Клиниката за интензивно лечение в "Св. Анна" с ремонт за 800 000 лв.

Архив

© Цветелина Белутова, Капитал

АрхивКлиника по анестезиология и интензивно лечение в университетска многопрофилна болница "Св. Анна" в София е изцяло обновена. Основният ремонт за 423 хил. лева и новата апаратура за 377 хил. лева на собствени разноски ще бъдат представени днес в присъствието на министъра на здравеопазването Десислава Атанасова. 


В клиниката има нови реанимационни зали с модерни мултифункционални реанимационни легла, шкафове и колички. Нови са и приемните за посетителите и близките на пациентите, както и помещенията за спешна хемодиализа, манипулационните и залата за дезинфекция на анестезиологичните и реанимационните консумативи. 


Сградата е с изцяло обновена електрическа инсталация, водопровод, канализация, газова инсталация, противопожарна система и санитарни възли. Вратите вече ще се отварят автоматично, а подовете и стените са подплатени с антибактериални и противопожарни настилки. Инсталирани са климатици и система за видеонаблюдение на пациентите. 


Всичко, което трябва да знаете за:
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK