Люба Кулезич e уволнена от ТВ7

Изпълнителният директор на ТВ7 Николай Бареков

© Цветелина Белутова, Капитал

Изпълнителният директор на ТВ7 Николай БарековРъководството на ТВ7 е взело решение да не продължава договорните отношения на телевизията с водещата Люба Кулезич, тъй като в предаването си тя не спазвала елементарните журналистически стандарти за правене на публицистика, се посочва в съобщение до медиите от изпълнителния директор на телевизията Николай Бареков. Кулезич не спази принципите на балансираността в ситуация, в която обществото е в състояние на масов протест и крайно настроено към политическия модел, се казва в съобщението.


В него се уточнява, че в последното издание на "Насреща Люба Кулезич" не била отразена гледната точка на протестиращите, а е показана само един "политически тип позиция". "Ръководството на телевизията се разграничава от това поведение и заявява отново своята позиция на пълна подкрепа на гражданското общество и показването на гледните точки на протестиращите", заявява Николай Бареков.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK