Кои са Слави Бинев и кръгът "Банкя" - факти и легенди

Слави Бинев на официалното представяне на проекта Гражданско обединение за реална демокрация (ГОРД) през февруари 2012г.

© Цветелина Белутова

Слави Бинев на официалното представяне на проекта Гражданско обединение за реална демокрация (ГОРД) през февруари 2012г."Слави Бинев и кръгът "Банкя, те са в основата на това". Така премиерът Борисов отговаря на въпроса на вестник "Преса" кой стои зад скандала, предизвикан от публикуването в сайта "Биволъ" на документ, от който личи, че Бойко Борисов е бил предложен в края на 1996 г. за вербуване като информатор на ЦСБОП (Централната служба за борба с организираната престъпност, сега ГДБОП). В същото интервю за "Преса" Борисов сутринта отрече да е бил агент "Буда", и неясно обясни, че не е получавал такова предложение, но казва още, че е отказал и дори призовава да се покаже документ, с който не приема сътрудничество. По-късно през деня пред електронното издание на вестник "Сега" премиерът съобщи, че е разпоредил отваряне на досието "Буда", а малко след това от МВР бързо обявиха, че са направили проверка, която показва Борисов не се е съгласявал да бъде информатор на мафиотите.
Припомняме кои са Слави Бинев и неформалната структура, за чието съществуване липсват официални досега факти - наречена кръга "Банкя" и които според премиера го атакуват:


Актуалната визитка на Слави Бинев е "евродепутат, архонт, председател на гражданско сдружение ГОРД". Той беше избран през 2007г. за един от българските представители в Европарламента от "Атака" (впоследствие преизбран), a в началото на миналата година застана начело на "Гражданско обединение за реална демокрация" (ГОРД), чиято цел е да създаде "най-после парламентарна демокрация, а не щандове, на които се търгува с интереси и се продава влияние". Целта на партията е да вледе в политиката, защото Бинев също смята, че "без политическо крило нищо не може да се постигне". 


Малко преди да влезе в Европарламента в началото на 2007г. БИнев бе обявен за архонт от старозагорския митрополит Галактион на церемония в Рим и това предизвика скандал в Българската православна църква, дори дипломатически реакции, а Светият синод отказа да признае титлата. Бинев обаче се представя с нея и твърди, че му е правилно присъдена. От както е евродепутат, той засипва медиите с информация и снимки за всичките се пътувания и срещи по света от премиера на Бангладеш до молитвени вечери и е активен с позиции по всякакви международни въпроси. Като лидер на ГОРД пък често атакува премиера Борисов, управлението, оплаква се, че медиите не го отразяват, а миналото лято в края на август заяви, че ще го убият и ако нещо се случи "държа да се имат предвид моите подозрения към премиера Бойко Борисов".
От гангстерската война до ГОРД


Миналото на 47-годишния Бинев обаче е по-различно, а името му най-често се споменава във връзка с погрома в спортен клуб "Дескрим" в началото на 90-те и като бивш собственик на първия и най-популярен преди години чалга-клуб БИАД в центъра на София. Той е бивш спортист, завършва НСА със специалност бокс и тенис. Бил е европейския шампион по таукон-до и треньор. От началото на 90-те години до 2006 г. Бинев е един от основните акционери в "R–System Holding" АД, в който влизат повече от 100 дружества,  които инвестират в развлекателния бизнес, охранителни компании, в строителство.


Създател е на Асоциация "Защита", която официално беше учредена със заявката да се противопостави на охранителните фирми на борците. През ноември 1993 г. група от няколко човека нахлуват в двора на спортния комплекс "Дескрим" в София, нает тогава от Бинев и след побой го отвличат, след което го изхвърлят на Околовръстното. Сред обвиняемите при образуваното по случая следствено дело тогава са Димитър Джамов, Красимир Маринов (Големия Маргин), Дмитрий Минев (Димата Руснака - убит през 2005г.) и Пело Стоев. Те са обявени за общодържавно издирване. Основният свидетел срещу тях е Румен Рачев - Пъпката (станал след години представител на ГЕРБ в Шумен и убит през 2009г. от групата на "Килърите"). По-късно той е арестуван, като обвинен за участие в  престрелката в столичния квартал "Дружба", при която загинаха двама охранители от пазарджишката фирма "Гардения". След престой в ареста Рачев променя показанията си срещу Дмитрий Минев и Красимир Маринов и когато те се връщат в края на декември в България - създават СИК. Рачев също е освободен от ареста. Междувременно през август 1994 г. е застрелян председателят на Асоциация "Защита" доцент Цветан Цветанов. Затова и инцидентът в "Дескрим" се смята за начало на т.нар. гангстерска борба по онова време. 


Бинев е съдружник и в "М.И.Г. Групп" АД, която стопанисваше няколко заведения в София, сред които "Библиотеката", Дали" и най-популярно - чалготеката БИАД. Именно там през 2001 г. шефът на "ВАИ холдинг" (компанията наследник на ВИС) Георги Илиев (убит през 2005 г.) удря Бинев в главата, защото охраната на заведението не го пуска да влезе вътре. Илиев беше оправдан в заведеното след това дело, но Бинев поде мащабна ПР кампания срещу висаджията.


През февруари 2012г. Слави Бинев създаде движение ГОРД, в което влезнаха тамплиери (в УС е Румен Ралчев от Ордена на тамплиерите и собственик на "Балкан Секюрити Груп", работил в  УБО и НСО - бел.ред.), масони, ротарианци и архонти и други разнообразни представители на бизнеса, спорта, шоубизнеса. Сред първите ГОРД-и членове са о.р. ген.-лейт. Стоян Андреев, бивш съветник на президента Желю Желев, част от асоциация "Защита" и научен ръководител на Алексей Петров в УНСС. Там е и Михаил Михайлов, бивш шеф на пресцентъра на Иван Костов, който на последните избори помагаше за медийното отразяване на Трактора. От първите години на "Защита", но и от депутатските кадри на ДПС идва Иван Палчев. Политикът и писател Любен Дилов също се присъединява от началото в партията на Бинев, чието послание към всеки българин е " И нека гордостта бъде единственият ни грях".


Сред най-интересните хора, появили се на учредителното събране обаче е бившият директор на софийското градско управление на МВР


Чавдар Чернев - митична фигура


от т.нар. кръг "Монтерей" (около едноименния ресторант), на когото приписват влияние в политиката и бизнеса в последните двайсетина години, включително и роля в бързия успех на ГЕРБ. Чернев е шеф на софийската милиция за кратко през 1989-1990, когато зам.вътрешен министър е ексшефът на разузнаването в Държавна сигурност о.з. ген. Любен Гоцев (също от кръга "Монтерей").

Чавдар Чернев

© БУЛФОТО

Чавдар Чернев


Именно Чернев се смята за лидер на друг неформален кръг "Банкя", който от години е сочен неофициално като влиятелна група с пряко отношение върху важни политически и икономически решения в държавата по силата на контактите, които членовете му имат на всички етажи на властта у нас и на връзки, останали от бившата Държавна сигурност (ДС). Официално потвърждение за съществуването на кръга и за участниците в него няма. Публикации, които го споменават, се появяват рядко и те са в таблоидни издания.


Името идва от столичния квартал (родно място на настоящия премиер). Там, твърди се, било първото заведение, в което членовете на кръга се събирали на регулярни сбирки, за да обсъждат важни за тях теми и да обменят информация. Сред членовете на кръга "Банкя" са споменавани множество неизвестни за широката публика лица, общото между които е близостта им до бившите служби и това, че понастоящем развиват частен бизнес. Сред по-популярните имена, свързани с кръга, се споменава и това на настоящия шеф на парламентарната група на ГЕРБ Красимир Велчев.


Смята се, че кръгът "Банкя" първоначално е лансирал Бойко Борисов за главен секретар на МВР през 2001 г., откъдето тръгна политическия възход на настоящия премиер. Два независими един от друг източника твърдят обаче, че заради голям проект в енергетиката е настъпил разрив между Чернев и премиера, след което те са станали врагове. За тази информация писа "Капитал", досега тя не е отричана. Пак седчимника отбелязва в материал за създаването на ГОРД, че Чернев е бил човекът открил потенциала на Цветан Цветанов още преди Борисов.


Може да се каже, че Чернев е ченге от кариерата, дълги години е бил служител по линия на ДС във Второ районно управление в София. Изключително близък приятел е с бившия вицепремиер и министър на външните работи в правителството на Димитър Попов - Виктор Вълков (също емблема на "Монтерей"). След като е уволнен от министерството по времето на СДС, Чернев започва бизнес в търговията с оръжие и в енергетиката. През годините, пише "Капитал", създава общи фирми със собственика на "Риск инженеринг" Богомил Манчев, а чрез други компании е бил свързан с Атанас Самсарев - оръжеен търговец, станал известен с търговията с петрол по сделката "Петрол срещу храни" със Саддам Хюсеин. Според Търговския регистър Чернев е едноличен собственик и на фирма "Рубин груп".


Бащата на Чернев - Антон, е дългогодишен шеф на отдел в Трето управление на ДС, брат му Тихомир беше главен секретар на Агенция "Митници" в правителството на НДСВ.  


Случайно или не подписването на документа за създаване на ГОРД е станало на рождения ден на Чавдар Чернев - 8 февруари. "Чернев е уникален човек, фактор в живота на много хора. Няма умен човек в управлението, който да е пренебрегнал негова мисъл", коментира тогава за "Капитал" Слави Бинев.


Днес Чернев не е коментирал твърденията на Борисов и свързването му с кръга "Банкя", а Бинев за пореден път избухна с обиди към Борисов и се обяви като "единствената алтернатива на досегашната политическа система". (повече за коментара му тук).


Всички материали за опита за вербуването на Борисов, изтичането на документите и коментарите за това може да прочетете в темата "Скандалът "Буда".


Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (76)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Schliwobeatz
  Schliwobeatz
  Рейтинг: 434 Неутрално

  Мутрата дори и кат информатор не може работа за пет пари да свърши. Затова дори и бопаджиите са се отказали да го вербуват.

 2. 2 Профил на cucing
  cucing
  Рейтинг: 648 Неутрално

  Кои са???
  Поредните мутрагени, обявили се за спасители на нацията, но тайно мечтаейки да бъдат от новите феодали!
  Не случайно и титли си купиха, само дато не са си сложили мастило в кръвта (белким посинее)!!
  Мамка му и простотия.....

  ура и да живей!!!
 3. 3 Профил на galina_blanca
  galina_blanca
  Рейтинг: 381 Неутрално

  Господи, ела си прибери верисиите...

 4. 4
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 5. 5 Профил на Къти
  Къти
  Рейтинг: 594 Неутрално

  Не съм фен на Бинев, но прозира бързото изпълнение на поръчка на Буда?

  Всичко, за пресъпленията на ядрената мафия единствено и само тук: http://gikotev.blog.bg
 6. 6
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 7. 7 Профил на Хипчо
  Хипчо
  Рейтинг: 1341 Неутрално

  Мутрата Бинев иска тесни връзки с Русия, руските гангстери и олигарси и е пряко подчинен на московския патриарх кагебист едикойси. Мутрата БИНЕВ е от най-известните МУТРИ НА ПРЕХОДА.

  ВОДА, ПОВЕЧЕ ВОДА!
 8. 8 Профил на cup_of_tea
  cup_of_tea
  Рейтинг: 594 Неутрално

  От материала разбрах, че ББ обвинява за досието си човека, който го е лансирал на главен секретар на МВР. Интересно.

 9. 9 Профил на Петър Иванов
  Петър Иванов
  Рейтинг: 1073 Весело

  Познати до втръсване картинки от Задунайский Булгаристан

 10. 10 Профил на yokicha
  yokicha
  Рейтинг: 541 Неутрално

  Чудно ми е как може да се пълни медийното пространство с определено тъпото парче и никакъв политик - слави бинев.
  А българският гласоподавател да се замисли кога и за кого гласува!!!!

 11. 11 Профил на nicoleta
  nicoleta
  Рейтинг: 1341 Гневно

  Държавата ни се управлява от ДС отрепки и бивши величия.

 12. 12 Профил на latsy
  latsy
  Рейтинг: 562 Неутрално

  Хора вербувани след 1990 година не са интересни. По проста причина, България е в ЕС, което означава, че всяко ченге е вербувано от 26 европейски страни т.е няма връзка с Москва КГБ и не представлява интерес за България. Хора вербувани преди 1990 година са свързвани с Москва, тези спинозни говеда са най интересни.

 13. 13 Профил на Хипчо
  Хипчо
  Рейтинг: 1341 Неутрално

  У НАС ДС ОЩЕ ДЪРПА КОНЦИТЕ ЗАЕДНО С КГБ И РУСИЯ.

  ВОДА, ПОВЕЧЕ ВОДА!
 14. 14 Профил на Салмонела
  Салмонела
  Рейтинг: 1341 Весело

  Това ли е сценарият на следващият сезон на "Под прикритие"?
  Дупе да му е яко на Марто...

  УСПЕШНА НОВА ГОДИНА!!!
 15. 15
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 16. 16
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 17. 17 Профил на Иван Петров
  Иван Петров
  Рейтинг: 488 Неутрално

  От снимката - харизматичен масивен тип, способен да поглъща литри алкохол.
  Годините явно го изхабяват, може би по-бавно, но неумолимо.

 18. 18 Профил на dichfromthebeach
  dichfromthebeach
  Рейтинг: 438 Неутрално

  Всички са оплетени като свински черва...

 19. 19 Профил на Scorpi_4404
  Scorpi_4404
  Рейтинг: 582 Неутрално

  Слави Бинев е политическо менте.Вижте партията му - имитира ГЕРБ...
  Жалка история.

  Опознай себе си...Нищо излишно.
 20. 20 Профил на КОТАРАКЪТ В ЧИЗМИ
  КОТАРАКЪТ В ЧИЗМИ
  Рейтинг: 795 Любопитно

  Ако Б.Б. не е Буда, тогава кой се крие зад този псевдоним? Нека ГДБОП ни го обясни с думи прости. Това все пак е реална личност с име, биография и т.н.

  Глупостта е дар божи, но с него не трябва да се злоупотребява. /Ото фон Бисмарк/
 21. 21 Профил на ostin22
  ostin22
  Рейтинг: 676 Любопитно

  Герб...Сик..Горд..Ипон..Сдс..Мргин..Дилов..Банкя..Ндсв..Цвтанов..Цветелина..Цветанов..Борисов..Чернев..Бинев..ДС..УТРИ..ПОЛИТИЦИ.."БИЗНЕСМНИ"..АРХОНТИ..МАСОНИ......нкой да НЕ вижда ОЧЕВАДНИТЕ ПРИЛИКИ...И се предполага че идиотите от мат'ряла трябва да се изядат помежду си за да "ИЗБИРАТ" между боклуците от едно и също котило!!

  There is no way to happiness, happiness is the way!
 22. 22 Профил на popovski31
  popovski31
  Рейтинг: 2179 Неутрално

  Колко сган се е събрала....

 23. 23
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 24. 24 Профил на Едно_Българче
  Едно_Българче
  Рейтинг: 594 Любопитно

  Земя като една човешка длан...как може всички личности от този тип да се познават,да са състуденти, братя, братовчеди или други роднини до пето коляно...

  Дневеник, редакцията Ви в почивка ли е?

  "МВР бързо обявиха, че са направили проверка, която показва Борисов не се е съгласявал да бъде информатор на мафиотите."
  На "мафиотите" !!! сериозно?

  Fortuna favet fortibus!
 25. 25 Профил на hodounski
  hodounski
  Рейтинг: 3151 Неутрално

  Като чета горния текст и си обяснявам защо младите и умните вече ги няма в България,Отврат! Слуз!

 26. 26 Профил на triton123
  triton123
  Рейтинг: 541 Неутрално

  [quote#3:"galina_blanca"]Господи, ела си прибери верисиите...[/quote]
  Ааа,никъде не го дават така-никъде Господ не слиза! има да чакате! Може да слиза само при някои диваци или индианци! Явно и българите сме от същия сорт! Седят си в гората и дебре викат :"Невольо,ела ни помогни!" ??!!!
  Викайте си и чакайте до гроб! Мутрите са ви захапали месата и лочат кръг,нямат намерение да ви пуснат!
  Чакайте лятоска,гласувайте и..заголете другия бут!!

 27. 27 Профил на dobrich
  dobrich
  Рейтинг: 1234 Весело

  Ейййййй......Това ченгетата - дялъни камъци! И за премиери и за престъпници престъпници ги бива.....

 28. 28 Профил на dunkan
  dunkan
  Рейтинг: 382 Неутрално

  митрополит Галактион, Слави Бинев, цялото СИК, ген. Любен Гоцев, половината Монтерей... Абе Любен Гоцев май пак има някакви щения да завладява държавата.. След като не успя със СИК.

 29. 29 Профил на Каишков - Либерален мислител
  Каишков - Либерален мислител
  Рейтинг: 808 Неутрално

  Помня когато работех в бар Капитол, бившата виенска сладкарница на Шератон. В София гостуваше Монсерат Кабайе и беше отседнала в Шератон, беше септември 2000 година. За зла участ в апартамента над нейния се беше настанил с цигански оркестър и група карачки ( проститутки) бъдещия архонт. Музика, гьобеци, викове. Той тогава държеше нощния бар в Шератон и някакъв ресторант. Монсерат се оплакала лично на директора, че в 12 часа се вдига шум до Бога. Когато направили забележка на Бинев той им казал - луди ли сте, плащам си в зелено за стаята и то бая, ще правя квото си искам. И се наложи с хиляди извинения да преместят Монсерат в другия край на хотела, не в апартамент, но в по малка, ама тиха стая заради кефа на архонта.

 30. 30 Профил на Мартин Akakka
  Мартин Akakka
  Рейтинг: 594 Гневно

  Няма да се оправим като народ / до тогава ще се затрием така или инъче / докато не минат поне 2 поколения след комунистическия режим.

 31. 31 Профил на Салмонела
  Салмонела
  Рейтинг: 1341 Неутрално

  [quote#25:"hodounski"]Като чета горния текст и си обяснявам защо младите и умните вече ги няма в България,Отврат! Слуз![/quote]

  Да, ама за сметка на това са достатъчно грамотни да четат и от чужбина.
  И да знаят, че още дълго има да чакат...

  УСПЕШНА НОВА ГОДИНА!!!
 32. 32 Профил на Lady Zeppelin
  Lady Zeppelin
  Рейтинг: 1341 Неутрално

  "Той е бивш спортист, завършва НСА със специалност бокс и тенис."
  С това трябваше да започнете. От там нататък разбираме.
  И се стига до "Слави Бинев - Горд архонт".

  Je suis Charlie. Fluctuat nec mergitur.
 33. 33 Профил на pierr
  pierr
  Рейтинг: 434 Неутрално

  Гербери облъчени - как може да приемате всичко от КОМУНИСТА Бойко Борисов и да игнорирате и най малкия факт който показва истинското му лице. Съжалявам ви!


 34. 34 Профил на kardinalat
  kardinalat
  Рейтинг: 861 Любопитно

  До коментар [#8] от "cup_of_tea": И по-интересно ще става

  и най-умният си е малко прост....
 35. 35 Профил на latsy
  latsy
  Рейтинг: 562 Любопитно

  До коментар [#20] от "КОТАРАКЪТ В ЧИЗМИ":

  кой се крие зад този псевдоним? Зад Буда се крие световно известният Румен Пикльото (Шадравана).

 36. 36 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 4465 Неутрално

  България няма да се оправи, до като парцали като този си внушават, че са значими фигури.

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 37. 37 Профил на Gai-jin
  Gai-jin
  Рейтинг: 495 Неутрално

  "Дневник", има ли кой да чете и да проверява материалите ви за грешки и недомислици? Само няколко примера от тази статия:

  1. Борисов не се е съгласявал да бъде информатор на мафиотите. (или на антимафиотите?)
  2. От както е евродепутат... (вм. Откакто..)
  3. Бил е европейския шампион по таукон-до!!!
  4. ..в което влезнаха тамплиери.. (правилният глагол е влязоха; влезнаха е просторечие)
  5. Пак седмичника отбелязва в материал.. (вм. седмичникът - подлог) и т.н.
  Не съсипвайте последия останал в България сериозен всекидневник!
  Успех!

 38. 38 Профил на pariah
  pariah
  Рейтинг: 1187 Неутрално

  Държава на МУТРИ...
  едната мутра обвинява другата мутра...
  А стадото овце блее почтително.

  - A witty saying proves nothing. Voltaire
 39. 39 Профил на pitanka_3
  pitanka_3
  Рейтинг: 643 Неутрално

  Има два начина България да се отърве от миналото си.Единия е чрез улицата,а другият е по пътя на Моисей(след 40 години скитосване в пустинята докато и последният роден в робство умре)

 40. 40 Профил на Ронин
  Ронин
  Рейтинг: 434 Любопитно

  До коментар [#7] от "Хипчо":
  [quote#7:"Хипчо"]Мутрата Бинев иска тесни връзки с Русия, руските гангстери и олигарси и е пряко подчинен на московския патриарх кагебист едикойси. Мутрата БИНЕВ е от най-известните МУТРИ НА ПРЕХОДА.[/quote]
  А мутрата Боко е абсолютен национален предател!Той иска да обезкости България...без армия,без енергетика,без бизнес,без икономика и с наполовина-намаляло население!Всичко това той прави в изгода на американо-западняшките илюминати,масони,толерасти,неолиберасти и сатанисти от Клуба Билдерберг!

  Коалиция НЕ на ЕС........Кирил Гумнеров,Стоян Иванов,Павел Чернев
 41. 41 Профил на Психонавт
  Психонавт
  Рейтинг: 533 Неутрално

  Държавата на мутрите - хвани единия удари другия.Аман от престъпници.

  Публикувано през m.dnevnik.bg

  ЗАКОН ЗА ОБЯВЯВАНЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В БЪЛГАРИЯ ЗА ПРЕСТЪПЕН Обн. ДВ. бр.37 от 5 Май 2000г. - http://lex.bg/laws/ldoc/2134920192
 42. 42 Профил на Ронин
  Ронин
  Рейтинг: 434 Весело

  До коментар [#9] от "Петър Иванов":
  [quote#9:"Петър Иванов"]Познати до втръсване картинки от Задунайский Булгаристан[/quote]
  Я се пробвай пак,че нещо си ми неясен!
  Коя България визираш?
  1)Задунайская губерния Болгария
  2)Османски вилает Булгаристан
  3)или 51-вия американски щат Бългериа

  Коалиция НЕ на ЕС........Кирил Гумнеров,Стоян Иванов,Павел Чернев
 43. 43 Профил на gbj06554106
  gbj06554106
  Рейтинг: 548 Весело

  До коментар [#15] от "From Bulgaristan":
  "много важно,Бойко за 3 години ви разказа играта,червени крадци..."
  Изключително. Внесохте много хумор и ирония в тази нелецеприятна тема.
  Сега и ако някое име споменете - за протокола само...

 44. 44 Профил на gbj06554106
  gbj06554106
  Рейтинг: 548 Неутрално

  До коментар [#31] от "Депутат 241":
  "И да знаят, че още дълго има да чакат... " - прав сте. При това управление - толкоз.

 45. 45 Профил на dante_18
  dante_18
  Рейтинг: 759 Неутрално

  [quote#19:"scorpi_4404"]Вижте партията му - имитира ГЕРБ...
  Жалка история. [/quote]


  Наистина покъртително.

  If you are going through hell... Keep going!
 46. 46 Профил на Grizacha ot Razgrad
  Grizacha ot Razgrad
  Рейтинг: 594 Любопитно

  До коментар [#24] от "Едно_Българче":

  ЗАЩО ДА СМЕНЯТ ТЕКСТА КАТО ТОВА НАЙ ВЕРОЯТНО Е ИСТИНАТА.

 47. 47 Профил на Гневник
  Гневник
  Рейтинг: 701 Неутрално

  До коментар [#24] от "Едно_Българче":
  Кои са Слави Бинев и кръгът "Банкя" - факти и легенди
  "To be continue" Or "To be continued"

 48. 48 Профил на pentuer
  pentuer
  Рейтинг: 648 Неутрално

  Списък от новите грабители и поробители на България...

 49. 49 Профил на Ментор
  Ментор
  Рейтинг: 754 Неутрално

  Слави Бинев хич няма вид на тартор на "кръг". Доколкото съм го гледал по телевизията е простоват човек попаднал където не му е мястото. Абсурдно е да е автор на какъвто и да било сценарий.

 50. 50 Профил на PavelCZ
  PavelCZ
  Рейтинг: 1981 Разстроено

  Четейки статията ми се доповръща. Чувал съм, чел съм за отделните господа, ама да ги чета накуп ми дойде нагорно.

  E PLVRIBVS VNVM
 51. 51 Профил на frequentflyer
  frequentflyer
  Рейтинг: 434 Разстроено

  и кой господ ми пося семката в това гюбре?

 52. 52 Профил на VIVA_BG
  VIVA_BG
  Рейтинг: 648 Неутрално

  Ченгеджийницата има толкова превъплъщения, че където и да копнеш смърди та се не трае.

  БОГ ДА БЛАГОСЛОВИ БЪЛГАРИЯ !
 53. 53 Профил на Доколянков
  Доколянков
  Рейтинг: 488 Неутрално

  До коментар [#41] от "К2":

  Държавата на комунистите кукловоди.

  „Луната е обитаема, защото там свети."
 54. 54 Профил на shumkar
  shumkar
  Рейтинг: 876 Неутрално

  [quote#53:"Доколянков"]Дъравата на комунистите кукловоди.[/quote]
  Защо не споменава за главния кукловод? Любен Гоцев! Цялата пасмина на кукловодите е на ул. Позитано 20.

 55. 55 Профил на merkel
  merkel
  Рейтинг: 808 Неутрално

  Гледайте уникалното предаване по скат в интернет. Направо разкостиха и унищожиха ББ:

  http://www.skat.bg/products.php?type=10&genre=6138

  Биволъ размаза МВР с втора част ДОН "Буда"
  Досието "Буда" Част II
  МВР излъга, че папката "Буда" съдържа само два документа:
  https://bivol.bg/buddah2.html

 56. 56 Профил на досю
  досю
  Рейтинг: 488 Неутрално

  Планът за ликвидация на българската държавност е бил много добре подготвен и продължава успешно да се изпълнява без никаква съпротива.Само имитация на противопоставяне, за да може едната лъжа/новата /,да смени другата лъжа/предната/.А истината е : "едното ченге да смени другото ченге".

  особен
 57. 57 Профил на gibi
  gibi
  Рейтинг: 701 Неутрално

  Откакто Атанас Чобанов се изцепи в блога на Сугарев, че прдпочита Станишев да се върне на власт пред алтернативата Бойко Борисов да остане се изясниха много на пръв поглед нелепи неща. Оказа се че сайтаът "Биволь" си е поредното ДС изчадие създадено за пропагандни поръчки на кръговете и кръгченцата на кукловодите на прехода : ДС - направление "Монтерей". Сега ми е ясно защо BBC "Свобода" и "Свобопдна Европа" закриха българските си секции навремето. Всички те бяха жвъкани с кадри на българската ДС! Браво на Иво Инджев, който прочисти БТА от тази гмеж и сега си "ближе раните" безработен. Но остана вакуум в българските медии, който поради съвсем целенасоченото чалгосване на всичко и всички, каквато е политиката на кукловодите от ДС дълго още ще остане незапълнен. Не съм му фен на Бойко Борисов. И той е част от чалга пълнежа на живота ни, но нещата очевидно стоят така. Докато не порасте и укрепне "Орлов мост" ще се "любуваме" на такива, като тези "кръгове" и "кръжеци" все едно как се наричат: Монтерей, Банкя или ГОРД! Майната им смрадлива, архонтска!

 58. 58 Профил на АмброзСП
  АмброзСП
  Рейтинг: 647 Гневно

  Ето,заради тези нещастници,заради простотиите им,за алчноста и безродноста им,децата ми няма да се приберат в България.

  Мисълта ражда действието.
 59. 59 Профил на zapp
  zapp
  Рейтинг: 441 Неутрално

  И ако това не са достатъчни доказателства, че България е държава на мафията ...А колко такива кръгове има, само дявола знае.Надежда всуе...Каквото и да изберем от сегашната сергия все ще е рогато.

 60. 60 Профил на Вячеслав Атанасов
  Вячеслав Атанасов
  Рейтинг: 716 Неутрално

  [quote#57:"gibi"]Оказа се че сайтаът "Биволь" си е поредното ДС изчадие създадено за пропагандни поръчки на кръговете и кръгченцата на кукловодите на прехода[/quote]

  Имаш ли идея кой мисли доброто на България и българите?
  Поне едно име ако споменеш,ще ти бъда благодарен.

 61. 61 Профил на polipavl
  polipavl
  Рейтинг: 381 Неутрално

  Нов бардак със стари курви.

 62. 62 Профил на doria
  doria
  Рейтинг: 434 Гневно

  ГОРД = следващия ГЕРБ. Точно за това се гласят поредните мутри, лъжци и крадци

 63. 63 Профил на Офицер от ФСБ /на Цветан Василев водещ/
  Офицер от ФСБ /на Цветан Василев водещ/
  Рейтинг: 574 Разстроено

  Боклуци,долнопробни комунистически ченгенца!
  Лустрация по сръбски- с БТР-те и танковете пред къщите им!
  Това ако е в щатите, тия Чавдаровци и всякви такива, никога няма да напуснат затвора. Защото са асоциални типове!

 64. 64 Профил на 2.5
  2.5
  Рейтинг: 2637 Весело

  Цитат:
  "масони, ротарианци и архонти и други разнообразни представители на бизнеса, спорта, шоубизнеса".

  Предполагам, неволно са пропуснати "куките", на които е отделено подобаващо внимание в цялата статия...

  I Want To Believe
 65. 65 Профил на Каишков - Либерален мислител
  Каишков - Либерален мислител
  Рейтинг: 808 Неутрално

  [quote#63:"ikechukwu"]Това ако е в щатите, тия Чавдаровци и всякви такива, никога няма да напуснат затвора.[/quote]
  "Щатите" са страната с най много затворници в света, повече дори от Китай и Индия. Така че в "Щатите" шансът човек да попадне в затвора или да го застреля на улицата някой "депресиран" е по голям от всяка друга страна.

 66. 66 Профил на desen
  desen
  Рейтинг: 552 Неутрално

  До коментар [#12] от "latsy":
  "Хора вербувани след 1990 година не са интересни. По проста причина, България е в ЕС, което означава, че всяко ченге е вербувано от 26 европейски страни т.е няма връзка с Москва КГБ и не представлява интерес за България."
  ---
  Бих искал да напомня, че България влезе в ЕС не през 1990 г., а през 2007-ма. И не само до тази знаменателна година, а и до днес продължава да съществува и действа Руската Пета Колона у нас и СБинев и кръгът, който представлява са една от нейни те маши.
  Не забравяйте репликата на Руският външен министър, че България ще е Троянският кон на Русия в ЕС.
  Колкото до компроматната война, която се поде и около Буда, без да се идеализира и ББорисов, а напротив - всичко на масата, именно тези проруски кръгове/включително Атака и ВМРО/ се активизираха покрай АЕЦ 'Белене' и предстоящите Парламентарни избори. БСП са си ясни: на върха са олигарсите и 'новите капиталисти', а в основата хилядите бедни , но продължаващи да им вярват и да ги подхранват с гласовете си.
  Всичко се прави в името на Властта и не е учудващо, че един и същи кръг иска да си подмени рожбите според конюнктюрата, не само за да си възвърне 'инвестицията', но и да получава огромни дивиденти за десетки години напред.
  Котилото е едно и също.

 67. 67 Профил на wallenstein
  wallenstein
  Рейтинг: 435 Неутрално

  Не сме нормална държава!!!

 68. 68 Профил на Краси
  Краси
  Рейтинг: 596 Неутрално

  Много е тъжно, това да са хората, които определят съдбата на държавата. Познавам достойни хора, които никога не биха се захванали с политика, за да не се цапат в цялата тази мръсотия.

  Да почистим България от агентурата на руската империя!!!
 69. 69 Профил на Офицер от ФСБ /на Цветан Василев водещ/
  Офицер от ФСБ /на Цветан Василев водещ/
  Рейтинг: 574 Неутрално

  До коментар [#65] от "Каишков":
  Искаш да ми кажеш, че в УСА такива асоциални мръсници, с претенция да водят държавата, ще са под ена шапка с дрог-дилърите, крадците и измамниците ли?

  На това трудно ще повярвам.

 70. 70 Профил на leon12
  leon12
  Рейтинг: 1341 Неутрално

  .."а миналото лято в края на август заяви, че ще го убият и ако нещо се случи "държа да се имат предвид моите подозрения към премиера Бойко Борисов".
  ..
  Не лъже, естествено.

 71. 71 Профил на д-р Петроff
  д-р Петроff
  Рейтинг: 488 Неутрално

  Дойде време, в което ще ни се дава право на избор, да си избираме управляваща мутра.Лошото време отмина.Дойде страшното.В едно са се оплели комуняги,ченгета,доносници,мутри,царедворци,архонти и няколко партии за аромат и цвят.
  Една Надежда с Костов са ни единствената опора.Само те не се вписват в грозната сегашна картина.Само от тях се страхува цялата сган.И само този страх я сплотява.

  ПРАВИ КАКВОТО ТРЯБВА ЗА ДА НЕ СТАВА КАКВОТО СИ ИСКАТ
 72. 72 Профил на д-р Петроff
  д-р Петроff
  Рейтинг: 488 Неутрално

  До коментар [#62] от "doria":
  ГОРД няма никакъв шанс да спечели с избори.Даже ги няма и в трубадур-социологичните проучвания.Те ще се промъкват с РЗС,БСП,АТАКА,ГЕРБ,ДПС и СДС(Карлово) но " ...по делата им ще ги познаем..." и по биографиите де.

  ПРАВИ КАКВОТО ТРЯБВА ЗА ДА НЕ СТАВА КАКВОТО СИ ИСКАТ
 73. 73 Профил на desen
  desen
  Рейтинг: 552 Весело

  До коментар [#24] от "Едно_Българче":

  От векове съществуват двойните агенти.

 74. 74 Профил на doria
  doria
  Рейтинг: 434 Неутрално

  До коментар [#72] от "д-р Петроff":

  Е ясно, че няма - просто прозира едно желание да са в парламента пък макар и с малко бройки.

 75. 75 Профил на latsy
  latsy
  Рейтинг: 562 Неутрално

  До коментар [#66] от "desen":

  Съгласен съм. Искам да кажа, че Бойко работи за демокрацията и никога не е работил с червените спинозни говеда през 1996 год. (съгласно документа на импотентния и спинозен "бивол". Факти без коментар.

 76. 76 Профил на desen
  desen
  Рейтинг: 552 Неутрално

  До коментар [#75] от "latsy":
  "Съгласен съм. Искам да кажа, че Бойко работи за демокрацията и никога не е работил с червените спинозни говеда през 1996 год."
  ---
  Ако това Ваше твърдение е вярно - как да си обясним многобройните назначения на кадри на БСП по всички етажи на властта, а и ДС-агентите никак не са малко. Пет областни управители, уволненият под обществен натиск едновременно бивш, виден представител на БСП и агент на ДС, БДимитров, депутати и т.н.? Тази обвързаност случайна ли е?
  А през цялото време се пишат за дясна партия.
  Думите не определят принадлежността, а само делата.
  Именно по това ги разпознаваме, а и те сами се разконсперират.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK