Две убийства, извършени от психично болни, разкри полицията във Велико Търново

Две убийства, извършени от психично болни, разкри полицията във Велико Търново

© Надежда Чипева, КапиталДве кървави убийства във Великотърновско разкриха криминалистите тази нощ. И двамата извършители са мъже с психични заболявания, съобщи БНТ.


Едната трагедия се разиграла в с. Драганово, където след пиянски запой 44-годишен мъж убил с жестоки удари в главата и тялото 42-годишния си приятел, а след това сам се прибрал в психиатрията, където се лекувал. Друг психично болен мъж заклал баща си, с когото живеел в павликенското село Лесичери.


Сигналът за убийството в горнооряховското село Драганово е подаден около 16 часа вчера. Трупът на 42-годишния Димитър е открит от майка му в дома на убиеца. Жената се притеснила, че синът й го няма повече от денонощие. Часове по-късно се оказало, че мъжът е бил убит от приятеля си, който е с тежки психични проблеми.
След убийството мъжът сам се върнал в психиатрията, където по-късно е задържан от полицията. Хората в Драганово разказват, че знаели за психичните проблеми на мъжа, защото често бил агресивен.


В шок са и жителите на павликенското село Лесичери. Късно снощи там след семеен скандал четиридесетгодишен мъж заклал баща си. Хората тук също знаели от години за психичните проблеми на съседа си.


След убийството мъжът отишъл в съседите и казал, че убил баща си.


И двамата извършители са задържани за 72 часа. Предстои да бъдат извършени психиатрични експертизи, които да докажат връзката между диагнозите и престъпленията. През целия ден никой от държавната психиатрична болница в село Церова Кория не пожела да коментира случаите, уточнява БНТ.

Ключови думи към статията:

Коментари (44)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на sss700431
  sss700431
  Рейтинг: 480 Разстроено

  Трагедия след трагедия.

 2. 2 Профил на lordcris
  lordcris
  Рейтинг: 659 Неутрално

  "И двамата извършители са задържани за 72 часа. "

  Толкова им стига. Да ги пускат час по-скоро, че да си довършат работата.

 3. 3 Профил на hodounski
  hodounski
  Рейтинг: 2467 Неутрално

  Няма никакви грижи за психично болните.Трябва само да се молим да не попаднем на някой,който няма пари за лекарства.

 4. 4 Профил на navy
  navy
  Рейтинг: 859 Любопитно

  Дневник помните ли на днешната дата / и още седмица/ миналата година , че всички журналисти бехте пощурели да пишете и да пишете,и да пишете.Ама тогава беше сензационно ,сега на кой му пука освен на роднините.
  Как един не сети да пита до къде стигнаха "разследванията " за смъртта на Мирослава за което май няма и образувано дело ?
  Ами има кого да питате,още повече има нов главен прокурор.

  Шлосер от ВМЕИ "Ленин" ТМММ - 8-ми разряд
 5. 5 Профил на 100 Рублей за Доллар
  100 Рублей за Доллар
  Рейтинг: 1208 Любопитно

  Върнахме се във времената на Тошо, тогава увийците бяха винати психично болни или се самоубиваха, а народната милиция стреляше във въздуха и все нацелваше някого в тила...

  Жуеш нагло ть1 хамон... Ах, как видно что шпион...!
 6. 6 Профил на ermahttt
  ermahttt
  Рейтинг: 381 Неутрално

  Еми така е като държавата е абдикирала от своите задължения и не са приведени в психиатрични медицински заведения от затворен тип болните хора.

 7. 7 Профил на boby1945
  boby1945
  Рейтинг: 854 Весело

  До коментар [#3] от "hodounski":


  То за кого ли има "грижа" в условията на Преход!!!

  И въобще Капитализъм, котенца, Парица, Царица, болните,бедните, нещастните не "занимават" строителите на капитализЪма!!!!

  Да се грижиш за лудите в психиатрията иска парета, а парета няма, това не ви е магистралка, нал тъй???

  Don't worry, be happy now! Boby said. ЕС е вреден за вашето здраве, дръпнете сиджимката овреме, да не плачкате като 1944 година....
 8. 8 Профил на Десен
  Десен
  Рейтинг: 1341 Неутрално

  Сигурно има масов убиец, а МВР топи разни психично болни колкото да отчете дейност.

  Не цъфтиш ли като цвете, гниеш като бурен.
 9. 9 Профил на BGman1
  BGman1
  Рейтинг: 648 Весело

  Единия е бил в ОК на БСП...това е показателно

  bigman
 10. 10 Профил на Гневник
  Гневник
  Рейтинг: 701 Гневно

  Отговорност носи българската държава и правителството. Правителството стои начело на изпълнителната власт в държавата. То е висш държавен изпълнителен орган или съвкупност от висши държавни изпълнителни органи. Правителството осъществява дейност по ръководство, направляване и осъществяване на държавната политика. То е висше държавно ръководство и на социалните процеси и отношения на територията на държавата. Правителството е тясно обвързано с политиката и с определянето на основните политически линии за ръководство и развитие на обществото в държавата. Държавното ръководство, осъществявано от правителството, е и политическо ръководство, което се реализира чрез държавните механизми и институции. Чрез правителството държавата функционира, създава, направлява планира, координира и контролира основните насоки на съществуването и развитието на обществото и отношенията в него. Правото на живот е основно и неотменимо право на всеки човек. То е закрепено в редица международни актове, закрепено е в българската Конституция и е доразвито в поредица от норми на вътрешното ни право. Правото на живот кореспондира пряко с правото на достойно съществуване и качествено здравеопазване. По отношение защитата на тези права са недвусмислени нормите на: чл. 12 от Международния пакт за икономически, социални и културни права (обн. ДВ бр. 43 от 28 май 1976 г.), а именно: "Държавите - страни по този пакт признават правото на всяко лице да постигне възможно най-добро състояние на физическо и душевно здраве. Мерките, които държавите - страни по този пакт ще вземат, за да се осъществи това право, трябва да включват и мерките, необходими за: ... d) създаването на условия, които да осигурят на всички медицинска помощ и медицинско обслужване в случай на болест"; чл. 13, т. 1 от Европейската социална харта (ревизирана) (обн. ДВ бр. 43 от 4 май 2001 г.), а именно: "С цел да осигурят ефективното упражняване на правото на социална и медицинска помощ договарящите се страни се задължават: 1. да осигурят необходимата помощ за всяко лице, което не разполага с достатъчно средства и което не е в състояние да си осигури тези средства със собствени сили или да ги получи от друг източник, в частност от обезщетения по схема за социално осигуряване, а в случай на болест - да му осигурят грижите, които се изискват от неговото състояние."; чл. 51, ал. 3 от Конституция на Република България (КРБ), а именно: "... лицата с физически и психически увреждания се намират под особена закрила на държавата и обществото." Чл. 51, ал. 3 от Конституцията създава задължение лицата с физически и психически увреждания да бъдат поставени под особена закрила на държавата и обществото. Държавата е длъжна да финансира гражданите с увредено здраве - чл. 52, ал. 2 от Конституцията .

 11. 11 Профил на Гневник
  Гневник
  Рейтинг: 701 Гневно

  [quote#9:"BGman1"]Единия е бил в ОК на БСП...това е показателно
  bigman
  [/quote] Това е просто глупав коментар, съжалявам. От глупав по-глупав...

 12. 12
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 13. 13 Профил на tam17540965
  tam17540965
  Рейтинг: 648 Гневно

  Явно това е последната директива на Цецо. Сто процента има още нощни напикавания от спомена за човчеца , обърнал боклуджийска кофа пред бронирания му екскорт.
  Алооу, ченгатата, вие пишете ,че в единия случя е имало пиянски запой , а в другия, семеен скандал.
  С това , че издавате подробности за евентуални версии за причините за случилото се преди всякакво разледване, не разбирате ли , че го опорочавате и комроментирате тези розследвания и бъдещи съдебни процеси.

 14. 14 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3455 Неутрално

  [quote#3:"hodounski"]Няма никакви грижи за психично болните.[/quote]

  Предполагам, че и останалите, дето са още по лудниците, ще ги изпишат, за да гласуват за Белене.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 15. 15 Профил на gripen
  gripen
  Рейтинг: 820 Неутрално

  В склада ми явно психично не добре човек крещеше и буйстваше. Обадих се на Бърза помощ, те ме посъветваха да звънна в психиатрията, от там ме насочиха към МВР. Дойдоха двама полицаи, по това време аз и един клиент едвам го удържаме притиснат към земята. Обясни на полицаите колко е велик, как всичко щял да взриви, взе и на тях да налита... сритаха го по глезените, кротна. Казаха му: ,,Момче, ти си пиян, изчезвай от тук.,, Тръгна си. Аз се отървах, а той е отишъл е да прави проблеми на някой друг. На полицаите не им се занимаваше да го водят някъде на лечение, да пишат и по най-лекия за тях начин си измиха ръцете.

  За Европа: бяла, християнска и силна!
 16. 16 Профил на Гневник
  Гневник
  Рейтинг: 701 Неутрално

  [quote#12:"BGman1"]това не е коментар а факт...[/quote]
  и да е факт, какво е значението на този "факт"...трагедия се разиграла...През целия ден никой от държавната психиатрична болница в село Церова Кория не пожела да коментира случаите, уточнява БНТ.

 17. 17 Профил на comandante vs либерални ентусиасти&корпократи
  comandante vs либерални ентусиасти&корпократи
  Рейтинг: 2661 Неутрално

  И двамата извършители са мъже с психични заболявания
  ______
  Лудите като им спрат би ти ви стават по-агресивни !

  Libertarianism is just anarchy for rich people
 18. 18 Профил на Mickey
  Mickey
  Рейтинг: 701 Неутрално

  Тази "статия" е пусната нарочно по всички "свободни медии" за да замаже и разводни жестокото убийство на пет-членното семейство от външни убийци.
  Пак поръчителите ще замажат следите на извършителите, както сме свидетели на всички убийства по времето на всички комунистически правителства до сега!

  Изгони КомуноЧенгесарския ГЕРБ - спаси България !!! (Ама, не ни натрисай другарите им от БСП пак ! )
 19. 19 Профил на lacrima
  lacrima
  Рейтинг: 434 Неутрално

  До коментар [#3] от "hodounski":

  [quote#3:"hodounski"]Няма никакви грижи за психично болните.Трябва само да се молим да не попаднем на някой,който няма пари за лекарства. [/quote]

  Лекарствата са им безплатни. Само да ги пият.

 20. 20 Профил на Гневник
  Гневник
  Рейтинг: 701 Неутрално

  Всеки ден по едно дете в България прави опит за самоубийство, двама възрастни успяват. Психични заболявания имат 10% от европейците, но 20 % от българите. По психично здраве сме на европейската опашка, а държавата нехае. http://www.legalworld.bg/show.php?storyid=23431
  http://www.legalworld.bg/forum.php?topicid=96491
  Петима души са намерени мъртви в жилището си в София, съобщиха от МВР. Сигнал в полицията е бил подаден снощи около 20,00 ч от съседи в блок 254 в столичния квартал "Гоце Делчев" и по първоначална информация става дума за семейна трагедия. Пристигналите на мястото полицаи са открили телата на 79-годишна жена, дъщеря ѝ на 54 г., зет ѝ на 55 г. и двамата ѝ внуци на 27 и на 22 години. Водеща версия на МВР е, че по-малкият внук, който имал психично заболяване, е избил семейството си, след което се е самоубил. Бащата на момчето е бивш служител на МВР и е имал законен пистолет в дома си, с който е извършено убийството, но по телата има и прободни рани. Майката пък е бивша служителка на военното министерство.

 21. 21 Профил на Mickey
  Mickey
  Рейтинг: 701 Неутрално

  Продължение на пост 18

  .... и разбира се форумните фуражки ще се впуснат с голи гърди да изпълняват поръчението да замазват издънките на господарите си .......за некоя пържолка , ъф корс.:–

  Изгони КомуноЧенгесарския ГЕРБ - спаси България !!! (Ама, не ни натрисай другарите им от БСП пак ! )
 22. 22 Профил на drakar65
  drakar65
  Рейтинг: 1341 Разстроено

  Жалко...
  Много станаха случаите напоследък...
  Каквито и да са причините за конкретните случаи, прави впечатление, че нарастват!

  Явно стреса, напрежението, несигурността...
  Хората стават несигурни в себе си...
  Дори и една не на място, безобидно казана дума предизвиква агресия!
  Не знам....
  Ама като общество въобще не отиваме на добро!

  “Сега е моментът да превъртим Рубикон-а” - Гай Юлий Ц... Аз-"Картаген трябва да бъде разрушен"!
 23. 23 Профил на Dr_Doolittle
  Dr_Doolittle
  Рейтинг: 1691 Неутрално

  До коментар [#20] от "latcho59":

  Барутни частици има САМО по ръцете на бащата. Айде стига като БНТ да се продължава със спрягане на сина с умствено изоставане след като този факт е решаващо достатъчно доказателство кой е стрелял и вече няма други валидни версии. Освен това, ако има виновен за занижените психиатрични грижи това е моментното правителство без значение кое е то в момента. Държавата са всички български граждани (и селяни) , а не държавното управление и не следва да се употребява в смисъл на виновен субект.

  http://www.flickr.com/photos/[email protected]/3712408729/
 24. 24 Профил на triton123
  triton123
  Рейтинг: 541 Неутрално

  "Две убийства, извършени от психично болни, разкри полицията във Велико Търново"
  Да живей Боко Масната Филия!!
  Мачкай,Бокоооо !!!

  Народът тотално психяса,а е на свобода...но в БГ-концлагера! След като се е стигнало дотам т.е. дотук-оттук нататък следва останалото...ей такива "новини'!!

  Мачкай,Бокооо!! Измачка и чаршафа,и телесата на тоя народец..изнасилването тече от десетилетия!!

 25. 25 Профил на Гневник
  Гневник
  Рейтинг: 701 Неутрално

  [quote#20:"latcho59"]Петима души са намерени мъртви в жилището си в София, съобщиха от МВР.[/quote]
  http://www.legalworld.bg/show.php?storyid=29398
  [quote#23:"Dr_Doolittle"]виновен за занижените психиатрични грижи това е моментното правителство без значение кое е то в момента.[/quote]Чрез правителството държавата функционира, създава, направлява планира, координира и контролира основните насоки на съществуването и развитието на обществото и отношенията в него.

 26. 26 Профил на Ogiigo
  Ogiigo
  Рейтинг: 1175 Неутрално

  Нещо не много позитивно започва тази година! Трагедия след трагедия, убийстово, след убийство!

  Колкото един предмет е по-кух, толкова повече шум вдига.
 27. 27 Профил на triton123
  triton123
  Рейтинг: 541 Неутрално

  [quote#3:"hodounski"]Няма никакви грижи за психично болните[/quote]

  Но за сметка на това има "грижи" армията им да расте,да расте ли,расте! Има "грижа" да нараства бройката им!
  Да му мислят нормалните,нелудите в България!!
  Примката се затяга....

 28. 28 Профил на Mickey
  Mickey
  Рейтинг: 701 Неутрално

  [quote#23:"Dr_Doolittle"]Барутни частици има САМО по ръцете на бащата.[/quote]
  Барутни частици могат вече да намерят където пожелаят! Виж как след няколко дена намериха "случайно" и куршум в момчето, за да измислисят друга версия след първото им безумие че момчето ги било убило.
  Цялата милиционерска инсценировка вони та се не трае!
  СЕМЕЙСТВОТО Е ИЗТРЕПАНО ОТ ВЪНШНИ ИЗВЪРШИТЕЛИ и поръчителите сега се опитват да ни омъглят! Не нам
  И тази статия е пусната за омъгляване.

  Изгони КомуноЧенгесарския ГЕРБ - спаси България !!! (Ама, не ни натрисай другарите им от БСП пак ! )
 29. 29 Профил на Гневник
  Гневник
  Рейтинг: 701 Неутрално

  [quote#23:"Dr_Doolittle"]Държаваа са всички български граждани (и селяни"Dr_Doolittle" , а не държавното управление и не следва да се употребява в смисъл на виновен субект.[/quote] Конституцията говори само за български граждани, а глава втора е "Основни права и задължения на гражданите"...Министерскят съвет съгласно чл. 105, ал. 1 от Конституцията като висш орган на изпълнителната власт ръководи и осъществява вътрешната и външната политика на държавата в съответствие с Конституцията и законите. При упражняване на тази дейност той се подпомага от административни структури, на които определя организацията и функциите.

 30. 30
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 31. 31 Профил на Øϰϰå Çҩßё
  Øϰϰå Çҩßё
  Рейтинг: 640 Неутрално

  какво следва. те тия са си в списъците на психичноболните, т.е. ще продължат да си лежат в психиатрията да се "лекуват".. т.е. кой ни пази нас от психари - никой.. подбирайте си приятелите, особенно ако сте във възраст, в която родителите ви вече не внимават с кого се събирате и излизате >>

  иронията е моята първа, втора и трета природа, аронията няма нищо общо
 32. 32 Профил на Mickey
  Mickey
  Рейтинг: 701 Неутрално

  До коментар [#31] от "Крала Бурми":

  И за теб се отнася предния ми пост!

  Изгони КомуноЧенгесарския ГЕРБ - спаси България !!! (Ама, не ни натрисай другарите им от БСП пак ! )
 33. 33 Профил на Øϰϰå Çҩßё
  Øϰϰå Çҩßё
  Рейтинг: 640 Неутрално

  До коментар [#32] от "Mickey":

  не те разбрах????????????

  иронията е моята първа, втора и трета природа, аронията няма нищо общо
 34. 34 Профил на Scorpi_4404
  Scorpi_4404
  Рейтинг: 605 Любопитно

  До коментар [#6] от "ermahttt":

  Държава е сбор от определен брой хора.
  В зависимост от това КАКВИ са хората,държавата придобива определен имидж...

  Опознай себе си...Нищо излишно.
 35. 35 Профил на Øϰϰå Çҩßё
  Øϰϰå Çҩßё
  Рейтинг: 640 Неутрално

  До коментар [#28] от "Mickey":

  че на кой му е припукало да избие цяло сем, живеещо почти мизерно в блок насред софия. алоууу мн филми гледаш, споко, няма заговор, няма илюминати, никой не ни избива, сичко си е ток, само ненормалниците се увеличиха... тва е

  иронията е моята първа, втора и трета природа, аронията няма нищо общо
 36. 36
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 37. 37 Профил на Mickey
  Mickey
  Рейтинг: 701 Неутрално

  До коментар [#35] от "Крала Бурми":

  Ако не знаех какво са работили майката и бащата и как се създаде българската икономическа и политическа система, и организираната престъпност, може би щях да ти се вържа НА ТАРИКАТЛЪЦИТЕ!
  Дори да са били(съвсем случайно) чесни хора но са знаели нещо и не са сътрудничили "по правилата" , куршума им е в кърпа вързан!
  Не ми дрънкай за филми, щото това е действителноста в БГ и всеки нормален мислещ човек я знае и вижда! А милицията оплетена винаги в кълчищата си- го доказва ясно!

  Изгони КомуноЧенгесарския ГЕРБ - спаси България !!! (Ама, не ни натрисай другарите им от БСП пак ! )
 38. 38 Профил на Гневник
  Гневник
  Рейтинг: 701 Неутрално

  [quote#30:"Mickey"]Семействот е избито от външни извършители и нито тази поръчкова "статия" , нито напъните ти и на другите форумни фуражки да я "коментирате" "сериозно" ще ви помогне да подведете мислещите хора![/quote]
  Според чл. 198, ал.1 от НПК обаче, "материалите по разследването не могат да се разгласяват без разрешение на прокурора" и никъде не се споменава, че Mickey Mouse може вместо тях да прави преценката кои материали могат да се разгласяват. Нещо повече, в ал. 2 се казва още, че "когато е необходимо, органът на досъдебното производство предупреждава срещу подпис лицата, които присъстват при извършване на действията по разследването, че не могат да разгласяват без разрешение материалите по делото и в противен случай носят отговорност по чл. 360 от Наказателния кодекс". Отговорността по НК пък се изразява в до една година затвор или пробация. Всъщност и вътрешният министър е пословичен с навика си да коментира досъдебни, а и съдебни производства, преди да има влязла в сила присъда, в повечето случаи - и без да търси разрешение от прокурор.

 39. 39 Профил на Mickey
  Mickey
  Рейтинг: 701 Неутрално

  [quote#36:"latcho59"] къде прочете мой коментар на тема петимата души [/quote]
  Писах че ти (форумната бригада) със "сериозните" ви обширни "коментари"и тази поръчкова статия са за омъгляване на жестокото убийство на семейството!
  Сега ясно ли ти стана! Или ти бе ясно от самото начало, но се правиш на умряла лисица .....за една пражолка?

  Изгони КомуноЧенгесарския ГЕРБ - спаси България !!! (Ама, не ни натрисай другарите им от БСП пак ! )
 40. 40 Профил на Mickey
  Mickey
  Рейтинг: 701 Неутрално

  [quote#38:"latcho59"]Според чл. 198, ал.1 от НПК обаче, "материалите по разследването не могат да се разгласяват без разрешение на прокурора" и никъде не се споменава, че Mickey Mouse може вместо тях [/quote]
  Викаш оплели са си кошницата господарите ти! Ма знам бе!
  Не става въпрос че убийците ще бъдат намерени (никога до сега в такива случаи поръчителите не издават извършителите)
  Въпроса е че сте нагли и искате да ни убедите в лъжите си и да ви повярваме на теб и господарите ти- поръчители!
  Е МНОГО ИСКАТЕ!

  Изгони КомуноЧенгесарския ГЕРБ - спаси България !!! (Ама, не ни натрисай другарите им от БСП пак ! )
 41. 41 Профил на Гневник
  Гневник
  Рейтинг: 701 Неутрално

  [quote#39:"Mickey"]за една пражолка?[/quote]
  Всеки съди по себе си за другите, Mickey Mouse.
  [quote#40:"Mickey"]Въпроса е че сте нагли и искате да ни убедите в лъжите си и да ви повярваме на теб и господарите ти- поръчители! [/quote]
  Който си дава вид, че много знае и е много способен, той нищо не знае и на нищо не е способен. Лао Дзъ, по-стар съвременник на Конфуций

 42. 42 Профил на triton123
  triton123
  Рейтинг: 541 Неутрално

  [quote#35:"Крала Бурми"]че на кой му е припукало да избие цяло сем, живеещо почти мизерно в блок насред софия. [/quote]
  на същите дето удариха търговския център в Ню Йорк...
  това са тъй наречените убийства за сплотяване на нацията(според психоакъла на едни висши извършители)..но "сплотяване" чрез стресирането и наплашването й!!
  Даже..даже и да не са ОНИЯ извърштелите..те са виновниците цели семейства вече да се изколват и избиват!!!
  Както Сталин,който не е убил лично никой(може би!),а е виновен и дал заповед за избиването и съсипването на милиони...
  Нежжжна революция?? напротив..няма по-кървава и с повече жертви и психарщина ГЕНОЦИД,при който всеки Божи ден се дават жертви,уж по малко,но редовно! Тая война в концлагера е най-кървавата и най-изродската...
  Но нали някои са с глави в пясъка...не чуват,не виждат,не усещат,не разбират!!!

 43. 43 Профил на Øϰϰå Çҩßё
  Øϰϰå Çҩßё
  Рейтинг: 640 Неутрално

  До коментар [#39] от "Mickey":

  само да ти разсеям параноята ще ти кажа че никой не им плаща, нито ме организира да пиша тук... можеш да ми разгледаш коментарите и ще ти стане ясно, че никого не подкрепям, най-малко полицията, да не говорим за политици.... но меко казано мнението ти по тази новина е опасно откачено... не знам... притеснявам се да не почнеш да избиваш невинни хора тия дни... внимавай

  иронията е моята първа, втора и трета природа, аронията няма нищо общо
 44. 44 Профил на Mickey
  Mickey
  Рейтинг: 701 Неутрално

  До коментар [#43] от "Крала Бурми":

  Не мога да твърдя със сигурност дали си от форумните фуражки или жертвите им, но методите ви са еднакви- като гледам как плашите хората с нормалните хора и ги изкарвате ненормални.

  Изгони КомуноЧенгесарския ГЕРБ - спаси България !!! (Ама, не ни натрисай другарите им от БСП пак ! )
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK