Юристът Мирослав Николов оглави фонд "Земеделие"

Юристът Мирослав Николов оглави фонд "Земеделие"

© Анелия НиколоваНа извънредно заседание управителният съвет на държавен фонд "Земеделие" назначи Мирослав Николов за изпълнителен директор, а за негови заместници - Младен Тимчев, Николай Дачев, Атидже Алиева - Вели и Виолета Александрова, съобщи пресцентърът на Министерство на земеделието и храните.


Мирослав Николов е роден на 23 май 1974 г. Според официално разпространената информация той е завършил право във Великотърновския университет "Св. св. Кирил и Методий", а първата му работа е като юристконсулт във фонда.  Той е бил част от юридическия екип, работил по програма САПАРД и Програмата за развитие на селските райони за периода 2007-2013 г. През 2009 г. е назначен за главен юрисконсулт.


През 2010 г. е назначен за началник сектор "Обществени поръчки" в правния отдел на фонда, а от лятото на 2011 г. става главен секретар на Изпълнителната агенция по рибарство и аквакултури.
Младен Тимчев е роден на 3 ноември 1974 г. Дипломира се в УНСС със специалност "Икономическа социология", а в последствие придобива и магистърска степен по финанси в ЮЗУ Благоевград, сочи официалната справка за него. През 1996 г. започва работа в българското представителство на Холандския концерт "Акзо Нобел". От 2004 г. до момента е заместник-кмет на община Сандански, с ресор "Финансово-счетоводна дейност и икономическо развитие", ръководител на проекти, финансирани по ФАР и по ОП "Регионално развитие".


Николай Дачев е роден на 17 септември 1969 г. Има две магистърски степени по специалностите "Счетоводство и контрол" в Стопанската академия "Димитър Ценов" в Свищов и "Мениджмънт" във ВТУ "Св. св. Кирил и Методи". Между 1996 г. и 2006 г. е работил  в ДСК и ДЗИ, а през следващите три години - в печатницата на БНБ.


Атидже Алиева - Вели е родена в Девин на 18 септември 1981 г.  За нея се съобщава, че е завършила СУ "Климент Охридски" през 2004 г., но не се посочва специалността. Работила е в  "Данон Сердика", където израства до зам.-ръководител на лабораториите. От началото на 2007 г. работи във фонд "Земеделие" като експерт в сектор мляко, който оглавява през 2011 г. От юни 2011 г. е началник сектор "Методология и контрол", а от август 2012 г. оглавява отдела и отговаря за напредъка по прилагане на мерките от Програмата за развитие на селските райони.


Виолета Александрова е родена на 28 август 1977 г. в Русе. Завършила е УНСС със специалност "Статистика и иконометрия". През 2000 г. започва кариерата си в Националния статистически институт като експерт, отговарящ за координацията на проекти по Националната програма ФАР и хармонизиране на българското законодателство в областта на статистиката. През 2006 г. постъпва на работа в Министерство на регионалното развитие като началник на отдел Югозападен район за планиране в Главна дирекция "Програмиране на регионалното развитие". В края на 2008 г. започва работа като началник отдел "Сертифициращ орган по Оперативна програма за развитие на сектор "Рибарство" в Държавен фонд "Земеделие". От лятото на 2011 г. е зам.-изпълнителен директор на Изпълнителна агенция по рибарство и аквакултури, се посочва в официалната справка за нея.


Управителният съвет прие подадените по-рано днес оставки на досегашното ръководство на ДФЗ.


Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (19)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на izabell
  izabell
  Рейтинг: 1373 Неутрално
 2. 2 Профил на патиуанчо
  патиуанчо
  Рейтинг: 506 Неутрално

  ДПС обаче яко се набута във властта. Преди беше трипетосем, сега отива май над фифтифифти.

  А както знаем за ситуацията фифтифифти, съмтайм уин, съмтайм яко люн.

  ден година храни.
 3. 3 Профил на джендър NATO generals
  джендър NATO generals
  Рейтинг: 1006 Неутрално

  Ето тук един член на фонда, със снимка даже->
  Новата власт избира кадри по каталог от страниците на Плейбой!
  Еротичен модел цъфна и в Държавен фонд "Земеделие"
  По-сериозният въпрос е защо се назначават такива кадри, само за украса ли
  http://pik.bg/%D0%B5%D1%80%D0%BE%D1%82%D0%B8%D1%87%D0%B5%D0%BD-%D0%BC%D0%BE%D0%B4%D0%B5%D0%BB-%D1%86%D1%8A%D1%84%D0%BD%D0%B0-%D0%B8-%D0%B2-%D0%B4%D1%8A%D1%80%D0%B6%D0%B0%D0%B2%D0%B5%D0%BD-%D1%84%D0%BE%D0%BD%D0%B4-%D0%B7%D0%B5%D0%BC%D0%B5%D0%B4%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D0%B5-news110089.html

  Само от 2009 - 2012-та са "инвестирани" 8 милиарда евро във ВЕИ тролово производство на ток
 4. 4 Профил на Една Другарка
  Една Другарка
  Рейтинг: 593 Весело

  След "юрисТконсулт" спрях да се оглеждам за грешки. И какво въобще ни занимавате с измислените биографии на тейзи типажи?! Санким да не знаем какво е и как се израства в държавната администрация.

  А професионалните слаломи на другарката Александрова са най-зашеметяващи. Учиш в УНСС Статистика и иконометрия, после си експерт в НСИ (и то даже не по специалността), след това - Бам! Директно - Началник отдел в МРРБ (щото от обучението в УНСС и от стажа като "експеРче" в НСИ е добила супер знания по планиране и развитие на териториалните системи (горко му на Югозападния район с такъв "плановик". Има-няма две години - "ново двайсе" - вече сертифицираме проекти по оперативна програма "Рибарство". Ее... след такова динамично и разностранно развитие - няма как - трябва поне зам.-изпълнителен директор да е на някоя от многобройните (и нищоправещи) държавни агенции - няма как - грехота ще е иначе да я оставят неоценена. Та сега - честито - заместник-директор на фонд "Земеделие".

  Във форумите на Икономедиа е пълно с хленчещи конформисти. В много голям процент от случаите изразите, ЗАПОЧВАЩИ с: "Аз мисля..."; "Аз считам..."; "По мое мнение..."; "Според мен.." - ЗАВЪРШВАТ с някакви чутовни глупости, резултат от "мисловния" процес.
 5. 5 Профил на 100 Рублей за Доллар
  100 Рублей за Доллар
  Рейтинг: 1105 Весело

  Цялото правителство да ходи при Бисеров!

  Жуеш нагло ть1 хамон... Ах, как видно что шпион...!
 6. 6 Профил на Нефертити
  Нефертити
  Рейтинг: 1710 Неутрално

  Като гледам все ПУЦ-ове са завършили, не знам защо ги наричат юристи.

  Предразсъдъците са за ограничените.
 7. 7 Профил на sapka6
  sapka6
  Рейтинг: 616 Весело

  Ей с'я веке ,ша цъфне и ша върже родному земеделиу !

 8. 8 Профил на Гневник
  Гневник
  Рейтинг: 727 Весело

  Юрист пък завършил право във Великотърновския университет "Св. св. Кирил и Методий"?! Юрист пък завършил право във Висш педагогически институт "Братя Кирил и Методий".

 9. 9 Профил на Гневник
  Гневник
  Рейтинг: 727 Неутрално

  Калинка, калинка, калинка… мая. Впрочем, дори съгласно уикипедия таксономията на семейство "калинки” – coccinellidae – включва много подсемейства, трибове, родове и подродове, а само 24-двайсет и четири точковата калинка има 4000 разновидности. Приятна работа по продължението на първия български сериал (Семейство Калинкови, 1966 г.). Дано и стандартите Ви да са екзактни - екзактни както обича да казва Лютви Местан, като надскочи себе си!

 10. 10 Профил на mrtosh
  mrtosh
  Рейтинг: 561 Неутрално

  Айде, юруш към баницата

 11. 11 Профил на Гневник
  Гневник
  Рейтинг: 727 Неутрално

  До коментар [#6] от "Нефертити":
  първата му работа е като юристконсулт във фонда
  [quote#6:"Нефертити"]ПУЦ-ове са завършили, не знам защо ги наричат юристи[/quote]

 12. 12 Профил на Чърчил
  Чърчил
  Рейтинг: 827 Неутрално

  Юрист завършил великотърновския университет........!? Пеевски е също с юридическо образование макар и ЮЗУ.......?! Е!!!!!!! Изводите са Ваши!!! А нивото на образование във ВУЗ-овете в милата ни Родина не се нуждае от коментар! И питам аз:?! За какво са си говорили тогава "СЕЛЕКЦИЯТА " от студенти при срещата с г-жа Клисарова ??? Изводите са отново Ваши.

  ЗАВИСТТА ТРЯБВА ДА Я ЗАСЛУЖИШ.СЪЖАЛЕНИЕ ПОЛУЧАВАШ БЕЗПЛАТНО
 13. 13 Профил на Гневник
  Гневник
  Рейтинг: 727 Неутрално

  Мирослав Николов е роден на 23 май 1974 г. Според официално разпространената информация той е завършил право...Я първо дипломите ви да бъдат качени, както на сайта на университетите които сте завършили, така и на интернет-страницата на Държавен фонд "Земеделие".

 14. 14 Профил на Гневник
  Гневник
  Рейтинг: 727 Весело

  [Според официално разпространената информация той е завършил право във Великотърновския университет "Св. св. Кирил и Методий", а първата му работа е като юристконсулт във фонда. Правилно е да се пише юрисконсулт, мн.ч. юрисконсулти.
  Юрисконсулт е най-трудната дума в българския език. Как се пише, е един от най-честите въпроси, които задават хората на телефона за езикови справки към БАН. Правилно е да е без "т". Повечето хора обаче я пишат "юрисТконсулт" по аналогия с юрист, обяснява д-р ст.н.с. Руска Станчева от Института по български език.
  А дипломи за средно образование имате ли?

 15. 15 Профил на Нефертити
  Нефертити
  Рейтинг: 1710 Неутрално

  До коментар [#11] от "Гневник":

  За повече информация виж коментар 12 от Чърчил.

  Предразсъдъците са за ограничените.
 16. 16 Профил на Bai nik
  Bai nik
  Рейтинг: 2280 Неутрално

  е де сега ,да не искате само професори да назначават за шефове ,сал и техните професорски дипломи са същите ,абе карай ,кръв да са лее ,демокрация да става

 17. 17 Профил на Гневник
  Гневник
  Рейтинг: 727 Неутрално

  До коментар [#12] от "Чърчил":
  А нивото на образование във ВУЗ-овете в света не се нуждае от коментар!
  Ти пък, самонабедилият се за "Чърчил", какво и къде помощно училище си завършил, та имаш сурата да плюеш?! Продажник!
  Или, по-точно българофоб, защото такъв е бил и Уинстън Чърчил.
  [quote#12:"Чърчил"]Юрист завършил великотърновския университет........!? Пеевски е също с юридическо образование макар и ЮЗУ.......?! Е!!!!!!! Изводите са Ваши!!! А нивото на образование във ВУЗ-овете в милата ни Родина не се нуждае от коментар! И питам аз:?[/quote]

 18. 18 Профил на inyan
  inyan
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Не знам за другите, но Николай Дачев изпълзя от позицията редови п.....с в Плевен, протежиран от Петко Кръстев (секретар на БНБ, а преди това директор на клона на ДСК в Плевен и клон Батенберг в София). А иначе Дачев е селска пръчка (да не се обиждат селяните, става въпрос за състоянието му на духа) и крайно некадърен. Всичките му назначения - Районен клон Плевен на ДСК, ЦУ на ДСК, ДЗИ и после като шеф на печатницата на БНБ(о каква изненада) са заради уникалните му "професионални" качества и способностите да служи .... на когото трябва.

 19. 19 Профил на greeneyes
  greeneyes
  Рейтинг: 3126 Неутрално

  [quote#17:"Гневник"]Или, по-точно българофоб, защото такъв е бил и Уинстън Чърчил. [/quote]
  Тук си се объркал нещо.Чети история от изворите, а не от парийно-пропагандните брошурки на БКП от миналия век.

  Пазете се от доносника vesolr
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK