ГЕРБ събра хиляди привърженици в Пловдив (обобщение)

ГЕРБ събра хиляди привърженици в Пловдив (обобщение)

© Красимир ЮскеселиевИ хоро играх, и Вежди пипнáх", обобщава впечатленията си възрастна жена, докато се отдалечава от сцената на централния площад в Пловдив, решена в светлосиньо. Зад гърба ѝ бившият министър на културата, а понастоящем депутат от ГЕРБ, Вежди Рашидов се снима с почитатели, а една дама му подава писмо с молба да го предаде на лидера на партията Бойко Борисов. "За г-н Борисов ли е? Тогава обезателно", уверява я Рашидов.


Току-що е завършил антиправителственият митинг на ГЕРБ на площада. Самият Борисов, раздал десетки автографи върху картички със снимката си, е успял да се измъкне от обградилите го симпатизанти. В левия край на сцената зам.-председателят на партията Цветан Цветанов все още е обкръжен. Към бившия зам.-министър на финансите Владислав Горанов се приближава мъж: "Вие не бяхте ли от нашите?" От нашите съм, отвръща Горанов и с готовност се подписва на поднесеното хартиено флагче. Депутати коментират, че са се събрали около 20-30 хиляди души. Минути по-рано организационният секретар Цветомир Паунов е отсякъл: "Поне 50 хиляди, така като ги гледам!", а около 16.30 от партийния пресцентър ще са изброили 52 хиляди.


ГЕРБ събра хиляди привърженици в Пловдив (обобщение)

© Красимир Юскеселиев
Площадът се изпълва с хора отрано


Час преди началото на събитието, около 10.30 ч., булевард "Цар Борис III Обединител" е затворен при кръстовището с "6-ти септември", а от двете страни в посока стария град са паркирали десетките автобуси – София, Пловдив, Благоевград, Ямбол, Стара Загора, Варна, София – област... Компактна група от около 1000 души крачи бодро под знамената в синьо и сиво, мъж на средна възраст държи табела "ГЕРБ Варна – район Приморски". "Ех, два пъти като свирнем, щяхме да съберем целия град. От другия път – със свирки и вувузели, по левче ги продават циганите на пазара", разказва на мъжа до себе си. Двамата се включват в общите скандирания: "Оставка", "Червени боклуци".


От двете страни на централния площад са се струпали хора на опашка пред химическите тоалетни. Между тях на сгъваема маса раздават плакати: "Орешарски, оставката си дай, за да настане рай!", "Не искаме повече експерименти с живота си". На друго място раздават знаменца. В отдалечения край на площада мъж със светлоотразителна жилетка призовава от мегафон: "групата от Пловдив – област се събира тук, раздаваме материалии!"


Раздавайте си, ние си имаме, доволно отбелязва жена на минаване покрай него. И развява малко синьо флагче с надпис "ГЕРБ". Покрай нея прииждат други големи групи с табели – Видин, Свищов, Враца....


Запитани откъде са, група роми препращат към възрастен мъж. От София сме, не ни питайте, организираха ни, отговаря той. Засега не се включвали в софийските протести, но скоро щели да започнат. "Управляващите забравиха бога, а първо от него трябва да се боят". А Бойко не забрави ли бога? "И той го забрави. Но другите пó го забравиха".


Около 11.30 сред хората се разхождат Цветан Цветанов, депутатите от Видин Владимир Тошев, от Смолян – Даниела Дариткова, бившият кмет на Пловдив Спас Гърневски, който развява знаме на гражданското си движение "Разум". Група от Варна носи плакат "Миков, кажи ЛЮляк!", мъж разказва, че от морския град са дошли поне 40 автобуса.


ГЕРБ събра хиляди привърженици в Пловдив (обобщение)

© Красимир Юскеселиев


Гайди, хайдути, черешови топчета


След минути започва и музикалната програма – ансамбъл "Българе", участвал в предизборните концерти на ГЕРБ, разиграва историята за Крали Марко и трите синджира роби. Патетичната музика вече е заглушена от виковете "Оставка". Следва изпълнение на "Пусти турци анадолци", на сцената се зареждат "пусти турци" и хайдути, майка в бяла кошуля плаче с дете на ръце, зад гърба ѝ гърми черешово топче, пукат пушки, разкъсват се окови....


Зазвучават гайди. По пешеходната улица идва вече организиралата се група от Пловдив – област, водена от винилов транспарант "Бойко, ПП ГЕРБ област Пловдив е с теб" и прилежащите раздадени "материали". Площадът се запълва, виждат се плакати с лика на Левски, от сцената се носи "Кураж, дружина вярна, сговорна".


Малко преди официално обявеното начало – 12 ч. - певицата Албена Вескова скандира "оставка" на микрофона. Обявява, че присъстващите са носители на силния български дух, претворен в най-богатия фолклор на планетата, и неусетно преминава към обяснението, че всички са се събрали на площада, защото искат да живеят в демократична държава, да се чувстват свободни и единни. Изпява "Излел е Делю хайдутин", следва "весело шопско хоро", което събралите се на площада веднага подхващат – някои го интерпретират като право хоро, други са по-уверени.


Политическите речи: манипулации, ченгета, сринаха държавата


След минути на сцената се е събрала цялата парламентарна група на ГЕРБ без Бойко Борисов и Милена Дамянова, която малко по-късно ще притича иззад хората. Всички веят хартиени знаменца. След кратко откриване думата взема бившият председател на парламента Цецка Цачева, която обявява, че събирането в Пловдив е почти 6 месеца след митинга на БСП в София, на който председателят на социалистите Сергей Станишев е обявил, че ще върне България на хората. "Половин година по-късно държавата е срината, няма държава", обявява Цачева.


Фотогалерия: Митингът на ГЕРБ в Пловдив >


Сриването станало първо с манипулация в деня за размисъл, след която е бил избран неработещ парламент с нелегитимно ръководство, след това – и нелегитимно правителство. Цачева настоява, че на страната са необходими стабилно Народно събрание и стабилно управление, но за целта са нужни избори и мнозинство, което да приеме онези промени в конституцията, необходими, за да не се спира развитието на България. А защо не и нова конституция.


Следват изказвания на депутатите Цвета Караянчева и Менда Стоянова, прекъснати от скандирания "Бойко, Бойко", защото сред хората, без да бърза, си пробива път лидерът на партията Борисов. Иззад загражденията пред сцената раздават стекове с картички с неговия лик, а той с готовност ги подписва. След Менда Стоянова говори Томислав Дончев, после евродепутатът Мария Габриел, после Вежди Рашидов. Бившият министър на културата обявява, че е време след 25 години чакане ченгетата да бъдат махнати от държавата и гражданското общество да се вземе в ръце. Вместо децата ни да заминават през терминал 2, там трябва да пратим всички мутри и крадци, обявява Рашидов, а думите му предизвикват бурни аплодисменти и скандирания "Оставка".


С лепенка "#оставка" на якето Цветан Цветанов призовава към толерантност. По думите му много българи в смесените райони са разбрали, че има и друга партия, освен ДПС. Цветанов предупреждава, че ако управляващите се задържат още на власт, след стотиците уволнения не е изключено да започнат да изселват хора "от населените места". "Изродииии!", провиква се симпатизант от публиката, който минути по-рано е прекъснал Мария Габриел с вик "Цецоооо!"


ГЕРБ събра хиляди привърженици в Пловдив (обобщение)

© Красимир Юскеселиев


Цветанов обвинява Орешарски, че със заканата да уволнява държавни служители, участвали в протестите, е нарушил конституцията. Казва, че обвиненията в полицейщина, отправяни към правителството на ГЕРБ, са били несправедливи, и пита не е ли полицейщина да бъдат бити българските студенти и да бъдат проверявани хората по домовете им. Обявява, че ден преди изборите на 12 май при акцията на прокуратурата срещу печатницата за бюлетини в Костинброд е извършен държавен преврат от страна на БСП и ДПС с участието на "една медия и един претендиращ за политик - Николай Бареков". За голямо съжаление твърденията на Бареков били потвърдени и от прокуратурата. "Те го направиха преврата, вярно е", отчита някой в тълпата.


Зам.-председателят на ГЕРБ благодари на всички присъстващи и ги уверява, че следващият министър-председател на България ще бъде Бойко Борисов. Завършва с вик "България, България, победа, оставка", докато Борисов се изкачва бавно на сцената под бурните скандирания "Бойко, Бойко", които бавно преминават в "Червени боклуци".


Борисов: Орешарски обеща уволнения за участниците в митинги. Да подава оставка


Лидерът на ГЕРБ успокоява хората, призовава ги да не обиждат излишно симпатизантите на БСП. И без това Станишев докарал партията дотам, че да не може един митинг без ДПС да направи – и без "батко Доган" да им композира влакове, за да докара симпатизанти към София.


Според Борисов мотото на митинга на БСП и ДПС днес в София "Не на омразата" е неудачен, защото не ГЕРБ насаждала омраза. Той казва, че пред дома му всеки ден се събират по стотина протестиращи, организирани от БСП и ДПС, и че ГЕРБ лесно може да прати хора да протестират пред домовете на Станишев и лидера на ДПС Лютви Местан, но това е нередно. Вместо това трябвало да се протестира пред институциите - партийни централи, парламент, Министерски съвет.


ГЕРБ събра хиляди привърженици в Пловдив (обобщение)

© Красимир Юскеселиев


Борисов се възмущава от това, че го безпокоят пред дома му. Детето ми се разболя, казва той и заплашва, че ако то не се оправи, "няма да има пощада към тези хора". При тези думи възрастна жена пита "Ама какво му е на детето?", друга веднага ѝ отговаря: "Май Бареков го посетил снощи". Оле боже, какво ли са направили, пита се първата и се прекръства. "Комунисти"....


Бившият премиер изтъква като успехи на управлението на ГЕРБ усвояването на еврофондовете, строежа на магистрали, музеи, градинки, театри, "археология". Би организирал днешния митинг в новата спортна зала в Пловдив, ако е на власт, но сега тя не е завършена. Признава, че е направил много грешки, но си е извадил "дълбоки изводи и поуки" от времето, в което бил премиер.


"Премиерът Пламен Орешарски се закани, че ще уволнява държавни служители, които ходят на митинги. Той държавен служител ли е? Държавен служител е. И днес е на партиен митинг, значи трябва да си подаде оставката", призовава Борисов.


Обръща се към протестиращите студенти в София с уверението, че ги подкрепя и застава зад тях, но не иска да им се бърка в работата. Обявява, че за първи път от началото на антиправителствените протести партията му организира митинг срещу кабинета и твърденията, че плаща на студентите, са спекулативни. Предупреждава, че ако се стигне до сблъсъци между два митинга на хора с противоположни възгледи, това може да е пагубно за България. И заявява, че е "правил асфалт" не за да се лее кръв по него, а за да имат хората бизнес и работа. Думата "кръв" е заглушена от скандиранията "избори, избори".


Борисов призовава лидерите на БСП и ДПС, "ако има въобще такива", да водят хората към единение. Казва, че има много приятели мюсюлмани, за които би дал живота си, и заявява, че е нередно хората да се наричат един друг с обидни имена. "Политиката трябва да е като футболен мач. Хората от единия и от другия отбор отиват, викат, след това се прибират и на другия ден - на работа, по предприятия, заводи, учреждения", обяснява той възгледите си за междупартийните битки.


Наставления към шофьорите и десетки автографи


Речта завършва с предупреждение към симпатизантите на ГЕРБ, когато се прибират към домовете си, да карат внимателно по пътищата, които той им построил. "Ако не сте уверени, не изпреварвайте", казва на хората, "Днеска и мач има". И ги уверява, че няма да ги изостави и че страната рано или късно ще излезе от блатото, в което Станишев я вкарал. "Нека се опитаме поне ние да бъдем по-добрите българи".


ГЕРБ събра хиляди привърженици в Пловдив (обобщение)

© Красимир Юскеселиев


С изказването на Борисов официалната програма завършва. Той бавно слиза отново между хората заедно с охраната, симпатизантите му  се хвърлят напред, за да го снимат с фотоапарати и мобилни телефони. Борисов подписва десетки картички и бавно си пробива път към автомобила, паркиран наблизо зад сцената. Преди да се качи, казва: "Е аре бе, кво толкова!", прегръща един почитател през врата, за да се снимат заедно, и се вмъква на задната седалка на колата. А охраната върви пред нея пеша, за да освобождава пътя от насъбралите се.


Сцената е празна, хората се разотиват и пътьом събират по някой автограф от останалите на площада депутати. Те пък се насочват към паркинга пред хотел "Тримонциум" с ръце в джобовете.


Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (249)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на mtmvb1111
  mtmvb1111
  Рейтинг: 426 Неутрално

  Никак, никак, ама никак не се харесва това на Раданкъневската клика, начело с Кунева и Прошко....Също като на руско-турската мафия на Доган и Станишев...
  Еднакви сте...................

  Руското влияние убива България! "Дневник" също....
 2. 2 Профил на ЗаНиЗа
  ЗаНиЗа
  Рейтинг: 2217 Любопитно

  "На сцената излезе Цветанов с яке с надпис "Оставка". - и той досущ СтаниШЕВ, като рокер се изявява?!

  Направи съд от глината, празнината вътре в него го прави полезен.
 3. 3
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 4. 4 Профил на ARRI
  ARRI
  Рейтинг: 1316 Весело

  [quote#0:"Статия"]Има големи групи симпатизанти от Пловдивско, от Варна, Видин, София област. [/quote]


  Да не би софиянци да са обърнали гръб на вожда, та е сбирал ''симпатизанти'' от София - област......???

  Плащат ми от швейцарското посолство да пропагандирам ПРЯКАТА ДЕМОКРАЦИЯ ! Признавам, че трол-я в тяхна полза с/у 5 франка на пост!
 5. 5 Профил на patladjan_1991
  patladjan_1991
  Рейтинг: 576 Весело

  Днес шоуто е в апогея си. Дежурният протест в София+окупация, циганското-турското шоу на БСП+ДПС, пак в София; ГЕРБ ентъртеймънт в Пловдив, а след обед се очаква включване на агитките на Левски и ЦСКА. Кукловодите надминават себе си.

 6. 6 Профил на Лукс на Прокопиеви и Плевнелиев в село Баня"
  Лукс на Прокопиеви и Плевнелиев в село Баня"
  Рейтинг: 635 Неутрално

  [quote#2:"А БЪ В"]"На сцената излезе Цветанов с яке с надпис "Оставка". - и той досущ СтаниШЕВ, като рокер се изявява?! [/quote]

  Феновете на ДПС нахлуват в София с "Кой уби Мишо Бирата?"

 7. 7 Профил на На комунист доверие да нямаш
  На комунист доверие да нямаш
  Рейтинг: 479 Неутрално

  До коментар [#2] от "А БЪ В":

  Е да, ама Цветанов, за разлика от Станишев, не яха мотора на Маджо.

  Безбожен народ иска морални политици, но такива няма да му се явят
 8. 8 Профил на ь
  ь
  Рейтинг: 1316 Неутрално

  [quote#1:"mtmvb"]Никак, никак, ама никак не се харесва това на Раданкъневската клика, начело с Кунева и Прошко....[/quote]
  Бъркаш, този митингарски цирк- ала "мерене на пишки" и "въй колко сме силни" е добър за тях )

  Простотията ходи по хората! Затова обичам животните! Цъкам само "+" ... но не на всички :)
 9. 9 Профил на elevation04
  elevation04
  Рейтинг: 583 Весело

  Митинги близнаци в София и Пловдив. И на единия ораторите са ченгета, комунисти и бандюги и на другия. Общото е и в автобусите и треновете: крепостни под строй..
  Горките студенти за кого се блъскат, ами не ловят към Терминал 2 докато са отворени границите

 10. 10
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 11. 11 Профил на ЗаНиЗа
  ЗаНиЗа
  Рейтинг: 2217 Разстроено

  Е, да, ама от надписи по якетата каква е ползата от файдата, като няма келепир?! Толкова е блудкаво, че дори яхането ИМ не е както трябва...

  Направи съд от глината, празнината вътре в него го прави полезен.
 12. 12 Профил на Митко Василев
  Митко Василев
  Рейтинг: 628 Весело

  Едните могат да докарат 7-8 хиляди, другите могат да докарат 7-8 хиляди, а сините - 200

  това, че казваш даден факт, не означава, че непременно го харесваш. въпреки че за 95% от аудиторията значи точно това
 13. 13 Профил на Лукс на Прокопиеви и Плевнелиев в село Баня"
  Лукс на Прокопиеви и Плевнелиев в село Баня"
  Рейтинг: 635 Неутрално

  [quote#7:"Орешко Работният, oпорна точка на мафията"]Маджо. [/quote]

  Маджо!? Кой беше?

 14. 14 Профил на Bai nik
  Bai nik
  Рейтинг: 2076 Неутрално

  общо взето и на митинга на ГЕРБ са около 18000 ,като се има пред вид ,че не са организирали специално структурите си и да ги довеждат с камиони ,влакове и автобуси ,за разлика от комунягите .

 15. 15
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 16. 16 Профил на Storan
  Storan
  Рейтинг: 636 Весело

  Мдаа! Нещо на Боце не му се получава! Намусен един такъв - няма ги десетките му хиляди във Филибето! Даже и ВТВито не могат да напълнят екрана с протестиращи и допълват със орешарските поддръжници от София. Що не вземат да им организират един телемост с Цариградско шосе бе ма..а му стара! Гоуем цирк! Цвъко не искал олигарси ха ха!! От другата страна организацията е по-добра - тарапаната е по - многобройна поне 3 пъти.

 17. 17 Профил на dobrich
  dobrich
  Рейтинг: 1209 Весело

  [quote#9:"elevation04"]Митинги близнаци в София и Пловдив. И на единия ораторите са ченгета, комунисти и бандюги и на другия. [/quote]

  Два митинга - една цел: Двете крила на Бкп се борят неистово за властта. Не за да направят нещо полезно, ами за да се възползват от нейните облаги....Разликата е, че едните са чели малко повече книги от другите!........

 18. 18 Профил на Hawaii
  Hawaii
  Рейтинг: 3085 Неутрално

  Огледален образ на колегите им от БСП в София !
  Събрани по същите методи,като червените на Моста.
  Който иска служба от ГЕРБ – е в Пловдив.
  Затова – ЛУСТРАЦИЯ и ПЪЛНО ПРЕФОРМАТИРАНЕ НА СИСТЕМАТА.

 19. 19 Профил на Schliwobeatz
  Schliwobeatz
  Рейтинг: 426 Неутрално

  ОСТАВКА и ГЕРБ обратно на власт! Лустрация! И нека измислените РБ не влезнат в парламента!

 20. 20 Профил на Натътрузен десебар, слуга на БСП
  Натътрузен десебар, слуга на БСП
  Рейтинг: 1023 Неутрално

  [quote#16:"Storan"]Мдаа! Нещо на Боце не му се получава! Намусен един такъв - няма ги десетките му хиляди във Филибето![/quote]

  Ти на коя планета си? На камерите се вижда, че в Пловдив хората са три пъти повече, при това без цигани дошли за разходка и кебапчета.

  Няма шики-мики.
 21. 21 Профил на grand funk railroad
  grand funk railroad
  Рейтинг: 1071 Неутрално

  До коментар [#12] от "Митко Василев":
  [quote#12:"Митко Василев"]Едните могат да докарат 7-8 хиляди, другите могат да докарат 7-8 хиляди, а сините - 200 [/quote]

  Така е, тъй като другите 7-8 хил. работят, а не си мерят пишките.

  Parmi ceux qui n'ont rien à dire les plus agréables sont ceux qui se taisent. Coluche
 22. 22 Профил на spiegel
  spiegel
  Рейтинг: 1587 Неутрално

  Впечатляващо. Но нищо чудно - ГЕРБ са тези, които спечелиха изборите. Другите са узорпатори и превратаджии.

 23. 23 Профил на ostin22
  ostin22
  Рейтинг: 645 Любопитно

  Хммм...толкова им е акъла да се събират под свирката на мутри, милиционери и срещнатите от тях по кръстовища и бензиностанции калинки.. Прост народ мноого за съжаление по българско!

  There is no way to happiness, happiness is the way!
 24. 24 Профил на Storan
  Storan
  Рейтинг: 636 Весело

  Малееее къв "ЗИГ - ХАЙЛ" изпраска Боце!

 25. 25 Профил на spiegel
  spiegel
  Рейтинг: 1587 Неутрално

  [quote#22:"spiegel"]узорпатори[/quote]

  узурпатори, радбира се.

 26. 26 Профил на dobrich
  dobrich
  Рейтинг: 1209 Весело

  До коментар [#20] от "Daniel Defoe - Аз НЕ ходя на протест на БСП/ГЕРП. А ти?":

  Патко май го няма у Пловдив? Още е блокиран в Банкя, май?!

 27. 27 Профил на Das Territorium
  Das Territorium
  Рейтинг: 1327 Неутрално

  Ха ха ха, Баце се къпе в народната либофф. Как не схвана тоз Нарцис безподобен, че никога повече няма да се върне на власт - НИ-КО-ГА!!!

  Публикувано през m.dnevnik.bg

  A lie can run round the world before the truth has got its boots on. Terry Pratchett
 28. 28 Профил на dobrich
  dobrich
  Рейтинг: 1209 Весело

  [quote#22:"spiegel"]ГЕРБ са тези, които спечелиха изборите[/quote]

  Така е, спор няма, но Батко взе и си хвърли мандата в един ден?!

 29. 29 Профил на pilis
  pilis
  Рейтинг: 468 Разстроено

  Гледам по телевизията паралелно двата митинга.Какво да кажа-жалка работа!Популизъм и откровени лъжи,друго няма!

 30. 30 Профил на На комунист доверие да нямаш
  На комунист доверие да нямаш
  Рейтинг: 479 Неутрално

  До коментар [#13] от "asen56":
  [quote#13:"asen56"]Маджо!? Кой беше? [/quote]
  Един от основателите на СИК.
  Данчо Ментата, Бареков и други упрекват Борисов, че бил създал СИК. Е, завчера Венцислав Стефанов - един от основателите на СИК - заяви, че Борисов няма нищо общо със СИК. Но пък известният мотор на Станишев, който той яхаше с Елена Йончева към Бузлуджа, е на Маджо.

  Безбожен народ иска морални политици, но такива няма да му се явят
 31. 31 Профил на ь
  ь
  Рейтинг: 1316 Неутрално

  Господи, кви ги плещи Боце ... не ти е работа!

  Простотията ходи по хората! Затова обичам животните! Цъкам само "+" ... но не на всички :)
 32. 32 Профил на ь
  ь
  Рейтинг: 1316 Любопитно

  [quote#30:"Орешко Работният, oпорна точка на мафията"]Но пък известният мотор на Станишев, който той яхаше с Елена Йончева към Бузлуджа, е на Маджо.[/quote]
  Подарен?

  Простотията ходи по хората! Затова обичам животните! Цъкам само "+" ... но не на всички :)
 33. 33 Профил на Лукс на Прокопиеви и Плевнелиев в село Баня"
  Лукс на Прокопиеви и Плевнелиев в село Баня"
  Рейтинг: 635 Неутрално

  [quote#30:"Орешко Работният, oпорна точка на мафията"]Маджо[/quote]
  Аха, дето измислил прякора на Боко...

 34. 34 Профил на Dorian Gray
  Dorian Gray
  Рейтинг: 792 Неутрално

  До коментар [#30] от "Орешко Работният, oпорна точка на мафията":

  Е ти кво очакваш бе, Венци Стефанов да излезе и да ти обясни в детайли структурата на СИК ли?

  И е прав, че Буда не е създавал СИК. Само е лапал "пържолки" които са му подхвърляли.

  МОЛЯ, ИЗИСКВАЙТЕ ФИСКАЛЕН БОН !!!
 35. 35 Профил на cup_of_tea
  cup_of_tea
  Рейтинг: 583 Весело

  [quote#22:"spiegel"]Впечатляващо. Но нищо чудно - ГЕРБ са тези, които спечелиха изборите.[/quote]

  Гледам и правителство са направили, и управляват... Победителите те...

 36. 36 Профил на ikar_01
  ikar_01
  Рейтинг: 682 Неутрално

  До коментар [#14] от "tur671":

  Ако са дошли с лични автомобили, къде са ги побрали в Пловдив, трябва да се е задръстил повече от периода на панаира?

 37. 37
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 38. 38 Профил на tkirov
  tkirov
  Рейтинг: 269 Неутрално

  ГЕРБ събра очакван брой митингаджии, но БСП-то и ДПС-то се поизложиха. Гледам по Дарик на живо и все ми се струва, нещо липсва масовата подкрепа за правителството. ... Хайде, сега чичо Пацо вън, нови избори и т.н.

 39. 39
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 40. 40 Профил на cup_of_tea
  cup_of_tea
  Рейтинг: 583 Весело

  Бойко бил поискал извинение за възродителния процес... А миналата година обясняваше какво полезно нещо бил същия този възродителен процес!

 41. 41 Профил на ikar_01
  ikar_01
  Рейтинг: 682 Весело

  До коментар [#34] от "Dorian Gray":

  Ама какви пържолки...

 42. 42 Профил на Венко Пройков
  Венко Пройков
  Рейтинг: 426 Неутрално

  Не харесвам изобщо Цветанов, Борисов ме дразни, но съм любопитен: ако не те, кои са онези, които могат да бъдат алтернатива на БСП-ДПС-Атака????? Реформаторският блок в най-добрия случай ще събере малко повече гласове от Атака на предсрочни избори. И най-вероятно няма да иска да си сътрудничи с ГЕРБ. СДС вече практически не съществува, не мога да запомня името на лидера му и не знам някой познава ли го, освен личните му познати... Нали никой не очаква, че някакви си там мажоритарни избори ще излъчат мажоритарни кандидати, а не партийни??? Щото ако някой наистина го очаква, значи не е добре просто... Любите Россию, любите Россию - и будьте навеки России верны! Това ще пеем скоро...

  Пушач (пуша лула и пури, никога цигари)
 43. 43 Профил на dobrich
  dobrich
  Рейтинг: 1209 Весело

  [quote#31:"ь"]кви ги плещи Боце ..[/quote]

  Я, Батко пробил блокадата у Банкя....

 44. 44 Профил на Лукс на Прокопиеви и Плевнелиев в село Баня"
  Лукс на Прокопиеви и Плевнелиев в село Баня"
  Рейтинг: 635 Неутрално

  [quote#39:"stefan_koev"]Смях! Вчера Орешарски каза, че ще уволни всеки, който протестира срещу него, днес твърди, че ще е толерантен! Палячо [/quote]
  Дадоха го на прокурор...

 45. 45 Профил на Венко Пройков
  Венко Пройков
  Рейтинг: 426 Неутрално

  Хора, стегнете се и мислете кои десни партии могат да влязат в парламента. Щото освен Сидеров и Бареков се задава...

  Пушач (пуша лула и пури, никога цигари)
 46. 46 Профил на dobrich
  dobrich
  Рейтинг: 1209 Весело

  [quote#34:"Dorian Gray"] Буда[/quote]

  Прякора му при каратистите е Пунта Мара - все си намирал оправдание да не се бие на състезание....

 47. 47 Профил на ЗаНиЗа
  ЗаНиЗа
  Рейтинг: 2217 Любопитно

  На СЪЩОТО място, на "събитие" на "Каменица" се сБИРАт повече хора.

  Направи съд от глината, празнината вътре в него го прави полезен.
 48. 48 Профил на Лукс на Прокопиеви и Плевнелиев в село Баня"
  Лукс на Прокопиеви и Плевнелиев в село Баня"
  Рейтинг: 635 Неутрално

  [quote#42:"Венелин Йовков ПРОЙКОВ"]Цветанов, Борисов ме дразни, но съм любопитен: ако не те, кои са онези, които могат да бъдат алтернатива[/quote]
  Други от Герб-Лилето, Дончев...

 49. 49
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 50. 50 Профил на Лукс на Прокопиеви и Плевнелиев в село Баня"
  Лукс на Прокопиеви и Плевнелиев в село Баня"
  Рейтинг: 635 Неутрално
 51. 51 Профил на Югозомби. Безсрочен бан след модераторски произвол
  Югозомби. Безсрочен бан след модераторски произвол
  Рейтинг: 1031 Любопитно

  Действителността е, че партиите на Реформаторския блок могат да организират масова улична акция единствено в София и никъде другаде. Резултатите от изборите на 12 май показват колко маргинална е подкрепата за тях в провинцията:

  Резултати от избори за народни представители 12.05.2013 г. за МИР Пловдив Град

  КП "Център - Свобода и Достойнство" 1 218 гласа или 0.753%

  КП "Съюз на Демократичните Сили" 3 693 гласа или 2.284%

  КП "Демократи за Силна България (ДСБ, БДФ)" 5 682 гласа или 3.514%

  ПП "Движение България на Гражданите" 5 791 гласа или 3.581%

  ---

  Общо 16 384 гласа. За сравнение ГЕРБ има 62 003 гласа или 38.342%, т. е. почти 4 пъти повече. Източник:

  http://results.cik.bg/pi2013/rezultati/16.html

  Модерацията системно трие критични към политиката на изданията коментари и налага бан на авторите им. Тази несвобода обезсмисля коментирането в "Икономедиа“.
 52. 52 Профил на Каишков - Либерален мислител
  Каишков - Либерален мислител
  Рейтинг: 740 Неутрално

  На сцената излезе Цветанов с яке с надпис "Оставка".
  =======================================
  Отдолу с по дребен шрифт било написано - "Стани, та да седна".

 53. 53 Профил на Dorian Gray
  Dorian Gray
  Рейтинг: 792 Неутрално

  Помня едно време като се правеха митинги.... ми никой не говореше за влакове и автобуси. Който чувства принадлежност просто пали колата и отива. И нямаше нужда от финансови стимули.

  А тея днес в София и Пловдив, както си купуват изборите, така си купуват и митингите.

  Все повече започват да си приличат в простотията и се надявам хората един път завинаги да разберат:

  ГЕРБ=БСП=ДПС

  МОЛЯ, ИЗИСКВАЙТЕ ФИСКАЛЕН БОН !!!
 54. 54 Профил на dobrich
  dobrich
  Рейтинг: 1209 Весело

  До коментар [#51] от "Гербер-зомби (в творчески отпуск)":

  Какво предлагаш - да гласуваме за Герб ли?! Няма да стане.......Не учавстваме във вътрешно партийни борби на крилата на Бкп!!!.......

 55. 55 Профил на На комунист доверие да нямаш
  На комунист доверие да нямаш
  Рейтинг: 479 Неутрално

  [quote#39:"stefan_koev"]Смях! Вчера Орешарски каза, че ще уволни всеки, който протестира срещу него, днес твърди, че ще е толерантен! Палячо [/quote]
  Не е виновен той, ами тези, дето му пишат опорните точки. Усетиха се, че нещо много не само противоконституционно, ами и против правата на човека го удариха. И може би се уплашиха от европейски санкции.

  Безбожен народ иска морални политици, но такива няма да му се явят
 56. 56 Профил на Лукс на Прокопиеви и Плевнелиев в село Баня"
  Лукс на Прокопиеви и Плевнелиев в село Баня"
  Рейтинг: 635 Неутрално

  [quote#53:"Dorian Gray"]Който чувства принадлежност просто пали колата и отива. [/quote]
  И Веехме по пътя сините знамена!

 57. 57 Профил на Венко Пройков
  Венко Пройков
  Рейтинг: 426 Неутрално

  До коментар [#51] от "Югозомби (в творчески отпуск)":

  Ще бъда откровен, че точно този тип резултати ме карат да недоумявам докога т.нар. "десен" електорат ще бойкотира Борисов и борисовщината в политическото настояще на родината ни бащина.

  Пушач (пуша лула и пури, никога цигари)
 58. 58 Профил на На комунист доверие да нямаш
  На комунист доверие да нямаш
  Рейтинг: 479 Неутрално

  [quote#54:"dobrich"]Не учавстваме във вътрешно партийни борби на крилата на Бкп[/quote]
  Значи изобщо не гласувате. Защото на българската политическа сцена няма нищо друго, освен крила на БКП.

  Безбожен народ иска морални политици, но такива няма да му се явят
 59. 59 Профил на izabell
  izabell
  Рейтинг: 1309 Неутрално

  Хората се бяха събрали като за последно с ГЕРБ(на прощаване)
  Бойко беше почти пред разплакване,не от слабост а от това че толкова много хора са на площада заради тях.
  Но както казахме място за хленч,няма.

 60. 60 Профил на Натътрузен десебар, слуга на БСП
  Натътрузен десебар, слуга на БСП
  Рейтинг: 1023 Неутрално

  Синьо-червените зомбита си оплюха брадите от злоба

  Айде Боце, властта те чака

  Няма шики-мики.
 61. 61 Профил на Лукс на Прокопиеви и Плевнелиев в село Баня"
  Лукс на Прокопиеви и Плевнелиев в село Баня"
  Рейтинг: 635 Неутрално

  [quote#58:"Орешко Работният, oпорна точка на мафията"] Значи изобщо не гласувате. Защото на българската политическа сцена няма нищо друго, освен крила на БКП. [/quote]
  Стара опорна точка-всички са маскари...

 62. 62 Профил на dobrich
  dobrich
  Рейтинг: 1209 Весело

  [quote#60:"Daniel Defoe - Аз ходя на протест. А ти?"]е Боце, властта те чака[/quote]

  Мдааа....Боце Тиквата+Гоце Червенотиквеника, такава конфигурация се задава?!

 63. 63 Профил на Лукс на Прокопиеви и Плевнелиев в село Баня"
  Лукс на Прокопиеви и Плевнелиев в село Баня"
  Рейтинг: 635 Неутрално

  [quote#60:"Daniel Defoe - Аз ходя на протест. А ти?"] Айде Боце, властта те чака [/quote]
  Зинаида Златанова дава на ОЛАФ и прокурор далавери с европари за екология..

 64. 64 Профил на Karla c Україна Hanneman
  Karla c Україна Hanneman
  Рейтинг: 687 Весело

  Много смешно - за 30-те костовачета Дневник пише ода след ода , по 5-6 статии на ден за ганобудните студенти , а за митинга на ГЕРБ четири реда и една снимчица все едно нищо

  To Crush Your Enemies, See Them Driven Before You, And To Hear The Lamentation Of Their Women!
 65. 65 Профил на mr. wonderworld.
  mr. wonderworld.
  Рейтинг: 1316 Неутрално

  ГЕРБ се съобразиха със студентите и направиха митинга си в Пловдив.

  БСП и ДПС не само,че са в София и пречат на студентския протест днес,ами са и на символно и знаково за България място-Орлов мост.

  Където навремето се пееше"Времето е наше"!

  Каква ирония,каква пародия,какво падение!

  In my Wonderworld each sleeping vision is so real.
 66. 66 Профил на dobrich
  dobrich
  Рейтинг: 1209 Весело

  [quote#65:"mr.wonderworld-Герб=БСП."]направиха митинга си в Пловдив. [/quote]

  Ами на мача на Боко ще ходят ли днес в Пловдив?!

 67. 67 Профил на Лукс на Прокопиеви и Плевнелиев в село Баня"
  Лукс на Прокопиеви и Плевнелиев в село Баня"
  Рейтинг: 635 Неутрално

  Сини ултраси скандират: "Оставка" и "Турци сте!"
  Феновете на "Левски" вървят към шествието на БСП и ДПС, оградени са от полиция

 68. 68 Профил на Венко Пройков
  Венко Пройков
  Рейтинг: 426 Неутрално

  До коментар [#58] от "Орешко Работният, oпорна точка на мафията":

  Нямате представа колко сте прав. Просто трябва да се гласува за по-малкото зло. Лично аз последния път изобщо не гласувах, и сега се каня да не гласувам, и всъщност ми е все тая какви ще ги дроби средностатистическият българин, щото аз съм си горе-долу добре, макар и мизеруващ подобаващо. В смисъл, мога евентуално да надживея още няколко правителства и нямам гладни гърла около мен, освен собственото ми. Същевременно недоумявам как никой не разбира, че ФАТАЛНАТА грешка на всички българи е, че не разбират едно - единствено частниците могат да създадат реални работни места с реално заплащане. Правителствата не могат, те просто си възнаграждават крепителите. Не можахме нищо да приватизираме като хората, Нефтохим и Виваком се контролират от руснаците, а току се развява някаква американска опасност. България е почти изцяло подвластна на руския икономически империализъм и се очертава той да ни яхне напълно в близко бъдеще. Десният електорат просто пирува по време на чума в момента. Същата история впрочем са десните партийки и партийчета във Франция. И не само там. Аз лично работя за един ляв и за един десен бизнесмен. Познайте кой ми плаща повече...

  Пушач (пуша лула и пури, никога цигари)
 69. 69 Профил на za1221
  za1221
  Рейтинг: 382 Неутрално

  Орешарски , подай си оставката, и не пускайте химна на ЕС на вашите другарски митинги с ДПС

 70. 70 Профил на AzDebil
  AzDebil
  Рейтинг: 1504 Любопитно

  "Достойните" граждани за европейско развитие на България извикаха мощно "УУУУУУУУУУУ..."
  когато
  Несменяемият властник заяви, че има протестиращи студенти.
  ПОКАЗАТЕЛНО!
  Остава само да се върнат на власт.
  !

 71. 71 Профил на rapidfire
  rapidfire
  Рейтинг: 1316 Гневно

  А на тия пък кой им плати масрафа и откъде го извадиха?
  Наем на автобусите, гориво, командировъчни?
  Аман бре!
  И за тях искам разбивка - колко, кой, откъде?!
  Ще си ги мерят (митингите) по площадите, а ние ще им плащаме масрафа!
  Ай сиктир, хващайте си чукалата и се омитайте!

  It is nice to be important, but it's more important to be nice!
 72. 72 Профил на Адриана Димова
  Адриана Димова
  Рейтинг: 740 Неутрално

  [quote#27:"Quo Vadis BG?"]Ха ха ха, Баце се къпе в народната либофф. Как не схвана тоз Нарцис безподобен, че никога повече няма да се върне на власт - НИ-КО-ГА!![/quote]

  Събуди се! Бълнуваш нещо, явно някакъв кошмар сънуваш!

  Не причинявай другиму това, което не искаш да се случи с теб!
 73. 73 Профил на dobrich
  dobrich
  Рейтинг: 1209 Неутрално

  [quote#68:"Венелин Йовков ПРОЙКОВ"]по-малкото зло.[/quote]

  Няма по малко и по голяма зло! Има безвремие, в изгода на олигархията и монополите....

 74. 74 Профил на spiegel
  spiegel
  Рейтинг: 1587 Неутрално

  До коментар [#28] от "dobrich":

  Ми да бяхте влезли в парламента, за да има с кого да направи правителство. Ама и тогава най-вероятно щяхте да сте четвъртата присъдружна партия на БСП

 75. 75 Профил на Дядо Йоцо ви гледа..!!!
  Дядо Йоцо ви гледа..!!!
  Рейтинг: 471 Весело

  Около 62 000 души присъстват на митинга на ГЕРБ в Пловдив, предаде репортер на Агенция „Фокус” .

 76. 76 Профил на spiegel
  spiegel
  Рейтинг: 1587 Неутрално

  До коментар [#35] от "cup_of_tea":

  Ето затова са протестите - защото управляват тези, които не спечелиха изборите. И скоро ще ви изметем от властта. Завинаги.

 77. 77 Профил на Венко Пройков
  Венко Пройков
  Рейтинг: 426 Неутрално

  До коментар [#73] от "dobrich":

  Никой, подчертавам, никой НИКОГА не е могъл да се опълчи срещу властта на парите. Властта винаги попада в ръцете на хора, които дърпат финансови лостове. Страшното е, когато попадне в ръцете на хора, които разчитат на властта, за да си раздават и да получават пари за сметка на тези, които работят. И това никога не са частниците. Частникът носи отговорност за своите пари и за заплатите на тези, които наема. Правителствата не носят тази отговорност. Затова пестеливите правителства са манна небесна за всяка икономика.

  Пушач (пуша лула и пури, никога цигари)
 78. 78 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1763 Неутрално

  Гербавите освиркват студентите :) красота...

  Публикувано през m.dnevnik.bg

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 79. 79 Профил на BulgAryan - пикам ви на жидо-болшевишката цензура!
  BulgAryan - пикам ви на жидо-болшевишката цензура!
  Рейтинг: 531 Неутрално

  [quote#13:"asen56"]Маджо!? Кой беше?[/quote]

  Един от приятелите (по-точно началниците) на Боко Сикаджията! Все пак Пожарникаро е бил на сравнително ниско ниво в структурите на ,,СИК''!

  ,,Българите-това е народът,който имаше всичко което е пожелавал. Те никога не се съмняваха в победата си" Енодий 486 г.
 80. 80 Профил на Арон
  Арон
  Рейтинг: 1316 Любопитно

  Колко зле трябва да си в главата, за да отидеш на митинг на ГЕРБ, след като и за слепите е ясно, че причината за днешната мизерия е именно тази ретроградна мафиотска организация - неумела, незнаеща, неможеща и крадлива. Даже повече от комунистите

 81. 81
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 82. 82 Профил на ttrree
  ttrree
  Рейтинг: 217 Неутрално

  До коментар [#75] от "Гея, Бея и Злодея.":

  Къде ги видяха тези 62 000? Дори не бяха запълнили площада до средата. Добре че има онлайн камери в нета, така че няма кого да лъжат от агенция Фокус.

 83. 83 Профил на Лукс на Прокопиеви и Плевнелиев в село Баня"
  Лукс на Прокопиеви и Плевнелиев в село Баня"
  Рейтинг: 635 Неутрално

  Споко, студентите имат щит от хора!

 84. 84 Профил на iSiktir
  iSiktir
  Рейтинг: 531 Неутрално

  Златен ден за случайния превоз. Автобуси към София, автобуси към Пловдив....
  Няма нищо случайно в случайния превоз.

  Путин - враг номер 1 на тутраканската селищна система
 85. 85 Профил на BulgAryan - пикам ви на жидо-болшевишката цензура!
  BulgAryan - пикам ви на жидо-болшевишката цензура!
  Рейтинг: 531 Неутрално

  [quote#19:"Schliwobeatz"]ОСТАВКА и ГЕРБ обратно на власт! [/quote]

  Ти да не си спал на мокри вестници?! С 15% на следващите избори няма как ГЕРБ да се върне във властта, освен като част от някоя краткотрайна, безпринципна коалиция! Отрочето ГЕРБ върви бавно, но уверено по стъпките на майка си (НДСВ) ... към своята политическа смърт!!!

  ,,Българите-това е народът,който имаше всичко което е пожелавал. Те никога не се съмняваха в победата си" Енодий 486 г.
 86. 86 Профил на Ще върнем България в Европа
  Ще върнем България в Европа
  Рейтинг: 1594 Любопитно

  [quote#79:"BulgAryan"]Маджо!? Кой беше?- цитат на коментар #13 от “asen56”
  Един от приятелите (по-точно началниците) на Боко Сикаджията! Все пак Пожарникаро е бил на сравнително ниско ниво в структурите на ,,СИК''! [/quote]

  А това приятелство осъдително ли е когато се отнася за Станишев, чийто мандат крепи Сидеров?

  http://www.vestnikataka.com/?module=displaystory&story_id=52263&format=html

 87. 87 Профил на papуre
  papуre
  Рейтинг: 639 Неутрално

  Някой лъже с доста . Дебелобузото Лиле се изцепи - СТОТИЦИ хиляди присъстват. Пред камера в Пловдив.

 88. 88 Профил на Лукс на Прокопиеви и Плевнелиев в село Баня"
  Лукс на Прокопиеви и Плевнелиев в село Баня"
  Рейтинг: 635 Неутрално  Споко, студентите имат щит от хора!

 89. 89 Профил на Асенов, който иска референдум!
  Асенов, който иска референдум!
  Рейтинг: 688 Весело

  [quote#75:"Гея, Бея и Злодея."]Около 62 000 души присъстват на митинга на ГЕРБ в Пловдив, предаде репортер на Агенция „Фокус” . [/quote]
  Еееее. тия ако са 62 хиляди значи в София има към 162 хиляди....

 90. 90 Профил на На комунист доверие да нямаш
  На комунист доверие да нямаш
  Рейтинг: 479 Неутрално

  До коментар [#61] от "asen56":
  [quote#61:"asen56"]Стара опорна точка-всички са маскари... [/quote]
  Е да, но има по-големи и по-малки маскари. И като се има предвид, че никой ученик не е по-голям от учителя си, БСП са най-големите маскари, което и практиката го доказва.

  Безбожен народ иска морални политици, но такива няма да му се явят
 91. 91 Профил на papуre
  papуre
  Рейтинг: 639 Неутрално

  [quote#81:"Ранобудник"]Наведен, Станишев се извини за Възродителния процес и целуна пръстена на Доган[/quote]
  Сигурно си хлапе и не помниш , че най- голямото проклятие ,което отнесе Живков , беше за възродителния процес. А сега всички ,дето го плюехте за това решение , се га приемате ,че позицията му е била правилна . Щом отричате извинението на Станишев. Нищо , още някоя и друга годинка и ще се търси нов Живков като месия . Ама няма да се намери .

 92. 92 Профил на Лукс на Прокопиеви и Плевнелиев в село Баня"
  Лукс на Прокопиеви и Плевнелиев в село Баня"
  Рейтинг: 635 Неутрално

  Феновете „Левски“ дойдоха от паметника на Апостола и бяха пресрещнати от полицията пред Ректората. Вместо да се уплашат от кордоните с каски, ултрасите започнаха да мятат пиратки и настана хаос за минути. Защото конете на полицаите, които патрулират в градинката срещу Ректората се подплашиха и побягнаха.

  Ездачите им ги пришпориха на галоп към парка, за да не се врежат сред хората.

  Полицейски джипове преградиха пътя на синьото шествие към Орлов мост и така се избегна нова колизия, защото там вече крещят феновете на ЦСКА.

 93. 93
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 94. 94 Профил на papуre
  papуre
  Рейтинг: 639 Неутрално

  [quote#75:"Гея, Бея и Злодея."]Около 62 000 души присъстват на митинга на ГЕРБ в Пловдив[/quote]
  Камерата на НОВА нито веднаж не даде общ план на митинга в Пловдив. Сигурно на всеки е ясна целта .

 95. 95 Профил на El Chuncho
  El Chuncho
  Рейтинг: 1156 Неутрално

  [quote#89:"Асенов-700те хиляди евро!!!"]значи в София има към 162 хиляди....[/quote]
  цялото "Факултето" ,че и отгоре?
  Бравус!

  Никъде по света борсите не са определящи за икономиката.- цитат на коментар #70 от “др. Иванов
 96. 96
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 97. 97 Профил на badjanak
  badjanak
  Рейтинг: 890 Неутрално

  До коментар [#2] от "А БЪ В":

  Цветанов щеше да обере точките ако беше дошъл с мотор
  www.unikalno.net/11/mototsiklet-s-dvigatel-ot-sa-vetski-tank-t-55-tezhi

  "Не бъди сладък, ще те изядат, не бъди горчив, ще те изплюят" "Всеки се оплаква от липса на пари, от липса на ум-никой" Еврейски мъдрости.
 98. 98 Профил на ПАСТОРА
  ПАСТОРА
  Рейтинг: 770 Весело

  До коментар [#20] от "Daniel Defoe - Аз ходя на протест. А ти?":

  То човек като си пийне, вижда двойно и четворно!
  Ти обаче явно имаш друга форма на пиянство и виждаш нечетно!
  Да не си с око и половина?

 99. 99 Профил на Лукс на Прокопиеви и Плевнелиев в село Баня"
  Лукс на Прокопиеви и Плевнелиев в село Баня"
  Рейтинг: 635 Неутрално

  В речта си от трибуната в Пловдив Бойко Борисов няколко пъти предупреди управляващите, че ако детето му не оздравее от това, което са му причинили, няма да има пощада към тях, предаде "Фокус". Той обаче отказа да каже на журналистите какво има предвид, „Не е ваша работа”, каза лидерът на ГЕРБ.

 100. 100 Профил на Лукс на Прокопиеви и Плевнелиев в село Баня"
  Лукс на Прокопиеви и Плевнелиев в село Баня"
  Рейтинг: 635 Неутрално

  НА ЖИВО С БЛИЦ: Бойко Борисов играе в мач за Купата на България
  Витоша (Бистрица) води с 1:0 на Локомотив (Пловдив) на "Лаута"

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK