Гражданският съвет към Реформаторския блок – интелектуалци, природозащитници и Трайчо Трайков

Представители на Реформаторския блок на алтернативен дебат за актуализацията на бюджета пред парламента

© Красимир Юскеселиев

Представители на Реформаторския блок на алтернативен дебат за актуализацията на бюджета пред парламентаБивши министри, интелектуалци и граждански активисти ще попълнят гражданския съвет към Реформаторския блок, който би трябвало да е готов преди 10 август, научи "Дневник".


Въпреки че ДСБ, ДБГ, "Зелените", "Свобода и достойнство" и "Синьо единство" работят по съвета всеки ден, засега остава неясно кои са имената в него и дали партиите ще се разберат той да бъде обявен до края на следващата седмица въпреки заявките за това.


От петте формации потвърдиха, че бившият министър на икономиката и енергетиката Трайчо Трайков е приел покана за участие в съвета. Предложение е направено и на председателя на Института за развитие на публичната среда и активен участник в протестите срещу кабинета Антоанета Цонева. Тя отказа коментар.
Пред "Дневник" един от идеолозите на съвета проф. Михаил Неделчев каза, че той е почти готов и вероятно още в началото на следващата седмица ще бъде обявен официално. На този етап ще включва между 25 и 30 души, обясни проф. Неделчев. В него ще има по двама политици от 5-те партии в блока, представители на граждански организации, експерти. От 15-те интелектуалци, които настояха за отварянето на блока към гражданското общество и така дадоха тласък на съвета, ще се включат само трима.


Лидерът на "Свобода и достойнство" Корман Исмаилов също посочи, че през следващата седмица най-вероятно ще "имаме новина" по отношение на съвета.


Председателят на "Синьо единство" Христо Панчугов обясни функциите на новия орган – той щял да работи активно по 12-те точки от програмата на Реформаторския блок, обявени като "12 начала на обединение" преди близо месец. "Опитваме се да постигнем не тромава бюрократична структура, а реално взаимодействие между партиите и гражданското общество – две страни, които толкова дълго бяха разделени", обясни Панчугов.


"Все още се обсъждат и съставът, и форматът", каза Андрей Ковачев, който води преговорите от името на "Зелените" в реформаторското обединение. От партията му са се застъпили за присъствието на природозащитни организации в съвета. Ковачев посочи, че новият орган ще започне да функционира едва тогава, когато е сигурно, че са постигнати общи виждания за това как трябва да работи той.

Коментари (98)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на др. Иванов
  др. Иванов
  Рейтинг: 672 Неутрално

  Не е истина! Просто не е истина!

  Комунист - реформатор, реформатор - милиционер, милиционер - агент, в един и същи строй!
 2. 2 Профил на ministry09
  ministry09
  Рейтинг: 435 Неутрално

  Искрено се надявам това да е партенка!

  Публикувано през m.dnevnik.bg

  Месеци бан заради обикновен въпрос- кога мисли Прокопиев да си плати данъците?
 3. 3 Профил на Къти
  Къти
  Рейтинг: 616 Неутрално

  На 14-ти октомври 2010-та г. , на среща с мен и в присъствеито на граждани и журналисти, Тр. Тр. заяви публично, че в България има енергийна мафия. "Дневник" не отрази тази новина В последствие лицето Тр. Тр. МНОГОКРАТНО и по безспорен и незаличим начин показа/доказа, че той лично е член на тази мафия. Все пак енергетиката не е започнала да се скапва от вчера, а именно този отрасъл ще тикне страната в пропастта.

  Всичко, за пресъпленията на ядрената мафия единствено и само тук: http://gikotev.blog.bg
 4. 4 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3623 Неутрално

  До коментар [#1] от "др. Иванов":
  Държиш се като шопа, който като видял жираф казал - "Те такова животно нема".

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 5. 5 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3623 Неутрално

  До коментар [#3] от "Къти":
  Колко сте услужлив и навременен!

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 6. 6 Профил на др. Иванов
  др. Иванов
  Рейтинг: 672 Неутрално

  В зората на демокрацията имаше едно явление "Ера 3". Та те бяха организирали кръгла маса пред НДК и този модел е прекопиран от "реформаторите".

  Аз съм сигурен, че това е станало, не е истина, че го правят нормални хора!

  Комунист - реформатор, реформатор - милиционер, милиционер - агент, в един и същи строй!
 7. 7 Профил на Къти
  Къти
  Рейтинг: 616 Неутрално

  Друго лансирано от "медиите" лице от рИформаторския блок е Мартин Димитров, до преди няколко месеца председател на парламентарната комисия по икономика и енергетика. Той и присъдружния му "Демократ" Иван Иванов (ДСБ) не реагираха на две официално отправени искания за изслушване в комисията, по въпросите на престъпността в АЕЦ "Козлодуй", а те са МНОГО и са за милиарди левове. Сега същото лице М. Д. ще ни "спасява" от олигархията, според "безпристрастните и обективни медии"?

  Всичко, за пресъпленията на ядрената мафия единствено и само тук: http://gikotev.blog.bg
 8. 8 Профил на huh
  huh
  Рейтинг: 506 Неутрално

  Борисов и Безуханова са правилните хора на следващите избори

 9. 9 Профил на Къти
  Къти
  Рейтинг: 616 Неутрално

  Трето лансирано от "медиите" лице на рИформаторския блок е Борислав Сандов (ПП Зелените). Той, негови съпартийци и европейски и български представители но ГРИЙНПИЙС, през декември 2012-та г., са се договаряли в Козлодуй, със доскорошния шеф Валентин Николов, за условията при които "еко-активистите" няма да препятстват изграждането на блокове 7 и 8 в АЕЦ-а!!!

  Всичко, за пресъпленията на ядрената мафия единствено и само тук: http://gikotev.blog.bg
 10. 10 Профил на ПАВЛА
  ПАВЛА
  Рейтинг: 1391 Весело

  Хм. Интересно, видни комунета са се метнали на амбразурите. Страх, че ще се наложи да пуснете кокала ли долавям? Една нормална идея в полза на България да се появи и побеснявате, да?

  При главоболие не се дава Но-Шпа, въпреки че при много хора главата е кух орган с гладка мускулатура.
 11. 11 Профил на abe_123
  abe_123
  Рейтинг: 395 Любопитно

  Странни неща се случват в нашата България, не намирате ли? Едни представени като много "успешни" бизнесмени станаха министри и след като свърши тази им роля, нещо не бързат да се връщат към "успешния" си бизнес. Дали наистина са били толкова "големи" и "успешни" както ги изкарваха?

 12. 12 Профил на валчан
  валчан
  Рейтинг: 480 Неутрално

  Приветствам, но без Корман Исмаилов.

 13. 13 Профил на Вячеслав Атанасов
  Вячеслав Атанасов
  Рейтинг: 750 Весело

  Ами успех!И все пак един Орешарски няма да им дойде в повече.Той с нищо не отстъпва на всеки един от тези,които ще бъдат на първия ред.

 14. 14 Профил на др. Иванов
  др. Иванов
  Рейтинг: 672 Неутрално

  ще се наложи да пуснете кокала [/quote]

  Това пък защо?

  Комунист - реформатор, реформатор - милиционер, милиционер - агент, в един и същи строй!
 15. 15 Профил на Къти
  Къти
  Рейтинг: 616 Неутрално

  До коментар [#11] от "abe_123":

  И аз познавам лично един от тях - викат му Асен Василев - Прозрачното, щото не излиза от "медиите" да ни обяснява, колко "прозрачни" били решенията в енергетиката, докато той бил министър. В същото време не може да обясни, как така все още действащия ЧЕП (Член на Евро-Парламента) Владимир Уручев (ПП ГЕРБ) в нарушение на Конституцията е и член на УС на ДП "Радиоактивни отпадъци". И маса други "Прозрачни неща" не може да обясни, но пък и "медиите" не го питат за тях

  Всичко, за пресъпленията на ядрената мафия единствено и само тук: http://gikotev.blog.bg
 16. 16 Профил на д р Чарли Мишкин от ГРУ
  д р Чарли Мишкин от ГРУ
  Рейтинг: 2194 Разстроено

  Коментарите по тази тема се малко като оня виц: "Ти що си без шапка - бой, а ти си с шапка пак бой".
  Изявени червени ... са се стрелнали да пишат и да критикуват. Браво. Винаги ми е било любопитно за хора които никога не са гласували за десните (или по техни думи за СДС в началото) и не смятат да гласуват за Р.Б. изразяват своето категорично мнение "Не харесвам", но с намек че ако нещата са по техния начин биха гласували. Дрън, дрън. Комунисти.
  Аз съм пределно ясен. Не харесвам комунистите от сегашния парламент (и четирите партии) и никога не бих гласувал за тях. Всичко останало е компромис за който съм съгласен. Аз и семейството ми си гласуваме винаги "кротко" за файтона с хора от ДСБ. Но в момента в името на идеята, че България трябва да се управлява от честни хора, които нямат нищо общо с партиите в сегашния парламент, защото са пълни некадърници, мафиоти и обикновени крадци на ток. Поради тази причина съм съгласен да влязат в РБ и хората на Пръмова, Ковачев, Дал и т.н. Искам и СДС да се присъедини. Ако нещата вървя по план то аз със сигурност от 100% ще гласувам за РБ, ако не стане работата ще си гласувам пак за ДСБ.
  Дано България да се промени и да успее.

  Путин kiss май ЕС! ----- wwww . ДЕНьГИ .ru.net :-)
 17. 17 Профил на ЗаНиЗа
  ЗаНиЗа
  Рейтинг: 2746 Любопитно

  "дали партиите ще се разберат" - много партии, малко ГИ разбират, а още по-малко ТЕ ще го направят.

  Обичай света като самия себе си - тогава наистина ще можеш да се грижиш за всичко
 18. 18 Профил на д р Чарли Мишкин от ГРУ
  д р Чарли Мишкин от ГРУ
  Рейтинг: 2194 Любопитно

  [quote#13:"vjacho"]Ами успех!И все пак един Орешарски няма да им дойде в повече.Той с нищо не отстъпва на всеки един от тези,които ще бъдат на първия ред.[/quote]

  До коментар [#13] от "vjacho":

  Нидей така.
  Оришавски си е ваш.
  Дръжте си го.
  Или и вие взехте да се отричате от "вашия министър-председател"?
  Комунисти.

  Путин kiss май ЕС! ----- wwww . ДЕНьГИ .ru.net :-)
 19. 19 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3623 Неутрално

  [quote#10:"ПАВЛА - సటోరి"]Една нормална идея в полза на България да се появи и побеснявате, да?[/quote]
  Но иначе пледират да оставим правителството на Олигархски "да работи на спокойствие"!
  А ако разгледаме резултатите на едните и другите? Това измислено правителство на "експерти" би имали твърде отрицателен разултат.
  Колкото до Реформаторския блок те дори още не са се формирали окончателно, но дори взети по отделно доста от организациите в блока имат значително повече положителни резултати в полза на народа.

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 20. 20 Профил на ръмжо
  ръмжо
  Рейтинг: 625 Неутрално

  Реформаторския блок хахахахахахаххахахахахахаххахахахахахаххахахахахахаххахахахахахахахахахахахаха

 21. 21 Профил на д р Чарли Мишкин от ГРУ
  д р Чарли Мишкин от ГРУ
  Рейтинг: 2194 Весело

  [quote#20:"ръмжо"]Реформаторския блок хахахахахахаххахахахахахаххахахахахахаххахахахахахаххахахахахахахахахахахахаха[/quote]

  До коментар [#20] от "ръмжо":

  Нещо много ти е смешно, а комунист?
  Ама май е през зъбии и от страх?
  "Страхувай" от РБ.

  Путин kiss май ЕС! ----- wwww . ДЕНьГИ .ru.net :-)
 22. 22 Профил на Чърчил
  Чърчил
  Рейтинг: 757 Неутрално

  Всякакви опити за неглижиране на необходимост от ИНТЕЛЕКТ е пагубно за реформаторския блок.

  ЗАВИСТТА ТРЯБВА ДА Я ЗАСЛУЖИШ.СЪЖАЛЕНИЕ ПОЛУЧАВАШ БЕЗПЛАТНО
 23. 23 Профил на balkantourist
  balkantourist
  Рейтинг: 703 Неутрално

  Когато започнат да подреждат листите най-вероятно ще се изпокарат.

 24. 24 Профил на ръмжо
  ръмжо
  Рейтинг: 625 Неутрално

  НДо коментар [#21] от "Чарли":
  Не преекспонирай собственият си страх върху другите - нямаш тази дарба.

 25. 25 Профил на TAC
  TAC
  Рейтинг: 733 Весело

  До коментар [#14] от "др. Иванов":

  Защо да пуснете кокала ли?!

  rock n' roll is king!
 26. 26 Профил на Γαλλα
  Γαλλα
  Рейтинг: 1391 Любопитно

  [quote#10:"ПАВЛА - సటోరి"]Хм. Интересно, видни комунета са се метнали на амбразурите.[/quote]

  Тасева съм...как да ги разпознаваме

  Писна ми от цирк, на път съм да умрЪ от смях...
 27. 27 Профил на ръмжо
  ръмжо
  Рейтинг: 625 Неутрално

  Аз не разбрах Зелените остават ли че поне да стане ясно на избирателите им че са си дясна партия - колкото и да твърдят обратното

 28. 28 Профил на Вячеслав Атанасов
  Вячеслав Атанасов
  Рейтинг: 750 Неутрално

  [quote#18:"Чарли"]Комунисти. [/quote]

  Казах ти вече.Много си елементарен и първосигнален!Това да викаш комунист на когото свариш е хлапешка работа.Но щом толкова си можеш,карай!
  Образовай се малко.Комунистите са дошли на власт през 1944 год. и до ден днешен все са си на власт.Три пъти конституция си правят,белким някой като тебе им повярва че са влезнали в закона.Аз съм българин.Мен ме интересува Търновската конституция и Третото българско царство.Затова съм тук във форума,отвреме навреме да напомням на господа офицерите и техните привърженици че имат проблем с правото и във всичките им опити да узаконят тази съветска република има доста криминални елементи.

 29. 29 Профил на др. Иванов
  др. Иванов
  Рейтинг: 672 Неутрално

  До коментар [#25] от "TAC":

  Първо, защо да пускаме кокала и второ, какво общо има РБ с взимането на нашия кокал, че ние намазахме най-много от приватизацията на Костов?

  Комунист - реформатор, реформатор - милиционер, милиционер - агент, в един и същи строй!
 30. 30 Профил на grand funk railroad
  grand funk railroad
  Рейтинг: 1151 Неутрално

  Трайков беше единственият министър от кабинета на ГЕРБ, който заслужава уважение.

  Parmi ceux qui n'ont rien à dire les plus agréables sont ceux qui se taisent. Coluche
 31. 31 Профил на д р Чарли Мишкин от ГРУ
  д р Чарли Мишкин от ГРУ
  Рейтинг: 2194 Весело

  [quote#24:"ръмжо"]Не преекспонирай собственият си страх върху другите - нямаш тази дарба.[/quote]

  До коментар [#24] от "ръмжо":

  Аз нямам страх в момента, не съм имал и не мисля да имам и в бъдеще. Тогава какво да преекспонирам?
  Само вие комунистите обичате да управлявате със страх, но аз не съм вашия човек.

  "Страхува" ли те РБ?

  Путин kiss май ЕС! ----- wwww . ДЕНьГИ .ru.net :-)
 32. 32 Профил на Dorian Gray
  Dorian Gray
  Рейтинг: 838 Неутрално

  На Реформаторският блок му трябват само две неща:

  1. Много работа
  2. Време за да се свърши тази работа.

  Не разбирам къде са се разбързали за избори с тези призиви на оставка. Единственото обяснение е, ако са готови да делят маса с Бойко Методиев Борисов - Буда.

  Ако не осъзнават факта, че избори в този момент обслужват само и единствено ГЕРБ, то е.ем ти и Реформаторския блок

  МОЛЯ, ИЗИСКВАЙТЕ ФИСКАЛЕН БОН !!!
 33. 33 Профил на др. Иванов
  др. Иванов
  Рейтинг: 672 Неутрално

  [quote#19:"Храбър"]Но иначе пледират да оставим правителството на Олигархски "да работи на спокойствие"! [/quote]

  Заради вас правителството не само работи на спокойствие, а и в пълна тъмнина на принципа "докато телевизиите дават протестите ние си лочем млякото". Изумен съм как не можахте да схванете, че протестите са единствено в полза на БСП и правителството.

  Комунист - реформатор, реформатор - милиционер, милиционер - агент, в един и същи строй!
 34. 34 Профил на ПАВЛА
  ПАВЛА
  Рейтинг: 1391 Любопитно

  До коментар [#26] от "Γαλλα":
  [quote#26:"Γαλλα"]Тасева съм...как да ги разпознаваме[/quote]
  Отваряте статия, виждате първия идиот, който се е изказал неподготвен, а злобата на останалите направо ще накара монитора ви да вибрира.

  При главоболие не се дава Но-Шпа, въпреки че при много хора главата е кух орган с гладка мускулатура.
 35. 35 Профил на BIG AL
  BIG AL
  Рейтинг: 1391 Весело

  Другарииии, зная ,че обичате ибриците ..) Взимайте ги и ..действайте ..)
  Онзи дебелия ви чака - Пеевски ..Той ви е любим ..Той пък бърза към сараите , пак с ибрик в ръка ..)
  Всяко нещо , с омразната ви дума - гражданин, ви изкарва пяна на устата...:)
  Най- си обичате съветските и турските другари- от "школите" ..Крепостен селянин е вашата "теза' , дума , понятие , в противовес на думата ГРАЖДАНИН..)
  Прави сте , да знаете..:)
  Той, гражданинът , МОЖЕ сам да мисли !!?? Представяте ли си !!!

  BIG AL
 36. 36 Профил на д р Чарли Мишкин от ГРУ
  д р Чарли Мишкин от ГРУ
  Рейтинг: 2194 Неутрално

  До коментар [#28] от "vjacho":

  Когато нямаш аргументи започваш да си "измисляш" и да обиждаш. По принцип не съм "младеж". Образован съм и съм живял по времето на социалиЪма.

  [quote#28:"vjacho"]Аз съм българин.Мен ме интересува Търновската конституция и Третото българско царство[/quote]

  Но нали не настояваш да си върнем и Симо горския и домочадие, нали?

  Путин kiss май ЕС! ----- wwww . ДЕНьГИ .ru.net :-)
 37. 37 Профил на irgnet
  irgnet
  Рейтинг: 229 Неутрално

  Докато Куневица е при тях, ще видят моя глас през крив макарон. Как може една добра идея да я осерат с тая подлога.

 38. 38 Профил на elevation04
  elevation04
  Рейтинг: 616 Весело

  Това е крак с новите технологии . Ще се създаде някакъв "облак " около този Реформаторски блок , от който ще валят умни съвети.......
  Ех , ако питат кучетата, те ще предпочетат да вали пастърма ...

 39. 39 Профил на др. Иванов
  др. Иванов
  Рейтинг: 672 Неутрално

  Реформаторският блок ще е поредната дясна издънка. Самият той е замислен като патерица на ГЕРБ, но най-вероятно ще се разпадне преди изборите като започнат споровете кой да е в листите, както се разпадна СК. Така няма да влезе нито една партия, а иначе шанс имаха поне Кунева и Костов и то ако не беше напуснал. С или без РБ Борисов повече няма шансове, а и да има няма да направи коялиция с РБ, просто ще управлява в малцинство защото РБ ще го подкрепя "срещу комунетата". В този смисъл РБ няма самостоятелен политически живот.

  Комунист - реформатор, реформатор - милиционер, милиционер - агент, в един и същи строй!
 40. 40 Профил на Вячеслав Атанасов
  Вячеслав Атанасов
  Рейтинг: 750 Неутрално

  [quote#36:"Чарли"]Но нали не настояваш да си върнем и Симо горския и домочадие, нали?[/quote]
  Ето пак!Бихте ли ми казали поне как се обръщате към родителите си?Пак ли използвате някакви прякори?
  Аз,специално се отнасят по един и същи подобаващ начин към своя цар,своя баща/лека ме пръст!/ и своята майка.Другото ми се вижда невъзпитано.

 41. 41 Профил на Dorian Gray
  Dorian Gray
  Рейтинг: 838 Неутрално

  До коментар [#40] от "vjacho":

  Абе, тука да не е "Панорама" та да спазваме книжовния български?

  Симо никога не е бил цар. Благодарение на комунистите. Но пък беше господар, благодарение на комунистите.

  Кажи сега, кое е по-невъзпитано? Да наречеш крадлив дедо Симо или да се събереш с убийците на баща си, тези които са те изгонили от собственият дом?

  МОЛЯ, ИЗИСКВАЙТЕ ФИСКАЛЕН БОН !!!
 42. 42 Профил на Иван55
  Иван55
  Рейтинг: 395 Неутрално

  ЦИК2, изборите във Варна, М.Неделчев...? Изглежда Антоанета Цонева с основание отказва коментар.

  Към "Власт власт възпира" чрез пряка демокрация.
 43. 43 Профил на dedo pepo
  dedo pepo
  Рейтинг: 1287 Неутрално

  Убеден привърженик съм на ДСБ,но малко ме притеснява състава на РБ,че пък сега и на гражданския съвет.
  Дано аз да не съм прав,но имам дълъг опит и не-добро предчувствие.

 44. 44 Профил на Вячеслав Атанасов
  Вячеслав Атанасов
  Рейтинг: 750 Гневно

  [quote#41:"Dorian Gray"]Кажи сега, кое е по-невъзпитано?[/quote]

  Ще ти кажа да го.........Става ли?Ако сте си посветили живота да разпространявате лъжи и простотии,по-възпитано не мога да ви отговоря.

 45. 45 Профил на д р Чарли Мишкин от ГРУ
  д р Чарли Мишкин от ГРУ
  Рейтинг: 2194 Любопитно

  [quote#40:"vjacho"]подобаващ начин към своя цар[/quote]
  До коментар [#40] от "vjacho":
  Аз се обръщам към майка си с "майко/мамо", към баща си се обръщах с "татко/тате", но към царя ти мога да се обърна само с "Симо горския" дето нъ оправи за 800 дена.
  Не благодаря.
  А ти от кои монархисти си? Имате ли си име и колко взехте на последните избори. Моите взеха към 3%, но не са монархисти.
  Добре, че беше "вашия горски" та ви разказа играта на всички монархисти. Поради тези причини вече в България никога няма да има силна монархическа партия, за съжаление.


  Путин kiss май ЕС! ----- wwww . ДЕНьГИ .ru.net :-)
 46. 46 Профил на д р Чарли Мишкин от ГРУ
  д р Чарли Мишкин от ГРУ
  Рейтинг: 2194 Весело

  До коментар [#43] от "dedo pepo":
  [quote#43:"dedo pepo"]Убеден привърженик съм на ДСБ,[/quote]
  Уби ме "Дедо Пепо" та ти си най-известни червен форумен трол. Да не ти цитирам твои мнения в подкрепа на партията -кърмилница БКП/ДС.
  Не само комунист, а и лъжещ комунист.
  Срам нямаш ли?

  Путин kiss май ЕС! ----- wwww . ДЕНьГИ .ru.net :-)
 47. 47 Профил на gorodetski
  gorodetski
  Рейтинг: 645 Неутрално

  Трайчо и Ваньо Танов бяха единствените, които скочиха на руснаците и съответно бяха наплюти. Това е една добра новина за дясното, но докато Кунева е с ръководна функция този блок е обречен на провал. Пуснете младите напред!

 48. 48 Профил на Вячеслав Атанасов
  Вячеслав Атанасов
  Рейтинг: 750 Неутрално

  [quote#45:"Чарли"]Поради тези причини вече в България никога няма да има силна монархическа партия, за съжаление.[/quote]

  Първо бях "комунист",сега станах "монархист".Нещо не се разбираме.А нещата тръгнаха оттам,че си позволих да се пошегувам с реформаторския блок.Имах напредвид това,че и Орешарски и хората в реформаторския блок еднакво добре знаят какво трябва да се направи в България за да стане нормална държава.

 49. 49 Профил на daam
  daam
  Рейтинг: 1326 Неутрално

  Видима повторяемост има в близката ни история, сякаш въображението на участниците в нея и на тези, които я списват /предварително/ е някак твърде слабо. Ако този "реформаторски блок" влезе в следващия парламент с една бюлетина, много скоро ще се разцепи, както навремето СДС - Център, либерали и каквито бяха още. Идеологически какво може да свързва /и като програма/ Зелените, Кунева и ДСБ ??? Това , което ще последва ще е пореден фарс.

 50. 50 Профил на Вячеслав Атанасов
  Вячеслав Атанасов
  Рейтинг: 750 Любопитно

  [quote#49:"daam"] Това , което ще последва ще е пореден фарс.[/quote]

  А реформи ни трябват,иначе катастрофата е неизбежна.И понеже мене не ми пука толкова много кой с кого кога ще се зацепи,а после разцепи,питам се щом на Орешарски сега не му се позволява да прави реформи,кой ще позволи на Реформаторския блок да ги прави по-късно?Мъча се да си го представя,нищо лично.Гласувал съм за една от партиите в блока,между другото.

 51. 51 Профил на Танас
  Танас
  Рейтинг: 1391 Весело

  [quote#16:"Чарли"]Аз съм пределно ясен. Не харесвам комунистите от сегашния парламент (и четирите партии) и никога не бих гласувал за тях. Всичко останало е компромис за който съм съгласен. Аз и семейството ми си гласуваме винаги "кротко" за файтона с хора от ДСБ. Но в момента в името на идеята, че България трябва да се управлява от честни хора, които нямат нищо общо с партиите в сегашния парламент, защото са пълни некадърници, мафиоти и обикновени крадци на ток. Поради тази причина съм съгласен да влязат в РБ и хората на Пръмова, Ковачев, Дал и т.н. Искам и СДС да се присъедини. Ако нещата вървя по план то аз със сигурност от 100% ще гласувам за РБ, ако не стане работата ще си гласувам пак за ДСБ.
  Дано България да се промени и да успее.[/quote]

  Браво ++++++++ една буква не бих добавили или махнал от този коментар. 100% съвпада с моето мнение .

  Цацарoff - Оставка ! >:-)
 52. 52 Профил на yanne
  yanne
  Рейтинг: 3095 Неутрално

  До коментар [#43] от "dedo pepo":


  [quote#43:"dedo pepo"]Убеден привърженик съм на ДСБ,но малко ме притеснява състава на РБ,че пък сега и на гражданския съвет.
  Дано аз да не съм прав,но имам дълъг опит и не-добро предчувствие.

  [/quote]Ккаво се чудиш?!Кръга около Прокопиев,Донев си формира партиен блок.Единственото,което обединява тези партии са точно хората/парите,които стоят зад тях.Има два олигархични кръга,които се прегрупират и са във война.Единия е около Цветан Василев,а другия ти го споменах.

 53. 53 Профил на Realistka
  Realistka
  Рейтинг: 1391 Неутрално

  До коментар [#39] от "др. Иванов":

  Акъл от гръцки комунист не искам!

  The best way out is always through Robert Frost
 54. 54 Профил на Realistka
  Realistka
  Рейтинг: 1391 Неутрално

  До коментар [#49] от "daam":

  Радан Кънев може да се съюзава с Кунева-Пръмова. Аз - не!
  През 2009 г. напуснах ДСБ, точно заради лъжите и игрите на този другар. Обясних на общо събрание на организацията причините поради които го правя!
  С Радан и БКП не мога да имам нищо общо!

  The best way out is always through Robert Frost
 55. 55 Профил на Мартин Akakka
  Мартин Akakka
  Рейтинг: 616 Весело

  До коментар [#1] от "др. Иванов":

  Запари ли ви под копитцата комунета долни .

 56. 56 Профил на Сбогом!
  Сбогом!
  Рейтинг: 672 Неутрално

  [quote#37:"irgnet"]Докато Куневица е при тях, ще видят моя глас през крив макарон.[/quote]
  При Пръмовица са парите, най-многото гласове и голяма част от ренегатите, министри и висши държавни служители в правителството на Орешарски. И Михаил Неделчев са изровили от небитието... Ясно е, РБ ще бъде новата "Атака", ако не се изпокарат покрай листите... Ако пък не влязат, ще си останат новата "кръгла маса", на която не могат да седнат всички... Смешка!

  You were always on my mind
 57. 57 Профил на райничка цветкова
  райничка цветкова
  Рейтинг: 674 Неутрално

  Вижте им биографиите от преди 1989 г. Все видни комунета,уж реформатори.

 58. 58 Профил на Dorian Gray
  Dorian Gray
  Рейтинг: 838 Неутрално

  До коментар [#44] от "vjacho":

  Кое от моите твърдения е лъжа?

  Че комунягите са товарили 9-годишния Симеончо на влака с майка му и марш навън ли?

  Или че те го доведоха обратно в България за да бутне Костов от власт?

  Или че се целуна после уста в уста с Доган и Първанов само за да остане във властта и да рестартират заедно "Белене"?

  Ай сега ми кажи кой го .... през всички тези години?

  МОЛЯ, ИЗИСКВАЙТЕ ФИСКАЛЕН БОН !!!
 59. 59 Профил на Митев
  Митев
  Рейтинг: 1549 Неутрално

  На думи всичко изглежда горе-долу добре, но като дойде време за Местата в Листите с РБ е свършено. Всъщност е добре да се знае, че такова чудо като РБ юридически все още не съществува

 60. 60 Профил на 4i4e
  4i4e
  Рейтинг: 506 Неутрално

  по същество мога да намеря вного яки кусури за всеки един от реформаторите,НО НЯМА ДА ГО НАПРАВЯ.БЪЛГАРИЯ ИМА ВЪПИЮЩА НУЖДА ОТ КОНСОЛИДАЦИЯ И РЕОРГАНИЗАЦИЯ В ДЯСНОТО ПРОСТРАНСТВО,ЖЕЛАЯ ИМ УСПЕХ НА ВСИЧКИ ТИЯ,В НАЧИНАНИЕТО!!!

 61. 61 Профил на marquis
  marquis
  Рейтинг: 616 Неутрално

  Сбирка маман на шантаните. Кат - политически шафрантии в напреднал стадий на срамни политически болести - ДС агентура, изживяващи се потомствени благородници - масончета, щото дядовците им били офицери в измислената армия на царчето, но като офицери - свалили гащи на Толбухин от незнам си кой алкашки фронт... Гнусни, политически проститутки на още по-гнусни господари, сеещи неизличими болести в обществото на заблудени наивници.

  "Vernunft wird unsinn, wohltat plage."
 62. 62 Профил на Кокетна - Спасението на България е ПП ГЕРБ!
  Кокетна - Спасението на България е ПП ГЕРБ!
  Рейтинг: 616 Неутрално

  Незнайно защо, тези изявени червено-жълто-сини-... другари се обявиха за реформатори, но още никой не е чул какво точно ще реформират?!? Приличат на строителен предприемач, който купува терен, тухли, цимент и арматура, наема строители и архитекти, но все още не е решил какво точно ще строи. Нескопосано задкулисно инженерство, което ще роди поредния политически урод, с непредвидими ходове и неизчислими щети, които ще нанесе на България.

  Има две политики. Едната е дясна, а другата - грешна. Маргарет Тачър
 63. 63 Профил на Ганий
  Ганий
  Рейтинг: 718 Неутрално

  Оставка! Оставка!! Оставка!!!
  Тревога!!! Подменят вота на бившите, настоящите и бъдещите си избиратели...
  Вчерашните най-големи врагове, изричащи най-страшни политически и идеологически проклятия един срещу друг, днес се съюзяват. Заради кокала, разбира се.
  Кое е първичното (в този случай!!!) - не мога да отсъдя - дали снесеното от Куневица-Пръмовица кукувице яйце, или д~пето, готово да мъти всяко заложено му яйце, стига да има КЕЛЕПИР/ДАЛАВЕРА, както би казал на майчин език Корман...

  Разтурям колоквиума!
 64. 64 Профил на Ментор
  Ментор
  Рейтинг: 795 Неутрално

  [quote#13:"vjacho"]И все пак един Орешарски няма да им дойде в повече.Той с нищо не отстъпва на всеки един от тези,които ще бъдат на първия ред. [/quote]
  Отстъпва най-малкото по това, че не смее да се появи на първия ред. Държавата ври и кипи, а "премиера" от 10 дни все едно е в нелегалност. И общува с хората чрез някакви писмени обръщения, които други четат от негово име. Човек да се чуди за министър-председател ли става дума, или за издирван терорист.

 65. 65 Профил на Ганий
  Ганий
  Рейтинг: 718 Неутрално

  Май главатарите на преврата, които преди време ни тропосаха ББ и ЦЦ, са ги разлюбили, щото очевидно прехвърлят любовта си (под формата на мангизи) в друг ДС проект.
  Този нов-новеничък ДС проект, започнаха да го натрапват още в неговото предзачатъчно и ембрионално развитие - колко хубав бил, вкараха го в разни социологически усти, които казаха как той ще ожъне ~99% от вота.
  И от нищото поредният ДС проект занабира скорост.
  Какво не правят ДС и парите на днешно време!

  Разтурям колоквиума!
 66. 66 Профил на Ганий
  Ганий
  Рейтинг: 718 Неутрално

  [quote#64:"Ментор"]Отстъпва най-малкото по това, че не смее да се появи на първия ред. Държавата ври и кипи, а "премиера" от 10 дни все едно е в нелегалност. И общува с хората чрез някакви писмени обръщения, които други четат от негово име. [/quote]

  Не ми четеш лекциите... Ще се видим есенес!!!

  Още когато се заговори, че ТОЙ ЩЕ Е - обърнах СЕРИОЗНО вниманието на аудиторията, че Орешарски бие по липса на дар слово дори Гришата Филипов.
  Дали е специалист, дали е експерт - не мога да преценя, но че не може да говори пред хора - това е очевидно - не може да общува нормално. Как преподава в университета - умът ми не го побира.
  Затова не обича сякаш да се появява пред хора и да говори публично.
  В живота има такива. И аз имах един такъв преподавател някога - не беше прост (но беше страшен злобар!!!) - говори, говори - нищо не му се разбира. Накъсана реч, което я лишава от логика и просто те затормозява.
  ---
  заб. не го знам в личния живот как е, но пред хора или не може да се отпусне, или пък речникът му е беден (което означава доста неща!) и това го сковава пред по-голяма аудитория.

  Разтурям колоквиума!
 67. 67 Профил на Ментор
  Ментор
  Рейтинг: 795 Неутрално

  Като цяло идеята е чудесна, но не ми е ясно защо в граждански съвет трябва да има "по двама политици от 5-те партии в блока". Нали съвета е граждански?
  Не ми е ясно и какво търси там партията на Корман Исмаилов и Касим Дал. Ако някой си въобразява, че гласове на турци отвратени от ДПС ще бъдат привлечени от двама души с общ стаж в ДПС над 30 години, се заблуждава. Тая част от населението име къде по-достойни представители.

 68. 68 Профил на fireball
  fireball
  Рейтинг: 1004 Неутрално

  [quote#18:"Чарли"]Нидей така.
  Оришавски си е ваш.
  Дръжте си го[/quote]

  Това ми напомни нещо от първите масови демонстрации след десетоноемврийската рокада.
  Тогава Живков беше изключен от Партията.
  И хората понесоха плакати, гласящи:
  "Не, не искаме, не щем Тодор Живков сред безпартийните. Той си е ваш!"
  Олигарски е един малък Тодор Живков, дегизиран като доцент...

 69. 69 Профил на Ментор
  Ментор
  Рейтинг: 795 Неутрално

  До коментар [#66] от "Ганий":

  виж сега, ако някой от нас няма дар слово и не обича да общува с хората и да говори публично - ОК. Наистина има такива хора. Но на поста който заема Орешарски, едно от основните му задължения е именно това - да говори, да отговаря, да обяснява - дори при това да чувства някакъв дискомфорт. Та той е човека с най-голямата власт в държавата, поне формално, и хората трябва да чуят него, а не някакви тълкуватели на намеренията му. Проблема не е, че не обича да говори, а че реално властта му е точно никаква, той е просто един параван. И не може да аргументира нищо, защото не той взима решенията. И до момента не е казал кой точно предложи Пеевски, както и дузината престъпници на различни други постове.

 70. 70 Профил на k
  k
  Рейтинг: 1059 Неутрално

  На всички досегшни избори съм галсувал за СДС и в последствие за ДСБ. От тази си позиция мисля, че имам основание да напомня един факт: Единствиния, който може да бие БСП и ДПС на избори е Бойко Борисов! Този факт за мен тежи, в пъти повече от всякакви тефтерчета, бири, винетута, фидосови, цветанови, тикви, буди и т.н.

  Опичайте си ума!

 71. 71 Профил на Югозомби. Безсрочен бан след модераторски произвол
  Югозомби. Безсрочен бан след модераторски произвол
  Рейтинг: 1059 Любопитно

  Любопитен съм с какво би бил полезен Трайчо Трайков, който като министър в правителството на ГЕРБ беше твърде пасивен в повечето икономически направления, а в една от няколкото ограничени области на активността му, енергетиката, не предложи дълбока реформа и в публичните му изявления по темата дори не загатна за много от съществуващите в сектора порочни практики...

  Модерацията системно трие критични към политиката на изданията коментари и налага бан на авторите им. Тази несвобода обезсмисля коментирането в "Икономедиа“.
 72. 72 Профил на Вячеслав Атанасов
  Вячеслав Атанасов
  Рейтинг: 750 Неутрално

  [quote#58:"Dorian Gray"]Или че те го доведоха обратно в България за да бутне Костов от власт?[/quote]

  Ясно!Разбрах къде те стяга чепика.Бутнатият от власт Костов.То и Луканов беше бутнат от власт.Сега и Първанов е бутнат от власт.За всеки поотделно ако седнем да плачем.
  Негово величество е цар на всички тези по силата на Търновската Конституция,и щом не искат да му служат,да хващат гората и да стават партизани.

 73. 73 Профил на Иван K
  Иван K
  Рейтинг: 3030 Неутрално

  Добра стъпка. Михаил Неделчев е прекрасен изброр като морален стожер.
  Според мен има решение за листите. Или силно преференциален вот или предварителни избори.

  подпис
 74. 74 Профил на Иван K
  Иван K
  Рейтинг: 3030 Неутрално

  До коментар [#71] от "Югозомби (цензуриран от "Икономедиа"":
  Любопитен съм с какво би бил полезен Трайчо Трайков

  С това, че успя да свърши минимум полезни неща дори в правителството на ББ

  подпис
 75. 75 Профил на валентин николов
  валентин николов
  Рейтинг: 891 Неутрално

  До коментар [#70] от "k":
  Това е позицията и заключението на стотици хиляди.
  Единствената реална сила против тройната ламя е ГЕРБ. Европейците отдавна са го разбрали. Дано и българите го разберат по-бързо.
  Когато събереш 5 файтона, получаваш един файтон избиратели.

 76. 76 Профил на Югозомби. Безсрочен бан след модераторски произвол
  Югозомби. Безсрочен бан след модераторски произвол
  Рейтинг: 1059 Любопитно

  До коментар [#73] от "Иван К":

  Навремето, в началото на 90-те, близка на проф. Елка Константинова беше започнала да издава някаква порнографска медия. По този повод се беше състояло тържество, на което съпартиецът от Радикалдемократическата партия и личен приятел Михаил Неделчев беше заснет как духа свещ върху торта. Свещ с форма на фалос. Уви, дори най-симпатичните сред политически активните фигури на 90-те като проф. Неделчев са участвали в съмнителни, абсурдни и дори разрушителни политики и публични действия. Затова предпочитам промяната и обновлението да се осъществяват БЕЗ тях.

  Модерацията системно трие критични към политиката на изданията коментари и налага бан на авторите им. Тази несвобода обезсмисля коментирането в "Икономедиа“.
 77. 77 Профил на Югозомби. Безсрочен бан след модераторски произвол
  Югозомби. Безсрочен бан след модераторски произвол
  Рейтинг: 1059 Любопитно

  До коментар [#74] от "Иван К":

  Не споделям Вашата ДСБ-митология. Действителността ми е по-скъпа. Докато Трайков беше министър, ДСБ-активът беше негативистичен към него. Когато Трайков беше изхвърлен и започна да критикува управлението на ГЕРБ, ДСБ-активът го превърна в мъченик и светец. Партизанска непоследователност, предизвикваща у партийно непристрастните най-вече иронични усмивки. За мен Трайков не се показа на необходимата висота нито като министър, нито по-късно като критик на правителството. Не мисля, че участието му в пропагандните акции на Реформаторския блок ще бъде от особена полза за обществото.

  Модерацията системно трие критични към политиката на изданията коментари и налага бан на авторите им. Тази несвобода обезсмисля коментирането в "Икономедиа“.
 78. 78 Профил на Вячеслав Атанасов
  Вячеслав Атанасов
  Рейтинг: 750 Весело

  [quote#64:"Ментор"]Държавата ври и кипи, а "премиера" от 10 дни все едно е в нелегалност. [/quote]

  Естествено,на фона на пъргавият,широкоплещест и хваткаджия Плевнелиев,стъпил като същински исполин на раменете на народният гняв,по-добре да не се показва!

 79. 79 Профил на Иван K
  Иван K
  Рейтинг: 3030 Неутрално

  коментар [#77] от "Югозомби (цензуриран от "Икономедиа"":

  Каквото и да направи дясното то трябва да води да практически резултат. Според мен пред дясното има две трудности
  1. Да подтисне егото на всеки свой функционер.
  2. Да опази публичните си фигури от основното оръжие на КГБ а именно от омаскаряване.

  Общо взето предпазването от първия риск е да не допускаме никой да прави политическа кариера за сметка за дясното. Срещу втория риск инструментът е непрестанна ротация на публичните личности и използване на интернет за оценка на публичните личности.

  подпис
 80. 80 Профил на Иван K
  Иван K
  Рейтинг: 3030 Весело

  До коментар [#76] от "Югозомби (цензуриран от "Икономедиа"":
  Михаил Неделчев беше заснет как духа свещ върху торта. Свещ с форма на фалос.

  Във времената на КГБ не вярвам на никакви снимки. Ако пък има празник на гинеколози, защо да не опитаме от тяхната торта.

  подпис
 81. 81 Профил на Иван K
  Иван K
  Рейтинг: 3030 Неутрално

  До коментар [#76] от "Югозомби (цензуриран от "Икономедиа"":
  "Затова предпочитам промяната и обновлението да се осъществяват БЕЗ тях. "

  Аз няма да поставям никави личностни условия на дясното. Точно крамолите около личното не бива да ни отнемат сили.


  подпис
 82. 82 Профил на Югозомби. Безсрочен бан след модераторски произвол
  Югозомби. Безсрочен бан след модераторски произвол
  Рейтинг: 1059 Любопитно

  До коментар [#79] от "Иван К":

  Позволете ми да не използвам една практически трудно определима категория като "дясното". Според мен обсъжданите в статията реформатори първо трябваше из основи да реформират самите себе си, като обновят изцяло партийните си ръководства и премахнат компрометирани в очите на мнозина граждани стари фигури като Атанас Атанасов, Меглена Кунева, Даниел Вълчев, Найден Зеленогорски, Касим Дал и прочие... Уви, това досега не се случи. Струва ми се, че една изцяло нова в кадрово отношение партия, водена от неучаствал в политиката прагматичен човек като Саша Безуханова, би имала много повече шансове да спечели масово обществено доверие в сравнение с похабените лица и не особено успешните микропартии на Реформаторския блок.

  Модерацията системно трие критични към политиката на изданията коментари и налага бан на авторите им. Тази несвобода обезсмисля коментирането в "Икономедиа“.
 83. 83 Профил на Югозомби. Безсрочен бан след модераторски произвол
  Югозомби. Безсрочен бан след модераторски произвол
  Рейтинг: 1059 Любопитно

  До коментар [#80] от "Иван К":

  Неубедително е да се опитвате да обяснявате всички провали на предпочитаната от Вас част от политическия спектър с мракобесния заговор на КДС и КГБ. Да, водачи на Радикалдемократическата партия участваха в парти по повод началото на издаването на порнографска медия от близък роднина на председателя и да, Михаил Неделчев се прослави с духането на въпросната свещ. Съмнителен акт, който никой никога не е отричал. Но това е просто епизод от време, в което Радикалдемократическата партия на Михаил Неделчев беше само част от неуспешния проект за антикомунистически демократичен съюз, който да предизвика дълбока политическа промяна, възстановяване след банкрута на държавата и ускорена модернизация.

  Модерацията системно трие критични към политиката на изданията коментари и налага бан на авторите им. Тази несвобода обезсмисля коментирането в "Икономедиа“.
 84. 84 Профил на Вячеслав Атанасов
  Вячеслав Атанасов
  Рейтинг: 750 Неутрално

  [quote#79:"Иван К"]1. Да подтисне егото на всеки свой функционер.
  2. Да опази публичните си фигури от основното оръжие на КГБ а именно от омаскаряване. [/quote]

  То това е хубаво.Но тъкмо досега четох стенограмата от Заседание на народното събрание от 18 декември 2009 год.Няколко от изказалите се комунисти блестят там с неуважението си към частната собственост.Единият от тях го виждам на снимката тук да държи микрофон.Не знам какво да си мисля.

 85. 85 Профил на Karla c Україна Hanneman
  Karla c Україна Hanneman
  Рейтинг: 727 Весело

  Трайчо Трайков , който беше изпъден заради некадърност от правителството на ГЕРБ!

  "Граждански съвет" към "реформаторски блок" начи , а? Жалко , че Лолов умря , можеше и него да поканят , като "незвисим експерт".

  To Crush Your Enemies, See Them Driven Before You, And To Hear The Lamentation Of Their Women!
 86. 86 Профил на Karla c Україна Hanneman
  Karla c Україна Hanneman
  Рейтинг: 727 Неутрално

  *Лилов

  To Crush Your Enemies, See Them Driven Before You, And To Hear The Lamentation Of Their Women!
 87. 87 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 8698 Неутрално

  До коментар [#9] от "Къти":

  За вас няма нито един читав българин.В състояние сте за всеки да извадите компрометираща информация/няма значение дали е истина,полуистина или лъжа/.Какво всъщност предлагате да се прави?

 88. 88 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 8698 Неутрално

  До коментар [#70] от "k":

  Абсолютно сте прав,когато става въпрос за бой,Борисов е най-големия бабаит.
  Но ние говорим за управление на държавата.Рузвелт е бил в инвалидна количка и е управлявал САЩ.

 89. 89 Профил на k
  k
  Рейтинг: 1059 Неутрално

  До коментар [#88] от "rosiraycheva50._":

  "...Направихме се на шахматисти, когато спортът беше MMA. ..."

  Приятни шахматни партии, с такова отношение към всеки с малко по различно мнение, ще управлявате само шахматни фигурки!

  Мисля, че БСП и ДПС мечатаят точно за противници, като Вас - интелектуалци, красиви, умни, шахматисти! Успех!

 90. 90 Профил на s_bozhilov
  s_bozhilov
  Рейтинг: 616 Неутрално

  До коментар [#43] от "dedo pepo": И аз не предчувствам добро за ролята на самообявилите се реформатори! Мисля си за тях като за пременените, но не променили природата си орел, рак и щука.

  [quote#39:"др. Иванов"]Реформаторският блок ще е поредната дясна издънка. Самият той е замислен като патерица на ГЕРБ, [/quote]: Лъжливо и нагло по комунистически твърдение! Реформаторският" блок е замислен, както за да даде политическа идентичност на част непредставените в парламента десни избиратели, така и за да откъсне част гласове от на ГЕРБ!
  Все още не мога да свикна с гьонсуратлъка и с цинизма на такива "другари". А може би и не трябва!


  До коментар [#54] от "Realistka": Покойната ми съпруга много ценеше Вашето мнение и начина Ви на изразяване. За написаното тук Ви поздравявам и аз.

  Да си останем БЪЛГАРИ, каквото и да ни струва това!
 91. 91 Профил на Сбогом!
  Сбогом!
  Рейтинг: 672 Неутрално

  [quote#76:"Югозомби (цензуриран от "Икономедиа""]близка на проф. Елка Константинова беше започнала да издава някаква порнографска медия.[/quote]

  Не беше "близка", а синът й. А за Неделчев не ми се рови, за да си припомням провалите, които направиха СДС пихтия...

  You were always on my mind
 92. 92 Профил на Сбогом!
  Сбогом!
  Рейтинг: 672 Неутрално

  [quote#82:"Югозомби (цензуриран от "Икономедиа""]Струва ми се, че една изцяло нова в кадрово отношение партия, водена от неучаствал в политиката прагматичен човек като Саша Безуханова,[/quote]
  Спомената няма дар слово, магнетизъм... Като започна да я слушам, забравям да я чуя... Политиката не е същото като бизнес администрацията, затова тази жена и момченцата около нея нямат бъдеще поне засега. Българският избирател е подозрителен към хора, които са се отказали от добри пари и работа в чужбина (мечтата на всеки среден избирател) за "нещо като" политика.
  Същото се отнася и за дълбоко непознатата за мен Антоанета Цонева, която днес сутринта "ъ-ъ-ъ"-каше дълго по Нова, без да каже нещо, което да си струва да се запомни.

  You were always on my mind
 93. 93 Профил на socialen
  socialen
  Рейтинг: 395 Неутрално

  Поредният политически кьорфишек.

  Бях блокиран 73 пъти: 18.9-18.10; 12-15.9; 31.07-31.08; 25-29.07; 22.06-22.07; 12-19.06; 5-6.06; 25-26.05; 10-17.04; 5 -8.04; ... Пиша и в dnes.bg
 94. 94 Профил на Югозомби. Безсрочен бан след модераторски произвол
  Югозомби. Безсрочен бан след модераторски произвол
  Рейтинг: 1059 Любопитно

  До коментар [#91] от "gledashta":

  Забравил съм подробностите, помня със сигурност само, че беше близък роднина.

  Модерацията системно трие критични към политиката на изданията коментари и налага бан на авторите им. Тази несвобода обезсмисля коментирането в "Икономедиа“.
 95. 95 Профил на Югозомби. Безсрочен бан след модераторски произвол
  Югозомби. Безсрочен бан след модераторски произвол
  Рейтинг: 1059 Любопитно

  До коментар [#91] от "gledashta":

  Изглежда сте права:

  "Издатели на списание "Петък вечер" пък бяха сина и снахата на Елка Константинова, по онова време- министър на културата."

  http://skandalno.net/%D1%82%D0%BE%D0%BF-%D1%81%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%BE/%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%8F-%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D1%80%D0%BD%D0%BE-%D0%B2%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B2-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8-1974

  Модерацията системно трие критични към политиката на изданията коментари и налага бан на авторите им. Тази несвобода обезсмисля коментирането в "Икономедиа“.
 96. 96 Профил на gianni
  gianni
  Рейтинг: 1145 Неутрално

  [quote#72:"vjacho"]Негово величество е цар на всички тези по силата на Търновската Конституция[/quote]

  Деди е позор за монархията и България, бре! Продаде ордените на баща си и дядо си. Анри Бурбон, граф Шамбор се е отказал да стане крал на Франция заради знамето, а тоя алчен тип се продаде на комунистите за няколко и сгради и правото да сече дърва.

 97. 97 Профил на Реми
  Реми
  Рейтинг: 1184 Неутрално

  Няма време и място в политпространството да се създават нови партии/под каквато и да е форма в момента.БСП ДПС трябва да се изтрият/малко по малко,като с гумичка/от участие в бъдещето на страната.Така че ще бъде това правителство,в което те няма да участват.Всяка нова формация създава условия за още по голяма обърканост в избора на българина.

  Животът е това, което ни се случва, докато правим планове за бъдещето
 98. 98 Профил на dedo pepo
  dedo pepo
  Рейтинг: 1287 Неутрално

  До коментар [#46] от "Чарли":
  Не само комунист, а и лъжещ комунист.""

  -Какво да те правя,като не си се научил да разчиташ писаното.Убеден привърженик съм на ДСБ и върл противник на ГЕРБ.
  Против съм изборите веднага,защото РБ няма да е изграден и с изчистени концепции,и от това ще се възползва ГЕРБ.
  Избори през май е моята позиция.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK