Кадиев събира "предадени" социалисти пред "Позитано" 20 да покажат, че не са "червен боклук"

Георги Кадиев

© Красимир Юскеселиев, Капитал

Георги КадиевДепутатът от БСП Георги Кадиев призовава в социалната мрежа "Фейсбук" "членовете на БСП и онези леви избиратели, които се чувстват смазани и предадени", да се съберат тази вечер пред централата на партията на "Позитано" 20 и да покажат, че не са "червен боклук" и не са "мафията".


"Вече няма значение дали Станишев е подал оставка. Той загуби партията, когато загуби каузата. Няма значение и Национален съвет, пленуми, конгреси - това са процедури. Когато хиляди хора крещят "Червени боклуци" и "Мафия", значение вече има само едно. Да покажеш, че не си червен боклук, не си мафия. Че не си част от задкулисието. Че си част от онази България, която иска честност и почтеност в политиката", написа в профила си Кадиев, който пак там в събота поиска оставката на лидера Сергей Станишев.


"Затова призовавам всички хора от БСП, които ги боли, които не искат да се срамуват, които пазят в сърцето си пламъка на лявата идея. Да се съберем довечера в 19:00 пред "Позитано" 20. Без кордон полицаи, без страх и срам. Да покажем, че имаме характер и гръбнак и пазим каузите си", зове още Кадиев.
"Промяната в БСП започва от нас, не от пленуми и конгреси. Ние сме БСП, ние сме България", завършва депутатът. А реакциите отдолу са, че БСП е част от България и членовете й може да са българи, но не и България.


"Да изгоним Станишев и да сложим Кадиев, за да угодим на кого? На бъдещите си коалиционни партньори от ГЕРБ? Ами ако не искат, господин Кадиев? Питали ли сте "честните и почтените" гербаджии дали искат БСП? Или ви казаха - изгонвате Станишев и...какво ви обещаха?" И какво да правим господин Кадиев? Да викаме и ние"червени боклуци" и "кой не скача е червен"? Да искаме падане на правителството и назначаване на ново служебно правителство от президента Плевнелиев? Което предварително е ясно с чии кадри ще се направи. Следващото правителство на ГЕРБ."честност и почтеност" - много добре, но как точно ще се сбъдне тази честност и почтеност?", гласи един от гневните коментари под призива на Кадиев


"Аз не съм нито"червен боклук", нито "мафиот" и не желая да бъда поставян в един кюп с партийния олигарх Станишев, да промяната е нужна, нужна е незабавно и трябва да започне с изгонването на Станишев и хората около него, които предадоха лявата идея", е коментар в другата крайност срещу Станишев.


Всичко, което трябва да знаете за:

Ключови думи към статията:

Коментари (143)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Big_Villager
  Big_Villager
  Рейтинг: 627 Неутрално

  Да си спретнат първо един червен спаринг и после да мерят сили с народа

 2. 2 Профил на Weingro
  Weingro
  Рейтинг: 826 Гневно

  Кадиев, член на комунистическата партия = червен боклук. Факт.

 3. 3 Профил на mtmvb1111
  mtmvb1111
  Рейтинг: 426 Неутрално

  Предизборната кампания на медийната група Капитал започна - една от основните цели - очерняне на ГЕРБ.....

  Руското влияние убива България! "Дневник" също....
 4. 4 Профил на seekingman
  seekingman
  Рейтинг: 426 Неутрално

  Има ли някой, който да вярва вече на БСП?

 5. 5 Профил на Ще върнем България в Европа
  Ще върнем България в Европа
  Рейтинг: 1898 Неутрално

  Парламентът да си ходи, не представлява българските граждани

  Радан Кънев: Първо бихме искали да поздравим българските граждани с протестите от събота и неделя. Двата по-големи от първия протест, които се проведоха от нашата последна пресконференция тогава извънредна. Днес на национално ръководство ние стигнахме до извода, че това е протест насочен към бъдещето на нашата държава. Протест на българската средна класа. За първи път такова нещо се случва в историята на българския преход Едно изключително позитивно явление. Искаме да потвърдим категорично нашата подкрепа за този протест. Нашия личен категоричен призив за всички хора, които симпатизират на ДСБ да участват активно в протеста. На първо място да не допуснат той да бъде яхнат от представители на олигархията, срещу която хората протестират, защото винаги има такива рискове. Да не допуснат, ако има провокатори те изобщо да бъдат забелязани в множеството, защото те винаги са малцина и ако хората са както снощи десетки хиляди, ще бъдат запазени и културният тон и мирният характер и ако има такива провокатори те дори няма да бъдат забелязани. Да протестират най-малко докато падне правителството на Пламен Орешарски, което вярваме, че е въпрос на дни и докато бъдат насрочени нови избори, защото е очевидно, че настоящият парламент не представлява българските граждани и не може да реши нито един техен проблем най-малко това, за което хората излизат да разделят държавата от мафията, да си върнат институциите. Ние виждаме тези десетки хиляди само на улиците, стотици хиляди в обществото. Чуваме техните искания. Пак казвам това е протест на 21-и век и за 21-и век на България и като отговор на техните искания, знаете че ние в неделя имаме Национално събрание, на което ще избираме ново ръководство, но това не е най-важното. Най-важното на националното събрание, че ние ще поискаме от делегатите, от партията си, от името на старото ръководство, ще поискаме мандат за новото ръководство да участва в създаването на силен опозиционен блок, на един политически блок на 21-и век, който да представлява всички тези хора и с този мандат новото ръководство да води една политика на 21-и век без егоизъм, без претенции да бъдем център на вселената. А с желание и надежда всички тези хора да имат представителството в следващия парламент, който е близо. Мощно политическо представителство, което да гарантира промените, които днес улицата, средната класа на България иска. Категорично сме се противопоставили на всеки риск този протест да се превърне в параван, зад който са се скрили Борисов и Цветанов. Тези хора са в основата на проблема, те са част от проблема и ние протестираме и срещу тях.
  Екатерина Михайлова: Няколко изречения и от мен. Аз искам да кажа, че в тези дни се почувствах много горда, че в България има толкова много хора, които излязоха и протестират заради принципи. До сега повечето протести през годините са били и за принципи, но и за проблемите, в които живеят хората. Тези, които излязоха на първо място застават зад принципи. На второ място казаха много високо, че не желаят повече по този начин да бъдат управлявани от който и да е. Аз се надявам, че този граждански протест, тази енергия ще се запази, независимо от това кой е управляващият. Ценното е не само сега да се реагира срещу това, което виждаме като управление на БСП, ДПС и АТАКА, а да има подобна реакция във всеки един момент, в който виждат сдружаване на мафията и олигархичния модел, който ни управлява. Затова днес на последното заседание на старото ръководство преди избора на ново ръководство в неделя ние искаме много ясно да кажем това и второ да кажем, че сме чули и разбрали какво искат хората, които излязоха. Искат много повече пред тях да създават хора, които са заедно и отстояват тези принципи и това е позиция на ръководството в момента, това ще бъде позиция и на следващото ръководство. Аз се надявам новото ръководство да извърви този много сложен път, за да намерят тези, които са на площада по улиците на България своето истинско политическо представителство те имат нужда от това. И трябва да им бъде помогнато да го намерят и да го получат, защото иначе България не трябва да продължава в този вид, в който е в момента.
  Въпрос: Кой ако не Пеевски и какъв кабинет, ако не „Орешарски”? Кой ще предложите за бъдещо управление?
  Екатерина Михайлова: Отидохте доста напред във времето.
  Радан Кънев: Имена и партии за бъдещо управление ще посочат българските избиратели. Ние вярваме, че това ще бъде скоро, а по отношение на този парламент аз не мисля, че има верен ход за избор на нов шеф на ДАНС, нито че има верен ход за избор на нов премиер след бъдещата оставка на Пламен Орешарски.
  Въпрос: Не смятате ли, че трябва да се променят изборните правила?
  Екатерина Михайлова: Че има нужда от промяна на изборните правила – има нужда. Но зад това не може да се крие очевадния факт – този парламент е приключил. Аз не виждам как може да работи.
  Радан Кънев: Тезата, че сегашният парламент може да подготви следващите избори начисто е симпатична, но ми се струва много нереална. Иска ми се да вярвам в нея, но като политик нямам право на такъв разкош. Така че нови правила са нужни не само за изборите. Нужни са нови правила за медиите, за публичните финанси, но всички тези нови правила са продукт на ново управление и на коренно различен състав на парламента.
  Въпрос: Орешарски днес бе много категоричен, че няма да подаде оставка. Какво ви кара да сте толкова сигурни, че правителството ще падне?
  Радан Кънев: То и Борисов беше така един ден преди оставката.
  Въпрос: Какво разбирате под „силен опозиционен блок”. Има ли разговори вече между вас и други формации?
  Радан Кънев: Не. Затова казах, че целта е да правим политика по нов начин. Ако в момента ние почнем да изреждаме абревиатури, веднага ще бъдем обвинени, че се опитваме да яхнем някакви обществени процеси. Нямаме такава цел. Видяхме обаче хората единни. Аз няколко седмици поред казвам – избирателите вдясно и всички хора, които искат едно по-добро управление на България, те ще се обединят и зад голяма кауза ще излъчат своето политическо представителство. Днес имаме и единните избиратели, и каузата, нека да не го разваляме ние този процес.
  Въпрос: Кога виждате нови избори? Комбинирани с евроизборите ли?
  Екатерина Михайлова: Кога виждаме нови парламентарни избори – аз мисля, че ще са по-скоро от това, което вие говорите за евроизборите. Не виждам как ще продължи управление в тази конфигурация в парламента, още повече не само отвън, но и отвътре вече с тежки проблеми. Знаем, няма да издам никаква тайна, има голям проблем вътре в групата на БСП. По начало няма нормално парламентарно мнозинство, така че нещата са доста критични според мен за управлението като време.
  Въпрос: Кога ще имате възможност да представите на избирателите си нещо конкретно?
  Екатерина Михайлова: В неделя, нали имаме Национално събрание.
  Въпрос: А ГЕРБ казаха, че ще работят за ВНС и нова конституция.
  Екатерина Михайлова: Ние за ВНС и нова конституция сме говорили преди повече от десет години. Лично аз съм участвала в изработването на няколко такива документа, така че никаква новина не е това, което казва ГЕРБ. Само че те имаха конституционно мнозинство в началото на миналия парламент. Тогава ние отидохме и им казахме, че сме готови да направим промяна в конституцията, а те ни отговориха – няма нужда. И разрушиха конституционното мнозинство. Какво ВНС? Кой ще го свика? Този парламент няма обикновено мнозинство, ще търсят квалифицирано мнозинство от 3/4 или от 2/3. Това е несериозно. Това може да стане в един следващ парламент, ако вътре има достатъчно много политически лица и формации, които искат да започнат този разговор. И да кажат за какво са „за”, а не просто за ВНС. Да кажат какво в новата конституция е по-важно от това дали има нова конституция. Какво вътре?
  Въпрос: Значи да разбираме, че заставате зад тезата на ГЕРБ за предсрочни избори?
  Радан Кънев: ГЕРБ са в този парламент, той има кратък живот пред себе си. Аз съм скептичен, че това мнозинство ще направи добри промени в изборните правила. Така че това зависи от мнозинството в парламента, не от нас. Не заставаме зад тезата на ГЕРБ, отдавна застанахме пред тезата на ГЕРБ. Благодаря ви.

 6. 6 Профил на bee
  bee
  Рейтинг: 1128 Неутрално

  Я, някои от БСП-то се опитват да демонстрират чувство на срам?!? Да не повярва човек.

  " Истинската мярка за човека е как се отнася към този, който не може да му бъде полезен. "
 7. 7 Профил на Diego
  Diego
  Рейтинг: 392 Неутрално

  "Червен боклук" е аксиома. Няма как да се обори.

  "Жить стало лучше, жить стало веселее" Й. В. Сталин :-)
 8. 8 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 2921 Неутрално

  Нека самоизяждането започне ... СЕГА!

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 9. 9 Профил на Натътрузен десебар, слуга на БСП
  Натътрузен десебар, слуга на БСП
  Рейтинг: 1002 Неутрално

  Всички сте такива, Кадиев, колкото и сега да се опитвате да минимизирате щетите .

  Кво става, жената продава ли ток или вече минахте на свещи?

  Няма шики-мики.
 10. 10 Профил на pentuer
  pentuer
  Рейтинг: 636 Неутрално

  Много е късно,но ти поне ще бъдеш запомнен с това, че гласува против Пеевски....

 11. 11 Профил на Къти
  Къти
  Рейтинг: 583 Неутрално

  Този вчера едва не си изяде боя на протеста и изглежда все още си го проси? Полицията да върже този провокатор, страдащ от раздвоение на личността. Защото е против Пеевски, но е за Лешникотрошачката. Комуноиден абсурд!

  Всичко, за пресъпленията на ядрената мафия единствено и само тук: http://gikotev.blog.bg
 12. 12 Профил на fras
  fras
  Рейтинг: 476 Неутрално

  Социалистите, а и други БГ граждани, с право се обидиха на репликата на ББ за "материала".
  Сега обаче Станишев "удари в земята" ББ, като вече няколко дни публично ни обяснява, че нямало в страната по-достоен, по-смел, по-решителен, по-целеустремен и т.н по-по-най от Делян Пеевски.

 13. 13 Профил на Натътрузен десебар, слуга на БСП
  Натътрузен десебар, слуга на БСП
  Рейтинг: 1002 Неутрално

  До коментар [#6] от "bee":

  Не се подлъгвай, пчеличке, сега ще има посипване на главите с пепел (от няколко "дисидента" в БСП) и призиви "простете ни", "дайте ни още един шанс".

  Никаква прошка и никакъв шанс вече. ДОВИЖДАНЕЕЕ!!!

  Няма шики-мики.
 14. 14 Профил на ПАВЛА
  ПАВЛА
  Рейтинг: 1316 Неутрално

  На комунист - никаква вяра. Козината си менят, но нрава - не!

  При главоболие не се дава Но-Шпа, въпреки че при много хора главата е кух орган с гладка мускулатура.
 15. 15 Профил на Медий
  Медий
  Рейтинг: 426 Неутрално

  До коментар [#3] от "mtmvb":

  Смотльо, сайта е по-герберастки и от партиен. Нагъл лъжецо.

  I'm addicted to the truth.
 16. 16 Профил на kimche
  kimche
  Рейтинг: 426 Неутрално

  Имат ли здрави гащи да излязат,съмнявам се,любовта на народа ше ги залее)

  В България властва беззаконието!
 17. 17 Профил на aramissss
  aramissss
  Рейтинг: 479 Неутрално

  Що просто не подпалят Посирано отвътре???

 18. 18 Профил на Николов
  Николов
  Рейтинг: 1508 Неутрално

  [quote#10:"pentuer"]Много е късно,но ти поне ще бъдеш запомнен с това, че гласува против Пеевски....[/quote]Не, ще бъде запомнен с това, че не участва в гласуването. Това не е същото като да гласуваш "против"

  “If you give people a good enough ‘why’, they will always figure out the ‘how’.” – J. Belfort
 19. 19 Профил на xefgo
  xefgo
  Рейтинг: 524 Неутрално

  Камъчето обърна каруцата. Каквото камъчето, такава и каруцата!

 20. 20 Профил на Дневник:Анкета за или против новият сайт
  Дневник:Анкета за или против новият сайт
  Рейтинг: 531 Неутрално

  [quote#3:"mtmvb"]Предизборнаа кампания на медийната група Капитал започна - една от основните цели - очерняне на ГЕРБ.....[/quote]

  До коментар [#3] от "mtmvb":

  Колега , престанете с тази про ГЕРБ пропаганда. Не разбирате ли (нарочно или толкова си можете), че ГЕРБ са създадени от същата комунистическа закваска, но и с мутренски уклон.
  Никой, нормално и непредубено мислещ българин НЕ ИСКА мутро комунистите на ГГЕРБ отново да ни "управляват".
  Баста на всички зависими от задкулисието монопола и личните си себични инвтереси.

  Да мразиш е сериозно занимание. Имаш ли толкова време, да се "забавляваш" с това ?!?
 21. 21 Профил на Хелиана
  Хелиана
  Рейтинг: 998 Неутрално

  Убедена съм, че във всички партии има и честни и почтени хора. В крайна сметка сме един народ и няма откъде да си внесем други, честни хора. Не съм в състояние да преценя личността Кадиев, но постъпката му възприемам за нормална. Би ми се сторило съвсем ненормално всички членове на една цяла партия да застанат като един зад умопомрачителните гафове на управляващите (същото важи и за опозицията) и да ги подкрепят въпреки всичко. Тази именно постъпка е признак за една по-зряла демокрация.

 22. 22 Профил на kokobo
  kokobo
  Рейтинг: 479 Неутрално

  Най добрия комунист е мъртвия комунист.

  Публикувано през m.dnevnik.bg

 23. 23 Профил на BIG AL
  BIG AL
  Рейтинг: 1316 Весело

  Кадиевче , НЕ ни интерсувате , бе ..
  Нито колко ток изнасяш с жена си , нито кой - колко голям или малък БОКЛУК е във вашата партия ..Анахронизъм сте , деградирате , руски агенти сте , боклуци сте ..По наследство и ген :))
  Борете си се за власт - помежду си - ТАМ , боклуците ..))
  Знаем ви ..
  И запомни - НЕ СТЕ БЪЛГАРИЯ !!!

  BIG AL
 24. 24 Профил на bee
  bee
  Рейтинг: 1128 Неутрално

  До коментар [#13] от "Daniel Defoe - Аз бях на протест. А ти?":

  Аз затова написах, че " се опитват ". Мурафетите на столетницата са ясни. Само наивници биха повярвали на трогателните речи и на Кадиев, и на Петков и на разни други герои от БСП, че видиш ли ги било срам. Това за мен е опит за възползване от ситуацията да си решат вътрешните отношения, конфликти и напрежения. Като глутница са, ако водача е ранен що да не го изядат.

  " Истинската мярка за човека е как се отнася към този, който не може да му бъде полезен. "
 25. 25 Профил на simeonov_
  simeonov_
  Рейтинг: 479 Неутрално

  Даже и Кадиев който уж е някаква опозиция вътре в БСП нямаше смелостта да гласува против,мисля че това е достатъчно за това какви хора се в БСП сега.

 26. 26 Профил на s.o.a.d.
  s.o.a.d.
  Рейтинг: 395 Гневно

  До коментар [#8] от "Norman Granz":

  А дано, ама надали. Не си запознат със структурата и взаимоотношенията в мафиотските организации. Там всеки съществува в пълна и осъзната зависимост от организацията, която е в състояние да го смачка и замени с минимални разходи на ресурс. Повечето не са глупави и заради това много внимават, какво говорят и какво правят. Кадиев е по-отворен, защото вярва, че организацията (БСП) няма да посегне на Овчаровите пари и на него като личност, но не се знае. Поне ще опита да минимизира щетите за бизнеса си. Разпад на БСП е най-добрия сценарий за България от много години, но вече съм изгубил надежда...

 27. 27 Профил на hinin37
  hinin37
  Рейтинг: 531 Неутрално

  Множко стана - Пеевски, фалшиви подслушвания, "фалшиви" бюлетини.... Само едни майчински и първолачевски....Болен много по-велико го дава!....Ако е гладен народа, ТОЙ Е....

 28. 28 Профил на Колаборационист
  Колаборационист
  Рейтинг: 890 Разстроено

  Да ги събира по-бързо и да се махат ... събрани ....

  Всички ТРЯБВА неумолимо да наказваме невежеството на администрацията и духовенството !
 29. 29 Профил на Гьонсурати на Едноличния Ръководител Борисов
  Гьонсурати на Едноличния Ръководител Борисов
  Рейтинг: 1107 Неутрално

  Някой да ме светне, Кадиев с Гоце ли е, или го "раздава" самостоятелен ?

  "В сърцето на тирана,аз отворих такава люта рана, която никога няма да заздравее." Георги Бенковски
 30. 30 Профил на puhpuhan4o
  puhpuhan4o
  Рейтинг: 506 Неутрално

  [quote#10:"pentuer"]Много е късно,но ти поне ще бъдеш запомнен с това, че гласува против Пеевски.... [/quote]

  *Че се ВЪЗДЪРЖА при гласуването на Пеевски.

  Ако беше натиснал червеното копче МОЖЕШЕ и да му повярвам. Сега... да видим...

  Върнете дъгата на децата, педераси!
 31. 31 Профил на k
  k
  Рейтинг: 995 Неутрално

  Ще бъда крайно доволен ако Кадиев дойде на Позитано със съпругата си!

  Бих искал да науча лично от нея, как, къде, и за колко "дават" лицензите за търговия с електроенергия?

 32. 32 Профил на nv
  nv
  Рейтинг: 1116 Весело

  Честен / умен / социалист. Кое от трите НЕ е Кадиев?

  Автентичните десни cinik и niksan1 ще гласуват за Мая Манолова на балотажа.
 33. 33 Профил на ju.li
  ju.li
  Рейтинг: 1193 Неутрално

  Няма как времето да се върне назад. Да му бяха мислили овреме. За всички политически креатури се отнася.

 34. 34 Профил на hinin37
  hinin37
  Рейтинг: 531 Неутрално

  До коментар [#22] от "kokobo":
  То и за ФАШИСТ е същото....

 35. 35 Профил на tanomano
  tanomano
  Рейтинг: 217 Весело

  Това е за г-н Станишев и г-н Орешарски:
  http://www.youtube.com/watch?v=36r_WGSaUuY

 36. 36 Профил на novina
  novina
  Рейтинг: 374 Неутрално

  Никой не казва, че ако си червен, значи си боклук. Идеята е, че правителството е от червени боклуци!

  novina
 37. 37 Профил на др. Иванов
  др. Иванов
  Рейтинг: 636 Неутрално

  До коментар [#33] от "ju.li":

  Стига с този Костов!

  Комунист - реформатор, реформатор - милиционер, милиционер - агент, в един и същи строй!
 38. 38 Профил на marquis
  marquis
  Рейтинг: 583 Неутрално

  И I love Гоцэ

  "Vernunft wird unsinn, wohltat plage."
 39. 39 Профил на penchoo
  penchoo
  Рейтинг: 479 Неутрално

  Има голям шанс довечера да завони още по-силно от Позитано 20!

 40. 40 Профил на TED (moderator är en faggot)
  TED (moderator är en faggot)
  Рейтинг: 585 Неутрално

  Кадиев мама! Боклука е в сградата на Позитано 20 а не пред нея. Хайде давай да видим колко хора ще събереш..... И без чиитове (цигани и разни екземпляри, който името си не могат да напишат и прочетат).

 41. 41 Профил на alighieri
  alighieri
  Рейтинг: 386 Неутрално

  [quote#10:"pentuer"]Много е късно,но ти поне ще бъдеш запомнен с това, че гласува против Пеевски.... [/quote]

  Кадиев не е гласувал против. Гласува "въздържал се."

 42. 42 Профил на kalliope
  kalliope
  Рейтинг: 471 Весело

  [quote#13:"Daniel Defoe - Аз бях на протест. А ти?"]Никаква прошка и никакъв шанс вече. ДОВИЖДАНЕЕЕ!!![/quote]

  Вчера на протеста, когато хората викаха „довиждане“, една жена се обърна удивена и каза: „Как „довиждане“, бе?! - Трябва да викаме „сбогом!““

  БСП delenda est.
 43. 43 Профил на Skydiver
  Skydiver
  Рейтинг: 623 Неутрално

  До коментар [#29] от "Велислав":

  Кадиев е соло играч. На последните им лидерски избори Кадиев беше третият кандидат освен Станишев и Първанов. И след като Първанов подви опашка само Кадиев отиде на избори за да бъде победен от Станишев.

  Сега Кадиев има реални шансове да е следващият лидер на БСП - кръга Първанов/Петков е доста недолюбван а кръга Станишев тотално се разпадна.

 44. 44 Профил на emil
  emil
  Рейтинг: 2325 Неутрално

  За нас остава да се отпуснем удобно в креслата и да се наслаждаваме на гледката която сме чакали с години - бандата се самоунищожава.

  А като си спомня как ни обясняваха че други партии били в разпад за да отклонят вниманието ни от собствената си гангрена в крайна фаза.

  ТОВА КОЕТО ХРИСТО И РАДАН НЕ МОЖАХА ДА ГО СВЪРШАТ С ГЕРБ СЕГА ЩЕ ГО ПРОБВАТ 5 ГОДИНИ ПО-КЪСНО С БСП, СЛАВИ ТРИФОНОВ И МАЯ МАНОЛОВА. НАСЛУКА.
 45. 45 Профил на BlueWater
  BlueWater
  Рейтинг: 1008 Весело

  Пред Позитано 20 щяло да има преброяване на офце начело с "не червения" коч!

 46. 46 Профил на the.punisher
  the.punisher
  Рейтинг: 426 Весело

  До коментар [#6] от "bee":

  Да, за разлика от Бойко и Цуцко...

 47. 47 Профил на AZ
  AZ
  Рейтинг: 418 Неутрално

  Дано сами се самоизядат комунетата, за да стане по-безболезнено промяната.

 48. 48 Профил на rincewind
  rincewind
  Рейтинг: 969 Неутрално

  Червени изроди, проклети да сте!

  Публикувано през m.dnevnik.bg

 49. 49 Профил на Pow
  Pow
  Рейтинг: 714 Неутрално

  Намирисва на вътрешен бунт в редиците на БСП. Разделяй и владей! Колкото по-малки фракции, толкова по-безобидни и толкова повече ще им се фрагментира вота. На Кадиев и Първанов силно им желая да се отцепят в нова партия, Янаки Стоилов и той.

  Give a man a mask and he’ll tell you the truth
 50. 50 Профил на parasailor
  parasailor
  Рейтинг: 479 Весело

  [quote#3:"mtmvb"]Предизборнаа кампания на медийната група Капитал започна - една от основните цели - очерняне на ГЕРБ.....[/quote]

  И за какъд да ги очернят, та те така се ос-ха, че друго не им трябва. Я ги преброй всичките издънки на Цеко и на Боко. В сравнение с тях Станишевото о-не е като детска шега.

 51. 51 Профил на phenix
  phenix
  Рейтинг: 479 Весело

  До коментар [#5] от "Роси Кирилова":
  Радан Кънев може само да сънува толкова електорат, като този на протестите!

  Само най-доброто е достатъчно добро и нищо освен най-доброто не е достатъчно!
 52. 52 Профил на chichka
  chichka
  Рейтинг: 2010 Неутрално

  ЕЙ, този излезе по-хитър от колкото си мислех. Значи долу Станишев, а на третия ден елате социалисти да ни пребие народа с камъни пред Позитано 20!!! Значи е против задкулисието, но събира червените бабички да ги тепат с камъни довечера. Той пред тях ли ще застане или ще е в кабинета на 3 етаж???

  Русия- проказата на планетата Земя.
 53. 53 Профил на bee
  bee
  Рейтинг: 1128 Весело

  [quote#46:"nakazatelyat"]Да, за разлика от Бойко и Цуцко...[/quote]
  И Сергейчо нали? Този виден пример за срам и съвест.

  " Истинската мярка за човека е как се отнася към този, който не може да му бъде полезен. "
 54. 54 Профил на Цайко
  Цайко
  Рейтинг: 972 Неутрално

  Щом Кадиев протестира, Станишев ке падне. Иначе не мога да си обясня тази смелост на Кадиев, който рискува лицензиите за търговия с ток. Щото ако Шинел Шинелич остане, на кадията може да ми се спре кртанчето и да го сполети развитият социализъм.

 55. 55 Профил на Михаил Марков - Прост народ, слаба държава!
  Михаил Марков - Прост народ, слаба държава!
  Рейтинг: 415 Весело

  До коментар [#3] от "mtmvb":

  Вие сте индививд, от един рядко срещан тип глупави, ограничени и доста елементарни хора! Чудя се как сте още жив/ а? Явно природата вие е оставила за назидание... или пък може би - Боце ти ли си бе Бащице? Признай си, ще ти простим! Я и тъпите и недомислени коментари ще разберем и простим.

  ГЕРБ и БСП+ДПС не са двете страни на монетата, а едната! Гражданското общество е другата! С тези политици, Русия не е част от Европа и цивилизования свят!
 56. 56 Профил на Николай Колев
  Николай Колев
  Рейтинг: 3107 Неутрално

  Я, протежето на Р.Овч. щял да соказва....Не си от тия, ама си от ония...

  * ПКП-Прекрасна Кърджалийска Принцеса. Политкоректна формулировка на думи на министър председателя за председателя на Народното събрание
 57. 57 Профил на emi1ian
  emi1ian
  Рейтинг: 374 Весело

  Любопитно колко хора ще съберат.
  Социолозите казваха че 85% от хората гласували за БСП са над 60 годишни.

 58. 58 Профил на Станислав
  Станислав
  Рейтинг: 1369 Неутрално

  До коментар [#14] от "ПАВЛА - సటోరి": Вяра - не, в никакъв случай! Но все пак заслужава човекът поне малко уважение за откритата и принципна позиция.

  “Wine makes daily living easier, less hurried, with fewer tensions and more tolerance” B. Franklin
 59. 59 Профил на LZ
  LZ
  Рейтинг: 217 Весело

  И сега ще стане едно пътуване с автобусите... същото каквото направи и Ердоган.

 60. 60 Профил на mtmvb1111
  mtmvb1111
  Рейтинг: 426 Неутрално

  До коментар [#55] от "Михаил Марков":

  Признавам си!!!

  Руското влияние убива България! "Дневник" също....
 61. 61 Профил на Rage Against
  Rage Against
  Рейтинг: 1002 Неутрално

  "Затова призовавам всички хора от БСП, които ги боли, които не искат да се срамуват, които пазят в сърцето си пламъка на лявата идея."

  ето това е лицемерието на мнозинството от позитановските влечуги. Кадиев, дето цялото му семейно обкръжение са хрантутници на енергийната мафия, го боляло за лявата идея?!? безсрамник!

  много ясно, че са хем червени боклуци, хем мафия. нито един комунист не съм чул да подкрепи електронното правителство, прозрачност, подкрепа на пазарната икономика и стимули за конкуренцията. в главите им са все помощи, социална политика, която стимулира и пази мързеливите, всякакви политики за защита на монополите и цецо-василевците, мултаците и друга мафиотска измет...

  РЕФОРМИ !
 62. 62 Профил на toffeetwr
  toffeetwr
  Рейтинг: 374 Неутрално

  До коментар [#10] от "pentuer":

  Недейте да лъжете Кадиев не е гласувал против, а не гласува разликата е огромна

  Ваша великорусская мечта, сидя по горло в дерьме, затащить туда всех остальных. Это и есть Русизм
 63. 63 Профил на mnodulgaregforma
  mnodulgaregforma
  Рейтинг: 426 Неутрално

  Дано му е ясно в какво се забърква и не стане някоя случка. По има шанс на паветата, че пред централата се стига по тъмно и е тясно.

 64. 64 Профил на valin
  valin
  Рейтинг: 374 Неутрално

  От нищо не ги е срам! Просто ги е страх! Р.Петков призна при Кеворкян, че ако има нови избори, то те ще са катастрофални за червените. Това е истината!
  Поради тази причина не съм сигурен, че Орешарски ще подаде оставка. Сега ще има маньоври за спасяване на положението.
  Ето, Гоце вече се появи!

 65. 65 Профил на triton123
  triton123
  Рейтинг: 531 Неутрално

  ''...и да покажат, че не са "червен боклук" и не са "мафията".

  Е КАК БЕ НАЛИ СЪЩИТЕ ГЛАСУВАТ И ИЗБИРАТ БЕТОННО ВЪПРОСНИТЕ БАНДИТИ И БОКЛУЦИ КАТО ТЕБ И ТИЯ СРЕЩУ КОИТО УЖ СКАЧАШ::УЖ:::УЖ!!

 66. 66 Профил на alighieri
  alighieri
  Рейтинг: 386 Неутрално

  [quote#44:"emil"]За нас остава да се отпуснем удобно в креслата и да се наслаждаваме на гледката която сме чакали с години - бандата се самоунищожава. [/quote]

  Проблемът е, че с това самоунищожение повличат надолу със себе си и държавата.

 67. 67 Профил на triton123
  triton123
  Рейтинг: 531 Неутрално

  "Затова призовавам всички хора от БСП, които ги боли, които не искат да се срамуват, които пазят в сърцето си пламъка на лявата идея. Да се съберем довечера в 19:00 пред "Позитано" 20. Без кордон полицаи, без страх и срам. Да покажем, че имаме характер и гръбнак и пазим каузите си", зове още Кадиев.''

  хахаха,все едно съм се телепортирал по времето на товарищ Володя Ленин и слушам словоизродщините !!!

  какви пламъци,бре..всички сте там и такива зарад килипира!!
  абе колко пъти ще питам и даже ехото не ми отвръща-КОЛКО МИЛИОНЧЕТА има и върти Кадията?!
  Лява идея как се връзва с милиончета?! Такива не са ли мръсни капиталисти и Володя не ги ли разстрелваше моменталически?!Аз на историята ли да вярвам,че и на очите си или...на тая или оная Мутра?? ХАХААХХА

 68. 68 Профил на Nacho Libre
  Nacho Libre
  Рейтинг: 636 Неутрално

  Съжалялявам,че днес го поствам втори път ,но мисля , че е важно...
  ТЕ винаги имат някой,който да изглежда читав на фона на останалите ос.али се-при Луканов извадиха Виденов,при Виденов изкараха Гоце от ръкава,после съселът-гей,сега-Кадиев,юнакито Стоилов и пр.
  Е,днес Гоце читав ли ви изглежда...А съселът....
  Риторични въпроси.
  БИВшА КУ.ВА,БИВш НЕГЪР И БИВш КОМУНИСТ НЯМА.
  Добре го запомнете и не се баламосвайте.
  /касае и Боце,Цецка,Цв.,Фидоошу и останалите там крадлива гмеж./вам , че днес го поствам втори път ,но ....

  Homo ludens sum
 69. 69 Профил на Dragoslava
  Dragoslava
  Рейтинг: 944 Неутрално

  До коментар [#41] от "alighieri":

  Изобщо не е гласувал, измива си ръцете като Пилат Понтийски. "Въздържал се" е гласувал депутатът от Благоевград Емил Костадинов, само той.
  Сега всички излъгани, горките. Да са гласували "против".

 70. 70 Профил на crouchet
  crouchet
  Рейтинг: 426 Неутрално

  трябва да се прояви търпение към новото правителство несъмнено. играта е много по-сложна отколкото можем да си представим и трябва да се видят конкретни действия, преди да се протестира, за да не ни използват пак за да поддържаме контрабандните канали на ГЕРБ.

 71. 71 Профил на the_sceptic
  the_sceptic
  Рейтинг: 740 Неутрално

  Крайно време беше това бандитско формирование на едри икономичеки престъпници, мухлясали сталинисти и бивши фатмаци, тарикатчета червени юпита, и обикновени безмозъчни овце, да се разпадне.

  Нека има социалистическа партия. Не обичам социалисти, но е здравословно да има. Ама истински. А не сталинисти-путкиновисти със зелени чорапи или бандити като гоце, овчара и герго.

  Сегашният мутант бе създаден силово. Няма начин няколкостотин хиляди да си легнат комунисти, което значи революционери, атеисти и т.н., и да се събудят социалисти, което значи против революция, толерантност към религия, към частна собственост и т.н.

 72. 72 Профил на today
  today
  Рейтинг: 776 Неутрално

  [quote#4:"seekingman"]Има ли някой, който да вярва вече на БСП?[/quote]
  Идиоти винаги ще има, важното е мислещите да са повече от немислещите. И да ходят да гласуват, щото иначе пак първите определят кой ще е ..., хм, да речем управляващ.

  Борбата с корупцията в България е като риболова по Discovery. Хващат ги, показват ги, и ги пускат!
 73. 73 Профил на triton123
  triton123
  Рейтинг: 531 Весело

  [quote#43:"Skydiver"]Сега Кадиев има реални шансове да е следващият лидер на БСП - кръга Първанов[/quote]

  пука ми за престъпната им банда,загробила България,за клановете и кръговете им..това са ПРЕСТЪПНИЦИ,вкупом за затвора!! йес,йес,аз съм пещерен антикомунист(лаф спуснат от тяхна 'учена' мутра!) и антомутрист,аз съм първоитни в пещерата,а те са в небостъргачите?! а?? )

 74. 74 Профил на singapore
  singapore
  Рейтинг: Неутрално

  Сега ще изиграят един нов цирк - да махнат Станишев за да спасят Олигарски и правителството. Ще изкарат Станишев виновен за всичко, дори за назначаването на Пеевски, белким секнат протестите.

  А народът иска падане на правителството и нови избори, нищо друго! И нема да отстъпи.

 75. 75 Профил на Nacho Libre
  Nacho Libre
  Рейтинг: 636 Неутрално

  [quote#67:"triton123"]. Да се съберем довечера в 19:00 пред "Позитано" 20. Без кордон полицаи, без страх и срам. Да покажем, че имаме характер и гръбнак и пазим каузите си", зове още Кадиев.'' [/quote]

  Демек - елате да ни набият,после ще се правим на мъченици и страдалци и ще оревем орталъка...
  Снощи номерът на болният идиот не мина,дайте сега по- мащабен номер - със сакати старци и бабички - много жалостиво ще стане....
  Ей , срама нямат тия ... наистина могат да турят няколко кукундрели и да викнат скиновете да ги натупат...
  Нагли червени копелета.
  И грам уважение нямат към изкуфелите старци.
  Зян ще станат,бе,Кадиееев......

  Homo ludens sum
 76. 76 Профил на lao
  lao
  Рейтинг: 426 Гневно

  НЕ МОЖЕ, толкова години да участваш тихомълком в престъпна организация, чиито цели включват предаване на националните интереси на страната ни, и сега да викаш: ама ние не сме боклук!?!?
  Не се прави гад мръсна, че не знаеш какво се върши и какво се е вършило от цялото ръководство на БСП!
  НЯМА ТАКОВА ЖИВОТНО, като "аз съм най-обикновен анализатор в гестапо/бсп".
  НЯМА!!!!
  Оставки от политиката и държавна служба ДО ЖИВОТ, на целите ръководства на БСП, ДПС, АТАКА и ГЕРБ!
  Без да направим това, всички разбираме че ламята няма да се реформира, и няма да реформира нищо в страната ни в полза на хората!!!!!

 77. 77 Профил на captainFill
  captainFill
  Рейтинг: 785 Весело

  [quote#7:"Diego"]"Червен боклук" е аксиома. Няма как да се обори. [/quote]
  Не съм съгласен. Аксиомата е нещо, което се приема за вярно, без да може да се докаже. Доказателства обаче, че комунистите са боклуци, има повече от достатъчно.
  Може да се каже, че "червен боклук" е доказана теорема. От нея следва лема първа: "Гласуваш ли за червен, получаваш боклук".

  Андрей Пионтковский: "Путинизм – это высшая и заключительная стадия бандитского капитализма в России".
 78. 78 Профил на mary33
  mary33
  Рейтинг: 426 Весело

  До коментар [#70] от "croushet":

  ДА ИЗПОЛЗВАТ ВИ БОКО И ЦЕЦО ДА ЗАДЪРЖАТ контрабандните канали .След това ще разберете ама нали матряла е прост ..3 мирярда се печ1ели от това от вашите заплати са тези пари ...ще продължавате с мизерията

 79. 79 Профил на lao
  lao
  Рейтинг: 426 Неутрално

  Мисля, че следващият ни президент, трябва да бъде, този който успее да разстреля станишев, орешарски, овчаров, доган, местан, сидеров, цветанов, борисов, р. овч и т.н.
  А сегашният президент, трябва да го амнистира - доказуемо е, че е в полза на народа!

 80. 80 Профил на gorodetski
  gorodetski
  Рейтинг: 532 Неутрално
 81. 81 Профил на valin
  valin
  Рейтинг: 374 Неутрално

  До коментар [#17] от "aramissss":
  Както навремето стана с партийния им дом, ли?

 82. 82 Профил на Dragond
  Dragond
  Рейтинг: 586 Неутрално

  Тоя почва да преиграва и да се прави на нещо доста повече, отколкото е. Достойната позиция беше да гласува с НЕ и после да ползва процедурата по обяснение на отрицателен вот, за да каже ЯСНО и КАТЕГОРИЧНО всичко, тва дето пише във фейсбук. И аз мога да пиша у фейсбука, ама не съм депутат и не съм на държавна хранилка. Той е избран да изразява мнението на собствените избиратели, а не това което украинската мишка каже. В тази връзка оправданията на депутатите им за партийна дисциплина и прочее глупости са прах в очите. Тази партия трябва да се закрие и всички спомени от карикатурното й управление в последните 60 години да бъдат качени на гниещата чиния на Бузлуджа, след което взривени заедно с всички Овчаровци, Станишевци, Петковци и прочее измет. Измет, погубила интелигенцията ни в стремеж към пролетаро-ТКЗСарски идилии. Измет, която и до ден днешен трови страната ни. Измет, от която тръгнаха всички мутри! И те днес имат наглостта да искат нов шанс?! Че колко пъти нов шанс? 1944-а, фалитите по време на уродливия им строй, 97-а, крадливото им управление 2005. Колко шанса да дадем вече. ОСТАВКА и вън този път за винаги. Няма какво да ви оставяме да ви гледаме кво ще прави тъпото правителство на Орешарски - вече сме перфектно наясно какво можете, защото сте го правили десетки пъти. Затова в заключение - Кадиев, айде у лево, моля. И последният на Позитано да дръпне шалтера.

 83. 83 Профил на wallenstein
  wallenstein
  Рейтинг: 458 Неутрално

  До коментар [#76] от "lao":

  Не така бе примитив костовашки! Във всяка партия има и читави хора. Кадиев никога не е бил в управлението на бсп, освен това е комай единственият зам. министър, който досега доброволно си подаде оставката!

 84. 84 Профил на triton123
  triton123
  Рейтинг: 531 Любопитно

  [quote#68:"Nacho Libre"]Съжалялявам,че днес го поствам втори път ,но мисля , че е важно...
  ТЕ винаги имат някой,който да изглежда читав на фона на останалите ос.али се-при Луканов извадиха Виденов,при Виденов изкараха Гоце от ръкава,после съселът-гей,сега-Кадиев,юнакито Стоилов и пр.
  Е,днес Гоце читав ли ви изглежда...А съселът....
  Риторични въпроси.
  БИВшА КУ.ВА,БИВш НЕГЪР И БИВш КОМУНИСТ НЯМА. [/quote]


  е,брат,вий открихте БГто ,бе...ама кога се сетихте,много бавно,бе? Самата истина сте споделили,така е!
  Не знаете ли какво значи КОМУНИСТИЧЕСКА шайка? Там това винаги така се прави-важното е да се изкара поредната МУТРА,целта е винаги партията да оцелее,даже да се бетонира,Партията да е жива!!! И вечна!! Отвътре има да чакате сама да се разпадне-колко наивен и проЗт народ!! Никога,така не става,трябва отвън да бъдат наритани,разформировани,изловени и натирени в зандана!!!
  От 1944г. до днес плачат,та чак реват за това,ама няма кой да им го даде-заспал и страхлив народ! Но и развратен,че и подчинен - на тях!!!!

 85. 85 Профил на misho73
  misho73
  Рейтинг: 1126 Неутрално

  Да покажеш, че не си червен боклук, не си мафия.

  ============

  Щом си червен, си боклук. ТОЧКА. Доказан факт, от 100 години. Като напуснат БКП и направят НОВА лява партия, може и да свалим лозунга, но дотогава - ЧЕР-ВЕ-НИ БО-КЛУ-ЦИ!!!
  =================

  Какво могат Балканите заедно: https://youtu.be/8yuxnj1AWFk
 86. 86 Профил на wallenstein
  wallenstein
  Рейтинг: 458 Неутрално

  До коментар [#82] от "dragond":

  Глупости дрънкаш байно. Бсп никой няма да я закрие. Затова опитите да се реформира отвътре, трябва да се подкрепят.

 87. 87 Профил на wallenstein
  wallenstein
  Рейтинг: 458 Неутрално

  До коментар [#85] от "misho73":

  Ясно! Ти се типичният костовак, човек на лозунга!

 88. 88 Профил на Рим
  Рим
  Рейтинг: 1600 Неутрално

  Изходът е само един: Оставка на национал-социалистите, служебно правителство, избор на нови лидери на десните партии непредставени в парламента, формиране на нова единна дясна партия, избори есента, дясно коалиционно правителство без тиквата и цецо! Това е. Другото е от "Михаля" и комунистите...

  ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ
 89. 89 Профил на SAC
  SAC
  Рейтинг: 426 Весело

  [quote#77:"captain_fill"] "Червен боклук" е аксиома. Няма как да се обори. - цитат на коментар #7 от “Diego”

  Не съм съгласен. Аксиомата е нещо, което... [/quote]

  Отделно дето има различни аксиоматични системи и подлежи на доказване, на-малко, че тя, аксиоматичната система е поне "consistent", каквато, например, не е класическата евклидова...

  ма, оди да ги дуднеш тези простотии на красив, умен и богат червен герб-ер.

  mandatory DEP/ASLR, bottom up randomization :D
 90. 90 Профил на misho73
  misho73
  Рейтинг: 1126 Неутрално

  [quote#68:"Nacho Libre"]Риторични въпроси.
  БИВшА КУ.ВА,БИВш НЕГЪР И БИВш КОМУНИСТ НЯМА.
  Добре го запомнете и не се баламосвайте. [/quote]

  КАТЕГОРИЧНО. За 100 години е доказано 100 пъти. Балъците измряха.

  Какво могат Балканите заедно: https://youtu.be/8yuxnj1AWFk
 91. 91 Профил на dzmey
  dzmey
  Рейтинг: 467 Неутрално

  Не та знам от коя боя боклук си, но освен боята имаш нещо общо и с ПАШАТА, оттам е и стреса!

 92. 92 Профил на triton123
  triton123
  Рейтинг: 531 Неутрално

  [quote#83:"reakzioner"]Във всяка партия има и читави хора. Кадиев никога не е бил в управлението на бсп, [/quote]


  аааа,пука ми за управленията на бандите ви кой къде бил или не бил ,или си се бил напил!!!
  има читави,ама са натирени нейде и са последна дупка на кавала,хахах,то ако беше друго щяха ли да се формироват партийните банди-инструмент за власт и килипир??!!!

  Другарят пореден мутренски милионер Кадийчето ще става главен,за да научи и направи всеки бОлгарин милионер като него,да? ) Амчи то милионерите няма да са милионери ако...всеки е такъв,бе!! нали са такива на чужд гръб,бе,алоуу!!

 93. 93 Профил на SAC
  SAC
  Рейтинг: 426 Весело

  До коментар [#77] от "captain_fill":

  Пък веселбата става пълна, щото отдавна е доказано, че има "верни" системи, за които не може да бъде доказано, че са "верни"

  mandatory DEP/ASLR, bottom up randomization :D
 94. 94 Профил на Dragond
  Dragond
  Рейтинг: 586 Неутрално

  До коментар [#86] от "reakzioner":

  Тая партия я чакаме 20 години и все се реформира. Само, че след всичките й реформи, трева в България не никне.

 95. 95 Профил на misho73
  misho73
  Рейтинг: 1126 Неутрално

  До коментар [#87] от "reakzioner":


  [quote#87:"reakzioner"]Ясно! Ти се типичният костовак, човек на лозунга! [/quote]

  А ти явно си не-умното момиченце в селото, която минават всеки път с обещание за сватба и все ходи с ожулени коленца по къра?!? Нещо за счупена делва да си чувал? Безкрайно доверие няма, толкова е просто. Ама щом ти харесва, пускай се, аз не ща.

  Какво могат Балканите заедно: https://youtu.be/8yuxnj1AWFk
 96. 96 Профил на ungeheuer
  ungeheuer
  Рейтинг: 496 Неутрално

  На лъжливото овчарче никой не вярва, дори да е добричко и да казва истината. Това вече няма значение. Рискът да се повярва на БСП пак е твърде голям, сравнено с 0,0000000000001 % шанс да станат нормална партия. Айде, не.

 97. 97 Профил на Милош
  Милош
  Рейтинг: 419 Неутрално

  До коментар [#21] от "heliana":

  Много точен коментар. Кадиев заслужава уважение за позицията и морала, който показа. Съвсем различни възгледи имам с него, но това не ми пречи да призная мъжката постъпка.
  Сега стискаме палци за нова модерна десница, но аз нямам нищо против да има и модерна левица отърсила се от кремълските кукловоди.
  Иначе само с омраза нищо няма да постигнем.

 98. 98 Профил на aksys
  aksys
  Рейтинг: 217 Гневно

  Жалък опит за отвличане на вниманието и запазване на електоралната маса на комунистите (ако все още е останала такава), чрез рязко разграничаване от лошия Серж, показвайки новия фронтмен на бандата - Кадиев. Еми няма да мине! Червени сте, смърдите си и никой няма нужда от вас! Постъпете умно, напуснете страната!

 99. 99 Профил на triton123
  triton123
  Рейтинг: 531 Весело

  [quote#85:"misho73"]Като напуснат БКП и направят НОВА лява партия, може и да свалим лозунга, но дотогава - ЧЕР-ВЕ-НИ БО-КЛУ-ЦИ!!! [/quote]
  не съм съгласен..като УЖ напуснат като УЖ сторят ''''нова'''' левашка партия-например оная на престъпника Лупи-какви са,нови ли са и не са боклуци?! хаха,вижте им вождовете за да разберете и надолу каква е масата! Отнася се и за ГЕРБовите тоже!
  Че и някой техен медиен клюкар беше пуснал за Лупиджиите определението ''горяни' ,хаха,,ГАВРАА!!
  Имаше един Петър Гогов,та на жълтите павета го питаха импровизирано от ТВизията:'' А какво ще кажете за горяните на Ал.Томов?'' ,на което той сви вежди и изстреля,цитирам по памет:'' Горяни ли..какви горяни са те?! Това са горили..това са годзили...гурели !! ''
  мерси за вниманието....

 100. 100 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 1866 Неутрално

  До коментар [#9] от "Daniel Defoe - Аз бях на протест. А ти?":


  [quote#9:"Daniel Defoe - Аз бях на протест. А ти?"]Кво става, жената продава ли ток или вече минахте на свещи? [/quote]Кадиев е един от най-приближените до Р.Овч. и е част от кръга на Гоце.Затова и сега разиграва сценки.Просто е една от хрътките,които Гоце е пуснал,докато дебне с пушката в засада.Друга такава хрътка е Георги Гергов.Той също бе пуснат вчера по медиите..Не им се хващайте-достойни там няма.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK