Лютви Местан: Нито Доган излиза от политиката, нито ще бъда кукла на конци

Лютви Местан

© Юлия Лазарова

Лютви МестанНито Доган е излязъл от политиката, не може, защото е другото му аз, защото е посветен на каузата ДПС, нито обаче Лютви Местан ще бъде просто формален лидер или кукла на конци." Така новият председател на ДПС отговори на въпрос за промяната в управлението на партията в интервю за ТВ7. В събота на осмата национална конференция Местан зае поста на Ахмед Доган, който стана пожизнен лидер.


Според Местан Ахмед Доган няма нужда от формален председател, а напротив - като либерали ще дадат пример как се балансират принципите на приемствеността и промяната. "Няма да има промяна и в стратегическите цели на ДПС да постигнем интегритета на българското гражданско общество, равноправие на различията - и на етнорелигиозните, и на политическите в българското общество", добави Местан. По думите му няма да има промяна и по отношение на базовата ценностна система на ДПС.


"Грешат жестоко тези, които си мислят, че са изпратили в историята Доган", заяви още той по темата и добави: "Той има своето място в историята. Нужен е днес, нужен е и утре." Местан сравни бившия председател на ДПС с другите лидери от прехода.
"Доган не е формален лидер, а е реален лидер, който има много решителна заслуга за задаването на прехода, за да има ресурси прехода да го изяде. Той бе неподвластен на прехода, защото бе един от хората, които го зададоха. Тъжната участ на българските политически лидери е, че се оставят да бъдат изядени или от политическото време, или от политическата конюнктура", посочи разликата новият председател на партията.


Според Местан решението на Доган да се оттегли е изненадващо за всички и било направено с "политически аристократизъм", което хармонизира принципите на приемствеността и на промяната.


Той очаква да настъпят и промени: "Аз съм оптимист например, че обръчът около ДПС, който се състои от много... истинският обръч, който ние усещаме около ДПС, е обръчът от митологеми - партия от лидерски тип, ДПС като етническа партия и т.н."


След това продължи, че това е продукт на сгрешена рецепция на ДПС. "Ние непрекъснато даваме свидетелства, че не сме етническа партия, че ние нямаме за цел да провокираме етническо напрежение, а сме най-заинтересувани в страната да няма етническо напрежение", заяви Местан. По думите му по-голям е митът за лидерската партия, което е в разрез с функционалността на ДПС и начина, по който се взимат решенията. "Този мит беше подклаждан заради безспорния авторитет на Доган. Струва ми се, че това е първият мит, който най-бързо ще погребем след смяната на ръководството", добави той.


По думите му ДПС ще продължава да бъде един от фундаментите на българската демокрация и ще продължава да генерираме сигурност. "В конкретния случай в конкретната политическа ситуация ние виждаме ролята на активен политически съсубект на изграждането на алтернативно управление на България, което да има за крайна цел изпълнението на ясните национални приоритети, зад което да стои широка политическа подкрепа", така Местан коментира твърдението на водещия Николай Бареков, че ДПС е единствената партия, която може да си позволи коалиция и вляво, и вдясно.


Според него широката политическа подкрепа зад правителство на ясните национални интереси не означава непременно модел на коалиционен кабинет в тесния смисъл на тази дума, срещу който модел в българското общество има още силни негативни настроения. "Може би да бъде експертно в частния смисъл на думата. Националните приоритети не могат да бъдат по силите на една политическа сила, колкото и голяма да е тя", доразви тезата си новият председател на ДПС и добави, че е време българският политически елит да застане преди всичко зад националните интереси.


По отношение на нападението над Ахмед Доган в събота, Местан повтори тезите на ДПС, че не е съгласен с тезите на вътрешния министър Цветан Цветанов, че става дума за хулиганска постъпка на Октай Енимехмедов. Според него това е политическо поръчение, което цели смърт, щом в нападателя е имало и ножове.


"Ако, не дай си Боже, някой някога насочи пистолет в слепоочието на президента, премиера, на самия вътрешен министър, какво ще се случи с този нападател. Независимо дали оръжието, което носи в ръката си, може да предизвика смърт. Знам коректния отговор: Ще бъде направен на решето", така той пък отвърна на случилото се с Енимехмедов веднага след нападението, когато беше удрян от делегати от ДПС. Според него ключовата дума е обезвреждане на "един изключително мощен нападател".


Отново настоя европейските партньори да следят разследването по случая на българските власти. "Няма съмнение, че е извършен опит за политическо убийство на опозиционен лидер. Имаме криминално проявен тип, чието криминално минало не дава основание деянието да се квалифицира като криминално, а криминалното му минало го прави просто удобно това лице за изпълнение на нечии политически поръчки", каза още Метан и отказа да посочи конкретни формации.


Всичко за атаката срещу лидера на ДПС четете в топ темата "Нападението срещу Доган"


Всичко, което трябва да знаете за:

Ключови думи към статията:

Коментари (73)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на 993
  993
  Рейтинг: 521 Весело

  Умно и интелигентно говори този човек, но след избора му за председател на ДПС, започна да говори това, което му се казва...

  911,959,964,993
 2. 2 Профил на Белю Пушилката
  Белю Пушилката
  Рейтинг: 418 Весело

  Ще видим! Редно е първо да се извиниш за дивотиите които наговори срещу "невашите" онзи ден!

 3. 3 Профил на valerivutev
  valerivutev
  Рейтинг: 367 Неутрално

  Много е грозен за да е кукла, ще бъде коч на конци.

 4. 4 Профил на bta
  bta
  Рейтинг: 1291 Неутрално

  До коментар [#1] от "nmarev":

  Точно

 5. 5 Профил на SSmart
  SSmart
  Рейтинг: 983 Неутрално

  Ти отдавна си кукла на конци!

 6. 6 Профил на 442
  442
  Рейтинг: 1330 Неутрално

  Видяхме Ти истинския нрав онзи ден Лютви, видяхме, как със злоба обвиняваше и насаждаше омраза. Не знам защо прокуратурата все още не Ти е отправила обвинение, какво чака ???

 7. 7 Профил на 993
  993
  Рейтинг: 521 Любопитно

  "...така Местан коментира твърдението на водещия Николай Бареков, че ДПС е единствената партията, която може да си позволи коалиция и в ляво, и в дясно."

  Нека не забравяме, чия е телевизията, в която работи Бареков...

  911,959,964,993
 8. 8 Профил на Dehumanizer
  Dehumanizer
  Рейтинг: 1291 Неутрално

  Агент "Павел", хората имат достатъчно грижи около оцеляването си в ГРОБарската съсипия, че да се занимават и с вашите вътрешнопартийни побоища и да ги интересува бъдещето на агент "Сава" - старши хидролог на републиката.

  «Высокоэффективная экономика при отсутствии реальных политических и гражданских свобод - хрустальная российская мечта.»
 9. 9 Профил на Рубиконан от Балъкимерия
  Рубиконан от Балъкимерия
  Рейтинг: 1291 Неутрално

  [quote#1:"nmarev"]Умно и интелигентно говори този човек[/quote]
  Не знам - не намирам за много умно един вид да признаеш, че предшественикът ти е ретрограден властолюбив шизофреник :
  [quote#0:"статията"]Нито Доган е излязъл от политиката, не може, защото е другото му аз[/quote]

  [quote#0:"статията"]...обръът около ДПС, който се състои от много... истинският обръч, който ние усещаме около ДПС, е обрачът от митологеми...продукт на сгрешена рецепция на ДПС...[/quote]
  Верно ви е сгрешена рецептата, Лютивко, но не бой се! Рано или късно ще търкулнем и обръчите, и дъските на бъчвата на бунището на историята...

 10. 10 Профил на gogo2011
  gogo2011
  Рейтинг: 470 Неутрално

  "Според него ключовата дума е обезвреждане на "един изключително мощен нападател"

  Май господин Местан пропуска, че нападателят беше обезвреден когато ДПС дружинката се нахвърли отгоре му. Че даже и гащите му свалиха. Последното каква ли връзка имаше с обезвреждането?

 11. 11 Профил на petark
  petark
  Рейтинг: 418 Неутрално

  за мен най-интересното от това интервю е факта, че е дадено точно в проправителствената телевизия пред Дудука някак символично ми изглежда

 12. 12 Профил на СърПичук
  СърПичук
  Рейтинг: 675 Неутрално

  Български депутат във Народното Събрание на Република България със звучното Българско име лютви местан и със мюсюлманска религия..................!
  Хора само аз ли виждам нещо нередно във това или постепенно ни потурчват!

  Подпис - електронен ;)
 13. 13 Профил на αлферац
  αлферац
  Рейтинг: 572 Неутрално

  Не си ти кукла, ти ми приличаш на певачка

 14. 14 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 5251 Неутрално

  скрита лимонка !!! от най-опасните и лакомите !!!

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 15. 15 Профил на Рубиконан от Балъкимерия
  Рубиконан от Балъкимерия
  Рейтинг: 1291 Неутрално

  [quote#5:"SSmart"]отдавна си кукла на конци! [/quote]
  Сакън, йок! В ДПС-то вече оплетоха конците с пиперения килър, затова ще залагат на ония кукли, дето си мушкаш дланта в тях от-да-не-казвам-къде, и мърдаш пръстите си вътре, а гласът идва зад кадър и по сценарий...

 16. 16 Профил на Athanatos
  Athanatos
  Рейтинг: 1382 Неутрално

  "Според него ключовата дума е обезвреждане на "един изключително мощен нападател"."

  Да бе, като му свалиха гащите...ама не успяха да го "обезвредят".

  Adam-е zendeh, zendegi mikhad / Живият човек се нуждае от живот .
 17. 17 Профил на purple_rain
  purple_rain
  Рейтинг: 418 Разстроено

  Този е изговорил толкова празни приказки,че направо ме заболя главата от празноговорене.ДПС си опекоха пиката и с нападението и с формалната смяна на Доган и сега се гласят за още обръчи от фирми в коалицията която се очаква.

 18. 18 Профил на αлферац
  αлферац
  Рейтинг: 572 Неутрално

  До коментар [#12] от "KEFBOOK":

  Е, това е малко прекалено. В България 12 процента са с мюсюлмански имена - това го показва преброяването. През 1881 или когато е било първото преброяване, такива са били близо 20%.

 19. 19 Профил на triton123
  triton123
  Рейтинг: 521 Неутрално

  ....каза българският везир !! а населението чете ли,чете и..се ограмотява! )

 20. 20 Профил на ARRI
  ARRI
  Рейтинг: 1291 Неутрално

  Аман от агенти .......... На такива требе райе, ама хайде......Пък и трябва да мислим за етническия мир, та да не ни полазят ''сините'' каски да спасяват турското малцинство от нас. Справка: Косово.

  Плащат ми от швейцарското посолство да пропагандирам ПРЯКАТА ДЕМОКРАЦИЯ ! Признавам, че трол-я в тяхна полза с/у 5 франка на пост!
 21. 21 Профил на sss700431
  sss700431
  Рейтинг: 462 Неутрално

  Този мазник е прав .Доган нито за миг не е мислел да се оттегли от политиката .Просто си поставя послушни хора да му свършат мръсната работа .И в този ред на мисли ,Местан иска или не ,ще бъде "кукла на конци".Иначе просто ще си отиде.

 22. 22 Профил на byal_negar
  byal_negar
  Рейтинг: 418 Неутрално

  Доган няма как да излезе от политиката ... поне докато е жив!

  "Истината е винаги посредата!"
 23. 23 Профил на konanvarvarina1
  konanvarvarina1
  Рейтинг: 367 Неутрално

  До коментар [#12] от "KEFBOOK":

  Не си мисли,че тези изтърсаци от ДПС са мюсюлмани. Бас ловя,че Доган и Местан не са стъпвали в джамия. Уважавам хората,посещаващи джамии и църкви. Те са вярващите. А дпс-рската върхушка са неверници.

 24. 24 Профил на mitkobomb
  mitkobomb
  Рейтинг: 470 Неутрално

  И Доган и цялата му тайфа са доказано бивши агенти на ДС ,от там нататък е ясно кой дърпа конците !!

 25. 25 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 5251 Весело

  ееех ! защо и аз не станах доносник като Пища Хуфнагел !?!?!?

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 26. 26 Профил на niki2003
  niki2003
  Рейтинг: 418 Неутрално

  "Според Местан решението на Доган да се оттгели е изненадващо за всички"- долна лъжа,точно той от дълго време е знаел за избора на Доган!

 27. 27 Профил на smarangesnik
  smarangesnik
  Рейтинг: 418 Неутрално

  Ах,ти гаден,долен.********,***********,** ** *** ******,** ** *** проста!!

 28. 28 Профил на Irina
  Irina
  Рейтинг: 1291 Весело

  Лютви Местан:„ Нито Доган излиза от политиката, нито ще бъда кукла на конци“
  Вие пък!! Да не видите нещо от Путин и Медведев!

 29. 29 Профил на Freedom of Speech
  Freedom of Speech
  Рейтинг: 624 Весело

  Няма да си кукла, ще си на колене

  Езикът е машина и не бива да се допуска пружините й да скърцат.
 30. 30 Профил на type
  type
  Рейтинг: 213 Неутрално

  Истината е да ходим да гласуваме, а не за гъби. Тогава г-н Местан ще ни занимава далеч по-малко. Също, службите да следят изкъсо настроенията в ДПС и неговите активисти.

 31. 31 Профил на Ваня
  Ваня
  Рейтинг: 570 Любопитно

  Не знам кой е планирал нападението над Доган, но като слушах след това речта на Местан, имах чувството, че е предварително подготвена. Не ми звучеше като импровизация.

  Аз
 32. 32 Профил на kimba3
  kimba3
  Рейтинг: 1137 Разстроено

  Целият политически елит на ДПС , са кукли на конци , играещи по свирката на кукловодите от кръга "Монтарей"!!!По чия свирка играят обаче съвестта и Родината си кукловоди, си отговорете сами!!!

 33. 33 Профил на Форд Префект
  Форд Префект
  Рейтинг: 470 Гневно

  Доган се бил оттеглил с политически аристократизам. Нали си показахте аристократизма, докато "обезвреждахте" Октай.

 34. 34 Профил на mitkobomb
  mitkobomb
  Рейтинг: 470 Неутрално

  До коментар [#31] от "Ваня":Абсолютно ,интелектуалното ниво на тези индивиди не би им позволило да напишат толкова бързо такава реч ,виж ДС все още си има дългогодишно подготвяни професори за това !!

 35. 35 Профил на torondor
  torondor
  Рейтинг: 418 Неутрално

  Значи все в гъз и все в нашия. Гласувайте бре!

 36. 36 Профил на Форд Префект
  Форд Префект
  Рейтинг: 470 Неутрално

  [quote#2:"Белю Пушилката"]Ще видим! Редно е първо да се извиниш за дивотиите които наговори срещу "невашите" онзи ден! [/quote]

  Не е достатъчно да се извини. Трябва да си носи съдебната отговорност!

 37. 37 Профил на Дон Кихот
  Дон Кихот
  Рейтинг: 2725 Неутрално

  Доган никога не е бил открито в политиката в общоприетия смисъл, той винаги е дърпал конците иззад кулисите. Дори в тройната, където по презумпция трябваше да действува като мандатоносител, поведението му беше още по-задкулисно. Той сам си го призна, когато пиян тръсна, че Ахмед Доган държи и разпределя парите в държавата.
  Така, че Местан е прав, когато говори, че Доган не се оттегля от политиката, но лъже, когато казва, че самият той не е кукла на конци.
  Но все едно, действията на Октай показаха, че дори зомбираният електорат на Доган започва да търси и опитва пътища за избавяне от феодализма, в който е вкаран от бавдитската шайка ДПС. С други думи, смятам, че обратното броене за ДПС в този й вид започна. Ако след 19 януари нещо в България не е същото, както каза Местан, то това е ДПС - както вътрешното й състояние, така и външният й имидж, който сега е на партия, чийто елит демонстрира пред целия свят башибозушки нрави и чийто председател пак пред целия свят има безочието да иска от българсккия съд да не осъжда зверската изява на тези нрави.
  В заключение, според мен оттеглянето на Доган, което по замисъл трябваше да бъде апотеоз на политическата му кариера, се превърна в неописуем позор за неговата партия.

 38. 38 Профил на dark'star
  dark'star
  Рейтинг: 2138 Неутрално

  Направо живия бог ="Доган не е формален лидер, а е реален лидер, който има много решителна заслуга за задаването на прехода, за да има ресурси прехода да го изяде. Той бе неподвластен на прехода, защото бе един от хората, които го зададоха." Като удрят чела в калдаръма, към Мека ли ще гледат или към Догансарай?"Доган акбар" не звучи зле!

  КОНТРА_ТРОЛ_ БАН_ХАКЕР от ПОЕТИЧЕСКИЯ фланг на НАТО
 39. 39 Профил на dark'star
  dark'star
  Рейтинг: 2138 Неутрално

  Октай показа истинското лице на ДПС = халостен патрон! + евро-башибозук

  КОНТРА_ТРОЛ_ БАН_ХАКЕР от ПОЕТИЧЕСКИЯ фланг на НАТО
 40. 40 Профил на bitaka
  bitaka
  Рейтинг: 602 Любопитно

  бахти и словоблудството...

  харпун
 41. 41 Профил на kras 059
  kras 059
  Рейтинг: 514 Неутрално

  Тезата на Местан за допустимата употреба на физическа сила, с цел "обезвреждане на един изключително мощен нападател" е несъстоятелна. Всички видяхме от разпространените в медиите кадри, с каква ненужна жестокост и ненавист делегати на ДПС пребиха момчето, при това, след като пистолетът му беше отнет и той лежеше в безпомощно състояние, повален на земята. Добре, че беше охраната, която полагаше неимоверни усилия да го предпази, иначе тези озверели лица, претендиращи че отстояват демократични ценности и защитата на човешките права, най-вероятно щяха да го пребият до смърт още там.

 42. 42 Профил на dark'star
  dark'star
  Рейтинг: 2138 Неутрално

  За нас те са Мала Азия!За тях ние сме Мала Европа !!! ДПС е моста между двете, който Октай подпали защото дойде време да бъде изгорен. Нашите съграждани трябва вече да са в нашите партии. Оня "възродителен процес" беше за нас за да преодолеем игото, сега е време за техния "възродителен процес" и вече като ГРАЖДАНИ(!!!) на България да се интегрират с нас . Друг вариант няма

  КОНТРА_ТРОЛ_ БАН_ХАКЕР от ПОЕТИЧЕСКИЯ фланг на НАТО
 43. 43 Профил на 4itatel
  4itatel
  Рейтинг: 439 Неутрално

  наприятен мазник.

  4itatel
 44. 44 Профил на symmpro
  symmpro
  Рейтинг: 411 Неутрално

  Другарю Местан , ти винаги си бил кукла на конци , но просто до този момент не си разбрал!

  А иначе не е станало нищо особено : един агент на ДС предава властта на друг агент . Какво толкова ?

 45. 45 Профил на Натътрузен десебар, слуга на БСП
  Натътрузен десебар, слуга на БСП
  Рейтинг: 1020 Неутрално

  Значи хем Доган ще ръководи пак ДПС, хем другаря Местан не е бил и няма да бъде кукла на конци. Тоя път нещо красноречието ти изневери другарю Лютви, от много нерви не спираш да дрънкаш глупости.

  Няма шики-мики.
 46. 46 Профил на Grizacha ot Razgrad
  Grizacha ot Razgrad
  Рейтинг: 572 Весело

  До коментар [#10] от "gogo2011":

  АМИ ВРЪЗКАТА Е ДА ВИДЯТ,ДАЛИ НАПАДАТЕЛЯТ Е ОТ ТЕХНИТЕ.

 47. 47 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3258 Неутрално

  "... нито обаче Лютви Местан ще бъде просто формален лидер или кукла на конци."

  Един агент на ДС е кукла на конци, както и да се гърчи и мята. Това не е въпрос на собствена воля или кухи декларации.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 48. 48 Профил на dobrich
  dobrich
  Рейтинг: 1188 Весело

  " решението на Доган да се оттегли е изненадващо за всички " - хехехехехе.......Май само Лютвито е изненадан!? Сопола каза преди 4 години, че ще се оттегли и спази обещанието си. Очевидно кукловодите го действат...

 49. 49 Профил на Мърмор
  Мърмор
  Рейтинг: 1072 Неутрално

  "...Нито Доган излиза от политиката, нито ще бъда кукла на конци..."
  Ще, ще! Ще бъдеш. Може да обмениш опит с президента. И ти ще топлиш полог! Като в един забравен филм - "...петелът е женски, господине..."

 50. 50 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3894 Неутрално

  Лютви Местан заяви, че целият този побой и линч на О. Енимехмедов бил обезоръжаване на атентароа. Интересно как са го обезоръжавали с ритници по всички части на тялото му!? Този мей не е гледал записа и си мисли, че нищо не се вижда....
  Имаше един, който за да го обезоръжи го изритваше. Отдръпваше се и после пак го "обезоръжаваше" с ритник. И така поне десет пъти го "обезоръжаваше".

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 51. 51 Профил на Мърмор
  Мърмор
  Рейтинг: 1072 Неутрално

  [quote#42:"t'Ankus"]Нашите съграждани трябва вече да са в нашите партии[/quote]
  100%!! Това е разумният подход. Това трябва да е българския принос. Те са български граждани и трябва да се "състезават" в партии с нормални политически платформи. Не стане ли това, жална ни майка - на всички ни!

 52. 52 Профил на ikoden
  ikoden
  Рейтинг: 367 Неутрално

  До коментар [#23] от "konanvarvarina1":

  1400 години религиозни войни. Бих казал, че точно от тези, които ходят по джамии и църкви и вярват на всяка дума писана в свещените книги трябва да се пазим. Който си мисли, че християнството и исляма са мирни религии, не е чел нито библия (стар завет) нито коран - и в двете пише - видиш ли някой на друг бог да се кланя, заколи го.

 53. 53 Профил на сидер
  сидер
  Рейтинг: 3821 Неутрално

  Сътрудник на ДС, представящ се като турчин с турско самосъзнание живеещ в България, работещ за турците като нация (това всичкото той доган си го е признавал във времето) и хоп АРИСТОКРАТ.
  Все едно робът да седне на господарския стол.
  То понякога и робите биват използвани от господарите си да ги представляват пред света.
  Да за приемственост има я приемственоста един сътрудник на ДС предава щафетата на друг сътрудник на ДС.
  Друг е въпросът за демократична приемственост на принципи и идеи (ако има такива в ДПС), то тази приемственост се осъществява в самото управление на партия и начина на избор на нов лидер, не по този начин.
  Путин качил на президенския стол приемника си скутин. Една такава работа.

 54. 54 Профил на сидер
  сидер
  Рейтинг: 3821 Неутрално

  До коментар [#47] от "dodge_ram":

  ,,Един агент на ДС е кукла на конци, както и да се гърчи и мята. Това не е въпрос на собствена воля или кухи декларации.,,
  Защото е казано, че от сътрудничеството със службите се излиза само с краката напред.
  Няма я тази картинка, бивш сътрудник, бивш шпионин.
  Има само пенсионер, но при тях пенсионирането е само с краката напред.

 55. 55 Профил на 2029
  2029
  Рейтинг: 602 Неутрално

  "Лютви Местан: Нито Доган излиза от политиката, нито ще бъда кукла на конци"
  Някакси едното с другото не се връзва.

 56. 56
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 57. 57 Профил на prophecy
  prophecy
  Рейтинг: 213 Неутрално

  Октай "атентатора" помак ли е? Дайте, дайте информация! Това НЕ СЕ РАЗИСКВА В НИТО ЕДНА МЕДИЯ - ЗНАЧИ ИМА ЗНАЧЕНИЕ - НИКОЙ ЛИ НЕ ЗАБЕЛЯЗВА ТОЗИ ФАКТ ВЕЧЕ ТРЕТИ ДЕН???

 58. 58 Профил на xxxx1963
  xxxx1963
  Рейтинг: 198 Неутрално

  "нито ще бъда кукла на конци"
  Вервайте ми. Кой ще го държи там, ако не е кукла на конци? Този е баш ибрикчията на Доган, а това се заплаща щедро от титуляра.

 59. 59 Профил на rumata
  rumata
  Рейтинг: 708 Неутрално

  Анадолската пачавра извади 'прелести' на показ!

  Според Козяшката прислуга, на Шипка, РУСКИ АГРЕСОРИ И БЪЛГАРСКИ СЕПАРАТИСТИ ВЛЯЗОХА В БОЙ СЪС ЗАКОННАТА ОСМАНСКА ВЛАСТ.
 60. 60 Профил на Lady Zeppelin
  Lady Zeppelin
  Рейтинг: 1291 Неутрално

  Искрено съжалявам, че Доган не напуска политиката. не съм се и надявала. И сега от трън -та на глог. От един агент на ДС, на друг агент. "Промяна", няма що.

  Je suis Charlie. Fluctuat nec mergitur.
 61. 61 Профил на makadam
  makadam
  Рейтинг: 572 Неутрално

  Нема Джаро , нема Маро, Доган пак иска да е господар на квартала, ама вече надали.

 62. 62 Профил на papуre
  papуre
  Рейтинг: 1828 Неутрално

  До коментар [#31] от "Ваня":

  Значи отскоро го наблюдаваш. Този човек е в състояние от сън да го бутнеш , да изнесе политическа реч от половин час. Май зловредната запалянковщина ни пречи за реална оценка на нещата .

 63. 63 Профил на papуre
  papуre
  Рейтинг: 1828 Неутрално

  До коментар [#51] от "Мърмор":

  Мърморко , не е това подхода . Подхода е първо да има и техни генерали , да има и служители по високите етажи на изпълнителната власт, в полицията, в съд и прокуратура . А ти и в момента ги делиш --" трябва да са в НАШИТЕ ПАРТИИ". Чувстваш ги като чужди в мислите си , а искаш дати вярват на думите . Е , не става . И затова няма да има скоро обща ,национална посока . А може да стане и по-страшно - ако циганетата се усетят и се обединят около тяхна си партия . Влизат от раз в парламента . И тогава вече на стари години трябва да хващаме терминала .

 64. 64 Профил на МъдиУотърс
  МъдиУотърс
  Рейтинг: 418 Неутрално

  А какъв ще си бе, Местан ... ???
  Лидер ??? Ахахахахахаааа
  марионетка си по душа, без мнение и характер...
  Та нали на този принцип Меди ви е подбирал ...
  Палячо... Времето Ви изтича...
  и го знаете ...

  ходя по въже, не ми ръкопляскайте - това е моят път. Сложил съм костюм на клоун, за да ми се смеете, когато падна...
 65. 65 Профил на Симо
  Симо
  Рейтинг: 1046 Неутрално

  На видеото виждаме как гардове държат Октай на пода, а от всички страни прииждат "представители" на ДПС и го ритат. След това Местан обявява, че това е обезвреждане на "един изключително мощен нападател". Сега ще увъртат до последно, за да се измъкнат. Ще са им виновни всички други, слънцето, луната, че и Бойко Борисов.

  Крайно време е някоя медия да публикува една снимка от побоя със стелки към участниците да ги видим кой кой е.

  Съд за участниците в линча над Октай Енимехмедов
  http://www.peticiq.com/syd_za_lincha

  И това ми било "Движение за Права и Свободи".

  Лютви Местан започва кариерата си като политически труп на конци.

  http://www.youtube.com/watch?v=QuBy3BzCXwg
 66. 66 Профил на too_many
  too_many
  Рейтинг: 541 Неутрално

  този гащник иска да ни каже с витиевати думи , че дори когато догань пукне , ще продължава да тормози българските граждани и ще продължава да дирижира живота на една част от тях....

  Ти лютив не си и няма да бъдеш кукла на конци , защото АКО анализираме внимателно последните години ще се окаже ,че догань е бил , е и ще бъде кукла в твоите ръце ...догань мнооого от отдавна е просто един фитиш , който ти умело използваш за да правиш хората на маймуни ...така е било и с ленин , така е било и с много други личности , в момента когато са се появявали мръсници като тебе....

  за това трябва да си дадем сметка хората и колкото по скоро ви изхвърлим от живота на обикновените хора толкова по рано ще настъпи истински мир в България ....

  тодор живков направи може би грешка когато тръгна да ви преименува , но пък тарикати като тебе се възползвахте от този факт за да наложите един 23 годишен терор над цялото общество .... и Борисов е много прав когато казва ,че ОРАЗАТА 23 г. под всякаква форма е налагахте вие , резаците от дпс и съм убеден че ти Лютив си играл ключова роля ....

  обичам Ви .... разбирам Ви ... искам да Ви помогна
 67. 67 Профил на Курт Деликуртев 662 галерии плюс X
  Курт Деликуртев 662 галерии плюс X
  Рейтинг: 1291 Неутрално

  Местан е доносник на ДС, цялата партия е продукт на ДС, какво ми се правят на демократи?

  http://www.panoramio.com/user/7617575?show=all , 660 ГАЛЕРИИ: 225 ЩУТГАРТ, 205 ПЛОВДИВ, 118 БЪЛГАРИЯ, 58 ЕВРОПА И 54 ГЕРМАНИЯ
 68. 68 Профил на Курт Деликуртев 662 галерии плюс X
  Курт Деликуртев 662 галерии плюс X
  Рейтинг: 1291 Неутрално

  [quote#65:"Симо"]Съд за участниците в линча над Октай Енимехмедов [/quote]

  Ще видим какво ще направи новият главен прокурор Цацаров!

  Ако си мълчи гузно, значи промени не можем да очакваме!

  http://www.panoramio.com/user/7617575?show=all , 660 ГАЛЕРИИ: 225 ЩУТГАРТ, 205 ПЛОВДИВ, 118 БЪЛГАРИЯ, 58 ЕВРОПА И 54 ГЕРМАНИЯ
 69. 69 Профил на д-р Петроff
  д-р Петроff
  Рейтинг: 470 Неутрално

  Лютвито 'ептен"ни взема за апдали.Или Сава-Сергей-Ангелов е вън и Местан е истински шеф или (което е по-вероятно) Сава-Сергей-Ангелов е в политиката и Лютви-то е кукла на конци. Който и от двата варианта да е джумбуша на конференцията си беше слабо качество.Ако искаха нещо по-така,да си бяха поканили Димитър Митовски...

  ПРАВИ КАКВОТО ТРЯБВА ЗА ДА НЕ СТАВА КАКВОТО СИ ИСКАТ
 70. 70 Профил на Петър Иванов
  Петър Иванов
  Рейтинг: 867 Весело

  Делирадев, сега да не земеш да кажеш , че ДС е продължание на КГБ? Сакън...

 71. 71 Профил на stefanova
  stefanova
  Рейтинг: 469 Гневно

  ТАЗИ РАФИНИРАНА ЛИСИЦА НАРЕЧЕНА ЛЮТВИ МЕСТАН МИСЛИ ЧЕ КАТО УПОТРЕБЯВА ВИСОКОПАРНИ И ИЗИСКАНИ ДУМИ ОТ ОБРАЗОВАНИЯ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК И РЕДИ "ДЕМОКРАТИЧНИ "МИСЛИИ РАЗВИВА ТЕЗИ ЗА ДЕМОКРАТИЧНОСТ ,КОЯТО ИЗИСКВА ОТ БЪЛГАРСКОТО ОБЩЕСТВО ,НО НЕПРИСЪЩА ЗА ПАРТИЯТА ДПС,КОЯТО ТРАЙНО РАЗКЛАЩА БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА И ВОДЯТ БЪЛГАРСКИТЕ МЮСУЛМАНИ 23 Г.ЗА НОСА КАТО СЪЗДАВАТ НЕСЪЩЕСТВУВАЩО НАПРЕЖЕНИЕ ИМА НАГЛОСТТА ДА СЕ ВЖИВЯВА В РОЛЯТА НА ГОЛЯМ ЛИДЕР Т.Е ПОРЕДНИЯ ГОЛЯМ ДЕМАГОГ И ЛЪЖЕЦ!!!!
  ЗДРАВЕ И ЖИВОТ ЗА Т.Н АТЕНТАТОР,КОЙТО МОЖЕ ДА СЕ ОКАЖЕ ПО-БЪЛГАРИН ОТ БЪЛГАРИТЕ!!!! ТАКОВА ПОВЕДЕНИЕ НА ИЗВЕРГИ СРЕЩУ ПАДНАЛОТО МОМЧЕ МОЖЕ ДА ИМА САМО ОТ НИЗКИ ДУХОМ ХОРА И ДЕМАГОЗИ!!! ЦЯЛОТО БЪЛГАРСКО ОБЩЕСТВО ДА ГИ ОГЛЕДА ДПС ДЕПУТАТИТЕ И ДА ОСЪЗНАЕ ЗА КОГО НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ГЛАСУВА!СРАМ И ПОЗОР ЗА ДПС ДЕПУТАТИТЕ!!!

  stefanova
 72. 72 Профил на Realistka
  Realistka
  Рейтинг: 1291 Весело

  Този Местан не беше ли прогимназиален учител преди да стане "народен трибун"?! Той и до ден днешен не може да повярва на главоломното си издигане и все се чуди на всички сложни думички, които открива в речника за чужди думи. И се радва. На думичките и на себе си! Ха-ха-ха!

  The best way out is always through Robert Frost
 73. 73 Профил на Marin Kilyovski
  Marin Kilyovski
  Рейтинг: 367 Неутрално

  Това, че си служи добре със словото не го прави автоматично добър човек!

  Аз бих се отнесъл резервирано към личността на Лютви Местан в новата му опаковка - лидер на ДПС. Човек, който е стоял в сянката 20 години и е изпъквал единствено и само със софизма си, сега, на слънце, може да изгори като факел.

  На Доган речите бяха ехидни и нагли, но посланията му стигаха до електората на ДПС. Този Лютви може да говори един час омайни приказки и да не каже нищо конкретно. Ще му трябва преводач на митингите на ДПС.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK