Когато думите не стигат... идва и видеото в "Дневник"

Когато думите не стигат... идва и видеото в "Дневник"

© Дневник



Старата максима гласи, че има случаи, когато минута видяно струва повече от сто думи. 


В "Дневник" вярваме в силата на словото - във властта му да разказва, доказва, пита и анализира. Има обаче неща, които просто трябва да се видят. Защото думите не могат да опишат с пълна сила какво се случваше на 11 септември 2001 г. в Ню Йорк или в нощта на 23 юли 2013 г. на площада край Народното събрание в София. Нито хилядите хора на площад "Тахрир". Нито фантастичните удари на Григор Димитров или екстаза, в който AC/DC  хвърли българските си почитатели.


Затова "Дневник" вече има изцяло нова видеосекция, където читателите могат да открият на едно място всичко най-интересно от България и света в картина.




В нея ще събираме попаденията на репортерите и фоторепортерите на "Дневник" от събитията през деня, новините в картина на агенция "Ройтерс" (от света, засега без превод) и на агенция БГНЕС (от страната), както и най-любопитното от платформите за споделяне на видеосъдържание. Част от подсайта остават и "Новините в 100 секунди" - емисията на БНТ новини, подготвяна специално за излъчване в интернет. 


Статиите от тази секция ще намирате в традиционните рубрики на сайта, но в "Дневник видео" ще събрани на едно място за удобство на читателите

© Дневник

Статиите от тази секция ще намирате в традиционните рубрики на сайта, но в "Дневник видео" ще събрани на едно място за удобство на читателите


"Дневник видео" ще предлага новините в картина в четири подрубрики - "България", "Свят", "Спорт" и "Развлечение". "Видео+" пък е отделена за най-добрите видеорепортажи на екипа ни по теми, които често са извън новинарския поток, но си струва да бъдат гледани. 


Читателите могат да избират сред препоръчаните от редакторите видеа или да филтрират само най-новите или най-препоръчваните от останалите потребители в социалната мрежа на "Икономедиа" - id.capital.bg. Бутонът за изпращане дава възможност с едно натискане на бутона на мишката да се стигне до формата, чрез която всяко читателско видео може да бъде изпратено до екипа и предложено за публикуване.


Лесно ще може да гледате и трейлърите на актуалните кинозаглавия.


Статиите от тази секция ще намирате в традиционните рубрики на сайта, но в "Дневник видео" са събрани на едно място за удобство на читателите.


Приятно гледане!

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK