"Протестна мрежа" ще издава вестник на протеста, планира и телевизия (допълнена и видео)

Участници в пресконференцията на Протестната мрежа: блогърите Асен Генов и Жюстин Томс, актьорът Ивайло Захариев, бизнесменът Теодор Михайлов

© Георги Кожухаров

Участници в пресконференцията на Протестната мрежа: блогърите Асен Генов и Жюстин Томс, актьорът Ивайло Захариев, бизнесменът Теодор МихайловРедовни участници в протестите срещу кабинета "Орешарски", обединени в координационна "протестна мрежа", ще издават вестник, за да достигнат до хората, които не ползват интернет.


На пресконференция в клуба на БТА днес представители на координационното обединение обясниха, че идеята на мрежата е да не се изгуби енергията, акумулирана от недоволството срещу кабинета. Затова през социалната мрежа "Фейсбук", с помощта на вестника, озаглавен "Протест", бъдеща интернет страница и евентуално малък телевизионен канал с двама водещи ще се стремят да достигнат до максимално широк кръг хора в страната, обясни писателят Ясен Атанасов.


Вестник "Протест" ще се разпространява във вид на PDF файл безплатно, а доброволци ще могат да го разпечатват и доставят и в малките населени места, ако имат желание, обясни блогърът Жюстин Томс, преподавател в НБУ по онлайн комуникация и медии. Тя добави, че за последните 55 дни са събрани достатъчно материали, писани от блогъри, както и в социалните мрежи, така че съдържанието на вестника няма да е проблем.
Участниците в протестната мрежа вече работят по изготвянето на общ документ, който представя основната цел на обединението. "Протестната мрежа следва да се превърне в постоянен действащ инструмент за съгласувано гражданско участие и контрол, готов да застане срещу всяко управление, което подкрепя олигархични структури и партийни интереси и действа против интересите на България", пише в част от документа, прочетена от музиканта Лъчезар Косев.


Протестната мрежа има за цел съществуващите групи да обменят информация и идеи и да могат да ги споделят, заяви Косев. Обединението няма политически цели, а ще служи като лампа, която да светва тогава, когато политическата класа дава повод за това, добави той. Затова мрежата щяла да продължи да функционира дори след изпълнението на двете си основни цели - оставка на правителството и избори до края на годината.


Участниците нямали претенцията да стават лидери на протеста, който, по думите на музиканта, "сам казва кога на какво му е дошло времето". Обединението имало координационна цел и било отворено към всички, които искат да се присъединят. Жюстин Томс добави, че участниците са "чисти", не се притесняват да застават с имената и снимките си в социалните мрежи и пред журналистите.


"Ние бяхме избрани за днешната пресконференция след среща на около 30 души, администратори на фейсбук групите около #ДАНСwithme. Имаше гласуване, оттук нататък решенията ще се вземат по този начин", обясни актьорът Ивайло Захариев.


На журналистически въпроси за финансирането участниците обясниха, че не разчитат на пари отвън, а събират помежду си за организирането на различни акции. Блогърът Асен Генов заяви, че повечето артистични прояви на протестиращите досега могат да се вместят в бюджет от около 200-300 лева. "Мислите ли, че 10 хиляди души не могат да съберат 200 лева?", попита той. Жюстин Томс допълни, че сама е участвала в организирането на масовото пускане на хартиени фенери в нощта на 13 юли, както и в други акции.


Един от присъстващите - Георги Илиев, се представи като "човека, който прави кафето" за сутрешните акции пред парламента. Той обясни, че първото правене на кафе е било финансирано от него и приятелите му, а оттам нататък всеки, който е имал желание, е давал произволна сума пари. Те не само стигали, за да се прави кафе всеки ден, но и дали възможност организаторите на акцията да дарят 3 хил. лв. на малка църква в кв. "Дървеница", която организира кухня за социално слаби.


Представители на Национално движение "Свобода", недоволни, че не са били отразени от журналистите, обвиниха представителите на протестната мрежа в национално предателство.

© Георги Кожухаров

Представители на Национално движение "Свобода", недоволни, че не са били отразени от журналистите, обвиниха представителите на протестната мрежа в национално предателство.


В началото пресконференцията беше прекъсната от група мускулести мъже и няколко жени, представители на национално движение "Свобода" и редовни участници в дискусиите за нов изборен кодекс, организирани от зам.-председателя на парламента Мая Манолова. Според един от тях Жюстин Томс имала връзки с банкера Цветелина Бориславова и Саша Безуханова - директор на направление "Публична администрация" в "Хюлет-Пакард" за Централна и Източна Европа, която в началото на юли създаде интернет платформата "България може" (MoveBG) за споделяне на идеи за бъдещото развитие на страната. Блогърът Асен Генов пък трябвало да дава обяснения за 85 хиляди долара, които бил взел от Американското посолство.В даден момент групата от движение "Свобода" започна в един глас да крещи национални предатели" и се наложи охранителна полиция да изведе хората от залата. Пресконференцията продължи, а след края ѝ мускулестите мъже разпитваха журналисти защо не са отразили събитие, организирано от движението им два часа по-рано, и ги заснемаха с камери и мобилни телефони. За да избегнат евентуален конфликт, представителите на протестната мрежа излязоха през задния вход на БТА.Документът, представящ целите на протестната мрежа:


Днес, 7 август, администраторите и членовете на някои от водещите групи в социалните мрежи, които активно съдействат на обществото да изрази недоволството си срещу властта на олигархията и конкретно срещу правителството на Орешарски, обявяваме създаването на протестна мрежа - среда за взаимодействие и контакт с основна цел оставка на сегашното правителство чрез разрастване на протестните действия и основна перспектива съхраняване на енергията на протеста, придобил гражданственост под името #ДАНСwithme. Протестната мрежа следва да се превърне в постоянен действащ инструмент за съгласувано гражданско участие и контрол, готов да застане срещу всяко управление, което подкрепя олигархични структури и партийни интереси и действа против интересите на България.


Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (164)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на web_2.0_vs._dc
  web_2.0_vs._dc
  Рейтинг: 980 Неутрално

  Супер. Нека хората са информирани за залумите на тройната ламя.

  Публикувано през m.dnevnik.bg

 2. 2 Профил на Хриси
  Хриси
  Рейтинг: 1576 Весело

  Вестници и телевизии. В ерата на интернет.
  Боже, боже!

  Some say the end is near, Some say we'll see Armageddon soon, I certainly hope we will, I sure could use a vacation from this bullshit three-ring circus sideshow.
 3. 3 Профил на Салмонела
  Салмонела
  Рейтинг: 1288 Неутрално

  Хайде, време е!
  Новите идея са ясни!
  Трябва само да се появят новите лица и да придобият популярност!

  УСПЕШНА НОВА ГОДИНА!!!
 4. 4 Профил на mnogosamkrasiva
  mnogosamkrasiva
  Рейтинг: 482 Неутрално

  Едно не разбирам – преди няколко дни видях Асен Генов с лицата на Реформаторския блок, а сега твърди, че не застава зад тях??! Това да не е някаква политически шизофрения неговата. Да не говорим и за парите, които е прибрал от Отворено общество – който не вярва, това е публична информация, да провери. Защо тоя се опитва да се прави на лице на протеста?!

  Винаги нося нож... в случай, че някой ми предложи торта
 5. 5 Профил на Питанка
  Питанка
  Рейтинг: 1341 Любопитно

  Кретените от национално движение "Слободия" няма ли да престанат с тяхната простотия...?

  "Въпросителната" е просто уморена "Удивителна!"
 6. 6 Профил на Лелка
  Лелка
  Рейтинг: 1219 Весело

  "В даден момент групата от движение "Свобода" започна в един глас да крещи национални предатели" и се наложи охранителна полиция да изведе хората от залата. Пресконференцията продължи, а след края ѝ мускулестите мъже разпитваха журналисти защо не са отразили събитие, организирано от движението им два часа по-рано. Заснемаха ги с видеокамера и мобилни телефони."
  СТРАХУВАТЕ ПРИМАТИТЕ,на прав път сте,успех!!!

 7. 7 Профил на Лукс на Прокопиеви и Плевнелиев в село Баня"
  Лукс на Прокопиеви и Плевнелиев в село Баня"
  Рейтинг: 647 Неутрално

  Малък телевизионен канал с двама водещи

  Много малки и големи партии не успяха да направят това?!

 8. 8 Профил на sto67nes
  sto67nes
  Рейтинг: 1310 Неутрално

  [quote#2:"Хриси"]Вестници и телевизии. В ерата на интернет.[/quote]
  Много хора нямат нет....истината е кофти.....

  Не питай управника,защо е простак,попитай себе си,защо е управник!
 9. 9 Профил на Лелка
  Лелка
  Рейтинг: 1219 Неутрално

  [quote#2:"Хриси"]Вестници и телевизии. В ерата на интернет.
  Боже, боже![/quote]
  Мило,за доста голяма част от людете на 45+,особено в провинцията и да им сече акъла,хал хабер си нямат от интернет.Това е начин да можеш да дадеш възможност за информиране и на тези хора.

 10. 10 Профил на Лелка
  Лелка
  Рейтинг: 1219 Весело

  [quote#4:"mnogosamkrasiva"]Да не говорим и за парите, които е прибрал от Отворено общество – който не вярва, това е публична информация, да провери. Защо тоя се опитва да се прави на лице на протеста?![/quote]
  Защото дори да не по-красив от теб драга,със сигурност е по-умен.Та къде да види човек на теб фейса по протестите,щото Асен всеки ден е там,а тъкваз ослепителна красота кат твоята не съм забелязала.

 11. 11 Профил на hodounski
  hodounski
  Рейтинг: 2487 Неутрално

  Разделяй и владей! Това е комунистическата практика.Едни протестиращи срещу други,София срещу провинция,красиви срещу бедни...

 12. 12 Профил на forza
  forza
  Рейтинг: 762 Весело

  Ре ТВ reload?

  Протестното блюдо не трябва да се преовкусява с натриев хлорид.

  До коментар [#4] от "mnogosamkrasiva":

  Асен Генов е член на ПП "Зелените", той Е ЧАСТ от Реф.блок, така че няма значение какво е казал и как е бил разбрал.

 13. 13 Профил на pentuer
  pentuer
  Рейтинг: 648 Неутрално

  Движението "Свобода" ,чийто представител е и Росен петното
  ме карат да изтръпвам от ужас...

 14. 14 Профил на Стойне Василев
  Стойне Василев
  Рейтинг: 541 Неутрално

  Да, вестиници и телевизия, защото в по-малките населени места гледат само телевизия и от време на време купуват някой Пеевски вестник. Там има много страх (а това е пътя към тъмната страна, но това е друга тема).

  Там хората разчитата на държавата за всичко и няма да тръгнат да протестират. Трябва да им се обясни как това некадърно правителство ще доведе страната до втора Виденова зима (за което вече има доста предпоставки).

  SmartMoney.bg - Упрвавлявай умно парите си
 15. 15 Профил на Хриси
  Хриси
  Рейтинг: 1576 Весело

  До коментар [#8] от "sto67nes":

  При положение, че .pdf файлът ще се разпространява по интернет, а и сериозно се съмнявам, че ще успеят да си качат ТВ сигнала на цифровите мултиплекси или другите доставчици ще се навият да ги разпространяват безплатно, упражнението автоматично се обезмисля.
  Или ще разнасяме флашки?

  Some say the end is near, Some say we'll see Armageddon soon, I certainly hope we will, I sure could use a vacation from this bullshit three-ring circus sideshow.
 16. 16 Профил на Югозомби. Безсрочен бан след модераторски произвол
  Югозомби. Безсрочен бан след модераторски произвол
  Рейтинг: 1067 Любопитно

  Пренасочване на неразбралите какво се случва към "правилните" партии и коалиции.

  Модерацията системно трие критични към политиката на изданията коментари и налага бан на авторите им. Тази несвобода обезсмисля коментирането в "Икономедиа“.
 17. 17 Профил на galio
  galio
  Рейтинг: 648 Любопитно

  намирисва на яхване.

  предвид Асен Генов (ъгейн) и следващото популярно лице (герой от най-успешния бг сериал, млад, необвързан политически)

  ама да видим аккво ще се роди.

  https://www.youtube.com/watch?v=-vMgXV26PQM
 18. 18 Профил на mnogosamkrasiva
  mnogosamkrasiva
  Рейтинг: 482 Неутрално

  До коментар [#12] от "forza":

  Тогава защо казва, че Не подкрепя Реформаторския блок? Щото това заяви на пресконференцията. Ако още отсега лъже...... а той си лъже човекът... докъде ще стигне

  Винаги нося нож... в случай, че някой ми предложи торта
 19. 19 Профил на aboto
  aboto
  Рейтинг: 488 Неутрално

  Много ми е интересно ,как за секунди се организират минусо поставителите ,като оси на мед.
  Ако ,имат какво да кажат - МОЛЯ ,но така без аргументи да се размива общата воля е най-малкото подло.
  Иначе ,идеята за нов информационен източник ,е похвална!

 20. 20 Профил на αлферац
  αлферац
  Рейтинг: 594 Неутрално

  Браво! Защото вече няма какво да се чете и гледа - всички български медии са се продали !!!

 21. 21 Профил на Лелка
  Лелка
  Рейтинг: 1219 Весело

  [quote#18:"mnogosamkrasiva"]Тогава защо казва, че Не подкрепя Реформаторския блок? Щото това заяви на пресконференцията. Ако още отсега лъже...... а той си лъже човекът... докъде ще стигне[/quote]
  Силикон,човекът каза че целта не е да подкрепят тоя или оня,а да се опитат да дават обективна информация за зулумите на орешковците.А подкрепата за ще се даде на изборите,но по възможност информирано.Като при доктор - информирано съгласие.

 22. 22 Профил на mnogosamkrasiva
  mnogosamkrasiva
  Рейтинг: 482 Неутрално

  До коментар [#21] от "Лелка":

  На теб явно не ти се отдава много мисленето. Айде сега като на идиоти - Ако си член на една партия и се бориш за нейните идеи, а после излизаш и викаш, че не ги подкрепяш - какво си? Лъжец, измамник, продажник или малоумен идиот? Опитай да раздвижиш мозъчните си клетки и да помислиш малко.

  Винаги нося нож... в случай, че някой ми предложи торта
 23. 23 Профил на Александр Г. Дугин (№55)
  Александр Г. Дугин (№55)
  Рейтинг: 407 Любопитно

  Предполагам телевизията ще се казва... Re:TV

  Кончита (с) Вурст - Президент на Европейския съюз. ;)
 24. 24 Профил на Иван55
  Иван55
  Рейтинг: 394 Неутрално

  Хоризонтална структура, която по конкретни теми излъчва конкретни /различни/ говорители. Дотук добре!

  Към "Власт власт възпира" чрез пряка демокрация.
 25. 25 Профил на tedimar35
  tedimar35
  Рейтинг: 381 Неутрално

  Крайно време беше! Ще следим с интерес развитието по темата!

 26. 26 Профил на Александр Г. Дугин (№55)
  Александр Г. Дугин (№55)
  Рейтинг: 407 Весело

  Сега Генов и дружина е редно да разяснят, кой ще плаща масрафа с телевизията и най-вече с разпространението ѝ. Или и тя „ще се разпространява във вид на PDF файл безплатно“... Хахаха

  Кончита (с) Вурст - Президент на Европейския съюз. ;)
 27. 27 Профил на Лелка
  Лелка
  Рейтинг: 1219 Неутрално

  До коментар [#22] от "mnogosamkrasiva":
  Мисленето включва и анализ на чутото,прочетеното.Не всики го могат.Има ли право някой да участва в съобщество като гражданин или задължително трябва да се чувства политически подчинен?На пресконференцията НЕ се демонстрираха политически пристрастия,а желание да се даде възможност на повече хора,без значение на полит.им пристрастия да бъдат по-добре информирани.Това важи дори и за теб - ако харесваш спаружените орехчета,то обективно да си избрала ЗАЩО ги харесваш.Ако искаш ОСТАВКА,то информирано,точка по точка,назначение по назначение да си убеден,че е наложителна.

 28. 28 Профил на mnogosamkrasiva
  mnogosamkrasiva
  Рейтинг: 482 Неутрално

  До коментар [#27] от "Лелка":

  Леле, то пък трябваше да се демонстрират политически пристрастия... нали уж са безпартиини, нали уж са на народа... Нали, ако споменат и една партия и ще ги линчуват. Няма нужда да харесвам или да не харесвам БСП, ГРЕБ и други, за да мога да мисля и да виждам, че някакви си хора се опитват ДА ЯХНАТ ПРОТЕСТА!

  Винаги нося нож... в случай, че някой ми предложи торта
 29. 29 Профил на apollo
  apollo
  Рейтинг: 488 Неутрално

  Успех и напред.Изобщо да не ви пука от комсомолските лумпен-нихилисти.

 30. 30 Профил на Лелка
  Лелка
  Рейтинг: 1219 Весело

  [quote#28:"mnogosamkrasiva"] нали уж са безпартиини, нали уж са на народа... [/quote]
  [quote#28:"mnogosamkrasiva"]някакви си хора се опитват ДА ЯХНАТ ПРОТЕСТА![/quote]
  Само комуно-шизофрениците се изживяват като говорители на народа,останалите говорят от първо лице ед.ч.А щом се чувстваш лесно за яхване добиче,сорри драга,проблемът си е лично твой.Чао,че ми дойде в повече от перхидролни изпарения.

 31. 31 Профил на mnogosamkrasiva
  mnogosamkrasiva
  Рейтинг: 482 Неутрално

  До коментар [#30] от "Лелка":

  Ами явно тези на пресконференцията са комуно-шизофрениците, защото всички там говореха в множествено число и като говорители на протестите.
  Пак ти казвам - опитай се да помислиш, не е много трудно, знам, че не си се упражнявала достатъчно, но ти можеш.

  Винаги нося нож... в случай, че някой ми предложи торта
 32. 32 Профил на Цензуриран от антибългари.
  Цензуриран от антибългари.
  Рейтинг: 488 Весело

  Може би и некой комуникационен сателит да изстреляте у космося...

 33. 33 Профил на KTPK
  KTPK
  Рейтинг: 594 Весело

  Лицето Ясен Атанасов, представен като писател получава от Фандъкова всяка година петцифрена сума като директор на фестивал. Компанията на Жюстин Томс е автор на сайта на Столична община. Самата Жюстин Томс участва заедно в различни показни мероприятия на Фандъкова. Сега остава да разберем, че общината ще е спонсор на вестника и смехът ще е пълен.

  To argue over internet is like participating in special Olympics - even if you win, you will be still retarded. www.misho.eu
 34. 34 Профил на Чико
  Чико
  Рейтинг: 434 Неутрално

  Чудесно.Горещо подкрепям идеята и ако мога и финансово ще го направя.Мисля си,че това е и урок за българските медий.Техните грехове ,с малки изключения, през миналите двадесет години са еднакво значими с тези на политиците,наслушахме се и се нагледахме на лъжи,манипулаций,дезинформаций, и какво ли не.Копнея за медия,на която напълно да вярвам.Дано сме доживяли това време.

 35. 35 Профил на abe_123
  abe_123
  Рейтинг: 381 Любопитно

  Много интересно, не намирате ли? Започна във Фейса, обра каквото можа там, после телевизия, вестници, интернет, качиха сигурно още малко. Явно някой, но кой, мисли, че не е достатъчна масата и сега се пристъпва към собствена тв и нещо като електронен вестник. Предполагат, че така ще достигнат до повече хора и евентуално масата на протестиращите ще нарастне многократно ли? А ако не се получи? Интересно какво ще е следващото? Въпроси, въпроси, а отговор никой не дава.

 36. 36 Профил на dedo pepo
  dedo pepo
  Рейтинг: 1234 Неутрално

  До коментар [#32] от "bluescreen":


  Може би и некой комуникационен сателит да изстреляте у космося... "

  -При толкоз много енергия,знаеш ли накъде може да отлети?!

 37. 37 Профил на abe_123
  abe_123
  Рейтинг: 381 Весело

  Колкото и да не ви се вярва, но протестът вече е яхнат и овладян. Защо мисля така ли? Кога за последно прочетохте изказване или чухте, че протестират само младите, красивите, интелигенти и успели? От известно време не се чуват подобни неща. Това не кара ли лампичка да свети? Сега се опитват да запълнят пропастта създадена от неорганизирания съвсем в началото протест, но злото е сторено, хората са разделени. Как ще привлекат тези, които се оказаха, грозни, стари, глупави и бедни? Момента на овладяването е точно този, когато спряха да подчертават че са различни от другите българи. Защото това автоматично ограничаваше протеста до определен кръг от населението, а това си е грешка.

 38. 38 Профил на pavur
  pavur
  Рейтинг: 2303 Неутрално

  Алфа ТВ-Юруш,Бета ТВ-протестърска...

 39. 39 Профил на kaleva
  kaleva
  Рейтинг: 434 Неутрално

  До коментар [#9] от "Лелка":

  "Мило,за доста голяма част от людете на 45+,особено в провинцията и да им сече акъла,хал хабер си нямат от интернет".

  Да, бе! Те доматите с колците ги ядат в провинцията бе, мило!

 40. 40 Профил на triton123
  triton123
  Рейтинг: 541 Любопитно

  "Протестна мрежа" ще издава вестник на протеста, планира и телевизия (допълнена и видео)"

  много весник(така го пишува д-р Ицо Стоичков!) в тая БГ,много нещо,хей!
  значи протеста вече ще чукне два месеца..а се планира "протестът" да продължава по ТОЯ БЕЗРЕЗУЛТАТЕН -ПАДАНЕ на ВЛАСТТА- НАЧИН ???!!!!??!!

  Доволен народ...атракции му дай!! И КАКВО..на Ония им е през ....пука ли им?! Никак даже не им пука! То досега сума ти вестници изкараха през годините сума ти,ТОНОВЕ разкрития за МАФИОТСКАТА страна..И КАКВО?! НИЩО!!
  Няма ли НЕМАФИОТСКИ ВЛАСТИ и ИНСТИТУЦИИ...кел файда от вестничета и писани,че и отпечатани алабализми!Не от това има недостиг в БГ !!!

 41. 41 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3342 Неутрално

  [quote#5:"Питанка"]Кретените от национално движение "Слободия" няма ли да престанат с тяхната простотия...?[/quote]

  Какви са тия изобщо? Атакисти? Комунета? ЧЕ-киджии?

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 42. 42 Профил на Freedom of Speech
  Freedom of Speech
  Рейтинг: 648 Весело

  Обективен ли ще е?

  Езикът е машина и не бива да се допуска пружините й да скърцат.
 43. 43 Профил на Питанка
  Питанка
  Рейтинг: 1341 Любопитно

  До коментар [#41] от "Norman Granz":

  Всичко на куп...

  "Въпросителната" е просто уморена "Удивителна!"
 44. 44 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 2991 Неутрално

  [quote#11:"hodounski"]Разделяй и владей! Това е комунистическата практика.[/quote]
  Писал съм го! Политиката на настройване на една част от населението срещу друга се провежда още със създаването на тази ужпартия.

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 45. 45 Профил на Pow
  Pow
  Рейтинг: 703 Неутрално

  Днеска беше деня, в който определено се отказах да протестирам... Според мен се случва същото, както с "Христо Стойчков представлява протестиращите от Орлов Мост". Против правителството ли съм? - ДА!. С "протестиращите" ли съм? НЕ!

  Give a man a mask and he’ll tell you the truth
 46. 46 Профил на др. Иванов
  др. Иванов
  Рейтинг: 648 Неутрално

  [quote#4:"mnogosamkrasiva"]преди няколко дни видях Асен Генов с лицата на Реформаторския блок, а сега твърди, че не застава зад тях??! [/quote]

  Магарета от Реформаторския сбирщок, вие решихте, че ви канят на сватбата (протеста) за да оправяте булката, а то било за да носите даровете!
  Какъв РБ? Нали преди време, една събота едновременно и Кулезич по Нова и Кошлуков по ТВ7 ви казаха да си знаете мястото и какво ще ви се случи ако се объркате, че протестите са за вас. Директно ви предадоха думите на истинските организатори в прав текст, заедно със заканите какво ще ви се случи ако не схванете и оттогава вашите войводи се изпокриха, а Гнома и Костов не може да ги открие и Гестапо, толкова се уплашиха.

  Реформаторски блок?!? Покъртително!

  Комунист - реформатор, реформатор - милиционер, милиционер - агент, в един и същи строй!
 47. 47 Профил на comandante vs либерални ентусиасти&корпократи
  comandante vs либерални ентусиасти&корпократи
  Рейтинг: 2681 Неутрално

  [quote#37:"abe_123"]Как ще привлекат тези, които се оказаха, грозни, стари, глупави и бедни?[/quote]
  Няма как това да бъде сторено още повече обществото се подготвя за нагласата ,че мнозинството от населението които са грозни, стари, глупави и бедни сами са си виновни за несгодите на държавата и семействата им а не някакви чуждестранни финансови мародери - служители на респектиращи банки, които имат завидни университетски дипломи и носят впечатляващи дизайнерски костюми с бели якички . А те причиняват щети като на масирана бомбардировка с атомно оръжие където са минали трева не никне.

  Libertarianism is just anarchy for rich people
 48. 48 Профил на stoicho2
  stoicho2
  Рейтинг: 594 Неутрално

  Асен Генов блогър? Ха-ха! Я го вижте в кой Институт на Сорос е:

  http://iped.bg/bg/team
  Защо не го питат колко сребърници
  получава ?

 49. 49 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 2991 Неутрално

  Горещо подкрепям идеята! Крайно време е и в България да има поне един независим вестник.
  Писнало ми е от вестниците на червените олигарси!
  Необходимо е да се гарантира достигането му до всяко кътче на родината ни. В провинцията могат да се купят само "24-часа", "Труд", "Монитор" или "Телеграф"...
  Правете му сметката как едностранно се обясняват събитията в страната.

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 50. 50 Профил на theteaserboy
  theteaserboy
  Рейтинг: 381 Неутрално

  вестник дневник и капитал не са ли достатъчни?

 51. 51 Профил на stoicho2
  stoicho2
  Рейтинг: 594 Неутрално

  До коментар [#49] от "Храбър":

  Може в много екземпляри, плащани от "Институтите" в който работи Асен Генов

 52. 52 Профил на иван
  иван
  Рейтинг: 381 Неутрално

  "Протесна мрежа" е рожба на Сорос. Чети в интернет за Сорос , подобре английски, унгарски или руски сайтове, българските не дават пълна информация.

  effi
 53. 53 Профил на MC Hammer
  MC Hammer
  Рейтинг: 381 Неутрално

  Що не направят една партия, да гласуват за себе си и сами да си сбъднат мечтите или сами не си гласуват доверие и само могат да мрънкат?

  ДА ВИ ЕБА МАЙКАТА ПРОСТА, ПРОДАЖНИ, ЖАЛКИ ГЪЗОБЛИЗЦИ !!!
 54. 54 Профил на chuggun
  chuggun
  Рейтинг: 381 Неутрално

  Браво на коментар номер 48. Кой дава мангите.Лумпените ще си останат с един байрак в ръка,а другите ще прибират пачки

 55. 55 Профил на Софианец
  Софианец
  Рейтинг: 540 Неутрално
 56. 56 Профил на Ментор
  Ментор
  Рейтинг: 1213 Неутрално

  [quote#37:"abe_123"]но злото е сторено, хората са разделени. Как ще привлекат тези, които се оказаха, грозни, стари, глупави и бедни?[/quote]
  Ми това е просто една лъжа на комунистическата пропаганда и нищо повече, защо смяташ, че хората масово ще и се вържат?
  А който се върже определено е глупав и не върши работа.

 57. 57 Профил на triton123
  triton123
  Рейтинг: 541 Неутрално

  главата на протеста(или част от главата ) били шорошчета! ха сега де,,,отиде коня у ряката!
  всичките са на леката и меката хранилка..институти и пак институти..ще ви оправят! НИЩО не творят,НИЩО не произвеждат....ама ще поведат раята В НИЧИЯ ПОСОКА,а те ще си издават вестниче,хех! Рекламки ще има ли в него?
  айде чао и приятно бунене на глави!

 58. 58 Профил на triton123
  triton123
  Рейтинг: 541 Весело

  преди време един питаше какви са тия от "Свобода",хаха..ей ги на втората картинка например!Не ги ли виждаш ,бе,човек!! Картинките са предостатъчни,а аз за кратко съм и пускал ЕДИН ПЪТ САМО да им чуя и лидера...половин минутка издържах,УЖАС !!

  Цигания ,простотия,олигофренизъм и кретенизъм ,майко моя...няма едни камионетки да ги натоварят и да вървят ,където им е мястото и където чудна работа ще свършат- с лопата и кирка!!

 59. 59 Профил на mrh52499804
  mrh52499804
  Рейтинг: 434 Весело

  До коментар [#4] от "mnogosamkrasiva":

  И къде го видя, бе, отворко?! И дори да си го видял, какво? За да ти угоди на теб, да не се вижда с никой? Я, улево!

 60. 60
  ****

  Коментарът беше изтрит по желание на неговия автор.

 61. 61 Профил на Кокетна - Спасението на България е ПП ГЕРБ!
  Кокетна - Спасението на България е ПП ГЕРБ!
  Рейтинг: 594 Неутрално

  Вестникът вече е факт:

  http://www.scribd.com/doc/158690840/130807-Vestnik-Protest-Broy-1

  Приятно четене!

  Има две политики. Едната е дясна, а другата - грешна. Маргарет Тачър
 62. 62 Профил на Иван K
  Иван K
  Рейтинг: 2336 Неутрално

  Мили родни червени, не се тревожете за разходите на тези хора. Аз нямам сили да ходя всеки ден по протести, но пари ще ще им предложа. Аз съм на 67 и още работя. Имам представа за разходите за мрежата. Напълно по силите ми са разходите за един месец. Сещам се поне за още петима колеги програмисти.

  подпис
 63. 63 Профил на altarf
  altarf
  Рейтинг: 427 Неутрално

  Да прибавя още един мит: "Протестът е многоброен".

  Пилците се броят на избори.
 64. 64 Профил на ahasver
  ahasver
  Рейтинг: 1595 Неутрално

  До коментар [#8] от "sto67nes":В замяна ти висиш тук непрекъснато. Такъв рейтинг има само щатен коментатор.

 65. 65 Профил на blaf
  blaf
  Рейтинг: 614 Неутрално

  Някви хора дето се опитват да си разпространяват идеологията чрез протеста. Нещо не ме кефят. На 30+ протеста съм ходил до ся, никви мрежи не са се споменавали.

 66. 66 Профил на Софианец
  Софианец
  Рейтинг: 540 Неутрално

  Ало, Дневник, какво стана с тези 4-ма пешеходци тръгнали за Пловдив?
  Да не са се удавили на магистралата?

 67. 67 Профил на др. Иванов
  др. Иванов
  Рейтинг: 648 Неутрално

  [quote#66:"Софианец2"]какво стана с тези 4-ма пешеходци[/quote]

  Да се придържаме към определението на БНТ - "не многобройна група".

  Комунист - реформатор, реформатор - милиционер, милиционер - агент, в един и същи строй!
 68. 68 Профил на http://www.vbox7.com/play:84a74fb2e3
  http://www.vbox7.com/play:84a74fb2e3
  Рейтинг: 647 Неутрално

  , обясни блогърът Жюстин Томс, преподавател в НБУ по онлайн комуникация и медии.
  =============================
  сорос плаща.

 69. 69 Профил на ahasver
  ahasver
  Рейтинг: 1595 Неутрално

  До коментар [#33] от "KTPK":Видиотяването на народ е масов спорт в новото време. Всеобща практика. Мътна вода за ловене на шарани. Като почнеш от протестите , та до вестника и телевизията. Бранислав Нушич : " Всяка война се води за да си натъпче някой възглавницата с перушина "

 70. 70 Профил на http://www.vbox7.com/play:84a74fb2e3
  http://www.vbox7.com/play:84a74fb2e3
  Рейтинг: 647 Неутрално

  [quote#68:"Дива селянка"]сорос плаща. [/quote]
  и с окрадените и от мен пари под формата на данъци,които после парламента му дава под формата на годишни субсидии в милиони левове.
  Лажи,лажи Вере,ма нема кой да излажеш.

 71. 71 Профил на ahasver
  ahasver
  Рейтинг: 1595 Неутрално

  До коментар [#34] от "Чико": " В кой клас те изключиха поради слаб успех ?" ( Остап Бендер.)

 72. 72 Профил на _dan_
  _dan_
  Рейтинг: 541 Любопитно

  Копирано от друг форум:

  Тази Жюстин преди дни разпространиха писмо с искане за диспут с Орешарски, когато я поканиха в МС веднага си измислиха причини да не отидат!
  Но по-важното е, че тогава госпожата изрично заяви, че това е гражданска позиция, че не представлява протестиращите, а е просто една от тях..Сега обаче май маските са свалени,а?
  Остава сега и онази пиарка Ивет, римуваща се правилно и тя да се присъидени към подобна пресконференция близките дни.

  Оказа се, че хора на доларови ясли искат да свалят правителството на България ?! Браво интернет-лумпени ! Вие надминахте циркаджиите от Герб !! Много българи помнят този сценарий, когато американците бяха наели цял етаж от хотел "Хемус" и раздаваха доларите на ръка на техните хора от "неправителствени" организации !! Браво продажни лумпени ?! Да им покажем на следващите избори, че не могат да заменят гласовете на останалите българи с готови бюлетини, за да получат резултат какъвто искат !!

 73. 73 Профил на ban
  ban
  Рейтинг: 813 Весело

  До коментар [#60] от "voltaire":
  сега, аз предлагам не само вестник, предлагам този вестник да се раздава безплатно в София, и други големи градове, освен това ако има бюджет, да се разпространява по ПК, като вестника на кауфланд!
  Вие представяте ли си какъв бизнес е това, хартия, печат, разпространение! ИКОНОМИКАТА живва и няма нужда от нов заем!

 74. 74 Профил на http://www.vbox7.com/play:84a74fb2e3
  http://www.vbox7.com/play:84a74fb2e3
  Рейтинг: 647 Неутрално

  [quote#60:"voltaire"]Жюстин Томс[/quote]
  Била арменка вика. Питах в Армения едни познати като какво е това име ,а те викат -всичко друго само не арменка.Лъже госпожата.

 75. 75 Профил на ahasver
  ahasver
  Рейтинг: 1595 Неутрално

  До коментар [#41] от "Norman Granz":Ако бяха гербери щеше да ги познаваш , нали ?

 76. 76 Профил на Koba Stalin
  Koba Stalin
  Рейтинг: 1341 Весело

  До коментар [#60] от "voltaire":Блогърът Жюстин Томс. Тази дума няма ли женски род, например, блогърка, блогърица, блогъреса.

  Братчед, спри се бе! Скъсах се от смях. Може пък да е Нейно блогъродие, знаеш ли..

  /не се чете/
 77. 77 Профил на ahasver
  ahasver
  Рейтинг: 1595 Неутрално

  До коментар [#46] от "др. Иванов":Нали правиха пресконференция. Наредили маси , седнали 5-6 души зад тях. Пред тях публика - десетина сеирджии и толкова журналисти. Поседяха , поприказваха , па си отидоха.

 78. 78
  ****

  Коментарът беше изтрит по желание на неговия автор.

 79. 79 Профил на ahasver
  ahasver
  Рейтинг: 1595 Неутрално

  До коментар [#47] от "comandante":Тия , с костюмите , банковите , са собствениците на света . Останалите са некакви навлеци , кой знае защо с претенции.

 80. 80 Профил на Ганий
  Ганий
  Рейтинг: 694 Неутрално

  Кат гледам персоналният субстрат - все пропагандатори, все чада и възпитаници на Пропагандата...
  Няма ли юристи, икономисти, хора с КОНКРЕТНИ знания по НАБОЛЕЛИТЕ въпроси!?
  Щото пропагандата я знаем - лаладжийска работа!
  Дали ще лява, дали ще е дясна, дали ще е комунистическа, дали ще е фашистка - ОТ ПРОПАГАНДАТА НЯМА НИКАКВА ФАЙДА!

  Разтурям колоквиума!
 81. 81 Профил на georgievp
  georgievp
  Рейтинг: 434 Неутрално

  До коментар [#61] от "Кокетна - за касиране на вота!":

  А ще има ли и реклами?

 82. 82 Профил на ahasver
  ahasver
  Рейтинг: 1595 Неутрално

  До коментар [#48] от "stoicho2": Еничари. Отварях въпросния "Институт" . Гледах им спонсорите.Начело със Сорос - филантропът , дето спечели 2.5 млд от филантропия. Заради Антоанета Цонева ,дето искаше да разговаря с Орешарски на неутрален терен. Техната ма... дето ни баламосват ! Тия ще се борят с олигарсите !

 83. 83 Профил на Ганий
  Ганий
  Рейтинг: 694 Неутрално

  [quote#66:"Софианец2"]Ало, Дневник, какво стана с тези 4-ма пешеходци тръгнали за Пловдив?
  Да не са се удавили на магистралата?[/quote]

  Сигур са фанали шумата, демек - набили са гората!
  ---
  заб. шегувам се! Дано не са се предали! Ходенето и Бягането са ми любими ХОБИТА!

  Разтурям колоквиума!
 84. 84 Профил на Stewie
  Stewie
  Рейтинг: 861 Любопитно

  започват издаването на собствен вестник и излъчването на собствена телевизия ...и после нека разправят че "протестите" не били платени

 85. 85 Профил на Росен  Радославов
  Росен Радославов
  Рейтинг: 1341 Неутрално

  До коментар [#83] от "Ганий":
  До коментар [#66] от "Софианец2":

  Трябва да са минали Пловдив. Даваха ги по някоя телевизия.
  По късно ще пристигнат заради жегите. Мисля, че с 1 ден ще закъснеят от графика.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 86. 86 Профил на Росен  Радославов
  Росен Радославов
  Рейтинг: 1341 Неутрално

  До коментар [#84] от "Stewie":

  Развивай си всякакви теории.
  Мечтай тригъзата да стои вечно на власт, но реалностите са различни от твоята представа.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 87. 87 Профил на ahasver
  ahasver
  Рейтинг: 1595 Неутрално

  До коментар [#52] от "effi":От кои държави изгониха Сорос ? Щото ние сме арабии. Приемаме всякакви. Едно време един американски посланик си позволи да дава акъл на македонците и те веднага го изгониха. Ние го приехме за да не влачи куфарите надалеч. Монтгомери.

 88. 88 Профил на Stewie
  Stewie
  Рейтинг: 861 Весело

  [quote#86:"Росен (Проклет да си завинаги Сидеров)"]Мечтай тригъзата да стои вечно на власт[/quote]
  не е тригъза а четеригъза и без никакво съмнение на герберите гъза е най осрания

 89. 89 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 2991 Любопитно

  [quote#4:"mnogosamkrasiva"]Да не говорим и за парите, които е прибрал от Отворено общество – който не вярва, това е публична информация[/quote]
  Би ли била така добра и да ми помогнеш в търсенето на тази публична информация мила!?
  Нищо толкова трудно! Само линк към небългарски източник.
  Ще се радвам да ми услужиш!

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 90. 90 Профил на Росен  Радославов
  Росен Радославов
  Рейтинг: 1341 Неутрално

  До коментар [#88] от "Stewie":

  Да, знам че хал хабер си нямаш от случващото се.
  Впрочем държавата е на тоя хал от такива като теб.
  Вие сте милиони. Обърканите.
  Смешното е, че вие най-много страдате и не разбирате, че сами си го правите.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 91. 91 Профил на Николов
  Николов
  Рейтинг: 1762 Неутрално

  [quote#13:"pentuer"]Движението "Свобода" ,чийто представител е и Росен петното ме карат да изтръпвам от ужас...[/quote]Това явно е новото политическо ГМО забъркано в кухнята на ДС. Дават си сметка, че Сидеров дава фира, трябва да се търси заместник, който хем е опозиция, хем при нужда ще подава топката.

 92. 92 Профил на En route
  En route
  Рейтинг: 434 Неутрално

  От сайта на ТВ7

  "Протестиращи се скараха на брифинг. След 55 дни на недоволство срещу политическата система, новосформирана протестна мрежа представи исканията си за незабавна оставка и нови избори. На първата им пресконференция срещу тях се изправиха от национално движение "Свобода". Остри реплики си размениха двете групи протестиращи."

  http://tv7.bg/news/society/9799050.html

  Коментара го оставям на вас.

  Пътуващ
 93. 93
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 94. 94 Профил на Хипчо
  Хипчо
  Рейтинг: 1341 Неутрално

  ДАНО ДА СТАНЕ, СТИСКАМ ВИ ПАЛЦИ И СЕ МОЛЯ ЗА ВАС!

  ВОДА, ПОВЕЧЕ ВОДА!
 95. 95 Профил на Хипчо
  Хипчо
  Рейтинг: 1341 Неутрално

  До коментар [#15] от "Хриси":

  Много ти е весело, щото не знаеш до какъв икономически и тотален срив ще ни докарат тия.

  ВОДА, ПОВЕЧЕ ВОДА!
 96. 96 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 2991 Весело

  [quote#46:"др. Иванов"]Реформаторски блок?!? Покъртително! [/quote]
  Покъртителни са воплите ти.

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 97. 97 Профил на Ганий
  Ганий
  Рейтинг: 694 Неутрално

  До коментар [#33] от "KTPK":

  Предполагам повечето са такива - един честен лев в живота си не са заработили - я държавна работа, я държавна поръчка, я партийни парички, я някое хонорарче от чужбински НПО, я далаверка с участие на държавен чиновник, които са си филиали на тайните служби - в това никой не се съмнява.
  Ако трябва да отразим - това е протест на отродителите, т.е. преврат.
  Основание за това ми дават съобщенията на тукашните форумни десни политикани, яростни `протестиращи` - в 99% от случаите на 99% от техните съобщения основното е гнусни хули срещу България, Българите и Българското.

  Разтурям колоквиума!
 98. 98 Профил на Софианец
  Софианец
  Рейтинг: 540 Неутрално

  До Росен ( за пешеходците)
  Как ще са минали Пловдив?. Нали имаше събиране там на протестиращите. Да не са се загубили... Да не са се запили някъде?

 99. 99 Профил на Ганий
  Ганий
  Рейтинг: 694 Неутрално

  [quote#82:"ahasver"]Еничари. [/quote]

  Ще доуточня - добре платени еничари!

  Разтурям колоквиума!
 100. 100 Профил на Ганий
  Ганий
  Рейтинг: 694 Неутрално

  [quote#97:"Ганий"]я някое хонорарче от чужбински НПО, я далаверка с участие на държавен чиновник, които са си филиали на тайните служби - в това никой не се съмнява. [/quote]

  да се чете:
  я някое хонорарче от чужбински НПО, които са си филиали на тайните служби - в това никой не се съмнява.

  Разтурям колоквиума!
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK