Как Стефан Гамизов се отнася с журналист, който си върши работата

Стефан Гамизов

© Цветелина Ангелова, Капитал

Стефан ГамизовСайтът OFFNews публикува днес разговор на журналист от медиата със Стефан Гамизов. Представеният за енергиен експерт Гамизов (повече за него може да прочетете в текста "Гамизиада") е бил търсен за коментар по повод материал на онлайн изданието за сигнал на "Синята коалиция" за злоупотреби в ТЕЦ "Марица Изток 2".
От OFFNews обясняват, че Милен Енчев (бивш наш колега от "Дневник" - бел.ред.) е разговарял с Гамизов по повод на работата си по материала преди две седмици, а днес е получил това обаждаване.


Препубликуваме разговора с позволението на OFFNews, не защото засяга по някакъв начин "Дневник" и "Капитал", а защото на повечето журналисти, които се опитват да си вършат работата професионално и етично, се случва да получават реакции как смеят да питат и заплахи от подобен тип.


Поведението на Стефан Гамизов говори достатъчно и не се нуждае от коментар:
(Въпросите и репликите на репортера са в черно)


Просто исках да съм абсолютно сигурен, че сте Вие, тъй като проверявам връзките Ви с "Капитал", "Дневник" и съответно към онази криминална група.


Проверете, всичко е публично.


А не искам да бъркам и да Ви набедя, както Вие ме набедихте. Добре ли се чувствате, като вършите мръсотии, между другото. Лягате ли си вечерно време доволен, като подпомагате енергийната мафия и корпоративната престъпност?


Вижте, този сигнал, сигурно сте го прочели от дописката, това е, което изтече от сайта BalkanLeaks.


Ама аз пак Ви питам, защото това не е сигнал, а набеждаване. Но аз друго искам да питам – добре ли се чувствате? Аз, между другото, просто исках, наистина, да проверя, че сте Вие, за да мога да си създам конструкцията, че чак днеска ми остана време в тия три седмици да помисля по този въпрос. Добре ли се чувствате да обслужвате престъпници?


Аз не мисля, че обслужвам престъпници и ако исках да Ви набеждавам, въобще нямаше да Ви потърся и да Ви поискам мнението, което присъства в текста.


Ама Вие пак така много евтино ги отричате нещата. Защо наистина подкрепяте престъпници и криете енергийната мафия? Умишлено ли отклонявате всичко като внимание от големите престъпления и кражби.


Не, не ни е това целта. За нещата, които казвате за Бого Манчев и т.н., съм съгласен. Просто има съмнение, че и Вие имате някакви недотам чисти практики с ТЕЦ "Марица Изток" 2.


Интересното в цялата история е, че Вие не сте познали в нищо, естествено. Аз се чувствам много комфортно, между другото, с Вашите позиции, защото ми дадохте връзки към голямата корпоративна престъпност в България. Аз се учудвах, нали, между другото, кой, откъде, как е свързан, защото в България нищо не е случайно. Значи Вие, все пак, се занимавате с очерняне, набеждаване.


Съвсем не.


Всъщност, така систематично с подпомагане на голямата престъпност в България. Защото тя, голямата престъпност, не са наркотиците и проститутките. Голямата престъпност, всъщност, е кражбата на милиарди. 


И Вие смятате, че аз съм замесен в лансирането на тези работи, така ли? 


Да Ви кажа честно, определено смятам, че сте замесен. Дали от глупост или умишлено – не знам.


Вие ми направихте голям комплимент. Благодаря!


Вижте, да се слугиньосва на престъпници не е комплимент, да знаете. Аз, между другото, не съм се обадил да Ви обиждам или в никакъв случай да Ви злоупотребявам по телефона, както Вие направихте. Между другото, знаете ли, че вие сте единственият така наречен журналист, който ме е мамил по телефона?


В смисъл? 


Аз никога не съм допускал, между другото, че в България може да има такова падение. Дори от хората, които са се опитвали да вършат мръсотии по мой адрес. Аз просто не знам какъв е мотивът да го правят, все пак съм единственият, който се бори истински срещу тези престъпления. Но всичките до един имаха достойнството да кажат, примерно, вижте, аз се обаждам от тук и от тук, правим това и това. Вие единствен успяхте да ме измамите, защото не съм срещал такова нещо досега.


В смисъл? Как Ви измамих? Аз Ви се представих и с името, и с медията си. 


Пропуснали сте, откровено казано.


Не, не. Вие няколко пъти ме попитахте изрично. 


Само медия се представихте, но това не е толкова важно.


Напротив, представих се с името си. Бъркате, може би. 


Не, не бъркам. При мен абсолютно от съображение за сигурност при мен записите на разговорите се пазят. Записва се всичко, между другото, което идва.


Чудесно. Ако проверите един такъв запис, убеден, че поне два пъти ще ми е чуете името. Можем да се обзаложим. 


Не, няма да се обзалагаме за нищо. Аз само исках да се обадя, да проверя, че сте Вие, за да съм сигурен в това нещо, за да не стане, за да не наподобя Вашето поведение, което е много неетично, много срамно. Сега не знам, естествено дали граничи с престъпление някакво от граждански характер, или криминален, ако наистина подкрепяте тия хора умишлено.


Не подкрепям никого умишлено. Просто Ви казах, че проверявам един сигнал. С това и започна разговорът ни. 


Между другото, харесва ли Ви наистина? Но това е лично, може да не ми отговаряте. Харесва ли Ви, между другото, да подкрепяте престъпността? Чувствате ли се комфортно? Примерно, вечерно време, като си легнете вкъщи…


Не и не смятам, че подкрепям престъпността. 


Значи, ако нямате деца, няма да Ви питам това, естествено, за да не се склони някаква… да не си изфантазирате нещо. Но примерно вечерно време, като сядате и си гледате семейството, как се чувствате, като, примерно, черните, да речем, хора, които се опитват да се противопоставят срещу лошите неща? М?


Ами… 


Сигурно Ви е добре и спите леко. Харесва ли Ви да гледате хората, които ровят по улиците, по кофите заради това, защото подкрепяте енергийната мафия в България?


Не мисля, че подкрепям енергийната мафия и голямата енергийна престъпност, откровено не мисля. 


Аз Ви наблюдавам внимателно каква Ви е цялата политика в нещата. Значи, правите го или умишлено, или от глупост. Но те и двете неща са, как да кажа, неморално.


Какво като черни точки сте открили в биографията ми? 


Не, не, аз не ровя в биографиите на хората, аз не се занимавам….


Вижте, всичко, което съм написал, е публично. Преди OFFNews, преди медията, от която Ви звънях и в която работя, съм работил във вестник "Дневник" и във вестник "СЕГА". Това можете да го проверите в Google. 


Вестник "СЕГА" на Сашо Дончев ли беше?


Да. 


Е, че Вие сте работил само за корпоративни престъпници в България. Едните най-модерните корпоративни престъпници, другите – свързаните с Русия.


Обявих Ви вече биографията си, Вашата ми е по-малко известна, Вие не сте ми разкривали какво точно сте правил.


Аз съм правил основно само добри неща. Изградил съм 1640 мегавата евтини мощности в България, върху които се крепи цялата енергийна система в момента.


Вижте, никой не е казал, че сероочистките на "Марица" и upgrade-ването на блоковете са нещо лошо. Никой не Ви е обвинил в това. 


Разбирате ли какво значи upgrade-ване, защото това е невярна дума, която я казвате по въпроса?


Увеличаване на капацитета на блоковете, на ефективността. 


Нямат капацитет блоковете, нямат капацитет. Трансформаторите имат капацитет.


Не съм енергетик, не съм наясно с техническата част, но… 


Това не Ви пречи основния враг на енергийната мафия и корпоративната престъпност в енергетиката да го плюете. Вижте, разберете ме правилно. Вие ми направихте огромна услуга. Въз основа на това ще направя масивна рекламна кампания, аз просто виждам, нали, какви ползи получавам от това нещо. Аз исках да си отговоря само на въпроса дали сте Вие този човек, който го върши, защото аз в целия си живот никога не говоря празни приказки във въздуха. За мене злото винаги се персонифицира. Не съм видял в момента, през живота си не съм видял нито един случай нещо лошо да се е случило по неведоми пътища, без да има материален носител на това нещо в човешки вид.


Да, със сигурност сме носители на нещо, да.


Да, определено сме носители на въпросното нещо, за което говоря, да. Аз исках просто така да поговоря, да добия някаква представа от Вас в личен план. Да се опитам да разбера от глупост ли го правите, умишлено ли го правите въпросното нещо. Доколкото мога да го направя… как да кажа, да имам някаква представа по въпроса.


Да, аз съм, тук съм, отговарям на този телефон. 


Но поглеждайки бекграунда Ви, къде сте работили и каква култура сте придобили при тая работа, не съм изненадан от това, което сте свършили, в никакъв случай.


Ами, добре, аз оставам на линия. Знаете как да ме намерите, може да разговаряме и друг път по темата. 


Аз нямам какво да търся в никакъв случай. Нямаме общи теми за разговор, защото ние сме от различни морални светове – аз работя за обществото по всякакъв начин, като влагам лични средства, като рискувам в личен план толкова, колкото не рискува никой. Докато Вие служите на тези, които ограбват обществото и го правят да изглежда в тоя вид, в който сме. Надявам се, между другото, в някой момент съвестта Ви да проработи и все пак да ми се обадите и да ми поднесете извинения. Приятен ден!


И на вас.


Запис на разговора може да бъде чут тук.

Ключови думи към статията:

Коментари (68)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1
  ПАВЛА
  Рейтинг: 1341 Гневно

  Коментарът е скрит от модераторите, защото съдържа вулгарни, нецензурни квалификации, лични нападки, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на други коментиращи и лица, цитирани в публикациите. Ако въпреки това желаете да го видите, натиснете тук.

 2. 2 Профил на boby1945
  boby1945
  Рейтинг: 850 Весело

  Абе Гамизов, какво очаквате от него?

  Don't worry, be happy now! Boby said. ЕС е вреден за вашето здраве, дръпнете сиджимката овреме, да не плачкате като 1944 година....
 3. 3
  senser
  Рейтинг: 387 Весело

  Коментарът е скрит от модераторите, защото съдържа вулгарни, нецензурни квалификации, лични нападки, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на други коментиращи и лица, цитирани в публикациите. Ако въпреки това желаете да го видите, натиснете тук.

 4. 4
  Imaginary Friend
  Рейтинг: 646 Неутрално

  Коментарът е скрит от модераторите, защото съдържа вулгарни, нецензурни квалификации, лични нападки, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на други коментиращи и лица, цитирани в публикациите. Ако въпреки това желаете да го видите, натиснете тук.

 5. 5 Профил на Тsonkooo
  Тsonkooo
  Рейтинг: 1427 Весело

  Всестранно развита личност.

 6. 6 Профил на ceco.t
  ceco.t
  Рейтинг: 381 Весело

  Като разговор между глухи! Единият определено е по-глух...

 7. 7 Профил на д р Чарли Мишкин от ГРУ
  д р Чарли Мишкин от ГРУ
  Рейтинг: 2174 Любопитно

  Гамизов, Гамизов ти нещо много си поверва, а?

  Путин kiss май ЕС! ----- wwww . ДЕНьГИ .ru.net :-)
 8. 8 Профил на Софиянец
  Софиянец
  Рейтинг: 556 Неутрално

  Гамизов е поредното доказателство, че в България всеки неизвестен човечец може да стане специалист по нещо и да се изказва в национален ефир. И при положение, че това е масовата практика е излишно да се питаме къде са истинските специалисти. Има ги и тях, но кой интелигентен човек ще падне толкова ниско, че да се обяснява с индивиди като Гамизов и некомпетентните ни журналисти по телевизията.. Просто нивото вече е толкова паднало, че не съм сигурен, че е възможно да има оправия..

 9. 9 Профил на Къти
  Къти
  Рейтинг: 594 Неутрално

  В последно време Гамизов е доста изнервен. Явно забелязва, че сметките му да прокара схемата си с "модернизирането" на турбините и на блокове 5 и 6 в АЕЦ "Коззлодуй" му се изплъзват и за това си изпуска нервите?

  Всичко, за пресъпленията на ядрената мафия единствено и само тук: http://gikotev.blog.bg
 10. 10 Профил на 1951
  1951
  Рейтинг: 808 Весело

  Гамизов...
  Тоя какво и кого представлява всъщност?! Толкова се е оплел в собствения си имагинерен свят, че и той май вече не знае...

  Цензуриран от "Икономедиа"
 11. 11 Профил на forza
  forza
  Рейтинг: 755 Весело

  Представеният за енергиен експерт Гамизов се обадил на представения за медия сайт Офф-нюз.

  Карнавал на марионетките.

  Апропо, заплахи не видях.

 12. 12 Профил на hhhuuunnnn
  hhhuuunnnn
  Рейтинг: 1579 Неутрално

  А Гамизов научи ли вече английски, защото някак е неудобно с неговите претенции да не е.

  нищо не прилича повече на Работническо Дело от Дневник
 13. 13 Профил на Тsonkooo
  Тsonkooo
  Рейтинг: 1427 Весело

  До коментар [#8] от "Софиянец":


  [quote#8:"Софиянец"]специалист по нещо [/quote]

  Специалист по всичко.

 14. 14 Профил на Каишков - Либерален мислител
  Каишков - Либерален мислител
  Рейтинг: 808 Неутрално

  Някой може ли да ми посочи разликата между Гамизов и Гъмзата? Много си приличат - и физически и музикално - двамата си изкарват хляба с чалга - кой каквото поръча, само пари да има.

 15. 15 Профил на dimko
  dimko
  Рейтинг: 562 Неутрално

  Не ми светва, кой е господин Стефан Гамизов.
  Редно е да му прочета хвизитката.
  Иначе, като как да коментирам човек, за когото оставам с впечатление, че България е част от джобните му пари ???
  Ако е така, в него и такива като същият е, Причината за всичките не разправии...

 16. 16 Профил на ahasver
  ahasver
  Рейтинг: 1977 Неутрално

  Защо ли се занимават с него. Дори Цветанка Ризова го кани да губи времето на публиката. Слушах го веднаж и разбрах ,че основното му занимание е да фърля фойерверки. Но му трябва публика. Някой му плаща за това.

 17. 17 Профил на dimko
  dimko
  Рейтинг: 562 Неутрално

  До коментар [#10] от "1951":
  Не е луд този, що нагъва туршията...

 18. 18 Профил на drakar65
  drakar65
  Рейтинг: 1341 Весело

  "Представеният за енергиен експерт Гамизов"...
  Що се занимаване с тоя палячо!
  "Поведението на Стефан Гамизов говори достатъчно и не се нуждае от коментар"!
  Не бих си трошил клавиатурата за подобни клоуни....

  “Сега е моментът да превъртим Рубикон-а” - Гай Юлий Ц... Аз-"Картаген трябва да бъде разрушен"!
 19. 19 Профил на dimko
  dimko
  Рейтинг: 562 Неутрално

  До коментар [#16] от "ahasver":
  Дори Цветанка Ризова ???
  Не може да бъде, тя да не е хманипулатор на хобщественото мнение, че и с по-умният от нея, Митко Цонев за асистент?...

 20. 20 Профил на Арон
  Арон
  Рейтинг: 1341 Весело

  [quote#18:"drakar65"]за подобни клоуни.... [/quote]
  Тоя Гамизов има изключително неприятно излъчване. Подобно на Дянков и Цветанов, да речем. Ама те не го знаят този факт и се натискат по телевизийти

 21. 21 Профил на blockhead
  blockhead
  Рейтинг: 381 Неутрално

  Гамизов е Перко Наумов, това е ясно отдавна. Но друго ми е смешно, как някой с неговите изказвания, абсолютно въздухарски и неговата биография е обявен или се е самообявил за енергиен експерт?!

 22. 22 Профил на Хриси
  Хриси
  Рейтинг: 1516 Весело

  Не го знам тоя Гамизов откъде изпъпли, нито кой е и за какъв се мисли, но изглежда е изплискал легена и има нужда от професионална помощ.

  If I had a tail, I'd swat the flies.
 23. 23 Профил на hodounski
  hodounski
  Рейтинг: 3141 Неутрално

  Този е енергиен експерт,колкото аз съм трамвай,Само не знам кой го лансира непрекъснато по медиите?

 24. 24 Профил на истинският.груйчо
  истинският.груйчо
  Рейтинг: 542 Неутрално

  Поздравления за Милен! Щом получава такива обаждания, значи най-вероятно е напипал нещо истинско в разследванията си.

  www.zaednovchas.bg
 25. 25 Профил на ahorra
  ahorra
  Рейтинг: 541 Неутрално

  В последните 25 години в страната се навъдиха какви ли не специалисти и всезнаещи които успяха да съсипят държавата така както никой завоевател не я е разрушавал в 1300 годишната и история.Къде сте истински журналисти и защо се развихряте само когато има избори и след това си траете до новите.Едно време будителите са били тези които първи са били камбаните и са повеждали народа а сега журналистите обслужват интереса на този който им плаща по добре и се бият в гърдите че казват истината а тя е че винаги в нашата държава се обслужват интересите на следващия разрушител.

  ahorra
 26. 26 Профил на victor2
  victor2
  Рейтинг: 1237 Неутрално

  Гамизов е само един мехур.

 27. 27 Профил на 1951
  1951
  Рейтинг: 808 Весело

  Слушах записа.
  Заплахи трудно могат да се открият, но нагло поведение на границата на психични отклонения има в изобилие

  Цензуриран от "Икономедиа"
 28. 28 Профил на hhhuuunnnn
  hhhuuunnnn
  Рейтинг: 1579 Неутрално

  Лансиран е от Харалан Александров. Тъй като Харалан може да е всякакъв, но е твърде умен, то зад лансирането на подобен клоун стои нещо друго. Не са пари - с качествата на Х. Александров, с произхода му някакви рушвети от цървула Гамизов не са оферта. Със сигурност е ясно едно - Гамизов не е Остап Бендер, както и Яне и Волен не са - те са пешки в по-големи игри, професионални кресльовци, предназначени да създават привидности.

  нищо не прилича повече на Работническо Дело от Дневник
 29. 29
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 30. 30 Профил на gorid
  gorid
  Рейтинг: 541 Весело

  Ех,защо те няма, Ф.С.Ф. ,че да напишеш "Великият Гамизов"... Май много го надцених???...

 31. 31 Профил на carmello
  carmello
  Рейтинг: 1081 Неутрално

  "аз работя за обществото по всякакъв начин, като влагам лични средства, като рискувам в личен план толкова, колкото не рискува никой."

  хахахха, найс

  заплахи не виждам, толкова си може 4овекът, и е хубаво някой да му каже 4е има и други изрази, освен "нали, между другото "

 32. 32 Профил на mak1951
  mak1951
  Рейтинг: 441 Любопитно

  "Представеният за енергиен експерт Гамизов" - не е луд, който яде зелника, а който му го дава!

  На този юнак, кой ли му е импресариото или мениджъра дето му осигуряваше последните 4-5 години ТВ участия? Дали не е същия или от същата "фирма", която промотира Янето?

  mak1951
 33. 33 Профил на vasco
  vasco
  Рейтинг: 1363 Неутрално

  Елементарен опит за оказване на психологически натиск. Нормално за елементарен човек с мания за величие. Надявам се г-н М.Енчев не му се е вързал.

  "....а сенките раждат чудовища, нали, г-н Пеевски?"
 34. 34 Профил на АзКлавдия
  АзКлавдия
  Рейтинг: 3440 Весело

  Остап Бендер в БГ вариант.

  Доброто е заразно
 35. 35 Профил на gogo2011
  gogo2011
  Рейтинг: 502 Неутрално

  Винаги имам едно на ум с журналисти. Да ме прощавате "Дневник", но плявата във вашата гилдия е повече.
  В случаят обаче, въпросният Гамизов се показва като едно леке, типична българска мутра, която смята себе си за недосегаем. За капак, явно изнервен, не може да върже и едно нормално изречение като хората, великият експерт!

 36. 36 Профил на Танас
  Танас
  Рейтинг: 1341 Весело

  Яне Гъмп.

  Цацарoff - Оставка ! >:-)
 37. Пак правите реклама на този обществен тарикат, а после пишете статии, в които питате кой е той и от какво разбира... Този водевил, май, няма край!

  "Не прекалявай с борбата, най-хубавите неща се случват неочаквано." Габриел Гарсия Маркес
 38. 38 Профил на Дневник:Анкета за или против новият сайт
  Дневник:Анкета за или против новият сайт
  Рейтинг: 541 Неутрално

  Този симптоми на на психопат.

  Цитирам, черти на психопатията:
  "Характерна за повечето психопати е обърнатата адаптация. Докато нормално индивидът се адаптира като променя себе си, психопатът иска да промени обкръжението.
  Психопатите са патологични лъжци..."

  Този Янка Янева, са двете страни на една монета....

  Да мразиш е сериозно занимание. Имаш ли толкова време, да се "забавляваш" с това ?!?
 39. 39 Профил на ь
  ь
  Рейтинг: 1341 Весело

  Енергиен експерт изпаднал от голямата далавера - що е то?
  Отговор: Всичко друго, само не борец срещу енергийната мафия
  Логорейко Гамизов размива фактологията, съчетавайки я със собствени интерпретации и затова бомбастичните му изказвания в крайна сметка отичат в канала

  Простотията ходи по хората! Затова обичам животните! Цъкам само "+" ... но не на всички :)
 40. 40 Профил на 4i4e
  4i4e
  Рейтинг: 488 Неутрално

  Нямат капацитет блоковете, нямат капацитет. Трансформаторите имат капацитет.
  ЕНЕРГИЕН ЕКСПЕРТ ДРУГ ПЪТ,ДРЪН ДРЪН!!!КАПАЦИТЕТА Е ПРИ КОНДЕНЗАТОРИТЕ,ама нали повечето хора не ги знаят тия неща можеш да си дрънкаш квот ти попадне

 41. 41 Профил на shmatko
  shmatko
  Рейтинг: 453 Неутрално

  Много тъп материал и много тъп разговор.
  Между другото културно си говорят хората. А журналистчето е ясно, че не взима кинти да плюе Гамизов. Оффнюз е сайтче макар и с последната версия на безплатния уорд прес което не е чак толкова четено.
  Виж за Дневник и Капитал съм сигурен, че лапат кинти за да пишат и лансират разни правилни неща.
  В което няма нищо лошо, в крайна сметка само от реклама медия не се издържа, а хубаво да има работни места.

 42. 42 Профил на stoicho2
  stoicho2
  Рейтинг: 594 Неутрално

  До коментар [#1] от "ПАВЛА, върнете Sion!!!":

  Напълно съвременен Остап Бендер. Как може да бъде експер, като образованието му е нулево. Този човек е или за психиатрията или за затвора. Как може японски компании да му се доверяват. Нима са толкова наивни

 43. 43
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 44. 44 Профил на ПАВЛА
  ПАВЛА
  Рейтинг: 1341 Весело

  До коментар [#34] от "dogwoman":
  [quote#34:"dogwoman"]Остап Бендер в БГ вариант.[/quote]
  Това си е обида за Остап Бендер.

  При главоболие не се дава Но-Шпа, въпреки че при много хора главата е кух орган с гладка мускулатура.
 45. 45 Профил на Grizacha ot Razgrad
  Grizacha ot Razgrad
  Рейтинг: 594 Гневно  Гамизов е мръсно животно.
  "Дневник", много моля, не трийте коментара, защото си е чиста истина!
  АЛО АДМИНИТЕ,КЪДЕ СТЕ.ЗАЩО НЕ ТРИЕТЕ,ИЛИ И ВИЕ СТЕ ПРИСТРАСТНИ.И ТОВА АКО НЕ Е ОБИДА,ЗДРАВЕ МУ КАЖИ.

 46. 46 Профил на Самуил Литов - Non serviam!
  Самуил Литов - Non serviam!
  Рейтинг: 648 Весело

  Този подслушван, онзи разработван... Кога Гамизов ще влезе в полезрението на ГДБОП или ДАНС? Мога и име на разработката да предложа - "Клеветникът"

  Колтуклиева и Беновска искат да пипнат "мекия кинжал", а ти?
 47. 47 Профил на Гневник
  Гневник
  Рейтинг: 701 Неутрално

  [quote#2:"boby1945"]Абе Гамизов, какво очаквате от него?[/quote]От боклука Стефан Гамизов? НИЩО!
  Сметта от град Лясковец е ненужен, неизползваем и нежелан материал.
  Боклуците със званието "енергиен експерт" са май естествен продукт в България.

 48. 48 Профил на venci_kr
  venci_kr
  Рейтинг: 541 Неутрално

  При положение, че имаме инсталирани мощности 3 до 4 пъти по-големи от потреблението и поради това, че съседите ни вече си инсталираха достатъчно мощности или купуват на един свободен пазар, където не винаги българските производители на електрическа енергия ще бъдат избраните, то е естествено всички надували енергииния балон през последните 10-12 години да са изнервени.

  Очаквайте скоро и други, доста по-интересни сблъсаци в най-скоро време.

 49. 49 Профил на Леми Килмистър
  Леми Килмистър
  Рейтинг: 623 Любопитно

  Кой е Гамизов?? За втори път чувам за него. Явно е, че е парушитист, спуснат от някъде, но има ли някаква исторя, кой е, от къде е?

  Смахнати сме всички, а другите ги няма, останали са малко и копаят пак. Искат да прокарат мост над нищетата, но трудно ще прескочат този мръсен ад.
 50. 50 Профил на Гневник
  Гневник
  Рейтинг: 701 Неутрално

  [quote#49:"Леми Килмистър"]Кой е Гамизов?[/quote]
  Роден е на 15 април 1971 година в град Лясковец. Медийна звезда.
  Учил - недоучил
  навсякъде си кряка
  пари и власт
  за него са мерака,
  ръчка постоянно
  българи да скара,
  за да може той
  пари да си докара!
  Гамизов става популярен, защото у нас за всякаква простотия има почва, само за нещо свястно няма.

 51. 51 Профил на Чардо
  Чардо
  Рейтинг: 2612 Неутрално

  До коментар [#49] от "Леми Килмистър":


  [quote#49:"Леми Килмистър"]

  Кой е Гамизов??[/quote]
  =======================

  Въздух под налягане !
  Винаги съм имал чувството , че има някакви психо проблеми и комплекси .

  Вярвам, Господи, помогни на моето неверие! Марко гл.IХ,ст.24
 52. 52 Профил на Чардо
  Чардо
  Рейтинг: 2612 Неутрално

  До коментар [#50] от "latcho59":

  +++++++++

  Вярвам, Господи, помогни на моето неверие! Марко гл.IХ,ст.24
 53. 53 Профил на nikruma
  nikruma
  Рейтинг: 383 Неутрално

  В живота на този човек е дошъл преломния момент на върхово самоосъзнаване, при което трябва да вземе един бял лист и да напише .... " Скъпи Дядо Коледа, благодаря за подарените ми дипломи и т.н. ... "

 54. 54 Профил на Чеша си езика
  Чеша си езика
  Рейтинг: 808 Неутрално

  И този си търси петте минути слава.

  Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
 55. 55 Профил на svoboden
  svoboden
  Рейтинг: 1424 Неутрално
 56. 56 Профил на vinetu
  vinetu
  Рейтинг: 441 Неутрално

  Чудно ми защо се занимавате с някакво "мръсно животно", престъпник и т.н., оставете го и се разровете колко милиарда губи държавата заради договорите с Марица Изток 1 и 3 или Гамизов ви е по-интересен?

  https://sites.google.com/site/demokraturailidictatura/
 57. 57 Профил на k
  k
  Рейтинг: 1021 Неутрално

  Винаги имам не едно, а две наум, когато в изданията на Иконимедия, чета за:
  съдебна система;
  еко-протести;
  КТБ;
  енергетика!

  Ганизов Ви е стара "слабост", не толкова голяма колкото Цвета Василев но си мисля, че все пак има нещо което Ви изнервя!

 58. 58 Профил на usero
  usero
  Рейтинг: 2049 Неутрално

  [quote#40:"4i4e"]Нямат капацитет блоковете, нямат капацитет. Трансформаторите имат капацитет.
  ЕНЕРГИЕН ЕКСПЕРТ ДРУГ ПЪТ,ДРЪН ДРЪН!!!КАПАЦИТЕТА Е ПРИ КОНДЕНЗАТОРИТЕ,ама нали повечето хора не ги знаят тия неща можеш да си дрънкаш квот ти попадне [/quote]

  Извадил си изказването от контекста! Г-н експертът иска да обясни на неграмотния журналист, че тока го прават трансформаторите! Манипулатор долен! Сега на г-н експертът още повече ще му се изясни картината с манипулациите по медиите.

  П.П. А и за тока ще научи нещо, кво е кондензатор или поне ква му е основната характеристика. Ма аз кво е трансформатор нема да напиша!

 59. 59 Профил на dedo pepo
  dedo pepo
  Рейтинг: 1242 Любопитно

  Чудим се защо медиите му отделят толкова време,а и ние всъщност го направихме значим,с времето което си изгубихме с него.Добре,поне че становищата,изразени за него,в огромната си част са отрицателни,та да му сложим точка и никога вече Гамизов на вниманието ни.

 60. 60
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 61. 61 Профил на Swan_
  Swan_
  Рейтинг: 701 Неутрално

  Тоя човек е опасен манипулатор. Трябва много да се пазим от такива!

  https://swansphotography.com/
 62. 62 Профил на limbize
  limbize
  Рейтинг: 1384 Неутрално

  Леле, що помия се сипе по Гамизов, нямам думи.

  Той беше един от малкото хора, които казаха какво става реално в енергетиката още преди 2009, но тогава не се появяваше често на екран по обективни причини. Не се появяваше често и по времето на управлението на ГЕРБ, пак по същите причини. Сега е едно безвремие, когато всеки вестник и телевизия се чудят как да извлекат полза, като най-накрая разровят нещо за ГЕРБ и БСП.
  Това, което се вижда от този опит за интервю е, че Гамизов не иска да говори с определени журналисти, нищо повече.

 63. 63 Профил на Другарката Михайловна
  Другарката Михайловна
  Рейтинг: 742 Неутрално

  Гамизов почна да реве когато го отрязаха от кльопачката.

  А преди като крадеше, пардон, "консултираше" ТЕЦ-а... може би защото му е била пълна устата и не е имал физическа възможност да говори...

  Във форумите на Икономедиа е пълно с хленчещи конформисти.
 64. 64
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 65. 65 Профил на Марко
  Марко
  Рейтинг: 541 Неутрално

  [quote#55:"svoboden"]Кой е Гамизов!? [/quote]
  Някой, който, задавайки въпрос, навярно би поставил въпросителната пред удивителната!

  Не съм магаре;-)
 66. 66 Профил на Марко
  Марко
  Рейтинг: 541 Неутрално

  Поздравления за чудесната реакция на напълно независимата редакция! Вие укрепвате увереността на хората в журналистиката, отстояваща свободата на словото. Видно е и точно коя свобода отстоявате - има доста характерни и съвършено неизтрити коментари - те съдържат имплицитната ви дефиниция за култура на диалога и свободност!

  Не съм магаре;-)
 67. 67 Профил на lessonsoftime
  lessonsoftime
  Рейтинг: 488 Неутрално

  Не съм запознат с конкретния случай, но принципно такова отношение може да се приложи към всички журналисти с основание, тъй като досега вече 10 години никой от тях не е отразил идеята ДОИП, респ. всички защитават мафията. От друга страна Гамизов също веднъж беше известен за проблем с подобна важност, но си направи оглушка. Истината е някъде там ...

 68. 68 Профил на 2.5
  2.5
  Рейтинг: 2717 Неутрално

  "Аз съм правил основно само добри неща. Изградил съм 1640 мегавата евтини мощности в България, върху които се крепи цялата енергийна система в момента."

  Оказва се, че журналиста е говорил с господ?!
  Другият с такова самочувствие си хвърли оставката преди месец и нещо...

  I Want To Believe
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK