Местан: Необходимо е да се знае откога са сметките на Бисеров

Извънредно заседание на народното събрание Лютви Местан ДПС

© Юлия Лазарова

Извънредно заседание на народното събрание Лютви Местан ДПСЛидерът на ДПС Лютви Местан призова главния прокурор, ДАНС и следствените органи да кажат от
кой точно период са тайните сметки на Христо Бисеров.


По думите му в интерес не само на ДПС, но и на обществото е да знае екзистенц минимум от информация по казуса "Бисеров". Той посочи, че на този етап няма да иска разговор с главния прокурор Сотир Цацаров, но очаква да бъде чут, че публичният интерес предполага да се знае.


Нека максимален обем информация, без това да засяга хода на разследването, да се предостави на обществеността, призова Местан. Тогава по думите му биха отпаднали излишни съмнения и медиите биха били предпазени от продуцирането на излишни, грешни хипотези и от там да не се засяга незаслужено публичният образ на ДПС. 
Още вчера в кулоарите на парламента управляващите заговориха, че става въпрос за сметки на Бисеров отпреди 2001 г., по които е имало парични преводи в различни периоди - 2000-2003г., 2006-2008т. и през пролетта на 2013 г. Според неофициална информация последният превод е бил от 400 000 долара от сметка на Бисеров в Швейцария към сметка на доведения му син Ивайло Главинков в Македония.


"Предвид на факта, че вече излизат все повече и повече данни по казуса "Бисеров", смятам, че сме в режима на "необходимо е да се знае" - когато публичният интерес надделява над класифицираността на една информация", коментира днес пред журналисти Местан. Според него е важно да се от кой период са и дали засягат "периода на битността на Бисеров като член на ДПС".


"Съгласявам се предварително, че ако тези сметки са от преди периода му на член на ДПС, ние имаме едно политическо измерение на казуса. Ако са след това - съвършено друго. За нас този казус сам по себе си не засяга политиката на ДПС, разбира се има своите политически рефлексии, но какви точно биха били те, са в пряка зависимост от отговора на въпроса откога са сметките", коментира лидерът на движението.


На въпрос на "Дневник" дали не е по-важен произходът на средствата в тези сметки, Местан каза: "Разбира се и това е много важен въпрос, но поставям този въпрос, той в значителна степен е риторически, като очаквам да се съгласите, че ако тези сметки са от периода преди г-н Бисеров да е станал член на ДПС, дори и най-злонамерените политически опоненти трудно бихте могли да държат отговорна една партия при положение, че засегнатото лице през този период не е бил член на тази партия".


Според нас онова, което задължително трябва да се знае, е откога са тези сметки. Не предпоставям, че тези сметки са отпреди членството на Бисеров в ДПС, но е важно да се знае, защото ако случайно се окаже, че са от по-предишен период, тогава никой няма да има основание да гради хипотези, в които да въвлича и ДПС като политически отговорен фактор, посочи лидерът на партията.


Местан предполага, че Бисеров е в страната, но не са се чували от неделя. Вчера той каза, че за последно се видели в понеделник, но днес стана ясно, че Местан има предвид неделя. "Доколкото го познавам, той е добър юрист и моят анализ ми подсказва, че той не би предприел подобен ход да не е в страната", каза той. Попитан вярно ли е, че по време на срещата между Бисеров и Доган лидерът на ДПС е бил отвън, Местан каза: "Не съм чувал по-несериозно твърдение". Той отрече да е имало среща в събота в сараите при Ахмед Доган с генерал или друг представител на ДАНС. Първата информация, с която разполагаме, е от вчера сутринта каза той.


"Единствената информация, на която се позоваваме, са официалните съобщения на главния прокурор. Никаква друга информация, никога преди това не само не ни е поднесена, а не сме и потърсили", добави той. По повод въпросите на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов кой е предоставил предварително информация на Ахмед Доган за казуса "Бисеров", Местан заяви, че не е имал нито официален, нито неофициален разговор с главния прокурор. Той определи твърденията на Борисов като "скандален, недостоен опит за дискредитиране на един държавен орган - в случая ДАНС". Ако някой се чувства дискомфортно, защото е осъзнал вчерашния си гаф, че е показал познания, каквито не трябва да има, да не се опитва да прехвърли отговорността за това върху други държавни институц ии и ръководството на ДПС, каза той. 

Ключови думи към статията:

Коментари (55)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на ПАВЛА
  ПАВЛА
  Рейтинг: 1463 Неутрално

  Жалък опит от страна на Местан да излезе чист от л@йната.

  При главоболие не се дава Но-Шпа, въпреки че при много хора главата е кух орган с гладка мускулатура.
 2. 2 Профил на Mechev
  Mechev
  Рейтинг: 8 Гневно
 3. 3 Профил на ivanalex2
  ivanalex2
  Рейтинг: 530 Неутрално

  Ако тия сметки са от времето на седесарския период на Бисеров, излиза, че Костов е направил от честния Бисеров мошеник, а Доган е направил от мошеника Бисеров честен човек.

 4. 4 Профил на Дневник, я ме цункайте по дупето !
  Дневник, я ме цункайте по дупето !
  Рейтинг: 529 Весело

  Що не питаш Доган, вместо да "предполагаш", бе Лютви ?

  Albert Einstein : "Zwei Dinge sind unendlich, das Universum und die menschliche Dummheit, aber bei dem Universum bin ich mir noch nicht ganz sicher."
 5. 5 Профил на патиуанчо
  патиуанчо
  Рейтинг: 538 Неутрално

  "да не се засяга незаслужено публичният образ на ДПС. "

  Публичният образ на ДПС го засегна Доган. Ако някой още не е разбрал колко са публични, трябва да направи три неща.

  Да види видеото за порциите, да почете за консултантския договор и да разгледа биографиите на депутатите.

  ден година храни.
 6. 6 Профил на Цайко
  Цайко
  Рейтинг: 1403 Неутрално

  Е как от кога, от времето на Tzv Tzv, който е упражнявал чадър, не - направо дъждобран над него. Да му се поиска имунитета за н-ти път. А бе тоз, с високия наратив, нещо взе да пелтечи.

 7. 7 Профил на georgi_val
  georgi_val
  Рейтинг: 469 Неутрално

  "Тогава по думите му биха отпаднали излишни съмнения и медиите биха били предпазени от продуцирането на излишни, грешни хипотези и от там да не се засяга незаслужено публичният образ на ДПС."

  Наглост, пълна наглост!
  Става въпрос за втория човек в ДПС, не за някой обикновен член!!!
  Откъде вторият човек в ДПС е откраднал тия пари? Това е въпроса на който Местан трябва да даде отговор, всичко останало е замазване на проблема.

 8. 8 Профил на redrock
  redrock
  Рейтинг: 587 Весело

  Ако тези сметки на БисерОФФ са от преди 2001 г. представям си какви са новите му сметки. Може да се направи обосновано предположение ,че обвиненията срещу БисерОФФ за финансови злоупотреби и пране на пари важат многократно и за "почетния председател" на ДпС.

 9. 9 Профил на galia66
  galia66
  Рейтинг: 471 Неутрално

  Защо ДАНС не го прекръстят на ВиК все нещо изтича от там .

 10. 10 Профил на Ще върнем България в Европа
  Ще върнем България в Европа
  Рейтинг: 2242 Неутрално

  Датата на откриването е за невежия електорат. Необходимо е да се знае по какъв начин преводите към Бисеров касаят сигурността на чужда държава.

 11. 11 Профил на ivan_lozev
  ivan_lozev
  Рейтинг: 413 Неутрално

  "периода на битността на Бисеров като член на ДПС"
  "Съгласявам се предварително, че ако тези сметки са от преди периода му на член на ДПС"
  "ако тези сметки са от периода преди г-н Бисеров да е станал член на ДПС"
  "че засегнатото лице през този период не е бил член на тази партия"
  "Не предпоставям, че тези сметки са отпреди членството на Бисеров в ДПС"
  ....................
  Г-н Местан много "екзактно" пропуска на ПЕТ пъти да спомене, че Бисеров освен ЧЛЕН е бил и зам. председател на партията и НС! Вече за 2 годишни дечица ни вземат!

 12. 12 Профил на ѩзыкъ блъгарьскъ
  ѩзыкъ блъгарьскъ
  Рейтинг: 996 Любопитно

  Необходимо е да се знае какво си говорихте с Христо Бисеров, преди той да се оттегли!

 13. 13 Профил на Питанка
  Питанка
  Рейтинг: 1463 Неутрално

  Инкяр му е майката, Местан паша...

  "Въпросителната" е просто уморена "Удивителна!"
 14. 14 Профил на kimche
  kimche
  Рейтинг: 447 Неутрално

  Г-н Местан време е да понесете отговорност за БисерОФФ, а не да се правите на гръмнат .Отговорността е оставка!
  Всичко друго е цинизъм до безобразие

  В България властва беззаконието!
 15. 15 Профил на apolitichna
  apolitichna
  Рейтинг: 466 Неутрално

  Знае се откога са сметките на Бисеров - откакто влезе в голямата политика. Крал е и при Костов, крал е и при Доган. Не е луд този, който яде баницата, а който му я дава.Ние гласуваме непрекъснато за едни и същи мафиоти вече 24 години и им дадохме възможност да богатеят на наш гръб. Тази престъпна шайка, наречена "политическа класа" докара народа ни до просешка тояга и държавата до разпад.

 16. 16 Профил на kimik
  kimik
  Рейтинг: 237 Неутрално

  Не им пука много отдавна. На плюнката розова вода му викат. Неполят с 'розова вода' не остана. Всички вън!

 17. 17 Профил на it
  it
  Рейтинг: 510 Неутрално

  А сметките на Доган от кога са? А на 33-годишния успял млад човек? Местан да не се измъква. Става въпрос за ЗАМЕСТНИК ПРЕДСЕДАТЕЛ на ДПС и ЗАМЕСТНИК ПРЕДСЕДАТЕЛ на българския парламент. Ако институциите си свършат добре работата, ще сме свидетели на най-голямото падащо домино от '89 насам!

 18. 19 Профил на objective
  objective
  Рейтинг: 691 Гневно

  КАКВА МОРАЛНА ЛЕГИТИМНОСТ ИМА ПАРЛАМЕНТ И УПРАВЛЯВАЩА ПАРТИЯ, ЗАМ. ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА КОИТО Е В НЕЛЕГАЛНОСТ ЗАРАДИ ДАЛАВЕРИ ?

 19. 20 Профил на plf
  plf
  Рейтинг: 431 Неутрално

  На мен ми е необходимо да знам теб кога сте те смачкат като гнида и то твоите?

 20. 21 Профил на pilis
  pilis
  Рейтинг: 499 Неутрално

  Как от кога бе Местане,откогато са и твоите-демек когато си влезнал във властта!

 21. 22 Профил на Натътрузен десебар, слуга на БСП
  Натътрузен десебар, слуга на БСП
  Рейтинг: 1242 Неутрално

  Не се прави на луд, ами хвърляй оставката и бегай!!!

  Няма шики-мики.
 22. 23 Профил на val71
  val71
  Рейтинг: 413 Неутрално

  Този Местан ще се окаже един екзактен смешник. Какво значение има откога са открити сметките? Значение има откога е входящия паричен поток в тях и какъв му е източника!

 23. 24 Профил на Защо така?
  Защо така?
  Рейтинг: 413 Неутрално
 24. 25 Профил на АзКлавдия
  АзКлавдия
  Рейтинг: 3999 Неутрално

  Смехурковци. Ами да поканят някой като Джак Изкормвача тогава - и той ще е извършвал престъпленията си в миналото, а не като член на ДПС... Тези наистина са единица мярка за гьонсуратлък.

  Доброто е заразно
 25. 26 Профил на paolo51
  paolo51
  Рейтинг: 544 Неутрално

  Ами нали СДС (или Костов ако ви е по-лесно за асимилиране) изхвърли и Бисеров, и Цонев, и Богомил Бонев и още дузина юнаци заради именно опетняващите им действия спрямо партията в която членуваха. Защо тогава "сокола" ги прибра под крилото си? Ами защото си ги прибра ведно с ООД-тата им и барабар с харманлийската митница. Така че даже и сметкиге да са им от тогава, хич и да не мислят ДСП-арите че ще им се размине.

 26. 27 Профил на Защо така?
  Защо така?
  Рейтинг: 413 Неутрално

  ЗАМЕСЕНИ СА МРЬСНИ ПАРИ НА ИСЛЯМИСТКИ ГРУПИРОВКИ И СЕ Е РАЗМИРИСАЛО БЛАГОДАРЕНИЕ НА МЕЗДУНАРОДНИТЕ РАЗИЗНАВАТЕЛНИ СИЛИ СЛЕД АТЕНТАТА В БУРГАС:
  СРАМ ЗА БЬЛГАРИЯ!!!!!!!!.............
  ВИЖТЕ ЛИНКА ПО-ГОРЕ!!!

 27. 28 Профил на АзКлавдия
  АзКлавдия
  Рейтинг: 3999 Неутрално

  До коментар [#24] от "zasto_taka": Майко мила, ако е вярно...

  Доброто е заразно
 28. 29 Профил на svet23
  svet23
  Рейтинг: 479 Неутрално

  Публичният образ на ДПС това вече ме разсмя, че нали ДПС са най корумпиранта и оядена с власт партия в България. Тези които си гласуват за ДПС пак ще си го правят на тях публичният образ на ДПС не им влияе...А за Бисеров и отстаналите Еничари в ДПС дано най накрая се свалят чадърите над тях и получат справедливо възмездие. Ред е каквото си си надробил такова и да сърбаш в някоя тясна килия с някой от твоите гласуподаватели Бисеров

 29. 30 Профил на Eisbär
  Eisbär
  Рейтинг: 1164 Неутрално

  типично, ни чул ни видял, чак и не разбрал

 30. 31 Профил на Hawaii
  Hawaii
  Рейтинг: 5885 Неутрално

  Още по-необходимо е да се знае ОТ КЪДЕ СА ДОШЛИ ТЕЗИ ПАРИ В СМЕТКИТЕ НА БИСЕРОВ.
  Апропо,
  ЗАЩО НИКОЙ не се запитва,аджеба ДОГАН И МЕСТАН СМЕТКИ НЯМАТ ЛИ ?!?!?!?!

 31. 32 Профил на Хелиана
  Хелиана
  Рейтинг: 887 Неутрално

  До коментар [#24] от "zasto_taka":

  Да, както виждам, и словесните пируети на Местан скоро няма да му вършат работа за пукнат грош, ако недай си боже прокуратурата се заеме наистина да проверява фактите, изнесени от журналиста Григор Лилов. А те са твърде, твърде важни, за да бъдат игнорирани. Та сега ще стане и ясно има ли някакво подобие на прокуратура в тази държава или не. Журналистът вече им е помогнал страшно много, предоставяйки много и лесни за проверка факти. Но като се има предвид старшната картина, която е очертана в тази статия, надеждата за някакво прилично разследване ми изглежда минимална. Дано да се лъжа.

 32. 33 Профил на nonsens2
  nonsens2
  Рейтинг: 731 Неутрално

  Ако е от времето на Костов, както елегантно се опитва да ни насочи Местан, то тогава Костов е бил 100% прав, като го е отсвирил!

 33. 34 Профил на joro4900
  joro4900
  Рейтинг: 699 Весело

  А ми питай Сопола, той най-добре знае от кога са сметките...

 34. 35 Профил на teridan
  teridan
  Рейтинг: 891 Неутрално

  Започна замерянето с компромати и войната с информацията за офшорни компании и сметки в чужди банки. Някой, който стои в сянка, изнесе информация за Борисов и Плевнелиев и сега получава отговор. Ако това продължава може да научим доста за тъмната страна на политиката и за морала на политическата ни класа.

 35. 36 Профил на Ордар Варвар, Дебил Дебылич now
  Ордар Варвар, Дебил Дебылич now
  Рейтинг: 1466 Неутрално

  "ако случайно се окаже, че са от по-предишен период, тогава никой няма да има основание да гради хипотези, в които да въвлича и ДПС като политически отговорен фактор"

  Ама аз никога не съм си мислил за ДПС като за политически отговорен фактор! И няма нужда от никакви хипотези за изграждане или въвличане на ДПС и неговото ръководство в предишен, по-предишен или съвсем предишен период.
  Безотговорно е да се позоваваш на времето, когато са разкрити сметките, ако изобщо то е известно, и да не се интересуваш от времето на транзакциите, сумите и основанията за тях. Много от предприятията, а и гражданите си имат сметки още от комунистическо време, но това не означава, че носят някаква наказателна отговорност за това.

  През последните 4000 години не е опитомено нито едно ново животно.
 36. 37 Профил на grajdanin1
  grajdanin1
  Рейтинг: 733 Неутрално

  Думите на Местан издават паника. Какво ни казва:
  1. Бисеров вече не е наш човек.
  2. Когато беше наш човек той беше чист като сълза.
  3. Крал е когато е бил член на СДС.

  Този ........ (точките са заради модератора) вярва ли си, че някой ще му повярва? Отгоре на всичко очевидно оказва натиск върху прокуратурата.

  И все пак: а) Кой предложи Пеевски; б) кой каза на Доган за Бисеров.

 37. 38 Профил на Eisbär
  Eisbär
  Рейтинг: 1164 Неутрално

  До коментар [#24] от "zasto_taka":

  изглежда страшно

 38. 39 Профил на Защо така?
  Защо така?
  Рейтинг: 413 Неутрално

  МОЖЕ БИ НАИСТИНА ИМА НУЖДА ОТ ВЬНШНА НАМЕСА В БЬЛГАРИЯ - МРЬСНИТЕ ПАРИ ИЗЛИЗАТ ИЗВЬН ПРЕДЕЛИТЕ НА СТРАНАТА, ДАНО ТОВА Е НАЧАЛОТО НА КРАЯ, ТРЯБВА ДА ГИ ИЗМЕТЕМ ЧАС ПО-СКОРО! СРАМ ЗА БЬЛГАРИЯ!!!
  МОЛЯ, ЧЕТЕТЕ ЛИНКА ОТ ПО-ГОРЕ И ЗАПОЗНАИТЕ ХОРАТА С ТЕЗИ ФАКТИ!

 39. 40 Профил на teridan
  teridan
  Рейтинг: 891 Неутрално

  [quote#33:"nonsens2"]Ако е от времето на Костов, както елегантно се опитва да ни насочи Местан, то тогава Костов е бил 100% прав, като го е отсвирил![/quote]
  Така, както е написано, може да прозвучи че "моралния" Костов е отстранил неморалния Бисеров. А истината е, че два лешояда се борят за мършата. Костов едва ли е по-добър. Просто за него ЦРУ няма да изнесе информация защото "може да е кучи син, но е наш кучи син".

 40. 41 Профил на grajdanin1
  grajdanin1
  Рейтинг: 733 Неутрално

  До коментар [#40] от "teridan":

  " Костов едва ли е по-добър."
  Айдее, пак допряхте до Костов. Ако ЦРУ не изнася информация за него тогава защо ГРУ и КГБ не изнесат информация. Или е и техен човек. Толкова ми е смешно, когато някои хора въртят, сучат и пак за краставицата си знаят. Обаче реалността не може да се скрие - Бисеров и видният икономист Цонев бяха изгонени от СДС и приютени от ДПС (вероятно не заради черните им очи).

 41. 42 Профил на ДАКС
  ДАКС
  Рейтинг: 448 Неутрално

  Някой май се опитва да разбере дали са разкрили всички тайни сметки на КОРПОРАЦИЯТЯ, или само част от тях.

  Отличавайте платените пропагандатори във форума! Ще ги разобличите по датата на регистрация и активността им, които може да откриете в профилите им.
 42. 43 Профил на хм
  хм
  Рейтинг: 1105 Неутрално

  Кой разтури ГДБОП?
  Кой предложи пеевски за шеф на ДАНС?
  Кой предупреди сопола и бисеров за готвената акция?

 43. 44 Профил на teridan
  teridan
  Рейтинг: 891 Неутрално

  До коментар [#41] от "grajdanin1":

  Да не мислиш, че ЦРУ има информация единствено за Бисеров. Сигурен съм, че знаят много за повечето ни политици от целия политически спектър, но ще изнасят нещо само когато те са заинтересовани. Макар че в случая е добре да разберем нещо повече за задкулисието в политиката, е неприятно е, че чужди секретни служби по някакъв начин контролират и канализират политическия живот в България, . "Партньорството" между службите е мит. Колкото и да е е интересна информацията, никога не трябва да забравяме, че ЦРУ работи за интересите на собствената си страна, а в международната политика приятелство няма, има само интереси.

 44. 45 Профил на grajdanin1
  grajdanin1
  Рейтинг: 733 Неутрално

  До коментар [#44] от "teridan":

  "Да не мислиш, че ЦРУ има информация единствено за Бисеров. "

  А ти да не мислиш, че само ЦРУ събира и държи информация за политици и влиятелни хора още повече в България, където ДС и топлите й връзки с Москва си е непокътната. Да не би бивш министър-председател да имаше американско гражданство, а не съветско? Ако си прав и аз бях на мястото на Путин познай какво щях да направя с генералите от ГРУ и ФСБ.

  Не съм адвокат нито на ЦРУ нито на КГБ, но толкова едностранчиво мислене като твоето издава диагноза.

 45. 46 Профил на teridan
  teridan
  Рейтинг: 891 Неутрално

  [quote#45:"grajdanin1"]Не съм адвокат нито на ЦРУ[/quote]
  Напротив.

 46. 47 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 4305 Неутрално

  Този "умник" се опитва да прехвърли топката на СДС, ама няма да го огрее.
  Първо, защото точно този бе изгонен от Костов заради подобни провинения.
  Второ, защото май само Доган се беше разприказвал за пръстените, които обслужвали ДПС.

  ОСТАВКА БЕ! Разкарайте се, за да може най-сетне България да си отдъхне.

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 47. 48 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 4305 Неутрално

  [quote#37:"grajdanin1"]И все пак: а) Кой предложи Пеевски; б) кой каза на Доган за Бисеров. [/quote]
  Тези два дъпроса висят като дамоклев меч над главата на това ужправителство. Те са основното свидетелство за правотата на протестите, за окупацията на студентите, за все по-разрастващото се желание тези узурпатори на властта да се пръждосат от там.

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 48. 49 Профил на Чардо
  Чардо
  Рейтинг: 3414 Гневно

  Местан :
  . . .от кой период са сметките и дали засягат "периода на битността на Бисеров като член на ДПС".
  --------------

  Този се опитва да измести темата !
  Сметките на Перления може да са от преди 20 години !
  Не е интересно от кога са сметките !
  Интересно е от кога са парите и оборота в тези сметки !

  Та даже парите да са от преди да е станал еничарин ,
  ДПС го е приел с тях и не се опитвай да ни заглавичкваш !
  Та това ви е третия човек в партията и втория в Парламента на държавата !
  Защо не сте го проверили преди да го приемете и издигнете до висините ?
  З А Щ О !
  Не се оправдавай неумело !

  Вярвам, Господи, помогни на моето неверие! Марко гл.IХ,ст.24
 49. 50 Профил на Чардо
  Чардо
  Рейтинг: 3414 Любопитно

  До коментар [#7] от "georgi_val":


  [quote#7:"georgi_val"]Става въпрос за втория човек в ДПС, [/quote]
  ==========

  Третия !
  Доган , Местан па перличката е след тях .
  Но бе втория в Парламента

  Вярвам, Господи, помогни на моето неверие! Марко гл.IХ,ст.24
 50. 51 Профил на Защо така?
  Защо така?
  Рейтинг: 413 Неутрално

  АМИ КАКВО ДА КАЖЕ НАГЛЕЦА МЕСТАН - НАЛИ МУ ПЛАщАТ ДА КРЕПИ ДО ПОСЛЕДНО ИМИДЖА НА ДПС-ТО, МАКАР ЧЕ И НА НЕГО МУ Е ЯСНО ЧЕ КРАЯ НАБЛИЖАВА, ЗАЩОТО ВСИЧКИ СА НАГАЗИЛИ ДАЛБОКО В МЬТНАТА ВОДА НА МРЬСНИТЕ ПАРИ НА ИСЛЯАМИСТИТЕ, ТА НИщО ЧУДНО БИСЕРОВ ДА Е САМО ОПИТ ЗА ЖЕРТВЕНО АГНЕ, ЕТО ВИДИТЕ ЛИ НИЕ ГО ОТЬЧИХМЕ ТОЗИ НЕВРНИК, ТОИ НЕ Е ВЕЧЕ ЕДИН ОТ НАС - ХАХАХАХАХХАА........ НАРОДА СЕ САБУДИ, НО И СВЕТА ВИ РАЗБРА КОИ СТЕ, БОКЛУЦИ НЕЩАСТНИ!!!!!!!!!
  ВИЖТЕ ЛИНКА ОТ ПО-ГОРЕ!!!!!!!!!!
  СРАМ ЗА БЬЛГАРИЯ!!!!!

 51. 52 Профил на plf
  plf
  Рейтинг: 431 Неутрално

  - Дай 5 лева.
  - Що?
  - Ами виж Бисеров как не даде на доган и какво стана!

 52. 53 Профил на Geoimg
  Geoimg
  Рейтинг: 1085 Весело

  Да си прегледа бележника

  *Лауреат на Нобелова награда! ГРАЖДАНИН! БЕЗПАРТИЕН!!!
 53. 54 Профил на Nina Kercheva
  Nina Kercheva
  Рейтинг: 593 Неутрално

  бих искала да зная не само сметките на Бисеров, ако може и на Доган, пардон, сега е д-р Доган....

 54. 55 Профил на kimba3
  kimba3
  Рейтинг: 1287 Весело

  Че , ако Бисеров нямаше сметки , преди да влезе в ДПС , кой щеше да го вземе сред обръчите от фирми на ДПС бе , господин Бостан???

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK