Петият ден на протеста отново събра хиляди, игнорираха Сидеров (хронология)

Призивът #ignorevolen се е развил в различни послания

© Велислава Попова

Призивът #ignorevolen се е развил в различни послания#ДАНСwithme 5 - така беше обявена днешната пета вечер на протестите, предизвикани от избора на Делян Пеевски за председател на ДАНС. Заради снощните събития около централата на "Атака" и изявите на лидера й Волен Сидеров, както и заради слуховете, че се подготвят и други провокации на протеста в София, които да предизвикат сблъсъци и да го дескридитират, участниците обсъждаха в социалните мрежи мрежи своебразни правила за шествието тази вечер. (Повече за особеностите на протеста тази вечер - прочетете тук )


Протестите продължават в София и страната и след кризисните стъпки на правителството от два дни и уверенията на премиера, че в сряда или четвъртък правителството ще внесе за гласуване в парламента пакет от мерки, които би трябвало да подобрят положението на всички социални слоеве, а през лятото токът ще поевтинее с 5%. Всичко за протестите можете да  четете в едноименната метатема.
------------------
В петия ден на протеста отново хиляди се събраха в София, за да изразят желанието си за оставка на кабинета и промяната на системата. Според полицията в пиковия час на шествието в него са се включили около 7000 души, но всички присъстващи бяха категорични, че всъщност участниците са много повече и ги изчисляват между 10 - 15 000.


Протесът мина под призива да игнорираме Волен, след провокациите от страна на лидера на "Атака" през последните дни. Самият Сидеров пък беше свикал симпатизантите си, които направиха нещо като барикада в близост до централата си на ул. "Врабча". Полицията също беше взела мерки да няма възможност хора от протеста да влязат в конфликт с националистите.
Разбира се, действията на Волен Сидеров го превърнаха в една от любимите мишени на плакатите и скандиранията. Появата на стотина здрави момчета, водени от Павел Чернев, в редиците на протестиращите, създаде напрежение, но полицията се намеси и ги изведе от митинга. По-късно стана ясно, че у някои от тях са били намерени оръжия. Чернев аргументира събирането им с това, че като ги види Волен Сидеров няма да посмее отново да атакува протестиращите.


Иначе шествието мина по традиционния си маршрут, но този път не стигна до централата на "Атака". Стартът беше пред Министерски съвет, а останалите задължителни спирки бяха парламентът, Орлов мост, НДК, централите на ГЕРБ, БСП и ДПС и след това вместо да тръгнат по бул. "Дондуков" към "Атака" масово протестиращите продължиха към Народното събрание, където беше и финалът. Ето и хронологията за вечерта.


00:10 часа - движението на "Орлов мост" е възстановено, съобщи читател на "Дневник" последните протестиращи си разотиват. 

"Орлов мост", 23:45

© Георги Марчев

"Орлов мост", 23:45


23:45 часа - "Орлов мост" остава блокиран. Тук все още има хора от протестиращите, които са събрани на групи и си говорят.
"Орлов мост", 23:50

© Георги Марчев

"Орлов мост", 23:50


Около 23.00
Протестното шествие за втортик приключи. Протестиращите си разотидоха от площада пред парламента. Остават обаче три палатки, вчера беше една.


През деня сред призивите за позитивен протест имаше и предложения всичко да свърши до 22 часа, за да не се нарушават правилата за обществения ред.


22.40 часа
Протестът видимо приключва. Площадът изпя химна и ръкопляска. Пиратка стресна хората. Повечето хора се разотиват на големи групи.


22.35
Пред парламента има 2000-3000 души. Вече е доста по-спокойно и тихо. Много от хората си разотиват. Други обаче се насочват към "Орлов мост", където все още има протесращи.


22.30
В района на централата на "Атака" има около 1000 симпатизанти на партията, по данни да полицията. Те не викат и държат големи плакати: "Защо ви нямаше при Баня башъ", "Не слугувайте на Бойко и Пашата", "Атака-победа". В същото време, снимка на Волен Сидеров с надпис "Мис Истанбул", забавлява протестиращите край парламента.


В социалните мрежи, участници в протеста, вече споделят удовлетворението си, че акцията #ignorevolen е успяла и призивите да не се ходи пред централата на "Атака", за да не се влиза в сценария на Сидеров са проработили. 


22.20
Седналите в кръг на "Орлов мост" са от "Асамблея за пряка демокрация". Те са копирали модела от "Окупирай Ню Йорк". Всеки споделя идеята си за промяна и се води протокол. Към тях се присъединяват все повече хора. Раздават се книги безплатно, донесени от членовете на асамблеята. По "Цариградско шосе" има хора с бебета, деца, скейтъри и велосипедисти карат по пътните платна.


22.15
Централата на "Атака" е обградена от полицаи с щитове и каски. От към бул "Дондуков" - "Раковски" е препречена от полицейски автобус. Откъм "Цар Освободител" пред кордона от полицаи на ул. "Раковски" е направен кордон от протестиращи с надписи ignore Волен.
Край "Атака" - привърженици на партията и жандармерия

© Георги Марчев

Край "Атака" - привърженици на партията и жандармерия


Хората се събират пред парламента, където обичайно е финалът на протестните шествия.


22.10
Пред Министерски съвет част от протестиращите се насочиха по бул. "Дондуков" към централата на "Атака". Тази група обаче е малобройна. Повечето хора тръгнаха по жълтите павета. Около пл. "Света неделя", където се пресичат двете линии на метрото, много хора си тръгнаха и протестът оредя. Момче с табела "И сме по-красиви и сме по-добри" насочва хората по жълтите павета, за да не тръгнат към "Атака".


21.57
Най-предните редици вече са на "Света Неделя". Чуват се викове "Волене, идваме". На сред "Орлов мост" се е заформила "кръгла маса". Хората са насядали на асфалта в кръг и дебатират какво и как да се направи. Групата се увеличава постоянно.


21.50
Шествието се е проточило от "Позитано", където пред централата на БСП се скандира "Чуйте ни, глупаци", до бул. "Стамболийски", където са офисите на ДПС. Там се пее химна. Чуват се и викове срещу Местан и Доган. Има повече полицаи от други дни около двете централи.


21.40
Първите редици от шествието вече са пред централната на БСП. Има мощни освирквания. Междувременно движението по бул. "Евлоги Георгиев" вече е възстановено (за кратко по платното се движат и протестиращи и автомобили.) На кръстовището с "Фритьоф Нансен" преминава джип с българското знаме и надут клаксон, изразявайки подкрепата си за демонстрациите по този начин.


Пред централата на БСП, депутатът Георги Кадиев е залят с вода и замерян с тоалетна хартия, съобщиха очевидци.


21.20
Част от протестиращите минаха покрай офиса на партия ГЕРБ с викове "Мафия". Шествието се насочи към бул. "Витоша" и следващата спирка е централата на БСП на "Позитано". Минавайки покрай парка на НДК протестиращите канят седящите там хора да се включат към тях. На ъгъла с "Патриарх Евтимий" ги посрещна възрожденска музика.


21.10
Докато първите редици на протестиращите са при НДК, средата му е около кръстовището на "Евлоги Георгиев" и "Граф Игнатиев". Групи хора, продължават да прииждат от Орлов мост. От балкон на кооперация близо до НДК мъж започна да пръска с вода, за да охлади хората. 


20.50
Докато шествието продължава по "Евлоги Георгиев" на ул. "Граф Игнатиев" и от двете страни има блокирани трамваи. Шествието продължава към НДК. Виковете "Оставка" се чуват най-често, както и "Извини се, бе", което е закачка с Волен Сидеров. Вижда се и плакат "Провокацията храни Волен, нека го оставим да умре от глад". Има хора на прозорците на блоковете, под които минава шествието, те махат и подкрепят протестиращите.

Едно от посланията тази вечер

© Велислава Попова

Едно от посланията тази вечер


21.00 часа
Първите редици достигнаха до НДК.


20.45
Според МВР към 20 часа на протеста е имало около 7000 души. В челните редици на шествието се появи плакат "Ще свършите като Чаушеско". Повече от хората са възмутени от него и са категорични, че не подкрепят саморазправата.


До 20.00 часа девет души са отведени в столичното пето районно управление. За част от тях е получена информация от самите протестиращи. У някои са намерени хладно оръжие и други забранени при посещение на масови прояви предмети. Някои от тях са били без документи за самоличност. Служители на реда са разпознали мъж, който снощи хвърлял предмети по време на протеста пред централа на една от политическите партии. Той също е задържан.


Вижте видеото на Иван Бедров как граждани изгониха момчета, за които се смята, че бяха, за да провокират (записът, както уточнява авторът е немонтиран)


20.30
Хората тръгнаха от Орлов мост по бул. "Евлоги Георгиев" към НДК. Чуват с викове "БСП, вървете си, нанесохте достатъчно щети".


20.20
Протестиращите вече са на друга задължителна спирка - "Орлов мост". Движението е блокирано. Хората стигат от Орлов мост до руската църква. Площадът пред Министерски съвет вече е освободен и движението по бул. "Дондуков" към бул. "Мария Луиза" е възстановено.


20.05
Полицейски сили са направили кордон, така че да не позволят достъп до улица "Раковски" в посока "Дондуков". Целта е да не могат хората да стигнат до улица "Врабча", където е централата на "Атака". При преминаването покрай полицаите хората викаха "Долу Волев".


19.57 часа:
Началото на шествието достигна площада пред Народното събрание. Около тридесетина души са са качили на паметника на Цар Освободител. Скандиранията са основно "Оставка". Улицата между парламента и БАН е преградена и не може да се отиде към площад Ал. Невски.


19.55
Както и при предишните протести, хората се отправиха към парламента.19.45
Обособен е детски кът, в който малчуганите рисуват. Младо момиче, което е за пети пореден път на площада, се ядосва, че много от приятелите й не са тук. "Ясно е, че няма алтернатива, но натискът е да не се позволяват такива своеволия", обяснява мотивацията си тя.


19.35
Днес няма да ходим до "Атака". Ще се насочим към "Гарибалди", се чува сред протестиращите.


Малко почивка

© Дневник

Малко почивка

19.25
Хората вече изпълват цялото пространството пред президентството. Според участниците протестиращите са повече от вчера. Появата на група момчета с черни тениски, движещи се почти под строй, създаде напрежение сред хората. Те са водени от Павел Чернев.


18.55
Вече пред Министерски съвет има няколко хиляди души. Сред тях са цели семейства, с малки деца, детски колички, много велосипедисти. Хора от различни възрасти. Сред плакатите има и такъв - "Свобода или СССР". Хората свирят, подскачат, викат "Оставка" и "Мафия". "Време е да разтурваме седянката на Орешарски" е друг интересен плакат.

Общ поглед към протеста на Ларгото

© Велислава Попова

Общ поглед към протеста на Ларгото


18.50 
Край централата на "Атака" улица "Врабча" се е събрала група симпатизанти на партията и здрави момчета. Улица "Раковски"  е препречена от микробус и хора с плакати и български знамена. Улицата е препречена и от коли на жандармерията.


18.40
Както всеки следобед от петък насам започва събирането на хора на площада пред Министерски съвет. За момента има окол 500 душио, но от околните улици идват все повече хора. Сред плакатите се е появил нов - "Корпоративна търговска банда". Както обикновено много от хората развяват български знамена. Около сградата на Министрески съвет има заграждания и полицейски сили.


Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (214)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Desolater
  Desolater
  Рейтинг: 506 Неутрално
 2. 2 Профил на bat_plamen
  bat_plamen
  Рейтинг: 4476 Неутрално

  Само така!НЕ на престъпното и безумно политическо управление на нашата държава!Новата Тройна Коалиция трябва да разбере,че у нас има вече гражданско общество и да се научи ,че трябва да се съобразява с него!

 3. 3 Профил на авторът
  авторът
  Рейтинг: 1787 Неутрално

  Никакви отклонения с вътрешнопартийните въпроси на БСП!
  Като подадат оставка, да си ги разглеждат!
  Долу правителството!
  Това е!

 4. 4 Профил на NicK
  NicK
  Рейтинг: 498 Неутрално

  Оставка на турската национал-социалистическа пасмина!!!!!

  Да разкараме статуквото - ГЕРБ, АБВ, ДПС, БСП, ПФ, за да остане държава в България!
 5. 5 Профил на emil
  emil
  Рейтинг: 2038 Неутрално

  Разпространявайте!! Съветът на ПЕС е в петък и събота в НДК.

  Петък от 9:00 до 19:30. От 20:00 ще имат разпивка, дано да е в НДК. В събота е от 8:30 до 16:30.

  В петък е чудно, но за събота протестите може би ще трябва да почнат по рано и пред НДК.

  ТОВА КОЕТО ХРИСТО И РАДАН НЕ МОЖАХА ДА ГО СВЪРШАТ С ГЕРБ СЕГА ЩЕ ГО ПРОБВАТ 5 ГОДИНИ ПО-КЪСНО С БСП, СЛАВИ ТРИФОНОВ И МАЯ МАНОЛОВА. НАСЛУКА.
 6. 6 Профил на s.o.a.d.
  s.o.a.d.
  Рейтинг: 432 Неутрално

  Утре дайте да е от по-късно, че в тая жега губя инерция...

 7. 7 Профил на ban
  ban
  Рейтинг: 708 Неутрално

  Напред калинки! Като останете без работа дълго ще мразите напълно безплато! Калинките в България са много красиви и с много дипломи, и голямо самочувствие!

 8. 8 Профил на Hristo Hristov
  Hristo Hristov
  Рейтинг: 1391 Неутрално

  Според мен новите избори няма да промени нищо, а ще осигури на политиците и кукловодите да се прегрупират. Основният проблем е, че народът до сега мълча докато политиците го таковаха отзад и те станаха от нагли по-нагли. Сега народът се усети, че като не му харесва трябва да си го каже. Това е и най-голямата крачка в правилната посока, която бе направен. Важното е не да се сменят политици на рулетката, а да разберат, че като действат в интерес на народа, той няма да си мълчи и ще ги държи отговорни. Схемата избори до дупка няма да направи нищо, най много хората се изморят в един момент и пак да си седнат в кръчмата. Последната година смятам, че преподадоха няколко много точни урока на политиците, сега трябва да затвърдят материала . Ако тези не се научат да работят в интерес на народа и да се дистанцират от задкулисни играчи и следващите няма да го направят и по-следващите, и по-по-по-следващите и т.н.

  www.economistbg.com/
 9. 9 Профил на Св. влкмч.Тамихнет Вагнеревич
  Св. влкмч.Тамихнет Вагнеревич
  Рейтинг: 1556 Неутрално

  Днес ще подкрепям протеста от тук. След скачане съм прегракнал и с малко температура. 1 почивка и утре пак!

  15.02.1989 - 07.02.2018
 10. 10 Профил на Св. влкмч.Тамихнет Вагнеревич
  Св. влкмч.Тамихнет Вагнеревич
  Рейтинг: 1556 Неутрално

  [quote#6:"s.o.a.d."]Утре дайте да е от по-късно, че в тая жега губя инерция... [/quote]

  Ми ти ела по-късно бе. Аз винаги отивам към 19.00

  15.02.1989 - 07.02.2018
 11. 11 Профил на fr33d0m
  fr33d0m
  Рейтинг: 395 Неутрално

  Всеки ден ще е така до ОСТАВКАТА!! Мафията ВЪН!!!

 12. 12 Профил на ban
  ban
  Рейтинг: 708 Весело

  До коментар [#11] от "fr33d0m":

  Вън мафио! Иди си!
  Кой не скача е червен!

 13. 13 Профил на Massive atack
  Massive atack
  Рейтинг: 369 Неутрално

  Не мразя турците. Мразя турските политици в България, както и ку*вите, които им се предлагат- ГЕРБ, БСП, АТАКА. Превърнаха сградата на Народното събрание в най-голямата джамия на балканите. Не искам стандарта ми на живот да се определя от турци. Не искам турци и цигани да са облагодетелствани по какъвто и да е начин, а българите да се гърчим в тяхна полза. Вън на турците и техните ку*ви от политиката на България!!!

  Да живее България и българският народ.
 14. 14 Профил на ungeheuer
  ungeheuer
  Рейтинг: 522 Неутрално

  До коментар [#5] от "emil":

  Браво! И аз това говоря! На 22 кариерата на Станишев бива ритуално заклана насред София.

  Днес 25,000!

 15. 15 Профил на dark'star
  dark'star
  Рейтинг: 1975 Неутрално

  Протестира всеки за всичко ...
  ... не им е добре на всички

  КОНТРА_ТРОЛ_ БАН_ХАКЕР от ПОЕТИЧЕСКИЯ фланг на НАТО
 16. 16 Профил на Благородник
  Благородник
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Почват да оредяват, чакаме включване от автобусите на ГЕРБ.
  Няколко трактора и камион с прасета.
  Без ирония.

 17. 17 Профил на edin drugii
  edin drugii
  Рейтинг: 2172 Неутрално

  протест докрай ,пердлагам да събираме стотинки за билет на Станишев за Северна корея

 18. 18 Профил на venkata333
  venkata333
  Рейтинг: 450 Неутрално

  Всеки ден ще е е така до ПОБЕДАТА!!! Жълтия плакат, където пише БСП и ДПС в СИБИР много ме кефи- Кратко, точно и ясно!!!

 19. 19 Профил на Благородник
  Благородник
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#5] от "emil":

  И от европейските социалисти, ли ще искате оставка?

 20. 20 Профил на многодобре
  многодобре
  Рейтинг: 439 Неутрално

  Безочието на властта и част от медиите (под шапката на Пеевски и неговата майка)продължава.Долу типовете от властта !

  magazinitisia
 21. 21 Профил на Mr.Ts
  Mr.Ts
  Рейтинг: 554 Неутрално

  Тия червени изроди продължават да си мелят са социална политика и не знам си кво, при положение че никой не ги иска! Всички видяха колко струват, не издържаха и 3 седмици и започнаха с гнусните трикове за укрепване пипалата на червения октопод! Махайте се и никога повече не се връщайте на власт, соц гадове!

  Има ли в световната история дори една страна, просперирала под влиянието на Северна Азия? Не? Ами ето колко ги е грижа за България тези, лижещи подметките и!
 22. 22 Профил на edin drugii
  edin drugii
  Рейтинг: 2172 Неутрално

  ха ха ха ,току що гледах Станишев как стой като насрано бебе и как го одюкаха неговите съпартийци на заседанието днес на БСП,когато отговори ,защо бил избрал Делян пеевски ,циркаджии и смешници ,това комунистите .

 23. 23 Профил на Radko Mollov
  Radko Mollov
  Рейтинг: 395 Неутрално

  До коментар [#7] от "ban":

  Ти май в друга държава живееш....

 24. 24 Профил на ungeheuer
  ungeheuer
  Рейтинг: 522 Неутрално

  До коментар [#19] от "kpz":

  ако четеш международни медии, ще знаеш, че отдавна е ясно, че оставката ще бъде поискана.

 25. 25 Профил на dark'star
  dark'star
  Рейтинг: 1975 Неутрално

  [quote#7:"ban"]Напред калинки! Като останете без работа дълго ще мразите напълно безплато! [/quote]Напред калинки лекокрили
  срещу рози и бодили,
  че без ГЕРБава хранилка
  оставаме на дрян и билка ...

  Калинка лека много слушка
  за да папка без оглушка
  как червения каскет
  ще изхвърли ни през плет ...

  КОНТРА_ТРОЛ_ БАН_ХАКЕР от ПОЕТИЧЕСКИЯ фланг на НАТО
 26. 26 Профил на Radko Mollov
  Radko Mollov
  Рейтинг: 395 Неутрално
 27. 27 Профил на cnn
  cnn
  Рейтинг: 443 Неутрално

  До коментар [#16] от "kpz":
  Този месец партийната субсидия закъснява, а пък депозита за 20 млн лева не е на падеж и не може да се тегли. Никой не е навит да скача за безпари! Протестът може и да се провали. На Икономедия е обещано цената на тока от фотоволтаици да се утрои, щом ГРОБ завземат отново властта. Тезите към Икономедия са спуснати. В 19.30 ч. Икономедия трябва да преброи 1 млн протестиращи, в 20.00 ч. 10 млн. От къде ще ги вземат, си е тяхна работа.

  ariel28 -> http://www.youtube.com/watch?v=rUwr8zJczYs
 28. 28 Профил на Massive atack
  Massive atack
  Рейтинг: 369 Неутрално

  До коментар [#22] от "tur671":

  Научи се къде се пише "й" и къде "и"

  Да живее България и българският народ.
 29. 29 Профил на Благородник
  Благородник
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#24] от "ungeheuer":

  Слабо ме интересува.

 30. 30 Профил на dark'star
  dark'star
  Рейтинг: 1975 Неутрално

  [quote#23:"rakocho"]Ти май в друга държава живееш....[/quote]НЕ !!! Ти ЖИВЕЕШ ... Ние в "другата" държава едва преживяваме след костовия погром и ГЕРБавата ХУНТА на калинките и милицията

  КОНТРА_ТРОЛ_ БАН_ХАКЕР от ПОЕТИЧЕСКИЯ фланг на НАТО
 31. 31 Профил на julesta
  julesta
  Рейтинг: 553 Неутрално
 32. 32 Профил на GreenEyes
  GreenEyes
  Рейтинг: 2681 Неутрално

  Постигането на истинска демокрация в България е наистина много сложен въпрос. Сложността идва от това, че комунистите са заложили мини навсякъде.
  Минирането започна от самото начало на "промените", че и и преди това. БКП гениално измисли първия си ешелон - СДС. Създаден по образ и подобие на стогодишната, с колкото искаш ДС агенти вътре, ей така за всеки случай. Съответно и политиката на СДС беше като обратно огледало на БКП. Комунистите уреждаха комунисти, СДС пък уреждаше своите къде с гаражи, къде с по-големи хапки. БКП беше за социалистическия интернационализъм, сиреч проповядваше си вид национален нихилизъм, седесарите станаха по-католици от папата и пропагандираха глобализма, или с други думи и тук не можаха да надскочат нивото на кукловодите си - останаха си национални нихилисти. А Костов като изпечен политикономист закопа истинската пазарна икономика не по-малко от др. Луканов и т.н. и т.н.
  Последва НДСВ, после ГЕРБ. ГЕРБ се оказаха толкова "антикомунисти", колкото и СДС.
  Съсела например беше направо смешен, когато по едно време започна да бръщолеви за антикомунистическа политика, провеждана от ГЕРБ. Ами че ГЕРБ е поредния ешелон на БКП. Все едно комунисти да преследват тези комунисти, които са им наредили да застанат на смяна, за да не прекъсва далаверата. Да не би "антикомунистите" от ГЕРБ да вкараха някой от Тройната усойница в затвора за колосалните кражби по времето на Станишев? Между другото това беше предизборно обещание номер 1 на ГЕРБ. Това очакваха и от Брюксел. Да, ама не...
  Бодигарда на Живков антикомунист, не се излагайте....
  Затова се налагат протести до дупка, до пълното оздравяване на политическата ни система и на обществото.

 33. 33 Профил на многодобре
  многодобре
  Рейтинг: 439 Неутрално

  До коментар [#7] от "ban":
  Бас държа ,че повечето от протестиращите знаят как да изкарват пари.Безпокоя се за теб.Сигуно, ако не пишеш подобни глупости или не подкрепяш с положителни мнения кликата в това правителство, ще ти секнат доходите!

  magazinitisia
 34. 34 Профил на Mr.Ts
  Mr.Ts
  Рейтинг: 554 Неутрално

  До коментар [#30] от "t' Ankus":

  Трябва да си абсолютно луд за да говориш подобни глупости. Погромите бяха зимите на 1990-та и 1997-ма когато след управлението на БСП народа бе стигнал до глад! Тази партия трябва да се ЗАБРАНИ СЪС ЗАКОН!

  Има ли в световната история дори една страна, просперирала под влиянието на Северна Азия? Не? Ами ето колко ги е грижа за България тези, лижещи подметките и!
 35. 35 Профил на edin drugii
  edin drugii
  Рейтинг: 2172 Неутрално

  поправям се ,да събираме стотинки за Станишев и Доган ,за да могат да си вземат летяща чиния и двамцата ,заедно с козела ,агент Павлов от ДПС и да заминават към Северна корея ,там са техните и ще им дадат да управляват.Проблем има само с Пеевски ,че е извънгабаритен и трудно ще го качат и него на летящата чиния ,чувам ,че са го чакали за шеф на ЧК в корея .

 36. 36 Профил на ungeheuer
  ungeheuer
  Рейтинг: 522 Неутрално

  До коментар [#30] от "t' Ankus":

  Костовия погром и Гербавата ХУНТА се нареждат сред най-успешните правителства на Нова България. В смисъл, на фона на Лукановите, Виденовите, тоя едномесечен цирк, който гледаме в момента. А по кражби не могат дори да започнат да се мерят с това от 2005-2009. Та сигурен ли си, че костов и Бойко са ти най-виновните? А?

 37. 37 Профил на Вячеслав Атанасов
  Вячеслав Атанасов
  Рейтинг: 1019 Неутрално

  [quote#8:"Hristo Hristov"]Важното е не да се сменят политици на рулетката, а да разберат, че като действат в интерес на народа, той няма да си мълчи и ще ги държи отговорни.[/quote]

  ++ +Казали сте най-важното.Подкрепям Ви!Сила и разум!Нека протестите да са мощни и по различни поводи!Докато свикнат да се съобразяват,че трябва да управляват,а не да властват.

 38. 38 Профил на многодобре
  многодобре
  Рейтинг: 439 Неутрално

  До коментар [#25] от "t' Ankus":

  Кой?
  Кой държавата ни клати с анонимки, с компромати;
  кой в предизборните дни вади мръсни жълтини;
  кой на мерзост се отдаде и паралелно МВР създаде;
  кой дари земя на „бедни” магистрати да си вдигат хотели кат палати;
  кой хидроинжинера насърчи и милион за огледало му брои;
  кой допусна пладнешки заменки – кокошка за кон да се менка;
  кой допусна министри да бъдат гаранти на люде нечисти;
  кой престъпността толерира и за демокрация пледира?
  Той е истински шумкар - от олигарски важен клан;
  той и гьола в Белене създаде и на Русия обеща го;
  той и Овчо толерирал и с него Вальо Топлото прикривал...
  Този наш герой от ПЕС вие днес като разгонен пес;
  и за истина пледира, и бумеранга не съзира.
  Злъчен и обезумял, той съвсем е подивял:
  „...всички в Герб са маскари, ний сме чисти кат сълзи,
  не сме крали, не сме яли , нищо че сме се осрали...”

  magazinitisia
 39. 39 Профил на др. Иванов
  др. Иванов
  Рейтинг: 672 Неутрално

  На живо, на умряло, все тази!
  Цирка свърши и Боце го разбра. ГЕРБ първоначално участваха, но Боце до тоалетната не ходи без социологическо проучване и му казаха, че протестите закопаватавторите си и духнаха надалеч. А с днешната си декларация показа, че всички са в мръсния канал и тръгна да спасява положението с широк съюз.

  Комунист - реформатор, реформатор - милиционер, милиционер - агент, в един и същи строй!
 40. 40 Профил на ban
  ban
  Рейтинг: 708 Неутрално

  До коментар [#23] от "rakocho":

  А ти имаш малък бизнес, който е фалирал и се моташ без работа
  +
  Или си държавен служител, притеснен от съкращения
  -

 41. 41 Профил на Благородник
  Благородник
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#27] от "cnn":

  Не са толкова важни, четат ги няколко хиляди. По-важни са ония дето ги гледат милиони.

  Psychological Warfare (PSYWAR) is defined by the U.S. Department of Defense as:

  “The planned use of propaganda and other psychological actions having the primary purpose of influencing the opinions, emotions, attitudes, and behavior…of groups in such a way as to support the…objectives.”

  “Various techniques are used, by any set of groups, and aimed to influence a target audience’s value systems, belief systems, emotions, motives, reasoning, or behavior.”

  This is often referred to as “winning hearts and minds“, or similarly, “Capture their minds and their hearts and souls will follow.”

  “Cognitive dissonance is an uncomfortable feeling caused by holding two contradictory ideas simultaneously. The theory of cognitive dissonance proposes that people have a motivational drive to reduce dissonance by changing their attitudes, beliefs, and behaviors, or by justifying or rationalizing them. In 1957, Leon Festinger published his theory of cognitive dissonance, which has changed the way psychologists look at decision-making and behavior. It is one of the most influential and extensively studied theories in social psychology.

  Cognitive dissonance occurs when a person perceives a logical inconsistency in his beliefs, when one idea implies the opposite of another. The dissonance might be experienced as guilt, anger, frustration, or embarrassment.”

 42. 42 Профил на Вячеслав Атанасов
  Вячеслав Атанасов
  Рейтинг: 1019 Неутрално

  Протести до дупка-да!Избори до дупка-не!

 43. 43 Профил на многодобре
  многодобре
  Рейтинг: 439 Неутрално

  Текста е копиран.Не е мое дело но е добър,

  magazinitisia
 44. 44 Профил на dark'star
  dark'star
  Рейтинг: 1975 Неутрално

  [quote#34:"Mr.Ts"]Трябва да си абсолютно луд за да говориш подобни глупости. [/quote]Не е задължително да съм луд ... да съм работил в тежката химия е необходимо и достатъчно условие за моята позиция. Преди Неговото управление бях СеДеСар ... След като не може да влезе в парламента = луд е който още Го подкрепя ... Болшинството е с мене!

  КОНТРА_ТРОЛ_ БАН_ХАКЕР от ПОЕТИЧЕСКИЯ фланг на НАТО
 45. 45 Профил на 1984
  1984
  Рейтинг: 647 Неутрално

  поклон пред всички който протестират
  за свобода

  BG e мини империя на злото.
 46. 46 Профил на Борис Тодоров
  Борис Тодоров
  Рейтинг: 427 Любопитно

  Аз имам само един въпрос към протестиращите с викове срещу турците.Ако утре турците започнат масови протести в смесените райони,кво правиме?

  България над всичко!
 47. 47 Профил на yavooor
  yavooor
  Рейтинг: 1403 Неутрално

  Днес протеста не е толкова многоброен, защото било топло, казаха по ЬТВ. Ами да върнем Борисов на власт. По негово време беше студено.

 48. 48 Профил на k_
  k_
  Рейтинг: 3253 Неутрално

  Тва метро стана кофти номер. Мяташ се на влакчето от края на София и хоп за нула време в центъра.
  Пуснаха го с цел да дестабилизарат държавата.

 49. 49 Профил на yavooor
  yavooor
  Рейтинг: 1403 Неутрално

  [quote#39:"др. Иванов"]Боце... тръгна да спасява положението с широк съюз. [/quote]
  Не е толкова широк. Гоце и Буда. Цв ще е в затвора.

 50. 50 Профил на dark'star
  dark'star
  Рейтинг: 1975 Неутрално

  [quote#38:"многодобре"]Тоз наш герой от ПЕС вие днес като разгонен пес;
  и за истина пледира, и бумеранга не съзира.
  Злъчен и обезумял, той съвсем е подивял:
  „...всички в Герб са маскари, ний сме чисти кат сълзи,
  не сме крали, не сме яли , нищо че сме се осрали...”[/quote]+++ Съгласен , на места с уговорки (но рядко)
  Това, че едните са маскари, не означава, че другите не са .. Аз мога да плюя и двете страни, защото съм мислещ и свободен. Браво!

  КОНТРА_ТРОЛ_ БАН_ХАКЕР от ПОЕТИЧЕСКИЯ фланг на НАТО
 51. 51 Профил на Благородник
  Благородник
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#39] от "др. Иванов":

  Не съм съгласен. Бойко ТВ здраво промотира протестите.
  Бойко напуска парламента с идеята да направи някакви активи като нечаст от статуквото и вече определено чакат нови избори.

 52. 52 Профил на Geo
  Geo
  Рейтинг: 616 Неутрално

  Сред плакатите се е появил нов - "Корпоративна търговска банда".

  Плакатът го видях на ден 2-ри Не е нов.

  Истината ще ви освободи
 53. 53 Профил на dark'star
  dark'star
  Рейтинг: 1975 Неутрално

  [quote#36:"ungeheuer"]Костовия погром и Гербавата ХУНТА се нареждат сред най-успешните правителства на Нова България[/quote]Майтапиш се ...??? Кой ти го каза ?
  http://www.econstats.com/weo/V001.htm
  BG-BNP bilion $
  1970 21.71 *
  1971 23.21 **
  1972 24.98 ****
  1973 27.02 ******
  1974 29.06 ********
  1975 31.63 **********
  1976 33.69 ************
  1977 35.80 **************
  1978 37.80 ****************
  1979 40.31 ******************
  1980 42.61 *******************
  1981 44.87 *********************
  1982 46.76 **********************
  1983 48.16 ***********************
  1984 50.38 *************************
  1985 51.28 ***************************
  1986 54.00 *****************************
  1987 56.54 *******************************
  1988 57.89 ********************************
  1989 57.61 ********************************
  1990 52.36 ***************************
  1991 46.73 ********************* F.Dimitrov
  1992 42.79 ***************** L.Berov
  1993 37.82 ************
  1994 36.43 ***********
  1995 35.85 ********** J.Videnov
  1996 32.97 *******
  1997 31.04 ****** I.Kostov
  1998 32.32 *******
  1999 33.05 ********
  2000 34.84 *********
  2001 36.28 *********** Simeon II
  2002 37.97 ************
  2003 40.06 **************
  2004 42.77 ***************** Sergey
  2005 45.48 *******************
  2006 48.45 **********************
  2007 51.57 *************************
  2008 54.76 **************************
  2009 51.76 ***********************В.В.
  2010 51.97 ***********************
  2011 52.83 ************************
  2012 53.26 ************************

  КОНТРА_ТРОЛ_ БАН_ХАКЕР от ПОЕТИЧЕСКИЯ фланг на НАТО
 54. 54 Профил на pesho_
  pesho_
  Рейтинг: 727 Неутрално

  Айде и този път, от кумова срама да врътнете и през централата на ГЕРБ...

  че то е ясно, че всичко се дирижира, за да може да се дестабилизира държавата и мутрите да се измъкнат тихомълком!!!

  За какво е днешният протест?!? Пеевски е аут...

  Прокуратурата: Цветанов е извършил престъпление
 55. 55 Профил на др. Иванов
  др. Иванов
  Рейтинг: 672 Неутрално

  Преди малко привикаха на интервю Луджев, общо взето куха лейка, защото очакваха да хвали протестите, но той директно им каза като минал през процедурата, че с протести само се духа супата и губят избори.
  Единствените които започнаха да се готвят за избори са БСП и Атака, ДПС са готови, а от другите никой не смее да отвори уста. Даже ДСБ взе да се разграничава от протестите.

  Комунист - реформатор, реформатор - милиционер, милиционер - агент, в един и същи строй!
 56. 56 Профил на ban
  ban
  Рейтинг: 708 Неутрално

  До коментар [#33] от "многодобре":

  Разбира се всички калинки го знаят добре! За тях премии от 100-200000 са нещо нормално!

 57. 57 Профил на 1984
  1984
  Рейтинг: 647 Неутрално

  Диктатурата (на латински: dictatura) е автократична форма на управление, при която властта е концентрирана в една личност (диктатор) или ограничена група от хора (партия, хунта, семейство и други). За разлика от абсолютната монархия диктатурата не легитимира съществуването си чрез позоваване на историческа традиция или с религиозни аргументи, а най-често с нуждата от преодоляване на някаква извънредна заплаха или от излизане от временна криза.

  Тъй като диктатурите обикновено не търсят широко обществено съгласие, те често разчитат на насилие и ограничаване на човешките права за запазване на властта си. В повечето случаи това е свързано с премахване на независимостта на съдилищата, въвеждане на цензура върху средствата за масова информация, ограничаване на дейността на независимите от правителството организации. Крайните форми на диктатура, стремяща се да контролира цялостно обществения и дори личния живот, се нарича тоталитаризъм.

  BG e мини империя на злото.
 58. 58 Профил на triton123
  triton123
  Рейтинг: 561 Неутрално

  Циркаджийска страна на Ганчо балкански!
  за кратко!
  през останалото много по-дълго време е бардачена такава-пак на същий субект!!
  през циркаджийското по-кратко време ще се напразнуват,а през другото по-дълго такова- ще бъдат УЖ сериозни ще градят,а всъщност няма да празнуват,да запразват(от празник,но няма такава дума ,сори),а ще се празнят и изхвърлят!!
  знам че истината боде и боцка,ха боцнете ми минусчетата сега на мен-за да ми боцка УЖ на мен,а не на вас!

 59. 59 Профил на puhpuhan4o
  puhpuhan4o
  Рейтинг: 511 Неутрално

  [quote#38:"многодобре"]Кой?
  Кой държавата ни клати с анонимки, с компромати;
  кой в предизборните дни вади мръсни жълтини;
  кой на мерзост се отдаде и паралелно МВР създаде;
  кой дари земя на „бедни” магистрати да си вдигат хотели кат палати;
  кой хидроинжинера насърчи и милион за огледало му брои;
  кой допусна пладнешки заменки – кокошка за кон да се менка;
  кой допусна министри да бъдат гаранти на люде нечисти;
  кой престъпността толерира и за демокрация пледира?
  Той е истински шумкар - от олигарски важен клан;
  той и гьола в Белене създаде и на Русия обеща го;
  той и Овчо толерирал и с него Вальо Топлото прикривал...
  Този наш герой от ПЕС вие днес като разгонен пес;
  и за истина пледира, и бумеранга не съзира.
  Злъчен и обезумял, той съвсем е подивял:
  „...всички в Герб са маскари, ний сме чисти кат сълзи,
  не сме крали, не сме яли , нищо че сме се осрали...” [/quote]


  ВЕЛИКО!! ВЕЛИКО!!!

  ПОСТВАМ ГО ИЗ ЦЯЛ ФЕЙСБУК!

  Върнете дъгата на децата, педераси!
 60. 60 Профил на 1984
  1984
  Рейтинг: 647 Неутрално

  няма по страшна от комунистическата диктатура

  BG e мини империя на злото.
 61. 61 Профил на axjaxja
  axjaxja
  Рейтинг: 395 Весело

  Внимавайте приятели, на протеста си имаме провокатори, които ще се опитат да развалят мирния ни протест. Отваряйте си очите!

 62. 62 Профил на triton123
  triton123
  Рейтинг: 561 Неутрално

  [quote#54:"pesho_"]За какво е днешният протест?!? Пеевски е аут..[/quote]
  това ли е последния,моден и вървежен мит роден (или манипулация?)-че една само годзила от всичките е виновна за целия многодесетилетен гнилоч булгарски?!
  И откъде е аут,моля?! От милиончетата ,връзките и властта си над вас аут ли е?!

 63. 63 Профил на Xumpomo name
  Xumpomo name
  Рейтинг: 616 Неутрално

  Сега гледах по БТВ-Този чието име не трябва да се споменава, изпратил шпицкоманда провокатори с плакат, ама нещо се познавали отдалече поради специфичното излъчване

  Birds of a feather flock together.
 64. 64 Профил на puhpuhan4o
  puhpuhan4o
  Рейтинг: 511 Неутрално

  До коментар [#38] от "многодобре":

  Малки редакции на места, ако позволиш:

  Кой?
  Кой държавата ни клати с анонимки, с компромати;
  кой в предизборните дни вади мръсни жълтини;
  кой на мерзост се отдаде и паралелно МВР създаде;
  кой земя дари на магистрати "бедни" , да си вдигат палати и хотели;
  кой хидроинжинера насърчи и милион за огледало му брои;
  кой допусна пладнешки заменки – кокошка за кон да се менка;
  кой допусна и министри да са гаранти на люде нечисти;
  кой престъпността толерира и за демокрация пледира?
  Той е истински шумкар - от олигарски важен клан;
  той и гьола в Белене създаде и на Русия го предаде;
  той и Овчо толерирал и с него Вальо Топлото прикривал...
  Този наш герой от ПЕС вие като разгонен днес;
  и за истина пледира, А бумеранга не съзира.
  Злъчен и обезумял, той съвсем е подивял:
  „...всички в Герб са маскари, ний сме чисти кат сълзи,
  не сме крали, не сме яли , нищо че сме се осрали...”

  Върнете дъгата на децата, педераси!
 65. 65 Профил на Благородник
  Благородник
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#63] от "rldkfl":

  Чернев го натириха от Атака с бой и шутове. Така, че лъжеш.

 66. 66 Профил на fr33d0m
  fr33d0m
  Рейтинг: 395 Неутрално

  Хората да се пазят на протеста, имаше групичка провокатори с плакати против президента, Миролюба Бенатова ги показа на живо по БТВ. Добре, че веднага ги локализираха полицайте.

 67. 67 Профил на Нощен злодей
  Нощен злодей
  Рейтинг: 395 Неутрално

  Свършват... ден, два и толкова ще им са протестите...

 68. 68 Профил на kykyyy
  kykyyy
  Рейтинг: 522 Неутрално

  [quote#54:"pesho_"]За какво е днешният протест?!? Пеевски е аут...[/quote]

  Не е аут, в момента е действащ председател на ДАНС. Даже и оставката не си е подал, а само маже. Тия лакардии с встъпването в длъжност олекнаха още повече след като стана ясно, че момчето е с достъп до строго секретни документи още от 11 юни.

 69. 69 Профил на Уточнител
  Уточнител
  Рейтинг: 664 Неутрално

  НЕ РУГАЙТЕ СТАНИШКО (така е по-изискано,нали) Защо ли? Много просто: - Горяните се бориха 12 г. за да съсипят комунизма. - Ние се борим вече 23 г. за да погребем посткомунизма. Напусто! Става по-силен! СТАНИШКО ИЗГЛЕЖДА ЩЕ СЕ СПРАВИ С ТАЗИ ЗАДАЧА за има-няма 7 дни Освен Комунизма може да съсипе и Феса и ("Рудолф" Хес-а, а можеби и ПЕС-а. ПАМЕТНИК, ПАМЕТНИК ТРЯБВА ДА МУ ИЗДИГНЕМ ! Господа, братя, другари, Да открием всенародна подписка за издигане още приживе на Станишко паметник с епитафия: "На гробокопача на КомунизЪма в България. От признателните поколения". Да предложим на Президента да го награди с любимия му орден "Стара планина"-за заслуги към целокупното население.

  истината е по-важна от честта на Великая Россия
 70. 70 Профил на Благородник
  Благородник
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#61] от "axjaxja":

  Трябва малко кютек, така само не е интересно.

 71. 71 Профил на dark'star
  dark'star
  Рейтинг: 1975 Неутрално

  [quote#60:"pelagia"]няма по страшна от комунистическата диктатура[/quote]Какво имаш предвид като за момента ... Китай , Виетнам, ... и още двадесетина соц, страни в момента... или учебника по история ? Какво общо има "комунистическа диктатура" с кретенски изцепки на "европейски политици". Хайде по-прецизно говорене ...текат протести и протестиращите са от националисти до безработни и от тъмно сини до милиционери от ГЕРБ, невръстни юноши и пенсионери. Всеки си има болка и аз ги подкрепям всичките

  КОНТРА_ТРОЛ_ БАН_ХАКЕР от ПОЕТИЧЕСКИЯ фланг на НАТО
 72. 72 Профил на yavooor
  yavooor
  Рейтинг: 1403 Неутрално

  Жалко. Църквата се е обявила против прерастването на протеста в гей-прайд. А можеше да видим и лицата на новите лидери. Или задниците им.

 73. 73 Профил на triton123
  triton123
  Рейтинг: 561 Неутрално

  [quote#61:"axjaxja"]Внимавайте приятели, на протеста си имаме провокатори, които ще се опитат да развалят мирния ни протест. Отваряйте си очите![/quote]
  ами,приятели,тогава излиза че вие сте приятели и пазите статуквото,което е мафията БКП-ДС и Мутрите й-от 1944г. до днес! Ама разбира се че е така-нали зарад вашето МЪДРУВАНЕ И МИРУВАНЕ те са бетонни Крезове в Бг?!
  Значи тия т.нар. провокатори са против Мутрите и вас ,а вие сте за мирната робия под мутренската власт?! Ама що ли питам-нали са ВАШЕ творение те!!!даже и да ви пуснат провокатори,целта е да се занимавате с тях,а не да се дигнете и да ударите Мутритеее!!! не че имате такова намерение,нали?!

 74. 74 Профил на Благородник
  Благородник
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#55] от "др. Иванов":

  Ако обясниш защо Бойко Тв промотира така възторжено протестите?

 75. 75 Профил на Уточнител
  Уточнител
  Рейтинг: 664 Неутрално

  Яяааааааааааа, появиха се 3-4 чугуноглави екземпляри= Откъде ли изпълзяха

  истината е по-важна от честта на Великая Россия
 76. 76 Профил на Благородник
  Благородник
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#72] от "yavooor":

  Те ще се слеят логично. Ако до тогава има още "млади и образовани" протести.

 77. 77 Профил на Благородник
  Благородник
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#69] от "Уточнител":

  Комунизъм няма, има социализъм, но Станишев не е социалист, а ти откри топлата вода.

 78. 78 Профил на др. Иванов
  др. Иванов
  Рейтинг: 672 Неутрално

  До коментар [#74] от "kpz":

  Промотира ги с мерак БСП и Атака да загубят гласове, но Бойко бяга от протестите като от чума. На изборите ще се види, че всички докоснали се до тях са капо. Даже Костов колкото и да е зян се разбяга на всички посоки, само да не го свържат с тях.

  Комунист - реформатор, реформатор - милиционер, милиционер - агент, в един и същи строй!
 79. 79 Профил на Нощен злодей
  Нощен злодей
  Рейтинг: 395 Неутрално

  До коментар [#70] от "kpz":

  Изглежда ще има...

 80. 80 Профил на Благородник
  Благородник
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#78] от "др. Иванов":

  Други обаче казаха, че ГЕРБ смятат да карат активисти и от провинцията. Бойко може и да бяга ужким, но всъщност се готви да осребри ситуацията. А аз съм на 100% сигурен, че има доста агитки на ГЕРБ вътре в протеста, те просто си личат по излъчването.
  А за Атака, то винаги големите медии се опитват да ги омаскарят, тук е същото.

 81. 81 Профил на Благородник
  Благородник
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#79] от "Нощен злодей":

  Като падне нощта, обезателно

 82. 82 Профил на Лелка
  Лелка
  Рейтинг: 1194 Неутрално

  БАТАКА отвръща на удара с игнорирането и се натриса за място под прожекторите.Преди 10 мин.Миролюба Бенатова организира разкриването и с помощта на полицията извеждането извън обсега на митинга на 20 нискочели дебеловратняци,барабар с еднаквите им плакати.Тази вечер супер мъж е Мира - просто не им даде шанс да се измъкнат.Верно,камерите са с нея,но има много п`.~си обградени с камери,но плъхове по душа и действия.
  Некои бабаити напускат парламента и така позволяват Дъбил Пеещи да остане ДАНС-ар,друти пращат щурмоваци.Юнаци!Браво МИРА!

 83. 83 Профил на celebration
  celebration
  Рейтинг: 450 Весело

  Bulgaria is the poorest member of the European Union.

  така говорятизвън българия за страната когато коментират протестите

 84. 84 Профил на axjaxja
  axjaxja
  Рейтинг: 395 Весело

  До коментар [#73] от "triton123":

  Ах колко си глупав.. Обръщам се към интелигентните и уравновесени хора, които са отишли на МИРЕН протест. Прекалено си ограничен за да разбереш, че ако протеста не е мирен, ще отидат само такива като теб, лумпени.

 85. 85 Профил на victor troska
  victor troska
  Рейтинг: 672 Неутрално

  [quote#80:"kpz"]А за Атака, то винаги големите медии се опитват да ги омаскарят, тук е същото. [/quote]
  нямат нужда някой да им помага с омаскаряването, добре се справят и сами.
  интересно що дневник не отбеляза арестуваните провокатори преди малко.

  Ако имате 5 лева, Костов може да открадне от вас 6 лева.Костов е откраднал целия свят 5 пъти, като два от тях от самия себе си.
 86. 86 Профил на др. Иванов
  др. Иванов
  Рейтинг: 672 Неутрално

  До коментар [#80] от "kpz":

  За тебе това може да са първите протести, но аз ги гледам от 23 години и съм организирал много. Ден по ден мога да кажа какво ще стане и всички около протеста ще загубят.
  На протеста подскачат 6-7 хиляди, но 400 хиляди безработни разчитаха да започнат да работя. Днес 50 хиляди фермери казаха, че и те ще протестират, защото правителството не работи, а при тях всичко е на срок и бездействието ги закопава в буквалния смисъл. Туризма и строителството със стотици хиляди човека дали се интересува от Пеевски или спокойствие и сигурност в страната и обещаното премахване на стотици разрешителни режими?


  Комунист - реформатор, реформатор - милиционер, милиционер - агент, в един и същи строй!
 87. 87 Профил на Благородник
  Благородник
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#86] от "др. Иванов":

  Ми тогава трябва да знаеш че почти всичко е пропаганда.
  А дали протестите са обречени, зависи какво, ще налеят играчите.

 88. 88 Профил на dark'star
  dark'star
  Рейтинг: 1975 Неутрално

  Постовете не излизат ??? при всеки протест ли блокирате? Да не си мисля по-лошо

  КОНТРА_ТРОЛ_ БАН_ХАКЕР от ПОЕТИЧЕСКИЯ фланг на НАТО
 89. 89 Профил на grand funk railroad
  grand funk railroad
  Рейтинг: 1117 Неутрално

  [quote#55:"др. Иванов"]че с протести само се духа супата и губят избори. [/quote]

  Луджев доста отдавна идуха супата, ако не ме лъже паметта.

  Parmi ceux qui n'ont rien à dire les plus agréables sont ceux qui se taisent. Coluche
 90. 90 Профил на Ганий
  Ганий
  Рейтинг: 716 Неутрално

  Само на мен така ли ми се струва, че февруарските протести НЕ БЯХА БРОЕНИ ПО ДНИ...
  Даже отначало въобще се мълчеше, след това вниманието се фокусира върху тезата `кви идиоти са тез`, след това Саможертвата бе обявена за превземка, след това Саможертвата бе предадена на гробовно мълчание...
  Пропаганда, кво да се прави... И тяхната не е лесна - все да преиначават Истината.


  http://prikachi.com/images.php?images/184/6228184t.jpg
  http://prikachi.com/images.php?images/185/6228185W.jpg

  Разтурям колоквиума!
 91. 91 Профил на Ганий
  Ганий
  Рейтинг: 716 Неутрално

  Превратът върви като по учебник, колеги...

  Разтурям колоквиума!
 92. 92 Профил на Bolyara
  Bolyara
  Рейтинг: 672 Неутрално

  Офисния планктон изпълзя на припек...

 93. 93 Профил на Bolyara
  Bolyara
  Рейтинг: 672 Неутрално

  Какво ли ще му роди бозавия израстък на Болния, с какъв ли патос ще громи, блъска , бута и чекне ? Много е важно днес на какво е .... ???
  Не му ли блокират централата, тоя хуква по улиците , жаден за мъст и кръв . Ненормалник шугав.

 94. 94 Профил на 212
  212
  Рейтинг: 506 Весело

  дойдох на дневник.бг като очаквах че правителството или този пеевски веч са история но уви изглежда кокала е доста вкусен
  и няма да го пуснат.

 95. 95 Профил на triton123
  triton123
  Рейтинг: 561 Неутрално

  [quote#84:"axjaxja"]Прекалено си ограничен за да разбереш, че ако протеста не е мирен, ще отидат само такива като теб, лумпени. [/quote]
  Ах,колко сте умна!
  аз мирно си седя вкъщи,споко..не ви застрашавам... чак у Немско съм)
  Туй с 'лумпен' е много модерно,отгоре ви го спускат и вие го подемате и налапвате,та току изплюете по някой,това е нафора за вас...както и всичко ,с което ви зомбират медийките мафиозки! Мутрите ви казват мирно да не ги закачате и мирно да са ваши господари и занапред,а вие мирно..какво,искате да имигрират от БГ и да ви дарят заграбеното?! А,де??И 1990-91 г. беше същото..мирно оставихте ПРЕСТЪПНИЦИТЕ да ви бъдат господари та до днес! Не наказахте престъпниците!! Мирно ли се наказват престъпници,които не се подчиняват...с перото ли ги гладиш за да склонят?! Кога това и къде?! Така ли беше,така ли е и сега?? ОТГОВОР?? Какво ме пунтирате от упор ,че и 'лумпен' употребявате за повечко тежест,хаха? Олекнали сте отвсякъде и се реете между небе и земя!
  Големи мирни мирувковци сте,но сте големи врагове и враждуващи на и с ИСТИНАТА!!!

 96. 96 Профил на Ганий
  Ганий
  Рейтинг: 716 Неутрално

  Нещата стават сериозни...
  Олигарсите започват да излизат на светло!

  http://www.mignews.info/plevneliev-da-si-podade-ostavkata-zaradi-ofshorlijks/

  Разтурям колоквиума!
 97. 97 Профил на shopar_posten
  shopar_posten
  Рейтинг: 395 Гневно

  До коментар [#16] от "за 20 кинта на протест":

  на теб толкова ли ти платиха да се регистрираш във форума и да плюеш, комунистическа свиньо

 98. 98 Профил на alighieri
  alighieri
  Рейтинг: 399 Неутрално

  Доколко е вярна цифрата от МВР за 7,000 протестиращи?

 99. 99 Профил на BlueWater
  BlueWater
  Рейтинг: 1071 Весело

  До коментар [#95] от "triton123":
  До коментар [#92] от "Bolyara":
  До коментар [#91] от "Ганий":
  До коментар [#88] от "t' Ankus":
  До коментар [#87] от "за 20 кинта на протест":
  До коментар [#86] от "др. Иванов":
  До коментар [#72] от "yavooor":
  До коментар [#67] от "Нощен злодей":
  До коментар [#56] от "ban":

  Всички вие сте жалки и смешни в опитите си да омаловажите протестите срещу БСП, ДПС Атака и тяхното правителство на олигархията и ДС!

  Протестите ще продължат, защото в тях участват интелигентни и образовани хора с децата си и те не могат да бъдат манипулирани от вас.

 100. 100 Профил на axjaxja
  axjaxja
  Рейтинг: 395 Весело

  До коментар [#95] от "triton123":

  Нямам представа защо ми говориш в женски род. Ти си зомбирания или поне така изглежда по коментарите ти. Повече няма да се занимавам с твоите безкрайно объркани коментари. ВСЕКИ ДЕН ЩЕ Е ТАКА ДО ОСТАВКАТА!!

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK