Прокуратурата отрече да има данни за насилствена смърт на Мишо Бирата

Волен Сидеров обяви в тв ефир, че " там са използвани хора точно такива от криминалния контингент с поръчка да бъде убит, инжектирано му е вещество, което имитира инфаркт, такива са моите данни" и че "лично Цветанов е поръчал това нещо".

© Георги Кожухаров

Волен Сидеров обяви в тв ефир, че " там са използвани хора точно такива от криминалния контингент с поръчка да бъде убит, инжектирано му е вещество, което имитира инфаркт, такива са моите данни" и че "лично Цветанов е поръчал това нещо".Няма данни за насилствена смърт по случая с Михаил Михов, известен като Мишо Бирата, заяви пред "Дневник" говорителят на Софийската окръжна прокуратура Нина Панчева. Тя обяви, че разследването за смъртта му е прекратено още през 2011 г. поради липса на престъпление.


Тази сутрин лидерът на "Атака" Волен Сидеров заяви в ефира на ТВ 7 като гост на Николай Бареков, че при смъртта на Михов "са използвани хора точно такива от криминалния контингент с поръчка да бъде убит, инжектирано му е вещество, което имитира инфаркт, такива са моите данни" и уточни, че "лично Цветанов е поръчвал това нещо".


Сидеров: Имаме убийство, много вероятно убийство
Сидеров каза още "бомба хвърлям, обаче това е толкова скандално, истински скандално, защото имаме убийство, много вероятно убийство, имаме потулване на огромен скандал с министър-председател". За източник на информацията си той обясни - "имам неформална информация от хора, които достатъчно са били информирани вътре в ГЕРБ, така че смятаме за до много голяма степен достоверна и за база за нови разследвания". Лидерът на "Атака" заяви още, че се е заел да разнищи случая, като не стана ясно защо го прави повече от две години по-късно.


Прокуратурата: Михов е починал от "остра коронарна недостатъчност"


Панчева заяви, че не може да коментира изявленията на Сидеров. Тя уточни, че Михов не е починал от инфаркт, а заради "остра коронарна недостатъчност". Това бяха и изводите на аутопсията на Михов, ден след като той почина.


Михаил Михов беше открит мъртъв на 30 март 2011 г.  в стая в хотела "Риу Правец" (притежаван от фирма, управлявана от Васил Златев - баща на шефа на "Лукойл България" Валентин Златев). Това се случи няколко месеца, след като името му беше замесено в изтеклите записи на разговори между директора на Агенция "Митници" Ваньо Танов и бившия премиер Бойко Борисов.


Аутопсията показа че Михаил Михов е починал след бърза сърдечна смърт, настъпила вследствие на остра коронарна недостатъчност, предизвикана от кръвоизлив под атеросклеротичната плака.
Както е практиката в такива случаи, в окръжната прокуратура беше образувано и досъдебно производство за убийство срещу неизвестен извършител, прекратено по-късно след като станаха ясни причините.


Независимо, че първото разследване е прекратено след резултатите от аутопсията, прокуратурата може да се сезира от твърденията на Волен Сидеров и да започне ново разследване. Това отново е в компетенциите на Софийска окръжна прокуратура, обясниха юристи.


Два месеца и половина преди смъртта на Михов


По-малко от три месеца по-рано, в началото на 2011 г. името на Михов изплува в изтеклите от ДАНС записи на подслушвани разговори на директора на Агенция Митници Ваньо Танов и тогавашния премиер Бойко Борисов. Тогава стана ясно, че Борисов е заявил: "Поех ангажимент да не го закачам Мишо Бирата. Аз не съм Първанов - като съм му обещал, че няма да го закачам, няма да го закачам. Хайде, прибирай ги оттам..." Репликата беше насочена към Танов по повод акция на митницата в пивоварната на Михов.


Разследването за изтичането на СРС-та беше спряно в началото на 2012 г. Освен това няколко експертизи на БАН не успяха да отговорят на въпроса дали разговорите са автентични или манипулирани. Борисов дълго време твърдеше, че думите му са монтирани и извадени от реалния контекст.


Прокуратурата образува и дело срещу неизвестен извършител за изтичане на класифицирана информация, което обаче беше прекратено. През март главният прокурор Сотир Цацаров разпореди да бъде проверено дали правило е спряно разследването. Заключението беше, че това е било основателно.


Заради скандала със СРС-та, смъртта на Михов още през януари 2011г. беше посрещната със съмнения и коментари за причините, лидерът на РЗС Яне Янев  отправи въпроси за последните му разговори и срещи, а таблоидните издания дълго намесваха и жена в случая.

Коментари (77)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на _franprix_
  _franprix_
  Рейтинг: 388 Весело

  Волен твърди, че е убит. Прокуратуро, извини се !

 2. 2 Профил на danakoplatec
  danakoplatec
  Рейтинг: 521 Неутрално

  Абе няма смисъл да давате изявления бе - то е "ясно"! Същото може да напишете, че няма престъпление и в записа между Борисов и Ваньо Танов, нищо че оттам се вижда яко лобиране от страна на властта! Карай да върви!

 3. 3 Профил на Къти
  Къти
  Рейтинг: 605 Неутрално

  У нас никой не умира насилствено! Всички доживяват до преклонната възраст от 120 и повече години?

  Всичко, за пресъпленията на ядрената мафия единствено и само тук: http://gikotev.blog.bg
 4. 4 Профил на Miloslava
  Miloslava
  Рейтинг: 388 Весело

  Щом Волен казва, смее ли някой да му се противи? То тия в прокуратурата не важат. Както се казва, къде е Волен, къде са те?!

 5. 5 Профил на Freedom of Speech
  Freedom of Speech
  Рейтинг: 660 Гневно

  Аз не знам що не се издигне един балереф пред сградата на прокуратурата на Баце!
  Гледам, че го обожават...

  Езикът е машина и не бива да се допуска пружините й да скърцат.
 6. 6 Профил на dimihas
  dimihas
  Рейтинг: 497 Неутрално

  Волен скоро ще намери още 350 000 фалшиви бюлетини, отряд за мокри поръчки, бидон с цианкалий и личната атомна бомба на Цветанов. А Бареков ще го отрази. Само да се забрави, че е в тройка с Ахмед и Сергей.

 7. 7 Профил на Schliwobeatz
  Schliwobeatz
  Рейтинг: 442 Неутрално

  Според мен Борисов предаде властта "без бой" срещу гаранция, че няма да има наказателно преследване с/у него и други от ГЕРБ.

 8. 8 Профил на black_recluse
  black_recluse
  Рейтинг: 551 Неутрално

  Е...щом Волен казва, той най-добре е запознат!

 9. 9 Профил на madagaskar
  madagaskar
  Рейтинг: 924 Весело

  Волен май прекалява с филмите! Да викне Хорейшио да реши случая

  Ако МЗ предупреждава, че „пушенето убива“, редно е и ние, пушачите, да предупреждаваме, че кражбите в Министерството на здравеопазването убиват повече
 10. 10 Профил на petark
  petark
  Рейтинг: 442 Неутрално

  прокуратурата мина ли 4-процентната бариера за влизане в народното събрание
  те като политическа партия се държат скоро и по фирмения канал ще получават запазено ефирно време

 11. 11 Профил на Борко
  Борко
  Рейтинг: 388 Весело
 12. 12 Профил на хм
  хм
  Рейтинг: 1073 Неутрално

  волен мята димки за да не му държат сметка за коалиция "Гея, Бея и Злодея"

 13. 13 Профил на Дневник, я ме цункайте по дупето !
  Дневник, я ме цункайте по дупето !
  Рейтинг: 497 Весело

  Чавес Будъюнов ... стимулира инфарктИ !

  Albert Einstein : "Zwei Dinge sind unendlich, das Universum und die menschliche Dummheit, aber bei dem Universum bin ich mir noch nicht ganz sicher."
 14. 14 Профил на Колаборационист
  Колаборационист
  Рейтинг: 924 Любопитно

  Колко живот има още в Лидеров ?

  Всички ТРЯБВА неумолимо да наказваме невежеството на администрацията и духовенството !
 15. 15 Профил на Eisbär
  Eisbär
  Рейтинг: 1032 Неутрално

  освен че си продаде г..а сега стана и лице на кликата около тв7.
  Гадост

 16. 16 Профил на Ronald Reagan
  Ronald Reagan
  Рейтинг: 1024 Гневно

  Изобщо не ме притесняват глупостите на този човек, притеснява ме, че има кой да го слуша и да му вярва. В България нормалните хора останаха малцинство и продължават да напускат. Той на това и разчита. Заформя се една безкрайна лумпениада.

  agent
 17. 17 Профил на sto67nes
  sto67nes
  Рейтинг: 1312 Неутрално

  Това беше някаква тъмна работа.............

  Не питай управника,защо е простак,попитай себе си,защо е управник!
 18. 18 Профил на purple_rain
  purple_rain
  Рейтинг: 442 Весело

  Волен май се опитва всячески да отклони вниманието от това,че се продаде и интересно на него какво са му инжектирали?

 19. 19 Профил на kipe
  kipe
  Рейтинг: 442 Неутрално

  И какво излиза, че този гамен Сидеров, ежедневно може да клевети по медиите и никой не може да му търси отговорност, защото е с имунитет?

 20. 20 Профил на chevyvolt
  chevyvolt
  Рейтинг: 1339 Весело

  Дневник! Коригирайте си текста че убихте назначения от превратаджиите председател на парламента

 21. 21 Профил на Бай Колю
  Бай Колю
  Рейтинг: 497 Весело

  Мноу ясно, че не е убит!
  Сигурно се е задавил...я с бира, я с нещо други и така да е умрял. Те много взеха така да мрат напоследък, само и само да злепоставят Боце! И оня в Перник същия! Да се самоубие между десет полицаи, с белезници на ръцете...а бе пред нищо не се спират тези хора бе!!!

 22. 22 Профил на slq84014722
  slq84014722
  Рейтинг: 944 Неутрално

  [quote#14:"Non stop"]Колко живот има още в Лидеров ?[/quote]
  Малко, много малко. Сидеров изобщо не предполага колко е жалък. Тия дни измисли теорията, че дал гласа си заради това, че Борисов вече се бил договарял да му покрият далаверите, и той за да предотврати това вкарал картата и натиснал копчето. Да, ама - минаха 2-3 седмици докато го измисли. Първо беше друго - посланниците се били събрали, не можело да ги размотаваме. След една седмица се усети, че всъщност ги нарече дебелобузи чичковци и че не е адекватно да се прави, че ги уважава и мина на версията, че е уважил патриарха. Нищо, че се канеше въобще да не се регистрира и да прави циркове, пак пред патриарха - е, развалиха му циркаджилъка и го накараха да се изложи.

 23. 23 Профил на Медий
  Медий
  Рейтинг: 442 Неутрално

  Че той Боки си призна за автентичността на СРС-то.
  А Цвъки нали беше на инструктаж и обучение в ЦРУ. Явно са му подарили и комплект спринцовки.

  Публикувано през m.dnevnik.bg

  I'm addicted to the truth.
 24. 24 Профил на Big_Villager
  Big_Villager
  Рейтинг: 657 Весело

  Ако някой го е тровил, то това е Гоцето и верният му Златев.....и Болен сигурно може да даде и информация за отровата щото я е взел лично от Путин

 25. Срамувам се заради Болен Лидеров,но е и факт изключително удобната смърт на Мишо Бирата ,че и на жена му после.Съществуват препарати симулиращи подобни ефекти...

  Боли ме от овчедушието на хората...
 26. 26 Профил на АзКлавдия
  АзКлавдия
  Рейтинг: 931 Неутрално

  От много отдавна, но най вече от неотдавнашната случка с "убитата" атакистка от Дулово, която се оказа хем жива, хем и безпартийна, Воленчо не си струва да се слуша. Само му се чудя защо продължава да се прави на шут.

  Доброто е заразно
 27. 27 Профил на qwerty123123
  qwerty123123
  Рейтинг: 442 Неутрално

  Сидеров кога има време да депутатства ,при положение че последните 2 седмици всеки ден е в минимум 1 телевизия и минимум 1 предаване на ден...

  Публикувано през m.dnevnik.bg

 28. 28 Профил на slonsco
  slonsco
  Рейтинг: 986 Неутрално

  Очаквам да се опровергае и възможността смъртта да е "щот няма бира",както пее Васко кръпката.

 29. 29 Профил на izabell
  izabell
  Рейтинг: 1352 Неутрално

  Колко ни липсва Яне с неговите разследвания.Допълваха се със Сидеров.

 30. 30 Профил на The Shadow
  The Shadow
  Рейтинг: 1191 Весело

  Хайде сега прокуратурата да дръпне Болен и да го пита за "неговите данни", след което ако съществуват да му предяви обвинения за възпрепятстване на правосъдието и укриване на доказателства, а ако не съществуват - да го осъдят за клевета, малоумие и още там каквото се сетят.

  “In a world of 7 billion people, we, 500 million Europeans, will have to stick together, or European prosperity and values will both go down the drain” A.Merkel
 31. 31 Профил на sapka6
  sapka6
  Рейтинг: 605 Любопитно

  '' поръчка да бъде убит, инжектирано му е вещество, което имитира инфаркт, такива са моите данни" и уточни, че "лично Цветанов е поръчвал това нещо".

  Това е доста сериозно обвинение.......Боленчо дава ли си сметка какво говори и има ли достатъчни доказателства ( черно на бяло) ?

 32. 32 Профил на nodamncat
  nodamncat
  Рейтинг: 553 Неутрално

  Дано да дойдат по-скоро изборите, за да изчезне от българската политика това недоразумение.

  Публикувано през m.dnevnik.bg

 33. 33 Профил на convince
  convince
  Рейтинг: 1257 Неутрално

  Сидеров ИЗВИНИ СЕ, Сидеров! ИЗВИНИСЕ БЕ СИДЕРОВ! Настоявам да се извиниш Сидеров! Сидеров ИЗВИНИ СЕ, ИЗВИНИ СЕ!

  Ако се извиниш, няма да те напуснем, чуваш ли Сидеров!

  Извинисе пред всички! Ти излъга своите избиратели Сидеров и затова трябва да им се извиниш! ИЗВИНИ СЕ, ИЗВИНИ СЕ!!!

 34. 34 Профил на mcmlxxiv
  mcmlxxiv
  Рейтинг: 504 Весело

  Виагра + алкохол + младо гадже предизвикват инфаркт.Волен Луфтханзов с тази Деница го очаква същото.

 35. 35 Профил на Медий
  Медий
  Рейтинг: 442 Неутрално

  Не мислите, като пишете. Прекалено наслагване на съвпадения около тази смърт, а след това и на жена му. Дали ще дойде време да се разбере кой стои зад над стоте поръчкови знакови убийства? Ако слушам вас това не еи интересува.

  Публикувано през m.dnevnik.bg

  I'm addicted to the truth.
 36. 36 Профил на georgi_val
  georgi_val
  Рейтинг: 442 Неутрално

  До коментар [#16] от "Ronald Reagan":

  +++++++++++
  То има и нова платформа за глупостите ТВ7!

  А що се отнася до обвиненията на Волен .....
  http://www.focus-news.net/?id=n1793001

 37. 37 Профил на Piroman
  Piroman
  Рейтинг: 442 Неутрално

  Ми РЗС като ги няма да вадят сигнали остана болен

  "Няма алтернатива: или всеобща емиграция, или революция в най-кървав вид, защото тези хора не заслужават милост". Александър Морфов
 38. 38 Профил на convince
  convince
  Рейтинг: 1257 Неутрално

  Сидеров, веществата не се инжектират, а се приемат като хапчета, толкова ли нямаш консултант по въпроса?

  Около Мишо Бирата се бяха насъбрали много тъмни облаци и от страна на ГОЦЕ и от към БОЦЕ, нищо чудно ЦОЦЕ да еинтерпретирал нещо свръхсекретно, което трудно се доказва.

 39. 39 Профил на dimko
  dimko
  Рейтинг: 565 Неутрално

  Не е лошо, Сидеров и сам да си налага хограничения...

 40. 40 Профил на koko65bg
  koko65bg
  Рейтинг: 1045 Неутрално

  Информацията на Сидеров е абсолютно достоверна понеже е от агенция ЕЖК -съкращение от Една Жена ми Каза. Той действа по класическия начин - Ти говори, че сестра му е проститутка а той нека да се обяснява, че няма сестра

 41. 41 Профил на elcano
  elcano
  Рейтинг: 225 Неутрално

  Абе за убийство няма доказателства ,но има ли някой, който да се съмнява, че разговора е автентичен? Много ми е интересно твърдия електорат на Герб, какво мисли по въпроса ,след като Борисов си призна за разговора. Като видях лидерите на партиите които влизат в парламента ми стана ясно, че българите са използвали изборите, като кастинг за риалити за да се забавляват 4 години.

  Публикувано през m.dnevnik.bg

 42. 42 Профил на sardaukar
  sardaukar
  Рейтинг: 225 Неутрално
 43. 43 Профил на avatar
  avatar
  Рейтинг: 497 Весело

  ГЕРБ завежда още съдебни дела срещу Волен Сидеров.
  Това обявиха от централата на партията, след като преди дни стана ясно, че Бойко Борисов е наел адвокат Марковски за дело срещу атакиста по повод думи на Сидеров, че Борисов е пренасял нелегално валута с правителствения авиоотряд.

  Сега ГЕРБ са готови за нови съдебни искове след тазсутрешното твърдение на Волен Сидеров, че ексвътрешният министър Цветанов е поръчал убийството на Мишо Бирата.

  Твърденията на Волен Сидеров са лъжа и срещу него ще бъде заведено съдебно дело за клевета и обида. Категорично отказваме да влизаме в обяснителен режим през медиите с един видимо нестабилен психически човек. Съдебната зала е мястото, където г-н Сидеров ще понесе законовите последици от извършеното, се казва в изявлението на ГЕРБ.

  От там все пак призовават Сидеров да се извини и да оттегли клеветите и обидите, за да не понесе санкциите на закона.

  news.ibox.bg/news/id_978556459

  Лудият сайдер хептен подивя! След като знае, че собствените му поддръжници са готови да го обесят с тънка тел на някой стълб, руско-турският "националист" напъпли всички студия, за да разпространява клевети и обиди по адрес на ГЕРБ и Борисов. А те дори не му обръщат внимание. Нима не е жалко да се наричаш Волен Сидеров в наши дни?

  ГЕРБ отново ще спаси България, РъБъ са проект на ДС
 44. 44 Профил на popovski31
  popovski31
  Рейтинг: 1337 Весело

  Как смее прокуратурата да противоречи на Волен?Безобразие

 45. 45 Профил на Дон Кихот
  Дон Кихот
  Рейтинг: 2704 Весело

  "...лидерът на "Атака" Волен Сидеров заяви в ефира на ТВ 7 като гост на Николай Бареков,А моите данни са..."

  Пословицата за краставите магарета и деветте баира не подлежи на забрава! Постоянно ще се намират някои, които да я подклаждат и напомнят за нея! Сега, когато кандидатът № 1 за освидетелствуване Болен развява пискюла на феса си и като пеперудка каца ту при един, ту при друг себеподобен, тази пословица отново е в апогея на своята популярност!

 46. 46 Профил на dzmey
  dzmey
  Рейтинг: 483 Неутрално

  [quote#18:"purple_rain"]Волен май се опитва всячески да отклони вниманието от това,че се продаде и интересно на него какво са му инжектирали? [/quote]

  Да ти го обясня като на Гейбераст: ако трябва да избирам между убиец (гербераст като тебе), и крадец като Бсп естествено че на тебе че ти резнем зелката!

 47. 47 Профил на Lyubomir Hristov
  Lyubomir Hristov
  Рейтинг: 1054 Весело

  Тоя е изперкал тотално! А горките болшевики се ослушват като свиня в тикви да вземат отношение по въпроса. Това си е чиста, изкристализирала форма на политическо и морално лицемерие и падение на комунягите!

 48. 48 Профил на Дон Кихот
  Дон Кихот
  Рейтинг: 2704 Любопитно

  До коментар [#26] от "dogwoman":

  "...Воленчо не си струва да се слуша. Само му се чудя защо продължава да се прави на шут...."

  Как така "се прави на шут"? Това единственото, което той реално умее, то му е в кръвта! До едно време е било допълвано от стриптизьорство, но, по обясними причини, това вече не се котира. Затова и набляга на първото, но за да компенсира загубата, се е усъвършенствувал и като патологичен лъжец и крадец на партийни авоари. В миналия парламент съпартийците му го надушиха и избягаха от него заедно с полагащите им се пари. В този аверите му от тройната предотвратиха това, като закачиха парите към партиите, независимо от движението на депутатите от една партия към друга. Аз мисля, че това беше и цената, срещу която той нахлузи феса. Сега точно знае, колко пари може да открадне и съответно да си прави сметката. Да си спомним, че това беше първият акт на сегашното НС.

 49. 49 Профил на redrock
  redrock
  Рейтинг: 551 Весело

  На всички е ясно ,че Волен Сидеров е с психически отклонения. Проблемът е ,че от този психопат зависи съществуването на 42-то народно събрание и новоизлюпеното правителство на Орешарски, за което не съм гласувал. Волен легитимира новата тройна коалиция ,лицемерно се прави на патриот а е жалък страхливец и със зъби и нокти ще се опитва да запази сегашното статукво, щото при нови предсрочни избори той и неговата свита няма да има никакъв шанс да се правят на депутати.Волен е лидер на партията на протеста срещу всичко и всички, и една част от тези ,които гласуваха на тези най-манипулирани и мръснишки избори, му се вързаха а сега са готови да го обесят заради това ,че пак обърна палачинката. И Волен, и Николай БарекОФФ са от един дол дренки отглеждани и обгрижвани от Д. Пеевски. Трябва да си последния малоумник в България за да си мислиш ,че мидиите ни са независими. Като соц. агенциите ни. Който плаща, той поръчва музиката.

 50. 50 Профил на Чичи (Ice Man's fan)
  Чичи (Ice Man's fan)
  Рейтинг: 679 Весело

  До коментар [#46] от "dzmey":

  Палячо, я бягай да дращиш във форума на Vesti.bg
  Тук не пием пърцуца, повечето поне...

  Πάντα χωρεῖ καὶ οὐδὲν μένει
 51. 51 Профил на AModoMio
  AModoMio
  Рейтинг: 2242 Любопитно

  Сидеров всячески прави хората гласували за него да се откажат. Лошото е, че се готвят дълго да управляват.

  "Ако ние нямахме взаимоотношения с политиците щяхме да бъдем една банда от чакали. Или една обикновена банда и щяхме да бъдем анулирани." Тото Риина след атентатите
 52. 52 Профил на brun
  brun
  Рейтинг: 598 Неутрално

  [quote#2:"danakoplatec"] ... записа между Борисов и Ваньо Танов, нищо че оттам се вижда яко лобиране[/quote]

  Не е лобиране , а Престъпление !

  Наказателен кодекс :
  "Чл. 143. (1) (Изм. - ДВ, бр. 50 от 1995 г.) Който принуди другиго да извърши, да пропусне или да претърпи нещо, противно на волята му, като употреби за това сила, заплашване или злоупотреби с властта си, се наказва с лишаване от свобода до шест години.

  (3) (Нова - ДВ, бр. 62 от 1997 г., изм. и доп. - ДВ, бр. 103 от 2004 г., в сила от 01.01.2005 г., доп. - ДВ, бр. 43 от 2005 г., в сила от 01.09.2005 г., изм. - ДВ, бр. 64 от 2007 г., изм. - ДВ, бр. 27 от 2009 г., изм. - ДВ, бр. 80 от 2009 г., изм. - ДВ, бр. 33 от 2011 г., в сила от 27.05.2011 г.) Когато принудата се упражнява по отношение на съдия, прокурор, следовател, полицейски орган, разследващ полицай, държавен съдебен изпълнител, частен съдебен изпълнител и помощник частен съдебен изпълнител, както и на митнически служител, на орган по приходите, на служител от Изпълнителната агенция по горите или на служител на Министерството на околната среда и водите, осъществяващ контролна дейност при или по повод изпълнение на службата или на функцията му, наказанието е:
  1. в случаите по ал. 1 - лишаване от свобода от две до осем години;
  2. в случаите по ал. 2 - лишаване от свобода от пет до петнадесет години."

  и

  "Чл. 282. (Изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., в сила от 01.07.1982 г.) (1) (Изм. - ДВ, бр. 103 от 2004 г., в сила от 01.01.2005 г., изм. - ДВ, бр. 75 от 2006 г., в сила от 13.10.2006 г.) Длъжностно лице, което наруши или не изпълни служебните си задължения, или превиши властта или правата си с цел да набави за себе си или за другиго облага или да причини другиму вреда и от това могат да настъпят немаловажни вредни последици, се наказва с лишаване от свобода до пет години, като съдът може да постанови и лишаване от правото по чл. 37, ал. 1, точка 6, или с пробация.
  (2) (Изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., в сила от 01.07.1982 г., изм. - ДВ, бр. 89 от 1986 г., изм. - ДВ, бр. 75 от 2006 г., в сила от 13.10.2006 г.) Ако от деянието са настъпили значителни вредни последици или е извършено от лице, което заема отговорно служебно положение, наказанието е лишаване от свобода от една до осем години, като съдът може да постанови и лишаване от правото по чл. 37, ал. 1, точка 6."

  Имаме си Престъпник , който е на свобода и участва в управлението (съсипването) на страната .

 53. 53 Профил на edin drugii
  edin drugii
  Рейтинг: 2105 Неутрално

  До коментар [#25] от "Нямаме Закон за Банкрута на Физическите Лица.Защо ли?":

  виж сега ,за жена му още след смъртта на Мишо Бирата излезаха големи статии ,че е с алкохолна зависимост и тежки проблеми с панкреаса и черния дроб ,така ,че освен да е гаврътнала по голема доза от ежедневната си доза водка друга причина за смъртта и не виждам ,същото е и с Мишо Бирата ,за който също се разбра ,че имал посетителка в хотела през нощта ,която панически избягала ,какво ли му е направила горката на човека ,мога само да гадая ,но си има все пак в тази държава разследващи и патоанатоми ,които не са никак неграмотни ,за да установят една насилствена смърт .Според мене е време Бойко борисов и Цветанов да заведата вече искове за поне по 1 милион и срещу болен сидеров и срещу Барека ,а и срещу канал 7 ,не че ще ги съборят финансово ,но ей така за удоволствие ,да си напраскат по едно дело за сеир и да ги разкарва като мечки на цирк да доказват как Бойко товарел пари и ги изнасял в банки в Ливан и как ЦВ ЦВ убил мишо бирата ,а защо не и да се извадят флашки с доказателсква ,то сал само те останаха ,ама другаря Цацаров не успя да установи кой и как подслушва министър председателя ,виж това че ЦВ ЦВ мислел да подслушва някого си ,това всички го разбрахме ,сега трябва само да се докаже в съда .

 54. 54 Профил на др. Иванов
  др. Иванов
  Рейтинг: 660 Неутрално

  Преди малко по радиото Гнома каза, че има такава информация и Сидеров не я е получил от "някой от ГЕРБ", а от разследващите органи и заяви, че има какво да се разследва по този случай. Та поне седерунгелите да внимават с плюенето по Волен. А БСП няма нищо общо, тяхната политика винаги е била да не се нагнетява напрежение с преследване на политически противници.

  Комунист - реформатор, реформатор - милиционер, милиционер - агент, в един и същи строй!
 55. 55 Профил на edin drugii
  edin drugii
  Рейтинг: 2105 Неутрално

  До коментар [#52] от "brun":

  е какво е престъплението ,че казал ,че единия прокурор е манаф ,а другия му прилича на обратен ,че то ние също всеки ден си го приказваме ,какво сега е престъплението ,всеки може да си приказва с всеки и да си одумва всеки ,то не е комунизъма бе другарю ,да хвърлиш човек в затвора 10 години ,щото казал нещо за партията и бай Тошо ,а стига са обърквахте това комунистите и червената армия я няма да ви помага

 56. 56 Профил на dzmey
  dzmey
  Рейтинг: 483 Неутрално

  [quote#18:"purple_rain"]Волен май се опитва всячески да отклони вниманието от това,че се продаде и интересно на него какво са му инжектирали? [/quote]

  Да ти го обясня като на Гейбераст: ако трябва да избирам между убиец (гербераст като тебе), и крадец като Бсп естествено че на тебе че ти резнем зелката!
  [quote#50:"Чичи (Ice Man's fan)"]Палячо, я бягай да дращиш във форума на Vesti.bg
  Тук не пием пърцуца, повечето поне...[/quote]

  Винаги производните на комунизма измират по един или друг начин, вашия ( на Герберастите) ще бъде запомнящ се.
  Вие естествен не пиете пърцуца, вие смъркате от доставките на Буда!

 57. 57 Профил на edin drugii
  edin drugii
  Рейтинг: 2105 Неутрално

  До коментар [#54] от "др. Иванов":

  разбира се другарю Иванов ,ти винаги си прав и винаги партията ти БСП няма нищо общо с нищо в тази държава ,тя носи само благоденствие , мед и щастие капят от всякъде ,когато сте на власт ,да живее БКП.

 58. 58 Профил на lao
  lao
  Рейтинг: 442 Неутрално

  "Поех ангажимент да не го закачам Мишо Бирата. Аз не съм Първанов - като съм му обещал, че няма да го закачам, няма да го закачам. Хайде, прибирай ги оттам..."
  Според прокуратурата и това не е престъпление.

 59. 59 Профил на др. Иванов
  др. Иванов
  Рейтинг: 660 Неутрално

  Злодеите са го убили като стой та гледай! Следващото раследване ще е за екзекуцията на братя Галеви.

  Комунист - реформатор, реформатор - милиционер, милиционер - агент, в един и същи строй!
 60. 60 Профил на Sofia Markarian
  Sofia Markarian
  Рейтинг: 551 Неутрално

  хм, ... ами ако е вярно? дори и само малка част от твърденията на Сидеров да са верни/доказуеми, не ми се мисли какво означава това за реалното състояние на управлението в България.

 61. 61 Профил на др. Иванов
  др. Иванов
  Рейтинг: 660 Неутрално

  [quote#57:"tur671"]БСП няма нищо общо с нищо[/quote]

  Станишев предупреди ГЕРБ, че ако продължи да клевети държавата в ЕС ще постави въпроса за Мишо Бирата и други подобни, затова нямат никакъв интерес тези случаи да гръмнат и да не могат да ги използват.

  Комунист - реформатор, реформатор - милиционер, милиционер - агент, в един и същи строй!
 62. 62 Профил на bora bora
  bora bora
  Рейтинг: 990 Любопитно

  Тоз ,мая вече му викат -лумпена, като се осере и потъне в нечистотии, започва да ги хвърля около себе си!

  Ама не ще да се трае дълго, Виж има една риза с много дълги ръкави! По мярка ти е, да знаеш!

 63. 63 Профил на AModoMio
  AModoMio
  Рейтинг: 2242 Весело

  До коментар [#56] от "dzmey":

  Вие сте като лидера ви луди за връзване.
  А не всеки който пише тук е герберист и продажник като лидера ви.

  "Ако ние нямахме взаимоотношения с политиците щяхме да бъдем една банда от чакали. Или една обикновена банда и щяхме да бъдем анулирани." Тото Риина след атентатите
 64. 64 Профил на edin drugii
  edin drugii
  Рейтинг: 2105 Неутрално

  До коментар [#61] от "др. Иванов":

  ако другаря станишев имаше каквото и да е доказателство ,за най малкото прегрешение на някой от ГЕРБ,отдавна обект 2 на Белене да беше препълнен с виновни гербери чукащи камъни ,др Цацаров бди ........

 65. 65 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 1356 Неутрално

  До коментар [#19] от "kipe":


  [quote#19:"kipe"]И какво излиза, че този гамен Сидеров, ежедневно може да клевети по медиите и никой не може да му търси отговорност, защото е с имунитет? [/quote]Не само,че е с имунитет,но и е недосегаем,защото БСП/ДПС имат нужда от неговото златно пръстче.Това е звездния миг на Сидеров и съм убеден,че той няма да пропусне да се излага максимално по телевизиите.Все едно гледате Бай Ганьо в съвременен вариант.

 66. 66 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 1356 Весело

  До коментар [#34] от "mcmlxxiv":


  [quote#34:"mcmlxxiv"]Виагра + алкохол + младо гадже предизвикват инфаркт.Волен Луфтханзов с тази Деница го очаква същото. [/quote]Ама той Деница май я е заменил с някаква руса нова депутатка...

 67. 67 Профил на kepler
  kepler
  Рейтинг: 468 Неутрално

  Учудващо как никой от малките партии не се сети да лансира тая версия 2 дни преди изборите !

 68. 68 Профил на др. Иванов
  др. Иванов
  Рейтинг: 660 Неутрално

  До коментар [#64] от "tur671":

  Ти сериозно ли мислиш, че те нямат всичко казано и направено от който и да е гербаджия? Длъжността на Станишев е толкова висока, че дори нищо да няма гербаджиите пак гърмят, но БСП е стара партия и знае, че всеки шем срещу която и да е българска партия рефлектира върху България, т.е. и върху тях. Боце ревеше и топеше България преди да дойде на власт, а после ядохме хурката и за Шанген и за всичко останало, защото всички казваха, че България е корумпирана (а не БСП).

  Комунист - реформатор, реформатор - милиционер, милиционер - агент, в един и същи строй!
 69. 69 Профил на thepirineagle
  thepirineagle
  Рейтинг: 809 Весело

  След последната гавра със закона от страна на т.н. прокуратура,тази псевдоинституция не може да предостави,камо ли да "твърди" ,нищо по-достоверно от това,с което ни забавляват жълтите вестници....

 70. 70 Профил на hinin37
  hinin37
  Рейтинг: 551 Неутрално

  Организацията на червените прашки явно куца в тоя форум! Колко по плътни бяха преди изборите! Да не са спрели да им плащат? Както винаги, др. Иванов обира червените точки...За майтап и на домашните любимци....

 71. 71 Профил на lz2
  lz2
  Рейтинг: 1871 Неутрално

  Всеки пияница, като се върне посред нощ, измисля някоя бомбастична версия, за пред жена си, и така се мъче да и отклони вниманието от напиването си.Същото прави и Боленчо в момента.Отклонява вниманието от посраните си гащи!

  ПравописА е поле за изява на неграмотните!
 72. 72 Профил на Иван K
  Иван K
  Рейтинг: 1661 Весело

  "инжектирано му е вещество, което имитира инфаркт, такива са моите данни" и уточни, че "лично Цветанов е поръчвал това нещо"

  Гений!!!!
  Ето това се казва добър диагностик. Открива диагнозата и дори открива кой е дал лекарствата и дори не е правил аутопсия.

  подпис
 73. 73 Профил на dzmey
  dzmey
  Рейтинг: 483 Неутрално

  [quote#63:"AModoMio"]Вие сте като лидера ви луди за връзване.
  А не всеки който пише тук е герберист и продажник като лидера ви.[/quote]

  Вие не сте "продажници", просто ви плащат и като достойни българи не можете да откажете на Бай ви Ганя паричките.

 74. 74 Профил на Петър
  Петър
  Рейтинг: 388 Неутрално

  Имам сведение ,че щъркела,докато е носил Волен към родилния дом го е изпускал няколко пъти същото се отнася и за Янето

  nemam nervi
 75. 75 Профил на brun
  brun
  Рейтинг: 598 Неутрално

  [quote#55:"tur671"]а стига са обърквахте това комунистите и червената армия я няма да ви помага[/quote]

  Чудя се пиян ли си ? Или пък надрусан? Слабоумен ? Или всичко това взето на куп ! Прочети това ,което съм написал , на кого съм писал и по какъв повод съм го писал .Токувиж схванеш за какво става дума. Късмет !

  А , между другото , твоят любимец Рапона
  Е ЧЛЕН НА БКП. Аз съм доста младичък за такова членство.

 76. 76 Профил на kaka_ginka
  kaka_ginka
  Рейтинг: 792 Неутрално

  Волен Сидеров да не би да е правил аутопсия на Мишо Бирата, че има тази информация?
  Или я е сънувал снощи?

 77. 77 Профил на Дон Кихот
  Дон Кихот
  Рейтинг: 2704 Весело

  До коментар [#34] от "mcmlxxiv":

  "Виагра + алкохол + младо гадже предизвикват инфаркт.Волен Луфтханзов с тази Деница го очаква същото."

  Твоят пост ми напомни един брадат виц. Един отива при приятеля си , който е горе-долу на преклонната възраст на Болен и чука на вратата. Отвътре чува някакво суетене, но нищо повече. Почуква втори път и чува "Влез, отворено е"! Влиза и вижда приятеля си върху едно голо младо момиче. Обръща се да излезе, но приятелят му спира: "Чакай, имам проблем, помогни ми! Забравих, защо се качих тук!".


За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK