Делян Пеевски: Мога да помогна на държавата си

Делян Пеевски при избирането му за шеф на ДАНС

© Юлия Лазарова

Делян Пеевски при избирането му за шеф на ДАНСРешението го взех след поканата на премиера, защото смятам, че имам дълг към държавата, и защото съм убеден, че България се нуждае от много решителни действия в момента. Смятам с моите дългогодишни познания във всички сфери на управлението, че мога да помогна на държавата си. Нямам друг мотив да приема този пост". Така отговаря Делян Пеевски на въпрос защо е искал да оглави ДАНС в интервю в съботния брой на вестник "Преса".


От началото на разговора става ясно, че той се случва около час след бързия му и изненадващ избор в парламента в петък сутрин и че новият председател на най-голямата структура за сигурност в страната вече се е настанил в кабинета си, срещнал се е с предшественици и директори и ще работи и през уикенда. Това е може би първото интервю на Пеевски, който винаги е избягвал публичносттта, но от старта на новия парламент вече няколко пъти влезе в общественото внимание с острите си реплики към бившия вътрешен министър Цветан Цветанов. В него той коментира бъдещата си работа в ДАНС, първите си задачи, качествата си и мотивите да оглави агенцията. Пеевски заявява, че оттук нататък в новата си позиция вече няма да прави политически коментари и отказва да изяснява споровете с Цветанов и с какво е бил разочарован от бившия премиер Бойко Борисов. Ето какво коментира по другите теми в интервюто в "Преса":


За ДАНС: Плюсовете за работата ми - ще бъдат за хората, ако има минуси - ще са само за мен

"Първите действия са стабилизиране на бюджета на държавата, пресичане на контрабандата и ДДС измамите", обявява приоритетите си Делян Пеевски, като обяснява, че това ще се случи "с преустановяване на тези дейности и сваляне на всякакви чадъри от тези схеми. Няма да има чадър за никого. Повярвайте ми! Гарантирам го".
Той казва, че огромната власт, съсредоточена в агенцията след промените, които скоростно бяха направени в Закона за ДАНС "ще бъде използвана изцяло в полза на българския народ. Ако сбъркам, ще си понеса отговорността. Дошъл съм тук по своя воля да си свърша работата, не действам с подставени лица, както се твърдеше. Плюсовете в работата ми ще бъдат плюсове за хората, ако има минуси - ще са само за мен" .


"Няма да позволя никой да ме използва. Ще работя единствено за България, защото смятам, че държавата го заслужава. Хората са изключително бедни, измъчени от всичко, което се е случвало досега. И търсят надежда. Надявам се с нашите действия да им дадем тази надежда - че нещата в България вече ще се развиват по различен начин", обещава още вече бившият депутат от ДПС.


Той изразява учудване защо бившите управляващи се притесняват и не приемат, че промяната е "за добро за държавата. Тя е с цел да може да се изчисти корупцията, да се спре изцяло контрабандата в държавата, да се спрат всички ДДС схеми, да се напълни хазната, за да могат хората да живеят по-добре. Моите действия са насочени само към това. Ако хазната се напълни и икономиката тръгне, надявам се хората да бъдат доволни. Ако не се случи - ще бъда виновен само аз."


За публичността на ДАНС: Няма да крия нищо от медиите

Делян Пеевски обещава абсолютна публичност на работата на агенцията и че "завесата ще се открива само на базата на данни и документи". 


За мотивите си: Аз съм изключително привързан към държавата си

В интервюто Пеевски твърди, че Пламен Орешарски му е предложил постта преди няколко дни. "Премиерът ми каза, че е поел огромна отговорност, заложил е целия си авторитет, за да промени България и да я изведе от кризата със своите икономически и финансови познания. Каза ми, че има нужда в новата служба от човек, който познава добре управлението на държавата и всичко случващо се в нея, за да може да се прекъсне връзката държава-престъпност. Заяви ми, че би ме поканил за този пост, ако имам желанието и куража да си създам тези проблеми с назначаването ми."


Уточнява също, че "не мислих дълго. Разбрах и го почувствах вътрешно, че го дължа на държавата."


За реакцията на президента: Нека да види как работя

Изборът на Пеевски изненада и депутатите на БСП, и някои на ДПС, и дипломатическите мисии. Предизвика и категорична реакция на президента, че настояване парламентът да преразгледа решението си.


"Той не е видял нищо от моите действия, за да може да съди. Нека президентът да види как работя и от позицията си на държавен глава да прецени дали е правилно или грешно това назначение", отговаря Пеевски на въпрос за реакцията на Росен Плевнелиев. 


За протестите: Организирани са от тези лица, които се притесняват от назначението ми 

Пеевски обяснява "мога да кажа, че има много проблеми в държавата, че има изкуствено напрежение, което се създава в момента чрез активизиране на престъпни групи, които са имали определени взаимовръзки с предишни управляващи. И това ще стане ясно на базата на документите." Това е версията, която е представяна и на депутатите от БСП, когато в петък сутрин им е казано, че ще изберат депутата от ДПС за шеф на ДАНС. Станишев и Орешарски са обяснявали в група, че се готвят протести от криминални структури, за да бъде свалено правителството и затова трябва да изберат Пеевски, който ще се справи с Борисов и ГЕРБ.


Самият той приема, че недоволството срещу него е организирано и режисирано: "Смятам, че това не е реакцията на обикновените хора, а на уплашените, които се страхуват, че цялата истина за всичко, което са правили, ще излезе наяве. Защото не може да има адекватна реакция, без хората да видят какво правя."


И дори за протеста в петък, който започна като спонтанно събитие във "Фейсбук", събра в него над 50 000 потвръдили участие, а на протеста в София над 10 000, Пеевски твърди: "Всички тези протести са провокирани и организирани от тези лица, ясно ги видяхте, да не ги посочвам поименно, които се притесняват от това назначение."


"Не съм предавал, преди да ме предадат"


Избраният скандално за шеф на ДАНС казва, че семейството му притежава медии и разказва още, че обича да работи ("намирам смисъла в самия си живот от това да работя и да постигам"), че не се страхува за живота си (и че "когато човек е добър и върши това, което трябва, има някой отгоре, който го пази"), че не търси реваншизъм и че бил отмъстителен само, когато нещо ощетява държавата и народа. Делян Пеевски заявава още "винаги, като съм казвал нещо, съм си държал на думата. Никога никого не съм предавал, преди да ме предадат."


Всичко, което трябва да знаете за:

Ключови думи към статията:

Коментари (131)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на 2last
  2last
  Рейтинг: 374 Неутрално

  Напусни държавата и ще ти повярваме!

  Сега разбирате, че не може един крадлив цига*ин да се представя за честен и голям политик, като Стамболов." - Никола Филчев
 2. 2 Профил на Медий
  Медий
  Рейтинг: 426 Неутрално

  На пук на овцете му давам седмица карт бланш. Искан да видя дали наистина, ще погне Боко.

  Публикувано през m.dnevnik.bg

  I'm addicted to the truth.
 3. 3 Профил на bulgarofilche
  bulgarofilche
  Рейтинг: 594 Неутрално

  Да, като сам си теглиш ножа !

 4. 4 Профил на sto67nes
  sto67nes
  Рейтинг: 1294 Неутрално

  "Няма да позволя никой да ме използва. Ще работя единствено за България, защото смятам, че държавата го заслужава. И за себе си! И за себе си!

  Не питай управника,защо е простак,попитай себе си,защо е управник!
 5. 5 Профил на Къти
  Къти
  Рейтинг: 583 Неутрално

  Да пази Господ! Този да пази държавата????? Уаааааауууууу.... БЕГАААААААААААЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ..........

  Всичко, за пресъпленията на ядрената мафия единствено и само тук: http://gikotev.blog.bg
 6. 6 Профил на magelan
  magelan
  Рейтинг: 907 Разстроено

  Майко мила.....Обичал той държавата си.. И минусите само за него..Ами че той като Левски..

 7. 7 Профил на georgisz
  georgisz
  Рейтинг: 374 Неутрално

  Можеш да подпомогнеш земеделието като вдигнеш производството на сланина ти хубавец мамин!

 8. 8 Профил на appen 13
  appen 13
  Рейтинг: 479 Гневно

  Арогантността на Мамин Прасчо, вече даже не е смешна, а направо шизофренично нагла.....Вече неговата ОСТАВКА не ние достатъчна. !!!!! Искаме оставка на цялата тази сган, която го издигна и ни го пробутва.....

  Един призрак броди из Европа, призрака на евроскептицизъма и много скоро той ще определя настоящето и бъдещето на германски ЕСсср.
 9. 9 Профил на mtmvb1111
  mtmvb1111
  Рейтинг: 426 Неутрално

  В главата ми се въртят най, най най, най-отвратителни и вулгарни квалификации и определения за този.....

  Руското влияние убива България! "Дневник" също....
 10. 10 Профил на bulgarofilche
  bulgarofilche
  Рейтинг: 594 Неутрално

  Самият той приема, че недоволството от него е организирано и режисирано: "Смятам, че това не е реакцията на обикновените хора, а на уплашените, които се страхуват, че цялата истина за всичко, което са правили, ще излезе наяве. Защото не може да има адекватна реакция, без хората да видят какво правя."

  И дори за протеста в петък, който започна като спонтанно събитие във "Фейсбук", събра в него над 50 000 потвръдили участие, а на протеста в София над 10 000, Пеевски твърди: "Всички тези протести са провокирани и организирани от тези лица, ясно ги видяхте, да не ги посочвам поименно, които се притесняват от това назначение."

  Егати наглата свиня ... И кой се страхува от цялата истина бе прасе, майките с количките или студентите, които бяха вчера по площадите ?

 11. 11 Профил на Thermobee
  Thermobee
  Рейтинг: 1316 Неутрално

  Прасе, квичиш ли?

  Публикувано през m.dnevnik.bg

  Не на ислямската инвазия в Европа!
 12. 12 Профил на takeshi303
  takeshi303
  Рейтинг: 740 Неутрално

  [quote#2:"Един"]Искан да видя дали наистина, ще погне Боко. [/quote]

  И да го погне ще е само да си разчисти пътя на него и обкръжението му да ви разкажат на вас играта.

 13. 13 Профил на Stream
  Stream
  Рейтинг: 1316 Разстроено

  РАЗКАРАЙ СЕ ГНУСЕН ШОПАР!!!!

  Хитростта пречи на мисълта!
 14. 14 Профил на old school
  old school
  Рейтинг: 481 Неутрално

  Щом обичаш българските граждани веднага си подай оставката, гледай си вестниците, телевизиите и Булгартабак и не се занимавай с ДАНС!

 15. 15 Профил на Freedom of Speech
  Freedom of Speech
  Рейтинг: 636 Гневно

  На държавата ти?!
  Че тя държавата твоя ли бе, младеж?!

  Езикът е машина и не бива да се допуска пружините й да скърцат.
 16. 16 Профил на d3si
  d3si
  Рейтинг: 479 Неутрално

  Можеш..можеш с това телосложение и гладуващите в Африка да нахраниш. Нахалник!

 17. 17 Профил на dimitar_961
  dimitar_961
  Рейтинг: 374 Неутрално

  и кога го предуби този опит

 18. 18 Профил на cucing
  cucing
  Рейтинг: 636 Неутрално

  Изчезни! На алчност, арогантност, властолюбие и лъжи се нагледахме и наслушахме
  Не те искаме, ако ще и да си най-кадърният!
  Просто се гнусим от тебе!

  ура и да живей!!!
 19. 19 Профил на Vili Jambov
  Vili Jambov
  Рейтинг: 989 Неутрално

  [quote#8:"appen 13"]Искаме оставка на цялата тази сган, която го издигна и ни го пробутва....[/quote]

  Няма проблем. И аз искам. Сбирката е в 18:30. Пак там...

 20. 20 Профил на Reveal
  Reveal
  Рейтинг: 793 Весело

  - Но не е и на страната и нацията, драги ми Прасчо. - отвърна Мечо Пух

  - А не ли е едно и също - попита усмихнато Прасчо

  - Не разбира се приятелю мой. Едно и също на тази 111 хил.кметрова територия са само ДЪРЖАВАТА и МАФИЯТА. И ти го знаеш! Нали, Прасчо? - тросна се Пух

  "Да се махаш от тази банка веднага миличка. Шефа й е параноик и измъчва момчето само защото чело някакви си книги и филми за обири" из Призрачния град
 21. 21 Профил на sandr0
  sandr0
  Рейтинг: 457 Неутрално

  ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ!!!!!!!

  "Съветската империя на злото ,трябва да бъде окончателно ликвидирана"
 22. 22 Профил на sashobal
  sashobal
  Рейтинг: 662 Неутрално

  Бесило

  Никога повече комунисти и отрочетата им във властта!!!
 23. 23 Профил на balkantourist
  balkantourist
  Рейтинг: 850 Неутрално

  НЕВЪЗМОЖНО е да ти повярваме. Иди си.

 24. 24 Профил на pesho_
  pesho_
  Рейтинг: 688 Неутрално

  Къде бяха герберушките при избора на този???
  Както винаги игрички на кворум, празнословене и никаква работа за държавата...

  Прокуратурата: Цветанов е извършил престъпление
 25. 25 Профил на mastikata
  mastikata
  Рейтинг: 733 Неутрално

  ГНУС НИ Е ОТ ВАС Г-Н ПЕЕВСКИ. ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ!

  Граждани бият ПРАСЕТА брат!
 26. 26 Профил на Медий
  Медий
  Рейтинг: 426 Неутрално

  Като гледам, коментарите са свързани само с външният вид на Пеевски.
  Мбиго високо ниво на коментарире, няма що.

  Публикувано през m.dnevnik.bg

  I'm addicted to the truth.
 27. 27 Профил на bulgar
  bulgar
  Рейтинг: 479 Гневно

  "Смятам с моите дългогодишни познания във всички сфери на управлението, че мога да помогна на държавата си."

  Само като ти гледам мазната, гнусна, нагла муцуна и ми идва да ти счупя носа.....
  Какви познания имаш ти сине майчин???
  Срам ме е че съм Българин...
  Гнус ме е че решенията за нас се взимат от такива плазмодии, като цялата парламентарна група на БСП, мустакатия наглец Цветан Василев и пожарникарско-милиционерсата клика на Боко и Цоко!!!!!!

 28. 28 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3770 Неутрално

  Единственият начин да го направиш е да се застреляш със служебния си пистолет.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 29. 29 Профил на d3si
  d3si
  Рейтинг: 479 Неутрално

  Апффф, нагъл, по-нагъл, най-нагъл, Пеевски. Все е имало противни физономии ама този направо оглавява всички класации. Освен, че физически е неприятен, той е морално гнусен, долен и тип. Неговото назначение е равносилно да назначат Ал Капоне за шеф на Агенцията за национална сигурност в САЩ, или пък на Веселин Марешки за шеф на Агенцията по лекарствената политика, а може както са тръгнали и Владо Кузев за шеф на Агенцията за закрила на детето да направят.

 30. 30 Профил на Косьо
  Косьо
  Рейтинг: 897 Неутрално

  Нова порода български прасета/глигани успешно се интегрира между турците-мюсюлмани .... за това е Пеевски в ДПС, очаква се наши свиневъди да атакуват турския пазар с новата порода!

 31. 31 Профил на Дневник:Анкета за или против новият сайт
  Дневник:Анкета за или против новият сайт
  Рейтинг: 531 Неутрално

  Български народе, стигнахме дъното, щом опряхме до Пеевски да ни оправя.
  Оставка на него, както и на целият нареден задкулисно кабинет !!!
  Нови избори. Други хора, за друга България.

  Да мразиш е сериозно занимание. Имаш ли толкова време, да се "забавляваш" с това ?!?
 32. 32 Профил на BarBQ
  BarBQ
  Рейтинг: 845 Неутрално

  Държавна Агенция Национална Сланина

 33. 33 Профил на д-р Петроff
  д-р Петроff
  Рейтинг: 479 Гневно

  Не е възможно,да предложат Диди П. без да знаят реакцията на хАтака.Защото,ако хАтака беще гласувала целукупно против,предложението нямаше да мине.

  ПРАВИ КАКВОТО ТРЯБВА ЗА ДА НЕ СТАВА КАКВОТО СИ ИСКАТ
 34. 34 Профил на inatlivka
  inatlivka
  Рейтинг: 504 Любопитно

  Ами направи го!Помогни на държавата, оттегли се с дойстойство!Немедлено си подай оставката!

 35. 35 Профил на Варна
  Варна
  Рейтинг: 901 Неутрално

  Страшно недоразумение - продукт е въпросното лице, а този ужасно сбъркан или режисиран избор на шеф на ДАНС е кулминация на политическата наглост спрямо народ и Родина. Тези ще си сърбат попарата много скоро, защото Орешарски и с-ие са подценили опасно търпението на българина.. !

  " Бъдете промяната, която искате да видите в света" М.Ганди
 36. 36 Профил на kirilnikolaev
  kirilnikolaev
  Рейтинг: 374 Неутрално

  Стига ни само да помогне за вкарването на цецо и Бойко в затвора!

 37. 37 Профил на bulgar
  bulgar
  Рейтинг: 479 Весело

  До коментар [#26] от "Един":

  Ами той с друго не е известен??!!!!
  Какво да коментираме???
  8те години юридически стаж ли???????

 38. 38 Профил на Over
  Over
  Рейтинг: 479 Неутрално

  Мадам В го е опаткала вече....

 39. 39 Профил на Schliwobeatz
  Schliwobeatz
  Рейтинг: 426 Неутрално

  СВИНЬО, КАК ИМАШ ДЕБЕЛООЧИЕТО ДА ИЗПЪЛЗЯВАШ ОТ КЛОАКАТА?! МАРШ ОБРАТНО И ДА НЕ СМЕ ЧУЛИ ГЪК!

 40. 40 Профил на traveler1
  traveler1
  Рейтинг: 697 Неутрално

  Дунав мост 1 и право в Сибир!
  Това е най добрия начин да помогнеш на нас българите.

  Публикувано през m.dnevnik.bg

  ВѢРНОСТЬ И ПОСТОЯНСТВО
 41. 41 Профил на appen 13
  appen 13
  Рейтинг: 479 Любопитно

  Мамин Прасчо, вече бие отбой:
  "Делян Пеевски: В името на гражданите, обществото и държавата, съм готов да приема решение, с което да се отмени решението за избирането ми
  15 юни 2013 | 13:15 | Агенция "Фокус"  Пълният текст на писмото на Делян Пеевски гласи:

  Приех да изпълнявам отговорностите на председател на ДАНС в името на гражданите, обществото, държавата. Пак в тяхно име съм готов да приема Решение на 42-то Народно събрание, с което да се отмени Решението за избирането ми. Този акт е израз на общата отговорност – моята, на премиера Пламен Орешарски и на председателите на БСП и ДПС г-н Сергей Станишев и г-н Лютви Местан.
  За мен властта не е самоцел. Неслучайно още не съм подписал акта за встъпване в длъжност. Убеден съм, това е характеристика на новото управляващо мнозинство. Ние поехме отговорността за управлението в името на публичния интерес след 4 години власт на лица с криминален генезис от подземието. За тях властта е самоцел. Извън нея те се чувстват несигурни. Боят се от неизбежните разкрития. Наясно са, че времето, отредено за новото управление, е техният най-голям бич. Затова тръгнаха по пътя на деструкцията и се прицелиха в мен, защото знаят, че съм човек, който може да им противостои ефективно.
  Кабинетът Орешарски има право на кредит на доверие, за да реализира реформите в правосъдието и вътрешния ред и да изведе страната от блатото на престъпното управление. Ако в името на този най-висш национален интерес е необходимо председателят на ДАНС да бъде професионалист от кариерата, аз съм достатъчно доблестен да приема с вътрешна убеденост това.
  Противно на системното натоварване на публичния ми образ с безпочвени и незаслужени съмнения, аз имам мъжката си съвест да заявя, че нищо и никой не стои по-високо от националната сигурност на България."

  Ха-ха-ха-ха...и той "мъж"....и той"българин"....и даже имал, напълно непознатото му нещо като"съвест". Невероятно некадърен клоун....

  Един призрак броди из Европа, призрака на евроскептицизъма и много скоро той ще определя настоящето и бъдещето на германски ЕСсср.
 42. 42 Профил на niknero
  niknero
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Мисля, че е крайно време да поискаме прошка от прасетата - затова, че ги обиждаме, като сравняваме съществото ДП с тях.

 43. 43 Профил на d3si
  d3si
  Рейтинг: 479 Неутрално

  "Смятам с моите дългогодишни познания във всички сфери на управлението, че мога да помогна на държавата си. " - Можеш да помогнеш, единствено ако се разкараш от политиката и по възможност от България, Балканите, Европа и да се устроиш някъде по полюсите

 44. 44 Профил на Skydiver
  Skydiver
  Рейтинг: 1155 Неутрално

  Абе шопар, да си мислил като си трупал днешната си репутация.
  Хем корумпиран, хем нагъл, хем тъп - спокойно можеха да си назначат някаква безименна маша която да им прокарва интересите. Ама не, трябваше да го направят максимално показно - и сега ще си търпят последствията.

 45. 45 Профил на ПАВЛА
  ПАВЛА
  Рейтинг: 1316 Гневно

  Млък бе, корумпе!!! Точно ти най-малко имаш право да споменаваш ДЪРЖАВАТА!

  При главоболие не се дава Но-Шпа, въпреки че при много хора главата е кух орган с гладка мускулатура.
 46. 46 Профил на Phik
  Phik
  Рейтинг: 217 Неутрално
 47. 47 Профил на Schliwobeatz
  Schliwobeatz
  Рейтинг: 426 Неутрално

  До коментар [#20] от "Reveal":

  ХАХАХА. Шедьовър! Поклон! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 48. 48 Профил на Цоциалист за 1 нощ
  *****
  Гневно

  Не си убедителен, има по-добри спецове от теб, ама ти ще разработваш политически поръчки, ще почнеш да гониш "вещици", признай си шопар!

 49. 49 Профил на BulgAryan - пикам ви на жидо-болшевишката цензура!
  BulgAryan - пикам ви на жидо-болшевишката цензура!
  Рейтинг: 531 Неутрално

  ,,Делян Пеевски: Мога да помогна на държавата си''

  Знам, мръсна безродна свиньо, че можеш (и искаш) да помогнеш на държавата си - Турция!

  ,,Българите-това е народът,който имаше всичко което е пожелавал. Те никога не се съмняваха в победата си" Енодий 486 г.
 50. 50 Профил на Йордан Халачев
  Йордан Халачев
  Рейтинг: 426 Неутрално

  Как скандалът с Делян Пеевски и ДАНС повлия на изборните нагласи за кмет на Варна.
  http://yphalachev6.blogspot.com/2013/06/blog-post_15.html

 51. 51 Профил на bulkorcal
  bulkorcal
  Рейтинг: 217 Неутрално

  Вярно е, че можеш да помогнеш, свинчо! Просто умри и помощта ти ще е максимална.

 52. 52 Профил на Bluesky
  Bluesky
  Рейтинг: 426 Неутрално

  До коментар [#17] от "dimitar_961":
  хм две грешки в една дума! Пише се ''придоби'' , а не ''предуби''.

 53. 53 Профил на inatlivka
  inatlivka
  Рейтинг: 504 Весело

  [quote#26:"Един"]

  Като гледам, коментарите са свързани само с външният вид на Пеевски.
  Мбиго високо ниво на коментарире, няма що.

  Публикувано през m.dnevnik.bg
  Ами как да не се изкуши човек да се захване с външния му вид.
  Щял да помогне на държавата.Той на себе си да помогне първо с тези колограми здравето му е съсипано?!
  Как може млад мъж на 33 години да се освини така безобразно?!Та той тежи над 150 кила жива маса, баси!
  Външността не е най-важното, в случая още повече, но да се запуснеш така безобразно, да не можеш да овладееш лакомията си и да изглеждаш така потресаващо си е просто недопустимо.
  Немедлено да почне диета.Да помогне първо на себе си, като свали 60-70 кила, пък после да помага на държавата, помагачът.

 54. 54 Профил на ham
  ham
  Рейтинг: 430 Разстроено

  За тоя Шопар няма ли "Родопа"Конците в България се дърпат не от парламент ,мин .председател депутати .Конците се дърпат от началниците на Цветан Василев и ко.Дали Тиквата или Станишко ,все тая.Мисля ,че искат да катурнат борда!

 55. 55 Профил на diegos
  diegos
  Рейтинг: 1082 Неутрално

  уф, че реагирате бавно... Свинката си отива...

 56. 56 Профил на SML
  SML
  Рейтинг: 587 Весело

  Един същински Левски!!!.... само че малко по-дебел

  Новина от последните секунди, прасето се оттегля.... не знам дали е победа или част от плана.

  One should be free to do whatever he wants, as longs this does not interfere with the equal right of everybody else to do the same.
 57. 57 Профил на biss Mark
  biss Mark
  Рейтинг: 2106 Гневно

  "Делян Пеевски: Мога да помогна на държавата си"
  Ти ако искаш помагай на твойта си държава. В нашата България не се бъркай


  "Решението го взех след поканата на премиера"
  Това за "експерта" ли говориш?

  Crede quod habes, et habes. Sed etiam melior, puto.
 58. 58 Профил на salvador
  salvador
  Рейтинг: 688 Гневно

  Давай интервюта в продажните си медии и продължавай да ни дразниш!!!Така поне няма да спрем да протестираме, а като се отървем от теб, ще дойде ред и на твоите кученца - като Тошо Тошев от "Преса"!

  Комунистите са опасни за нашето здраве!!!
 59. 59 Профил на palermo88
  palermo88
  Рейтинг: 793 Неутрално

  марш от тука мафиотски тутманик такъв , такива като теб могат само в затвора да помогнат на държавата !

 60. 60 Профил на kimche
  kimche
  Рейтинг: 444 Неутрално

  Свиня мазна,не си мисли ,че ще чакаме Коледа.
  Аут си!

  В България властва беззаконието!
 61. 61 Профил на sh00ther
  sh00ther
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Не се и съмнявам, че ще продължаваш да помагаш на Русия ...

 62. 62 Профил на Rage Against
  Rage Against
  Рейтинг: 1002 Неутрално

  Свиньо, помогни на държавата си. Посети я. Пхенян 2013.

  Ти на собственото си туловище не можеш да помогнеш да се справи с контрабандната сланина, а си тръгнал да оправяш Нашата България.

  Публикувано през m.dnevnik.bg

  РЕФОРМИ !
 63. 63 Профил на choKo
  choKo
  Рейтинг: 488 Неутрално

  Ауу каква физиономия....

 64. 64 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 3060 Неутрално

  До коментар [#2] от "Един":


  [quote#2:"Един"]На пук на овцете му давам седмица карт бланш. Искан да видя дали наистина, ще погне Боко. [/quote]Ти по скоро се притеснявай за психичното здраве на лидера си,че може и да не изкара дълго!При нови избори дали той ще вземе пак 7% или ще се размени с НФСБ,а как мислиш?!

 65. 65 Профил на murttle
  murttle
  Рейтинг: 780 Гневно

  Още малко и ще ни убеди, че е един нов Левски (Да ме прости Бог, че споменавам името му точно тук!). Направо един борец за чиста и свята република. То бива дебелоочие, ама това минава всякакви граници!

 66. 66 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 3060 Любопитно

  До коментар [#24] от "pesho_":


  [quote#24:"pesho_"]Къде бяха герберушките при избора на този??? [/quote]Гласуваха против.Там бяха.

 67. 67 Профил на pentuer
  pentuer
  Рейтинг: 636 Неутрално

  Тая мръсна дебела свиня ,дето ограби държавата продължава да
  ни.демонстрира нахалството си ...щял да спре контрабандата и
  кражбата на ДДС ...сигурно ,вярвам му ,че ще монополизира
  контрабандата в своя полза и ще изчисти крадците на ддс, за да
  краде само той ...наяждане нямат тия

 68. 68 Профил на kimba3
  kimba3
  Рейтинг: 1159 Разстроено

  Този ходещ инфаркт , не може да помогне на себе си , за да свали излишната си мас , на държавата щял да помага!!! И от де знания и умения??? Купените дипломи от Най-най-най-...новият югозападнал университет не дават нито знания , нито умения??? Това, че кукловодите са го сложили за бушон , не означава , че има някакви знания и умения!!! Бушоните имат само една функция - да изгарят в нужния момент и за това не са им нужни нито знания, нито умения!!!!!!

 69. 69 Профил на vrijheid
  vrijheid
  Рейтинг: 269 Неутрално

  Този ход на управляващите или ще бъде най гениалното решение, което ще разтърси досегашните взаимозависимости между икономическите политическите и съдебните кръгове, а там никой политикан от тв екраните не иска да се ангажира и разрови докрай, защото може да заплати с живота, или ще бъде НАЙ ТЪПАТА самоубийствена постъпка на управляваща политическа сила. Но като знам сбърканата българска народопсихология, съм убеден, че е второто.

 70. 70 Профил на Lady Zeppelin
  Lady Zeppelin
  Рейтинг: 1316 Неутрално

  "Делян Пеевски: Мога да помогна на държавата си"
  Гавра!

  Je suis Charlie. Fluctuat nec mergitur.
 71. 71 Профил на Gopeто
  Gopeто
  Рейтинг: 1731 Гневно

  Пеевски говори за държавата като за своя собственост. Смятайте какво ни чака... А протестиращите реагираха адекватно, защото са те видели какво правиш, колкото и да се опитваш да криеш свинското си туловище. Мислиш ли свиньо, че като си скрил мутрата си, задника не ти е лъснал?

  "За мен върхът е онова високо място, от което ясно съзирам следващата си цел" Боян Петров
 72. 72 Профил на Медий
  Медий
  Рейтинг: 426 Неутрално

  До коментар [#64] от "yanne":

  Не се притеснявай, Атака, ще оцелее.

  I'm addicted to the truth.
 73. 73 Профил на mto
  mto
  Рейтинг: 957 Неутрално

  Държа да отбележа, че тази държава не е твоя, а е наша! Така че, ако искаш да помогнеш на държавата НИ, най-добре е да се разкараш, за да не те "страхуваме"!

  Публикувано през m.dnevnik.bg

  Вместо виц: "Високият морален стандарт в политиката, който зададе ГЕРБ!"
 74. 74 Профил на Stream
  Stream
  Рейтинг: 1316 Гневно

  ВЪН ШОПАРА, ОТ ОЛТАРА!

  Хитростта пречи на мисълта!
 75. 75 Профил на za1221
  za1221
  Рейтинг: 380 Гневно

  Правителството ще падне, така искат протестиращите граждани. Европа няма да одобри Пеевски и начина по който бе избран, време е за нова конституция и президентска република както и обединение на синята демократична част от обществото в нова силна партия която ще изведе Бьлгария напред

 76. 76 Профил на Stream
  Stream
  Рейтинг: 1316 Гневно

  До коментар [#75] от "za1221":

  Демократичната част на обществото отдавна не е синя!
  Сини сте само Вие останалите шепа идиоти на държавна и общинска заплатка, които продадохте надеждите и съдбините на няколко милиона българи! Ние демократично настроените хора отдавна не сме сини!
  Вие ни изгонихте и отвратихте от понятието синьо!

  Хитростта пречи на мисълта!
 77. 77 Профил на mustafa
  mustafa
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Странно. Прочетох цялото интервю. В началото пише, че е взето час, след като парламентът избра Пеевски, а на едно място В. Велева пита: "Реакцията на президента е много остра. Заради вас сваля доверието си от кабинета. Имате ли обяснение за гнева му?". Доколкото си спомням конкретните думи на президента са от вчерашното му изявление в 15 ч., а Пеевски го избраха рано-рано.

 78. 78 Профил на Варна
  Варна
  Рейтинг: 901 Разстроено

  Много ме тревожи безкултурието в реакциите против този или онзи, против кого да е ! Вас не ви ли смущават грозните етикети, епитетите " свиня "( за Пеевски в случая), "гея" ( за Станишев), "рязана карабина" ( за знаете кого...) и т.н. без значение на политическите пристрастия. Като не искаме простотия насреща, ми да почнем от себе си ! Никакви проблеми, възмущение и яд не се решават с етикети и простащина в сравненията . Нали искаме уж цивилизовано общество ?!

  " Бъдете промяната, която искате да видите в света" М.Ганди
 79. 79 Профил на joro711
  joro711
  Рейтинг: 374 Неутрално

  Варна, на зло куче, зъл прът! Поздрави от Благоевград!

 80. 80 Профил на kef
  kef
  Рейтинг: 426 Неутрално

  Лошият с ножа по глава, а такива като тебе Вестникаря много обича и усмихнато радее

 81. 81 Профил на Stream
  Stream
  Рейтинг: 1316 Любопитно

  До коментар [#78] от "Варна":

  Ти луд ли си!

  Те ни се изхрачиха в лицата!

  А вие искате да им отвърнем:

  Моля! Пак заповядайте!


  Хайде стига скопени яйцеглави обноски! Ножа е опрял до кокъл, хората е самозапалват от безизходица, надявахме се на промяна но ни излъгаха най-цинично а той синият яйцеглавец иска да си говорим на Вие както в службата му?
  Не става!

  Хитростта пречи на мисълта!
 82. 82 Профил на сидер
  сидер
  Рейтинг: 3292 Неутрално

  До коментар [#45] от "ПАВЛА - సటోరి":

  Млък бе, корумпе!!! Точно ти най-малко имаш право да споменаваш ДЪРЖАВАТА!

  Как може как може, ми нали от ГЕРБ по корумпирани намаше. Ми нали я веехте тази приказка, че Борисов бил изнасял чувал с пари с правителствен самолет. Че бил изнесъл милиалди левжве хи хи хи

 83. 83 Профил на dimko
  dimko
  Рейтинг: 531 Неутрално

  До коментар [#77] от "mustafa":
  Валерия Велева ???
  Днес не е Време за теляците...

 84. 84 Профил на сидер
  сидер
  Рейтинг: 3292 Неутрално

  До коментар [#81] от "Stream":

  Браво на чугунобетона хи хи хи

 85. 85 Профил на The.Teacher
  The.Teacher
  Рейтинг: 583 Неутрално

  "Смятам с моите дългогодишни познания във всички сфери на управлението, че мога да помогна на държавата си. Нямам друг мотив да приема този пост". Така отговаря Делян Пеевски на въпрос защо е искал да оглави ДАНС в интервю в съботния брой на вестник "Преса".

  Мерси за линка към в. Преса, но това интервю е страшно съмнително. Първо се твърди, че е взето един час след избирането в парламента а в самото интервю се говори за оттегленото доверие на президент, което стана поне 4-5 часа по-късно. Ето и един коментар от преса:

  "Странно. Прочетох цялото интервю. В началото пише, че е взето час, след като парламентът избра Пеевски, а на едно място В. Велева пита: "Реакцията на президента е много остра. Заради вас сваля доверието си от кабинета. Имате ли обяснение за гнева му?". Доколкото си спомням конкретните думи на президента са от вчерашното му изявление в 15 ч., а Пеевски го избраха рано-рано."

  Някой ще обясни ли, или ...

  Местоживеене:---> Магратеа. Образование:---> Антична филология, трансформационна етика и вълново-хармонична теория на историческата перцепция.
 86. 86 Профил на Ivan Donchev
  Ivan Donchev
  Рейтинг: 426 Неутрално

  Е, как реши, че точно на 14 ще трябва да работиш за България?

 87. 87 Профил на сидер
  сидер
  Рейтинг: 3292 Неутрално

  До коментар [#76] от "Stream":

  Демократичната част на обществото отдавна не е синя!

  Да не сте случайно наркомовци както при другаря Ленин, или пък ставате АТАКИСТИ хи хи хи

 88. 88 Профил на the_sceptic
  the_sceptic
  Рейтинг: 740 Неутрално

  цитат от грухтящия "Делян Пеевски: Мога да помогна на държавата си"


  на КОЯ държава, свиньо? Коя е твоята държава? северна азия, мала азия?

  щото твоята и моята държава нямат нищо общо

 89. 89 Профил на boby1945
  boby1945
  Рейтинг: 838 Весело

  До коментар [#44] от "Skydiver":

  Ти, келеш, на две магарета сено вероятно не можеш да разделиш, когато натрупаш капитал като Делянчо, тогава се фичкай и си предлагай услугите да оправяш държавата, първо оправи себе си.....

  Don't worry, be happy now! Boby said. ЕС е вреден за вашето здраве, дръпнете сиджимката овреме, да не плачкате като 1944 година....
 90. 90 Профил на bat_plamen
  bat_plamen
  Рейтинг: 3777 Неутрално

  Ще помогнеш на държавата като си подадеш оставката възможно най-бързо!

 91. 91 Профил на katzz
  katzz
  Рейтинг: 426 Неутрално

  "Смятам с моите дългогодишни познания във всички сфери на управлението, че мога да помогна на държавата си."

  Благодаря, но ще пропуснем!

 92. 92 Профил на Makc
  Makc
  Рейтинг: 479 Неутрално

  До коментар [#67] от "pentuer":

  Пентуер опитвам се да отговоря на всички плюващи, Когато всички мислят еднакво, най-вероятно мислят грешно.... Прочетете си хвърлените храчки, за момент си помислете че не вие, а някой друг се е изхрачил и Опитайте се да си създадете мнение за този някой друг...... Дали храчи, щото е завистник, щото е неудачник, щото го е ядосала жена му с точилката, щото го стърже коремчето

  Пентуер, нищо лично, обръщам се към Храчковците!

 93. 93 Профил на gorid
  gorid
  Рейтинг: 531 Весело

  До коментар [#8] от "appen 13":

  +++++++..... Шизофренично наглият,Мамин Прасчо...

 94. 94 Профил на 2leva
  2leva
  Рейтинг: 491 Любопитно

  Предишните управляващи постоянно и упорно си въобразяваха, че държавата можеше да се управлява без да има съгласие. Накрая обаче протестите ги пометоха и се наложи да си подадат отставките и даже ги нарекоха варварите.

  Дано следващите вразумеят нещо повече и не го подкарват по-същия път, че с някой "АЗ" могат "Всичко".

 95. 95 Профил на ръца пръца
  ръца пръца
  Рейтинг: 785 Разстроено

  аре недей, моля те! беги обратно в кочинката!

  птицата може да се влюби в риба, но къде ще живеят...
 96. 96 Профил на Stream
  Stream
  Рейтинг: 1316 Неутрално

  До коментар [#84] от "сидер":

  За тебе е валидна следната поговорка:

  "Прост та му е лесно!"

  Хитростта пречи на мисълта!
 97. 97 Профил на Makc
  Makc
  Рейтинг: 479 Неутрално

  До коментар [#95] от "ръца пръца":

  Ръца пръца, стига скърца
  в огледало погледни и храчката хвърли

 98. 98 Профил на Stream
  Stream
  Рейтинг: 1316 Весело

  До коментар [#84] от "сидер":

  Не хи, хи а Фи, фи!

  Както в онзи виц за проститутките!

  Хитростта пречи на мисълта!
 99. 99 Профил на Чардо
  Чардо
  Рейтинг: 1316 Гневно

  "" Делян Пеевски: Мога да помогна на държавата си ""
  ============================

  НАГЛЕЦ !
  Само като изчезнеш от Родината ни еничарино
  ще помогнеш !

  Вярвам, Господи, помогни на моето неверие! Марко гл.IХ,ст.24
 100. 100 Профил на captainFill
  captainFill
  Рейтинг: 785 Любопитно

  "Той не е видял нищо от моите действия, за да може да съди. Нека президентът да види как работя и от позицията си на държавен глава да прецени дали е правилно или грешно това назначение"
  Ами назначете мен тогава, гледайте ме 2-3 години как работя и тогава преценете - но ще видите, че за това време дълбоко съм се окопал, имам компромати за всички и съм ви хванал финансово за гушата и не можете да ме свалите.

  Андрей Пионтковский: "Путинизм – это высшая и заключительная стадия бандитского капитализма в России".
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK