Съдът приземи тезата на МВР и прокуратурата за новата група за убийства

Съдът приземи тезата на МВР и прокуратурата за новата група за убийства

© Красимир ЮскеселиевСпециализирания наказателен съд остави в ареста седем от общо 11 задържани в шумно обявената от ръководството на МВР и прокуратурата операция срещу групата за убийства, грабежи и кражби. Други двама бяха пуснати под домашен арест, а на двама беше наложена парична гаранция в размер на две хиляди лева. Наложените мерки могат да бъдат протестирани или обжалвани пред специализирания апелативен съд в тридневен срок.


На пресконференция в четвъртък зам.-главният прокурор Борислав Сарафов и главният секретар на МВР Светлозар Лазаров обявиха, че е била разбита организирана престъпна група, която е отговорна за две убийства, грабежи и изпълнявала поръки за наказателни акции. За нейни ръководители от държавното обвинение бяха посочени състезателят по ММА и шофьор на дясната ръка на Алексей Петров Антон Петров-Хамстера - Мартин Антов и свързания с групата за отвличания "Наглите" Валентин Янев-Вальо Бореца.


Сарафов и Лазаров заявиха тогава, че по време на разследването било получена информация, че наказателната бригада е трябвало да извърши наказателна акция срещу двама бизнесмени имащи отношение към сделката за пенсионния фонд "Доверие". 
По време на продължилото 12 часа съдебно заседание в петък срещу събота обаче стана ясно, че твърденията на висшите ръководители на прокуратурата и МВР се разминават с доказателствата по делото. 


Така например в четвъртък заместник-главният прокурор Борислав Сарафов неколкократно повтори, че ръководителите на групата са известни и привлечени като обвиняеми, наблюдаващият разследването прокурор Емил Галипонов изнесе по-различна версия по време на съдебното заседание.


По думите му обвинението още е "работно", "все още не са уточнени ръководителите" и "тепърва може да се привличат още участници". "На някои предстои да бъдат задържани и да бъдат повдигнати обвинения на други, както и на тези, които се издирват", заяви Галипионов. 


Така Валентин Янев - Вальо Бореца, за когото Сарафов заяви, че има доказателства, че лично е извършил две от убийствата, инкриминирани на групата, се оказа извън списъка на хората, на които са повдигнати обвинеия. 


Въпреки че от държавното обвинение съобщиха, че групата е имала поръчка, срещу двама души (да им се счупят краката), свързани със сделката по продажбата на пенсионен фонд "Доверие" от материалите по делото приложени по време на заседанието по мярката за неотклонение има данни само за едно подготвяно нападение. 


За него е повдигнато обвинение, но за приготовление към грабеж на двама души от групата - Ангел Мечкаров и Николай Рангелов. И на двамата съдът наложи мярка за неотклонение - парична гаранция от 2000 лв.


В постановлението за привличане на обвиняем на Ангел Мечкаров е записано, че "от 16 май 2013 г. до настоящия момент в гр. София, като е подготвял средства - метални тръби, моторни превозни средства, техника за заснемане и е намерил за съучастници Пейо Карамихов и Денислав Пеев (бел. ред и двамата все още не са привлечени като обвиняеми) е извършл приготовление за грабеж на БМВ Х 6 и голяма сума пари от владението на Иво Красимиров Николов с намерение незаконно да ги присвои, като приготовлението е за грабеж в особено големи размери, в изпъленние на решение на организирана престъпна група…"


Иво Николов е син на шефа на кабинета на Жан Виденов - Красимир Николов. Той беше назначен за изпълнителен директор на "Информационно обслужване" по времето на Тройната коалиция, но беше освободен след като ГЕРБ дойдоха на власт. 


Предполага се, че другата "мишена" свързана със сделката с "Доверие" е бившия банкер Румен Нанов, който е свидетел по делото, но името му не фигурира в постановленията за привличане на обвиняем.


Според в. "Сега" нападението е било поръчано, защото Румен Нанов искал да напусне фирмата, кандидат-купувач на "Доверие", пише от своя страна в. "Сега". Позовавайки се на източници от разследването, изданието твърди, че целта на наказателната акция била не да се провали сделката за фонда, а да се осуети напускането.


Румен Нанов е бивш шеф на фалиралата Агробизнесбанк. Според "Капитал" той представлява основните купувачи на фонд "Доверие". Кандидат за сделката е United Capital - фирма с няколко дружества, регистрирани като собственици, които от своя страна са на други дружества, регистрирани в офшорни зони. Нанов бил управител и представител на няколко от тях. 


В четвъртък Сарафов обяви,че за подготовката има неоспорими доказателства, подкрепени и със събрани специални разузнавателни средства. Такива не бяха цитирани нито от представителя на държавното обвинение, нито от някои от защитниците.По време на обсъждането на мерките за неотклонение не беше споменато кой и защо може да е поръчал нападението.


От изнесените от защитата данни, става ясно че Николов се е оплакал, че е следен от опел с монтанска регистрация. Адвокатите изтъкнаха, че никой не е изследвал чий е автомобилът, чийто регистрационен номер е известен и каква би била връзката на Мечкаров и Рангелов (от Златица и Пирдоп) с Монтана.


Случаят беше използван и от главният секретар на МВР Лазаров, който заяви, че с работата си по случая, полицията е успяла да предотврати по-тежки инциденти.


"Пресякохме извършването на тези тежки криминални престъпления, тъй като самото им реализиране можеше да постигне необратим ефект за живота и здравето на съответните лица. Анализът показа, че на практика, при извършването на грабежи от лицата в групата има и смъртен случай. Поради тази причина, съвместните екипи от прокурори и оперативни работници от Криминална полиция пресякоха тези деяния", заяви тогава Лазаров.


За събиране на доказателствата, прокуратурата е използвала свидетелските показания на Николай Генов, Юрий Ваклев, както и на полицейския служител Михаил Наумов. Основната теза на защитата беше, че държавното обвинение не е посочило каква е била целта на групата, кога точно се е сформирала и кога е възникнал престъпният умисъл. 


При посочване на повдигнатите обвинения в четвъртък прокуратурата включи деяния от 2008 г. а според постановлението за привличане на обвиняемите, е записано, че престъпното сдружение почва да действа в неясен момент през 2006 г.


Генов е свидетелствал срещу почти всички в групата, като според изнесените данни именно той е посочил като извършители на убийството на  Йордан Цонков Цонков по прякор Джиджи (застрелян в квартал "Люлин" докато е в автомобила си). Четири месеца по-късно е убит и Кочо Радев Михайлов, разстрелян с 18 куршума в квартал "Света Троица".


За двете убийства от прокуратурата обявиха в четвъртък, че са повдигнати обвинения на Вальо Бореца и на Мартин Антов (от заседанието в петък стана ясно, че такова обвинение има само Антов). Генов е свидетелствал, че: "светна ми, че Вальо и Мартин са убили Джиджи",а в друг разпит заявявал "може би да са били Вальо и Мартин". Това даде повод на защитата на Антов да обяви показанията за дадени по слух и със степен на вероятност, което не е достатъчно, за да се стигне до обосновано предполежение, че Антов е участвал в убийството.


Освен това защитата на спортиста цитира показанията на приятелката на Цонков, която е била на седалката до него при разстрела. По думите й - убиежът е бил "със светло лице, едър и набит". Адвокатите на Антон го помолиха да се изправи, за да види съдията, че той "не е нито със светла кожа на лицето, нито е едър и набит". 


Подробности очаквайте по-късно на www.dnevnik.bg.
Подробности очаквайте по-късно на www.dnevnik.bg.

Коментари (57)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на grand funk railroad
  grand funk railroad
  Рейтинг: 1097 Неутрално

  Оставете ги да се избиват по-между си и накрая приберете последния.

  Parmi ceux qui n'ont rien à dire les plus agréables sont ceux qui se taisent. Coluche
 2. 2 Профил на Питанка
  Питанка
  Рейтинг: 1316 Любопитно

  "По време на продължилото 12 часа съдебно заседание обаче стана ясно, че твърденията на висшите ръководители на прокуратурата и МВР се разминават с доказателствата по делото."

  Що така бе, Цаца? Вай, вай, вай! Не се поучи след Костинброд.

  йОвчев, ми ти нали уж беше профи?

  "Въпросителната" е просто уморена "Удивителна!"
 3. 3 Профил на Натътрузен десебар, слуга на БСП
  Натътрузен десебар, слуга на БСП
  Рейтинг: 1075 Неутрално

  KO??? НЕ!!!

  Оказа се май, че ЦВЪЙ (Цвитлин йОвчев) е по-зле от Цвък.

  Няма шики-мики.
 4. 4 Профил на lz2
  lz2
  Рейтинг: 2624 Неутрално

  Май Цацаратурата е силна само да прави постановки и да тормози несъгласните със Станишев,Доган и Онова недоразумение!

  ПравописА е поле за изява на неграмотните!
 5. 5 Профил на julien_le_grand
  julien_le_grand
  Рейтинг: 471 Любопитно

  От прокуратурата да не са иззели функциите на Цветанов ? И той така гръмко ги оповестяваше престъпниците, пък после в съда се оказваше друго.

 6. 6 Профил на Питанка
  Питанка
  Рейтинг: 1316 Неутрално

  До коментар [#1] от "grand funk railroad":

  Тц, при тях празно няма. Някой паднал, друг ще го смени и толкоз.
  Неизтребими са като хлебарките.

  "Въпросителната" е просто уморена "Удивителна!"
 7. 7 Профил на д р Чарли Мишкин от ГРУ
  д р Чарли Мишкин от ГРУ
  Рейтинг: 1793 Гневно

  Не било компютри, а компоти и не били за износ а за внос.

  Абсурдите на българското правосъдие.
  През лятото може съвсем спокойно да се протестира пред съда. Който и да е. Всичките са в блатото.

  Путин kiss май ЕС! ----- wwww . ДЕНьГИ .ru.net :-)
 8. 8 Профил на Gonzo Porn
  Gonzo Porn
  Рейтинг: 374 Неутрално

  Само Цветанов е престъпник. Другите веднага на свобода! И да се направи петорна експертиза на ремонта на катерушката в Лясковец и да се пратят проби в Лондон и Ню Йорк! Казах!

 9. 9 Профил на Натътрузен десебар, слуга на БСП
  Натътрузен десебар, слуга на БСП
  Рейтинг: 1075 Неутрално

  "В четвъртък Сарафов обяви,че за подготовката има неоспорими доказателства, подкрепени и със събрани специални разузнавателни средства. Такива не бяха цитирани нито от представителя на държавното обвинение, нито от някои от защитниците."

  ЪХЪ... неоспорими доказателства кат' бюлетимите в Костинброд и подслушванията на Цвък.

  И накрая "По време на продължилото 12 часа съдебно заседание в петък срещу събота обаче стана ясно, че твърденията на висшите ръководители на прокуратурата и МВР се разминават с доказателствата по делото."


  Няма шики-мики.
 10. 10 Профил на Gonzo Porn
  Gonzo Porn
  Рейтинг: 374 Неутрално

  Що така през годините не сме имали нито един нормален Прокурор?????????????????????????????????????????????

 11. 11 Профил на web_2.0_vs._dc
  web_2.0_vs._dc
  Рейтинг: 531 Неутрално

  Кога ще се спре с това пускане на престъпници? Прокуратурата ни пуска тези, срещу които трябва да работи.

 12. 12 Профил на Коте
  Коте
  Рейтинг: 952 Неутрално

  ПРокуратурата като пиар агенция към БСП.

 13. 13 Профил на Karla c Україна Hanneman
  Karla c Україна Hanneman
  Рейтинг: 688 Гневно

  Убийства , грабежи , глупости! Тия в Цацаратурата нямат ли си друга работа - катерушки , тефтерчета и такива сериозни пресъпления да разследват , с някакви си там убийства ще ми се занимават!!!

  To Crush Your Enemies, See Them Driven Before You, And To Hear The Lamentation Of Their Women!
 14. 14 Профил на Гневник
  Гневник
  Рейтинг: 688 Неутрално

  [quote#3:"Daniel Defoe - Аз бях на протест. А ти?"]Оказа се май, че ЦВЪЙ (Цвитлин йОвчев) е по-зле от Цвък.[/quote]

  До коментар [#3] от "Daniel Defoe - Аз бях на протест. А ти?":
  Цветанов така работи - зле, той изтъкна в парламента, че по тази група е било работено от девет месеца, т.е. и по негово време.
  "Тази група започнахме да работим много активно за едно знаково поръчково убийство, извършено преди година и половина и по тази група никога не сме спирали да работим", каза още заместник-председателят на ГЕРБ.
  Той напомни, че Валентин Янев е бил един от сочените извършители на убийството на две от жертвите на "Наглите" - Юлиан Лефтеров-Кунгфуто и Иван Пайнавелов-Сапата. (Телата им бяха изровени от баирите над софийското село Бистрица. Къде са заровени труповете бе посочено от Даниел Димитров-Данчо Релето от групата за отвличания, известна като "Наглите". По повод намирането на Сапата и Кунгфуто, бившият премиер Бойко Борисов изрече запомнящата се реплика: "Колегата Цветанов с багер ходи и копае трупове!"
  http://www.legalworld.bg/show.php?storyid=32043
  http://www.legalworld.bg/show.php?storyid=32002

 15. 15 Профил на джендър NATO generals
  джендър NATO generals
  Рейтинг: 969 Неутрално

  обичам я тая дума-приземи! Кратко и ясно! Щото управляващите ни последните 12 години все в облаците!

  Само от 2009 - 2012-та са "инвестирани" 8 милиарда евро във ВЕИ тролово производство на ток
 16. 16 Профил на Салмонела
  Салмонела
  Рейтинг: 1316 Весело

  Ха така.
  Цацараторите отново са извършили серия успешни и зрелищни арести на "метални тръби, моторни превозни средства, техника за заснемане...".
  Сега в арестите е пълно с бюлетини, катерушки, бусове с двойни дъна (първите дъна са заключени отделно от вторите)...

  УСПЕШНА НОВА ГОДИНА!!!
 17. 17 Профил на seekingman
  seekingman
  Рейтинг: 433 Весело

  След сериала МВР Цветанов Пичърс, следва продължението Цацаров Боливуд....

 18. 18 Профил на Хриси
  Хриси
  Рейтинг: 1467 Весело

  До коментар [#11] от "web_2.0_vs._dc":

  Престъпници са, ако са осъдени, драги. Преди това са само заподозрени.

  If I had a tail, I'd swat the flies.
 19. 19 Профил на Вячеслав Атанасов
  Вячеслав Атанасов
  Рейтинг: 692 Весело

  [quote#15:"~песимист с бедна фантазия"]Щото управляващите ни последните 12 години все в облаците![/quote]

  Стига с тоя Костов!

 20. 20 Профил на Танас
  Танас
  Рейтинг: 1316 Весело

  [quote#16:"Депутат 241"]Сега в арестите е пълно с бюлетини, катерушки, бусове с двойни дъна (първите дъна са заключени отделно от вторите)...[/quote]

  Пропусна '' цецомобила '' и на Радко отверката нали ги бяха иззели да разследват кое що е човъркал по тях и дали могат да записват глас или само слушат в реално време.

  Цацарoff - Оставка ! >:-)
 21. 21 Профил на Wornoxmaniak
  Wornoxmaniak
  Рейтинг: 890 Неутрално

  Поредното доказателство, че си имаме начело на прокуратурата Цацерка*.


  *Цацерка: Много мъничка любеничка която се е изродила, останала е джудже и не става за ядене. Еквивалент при царевицата е баберка.

 22. 22 Профил на Wornoxmaniak
  Wornoxmaniak
  Рейтинг: 890 Любопитно

  Сарафов, четеш ли мнения в Интернет форуми какво мислят хората за теб? Или си влюбен в яловите ти презентации?

 23. 23 Профил на mrtosh
  mrtosh
  Рейтинг: 531 Неутрално

  Съдийте толкова ли мразят прокурорите?

 24. 24 Профил на web_2.0_vs._dc
  web_2.0_vs._dc
  Рейтинг: 531 Неутрално

  До коментар [#18] от "Хриси":

  Като ги даваха по телевизията меко казано НЕ изглеждаха невинни.

 25. 25 Профил на Tod
  Tod
  Рейтинг: 1316 Неутрално

  ..."твърденията на висшите ръководители на прокуратурата и МВР се разминават с доказателствата по делото"...
  ---------------------------------
  Ко прайм сега???При Цецо беше така,сега отново...ключа за палатката е на едно друго място...

  Истината няма пресечна точка с популизма на БСП
 26. 26 Профил на adenauer
  adenauer
  Рейтинг: 531 Гневно

  До коментар [#16] от "Депутат 241":

  Типична комунистическа некадърност и безпомощност.Като незнаят какво да правят да извикат стотина германски специалисти ,които ще оправят цялата държава.Преди при Тато във всеки отдел на управление ,особено в МВР,агентурата,прокуратурата ,съда ,че и в спорта имаше съветски специалисти.Не говоря за химия,металургия,от където се пръкна Хампарцумян и т.н.Даже живееха с целите си семейства и без тяхно знание и одобрение нашите т.нмного..знаещи комунистически и комсомолски специалисти нищо не можеха да направят.Марионетки..

 27. 27 Профил на Сотир Методиев Пеевски
  Сотир Методиев Пеевски
  Рейтинг: 495 Весело

  [quote#17:"seekingman"]След сериала МВР Цветанов Пичърс, следва продължението Цацаров Боливуд.... [/quote]

  и Цветлин Дисни

  "ПОЛИТИЧЕСКИЯТ ЕЛИТ" в БГ - ПРЕСТЪПНИ ГРУПИРОВКИ, МАСКИРАНИ КАТО "ПАРТИИ"
 28. 28 Профил на lz2
  lz2
  Рейтинг: 2624 Неутрално

  [quote#24:"web_2.0_vs._dc"]Като ги даваха по телевизията меко казано НЕ изглеждаха невинни. [/quote]

  Те може да са хиляди пъти виновни, но ПРокуратурата има друга работа, да изпълнява политически поръчки и няма време да събере годни за съда доказателства!

  ПравописА е поле за изява на неграмотните!
 29. 29 Профил на 4itatel
  4itatel
  Рейтинг: 456 Неутрално

  Не им се получава на МВР-ето!

  4itatel
 30. 30 Профил на Чърчил
  Чърчил
  Рейтинг: 1106 Неутрално

  Прокуратурата усвои стилът на работа на своя патрон Цвъ Цвъ ,че дори го и задминава.Важно е да се вдигне медийна пушилка и оставете журнистите да ни свършат работата .

  ЗАВИСТТА ТРЯБВА ДА Я ЗАСЛУЖИШ.СЪЖАЛЕНИЕ ПОЛУЧАВАШ БЕЗПЛАТНО
 31. 31 Профил на Филанкишията
  Филанкишията
  Рейтинг: 531 Неутрално

  От самото начало бях убеден, че цялата дандания е едно голямо нищо за пред широката публика. Не вярвам все още да има баламурници, които да се връзват на тъпанарските ПР акции на полицията и прокуратурата.
  Не знам що за стока са задържаните, сигурно не са много читави, но е карйно време милиционерите да разберат, че присъди не се издават по телевизията.

  The world is £4 trillion in debt. Just exactly which planet do we owe it to?
 32. 32 Профил на goblenka
  goblenka
  Рейтинг: 636 Неутрално

  Все същото: първо троп, после хоп!

  goblenka
 33. 33 Профил на svoboden
  svoboden
  Рейтинг: 1409 Неутрално

  До коментар [#3] от "Daniel Defoe - Аз бях на протест. А ти?":

  На Цвък, кое му го броиш за "добре"!?

 34. 34 Профил на Paolo Di Canio
  Paolo Di Canio
  Рейтинг: 1410 Неутрално

  [quote#1:"grand funk railroad"]Оставете ги да се избиват по-между си и накрая приберете последния.[/quote]
  Опасяват се, че в този сценарий последният ще прибере тях или ще ги освитка. ББ е добър пример да не се прекалява с доверието.

 35. 35 Профил на Хелиана
  Хелиана
  Рейтинг: 806 Неутрално

  Нашата къртица в МВР съобщи, че арестуваната служителка на Държавен фонд "Земеделие" Плевен З. Ц. Д., на 35 г., задържана при специализирана полицейска акция заради поискан и приет подкуп от 1500лв., след задълбочено разследване се оказала Голям Национален и Интернационален кукловод, стоящ зад Корпоративна банка, Пеевски, обръчите от фирми и всичката останла лошотия, внедрена в управляващата коалиция от коварни соросоиди. Ефективното и разкриване се оказало възможно само благодарение на дълбокия катарзис на управляващите. Управляващата коалиция ще излезе с официално съобщение че след успешното разгромяване на вътрешния враг повече катарзиси не се предвиждат.

 36. 36 Профил на graham
  graham
  Рейтинг: 537 Весело

  Тц, тц, тц... А беше герой толкова скоро... Разликата от "осанна" до "разпни го" определено е мнооооого малка.

 37. 37 Профил на Cherrie
  Cherrie
  Рейтинг: 1002 Неутрално

  БравоУ на прОкорорите и милицията.
  ПР изпълненията и гюрултията,която дигнаха двете учреждения много ми мязаха на Цецовите изпълнения, затуй се отнасях със свръхподозрение към всичко презентирано от тях, е, била съм права.За съжаление.
  Що ли ми се струва, че новия Цветан на мисълта и г-н Главния ще вземат да катастрофират по същия зрелищен начин като представителите на герб...
  И ми е прелюбопитно, какво ни спестиха от тИфтера в оня кьорфишек спектакъл дето го изнесоха....начи накрая сопата ще играе наред ми се чини.Почват да дразнят.Много.

  Всеки път,в който отговоря на Norman Granz и Hawaii постовете ми се изтриват светкавично,дори да е късно следобяд,доста често и през почивните дни. Изводи? :D
 38. 38 Профил на Captain Shakespeare
  Captain Shakespeare
  Рейтинг: 675 Неутрално

  До коментар [#2] от "Питанка":

  Профи,но с политически профил към фес.

  Правильно говорил Гоголь "В России две беды — дураки и дороги" причём первых ну очень много!!
 39. 39 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3991 Весело

  [quote#2:"Питанка"]Що така бе, Цаца? Вай, вай, вай! Не се поучи след Костинброд. [/quote]
  Решиха да приложат Цветановския почин. Това ком-социалистите все по почини работят! Ама не биде!

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 40. 40 Профил на Johnnie
  Johnnie
  Рейтинг: 479 Весело

  ....стана ясно, че твърденията на висшите ръководители на прокуратурата и МВР се разминават с доказателствата по делото..."

  Нищо ново в комунистическа България... от 100 години едно и също..

  -Тате, какво трябва да продаваш за да си купуваш скъпи коли, яхти, хотели? -Родината, сине, родината...
 41. 41 Профил на 2last
  2last
  Рейтинг: 374 Неутрално

  Спокойно, Китката и хората около нея ще я създадат!

  Сега разбирате, че не може един крадлив цига*ин да се представя за честен и голям политик, като Стамболов." - Никола Филчев
 42. 42 Профил на BiGman1
  BiGman1
  Рейтинг: 2212 Весело

  До коментар [#37] от "Cherry_Paprika":


  [quote#37:"Cherry_Paprika"]ще вземат да катастрофират по същия зрелищен начин като представителите на герб... [/quote]
  Абе те да не катастрофират кат ДСБ и да се налага да се коалират с явни комунета като Кунева...примерно
  А ЗА ГЕРБ не плачи...дет се вика недей плака на чужд гроб...щот не знаеш от коя страна му е главата...да не му плачеш случайно на х...

 43. 43 Профил на pentuer
  pentuer
  Рейтинг: 636 Неутрално

  Прокуратурата и МВР нищо ново....

 44. 44 Профил на Реалния
  Реалния
  Рейтинг: 426 Неутрално

  "Мярката, която започна в ранната привечер около 20.30 часа следобед е продължила до рано тази сутрин."

  Това го копнах днес от друга медия

  Представете си какво цакане на пари и уговорки е било в съда и по телефоните за да се отдели по 1 час на човек при условие че полицаите ги следят толкова време отделно СРС-та и те пускат 4-ри човека (ако мога така да ги нарека) защото видиш ли в Наказателният Кодекс нямало такъв член под който да ги подведат.

 45. 45
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 46. 46 Профил на glog
  glog
  Рейтинг: 636 Неутрално

  До коментар [#14] от "Гневник": Цветанов така работи - зле, той изтъкна в парламента, че по тази група е било работено от девет месеца, т.е. и по негово време.

  Може би си прав, Кривчо, и имаш право да се гневиш, но не Цветанов казва, че работата е свършена. А новите, понеже няма с какво да се похвалят, освен с бюлетините от Костинброд, за които не смеят да гъкнат, вземат наготово нещо, което не е готово, и бързат да се изтъкнат, колко добре работят.

  Така че не прехвърляйте всичко на Цветанов. Неговите реални несвършени неща са му достатъчни и без да му пришивате нови. Вината си е на Цацаров и на неговите помощници.

 47. 47 Профил на goblenka
  goblenka
  Рейтинг: 636 Неутрално

  До коментар [#46] от "glog":

  Е! как няма? нали трябва нещо с което да го замерят?! Преди за всичко беше виновен Костов! Сега е Цветанов! Костов ще си отдъхне!

  goblenka
 48. 48 Профил на Вячеслав Атанасов
  Вячеслав Атанасов
  Рейтинг: 692 Весело

  [quote#45:"rex"]бегай да правиш свирки на Доган.
  [/quote]

  Само за свирки мислите.И аз това казвам.

 49. 49 Профил на dark'star
  dark'star
  Рейтинг: 1890 Неутрално

  [quote#37:"Cherry_Paprika"]ще вземат да катастрофират по същия зрелищен начин като представителите на герб... [/quote] [quote#42:"BGman1"]Абе те да не катастрофират кат ДСБ[/quote] [quote#47:"goblenka"] Преди за всичко беше виновен Костов! Сега е Цветанов![/quote]Народна "любов" има за всички "заслужили" .!!.

  КОНТРА_ТРОЛ_ БАН_ХАКЕР от ПОЕТИЧЕСКИЯ фланг на НАТО
 50. 50 Профил на Zizu
  Zizu
  Рейтинг: 997 Весело

  Правителство от гейове!
  Прокуратура от гейове!
  Да видим съдЪ.....

  Машини прости, народ неук.
 51. 51 Профил на bludniq_sin
  bludniq_sin
  Рейтинг: 1259 Неутрално

  До коментар [#3] от "Daniel Defoe - Аз бях на протест. А ти?":

  Никой до момента не е бил по зле от цвък

  Лесно е - http://gramatika-bg.com/pravopis/koga-pishem-pi6em-i-i-koga-j.html
 52. 52 Профил на dedo pepo
  dedo pepo
  Рейтинг: 1215 Неутрално

  До коментар [#3] от "Daniel Defoe - Аз бях на протест. А ти?":


  KO??? НЕ!!!

  Оказа се май, че ЦВЪЙ (Цвитлин йОвчев) е по-зле от Цвък."

  -Не си мечтай.Оня си беше явление,последиците от което няма да се изличат скоро.

 53. 53 Профил на goblenka
  goblenka
  Рейтинг: 636 Неутрално

  До коментар [#52] от "dedo pepo":

  О, не мисли, че на този ще се разсеят!

  goblenka
 54. 54 Профил на goblenka
  goblenka
  Рейтинг: 636 Неутрално

  До коментар [#51] от "bludniq_sin":

  Не бъди оптимист! Тези творят чудеса!

  goblenka
 55. 55 Профил на clutch
  clutch
  Рейтинг: 636 Гневно

  Всъщност истинското заглавие на статията е " Съдът ПРИЕ повече пари от обвинените, освободи ги срещу 3 декара на първа линия край Ахтопол"
  Понякога се чудя кой е по-големият бандит: български съдия или български полицай?

  Бил съм крайно груб към идиотите? Хъм, имам и разрешително за оръжие :)
 56. 56 Профил на ermahttt
  ermahttt
  Рейтинг: 374 Неутрално

  До коментар [#23] от "mrtosh":

  Едва ли мразят прокурорите или който и да било тук. Истината е, че обичат нещо друго ... чрез, което може да се ходи по почивки на острови и какво ли не може да се постигне с това.

 57. 57 Профил на Cherrie
  Cherrie
  Рейтинг: 1002 Неутрално

  До коментар [#42] от "BGman1":
  Бе като говориш за комунисти, първо се огледай във вашата партия, сетне коментирай чуждите Ще се изненадаш колко потомци на номенклатурата имате инсталирани.

  Всеки път,в който отговоря на Norman Granz и Hawaii постовете ми се изтриват светкавично,дори да е късно следобяд,доста често и през почивните дни. Изводи? :D
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK