ВСС освободи заместник -главния прокурор Галина Тонева (допълнена в 17:20 ч.)

Галина Тонева

© Дневник

Галина ТоневаВисшият съдебен съвет (ВСС) освободи по предложение на главния прокурор Сотир Цацаров неговия заместник Галина Тонева. Съветът я освободи със 17 гласа "за", двама "против" и четирима "въздържали се". ВСС гласува тя да остане на работа като прокурор във Върховната касационна прокуратура.


"Разминаването на някои действия с моите виждания за екипен принцип на работа е мотивът ми да предложа освобождението й", заяви пред съвета Цацаров. Очаква се по-късно днес той да даде брифинг пред журналисти.


Галина Тонева беше заместник на предшественика на Цацаров - Борис Велчев. Тя беше и кандидат за главен прокурор заедно с Цацаров и другият му заместник - Борислав Сарафов.
Предложението на главния прокурор става няколко часа след като лидерът на РЗС и председател на парламентарната комисия за борба с корупцията по високите етажи на властта  Яне Янев занесе на Цацаров нови папки, които по думите му показвали съществуването на енергийна мафия на най – високо ниво в прокуратурата и съдебната власт.


Ден по-рано в. "Телеграф" и "Монитор" писаха, че Галина Тонева се е разпореждала вместо Борис Велчев по дела, свързани с енергетиката. От прокуратурата побързаха да съобщят, още преди посещението на Янев да е приключило, че Тонева ще бъде проверена в хода на дисциплинарна проверка.


Вчера Тонева обясни: "В периода 2009 - 2010 г. в прокуратурата са постъпили много сигнали в различни сфери, които държавното обвинение е трябвало да проверява. Някои са били дублиращи се и това наложи създаване на организация по най-оперативния и бърз начин да бъде анализирано кои сигнали съдържат сигнали за престъпление и кои се дублират", обясни Галина Тонева. Високопоставен източник на "Дневник" обясни, че разпореждането за това е било на Велчев, като то е било устно. Той щял да го потвърди, ако бъде разпитан по дисциплинарната проверка.


Тонева заяви още, че е разпоредила преписки, свързани с 12 области в енергетиката, да бъдат разпределени на отдел "Противодействие на корупцията". Обвинителите оттам е трябвало да възложат проверка по преписките на екипи. По думите й тя не е възлагала пряко на прокурор Христо Граматиков ВКП да се занимава с преписките.


Това беше второто посещение на Янев в Съдебната палата в рамките на две седмици. На 11 февруари той  подаде сигнал срещу прокурорите Георги Тафров от Софийската градска прокуратура, Христо Граматиков от Върховната касационна прокуратура и Стойчо Ненков от Апелативната прокуратура във връзка с енергийна корупционна схема през периода 2004 - 2007 г.


Днес пред "24 часа" Галина Тонева е обяснила, че е действала по разпореждане на бившия главен прокурор Борис Велчев. По думите й тя не е възложила проверката на Граматиков, а на отдела, в който работи той. Тонева поясни, че между прокурорите от този отдел преписките са разпределени на случаен принцип.


Бившият главен прокурор Борив Велчев потвърди пред "24 часа" думите на Тонева. "Заповед като писмен акт не съм издал, защото не можех да си представя, че трябва да давам писмени заповеди за всичко, което възлагам на заместник главните прокурори. Но такова решение, което за нея беше задължително да го изпълни, имаше", е заявил още Велчев.Това не е дисциплинарна мярка


Цацаров обясни след гласуването на предложението му, че освобождаването на Тонева не е дисциплинарна санкция. Той беше подготвил предварително написани ръчни записки и мотивира отстраняването на Тонева с правомощията по закона за съдебната власт, според които административният ръководител може да избира заместниците си.


По думите му Тонева не е спазила принципа на случайно разпределение на делата и е разпределила контрола по 12 преписки, свързани с енергетиката на Христо Тафров от ВКП.


"Прокурорите от ВКП е следвало да бъдат определени чрез случайния принцип, а не чрез заповед. Няма случаен избор, пряк персонален избор. Няма и формиран екип, за разлика от други такива заповеди, когато екип е бил формиран. Не това са моите представи за начина по който трябва да се работ ", заяви Цацаров.


Заповедта е върху бланка на документ на главния прокурор, но е подписан от Тонева". Според главния прокурор няма данни тя да е изпълнявала разпореждане на Борис Велчев.


"Веднъж вече сме демонстрирали съвсем ясно, че тези нарушения няма да бъдат толерирани. Познавам Тонева от 18 години и ми беше трудно да направя това предложение", заяви Цацаров. Той даде пример с действията му по случая САПАРД и искане за отстраняване на апелативния прокурор на София Ангел Илиев (за когото той изнесе данни също, че не е спазил принципа на случайно разпределение).
"Каквото за Ангел Илиев, такова за всички", заяви още главният прокурор.


Цацаров уточни, че няма данни да са верни публикациите във в. "Телеграф", че Галина Тонева е опънала чадър над енергийната мафия. Тя няма отношение към прекратяването на дела, свързани с енергетиката.


Едно от делата, които Христо Граматиков е наблюдавал и за което е потвърдил прекратяването на досъдебното производство е за умишлена безстопанственост на длъжностни лица от  "НЕК" ЕАД. Случаят е включен в сигнала на Янев от 11 февруари 2013 г.


Първоначално случаят е бил поет от прокурор Пламен Панайотов (сега е съдия в специализирания наказателен съд), който по думите на Цацаров е бил довел случая до "внасяне на обвинителен акт". Един от изпълнителните директори на НЕК по това време Любомир Велков обаче му иска отвод и в крайна сметка случаят се поема от прокурор Георги Тафров. Това обаче става с изрична резолюция на градския прокурор Николай Кокинов и при нарушаване на принципа на случайния подбор. По делото е имало експертиза, според която продаването на електрическа енергия от страна на НЕК на фирма-посредник "EFT", регистрирана в Швейцария, e ощетило компанията с над 46 милиона евро. Щетата идвала от разликата между действителната пазарна цена според експертите и цената, на която НЕК е продавала. Въпреки тази експертиза, прокурор Тафров изисква доклад от Агенцията за държавна финансова инспекция дали сделките са незаконосъобразни.


"Когато органът по разследването счита, че експертиза е неточна и некомпетентна, разполага с възможностите по НПК да назначи нова. Няма възможност да се пита една държавна агенция дали сделките са законни. Докато се чака проверката на тази агенция, делото се спира. Идва заключението, според което сделките са законосъобразни и следва прекратяване на производството", обясни Цацаров.


След това случаят стига в Софийската апелативна прокуратура, където наблюдаващ прокурор е Стойчо Ненков. Той е избран чрез използване на програмата за случаен избор. Ненков потвърждава, че трябва да се прекрати производството и това е било предмет на контрол на прокурор от ВКП, Христо Граматиков.
"Разговарял съм с Галина Тонева, тя счита, че заповедта, която е издала е законосъобразна", обясни още Цацаров. Той на няколко пъти повтори, че Тонева няма отношение към прекратяване на делото.

Коментари (52)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на elevation04
  elevation04
  Рейтинг: 605 Весело

  Най добре е целият ВСС барабар с всички висши магистрати да се саморазпуснат )))) Кога я назначиха, кога ще я махат )

 2. 2 Профил на Хипчо
  Хипчо
  Рейтинг: 1366 Неутрално

  Поне е начало и стъпка.

  ВОДА, ПОВЕЧЕ ВОДА!
 3. 3 Профил на Музар
  Музар
  Рейтинг: 1366 Неутрално

  "Разминаването на някои действия с моите виждания за екипен принцип на работа е мотивът ми да предложа освобождението й", заяви пред съвета Цацаров.

  Само той командва.

  Гласът на разума е тих, но не се успокоява, докато не бъде чут." Бъдещето на една илюзия" Зигмунд Фройд
 4. 4 Профил на purple_rain
  purple_rain
  Рейтинг: 442 Любопитно

  Май не е толкова лош Цацаров,колкото го изкарваха при избора на Главен прокурор.Интересно как ще работи при сегашната ситуация и възможно управление различно от това което го избра!

 5. 5 Профил на kardinalat
  kardinalat
  Рейтинг: 877 Весело

  Мисля,че след Борисов и милиционерската му шайка е добре да ги последват и Георги Колев (председателя на ВАС с диплома от Симеоново) барабар с сите командировани жени, приятелки, любовници и интимни партньори на депутатите от ГЕРБ, семейната приятелка и правно неграмотна председателка на СГС - Янева и назначения Цацаров. Ведно със целият ВСС.

  и най-умният си е малко прост....
 6. 6 Профил на Богомил Харманджиев
  Богомил Харманджиев
  Рейтинг: 457 Неутрално

  Тотална чистка на всички корумпирани магистрати.Очакваме новини и за тримата прокурори Стойчо Ненков, Георги Тафров и Христо Граматиков срещу които тече проверка.

 7. 7 Профил на Weingro
  Weingro
  Рейтинг: 827 Весело

  ДНЕВНИК,
  от пълния член в заглавието илиза, че Галина е освободила ВСС.

 8. 8 Профил на Велков
  Велков
  Рейтинг: 1366 Неутрално

  А некъв орган работи.
  А кво праим с КСъд, патриарх, ДКЕВР?

 9. 9 Профил на Lemmy
  Lemmy
  Рейтинг: 2045 Неутрално

  Пародийо родна! Престъпната мутра Борисов се шляе на свобода, а Цацаров си решава кадровите въпросчета. Къде ти е строгата наказателна политика бе, лоена топко!?

 10. 10 Профил на leko_uchuden
  leko_uchuden
  Рейтинг: 497 Неутрално

  Тази дама не беше ли скормният фаворит на икономедиа за главен прокурор - имаше тук едни човешки очерци за нея и либерални влюбени въздишки на млади журналисти

 11. 11 Профил на milena_82
  milena_82
  Рейтинг: 442 Неутрално

  По добре късно ,отколкото никога...Много по-рано трябваше да дойде човек като Цацаров и да разчисти червените гниди в съдебната система.Тогава хора като Р.Овч,Топлото и много други червени престъпници щяха да са в затвора.

 12. 12 Профил на grand funk railroad
  grand funk railroad
  Рейтинг: 1107 Любопитно

  До коментар [#10] от "leko_uchuden":

  Като не ти харесва Икономедия, отиди на сайта на Позитано 20.
  Всеки може да сбърка.

  Parmi ceux qui n'ont rien à dire les plus agréables sont ceux qui se taisent. Coluche
 13. 13 Профил на apollo
  apollo
  Рейтинг: 497 Неутрално

  Съдебен и политически борд.Действителността показва,че в България друго не работи.

 14. 14 Профил на Музар
  Музар
  Рейтинг: 1366 Неутрално

  "От прокуратурата побързаха да съобщят, още преди посещението на Янев да е приключило, че Тонева ще бъде проверена в хода на дисциплинарна проверка."

  Ако истинската причина е корупция или нарушение, защо заявената причината за уволнението е друга?

  Гласът на разума е тих, но не се успокоява, докато не бъде чут." Бъдещето на една илюзия" Зигмунд Фройд
 15. 15 Профил на Sofia Markarian
  Sofia Markarian
  Рейтинг: 551 Неутрално

  Чудя се какво ли знае заместник главния прокурор Галина Тонева, което така стресира нейния шеф Сотир Цацаров, че да предизвика нейното уволнение.

 16. 16 Профил на gorodetski
  gorodetski
  Рейтинг: 583 Неутрално

  Ей те тия трябва да ги избираме ние когато избираме президент примерно или местна власт. Конституционни промени трябва, не такива за измиване на очите.

 17. 17 Профил на hodounski
  hodounski
  Рейтинг: 2807 Неутрално

  Докато лудото Яне разхожда папки и вади флашки на парче,не вярвам на нищо!Надявам се да не влезе в следващия парламент!

 18. 18 Профил на kaloianski
  kaloianski
  Рейтинг: 497 Неутрално

  Следователно позиционните вестници (на властта) са Монитор и Телеграф.
  Каквото се напише там, това става!

 19. 19 Профил на exit13
  exit13
  Рейтинг: 442 Неутрално
 20. 20 Профил на hodounski
  hodounski
  Рейтинг: 2807 Любопитно

  До коментар [#11] от "milena_82":

  Според теб каква е на цвят цацата?

 21. 21 Профил на slavper
  slavper
  Рейтинг: 442 Неутрално

  Ако госпожата е с обвинения в корупция или превишаване на служебни правомощия, не трабва ли да и се търси съдебна отговорност, като междувременно се назначи в районната прокуратура на Долно Нанагорнище, а не в друга върховна инстанция???

 22. 22 Профил на Hoius
  Hoius
  Рейтинг: 450 Гневно

  До коментар [#14] от "Музар":

  Защото гарван гарвану око не вади, сега ще и платят законния брой заплати накуп, за да ги харчи заедно с подкупите! Все повече си навличат народния гняв и не осъзнават какво ги чака ако стане най-лошото!

 23. 23 Профил на Aldin Dimitrov Aldinov
  Aldin Dimitrov Aldinov
  Рейтинг: 551 Неутрално

  Нищо ново в прокуратурата, тръгва се по пътя на Филчев с разчистване на неудобните прокурори. Вместо да си върши работата и да разследва Буда, главния прокурор започва с осигуряване на комфорта си в кабинета.

  "Против глупостта и самите богове напразно се борят" Айзък Азимов
 24. 24 Профил на Sofia Markarian
  Sofia Markarian
  Рейтинг: 551 Неутрално

  [quote#20:"hodounski"]Според теб каква е на цвят цацата? [/quote]
  Според мен цветът на цацата е мътно сив.

 25. 25 Профил на bludniq_sin
  bludniq_sin
  Рейтинг: 1573 Неутрално

  "Високопоставен източник на "Дневник" обясни, че разпореждането за това е било Велчев, като то е било устно." Ей тва с туя УСТНИ разпореждания е ГОЛЯЯЯМ проблем. До толкова до колкото горестоящият прокурор може да дава указания на долустоящия и той е ДЛЪЖЕН да ги изпълнява. НПК не предвижда даването на УСТНИ указания но на практика в по-голямата част точно така се получава. Как си представяте долустоящия да каже (на институционално по висшестоящия) "абе ще изпълня ама айде сеге се върни и ми го дай писмено" .. дали дълго ще остане прокурор..

  Лесно е - http://gramatika-bg.com/pravopis/koga-pishem-pi6em-i-i-koga-j.html
 26. 26 Профил на victor2
  victor2
  Рейтинг: 1257 Неутрално

  То и в тази система не може да се намери читав прокурор за конституционният съд.Тонева сега се опитва да омотае нещата.Сега ще може да се прецени дали Цацаров ще оправдае доверието.

 27. 27 Профил на kokobo
  kokobo
  Рейтинг: 497 Неутрално

  А костоваците я желаеха за главен прокурор.

  Публикувано през m.dnevnik.bg

 28. 28 Профил на niki2003
  niki2003
  Рейтинг: 442 Неутрално

  Тонева не трябва да се преназначава като прокурор, а директно на съд и в затвора ако е виновна!Това е поредната демагогия.Трябва смяна на статуквото,защото това е ярък пример за това, че нищо не се случва и няма да се случи.

 29. 29 Профил на kokobo
  kokobo
  Рейтинг: 497 Неутрално

  А костоваците я желаеха за главен прокурор.

  Публикувано през m.dnevnik.bg

 30. 30 Профил на renegat
  renegat
  Рейтинг: 408 Неутрално

  Вярвам,че много скоро и на съдиите и прокурорите ,ще започне да им гори под подметките!

 31. 31 Профил на Нощен ястреб
  Нощен ястреб
  Рейтинг: 497 Любопитно

  [quote#14:"Музар"]Ако истинската причина е корупция или нарушение, защо заявената причината за уволнението е друга?[/quote]
  И защо остава като прокурор във ВКС и изобщо като прокурор?

 32. 32 Профил на bludniq_sin
  bludniq_sin
  Рейтинг: 1573 Неутрално

  А може би управляващите с поставените си лица разчистват прокурорите от които се притесняват и които след изборите и след като паднат имунитетите на настоящите симпатяги ще започнат да търсят отговорност? това да е хрумнало на някого? те затова така настървено си отглеждаха кадри и в спец прокуратурата и в спец-съдилищата (тези измислени фантасмагористични уж не извънредни ама само щото е противоконституционно изроди) пълни с хора с дипломи от симеоново. гарантираха че няма кой да ги подведе (ефективно) под наказателна отговорност след време.

  Лесно е - http://gramatika-bg.com/pravopis/koga-pishem-pi6em-i-i-koga-j.html
 33. 33 Профил на d40
  d40
  Рейтинг: 225 Неутрално

  Герберастите почнаха лова на вещици.

 34. 34 Профил на rand0mabstract
  rand0mabstract
  Рейтинг: 497 Неутрално

  Цитат от друго място на липсващата гледна точка на предишния главен прокурор-
  "Самият Велчев потвърди пред "24 часа" думите на Тонева, че е действала по негово разпореждане. "Заповед като писмен акт не съм издал, защото не можех да си представя, че трябва да давам писмени заповеди за всичко, което възлагам на заместник главните прокурори. Но такова решение, което за нея беше задължително да го изпълни, имаше", обясни бившият главен прокурор."

 35. 35 Профил на Минувач
  Минувач
  Рейтинг: 713 Неутрално

  Галина Тонева беше един компромис към БСП. Най-вероятно е споменатата госпожа, да бъде съдена за злоупотребяване със служебното положение, поради услуги на енергийната мафия, довели го огромни икономически загуби.

 36. 36 Профил на bludniq_sin
  bludniq_sin
  Рейтинг: 1573 Неутрално

  До коментар [#34] от "rand0mabstract":

  За това говоря и аз виж чл. 43 на НПК 3) По-горестоящият по длъжност прокурор и прокурорът от по-горестоящата прокуратура може писмено да отмени или измени постановленията на непосредствено подчинените му прокурори. Неговите писмени указания са задължителни за тях. В тези случаи той може и сам да извърши необходимите действия по разследването и други процесуални действия.
  По смисъла на закона указанията са задължителни само ако са писмени. А и както казва Велчев
  [quote#34:"rand0mabstract"]не можех да си представя, че трябва да давам писмени заповеди за всичко, което възлагам на заместник главните прокурори[/quote]
  и до някъде е прав щото то си е бая бумащина НО именно за да се избягват подобни случаи и за да не се размива границата за това кой носи отговорност за дадени действия и за да не може горестоящия прокурор да си измива ръцете с долустоящия (както често се случва) трябва всяко по-важно указание да го има написано...според мен поне.

  Лесно е - http://gramatika-bg.com/pravopis/koga-pishem-pi6em-i-i-koga-j.html
 37. 37 Профил на herbaltea
  herbaltea
  Рейтинг: 955 Неутрално

  Само аз ли не виждам никакви резултати до момента?
  Цацаров си прочиства кочинката, Янето търчи и плаши гаргите, че държал седмица спатия в ръкава и щял да спечели играта..Някой си бил казал нещо и щял да го потвърди, другия май разписал нещо друго ама то било по нареждане на другия.

  Честно казано, предпочитам Цирк дьо Солей пред този тук.

 38. 38 Профил на Български патриот
  Български патриот
  Рейтинг: 753 Весело

  Кво става бе? Нали беше много яка? Тая беше кандидатката на съюза на съдиите и на Калпакчиев . Дневник доста я подкрепяше, пък тя била ръката на Октопода в прокуратурата. Ех, Дневник, Дневник ...

  Да бъде проклета оная минута, когато е стъпил руски крак в нашата земя, когато се е произнесла за първи път думата освободителка и покровителка!...З.Стоянов
 39. 39 Профил на Български патриот
  Български патриот
  Рейтинг: 753 Неутрално

  [quote#3:"Музар"]заяви пред съвета Цацаров.

  Само той командва.[/quote]

  Ами ти, кой искаш да командва? Нали затова Трактора, БСП, Съюз на съдийте, Биволо на Бинев, Дневник направиха всичко възможно да го провалят?

  Да бъде проклета оная минута, когато е стъпил руски крак в нашата земя, когато се е произнесла за първи път думата освободителка и покровителка!...З.Стоянов
 40. 40 Профил на Geoimg
  Geoimg
  Рейтинг: 723 Весело

  [quote#29:"kokobo"]А костоваците я желаеха за главен прокурор. [/quote]
  Ако го повториш още един път, ще ти е за първи път!?

  *Лауреат на Нобелова награда! ГРАЖДАНИН! БЕЗПАРТИЕН!!!
 41. 41 Профил на pentuer
  pentuer
  Рейтинг: 660 Неутрално

  то май в тия магистратски хсреди един читав няма, и относно
  цвета на всеки един от тях- това е цвета на парите...

 42. 42 Профил на widowmaker Всички сме парлеву франсе
  widowmaker Всички сме парлеву франсе
  Рейтинг: 660 Неутрално

  "Висшият съдебен съвет (ВСС) освободи по предложение на главния прокурор Сотир Цацаров неговия заместник Галина Тонева"
  ----------------------
  Е нали назначението на конкурентите за заместници гарантираше прозрачността в работата на ВСС.
  Явно замазахме очите на мат'ряла и вече можем да се освободим от неудобните.

  "We're not gonna take it! Anymore."
 43. 43 Профил на с.н.с- з.м.с greg1
  с.н.с- з.м.с greg1
  Рейтинг: 1094 Неутрално

  Галина Тонева е протеже на Цветелина Бориславова.Прочетете,навсякъде има обилна информация за това..няма нищо случайно в освобождаването и особено в контекста на оставката на Борисов..Цацаров е отличен главен прокурор и скоро "избрали " те го ще усетят това...

  "НИКОГА НЕ БЯХ СВОБОДЕН ДА БЪДА СЕБЕ СИ-ТОВА НАРИЧАМ НЕПРОСТИМО"-Metallica - Unforgiven
 44. 44 Профил на comandante vs либерални ентусиасти&корпократи
  comandante vs либерални ентусиасти&корпократи
  Рейтинг: 1749 Неутрално

  [quote#1:"elevation04"]Най добре е целият ВСС барабар с всички висши магистрати да се саморазпуснат )))) Кога я назначиха, кога ще я махат ) [/quote]
  +++

  Libertarianism is just anarchy for rich people
 45. 45 Профил на comandante vs либерални ентусиасти&корпократи
  comandante vs либерални ентусиасти&корпократи
  Рейтинг: 1749 Неутрално

  [quote#43:"с.н.с- з.м.с greg1"]Галина Тонева е протеже на Цветелина Бориславова.[/quote]
  Ми те са навързани като свински черва всичките никой там не е случайно постъпил на работа защото е голям професионалист или е покрил нивото в тестове за интелигентност и компетентност в правото !

  Libertarianism is just anarchy for rich people
 46. 46 Профил на marmalad
  marmalad
  Рейтинг: 225 Неутрално

  "ВСС гласува тя да остане на работа като прокурор във Върховната касационна прокуратура"????????????
  Освободена, ама не много!

 47. 47 Профил на Салмонела
  Салмонела
  Рейтинг: 1312 Неутрално

  "Предложението на главния прокурор става няколко часа след като лидерът на РЗС и председател на парламентарната комисия за борба с корупцията по високите етажи на властта Яне Янев занесе на Цацаров нови папки, които по думите му показвали съществуването на енергийна мафия на най – високо ниво в прокуратурата и съдебната власт."
  =========
  Май на Яне папките хващат ред...
  Скоро ще се разбере и кое крило на червената енергийна мафия е организирало протестите.

  УСПЕШНА НОВА ГОДИНА!!!
 48. 48 Профил на Танас
  Танас
  Рейтинг: 1366 Любопитно

  А мотивите за освобождаване какви са ?
  Дайте ги да ги прочетем инак само слухове и всякакви версии.

  Цацарoff - Оставка ! >:-)
 49. 49 Профил на Курт Деликуртев 662 галерии плюс X
  Курт Деликуртев 662 галерии плюс X
  Рейтинг: 1366 Неутрално

  [quote#48:"Танас"]

  А мотивите за освобождаване какви са ? [/quote]

  Цацаров иска, но тя се дърпа да работи под негово ръководство!

  Цацаров наистина ще се окаже добър главен прокурор!

  http://www.panoramio.com/user/7617575?show=all , 660 ГАЛЕРИИ: 225 ЩУТГАРТ, 205 ПЛОВДИВ, 118 БЪЛГАРИЯ, 58 ЕВРОПА И 54 ГЕРМАНИЯ
 50. 50 Профил на Танас
  Танас
  Рейтинг: 1366 Неутрално

  До коментар [#49] от "Курт Деликуртев":
  [quote#49:"Курт Деликуртев"]Цацаров иска, но тя се дърпа да работи под негово ръководство! [/quote]

  Е нали той си ги покани в екипа аз не съм му ги предлагал ?

  Цацарoff - Оставка ! >:-)
 51. 51 Профил на xm...
  xm...
  Рейтинг: 3566 Весело

  Само да го питам Цветаров ... за чий я назначи Галина Бланката?

  Особено след гениалната и идея в "изборната надпревара", да ма извинявате за думата , за Главен прокурор?
  Да се оневинят рушветодателите, та да се дисциплинирали рушветополучателите, като се отпушело по тоя начин подаването на сигнали от рушветодатели, които са недоволни от услугата на рушветополучателите.
  Тъй де, да бориме корупцията, нъл тъй!

 52. 52 Профил на kardinalat
  kardinalat
  Рейтинг: 877 Весело

  До коментар [#11] от "milena_82": С удоволствие ще постна твоя милиционерски порив,когато Цацаров внесе обвинителните актове срещу Цветанов, Найденов, Димитров и прочие знайни и незнайни милиционерски чада

  и най-умният си е малко прост....
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK