Станишев за първи път се извини за Възродителния процес на митинга на БСП и ДПС (обобщение)

Станишев за първи път се извини за Възродителния процес на митинга на БСП и ДПС (обобщение)

© Юлия ЛазароваМитингът на БСП и ДПС започва с музика, след като хиляди хора от различни посоки пристигнаха на "Орлов мост".


Около 12:30 имаше минута мълчание за починалия Неврокопският митрополит Натанаил. След това изпълнение на химна. Но всички очакваха речите на премиера Пламен Орешарски и лидерите на БСП и ДПС Сергей Станишев и Лютви Местан (четете надолу). 


В 12 ч. едното платно на "Цариградско шосе" вече е запълнено от шествието, което пристига от гара "Подуяне". Докато някои от подкрепящите правителството вече достигнаха до "Орлов мост", някои се движат още по бул. "Ситняково", а най-отзад има и пълни автобуси с хора, на които не им се върви. Над множеството кръжиха два хеликоптера, като по-късно стана ясно, че са били наети от БСП и за полета от малко повече от час са стрували 3000 лв.
Подгряване 


Привържениците на БСП и ДПС носят червени знамена и трибагреници. На протеста има предимно възрастни хора и роми. До булеварда има разположени към десет екрана 3 на 4 м., които излъчват какво става на сцената, а отгоре вървят лозунги "Кой иска реставрация" "Кой е студент на 50 години", "Кой плаща на щурмоваците?", "Да" на градежа, не на разрушението", "Ръка за ръка, не юмрук срещу юмрук".


Преди 12 ч. на "Орлов мост" пристигнаха премиерът Пламен Орешарски и председателят на Народното събрание Михаил Миков. Тук са членове на ръководствата на двете партии, подкрепящи правителство, и министри от кабинета. По информация на "Дневник" министър-председателят е дошъл към 11.15 ч. и е бил посрещнат от зам.-председателя на БСП Димитър Дъбов, който отговаря за организацията на тези масови прояви, с думите "Не си говорил пред 50 хиляди".


Станишев за първи път се извини за Възродителния процес на митинга на БСП и ДПС (обобщение)

© Ангелина Генова


Подготвена е музикална програма, като за момента върви народна музика, един от първите изпълнители ще бъде Петя Буюклиева. Тя излезе и поздрави "стохилядното тържество", призова да кажат "Не" на омразата" и да подкрепят правителство. Изпълнителят на "Баба ми е фаталната жена" поздрави привържениците на кабинета с песента "Бъдеще за България".


Според репортери има 25-30 хиляди протестиращи. Сред издигнатите плакати са: "Орешарски - премиер на европейска Българи", "Беден народ, богат президент", "Ние сме гласували за Орешарски", "Бойко на съда за Мишо Бирата".


В 12.30 ч. митингът беше открит с лидерите на младежките организации на двете партии - Вероника Делибалтова, зам.-председател на младежкото БСП, и Илхан Кючюк, председател на Младежкото ДПС. Подобно на митингите за 1 май и този БСП заложи на това първоначално да изведе на сцената непопулярни лица, които ги подкрепят. Този път това беше представеният като студент от НАТФИЗ Мехмед от Кърджали и поетесата Елена Алекова. Най-честите скандирания бяха: "Подкрепа" и "България".


Поддръжниците на ДПС от Исперих, които бяха най-отпред на сцената, скандираха името на партията си, когато на сцена излязоха вакали. В групата от Исперих беше и съпругата на социалния министър Хасан Адемов.


Политическите послания


Първи говори премиерът Пламен Орешарски, който на няколко пъти заяви пред множеството, че има нужда от подкрепа и се радва, че толкова много хора са за усилията кабинета. "В съединението е силата. Зная, че след всяка буря идват светли дни. Вярвам ,че няма да се изгубим в мъглата", каза той. Орешарски обеща да помогне на България, каквото и да му струва това, защото "отговорното поведение днес е повече от необходимо". "Единственият фактор, който може да отговори на разделението, е толерантността", каза още той.


Поглед към "Орлов мост" от камерите на сайта Кamerite.bg<br />

© Дневник

Поглед към "Орлов мост" от камерите на сайта Кamerite.bg


Лидерът на ДПС Лютви Местан, който говори след министър-председателя, благодари на хората, дошли да изпълнят "най-големия булевард в София и България с позитивна енергия". "Гордея с вас", каза им той. "Нека бъдем искрени и доблестни, този митинг е организиран от БСП и ДПС, той е политически, но слоганът му "Да на свободата, "не" на омразата" го издига над политиката и ви прави велики, защото на фона на омразата издигате гласа на любовта", допълни Местан, който призоваваше събралите се да скандират България.


Той посочи, че това е първият митинг, който събира в едно "60-70 хиляди привърженици на двете партии". "Знам, че ще има различни интерпретации на това, но ви събра в едно за демокрацията и Българя, която е над всичко", каза още лидерът на ДПС.


Той се обърна към Орешарски и му каза, че е поел управлението не просто от най-проваленото правителство, от най-престъпното и крадливото управление в страната в лицето на ГЕРБ и Бойко Борисов. "Сега от вас се очаква да възстановите справедливостта и демокрацията", каза той. "Ако е необходимо ще станете 170 хиляди и ще имате шанса да извадите страната от батака, в който я вкара Бойко Борисов", допълни Местан.


Митинг на БСП и ДПС в подкрепа на кабинета Орешарски

© Велко Ангелов

Митинг на БСП и ДПС в подкрепа на кабинета Орешарски


Сергей Станишев, който говори последен и закри митинга, за първи път призна историческата вина на БСП пред българските турци за Възродителния процес и насилствената смяна на имената им. "И се извиняваме за това". "Вие, членове и симпатизанти на ДСП, някога сте искали забрана на БСП, но днес сме заедно, защото искаме да кажем, че уважаваме всяко мнение и няма да допуснем шантаж, улитиматуми и мутрите да се върнат на власт", каза лидерът на БСП. Той се извини, а в този момент Местан се приближи и го разцелува. 


"Ще държим "Котараците" на Борисов далеч от държавното кебапче. Няма да допуснем отново полицейщина и цензуриране на медии, защото искаме свобода, справедливост и социална отговорност", каза още лидерът на БСП. Той обяви че протестиращите пред парламента са 200-300 души, които много често се държат агресивно и арогантно. На няколко пъти призова привържениците да подкрепят със скандирания кабинета и заяви, че всичко, което правят правителството и парламентът в тази разделена среда, е в името на България.


"Няма да ви предадем, няма да ни купят, няма да ни пречупят, няма да се огънем, защото каузата ни е голяма - да направим така, че България да е добър дом за всички и да заеме достойно място в Европейския съюз. Пътят няма да е лек, но ще го извървим заедно", каза още Станишев под звуците на "Одата на радостта" - химна на ЕС.


По пътя към президентството


В 13.15 шествието потегли към сградата на Президентството. Пред Ректората на Софийския университет, то беше посрещнат с викове "Оставка" от студенти, които бяха по прозорците на университета. Някои от тях бяха излезли и на стълбите на Ректората.


Поглед към Народното събрание от камерите на сайта Кamerite.bg, след като шествието потегли от "Орлов мост"

© Дневник

Поглед към Народното събрание от камерите на сайта Кamerite.bg, след като шествието потегли от "Орлов мост"


Репортер на "Дневник" забеляза плакат с надпис "Атака" в една от колите, от които се се раздаваха плакатите на митингуващите.


Малко преди 14 ч. началото на митингът достигна до президентството. Премиерът и министри от правителството извървяха пътя от "Орлов мост" до площад "Независимост" пеша и сред множеството. Там Орешарски отново говори, като заяви, че с такава подкрепа се надява кабинетът му да успее да стабилизира страната.


Паркингът пред двореца, на мястото на разрушения мавзолей, е пълно с автобуси от цялата страна. Много автобуси има и на площад "Независимост", като такива са останали и в "Подуяне".


Хоро пред Министерски съвет в подкрепа на кабинета

© Биляна Рилска

Хоро пред Министерски съвет в подкрепа на кабинета


Лидерът на БСП Сергей Станишев също беше сред шествието, като видимо се радваше на привържениците на БСП. Той отново благодари на дошлите десетки хиляди. "Близо 70 хиляди се вляха в нашето шествие срещу омразата", каза още той.


Пред репортер на "Дневник" полицаи казаха, че на митинга има около 15 хиляди души. Шествието на БСП и ДПС се размина за 10-15 минути с фенове на "Левски", които тръгват от бул. "Тодор Александров" и минават по "Дондуков" и "Васил Левски".


Със заканата, че обещал на Орешарски, "ако се налага следващият път ще бъдем не 70, а 170 хиляди" лидерът на Сегерй Станишев закри митинг-шествието. По думите му днес са се събрали хора с обич към България, които няма да позволят платени агитки да щурмуват българския парламент. "Не" на окупацията, "да" на демокрацията", каза Станишев и се оплака пред своите, че "не е лесно всеки ден малки групички с блясък в очите да те атакуват. Но ще продължим да подкрепяме Орешарски, заяви той.


Малко след 14 ч. хората започнаха да се разотиват.


По пътя към митинга

© Юлия Лазарова

По пътя към митинга


Как пристигнаха привърженици на двете партии на гара "Подуяне" и какво отговаряха на въпросите - защо идват - четете в репортажа на "Дневник" - тук.  


За протеста на ГЕРБ срещу правителството "Орешарски", където са се събрали също хиляди - четете тук. 


Всичко, което трябва да знаете за:

Ключови думи към статията:

Коментари (324)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на BG Territory
  BG Territory
  Рейтинг: 1698 Неутрално

  Гледам ги по ТВ - жалка картинка.

  Публикувано през m.dnevnik.bg

  A lie can run round the world before the truth has got its boots on. Terry Pratchett
 2. 2
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 3. 3
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 4. 4 Профил на alighieri
  alighieri
  Рейтинг: 395 Неутрално

  Браво!
  Нека добре да си види точно какви хора са гласували за БСП и ДПС, така че на следващите избори да си опичаме акъла.

 5. 5 Профил на kasko
  kasko
  Рейтинг: 782 Неутрално

  Айде бе софиянци , след като Дупница не го иска , няма ли кой да му купи билет за Бобовдол..

  Колективното вземане на решение налага споделяне на колективна отговорност.
 6. 6 Профил на 100 Рублей за Доллар
  100 Рублей за Доллар
  Рейтинг: 1080 Любопитно

  "Беден народ, богат президент"

  "Прост народ, слаба държава"

  Жуеш нагло ть1 хамон... Ах, как видно что шпион...!
 7. 7 Профил на ЗаНиЗа
  ЗаНиЗа
  Рейтинг: 2741 Неутрално

  "носят червени знамена и трибагреници" - на мястото на СИНЯТА идея...

  Направи съд от глината, празнината вътре в него го прави полезен.
 8. 8 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4867 Неутрално

  Цецка се излага фатално в Пловдив ! МЪЪЪЪКА !!!

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 9. 9 Профил на Finland
  Finland
  Рейтинг: 721 Неутрално

  Етнически турски и българи с промити мозъци се хванаха за ръка, подкрепяни от доста роми...

 10. 10 Профил на AzDebil
  AzDebil
  Рейтинг: 1612 Любопитно

  Опорна точка – ОЛИГАРХИЯТА!
  След като си спретна КАМУФЛАЖЕН ПРОТЕСТ, сега ОЛИГАРХИЯТА си спретва и КАМУФЛАЖНИ МИТИНГИ!

  В София още надяващите се Бедни, Плячкосани, Фалирали, Ненужни, Противни и Презряни участват в комедията на Богатите, Заможните, уБразованите, Плащащите си сметките, Моралните, Красивите Буржоа.
  Манипулация.
  Плячкосването може да продължи.
  Те имат воля.
  ОЛИГАРХИЯТА Е ДОВОЛНА!

  !

 11. 11 Профил на daam
  daam
  Рейтинг: 1258 Неутрално

  Ако ще и стотици хиляди роми и пенсионери да се съберат - това не е бъдещето на Европейска България и това не е представителна извадка на народа ни. Очевадно е , че мнозинството българи /сигурно над 80 %/ не могат да понасят това правителство и подкрепящите го партии. БСП да си вдъхне малко увереност самоубивайки се публично, мъчително и зрелищно

 12. 12 Профил на ѩзыкъ блъгарьскъ
  ѩзыкъ блъгарьскъ
  Рейтинг: 941 Неутрално

  Пребройте си "подкрепящите" и дано това е следващият ви общ изборен резултат. Прочее, не давайте повече на Петя Буюклиева да пее химна. Добра певица е, но химнът не е за нея.

 13. 13 Профил на Чърчил
  Чърчил
  Рейтинг: 604 Неутрално

  Дори има СТАЧКУВАЩИ ! Запитан привърженик на ДПС от смесените райони "за какво е дошъл?" отговаря: "За стачката"!!!!ЕХ!! Колко е актуален и днес писателя "Колко МЪКА има по нашата Земя българска !"(перефразирам)

  ЗАВИСТТА ТРЯБВА ДА Я ЗАСЛУЖИШ.СЪЖАЛЕНИЕ ПОЛУЧАВАШ БЕЗПЛАТНО
 14. 14 Профил на ARRI
  ARRI
  Рейтинг: 1391 Весело

  [quote#9:"Finland"]Етнически турски и българи с промити мозъци се хванаха за ръка, подкрепяни от доста роми..[/quote]

  Е нали и тва е завета на Апостола за чиста и свята република, където българи, турци, цигЪни и евреи да живеем заедно в мир и сговор.....

  Ето, че бсп-то, къде платено, къде под натиск, изпълняват неговата воля....ХАХАХААААААА

  Плащат ми от швейцарското посолство да пропагандирам ПРЯКАТА ДЕМОКРАЦИЯ ! Признавам, че трол-я в тяхна полза с/у 5 франка на пост!
 15. 15
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 16. 16
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 17. 17 Профил на calypso
  calypso
  Рейтинг: 450 Неутрално

  Ряд по рядом, най ми е дубря!
  Грабайте буци, бийте гражданя!
  "песен от времето на Стамболийски"

 18. 18 Профил на magelan
  magelan
  Рейтинг: 857 Гневно
 19. 19 Профил на BG Territory
  BG Territory
  Рейтинг: 1698 Неутрално

  До коментар [#8] от "КМЕТ В СЯНКА":

  А Олигархски, Станишев, Местан и вся осталная сволоч - в София

  И двата митинга са МЪЪЪЪКАААА!!!

  A lie can run round the world before the truth has got its boots on. Terry Pratchett
 20. 20 Профил на old school
  old school
  Рейтинг: 575 Неутрално

  От къде ги извадиха тези млади селски кариеристи, които заявяват, че "Окупацията е незаконнО" .

 21. 21 Профил на ARRI
  ARRI
  Рейтинг: 1391 Неутрално

  За сега пред насралмента е спокойно.....ЗА сега...предполагам, че ще дойдат по някое време студентите....

  Ето тук в реално време може да гледате ква е хавата.....

  http://kamerite.bg/camera/view/4/%D0%9D%D0%B0%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%BD%D0%BE-%D1%81%D1%8A%D0%B1%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B5-%D0%A1%D0%BE%D1%84%D0%B8%D1%8F/?utm_source=kamerite&utm_medium=link&;utm_campaign=home

  Плащат ми от швейцарското посолство да пропагандирам ПРЯКАТА ДЕМОКРАЦИЯ ! Признавам, че трол-я в тяхна полза с/у 5 франка на пост!
 22. 22 Профил на edin drugii
  edin drugii
  Рейтинг: 2230 Неутрално

  слаб митинг на БСП и с много слаби послания ,жалко ,че това са хората ,които гласуват в страната и дават тон на живота на всички останали , общо взето ЕС взе да ни отсвирва и ако спре и фондовете държавата ще се срути на пълно ,заради другарите и техните въжделения за социализъм,да ,ама никой от тези ,които чух и се изказваха ,не казаха кой ще изработи парите ,които те се готвят да харчат за социални и други пера ,само разпределят .

 23. 23 Профил на gazza
  gazza
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Най-сетне Пеевски успя да ни ''страхува''!

 24. 24 Профил на salvador
  salvador
  Рейтинг: 727 Неутрално

  Колко са доволни само - турци и комунисти заедно.Кой би предполагал преди четвърт век, че палач и жертва ще се хванат за ръце.Но какво ли не правят жаждата за пари и желанието за власт?Оставка и нека всички да идем до урните на скорошните избори, защото тези платени им симпатизанти пак ще получат по някой лев, за да гласуват за тях.

  Комунистите са опасни за нашето здраве!!!
 25. 25 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4867 Неутрално

  До коментар [#19] от "Quo Vadis BG?":

  +++++ ама всинцата маскари на народния гръб !!!!

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 26. 26 Профил на longin
  longin
  Рейтинг: 450 Неутрално

  от центъра на Орлов мост до моста над алея Явоов са 1125 м, ширината на двете платна с мантинелата в средата е около 29 м

  Тук
  http://kamerite.bg/camera/view/6/Орлов-мост-София/?utm_source=kamerite&utm_medium=link&utm_campaign=home

  всеки може да види докъде са запълнени тези 1125 м, аз като гледам така на око около 6 улични лампи (като ориентир) и може би около 400 (?)м макс на дължина х 30 м = 12000 кв м

  с какъв коеф на запълване - 3 на кв м е доста, и със сигурност е над това в началото но не и в края

  така че бих казал : максимално 30 -33 х човека ама доста максимално и доса големи закръгления нагоре...

 27. 27 Профил на magnas
  magnas
  Рейтинг: 635 Неутрално

  Като гледам подкрепящите , Орешарски ако им говори на български - няма да го разберат !
  Жалка картинка !
  Засраметесебе !

 28. 28
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 29. 29 Профил на Десен екстремист
  Десен екстремист
  Рейтинг: 1063 Неутрално

  Има ли представител на сурогатните майки на трибуната?

  "Много съм във час! Осем години праим бюджети."- ББ ;)
 30. 30 Профил на Hawaii
  Hawaii
  Рейтинг: 4363 Неутрално

  ОСТАВКА на Кабинета ОФШОРешарски !!!!

 31. 31 Профил на deepblue
  deepblue
  Рейтинг: 1208 Неутрално

  Орешарски две думи не може да каже ами чете .

  След всички решения които сте взели през живота си ,сте решили да ми прочетете коментара.
 32. 32 Профил на apolitichna
  apolitichna
  Рейтинг: 450 Неутрално

  "На протеста има предимно възрастни хора и роми. "
  Това е електоратът на столетницата. Едните са промити мозъци, а другите платени гласоподаватели.

 33. 33 Профил на Десен екстремист
  Десен екстремист
  Рейтинг: 1063 Неутрално

  И пиуе със зеуе е там

  "Много съм във час! Осем години праим бюджети."- ББ ;)
 34. 34 Профил на deepblue
  deepblue
  Рейтинг: 1208 Неутрално

  Ха ха червените на митинга едвам са стигнали до полиграфическия.

  След всички решения които сте взели през живота си ,сте решили да ми прочетете коментара.
 35. 35 Профил на Тъпата майна
  Тъпата майна
  Рейтинг: 1391 Весело

  С тия контратерористи ми се ще да си пусна Каунтър Страйк и да поиграя от страната на терористите малко, пък каквото сабя покаже...

  Това мнение е дело на една тъпа майна
 36. 36 Профил на edin drugii
  edin drugii
  Рейтинг: 2230 Неутрално

  До коментар [#26] от "longin":

  общо взето са 23-25000 души ,което е много по малко от прокламираните 60-70000, това още веднъж показва ,че правителството е много слабо и няма подкрепа ,а и историята показва ,че тея дето най много подкрепят БСП и депесарската мафия ,ще останат накрая най бедни и излъгани ,единствената им алтернатива е да избягат на запад ,което и направиха почти 50% от депесарите

 37. 37 Профил на ь
  ь
  Рейтинг: 1391 Весело

  Баси митингарския цирк- ала "мерене на пишки" и "въй колко сме силни" ))
  п.п.- същото съм написал и под сводката за митинга на герП )

  Простотията ходи по хората! Затова обичам животните! Цъкам само "+" ... но не на всички :)
 38. 38 Профил на Hawaii
  Hawaii
  Рейтинг: 4363 Весело

  Като ги гледам ЧЕРВЕНИТЕ СТАРЦИ на Моста, сигурно имат едно барем ПЕТДЕСЕТ ХИЛЯДИ ГОДИНИ сумарен партиен стаж !!!!
  Това са имали предвид,обявявайки Митинг на Петдесетте хиляди,ха-хаааааа.....

 39. 39 Профил на Миша
  Миша
  Рейтинг: 813 Неутрално

  Много пенсионери и много роми-социалисти.

  Миша
 40. 40 Профил на blame
  blame
  Рейтинг: 450 Неутрално

  Другарят Орешарски рече, че силата е в обединението, както пише на сградата на парламента. Шефовете на МВР явно не знаят и само това обяснява стената която вдигнаха, за да не се съединят депутатите и народната любов.

 41. 41 Профил на Милев
  Милев
  Рейтинг: 245 Неутрално

  Много са смели да излизат на този митиг (дума която аз свързвам с "онези" комунистически времена, когато не съм бил роден). Защо не излезнат срещу протестите от 20 човека поне веднъж ?!??

 42. 42
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 43. 43 Профил на Теодор Иванов
  Теодор Иванов
  Рейтинг: 229 Неутрално

  Хахаххаха що подранихте бе червените, постойте още малко, по късно има мач агитките ще минат по край вас и тогава ще видим полицайчетата що за стока са

 44. 44 Профил на shutosh
  shutosh
  Рейтинг: 395 Неутрално

  "Тази борба ще има политически и социален характер.Тогаз от вас ще се изискват дела, не думи, но дела високи и благотворни - дела, които да отговарят на великото вдъхновение на българския народ. Уви! На онез, които не са приготвени за това.
  Не съглеждате ли вие онези светли точки, които се вестяват тук-таме из нашето отечество и между нашата публика и които предвестяват нови времена, нови образования, които има да се въздигнат върху развалините на вехтите? Не усещате ли, че тези искри не са друго освен предтечите на големия огън, който има да загори в гърдите на всичкия народ, понеже самият характер на народа и самото му положение го прави способен на таквоз едно движение? Намате ли толкова политическа разумност да разберете, че този огън гори много народи и че другаде неговото избухване се възпира от умните духовни власти, а у нас, ако не станете вие нравствени, разумни, напредъчни и родолюбиви, ще ускорите избухването на вулкана, който вас най-напред има да помете?" П.Р. Славейков, 1872 г.

 45. 45
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 46. 46 Профил на efw42682532
  efw42682532
  Рейтинг: 498 Гневно

  Колко пари са изхарчили за този панаир вместо да ги дадат на крайно нуждаещите! Срам ме е като им гледам самодоволните физиономии!

 47. 47 Профил на Storan
  Storan
  Рейтинг: 672 Неутрално

  Абе като гледам : Нещо на Боце не му се получава! Намусен един такъв - няма ги десетките му хиляди във Филибето! Даже и ВТВито не могат да напълнят екрана с протестиращи и допълват със орешарските поддръжници от София. Що не вземат да им организират един телемост с Цариградско шосе бе ма..а му стара! Гоуем цирк! Цвъко не искал олигарси ха ха!! От другата страна организацията е по-добра - тарапаната е по - многобройна поне 3 пъти.

 48. 48 Профил на balkantourist
  balkantourist
  Рейтинг: 709 Неутрално
 49. 49 Профил на Медий
  Медий
  Рейтинг: 450 Неутрално

  И ся кво стана? БСП събрали 70 хиляди

  I'm addicted to the truth.
 50. 50 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3501 Неутрално

  [quote#23:"gazza"]Най-сетне Пеевски успя да ни ''страхува''![/quote]
  Глупости!

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 51. 51 Профил на efw42682532
  efw42682532
  Рейтинг: 498 Гневно

  Сега ще бъдат ли изтласкани от полицаите както изтласкаха студентите и протестиращите срещу управляващите! Отговорът го знаят всички! Полицайте за съжаление са маша в ръцете на управляващите които и да са те!

 52. 52 Профил на Radko Mollov
  Radko Mollov
  Рейтинг: 395 Неутрално

  Според Местан и Станишев има 60 000. Като гледам са 1/3 от хората, които се събираха лятото на същото място?!!! Значи сме били тогажа 180 000 хиляди, а не 3 000.
  Лъжци и манипулатори!!!!

 53. 53 Профил на psychoholic
  psychoholic
  Рейтинг: 229 Неутрално

  Пенсиите ръка за ръка с тези, които им разбиват домовете!
  Въобще объркана работа!

 54. 54 Профил на Индиана
  Индиана
  Рейтинг: 1426 Неутрално

  С агит-проп-материалите - добре, а апчета за кръвно и слънчогледови семки осигурени ли са ?

 55. 55 Профил на blaserr93lrs2
  blaserr93lrs2
  Рейтинг: 466 Весело

  "На протеста има предимно възрастни хора и цигани."
  СУПЕР бъдещето на България се е събрало!!
  "Баба ми е фаталната жена" и затова трябва да и се забрани да гласува.Дядо ми е по-разбран

 56. 56 Профил на Master of Puppets
  Master of Puppets
  Рейтинг: 1076 Любопитно

  Нещо ми замириса на кебапчета, да не е свършила вече манифестацията?

  "Master of puppets is pulling your strings, twisting your minds, smashing your dreams"
 57. 57 Профил на Мартин
  Мартин
  Рейтинг: 450 Неутрално

  Циганите и пенсионерите са от камератана Цариградско до Орлов мост. Максимум 5-7 хиляди. Какви 70 000 балнува Местан и Станишев

  Публикувано през m.dnevnik.bg

 58. 58
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 59. 59
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 60. 60 Профил на dobrich
  dobrich
  Рейтинг: 1280 Весело

  Два митинга - една цел: Двете крила на Бкп се борят неистово за властта. Не за да направят нещо полезно, ами за да се възползват от нейните облаги....Разликата е, че едните са чели малко повече книги от другите!........

 61. 61 Профил на Imeto mi
  Imeto mi
  Рейтинг: 540 Неутрално

  Ето това е:
  "Изпълнителят на "Баба ми е фаталната жена" поздрави привържениците на кабинета с песента "Бъдеще за България"."

  хахахахахахха

 62. 62 Профил на Венко Пройков
  Венко Пройков
  Рейтинг: 450 Неутрално

  Над София кръжи хеликоптерче. Поне едно. Интересно дали се използва, за да снима соцмитинга или за да го охранява? Сигурно е второто. Много са, но ги е страх от народната любов.

  Пушач (пуша лула и пури, никога цигари)
 63. 63 Профил на Арон
  Арон
  Рейтинг: 1391 Любопитно

  [quote#60:"dobrich"].Разликата е, че едните са чели малко повече книги от другите!.....[/quote]
  Кой? Кой е че; повечи? а зема са кандитатирам и ас, че от туй крило, дет ма приеха, ноо малко плащат на постинг, да ги ева..)))

 64. 64 Профил на extraCACA
  extraCACA
  Рейтинг: 1674 Весело

  Хахаха, като им гледам митинга май вместо кебапчета ще раздават апчета

 65. 65 Профил на longin
  longin
  Рейтинг: 450 Любопитно

  корекция:
  От центъра на орлов Мост до третата голяма лампа маргаритка(вижда се на гмапс ) са 230м, хората са на още около 1-2 по малки стълбове след това но пък започват не от центъра на моста а поне едни 30 м по на горе

  Така че коригирана сметка 250 м * 30 м = 7500 кв м; с коеф 3.0 ч/кв м да се сметне = абсолютният максимум е по скоро 22 000 човека

 66. 66 Профил на deepblue
  deepblue
  Рейтинг: 1208 Неутрално

  До коментар [#59] от "Hawaii":

  Е сега момента да се направи списък на троловете.

  След всички решения които сте взели през живота си ,сте решили да ми прочетете коментара.
 67. 67 Профил на Арон
  Арон
  Рейтинг: 1391 Неутрално

  До коментар [#64] от "extraCACA":
  Пол Кругман каза:
  _ Имате един генийй в икономиката. Казва се Орешарски! Пазете го, защото без него ви чака глад, студ и мизерия

 68. 68 Профил на BG Territory
  BG Territory
  Рейтинг: 1698 Неутрално

  Изобщо не ми пука кои са повече - тия на туркокомунистите ири ония, на мутромилиционерите. Най-много сме ония, които НЕ СМЕ ТАМ.
  ОСТАВКА!!!

  Публикувано през m.dnevnik.bg

  A lie can run round the world before the truth has got its boots on. Terry Pratchett
 69. 69
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 70. 70 Профил на redo
  redo
  Рейтинг: 229 Неутрално

  Алооо, премиерчето, тая претоплена попара дето сте я сервирали и гладно куче няма да я яде!
  С всеки пореден ден убеждавате, че най-добрите ви напъни си остават на едно самотно място.

 71. 71 Профил на Graf
  Graf
  Рейтинг: 1589 Разстроено

  Едни орки превзеха София, а други - Пловдив.
  Къде е Ганалф Янакиев да рагроми пълчищата?

  Ecrasez l’infâme
 72. 72 Профил на extraCACA
  extraCACA
  Рейтинг: 1674 Весело

  До коментар [#67] от "Култура ми Бойко":

  Ми те си го пазят пенциите, нали виждаш.

 73. 73 Профил на Brickleberry
  Brickleberry
  Рейтинг: 782 Неутрално

  МАРШ БЕ!

  Огън, служба не остана.

  "Не е важно какво е казал, все е вярно каквото и да е казал" by shileto @ 11:18; 18 ное, 2015
 74. 74 Профил на sss_v
  sss_v
  Рейтинг: 8 Гневно

  Няма такъв цирк, няма такава държава...

 75. 75 Профил на Мойше. Деактивирах си акаунта! Толкоз!!!!
  Мойше. Деактивирах си акаунта! Толкоз!!!!
  Рейтинг: 616 Неутрално

  [quote#9:"Finland"]Етнически турски и българи с промити мозъци се хванаха за ръка, подкрепяни от доста роми... [/quote]
  Според което излъчват от НОВА, почти няма роми и на двата митинга. Но повечето хора са на средна++ възраст, като на този в София са много повече възрастни хора отколкото в Пловдив.

  I REFUSE TO JOIN ANY CLUB THAT WOULD'VE ME AS A MEMBER!
 76. 76 Профил на Лили
  Лили
  Рейтинг: 484 Неутрално

  Когато "привържениците" ги накарате без кюфтета и заплахи да идват 153 дни на Орлов мост и да окупират университети, тогава ми се обадете. Нелепи сте.

  Лили
 77. 77 Профил на ostin22
  ostin22
  Рейтинг: 676 Любопитно

  И Бсп и Герб се пъчат колко са силни раздавайки парички за екскурзии на "симпатизанти".. А тези парички са от парламентарните субсидийки които НЕ БИ ТРЯБВАЛО ДА ВЗЕМАТ...Отвратителна работа!

  There is no way to happiness, happiness is the way!
 78. 78 Профил на Lady Zeppelin
  Lady Zeppelin
  Рейтинг: 1391 Неутрално

  "на "Орлов мост" вече има хиляди"
  Това заглавие ми припомни комунистическия патос на "Елате, хиляди младежи". Явно се връщаме в ентусиасираните времена на бригадирското движение. Само тези, които са на снимката, не приличат на младежи.

  Je suis Charlie. Fluctuat nec mergitur.
 79. 79
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 80. 80 Профил на Sabbath
  Sabbath
  Рейтинг: 1085 Весело
 81. 81 Профил на Арон
  Арон
  Рейтинг: 1391 Весело

  До коментар [#78] от "Lady Zeppelin":
  Целта е Орешарски. Той е мишената! Да не се отаже, защото снощи беше склонен да се прибере у дома Да, но самият Пол Кругмън каза, че този човек си разбира от работата. Особено, след като се оказа, че Орешарски е последовател на Кейнс, а не на скандалнио Фридмън))))))))

 82. 82 Профил на EU defender
  EU defender
  Рейтинг: 1070 Неутрално

  [quote#47:"Storan"]Намусен един такъв - няма ги десетките му хиляди във Филибето![/quote]

  На Орлов мост са.

  The best way to predict the future is to invent it.
 83. 83 Профил на Jessika
  Jessika
  Рейтинг: 1560 Гневно

  Митингът на управляващите ми прилича на конгрес на БКП - заучени думи, куха фразеология и като под строй веят знамена и ръкопляскат - до крайност фалшиво и отвратно!

  Виктор Юго: „Общество, което не иска да го критикуват, прилича на болен, който не разрешава да го лекуват.”
 84. 84 Профил на Мартин Akakka
  Мартин Akakka
  Рейтинг: 616 Неутрално

  Като държавен служител ходещ на митинги , позорният премиер срам за България - Орешарски, да се самоуволни каиша .

 85. 85 Профил на EU defender
  EU defender
  Рейтинг: 1070 Неутрално

  Орките тръгнаха. Само дето вече се източват от Орлов мост, а на Парламента още ги няма. Нещо май? На 10 Ноември бяхме два пъти повече от тази организирана смрадлива паплач.

  The best way to predict the future is to invent it.
 86. 86 Профил на Lady Zeppelin
  Lady Zeppelin
  Рейтинг: 1391 Неутрално

  До коментар [#81] от "Култура ми Бойко":
  Добре знаеш, че изобщо не споделям младежкия ти ентусиазъм по отношение на Орешарски.

  Je suis Charlie. Fluctuat nec mergitur.
 87. 87
  ****

  Рубриката Трудовоправна консултация на "Кариери" помага безплатно само на непрофесионалисти в тази сфера. Ето защо Вашият въпрос беше изтрит от администратора на сайта.

 88. 88
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 89. 89 Профил на ь
  ь
  Рейтинг: 1391 Весело

  Разгеле "премерването" свърши Време е социолозите да се изкажат напоително ... чий е по-голям ))

  Простотията ходи по хората! Затова обичам животните! Цъкам само "+" ... но не на всички :)
 90. 90 Профил на EU defender
  EU defender
  Рейтинг: 1070 Неутрално

  Такааа. Орките са пред парламента, а вече се изнизаха от Орлов мост. Разстоянието е 550 метра. Ширина - до 20 метра. Максимум по 2 орки на квадратен метър и то при максимално натъпкване. Резултат - 22000 циганина и пенсионера и то при най-оптимистичния вариант. Реално са около 15 000.

  The best way to predict the future is to invent it.
 91. 91 Профил на Graf
  Graf
  Рейтинг: 1589 Неутрално

  До коментар [#85] от "virakocha":

  [quote#85:"virakocha"]Орките тръгнаха.[/quote]

  И ви прегазиха.

  Ecrasez l’infâme
 92. 92 Профил на genchoy
  genchoy
  Рейтинг: 229 Неутрално

  За пореден път политическите партии си изтриха задника с хората. Отдава ни се възможност да променим нещата нека не го пропускаме.

 93. 93 Профил на BG Territory
  BG Territory
  Рейтинг: 1698 Неутрално

  Абе, чувам, че червените орки упорито викат да дойде "Подкрепа". Май ще им се сбъднат желанията. Както се казва: внимавай какво си пожелаваш, че може да се сбъдне.

  Публикувано през m.dnevnik.bg

  A lie can run round the world before the truth has got its boots on. Terry Pratchett
 94. 94
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 95. 95
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 96. 96 Профил на Цензуриран от антибългари.
  Цензуриран от антибългари.
  Рейтинг: 557 Весело

  Къде е БКХ ? Когато става въпрос за "митинги" на делят на възрастни хора и "роми"... Гат става въпрос за "правата на човека" и "ЕС" за никви деления не мое става въпрос...
  Един път може, а друг път не може а ?
  Що тей бе Миме ?

 97. 97 Профил на izabell
  izabell
  Рейтинг: 1352 Неутрално

  Казаха каквото трябва ръководителите на двете партии.
  Ще видим, след утрешния ден

 98. 98 Профил на somebodynew
  somebodynew
  Рейтинг: 395 Весело

  Големият митинг, няма що! Аз сега спокойно мога да кажа, (както често казват хардлайнерите от БСП/ДПС/Атака) - 70 000 подкрепят правителството, а останалите 6 930 000 души са против!

 99. 99 Профил на Graf
  Graf
  Рейтинг: 1589 Неутрално

  До коментар [#94] от "virakocha":

  Нещо кажи за орките превзели двата най-големи града на страната. Образователната част по икономика е безсмислена, защото ти липсват поне пет университетски години. Това е Най-малко то.
  Не става на портала, като "служител на университет".

  Ecrasez l’infâme
 100. 100 Профил на AzDebil
  AzDebil
  Рейтинг: 1612 Весело
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK