Над 20 000 се събраха на третия протест в София, завършиха с "до утре" (хронология)

Протестиращите днес са поне 20 000, твърдят присъстващи.

© Велислава Попова

Протестиращите днес са поне 20 000, твърдят присъстващи.След като две поредни вечери хиляди души изпълниха площада пред Министерски съвет и преминаха през основни булеварди в София, днес отново се очаква масов протест в столицата, а и в други големи градове в страната.


Протестите възникнаха срещу избирането на депутата от ДПС Делян Пеевски за шеф на Държавна агенция "Национална сигурност". Недоволството обаче не стихна, след като той излезе с писмо, че е готов да приеме решение на парламента, с което да се отмени избирането му. Премиерът Пламен Орешарски пък заяви, че приема заявлението на Пеевски и ще посочи нов шеф на ДАНС.


Очаква се, че днес на протестите ще присъстват още повече хора. И тази вечер екип на "Дневник" ще отразява протеста в София и ще разказва какво се случва в реално време.
Около 23:30 - Волен Сидеров влезе в конфликт с екип на "Канал 3". Пред сградата на Народното събрание той крещеше срещу камерите - "Защо лъжете? Защо лъжете вашата телевизия?"


Малко след това той отиде да пита полицаите, които пазят сградата на Народното събрание защо не го защитават и да се оплаква, че бил нападан от пияни хора. След това Сидеров мина зад загражденията, за да продължи да търси отговорност от полицаите защо не е пазен. Лидерът на "Атака" е придружен от група мъже с бръснати глави.


В момента около парламента има не повече от 200 души, разпръснати, предаде репортер на "Дневник". (Репортаж от изявата на Сидеров пред Народното събрание - четете тук).


23.05 ч. Протестът приключи с аплодисменти и "Всеки ден ще е така до победата". Не повече от 200 души остават пред Народното събрание, но без скандирания.


22.57 ч. След няколко минути скандирания и изпяването на химна, протестиращите се оттеглят с обещанието "Утре пак!" и аплодисменти. Някои от тях отиват към жълтите павета, а други се разотиват на групи.


22.46 ч. Подобно на миналата вечер хиляди протестиращи се събраха и пред централата на "Атака" с обидни скандирания срещу партията и лидера ѝ Волен Сидеров. Пред входа на централата са застанали три редици служители от полицията и жандармерията. Някои от протестиращите запалиха димки.


22.27 ч. Част от протестиращите отново са застанали пред Министерски съвет, докато други са се събрали пред ДПС. Постепенно хората се разпръскват, но и в момента остават към 5000, които са все така шумни. На моменти се чуват гърмежи от пиратки, но като цяло протестът остава спокоен и добронамерен.


21.59 ч. Протестиращите вече са на "Позитано" и се събират пред централата на БСП. Момче раздава свещи "Ей така, за Бог да прости", казва, че са дали около 1600 броя. Броят на демонстрантите не намалява и остават все така шумни. Пред централата на БСП подскачат на "Кой не скача е червен". Полицията е в двойна жива верига пред "Позитано" 20.


21.51 ч. Протестът се свижи по посока "Св. Неделя". Скандиранията продължават да са "Червени боклуци" и "Оставка". Протестиращи пеят химна, като някои от тях споделят в социалните мрежи, че бул. "Витоша" кънти.


21.41 ч. Част от протестиращите блокират кръстовището между "Витоша" и "Патриарх Евтимий". Колите се изтеглят на заден ход, а други полицаи отбиват идващите.


21.21 ч. Протестиращите вече са пред НДК. Според някои от тях хора продължават да се движат между Софийския университет до Орлов мост и към Националния дворец на културата. Докато протестът минаваше по бул. "Евлоги и Христо Георгиеви", хора излизаха по прозорците, за да подкрепят демонстрацията. "Прекалено сме интелигентни, за да ни управлявате", гласи един от плакатите.


Пеперуда също се включи в протеста. Останала на ръката на мъжа по голяма част от пътя на демонстрацията.

© Станислава Качаунова

Пеперуда също се включи в протеста. Останала на ръката на мъжа по голяма част от пътя на демонстрацията.


21.16 ч. Докато основната част от протеста се предвижва към НДК към стотина души са останали пред парламента, като няколко от тях са седнали на столчета на пътното платно. Те настояват за промени в изборния кодекс.


20.47 ч. И още плакати: "Фрустрирани, трябва да сте гузни", "Харесва ли ви седенката, г-н Орешарски". Скандиранията "Оставка" и "Червени боклуци" на протестиращите, които се движат по бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" се чуват до успоредния бул "Васил Левски".


В Брюксел отново се събраха българи в протест срещу мафията

© Капитал

В Брюксел отново се събраха българи в протест срещу мафията


20.36 ч. Докато хилядната демострация в София продължава от Орлов мост към НДК, външният министър Кристиан Вигенин коментира протестите в профила си във Facebook.


"Ако хората на площадите можеха да разберат, че правителството на Орешарски е техният най-силен съюзник в тежката битка за реална демокрация... Оставка сега означава ново безвремие, избори при същите правила, ново обсебване на държавата от мафията, да не говорим за икономическата и социална цена. Пеевски начело на ДАНС беше грешка, която бързо ще бъде поправена, защото това правителство слуша и чува хората!", написа той


20.20 ч. Протестиращите се отправят към Орлов мост.


По пътя към парламента

© Велислава Попова

По пътя към парламента


19.55 ч. Първите редици на протестиращите вече пристигнаха пред Народното събрание. Те коментират колко повече хора са се събрали на третия ден от протестите и как ще идват всеки ден. Настроението сред повечето от тях е приповдигнато и радостно.


Някои от демонстрантите отново се обръщат към студиото на ТВ7 и скандират срещу телевизията и собствениците ѝ.


Танци на протеста

© Велислава Попова

Танци на протеста


19.48 ч. Около 15 000 души са протестиращите в София, в района на Министерския съвет, съобщиха от пресцентъра на МВР. Министерството на вътрешните работи е създало организация за обезпечаване сигурността на гражданите. С охраната са ангажирани служители на СДВР и Специализирани полицейски сили. Към момента не са регистрирани инциденти или нарушения на обществения ред, предадоха още от МВР.


Според присъстващи на протеста хората са вече над 20 000 хиляди.


19.30 ч. Протестът се отправя към Народното събрание. Пак има тъпан, който дава ритъм на протеста, както мотор. Събралите се са все по-шумни. "Исус не обича корупцията", "Кремълски подлоги, тука е Европа", "Костов не би позволил този резил", гласят част от плакатите".


Над 20 000 се събраха на третия протест в София, завършиха с "до утре" (хронология)

© Дневник


19.27 ч. Пред Министерски съвет се появиха поне три групи млади мъже с бръснати глави и облечени в тъмно, които приличат на "хора от агитките", съобщи читател на "Дневник", който изпрати и снимки. Те стоят отстрани на протестиращите, като е очевидно, че не участват в протеста.


Над 20 000 се събраха на третия протест в София, завършиха с "до утре" (хронология)

© Дневник


19.23 ч. "Защо работодателите не освободят служителите си и всички да са на протест още от утре сутринта в 9 ч.", каза мъж, който работи в инвестиционна компания.


"С този мирен протест може да протестираме 20 години. Тези хора нямат достойнство. Трябва утре да излязат всички. Да затворят банки, фирми - всички тук от сутринта на улицата", казва и момче на велосипед на приятеля си.


Пред БНБ

© Велислава Попова

Пред БНБ


19.16 ч. Към 19 ч. на площада пред Министерски съвет прозвуча химна на България, което развълнува много от протестиращите. Събралите се хора вече изглеждат повече, отколкото предишните два дни.


Георги Кадиев дойде на протеста

© Велислава Попова

Георги Кадиев дойде на протеста


19.06 ч. На протеста се появи и депутатът от БСП Георги Кадиев (той беше един от тримата от левицата, които не гласуваха за избирането на Делян Пеевски за шеф на ДАНС). Когато минаваше край фонтана пред Президентството, някой хора, които го забелязаха, го освиркаха, чуха се два вика "Браво", а няколко човека го поздравиха.


"На площада съм. Искам да разбера дали сме с хората или срещу тях. Нормални хора, искащи нормална държава. Не искам спирала от нови избори. Искам шанс за това правителство. Затова съм тук, за да говорим с хората", написа той в профила си във Facebook.


Над 20 000 се събраха на третия протест в София, завършиха с "до утре" (хронология)

© Велислава Попова


19.00 ч. Хората на протеста обсъждат, че очакват да видят какво ще стане следващата седмица. "Докато стане тук сме!", подчертават те. Две момчета и момиче обсъждат, че може би утре протестът трябва да бъде в 14 ч. - часът на срещата, обявена от Орешарски, с представители на протестиращите и на неправителствените организации, подписали петицията срещу назначаването на Делян Пеевски за председател на ДАНС.18.46 ч. Настроението на е все така приповдигнато на третия ден от протестите. Плакатите отново са разнообразни: "Хайде да разваляме седенката" (по думите на премиера Орешарски от учителските протести по време на тройната коалиция, когато той беше министър на финансите); "Корпоративна банда" с ликовете на Делян Пеевски, Бойко Борисов, Цветан Цветанов, Сергей Станишев, Пламен Орешарски и други главни политически лица; "Не гоним туй (снимка на Пеевски), за да дойде това (снимка на Искра Фидосова)


В неделя в 14 ч. се проведе протест пред българското посолство в Лондов против кабинета и олигархията

© Красимира Бялкова

В неделя в 14 ч. се проведе протест пред българското посолство в Лондов против кабинета и олигархията


18.37 ч. Минути след официалния час на протеста хората вече са хиляди. Скандиранията отново са: "Оставка", "Мафия", "Червени боклуци".


18.21 ч. Стотици хора вече изпълват площада пред Министерски съвет. Те отново носят български флагове и плакати. На отказа на премиера да подаде оставка и за предложението му от последния час да се срещне в понеделник с протестиращите, част от хората попитаха шеговито как премиерския кабинет ще събере хиляди. Други го поканиха той да отиде при тях - и без друго са пред Министерски съвет.


Част от протестиращите днес пред българското посолство в Лондон

© Красимира Бялкова

Част от протестиращите днес пред българското посолство в Лондон


Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (415)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на izabell
  izabell
  Рейтинг: 1358 Неутрално
 2. 2 Профил на Чарли Мишкин
  Чарли Мишкин
  Рейтинг: 2250 Гневно

  Долу правителството!
  ОСТАВКА.

  Путин kiss май ЕС! ----- wwww . ДЕНьГИ .ru.net :-)
 3. 3 Профил на Радойчо
  Радойчо
  Рейтинг: 528 Неутрално

  Липсата на футболните агитки е доста показателна.

  Пред боговете и фактите мълчат.
 4. 4 Профил на Freedom of Speech
  Freedom of Speech
  Рейтинг: 660 Неутрално

  Те престъпниците в момента са в телевизиите и дават интервюта.
  Сержиньо в бТВ, Цецко в Нова...
  Единият вика: мафията от БСП, а другият: мафията от ГЕРБ.
  Невероятно лицемерие!!!

  Езикът е машина и не бива да се допуска пружините й да скърцат.
 5. 5 Профил на kokobo
  kokobo
  Рейтинг: 497 Неутрално

  Днес сме още повече. Браво . ОСТАВКА

  Публикувано през m.dnevnik.bg

 6. 6 Профил на julesta
  julesta
  Рейтинг: 561 Неутрално
 7. 7 Профил на tolex
  tolex
  Рейтинг: 644 Неутрално

  Да викнем дружно: ДОСВИДАНИЯ СЕРГЕЙ!

 8. 8 Профил на lz2
  lz2
  Рейтинг: 1611 Неутрално

  ООООООСТААААААВКАААААААА!

  ПравописА е поле за изява на неграмотните!
 9. 9 Профил на 100 Рублей за Доллар
  100 Рублей за Доллар
  Рейтинг: 1085 Весело

  Орешарски да излиза на площада, не да кани преговарящи утре!

  Жуеш нагло ть1 хамон... Ах, как видно что шпион...!
 10. 10 Профил на tolex
  tolex
  Рейтинг: 644 Неутрално

  Оставката е единственото правилно решение в момента. Ако Орешарски изпревари Станишев, ще е малко по-привидно правилно. Аман от закъснели решения!

  ОСТАВКА, ОСТАВКА, ОСТАВКА...

  ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ В ЗАТВОРА.

 11. 11 Профил на Танас
  Танас
  Рейтинг: 1366 Гневно

  ОСТАВКА ! Поправка в Изборния кодекс и нови избори.

  Цацарoff - Оставка ! >:-)
 12. 12 Профил на heatseeker
  heatseeker
  Рейтинг: 1366 Весело

  Поздрав от протестираща Варна към протестиращата столица и вбесената България!!!

  http://www.youtube.com/watch?v=kjEHu2N33DY

  Свобода за Надежда Савченко!
 13. 13 Профил на kasko
  kasko
  Рейтинг: 733 Неутрално

  До коментар [#7] от "tolex":

  Той не е никакъв кадровик , по-добре "Довиждане Моника"...

  Колективното вземане на решение налага споделяне на колективна отговорност.
 14. 14 Профил на Bednqka- в доброзорна отпуска !
  Bednqka- в доброзорна отпуска !
  Рейтинг: 446 Любопитно

  Кога му идва "АКЪЛА" на човека!!! Или като бяга или като се осире!!! Че и тази работа същата!!! От трън та на мушлула!!

  На прикрит комунист и неосъзнат шовенист, вяра да нямаш!!!
 15. 15 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 2230 Неутрално

  До коментар [#3] от "Радойчо":

  Глупости. Феновете в момента са повече от зимата. Аре без клишета..

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 16. 16 Профил на Schliwobeatz
  Schliwobeatz
  Рейтинг: 442 Неутрално

  ДА СЕ ПРОТЕСТИРА НЕ ДО ОСТАВКА, А ДО РАЗПУСКАНЕ НА БСП!!!

 17. 17 Профил на TAC
  TAC
  Рейтинг: 679 Неутрално

  Оставка,нови избори,о'к.Обаче вдясно нищо не се случва.И пак същия въпрос - за кого ще гласуваме?!
  Патова ситуация!

  rock n' roll is king!
 18. 18 Профил на stasi666
  stasi666
  Рейтинг: 442 Неутрално

  БСП никога не е сдавало властта заради протести

 19. 19 Профил на ban
  ban
  Рейтинг: 671 Весело

  [quote#6:"julesta"]оставкаа![/quote]
  бравос, и затова улезна за сефте у форума!
  И какво ще ти помогне на теб това!
  Да не би да си от герберската администрация, и да са почнали съкращения и промени!

 20. 20 Профил на zabejko
  zabejko
  Рейтинг: 551 Неутрално

  т.нар. политически партии не могат да направят правителство, следователно трябва да се търси друг начин за съставяне на правителство !

  veni vidi fugi
 21. 21 Профил на greenhrast
  greenhrast
  Рейтинг: 1423 Любопитно

  Малиий Станишеф как се е изпедепсал... върти, суче... лъже, маже... да му завиди човек като го слуша по бТВто...

 22. 22 Профил на Защотака?
  Защотака?
  Рейтинг: 334 Неутрално

  Съжалявам тези единици протестиращи, които са като цяло срещу статуквото и срещу политическата олигархия. Ще бъдат употребени от същите, срещи, които протестират.
  Протеста е добър, когато задава пътят на правителството. Но е лош, ако се иска просто да се сменят едните с другите, което всъщност, ще стане ако се отиде към нови избори със същите правила и със същите лица.

  Публикувано през m.dnevnik.bg

  Честита ви новата "1984"-та
 23. 23 Профил на ban
  ban
  Рейтинг: 671 Весело

  [quote#16:"Schliwobeatz"]РАЗПУСКНЕ НА БСП!!![/quote]
  ха, ново двайсе, ами то СДС-то се саморазпусна, защо не и БСП-то, остава ГЕРБ!

 24. 24 Профил на BlueWater
  BlueWater
  Рейтинг: 1071 Весело

  Орешарски и цялото правителство да подадат оставки!

  Всички партии в парламмента да върнат предложен им нов мандат за съставяне на правителство и президента да насрочи нови избори!

 25. 25 Профил на cinik
  cinik
  Рейтинг: 2540 Неутрално

  Аз днес не съм на вахта. Да ме заменят за малко тези, си почиваха и на изборите, та сега други трябва да им метат произведението с десеторни усилия. Говоря за вечните рецидивисти гъбарите, дървените философи, които "не се интересуват от политика", едрата по брой прослойка от дребнен софийски еснаф около министерства и агенции, за когото му е "се ено на когоч' требе ъ се изкихваш, бате, за ъ земеш държавната поръчка". И най-паче гастарбайтерите в София - малоумници, които за 10 години гурбет в столицата нито си смениха адреса в личната карта, нито прежалиха 30 минути да подадат заявление за гласуване по настоящ адрес в общината. Особено когато изрусената простакиня му е поставила по-важни семейни задачи, като например да измие колата на автомивка и да отиде да напазарува от Метро.

  Гербаджийски корумпари, посрамихте България! Приравнихте ни с банановите републики!
 26. 26 Профил на Bednqka- в доброзорна отпуска !
  Bednqka- в доброзорна отпуска !
  Рейтинг: 446 Весело

  "Атаката на Гейберите" или "Гейберите отвръщат на удара"

  На прикрит комунист и неосъзнат шовенист, вяра да нямаш!!!
 27. 27 Профил на За да останат ХОРА в България.
  За да останат ХОРА в България.
  Рейтинг: 714 Неутрално

  Малоумника сеГЕЙ се самоубива в момента по БТВ..

 28. 28 Профил на ban
  ban
  Рейтинг: 671 Неутрално

  [quote#22:"Защотака?"]Протеста е добър, когато задава пътят на правителството.[/quote]
  Там е работата, че никой няма и идея какво да се прави! Вземи един микрофон и питай протестиращите, примерно за зелената енергия, едва ли ще чуеш два еднакви отговора, или пък за пушенето, направо скандал ще стане! А някои тук искат пряка демокрация!

 29. 29 Профил на За да останат ХОРА в България.
  За да останат ХОРА в България.
  Рейтинг: 714 Неутрално

  Имат още 1 седмица управление.. толкова..

 30. 30 Профил на streetz
  streetz
  Рейтинг: 225 Гневно

  Глупави безотговорни некадърници. Като се върне Тиквата на власт ще сте и безработни, и гладни. Тогава искам пак да ви видя пред Парламента да подскачате и да се молите за милостиня от благодетеля си.

 31. 31 Профил на За да останат ХОРА в България.
  За да останат ХОРА в България.
  Рейтинг: 714 Неутрално

  [quote#30:"streetz"]

  Глупави безотговорни некадърници. Като се върне Тиквата на власт ще сте и безработни, и гладни. [/quote]
  глупак... !!!

 32. 32 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 2230 Неутрално

  До коментар [#30] от "streetz":

  За теб алтгернативите са гербави или милиционери ли бе?

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 33. 33 Профил на izabell
  izabell
  Рейтинг: 1358 Неутрално

  Мама е най-добрата а Тате е най-силен.

 34. 34 Профил на Марко
  Марко
  Рейтинг: 577 Неутрално

  Изборът е прост. Оставка днес. Или утре, ама след бой!

  Не съм магаре;-)
 35. 35 Профил на vuzmutena
  vuzmutena
  Рейтинг: 442 Гневно

  По-вероятно да окъпят всичко в кръв (да си спомним атентата в Св.неделя на 16 април) отколкото да пуснат кокала. Знаят добре, че сега махнат ли се - няма връщане... а те власт не дават, защото доблест нямат. Ще чуваме всякакви безмозъчни увъртания, за да обяснят, че власт няма да сдадат... освен ако ние не ги накараме

 36. 36 Профил на Танас
  Танас
  Рейтинг: 1366 Весело

  [quote#21:"greenhrast"]Малиий Станишеф как се е изпедепсал... върти, суче... лъже, маже... да му завиди човек като го слуша по бТВто...[/quote]

  Видях го и затова от време на време хвърлям по едно оче за да видя какво ново са изучили от гьонсуратлъка то това си е Школа не се става лесно а на дрОгарете много им се удава.

  Цацарoff - Оставка ! >:-)
 37. 37 Профил на ban
  ban
  Рейтинг: 671 Весело

  [quote#32:"Тони!"]За теб алтгернативите са гербави или [/quote]
  А не бе Костов. ще се върне на бял кон! Де го, не се вижда нещо!

 38. 38 Профил на Милош
  Милош
  Рейтинг: 435 Неутрално

  Писачите...хайде на протеста! После пак ще пишем.

 39. 39 Профил на marquis
  marquis
  Рейтинг: 605 Неутрално

  Диагнозата е следната:
  1. Назряло е време нов договор между Държавата и гражданите(суверена) - нарича се Конституция.
  Ако това не се разбере от сегашните или бъдещите управляващи - протестите ще обхванат цялото общество с непредвидими последици на фона на кризата в Света.
  2. Конституцията трябва да забрани етнически партии и да съхранява Християнските и европейските ценности.
  3. Властта(адм.) трябва да се даде на отговорен Президент, а законодателната на семпъл сенат(100).
  4. Избирателно право или - задължително упражнявано от всички над определена възраст, или ограничено по ценз, имот, военна служба и трудова активност.
  ...

  "Vernunft wird unsinn, wohltat plage."
 40. 40 Профил на Марко
  Марко
  Рейтинг: 577 Неутрално

  [quote#22:"Защотака?"]Протеста е добър, когато задава пътят на правителството. [/quote]
  Глупости, какъв път да задаваш на правителство, което още с първите си актове безпардонно демонстрира намерението си окончателно да слее държавата и мафията?
  При такова правителство протестът може да бъде добър само по един начин - като го измете от политическата сцена!

  Не съм магаре;-)
 41. 41 Профил на Bednqka- в доброзорна отпуска !
  Bednqka- в доброзорна отпуска !
  Рейтинг: 446 Любопитно

  "Гладни Гейбери просо сънуват"

  На прикрит комунист и неосъзнат шовенист, вяра да нямаш!!!
 42. 42 Профил на Фанатизиран костовак-параноик
  Фанатизиран костовак-параноик
  Рейтинг: 8 Неутрално

  То се търпи, търпи, ама нема накъде вече. Като опре ножа до кокала българския народ се надига и омита всичко.
  Предизвикват се платени лумпенски протести през февруари - народът търпи. Манипулират се избори от прокуратура, капути и мафиоти - народът търпи. Купуват се цигански гласове - народът търпи. Гласуват за некой а ги управляват избрани от турци, цигани и пенсионери-комунисти - народът търпи. Но издигането на свинята Пеевски за шеф на ДАНС преля чашата.
  Сега ще усетят народния гняв. Гражданите нема да се спрат докато не получат нови избори, където още по-категорично, масово и недвусмислено да покажат кой искат да ги управлява, че последния път много и не разбраха или се правят на неразбрали. На новите избори народът ще прати в историята червените боклуци и псевдонационалистите, където изпрати и седерастките секти!

 43. 43 Профил на streetz
  streetz
  Рейтинг: 225 Неутрално

  До коментар [#32] от "Тони!":
  Аз алтернатива не виждам в момента. Виждам само малоумници с много свободно време да блокират улиците. Като почнете да се самозапалвате, както направиха хората за да свалят Боко Тиквата - тогава ще ви призная за истински протеста.

 44. 44 Профил на borko_to
  borko_to
  Рейтинг: 529 Неутрално

  то ако ги питаш, половината ще са гласували за ГЕРБ, другите за БСП - ама протести да има...

  Правите дървета в гората, първи се отсичат!
 45. 45 Профил на Защотака?
  Защотака?
  Рейтинг: 334 Неутрално

  До коментар [#16] от "Schliwobeatz":

  Направо забранете всички партии без ГЕРБ и идеално, ще се впишете в герберунфелската представа за демокрация.

  Честита ви новата "1984"-та
 46. 46 Профил на bylgarche
  bylgarche
  Рейтинг: 388 Весело

  Не гоним туй (снимка на Пеевски), за да дойде това (снимка на Искра Фидосова)

 47. 47 Профил на ban
  ban
  Рейтинг: 671 Весело

  [quote#42:"Фанатизиран костовак-параноик"]през февруари[/quote]
  верно си фанатизиран, забрави да добавиш, че комунистическите фирми ЧЕЗ и др. надписват и яко сметките за ток, който иначе е най-евтиния в европа!

 48. 48 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 2230 Неутрално

  До коментар [#37] от "ban":

  Изстрел в нищото... Комуноидна история. Бегай да направиш контра протест, а?

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 49. 49 Профил на Богомил Харманджиев
  Богомил Харманджиев
  Рейтинг: 474 Неутрално

  България се променя към добро-поставят се основите на активно гражданско общество от млади интелигентни хора,които не искат да емигрират и личности като Деян Пеевски да решават съдбините им.

 50. 50 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 2230 Неутрално

  До коментар [#43] от "streetz":

  Виж, това че ТИ не виждаш алтернатива е функция на ограничен личен избор. За което никой не ти е виновен - ти ако нямаш алтернатива, аз имам. Нещо неясно?

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 51. 51 Профил на Калояна
  Калояна
  Рейтинг: 388 Неутрално

  Хубаво е да има нови избори, но не с избирателна активност 20-30% в големите градове и 50-60% в малките и по селата, където хората лесно се поддават на натиск. При едни нови избори трябва да има поне 70-80% активност в големите градове, за да има съществена промяна в парламентарното присъствие на партиите.

 52. 52 Профил на cremers
  cremers
  Рейтинг: 442 Неутрално

  Евала на Орешарски и Станишев, че не се уплашиха! Никаква оставка, борба докрай, за да се върне държавата на гражданите! Оставка подават само страхливи престъпници като Бойко!

 53. 53 Профил на roooster
  roooster
  Рейтинг: 388 Неутрално

  Ако допуснем бсп и дпс на власт, всичко друго губи смисъл.

 54. 54 Профил на bibian
  bibian
  Рейтинг: 714 Неутрално

  БРАВО БЪЛГАРИ, гордеете ме, както би казал свинчо мамин златен. Вие днес спасявате крехката българска демокрация, нито повече, нито по-малко.

  Прекалено далече съм, за да дойда на площада, но увеличих постовете си тук колчем имам 5 свободни минути в знак на солидарност. Като един от хилядите най-големи "чуждестранни" инвеститор съм с вас.

  Постоянно ни се внушава, колко необразовани били младите в БГ, но пък изпита по смелост и съвест е издържан и само това има значение.

  以其终不自为大,故能成其大。~~ 老子
 55. 55 Профил на ban
  ban
  Рейтинг: 671 Весело

  [quote#48:"Тони!"]Бегай да направиш контра протест, а?[/quote]
  По повод на протестите мога да ти кажа, че във Франция така ги принудиха да легализират гейбраковете! Оказа се, че само тази кауза може да събере милиони протестиращи!

 56. 56 Профил на cremers
  cremers
  Рейтинг: 442 Неутрално

  И какви избори искате господа, след като преди само месец имаше избори, а новото правителство е на няма и 3 седмици? Смешна работа.

 57. 57 Профил на Schliwobeatz
  Schliwobeatz
  Рейтинг: 442 Неутрално

  До коментар [#45] от "Защотака?":

  Дришльо, кой ти каза, че съм гербер?! Нещастник, да ти еба путката майчина, да ти еба!

 58. 58 Профил на Лелка
  Лелка
  Рейтинг: 1035 Весело

  Пу,днес окъснях,ама да сте умни и разсъдливи тук у форума,а леля ви пак е на площада.Ама стига сте тропкали по бутонките,хайде и вий..

 59. 59 Профил на murttle
  murttle
  Рейтинг: 870 Неутрално

  До коментар [#22] от "Защотака?":

  Изобщо не са единици такива протестиращи, недей да манипулираш.
  И къде си видял протест, който да задава път? Протестът е, за да изрази несъгласие. Път се задава на избори. Като не случиш веднъж, опитваш пак, докато стане.

 60. 60 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 2230 Неутрално

  До коментар [#55] от "ban":

  Виж, сексуалната ти ориентация не ме интересува, моля те, тук не е лексикон.

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 61. 61 Профил на borko_to
  borko_to
  Рейтинг: 529 Неутрално

  [quote#49:"bogomilok"]България се променя към добро-поставят се основите на активно гражданско общество от млади интелигентни хора[/quote]

  Това трябваше да стане на 12/05 - такива сбирания на площадите не водят до нищо....комунистически рефлекс, че като видиш опашка се нареждаш и ти, зер се раздава нещо или вносни или дефицитно..

  Правите дървета в гората, първи се отсичат!
 62. 62 Профил на Арон
  Арон
  Рейтинг: 1366 Весело

  До коментар [#58] от "Лелка":
  Едните мутри организираха едни протести, сега са другите наред..тц..тц.. Как да вярваме на комунистите, че не са от другата мафия? Е..кой трябва да ни управлява? Кой? Кой е достойният? Освен мен, Бойко Велики, разбира се

 63. 63 Профил на streetz
  streetz
  Рейтинг: 225 Неутрално

  До коментар [#50] от "Тони!":

  Е кажи да я чуем тая алтернатива де Че аз телевизия не гледам, вестници не чета - разчитам само на това, което виждам да се случва около мен и което се отразява пряко върху мен. Та кажи да я чуя тая алтернатива, защото явно не е особено популярна

 64. 64 Профил на Димитър Димитров
  Димитър Димитров
  Рейтинг: 576 Неутрално

  Където има комунисти нищо добро няма за народа. Нека си ходят и никога не се връщат.

  Ниската интелигентност и мързела водят до болеста "Комунизъм" / Сляпо подчинение и преклонение към митични същества и събития описани от заразно болните/
 65. 65 Профил на bibian
  bibian
  Рейтинг: 714 Неутрално

  [quote#45:"Защотака?"]Направо забранете всички партии без ГЕРБ и идеално, ще се впишете в герберунфелската представа за демокрация.[/quote]

  Какъв е смисълът, след като ГЕРБ ги бие по всички избори наред? Не пречат. Виж, коалициите трябва да се обявяват ПРЕДИ изборите и да са забранени след тях.

  Новио избори са винаги по-евтини от вредите нанесени от безпринципни коалиции.


  以其终不自为大,故能成其大。~~ 老子
 66. 66 Профил на Защотака?
  Защотака?
  Рейтинг: 334 Неутрално

  До коментар [#30] от "streetz
  Добре е, че не са повече от пет хиляди. БТВ се чуди от кой близък ъгъл да ги покаже. А репортерката се пени, че било нещо невиждано.

  Честита ви новата "1984"-та
 67. 67 Профил на mimeto71
  mimeto71
  Рейтинг: 388 Неутрално

  Да се махат!Тук провокаторите ще ми разправят,че нямало алтернатива,ами ще се намери.Тези вън!

 68. 68 Профил на vuzmutena
  vuzmutena
  Рейтинг: 442 Неутрално

  До cremers уважаеми другарю, не си заравяйте главата в пясъка, хиляди искат червените фесове и юруш да се махат, а те ръфат кокала и ръмжат. Не забравяйте, че Б.Б. разбра улицата, ама комунистите както ринаги от нищо не разбират - ти ги плюеш, те казват, че дъжд ги вали, съвест нямат

 69. 69 Профил на svoboden
  svoboden
  Рейтинг: 2020 Неутрално

  Във връзка с протестите полицията затваря почти всички улици в центъра на София, особено тези които са Юг-Север. Започвам да си мисля, че го правят нарочно за да противопоставят гражданите, които не протестират на протестиращите!

 70. 70 Профил на the_flea
  the_flea
  Рейтинг: 1308 Неутрално

  Ларгото е било толкова пълно само през 2007 по време на Учителската стачка. И пак заради Орешарски.....

  Истината НЕ Е въпрос на гледна точка! Истината е истинна! А е А!
 71. 71 Профил на ИНВЕСТИТОР
  ИНВЕСТИТОР
  Рейтинг: 761 Гневно

  Прутестъ ше изритъ мизерниците дету заграбихъ власта на ГОСПОДИН БОЙКО БОРИСОВ Сички треба дъ искът даваниту на власта на единствения дету ше управи дръжавата ГОСПОДИН БОЙКО БОРИСОВ знае как дъ наритъ комунягите и техните слуги бездарнити мизерници Вън комунягити ут парламентъ и провителствуту Ши запомнити как са кръде влас ут пубедителитиj

 72. 72 Профил на Пламен Джапаров
  Пламен Джапаров
  Рейтинг: 459 Неутрално

  Ами протестирайте, като дойде пак ГЕРБ ние, които имаме непоносимост към тях, пък ще протестираме тогава. И така до безкрай.

 73. 73 Профил на Защотака?
  Защотака?
  Рейтинг: 334 Неутрално

  До коментар [#59] от "murttle":

  Добре е, ако повечето са такива. Искат нов изборен закон, каквото искам и аз. Тогава, кои скандират за оставка, защото това би било шизофрения.
  Герберунгерската представа, явно е такава, като твоята, но изборите са си избори, а чрез стачки се коригира насоките на властта.

  Честита ви новата "1984"-та
 74. 74 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 2230 Неутрално

  До коментар [#63] от "streetz":

  Ама на алтернативата основната характеристика популярноста ли е? Тогава да избираме Азис и да се свършва?

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 75. 75 Профил на zmii4e
  zmii4e
  Рейтинг: 660 Неутрално

  Протеста беше справедлив , правителството реши да си създаде Франкещайн за да смаже байко и цецко , народа изригна с пълно право , сега е ред на герб да пуснат агитките , което предполагам и ще стане .

  “Кучето гледа пръчката, а лъвът — онзи, който я хвърля” аз гледам и тримата ...
 76. 76 Профил на cremers
  cremers
  Рейтинг: 442 Неутрално

  До коментар [#68] от "vuzmutena":

  В момента има война между мафията (Герб) и народа. На война като на война, битка докрай. Не можете да ни уплашите.

 77. 77 Профил на vuzmutena
  vuzmutena
  Рейтинг: 442 Неутрално

  Ами скъпи комунисти, живейте обрязани, в страна с цигански биваци, задимен от цигари, плащащ на циганите и турците, със свине на важните кадрови позиции, ние на площада не искаме това, вън това правителство!!!!!!!

 78. 78 Профил на Нефертити
  Нефертити
  Рейтинг: 1655 Неутрално

  Оставка! Веднага!

  Предразсъдъците са за ограничените.
 79. 79 Профил на Лелка
  Лелка
  Рейтинг: 1035 Весело

  До коментар [#62] от "Култура ми Бойко":
  [quote#62:"Култура ми Бойко"]Как да вярваме на комунистите, че не са от другата мафия? Е..кой трябва да ни управлява? Кой? Кой е достойният? Освен мен, Бойко Велики, разбира се [/quote]
  На комунист вярвам само след подпис на патолог за подтвъден летален изход..
  А инак,мойта ведра синя душа си знае,че и сто пъти повторена една лъжа,пак си остава лъжа.Сините,истинските десни,ще се нразумят и обединят.Ще има за кого да се гласува.Е,супер претенциозните пак няма да са доволни,но мършички всякакви.Бегам,че децата ми са вече на мегданя..

 80. 80 Профил на cremers
  cremers
  Рейтинг: 442 Неутрално

  Кой от вас би посмял да стане шеф на Данс и да се занимава с най-мръсната възможна работа? Явно единственият съгласил се ненормалник е бил Пеевски, сега дано да се намери друг такъв който да поведе битката с бандата на Бойко и Цецо.

 81. 81 Профил на cremers
  cremers
  Рейтинг: 442 Неутрално

  До коментар [#77] от "vuzmutena":

  Ти живееш в 19 век... турци, цигани, негри, индианци. Радвам се, че родителите ми са ме възпитали като гражданин на света от 21 век. Жалко, че сме толкова изостанало общество.

 82. 82 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 3271 Неутрално

  всички искат оставка с мотив че не сме избрали това правителство,и са прави.обаче ние и патриарха не сме си избирали.какво правим с неговата оставка?лично мен ме интересува кой е шеф на полицията в града ,кой е градски прокурор ...,това са хората от които зависи реда във всеки град и съответно просперитета му.е тях искам да и избирам .почва да омръзва и политика и протести и избори и ....

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 83. 83 Профил на Pow
  Pow
  Рейтинг: 716 Неутрално

  Хахах за няколко месеца такива интриги се разиграха, че ако някой държи авторските права може да ги продаде за милиони. След кадиев, сега чакам и станишев да го играе опозиция... Също да забележат и ахмед доган и волен сидеров да пият заедно узо в Кристал...

  Give a man a mask and he’ll tell you the truth
 84. 84 Профил на znaya
  znaya
  Рейтинг: 609 Неутрално

  Снимката Кадиев на протеста вълнува. Браво!

 85. 85 Профил на http://www.vbox7.com/play:84a74fb2e3
  http://www.vbox7.com/play:84a74fb2e3
  Рейтинг: 659 Неутрално

  [quote#57:"Schliwobeatz"]Дришльо, кой ти каза, че съм гербер?[/quote]
  Не си ,разбира се... ти си обновена мъжка недоебка. чики,чики, баба....ляля-ляля-ляляяяя
  аре ся пред Министерския съвет се измитай -при себеподобните ти.

 86. 86 Профил на Schliwobeatz
  Schliwobeatz
  Рейтинг: 442 Неутрално

  До коментар [#73] от "Защотака?":

  Души кура, бееее, говняр! Мама ти проста!

 87. 87 Профил на Радко - СВОБОДА или РОССИЯ
  Радко - СВОБОДА или РОССИЯ
  Рейтинг: 1032 Неутрално

  До коментар [#79] от "Лелка":

  Б Р А В О ЛЕЛЧЕ , бой по каските на комунистическия чугун . Поздрави .

  Русофилите живеят в ЕС и посмъртно не биха живяли или пратили децата си в Русия. Обаче прoдават България на Русия. Неграмотност и Шизофрения?
 88. 88 Профил на toss koll
  toss koll
  Рейтинг: 388 Гневно

  Смърт за тройната коалиция!! Говеда!

 89. 89 Профил на Schliwobeatz
  Schliwobeatz
  Рейтинг: 442 Неутрално

  [quote#85:"Дива селянка"] чики,чики, баба....ляля-ляля-ляляяяя [/quote]  WTF?

  Селянко, разстрий малко шунката, пий си сока от боровинки и легай да спиш! Д' еба простото животно!

 90. 90 Профил на 4i4e
  4i4e
  Рейтинг: 497 Неутрално

  оставката ще реставрира оня клептоман тиквата,затова не я подкрепям,подкрепям избори догодина с изцяло променено изборно законодателктво

 91. 91 Профил на http://www.vbox7.com/play:84a74fb2e3
  http://www.vbox7.com/play:84a74fb2e3
  Рейтинг: 659 Весело

  До коментар [#89] от "Schliwobeatz":

  Усмихвай се...Утре ще бъде по-зле.До когато това е истина,това ще е Истината.
  Мустьо.

 92. 92 Профил на Варна
  Варна
  Рейтинг: 931 Неутрално

  [quote#42:"Фанатизиран костовак-параноик"]Купуват се цигански гласове - народът търпи. Гласуват за некой а ги управляват избрани от турци, цигани и пенсионери-комунисти - народът търпи[/quote]

  Алооооу, ми че те НАШИТЕ цигани, турци и пенсионерите - комунисти са също "народа" и не е в тях проблема, а в начина (ни) на мислене, липсата на нов морал, на професионализъм и воля за промяна почвайки от себе си... Няма преход от проклетия тоталитаризъм към демокрация без да го постигнем първо в главите си и мисля, че това почва да се случва макар и тъй мъчително и бавно . .

  " Бъдете промяната, която искате да видите в света" М.Ганди
 93. 93 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 3271 Неутрално

  До коментар [#71] от "ИНВЕСТИТОР":не знам в какво инвестираш , ама родителите ти е трябвало повечко да инвестират в теб

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 94. 94 Профил на Schliwobeatz
  Schliwobeatz
  Рейтинг: 442 Неутрално

  До коментар [#91] от "Дива селянка":

  Предавам се! Толкова са неразбираеми писанията ти, че дори не може кротко да си те напсува човек без да бъде тотално дезориентиран.

 95. 95 Профил на http://www.vbox7.com/play:84a74fb2e3
  http://www.vbox7.com/play:84a74fb2e3
  Рейтинг: 659 Любопитно

  До коментар [#94] от "Schliwobeatz":

  ще говоря баааавно и разбирааааааемо;

  Обществото е Изобретило три способа да се държат хората в робство: Насилие, Пари и Свобода. Цялата власт произтича от Народа и никога не се Връща към него.

  Айде сега иди да ти обещаят да превърнат Мечтите Ти в действителност...ХЕ-ХЕ-ХЕ

 96. 96 Профил на Радко - СВОБОДА или РОССИЯ
  Радко - СВОБОДА или РОССИЯ
  Рейтинг: 1032 Неутрално

  До коментар [#2] от "д-р Замен":

  А бе комунист смрадлив ,кога за часове обърна РЕЗБАТА . И срама нямаш ................ знаеш какво има в многоточието .

  Русофилите живеят в ЕС и посмъртно не биха живяли или пратили децата си в Русия. Обаче прoдават България на Русия. Неграмотност и Шизофрения?
 97. 97 Профил на Защотака?
  Защотака?
  Рейтинг: 334 Неутрално

  Ще изпоприпадат от кеф, когато Плевналиев връчи мандата на ДПС, или назначи служебен ГЕРБ 3 да прави нови избори.

  Публикувано през m.dnevnik.bg

  Честита ви новата "1984"-та
 98. 98 Профил на bat_plamen
  bat_plamen
  Рейтинг: 4148 Неутрално

  Поредното доказателство ,че България е все още жива и има наличие на гражданско общество!Напълно подкрепям този протест на хората,а нашите обезумели политици е крайно време да разберат ,че повече не могат безнаказано да се подиграват с народа!

 99. 99 Профил на Чарли Мишкин
  Чарли Мишкин
  Рейтинг: 2250 Любопитно

  До коментар [#96] от "Радко":

  Радко, Радко ма мноо съ бъркаж ба зелски. Язе никога не зъм бил къмуниз.
  Както казва народа: "Простотията не ходи по камъните и дърветата а по хората". Ти си от последните.
  Аз не си крия постовете в този форум и ако можеш да намериш поне един в който да съм защитавал кхмерите го покажи на всички във форума.
  И за да те облекча в смяната и търсенето фуражко-гейБЕРастка ти споделям, че аз винаги съм защитавал само една идея. ДСБ.
  А ти?

  И от тези тежки смени в милицията -изтрещяхте бе хора.

  Путин kiss май ЕС! ----- wwww . ДЕНьГИ .ru.net :-)
 100. 100 Профил на s1lv3r
  s1lv3r
  Рейтинг: 544 Неутрално

  Абе чета и си мисля... Колко човека бяха по протестите когато свалиха Бойко ?! Обявиха ги за платени....
  И днес зам. председателя на комунягите да обяснява как тези сега били купени от ГЕРБ... Как ще купиш ти 20 000 човека... Че и да им платиш да плюят и теб... А Станишката, като го гледах по Бтв, за 2 дни е побелял и измършавял... Бая са му скубали перушината С удоволствие гледам гърчещия се мишок!

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK