профил на avatar
  avatar
  Рейтинг: 524 Неутрално

  Да, признавам, че се подведох и се извинявам за грешката. Но тя не променя казуса по същество - щом Цацаров, в качеството си на съдия, е постановил такава присъда, то значи, че прокурорът е предоставил необходимите доказателства, а адвокатите не са успели да ги опровергаят. Всичко останало са махленски приказки.

  ГЕРБ отново ще спаси България, РъБъ са проект на ДС
 100. 100 Профил на avatar
  avatar
  Рейтинг: 524 Неутрално

  [quote#97:"péro"]Той всъщност ще се кълне пред разбойници, че ще ги пази от народа[/quote]
  Кои са разбойниците и кой - народа? Ти ли си "народа"? Ако ти СИ, то аз, който не съм съгласен с мненията на невежи като теб, трябва ли да се откажа от принадлежността си към този народ? А защо ти не се откажеш, понеже си вечно недоволен търтей, който чака да го храня със своя труд, и да идеш да станеш част от някой друг народ, да видиш колко ги обичат там такива като тебе? Все любопитни въпроси, на които си заслужава да си отговориш...

  ГЕРБ отново ще спаси България, РъБъ са проект на ДС
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK