Прокуратурата образува дело за подкуп срещу Станимир Флоров (обновена)

Станимир Флоров

© Юлия Лазарова

Станимир ФлоровПрокуратурата е образувала дело срещу шефа на Главна дирекция "Борба с организираната престъпност" Станимир Флоров за подкуп, съобщиха от държавното обвинение.


Повод са получените преди два дни документи, според които Флоров е бил разработван по две дела от службите.

"От анализа на получените по електронен път  материали се установява, че те са идентични с документите в оперативните дела (общо четири). От съдържанието на документите в тези оперативни дела, както и от други доказателствени източници е направен извод, че са налице достатъчно данни
за извършено от Станимир Флоров престъпление по чл. 302а (подкуп, в особено големи размери и представляващ особено тежък случай)", пише в съобщението.


От него става ясно, че градският прокурор на София Николай Кокинов е уведомил служебният министър на вътрешните работи Петя Първанова за образуваното досъдебно производство и е отправил предложение за предприемане на мерки по реда на Закона за МВР.
От МВР заявиха, че министърът на вътрешните работи все още не се е запознала с материалите, изпратени от прокуратурата и след като го направи, ще обяви решението си.


Пред "Дневник" Флоров заяви, че няма да какво да каже и в хода на досъдебното производство ще обяснява. Разследването е възложено на следствения отдел на Софийската градска прокуратура, чийто ръководител е Петьо Петров, известен с прозвището си Петьо Еврото.


МВР - престъпна групировка
В сряда до държавното обвинение и до печатни и електронни медии бяха изпратени документи с гриф "Строго секретно", в които се съобщава, че шефът на ГДБОП Станимир Флоров е разработван заради съмнения за връзки с организираната престъпност.


Подателят е анонимен, като уточнява, че е "дългогодишен служител на службите, охраняващи националната сигурност на България". Той обяснява, че няма да разкрие самоличността си, защото с изнасянето на документите извършва престъпление. В писмото той нарича МВР "престъпна групировка", която "брутално ще фалшифицира предстоящите на 12 май тази година парламентарни избори".


"В действителност, ръководител на тази превърната през последните четири години в престъпна групировка, действаща срещу интересите на българския народ институция, е печално известният на всички Цветан Цветанов. Цветанов контролира бившата си подчинена Първанова чрез директора на ГДБОП Станимир Флоров. Всичко това става с благословията на бившия министър-председател Бойко Методиев Борисов. Борисов, Цветанов и Флоров от дълги години са съучастници в мащабна престъпна дейност, изразяваща се в покровителстване на трафик и търговия с наркотици и контрабандни канали. Тъй като първите двама в момента не са в изпълнителната власт, а липсва и парламент, който да манипулират, основната тежест за постигане на целта, а именно - запазване на престъпната власт, лежи на плещите на последният мохикан Флоров", пише още в обръщението на подателя.


"Мислите си, че това е човекът, който познавате като директор на ГДБОП. Да, той действително е директор на ГДБОП. В представите ви, той е човекът, говорещ убедително за това как МВР под ръководството на Цветанов и с неговата самоотвержена дейност са разгромили организираната престъпност. Всъщност Станимир Славейков Флоров от 1991 г., тоест 22 години, е член на тази организирана престъпност, като се е издигнал до нейните върхове. В прилаганите от мен към това писмо материали се съдържат 2 преписки ведно със СРС-тата към тях. Дори от обикновения им прочит, без да бъдат подлагани на анализ става ясно за всички, че Станимир Славейков Флоров дълги години е бил разработван, затова че в качеството си на МВР служител на различни нива е покровителствал контрабандни канали, трафик и търговия с наркотици и е осъществил всички възможни форми на корупция", пише още в писмото, към което са прикачени документите за Флоров.Станимир Флоров застана начело на ГДБОП в края на правителството на тройната коалиция, след като тогавашния министър на вътрешните работи Михаил Миков уволни четирима началници след смъртта на арестанта Пламен Куцаров. Тогава Флоров стана и.д. шеф на дирекцията, като преди това той завеждаше отдел "Наркотици". След като МВР беше оглавено от Цветанов, постът на Флоров беше утвърден. Именно по времето на ГЕРБ ГДБОП беше превърната в мегаслужба, а Флоров след промени в закона за МВР стана заместник на главния секретар.

От "Мавър" до "Високия" 
Едната част от документите разказват, че Флоров е бил обект, разработван от Национална служба "Сигурност" заради съмнения, че използва служебното си положение, за да покровителства заподозрени за контрабанда и наркотрафик. Едната разработка е "Мавър" от 1999 г. и 2000 г. В нейните рамки е проверяван и директорът на видинската полиция Васил Василев. Той и Флоров са в близки отношения заедно с друг служител на бившата НСБОП – Пламен Йоцов.


Тримата са заподозрени, че покровителстват палестинец, занимаващ се наркотрафик, заради което е направено предложение за образуване на оперативно дело "Араби". Според секретните материали въпросният палестинец притежавал магазин за авточасти на столичния бул. "Христо Ботев", в който се продавала дрога. Сочат се и оперативни данни, че Флоров е поел ангажимент да предупреждава обекти на разработки срещу сумата от 20 000 германски марки.


Вторият случай, в който според изпратените документи Флоров е разработван от НСС, е през 2002 г. по оперативно дело "Високия".  


"В процеса на работа по ДОР "Алчния", в хода на експлоатация на СРС "Камчия" беше установено, че обектът поддържа интензивен контакт с бивши служители на МВР, които използва за организиране и подпомагане на престъпната си дейност. Особен интерес представлява засеченият нерегламентиран контакт между обекта и лицето Станимир Славейков Флоров", пише в предложението за откриване на делото "Високия".  


Бившият министър на вътрешните работи Михаил Миков коментира пред "Дневник", че до него не е достигала информация за Флоров да има оперативна разработка. "Очевидно е че освен репресивни функции, тези данни говорят за друга обвързаност на висшите кръгове на ГЕРБ и престъпността. Прокуратурата трябва да стигне докрай", смята още Миков.


Междувременно в позиция, изпратена до медиите, БСП настоя министър-председателят Марин Райков и министърът на вътрешните работи Петя Първанова незабавно да освободят от длъжност директора на ГДБОП Станимир Флоров. "Тe не могат да бъдат безучастни, след като Софийска градска прокуратура е образувала досъдебно производство срещу Станимир Флоров за такова тежко престъпление, като получаване на подкуп в особено големи размери", се посочва в позицията на левицата. 


Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (197)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на danakoplatec
  danakoplatec
  Рейтинг: 531 Неутрално

  Сега ако набарат и "Цецко" от записите ще стане идеално!

 2. 2 Профил на Moonshine
  Moonshine
  Рейтинг: 583 Любопитно

  Тоя ли плачеше за реда по Тошово време?

 3. 3 Профил на 00222
  00222
  Рейтинг: 426 Неутрално

  А за изявите му в Перник, като електротехник, няма ли да му се потърси сметка!!???

 4. 4 Профил на Салмонела
  Салмонела
  Рейтинг: 1316 Неутрално

  Ей тук вече истински замириса.

  УСПЕШНА НОВА ГОДИНА!!!
 5. 5 Профил на nikero
  nikero
  Рейтинг: 479 Весело

  Естествено, Боко ще каже, че няма нищо общо с Флоров - бил е назначен от Миков по време на триглавата.

 6. 6 Профил на diegos
  diegos
  Рейтинг: 905 Неутрално


  Много се извинявам, правораздаващи и охранителни органи. А бе, тези документи и разработки, не са ли от преди 2000-ната? Как този човек е растял в йерархията въобще??? Трябваше ли, да бъдат пуснати в медиите, за да се задействате?

 7. 7 Профил на Philip
  Philip
  Рейтинг: 942 Неутрално

  Е що стана сега?! Шефът на антимафиотите е баш мафиот?! А кой му пазеше гърбинката и го тикаше напред и нагоре? Правилнооо, другаря Цветан Цветанов... Очаквам го, сега да излезе и да каже, че той не е знаел за тези на наклонности на старото му другарче Станимир.

  PHILIP
 8. 8 Профил на Митко Василев
  Митко Василев
  Рейтинг: 628 Неутрално

  Дано прокуратурата не претупа, както в случая с банковите обирджии в Кюстендил. Тогава Кокинов се изрази с нестандартното, че са ги заковали, а се оказа, че са им повдигнати обвинения за несъществуващо престъпление.

  това, че казваш даден факт, не означава, че непременно го харесваш. въпреки че за 95% от аудиторията значи точно това
 9. 9 Профил на nsu16354744
  nsu16354744
  Рейтинг: 419 Любопитно
 10. 10 Профил на 442
  442
  Рейтинг: 1806 Неутрално

  Родната милиция осигурява на Вас, Вашите деца и на Вашите роднини и приятели пълен асортимент наркотични вещества на ниски цени. Осигурява и безпрепятствено преминаване на такива през територията на нашата държава за Вашите роднини и партньори в чужбина.
  А Бойко и Цецо нямат нищо общо с тая работа.

 11. 11 Профил на Γαλλα
  Γαλλα
  Рейтинг: 1316 Любопитно

  ...а онзи запис Ало, Танов...кога ???

  Писна ми от цирк, на път съм да умрЪ от смях...
 12. 12 Профил на soave
  soave
  Рейтинг: 1107 Неутрално

  До тук - добре, да видим как ще завърши, защото важното е дали ще се стигне до окончателна присъда. Цецко да започне да се гърчи.

  "Лъжата е обиколила половината свят преди истината да има възможност да си обуе гащите." Уинстън Чърчил
 13. 13 Профил на bitaka
  bitaka
  Рейтинг: 592 Любопитно

  абе кой е тоя с имейлите? не е янето.меди дан е?

  харпун
 14. 14 Профил на Пипера е много лют
  Пипера е много лют
  Рейтинг: 688 Весело

  представям си как влиза в 5-та обща килия в Централния, ама надали

  седеньето го зголемува задникот
 15. 15 Профил на the_flea
  the_flea
  Рейтинг: 1105 Неутрално

  До коментар [#2] от "Stardust":

  Този, този!

  Истината НЕ Е въпрос на гледна точка! Истината е истинна! А е А!
 16. 16 Профил на ПАВЛА
  ПАВЛА
  Рейтинг: 1316 Гневно

  Крайно време беше!

  При главоболие не се дава Но-Шпа, въпреки че при много хора главата е кух орган с гладка мускулатура.
 17. 17 Профил на Богомил Харманджиев
  Богомил Харманджиев
  Рейтинг: 466 Неутрално

  А кой ще ни пази от родната полиция?

 18. 18 Профил на bitaka
  bitaka
  Рейтинг: 592 Любопитно

  До коментар [#7] от "Philip":

  "другарчето" му е назначено по времето на тройния чеп.някой играе много мръсно на изборите...

  харпун
 19. 19 Профил на Alabala_
  Alabala_
  Рейтинг: 426 Неутрално

  Създава се усещане за справедливост.
  Дано не е измамно...

 20. 20 Профил на cup_of_tea
  cup_of_tea
  Рейтинг: 583 Неутрално

  Засичам колко време ще отнеме на ГЕРБ да обявят, че се разграничават от Ст. Флоров и че всъщност Цветанов отдавна е искал да го махне.

 21. 21 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3637 Неутрално

  Най-вероятно ще го прецакат за "подкуп", за да го дискредитират като свидетел срещу Цветанов - поръчителя на подслушванията.

  Honor among thieves…

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 22. 22 Профил на diegos
  diegos
  Рейтинг: 905 Неутрално

  И, малко не ми се връзва- човекът издал мафиота Флоров пише следното:

  "В действителност, ръководител на тази превърната през последните четири години в престъпна групировка, действаща срещу интересите на българския народ институция, е печално известният на всички Цветан Цветанов. Цветанов КОНТРОЛИРА бившата си подчинена Първанова чрез директора на ГДБОП Станимир Флоров. Всичко това става с благословията на бившия министър-председател Бойко Методиев Борисов. Борисов, Цветанов и Флоров от дълги години са съучастници в мащабна престъпна дейност, изразяваща се в покровителстване на трафик и търговия с наркотици и контрабандни канали. Тъй като първите двама в момента не са в изпълнителната власт, а липсва и парламент, който да манипулират, основната тежест за постигане на целта, а именно - запазване на престъпната власт, лежи на плещите на последният мохикан Флоров", пише още в писмото.

  ... с това...

  От него става ясно, че градският прокурор на София Николай Кокинов е уведомил служебният министър на вътрешните работи Петя Първанова за образуваното досъдебно производство и е отправил предложение за предприемане на мерки по реда на Закона за МВР.

  ...

  Как Първанова във случая, че остане безпристрастна и независима... че ако Флоров я държи с нещо, кога ще се задейства Първановица?

 23. 23 Профил на p.i.p.
  p.i.p.
  Рейтинг: 423 Неутрално

  "Прокуратурата образува дело за подкуп срещу Станимир Флоров"

  е и какво???голем праз!

  ако това нещо стигне до осъдителна присъда ще взема да скоча от терасата вкъщи.

 24. 24 Профил на triton123
  triton123
  Рейтинг: 531 Неутрално

  откъде ги вадите тия инТЕЛЕгентни физиономии по картинките,егати комикса безкраен....

 25. 25 Профил на Къти
  Къти
  Рейтинг: 583 Неутрално

  Този искаше да връща комунизма, за да се справел с организираната престъпност. Цървул! Дано го опандизят!

  Всичко, за пресъпленията на ядрената мафия единствено и само тук: http://gikotev.blog.bg
 26. 26
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 27. 27 Профил на triton123
  triton123
  Рейтинг: 531 Неутрално

  [quote#19:"Чавдар Трифонов"]Създава се усещане за справедливост.
  Дано не е измамно...[/quote]
  като видя бивши и доскоро бивши премиери,министри и олигарси(там бивши няма) да влизат в затвора за напоителен период по напоителни обвинения и доказателства- тогаз ми се обадете!!!

 28. 28 Профил на nikero
  nikero
  Рейтинг: 479 Неутрално

  До коментар [#6] от "diegos":

  То, такава биография си е атестат за бързо израстване. Разработващият Буда офицер нали също беше уличен в контакти с организираната престъпност. Сега е зам.шеф на ДАНС розполагащ с един господ знае, колко коли с антени.

 29. 29 Профил на bta
  bta
  Рейтинг: 1316 Неутрално

  До коментар [#23] от "p.i.p.":

  Недеи.

 30. 30 Профил на Philip
  Philip
  Рейтинг: 942 Любопитно

  До коментар [#18] от "bitaka":

  Така е, мръсно е. Но пък делата на лицето Флоров да не би да са кристално чисти?!

  PHILIP
 31. 31 Профил на bta
  bta
  Рейтинг: 1316 Неутрално

  Докато не вкарат половината в затвора няма да станат нещата.

 32. 32 Профил на Milen Ivanov
  Milen Ivanov
  Рейтинг: 636 Весело

  [quote#13:"bitaka"]абе кой е тоя с имейлите?[/quote]

  трактора

  а може и тракториста

  Гледайте новия сериал "Сюнет за Сергюн".
 33. 33 Профил на Салмонела
  Салмонела
  Рейтинг: 1316 Неутрално

  [quote#13:"bitaka"]абе кой е тоя с имейлите? не е янето.меди дан е?[/quote]
  ==========
  Прилича на генерала Атанасов...

  УСПЕШНА НОВА ГОДИНА!!!
 34. 34 Профил на 300g
  300g
  Рейтинг: 537 Неутрално

  А това - онова, нещо давност, некакъв друг тарикатлък нема ли? Не мой така, наше момче е, пък и какъвто си е притеснителен, ако земе да се спече, па да се и разприказва, отидоха и кумовете и кумците и и вся остальная непьющая сволочь... Ще трябва да го катастрофираме, ама то, язък за колата...

  Я по - добре нещо там с давността вижте, знаете ги как се правят тези неща, не ви е за пръв път а?

  Големи мислители раждаше навремето селската кръчма. Сега големи мисли ражда интернет.
 35. 35 Профил на Моди трий нищо да не остане!
  Моди трий нищо да не остане!
  Рейтинг: 531 Любопитно

  Ей все начлници на служби гърмят, а пък тоя който ги назначил и е шапка ни лук ял ни лук мирисал!

 36. 36 Профил на the_flea
  the_flea
  Рейтинг: 1105 Неутрално

  До коментар [#2] от "Stardust":

  http://www.youtube.com/watch?v=PCrEbVUvJog
  ето го ...


  Истината НЕ Е въпрос на гледна точка! Истината е истинна! А е А!
 37. 37 Профил на TrakerBG
  TrakerBG
  Рейтинг: 426 Неутрално

  Удрииии!

  Практикуването и толерирането на тъпотия е престъпление.
 38. 38 Профил на Велков
  Велков
  Рейтинг: 4785 Неутрално

  Отиде Флоров мърцина...
  Много сложна схема накъдрена тоя път, бравос...

 39. 39 Профил на ubb_1
  ubb_1
  Рейтинг: 426 Любопитно

  А неговите ментори, Цвинокио и Буда, кога???

 40. 40 Профил на hagan
  hagan
  Рейтинг: 531 Весело

  защо ли най накарая ще се окаже че е невинен имаме най хубавата съдебна система и

 41. 41 Профил на Салмонела
  Салмонела
  Рейтинг: 1316 Неутрално

  Не забравяйте, че обвинението за подкуп. А при подкупа и двамата - даващият и получаващият - са виновни.
  Сега само трябва да направим пуканките, да седнем на първия ред и да видим дали прокуратурата ще извади и второто име...

  УСПЕШНА НОВА ГОДИНА!!!
 42. 42 Профил на Лукс на Прокопиеви и Плевнелиев в село Баня"
  Лукс на Прокопиеви и Плевнелиев в село Баня"
  Рейтинг: 636 Неутрално

  Егати "пречупения" гръбнак!

 43. 43 Профил на ДЗВЕР
  ДЗВЕР
  Рейтинг: 1366 Неутрално

  Отстрелват го да не пречи ли...кат' свидетел ли го дискредитират...или прокурорЕте(да не вЕрваш) ша ринат оборЕте...

  опозиция на всяка власт, отпор на всяка тъпота...
 44. 44 Профил на bludniq_sin
  bludniq_sin
  Рейтинг: 1377 Неутрално

  Чл. 302а. (Нов - ДВ, бр. 89 от 1986 г., доп. - ДВ, бр. 92 от 2002 г., изм. - ДВ, бр. 75 от 2006 г., в сила от 13.10.2006 г.) За подкуп в особено големи размери, представляващ особено тежък случай, наказанието е лишаване от свобода от десет до тридесет години, глоба до тридесет хиляди лева, конфискация на цялото или на част от имуществото на виновния и лишаване от права по чл. 37, ал. 1, точки 6 и 7. (правата са да не заема длъжности и тн..)
  Особено големи размери в съдебната практика е когато се надхвърля мин. работна заплата 140 пъти. Но е специфично че престъплението кумулативно трябва да представлява и особено тежък случай.

  Лесно е - http://gramatika-bg.com/pravopis/koga-pishem-pi6em-i-i-koga-j.html
 45. 45 Профил на Moonshine
  Moonshine
  Рейтинг: 583 Весело

  До коментар [#36] от "the_flea":

  Не съм физиономист и за това се чудех, но тъповатото изражение някак си се е запечатило в съзнанието ми.

 46. 46 Профил на NPaine
  NPaine
  Рейтинг: 1316 Весело

  На Цецо кумецо...

  Милицията е държава в държавата, получаваща милиарден бюджет от данъкоплатците и управлявана от хора които сигурно се различават от мафиотски босове по нещо, но не е много ясно точно по какво.

  "People should not be afraid of their government. Governments should be afraid of their people."
 47. 47 Профил на TAC
  TAC
  Рейтинг: 692 Неутрално

  Става интересно!Чакаме с нетърпение развитието и с умерен оптимизъм.

  rock n' roll is king!
 48. 48 Профил на Graf
  Graf
  Рейтинг: 1466 Неутрално

  [quote#6:"diegos"]А бе, тези документи и разработки, не са ли от преди 2000-ната? Как този човек е растял в йерархията въобще??? [/quote]

  Те така. През 2001 г. в МВР става глаДен секретар една мутра и нагоре започват да "растат" мутри...
  Та до най-горе растат, греят неотразимо чак от върха на държавата.
  Тази дето сега се появява е върхът на айзберга. Около 5% от ставалото в МВР.
  Флоровци, Тановци и сие от кръга "Мутра" изгориха таман четерима министри. Щото им е толкова акъла на министрите, та не изметоха мутренското сборище на "генерала" от СИК, настанено по етажите на МВР.
  Тук е мястото съвместно да помолим местните герберуни да не скимуцат. Берат плодовете на разпада на МВР и на кадровата политика на слънчевият зеленчук.
  Не скимуцайте силно. Чува се.

  Ecrasez l’infâme
 49. 49 Профил на Лукс на Прокопиеви и Плевнелиев в село Баня"
  Лукс на Прокопиеви и Плевнелиев в село Баня"
  Рейтинг: 636 Неутрално

  Цецко,цецко с показания телефон, състудента от ВИФ!?

 50. 50 Профил на grund
  grund
  Рейтинг: 434 Любопитно

  До вчера витаеха съмнения дали прокуратурата ще се занимае със скандала по същество,или както с най-грандиозния скандал с "Мишо Бирата" няма да посмее да се занимава,а ще търси само кой е изнесъл документите,което не е никакъв обществен интерес,а изглежда като прикриване на виновни.
  http://yphalachev1.blogspot.com/2013/04/blog-post_19.html

 51. 51 Профил на paolo51
  paolo51
  Рейтинг: 483 Неутрално

  От потвържденията на Богомил Бонев става ясно следното: Флоров е оличен и разработван за криминални прояви още през 1999 г., Не бил подведен под отговорност за да се залови по-голямата група от връзките му с наркодилари!!! Възникват много въпроси: Как след като кариерата на Флоров от тогава се развива във възходяща посока досега не е завършена тогавашната разработка? Защо Бонев чак сега проговаря (макар че той винаги е проговарял само когато "трябва" и особено ако е срущу Костов)? Нали наркоканалите се вменяваха във вина на вездесъщия Командир? По начало Бонев не излетя ли от правителството на Костов заради прословутия доклад, оличаващ го него и цяла сурия други в непозволени неща? Дали по веригата на разплитането на нещата няма да излезат и други факти от близкото ни минало или понеже всички са като черва, пак ще се замотаят нещата? Струва ми се че новия главен прокурор е изправен пред изключително сериозни дилеми в своя живот: да се присъедини към групата на Татарчев, Филчев и Велчев или да стане българския Джовани Фалконе.

 52. 52 Профил на grand funk railroad
  grand funk railroad
  Рейтинг: 1091 Неутрално

  Ако случайно го осъдят, да го пратят в панделата, заедно с големите бандити! Представям си с каква "халка" ще излезе.

  Parmi ceux qui n'ont rien à dire les plus agréables sont ceux qui se taisent. Coluche
 53. 53 Профил на pesho_
  pesho_
  Рейтинг: 688 Неутрално

  До коментар [#52] от "grand funk railroad":

  Те ако големите бандити бяха в затвора, срещу кумецо нямаше да повдигат обвинения...

  Прокуратурата: Цветанов е извършил престъпление
 54. 54 Профил на Graf
  Graf
  Рейтинг: 1466 Неутрално

  [quote#41:"Депутат 241"]Сега само трябва да направим пуканките, да седнем на първия ред и да видим дали прокуратурата ще извади и второто име...[/quote]

  И от кога герберските клакьори станахте само зрители на "театрото"?
  Ко праим с кумеца?
  Ко праим с онзи от Перник, дето го самоубиха хората на Флоров?
  Викат, идело реч за дрога и контрабанда, та хич не щели онзи да говори.
  Пържолки ще раздават ли на служебните кучета, в театрото де, сьомга там и други грижи, подобно на сръбската мутреса от Монтана?

  Ecrasez l’infâme
 55. 55 Профил на razlichen123
  razlichen123
  Рейтинг: 531 Неутрално

  И това, което твърдя от години стана ясно. Полицията е една организирана престъпна групировка, занимаваща се с най тъмните, сенчести и гадни "БИЗНЕСИ". Групировка протектираща и покриваща престъпниците и делата срещу тях! А "училището" в Симеоново се явява училище за обучение и усъвършенстване на престъпници, а не на служителите на "закона", щот в България закони НЯМА!

 56. 56 Профил на focusnik
  focusnik
  Рейтинг: 636 Неутрално

  Не знам кой е написал "сценария", но взе да става много интересно.
  Като няма хляб, трябват зрелища!

 57. 57 Профил на barcelonski-е-във-FAKTOR.BG
  barcelonski-е-във-FAKTOR.BG
  Рейтинг: 1316 Любопитно  Петьо > Еврото

  ще разследва партенката ........


  Още малко време им остава до изборите и ще глътнат вода > Мутрите от БСП - ДПС - АТАКА - НДСВ - Пръм'офца и производните Им креатури на ДС.

  => БАЙ ГЪЗЗЗ е ТÈХНОТО ЗНАМЕ и ГИ ДОВЕДЕ В => КЛОЗÈТА !!
 58. 58 Профил на NPaine
  NPaine
  Рейтинг: 1316 Весело

  Между другото ми е любопитно поведението на Цацаров от последните дни:

  1. Или е в ролята на отвързано корабно оръдие

  2. Или се опитва да запази Цецорицата и Бокоцара като изгори офицерите

  3. Или е крайно морален и не търпи престъпления, независимо от това дали са извършвани от негови или чужди хора

  Аз залагам на 1.

  "People should not be afraid of their government. Governments should be afraid of their people."
 59. 59 Профил на jelev_jelqzko
  jelev_jelqzko
  Рейтинг: 1002 Неутрално

  Ешафода е построен.Жертвите са посочени.Подробност е само дето имат реална власт.Подробност е че ако използвайки тая реална власт и спечелят изборите от жертви ще станат палачи!Гледаме кошмарен филм на ужасите!Артистите са ясни ,кои са режис..рите?

 60. 60 Профил на stile libero
  stile libero
  Рейтинг: 613 Неутрално

  До коментар [#58] от "NPaine":
  Вижда, че положението е неудържимо и отвързва въжето

 61. 61 Профил на 00222
  00222
  Рейтинг: 426 Неутрално

  [quote#52:"grand funk railroad"]
  Ако случайно го осъдят, да го пратят в панделата, заедно с големите бандити! Представям си с каква "халка" ще излезе.[/quote]  Напротив! Там ще е на почит, все пак е от върховете на престъпния свят!

 62. 62 Профил на Краси
  Краси
  Рейтинг: 589 Неутрално

  Прокурор с прозвище "еврото", разследва полицейски шеф за подкуп. Мила родна картинка.
  .... Отивам да отворя прозореца, да проветря.....

  Да почистим България от агентурата на руската империя!!!
 63. 63 Профил на firefall
  firefall
  Рейтинг: 426 Весело

  Да се готви ли болница "Лозенец" за кръвното или всичко е по план-програма?

 64. 64 Профил на dolna4erti4ka
  dolna4erti4ka
  Рейтинг: 1169 Неутрално

  Ха-ха -Петьо еврото ще разследва Станьо-марката или не знам си какво си.След половин година обратно-Станьо ще разследва Петьо.Май наистина трябва да си внасяме и полицаи и разследващи от чужбина.

 65. 65 Профил на stile libero
  stile libero
  Рейтинг: 613 Весело
 66. 66 Профил на dolna4erti4ka
  dolna4erti4ka
  Рейтинг: 1169 Неутрално

  изборите наближават и сеирите следват един след друг.

 67. 67 Профил на ubb_1
  ubb_1
  Рейтинг: 426 Неутрално

  Този Петьо Еврото и той е човек на Цвинокио

 68. 69 Профил на liksen
  liksen
  Рейтинг: 479 Неутрално

  Едно нещо буди съмнение и срива цялото театро -
  обвинен за тежко престъпление, висш държавен служител, може да попречи на разследването, прокурор Кокинов НЕ го отстранява, а пише писмо на МВР, което пък министърката не е получила, но пред медиите е разгласено предварително!
  Излиза, че МВР стои над градския прокурор и не смее да стори нищо без одобрението на Първанова-Цветанов-Бойко!

 69. 70 Профил на exteras
  exteras
  Рейтинг: 426 Неутрално

  От прокуратурата да побързат, че Боцко и Цвъцко са на път да спечелят изборите и на "организираната престъпност" пак ще и бъде счупен гръбнака.

  errata
 70. 71 Профил на Мърмор
  Мърмор
  Рейтинг: 1116 Неутрално

  [quote#5:"nikero"]Естествено, Боко ще каже, че няма нищо общо с Флоров - бил е назначен от Миков по време на триглавата[/quote]
  Да, вероятно нещо в този стил. Или че много му вярва, и че Флоров не може да се е подвел - гарантира за него. А иначе дали ще се произнесе Боко, Миков, Цвъ, Бонев или някой друг, не е много важно. Назначенията, особено на възлови позиции се правят от паралелна власт. Кой е сложил подписа е подробност, която се ползва само в димките по медии и форуми.

 71. 72 Профил на ubb_1
  ubb_1
  Рейтинг: 426 Неутрално

  [quote#63:"firefall"]Да се готви ли болница "Лозенец" за кръвното или всичко е по план-програма? [/quote]

  Буда пак ще вдигне кръвно

 72. 73 Профил на Велков
  Велков
  Рейтинг: 4785 Весело

  До коментар [#65] от "kr":

  В Лозенец. Много контракции, лежи за задържане.

 73. 74 Профил на Мърмор
  Мърмор
  Рейтинг: 1116 Неутрално

  [quote#69:"liksen"]Едно нещо буди съмнение и срива цялото театро[/quote]
  Добър режисьор!
  Непретенциозна публика!

 74. 75 Профил на liksen
  liksen
  Рейтинг: 479 Неутрално

  До коментар [#58] от "NPaine":
  Аз залагам на 2! 1000 %. Цецорицата и Бокоцар - на тях дължи всичко, и те го държат със сигурност! Това - имотните измами на жена му - само връхчето на айсберга.

 75. 76 Профил на Graf
  Graf
  Рейтинг: 1466 Неутрално

  [quote#58:"NPaine"]Аз залагам на 1.[/quote]

  А може пък кукловодите да са включили функцията "format flash drive" и съответните устройства да биват изчиствани превантивно.
  Щото, не вервам онзи пост дето го пое Цацата, да го дават само по усмотрение на Цвъ и Бо.

  Ecrasez l’infâme
 76. 77 Профил на gigow
  gigow
  Рейтинг: 478 Неутрално

  Убиецът Флоров е разследван за подкуп? А защо не за убития в Перник?

 77. 78 Профил на bludniq_sin
  bludniq_sin
  Рейтинг: 1377 Неутрално

  До коментар [#62] от "Краси":

  Не е прокурор. Следовател е - по точно шеф на следствие.

  Лесно е - http://gramatika-bg.com/pravopis/koga-pishem-pi6em-i-i-koga-j.html
 78. 79 Профил на Гневник
  Гневник
  Рейтинг: 688 Неутрално

  [quote#54:"Graf"]Ко праим ? [/quote]
  Разследването на Станимир Флоров е възложено на следствения отдел на Софийската градска прокуратура, чийто ръководител е Петьо Петров, известен с прозвището си Петьо Еврото? А създадоха Спец. прокуратура...

  Подробности очаквайте по-късно или никога...известен с прозвището си Петьо Еврото. Еврото пое Столичното следствие! Изтрийте немирната сълза! Човекът, който пръв и единствен в родното следствие размени местата на понятията, че „далия” подкуп, всъщност го е взел и май след това го е върнал - получи своето "заслужено" кариерно признание!

 79. 80 Профил на wallenstein
  wallenstein
  Рейтинг: 442 Неутрално

  [quote#69:"liksen"]обвинен за тежко престъпление, висш държавен служител, може да попречи на разследването, прокурор Кокинов НЕ го отстранява, а пише писмо на МВР, което пък министърката не е получила, но пред медиите е разгласено предварително! [/quote]

  Кокинов никого не може да отстрани. Такива правомощия има само съдът!

 80. 81 Профил на Мърмор
  Мърмор
  Рейтинг: 1116 Неутрално

  [quote#58:"NPaine"]Между другото ми е любопитно поведението на Цацаров от последните дни[/quote]
  Уважаеми, Цацаров ще ги оневини всички, както се казва, напълно в рамките на закона, използвайки законови казуистики. Ще имаме нови ДОКАЗАНО НЕВИННИ!!

 81. 82 Профил на navy
  navy
  Рейтинг: 852 Неутрално

  Цецооо - ойде Кумецо!

  Шлосер от ВМЕИ "Ленин" ТМММ - 8-ми разряд
 82. 83 Профил на focusnik
  focusnik
  Рейтинг: 636 Неутрално

  Сещам се и за една реплика на Алексей Петров - че ако се разприказва Брендо, ще стане страшно за ББ, Флоров и ЦЦ!
  Знае ли човек?

 83. 84 Профил на dnk
  dnk
  Рейтинг: 579 Неутрално

  [quote#51:"paolo51"]Флоров е оличен и разработван за криминални прояви още през 1999 г., Не бил подведен под отговорност за да се залови по-голямата група от връзките му с наркодилари!!! Възникват много въпроси: Как след като кариерата на Флоров от тогава се развива във възходяща посока досега не е завършена тогавашната разработка?[/quote]

  Напротив разработката е довършена. По-голямата група е заловена. Заловени и залавяши са се договорили и свързващото звено Флоров получава награда.

  Моралът не е порок!
 84. 85 Профил на Антиглобалист
  Антиглобалист
  Рейтинг: 369 Неутрално

  Боко искаме. Ало Ваньо. Достатъчно доказателство за престъпление по служба.


  Публикувано през m.dnevnik.bg

  I`m addicted to the truth, it`s a dangerous love affair.
 85. 86 Профил на Мария
  Мария
  Рейтинг: 1385 Неутрално

  "- Дай бабо, огънче!
  - По-нагоре, по-нагоре..."
  "- Дай бабо, огънче!
  - По-нагоре, по-нагоре..."
  "- Дай бабо, огънче!
  - Влез си вземи..."

  Я да видим кой ще е храбрецът?!

 86. 87 Профил на NPaine
  NPaine
  Рейтинг: 1316 Неутрално

  До коментар [#76] от "Graf":

  Абсолютно е възможно, само че не виждам подготвен заместител и алтернативен спасител който да поеме освободената роля. Нито Слави Бинев, нито Сидеров са способни да бъдат възприети от матриала в тази роля в момента.

  Което само по себе си може да е лош сигнал - вероятно ще се търси дългосрочна дестабилизация за да може по подобие на гръцката Златна зора да се стигне до екстремизация на политиката и обществото и евентуалнтото завземане на властта от ренегати.

  "People should not be afraid of their government. Governments should be afraid of their people."
 87. 88 Профил на Лукс на Прокопиеви и Плевнелиев в село Баня"
  Лукс на Прокопиеви и Плевнелиев в село Баня"
  Рейтинг: 636 Неутрално

  Ако обаче се потвърдят данните в докладната записка B-5713/27.09.99 с тези 20 000 д.м. за прикриване на героите от Опицвет, то съставът на цитирания член 302 а от Наказателния кодекс е налице. Освен това прокуратурата се позовава на "други доказателствени източници". Какви са те и какво има между кориците на преписката N° B-5713/27.09.99 предстои да научим.

 88. 89 Профил на Краси
  Краси
  Рейтинг: 589 Неутрално

  До коментар [#78] от "bludniq_sin":
  Е да, прокурор беше онзи дето задържаше "абсолютни престъпници".
  Доста е хладничко за проветряване ама много мирише.....

  Да почистим България от агентурата на руската империя!!!
 89. 90 Профил на Мария
  Мария
  Рейтинг: 1385 Неутрално

  Тази хиперактивност на прокуратурата преди изборите е много подозрителна.

 90. 91 Профил на xm...
  xm...
  Рейтинг: 2673 Весело

  Дефлорацията продължава ...

  Цветанов...
  Флоров ...

  Някое друго цветарско именце да се сещате?
  Че са ги подкарали ...

 91. 92 Профил на Бенк-Бенк
  Бенк-Бенк
  Рейтинг: 1469 Любопитно

  [quote#25:"Къти"]Този искаше да връща комунизма, за да се справел с организираната престъпност. [/quote]
  -Оправдаваше се,че сега може да има престъпност,а не може да я има само при соца,щото тогава я е нямало демокрацията.

 92. 93 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 2009 Неутрално

  Гнусотиите на гербавите с толкова големи, че взеха да избиват, при все е всички всячаски се опитват да ги скрият..

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 93. 94 Профил на Лукс на Прокопиеви и Плевнелиев в село Баня"
  Лукс на Прокопиеви и Плевнелиев в село Баня"
  Рейтинг: 636 Неутрално

  Ами ако са помогнали и някои европейски служби....?

 94. 95 Профил на nikero
  nikero
  Рейтинг: 479 Неутрално

  До коментар [#69] от "liksen":

  Съдът може временно да отстрани обвиняем от заемана от него длъжност. Затова Кокинов се обръща към Първанова, като към негов пряк ръководител. Фактът, че тя се прави на разсеяна, доказва думите в анонимното писмо, че е зависима от Флоров и Цветанов. Плевнелиев също трябва да отговори, с какъв акъл назначи бившата, и най-вероятно бъдеща подчинена на Цветанов за министър на Вътрешните работи.

 95. 96 Профил на Бенк-Бенк
  Бенк-Бенк
  Рейтинг: 1469 Весело

  [quote#91:"xm..."]Някое друго цветарско именце да се сещате? [/quote]
  -Гербер е име на цвете-става ли? Има и песен за цветето,даже.

 96. 97 Профил на ubb_1
  ubb_1
  Рейтинг: 426 Весело

  [quote#91:"xm..."]Някое друго цветарско именце да се сещате?[/quote]

  Гербери

 97. 98 Профил на Мърмор
  Мърмор
  Рейтинг: 1116 Неутрално

  [quote#88:"moni56"]Какви са те и какво има между кориците на преписката N° B-5713/27.09.99 предстои да научим[/quote]
  Драги, защо ли ми се струва, че ние може да научим това, което ти вече знаеш. И умната!

 98. 99 Профил на liksen
  liksen
  Рейтинг: 479 Неутрално

  [quote#80:"reakzioner"]Такива правомощия има само съдът![/quote]
  Приемам забележката. Кокинов може да ПОИСКА от съда! А не от МВР и то с витивати приказки - "мерки по реда на закона.."

 99. 100 Профил на wallenstein
  wallenstein
  Рейтинг: 442 Неутрално

  До коментар [#95] от "nikero":

  Поведението на Кокинов си остава странно. Вместо да иска от съда отстраняването на Флоров, той се обръща към неговата шефка тя да свърши мръсната работа!

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK