Борисов: Не съм агент Буда, Слави Бинев и кръгът "Банкя" са в основата на скандала (обновена)

Бойко Борисов

© Георги Кожухаров

Бойко БорисовПремиерът Бойко Борисов отрече пред вестник "Преса" да е бил информатор на ЦСБОП (Централната служба за борба с организираната престъпност, сега ГДБОП), каквато информация изнесе в неделя сайтът "Бивол", публикувайки документ за вербовката на Борисов през 1996 г.


"Не знам за такова предложение, това е пълна глупост" - така премиерът отговаря на прекия въпрос дали е бил агент на ЦСБОП.


По-късно през деня той заяви пред "Сега", че е разпоредил да се разсекрети досието "Буда", малко след това ГДБОП обявиха, че комисия е установила, че Борисов не се е съгласявал да бъде информатор на антимафиотите. А във вечерните новини шефът на ГДБОП Станимир Флоров покада съдържанието на папката "Буда" - два документа и уточнение, че са унищожени картони (повече за папката - тук).
Всичко започна с документа, публикуван в "Биволъ", според който оперативен работник е предложил на на 9 декември 1996 г. до началник-сектор в ЦСБОП Спас Спасов Борисов "да бъде регистриран в оперативния отчет на службата


като информатор с перспективи


за регистрация в по-горни категории СС, за което има качества". Предложението е, защото той е "бивш служител на МВР, ръководи лицензиран охранителен бизнес и работи в среди и контактува с лица, представляващи оперативен интерес". Документът е получен в "Биволъ" чрез платформата за анонимно получаване на материали Balkanleaks, уточнява сайтът.


Според проучването, което "Биволъ" е направил по документа, оперативният работник, който е предложил Борисов за информатор, е Младен Георгиев, който през 1997 г. е бил освободен от ЦСБОП заради "връзка с групировки", от 2008 г. работи в ДАНС, а от 2009 г. е главен секретар на агенцията. Засега Георгиев не може да бъде открит за коментар. Пред агенция "ПИК" вчера той е коментирал: "Не искам да коментирам инсинуации. Ограничил съм се по отношение на даване на интервюта и публични изявления. Моля да ме разберете. Освен това в момента съм в отпуск... Не бих могъл да направя какъвто и да било коментар по този въпрос. Има си компетентни органи. Нека те да преценят."


Вербовката била утвърдена от началника на сектор Спас Спасов, който пред 2010 г. беше огласен от Комисията по досиетата като офицер от Шесто управление на ДС. Той също бил уволнен през 1997 г. от ЦСБОП, след което започнал работа във фирми, свързани с Алексей Петров, подсъдим в момента по делото "Октопод". По информация на "Дневник" Спасов е починал наскоро.


Бойко Борисов не коментира директно автентичността на изнесените документи. От една страна, той обяснява, че не знае за предложението на оперативния работник, но от друга, казва: "Вероятно те са правили опити да се свържат с мен, писали са си предложение, за което не знам, но веднага са разбрали, че съм отказал, и са ме свалили от отчет. Единствените ми контакти с тях по това време са били около взрива на колата на Цветелина Бориславова (бившата приятелка на премиера - бел. ред.) Тогава, ако са си писали нещо по тази линия, то да е останало."


На въпроса има ли собственоръчно подписан документ за сътрудничество Борисов отговаря: "Няма.


Нито съм агент Буда, нито съм подписвал някакъв документ"


На напомнянето, че бившият оперативен работник Младен Георгиев става главен секретар на ДАНС по времето на Бойко Борисов като премиер, казва: "Това е част от кариерата му." Борисов коментира още, че както е публикуван единият документ, би трябвало да бъде публикуван и другият, в който той отказва сътрудничество.


Същевременно Борисов коментира с риторичния въпрос "какво лошо", ако се помага на МВР.  И добавя: "Винаги сме помагали на МВР, многократно съм сътрудничил на службите и винаги ще им сътруднича." Запитан защо сега излиза този документ, Борисов казва: "За да изкарат нещо, което, дори да е положително, да излезе като лошо."


"Накарах Цветанов да провери всичко"


От разговора с Бойко Борисов става ясно, че от сайта "Биволъ"  са го търсили във връзка с материалите  и че той е разпоредил проверка.  "Още преди две седмици, когато от сайта "Биволъ" ни зададоха тези въпроси, ние им отговорихме официално. Накарах Цветанов да провери всичко", казва Борисов.


Атанас Чобанов от "Биволъ" обясни пред "Дневник", че не са търсили премиера за коментар. Той отказа подробности кога е получен документа в Balkanleaks, но каза, че са проверявали автентичността му и тя им е била потвърдена от двама независими източника от службите. Чобанов обясни, че преди известно врема по повод на друг документ от Balkanleaks, са задавали въпроси към Държавната комисия за сигурността на информацията дали е декласифициран (т.е. да е паднал грифа "секретно" - бел.ред.).


По-късно днес вицепремиерът Цветан Цветанов коментира пред БНР, че в разпространяваната информация няма нищо притеснително и това са "писания в интернет пространството, които са се появявали за Борисов винаги преди избори". Според него появата на документа е от "сценариите, които се реализират от определени сили в държавата", но не уточни какво има предвид. 


Цветанов обясни, че премиерът е този, който може да прецени и евентуално да реши тази информация да бъде изнесена публично, защото "доколкото знам, това, което чета, е било през 1995-1996 г. и грифът "класифицирана информация" при всички случаи е изтекъл".


Пред "Преса" Борисов коментира съвсем лаконично напомнянето, че преди две години Яне Янев беше първият, който публично намеси Борисов и агент Буда. Тогава лидерът на РЗС зададе въпрос към премиера "какво му говори агентурният псевдоним на ДС Буда (странно е, че Янев свързва Буда с бившите тайни служби на комунистическия режим - ДС, а от публикувания документ става ясно, че предложението за вербуване е от 1996 г. - бел. ред.). "Защото тогава на него са му казали да прави това", отговаря Борисов за предишния въпрос на Янев (в средата на януари 2011 г., когато задава въпроса си за Буда, лидерът на РЗС твърди, че иска "да покаже истинския образ на мутрокомунистическата групировка ГЕРБ и на тартора й Борисов", докато в момента Янев е сред поддръжниците на премиера - бел.ред.).


Днес Янев прехвърли темата с "Буда" върху бившия вътрешен министър от кабинета "Станишев" и настоящ депутат от БСП Румен Петков. Лидерът на РЗС каза, че чул за това в неформален разговор с Петков, който казал - "Ти знаеш ли, че за Бойко Борисов там има едно дело, което се казва "Буда". Но Янев твърди сега, че още тогава разбрал, че "това е кьорфишек и бутафория".


А на въпроса кой стои сега зад този скандал премиерът казва:


"Слави Бинев и кръгът "Банкя" са в основата на това"


Досега "Дневник" не успява да се свърже с премиера, за да зададе още въпроси по темата. Повечето бивши служители на полицейската служба и МВР също отказват официални коментари. Пред "Преса" Димитър Вангелов, който е бил директор на ЦСБОП в периода 1996-1997 г., е заявил, че не знае за подобна вербовка на Борисов. Той обяснява, цитиран от вестника, че началникът на сектора Спас Спасов е имал право да утвърждава предложения на оперативните работници без негова санкция.


Слави Бинев, който от известно време непрекъснато атакува Борисов публично, коментира днес в съобщение до медиите: "Свидетели сме на некачествен сценарий на политически театър, нещо, за което отдавна говоря. Факт е, че този път Борисов не обвини както винаги и за всичко Станишев, а се престраши да ми спомене името. С това само показа кой е най-големия му кошмар, от които той изтръпва и кой е единствената алтернатива на досегашната политическа система".


Кои са Слави Бинев и кръгът "Банкя" - може да прочетете тук.


Големият въпрос, който "на първи прочит" възниква след публикацията на документите на ЦСБОП (НСБОП), според анализатори директно опира до опазването на класифицираната  информация в МВР и възможностите за изтичането й. Другият въпрос е защо документът се появява точно сега. Някои свързват изтичането на документа със скорошната смърт на Спасов, който вече не би могъл да потвърди или отрече автентичността му.


Също пред "Преса" последният шеф на Шести отдел в Шесто управление на Държавна сигурност Димитър Иванов обяснява: "Този документ излиза от средите на МВР, а не на службите, тъй като ЦСБОП винаги е била оперативна криминална служба, а не политическа служба, не контраразузнавателна, нито разузнавателна служба. Така че този въпрос трябва да се зададе последователно на министъра на вътрешните работи, на сегашния директор на ГДБОП, на хората, чиито подписи стоят. Трябва да се знае този документ къде се е съхранявал досега, къде се съхранява в момента, кой има достъп."


Всички материали за опита за вербуването на Борисов, изтичането на документите и коментарите за това може да прочетете в темата "Скандалът "Буда".


Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (586)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на МъдиУотърс
  МъдиУотърс
  Рейтинг: 426 Неутрално

  Айде пак ченгесарски номерца ...
  Пък все едно и също бре ...
  Господа, сменете малко плочата ...

  ходя по въже, не ми ръкопляскайте - това е моят път. Сложил съм костюм на клоун, за да ми се смеете, когато падна...
 2. 2 Профил на Къти
  Къти
  Рейтинг: 583 Неутрално

  Поради что се срамиш, Буда?

  Всичко, за пресъпленията на ядрената мафия единствено и само тук: http://gikotev.blog.bg
 3. 3 Профил на primoto
  primoto
  Рейтинг: 426 Неутрално

  е ако не друго поне агентурното му име му подхожда идеално-абсурдно ...

  Only two things are infinite, the universe and human stupidity...
 4. 4 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4324 Весело

  не било буда а будьони !

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 5. 5 Профил на lz2
  lz2
  Рейтинг: 1551 Неутрално

  Не мога да разбера, какво искаме?! От една страна, да имаме ефикасна полиция, от друга страна, да заклеймяваме сътрудниците и! Едно е, да си бил сътрудник на ДС и да си топил приятелите си, друго е, да сътрудничиш на полицията, за да се доказва престъпната дейност на някого!

  Яко ги пере простотията, домогващите се до властта!Яко!

  ПравописА е поле за изява на неграмотните!
 6. 6 Профил на Стоил Яков
  Стоил Яков
  Рейтинг: 426 Весело

  А пък аз си мислих, че ще си признае. Колко съм бил наивен.

 7. 7 Профил на purple_rain
  purple_rain
  Рейтинг: 426 Весело

  Ами той си е мъдър като същински Буда Майтапа настрана,но ние просто нямаме служби за сигурност,щом всеки по всяко време си изнася каквито документи иска от там.После няма защо да се учудваме,че се проваля борбата с престъпността.

 8. 8 Профил на 9812
  9812
  Рейтинг: 374 Весело

  За премиер не ставаш сине, ти си БУДАла.

 9. 9 Профил на Читател
  Читател
  Рейтинг: 1466 Неутрално

  Кръгът "Банкя"? Та нали премиерот е оттам? Нима има кръг в родния му градец (и столичен квартал), който му пречи на кариерата?

  Колкото до протежето на службите - нищо ново. У Русия е същото - едно към едно.

 10. 10 Профил на коколино
  коколино
  Рейтинг: 426 Весело

  Буда да ви благослови!

  кому е изгодно?
 11. 11 Профил на danakoplatec
  danakoplatec
  Рейтинг: 512 Неутрално

  Такова падение на Борисов просто нямам думи! И въпреки явните резултати от некадърността, лицемерието, алчността, демонстрацията на явната им омраза към хората и т.н., нашите "мили управляващи" продължават да казват на черното бяло и да стискат яко кокала! Индивиди без грам морал и достойнство!

 12. 12 Профил на kardinalat
  kardinalat
  Рейтинг: 845 Весело

  До коментар [#5] от "lz2": Колко е лошо сам да се пързулнеш Тцтцтцтц

  Кръгът 'Банкя' подлял вода на момчето от Банкя? Слави Бинев? Я, какви сили и ресурси имали Нали се бяхме преборили с мафията?

  и най-умният си е малко прост....
 13. 13 Профил на zidane
  zidane
  Рейтинг: 680 Весело

  Бойко е намерил "Средния Път". Или показва среден пръст...

 14. 14 Профил на Боби Колев
  Боби Колев
  Рейтинг: 1253 Неутрално

  Няма полицейска служба в света, която да не ползва информатори.

  И не трябва и да има.

  Лошо е, че в България не мина лустрация за да се затвори тази тема веднъж и завинаги. Щяха да пострадат невинни хора, жалко е, но щеше да се изреже един тумор и да се започне начисто.

  А това дали Бойко е бил вербуван за агент е вече ама без всякакво значение.

  Всички знаем, че България се управлява от ДС - директно или индиректно.

  Има ли значение дали Бойко е официален такъв или го държат неофициално?

  Слави Бинев, който поне навремето беше пич, да не е спестил с пари от наградни фондове да си вземе едно Син Сити?

  Айде не на мене тия, ходили сме с него насам-натам и без да сме били първи приятели мога да кажа, че ги нямаше тези пари спестени в началото на 90-те.

  http://www.bbc.com/news/magazine-37612083
 15. 15 Профил на Дневник:Анкета за или против новият сайт
  Дневник:Анкета за или против новият сайт
  Рейтинг: 531 Неутрално

  Принципно съм съгласен с Борисовите думи :
  "Какво лошо", ако се помага на МВР. И добавя: "Винаги сме помагали на МВР, многократно съм сътрудничил на службите и винаги ще им сътруднича". ,
  но при състоянието на нашата полиция на сътрудничество със криминални и престъпни елементи,вътрешен разпад на системанта, изтичане на информация, следователно и на такава за помагачите и (агентите), става мръсна дума и работа да сътрудничиш на този орган, което е добра практика в други държави.

  Да мразиш е сериозно занимание. Имаш ли толкова време, да се "забавляваш" с това ?!?
 16. 16
  ****

  Мненията на потребителя SorryLol бяха изтрити поради системно и целенасочено нарушаване на <a href="http://www.economedia.bg/forum/">правилата за форумите</a>.

 17. 17 Профил на cnn
  cnn
  Рейтинг: 419 Неутрално

  [quote#0:"Дневник"]кръгът "Банкя" са в основата на това[/quote]
  Интересно! Кръгът "Банкя" първо го направи Главен секретар на МВР, после Премиер, а сега иска да го свали, защото "Кръгът" си е намерил друг фаворит. Бойко, ако искаш да излезеш с чест от ситуацията, разкажи задкулисието на твоята кариера. Спасение за теб няма, запази поне честта си.

  ariel28 -> http://www.youtube.com/watch?v=rUwr8zJczYs
 18. 18 Профил на ariel28
  ariel28
  Рейтинг: 531 Неутрално

  С наближаването на изборите комунистите все повече изпадат в истерия. Номерата им са си все същите. Дано не направят някой атентат, на всичко са готови...

  'Let light surround you' Dream Theater
 19. 19 Профил на dark'star
  dark'star
  Рейтинг: 2183 Неутрално

  БУДА = Вожд на "БУДАЛИ"

  КОНТРА_ТРОЛ_ БАН_ХАКЕР от ПОЕТИЧЕСКИЯ фланг на НАТО
 20. 20 Профил на Дедо Либен
  Дедо Либен
  Рейтинг: 1211 Любопитно

  Боко е като китайските Ин и Ян - двете привидно противоположни сили, енергии и принципи, които са част от тайдзи (Великия предел). Великия предел е вечно разменящи се и преливащи се противоположности, които се допълват взаимно и преливат една в друга. Този принцип е известен и като дуализъм или хармония на противоположните.

  Факти:
  Единият дядо на Боко е комунист, а другият - антикомунист.
  Боко е бил член на БКП, а днес е върл противник на Станишев.
  Боко е бил охранител на Тато, главен секретар на МВР при царя, а днес - Премиер.
  Боко е силовак, мутрак и тарикат!!!!
  Защо да му вярваме, че не е бил агент "Буда"????

 21. 21 Профил на BlueWater
  BlueWater
  Рейтинг: 1028 Весело

  Поредния скалъпен "компромат" на другарите комунисти в службите. За 23 години преход никой не успя да ги махне от власта чрез закони за лустрация, както това стана в другите бивши социалистически страни.

 22. 22 Профил на ariel28
  ariel28
  Рейтинг: 531 Неутрално

  Щом това е най-лошото, което могат да извадят за ББ, добре

  'Let light surround you' Dream Theater
 23. 23 Профил на baghatur
  baghatur
  Рейтинг: 479 Весело

  Разбира се,че трябваше да се изчака Буда,за да се разпространи новината по храмовете му(наречени у нас - медии).
  Сега,ще последват едни дълги и продължителни мантри за светостта и невинността Му ...

  Liberate Your Mind!
 24. 24
  ****

  Мненията на потребителя SorryLol бяха изтрити поради системно и целенасочено нарушаване на <a href="http://www.economedia.bg/forum/">правилата за форумите</a>.

 25. 25 Профил на robespier
  robespier
  Рейтинг: 374 Неутрално

  Ако е вярно това което отрича Борисов,очаквам да се оттегли в заслужен отдих ,както направи Петър Младенов!

 26. 26 Профил на demonoid - чао тирани!
  demonoid - чао тирани!
  Рейтинг: 688 Неутрално

  Не бил Агент Буда? Ама той до последно и за "Ало Ваньо" отричаше, пък после си призна...

  http://whynot-reflect.blogspot.com/
 27. 27 Профил на milena_82
  milena_82
  Рейтинг: 426 Неутрално

  Май ще трябва българите са избират между будисти или СПИН-аджии!

 28. 28 Профил на Малката Пица
  Малката Пица
  Рейтинг: 785 Неутрално

  Хе, хе, хе ...
  Остава Борисов да си признае публично, че се е движил с гансгтери, и е правил парите си с престъпници.
  Това си е публична тайна, ако е тайна въобще:

  SIC духна свещичка под звуците на роял

  capital.bg/politika_i_ikonomika/1995/11/27/1045108_sic_duhna_sveshtichka_pod_zvucite_na_roial/

 29. 29 Профил на Dorian Gray
  Dorian Gray
  Рейтинг: 792 Неутрално

  Има ли БУДАли да ти вярват още?

  МОЛЯ, ИЗИСКВАЙТЕ ФИСКАЛЕН БОН !!!
 30. 30 Профил на Малката Пица
  Малката Пица
  Рейтинг: 785 Неутрално

  Година след създаването си известната със спорна слава застрахователна компания SIC (Security Insurance Company), или просто СИК, се вижда на четвърто място сред застрахователите и мечтае за приходи от милиарди. По повод на светлата годишнина застрахователите с борчески дух вдигнаха коктейл, който беше уважен от видни личност предимно от банковите и спортните среди. "Нас, вас и другите, които сме поканили, но не дойдоха, ни свързват истинско приятелство и сърдечна дружба", прочете с известни приписания шефът на СИК Красимир Маринов-Маргин от лист, подвързан в алена папка. (Червеният цвят може да се окаже емблематичен за групировката, тъй като с него е оцветен и нейният символ.)

 31. 31 Профил на Малката Пица
  Малката Пица
  Рейтинг: 785 Неутрално

  За контактите с медиите се нагърби инициативният Бойко Борисов, шеф на фирма "Ипон" (ангажирана и е охраната на Тодор Живков). Той услужливо уведоми, че хроникьорите ще бъдат допуснати в салона за 15 минути - от 19:30 до 19:45 часа. Малко по-късно Борисов агресивно съобщи, че вълнуващият оглед се отлага, а продължителността му ще бъде намалена с 5 минути. Охранителният бос проведе кратък инструктаж: журналистите да се движат в стегната група плътно около Борисов, за да не обезпокояват гостите. Неизживеният екскурзовод подкара ентусиастите към светските забележителности на СИК-коктейла. Въпреки надеждите на фотографите да уловят с обективите си шефа на Интергруп и едно от лицата на СИК Младен Михалев-Маджо той се оказа недостъпен. Очевидци твърдят, че Маджо не е пожелал да бъде сниман. Някои волно изтълкуваха това като жест към Красимир Маринов-Маргина, който прочете с микрофон в едната и папка в другата ръка семпло приветствие. Словата на Маргина бяха чути от застрахователи

 32. 32 Профил на Alabala_
  Alabala_
  Рейтинг: 426 Неутрално

  До коментар [#5] от "lz2":

  Хаха
  Борил се викаш срещу престъпността...
  Аз пък си помислих, че мотивите му са били да подлива вода на конкуренцията, да се ползва с полицейски чадър и да се превърне в инструмент за прекарване на стратегиите на ДС в подземния свят...

 33. 33 Профил на 442
  442
  Рейтинг: 1276 Неутрално

  Верваме Ти Бойко, нЕма се плашиш.

 34. 34 Профил на Малката Пица
  Малката Пица
  Рейтинг: 785 Неутрално

  Не случайно на половинката му - Цветелина Бориславова, сегашната най-богата българка с 400 милона лева състояние, са и взривили джипа в края на 90-те години.

  Кой знае с какво са се занимавали Рапона и жена му по това време, не ще да са продавали пуканки.

 35. 35 Профил на Цъкльо ВЪРНЕТЕ СТАРИЯ ДИЗАЙН.
  Цъкльо ВЪРНЕТЕ СТАРИЯ ДИЗАЙН.
  Рейтинг: 636 Весело

  Народа е казал "Като тръгне приказка че имаш сестра курва , оди да разправяш че нямаш сестра !" та така и Бойковата.Бил не бил Буда ходи го доказвай , никой няма да повярва.
  Но по интересно е как така пак предизборно лъсват документи - службите ни са като сито и не държат, тоз път се надявам Светиня Му да положи на дръвника доста зелки и тези течове да спрът веднъж и за винаги.Стана досадно вече, повече от ясно е че няма да бъдат обявени доносниците на ДС и няма да има закон за лустрацията... тези които ни управляват ще са най пострадали от подобнии закони , така че е по добре да спрем да говорим и да се концентрираме върху злободневието си а не върху сестрата на някой си.

  АМАН ОТ НЕКАДЪРНИ ОБНОВЛЕНИЯ
 36. 36 Профил на getso
  getso
  Рейтинг: 374 Неутрално

  То...и другият му прадядо е бил комунист.
  Само че нещо не се разбрали помежду си
  и се загубил някъде...

 37. 37 Профил на Боби Колев
  Боби Колев
  Рейтинг: 1253 Неутрално

  До коментар [#20] от "Дедо Либен":

  Първо, това описва много политици и практически всички дипломати

  И по-важното - работи. Факт е, че минава.

  Изобщо не вярвам на казаното от него. Не , че вярвам в обратното, не.

  Просто не взимам за чиста монета нищо, което Борисов казва.

  Точно като за лъжливото овчарче.

  Което, обаче, съвсем не го прави задължително лош политик или лош лидер. Има си и негативите такова поведение, вярно е, но си има и плюсовете.

  Или ще ми кажете, че високо образованите Станишев примерно, или Кобурга, са по-добри опции за премиер на страната?!

  Или един Доган, примерно, който говори по-засукано и от тримата заедно, пък и - вижда се - е школуван по-добре от тримата заедно?

  По-добър премиер ли ще бъде?

  http://www.bbc.com/news/magazine-37612083
 38. 38 Профил на elevation04
  elevation04
  Рейтинг: 583 Весело

  Родът на ББ е от Хераково и затова банкянци му подливат вода ))

 39. 39 Профил на Angel Dobrev
  Angel Dobrev
  Рейтинг: 583 Весело

  Ами че той съъъъъъвсем лекичко, с финес, опс, той е и "футболист", с финт си признава, пък вижте и трагичната му физиономия. За пръв път го виждам така угрижен, замислен, явно се пропуква. Категоричен и смислен отговор "НЕ" не дава, защото в блатото се затъва баааавно, но сигурно, а и шаването само ускорява затъването. Не цитирах зле прикритите му признания, за да не досаждам на форумците. И едно въпросче: АКО НЕ ИЗЛЕЗЕ В "БИВОЛЪ" ПУБЛИКАЦИЯ С ПОДПИС ЗА ОТКАЗ ОТ СЪТРУДНИЧЕСТВО НА ДС, това ще бъде ли потвърждение за непризнатия в прав текст гряхххххххх.?????????? Ееееее, това не е като да режеш лентички на трикратно ремонтираните "Нови" магистрали...

 40. 40 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3167 Неутрално

  [quote#2:"Къти"]Поради что се срамиш, Буда?[/quote]

  Не че го е срам, но знае какво ще му се случи, като падне от власт и му свалят охраната.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 41. 41 Профил на doria
  doria
  Рейтинг: 426 Весело

  И тиквите почнаха да стават буди...

 42. 42 Профил на werginija
  werginija
  Рейтинг: 463 Неутрално

  До 18-какво да правят, горките, поели са ангажименти, които не могат да изпълнят дори и след референдум.

 43. 43
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 44. 44 Профил на Малката Пица
  Малката Пица
  Рейтинг: 785 Неутрално

  До коментар [#6] от "vetalusto":

  А пък аз си мислих, че ще си признае. Колко съм бил наивен.
  ---

  Да, и аз очаквах Борисов да си каже през сълзи: Да , бях престъпник ! Ядях и пих с гангстерите от СИК , ВИС и ТИМ.

 45. 45 Профил на Dorian Gray
  Dorian Gray
  Рейтинг: 792 Неутрално

  До коментар [#22] от "ariel28":

  Тва е началото бе, мадам

  МОЛЯ, ИЗИСКВАЙТЕ ФИСКАЛЕН БОН !!!
 46. 46 Профил на barabana
  barabana
  Рейтинг: 479 Неутрално

  Подхвърляне на досиета. Номерът е типичен за БСП и ДС. Когато замирише и настане време да се прикрива нещо ужасно се вадят досиета. Съответно, обвиненият отрича или потвътждава, но поставя ударението върху това, че е служел на родината и скандалът е забравен след 2 седмици ... Аман бе другари - само с компромати и далавери нищо не става. Трябва и да поработвате малко, иначе новата тройна коалиция ке я видите през крив макарон.

 47. 47 Профил на avatar
  avatar
  Рейтинг: 479 Неутрално

  [quote#0:"Дневник"]Според документа, публикуван в "Биволъ", оперативен работник е предложил на на 9 декември 1996 г. до началник-сектор в ЦСБОП Борисов "да бъде регистриран в оперативния отчет на службата като информатор с перспективи за регистрация в по-горни категории СС, за което има качества[/quote]
  Я да анализираме този нов "скандал" Някакъв полицай предлага на началника си Борисов да бъде направен сътрудник, а сега Борисов трябва да отговаря за това? По голям нон-сенс не бях чувал. Защо изобщо Борисов се занимава с идиотщини от подобен характер? Да ги остави да си лаят, те и без това друго не могат...

  ГЕРБ отново ще спаси България, РъБъ са проект на ДС
 48. 48 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 2155 Неутрално

  Интересно ми е какви са позивните от оперативките по случая - документите са фалшиви, или вече не е лошо да си ченге? Че има разминаване в изказванията на фуражките.

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 49. 49 Профил на Georgi Yordanov
  Georgi Yordanov
  Рейтинг: 663 Неутрално

  Щом не е Буда ... може да е Пеща
  ... аман от дребни, малоумни ченеджиийски простотити!
  Всички ченгета вън от политика и държавни постове (извън МВР и МО)!!!

  Да правим каквото трябва, пък да става каквото ще!
 50. 50 Профил на Дедо Либен
  Дедо Либен
  Рейтинг: 1211 Неутрално

  До коментар [#37] от "Боби Колев":

  Бой,
  понеже ме питаш, ще ти кажа, че до мозъка на старите си кости съм Костовист!!!!

 51. 51 Профил на liksen
  liksen
  Рейтинг: 479 Неутрално

  [quote#13:"zidane"]показва среден пръст[/quote]
  Цар Киро и цар Бойко - равни по акъл

 52. 52 Профил на Мърмор
  Мърмор
  Рейтинг: 959 Неутрално

  [quote#11:"danakoplatec"]Индивид без грам морал и достойнство![/quote]
  Като се съгласявам с вас, трябва да отбележа, че по отношение на управляващите в България, етични категории не трябва да се ползват. Особено пък тези, които сте отбелязали - "чест и достойнство".

 53. 53 Профил на bgpainter
  bgpainter
  Рейтинг: 1329 Любопитно

  Борисов... ей сега е момента да видиш какво е да обясняваш, че нямаш сестра. Същото се отнася и за оня Цветанов, но той може и да излезе направо играеш за чуждия лагер.

  Жената е покана за щастие
 54. 54 Профил на Вени Г.
  Вени Г.
  Рейтинг: 1047 Неутрално

  [quote#16:"SorryLol"]Вербовкат му през 96та изобщо не ми се вижда чак толкова скандална[/quote]
  Не самата вербовка е скандална, а причината, по която е направена, а именно - свързаността му с престъпния свят.

  Най-добрият аргумент против демокрацията е 5-минутен разговор с избирател - Уинстън Чърчил
 55. 55 Профил на forumer
  forumer
  Рейтинг: 531 Неутрално

  Отговори отново със замах.

 56. 56 Профил на Geoimg
  Geoimg
  Рейтинг: 703 Разстроено

  [quote#14:"Боби Колев"]А това дали Бойко е бил вербуван за агент е вече ама без всякакво значение[/quote]
  Както няма бивш негър, няма и бивш агент!? Не може и не трябва агент(доносник) да управлява държавните дела!!!

  *Лауреат на Нобелова награда! ГРАЖДАНИН! БЕЗПАРТИЕН!!!
 57. 57 Профил на loki1
  loki1
  Рейтинг: 374 Неутрално

  ББ е заклет антикомунист. До такава степен ненавижда комунистите, че става бодигард на Тато. А както е известно на всички, Тато винаги избираше най-доверените си хора сред отявлените и заклети антикомунисти. Но така е, всеки народ си заслужава управниците.

 58. 58 Профил на Angel Dobrev
  Angel Dobrev
  Рейтинг: 583 Неутрално

  До №37 - Боби Колев: Ееее, колега, малко си прегрял манджата с образованието на Кобурга. Той съвсем не е образован, дори няма завършено средно образование, знае се пределно ясно, че не е изкарал докрай училището - СРЕДНО, С ДВЕГОДИШЕН КУРС НА ОБУЧЕНИЕ В САЩ, та е напуснал в края на първата учебна година и не е станал дори фелдфебел / по днешному старшина, фатмак!!!/. Не го превъзнасяй толкоз. И една справка за моето трърдение - книгата на проф. д-р Николай Василев "Общество под прикритие". Имаме пълни основания да му се доверим.

 59. 59 Профил на TAC
  TAC
  Рейтинг: 655 Неутрално

  Удивително е как хората мислят единствено в черно и бяло!!!Доколто става ясно има документ,според който някой е предложил Борисов за информатор.И толкова,НИЩО повече!И пак водопади от плюнки.А замесените - "уволнен за връзки с групировки", "офицер от шесто" и мутрата Слави Бинев,който може да стане евродепутат само в България?!?!?!Задават се най-кървавите избори!!Всички средства са позволени!Камуфлажът срещу Доган сплоти ДПС,иначе Касим Дал щеше да отхапе от него, пръснахме 20+ млн. народни пари за референдум,за да се сплоти и БСП,отстреляха Баретата,за да му запушат устата,а днес имаме смешна атака срещу Борисов!Това е само началото,увертюрата,предястието!!!Шоуто тепърва предстои

  rock n' roll is king!
 60. 60 Профил на Малката Пица
  Малката Пица
  Рейтинг: 785 Неутрално

  До коментар [#14] от "Боби Колев":
  "Няма полицейска служба в света, която да не ползва информатори. "

  А дали има премиер, вебуван като информатор , зашото познава и контактува с престъпници?

  Може, някъде по Африка може и да има. 61. 61 Профил на Apolon ot Tiana
  Apolon ot Tiana
  Рейтинг: 784 Неутрално

  Този човек е патологичен лъжец. Хем лъже, хем отрича. хем потвърждава, хем няма нищо лошо да се помага на МВР, хем иска разплата с агентите и доносниците. Прави една каша в която и той се губи, но си и вярва. Като малките деца.

  apoloniy
 62. 62 Профил на desen
  desen
  Рейтинг: 531 Неутрално

  На въпроса има ли собственоръчно подписан документ за сътрудничество, Борисов отговаря: "Няма. Нито съм агент Буда, нито съм подписвал някакъв документ."
  ---
  Вчера бившият МВР-шеф, РПетков каза, че много от документите, касаещи миналото на ББорисов са прочистени. Не може да не вярваме на хора, които знаят как се правят тези неща.
  Много интересна е хронологията на житието и битието на ББорисов:

  http://www.pik.bg/dosieto-buda-na-bojko-borisov-dokumenti/

 63. 63 Профил на Вени Г.
  Вени Г.
  Рейтинг: 1047 Весело

  [quote#23:"baghatur"]Разбира се,че трябваше да се изчака Буда,за да се разпространи новината по храмовете му(наречени у нас - медии). [/quote]
  Във ФБ вчера:

  - Защо никоя медиа не публикува информацията на "Бивол" за агент Буда?
  - Защото се позовават на светския характер на държавата, който не им позволява да се занимават с религиозни въпроси.

  Най-добрият аргумент против демокрацията е 5-минутен разговор с избирател - Уинстън Чърчил
 64. 64 Профил на stile libero
  stile libero
  Рейтинг: 588 Весело

  Браво на Дневник.
  Не публикува вчера "Борисов е Буда", а днес "Борисов: Не съм Буда"
  на това му се вика свободна журналистика

 65. 65 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3167 Неутрално

  [quote#20:"Дедо Либен"]Защо да му вярваме, че не е бил агент "Буда"????[/quote]

  Има един много простичък тест - представи си Бойко Борисов с всичките му особености, затвори очи и се запитай: Бих ли купил кола втора ръка от този човек?

  След като си отговориш на този въпрос, всичко по-нататък ти се изяснява.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 66. 66 Профил на BiGman1
  BiGman1
  Рейтинг: 1746 Неутрално

  До коментар [#27] от "milena_82":


  [quote#27:"milena_82"]Май ще трябва българите са избират между будисти или СПИН-аджии! [/quote]
  Не съм съгласен с вас,имаи други партии,даже се сещам за една в която твърдят,че няма агенти на ДС.

 67. 67 Профил на борко
  борко
  Рейтинг: 1002 Неутрално

  [quote#5:"lz2"]Не мога да разбера, какво искаме?! От една страна, да имаме ефикасна полиция, от друга страна, да заклеймяваме сътрудниците и! Едно е, да си бил сътрудник на ДС и да си топил приятелите си, друго е, да сътрудничиш на полицията, за да се доказва престъпната дейност на някого! [/quote]
  Според мен въпросът не е толкова дали Борисов е бил информатор или не, а мотивът за вербуването му, т.е. понеже контактува с "оперативно интересни лица".

  If you want to kiss the sky, better learn how to kneel.
 68. 68 Профил на Малката Пица
  Малката Пица
  Рейтинг: 785 Неутрално

  До коментар [#14] от "Боби Колев":
  "Слави Бинев, който поне навремето беше пич, да не е спестил с пари от наградни фондове да си вземе едно Син Сити?

  Айде не на мене тия, ходили сме с него насам-натам и без да сме били първи приятели мога да кажа, че ги нямаше тези пари спестени в началото на 90-те. "
  ---
  Демек, след като Бинев не е стока, няма проблем друг като него , не стока да е премиер?

 69. 69 Профил на marquis
  marquis
  Рейтинг: 583 Неутрално

  В началото беше ДС
  + Демокрация
  + Милиция
  + Демократична полиция
  + Полицейска демокрация
  = Мизерия и Диктатура на простащина.

  "Vernunft wird unsinn, wohltat plage."
 70. 70
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 71. 71
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 72. 72 Профил на paolo51
  paolo51
  Рейтинг: 479 Неутрално

  Всички ядоха на времето Кстов за връзките му с оня Славчо на който пък банката му премина буквално за една нощ в ръцете на Цв.Бориславова, и ..... историята приключи. За тази и подобни истории става въпрос в Биволь Кое от тези иистории в битието на настоящия ни премиер и вярно и кое не, един дявол знае. Това обаче си е стратегия на кукловодите на прехода в която всички ние сме избрани за статисти (до кога ще го търпим е отделен въпрос). Информация и дезинформация си вървят заедно и те си крадат, а за нас само хляба и зрелището. Напоследък и хляб няма, а зрелищата стават все по-отблъскващи. От друга страна гьонсуратлъка също остава ненаказан. Ако не се изправиш навреме срещу лъжата (чрез съд разбира се) тя така те натиска че няма измъкване (справка пак г-н Костов). Затова само с едно "не е вярно" на Борисов му е спукана работата. Или намираш куража, силите (и психически и финасови) и съдиш клеветника чистейки името си, или си признаваш, излизаш от политиката и отиваш там където ти е мястото.

 73. 73 Профил на Боби Колев
  Боби Колев
  Рейтинг: 1253 Неутрално

  Ами аз мисля, че между тях има много прилики всъщност.

  И двамата поляризират. И двамата са лидери, и двамата - нарцисисти, макар че, очевидно Бойко е по-напред там.

  Костов е по-добре образован, вярно, но пък също толкова очевидно по-малко гъвкав.

  И двамата са продукт на ДС, независимо дали са били доносници или не...манипулирани са от ДС.
  И двамата не успяха да се справят с корупцията в собствените си кабинети.

  Ако те притесняват годините на Костов - би трябвало, щото той вече е бита карта по чисто физикални причини - тогава Бойко Борисов е един от малкото подходящи кандидати за наследници.

  http://www.bbc.com/news/magazine-37612083
 74. 74 Профил на Lemmy
  Lemmy
  Рейтинг: 1956 Весело

  Буда Мара пак е изпаднала в транс. Хем не е бил доносник, хем винаги помагал на службите, хем службите не му казвали когато донася, хем Цоко направил проверка, хем никой не знае. Карлуково, бял чаршаф, венец на главата и лютня.

 75. 75 Профил на Dorian Gray
  Dorian Gray
  Рейтинг: 792 Неутрално

  До коментар [#47] от "avatar":

  ТРай па ти бе, откога ти разправам, че е мафиот Боцко?

  МОЛЯ, ИЗИСКВАЙТЕ ФИСКАЛЕН БОН !!!
 76. 76 Профил на stile libero
  stile libero
  Рейтинг: 588 Весело

  [quote#65:"Norman Granz"]Има един много простичък тест - представи си Бойко Борисов с всичките му особености, затвори очи и се запитай: Бих ли купил кола втора ръка от този човек?

  След като си отговориш на този въпрос, всичко по-нататък ти се изяснява.[/quote]

  бих. Ако ми продава самолет, а на мен ми трябва само триколка с педали за малкия

 77. 77 Профил на Боби Колев
  Боби Колев
  Рейтинг: 1253 Неутрално

  До коментар [#68] от "Малката Пица":

  Не, демек през ДС минават всичките ни политици и да се критикува някой, че бил захранен от ДС е плиткоумно защото критикуващия просто няма откъде другаде да е захранен

  http://www.bbc.com/news/magazine-37612083
 78. 78 Профил на Малката Пица
  Малката Пица
  Рейтинг: 785 Неутрално

  До коментар [#24] от "SorryLol":
  "между другото - от доста места изникна информацията, че Борисов е избутан напред до главен секретар на мВР точно от престъпните среди, да си имат чадър нависоко"

  Имаше един оцелял от СИК, дето пишеше разни книги за 90-те, ама по едно време го застреляха до Плиска, май 2008.
  А пък Мищо Бирата удобно "почина" след скандала с прикриването му от Борисов ...
  Мрат хората, случва се

 79. 79 Профил на Боби Колев
  Боби Колев
  Рейтинг: 1253 Неутрално

  До коментар [#60] от "Малката Пица":

  Аз пък мисля, че повечето го правят.

  Иначе нямаше никога да стигнат до премиерски пост.

  Човек не става премиер, човек бива направен премиер.

  Вместо да спорим по въпроса може просто да станеш премиер и да ме оборш

  http://www.bbc.com/news/magazine-37612083
 80. 80 Профил на getso
  getso
  Рейтинг: 374 Неутрално

  Много грешно е!...
  Не е трябвало да го наричат Буда!
  Той си е обикновен Шмекер...

 81. 81 Профил на Бай Колю
  Бай Колю
  Рейтинг: 479 Весело

  Че е бил агент на ДС, това е повече от ясно! Няма възпитаник на Симеоновската книжовна школа от байтошово време, който да не е бил агент! Просто няма! Даже е смешно да си го помисли човек - при цялата повсеместна мрежа от агенти и доносници в държавата, ДС ще пропусне да вербува точно някой от собствените си падуани!? Въпросът е, че освен Буда от ДС, впоследствие е произведен в Буда от Организираната престъпност, което си е леееко смущаващо, ама и то не е чак толкова де... Та нали почти всички кадри на ДС впоследствие станаха "бизнесмени"... Така че, и с Буда Борисов изненада няма. Всичко си е в реда на нещата.

 82. 82 Профил на stile libero
  stile libero
  Рейтинг: 588 Весело

  С пълна сила върви фарсовата трагикомедия "Буда и будалите". Както се казва, всяка прилика с действителни лица е абсолютно, ама абсолютно случайна

 83. 83 Профил на др. Иванов
  др. Иванов
  Рейтинг: 636 Неутрално

  Езоп има една басня, котка се влюбила в младеж и помолила Афродита да я превърне в девойка, тя жо изпълнила, оженили се, но в първата брачна нощ покрай леглото минала мишка и булката скочила и я изяла.
  Та и Бойко така, престъпникът винаги си остава престъпник и за разлика от държавника за него е позор да сътрудничи на властта и да предава престъпниците като него.

  Комунист - реформатор, реформатор - милиционер, милиционер - агент, в един и същи строй!
 84. 84 Профил на Минувач
  Минувач
  Рейтинг: 605 Неутрално

  По това време ББ е бил кмет на София, избран с голямо мнозинство от софиянци.
  Документа е един от поредицата компромати, организирани протестни мероприятия, атентати, стачки, заплатени хейтъри на Я,Гечев и А,Кухев и много други, които ще ескалират до изборите. Има специален отдел в БСП, които са майстори в дезинформацията. След малко ще видите просташките коментари на някои от тях.
  Преди 4 години Сер заплати на еврейски специалист, в тази област, да ги ограмоти, но се оказаха поредните загубени пари.
  Всичко, до което се докоснат тези хора мирише лошо. Как да им помогнем?
  http://i.imgur.com/mQn7c4G.jpg

 85. 85 Профил на pixela
  pixela
  Рейтинг: 531 Неутрално

  "За да изкарат нещо, което, дори да е положително, да излезе като лошо."

  Всеки глупак би клъвнал на това...баси техниката.

  freedom is another word for nothing else to lose
 86. 86 Профил на Дедо Либен
  Дедо Либен
  Рейтинг: 1211 Весело

  До коментар [#65] от "Norman Granz":

  Бой,
  бих си купил от Боко, примерно, Майбах, с ясното съзнание, че ще ме ошамарят, колата ми ще бъде изнесена зад граница, а аз ще си правя студени компреси и ще пия без ограничение чешмяна вода!!

 87. 87
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 88. 88 Профил на michael
  michael
  Рейтинг: 793 Неутрално

  Аз не мога да разбера къде е изненадата като се знае , че всички изявени политически фигури са или са били сътрудници , същото касае и криминалните знакови фигури, и както се оказва в последствие, - всички играят в един театър.
  Тук половината са разни писачи на служба да ни настройват мисленето и после голямо чудо, че ББ имал досие като сътрудник.
  Извинявайте много , но в България е чудо ако някой прогресира без да е креатура на ДС

  Cogito ergo sum :)
 89. 89 Профил на Малката Пица
  Малката Пица
  Рейтинг: 785 Неутрално

  До коментар [#61] от "Apolon ot Tiana":
  "Този човек е патологичен лъжец. Хем лъже, хем отрича. хем потвърждава, хем няма нищо лошо да се помага на МВР, хем иска разплата с агентите и доносниците. Прави една каша в която и той се губи, но си и вярва"
  ---
  Много точно.
  Това му е стила, миш-маш от притиворечащи си тези, без никаква идея. Мазаница от лафове.
  Не е само сега с този случай.

 90. 90 Профил на Боби Колев
  Боби Колев
  Рейтинг: 1253 Неутрално

  До коментар [#58] от "chichkovuychev":

  Добре, взимам с обратно думите за образованието на Кобурга.
  не променя смисъла на останалото.
  А, че е по-образован от Бойко аз лично продължавам да вярвам.

  Говори поне 2 езика все пак

  http://www.bbc.com/news/magazine-37612083
 91. 91 Профил на areta
  areta
  Рейтинг: 1107 Неутрално

  Всъщност не видях доказателства, че Борисов е агент Буда.

  Мен ме притеснява повече фактът, че премиерът ни е имал сериозни връзки с престъпността, дотолкова че е възбудил интереса на службите.

  Силно ме притеснява и кариерата на оперативния работник, който е бил изхвърлен заради връзки с престъпността, а после Борисов го е направил шеф на ДАНС.

  Не мога да си обясня и противоречието в думите на ББ - от една страна твърди, че не знаел за предложението за сътрудничество, от друга настоява да се публикува и другият документ, в който той отказва сътрудничество. Не виждам как можеш да откажеш нещо, което не ти е било предложено.

  Да, и простоватото изказване, че нямало нищо лошо в сътрудничеството, както настояването, че някой друг непрекъснато му е виновен и иска да го натопи, ме дразни.

 92. 92 Профил на Дразнител
  Дразнител
  Рейтинг: 586 Неутрално

  До коментар [#3] от "primoto":

  Трябвало е да го кръстят "Митомана"

  Жизнь или Life - избор има.
 93. 93 Профил на stile libero
  stile libero
  Рейтинг: 588 Неутрално

  [quote#78:"Малката Пица"]Имаше един оцелял от СИК, дето пишеше разни книги за 90-те, ама по едно време го застреляха до Плиска, май 2008. [/quote]
  Георги Стоев се казва

 94. 94 Профил на dark'star
  dark'star
  Рейтинг: 2183 Неутрално

  [quote#20:"Дедо Либен"]Единият дядо на Боко е комунист, а другият - антикомунист. [/quote]Всеки има двама дядовци.
  [quote#20:"Дедо Либен"]Боко е бил член на БКП, а днес е върл противник на Станишев. [/quote]Нормално! БСП я тресе либерастия до шия - свърталище на олигарси (едрия капитал) = типична дясна партия!
  Не е за комунисти и популисти БСП.

  КОНТРА_ТРОЛ_ БАН_ХАКЕР от ПОЕТИЧЕСКИЯ фланг на НАТО
 95. 95 Профил на focusnik
  focusnik
  Рейтинг: 636 Неутрално

  Боко потвърждава истинността на публикуваното, като посочва, че е ПОДПИСАЛ "отказ"!
  Отказ от какво, ако не си се съгласил преди това?
  Аз не знам да има практика да се подписва "Отказ". Може, ама трябва да си се съгласил и да искаш разтрогване на "договора".


 96. 96 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 2155 Неутрално

  До коментар [#59] от "TAC":

  Миличкия, верно ли няма нищо повече? Я прочети пак?

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 97. 97 Профил на Хи-хи
  Хи-хи
  Рейтинг: 1481 Неутрално

  Искал е да го кръстят Христос, ама и Буда е божество. Пък и първата буквичка....

 98. 98 Профил на stile libero
  stile libero
  Рейтинг: 588 Весело

  ГЕРБ: Буда Мара и Буба Мара
  (за незнаещите да кажа, че Буба Мара значи калинка)

 99. 99 Профил на navy
  navy
  Рейтинг: 838 Любопитно

  До коментар [#5] от "lz2":

  Ей вдлъбнатата фурашка!

  Най-важното в тази статията е
  "......оперативният работник, който е предложил Борисов за информатор, е Младен Георгиев, който през 1997г. е бил освободен от ЦСБОП заради "връзка с групировки", от 2008 г. работи в ДАНС, а от 2009 е главен секретар на агенцията....."

  Капиш?
  ....освободен от ЦСБОП заради "връзка с групировки" ,а после върната от Слънчо у
  Агенцията за НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ та чак направен главен секретар!

  Шлосер от ВМЕИ "Ленин" ТМММ - 8-ми разряд
 100. 100 Профил на Митко
  Митко
  Рейтинг: 722 Неутрално

  Според ефирните телевизии в България няма такъв сайт bivol.bg така че не мога да коментирам факти изнесени от несъществуващи източници

  "горко ми! загинах! защото съм човек с нечисти уста, и живея сред народ с нечисти уста" Исая 6:5
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK