Премиерът назначи зам.-министър на правосъдието, без да е получил съгласието му (обновена в 22.10)

Премиерът Пламен Орешарски продължава да сглобява екипа си

© Георги Кожухаров

Премиерът Пламен Орешарски продължава да сглобява екипа сиНа фона на продължаващите протести срещу кабинета му премиерът Пламен Орешарски назначи днес двама заместник-министри на правосъдието и десет зам.-областни управители, става ясно от съобщения на правителствената пресслужба. На министър Зинаида Златанова ще помагат Илия Ангелов и Иван Йорданов.


Иван Йорданов е завършил право в СУ "Св. Климент Охридски" и европейско и международно право в университета "Гьоте" във Франкфурт, Германия. Специализирал е в Австрия и САЩ. В периода 2007-2010 г. е бил юрисконсулт в дирекция "Аграрно развитие" в МЗХ, а след това заема различни позиции в МВнР, като в момента е управляващ Консулството на Република България във Франкфурт на Майн.


Пред capital.bg Йорданов отрича да е приел предложеното му назначение. Той допълва, че смята да продължи да изпълнява задълженията си като консул във Франкфурт и няма намерение да става зам.-министър на правосъдието.
Пред БТА министър Златанова обясни, че кандидатурата на Йорданов е била дадена от партийна централа, а тя е била впечатлена от биографията му. "Приемам отказа на г-н Йорданов и разбирам нерешителността му. Това са тежки и лични решения, през които и аз съм минала съвсем наскоро и които изискват проява на смелост и отговорност пред държавата", казва още Златанова, този път пред "Фокус.


Илия Ангелов е роден през 1957 г. Магистър е по технология на машиностроенето и металорежещи машини от ВМЕИ – Варна. Завършил е и Академията на МВР. Работил е като технолог в комбината за мотокари в Пловдив. В периода 1987-2003 г. е заемал различни длъжности в "Охранителна полиция" към ОДП – Пловдив. От 2003 г. е в ГД "Охрана" към Министерството на правосъдието, като в момента е директор на Областната дирекция "Охрана" в Пловдив, която отговаря и за областите Пазарджик, Смолян, Кърджали, Хасково и Стара Загора.


Списъкът на зам.-областните управители е както следва:


Велико Търново - Стефан Стефанов - роден е през 1982 г. Завършил е право във ВТУ "Св. Св. Кирил и Методий". В момента работи в адвокатска кантора в града


Враца - Иван Даков - роден през 1951 г. Завършил е АОНСУ. Бил е заместник-кмет и кмет на Община Мизия, народен представител в периода 2005-2009 г. Последната заемана от него длъжност е секретар на Община Бяла Слатина.


Кърджали - Назми Мюмюн - роден е през 1950 г. Има две бакалавърски степени от Учителския институт "Любен Каравелов" в Кърджали – за начален и за прогимназиален учител. Завършил е също педагогика и психология в СУ "Св. Климент Охридски". Бил е учител, а през последните 23 години е управител на ЕТ "Вардар-Назми Мюмюн".


Кюстендил - Мария Чочова - родена през 1981 г. Има две магистратури от ЮЗУ "Неофит Рилски" – по публична администрация и по право, магистър е по "Международни икономически отношения" от СА "Д. Ценов", в момента е докторант по "Трудово право и обществено осигуряване". Била е секретар на Община Дупница, юрисконсулт на Община Бобошево, асистент и хоноруван асистент към ЮЗУ "Неофит Рилски". В момента е експерт към Националния браншови синдикат "Образование и наука" – КНСБ.


Ловеч - Цецка Петкова - родена е през 1957 г. Завършила е ВПИ в Шумен. Почти цялата й трудова биография е в сферата на образованието като учител, заместник-директор и директор на училища в Тетевен. В периода 2003-2007 г. е била кмет на Община Тетевен.


Разград - Иван Борисов - роден е през 1958 г. Завършил е ВИИ – София със специалност "Икономика и управление на АПП". Заемал е различни длъжности в общинската администрация и в частния бизнес. От 2000 г. е председател на читалище "Кирил и Методий" в Кубрат.


Смолян - Емил Хумчев - роден е през 1975 г. бакалавър е по организация и управление на туристическото обслужване от Колежа по туризъм в Благоевград. Общински съветник е в ОбС – Златоград.


София-град - Диана Тонова - родена е през 1972 г. Завършила е право в ЮЗУ "Неофит Рилски". От 1998 г. работи в Столичната общинска агенция за приватизация, където в момента е главен юрисконсулт.


Търговище - Румен Такоров - роден през 1955 г. Завършил е ВИАС със специалност "Пътно строителство". Заемал е редица длъжности, свързани със строителството и рехабилитацията на пътната инфраструктура. Депутат от 38-ото, 40-ото и 41-ото НС.


Видин - Николина Ванчева - родена е през 1957 г. Магистър е от ВФСИ "Д. Ценов" – Свищов. Специализирала е социален мениджмънт в УНСС. Работила е в Общинския съвет и в общинския


От постовете им на заместник областни управители са освободени Галина Георгиева-Маринова (Разград), Любомира Попова и Изабела Чорбаджиева (Велико Търново), Сашо Данков (Ловеч), Асен Тюрдиев и Есат Садък (Кърджали), Елка Станчева (Търговище), Чавдар Фурлански (Смолян), Гергана Михайлова и Радослава Чеканска (Кюстендил), Валентин Литов и Цветелина Теофилова (Враца), Любомир Низамов и Елка Георгиева (Видин).


Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (73)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на hodounski
  hodounski
  Рейтинг: 2608 Любопитно

  Тези хора не разбират ли какво става?

 2. 2 Профил на seekingman
  seekingman
  Рейтинг: 450 Неутрално

  Девиза на Орешарски: Да заменим с калинките със скакалци!

 3. 3 Профил на Дневник, я ме цункайте по дупето !
  Дневник, я ме цункайте по дупето !
  Рейтинг: 506 Любопитно

  "Илия Ангелов е роден през 1957 г. Магистър е по технология на машиностроенето и металорежещи машини от ВМЕИ – Варна. Завършил е и Академията на МВР. Работил е като технолог в комбината за мотокари в Пловдив"

  И това го "предестинира" за заместник-министър на правосъдието?!

  Albert Einstein : "Zwei Dinge sind unendlich, das Universum und die menschliche Dummheit, aber bei dem Universum bin ich mir noch nicht ganz sicher."
 4. 4 Профил на limbize
  limbize
  Рейтинг: 460 Неутрално

  До коментар [#3] от "detchopora":

  Става дума за Иван Йорданов, не за Ангелов.

 5. 5 Профил на a.sensible
  a.sensible
  Рейтинг: 498 Весело

  Може ли да номинирам котарака си за заместник-министър? Попитах го дали иска и той отвърна с: МЯЯЯУ!

 6. 6 Профил на Николай Колев
  Николай Колев
  Рейтинг: 2536 Неутрално

  До коментар [#2] от "seekingman":
  Не скакалци, еднодневки-и-и.

  * ПКП-Прекрасна Кърджалийска Принцеса. Политкоректна формулировка на думи на министър председателя за председателя на Народното събрание
 7. 7 Профил на За да останат ХОРА в България.
  За да останат ХОРА в България.
  Рейтинг: 727 Неутрално

  Леле, какви идиоти.. Немам думи просто.

 8. 8 Профил на Дневник, я ме цункайте по дупето !
  Дневник, я ме цункайте по дупето !
  Рейтинг: 506 Любопитно

  [quote#4:"limbize"]Става дума за Иван Йорданов, не за Ангелов. [/quote]

  Цитат:
  "На министър Зинаида Златанова ще помагат Илия Ангелов и Иван Йорданов"

  Къде е проблема !

  Albert Einstein : "Zwei Dinge sind unendlich, das Universum und die menschliche Dummheit, aber bei dem Universum bin ich mir noch nicht ganz sicher."
 9. 9 Профил на СДС
  СДС
  Рейтинг: 1397 Неутрално

  Завършил е и Академията на МВР.
  ...........
  Достатъчно!
  Скандалът не е, че не го е питал, а че назначават поредният
  ДС гьонсурат.

  nemo malus felix, minime corruptor.
 10. 10 Профил на Dragond
  Dragond
  Рейтинг: 616 Неутрално

  Абе, Орешарски какви наркотици му пробутват, че да го държат в това състояние на умопомрачение? Да е тъп, ама чак толкова...

 11. 11 Профил на Дневник, я ме цункайте по дупето !
  Дневник, я ме цункайте по дупето !
  Рейтинг: 506 Весело

  [quote#10:"dragond"]Абе, Орешарски какви наркотици му пробутват, че да го държат в това състояние на умопомрачение?[/quote]

  Наркотика се казва : ВЛАСТ !

  Albert Einstein : "Zwei Dinge sind unendlich, das Universum und die menschliche Dummheit, aber bei dem Universum bin ich mir noch nicht ganz sicher."
 12. 12 Профил на postbot
  postbot
  Рейтинг: 463 Неутрално

  Орешко изнервил ли се е или да. Дано скоро си ходи. При ортака му Черепа

  Изобщо не мога да си представя как братството може да бъде въведено със закон, ако свободата не е разрушена със закон и правосъдието не е потъпкано със закон.
 13. 13 Профил на АзКлавдия
  АзКлавдия
  Рейтинг: 948 Весело

  Плюйте си в пазвата да не вземат да ни назначат масово... после иди разправяй, че нямаш сестра.

  Доброто е заразно
 14. 14 Профил на greengoblin
  greengoblin
  Рейтинг: 455 Неутрално

  [quote#2:"seekingman"]Девиза на Орешарски: Да заменим с калинките със скакалци![/quote]

  и сега следват извинения и посипване на главите с пепел. до...следващият гаф.

 15. 15 Профил на Georgi Velev
  Georgi Velev
  Рейтинг: 561 Неутрално

  Той допълва, че смята да продължи да изпълнява задълженията си като консул във Франкфурт и няма намерение да става зам.-министър на правосъдието.
  ----------
  след този отказ - нема да е задълго.
  другарите помнят....

  Между проститутката и соростутката предпочитам първото. Тя не мами и няма претенции.
 16. 16 Профил на d10001
  d10001
  Рейтинг: 785 Неутрално

  До коментар [#2] от "seekingman":

  скакалинки

 17. 17 Профил на Radko Mollov
  Radko Mollov
  Рейтинг: 395 Неутрално

  Единият не знаел, че е назначен, другият не знаел, че е юрист.
  Очевидно това правителство става все по експертно.
  Неадекватни са вече тези хора...

 18. 18 Профил на Urkobozambo
  Urkobozambo
  Рейтинг: 466 Неутрално

  Премиерът назначи зам.-министър на правосъдието, без да е получил съгласието му..

  - Спайдърмен Папагалски, отново се издъни..

  urkobozambo
 19. 19 Профил на galio
  galio
  Рейтинг: 672 Весело

  е няма такъв филм просто

  https://www.youtube.com/watch?v=-vMgXV26PQM
 20. 20 Профил на Смърт на peterman! - Да живее "Икономедия"!
  Смърт на peterman! - Да живее "Икономедия"!
  Рейтинг: 574 Весело

  Супермен начело на суперексперти, завършили ЮЗУ, началници "Охрана", зам. областен на 31 години... Нда-а-а, достойни заместници на началниците си, безспорно!
  Единия да хванеш, другия да удариш!

  Knocking on heaven's door
 21. 21 Профил на ariel28
  ariel28
  Рейтинг: 564 Неутрално

  "Враца - Иван Даков - роден през 1951 г. Завършил е АОНСУ."

  Специалност? "Партийно строителство", "Изнасяне на комуно-тероризъм" или "Подривна дейност"?

  'Let light surround you' Dream Theater
 22. 22 Профил на georgi_val
  georgi_val
  Рейтинг: 450 Неутрално

  ""Не съм давал съгласие. Към 5:30 българско време ми се обадиха от министерство на правосъдието да ми съобщят информацията. Казах им, че не съм давал съгласие да заемам тази длъжност".
  Йорданов не се е чувал нито с премиера Пламен Орешарски, нито с вицепремиера и министър на правосъдието Зинаида Златанова."

  !!!!!!????!?!!?!!??! Тия майтап си правят с нас! Ехооооо, Орешарски, побърка ли се, нас ли искаш да побъркаш? Утре какво ще обяснявате за поредения "експерт" назначен за няколко часа. Добре, че не е депутат, че трябваше и за него да се произнася КС дали може да се върне като депутат!
  Няма такова правителство, няма такава подигравка!

 23. 23 Профил на Само Левски
  Само Левски
  Рейтинг: 963 Неутрално

  Новият зам-областен на Враца, Валентин Литов е от АТАКА. Тези нали не бяха част от коалицията БСП-ДПС.

 24. 24 Профил на Цецо
  Цецо
  Рейтинг: 1525 Неутрално

  До коментар [#3] от "detchopora":

  Най-голямото по численост звено към министерството са затворите. Така, че точно трудовия му път не е проблем. Поне така прочетен.

  Covid live matter. Stop the genocide.
 25. 25 Профил на Иван Петров
  Иван Петров
  Рейтинг: 662 Неутрално

  Къде да питам, дали не са ме назначили и мен някъде, че ако не се явя на работа може и да ме уволнят дисциплинарно!
  След това да ходя да доказвам, че тази работа не съм я искал.

 26. 26 Профил на mrtosh
  mrtosh
  Рейтинг: 561 Неутрално

  Докога назначаването на някого на отговорен държавен пост ще се асоциира с кражби, неизгодни договори и други шуро-баджанашки схеми. Трябва да се прекрати с тази практика, и няма да ни прави впечатление кои какъв пост заема.

 27. 27 Профил на Цецо
  Цецо
  Рейтинг: 1525 Весело

  До коментар [#25] от "Иван Петров":

  Те пък няма да разберат. Та за това не се коркай.
  Кофтито е че ще изпуснеш заплатките.

  Covid live matter. Stop the genocide.
 28. 28 Профил на daam
  daam
  Рейтинг: 1273 Гневно

  Как е възможно да назначат някого за заместник министър, без да са го питали. То, тези хора са опасно неадекватни КАЛИНИЩА. Министърът на правосъдието е отблъскваща просто. Това, ако са експерти. Банда некадърници.

 29. 29 Профил на сидер
  сидер
  Рейтинг: 3396 Неутрално

  До коментар [#8] от "detchopora":

  Цитат:
  "На министър Зинаида Златанова ще помагат Илия Ангелов и Иван Йорданов"

  Къде е проблема !

  Ааа няма проблем, както няма проблем, че има протести хи хпи хи

 30. 30 Профил на сидер
  сидер
  Рейтинг: 3396 Неутрално

  До коментар [#28] от "daam":

  То, тези хора са опасно неадекватни КАЛИНИЩА.

  Видяхте ли сега откъде бяха калинките в предния кабинет, че ако бяха почнали да махат калинките веднага щеше да се надигне вой до небесата за политическа чистка

 31. 31 Профил на Чърчил
  Чърчил
  Рейтинг: 705 Неутрално

  Иван Йорданов е голям тарикат!Усети ,че ще му предлагат работа като БЕЗРАБОТЕН и фъс.

  ЗАВИСТТА ТРЯБВА ДА Я ЗАСЛУЖИШ.СЪЖАЛЕНИЕ ПОЛУЧАВАШ БЕЗПЛАТНО
 32. 32 Профил на bpenev
  bpenev
  Рейтинг: 229 Весело

  ВНИМАНИЕ всички коментиращи!!!!!!
  Преглеждайте си Е - меилите редовно и си прослушваите съобщенията на телефоните , за да не се окаже , че някой е назначен за зам. мин и т. н.!!!!!!

 33. 33 Профил на сидер
  сидер
  Рейтинг: 3396 Неутрално

  Пред capital.bg Йорданов отрича да е приел предложеното му назначение. Той допълва, че смята да продължи да изпълнява задълженията си като консул във Франкфурт и няма намерение да става зам.-министър на правосъдието.

  Айдеее някои почват да разбират, че лодката е пробита и се клати и ша са напълни с вода хи хи хи

 34. 34 Профил на Марко
  Марко
  Рейтинг: 561 Неутрално

  [quote#1:"hodounski"]Тези хора не разбират ли какво става? [/quote]
  Класически случай на нокаутиран от щението разум...все едно да наемеш хеликоптер, за да имаш шанса да се качиш на потъващия Титаник...

  Не съм магаре;-)
 35. 35 Профил на Холдън Колфийлд
  Холдън Колфийлд
  Рейтинг: 765 Весело

  Орешарски в момента е като маймуна с граната.

 36. 36 Профил на Смърт на peterman! - Да живее "Икономедия"!
  Смърт на peterman! - Да живее "Икономедия"!
  Рейтинг: 574 Неутрално

  Партийна централа е предложила зам. министър на правосъдието, който не е уведомен за повишението? И Златанова след час казва "О, извинете, че сте разбрали за назначението си от интернет! Ние просто бяхме впечатлени от автобиографията Ви и много ни се искаше да се върнете от Франкфурт в София под обстрела на доматите поне за няколко дни". Поздравления за новата ти "грешка", Орешарски! Чакаме да разберем коя е централата!

  Knocking on heaven's door
 37. 37 Профил на Смърт на peterman! - Да живее "Икономедия"!
  Смърт на peterman! - Да живее "Икономедия"!
  Рейтинг: 574 Неутрално

  Дневник, имам предложение към вас. Направете една статия с всички глупости, които Станишев и къмпани наговориха от януари досега и всички "експертни" действия на Орешарски от назначаването му до днес. Ще бъде интересно колко скандала и какви бяха предизвикани в съдебната система и предприетото от Цацаров. В две графи - "на думи" и "на дело".

  Knocking on heaven's door
 38. 38 Профил на Мартин Akakka
  Мартин Akakka
  Рейтинг: 616 Весело

  Боже тез хептен са се побъркали. След 3 седмици няма да ги има ама инъче си назначават някакви хора на някакви постове . Луда работа

 39. 39 Профил на drakar65
  drakar65
  Рейтинг: 1391 Весело

  [quote#38:"Мартин Akakka"]Боже тез хептен са се побъркали. След 3 седмици няма да ги има ама инъче си назначават някакви хора на някакви постове . Луда работа [/quote]

  Тчч..Стига бе! Още месец, два...
  На мен ми предлагат фабрика през септември!
  Лудостта не е диагноза а състояние на духа...
  Сума шизофреници ще има на есен...
  Я ли те бутнах или ти сам падна...

  “Сега е моментът да превъртим Рубикон-а” - Гай Юлий Ц... Аз-"Картаген трябва да бъде разрушен"!
 40. 40 Профил на Big_Villager
  Big_Villager
  Рейтинг: 668 Неутрално

  Чесно, не са ли дебили

 41. 41 Профил на lot49
  lot49
  Рейтинг: 616 Неутрално

  Явно става, че правителството е "програмно". Но кодът на програмата е явно някакъв вирус.

 42. 42 Профил на Нинов
  Нинов
  Рейтинг: 2256 Неутрално

  По-добре да си първият на село (Франкфурт/Майн) , отколкото вторият в града (София).

 43. 43 Профил на Салмонела
  Салмонела
  Рейтинг: 1336 Неутрално

  Предлагам на всички гласували да заявим, че отменяме гласа си на изборите и подписите си на избирателните списъци. Щом депутати и министри могат да си сменят волята всеки ден, толкова по-разрешено е и за нас, обикновените лумпени (и за интернет лумпените се отнася).
  С отмяната на гласуването си изборът е опорочен и следва нов такъв.
  Както за Пеевски, както и за всички останали идиотски решения и назначения на анархо-комунистическата клика...

  УСПЕШНА НОВА ГОДИНА!!!
 44. 44 Профил на Курт Деликуртев 662 галерии плюс X
  Курт Деликуртев 662 галерии плюс X
  Рейтинг: 1391 Неутрално

  [quote#1:"hodounski"]Тези хора не разбират ли какво става?[/quote]

  Разбират, ама пусти гьонсуратлък!

  Все пак пореден гаф, номинираният се отказал! На потъващ кораб не иска да се качва, гот!

  http://www.panoramio.com/user/7617575?show=all , 660 ГАЛЕРИИ: 225 ЩУТГАРТ, 205 ПЛОВДИВ, 118 БЪЛГАРИЯ, 58 ЕВРОПА И 54 ГЕРМАНИЯ
 45. 45 Профил на ret
  ret
  Рейтинг: 782 Неутрално

  Премиерът назначи зам.-министър на правосъдието, без да е получил съгласието му
  ---------------------------------
  Вън бе Пън.

 46. 46 Профил на Курт Деликуртев 662 галерии плюс X
  Курт Деликуртев 662 галерии плюс X
  Рейтинг: 1391 Неутрално

  [quote#36:"peterman"]! Чакаме да разберем коя е централата! [/quote]


  Няма да си спомни! Нали така беше за Пеевски!

  Оставка! Нови избори!

  http://www.panoramio.com/user/7617575?show=all , 660 ГАЛЕРИИ: 225 ЩУТГАРТ, 205 ПЛОВДИВ, 118 БЪЛГАРИЯ, 58 ЕВРОПА И 54 ГЕРМАНИЯ
 47. 47 Профил на Смърт на peterman! - Да живее "Икономедия"!
  Смърт на peterman! - Да живее "Икономедия"!
  Рейтинг: 574 Неутрално

  [quote#43:"Депутат 241 Occupy Parliament"]да заявим, че отменяме гласа си на изборите [/quote]
  Нещо като "искам си гласа обратно"?

  Knocking on heaven's door
 48. 48 Профил на kalliope
  kalliope
  Рейтинг: 498 Весело

  Щом собствените им хора започнаха да се отказват от постове по министерствата, значи работата отива към всенародни празненства. Идеи за празника на Орлов мост?

  БСП delenda est.
 49. 49 Профил на Нинов
  Нинов
  Рейтинг: 2256 Неутрално

  В момента е по-добре да си по периферията, отколкото в бункера на фюрера.

 50. 50 Профил на Смърт на peterman! - Да живее "Икономедия"!
  Смърт на peterman! - Да живее "Икономедия"!
  Рейтинг: 574 Неутрално

  [quote#48:"kalliope"]работата отива към всенародни празненства. [/quote]
  Не съм много сигурен, за съжаление. Предполагам, че режимът на тока няма да ни се размине... Пазят си това "зайче" в ръкава комунягите. Трябва да натегнат струната до скъсване ... няма да им е гот иначе! Морков, тояга, морков - тояга, тояга, тояга...

  Knocking on heaven's door
 51. 51 Профил на kalliope
  kalliope
  Рейтинг: 498 Неутрално

  До коментар [#50] от "peterman":

  Ха, дано не си прав/а - да ни щракнат тока наказателно ще е просто отвратително.

  А, като стана дума, някой друг имаше ли проблеми с мрежата на телефоните първите дни на протеста? От многото хора ли забиваше или аз параноясвам?

  БСП delenda est.
 52. 52 Профил на ariel28
  ariel28
  Рейтинг: 564 Неутрално

  Даже комунистическите тролове са дезертирали под тази новина... явно централата е блокирала откъм инструкции... хахаха

  'Let light surround you' Dream Theater
 53. 53 Профил на Нинов
  Нинов
  Рейтинг: 2256 Неутрално

  По-рано поне като намираха министри по кръстовищата, поне знаеха, че са в играта. А сега въртят някакви имейлове, файлове, ексел табели... а човекът си купил ново колело да ходи на работа до Екенхаймер Ландщрасе вместо билет за самолет. Нито куфари и стягал, нито жилище е прекртил... мани-мани... Направо мяза като епизод от 007 , в който миз Мънипени нарежда на Джеймс Бонд каква му следващата задача.

 54. 54 Профил на febra
  febra
  Рейтинг: 616 Неутрално

  Хайде сега да го видим Конституционния съд какво ще издокара за Кръглия Квадрат Пеевски... и той не беше дал писмено сългасието си

  "Attitude is a little thing that makes a big difference" W. Churchill
 55. 55 Профил на olskull
  olskull
  Рейтинг: 402 Неутрално

  Прави впечатление, че почти няма минуси по коментарите. Комунистите нещо се снишиха. Мислят...

 56. 56 Профил на anonymous_
  anonymous_
  Рейтинг: 450 Неутрално

  С глас се смея на коментарите.

 57. 57 Профил на a.burov
  a.burov
  Рейтинг: 229 Неутрално

  Чистачките в Бундестага ще ви направят по-добра кадрова политика и координация мжду правителств и партини централи. Намираме се в самолет, който се управлява от каруцари-другари.

 58. 58 Профил на bta
  bta
  Рейтинг: 1391 Неутрално

  До коментар [#1] от "hodounski":

  Е как я виж колко е забавно.

 59. 59 Профил на bta
  bta
  Рейтинг: 1391 Неутрално

  А се подиграваха на Бойко ,че ги намирал по пътищата.

 60. 60 Профил на Варненчик
  Варненчик
  Рейтинг: 450 Неутрално

  [quote#13:"dogwoman"]Плюйте си в пазвата да не вземат да ни назначат масово... после иди разправяй, че нямаш сестра[/quote]
  ха ха хаха

 61. 61 Профил на Варненчик
  Варненчик
  Рейтинг: 450 Неутрално

  [quote#35:"Ерофеев"]Орешарки в момента е като маймуна с граната[/quote]
  Много илюстративно,Браво!

 62. 62 Профил на Варненчик
  Варненчик
  Рейтинг: 450 Неутрално

  На Орешарски като му откажат още двама трима ще почне да разправя,че пести от щат и да добавя с притеснен глас колко добри експерти му е назначила централата на Моника та работят за трима!

 63. 63 Профил на Thermobee
  Thermobee
  Рейтинг: 1391 Неутрално

  Окалинчена работа.

  Публикувано през m.dnevnik.bg

  Не на ислямската инвазия в Европа!
 64. 64 Профил на rincewind
  rincewind
  Рейтинг: 829 Неутрално

  Това вече е просто върха в неумението на "експерта" Орешарски. Другарю Орешарски, като сте такъв експерт няма как да не занете, че човека се пита първо. За мен това е по-голям от всички до момента на 10-та степен! Като се имат предвид предните гафове и как човек, че чуди, че по-лошо няма как да стане - те другарите ни изумяват с всеки изминал ден!

 65. 65 Профил на goblenka
  goblenka
  Рейтинг: 672 Неутрално

  Не ме интересуват назначенията! Искам оставки и оттегляне на всички нови назначения! Това не е баницата на мама, та да си я делят и да си пазят парчета за после, като станат от масата!

  goblenka
 66. 66 Профил на NIKE
  NIKE
  Рейтинг: 506 Неутрално

  До коментар [#65] от "goblenka":

  Ти май не си чувала поговорката " Кучетата си лаят , кервана..."
  и за баницата не си права. Запитай се защо се избиват да станат депутати ? за 2000 лева заплата ли? и защо се избиват да станат кметове???? ако и това не ти е ясно трябва да си голяма найвница

 67. 67 Профил на bkbelchev
  bkbelchev
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Експертите са в голяма паника. Вече назначават без съгласие, но това няма да отложи агонията

 68. 68 Профил на goblenka
  goblenka
  Рейтинг: 672 Неутрално

  До коментар [#66] от "Nikolay Hadjiminchev":

  Парите не са тяхна цел! Те си имат пари и преди да станат депутати! На тях им трябват властта и контактите! Защитените , безконтролни коридори за движение на стоки, имунитета.

  goblenka
 69. 69 Профил на Смърт на peterman! - Да живее "Икономедия"!
  Смърт на peterman! - Да живее "Икономедия"!
  Рейтинг: 574 Неутрално

  [quote#51:"kalliope"]От многото хора ли забиваше или аз параноясвам? [/quote]
  Нито едно от двете. Съвсем целенасочено си беше.

  Knocking on heaven's door
 70. 70 Профил на Ilo
  Ilo
  Рейтинг: 395 Неутрално

  Много добре ги разбирам тези които отказват назначения от този кабинет. На никого не му се иска да е на губещата страна и то за кратко.
  Помислете какви "капацитети" биха приели назначения в тази ситуация. Със сигурност няма да са най-добрите.

 71. 71 Профил на elkriss
  elkriss
  Рейтинг: 450 Неутрално

  "Дневник", с цялото ми уважение, но апелирам да си проверявате информацията и да не препечатвате неистини. Илия Ангелов в момента НЕ Е директор на Областната дирекция "Охрана" в Пловдив. Нещо повече, той НЕ Е директор от близо една година, тъй като беше освободен/пенсиониран, неизвестно по какви причини. Според многохора, работили с него - поради некадърност.

 72. 72 Профил на Ab.Inferis
  Ab.Inferis
  Рейтинг: 727 Неутрално

  назначавайте!!!! тези, които приемат ще влязат в черния списък завинаги. Трябва да си адски тъп и безмерно алчен, за да приемаш пост в това правителство. назначавайте по-бързо! Дори обявете списъци с кандидатури за всеки пост. Да се знаят кои са, да ги запомним кои са. Списъци! както някога Хан Телериг поискал и получил от Византия списък на нейните шпиони и храненици в България. Дайте разширен списък, другари!

  ...And Justice for All
 73. 73 Профил на Ab.Inferis
  Ab.Inferis
  Рейтинг: 727 Неутрално

  [quote#37:"peterman"]Дневник, имам предложение към вас. Направете една статия с всички глупости, които Станишев и къмпани наговориха от януари досега и всички "експертни" действия на Орешарски от назначаването му до днес. Ще бъде интересно колко скандала и какви бяха предизвикани в съдебната система и предприетото от Цацаров. В две графи - "на думи" и "на дело". [/quote]

  и да не е енократно, да се отдели страница поне за тях. И да се добавят ежедневно новите изцепки

  ...And Justice for All
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK