Първанов: Цветанов лъже, прави кризисен ПР, а може би е скроил номер на Борисов (обновена на 2 февруари)

Георги Първанов

© Юлия Лазарова

Георги ПървановПредишният президент Георги Първанов разпространи съобщение до медиите по повод изявлението на вътрешния министър Цветан Цветанов във връзка със стрелбата срещу Златомир Иванов - Баретата.


Първанов уточнява, че изявлението му е по повод казаното от министър Цветанов вчера, че от разследването по покушението срещу Златомир Иванов "ще излизат интересни неща", като визира сигнал до Първанов от криминално проявен за среща между Баретата и Алексей Петров през 2009 г. за разпределение на наркопазара.


"Действително през април 2009 г. в приемната има постъпила жалба (не сигнал) от гражданин, осъден броени дни преди това от Софийски градски съд. Подателят се жалва от медиите, от ДАНС и СГУ на МВР, "които прикривали информация и искали да го отстранят"; посочва, че срещу него е имало многобройни посегателства от "престъпния свят ...". Жалва се, че е несправедливо осъден на 15 г. лишаване от свобода за стрелба" срещу друго лице", уточнява Първанов и обяснява, че в споменатото интервю Цветанов лъже, че в писмото се споменава името на Алексей Петров (по това време работи в в ДАНС); лъже, че жалбата съдържа сигнал за среща на Петров и Златко Баретата; от това следва и друга лъжа - че в писмото се споменава как двамата са се договаряли за разпределение на наркопазара.
Според предишния президент в ситуация на пълен провал на борбата срещу престъпността, на показни покушения в центъра на столицата, Цветанов се опитва с кризисен PR да отвлече вниманието.


"Сред споменатите в жалбата лица присъстват имената на Мето Илиянски, Антон Милтенов, Косьо Самоковеца, Илиян Варсанов, Златко Баретата, Мартин Станков-Рашо. Човекът се жалва, че след опит за убийство срещу него и семейството му бил задържан самият той: "Задържането ми и образуването на наказателно производство срещу мен беше поръчано от лице, което беше с гола глава, което впоследствие разбрах, че е от охраната на Бойко Борисов.", пише още в писмото Първанов и допълва: " С други думи - няма го споменат Ал. Петров, но пък има внушение за Бойко Борисов. А може би Цветанов, знаейки текста на писмото, е скроил номер на Борисов".


В отговор по темата в предаването "Седмицата" на Дарик Цветанов посочи, че един от охранителите на бившия премиер Сергей Станишев е освободен от НСО заради засечени връзки с организираната престъпност, но това не означавало, че и Станишев има такива връзки.


Цветанов потвърди и че жалбата до президенството е отправена от Димитър Вучев-Демби, който съобщава това в интервю за "24 часа".


Ето пълният текст на писмото на предишния президент Георги Първанов до медиите:
В едно тв предаване, излъчено на 31 януари 2013 година, министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов твърди, че от разследването по покушението срещу Златомир Иванов "ще излизат интересни неща". "Едно такова нещо е сигнал до бившия президент Георги Първанов от лице на подземния свят за среща между Баретата и Алексей Петров през 2009 г. за разпределение на наркопазара."


През времето, в което бях президент на Република България, към институцията има отправени повече от 85 000 жалби. Не бих могъл да обработвам и да отговарям пряко на всяко писмо, какъвто е и този случай. Поради това направих справка по това твърдение с моя екип и в администрацията на настоящия държавен глава.


Действително през април 2009 г. в приемната има постъпила жалба (не сигнал) от гражданин, осъден броени дни преди това от Софийския градски съд.


Подателят се жалва от медиите, от ДАНС и СГУ на МВР, "които прикривали информация и искали да го отстранят"; посочва, че срещу него е имало многобройни посегателства от "престъпния свят ...". Жалва се, че е несправедливо осъден на 15 г. лишаване от свобода за "стрелба срещу друго лице".


В споменатото интервю Цветанов лъже, че в писмото се споменава името на Алексей Петров; лъже, че жалбата съдържа сигнал за среща на Алексей Петров и Златко Баретата; от това следва и друга лъжа - че в писмото се споменава как двамата са се договаряли за разпределение на наркопазара.


Сред споменатите в жалбата лица присъстват имената на Мето Илиянски, Антон Милтенов, Косьо Самоковеца, Илиян Варсанов, Златко Баретата, Мартин Станков-Рашо.


Човекът се жалва, че след опит за убийство срещу него и семейството му бил задържан самият той: "Задържането ми и образуването на наказателно производство срещу мен беше поръчано от лице, което беше с гола глава, което впоследствие разбрах, че е от охраната на Бойко Борисов."


С други думи - няма го споменат Ал. Петров, но пък има внушение за Бойко Борисов. А може би Цветанов, знаейки текста на писмото, е скроил номер на Борисов.


Моите сътрудници са отбелязали, че конституционното право на справедлив процес е осигурено (жалбоподателят има адвокат). Жалбата на лицето е подадена след обявена присъда от СГС и в срока, в който тя подлежи на обжалване. Това дава основание на съветниците ми за категоричния извод, че не може да се допуска намеса на президентската институция в работата на независимата съдебна власт.


Впрочем мога да си представя какви биха били коментарите, ако президентството след кореспонденция с лица от подземния свят се намеси в работата на съда между две инстанции.


Считам, че е основателен изводът и решението, което са взели моите сътрудници по жалбата (на базата на чл. 112 от АПК) и жалбата е обработена законосъобразно.


Ползвам се от случая да отговоря и на други "закачки" на министъра.


В заседанието на Народното събрание от 11 януари 2013 г. министър Цветанов обвърза Петър Стоянов, известен като Пешо Сумиста, с движението АБВ. "Това го има в делото" - отсича Цветанов.


По информация от медиите споменатото лице е било арестувано в края на юли, впоследствие - и през септември 2010 г. По това време дори и самият Цветанов не би могъл да знае за АБВ, защото идеята беше само в мисълта ми, не е споделяна с никого, дори и по телефона. Стартът на АБВ беше даден около няколко месеца по-късно.


Друг любим номер на Цветанов е да обявява този или онзи за съветник на президента. Знайно е от всички, че съветниците (които имат ранг на секретари), се обявяват публично (в "Държавен вестник"). Нито едно от споменаваните имена не влиза в тази категория.


Впрочем подобни спекулации е имало в жълтия печат и преди.


В ситуация на пълен провал на борбата срещу престъпността, на показни покушения в центъра на столицата, Цветанов се опитва с кризисен PR да отвлече вниманието.


Събитията от последните седмици показаха, че престъпният свят няма никакъв респект от държавата, а гражданите не вярват, че МВР, институциите могат да ги защитят. Образът на България в чужбина е по-мрачен от всякога.


За това персонална вина носи Цветан Цветанов - един несъмнено семпъл човек, отдаден единствено на своята злоба и отмъстителност. Проблемът е, че в трудно време България има най-слабия вътрешен министър, отдаден изцяло на мисията за разправа с инакомислещите - от лекари до опозиционните граждани и политици.


Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (142)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на ЗаНиЗа
  ЗаНиЗа
  Рейтинг: 2897 Весело

  "Подателят се жалва от медиите, от ДАНС и СГУ на МВР" - е, ЦвЦв може да се е объркал, но то натюрела му такъв, свиква МУ се!

  Направи съд от глината, празнината вътре в него го прави полезен.
 2. 2 Профил на Karla BAN Hanneman XIII
  Karla BAN Hanneman XIII
  Рейтинг: 746 Весело

  Първанов: Цветанов лъже, прави кризисен ПР
  Цветанов: Първанов лъже, прави кризисен ПР

  Не ГЕРБ - българският народ пречи на Костов. - цитат на коментар #40 от “dodge_ram”
 3. 3 Профил на Мишето_66
  Мишето_66
  Рейтинг: 746 Весело
 4. 4 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3136 Разстроено

  Де бре! Остави го и той малко да полъже! Няма само ти да си с това право!

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 5. 5 Профил на shileto
  shileto
  Рейтинг: 1154 Весело

  Верно Цветанов лъже , гоце не е стрелял по архар

 6. 6 Профил на demonoid - чао тирани!
  demonoid - чао тирани!
  Рейтинг: 753 Неутрално

  Ние си го знаем, че Цецкото послъгва... Сега е редно да се покаже жалбата, защото има сведения, че вътре се споменава един охратнител на бате Боко Тиквонов. Защото Цецкото пак е хвърлил акита във вентилатора...

  http://whynot-reflect.blogspot.com/
 7. 7 Профил на Къти
  Къти
  Рейтинг: 638 Неутрално

  Айде, аиде! Лъжеца вика дръжте лъжеца

  Всичко, за пресъпленията на ядрената мафия единствено и само тук: http://gikotev.blog.bg
 8. 8 Профил на exit13
  exit13
  Рейтинг: 466 Неутрално

  Хм, във всяка лъжа има и известна доза истина!

 9. 9 Профил на РАМ
  РАМ
  Рейтинг: 581 Неутрално

  Ще стане доста интересно когато Първанов стане премиер. Доста им е набрал на тиквите и зелките. Пък и знае къде да ги стисне за да църкат яко. И тоеа може да се случи след следващия парламентарен референдум.

  Винаги може да сме по-зле. Значи сега сме добре.
 10. 10 Профил на Натътрузен десебар, слуга на БСП
  Натътрузен десебар, слуга на БСП
  Рейтинг: 1090 Неутрално

  Почна предизборната врява. Първанов нещо минава в настъпление, пуснал е и форумни клакьори. От два три дена чета как бил "най-добрия президент който е имала България". Селски бек.

  Няма шики-мики.
 11. 11
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 12. 12 Профил на hodounski
  hodounski
  Рейтинг: 2714 Любопитно

  На кой от двамата вярвате? Аз и на двамата не вярвам

 13. 13 Профил на demonoid - чао тирани!
  demonoid - чао тирани!
  Рейтинг: 753 Неутрално

  Човекът се жалва, че след опит за убийство срещу него и семейството му бил задържан самия той: „Задържането ми и образуването на наказателно производство срещу мен беше поръчано от лице, което беше с гола глава, което впоследствие разбрах, че е от охраната на Бойко Борисов”
  Тези милиционери дето цъкат минуси, по-добре да се запознаят с факти, а не с инструктажи

  http://whynot-reflect.blogspot.com/
 14. 14 Профил на Гражданин
  Гражданин
  Рейтинг: 524 Неутрално

  Вчера Цвъки, каза че Баретата и Трактора имали общ бизнес, та от това следвало..... Може и така да е. Но ние сме чували, че патрона му Боко мутрата, имал общи бизнеси с много други мутри, а от това не следвало нищо!? Всички ние знаем че Цвъки е изпечен мошеник и лъжец. А Гоце не ни казва нищо ново. За съжаление, така нареченият елит, е съставен само от лъжци! Тежко си нам!

 15. 15 Профил на Graf
  Graf
  Рейтинг: 1471 Неутрално

  Хм..
  Дневник е спестил "пиперливата" част от разговора между колегите по замеряне с фекалии...
  Дай да я дадем.
  ""В споменатото интервю Цветанов лъже, че в писмото се споменава името на Алексей Петров (по това време той е шеф в ДАНС - б.р.); лъже, че жалбата съдържа сигнал за среща на Петров и Златко Баретата; от това следва и друга лъжа - че в писмото се споменава как двамата са се договаряли за разпределение на наркопазара. Човекът се жалва, че след опит за убийство срещу него и семейството му бил задържан самия той: „Задържането ми и образуването на наказателно производство срещу мен беше поръчано от лице, което беше с гола глава, което впоследствие разбрах, че е от охраната на Бойко Борисов”
  И интрижката, която се спретва е весела:
  "С други думи – няма го споменат Ал. Петров, но пък има внушение за Бойко Борисов. А може би Цветанов, знаейки текста на писмото, е скроил номер на Борисов."

  Ecrasez l’infâme
 16. 16 Профил на 00222
  00222
  Рейтинг: 466 Неутрално

  [quote#10:"daniel defoe"]. От два три дена чета как бил "най-добрия президент който е имала България". Селски бек.[/quote]


  Селски, не селски, но добута Тиквата до премиерския пост... Знам! Имаше да връща услугата, която Тиквата му направи за втория мандат.

 17. 17 Профил на krasiat
  krasiat
  Рейтинг: 466 Неутрално

  Ако някой от всички вас си спомня как се сресваха комсомолците от от номенклатурата нека се вгледа по-внимателно в Гоце...

 18. 18 Профил на demonoid - чао тирани!
  demonoid - чао тирани!
  Рейтинг: 753 Неутрално

  И колкото и да е елементарен Първанов, определено е доста класи над Цецко... И успява да го охарактеризира много точно:
  "В ситуация на пълен провал на борбата срещу престъпността, на показни покушения в центъра на столицата, Цветанов се опитва с кризисен PR да отвлече вниманието.
  Събитията от последните седмици показаха, че престъпният свят няма никакъв респект от държавата, а гражданите не вярват, че МВР, институциите могат да ги защитят. Образът на България в чужбина е по-мрачен от всякога.
  За това персонална винаноси Цв. Цветанов – един несъмнено семпъл човек, отдаден единствено на своята злоба и отмъстителност.Проблемът е, че в трудно време България има най-слабия вътрешен министър, отдаден изцяло на мисията за разправа с инакомислещите – от лекари до опозиционните граждани и политици."

  http://whynot-reflect.blogspot.com/
 19. 19 Профил на shileto
  shileto
  Рейтинг: 1154 Весело

  До коментар [#9] от "РАМ":Това снощи ли го сънува?

 20. 20 Профил на РАМ
  РАМ
  Рейтинг: 581 Неутрално

  [quote#11:"daniel defoe"] вече НЯМА[/quote]
  Със сигурност ще се консултираме с теб.

  Винаги може да сме по-зле. Значи сега сме добре.
 21. 21
  ****

  Мненията на потребителя SorryLol бяха изтрити поради системно и целенасочено нарушаване на <a href="http://www.economedia.bg/forum/">правилата за форумите</a>.

 22. 22
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 23. 23 Профил на shileto
  shileto
  Рейтинг: 1154 Неутрално

  До коментар [#12] от "hodounski": Пропусна още един

 24. 24 Профил на 00222
  00222
  Рейтинг: 466 Неутрално

  [quote#17:"krasiat"]Ако някой от всички вас си спомня как се сресваха комсомолците от от номенклатурата нека се вгледа по-внимателно в Гоце... [/quote]


  Като стана въпрос за прически... В най-мрачните години на НКВД, на мода са били днешните подстрижки на Премиера и вице премиера....

 25. 25 Профил на Tod
  Tod
  Рейтинг: 1441 Неутрално

  [quote#9:"РАМ"]Ще стане доста интересно когато Първанов стане премиер...
  --------
  ...ти луд ли си,или халюцинираш???...

  Истината няма пресечна точка с популизма на БСП
 26. 26 Профил на РАМ
  РАМ
  Рейтинг: 581 Неутрално

  [quote#19:"shileto"]Това снощи ли[/quote]
  Много ти е весело. 60 % : 40 %. Шилето разбира ли това съотношение ?

  Винаги може да сме по-зле. Значи сега сме добре.
 27. 27 Профил на pierr
  pierr
  Рейтинг: 466 Неутрално

  Ей, този Цветанов много мрази Алексей! Ма, и Алексей не трябваше да казва, че Десито Цветанова хойка по ДАНС-мени и последното детенце - да е живо и здраво - не е от Цветанчо...

 28. 28 Профил на Натътрузен десебар, слуга на БСП
  Натътрузен десебар, слуга на БСП
  Рейтинг: 1090 Неутрално

  До коментар [#20] от "РАМ":

  Разгеле. Току виж ви просветнало. Че червената мъгла яко ви е затиснала.

  Няма шики-мики.
 29. 29 Профил на 00222
  00222
  Рейтинг: 466 Неутрално

  [quote#22:"daniel defoe"]Хептен през просото я подкарахте, верно че хората не помнят кое как ама чак такива лъжи не бива.[/quote]


  Помним, помним! Помним как направи всичко възможно на балотажа да няма десен кандидат... Помним и 30-те „мажоритарни“, подарък от Гоци за Тиквата, помним и „порциите“, които изкараха от леглата им 300 000 балъка в полза на Тиквата! Помним ние.

 30. 30 Профил на The Core
  The Core
  Рейтинг: 810 Весело

  Ауууу..
  Каква сме мома ощипана, до сега нивга нещипана!
  Мома да видиш, румена-червена!
  Лефтера, ама с деца четири!
  19 годишна, с мустаци до брадата!
  Кога я видиш - да се смееш ли, да плачеш ли???

  Ние обичаме да сме сред природата, защото тя няма мнение за нас! Ницше
 31. 31 Профил на BiGman1
  BiGman1
  Рейтинг: 2828 Неутрално

  ДС срещу МВР,рунд първи.

 32. 32 Профил на zаalvee
  zаalvee
  Рейтинг: 409 Неутрално

  До коментар [#4] от "Храбър":


  [quote#4:"Храбър"]Де бре! Остави го и той малко да полъже! Няма само ти да си с това право! [/quote]
  Като си спомня как Първанов излъга на два пъти човека на СДС П.Стоянов и един път човека на ДСБ Н. Беронов.
  КЛАСИКА.

 33. 33 Профил на 00222
  00222
  Рейтинг: 466 Неутрално

  [quote#31:"Friend"]ДС срещу МВР,рунд първи.[/quote]


  Нтц! ДС против КДС е интригата....

 34. 34 Профил на Велков
  Велков
  Рейтинг: 1441 Разстроено

  Направо да настръхнеш ..... под мишниците.

 35. 35 Профил на 00222
  00222
  Рейтинг: 466 Неутрално

  [quote#32:"ruzu"]един път човека на ДСБ Н. Беронов. [/quote]  За Неделчо Беронов, излъга Тиквата....

 36. 36 Профил на shileto
  shileto
  Рейтинг: 1154 Весело

  До коментар [#26] от "РАМ": Не ми е весело , ами ми става тъжно даже ми е жал за тебе колко много си го закъсал

 37. 37
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 38. 38 Профил на 00222
  00222
  Рейтинг: 466 Неутрално

  [quote#37:"daniel defoe"]Някакви други фантасмагорични конструкции в кухата червена лейка имаш ли?[/quote]


  Ето ти още една!
  Тиквата бори комунизма!

 39. 39 Профил на Tod
  Tod
  Рейтинг: 1441 Любопитно

  Първанов: Цветанов лъже, прави кризисен ПР
  -----------------------
  Цветанов:Първанов лъже,прави кризисен ПР...

  Истината няма пресечна точка с популизма на БСП
 40. 40 Профил на maroki
  maroki
  Рейтинг: 466 Весело

  До коментар [#10] от "daniel defoe":

  Така е,никои до сега не е острелвал архар.

 41. 41 Профил на gbj06554106
  gbj06554106
  Рейтинг: 581 Любопитно

  До коментар [#10] от "daniel defoe":
  А бе, не знам дали е бек , или халф, ама е два пъти избиран на мажоритарни избори. Няма дрг с таква постижение. Нали?

 42. 42 Профил на zаalvee
  zаalvee
  Рейтинг: 409 Неутрално

  До коментар [#10] от "daniel defoe":


  [quote#10:"daniel defoe"]Почна предизборната[/quote]
  А СДС-то е в канавката.
  Където винаги му е било мястото !

 43. 43 Профил на Graf
  Graf
  Рейтинг: 1471 Неутрално

  [quote#10:"daniel defoe"]Почна предизборната врява. Първанов нещо минава в настъпление[/quote]

  Обикновено си мълчи. Днес е наритал синът на шофьора, защото не е спазил заповедта на синът на полковникът да не говори за пРезидента.
  Даже е намекнал на сина на пожарникаря да си върже дебила.
  Ма те тези работи си ги знаете, но дебилитетът си е повярвал повече от необходимото...
  http://www.youtube.com/watch?v=5-MT5zeY6CU

  Ecrasez l’infâme
 44. 44 Профил на maroki
  maroki
  Рейтинг: 466 Неутрално

  До коментар [#9] от "РАМ":

  На кукуво лято.

 45. 45 Профил на xm...
  xm...
  Рейтинг: 3202 Весело

  Абе, Паникоски пак ли го бият?

  Интересна симетрия се получава ...
  Гербавите започнаха със строяване на вицепремиера Моню от Гоце и ще завършат пак със строяване другия вицепремиер - Туй - пак от Гоце.
  По средата - Боце обещава и изпълнява заръката на Гоце за Мишо Бирата ...

 46. 46 Профил на Велков
  Велков
  Рейтинг: 1441 Неутрално

  До коментар [#39] от "Tod":

  Копи пасте от 2 ли е това?

 47. 47 Профил на Танас
  Танас
  Рейтинг: 1441 Весело

  [quote#12:"hodounski"]На кой от двамата вярвате? Аз и на двамата не вярвам[/quote]

  А аз и на тримата не вервам.
  Сега Бойко І - ви, ще замаже всичко при другия Бойко в Панорама.
  Шоуто ще е гарантирано понеже наш Боце не може да противоречи на Гоце както и Цецо на Кумецо.

  Цацарoff - Оставка ! >:-)
 48. 48 Профил на kasko
  kasko
  Рейтинг: 769 Неутрално

  До коментар [#41] от "ПРОРОК ИЛИЯ":

  Има ! 33 години ни управлява , беше избиран също на мажоритарни избори с 99.8 % и са от една боя с твоя фаворит

  Колективното вземане на решение налага споделяне на колективна отговорност.
 49. 49
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 50. 50 Профил на Салмонела
  Салмонела
  Рейтинг: 1384 Весело

  Най-много обичам да видя как комунисти използват оная доктрина на Гьобелс-Гьоринг за лъжата, която - повторена хиляди пъти - се превръща в истина.
  Какво по-точно е "кризисен PR"? Давам бутилка уиски.
  Този лаф Моника ли го измисли?
  Това ли е предизборната мантра на БСП?
  И който ми обясни съдържанието достоверно - на лични да ми се обади, за да си вземе наградата...

  УСПЕШНА НОВА ГОДИНА!!!
 51. 51 Профил на Tod
  Tod
  Рейтинг: 1441 Неутрално

  [quote#46:"dobivelkov"]Копи пасте от 2 ли е това?
  --------------------------
  Аз Тод/Родос/ никога не съм копирал,още по-малко "пасте"(на български) мисля,че е пейст или копирай!!!Айде у лево...

  Истината няма пресечна точка с популизма на БСП
 52. 52
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 53. 53 Профил на Tod
  Tod
  Рейтинг: 1441 Неутрално

  До коментар [#46] от "dobivelkov":
  -----------------------
  Сега видях коментара на Карла,за което и се извинявам...явно сродни души,единомишленици...

  Истината няма пресечна точка с популизма на БСП
 54. 54 Профил на leon12
  leon12
  Рейтинг: 1441 Весело

  [quote#18:"demonoid"]Проблемът е, че в трудно време България има най-слабия вътрешен министър, отдаден изцяло на мисията за разправа с инакомислещите – от лекари до опозиционните граждани и политици."[/quote]
  Ученото си е учено, не мое се отрече. Гоце е гигант в интрижките, даже умее ноо гадно да им се надсмива..дърто комуне с голямо досие, ама и с много акъл..

 55. 55
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 56. 56 Профил на КОТАРАКЪТ В ЧИЗМИ
  КОТАРАКЪТ В ЧИЗМИ
  Рейтинг: 821 Неутрално

  [quote#12:"hodounski"]На кой от двамата вярвате? Аз и на двамата не вярвам[/quote]
  ====================================
  - А бе, бай Иречек, я ми кажи твоя милост леберал ли си, консерватор ли си? Май-май, че си консерва, както виждам. И аз, ако питаш, не мога да ги разбера нито едните, нито другите, ама хайде, да не им остане хатъра... Знайш, алъш-вериш е то, не е шега... Па да ти кажа ли правичката... (Тука дали няма някой да ни подслушва?) Да ти кажа ли правичката?- И едните, и другите са маскари!... Ти мене слушай, па се не бой! Маскари са до един!... Ама какво да сториш? Не се рита срещу ръжена!... Търговийка, предприятийца, процеси имам в съдилищата - не може. Не си ли с тях - спукана ти е работата! Па и мене нали ми се иска - я депутат да ме изберат, я кмет. Келепир има в тия работи.

  Четете Алеко!

  Глупостта е дар божи, но с него не трябва да се злоупотребява. /Ото фон Бисмарк/
 57. 57 Профил на l_i_k_a_t_a
  l_i_k_a_t_a
  Рейтинг: 524 Неутрално

  До коментар [#49] от "newcastle":
  То в тая държава има ли управник който да не лъже.
  Гоцка не се притеснявай теб трудно скоро ще те мине някой.

 58. 58 Профил на Аксел
  Аксел
  Рейтинг: 990 Весело

  До коментар [#57] от "l_i_k_a_t_a": Всички знаят-Гоце е насител на Оскара !

  България има ЕДИН европейски политик-БОЙКО и ЕДНА европейска партия-ГЕРБ.Останалото е мафия!
 59. 59
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 60. 60 Профил на Велков
  Велков
  Рейтинг: 1441 Разстроено

  До коментар [#53] от "Tod":

  Понеже съм прав ще се фърла у десно, а ти щом нямаш чувство за хумор можеж да се хвърлиш накъдето и да е.
  пп. Дължиш извинение на мен, не на Карла Тарантула.

 61. 61 Профил на xm...
  xm...
  Рейтинг: 3202 Неутрално

  [quote#50:"Депутат 241"]Какво по-точно е "кризисен PR""? Давам бутилка уиски. [/quote]
  Ще си запазиш уискито
  В случая наистина "кризисен PR" е неточно и е по-скоро образно и популярно непрофесионално клише за охарактеризиране на случващото се.
  При един истински "кризисен PR" се работи по правило и задължително с точна и проверена информация и не се крие нито един факт, а не като в случая, и при това - говори само "един", а не като при гербавите - всеки да си се упражнява по темата к'вото му хрумне.
  Вярно би било да го характеризираме като "пускане на партенка". От Туй. Та гъстата миризма като облак да скрие собствената му глупост.

  Колкото до "доктрината Гьобелс-Гьоринг" - е, за това "откритие" вече дължиш бутилка уиски!

 62. 62 Профил на ь
  ь
  Рейтинг: 1441 Весело

  До коментар [#46] от "dobivelkov":
  УтепА ме с това "пасте" )))

  Простотията ходи по хората! Затова обичам животните! Цъкам само "+" ... но не на всички :)
 63. 63 Профил на popovski31
  popovski31
  Рейтинг: 1355 Весело

  Как сме му завярвали на Гоц,пък не е истина

 64. 64 Профил на Танас
  Танас
  Рейтинг: 1441 Весело

  [quote#54:"leon12"]Гоце е гигант в интрижките, даже умее ноо гадно да им се надсмива..дърто комуне с голямо досие, ама и с много акъл..[/quote]

  Не е гигант в интригите а Туй си е чисто и просто и иска толкова елементарно да се обрише с Гоце само, не знам дали вече наш Боце и Гоце не са го пущили по пързалката !!! :-О
  Това ще си проличи след малко в Панорама но яко са окрекали квачката и сега се чудят с какво да ни отвлекат вниманието.

  Цацарoff - Оставка ! >:-)
 65. 65 Профил на exit13
  exit13
  Рейтинг: 466 Неутрално

  До коментар [#16] от "00222":

  Ти от Марс ли си бе брат!?

 66. 66 Профил на demonoid - чао тирани!
  demonoid - чао тирани!
  Рейтинг: 753 Неутрално

  До коментар [#63] от "popovski31":

  Щот на Цеко Сифоня още повече

  http://whynot-reflect.blogspot.com/
 67. 67 Профил на leon12
  leon12
  Рейтинг: 1441 Любопитно

  До коментар [#64] от "Танас":
  Ама горе прочетох, че Цвъки май им слага кънките, щото горе виж Графа какво е дал:
  [quote#15:"Graf"]А може би Цветанов, знаейки текста на писмото, е скроил номер на Борисов." [/quote]
  Май го подценяваме, спомням си как и на президента/Плевнелиев/ беше му подхвърлил, че е никой..А може и да си напълно прав, да видим, наистина..

 68. 68 Профил на Велков
  Велков
  Рейтинг: 1441 Весело

  До коментар [#62] от "ь":

  Не може само Цветанов и Първанов да ви разсмиват. Искам и аз.
  Станете ми последователи, ще се старая.
  пп. Е това е ПъРъ. /не ПиаР/

 69. 69 Профил на 00222
  00222
  Рейтинг: 466 Неутрално

  [quote#65:"exit13"]Ти от Марс ли си бе брат!?[/quote]


  Да! От оцелелите и помнещите марсианци...

 70. 70 Профил на КОТАРАКЪТ В ЧИЗМИ
  КОТАРАКЪТ В ЧИЗМИ
  Рейтинг: 821 Неутрално

  До коментар [#50] от "Депутат 241":

  Когато управляващата партия губи почва под краката си (Доган, референдума, Златко баретата), то тя се опитва със всички средства да спаси остатъците от авторитета си. В случая Цв. Цв. е определен да спасява авторитета на ГЕРБ. Само че с обясненията си за професионално подготвяното покушение срещу Златко баретата става смешен. Един вид, видите ли, ние може и да не успееме да откриеме килъра, защото е професионалист. Звучи наивно!
  Това бих нарекъл предкризисен PR.
  Къде е вискито?

  Глупостта е дар божи, но с него не трябва да се злоупотребява. /Ото фон Бисмарк/
 71. 71 Профил на ahasver
  ahasver
  Рейтинг: 1686 Неутрално

  До коментар [#17] от "krasiat":А ти помниш ли как се стрижеха мутрите от новото време ?

 72. 72 Профил на ubb_1
  ubb_1
  Рейтинг: 466 Неутрално

  До коментар [#15] от "Graf":

  Пак ли мутрата е в дъното на скандала?

 73. 73 Профил на k@lcho
  [email protected]
  Рейтинг: 484 Неутрално

  ... идват избори и ваденето на аса от ръкавите за надцакването с компроматите е в пълна сила ...

  няма кой, значи – аз, няма кога, значи – сега! Control - C Control - V! DONT Control - ME! ... Просто е НАЛИ!
 74. 74 Профил на yavooor
  yavooor
  Рейтинг: 1083 Неутрално

  Каквито ни журналистите - такива ни и политиците!
  какво е това ...Предишният президент Георги Първанов...?
  Няма "предишен" президент! Има само "президент".

 75. 75 Профил на nicoleta
  nicoleta
  Рейтинг: 1441 Любопитно

  Те и двамата лъжат ама кой им вярва.

 76. 76 Профил на ubb_1
  ubb_1
  Рейтинг: 466 Неутрално

  [quote#70:"ЧЕЛО КОТЕ КНИЖКИ"]В случая Цв. Цв. е определен да спасява авторитета на ГЕРБ. [/quote]

  И Янка Янева е определена да спасява авторитета на ГЕРБ

 77. 77 Профил на gbj06554106
  gbj06554106
  Рейтинг: 581 Любопитно

  До коментар [#49] от "newcastle":
  На Вашата планета имате ли някаква система за възпитание?

 78. 78 Профил на ahasver
  ahasver
  Рейтинг: 1686 Неутрално

  Айде , герберовата щатна дружинка ! Постарахте се , изкарахте надника . Прибирайте се. Днес по вестниците пише за щатната агитка на Герб и специално за т.н. Уорни. Днес изчезна. Подали са му оставката като главно куче ,лаещо за Бойко. Забравил под черта инструкциите за коментарите и си изяде лебеца.

 79. 79 Профил на gbj06554106
  gbj06554106
  Рейтинг: 581 Любопитно

  До коментар [#48] от "kasko":
  Не ме впечàтлявате с напразните напъни за нещо като "остроумие". Защото няма как да опровергаете безспорната истина - две последователни мажоритарни победи.
  Другото са опити за самозадоволяване.

 80. 80 Профил на kasko
  kasko
  Рейтинг: 769 Неутрално

  До коментар [#79] от "ПРОРОК ИЛИЯ":

  Че аз и не се опитвам да се издигам в очите на слепите. Половината от тези които го избраха са вече покойници , другата половина ги даваха по тв из Бурса , Истанбул и т.н. как повтарят юч , защото не знаят как е на български три , номера на мястото му в бюлетината

  Колективното вземане на решение налага споделяне на колективна отговорност.
 81. 81 Профил на sisiliya6
  sisiliya6
  Рейтинг: 753 Любопитно

  [quote#68:"dobivelkov"]Не може само Цветанов и Първанов да ви разсмиват. Искам и аз.[/quote]

  Успех ще има ли? Кой ти беше ореола....Цветанов или Първанов?

 82. 82 Профил на Велков
  Велков
  Рейтинг: 1441 Весело

  До коментар [#81] от "sisiliya6":


  [quote#81:"sisiliya6"]Успех ще има ли?[/quote]
  Ще има! Само ме следвай...
  [quote#81:"sisiliya6"]Цветанов или Първанов? [/quote]
  Аз съм нещо свежо. ГМО.

 83. 83 Профил на Россприматрезил
  Россприматрезил
  Рейтинг: 637 Неутрално

  [quote#10:"daniel defoe"] ...Първанов нещо минава в настъпление, пуснал е и форумни клакьори....[/quote]
  ++++++++++++++
  Като им чета нещастните писаници, оставам с впечатление, че Гоцю е закъсал с парите. Вместо да му изпишат веждите, ще му извадят очите. Но за Гоцю нищо не е достатъчно лошо. Нещо му припари под краката.Ще има шоу.

  WWW . ДЕНьГИ .ru.net
 84. 84 Профил на сидер
  сидер
  Рейтинг: 3423 Неутрално

  До коментар [#24] от "00222":

  Хайдеее отидохме чак при НКВД още малко и ще станем шеснайста република на СеСе Ре.

 85. 85 Профил на Салмонела
  Салмонела
  Рейтинг: 1384 Весело

  [quote#70:"ЧЕЛО КОТЕ КНИЖКИ"]Това бих нарекъл предкризисен PR.
  Къде е вискито?[/quote]

  Предкризисен, бла, бла...
  И къде видя криза?
  Няма виски за теб!

  УСПЕШНА НОВА ГОДИНА!!!
 86. 86 Профил на РАМ
  РАМ
  Рейтинг: 581 Неутрално

  На Първанов му идва отръки да отстрелава и мачка архарите от ГЕРБ и агитката. Успеваемостта му е поразителна. 60 % / 40 %.

  Винаги може да сме по-зле. Значи сега сме добре.
 87. 87 Профил на Гневник
  Гневник
  Рейтинг: 753 Неутрално

  [quote#15:"Graf"]Дай да я дадем. [/quote]
  Хванаха се две водни кончета...
  ...Един паяк пусна за час от втория етаж на моята къща паяжина до земята. След което в нея се хванаха две водни кончета...
  http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2010-11-01&article=345802

 88. 88 Профил на Россприматрезил
  Россприматрезил
  Рейтинг: 637 Неутрално

  [quote#20:"РАМ"]Със сигурност ще се консултираме с теб.[/quote]

  С никого няма да се консултирате. Просто отивате в небитието. Превръщате се в нищо!!!

  WWW . ДЕНьГИ .ru.net
 89. 89 Профил на сидер
  сидер
  Рейтинг: 3423 Неутрално

  До коментар [#43] от "Graf":

  Ееех графе, графе, мислех те за маалко по изтънчен. Ами ако го можеш, можи го като хората не ми пускай лунната соната от Бетовен ( или ако искаш и Бетховен) по това ьотубе, че направо ми падна в очите. Пусни я както си му е реда, да се види красотата на това произведение. За твое сведение си го имам на плоча още от едно време, смятай около осемдесетте, сега си го намерих вече стерео. За икономика те бива ама сега направо ми падна в очите.

 90. 90 Профил на gbj06554106
  gbj06554106
  Рейтинг: 581 Неутрално

  До коментар [#80] от "kasko":
  Взели сте много добре решение. Не се и опитвайте да се издигате в очите на който и да е . Няма да е във ваша полза - лузърите винаги оправдават собствените си несполуки с това какви са другите.
  Но ако това Ви носи самоуспокоение - няма лошо.

 91. 91 Профил на сидер
  сидер
  Рейтинг: 3423 Неутрално

  До коментар [#43] от "Graf":

  Ами икономист и музика, то футболист и балет е много по близко.

 92. 92 Профил на Россприматрезил
  Россприматрезил
  Рейтинг: 637 Неутрално

  [quote#29:"00222"]....Помним, помним!...[/quote]

  Помните, помните( или си записвате), но не мислите! Като компютър с памет, но без процесор.

  WWW . ДЕНьГИ .ru.net
 93. 93 Профил на kasko
  kasko
  Рейтинг: 769 Неутрално

  До коментар [#90] от "ПРОРОК ИЛИЯ":


  [quote#90:"ПРОРОК ИЛИЯ"]Няма да е във ваша полза - лузърите винаги оправдават собствените си несполуки с това какви са другите. [/quote]

  Обещавам да се вслушам в съвета Ви , за който все пак благодаря.Явно във Вашата среда е пълно с такива екземпляри, щом смеете така смело да го твърдите.Винаги занапред ще се възползвам от ценните житейски съвети на човек като Вас .Но и думата лузър има синоним на български език , ако не Ви е ясно , ползвайте тълковния речник .

  Колективното вземане на решение налага споделяне на колективна отговорност.
 94. 94 Профил на gbj06554106
  gbj06554106
  Рейтинг: 581 Любопитно

  До коментар [#93] от "kasko":
  Отново правилно решение. Ще имате полза.

 95. 95 Профил на Нефертити
  Нефертити
  Рейтинг: 1762 Неутрално

  Да припомня, че на лъжата краката са къси.

  Предразсъдъците са за ограничените.
 96. 96 Профил на emil
  emil
  Рейтинг: 2463 Неутрално

  До коментар [#38] от "00222":

  [quote#38:"00222"]Ето ти още една!
  Тиквата бори комунизма! [/quote]

  Нали разбираш че в иронията си си иронично прав. След като сините ти приятели се оказаха по-ялови и от 20 годишна крава остана ни да се надяваме на човек дошъл да свърши вашта работа. Когато Бойко още го нямаше бяхте се разпилели на безбой нефелни файтони и дадохте на един президент комунист два пъти да ви бие. Вторият път направо се осрахте защото дядо Неделчо загуби и от Волен. И това ако не е некадърност здраве му кажи. А сега вместо да си посипете главите с пепел припкате окрилени от хорската забрава и се опитвате да развалите нещо що годе работещо. Такива сте вие - ПАЛАЧОРИ!!!

  Заглавие в Дневник: ДБ са килимчето на което БСП стъпи за да се върне на власт
 97. 97 Профил на Венцеслав Йонков
  Венцеслав Йонков
  Рейтинг: 466 Неутрално

  Цялата ни памет и фактите сочат че Цвъцко лъже, а гоце е чистата истина тъй като Марио Николов е оправдан тук за същото, за което аверите му са е осъдени в Германия..

 98. 98 Профил на Майндърбайндър
  Майндърбайндър
  Рейтинг: 865 Весело

  Може ли да се предположи,че истинският диалог е този:
  Цветанов- А бе Гоце,я да те пробваме пазиш ли си архива.Че сега е при нас.Можем да си го моделираме.
  Гоце- Ще хванете на архара люлките. Я ме пробвай за друга дата.

  СЛЕД ГЕРБ, ДЕЗИНФЕКЦИЯ НА ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА.
 99. 99
  ****

  Коментарът беше изтрит по желание на неговия автор.

 100. 100
  ****

  Коментарът беше изтрит по желание на неговия автор.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK