Президентът скоро ще свика Консултативния съвет (видео)

Президентът скоро ще свика Консултативния съвет (видео)

© Надежда Чипева, КапиталЩе обявя много скоро свикването на Консултативния съвет за национална сигурност (КСНС). Това заяви в Стара Загора президентът Росен Плевнелиев, цитиран от агенция "Фокус". "Имам самочувствието, че досега винаги съм свиквал КСНС, когато трябва", допълни той.


Имам също така доказателствата пред целия народ, че КСНС за първи път, откакто аз станах държавен глава, прие правила, докато преди това 18 години, в нарушение на закона, нямаше такива правила, допълни държавният глава.


Президентът отново припомни последното заседание на консултативния съвет, на което лидерът на "Атака" Волен Сидеров направи скандал, което Плевнелиев определи като опит за дестабилизиране на институцията КСНС.
Държавният глава посочи, че ще обмисли внимателно и темите, които да се обсъждат по време на заседанието, като подчерта, че единствената не е тази за бежанците.


"Консултативният съвет е най-важният инструмент в държавата за постигане на консенсус. За какъв консенсус ние искаме да говорим? За това, че за бежанците трябва да има ток, трябва да има вода, трябва да има хуманно отношение? Има ли някой, който е против този консенсус? От тази гледна точка аз призовах и вчера правителството да се държи на висотата на собствените си отговорности; имат Съвет по сигурността към Министерския съвет; той отговаря за парите, той отговаря за ревизия на плановете, той отговаря за краткосрочни и средносрочни мерки. Това са инструментите. КСНС е дългосрочен инструмент за търсене на консенсус", посочи Плевнелиев.


Нима вече не сме постигнали консенсус, когато сме подписали всички международни документи във връзка с уреждане на статута и предоставяне на закрила, попита риторично президентът.


От думите му стана известно, че сред темите, които ще предложи за обсъждане, е и тази за бюджета и по-конкретно този на службите.


България трябва да има ясни приоритети за развитие, каза по време на лекцията си в Стара Загора Плевнелиев. "Има пари, но няма приоритети", посочи той пред студенти и преподаватели от Тракийския университет, цитиран от БТА.


Според президента производството на билки, гъби и мед е перспективно за нашата страна. Годишната печалба от износа им е близо 30 млн. евро, допълни той.


Президентът препоръча бързо изработване на цифров атлас за подобряване на почвите у нас и създаване на сертифицирана лаборатория, която да изследва хранителните продукти и да ги направи конкурентни на европейския пазар.


Росен Плевнелиев препоръча на специалистите от Тракийския университет да участват при разработването и обсъждането на проекта за национална стратегия за развитие на земеделието до 2020 г.

Коментари (61)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Салмонела
  Салмонела
  Рейтинг: 1312 Неутрално

  И десет тежко въоръжени командоси да стоят на входа!
  Както и един прокурор със заповед за арест на лицето Волен Сидеров...
  Може вместо командоси да има санитари с усмирителна риза, както и дежурен психиатър!

  УСПЕШНА НОВА ГОДИНА!!!
 2. 2 Профил на simeonov_
  simeonov_
  Рейтинг: 497 Неутрално

  Президента е смешно да се притиснява от Сидеров,който навсякъде прави циркове,още повече когато има камери.А има много неща по които да се постига консенсус,дали да се строи ограда по границата с Турция,до кога можем да продължаваме да приемаме бежанци,какво да правим с тези които не са сирийци и т.н.

 3. 3 Профил на Борко
  Борко
  Рейтинг: 388 Неутрално

  Кога? Кога според росен плевнелиев е подходящия момент за свикване на КСНС, като ни превземат бежанците ли?! Поне спомена за Сидеров, навярно това му е проблема да не би атакистът да го атакува с въпроси за офшорките и имотите му

 4. 4 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1444 Неутрално

  До коментар [#3] от "Борко":

  Бежанците са проблев на правителството. Това, че се стига но КСНС означава, че Йовчев се е оакал и някой трябва да го избърше.

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 5. 5 Профил на moloko_
  moloko_
  Рейтинг: 594 Неутрално

  До коментар [#4] от "Тони!":

  Недей така,най-голямото оакване е на ГЕРБ и на хората които президента назначи за служебно правителство защото те нищо не правиха въпреки,че беше ясно,че ни очаква бежанска вълна от Сирия.

 6. 6 Профил на gbj06554106
  gbj06554106
  Рейтинг: 551 Неутрално

  За бежанците няма да има КСНС. Щото там има консенсус. По отношение на плюенето на едните - изпълнено, и по отношение на краденето на пари от другите - да се забрави.

  Някой да припомни на г-н Президента, че Тракийския университет в Ст. Загора има много малко общо със земеделието.

 7. 7 Профил на xm...
  xm...
  Рейтинг: 3453 Неутрално

  До коментар [#2] от "simeonov_":
  Това са все оперативни въпроси.
  Единствено този за оградата е по-широк, доколкото трябва да се съгласува с ЕС, че да не стане някой скандал. Но той явно вече е решен, при това без участието на Плевнелиев.

  Остава единствено въпросът за бюджета на службите.
  Който баш тази седмица повдигна Боце, а "най-случайно" сега и наш Президентчо се "сеща".

 8. 8 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1444 Неутрално

  До коментар [#5] от "moloko_":

  Ко? Не... Няма как Герб да са виновни за това. Бежанската вълна от Сирия започна твърде скоро, отговорността за справянето си е изцяло в сегашните управляващи - най-вече външен и вътрешен министър. Точно тук трябва да са следващите вотове на недоверие.

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 9. 9 Профил на Коте
  Коте
  Рейтинг: 931 Любопитно

  До коментар [#5] от "moloko_":


  [quote#5:"moloko_"]Недей така,най-голямото оакване е на ГЕРБ и на хората които президента назначи за служебно правителство[/quote]
  Само те ли? Костов,световната конспирация срещу комундерите къде ги забрави?

 10. 10 Профил на Асенов, който иска референдум!
  Асенов, който иска референдум!
  Рейтинг: 714 Любопитно

  Асенов, закъсняваме Асенов... но на теб всичко ти е една игра на президент. Какво стана с панелките дето щеше да санираш. Това ли е другия въпрос който ще разглеждате на този съвет.

 11. 11 Профил на focusnik
  focusnik
  Рейтинг: 661 Любопитно

  В България няма "бежанци" от Сирия, съгласно легалната дефиниция (чл. 1) от Конвенцията за статута на бежанците и чл. 27, ал. 2 от Конституцията на България, както нямаше и оръжия за масово поразяване в Ирак.
  Многократното повтаряне на една лъжа не я прави истина, но започва да се възприема като истина.
  Питам се, кои има интерес да ни манипулира?

 12. 12 Профил на Мултикултиджендър-Ариец
  Мултикултиджендър-Ариец
  Рейтинг: 1768 Весело

  До коментар [#0] от "Дневник":

  "Според президента производството на билки, гъби и мед са перспективни за нашата страна."

  Определено имаме доста гъбари. Особенно по време на избори

  In a time of universal deceit telling the truth is a revolutionary act
 13. 13 Профил на xm...
  xm...
  Рейтинг: 3453 Неутрално

  [quote#8:"Тони!"]Няма как Герб да са виновни за това. Бежанската вълна от Сирия започна твърде скоро, отговорността за справянето си е изцяло в сегашните управляващи [/quote]
  Тони, поне малко обективност, плз!

  Центровете за приютяване на бежанци ги строиха и се тупаха в гърдите зарад Шенген точно Боце и Цуце! А точно там е издънката!

  И да си управляващ не значи само да гасиш пожари на момента, а да прогнозираш и предприемаш о'време необходимите мерки.
  Гербавите практически управляваха до средата на тази година.
  И се издъниха, че разчитаха на друг развой на събитията в Сирия. Не са само те, турците също, например. Но това, че има и други не означава, че не са се издънили.
  А сегашните управляващи може и трябва да се гонят по техните си вини - че оперативно закъсняват в реакциите, че допускат, а май и умишлено насърчават, ксенофобия, че не са достатъчно активни в работата си със съседите, та да се профилактира потока. Или май са приели негласно от обществото ангажименти да поемат и нелегалните, които им прехвърля Турция? Аз по това си имам едно на ум и си мисля, че има нещо скрито и умишлено допускано ...

 14. 14 Профил на gbj06554106
  gbj06554106
  Рейтинг: 551 Любопитно

  До коментар [#7] от "xm...":
  Ще ме извините, ама това за оперативните въпроси леко ме смути.
  Щото преди няколко дена г-н Президента се изказа доста пространно по тез "оперативни ", но не консенсни въпроси, пък днес се оказаха вече и с постигнат консенсус......

 15. 15 Профил на xm...
  xm...
  Рейтинг: 3453 Неутрално

  До коментар [#14] от "ПРОРОК ИЛИЯ":
  Политика, Пророче, реалполитика по български

  Защо пропускате, че наш Президентчо беше на погребението на Мартенс, а после се върна в един Фалкон с Вождо?
  Те' ви и прозренията в стил "ново двайсе" ...

  Но мен сериозно ме притеснява въпроса с нелегалните. Гледам, че се подминава навсякъде с оглушително мълчание. Доста съм склонен да приема, че има негласни договорки с Турция, а и с ЕС, че последната "рекомендация" по бежанците от ЕК включваше и упоменаване на палестинците, (от к'ъф зор ги вмъкнаха?), а днес Кристалина, без дая питат, се разпростира върху разни евентуалности в Либия и резултиращи потоци бежанци.
  нейсе, и те са хора, но повдигат един друг въпрос - че минават през каналджиите, които пък са си част от организираната престъпност. И така хем им се налива ресурс, финансов, хем им се дава поле да си израстват организационно, да затвърждават контакти вътре в страната, а и навън, с юнаци, които по принцип е добре да държим колкото се може по-настрани и изолирани.

 16. 16 Профил на galio
  galio
  Рейтинг: 677 Неутрално

  До коментар [#8] от "Тони!":

  А ислямския център мислеха да строят ей така, не за да ги посрещат тези, ами просто ей така?

  https://www.youtube.com/watch?v=-vMgXV26PQM
 17. 17 Профил на xm...
  xm...
  Рейтинг: 3453 Неутрално

  До коментар [#14] от "ПРОРОК ИЛИЯ":
  Опс ... не Либия, а Ливан ...
  Сорри ...

 18. 18 Профил на dobrich
  dobrich
  Рейтинг: 1257 Весело

  "Според президента производството на билки, гъби и мед са перспективни за нашата страна." - Къде останаха идеите на президента за високо технологични клъстери, за кохезията?!........

 19. 19 Профил на delphi
  delphi
  Рейтинг: 430 Неутрално

  Най-накрая някой да каже на висок глас: В БЪЛГАРИЯ БЕШЕ ИЗВЪРШЕН ПРЕВРАТ И НАВЛИЗАМЕ В ДИКТАТУРА! Диктатура означава диктат над народа и невслушване в неговите искания (протести). ТОВА по времето на ГЕРБ го нямаше! Напротив - всеки протест беше чут и приет в законодателството! А сега - 130 дни протести, на ония - "не им пука"

 20. 20
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 21. 21 Профил на delphi
  delphi
  Рейтинг: 430 Неутрално

  Пеевски е съобщение, че има недосегаем елит..."

 22. 22
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 23. 23 Профил на Graf
  Graf
  Рейтинг: 1451 Неутрално

  До коментар [#20] от "delphi":

  [quote#20:"delphi"]По времето на ГЕРБ имаше диктатура (пищят червените боклуци)! Да, имаше - ДИКТАТУРА НАД ОЛИГАРХИЯТА и в полза на народа[/quote]

  Ъхъ...
  В Пловдив кметът взел да брои, колко от авангарда на диктатурата на милиционерите назначил.
  Вика, в Общината 500 от илядо члена: „Досега сме прибрали толкова народ в Общината, колкото не можеш да си представиш.”
  Верно не можех да си представя такива мащаби.
  Някаква дама му помага и вика, че в местното ВиК приютили още 120 авангард.
  И на летището пратили...
  В болницата - тоже. Щото била общинска.
  Бе красота. Народът добрува трудоустроен, а олигархията съ гъне...

  Ecrasez l’infâme
 24. 24 Профил на selianin
  selianin
  Рейтинг: 652 Любопитно

  До коментар [#18] от "dobrich":

  "Според президента производството на билки"

  Билки = марихуана ?????

  ...каждое новое поколение лучше...V.V.PUTIN
 25. 25 Профил на delphi
  delphi
  Рейтинг: 430 Неутрално

  БСП И СЛУГИТЕ ИМ - Дали ги е срам, че живеят фалшив живот? Не ви ли е срам, че сте едни там, а сред нас други?? Не ви ли е срам, че вътрешно може и да искате да признаете, да кажете, но нямате смелост?Не ви ли е срам, че заравяте доблест и идентичност под фалшиви убеждения, че вършите добри дела?Не ви ли е срам, че сте фалшиви?

 26. 26 Профил на delphi
  delphi
  Рейтинг: 430 Неутрално

  ДОГАН ГО ГЛАСЯТ ЗА ПРЕЗИДЕНТ, А ПЕЕВСКИ ЗА ВЪТРЕШЕН МИНИСТЪР С ПОДКРЕПАТА НА СИДЕРОВ

 27. 27 Профил на selianin
  selianin
  Рейтинг: 652 Любопитно

  До коментар [#23] от "Graf":

  " Народът добрува трудоустроен "

  Добрува = факел жив ?

  ...каждое новое поколение лучше...V.V.PUTIN
 28. 28 Профил на delphi
  delphi
  Рейтинг: 430 Неутрално

  Кабинетът Орешарски е тумор, той ще убие България

 29. 29 Профил на delphi
  delphi
  Рейтинг: 430 Неутрално

  БЕЗСПОРНО Най-добрия президен на България до сега!

 30. 30 Профил на delphi
  delphi
  Рейтинг: 430 Неутрално

  Много стойностен човек!

 31. 31
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 32. 32 Профил на delphi
  delphi
  Рейтинг: 430 Неутрално

  За 130-ти ден протестиращите поискаха оставката на премиера Пламен Орешарски и ръководения от него кабинет. Малко след началота на протеста хората се събраха пред президенството и аплодираха държавния глава за това, че е показал документите за имота си в Гърция.Според протестиращите Росен Плевнелиев е започнал операция "Чисти ръце" с личния си пример и сега трябва да се настоява всички политици да кажат колко данъци са платили и какви имоти притежават. Хората благодариха и за започнатия от Плевнелиев диалог с гражданите под формата на срещи-дискусии "Гражданите говорят".

 33. 33 Профил на utopist
  utopist
  Рейтинг: 489 Неутрално

  "Според президента производството на билки, гъби и мед са перспективни за нашата страна."
  Ех, Гъбарко, Боце ни пращаше да "садим картофи" и да ставаме "овчари", а ти за гъби и пчелари!!!
  Кво стана с 21 век, бе гусин Президент!

 34. 34
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 35. 35 Профил на x_wing_fighter
  x_wing_fighter
  Рейтинг: 442 Неутрално

  До коментар [#32] от "delphi":

  Лумпитата аплодирали пастирката. Тя се развълнувала и просълзила. Трябва по-често да размахвам документи - мислела си тя.

 36. 36 Профил на tripleaaa
  tripleaaa
  Рейтинг: 525 Неутрално

  Амбицията за полза и ефект от държавните институции, а не разполагането с власт и раздухването на средства е това което отличава президента според симпатизантите му.

  Евентуална негова партия би взела над 64% от гласовете, а четирите партии от самозваното "42-ро НС" заедно

  едва събират малко над 19% (БСП - 7.9% ГЕРБ 6.7 % ДПС 4.2 % Атака 0.4 %).

  Агресивност, Арогантност, Аргументираност
 37. 37
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 38. 38 Профил на x_wing_fighter
  x_wing_fighter
  Рейтинг: 442 Неутрално

  До коментар [#36] от "tripleaaa":

  Това изследване на Мира Радева ли е? Тя на кафе много познава...

 39. 39 Профил на utopist
  utopist
  Рейтинг: 489 Неутрално

  За съжаление ясно се видя, че президента е тотално некомпетентен, както по юридическите въпроси и процедурите, така и по отношение на въпросите на националната сигурност. Може и да е бил успешен бизнесмен (с няколко необявени офшорни сметки), но спрямо задълженията и отговорностите си на Президент е пълна стопроцентова Калинка, при това с некадърен екип!

 40. 40 Профил на gbj06554106
  gbj06554106
  Рейтинг: 551 Неутрално

  До коментар [#15] от "xm...":
  Определено смятам, че точно въпроса за "бежанците" трябва да е един от централните въпроси на КСНС.
  И че преминаването на големи организирани групи от границата Сирия/Турция до нашата граница едва ли е работа само на каналджии, още повече, че едва ли България е най-обетованата земя за тях, и то при условие, че не сме в Шенгенското пространство.. И че гърците са по-напред от нас в прозорливоста и в разузнаването

 41. 41 Профил на delphi
  delphi
  Рейтинг: 430 Неутрално

  ЗА ВСИЧКО СА ВИНОВНИ ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ - БСП, ДПС И АТАКА! ОТ ТЯХ ТРЪГНА И ПРОДЪЛЖАВАТ ПОЛИТИЧЕСКАТА ЧИСТКА, ПОЛИТИЧЕСКОТО ОТМЪЩЕНИЕ, ТЕ ПОРОДИХА НАРОДНОТО НЕДОВОЛСТВО - ПРОТЕСТИТЕ, ТЕ СЕ ЗАНИМАВАТ С ДОЛНИ И МАНИПУЛАТИВНИ ПОЛИТИЧСКИ ИНТРИГИ, ТЕ СЕ ОПИТВАТ ЧРЕЗ ПОЛИЦЕЙЩИНА ДА ВЪЗВЪРНТ ЧЕРВЕНАТА ДИКТАТУРА, ТЕ СЕ ОПИТВАТ ДА ОТНЕМАТ СВОБОДАТА НА МЕДИЙТЕ, ТЕ СЕ ОПИТВАТ ИКОНОМИЧСКИ ДА БАНКРУТИРАТ ДЪРЖАВАТА.......ЧРЕЗ ВСИЧКО ТОВА ТЕ СЕ СТРЕМЯТ БЪЛГАРИЯ ДА ИЗЛЕЗЕ ОТ ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ И ДА БЪДЕ ИКОНОМИЧЕСКИ ЗАВИСИМА ОТ РУСИЯ!!! ДА ГИ СПРЕМ ВСИЧКИ ЗАЕДНО!!!

 42. 42 Профил на tribiri
  tribiri
  Рейтинг: 931 Неутрално

  "...като подчерта, че единствената не е тази за бежанците."

  Т.е. единствената е друга?!

  А може би сте искали да кажете, че тази за бежанците не е единствена.

  Какво ли сънува един идиот, че вечно е прав - пак, пак и пак! Започне ли да се държи като скот.. Какъв идиот!? Това е просто глупак!
 43. 43 Профил на xm...
  xm...
  Рейтинг: 3453 Неутрално

  [quote#40:"ПРОРОК ИЛИЯ"]точно въпроса за "бежанците" трябва да е един от централните въпроси на КСНС. [/quote]
  А, аз отдавна си твърдя същото, което казва и Плевнелиев.
  Че КСНС е за изработване на национален консенсус по ключови въпроси.
  По какаво в случая с бежанците участващите биха имали разногласия, та да се налага да ги съгласуват и/или изглаждат? Освен да си направят пи-арска сбирка бърчейки челца, пулещи очички и дуднещи кахърно и дълбокомислено, без да кажат нищо ново и съществено?
  Или да им прочете доклад Писанчев на групова сбирка, като че ли те не получават редовните му сводки?
  А ако говим за "бежанците" (в кавички) - там пък още по-безсмислено. Че е ясно, че е наложено от "партньорите", а тогава никой от "лидерите ни", с извинение за думата, няма да посмее и да шукне! Медийното представяне на темата мисля, че е показателно за подадената команда да се крие. Дори Болен се прави на разсеян де факто, защото тази неговата пушилка по въпроса е чисто отвличане на вниманието ...
  А на практика в момента покрай "бежанците" любимите ни управници, включая и господинът Президент, ни отглеждат и гроувват ъп мафията ...

 44. 44 Профил на tribiri
  tribiri
  Рейтинг: 931 Неутрално

  [quote#39:"utopist"](с няколко необявени офшорни сметки) [/quote]

  Колко точно са всички сметки. Защото аз виждам едни обявени.

  Какво ли сънува един идиот, че вечно е прав - пак, пак и пак! Започне ли да се държи като скот.. Какъв идиот!? Това е просто глупак!
 45. 45 Профил на Ritter 1
  Ritter 1
  Рейтинг: 442 Неутрално

  Поздравления за въвеждането на правилник на КСНС!
  Мисля, че навсякъде и във всичко са необходими ясни, прозрачни и логични правила. За да се работи ефективно и отговорно, и за да не могат екземпляри като Болен Лидеров да правят циркове, за които да ни се смеят по целия свят.

 46. 46 Профил на gbj06554106
  gbj06554106
  Рейтинг: 551 Любопитно

  До коментар [#23] от "Graf":
  Не сте "баннат" още?
  Чудна работа!

 47. 47 Профил на tripleaaa
  tripleaaa
  Рейтинг: 525 Весело

  До коментар [#38] от "x_wing_fighter":

  Не сам си го направих в десетте най-големи града в страната. Интервюирах 14 672 души.

  Процентите са малко повече за Плевнелиев и по-малко за ДПС, но корекцията е щото не съм ходил по селата.

  Агресивност, Арогантност, Аргументираност
 48. 48 Профил на x_wing_fighter
  x_wing_fighter
  Рейтинг: 442 Неутрално

  До коментар [#41] от "delphi":

  Не бъркай народното недоволство с платеното вувузелстване! Недоволството беше февруари,летяха камъни и Рапончо избяга с мръсна газ, сегашните са пълни смешници!

 49. 49 Профил на Нели Ангелова
  Нели Ангелова
  Рейтинг: 986 Неутрално

  До коментар [#41] от "delphi":
  Герберче, боли ли те? Иска ти се пак да папкаш? НЯМА ПЪК!

  нели ангелова
 50. 50 Профил на x_wing_fighter
  x_wing_fighter
  Рейтинг: 442 Неутрално

  До коментар [#47] от "tripleaaa":

  Тия от големите градове са силни шегаджии, като надушат някой с по-слаб разсъдък и почват да го бъзикат!

 51. 51 Профил на forifori13
  forifori13
  Рейтинг: 388 Неутрално

  Нишо не сме забравили. И няма да престанем да иска ме тези хора да отидат в затвора!!!! Това не бива да се забравя за да не се повтаря никога повече

 52. 52
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 53. 53
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 54. 54
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 55. 55
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 56. 56 Профил на delphi
  delphi
  Рейтинг: 430 Неутрално

  Нишо не сме забравили. И няма да престанем да иска ме тези хора от БКП-БСП да отидат в затвора!!!! Това не бива да се забравя за да не се повтаря никога повече !!!Кабинетът Орешарски е тумор, той ще убие България !!!

 57. 57
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 58. 58 Профил на x_wing_fighter
  x_wing_fighter
  Рейтинг: 442 Неутрално

  До коментар [#57] от "delphi":

  Марионетка е точно въпросния Плевник, не сме забравили как Боко му биеше чембери, а той махаше радостно с уши!

 59. 59 Профил на delphi
  delphi
  Рейтинг: 430 Неутрално

  До коментар [#58] от "x_wing_fighter":

  Боклукчарски постоянно това прави даже и като спи - маха радостно с уши!

 60. 60 Профил на delphi
  delphi
  Рейтинг: 430 Неутрално

  Това е червен фашизъм - диктатура на червената мафия! Президента си върши добре работата и е първия президент който не се поддава на мръсните мнипулации на тройната коалиция! Няма да го свалите каквто и лъжи да публикувте за него! Избран е с мнознство и то е зад него! Защо не говорите за предишните президенти? Гоце например! Първия президент който не е агент на ДС!

 61. 61 Профил на АБПФК
  АБПФК
  Рейтинг: 1661 Разстроено

  "Според президента производството на билки, гъби и мед са перспективни за нашата страна."

  Видяхме докъде водят билките- до убийства на банкстери!

  ☭ "Если у вас начинается дрожь негодования при каждой несправедливости, то вы мой товарищ" ☭ — Эрнесто Че Гевара ✭ http://youtu.be/EC58ZjzejL0
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK