Ден 35-и от протестите (хронология)

Ден 35-и от протестите (хронология)

© Петя РайковскаСлед като сутрешното "пиене на кафе" пред парламента прерасне в "ударен протест"  и блокада на центъра на София, недоволните от управлението за 35-и пореден път се събират на площад "Независимост", от където по традиция шествието преминава през Народното събрание и Орлов мост.


Екип на "Дневник" отново следи случващото се на протеста.


23:55ч. Пред парламента има малко останали хора, главно тези, които са част от палатковия лагер. В един момент около тях имаше по-засилено полицейско присъствие, но то не е породено от напрежение. Някои от протестиращи разказват, че разпознават полицаи които са пазили и сутринта. Казват им - Чао, до утре.
На това някои от полицаите отговорят, че утре няма. Протестиращият с изненада прави няколко крачки назад и пита: Оставка ли ще има? Чува се глас или от полицаите, или от останалите протестиращите: "А дано, ама надали", след което всички се разсмиват.


22.25 ч. - Пред Народното събрание все още има протестиращи, но повечето хора вече са разотиват. Пред самия вход на парламента са струпани поне около 30 полицая. По стълбите още стоят доматите и яйцата, хвърлени срещу депутатите през деня.


22.15 ч. - В протеста пред Народното събрание се включи младеж в народна носия, който се представя като Митко и раздава мъдрости на събралите се. Той ги носи в кесия, от която всеки сам може да си изтегли мъдрост. На репортера на "Дневник" се падна "Каквото повикало, такова се обадило", а на друг от протестиращите - мъдростта "Малкото камъче, кола преобръща". Инициативата има и фейсбук страница, която се нарича "БГ мъдрост в действие".


22.10 ч. - Няколко червени димки бяха запалени пред Народното събрание. Въздухът се изпълни с дим, но протестът продължава да протича мирно. Освиркванията и виковете за оставка към парламента не спират.


Ден 35-и от протестите (хронология)

© Велислава Попова


21.45 ч. - На Орлов мост продължава да звучи възрожденска поезия и музика. Музикантът Васко Кръпката е сред протестиращите и обсъжда с младежи политическата ситуация. Голяма част от множеството се пренесе пред Народното събрание, където скандиранията за оставка продължават. Между двете локации сноват хора. Има много семейства с деца, колоездачи.


Ден 35-и от протестите (хронология)

© Велислава Попова


21.30 ч. - Според участници в протеста акцията тази вечер е една от най-многобройните досега. В нея се включиха десетки хиляди. По информация на МВР към 19.30 ч. протестиращите на площад "Независимост" са били 1500.


Ден 35-и от протестите (хронология)

© Велислава Попова


21.20 ч. - Голяма група посрещна шествието на Орлов мост. Почти без да спре, шествието зави отново към Народното събрание. В акцията участват няколко хиляди души.


21.15 ч. - Във Варна 100 фенера с цветовете на националния флаг полетяха над града в знак на протест срещу управлението на страната, съобщи "Фокус". Тази вечер протестиращите варненци поведоха шествието по нетрадиционен маршрут. Протестът започна на обичайния сборен пункт – пред сградата на Община Варна в 18,30 часа. Оттам варненци се насочиха посока Морската градина. На входа на градината към небето полетяха китайски фенери, с които символично бяха изпратени депутатите от 42-то Народно събрание.


Пред паметника на Васил Левски в Морската градина бяха поднесени цветя, прочетено беше на всеослушание предсмъртното писмо на Апостола. Мнозинството изпълни химна на България. С едноминутно мълчание и падане на колене варненци отдадоха почитта си към Апостола на свободата.


По време на протеста, варненци издигаха високо портрети на Васил Левски и български флагове. Сред новите лозунги се открояваше: "ГЕРБ, БСП, ДПС, и Атака в батака".


21.05 ч. - На Орлов мост има озвучаване от проекта "Българи" - автентични български музикални мотиви и от бългрски филми. Шествието, идващо от "Оборище" вече достига кръстовището.


Ден 35-и от протестите (хронология)

© Велислава Попова


20.55 ч. - Шествието продължава в посока към Орлов мост по бул."Евлоги Георгиев". Докато началото на колоната вече е на пресечката с улица "Оборище", последните в нея все още са при паметника на Левски. Цялата улица е запълнена от протестиращи, присъствието на полицаите остава засилено. Виковете "Оставка" не стихват.


20.50 ч. - Два трамвая са блокирана по ул."Янко Сакъзов". Вътре са останали само ватманите. Участниците в шествието лепят по стъклата им портрета на Левски и надписи "Оставка". Шествието стигна канала до бул. "Мадрид".


Ден 35-и от протестите (хронология)

© Ангелина Генова


20.40 ч. - Граждани са развели знамена от прозорците си и поздравяват протестиращите, минаващи покрай домовете им. Четири трамвая са блокирани по трасето си край парка "Заимов" от шествието.


Ден 35-и от протестите (хронология)

© Анна Христова


20.35 ч. - Минута мълчание на коляно пред паметта на Левски, а после множеството запя химна на фона на стотици развети знамена.


На рояла пред парламента

© Велислава Попова

На рояла пред парламента


20.30 ч. - Множеството зави по ул. "Янко Сакъзов". Хората продължават да обикалят паметника и да поднасят цветя, както и да се снимат пред него. Викат силно "Червени боклуци" и "Оставка", носят стотици трибагреници.


Ден 35-и от протестите (хронология)

© Ангелина Генова


20.20 ч. - Големият брой полицаи видимо смутиха протестиращите. От улица "Оборище" се виждат загражденията покрай храма "Александър Невски". Хората спират и се оглеждат, някои освиркват униформените, чието присъствие е значително дори и сред шестващите.


Линейка преминава покрай паметника без никакъв проблем.


Послание на паметника на Съветската армия

© Велислава Попова

Послание на паметника на Съветската армия


20.15 ч. - От парламента шествието се насочи към паметника на Васил Левски. Малка част от хората потеглиха към Орлов мост. Край парламента има повече полицаи, откогато и да било. Плътни ограждения има от всяка страна на парламента.


Ден 35-и от протестите (хронология)

© Анна Христова


20.00 ч. - Момче се качи на паметника на Цар освободител и забоде табела "Оставка" на ножа на скулптурната фигура на богинята Нике.


"Струва ми се, че от 35 дни софийското гражданство прави най-убедителната заявка София да бъде избрана за европейска столица на културата - защото допреди седмици само тази идея беше твърде съмнителна", коментира случващото се писателят Марин Бодаков. "Своето право на съществуване заявява нов тип модерна градска култура - култура, която въобще не обръща внимание на мощната антиинтелектуална тенденция от поне три правителства насам. Появява се включително нов тип патриотнизъм, фундаментално различен от патрионизма на "Атака" и СКАТ. И чувствам същото, което каза една приятелка: "За първи път от много време насам обичам страната си без усилие", казва писателят.


Ден 35-и от протестите (хронология)

© Ангелина Генова


19. 55 ч. - Началото на шествието вече е пред Народното събрание, а краят на множеството все още пред БНБ. Плътен полицейски кордон е струпан на улица "Париж", униформени има и по цялото трасе на шествието, както и пред Народното събрание.


Пред сградата на парламента виковете за оставка се чуват най-силно.


Ден 35-и от протестите (хронология)

© Велислава Попова


19.50 ч. - На фонтана пред президентството граждани са подредили пет саксии. Идеята е да се направи градина на истината - на мястото, където беше някогашният Град на истината. Случва се по същото време, 23 години по-късно. Това е позитивно послание, през деня след хората да остават живи цветя. Вечер, като идваме, ще ги поливаме, разказа човек, който споделя идеята.


Ден 35-и от протестите (хронология)

© Велислава Попова


Днес тя се е разпространила сред познати във Фейсбук. Целта е цветята да се увеличат през следващите дни, но надеждата е градината да е за кратко тук - т.е. искането на протеста да се изпълни скоро, обсъждат хората и се надяват цветята им да не изчезнат.


Ден 35-и от протестите (хронология)

© Ангелина Генова


19.45 ч. - Шествието потегли към Народното събрание по-рано от обичайното. Протестиращите искаха да избягат от концерта, а когато минаваха покрай артистите на сцената, припяваха "Довиждане" и "Сбогом".


Жена беше написала с маркер на гърба на плаката си "Псевдо концертът ви няма да ни заглуши". Множеството вика "Оставка" и освирква силно артистите на сцената.


19.30 ч. - Протестиращи са вдигнали плакати "Пловдив е тук и иска оставка", "Поклон пред величието ти, Дяконе". Изпълненията от сцената почти не се чуват, заглушавани от освиркванията на недоволните граждани.


Ден 35-и от протестите (хронология)

© Ангелина Генова

19.25 ч. - Протестиращите все по-явно демонстрират неодобрението си към случващото се на сцената и масово я загърбват. Изпълненията там са съпровождани от дюдюкане, запушване на уши, освиркване, показване на неприлични жестове.


Писателят Васил Георгиев коментира за "Дневник", че това очевидно е провокация и не е никак удачно, а който го е позволил, трябва да поеме отговорност.


19.20 ч. - На площад "Независимост" продължават да прииждат хора. Шкумбата се качи на сцената на телевизия СКАТ и изпя българско рок парче. Даде тон за дружно "Оставка", но освиркванията бяха по-силни. Завърши с "Ходете си с мир" към правителството.


19.15 ч. - Протестиращи продължават блокадата си пред парламента и на Орлов мост, която започна още сутринта.


19.05 ч. - На площада пред Министерски съвет продължават да прииждат хора. Събралите се вече са хиляди. 


Протестиращите се опитват да заглушат концерта, като по време на изпълненията от сцената се чуват най-силните викания, а след края на песните има освирквания вместо аплодисменти. Хората коментират, че приемат изявата, организирана от СКАТ, като провокация.


От сцената въпреки това се опитват да привлекат вниманието на протестиращите и да ги омилостивят с призиви за благоденствие на страната и поздрави за празника.


В множеството се вижда мъж в расо, който раздава картички с лика на Васил Левски, изрисуван като светец с ореол.


18.55 ч. - Протестиращите блокираха движението на площад "Независимост". Хората са обърнати към сцената, от където фолклорните артистите изпълняват песните "Облаче ле, бяло", "Хубава си, моя горо" и "Йовано, Йованке".


Ден 35-и от протестите (хронология)

© Ангелина Генова


18.40 ч. - На площад "Независимост" са се събрали няколкостотин души, но движението по булеварда все още не е спряно.


Пред входа на бившия партиен дом има вдигната сцена на телевизия СКАТ, на която фолклорен ансамбъл изнася представление. На табела на сцената пише:" Да спасим България - концерт-подарък от СКАТ, посветен на годишнината от рождението на Васил Левски".


Пред президентството са дошли много хора от София, Благоевград, Велико Търново. Виждат се табели:"Да разтурим седянката Орешарски" и "Мая - ти лъжеш най-добре - Кюстендил".


Възрастен мъж се опита да спре движението, като застана на платното по посока на Народното събрание, но полицай го помоли да се отдръпне.


18.20 ч. - Присъствието на протестиращи край парламента все още е видимо. Участници в акцията донесоха роял до паметника на Цар Освободител и свиреха на него.


Ден 35-и от протестите (хронология)

© Ангелина Генова


Жена, отправила поглед към парламента говори по мегафон: На рождения ден на Васил Левски питаме с неговите думи:"Ако печелиш парламента, печели ли целият народ? Ако губиш, губиш ли само себе си?" Задава този въпрос към всеки от народните представители в 42-то Народно събрание - по азбучен ред.


18.00 ч. - Малко преди 18 ч. от пресцентъра на ГЕРБ разпространиха съобщение, че бившият председател на правната комисия в парламента Искра Фидосова иска да напусне  изпълнителната комисия на ГЕРБ и да бъде освободена като народен представител.


Всичко, което трябва да знаете за:

Ключови думи към статията:

Коментари (310)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Radko Mollov
  Radko Mollov
  Рейтинг: 390 Неутрално
 2. 2
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 3. 3 Профил на оstavime
  оstavime
  Рейтинг: 541 Неутрално

  Омръзнахте на народа с тия протести и с това блокиране!

  Съсипахте коментарите в сайта с новата визия!
 4. 4 Профил на Nelumbo
  Nelumbo
  Рейтинг: 730 Гневно

  Ъф,..... телевизия СКАТ?!?!
  Отврат!

 5. 5 Профил на _dan_
  _dan_
  Рейтинг: 592 Любопитно

  Много спонтанни станаха протестите .. спонтанно дойдоха рейсове от цяла България, спонтанно раздават кафе с баница сутрин, спонтанно носят роял на един от протестиращите ... Същите "интелигентни" и "мирни" протестиращи хвърлят домати, яйца и шишета по парламента и депутатите и викат "червени боклуци" ...

 6. 6 Профил на Васик
  Васик
  Рейтинг: 434 Весело

  Това да не е прочутата баница на Валерия Велева?

 7. 7 Профил на 4i4e
  4i4e
  Рейтинг: 488 Неутрално

  земал съм си пуканки,и че гледам по тивито сценаристите на батко какви изненади са ни подготвили в днешното риалити

 8. 8 Профил на Chavo64
  Chavo64
  Рейтинг: 381 Неутрално

  Продължавайте, ден след ден. Ще ги слинем!

  chavo64
 9. 9 Профил на Chavo64
  Chavo64
  Рейтинг: 381 Неутрално

  До коментар [#5] от "_dan_": "

  "хвърлят домати, яйца и шишета по парламента и депутатите и викат "червени боклуци" ..."
  Че какво друго да викат?! Истината и само истината. Иначе по добре е с камъни, но е мирен протеста.

  chavo64
 10. 10 Профил на sqrt
  sqrt
  Рейтинг: 541 Неутрално

  Тези протести използват естественото недоволство на хората срещу безумната система, която ги срива у нас но не да отстранят системата, а за борба на различни групировки вътре в системата в борбата им за власт.

 11. 11 Профил на persifedron1
  persifedron1
  Рейтинг: 439 Гневно

  До коментар [#5] от "_dan_":

  Къде видяхте "рейсове из цяла България"?
  Бил съм на протестите, не съм видял нито един автобус. Ако имаше дори един автобус за тези 35 дена, някой щеше да го е снимал!
  И кое му е неспонтанното да се донесе роял? Решили са да донесат роял, донесли са.
  Стига сте си измисляли конспиративни теории!

 12. 12 Профил на ДЗВЕР
  ДЗВЕР
  Рейтинг: 609 Весело

  [quote#5:"_dan_"]Много спонтанни станаха протестите ..[/quote]
  ... тъй е, спонтанни са. Спонтанно сА гледа у инструкциите... интерпретации на идеАта с прасетата от март...

  опозиция на всяка власт, отпор на всяка тъпота...
 13. 13 Профил на dark'star
  dark'star
  Рейтинг: 1971 Неутрално

  [quote#8:"chavo64"]Продължавате, ден след ден. Ще ги слинем! [/quote]Плодължавайте, ден след ден. Ще ги слинем!

  ... И к'воооо ... ???

  Бански На Лалета
  http://www.youtube.com/watch?v=guk9VUFjiig

  КОНТРА_ТРОЛ_ БАН_ХАКЕР от ПОЕТИЧЕСКИЯ фланг на НАТО
 14. 14 Профил на tedimar35
  tedimar35
  Рейтинг: 381 Неутрално

  Хайде всички на протеста, в днешния ден, изпълнен със символика! Нека докажем, че идеите на Апостола са живи!

 15. 15 Профил на persifedron1
  persifedron1
  Рейтинг: 439 Неутрално

  До коментар [#3] от "оstavime":

  Стига сте мрънкали. Хората навън се борят и за вашата свобода, макар че не го съзнавате!

 16. 16 Профил на persifedron1
  persifedron1
  Рейтинг: 439 Гневно
 17. 17 Профил на mrakogor
  mrakogor
  Рейтинг: 488 Неутрално

  И защо точно освиркват сцената. Доколкто разбирам , там се пеят български народни и рок песни, поне според репортажа.
  Кое му е провокативното?

 18. 18 Профил на многодобре
  многодобре
  Рейтинг: 427 Неутрално

  До коментар [#11] от "persifedron1":

  Има автобуси но те превозват полицаи,които са от охраната на протеста.

  magazinitisia
 19. 19 Профил на dark'star
  dark'star
  Рейтинг: 1971 Неутрално

  [quote#2:"Daniel Defoe - Аз бях на протест. А ти?"]АЙДЕ НА ПРОТЕСТАААА[/quote]- "Хаиде на протеста" ... някой се иззкряска
  и костоваци дърти скочиха завчаска...
  Тумба след тумба - рояк след рояк
  калинките бездарни напъват се пак ...

  Хората гледат друг път не видели
  в едно да се юрват партии умрели
  СеДеСари стари и новия ГЕРБ
  да не изпуснат ТЕ чуждия хлеб ...

  ГЕРБерите препнат, калинките реват
  Европската уния напазно зоват =
  посланници чужди и наший елит
  че изпуснаха зелника от народа скрит

  КОНТРА_ТРОЛ_ БАН_ХАКЕР от ПОЕТИЧЕСКИЯ фланг на НАТО
 20. 20 Профил на persifedron1
  persifedron1
  Рейтинг: 439 Неутрално

  До коментар [#18] от "многодобре":

  Човекът имаше предвид други автобуси - като онези от провинцията, които се забелязват пред НДК напоследък. Такива на този протест няма.

 21. 21 Профил на многодобре
  многодобре
  Рейтинг: 427 Неутрално

  Слагат се много минуси на коментари поддържащи протеста.Това означава че тази вечер протеста ще е многолюден.

  magazinitisia
 22. 22 Профил на persifedron1
  persifedron1
  Рейтинг: 439 Неутрално

  Тези пък концерт организирали.
  Аман от националисти!
  #махайтесебе

 23. 23 Профил на atropin
  atropin
  Рейтинг: 619 Весело

  До всички червени амбразурчици:

  Когато падне БКП вие ще сте отдолу!

 24. 24 Профил на dark'star
  dark'star
  Рейтинг: 1971 Неутрално

  [quote#15:"persifedron1"]Хората навън се борят и за вашата свобода, макар че не го съзнавате! [/quote]+++ ДА !!! ТЕ (протестиращите) се борят за нашата свобода = В Я Р Н О !!! ... но СВОБОДАТА въобще НЕ е ГЕРБерската ХУНТА на калинките. СВОБОДАТА въобще НЕ е Църния с 3% Свободата е да ИЗБЕРЕШ !!! На 12 май НИЕ избрахме тези за жалост ... Не е лошо ГЕРБерите да се поразпаднат ... Не е лоши новия Радан и сините да постоят отвън за акъл ... и като им дойде АКЪЛА = ХАЙДЕ ... ама чак ТОГАВА на пак ИЗБОРИ !

  КОНТРА_ТРОЛ_ БАН_ХАКЕР от ПОЕТИЧЕСКИЯ фланг на НАТО
 25. 25 Профил на dark'star
  dark'star
  Рейтинг: 1971 Неутрално

  [quote#23:"atropin"]Когато падне БКП вие ще сте отдолу! [/quote]Когато сме от долу ... погледнете дали не сме легнали по гръб и дали пак не сме мъжки ... да не иззпищите пак в ЗОР-МАЖОР ... и после да ходите по паради облечени шаренко ... модерни времена = не е лошо щом толкова ви харесва

  КОНТРА_ТРОЛ_ БАН_ХАКЕР от ПОЕТИЧЕСКИЯ фланг на НАТО
 26. 26 Профил на КОТАРАКЪТ В ЧИЗМИ
  КОТАРАКЪТ В ЧИЗМИ
  Рейтинг: 799 Любопитно

  [quote#5:"_dan_"]Много спонтанни станаха протестите .. спонтанно дойдоха рейсове от цяла България, спонтанно раздават кафе с баница сутрин, спонтанно носят роял на един от протестиращите ... [/quote]
  Кажи бе приятел, какво не ти харесва по точно?

  Глупостта е дар божи, но с него не трябва да се злоупотребява. /Ото фон Бисмарк/
 27. 27 Профил на vesolr
  vesolr
  Рейтинг: 3299 Неутрално

  До коментар [#11] от "persifedron1":

  Има, комунистите карат редовно по някоя баба да дойде на контрапротеста. Много е лесно да се познае какви ги вършат модерните леви - достатъчно е да чуем в какво обвиняват противниците си, за да ни стане ясно какво самите те правят, но се опитват да обвинят друг в това.

  От клеветника https://goo.gl/QdmktQ
 28. 28 Профил на КОТАРАКЪТ В ЧИЗМИ
  КОТАРАКЪТ В ЧИЗМИ
  Рейтинг: 799 Неутрално

  [quote#2:"Daniel Defoe - Аз бях на протест. А ти?"]Сега червените хлебарки ще налазят статията, бой с чехъла [/quote]
  Хайде бе, другарете! Тичайте на контрапротеста да подкрепяте правителството, че малко му остава.

  Глупостта е дар божи, но с него не трябва да се злоупотребява. /Ото фон Бисмарк/
 29. 29 Профил на Васик
  Васик
  Рейтинг: 434 Весело

  От утре Фидосова се влива в протеста и сама ще блокира Околовръстното....

 30. 30 Профил на КОТАРАКЪТ В ЧИЗМИ
  КОТАРАКЪТ В ЧИЗМИ
  Рейтинг: 799 Неутрално

  Това правителство ще си отиде в скоро време, колкото и да ви е мъка, другари комунисти и комсомолци. И това ще е добро за България! Сега за минусите на опашка, да не се изпотрепете. Искам да ви преброя.

  Глупостта е дар божи, но с него не трябва да се злоупотребява. /Ото фон Бисмарк/
 31. 31 Профил на Федор Езерский
  Федор Езерский
  Рейтинг: 898 Весело

  Абе кой беше казал, че в България спонтанни са само абортите? )
  Някакъв известен български демократ беше, седесар

  Но гледай ти ги протестантите, никаква култура! Как могат да освиркват концерт? Все едно, че някой ги е канил на него! Ми кат не ги кефи, да не ходят?!

 32. 32 Профил на Chavo64
  Chavo64
  Рейтинг: 381 Весело

  До коментар [#13] от "EVOLYUCIONER":

  Не моа да казвам Р ( или поне таблета ми се бърка понякога).

  chavo64
 33. 33 Профил на Chavo64
  Chavo64
  Рейтинг: 381 Весело

  Тия от СКАТ са много не в час. Дори Бойко се отказа да яхя протеста, тия обаче се барат най гяволи!!!

  chavo64
 34. 34 Профил на Федор Езерский
  Федор Езерский
  Рейтинг: 898 Весело

  До коментар [#33] от "chavo64":

  А, много са си в час, хората Който яха протеста - влиза в парламента, който не яха - надува свирки

 35. 35 Профил на Chavo64
  Chavo64
  Рейтинг: 381 Неутрално

  До коментар [#34] от "Федор Венедиктович Езерский":

  Блатной, стой си в "красное болото", там са твой хора.

  chavo64
 36. 36 Профил на Федор Езерский
  Федор Езерский
  Рейтинг: 898 Весело

  Тц тц тц тц, ей не ти омръзна все да ме командироваш нанякъде
  Колко пъти да го споменавам, като ще ме пращаш в комунизма, барем поне да е Куба Да не се повтарям отново ))))

  Всъщност, искаш ли да дойдеш с мен? Аз ще отида в комунистическа Куба, а ти в капиталистически демократичен Хаити Да видим кой къде ще се чувства по-добре. Дано само да не ме накараш да ти пращам SMS-и

 37. 37 Профил на mrakogor
  mrakogor
  Рейтинг: 488 Неутрално

  Ами на всеки един протестиращ трябва да е ясно, че в крайна сметка трябва да се гласува за партия на едни нови избори. Няма как исканията да се изпълнят без партия за дясно управление.
  НФСБ си търсят място под слънцето - засега успешно. В крайна сметка всяка една партия има право на прояви, митинги, концерти, нали това е демокрацията. Десните -СДС, ДСБ и разните други да не спят, а да си спретнат и те по едно партийно шествие с искане за оставка, да ги видим, че са живи в крайна сметка.

 38. 38 Профил на Реми
  Реми
  Рейтинг: 763 Неутрално

  До коментар [#10] от "sqrt":
  Аз мисля че протеста символизира чудото на пролетното събуждане на нацията след като премина и през "Зимата на нашето недоволство".Аз му се радвам,много е крехък още,много наивен но капка по капка,ден след ден ще добие силата на един Ниагарски водопад и нито една политическа партия няма да бъде пощадена от прочистващата му сила.И ще помнят и или ще минат всяка през своя катарзис или ще бъдат захвърлени на бунището на историята.За да се сбъднат думите ти,Дяконе за "Чиста и свята Република"!!!
  Оставка!
  В името на светлата памет на Левски:
  Оставка!
  И за да останем Човеци:
  Оставка!

  Животът е това, което ни се случва, докато правим планове за бъдещето
 39. 39 Профил на лизард
  лизард
  Рейтинг: 515 Весело

  Направо не е истина какво масово цъкане на минуси се вихри. А повечето нормални хора от форума очевидно протестират.
  Още една причина протестите да продължават е, че БСП очевидно инвестира все повече пари в плащане на тролове. Както и парите на Атака - това са върнати пари на бедни хора. Макар и не особено приятни.

 40. 40 Профил на _dan_
  _dan_
  Рейтинг: 592 Любопитно

  До коментар [#11] от "persifedron1":
  До коментар [#18] от "многодобре":
  До коментар [#20] от "persifedron1":

  Къде са рейсовете ли? А с какво са дошли тези протестиращи - http://www.dnevnik.bg/photos/2013/07/18/2105595_fotogaleriia_planiranata_blokada_na_parlamenta/?pic=43#picture

  Отделно имаше снимка на Орлов Мост, където бяха написали имената на населените места, от които са дошли хора - и там бяха от цяла България.

 41. 41 Профил на _dan_
  _dan_
  Рейтинг: 592 Любопитно

  До коментар [#39] от "лизард":

  Всеки, който не подкрепя протеста значи е червен и трол, така ли? Аз лично не подкрепям, защото 1997 г. протестите бяха със същите сценаристи, но нищо не се промени след успеха на протестите и връщането на мандата от БСП, само някой сини активисти и ръководители станаха милионери, а червените така и не бяха разследвани за престъпленията си. Така че, този филм вече сме го гледали ...

 42. 42 Профил на persifedron1
  persifedron1
  Рейтинг: 439 Неутрално

  До коментар [#40] от "_dan_":

  Дошли са си по правда Божия - с редовни автобуси или влакове. Едва ли са се телепортирали до тук.
  Но организиран превоз, който да докарва групи от хора направо до протестите, не е имало.
  Освен това не забравяйте, че много хора от всички краища на България на практика си живеят в София.

 43. 43 Профил на Chavo64
  Chavo64
  Рейтинг: 381 Весело

  До коментар [#39] от "лизард":

  Толкоз им акъла. За тях и интернета е количествено натрупване, като в ленинизма. Нооо чат пат хората четат, а и някои мислят.

  chavo64
 44. 44 Профил на Chavo64
  Chavo64
  Рейтинг: 381 Неутрално

  До коментар [#41] от "_dan_":

  Какво предлагаш, кат не си трол?!

  chavo64
 45. 45 Профил на Chavo64
  Chavo64
  Рейтинг: 381 Неутрално

  До коментар [#36] от "Федор Венедиктович Езерский":

  Блатной, аз в Куба съм бил (за теб не знам), не е лошо, ако не си кубинец. Същата червена гадост за местните.

  chavo64
 46. 46
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 47. 47 Профил на dirbg
  dirbg
  Рейтинг: 404 Неутрално

  Май е имало команда: "Другари форумни драскачи, нападайте "Дневник""

 48. 48 Профил на k_
  k_
  Рейтинг: 1638 Неутрално

  До коментар [#41] от "_dan_":
  Ако през 97-ма не бяхме ги изритали от властта сега щеше да носиш златно зъбче отпред като в Туркменистан. Щеше да чакаш да ти излезе реда за Ладата, а ако си на село да блъскаш с големя чук по Беларуса да запали.
  Ти какво си очаквал от 97-ма.
  Да ти напълнят хладилника ли? Ако това си се излъгал и отсега нататък така ще е.

 49. 49 Профил на k_
  k_
  Рейтинг: 1638 Неутрално

  До коментар [#37] от "mrakogor":
  Ами разбира се трябва да се гласува за партия.
  Само че коълицията ДПС-БСП-АТАКА с премиера дедесара Кокошкарски не трябва повече никога да се допуска.
  Взривоопасна е сместа.

 50. 50 Профил на Нощен злодей
  Нощен злодей
  Рейтинг: 381 Неутрално

  Spihna protesta... za purva vecher izleznah da go provokiram ... no niama sustezatelen duh... nejno e...

  Публикувано през m.dnevnik.bg

 51. 51 Профил на Rage Against
  Rage Against
  Рейтинг: 1021 Неутрално

  Тази вечер сме много... Но според МВР-то ще сме 4000. Знам им сметките...

  Публикувано през m.dnevnik.bg

  РЕФОРМИ !
 52. 52 Профил на _dan_
  _dan_
  Рейтинг: 592 Неутрално

  До коментар [#48] от "k_":

  Айде, айде соросоидни идилии ... да, преди се чакаше 10-15 години за НОВА кола, а сега масово се карат 10-15 годишни таратайки ВТОРА РЪКА, нов внос от ЕС ... Преди имаше идеологическа диктатура, днес има икономическа - сега хората са РОБИ на банките, телеком операторите и чуждите доставчици на БЪЛГАРСКИ ток и вода ...

 53. 53 Профил на Борис Тодоров
  Борис Тодоров
  Рейтинг: 434 Неутрално

  това е протест на отчаяни седерасти и уплашени за баницата герберски калинки,спонсорирани и съскани от НПО-та и разни кръгове.Най хубавото е,че на всички нормални хора им стана ясно,че не съществуват красиви и умни,преуспели протестиращи а свръх озлобени,мразещи неистово всичко и всички който не се прекланят на тяхната секта,коментарите в мрежата са пример.Хората виждат,четат и ,честно да ви кажа мислите ли ,че мнозинството народ някога ще ви позволи отново да управлявате?Със тази лъхаща от вас омраза?П.С Дневник предварително благодаря за демократичния бан!

  България над всичко!
 54. 54 Профил на dark'star
  dark'star
  Рейтинг: 1971 Неутрално

  [quote#50:"Нощен злодей"]Spihna protesta... za purva vecher izleznah da go provokiram ... no niama sustezatelen duh... nejno e...
  [/quote]ДО . В С И Ч К И = ползващи латиница !!! Не всички машини имат кирилица ... хайде са се договорим най-после да латинизираме по ЕДИН и същи начин, за да не се чудим как да си сричаме йероглифите ! # Предлагам "Чатерица ++": A, B, V, G, D, E, J=Ж, Z, I, Y= Й, K, L, M, N, O, P, R, S, T, U, F, H, C, X=Ч, W= Ш, Wt= Щ, Q= Ъ, Y= Ь , Yu, Ya (имам алгоритми за ДВУПОСОЧНА таранслитерация)

  КОНТРА_ТРОЛ_ БАН_ХАКЕР от ПОЕТИЧЕСКИЯ фланг на НАТО
 55. 55 Профил на dark'star
  dark'star
  Рейтинг: 1971 Неутрално

  [quote#52:"_dan_"]Преди имаше идеологическа диктатура, днес има икономическа - сега хората са РОБИ на банките, телеком операторите и чуждите доставчици на БЪЛГАРСКИ ток и вода ...[/quote]++++++++++++++++++++++++++++++++++
  Казаха ли ви го !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ТЕ са врагът, а не ние да се дерем помежду си на "комунета" и "маймунета"... Докато не се осъзнаем = РОБИ !

  КОНТРА_ТРОЛ_ БАН_ХАКЕР от ПОЕТИЧЕСКИЯ фланг на НАТО
 56. 56 Профил на Колаборационист
  Колаборационист
  Рейтинг: 907 Разстроено

  Ония в парламента са маймуни-чугуни, ама ви е тук сте си чисти чугуни-мишки т.е пълни нещастници !!

  Всички ТРЯБВА неумолимо да наказваме невежеството на администрацията и духовенството !
 57. 57 Профил на Bolyara
  Bolyara
  Рейтинг: 690 Неутрално

  Кво' става бе доморасли "революционерчета" ?
  Както се вижда, май сте е в о л ю и р а л и !
  До вчера пихте кафета , показвахте по някоя и друга цица, катерехте се по комини .... днес - роял на плаца . Да не ударите много на високо У възвишението ?

 58. 58 Профил на canuck99
  canuck99
  Рейтинг: 663 Неутрално

  Циркове щедро обслужвани от медиите

 59. 59 Профил на dark'star
  dark'star
  Рейтинг: 1971 Весело

  [quote#35:"chavo64"]Блатной, стой си в "красное болото", там са твой хора.[/quote] Синее болото говоришь ... разве "по-харнее ... " ???

  КОНТРА_ТРОЛ_ БАН_ХАКЕР от ПОЕТИЧЕСКИЯ фланг на НАТО
 60. 60 Профил на gl_avatar
  gl_avatar
  Рейтинг: 593 Неутрално
 61. 61 Профил на nko87
  nko87
  Рейтинг: 19 Неутрално

  По информация на МВР към 19.30 ч. протестиращите ПОЛИЦАИ на площад "Независимост" са били 1500.

 62. 62 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 3542 Неутрално

  До коментар [#2] от "Daniel Defoe - Аз бях на протест. А ти?":
  почвам да ти вярвам че си на самотен остров. група за помощ да основавам ли ? или е късно , само петкан ще те оправи

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 63. 63 Профил на k_
  k_
  Рейтинг: 1638 Неутрално

  До коментар [#52] от "_dan_":
  Виж ся, измежду Сорос и Путин предпочитам да си имам работа със Сорос.

 64. 64 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 3542 Неутрално

  До коментар [#14] от "tedimar35":не замесвай АПОСТОЛА идеите му са делеч от ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА на герб. не зачитане на парламент и република ли са му идеите

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 65. 65 Профил на Сбогом, тъпаци от "Дневник"!
  Сбогом, тъпаци от "Дневник"!
  Рейтинг: 808 Неутрално

  И сега кво? Ние сме цели 1500 души и вече повече от 2 месеца им искаме оставката, а те не я дават! Гадове с гадове, а? Вижте кво, много обичам да се протестира срещу политмутрите, те наистина са боклуци и мошеници - 95% от тях. Ама нали имаше избори, нали тези избори бяха нормални, всички ги признаха. И сега ама ние сме цели 1500 души и тия гадове не подават оставка. Просто така не става. Утре други политмутри ще спечелят изборите и после други 1500 ще кажат "Оставка"! НЕЩО Е СБЪРКАНО, И ТО МНОГО ЯКО Е СБЪРКАНО! А иначе аз одобрявам протестите! Пия си биричката и ги гледам - и ми е кеф. Хеле пък, ако пак пуснете ония свободите с голите гърди, хептен ...

 66. 66 Профил на dark'star
  dark'star
  Рейтинг: 1971 Неутрално

  [quote#63:"k_"]Виж ся, измежду Сорос и Путин предпочитам да си имам работа със Сорос. [/quote]Сорос и Путин се сещат за бас , само да ни издоят или ... "опънат" според нуждите си в момента. Не е въпросът единия или другия = ТАКЪВ ВЪПРОС НЯМА !!! Въпросът е да си гледаме нашия интерес и ние да си живеем добре ! Еднакво са вредни лакеите и на Сорос и на Путин = ЖАЛОСТИВ МАНАФ НЯМА !!!

  КОНТРА_ТРОЛ_ БАН_ХАКЕР от ПОЕТИЧЕСКИЯ фланг на НАТО
 67. 67 Профил на Кокетна - Спасението на България е ПП ГЕРБ!
  Кокетна - Спасението на България е ПП ГЕРБ!
  Рейтинг: 594 Неутрално

  Утре вечер в Панорама - най-добрият Премиер на прехода, на когото предстои и втори мандат - генерал Бойко Борисов!

  http://bnt.bg/bg/productions/67/edition/33396/panorama_19_uli_2013

  Не пропускайте, дами и господа!

  Има две политики. Едната е дясна, а другата - грешна. Маргарет Тачър
 68. 68 Профил на sandr0
  sandr0
  Рейтинг: 468 Неутрално

  [quote#25:"EVOLYUCIONER"]Когато сме от долу ... погледнете дали не сме легнали по гръб и дали пак не сме мъжки ... да не иззпищите пак в ЗОР-МАЖОР ... и после да ходите по паради облечени шаренко ... модерни времена = не е лошо щом толкова ви харесва[/quote]
  А на майка ти дали и хареса.......

  "Съветската империя на злото ,трябва да бъде окончателно ликвидирана"
 69. 69 Профил на Федор Езерский
  Федор Езерский
  Рейтинг: 898 Весело

  До коментар [#45] от "chavo64":

  Да ти приличам на кубинец?

 70. 70 Профил на ЧеГоБараш
  ЧеГоБараш
  Рейтинг: 491 Неутрално

  Предлагам на червените лаптопи вместо да си губят времето да цъкат минуси тук, да ходят на контрапротеста и да подсилята позициите на продажните старци там. Така може и контрапротеста да нарасне до 150-200 човека...

 71. 71 Профил на dark'star
  dark'star
  Рейтинг: 1971 Неутрално

  [quote#54:"EVOLYUCIONER"]ДО . В С И Ч К И = ползващи латиница [/quote] Чукате минуси (-) ... Не ви харесва такава латинизация = няма начин да ви хареса, но за сметка на това ... има алгоритми и е еднозначна и обратима Ако някой има по-добра идея от "Методицата" (която също не се възприе) или Пълнофункционалната "Чатерица++" .... ами да ги каже Не може да се чудим в #52 "no niama sustezatelen duh... nejno e... " "нейно ли е" ..."нежно ли е". Трябва да се реши Еднозначно!

  КОНТРА_ТРОЛ_ БАН_ХАКЕР от ПОЕТИЧЕСКИЯ фланг на НАТО
 72. 72 Профил на dark'star
  dark'star
  Рейтинг: 1971 Неутрално

  [quote#67:"Кокетна - за касиране на вота!"]Утре вечер в Панорама - най-добрият Премиер на прехода, на когото предстои и втори мандат - генерал Бойко Борисов! [/quote]Това на кафе ли го видя ... за втория мандат ...

  Ще гледаш ли и на мен ... ???

  КОНТРА_ТРОЛ_ БАН_ХАКЕР от ПОЕТИЧЕСКИЯ фланг на НАТО
 73. 73 Профил на xrp43572691
  xrp43572691
  Рейтинг: 1234 Неутрално

  [quote#67:"Кокетна - за касиране на вота!"]Утре вечер в Панорама - най-добрият Премиер на прехода, на когото предстои и втори мандат - генерал Бойко Борисов![/quote]

  Порни, ти да не пишеш вече и през женски акаунт?

 74. 74 Профил на skipper
  skipper
  Рейтинг: 221 Весело

  Ех тези 1 500 човека! А националният стадион сигурно има капацитет около 5 000!

  А на контра протеста колко са

 75. 75 Профил на dark'star
  dark'star
  Рейтинг: 1971 Весело

  [quote#68:"sandr0"]А на майка ти дали и хареса.......[/quote]Ха !!!! Някой възседна мъжкото магаре, без да види че е легнало по гръб ... и чувствайки раздвижване между бъбреците си сега пищи в ЗОР МАЖОР ! Казах ли ви ..... Винаги така става Ако ти е за пръв път - честито .!.

  КОНТРА_ТРОЛ_ БАН_ХАКЕР от ПОЕТИЧЕСКИЯ фланг на НАТО
 76. 76 Профил на forumer
  forumer
  Рейтинг: 541 Неутрално

  "Мисля си, че хората докато не хванат по едно дърво..., с тези мирни протести няма да свършат работа. Така си мисля, каквото за едните, такова да бъде и за другите. Дървото да играе наред". Това заявява в Свищов депутатът от ГЕРБ Георги Марков, според скандални записи, изпратени в редакцията на БЛИЦ от бдителни читатели. Призивите за насилие от страна на избраника на народа са излъчени по свищовската кабелна телевизия "The Zone".

  За това ли се борите???

 77. 77
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 78. 78 Профил на dark'star
  dark'star
  Рейтинг: 1971 Весело

  [quote#66:"EVOLYUCIONER"]Сорос и Путин се сещат за бас , само да ни издоят или ... "опънат" според нуждите си в момента. Не е въпросът единия или другия = ТАКЪВ ВЪПРОС НЯМА !!! Въпросът е да си гледаме нашия интерес и ние да си живеем добре ! Еднакво са вредни лакеите и на Сорос и на Путин = ЖАЛОСТИВ МАНАФ НЯМА !!! [/quote]На това само ТРОЛ може да сложи (-)
  Направих си "брояч на тролове" -клъвнахте

  КОНТРА_ТРОЛ_ БАН_ХАКЕР от ПОЕТИЧЕСКИЯ фланг на НАТО
 79. 79 Профил на Св. влкмч.Тамихнет Вагнеревич
  Св. влкмч.Тамихнет Вагнеревич
  Рейтинг: 1408 Весело

  21.30 ч. - Според участници в протеста акцията тази вечер е една от най-многобройните досега. В нея се включиха десетки хиляди. По информация на МВР към 19.30 ч. протестиращите на площад "Независимост" са били 1500.


  След Ханко Брат МВР показва завидни достижения и в смятането

  15.02.1989 - 07.02.2018
 80. 80 Профил на s1lv3r
  s1lv3r
  Рейтинг: 541 Неутрално

  До коментар [#74] от "skipper":

  Там са има няма един милион... По сметките на Станишев... Абе да не е и той полицай, че като гледам са пропуснали часовете по математика от МВР...

 81. 81
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 82. 82 Профил на dark'star
  dark'star
  Рейтинг: 1971 Неутрално

  [quote#77:"psupqdl9rbgtlc3b"]баж Тане, аре да минем на base64, а? Па най-убу, ко има един чалъм да жулим OTR [/quote]Бай танъо знае какво е хубаво .... ама явно за сега проблема го има и много се дразня ! Извинявам се !

  КОНТРА_ТРОЛ_ БАН_ХАКЕР от ПОЕТИЧЕСКИЯ фланг на НАТО
 83. 83 Профил на s1lv3r
  s1lv3r
  Рейтинг: 541 Неутрално

  До коментар [#72] от "EVOLYUCIONER":

  Може да се окажеш следващия американски президент

 84. 84
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 85. 85 Профил на sandr0
  sandr0
  Рейтинг: 468 Неутрално

  [quote#75:"EVOLYUCIONER"]Ха !!!! Някой възседна мъжкото магаре, без да види че е легнало по гръб ... и чувствайки раздвижване между бъбреците си сега пищи в ЗОР МАЖОР ! Казах ли ви ..... Винаги така става Ако ти е за пръв път - честито .!. [/quote]
  Винаги съм се питал,дали червените отрепки са българи......

  "Съветската империя на злото ,трябва да бъде окончателно ликвидирана"
 86. 86 Профил на sandr0
  sandr0
  Рейтинг: 468 Неутрално

  [quote#78:"EVOLYUCIONER"]На това само ТРОЛ може да сложи (-)
  Направих си "брояч на тролове" -клъвнахте [/quote]
  Колко ти плащат червенотиквениче

  "Съветската империя на злото ,трябва да бъде окончателно ликвидирана"
 87. 87 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 3542 Неутрално

  глупостта на б.б , тъпотията на ц.ц , наглостта на и.ф , алчността им ви изкараха на улицата. вместо да осъдят сега имащите власт , те просто им взеха каналите и ги разшириха.та сърдете се на тях, наистина ни мислят за говеда. е излизат тефтери , незаконни записи , обида, игра на чувства. е това опорочава всички присъди и разследвания инициирани от тях

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 88. 88 Профил на dartagnan
  dartagnan
  Рейтинг: 541 Неутрално

  До коментар [#5] от "_dan_": да скъпи и аз се прибирам и ще платя спонтанно на всеки да "щипне по бузката", тези червени престъпници, които ни изгониха... Така че ако сега някой им плаща само кафето и кроасана трябва да си доволен... Откакто съм навън следя всички убийства в моя сектор и те не са малко. Но това е тема след оставката...

 89. 89 Профил на sandr0
  sandr0
  Рейтинг: 468 Неутрално

  [quote#82:"EVOLYUCIONER"]Бай танъо знае какво е хубаво .... ама явно за сега проблема го има и много се дразня ! Извинявам се ! [/quote]
  Ееееее на Тонката Кутев не свършиха ли парите да плаща на червени тиквеници!!!!!!????

  "Съветската империя на злото ,трябва да бъде окончателно ликвидирана"
 90. 90 Профил на Арон
  Арон
  Рейтинг: 1341 Весело

  До коментар [#84] от "Кокетна - за касиране на вота!":
  Виж сега..след като очевидни истини са предтсвяни от герберастите като "драсканици", лични мисли..след като 400 000 фалшиви бюлетини яха обрисувани като нещо "нормално"..защо не отидеш да се поразходиш до некой висок мост? По скудоумно същество, лишено от морал, съвест и чувство за вина не бях срещал

 91. 91 Профил на Нели Ангелова
  Нели Ангелова
  Рейтинг: 1012 Неутрално

  Другите, които гладуват или пият кафенца пред парламента, са просто позьори


  Най-голямата трагедия на България е, че тук загиват хора, просто защото са отишли на работа. А загиват, защото работят при нечовешки условия.

  Мина "Ораново" е олицетворение на цялата ни държава - всевластни капиталисти, които са готови на всичко, за да получат по-висока печалба; безправни работници, които ежедневно рискуват живота си, защото нямат друг начин да хранят семействата си.

  Извинете, но на този фон гладните стачки са истински цинизъм.

  Когато толкова хора всеки ден са изправени пред риска да загубят живота си, някакви лица да не ядат и да ни навират в лицата тази си "героична" постъпка, при положение, че разполагат с хиляди начини позицията им да бъде чута и подкрепена, - това е изключително неморално.

  Разберете, трагедията не е, че някой се почувствал зле, защото не се е нахранил.

  Трагедията е, че хиляди наши съграждани могат да умрат всеки момент на работното си място, за да могат децата им все пак нещо да хапнат.

  За мен това са истинските герои, на които дължим уважение.

  Другите, които гладуват или пият кафенца пред парламента, са просто позьори.

  И само едно дълбоко сбъркано общество може да не забелязва първите и да се прехласва пред вторите...

  нели ангелова
 92. 92 Профил на Петя Сотирова
  Петя Сотирова
  Рейтинг: 488 Неутрално

  Може и да е неточно за някои червено-розови екземпляри, но огромното мнозинство от поддръжниците на управляващите, определено са национални предатели. Тази сбирщина от комунисти и турци са марионетки в чужди ръце и всички, които ги подкрепят работят за унищожението на България. Протестиращите в този аспект са истински герои!

 93. 93 Профил на otis
  otis
  Рейтинг: 488 Неутрално

  ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ РОБСКО ЧЕРВЕНО ПЛЕМЕ!ЗА ДА ИМА МИР БСП В СИБИР-СКАНДИРАХМЕ ПРЕДИ ПОВЕЧЕ ОТ 20Г.ДЪЛБОК ПОКЛОН ПРЕД МЛАДИТЕ И ГОРДИ ПРОТЕСТИРАЩИ БЪЛГАРИ!

 94. 94 Профил на Реми
  Реми
  Рейтинг: 763 Неутрално

  Форума обедня.изчерпваме се май.А протестите не утихват.Това е добре,аз съм доволна и ви стискам палци.На вас българите-достойни потомци на Левски.за останалите-позор...и
  Оставка!

  Животът е това, което ни се случва, докато правим планове за бъдещето
 95. 95 Профил на Орлин Данев
  Орлин Данев
  Рейтинг: 594 Весело

  До коментар [#4] от "Nelumbo":
  [quote#4:"Nelumbo"]Ъф,..... телевизия СКАТ?!?!
  Отврат![/quote]
  Защо бе Нелумбо?Оня Плумбо Тулумбо от СКАТ нали беше ваш човек?Нали бяхте заедно в борбата?Или почнахте да се цепите нещо?...

 96. 96 Профил на Св. влкмч.Тамихнет Вагнеревич
  Св. влкмч.Тамихнет Вагнеревич
  Рейтинг: 1408 Неутрално

  [quote#91:"Нели Ангелова"]Извинете, но на този фон гладните стачки са истински цинизъм. [/quote]

  Не си извинена. С поколението на нашите родители тия номера минаваха , но сега идваме ние. Ние няма да преговаряме с вас. Няма да им "само" , няма да има нищо. Започваме да си връщаме България. 5 пари не давам колко ще страдате , заради вас България страдаше 70 години. В родените след 1975г. БСП има едноцифрени проценти , все тая на какви избори и кога.

  Тоест - ние идваме за да ви е*ем майката и няма да имаме грам милост. Ако искате мрете от глад , слабо ни интересува. Дано поне на процент да разбереш колко безмилостни ще сме ВСИЧКИ родени след 1975 с вас. Е ок де, не всички , без 4-5%.

  15.02.1989 - 07.02.2018
 97. 97 Профил на Орлин Данев
  Орлин Данев
  Рейтинг: 594 Весело

  До коментар [#5] от "_dan_":
  [quote#5:"_dan_"]Много спонтанни станаха протестите .. спонтанно дойдоха рейсове от цяла България, спонтанно раздават кафе с баница сутрин, спонтанно носят роял на един от протестиращите ... Същите "интелигентни" и "мирни" протестиращи хвърлят домати, яйца и шишета по парламента и депутатите и викат "червени боклуци" ...[/quote]
  Ами Дедо Сорос е спонтанен човек.Ония западните юдео-масони и неолиберасти-също са спонтанни хора!....

 98. 98
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 99. 99 Профил на Орлин Данев
  Орлин Данев
  Рейтинг: 594 Весело

  До коментар [#1] от "rakocho":
  [quote#1:"rakocho"]Идвам!!!! Оставка!!!![/quote]
  Мини на връщане покрай нашата централа(на АТАКА)
  И ние раздаваме кафеЩе останеш доволен вЕрвай ми!...

 100. 100 Профил на Rage Against
  Rage Against
  Рейтинг: 1021 Весело

  "По информация на МВР към 19.30 ч. протестиращите на площад "Независимост" са били 1500."

  1500? 1500?
  е Цветлинчо определено стана за срам!
  ОСТАВКА !

  РЕФОРМИ !
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK