"Сега видяхме ли чудото, политически труп се съживява само с пистолет" (реакции в социалните мрежи)

Колаж от Facebook

© Facebook

Колаж от FacebookПостановка. Цирк. Сценарий. Театър. Това са най-често използваните определения в социалните мрежи Facebook и Twitter за инцидента с лидера на ДПС Ахмед Доган на националната конференция на партията вчера в НДК. Вълната от реакции онлайн започна минути след нападението и продължава и днес. Освен коментарите в 140 знака (туити) и статусите във Facebook няколко часа след случката вече се разпространяваха и колажи със стопкадъра от момента, в който Ахмед Доган вижда почти опрения до лицето му пистолет.


Един от най-разпространяваните от тях беше придружен от измислената реплика на лидера към ДПС: "По-близо ела, чоджумq не си в кадър."

Колаж от Facebook

© Facebook

Колаж от Facebook


"Смъртта не е за всеки, изкуството на фарса също"
"Без куршум няколко заека" - така изглежда драматичната конференция на ДПС, обяснена в един туит или в друг кратък въпрос от Facebook: "Има ли филм, в който сценаристът да играе и главния герой." Или че Ахмед Доган е променил статуса си от "Untouchable to Touch and Go" (от англ. - от "недосегаемия на докосни и изчезвай").


По-дълга версия на събитията (на Борис Митов) звучи така: "Да обобщим: Октай "напада" Ахмед с празен газов пистолет. Ахмед моментално го обезоръжава, вместо да изпадне в логичен ступор и ужас. ДПС-арите в хор коментират, че пистолетът е засякъл и само Аллах е спасил лидера им. Никой не знае/не казва защо за пръв път няма скенери на входа. НСО няма компетенции, МВР няма отговорности, а фирмата на Киро Радев няма ангажименти. Накрая Доган е непокътнат и усмихнат, втората част на доклада му е увенчана с неповторим съспенс, а както обикновено, МВР психолозите мислят, че нападателят просто търсел самоизява... Да, бе... И един мармот завиваше..."


Британският посланик в България Джонатан Алън също коментира в Twitter: "Чувам, че някой атакува г-н Доган. Надявам се, че той се чувства добре. Демокрация значи спорове, но с думи и идеи."


Тук събираме малка част от интересните, иронични, провокиращи кратки коментари от мрежата без никаква претенция за изчерпателност (някои от авторите са представени само с малките им имена - бел. ред.).


Когато без други доказателства се заключава, че атентатът е някаква политическа игра, означава, че без други доказателства могат да се правят заключения, че всичко, което се случва, е някаква политическа игра - и така да се предпоставят заключенията пред фактите. А това си е баш признание, че нищо не разбираш от нещата, които се случват около теб.
Vasil


Абе знаехме, че нещо интересно ще се случи на конференцията на ДПС, ама чак толкова... Достойно е за Уди Алън, той умее да прави от най-големите шаблони филми.
Христо


Добре, де... защо не го направиха да изглежда малко по-правдоподобно. Защо не му дадоха боен пистолет, който да "зесече" - така и така са се погрижили да няма скенери примерно... и защо нападателят не е българин? Оценка: 4+! Следващият път - повече!
Но най-много ми хареса да видя как Доган "обезвреди" двуметровия си нападател, в чиито очи се четеше истински ужас от бързата реакция на Сокола. Другото симпатично беше как, след като въпросният двуметров "убиец" падна, сърдитите старчета от първите редове станаха на бой, естествено - след редица задушаващи тръшвания и скачайки трупешката върху престъпника, го направиха на салата.
Да обобщим ситуацията: Нападнат бе само нападателят! : ))
ех... предизборна атмосфера!

Esc Arinna


Една театрална оставка на Доган щеше да ми е далеч по-интересна от един театрален опит за атентат, така че чакам да ми се доизтегли и се отдавам на Fringe - там поне е сигурно, че ще са пипнали финалито като хората.
Adelina


Каквато държавата, такива и атентаторите. Хем менте, хем празно.
Victor


- Камера?
— Работи!
— Първи кадър, първи дубъл...
— Екшън!!!

Асен Генов

Колаж от Facebook, коментар от Twitter - And the Oscar goes to...Dogan @StephanShtereff

© Facebook

Колаж от Facebook, коментар от Twitter - And the Oscar goes to...Dogan @StephanShtereff


Наръчник как да си направите политически цирк в 10 прости стъпки:
1. Пускате слух, че лидерът ви ще се откаже от софрата, която 24 години е опосквал.
2. Медиите се хващат за него и за нула време го разпространяват.
3. Така вече си имате осигурено огромно медийно присъствие на националната конференция, която иначе щеше да отрази само Сашо Диков по скайп.
4. Осигурява се пистолет без пълнител на криминално проявен член на партията за предстоящото шоу.
5. Криминално проявеният притичва 20-30 метра в претъпканата зала, сигурно и си подсвирква песента на "Аеросмит" Jane's gotta gun.
6. Кандидат-убиецът, вместо да го гръмне от разстояние, отива до главата на политическия лидер и цъка няколко пъти с празния пистолет.
7. Лидерът се изявява като нинджа, избива пистолета-играчка от ръката на "похитителя" си, камерите снимат всичко на живо.
8. Полудялата и зомбирана тълпа налита като потеря преди 150 години и крещи "Убийте гяура".
9. Личният пинчер на лидера, леко олисяващ човечец на средна възраст, започва да говори за етническа нетърпимост и агресия срещу партията.
10. Имате като резултат мобилизиране на зомбирания електорат.
На печелившите - честито! Сега видяхме ли чудото, политически труп се съживява само с пистолет
.
Ivan Oprenov


Брех. Жената, която (до)прочете речта на Доган, сякаш беше репетирала цяла седмица. Знаеше всяка пауза и фраза и дори поглеждаше към публиката. Чудя се дали в самата реч има сценични бележки [атентатор нахлува на сцената; 30 минути антракт].
Dimiter Kenarov


Реакция срещу реакцията


Хората се възмущават и от грубата реакция на делегатите, които удряха нападателя, след като той беше повален, както и дискусия за излъчването на тези кадри.


Бре, що дебели и мастити господа в костюми и вратовръзки са се струпали над горкото момче! Маат яко казачок върху него и като нищо ще го претрепят на място... Бре, каква ярост, каква агресия, какви Човеци!
Николай


От обзора на сайта "Неновините":
Мигновената намеса на служители на НСО и делегати на ДПС осуетиха плановете на Октай Енимехмед да прекъсне речта на Доган за по-дълго, като повалиха невъзпитания 25-годишен студент от УАСГ и нападнаха дразнещата цялост на тялото му с ритници и юмруци. Правото на носене на долни гащи от страна на дръзкия младеж също му бе отнето от смели и достолепни господа. Предложения за орден "Стара планина" заваляха, като Доган успокои застъпниците си, че тези с най-много ритници със сигурност ще получат, тъй като той разпределял порциите от медали.

Протестирам срещу излъчването на боя по какви ли не телевизии, вече не помня по кои го гледах и не искам да го срещам повече никъде!!! Обичам да гледам английски футбол, Висшата лига, футбол е, става въпрос за много пари, но когато се разгорещят, камерата веднага е отместена встрани. За да видиш мелето, трябва да си на стадиона... ако си отишъл заради това, гледай, а после познай какви са наказанията за всички участвали. Бой по време на мач не се излъчва! Това е закон. Синът ми е на 4 години, пуснал съм му "Джим Джем". Тази седмица ще гледаме само детско и мачове - английски!!!
Борислав

Колаж от Facebook , който представя случая, като свързан със сериала "Под прикритие" - на горната снимка мафиотския бос Иво Андонов дава задача

© Facebook

Колаж от Facebook , който представя случая, като свързан със сериала "Под прикритие" - на горната снимка мафиотския бос Иво Андонов дава задача


НСО на прицел


Първоначалната информация беше, че Национална служба охрана (НСО) е трябвало да се грижи за сигурността вътре в залата, докато МВР е отговаряло за района около НДК. Това беше заявено и от вътрешния министър Цветан Цветанов. Впоследствие стана известно, че за сигурността е трябвало да се грижи фирма на бившия шеф на НСБОП ген. Кирил Радев, който днес също обясни, че те отговаряли само за част от охраната, но не и в залата.


В социалните мрежи обаче реакциите на охраната не бяха пощадени.


Защо пък шефът на НСО трябва да подава оставка? По-правилно е да я искат от ректора на НАТФИЗ.
Constantine Bachvarov


НСО нито Доган, нито нападателя опазиха и задължително трябват оставки.


Обществената реакция би могла да бъде масово бдение със свещи пред НС, с искане за незабавна оставка на парламент, правителство и президент - и да не свършва, докато не бъде постигнато.
Асене, давай, брат, организирай го, докато желязото е горещо. Така или иначе правят глупости, когато заседават, та после протестирате... дай в аванс този път, и с по-голям размах. Стига цирк!

Angel

Във Facebook още преди официалната информация се появи и колаж, който показва, че пистолетът е бил без пълнител. По-късно от СДВР наистина обясниха, че той не е бил намерен.

© Facebook

Във Facebook още преди официалната информация се появи и колаж, който показва, че пистолетът е бил без пълнител. По-късно от СДВР наистина обясниха, че той не е бил намерен.


- Какво ще кажете за реакцията на НСО? - попитали Октай.
- Бързи бяха - отвърнал той. - Ако не бяха те, можеше и да забременея! И... шест часа никой не е обвинил Костов
.
Славимир


След като станаха ясни детайли за пистолета и куршумите, Любен Дилов написа във Facebook: Многострадалният български преход. Тури му сол и... технически пипер!


И все пак ...


Из турската преса: Пишман бабаит с кьорфишек пищов бастиса гьонсурат политик. Бая кютек, бол сеир, хептен уйдурма.
Антони де ла Реа


Айде бе, почти шест часа, още никой не е обвинил Иван Костов.
Никола Пенев


Из туитър се носят призиви "Дайте на човека втори шанс, всеки може да сбърка":-))
Eva Stoeva


bТВ ще съдят ДПС, нарушили им монопола на турските сериали. Така е честно.
@volandil


следващия опит за покушение срещу Доган ще е по-сериозен - с меч от междузвездни войни купен от магазин за играчки
therealgenadi


new age-а дойде и се случват невъзможни неща - Доган се оттегли, макар и формално, а Костов и Надежда пак се събраха, макар и формално.
philippa_rd


Очаквайте днес bTV да възстановят сигнала към "Булсатком", за да може да гледаме нападението срещу лидера им Ахмед Доган.
gminchev


За вместо финал още един разговор от Facebook:


Dian Morkin
Как да убиеш хидроинженер с пипер!?
Christo Komarnitski
Воден пистолет си трябва...


Всичко за атаката срещу лидера на ДПС четете в топ темата "Нападението срещу Доган"


Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (153)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1595 Неутрално

  Да дадем и заслуженото на разследващите органи, и лично на Цвъки, които откриха три патрона в пистолет без пълнител.
  Трябва да поработят върху актьорската игра обаче.

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 2. 2 Профил на Grizacha ot Razgrad
  Grizacha ot Razgrad
  Рейтинг: 583 Весело

  Из турската преса: Пишман бабаит с кьорфишек пищов бастиса гьонсурат политик. Бая кютек, бол сеир, хептен уйдурма." Нямам думи.

 3. 3 Профил на Рубиконан от Балъкимерия
  Рубиконан от Балъкимерия
  Рейтинг: 1316 Неутрално

  Макар и бидейки относително социално-мрежово-непрофилиран фосил, не мога да не се възхитя, че съм сънародник на авторите по-горе... Ако някога компютрите изядоха СССР, а в по-ново време докараха "арабска пролет" (макар и с цялата й противоречивост), може би у нас пък ще подложат динена кора на агентурното мракобесие...

 4. 4 Профил на Dante
  Dante
  Рейтинг: 636 Весело
 5. 5 Профил на salvador
  salvador
  Рейтинг: 688 Весело

  Поне хумор и ирония не ни липсват!Ама то в цялата тази помия, комай това е единственото средство, за да не вземеш една тояга и в парламента - кой където свариш!

  Комунистите са опасни за нашето здраве!!!
 6. 6 Профил на Митко Василев
  Митко Василев
  Рейтинг: 628 Весело

  HOMO RITNICUS - Човекът депесар

  това, че казваш даден факт, не означава, че непременно го харесваш. въпреки че за 95% от аудиторията значи точно това
 7. 7 Профил на 1_chrome.
  1_chrome.
  Рейтинг: 1263 Весело

  Не знаех, че бившите кадри на ДС са вземали уроци по театрално изкуство!

 8. 8 Профил на 442
  442
  Рейтинг: 1228 Неутрално

  Такава смърт за Доган се е видяла прекалено лека на Аллах. Приготвил му е по тежка.

 9. 9 Профил на leon12
  leon12
  Рейтинг: 1316 Весело

  До коментар [#2] от "mentra65":
  Бря! И вестник "Сега" ли купиха, бре? Вчера го постнах тва там, ама не помня откъде по копнах, трябва да с се ъпдейтвам малко..

 10. 10 Профил на pipon
  pipon
  Рейтинг: 419 Неутрално
 11. 11 Профил на bta
  bta
  Рейтинг: 1316 Неутрално

  Е това на ББ трябваше да го направят.
  Тогава нямше нужда да има от нсо.

 12. 12 Профил на Lady Zeppelin
  Lady Zeppelin
  Рейтинг: 1316 Неутрално

  Човекът е човек, когато се смее.
  Чувството за хумор и самоирония е спасило българите през вековете.

  Je suis Charlie. Fluctuat nec mergitur.
 13. 13 Профил на Irina
  Irina
  Рейтинг: 1316 Весело

  Ха ,ха ,Дневник-евала!!!

 14. 14 Профил на Grizacha ot Razgrad
  Grizacha ot Razgrad
  Рейтинг: 583 Весело

  До коментар [#9] от "leon12":

  СПОКО,аз го копирах,защото ми се видя много смешно.

 15. 15
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 16. 16 Профил на сидер
  сидер
  Рейтинг: 3569 Неутрално

  Майтап бе Уйли, майтап.

 17. 17 Профил на Geoimg
  Geoimg
  Рейтинг: 698 Разстроено

  Когато Държавата е потайна и не си върши работата, тръгват много слухове и всички са верни(може би)!?

  *Лауреат на Нобелова награда! ГРАЖДАНИН! БЕЗПАРТИЕН!!!
 18. 18 Профил на cucing
  cucing
  Рейтинг: 636 Неутрално

  Три патрона в пистолен без пълнител - ха, хе това може да го кажеш само на малките деца и такива, които си нямат понятие от оръжие.
  И къде са били - един зад друг в цевта.
  Брях, сигур за тва е засякло пищачето!

  ура и да живей!!!
 19. 20 Профил на ministry
  ministry
  Рейтинг: 374 Весело

  Ментак "атентатор" с турски газов пистолет -МЕНТАК (като самите тях де)

 20. 21 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3584 Неутрално

  Може да се каже, че в огромното си мнозинство реагираме напълно адекватно на бездарната туска сапунена драма.

  Много се надявам вдъхновителите на тази провокация да ускорят в глупостта си политическата смърт на ДПС.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 21. 22 Профил на TED (moderator är en faggot)
  TED (moderator är en faggot)
  Рейтинг: 595 Неутрално

  Дааам! Добре че е интернет! С тези прогнили корумпирани парцали, които смеят да се наричат журналисти като Велева и тн., с добавка на купени медии, щеше да излезе че "въх бащицата на нацията щели да очистят" А Цвинокио и МВР за пореден път ме разбиха - 3 патрона в пистолет без пълнител.

 22. 23 Профил на Captain Shakespeare
  Captain Shakespeare
  Рейтинг: 535 Весело

  Мастити с дългодишен стаж доносници с подкрепата на бивши ченгета реализират предизборен мюзикъл "Ще леем кръв за загубената демокрация /ножа, сиренето и баницата/.
  Вероятно епизод първи от сериала "ДПС се бори за демокрация".
  Епизод втори : намесва се хора на Песоглавците, а в миманса е цялата т.н. Политическа класа, която припява "искаме властта" ..
  Дежавю, само дано обръчите да издържат и да не се скъсат...

  Правильно говорил Гоголь "В России две беды — дураки и дороги" причём первых ну очень много!!
 23. 24
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 24. 25 Профил на bette
  bette
  Рейтинг: 740 Неутрално

  До коментар [#15] от "alex_bucephalus":

  maan, this is not funny

  това е индуска мантра, с която се бъзикаш

  имай малко уважение към индийските религии

 25. 26 Профил на DirtyBastard
  DirtyBastard
  Рейтинг: 384 Неутрално

  "Когато без други доказателства се заключава, че атентатът е някаква политическа игра, означава, че без други доказателства могат да се правят заключения, че всичко, което се случва, е някаква политическа игра - и така да се предпоставят заключенията пред фактите. А това си е баш признание, че нищо не разбираш от нещата, които се случват около теб." Васил

  Супер изказване, Васко, но колко ли ще се замислят в чия вода мелница наливат, като скачат с готовност при всяка провокация?

 26. 27 Профил на Irina
  Irina
  Рейтинг: 1316 Весело

  [quote#24:"alex_bucephalus"]КОЕ МУ Е ЕВАЛАТА НА ДНЕВНИК? [/quote]
  Развесели ме. Не го вземай навътре ,давай го по-весело...

 27. 28 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1595 Неутрално

  До коментар [#21] от "dodge_ram":

  Проблема е, че тази евтина сапунка не е насочена към нас, а към техните избиратели, които са доказано малоумни и манипулируеми и ще се вържат.

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 28. 29 Профил на alex_bucephalus
  alex_bucephalus
  Рейтинг: 583 Весело

  До коментар [#13] от "Irina":

  "... само влез и ВИЖ," исках да кажа...

  Грешка, от бързане... Прощавай!

 29. 30 Профил на Белю Пушилката
  Белю Пушилката
  Рейтинг: 426 Разстроено

  До коментар [#28] от "Тони!": Де да беше така, търсят си малоумен повод за повече претенции.

 30. 31 Профил на Bicho Raro
  Bicho Raro
  Рейтинг: 1316 Весело

  [quote#1:"Тони!"]Да дадем и заслуженото на разследващите органи, и лично на Цвъки, които откриха три патрона в пистолет без пълнител.[/quote]

  Оскар за технически ефекти! Като се разчуе новината оръжейните компании ще се бият коя да назначи Октайчо - такъв технически гений всеки ден не се ражда - да напъхаш три патрона в пистолет без пълнител! Лошото е само, че нито един от тях не е гръмнал, ама няма значение - дребен технически дефект, който лесно може да се отстрани.

  "Tolerance is a crime when what is tolerated is evil or sin" - Thomas Mann
 31. 32
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 32. 33 Профил на тулса
  тулса
  Рейтинг: 2639 Неутрално

  [quote#6:"Митко Василев"]HOMO RITNICUS [/quote]
  Борбата за правата и свободите изискват и.. къчове
  чат пат.

 33. 34
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 34. 35 Профил на Bicho Raro
  Bicho Raro
  Рейтинг: 1316 Весело

  До коментар [#19] от "murttle":

  Ахаха.... велико!

  "Tolerance is a crime when what is tolerated is evil or sin" - Thomas Mann
 35. 36 Профил на Чардо
  Чардо
  Рейтинг: 1316 Неутрално

  """ "Сега видяхме ли чудото, политически труп се съживява само с пистолет" ""
  ================================

  +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  Вярвам, Господи, помогни на моето неверие! Марко гл.IХ,ст.24
 36. 37 Профил на genek
  genek
  Рейтинг: 376 Неутрално

  Кой има полза от така наречения атентат...
  Който трябва да консолидира разбрицаната си групировка.
  Който иска да бетонира позицията си като задкулисен кукловод.
  Който търси подкрепа отвън, защото вътрешната му намалява...
  Който се опитва да уязви властта с демонстрация на некадърността й /което е така, де!/...
  Който подготвя позициите си за изборите - сега може да плаши Борисов с подкрепата на Станишев, и Станишев с ориенталската "вярност"...
  Който действа по анадолски поусукано и с далечен прицел...
  Който пробва да пооцвети избледнелия си образ с някоя героична постъпка...
  Който може, има начин и метод, да въздейства върху "атентатора" и семейството му...
  ГЕРБ?
  Ако ставаше дума за директно действие, с резултат...Може би.
  Защото за тях е важен резултатът. В момента.
  Други действат хитро, бавно, с далечен прицел, с разширен обсег.
  ДПС...
  И по-специално - тесният кръг Доган, Местан, Хюсменова и може би още един-двама най-много...
  Не бих изключил турското разузнаване. С двоен прицел - лек намек към Доган и заместника му. Удар върху България в световното обществено мнение.
  Но МИТ като участник, помощник...В един непряк удар, с възможност за последващо развитие...
  /повече утре в блога/

 37. До коментар [#33] от "тулса":
  [quote#33:"тулса"]Борбата за правата и свободите изискват и.. къчове
  чат пат.[/quote]

  Както се казва: со кротце, со благо и со малце кючек, пардон ... кютек.

  "Не прекалявай с борбата, най-хубавите неща се случват неочаквано." Габриел Гарсия Маркес
 38. 39 Профил на gabarkov
  gabarkov
  Рейтинг: 628 Неутрално

  [quote#22:"The_Fly"]А Цвинокио и МВР за пореден път ме разбиха [/quote]
  Що бе, Цвинокио нали вчера каза че ако някой искал да убие Доган, щял да си купи истински пистолет. На другите му глупости сме свикнали вече.

 39. 40 Профил на maroki
  maroki
  Рейтинг: 426 Неутрално

  До коментар [#22] от "The_Fly":

  Някой да е казал,че патроните били в пистолета.

 40. 41 Профил на Дон Кихот
  Дон Кихот
  Рейтинг: 1696 Неутрално

  До коментар [#24] от "alex_bucephalus":

  "САМО ВЛЕЗ УТРЕ В ДНЕВНИК И ВИШ КАК ВСИЧКИ НАШИ КОМЕНТАРИ ЩЕ БЪДАТ ИЗТРИТИ, А НИЕ ВСИЧКИ БАННАТИ ПОНЕ ЗА СЕДМИЦА, АКО НЕ И ЗАВИНАГИ!"

  "Дневник" има много кусури, но и ние не трябва да прекаляваме с отрицанията и да пресоляваме супата. Още не е стигнал дотам, според мен такова обобщение е пресилено.

 41. 42 Профил на girl power
  girl power
  Рейтинг: 1001 Весело

  Много моля някой да направи колаж с този елемент:

  http://www.razzies.com/images/award_picl.jpg

  Самотата обливаше сърцето ми
 42. 43
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 43. 44 Профил на TED (moderator är en faggot)
  TED (moderator är en faggot)
  Рейтинг: 595 Неутрално

  До коментар [#40] от "maroki":

  Да, МВР и Цвинко

 44. 45 Профил на yokicha
  yokicha
  Рейтинг: 528 Неутрално
 45. 46 Профил на Дон Кихот
  Дон Кихот
  Рейтинг: 1696 Весело

  "Сега видяхме ли чудото, политически труп се съживява само с пистолет"

  Целият преход е осеян с политически трупове, затова горното чудо е валидно за всеки период от него. С други думи, този израз е достоен за цитат на прехода.

 46. 47 Профил на Едно_Българче
  Едно_Българче
  Рейтинг: 583 Весело

  Липсва само: "Ако бяхте абонати на VOYO можехте да видите видеото от атентата една седмица по-рано"

  Fortuna favet fortibus!
 47. 48 Профил на Чардо
  Чардо
  Рейтинг: 1316 Неутрално

  До коментар [#24] от "alex_bucephalus":


  [quote#24:"alex_bucephalus"], А АВТОРИТЕ ИМ БАННАТИ![/quote]
  ================================

  За един от всичките , този на Де Ла Реа е от наш суфорумец
  и днес му го четох поста .

  Вярвам, Господи, помогни на моето неверие! Марко гл.IХ,ст.24
 48. 49 Профил на Alarmstufe Rot
  Alarmstufe Rot
  Рейтинг: 4769 Неутрално

  До коментар [#47] от "Едно_Българче":

  ++++ Добре!

  Няма да отговарям на всяка идиотщина на подполковник Грънчаров
 49. 50
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 50. 51 Профил на leon12
  leon12
  Рейтинг: 1316 Любопитно

  [quote#25:"bette"]това е индуска мантра, с която се бъзикаш [/quote]
  Мисля, че не се бъзика с мантрата точно. Използувал е много сполучливо само формата, струва ми се. Доста сполучливо, при това, не мислиш ли?

 51. 52 Профил на leon12
  leon12
  Рейтинг: 1316 Весело

  До коментар [#47] от "Едно_Българче":

  Хахаха, утрепа рибата, вее+++++++

 52. 53 Профил на gabarkov
  gabarkov
  Рейтинг: 628 Неутрално

  [quote#40:"maroki"]Някой да е казал,че патроните били в пистолета. [/quote]
  Ами предполага се ако някой решил гръмне някого, АМА НАИСТИНА (не на ужким) той да е въоръжен с истински пистолет. И да има ИСТИНСКИ патрони в пълнителя, и пълнителя да е в пистолета.

 53. 54 Профил на SStan
  SStan
  Рейтинг: 456 Неутрално

  Сега го гледаме от смешната страна, ....но вчера си беше страшно!!! .....Особено, когато ритаха и биеха безмилостно!!! Ако сме правова държава съд за всички "делегати", участвали в кървавото меле, предавано на живо!!!

 54. 55 Профил на Чардо
  Чардо
  Рейтинг: 1316 Неутрално

  До коментар [#50] от "alex_bucephalus":


  [quote#50:"alex_bucephalus"]Кой пост? [/quote]
  =========================  Цитата го взех от тази сттия, но днес го четох под една от статиите по ЦИРКА :

  """ И все пак ...

  Из турската преса: Пишман бабаит с кьорфишек пищов бастиса гьонсурат политик. Бая кютек, бол сеир, хептен уйдурма.
  Антони де ла Реа """

  Вярвам, Господи, помогни на моето неверие! Марко гл.IХ,ст.24
 55. 56 Профил на vagabond66
  vagabond66
  Рейтинг: 1924 Любопитно

  -Под заплахата, все по-малко и по-малко хора да гласуват, понеже не виждат смисъл, кукловодите "измислят" разни планове за да "подпалят" искрата им отново ! За избирателите на дпс -успяха! -Сега всички, които са се "усъмнили" в добротата на ДПС И Доган ще се юрнат да защитават "демокрацията" на всякакви избори ! -Аз съм в очакване сега, какви филми ще ни предложат другите партии и коалиции ! - И при тях има огромен отлив от "привърженици", та ще им се наложи и те да ги активизират !

 56. 57 Профил на nicoleta
  nicoleta
  Рейтинг: 1316 Весело

  [quote#47:"Едно_Българче"]Липсва само: "Ако бяхте абонати на VOYO можехте да видите видеото от атентата една седмица по-рано"

  Fortuna favet fortibus![/quote]
  ++++ супер си го казал.

 57. 58 Профил на gabarkov
  gabarkov
  Рейтинг: 628 Неутрално

  [quote#50:"alex_bucephalus"]То напоследък Дневник има навика да изтрива постовете на онези, които говорят прямо и назовават нещата с истинските им имена... [/quote]

  И да толерира постовете на обиждащите България и българите, като онзи турчин, Галата.

 58. 59 Профил на alex_bucephalus
  alex_bucephalus
  Рейтинг: 583 Весело

  До коментар [#55] от "Чардо":


  [quote#55:"Чардо"]Из турската преса: Пишман бабаит с кьорфишек пищов бастиса гьонсурат политик. Бая кютек, бол сеир, хептен уйдурма.
  Антони де ла Реа """
  [/quote]

  Да го беше бастисал поне!

  Ама патлакът засече!

  Жалко, Чардо, жалкоооо!

  Иначе - хуморът е чудесен!

  Ти "Сакъз" и Шмъркан...

  Албенджи и Рачкур!


 59. 60 Профил на istorika
  istorika
  Рейтинг: 636 Неутрално

  Потурланковците се взеха на сериозно и забравиха в коя държава и между кой народ живеят!

  ПО СЕРИАЛИТЕ ЩЕ ГИ ПОЗНАЕШ!

  Аз знам много малко.
 60. 61 Профил на sto67nes
  sto67nes
  Рейтинг: 1279 Неутрално

  ...........................

  Не питай управника,защо е простак,попитай себе си,защо е управник!
 61. 62 Профил на Чардо
  Чардо
  Рейтинг: 1316 Неутрално

  До коментар [#42] от "girl power":

  БРАВО !
  До сега само аз убеждавах форумците , че Ахмедаа не е за Оскар ,
  а за МАЛИНКИ и то за сценарий , продуцент , режисура и артистИ .

  Вярвам, Господи, помогни на моето неверие! Марко гл.IХ,ст.24
 62. 63
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 63. 64 Профил на Чардо
  Чардо
  Рейтинг: 1316 Неутрално

  До коментар [#59] от "alex_bucephalus":

  "" Ама патлакът засече! ""
  =======================

  Това съм го писал под една друга статия за ЦИРКа ::


  Чардо
  Рейтинг: 5020
  Неутрално
  6516:20 20 яну, 2013 До коментар [#29] от "shileto":

  Доста от газовите пистолети имат един и същ кусур :
  ако първоначално пълнителя не е зареден с всички възможни патрони които може да побере , че в някои случаи и да вкараш и патрон в цевта,
  То патлачетата дават именно този дефект , защото патрончето , по-точно гилзата е къса и застава малко напреко и ни напред , ни назад.
  И този кусур го правят почти всички газови , които са копия на бойни .
  Вярно , че проектираните и конструираните още на дъската като газови го нямат този кусур , но са и по-съпи.
  И това идва от разликата между двата патрона :
  бойния освен гилза си има и куршум и той именно подвежда патрона да влезе в цевта ,
  а газовия патрон е само една гилза , няма куршум и е къс !  Вярвам, Господи, помогни на моето неверие! Марко гл.IХ,ст.24
 64. 65 Профил на nicoleta
  nicoleta
  Рейтинг: 1316 Любопитно

  До коментар [#31] от "VеnRus 2008":

  Компанията производител на пистолета трябва веднга да го изтегли от пазара.Да вземе че да засече не един път ,а ми два пъти.

 65. 66 Профил на Едно_Българче
  Едно_Българче
  Рейтинг: 583 Весело

  До коментар [#52] от "leon12":


  До коментар [#57] от "nicoleta":

  признавам си,че не е мое творение, просто това беше най-разпространяваното мнение във facebook и в доста групи го видях...просто допълних списъка на Дневник

  Fortuna favet fortibus!
 66. 67 Профил на Чардо
  Чардо
  Рейтинг: 1316 Неутрално

  До коментар [#59] от "alex_bucephalus":

  Само да добавя , че този кусур е известен на всички СЕРИОЗНИ оръжейници !

  Вярвам, Господи, помогни на моето неверие! Марко гл.IХ,ст.24
 67. 68 Профил на Александър Йорданов
  Александър Йорданов
  Рейтинг: 1037 Весело
 68. 69 Профил на Вячеслав Атанасов
  Вячеслав Атанасов
  Рейтинг: 838 Неутрално

  Всички коментари са много забавни.А ето и един сериозен коментар от сериозен държавник:/Цитирам без редакция/
  "Покушението срещу г-н Ахмед Доган е възмутителен акт, който трябва да бъде недвусмислено осъден от цялото ни общество. Всякакви опити от отделни среди да бъде омаловажавам, с етикет за инсценировка, или превръщайки извършителя му в герой, са цинични и вредят на демокрацията у нас.
  Преди всичко трябва да сме благодарни, че нямаше фатален край, въпреки че картината, която наблюдавахме беше покъртителна и за жалост точно тя „обиколи” света.
  Анализирайки случилото се, трябва да си дадем сметка, че подобни опити за покушения, не са изключени дори в страни с дългогодишни демократични традиции като САЩ, Швейцария, Великобритания. Примерите за съжаление съвсем не са малко и са част от проявите на колективна лудост и агресия, които изглежда са заразителни. В глобалния свят, в който живеем, и от който сме част и ние, не можем да очакваме да бъдем защитени от подобни прояви. Още повече, когато става въпрос за високопоставени обществени личност като г-н Доган.
  В същото време, може би станахме свидетели на възможния ефект от дългогодишната сатанизация и превръщането във враг на политическия опонент.
  За жалост, случилото се засенчи един много по-значителен и достоен политически акт – оттеглянето от председателския пост на един от лидерите на прехода и емблематична личност за неговото мирно осъществяване. Ахмед Доган е от българските политици, които най-много са допринесли за етническото разбирателство у нас и независимо от различните мнения и настроения днес, това е факт в най-модерната история на България.
  Не се съмнявам, че всички обстоятелства около тази вандалска постъпка ще бъдат разяснени, за да може обществото да се успокои."

 69. 70
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 70. 71 Профил на alex_bucephalus
  alex_bucephalus
  Рейтинг: 583 Неутрално

  До коментар [#64] от "Чардо":


  [quote#64:"Чардо"]И това идва от разликата между двата патрона :
  бойния освен гилза си има и куршум и той именно подвежда патрона да влезе в цевта ,
  а газовия патрон е само една гилза , няма куршум и е къс !

  Вярно!

  Но най-голямото постижение на случката вчера, драги ми Чардо е, че на Доганя му свиха сърмите, изкриви му се хамелеонската мутра от страх, напълни шалвара, осра орталъка, и се просна на земята както си трябваше...

  И разбра, че не е вездесъщ...

  Особено и предвид простичкитя факт, че не гов човек, от неговата кръв желае смъртта му!

  И не е случайно...

  Еднакво мразен и ненавиждан и от свои, и чужди...

  Тази мръсна анадолска змия!

  Беше истински неоценима гледка...

  Да видим антибългарската змия да се гърчи под дулото, насочено от ръката на негов брат по вяра...

  Е, това ако не е знаменание, здраве му кажи!

  Тоя и турците не го търпят вече...

  И има защо...

  Не е като да не си го е заслужил....

  Жалко, че патлакът засече!

  Какъв пропуск, наистина!

  А можеше днес ходжата да вие на умряло!
  [/quote]

 71. 72 Профил на leon12
  leon12
  Рейтинг: 1316 Любопитно

  [quote#63:"alex_bucephalus"]а да не ни обявят за расисти, я оставят да бичи мизерни коментари срещу нас - българите и държавата ни....
  [/quote]
  На всичкото отгоре тоа/таа/Галатея играе роля на трол - постоянно предизвиква с нагли подмятания за българите, а когато някой издигне глас на справедливо възмущение в защита на българската ни чест, получав бан! Ай да му се не види..харе Ботев, харе огнище, харе сабя френгия

 72. 73
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 73. 74 Профил на Чардо
  Чардо
  Рейтинг: 1316 Неутрално

  До коментар [#59] от "alex_bucephalus":

  "" Да го беше бастисал поне! ""
  ========================

  Няма начин с това патлаче ,
  което НАРОЧНО е избрано !! !

  А я си представи как един левент пада на земята от един полушамар , приличащ повече само на замахване ! ?
  И ако пръста му е бил вътре в спусъчната скоба , която на това пищовче е малка , как ще му ИЗЛЕТИ от ръката на земята ?

  А и на снимката в тази статия на патлачето , а тя бе публикувана тук и вчера се вижда , че патлачето си има на него здрав пълнител ! ! !
  А именно по пълнителя най си личи ако е бил манипулиран , че да не може да вкара патрон в цевта !

  Вярвам, Господи, помогни на моето неверие! Марко гл.IХ,ст.24
 74. 75 Профил на gabarkov
  gabarkov
  Рейтинг: 628 Неутрално

  [quote#72:"leon12"]оа/таа/Галаея играе роля на трол - постоянно предизвиква с нагли подмятания за българите, а когато някой издигне глас на справедливо възмущение в защита на българската ни чест, получав бан! [/quote]
  А неговите обидни постове не ги трият почти никога. Интересно дали трябва няколко човека наведнъж се обърнат към модераторите с искане да се трият подобни постове.

 75. 76 Профил на istorika
  istorika
  Рейтинг: 636 Неутрално

  Британският посланик в България Джонатан Алън също коментира в Twitter: "Чувам, че някой атакува г-н Доган. Надявам се, че той се чувства добре. Демокрация значи спорове, но с думи и идеи."

  Ваше Превъзходителство,

  Докъде стигна разследването за смъртта на световно известният експерт по биологични оръжия Д-р Кели ( Dr. David Christopher Kelly)?

  Който се самоуби след като заяви, малко преди войната в Ирак, че премиерът Г-н Тони Блеър лъже, че в Ирак има биологични оръжия?
  И още въпроси има по отношение на прокламирните от Вас, спорове с думи и идеи.
  Например за какви идеи спорихте в Афганистан на три пъти от стотина години насам?
  Или чрез Опиумните войни за какви идеи се сражавахте?

  Искрено Ваш

  Историка

  Аз знам много малко.
 76. 77 Профил на alex_bucephalus
  alex_bucephalus
  Рейтинг: 583 Весело

  [quote#74:"Чардо"]Няма начин с това патлаче ,
  което НАРОЧНО е избрано !! ! [/quote]

  Целта на празната цев май беше като в онзи стар. любим виц, Чардо:

  "ПУБЛИКАТА в лайна, а Доган - в бяло!"

  И май успя!

  То ореваха ортаълка от вчера и днес цяла ден!

  Като че ли тоя боклук е едва ли не Улоф палме, Мартин Лутър Кинг, или Абрахам Линкълн и Джон ленън, егати!

  Тая мазна антибългарска мутра, която пак оцеля, а я оплакаха като да е умряла, апък тя не умря!

  СМЕШЕН ПЛАЧ!

  Да плашат ГАРГИТЕ!

  Анадолски цирк и чалмосани циркаджийки и политически анадолски КЮЧЕКЧИЙКИ!

  СИКТИР!

 77. 78 Профил на paf
  paf
  Рейтинг: 583 Гневно

  Не знам защо този акт на младежа е класифициран като атентат, опит за убийство и т.н.
  Не ви ли стана ясно, че младежът ПРОТЕСТИРА срещу нашата политическа върхушка. Срещу самозабравилите се политици, срещу нищетата , в която тъне голяма част от населението, а те, горе охолстват. Срещу нежеланието на оялите се да дадат малко и на бедните. Срещу нашата действителност от всякакъв аспект. Младежът е отчаян от липсата на всякаква перспектива за качествен и достоен живот. И се е решил на тази отчаяна постъпка с малката надеждица нещо в България да се промени на към по-добро. За всички нас!
  За мен това момче е достойно за уважение, макар и с такава отчаяна постъпка. А ако политиците ни все продължават да си живеят своя розов живот, то може би няма да чакаме дълго и ще се появи един истински "чистач" на онези от "висшата класа"!!!

 78. 79 Профил на P.S.
  P.S.
  Рейтинг: 429 Неутрално

  .. е за едно можем да благодарим на Доган. Всички българи хубаво се посмяхме и ще се посмеем още в идните дни

  и не само на него... смешни са и МВР и НСО и де що политик си отвори устата Мен лично би ме било срам да ме нарекат политик в БГ ако бях такъв

 79. 80 Профил на zo
  zo
  Рейтинг: 755 Неутрално

  Може ли да бъде заведено гражданско дело срещу побойниците, защото се съмнявам прокуратурата да се самосезира?!?!

  ITV: Saudi Arabia Uncovered https://www.youtube.com/watch?v=NLtLeK7YLGY
 80. 81 Профил на alex_bucephalus
  alex_bucephalus
  Рейтинг: 583 Весело

  До коментар [#76] от "istorika":


  [quote#76:"istorika"]Британскит посланик в България Джонатан Алън също коментира в Twitter: "Чувам, че някой атакува г-н Доган. Надявам се, че той се чувства добре. Демокрация значи спорове, но с думи и идеи."

  Ваше Превъзходителство,

  Докъде стигна разследването за смъртта на световно известният експерт по биологични оръжия Д-р Кели ( Dr. David Christopher Kelly)?

  Който се самоуби след като заяви, малко преди войната в Ирак, че премиерът Г-н Тони Блеър лъже, че в Ирак има биологични оръжия?
  И още въпроси има по отношение на прокламирните от Вас, спорове с думи и идеи.
  Например за какви идеи спорихте в Афганистан на три пъти от стотина години насам?
  Или чрез Опиумните войни за какви идеи се сражавахте?

  Искрено Ваш

  Историка[/quote]

  Тотално съгласен с теб!

  Но това го напиши на български и на английски!

  Прати му го в писмо до посолството!

  С копия до всички български медии и на български и английски...

  За да се чуе, и да има отзвук

  Прати го и до редакциите на английските медии...

  И ще се чуе!

  А не гадната му държава само да плюе България и да се трие в нея като в мръсна кърпа...

  Англия, която винаго е защитавала Турция, и еработила срещу България...

  Тия британски лицемери!

 81. 82 Профил на skiper
  skiper
  Рейтинг: 426 Неутрално

  Всяко чудо за три дни.
  Стига вече, тези не заслужават да ги обсъждаме!

 82. 83 Профил на Nikola Georgiev
  Nikola Georgiev
  Рейтинг: 419 Неутрално

  За съжаление сцената няма да бъде интерестна на публиката гледаща турски сериали.
  Тази публика е свикнала с по-голямо актьорско майсторство.

 83. 84 Профил на gabarkov
  gabarkov
  Рейтинг: 628 Неутрално

  [quote#73:"alex_bucephalus"]Четох му и тази мизерия днес, и му отговорих подобаващо..[/quote]
  И от утре ще бъдеш подобаващо в бан А той ще продължи да обижда българите (и евреите) безнаказано. В темата за крадливата циганка-кралица пак се заяде че българите само с това са известни. Мошето му написа че циганите крадят, ама не колят дъщерите и сестрите си ако се срещат с мъже преди да се омъжат. А онзи му отговаря-да колим ги, ама не се женим с тях като евреите. Явно и евреите са му бръкнали яко в задника

 84. 85 Профил на Bai nik
  Bai nik
  Рейтинг: 2115 Неутрално

  не може да не признаете ,че циганина е театрал от най голяма величина ,но иначе направи цирк и напълни душата на целия български народ независимо ,кой какво си плюе от партията му,особено като направи лупинга в стил Джеймс бонд ,само му липсваше мартинито ,пардон уискито в ръката .

 85. 86
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 86. 87 Профил на drakar65
  drakar65
  Рейтинг: 1316 Неутрално

  До коментар [#64] от "Чардо":
  [quote#64:"Чардо"]Вярно , че проектираните и конструираните още на дъската като газови го нямат този кусур , но са и по-съпи. [/quote]
  Екоl-Zoraki, 50 изтрели без засечка!
  Преди, реплика на "Берета". Калпав!
  5 изтреля и засича!
  И двата са ГСО и са турски.

  Нема да го приемате, като оферта....
  [quote#74:"Чардо"]патлачет си има на него здрав пълнител ![/quote]
  Нема пълнител! Ясно се вижда и на телевизионните кадри когато пистолета е до краката на двама участващи в сценката!
  Без пълнител, няма 3 патрона!

  “Сега е моментът да превъртим Рубикон-а” - Гай Юлий Ц... Аз-"Картаген трябва да бъде разрушен"!
 87. 88 Профил на vagabond66
  vagabond66
  Рейтинг: 1924 Любопитно

  До коментар [#69] от "vjacho":

  Въпросният "сериозен коментар" е направен от "лице", което вярва в митът, че промените у нас, са настъпили благодарение, на някакви "светли, демократични, човеколюбиви пориви", на някакви "богобоязливи душици" ! -Докато има хора, кито си мислят че "агентите на ДС", като Доган, Местан, Лютви от ДПС и безбройно много други "агенти" в всички партии са нещо добро, значи няма да се "оправим" никога ! -Докато си мислят, че "този" не носи отговорност за мизерията по нашите земи, и че даже е имал голям принос за някакъв "мирен преход" и си затварят очите за фактът, че е "назначен", за "политик" от "партията майка" ! -А да спомена един друг такъв "назначен" политик ! -Често пишещ в форумът на "Дневник" ! -Борец против "комунизмът", борец за налагането на дясно -либерални идеи, за налагането на "див и варварски капитализъм", борец срещу всичко държавно(непреватизирано и недоограбено), израснал под вещото ръководство на БКП и ДС! -Другарят Владимир Каролев ! Та такива, нека продължават и да им се радват на "тези" за мирният преход и да продължават да чакат светлото бъдеще !

 88. 89 Профил на 228
  228
  Рейтинг: 433 Неутрално

  Най-малоумното е, че единствено Турция реагира официално на театъра. То не бяха писма, то не бяха изявления на МВнР... Уважаеми съседи, вземете ти Меди, пък си го пазете вие.

 89. 90 Профил на Grizacha ot Razgrad
  Grizacha ot Razgrad
  Рейтинг: 583 Любопитно

  До коментар [#78] от "paf":

  Няма кой да плати на чистача.

 90. 91
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 91. 92 Профил на 5ar
  5ar
  Рейтинг: 426 Весело

  Един от малкото случаи в които статията е по интересна от коментарите.

 92. 93 Профил на Вячеслав Атанасов
  Вячеслав Атанасов
  Рейтинг: 838 Неутрално

  [quote#89:"228"]Най-малоумноо е, че единствено Турция реагира официално на театъра.[/quote]
  Ако прочетеш доклада на Доган,а си заслужава,ще видиш че Турция трябва да отговори на други неудобни въпроси.Например за безпринципната си подкрепа на диктатурата в България.Много ясно е казано.Не знам дали се канят да коментират това.

 93. 94 Профил на leontin
  leontin
  Рейтинг: 456 Неутрално

  До коментар [#47] от "Едно_Българче":

  ++++++++++++++
  хахахаххахахахахахаххаха

  Leontin
 94. 95 Профил на zveno
  zveno
  Рейтинг: 217 Весело

  [quote#62:"Чардо"]До сега само аз убеждавах форумците , че Ахмедаа не е за Оскар ,
  а за МАЛИНКИ и то за сценарий , продуцент , режисура и артистИ . [/quote]

  По-скоро е за наградата "Златен ибрик" която ДПС ще му връчи пожизненно за особени заслуги.

 95. 96 Профил на Nikola Georgiev
  Nikola Georgiev
  Рейтинг: 419 Неутрално

  Изнеда за феновете от поледните минути:

  http://kosuma.snimka.bg/arts/dogan.726242.29517848

 96. 97 Профил на nikero
  nikero
  Рейтинг: 479 Неутрално

  До коментар [#93] от "vjacho":

  Тезата му е прозрачна и не е от вчера - ДПС във властта, като гаранция за демокрацията и етническия мир. Същото ще се опитва да го пробутва и Местан, раздухвайки истерия около това "покушение".

 97. 98 Профил на Alexbg
  Alexbg
  Рейтинг: 374 Неутрално

  Пак "тарикатски номера" с привкус на "старата" неразградена ДС ,от "татово време"!

 98. 99 Профил на Хипчо
  Хипчо
  Рейтинг: 1316 Любопитно

  Що за глупост омразата към ДПС да се слага в един кюп с ненавистта към бТВ?

  Ми не гледайте бТВ, не тя ви краде и управлява. Управлява ви БКП от 1944 год. до днес политически и икономически, а мърсотията на медиите я въведе ДС чрез Петьо Блъсков и неговата пресгрупа, чрез Тошо Тошев, чрез Кеворкян, чрез жълтата преса, създадена от ченгетата, които създадоха и ДПС.

  А Булсатком някой видя ли откъде ще извади 500 млн. евро за мултиплекс, джиесем оператор, нов спътник? Е, чрез укриване на половината абонати. Мутренска работа.

  ВОДА, ПОВЕЧЕ ВОДА!
 99. 100 Профил на ugz411068663
  ugz411068663
  Рейтинг: 740 Неутрално

  До коментар [#76] от "istorika":

  и това е вярно

  Обществото на бъдещето: робство без господари. "Н.Давила"
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK