Делян Пеевски: Въпросът е кой не позволи да стана председател на ДАНС

Делян Пеевски

© Юлия Лазарова

Делян ПеевскиПриемам решението на Конституционния съд заради десетките хиляди избиратели, които ме удостояват с доверието си вече два последователни мандата. На тях благодаря по мъжки и точно заради доверието им и в тяхно име ще изпълнявам отговорностите си на народен представител, посочва Делян Пеевски в позиция, изпратена до информационна агенция "Фокус".


По-рано днес съдът отхвърли искането на ГЕРБ за предсрочното освобождаване на Пеевски като депутат от ДПС заради несъвместимост. Така той остава в Народното събрание.
Всички новини и коментари - четете в специалната тема на "Дневник" - "Казусът "Пеевски":


Публикуваме позицията на Пеевски едно към едно. Акцентите са на редакцията:

Във връзка с Решението на Конституционния съд съм длъжен като гражданин на страна – членка на Европейския съюз, да заявя отговорно и с доблест, че името ми е подложено необосновано на публичен линч, а личността ми се сатанизира по сценарий на заемащи позиции във високите равнища на властта в държавата. Възмущавам се, че правото ми да бъда избиран – основно гражданско право в демокрацията, бе подложено на съмнение и се превърна в бумеранг, за рикошета на който аз плащам неясна и непосилна цена.
Въпросът "Кой предложи Пеевски за председател на ДАНС?" отдавна няма смисъл. Защото отговорът бе даден многократно – премиерът Пламен Орешарски предложи кандидатурата ми на Народното събрание, съгласувано с двете политически сили, които подкрепят Кабинета. Рутинна технология при всеки избор.


Въпросът, на който и аз имам право, е кой (кои) и защо не позволиха да стана Председател на ДАНС.


Мое е правото преди всички да дам ясния и неудобен отговор на този въпрос.


Това е "здравият" и инкриминиран съюз между контрабандата, корупцията и властта на политици, които, вместо да се борят срещу криминалните схеми в икономиката, решиха да ги подчинят на себе си и партийния си интерес. Т.е. да се сраснат с престъпността и корупцията органически и навеки. (За съжаление, имаше пробойна – печатницата в Костинброд засече и започна обратно броене, за чиято цена определиха главата на Делян Пеевски.)


И вендетата с мен започна. Логиката ми е необорима и проверима.


Първо. Президентът без каквото и да е колебание за авторитета на институцията, която представя, и с афекта на притиснат неизвестно до каква стена инициира бламиране на Решение на Парламента на Република България. В случая – за избирането ми за председател на ДАНС. В колаборация с разбитите през Костинбродската печатница лидери на заради това неслучили на власт политически сили Президентът – длъжник им за позицията си, официализира политическия цинизъм.


Второ. Аз не упражних правото си на избран и отказах да бъда назначен за Председател на ДАНС. Само че и до днес Президентът и политическата му компания с минало на корпоративните си контакти все името Пеевски изрича.


Защо Президентството на държавата акумулира неистово риторика с клише името на един гражданин?


Кой и кога ме обвини в нещо? Кой и кога обоснова несъгласието си с моето избиране с факт, а не с афекта на инкриминирания си партийно-властови ужас от политическото си и корпоративно-сиво (до тъмно) минало от близкия и по-далечния преход?


В какво ме обвинява Президентът на демократичната ни държава с независима съдебна власт? Законите в България прилагат ли се, или се дописват със симпатичното мастило на все по-оредяващите всякак платени и внушени емоции от, през и чрез улицата, наета от задкулисието, чиято властова "борса" се срина в Костинброд?


Олигархията е в политически стрес и антидепресантът им е отнетото ми гражданско право и обругаваното ми име.


Коя е моята вина?


Аз съм на 33 години и съм успял. Това престъпление ли е? В тези мои 33 години аз съм два мандата депутат – единият по времето на управление на сега загубилите властта, само че, и това е важно да се подчертае дебело, в опозиция. Може би вината ми е, че съм депутат от ДПС – гражданска квота?!


Кой и как в демокрацията дискриминира либерална партия с международен паспорт и авторитет?


Как съм бил депутат от опозицията и съм бил задкулисие?


Кой ще ми отговори конкретно на този политически и принципен нонсенс в емоцията на Президента с речитатив Пеевски?


Къде е моето задкулисие? Кои са неговите измерения? Настоявам за уточнение с конкретика. Нали задкулисието е порокът на властта?


Кои бяха мъжете на и във властта довчера, защото няма как задкулисието да се е пръкнало ведно с предложението да бъда избран за председател на ДАНС?


И ако съм задкулисие, с кого сме били в компания? Няма задкулисие Пеевски. Задкулисието е друго, а Пеевски е неговият признат във и с институционалната и персоналната истерия от ужас враг.


Ако фактът, че съм бил на скромни по младост години, буди недоверие и подозрителност, защо никой и никога не се притесни по аналогия от невръстността за политиката на един депутат от ГЕРБ – сега също втори мандат?


Той задкулисие ли е, или е индулгенция на и за задкулисието, гаранция за което е родителят му, който "се бори със задкулисието в мое лице", т.е. с мен?


Чакам отговора на държавата и обществото за двойния стандарт спрямо мен и спрямо младия депутат – също втори мандат (като мен), от ГЕРБ, чийто отец бе флагменът в КС спрямо моята персона.
Настоявам върху този факт и ще настоявам докрай в името на битката със задкулисието наистина, а не театрално водевилски, но по същество – инкриминирана защита на задкулисието.


Може би имам и втора вина – че съм успял човек. Фактът, че моралните съдници на престъпността и олигархията са заели институционалните си трибуни срещу мен и нямат доблест да ме обвинят пряко, а ме визират иносказателно и все за процедурата ги боли, е категорично доказателство, че са автори на сценария да ме превърнат в своеобразен параван с надпис Задкулисие, зад който се крие истинското задкулисие, съставено от тях самите и техните капитали и затова се прикриват един другиго и ведно. Не ме обвиняват пряко, защото нямат и не биха могли да имат аргументи. И освен това, смея да твърдя, ме познават достатъчно добре, в смисъл – познаваме се достатъчно добре.


Силно се надявам, че българското общество, включително и най-яростно протестиращите ще проумеят простата истина, че престъпността, корупцията и олигархията в България не е възможно да се персонифицират с мен и моето име, каквито и качества и недостатъци да притежава моята личност, защото тази престъпност и корупция са от системен характер и имат история, която е отвъд пълнолетието ми. Апропо, да припомня календарно, че в годините на най-мащабната приватизация аз съм бил непълнолетен, т.е. без социални валенции. Не би могло да се каже същото за днешни управници до най-високото ниво на държавната власт, които през същите тези години са били наети консултанти на същинската олигархия, а родителите им – съратници верни и доверени на бащите на олигархията при осигуряването на първоначалния капитал за верни партийни другари – секретари на окръжни комитети или домакини на ловни станции из Делиормана за първи мъже в ЦК и Политбюро на все една партия и шофьори на топ шеф на Държавна сигурност преди 1989 година.


Тези ли горди синове на дваж по-горди бащи, уважаеми господа в България и от Европа, са доблестните и безукорни и неукорими блюстители на демокрацията и гражданското общество в България? Това ли е фетишът на протеста срещу Кабинета под егидата на Президент и опозиция?


Аз спирам и оставам в очакване политиката в България да е в името на демокрацията, а не демокрацията да се бламира институционално в името на олигархията. Демокрацията е в опасност точно заради крясъците на сивата политика, която е в стрес от осветляването си от Кабинета Орешарски и от риска да участвам в този процес.


Приемам Решението на КС заради десетките хиляди избиратели, които ме удостояват с доверието си вече два последователни мандата. На тях им благодаря по мъжки и точно заради доверието им и в тяхно име ще изпълнявам отговорностите си на народен представител.


Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (297)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на emil
  emil
  Рейтинг: 2288 Неутрално

  Ти го плюеш той мисли дъжд вали.

  Заглавие в Дневник: "ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ" Е ГОТОВА ДА УПРАВЛЯВА С БСП" (ЛЪЖИТЕ БЯХА ДОТУК)
 2. 2 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3860 Неутрално

  Н А Г Л Е Ц !!!!!!

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 3. 3 Профил на Дневник, я ме цункайте по дупето !
  Дневник, я ме цункайте по дупето !
  Рейтинг: 488 Любопитно

  "Приемам решението на Конституционния съд заради десетките хиляди избиратели, които ме удостояват с доверието си вече два последователни мандата. На тях благодаря по мъжки и точно заради доверието им и в тяхно име ще изпълнявам отговорностите си на народен представител, посочва Делян Пеевски в позиция, изпратена до агенция "Фокус"."

  "Атака" (е най-добрата защита) !!!!!

  Albert Einstein : "Zwei Dinge sind unendlich, das Universum und die menschliche Dummheit, aber bei dem Universum bin ich mir noch nicht ganz sicher."
 4. 4 Профил на BlueWater
  BlueWater
  Рейтинг: 987 Гневно

  ИЗЧЕЗНИ НАГЛЕЦ!

  ОСТАВКА!

 5. 5
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 6. 6 Профил на АзКлавдия
  АзКлавдия
  Рейтинг: 914 Неутрално

  Аз. Аз не позволих. И още няколко десетки хиляди, подкрепяни от няколко стотици хиляди, одобрявани от поне три милиона. Капиш?

  Доброто е заразно
 7. 7 Профил на ЗаНиЗа
  ЗаНиЗа
  Рейтинг: 2510 Весело

  "заради десетките хиляди избиратели, които ме удостояват с доверието" - СЪЮЗ нерушимий...

  Направи съд от глината, празнината вътре в него го прави полезен.
 8. 8 Профил на richardnixon
  richardnixon
  Рейтинг: 648 Неутрално

  Кой - впиянченият кормчия на летяща чиния го е предложил , а народът му подложи крак! Този олигрух ще донесе нови страдания за тригъзата - вервайте ми!

 9. 9 Профил на Dehumanizer
  Dehumanizer
  Рейтинг: 1341 Неутрално

  "Апропо, да припомня календарно, че в годините на най-мащабната приватизация аз съм бил непълнолетен, т.е. без социални валенции."

  Ти да, мама не.

  «Высокоэффективная экономика при отсутствии реальных политических и гражданских свобод - хрустальная российская мечта.»
 10. 10 Профил на АзКлавдия
  АзКлавдия
  Рейтинг: 914 Неутрално

  Какво значи "благодаря по мъжки"????????????

  Доброто е заразно
 11. 11 Профил на Кирето
  Кирето
  Рейтинг: 1288 Неутрално

  Съмнявам се това да е написано от него.
  Прекалено гладко е написано.
  Защо ли, чак сега, след решението на КС, реши да дава изявления?
  От май до момента мълча като пукел...
  Наглеци долни!

  Научих "God Save the Queen".........е, струва си....
 12. 12 Профил на BlueWater
  BlueWater
  Рейтинг: 987 Гневно

  СРАМ и ПОЗОР за конституционният съд!

  Ето от този момент:
  http://velingrad.org/wp-content/uploads/2013/06/delqn.jpg
  когато се заклева пред НС и подписа клетвена декларация за встъпване в длъжност шеф на ДАНС.

  На 15 юни 2013 година (събота) в. Преса публикува обширно интервю с него като „нов шеф на ДАНС". Там Пеевски изрично заявява следното: „В мига, в който съм подписал клетвена декларация и съм се заклел пред парламента, аз съм шефът на ДАНС. Това интервю е дадено още в петъчния ден, непосредствено след избора му и започва с констатацията: намираме Ви в кабинета на директор на ДАНС, само час след като бяхте избран от парламента на този пост - какво заварихте? А отговорът е: „започвам веднага работа, държавата не чака"!

 13. 13 Профил на richardnixon
  richardnixon
  Рейтинг: 648 Неутрално

  До коментар [#4] от "BlueWater":много бъркаш стратегията - точно Пеевски ни трябва при депутатите! Това е горивото за зимните протести - много мас има в този олигрух!

 14. 14
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 15. 15 Профил на jorosrabskia
  jorosrabskia
  Рейтинг: 434 Гневно

  Е този ве4е съвсем открито ни с***ре в устите. Направо ме е гнус да 4ета

 16. 16 Профил на Танас
  Танас
  Рейтинг: 1341 Гневно

  УУУУУУУ НАГЛЕЦ ОСТАВКА !!! >

  Цацарoff - Оставка ! >:-)
 17. 17 Профил на miami3
  miami3
  Рейтинг: 434 Неутрално

  ''Делян Пеевски: Въпросът е кой не позволи да стана председател на ДАНС''.

  Всички протестиращи естествено !

 18. 18 Профил на Øϰϰå Çҩßё
  Øϰϰå Çҩßё
  Рейтинг: 640 Неутрално

  можеш ли ти да си толко нагъл ---- Въпросът, на който и аз имам право, е кой (кои) и защо не позволиха да стана Председател на ДАНС. ----

  не знам хора, но ми се струва, че умиране има - отърване не

  иронията е моята първа, втора и трета природа, аронията няма нищо общо
 19. 19 Профил на Дневник, я ме цункайте по дупето !
  Дневник, я ме цункайте по дупето !
  Рейтинг: 488 Весело

  [quote#2:"Norman Granz"]Н А Г Л Е Ц !!!!!! [/quote]

  ама със катарзис (по Станишев) !

  Albert Einstein : "Zwei Dinge sind unendlich, das Universum und die menschliche Dummheit, aber bei dem Universum bin ich mir noch nicht ganz sicher."
 20. 20
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 21. 21 Профил на Доналд Радев
  Доналд Радев
  Рейтинг: 427 Неутрално

  Кой не иска Пеевски:

  Това е "здравият" и инкриминиран съюз между контрабандата, корупцията и властта на политици, които, вместо да се борят срещу криминалните схеми в икономиката, решиха да ги подчинят на себе си и партийния си интерес. Т.е. да се сраснат с престъпността и корупцията органически и навеки.
  ---
  А вие като канарчета им се хващата на хорото...

  "Америка преди всичко" означава "Майната му на останалия свят"
 22. 22
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 23. 23 Профил на pilis
  pilis
  Рейтинг: 472 Неутрално

  Типичен представител на родната политическа клика,пардон-класа!

 24. 24
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 25. 25 Профил на Dehumanizer
  Dehumanizer
  Рейтинг: 1341 Неутрално

  С подобни на това изказвания сегашното НС упорито върви към градушката от камъни, с която очевидно желае да приключи мандата си.

  «Высокоэффективная экономика при отсутствии реальных политических и гражданских свобод - хрустальная российская мечта.»
 26. 26 Профил на Дневник, я ме цункайте по дупето !
  Дневник, я ме цункайте по дупето !
  Рейтинг: 488 Весело

  [quote#10:"dogwoman"]Какво значи "благодаря по мъжки"???????????? [/quote]

  Такъв тупан Жени избират ли го ?

  Albert Einstein : "Zwei Dinge sind unendlich, das Universum und die menschliche Dummheit, aber bei dem Universum bin ich mir noch nicht ganz sicher."
 27. 27 Профил на MyTwoCents
  MyTwoCents
  Рейтинг: 670 Неутрално

  Не разбрах в крайна сметка има ли решение или не? И ако не, то този кога успя да приветства РЕШЕНИЕТО?

  @)----,--'--
 28. 28
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 29. 29
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 30. 30 Профил на АзКлавдия
  АзКлавдия
  Рейтинг: 914 Неутрално

  [quote#26:"detchopora"]Такъв тупан Жени избират ли го ?[/quote] Добър въпрос. А мъже?

  Доброто е заразно
 31. 31 Профил на MyTwoCents
  MyTwoCents
  Рейтинг: 670 Неутрално

  [quote#10:"dogwoman"]Какво значи "благодаря по мъжки"????????????[/quote]

  Питай съпартийците му. Упс, колегите му от парламентарната му група, щото той май още се води безпартиен.

  @)----,--'--
 32. 32 Профил на Nikola Georgiev
  Nikola Georgiev
  Рейтинг: 427 Неутрално

  да си продадеш душата на дявола - това не е ли престъпление?!?!?!??!?!
  Или Делян Пеевски е Антихрист?!?!?!??!?

 33. 33 Профил на blame
  blame
  Рейтинг: 434 Неутрално

  Отговорът е: НАРОДЪТ. Можеш да се оплачеш на арменския поп, ако ти разреши шефа с феса.

  Ама че наглец гнусен! Ще ти дойде и на теб времето.
  ОСТАВКА!

 34. 34
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 35. 35 Профил на др. Иванов
  др. Иванов
  Рейтинг: 648 Неутрално

  Не го позволи ГЕРБ за да не им пращят кокалите! Въпреки това почти всеки ден правителството излавя престъпници и ги предава на прокуратурата, която незабавно повдига обвинения на престъпната шайка.

  Комунист - реформатор, реформатор - милиционер, милиционер - агент, в един и същи строй!
 36. 36 Профил на pentuer
  pentuer
  Рейтинг: 648 Неутрално

  Боже не ми се мисли какво щеше да е сега ако народа не се беше разбунтувал...

 37. 37
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 38. 38 Профил на За да останат ХОРА в България.
  За да останат ХОРА в България.
  Рейтинг: 701 Неутрално

  Нагнетяването на напрежението, породено от НАГЛОСТТА и ДЕБИЛНОСТТА ще доведе до (не)очаквана развръзка... На много истински граждани виждам , че им е досло до гуша, и едва ли толератността ще ги спре вече...

  Не бих се учудил, ако нещата в политиката започнат да се решават наистина по мъжки - както едно време ВМРО и революционерите са решавали проблемите ...

 39. 39 Профил на ARRI
  ARRI
  Рейтинг: 1341 Весело

  [quote#27:"MyTwoCents"]Не разбрах в крайна сметка има ли решение или не? И ако не, то този кога успя да приветства РЕШЕНИЕТО?
  [/quote]


  Имаше решение....Връщат го като прасе депутат..... Даже и конституционните съдии назначени от грОб и борко велчевия, който беше назначен от резидентчето и те са подкрепили решението.......

  Куче касичка....прасе касичка....депутат касичка....прасе депутат касичка и т.нт. и т.нт.

  Плащат ми от швейцарското посолство да пропагандирам ПРЯКАТА ДЕМОКРАЦИЯ ! Признавам, че трол-я в тяхна полза с/у 5 франка на пост!
 40. 40 Профил на шуменско пиво
  шуменско пиво
  Рейтинг: 434 Гневно

  Бах ти и наглостта!
  NO COMMENT!

  шуменско пиво
 41. 41 Профил на BlueWater
  BlueWater
  Рейтинг: 987 Весело

  [quote#13:"richardnixon"]точно Пеевски ни трябва при депутатите! Това е горивото за зимните протести - много мас има в този олигрух! [/quote]Всеки божи ден има достатъчно поводи да кажем

  ОСТАВКА!

  за това не искам да виждам и чувам за пеевски с едно изклщчение, ако го осъдят и влезе в затвора!

 42. 42
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 43. 43 Профил на Гневник
  Гневник
  Рейтинг: 701 Неутрално

  Делян Пеевски: Приемам решението на Конституционния съд?
  Стана жертва на собствената си наглостта, безочливост, безсрамие, цинизъм, нахалство и арогантност. Те не ти позволяват да станеш председател на ДАНС, народен представител, следовател, юрист, предприемач, медиен магнат и политик.
  Наглостта не е умишлен начин на действие, а черта на характера. — Жан дьо Лабрюйер

 44. 44 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3860 Неутрално

  [quote#25:"Dehumanizer"]градушката от камъни, с която очевидно желае да приключи мандата си.[/quote]

  Чеирените имат опит в такива каскади - още си спомням с нега свинския тръс, в който препускаха през паметната зима на 1997 към закрилата на полицейските камионетки, по които издрънча някой и друг камък.

  Към убежището ги водеше маститият холивудски продуцент и ментор на Спилбърг - Жорж Ганчев...

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 45. 45 Профил на matera
  matera
  Рейтинг: 648 Любопитно

  наскоро гледах по телевизията едно интервю, дадено от бащата на Д.Пеевски в което много красноречиво бе описано собственото му отроче,попаднало под влияние на властолюбивата си и меркантилна майчица.Прочетох цялото писъмце на горното отроче и като му знам словесните и умствени възможности,се питам - кой му пише дитирамбите?Всичко много ми напомня на комунистическата риторика и намесата на високия"наратив" на очилатия бей местан.

 46. 46 Профил на Кака Пена от голямото село
  Кака Пена от голямото село
  Рейтинг: 488 Неутрално

  Тоя колко го мързи да ходи на работа... Сега от БСП ще трябва да спазаряват поне по 2 гласа от Атака.

  Истинският софиянец се отличава с това, че си затиска киселото зеле в мазето с жълто паве.
 47. 47 Профил на Свинчуга
  Свинчуга
  Рейтинг: 1224 Неутрално

  Днес три комуниста и три герберунгела закриха държавата. Да ви е честито.

  Обичам да грухтя и плюскам.
 48. 48 Профил на Картина
  Картина
  Рейтинг: 381 Неутрално

  В кочината става все по-весело. Явно "здравите" сили са решили да си умиват ръцете с някого и май той е този, който подгони Алексей Петров, Октопода и Наглите. Това е дадената команта от Позитано и ще го слушаме до безкрай. Те нямат идея как?, а оправдание кой?

  Пази се да не бъдеш измамен от суетна слава - тя е пропаст за ограничените умове.
 49. 49 Профил на vraca_bace
  vraca_bace
  Рейтинг: 488 Неутрално

  Аз не позволих, както и всички хора, които искат тази нагла тетористична мафия да се махне

 50. 50 Профил на http://www.vbox7.com/play:84a74fb2e3
  http://www.vbox7.com/play:84a74fb2e3
  Рейтинг: 647 Неутрално

  Тоя закопа Боко и президента.

 51. 51 Профил на Tod
  Tod
  Рейтинг: 1341 Неутрално

  ОСТАВКА!!!За КС също!!!

  Истината няма пресечна точка с популизма на БСП
 52. 52
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 53. 53
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 54. 54 Профил на gl_avatar
  gl_avatar
  Рейтинг: 531 Неутрално
 55. 55 Профил на Master of Puppets
  Master of Puppets
  Рейтинг: 1067 Неутрално

  Нормалните хора не позволиха. Тези, които не са мутри, не са деца на партийни функционери, но пък издържат родата и на мутрите, и на партийните функционери. Та на тези хора им писна и не го позволиха.

  "Master of puppets is pulling your strings, twisting your minds, smashing your dreams"
 56. 56 Профил на Смърт на peterman! - Да живее "Икономедия"!
  Смърт на peterman! - Да живее "Икономедия"!
  Рейтинг: 587 Неутрално

  [quote#13:"richardnixon"]Това е горивото за зимните протести - много мас има в този олигрух! [/quote]
  И аз мисля така. Първо, разбрахме кой кой е в КС, второ върнаха в НС депутата-беглец (призрака на олигархията, който броди из България), трето НЯМА ДА ИМ СЕ РАЗМИНЕ!!!!

  Knocking on heaven's door
 57. 57 Профил на vasco
  vasco
  Рейтинг: 1345 Весело

  Леле, някой редактор в "Телеграф-Монитор-Уикенд" се е изпотил днеска да пише тая тирада
  Делянчо да си пусне запис от вечерните новини на 14.06 от произволна телевизия(без Тв7 ). Там ще види едни хора събрали се пред МС, викат нещо - Е ТЕ ТИЯ НЕМУ ПОЗВОЛИХА ДА СТАНЕ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ДАНС!

  "....а сенките раждат чудовища, нали, г-н Пеевски?"
 58. 58 Профил на focusnik
  focusnik
  Рейтинг: 648 Неутрално

  Явно не е запознат с народната мъдрост, че мълчанието е злато. Крайно време е да му я припомним!

 59. 59 Профил на Картина
  Картина
  Рейтинг: 381 Неутрално

  "Приемам решението на Конституционния съд заради десетките хиляди избиратели, които ме удостояват с доверието си вече два последователни мандата. На тях благодаря по мъжки и точно заради доверието им и в тяхно име ще изпълнявам отговорностите си на народен представител, "
  Смятам, че трябва да се помисли и за гербова марка с лика на Делян Пеевски- такава доблест, такива качества! Като цялото правителство- оценка 6+.

  Пази се да не бъдеш измамен от суетна слава - тя е пропаст за ограничените умове.
 60. 60 Профил на mapto
  mapto
  Рейтинг: 1298 Неутрално

  В решението на КС точно и ясно е записано:
  "Най-многото, което Конституционният съд може да установи е това, което вече е налице, т.е., че с избора за председател на ДАНС Пеевски престава да е народен представител."
  http://www.constcourt.bg/Pages/Document/WithoutFrame.aspx?ID=1740

  Думите в един език са това, което е безкрайно и изисква най-много усърдие и постоянство. Затова направихме http://lexicum.net
 61. 61
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 62. 62
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 63. 63 Профил на orbel
  orbel
  Рейтинг: 381 Неутрално

  Че в ДПС се поздравявате по МЪЖКИ си е ваш избор,предполагам че щом ви харесва значи и ви отива.

 64. 64
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 65. 65 Профил на Гьонсурати на Едноличния Ръководител Борисов
  Гьонсурати на Едноличния Ръководител Борисов
  Рейтинг: 1128 Любопитно

  Суверенът е този, който не позволи! Май не това, че не е поел ДАНС, а това, че хората се осъзнават и спират да си купуват булшита на "Прас-прес" е това, което повече го дразни...

  "В сърцето на тирана,аз отворих такава люта рана, която никога няма да заздравее." Георги Бенковски
 66. 66
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 67. 67 Профил на indonesia_bg
  indonesia_bg
  Рейтинг: 427 Неутрално
 68. 68 Профил на http://www.vbox7.com/play:84a74fb2e3
  http://www.vbox7.com/play:84a74fb2e3
  Рейтинг: 647 Неутрално

  Кои бяха мъжете на и във властта довчера, защото няма как задкулисието да се е пръкнало ведно с предложението да бъда избран за председател на ДАНС?
  ============================
  хе-хе-хе. утепа ги.

 69. 69 Профил на Картина
  Картина
  Рейтинг: 381 Неутрално

  " (За съжаление, имаше пробойна – печатницата в Костинброд засече и започна обратно броене, за чиято цена определиха главата на Делян Пеевски.)" -Делянчо, ти си следовател, защо не попита прокуратурата защо не проследи бюлетините и да ги хване на място, а нададе вой и провали "операцията"? Вече бяха във владение на полицията бюлетините, когато се развихри истерията. А не, това човече е самият......

  Пази се да не бъдеш измамен от суетна слава - тя е пропаст за ограничените умове.
 70. 70
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 71. 71 Профил на Мишето_66
  Мишето_66
  Рейтинг: 694 Гневно

  Делян Пеевски: Въпросът е кой не позволи да стана председател на ДАНС.н Не,въпросът е кой има сметка от това ,на тебе да ти се дава трибуна с микрофон?

 72. 72 Профил на шуменско пиво
  шуменско пиво
  Рейтинг: 434 Неутрално

  [quote#56:"peterman"] трето НЯМА ДА ИМ СЕ РАЗМИНЕ!!!! [/quote]
  ДАНО!!!

  шуменско пиво
 73. 73 Профил на Гьонсурати на Едноличния Ръководител Борисов
  Гьонсурати на Едноличния Ръководител Борисов
  Рейтинг: 1128 Неутрално

  До коментар [#57] от "vasco":

  [quote#57:"vasco"]Леле, някой редактор в "Телеграф-Монитор-Уикенд" се е изпотил днеска да пише тая тирада [/quote]

  Тамън и аз това си помислих.

  "В сърцето на тирана,аз отворих такава люта рана, която никога няма да заздравее." Георги Бенковски
 74. 74 Профил на http://www.vbox7.com/play:84a74fb2e3
  http://www.vbox7.com/play:84a74fb2e3
  Рейтинг: 647 Неутрално

  [quote#58:"focusnik"]Явно не е запознат с народната мъдрост, че мълчанието е злато. Крайно време е да му я припомним! [/quote]
  някой гузен ли е...

 75. 75 Профил на 2.5
  2.5
  Рейтинг: 2174 Весело

  "Аз съм на 33 години и съм успял. Това престъпление ли е? В тези мои 33 години аз съм два мандата депутат – единият по времето на управление на сега загубилите властта, само че, и това е важно да се подчертае дебело, в опозиция."

  Некои не могат да направят и 1/100 от това за един живот.
  Само като го погледне човек, разбира че това не е всичко - с тази физика не е спирал да муха. И не на последно място е направил едно дете, както се изразяват медиите: "на жената, на която има такова от него"!

  I Want To Believe
 76. 76 Профил на today
  today
  Рейтинг: 959 Неутрално

  Народа не ти позволява, Пеевски.
  Народа не те иска, не иска такива като тебе в парламента и в институциите.

  Борбата с корупцията в България е като риболова по Discovery. Хващат ги, показват ги, и ги пускат!
 77. 77 Профил на studentka
  studentka
  Рейтинг: 968 Гневно

  ох, какво се прави на света вода ненапита, ако беше нормален, нямаше да е политик най-малкото заради конфликт на интереси. То и държавата, ако беше нормална, това щеше да стане

 78. 78 Профил на studentka
  studentka
  Рейтинг: 968 Неутрално

  Пеевски, мълчи и се свивай, че ще се гощаваме с тебе тая зима

 79. 79 Профил на 1_chrome.
  1_chrome.
  Рейтинг: 1287 Любопитно

  Пеевски е говорил без да чете, нали?
  Сега вече спечели народната любов, всички го "обичат" мноого.
  Приядоха ми се пръжки с лук...

 80. 80 Профил на Дневник, я ме цункайте по дупето !
  Дневник, я ме цункайте по дупето !
  Рейтинг: 488 Весело

  "Аз съм на 33 години и съм успял. Това престъпление ли е?
  В тези мои 33 години аз съм два мандата депутат ..."

  "и съм успял" (!)
  Как ???
  Амчи умно е детенцето, майка му го е мила със Хума !
  и тъй ... успя да станеш Цирея на НаЦията (и прехода) !
  ша те стискаме докато гръмнеш (или някой те гръмне, дай БоЖе !)

  Albert Einstein : "Zwei Dinge sind unendlich, das Universum und die menschliche Dummheit, aber bei dem Universum bin ich mir noch nicht ganz sicher."
 81. 81 Профил на kman
  kman
  Рейтинг: 437 Неутрално

  Разбира се че това не е писано от него. Той не може да върже 2 приказки на кръст. Стилът ми бие я нещо на Валерия Велева, я Патрашкова, я Кеворкян или други придворни драскачи.

 82. 82 Профил на ь
  ь
  Рейтинг: 1341 Неутрално

  Я да ми обясни Грухчо, как е преуспял за 33? Хайде пак да си припомним как ставаше преди - имаш ли вуйчо владика - ставаш поп! Сега нещата са коренно различни - нямаш ли вуйчо владика - не можеш стана поп. За да стане мама свинка шеф на ТОТО-то, бая як депесарски гръб е имала.

  Простотията ходи по хората! Затова обичам животните! Цъкам само "+" ... но не на всички :)
 83. 83 Профил на Картина
  Картина
  Рейтинг: 381 Неутрално

  До коментар [#11] от "Кирето":Да много си прав. Направо ще кажа, че Рогатият го е писал.

  Пази се да не бъдеш измамен от суетна слава - тя е пропаст за ограничените умове.
 84. 84
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 85. 85
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 86. 86
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 87. 87 Профил на шуменско пиво
  шуменско пиво
  Рейтинг: 434 Неутрално

  [quote#65:"Велислав"]Май не това, че не е поел ДАНС, а това, че хората се осъзнават и спират да си купуват булшита на "Прас-прес" е това, което повече го дразни... [/quote]
  Това го пиша вече много пъти и е време да се лансира по всички начини:
  ХОРА, СПРЕТЕ ДА КУПУВАТЕ ПАРЦАЛИТЕ НА "ПРАС-ПРЕС"! Те ви затъпяват по най-изгодния за тях начин!
  НЕ ГЛЕДАЙТЕ "ИБРИК-TV"! Лъжата дори в целофан си остава лъжа! Както и едни други кафяви неща дето мястото им е в двете нули!
  Само това може да им развали наглото самочувствие!

  шуменско пиво
 88. 88 Профил на eagfadfa
  eagfadfa
  Рейтинг: 221 Неутрално

  Орешарски ВЪН!!! Защо предлагаш такива доказани престъпници? Осгавка!!!

  Публикувано през m.dnevnik.bg

 89. 89 Профил на Делян Ковачев
  Делян Ковачев
  Рейтинг: 613 Неутрално

  Тези които не обичат еничари не ти разрешиха да станеш председател на ДАНС

 90. 90
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 91. 91 Профил на studentka
  studentka
  Рейтинг: 968 Неутрално

  До коментар [#25] от "Dehumanizer":

  трудно може да съм по-съгласна

 92. 92 Профил на Картина
  Картина
  Рейтинг: 381 Неутрално

  До коментар [#62] от "Johnnie":

  А не, те в съда направиха добре, че го върнаха. Сега да е им е всеки ден пред очите и пред очите на хората. Това им е гербовият печат на трите партии.

  Пази се да не бъдеш измамен от суетна слава - тя е пропаст за ограничените умове.
 93. 93 Профил на argosan
  argosan
  Рейтинг: 488 Весело

  За няколко месеца къртовски труд, това есе на тема "моля, другарко" може дори тройка да хване на матурата за четвъртокласници!

  Колкото до "казуса", случи се това, което се очакваше...нищо!

  "Въпросът, на който и аз имам право, е кой (кои) и защо не позволиха да стана Председател на ДАНС"

  Ако може едно скромно предположение за отговор - СТРАХЪТ, който облада вам и вашите другари!

  "Bolshevism is not a policy, it is a disease."
 94. 94 Профил на шуменско пиво
  шуменско пиво
  Рейтинг: 434 Неутрално

  [quote#81:"kman"]Разбира се че това не е писано от него. Той не може да върже 2 приказки на кръст. Стилът ми бие я нещо на Валерия Велева, я Патрашкова, я Кеворкян или други придворни драскачи. [/quote]
  За Патрашкова - да! За Валерия се съмнявам.
  Ама Кеворкян май си го объркал с Волгин?

  шуменско пиво
 95. 95 Профил на walking.dead
  walking.dead
  Рейтинг: 438 Неутрално

  Народа за нищо го имат тези

 96. 96 Профил на studentka
  studentka
  Рейтинг: 968 Весело

  айде на оставката и довиииииждане!

 97. 97
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 98. 98 Профил на Дневник, я ме цункайте по дупето !
  Дневник, я ме цункайте по дупето !
  Рейтинг: 488 Разстроено

  [quote#85:"Дива селянка"]ако знаеш къф цепеняк е жена му. [/quote]

  какво ли не правят (някой, не всички !) жени за ... пари, или ?

  Albert Einstein : "Zwei Dinge sind unendlich, das Universum und die menschliche Dummheit, aber bei dem Universum bin ich mir noch nicht ganz sicher."
 99. 99 Профил на Urkobozambo
  Urkobozambo
  Рейтинг: 480 Неутрално

  Делян Пеевски: Въпросът е кой не позволи да стана председател на ДАНС..

  - На..баба ти.. фърчилото...
  - Ами,...виж се на какво приличаш..
  - ..къде си тръгнал ?..

  urkobozambo
 100. 100
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK