Владимир Писанчев беше избран за председател на ДАНС (допълнена в 11.30 ч.)

Владимир Писанчев при полагането на клетва пред Народното събрание

© Анелия Николова

Владимир Писанчев при полагането на клетва пред Народното събраниеВладимир Писанчев беше избран за шеф на ДАНС с 104 гласа "за"(БСП и ДПС), един "против" (Младен Червеняков от левицата)  и 14 "въздържал се" (13 от "Атака" и Георги Кадиев от БСП). Единствено против номинацията му се изказа депутатът от БСП Георги Кадиев, който заяви, че не смята че Писанчев отговаря на "етичните стандарти".


Така два месеца след скандалното назначение на депутата от ДПС Делян Пеевски, което предизвика продължаващи и до днес протести, след непрозрачна процедура и въпреки обещанията за различен кандидат, парламентът избра "човек от вътре" (по думите на Орешарски), известен с разработка, в която са подслушвани журналисти и политици.


За разлика от предишния избор на Делян Пеевски, имаше изказвания от депутати. 
Пред народните представители Писанчев се възползва от правото си на изказване, като прочете част от концепцията си, представена по-рано през седмицата. Той обяви, че основният му приоритет е икономическата криза и контрабандата. Писанчев отбеляза колко сериозна е станала заплахата от терористичен акт след атентата в Сарафово (от парламентарната трибуна заяви, че е станал в Сараево) и  обяви, че вливането на ГДБОП в ДАНС ще бъде финализирано през октомври 2013 г. (от трибуната той се обърка и посочи 1913 година).


"ДАНС работят всеотдайни, почтенни и обичащи работата си служители. Трябва да бъдат подкрепени. Политическа независимост и необвързаност е основният принцип на работа на агенцията", обяви още Писанчев.


"Предложение за запазване на статуквото"
При представянето на номинацията премиерът Пламен Орешарски отбеляза няколко факта от биографията на Писанчев и посочи аргументи за предложението си.


Орешарски смята, че има "високата обществена чувствителност към този пост". "В известна степен с това предложение, аз запазвам статуквото - предлагам настоящия и.д. за титуляр. Силно се надявам кандидатурата, която предлагам да се справи с огромните отговорности за тази позиция. Очаквам от него добро сътрудничество с приходните агенции и в следващите месеци да видим по-добра събираемост на приходите".


Орешарски декларира, че лично "ще следи работата на председателя на ДАНС" и ще държи да се отчита пред него и пред ресорната комисия. Орешарски отбеляза, че ще следи и дейността на приходните агенции.


Пред депутатите от БСП на заседание на групата преди началото на парламента, Орешарски е обявил,че при създалата се ситуация по-добрият избор е човек от системата с богат опит. Той е заявил, че първата задача, която поставя на новия шеф на ДАНС са икономическите приоритети - спиране на контрабандата и повишаване на приходите в бюджета. "Ако го няма това, някой петък пак в 8:15 ч. сме тук за обсъждане на поредната кандидатура за шеф на ДАНС", пошегува се депутат от левицата.


Димитър Дъбов, председател на комисия за контрол на службите за сигурност също се опита да аргументира номинацията на Писанчев, като преди това се опита да обрисува ситуацията, в която се случва изборът. "Тежка обстановка, протестите показват, че обществото е свръх чувствително към този избор". По думите му се е стигнало дори до радикални искания като да има граждански номинации за шеф на службата. Дъбов изтъкна, че за първи път в парламентарната практика журналисти са били допуснати до комисия за контрол на ДАНС. 


Това се случи на извънредното заседание на комисията във вторник следобяд, когато бяха изслушани двамата кандидати за поста. Детайл е, че медиите бяха допуснати само до представянето на концепциите, но не и до въпросите, които депутатите впоследствие им задаваха.


След като направи кратък преразказ на случилото се, Дъбов призова народните представители да гласуват за Писанчев.


"Глупак е този, който се спъва в един и същи камък два пъти"
Кадиев, който не участва в гласуването при избора на Делян Пеевски, обяви, че няма да подкрепи кандидатурата на Писанчев. Основният му аргумент - участието му в разработката "Галерия".


"Не съм убеден, че кандидатурата отговаря на етичните стандарти и не мога да подкрепя Писанчев
Не искам в някое тефтерче да пише Г.К да бъде ударен. Отговорността е на всички нас, контролът от Народното събрание", заяви Кадиев.


Той обяви, че не приема обясненията на Писанчев дадени на изслушването в комисията във вторник.


"Обезпокоен съм от участието на господин Писанчев в разработката "Галерия". Дълбоко зад нея има идеята за контролиране на политически лица и журналисти. Свободата на изказване и на това, което искаш е изконно човешко право. Чух аргументите, че просто е изпълнител, не ги приемам. Защото когато не одобряваш нещо, просто не го правиш", заяви депутатът и даде пример със себе си, когато през 2007 г. той напусна като заместник на тогавашния министър на финансите Пламен Орешарски заради несъгласие с предлагана от него кандидатура. "Животът продължава, човек си намира друга работа", зяви още депутатът.


По думите му агенцията е използвана за политически поръчки и той не е убеден, че това няма да продължи.


След избора Писанчев заяви, че не би подписал отново разработката "Галерия", защото била нецелесъобразна.


"Глупак е този, който се спъва два пъти в един и същи камък. Преди два месеца направихме гласуваме, заради което обществото ясно ни показа, че сме сбъркали", заяви Кадиев и припомни, че приходите се събират от НАП и агенция Митници, се надявам


Освен Кадиев в групата на БСП против Писанчев са били още двама депутати, а други двама са се въздържали.


Пред журналисти Младен Червеняков обяви, че не се объркал и не е натиснал погрешка копчето против. "Сигурността е сектор, който обича тишината. Не очаквайте публучно да коментирам този факт", заяви депутатът от левицата. Попитан за казаното от Кадиев за препъването в един и същи камък два пъти, Червенякков посочи, че не иска да коментира собственото си поведение, камо ли това на свой колега.Депутатът от ДПС Камен Костадинов се афектира от споменаването на разработката "Галерия" и контрира Кадиев. По думите му нито едно от нещата, които депутатът от левицата е казал за делото, не отговаря на истината. "Тя е направена да се разкрие теча на класифицирана информация в ДАНС. Подобно внушение направено от депутат, създава неприятно впечатление", заяви още Костадинов.


Депутатът от "Атака" Димитър Чуколов обяви, че при гласуването парламентарната му група ще се въздържи, но че е разбрал, че ДПС и БСП ще подкрепят Писанчев. "Във вашите ръце се съсредоточава огромна власт. Какво представлява тази власт. Вие ще бъдете подкрепен от БСП и ДПС. Разберете, че хората имат очаквания от вас и ще чуят как ще се закълнете в интерес на българския народ. Навсякъде в България има корупция, вие ще трябва да се справите с това. Казах ви, че трябва да има куража да се справи на всяка цена".


Съмненията остават
Писанчев пое агенцията като и.д. председател на 30 май, след като дотогавашният председател Константин Казаков подаде оставка с мотива, че новият министър-председател трябва да има възможност да избере екип, с който да постигне целите на правителството. Няколко дни след като парламентът отмени избора на Пеевски, премиерът обяви, че с Писанчев са водени разговори да оглави агенцията.


Името на Писанчев нашумя покрай скандалната разработка "Галерия" на ДАНС. Информационното дело беше започнато заради публикации на вече спрения сайт "Опасните", породили съмнения за изтичане на класифицирана информация от агенцията. В сайта се появяваха информации за личния живот на президента Георги Първанов и за бизнеса на осветения като сътрудник в ДАНС Алексей Петров.


Ден след определянето на Писанчев за и.д. шеф на ДАНС,над 20 журналисти и представители на неправителствения сектор се обърнаха с отворено писмо към премиера, за да изразят недоумение от избора му, и настояха за разсекретяване на разработките "Галeрия" и "Будали".


В четвъртък парламентът не гласува кандидатурата на Писанчев, защото се оказа, че тя не е внесена в деловодството на Народното събрание. По-късно в кулоарите председателят на парламентарната комисия за контрол на службите за сигурност и ползването на СРС Димитър Дъбов (БСП) обясни забавянето на избора за шеф на ДАНС с това, че премиерът Орешарски и вицепремиерът и вътрешен министър Цветлин Йовчев имали ангажименти в Бургас, където вчера се отбеляза една година от атентата на летище Сарафово.


Във вторник парламентарната комисия за контрол над службите експресно изслуша двамата кандидати за шеф на ДАНС Владимир Писанчев и Недялко Недялков (оглавява дирекция в агенцията). Имената им не се знаеха до 20 ч. на предишния ден, като впоследствие се оказа, че изслушването е било нещо като кастинг преди Орешарски да вземе своето окончателно решение за номинация. 


Няколко неправителствени организации реагираха в сряда с обръщение до Народното събрание да бъде прекратена непрозрачната процедура и да бъде върнат в предишният вид Законът за ДАНС (вижте писмото).

Подробности очаквайте по-късно на www.dnevnik.bg.


Подробности очаквайте по-късно на www.dnevnik.bg.


Всичко, което трябва да знаете за:

Ключови думи към статията:

Коментари (122)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на mindlock
  mindlock
  Рейтинг: 388 Неутрално

  Ще е добре и промените в закона да се премахнат.

 2. 2 Профил на 993
  993
  Рейтинг: 598 Любопитно
 3. 3 Профил на 2last
  2last
  Рейтинг: 388 Неутрално

  И народът подиве допълнително! Тия са решили да ни уморят!

  Сега разбирате, че не може един крадлив цига*ин да се представя за честен и голям политик, като Стамболов." - Никола Филчев
 4. 4
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 5. 5 Профил на mihomen
  mihomen
  Рейтинг: 986 Неутрално

  Този сиамски котарак не беше ли с педагогическо образование?

 6. 6 Профил на jackdaniels
  jackdaniels
  Рейтинг: 660 Неутрално

  не знам много за тоя, но съм сигурен че на бесепарите ако шефовете им предложат Карлос чакала за шеф на ДАНС ще го изберат с един глас против на Кадиев

 7. 7 Профил на koiot
  koiot
  Рейтинг: 595 Неутрално

  Получи си наградата затова че подслушва журналисти.

  писнало ми е от левичари
 8. 8 Профил на Дедо Либен
  Дедо Либен
  Рейтинг: 1257 Весело

  Ура!
  ДАНС вече има цар!!!!

 9. 9 Профил на валери
  валери
  Рейтинг: 1312 Неутрално

  Свърши ли сагата или ще има още серии?

 10. 10 Профил на ръца пръца
  ръца пръца
  Рейтинг: 815 Весело

  нов подслушанчев?

  птицата може да се влюби в риба, но къде ще живеят...
 11. 11 Профил на smile
  smile
  Рейтинг: 497 Неутрално

  Да ви е честита новата хиляда деветстотин....

 12. 12
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 13. 13 Профил на vasil_muncho
  vasil_muncho
  Рейтинг: 18 Неутрално

  Сбрахме се!Казаха двамата изпълнители Орешарски и Писанчев

 14. 14
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 15. 15 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4925 Неутрално

  къде е бойко !

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 16. 16 Профил на ѩзыкъ блъгарьскъ
  ѩзыкъ блъгарьскъ
  Рейтинг: 924 Любопитно

  Нерде Сарафово, нерде Сараево. Да видим какви ще ги надроби.

 17. 17 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3542 Неутрално

  Този парламет няма и 15% представителност на суверена! Ето защо всеки негов избор е нелегитимен.

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 18. 18 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1645 Неутрално

  "Той обяви, че основният му приоритет е икономическата криза и контрабандата."

  ДАНС ще бори икономическата криза. Евала....

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 19. 19 Профил на Къти
  Къти
  Рейтинг: 605 Неутрално

  Нерде Пеевски, нерде Писанчев - Д(АН)С си остава клон на КГБ/ФСБ.

  Всичко, за пресъпленията на ядрената мафия единствено и само тук: http://gikotev.blog.bg
 20. 20 Профил на koiot
  koiot
  Рейтинг: 595 Неутрално

  Този откакто работи в ДАНС заловил ли е поне един руски шпионин

  писнало ми е от левичари
 21. 21 Профил на Normalen
  Normalen
  Рейтинг: 497 Неутрално

  Това е най големия жест към журналистите. От днес да се готвят за 24 часово подслушване.

 22. 22 Профил на 442
  442
  Рейтинг: 1263 Неутрално

  Явно Орешарски нещо не е разбрал щом казва, че лично "ще следи работата на председателя на ДАНС" и ще държи да се отчита пред него и пред ресорната комисия.
  Алоооо Орешарскииии не ти ще следиш него !!! А той тебе.

 23. 23 Профил на mr. wonderworld.
  mr. wonderworld.
  Рейтинг: 1366 Неутрално

  Чувал съм,че е много гъст с ДПС.

  Човек на ДПС начело на родното ФБР!

  In my Wonderworld each sleeping vision is so real.
 24. 24 Профил на vesselin5
  vesselin5
  Рейтинг: 787 Неутрално

  Аз съдя по лице и излъчване. Та: всички ли приличат на подмолни, съмнително морални, комбинативни кадри на бившите служби -- или има и някакви сериозни изключения?...

 25. 25 Профил на drakar65
  drakar65
  Рейтинг: 1366 Любопитно

  "Той обяви, че основният му приоритет е икономическата криза и контрабандата."

  "Държавна агенция „Национална сигурност” е специализиран орган за контраразузнаване и сигурност, чиято основна мисия е разкриване, предотвратяване, пресичане и неутрализиране на заплахите за националната сигурност."

  Нещо не виждам общото....

  Май въпроса е за контрабандните канали...

  “Сега е моментът да превъртим Рубикон-а” - Гай Юлий Ц... Аз-"Картаген трябва да бъде разрушен"!
 26. 26 Профил на mortex
  mortex
  Рейтинг: 225 Весело

  Ако не се бъркам, Писанчев беше временно управляващ ДАНС по предложение на Орешарски, после парашутиста ДП, сега пак Писанчев. Орешарски промени статуквото с назначаването на ДП, за да го запази и даже го изтъква като плюс.

 27. 27 Профил на Heavy Horses Ltd.
  Heavy Horses Ltd.
  Рейтинг: 442 Неутрално

  Мърльо, мърльо, писанче, писанче,
  със червено герданче, герданче,
  в пъстрите му очички, очички,
  греят петолъчни звездички, звездички...

 28. 28 Профил на doxen
  doxen
  Рейтинг: 662 Неутрално

  И сега ще се използва цялата репресивна машина на Д(АН)С срещу всеки, който се опита да противостои по някакъв начин.

  Има една древна мъдрост, която гласи, че най-тъмен е часът преди изгрева.

  Слънцето вече почна малко по малко да се показва 35 дни

 29. 29 Профил на Rage Against
  Rage Against
  Рейтинг: 1040 Весело

  До коментар [#6] от "jackdaniels":

  ааааа, ако Сергишев каже, че правителството пада, ако не изберат Карлос Чакала или Баязид Светкавицата, Кадиев максимум ще бъде въздържал се. или ще гласува в подкрепа, но по време на обсъждането в тъмната стаичка на БКП ще бъде против

  РЕФОРМИ !
 30. 30 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3542 Неутрално

  [quote#25:"drakar65"]Нещо не виждам общото.... [/quote]
  Така е по замисъла на БСП/ДПС "умниците", ама те май имат съвсем различни намерения с така устроения ДАНС.

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 31. 31 Профил на Rage Against
  Rage Against
  Рейтинг: 1040 Весело

  вярно е, че ако ГЕРБ бяха в залата в пълния си състав, можеше да бламират избора, или да накарат гейтаците на Волен да гласуват в подкрепа на БКП

  тези дни, ГЕРБ трябва да бъдат нащрек, за да влетят в Парламента и да гласуват против мафиотските и олигархическите закони и промени...

  РЕФОРМИ !
 32. 32 Профил на марулко
  марулко
  Рейтинг: 442 Весело

  До коментар [#15] от "КМЕТ В СЯНКА":

  На сянка докато мине бурята с тефтерчето с което се занимават всички /без Дневник де/,ИФ вече изгоря.

 33. 33 Профил на Phik
  Phik
  Рейтинг: 225 Неутрално

  Не е вярно, че присъствието на ГЕРБ е от значение - ако бяха отишили, АТАКА щеше да гласува ЗА

 34. 34 Профил на Анализатор - ДЕМОКРАЦИЯТА Е КАЧЕСТВО НА ИЗБОРА!
  Анализатор - ДЕМОКРАЦИЯТА Е КАЧЕСТВО НА ИЗБОРА!
  Рейтинг: 660 Неутрално

  Уравнението на Сегей Станишев:

  Писанчо = Тракторчо...
  ДАНС = ГЕСТАПО
  ---------------------------
  България = соц.конц.лагер...

  Банването в Дневник противоречи на текстове от Конституцията и Хартата за правата на човека
 35. 35 Профил на gogo2011
  gogo2011
  Рейтинг: 1271 Неутрално

  Тежка ще е задачата на следващото правителство. Във всички важни държавни структури са сложени кадри, които обслужват БСП и ДПС. Сериозна метла ще трябва да има ако искат да вършат работа.

 36. 36 Профил на Γαλλα
  Γαλλα
  Рейтинг: 1366 Любопитно

  "...Той обяви, че основният му приоритет е икономическата криза и контрабандата..."

  Що така, бе Писе...приоритетите ти и без твойта подкрепа са си стабилни...

  Писна ми от цирк, на път съм да умрЪ от смях...
 37. 37 Профил на Натътрузен десебар, слуга на БСП
  Натътрузен десебар, слуга на БСП
  Рейтинг: 1044 Неутрално

  Моля в три дневен срок да ми издадете допуск за достъп до класифицирана информация. Катарзиси има всяка сутрин в тоалетната и се прочиствам напълно. Горя и от желание да служа на Родината. Т'ва мафия, корупция , които не са от нашите сите че ги съсипем.

  Няма шики-мики.
 38. 38 Профил на Танас
  Танас
  Рейтинг: 1366 Любопитно

  с 104 гласа "за"(БСП и ДПС), един "против" (Младен Червеняков от левицата) и 14 "въздържал се" (13 от "Атака" и Георги Кадиев от БСП).
  =============
  Добре де не трябва ли с 121 гласа да е избран за да е легитимен ?
  104 - за
  1 - против
  14 - въздържал се
  ========
  119 гласа а другите до 240 които - 121 къде са ?

  Цацарoff - Оставка ! >:-)
 39. 39 Профил на drakar65
  drakar65
  Рейтинг: 1366 Неутрално

  Я да питам...
  Някой знае ли дали Ало Ваньо е още в болнични?
  Щото интересно става....

  “Сега е моментът да превъртим Рубикон-а” - Гай Юлий Ц... Аз-"Картаген трябва да бъде разрушен"!
 40. 40 Профил на Музар
  Музар
  Рейтинг: 1366 Неутрално

  http://offnews.bg/index.php/222152/aleksej-petrov-na-byal-kon-v-dans

  Напрежението явно дойде в повече на Писанчев, който се обърка и нарече бомбената атака от 18 юли 2012 г. “атентата в Сараево”. Малко по-късно в речта си той коментира, че процедурата по трансформацията на ГДБОП трябва да приключи до “1913 г.“
  ____

  Интересни заигравки могат да се получат от тези танцуващи писанчеви бисери .

  Уики: Атентатът в Сараево е извършен на 15 юни (28 юни нов стил) /Видовден/ 1914 г. в главния град на Босна.

  Гласът на разума е тих, но не се успокоява, докато не бъде чут." Бъдещето на една илюзия" Зигмунд Фройд
 41. 41 Профил на 1452
  1452
  Рейтинг: 388 Неутрално

  До коментар [#33] от "philipk":

  Вероятно ако Герб бяха влезли Атака щяха наистина да гласуват "ЗА", но гласувайки така щяха да си направят окончателно политическо харакири - подкрепят за шеф на националната сигурност кандидат на ДПС. Нече вече не са трупове де...

 42. 42 Профил на Петко
  Петко
  Рейтинг: 500 Неутрално

  Първо шопар, сега трактор. Много селскостопанско стана в тая ДАНС.

  Damnant quod non intellegunt.
 43. 43 Профил на BIG AL
  BIG AL
  Рейтинг: 1366 Весело

  Писанчев , мън , мън...:)
  Какво става с доклада на ДФК - за стотиците милиони за АЕЦ- а ????
  Писанчев, на първо място са ГОЛЕМИТЕ мафиоти - след това всичко друго..
  Писанчев , ИМА ли ТИМ в България ?? Как мислиш ?? :))))))
  А има ли и златев и ЛУК- някъде ТАМ , на българския бряг - БЕЗ контрол от нашата държава ???
  А на Камчия, почивния дом за КГБ агенти - ЗАЩО плажът е САМО за тях ???
  Писанчев , колко руски агенти пребивават в България ?? Може да почнеш с Р.Овч. ,и гейчето, и Южния поток , и АЕЦ- а...)
  ПОНЕ ЕДИН , спомени , бе ....НИТО ЕДИН ли няма ??? :))
  С руски паспорт:))!!???
  Или даден му от Гоце - български ???
  А членове на руската МАФИЯ ??
  НИТО един ли няма ???
  Писанчев , чакаме .
  .Нали си бил в "системата"..)

  BIG AL
 44. 44 Профил на sarunka
  sarunka
  Рейтинг: 1078 Неутрално

  до тук с илюзиите, че европa я интересувa кaкво стaвa в бългaрия

  Политиката на Дневник за администриране на форума е най-грозното лице на цензурата. Към съфоромците с най много плюсове. Кефи ли ви , че лоената топка ви ги блъска?
 45. 45 Профил на Музар
  Музар
  Рейтинг: 1366 Неутрално

  До коментар [#36] от "Γαλλα":

  В OffNews-а: Самият Писанчев пък обяви, че ще се бори с икономическата криза, за да подпомогне раждаемостта.

  Ей, да няма специален подбор по малоумие в това правителство?

  Гласът на разума е тих, но не се успокоява, докато не бъде чут." Бъдещето на една илюзия" Зигмунд Фройд
 46. 46 Профил на Нели Ангелова
  Нели Ангелова
  Рейтинг: 986 Неутрално

  До коментар [#31] от "Rage Against":

  тези дни, ГЕРБ трябва да бъдат нащрек, за да влетят в Парламента и да гласуват против мафиотските и олигархическите закони и промени...


  Хихихихи! Герб против мафиотските закони и против олгархичните закони? НЕЛЪЖИБЕ! ЗАСРАМИСЕБЕ!

  нели ангелова
 47. 47 Профил на 2.5
  2.5
  Рейтинг: 2381 Неутрално

  "За разлика от предишния избор - този на Делян Пеевски, имаше изказвания от депутати."

  Нищо не се споменава за аплодисменти.

  I Want To Believe
 48. 48 Профил на БЪЛГАРИЯ МОЖЕ МНОГО ПОВЕЧЕ
  БЪЛГАРИЯ МОЖЕ МНОГО ПОВЕЧЕ
  Рейтинг: 1114 Неутрално

  "Орешарски декларира, че лично "ще следи работата на председателя на ДАНС" и ще държи да се отчита пред него и пред ресорната комисия. Орешарски отбеляза, че ще следи и дейността на приходните агенции."
  ============

  абе ти не с или разбрал, че трябва да си ходиш

  ОСТАВКА

  ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ е ЕДИНСТВЕНАТА АЛТЕРНАТИВА с ясни и прозрачни идеи и цели !!!
 49. 49 Профил на Γαλλα
  Γαλλα
  Рейтинг: 1366 Любопитно

  [quote#45:"Музар"]Ей, да няма специален подбор по малоумие в това правителство? [/quote]

  Това е вторият тест, на който ги подлагат, първият и основен е гьон-суратлъкът...а ако говорят и на диалект...са абсолютните фаворити...

  Писна ми от цирк, на път съм да умрЪ от смях...
 50. 50 Профил на daam
  daam
  Рейтинг: 1232 Гневно

  На всеки е ясно, че нито едно назначение от този парламент и правителство ще бъде прието от мнозинството /смятам/ българи. Вместо да се окопават по етажите на властта да си тръгват. Трябва да се замислим какви са причините орешарски да проявява такъв инат. Явно добре са му платили, за да бъде вторият сламен човек

 51. 51 Профил на mvv
  mvv
  Рейтинг: 388 Разстроено

  Тази шушумига е сложена само за парлама и от всичко личи че е задействан план ,,Б" - шопара и поръчителите ще дърпат конците отзад, а тази марионетка ще мига на парцали и ще мънка за борба с данъчните измами и ще пълни хазната, но не държавната а на същите които го режисират. И няма вече служба в полицията, която да ги контролира, нито подслушва, нито арестува. Господ да ни е на помощ!

 52. 52 Профил на grand funk railroad
  grand funk railroad
  Рейтинг: 1098 Неутрално

  "ДАНС работят всеотдайни, почтенни и обичащи работата си служители."

  ... с хладен ум, горещо сърце и чисти ръце. Т.е. Чекисти!

  Parmi ceux qui n'ont rien à dire les plus agréables sont ceux qui se taisent. Coluche
 53. 53 Профил на block
  block
  Рейтинг: 795 Неутрално

  Изненада, пък аз при едно буки бях заложил на Недодялко. Тцтц, полакомих се по коефициента - викам си тоя може да направи изненада и тогава ще ударя яка печалба. Ама на! Ей Станишкааа къв си подъл баце....

 54. 54 Профил на Знам и Мога
  Знам и Мога
  Рейтинг: 768 Весело

  До коментар [#31] от "Rage Against":

  Ама те не искат.

 55. 55 Профил на Знам и Мога
  Знам и Мога
  Рейтинг: 768 Весело

  Орешарски, много се лъжеш, ако си мислиш, че ще успокоиш духовете на протестите с това назначение. Не си убедителен.

 56. 56 Профил на Polusa
  Polusa
  Рейтинг: 605 Неутрално

  КАКВА СТАВА ТЯ СЕГА?
  В парламента САМО КОМУНИСТИ и ДРУГИ АГЕНТИ!
  САМО ДЕТО ЖИВКОВ ГО НЯМА и КОМУНИЗМА от преди ПРЕХОДА, СЕ ЗАВЪРНА!

  Истина, Енергия и Мотивация на Сила, която Градим за България, не е Материя и не е Емоция!
 57. 57 Профил на t_o_m_o_v
  t_o_m_o_v
  Рейтинг: 435 Весело

  Ашкусун! Чок гюзе Ориенталски! Машала, ефенди Писанчев и ага Сидеров - журналист пандиз! Анадъмо!

 58. 58 Профил на Rothschild
  Rothschild
  Рейтинг: 442 Весело

  До коментар [#31] от "Rage Against":

  Хаха, Герб, Комунетата, ДпС, един дол дренки...викаш герб могат да обърнат нещата могат ама друг път. да лаят срещу стопанина си...ми нали ше хапнат тоягата

 59. 59 Профил на getso
  getso
  Рейтинг: 388 Неутрално

  ГЕРБ ли?...
  Мишоците треперят от Писанчо...
  Ще има интересни приказки за Лека нощ деца!

 60. 60 Профил на salinarka
  salinarka
  Рейтинг: 544 Неутрално

  Мда... Делян, Каката на Илияна Йотова, Иво Атанасов, Владимир Писанчев - по какво си приличат тези назначения? ярко партийни, непрозрачни - ами БСП е на път да се разцепи, май!

 61. 61 Профил на Дамянов
  Дамянов
  Рейтинг: 497 Неутрално

  [quote#31:"Rage Against"]ако ГЕРБ бяха в залата в пълния си състав, можеше да бламират избора[/quote]
  Няма как ГЕРБ да знаят предварително колко души са се събрали в парламента. Изчисленията Ви са следварителни, но така и баба знае.
  Аз поддържам решението им да не влизат в пленарни заседания - така е най-чисто. Нито ще бъдат подлагани на просташките предизвикателства на Сидеров, за които председателството си затваря очите, нито ще могат да ги обвиняват в каквото и да е. Това е техният протест срещу узурпирането на властта и в парламента, и в изпълнителната власт - макар че те са с най-висок резултат на изборите. Когато те поставят в такова положение, стой по-далече от мръсниците - за мен това е правилната реакция.

  ЗАКОН ЗА ОБЯВЯВАНЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В БЪЛГАРИЯ ЗА ПРЕСТЪПЕН - Обн. ДВ. бр.37 от 5 Май 2000 г. - http://lex.bg/laws/ldoc/2134920192
 62. 62 Профил на Димитров
  Димитров
  Рейтинг: 931 Неутрално

  Трябва да отменят и закона за ДАНС, който приеха. След което да се проведе нов избор.

 63. 63 Профил на Rage Against
  Rage Against
  Рейтинг: 1040 Любопитно

  До коментар [#54] от "Знам и Мога":
  До коментар [#58] от "Rothschild":

  не ми е ясно Бойко какви планове има в момента и от какви мотиви се води?!?

  аз продължавам да мисля, че ГЕРБ и БСП не са и никога не са били част от някаква голяма комунистическа-руско-имперска-съвеЦка конспирация. но е време ГЕРБ категорично и ясно да заяви, че безрезервно ще подкрепи Реформаторския Блок в скорошните предсрочни избори и формирането на ново дясно правителство. ГЕРБ освен това няма да иска и да настоява за никакви постове.

  РЕФОРМИ !
 64. 64 Профил на zidane
  zidane
  Рейтинг: 707 Неутрално

  ЧЕЛО КОТЕ
  Чело коте, чело коте,
  чело коте книжки,
  как се хаващат, как се хаващат
  малки сиви мишки,
  Първо правило това е -
  сви добре уши,
  На дъга извий гръбнак,
  на дъга извий гръбнак
  както прави татко котарак.
  Припев:
  Писи писи пис,
  мац пис мър мяу мър мяу мау /4
  На дъга извий гръбнак,
  на дъга извий гръбнак
  както прави татко котарак.
  После с тихи тайни лапи
  фигура тиха стъпка
  към мишока, към мишока
  леко се промъква
  Много важно е за скока
  ти да избереш
  най-удобният момент,
  най-удобният момент
  туй на мама Маца е патент.
  Припев:
  Писи писи пис,
  мац пис мър мяу мър мяу мау /4
  най-удобният момент,
  най-удобният момент
  туй на мама Маца е патент.
  Чело коте, чело коте,
  чело коте книжки,
  как се хаващат, как се хаващат
  малки сиви мишки,
  Но накрая, но накрая
  старият мишок
  тъй го стресна, че забрави,
  тъй го стресна че забрави
  своя пръв урок.

 65. 65 Профил на анализирам данни
  анализирам данни
  Рейтинг: 551 Неутрално

  [quote#31:"Rage Against"]вярно е, че ако ГЕРБ бяха в залата в пълния си състав, можеше да бламират избора, или да накарат гейтаците на Волен да гласуват в подкрепа на БКП[/quote]


  Не е вярно. Подслушанчев е избран със 104 гласа "за". Герб имат 97.

  МАФИЯ ОСТАВКА НЕ ПОДАВА, но опитите в България продължават
 66. 66 Профил на Музар
  Музар
  Рейтинг: 1366 Неутрално

  http://offnews.bg/index.php/222223/gerb-izborat-na-pisanchev-e-finalen-akord-na-predizvestena-pesen

  ГЕРБ: Изборът на Писанчев е финален акорд на предизвестена песен

  Депутатът на ГЕРБ коментира още, че левицата и кабинетът имат различни очаквания от работата на Писанчев.

  “Днес в пленарна зала се открои огромно вътрешно противоречие. Премиерът постави основна задача пред ДАНС – да напълни държавната хазна. Депутатът Димитър Дъбов пък два пъти в изказването си акцентира върху това, че ДАНС е българско контраразузнаване. Но контраразузнаване да пълни хазна, е нон-сенс. Това показва, че проблемът на ДАНС не е само в нейния председател, а се корени в нейните мегаправомощия, без гаранция срещу възможни произволи”, смята Вучков.

  Гласът на разума е тих, но не се успокоява, докато не бъде чут." Бъдещето на една илюзия" Зигмунд Фройд
 67. 67 Профил на Дамянов
  Дамянов
  Рейтинг: 497 Неутрално

  [quote#49:"Γαλλα"]Това е вторият тест, на който ги подлагат, първият и основен е гьон-суратлъкът...а ако говорят и на диалект...са абсолютните фаворити...[/quote]
  Чудеха се за какво да се подиграват на Цецка Цачева, но тя никога не е говорила на диалект, както говори Миков. Той казва "триесе", завалията. И Мая Манолова се изпуска с доста диалектизми в речта си.

  ЗАКОН ЗА ОБЯВЯВАНЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В БЪЛГАРИЯ ЗА ПРЕСТЪПЕН - Обн. ДВ. бр.37 от 5 Май 2000 г. - http://lex.bg/laws/ldoc/2134920192
 68. 68 Профил на EU defender
  EU defender
  Рейтинг: 714 Неутрално

  [quote#4:"nikolaydimov83"]Кучетата си лаят - кервана си върви. [/quote]

  На друг тъпанар или пък на теб, не знам, казах същото - тази поговорка има продължение, което не е ама никак добро за кервана. Кучетата лаят, за да предупредят кервана за предтояща опасност. Та и нашата работа такава - ако не е сега с мир, наесен с камъни!

  The best way to predict the future is to invent it.
 69. 69 Профил на Нощен ястреб
  Нощен ястреб
  Рейтинг: 497 Неутрално

  [quote#4:"nikolaydimov83"]Ако тъпаците от Герб се бяха регистрирали можеше да бламират избора... [/quote]
  Явно не искат!

 70. 70 Профил на cnq31307855
  cnq31307855
  Рейтинг: 225 Неутрално  "Той (Орешарски) е заявил, че първата задача, която поставя на новия шеф на ДАНС са икономическите приоритети..."

  "Политическа независимост и необвързаност е основният принцип на работа на агенцията", обяви още Писанчев.


  Нали правителството каза, че ДАНС вече ще бъде независима институция. Както лъжат, в същия момент се овъртат в лъжите си.

 71. 71 Профил на Дамянов
  Дамянов
  Рейтинг: 497 Неутрално

  [quote#63:"Rage Against"]но е време ГЕРБ категорично и ясно да заяви, че безрезервно ще подкрепи Реформаторския Блок в[/quote]
  Искате ГЕРБ да заявява безрезервна подкрепа, след като "Реформаторският блок" ясно заяви, че няма намерение да кани ГЕРБ да се присъедини към него? Крайно време е да разберете, че след като всички се съюзяват срещу ГЕРБ, това е единствената дясна антикомунистическа партия. А така нареченият "реформаторски блок" е поредната комунистическа мимикрия.

  ЗАКОН ЗА ОБЯВЯВАНЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В БЪЛГАРИЯ ЗА ПРЕСТЪПЕН - Обн. ДВ. бр.37 от 5 Май 2000 г. - http://lex.bg/laws/ldoc/2134920192
 72. 72 Профил на the_flea
  the_flea
  Рейтинг: 1236 Неутрално

  ....и обяви, че вливането на ГДБОП в ДАНС ще бъде финализирано през октомври 2013 г. (от трибуната той се обърка и посочи 1913 година)....

  Миналото тежи като воденичен камък..... и напомня за себе си!

  Истината НЕ Е въпрос на гледна точка! Истината е истинна! А е А!
 73. 73 Профил на Rothschild
  Rothschild
  Рейтинг: 442 Весело

  До коментар [#63] от "Rage Against":

  Блаженни са вярващите
  А когато нещо е прекалено нагло, че чак невероятно, то се определя като конспирация, така всички са доволни Едните щото не им се вярва, другите щото на първите не им се вярва и не им търсят сметка.

 74. 74 Профил на Дамянов
  Дамянов
  Рейтинг: 497 Неутрално

  [quote#63:"Rage Against"]не ми е ясно Бойко какви планове има в момента и от какви мотиви се води?!? [/quote]
  Тази вечер Борисов е поканен да участва в "Панорама" - БНТ.

  ЗАКОН ЗА ОБЯВЯВАНЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В БЪЛГАРИЯ ЗА ПРЕСТЪПЕН - Обн. ДВ. бр.37 от 5 Май 2000 г. - http://lex.bg/laws/ldoc/2134920192
 75. 75 Профил на анализирам данни
  анализирам данни
  Рейтинг: 551 Неутрално

  [quote#63:"Rage Against"]но е време ГЕРБ категорично и ясно да заяви, че безрезервно ще подкрепи Реформаторския Блок в скорошните предсрочни избори и формирането на ново дясно правителство. [/quote]

  Това ГЕРБ го е заявил, струва ми се. Но реформаторския блок нещо се дърпа. Те даже и СДС не щат щот били близки до ГЕРБ. Плюс тва този реформаторски блок първо трябва да се случи.

  Нещо не го виждам реформаторския блок, най-вече щото половината гравитират около Капитал, другата половина към КТБ. Не виждам как Зелените примерно ще влязат в един блок с хора като Димо Гяуров, Надка, Даниел Вълчев...

  А пък дори и да се случи - не знам как ще приемат избирателите обединение между ония дето до вчера лидерите им си разменяха реплики като оная за Червената кукувица. Как един костовист би гласувал за Прошко отново. Може и да минат 4% този път, но само толкова.

  На този етап само ГЕРБ може да спре про-руските партии. И които работи против ГЕРБ, дефакто работи за руските интереси. И е против българските интереси. Това е реалността.

  Аз лично гледам с едно око и към "България може", дано поне те водят разумна и прагматична политика, но там нещата са в ранен етап и всичко е в сферата на хипотезите.

  МАФИЯ ОСТАВКА НЕ ПОДАВА, но опитите в България продължават
 76. 76 Профил на Karla c Україна Hanneman
  Karla c Україна Hanneman
  Рейтинг: 713 Весело

  [quote#63:"Rage Against"]но е време ГЕРБ категорично и ясно да заяви, че безрезервно ще подкрепи Реформаторския Блок в скорошните предсрочни избори[/quote]

  Хахахахахаааа! ГЕРБ с 31% трябвало да заяви "че безрезервно ще подкрепи" слугите на БСП(к) , които всичките заедно ще съберат колкото да промъкнат лидерчетата си в парламента при най-добро (за тях) стечение на обстоятелствата.
  Това костоваците съвсем изветряхте!
  ГЕРБ в момента е единствената алтернатива на комунистическият блок , а единственото , което слугите на БСП(к) а.к.а. "реформаторски блок" са заявили досега е , че не искат да имат нищо общо именно с ГЕРБ докато събират лузъри от кол и въже.

  To Crush Your Enemies, See Them Driven Before You, And To Hear The Lamentation Of Their Women!
 77. 77 Профил на Нощен ястреб
  Нощен ястреб
  Рейтинг: 497 Неутрално

  [quote#31:"Rage Against"] за да влетят в Парламента и да гласуват против мафиотските и олигархическите закони и промени... [/quote]
  Напротив! Хем са доволни от "олигархичните закони", хем "излизат чисти от водата". Поне в очите на слепите си поддръжници!

 78. 78 Профил на Нощен ястреб
  Нощен ястреб
  Рейтинг: 497 Неутрално

  [quote#75:"БСП ИСКА КРЪВ"]Аз лично гледам с едно око и към "България може", дано поне те водят разумна и прагматична политика, но там нещата са в ранен етап и всичко е в сферата на хипотезите[/quote]
  Честито!

 79. 79 Профил на Нощен ястреб
  Нощен ястреб
  Рейтинг: 497 Неутрално

  [quote#71:"Конституционен съд? Е, сега вече ядосахте Европа!"] Крайно време е да разберете, че след като всички се съюзяват срещу ГЕРБ, това е единствената дясна антикомунистическа партия. [/quote]
  ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА!

 80. 80
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 81. 81 Профил на rorikabc
  rorikabc
  Рейтинг: 497 Неутрално

  Ммм даа,
  Ама че и приоритети има ДАНС.Всички парички за русофили и туркофили . Нито лев за българската нация.

 82. 82 Профил на deltalink
  deltalink
  Рейтинг: 551 Разстроено

  [quote#5:"mihomen"]Този сиамски котарак не беше ли с педагогическо образование?[/quote]
  Котките какво са ти виновни, та ги обиждаш ... те са независими и горди същества.

 83. 83 Профил на didispasova
  didispasova
  Рейтинг: 388 Неутрално

  Името му нашумя преди години покрай скандала "Галерия" -
  за подслушване на депутати от вътрешната комисия в парламента знаме го ние ...

 84. 84 Профил на the_sceptic
  the_sceptic
  Рейтинг: 768 Неутрално

  щом и кадията е против писанчо, ясна е работата...

 85. "Очаквам от него добро сътрудничество с приходните агенции и в следващите месеци да видим по-добра събираемост на приходите".
  Това ли е задачата на контраразузнаването?Затов ли присъединиха към ДАНС и ГДБОП /най-големите рекетьори у нас/?
  Значи става дума само за пари...???

  Боли ме от овчедушието на хората...
 86. 86 Профил на acd30520326
  acd30520326
  Рейтинг: 605 Неутрално

  До коментар [#17] от "Храбър":

  КОНСТИТУЦИЯ на РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ Глава първа. ОСНОВНИ НАЧАЛА Чл. 1. (1) България е република с парламентарно управление. (2) Цялата държавна власт произтича от народа. Тя се осъществява от него непосредствено и чрез органите, предвидени в тази Конституция. (3) Никоя част от народа, политическа партия или друга организация, държавна институция или отделна личност не може да си присвоява осъществя ването на народния суверенитет.

  "Ти какво пожертва, за да има и утре България?" ИЛИЯ МИНЕВ
 87. 87 Профил на adenauer
  adenauer
  Рейтинг: 551 Гневно

  До коментар [#1] от "mindlock":

  Виж му фамилията и ще разбереш, че това е подигравателна намеса типично по комунистически,за техните си другари.България може да има истинска национална сигурност,когато жизнения стандар на всеки българин достигне поне 50% от този на отличниците в ЕС Германия,Белгия Франция и др.Сега националната сигурност потъва в джобовете на комунистическите престъпници ,наречени от тях самите олигарси.И новия празноглавец е от комунистическо котило,същия некадърник и ще бъъде там до следващото комунистическо правителство,т.е племенен клан.

 88. 88 Профил на adenauer
  adenauer
  Рейтинг: 551 Неутрално

  До коментар [#71] от "Конституционен съд? Е, сега вече ядосахте Европа!":

  Там са всички активни комсомолци до един с комунистическо потекло и агентурно минало и настояще.Авто биографиите им започват задължително от момента какво са учили или ненаучили,винаги много знаещи ,обезателно някой западен език, а накрая всички излизат "Калинки",празноглавц ,като своя комунистически род.Умен,знаещ,можещ,работлив,способен,честен и морален български комунист исторрията ни непознава.

 89. 89 Профил на Знам и Мога
  Знам и Мога
  Рейтинг: 768 Весело

  До коментар [#63] от "Rage Against":

  Бойко няма никакви планове. Объркан е достатъчно много в момента.

  Боко позволи на руската ВТБ да придобие доста неща в БГ, включително БТК. Изказа подкрепа за Южен пАток, забрани проучванията на шистов газ. Откриваше в Камчия с Лужков разни руски лагери, дето сега не може да припари Българин. Позволи пристанище Росенец да стане руски анклав. Герб общинският съвет в София не ще да махне паметника на Червената армия, въобще, не може да се похвали като особен защитник на България с/у Русия. АЕЦ Белене минава пред по-елементарните, ала и те не могат да обяснят защо Станишев не започна строежа по време на "Тройната", а също отлагаше и шикалкавеше.

 90. 90 Профил на Знам и Мога
  Знам и Мога
  Рейтинг: 768 Весело

  До коментар [#71] от "Конституционен съд? Е, сега вече ядосахте Европа!":

  Тази ваша арогантност, че само вие сте "антикомунисти", ще ви съсипе.

  Не чухте ли какво каза един умен човек? Десен в България се става, когато се види, че имаш смелостта да се изправиш пред прекия руски интерес на българска територия.

  И да, АЕЦ Белене не се брои. Горе съм обяснил защо.

 91. 91 Профил на Анализатор - ДЕМОКРАЦИЯТА Е КАЧЕСТВО НА ИЗБОРА!
  Анализатор - ДЕМОКРАЦИЯТА Е КАЧЕСТВО НА ИЗБОРА!
  Рейтинг: 660 Неутрално

  До коментар [#32] от "kodimar":
  Може ли едно тевтерче с произволни записки да прикрие злоупотребите на БСП и ДПС за милиарди??? Може ли с бълха в чужди гащи да скриеш слона в твоите?
  А и от това, което прочетох във въпросното тевтерче, останах с впечатление, че едни "лоши" хора ще бъдат ударени, защото са бъркали в кацата с меда. Какво всъщност иска Местан? Да защитава крадците??? За съда отдавна знаем, че защитава крадците - затова и по поръчка уволниха Златанов.

  Банването в Дневник противоречи на текстове от Конституцията и Хартата за правата на човека
 92. 92 Профил на b777
  b777
  Рейтинг: 497 Разстроено

  [quote#11:"smile"]Да ви е честита новата хиляда деветстотин....[/quote]
  ....осемдесет и четвърта.

  #ОСТАВКА #ИЗВИНИСЕБЕ
 93. 93 Профил на doxen
  doxen
  Рейтинг: 662 Весело
 94. 94 Профил на sandoy
  sandoy
  Рейтинг: 497 Неутрално

  Чудесно! Избраха прокси- то на Пеевски, който наруши вътрешните разпоредби и процедури, както и закона, само и само за да уреди Пеевски за Шеф на ДАНС.

  Отново подмяна, а не промяна.

  Искат да ги изкараме от народното събрание със шутове и тупаници...

  Гласувайте!
 95. 95 Профил на danukoplatec
  danukoplatec
  Рейтинг: 388 Неутрално

  Да се чете: "Пеевски се върна на поста, но под друго име и със 150 кг. по-слаб".

 96. 96 Профил на Дамянов
  Дамянов
  Рейтинг: 497 Неутрално

  [quote#90:"Знам и Мога"]Тази ваша арогантност, че само вие сте "антикомунисти", ще ви съсипе. [/quote]
  Арогантността, че само те са антикомунисти, е на ДСБ. По комунистически приписвате това, което вие казвате, на други. Не че не го знаем, но това го каза кратко и ясно един друг умен човек, който израства пред очите ни и се превръща в голям български политик - пожарникарят-генерал Бойко Борисов.
  Хайде да се върнем малко назад в историята - навремето Костов се беше споразумял с БСП да им свърши черната работа - приватизацията, а в замяна на това те да не го закачат. Нямало е друг начин и е разбираемо. Но никой, дори и Костов, нямаше смелостта да обясни на народа, че въпреки създадената агенция за следприватизационен контрол, нищо не е в състояние да спре фалита на една частна фирма и работещите в нея да останат на улицата. Затова тази агенция беше прах в очите на хората и ако наистина е умен, Костов не може да не го е знаел. А ако беше честен, защо не го каза?
  Само че комунягите си удържаха на думата само 2 години и след това го започнаха. В тези 2 години Костов се главозамая, реши, че е велик и забрави, че успя да направи приватизацията само благодарение на съглашателството си с БСП. Накрая съсипа дясното пространство (а може и това да е влизало в споразумението) и стигна до това, което е сега - едно нищо. Нищо, но с милиони. А цацаратурата изобщо не се интересува откъде са. Защо ли?

  ЗАКОН ЗА ОБЯВЯВАНЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В БЪЛГАРИЯ ЗА ПРЕСТЪПЕН - Обн. ДВ. бр.37 от 5 Май 2000 г. - http://lex.bg/laws/ldoc/2134920192
 97. 97 Профил на trayan.petkov
  trayan.petkov
  Рейтинг: 388 Неутрално

  ми не е Пеевски и досега не е имал провали или скандали като заместник. Да видим сега как ще действа като титуляр.

 98. 98 Профил на Дамянов
  Дамянов
  Рейтинг: 497 Неутрално

  До коментар [#89] от "Знам и Мога":
  Много непочтени обвинения в този пост. Да изброявам ли Костов какво даде и на кого? Можем да изброим и много неща, които Костов не направи.
  Но обвинения какво някой НЕ Е НАПРАВИЛ са некоректни. Никое правителство не може да обяви война по всички фронтове, веднага ще бъде свалено. Да не говорим, че 4 години не могат да стигнат за всичко, което има нужда от промяна у нас.
  А "Интелигентните автентични десни" разбират ли кого обслужват, когато се бием кой е по-десен или по-антикомунист? И как така се сдружиха с комунистите срещу "простите" антикомунисти от ГЕРБ?

  ЗАКОН ЗА ОБЯВЯВАНЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В БЪЛГАРИЯ ЗА ПРЕСТЪПЕН - Обн. ДВ. бр.37 от 5 Май 2000 г. - http://lex.bg/laws/ldoc/2134920192
 99. 99 Профил на BIG AL
  BIG AL
  Рейтинг: 1366 Весело

  Какво образование има този нефелник , изпълнявал ВСИЧКО досега ???
  "Дневник" - вижте ...Педагог ли беше или нещо подобно :))

  BIG AL
 100. 100 Профил на Ламбо
  Ламбо
  Рейтинг: 497 Неутрално

  Писанчев ще изживее набързо един катарзис и повече няма да прави "Галерии". Вервайте му!

  Fortuna favet fortibus.
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK