Протестите в София - ден 160 (хронология)

Протестите в София - ден 160 (хронология)

© Юлия ЛазароваПовече от шест часа днес центърът на София беше блокиран от различни протести. Не се стигна до сблъсъци с полицията, нямаше и особено напрежение между демонстрантите.


Още около 9 часа  защитници на кабинета "Орешарски" се явиха за кратко около сградата на Народното събрание. По-късно митингът на КНСБ и редиците на "Ранобудните студенти" си делиха в продължение на час площада пред парламента. Въпреки призивите на студентите и привържениците им, синдикалистите отказаха да се включат в призивите "Оставка" и повтаряха, че настояват единствено за спешни социални мерки от страна на кабинета.


По късно през деня с възгласи "Атака!" и хартиени автомати "Ранобудните студенти" отново превзеха територията пред Народното събрание. Представлението включваше батални сцени, гримирани ранени, бутафорни носилки... картонени танкове и запалени хартиени щитове пред загражденията и полицаите.
Таксиметровите шофьори от Пловдив и Смолян, които също демонстрираха край катедралата "Св. Александър Невски", се срещнаха с директора на агенция "Автомобилната администрация" Димитър Ганев и бяха уверени, че се обмисля вариант да се изпълнят някои от исканията им.


Вижте хронология на събитията от деня, събрана от репортерите и редакторите на "Дневник"


17:00 ч. - Пред сградата на Народното събрание са останали само около 300 протестиращи граждани и е необичайно тихо – не се чуват скандирания, утихнали са свирките и барабаните. Три хартиени танка са насочили оръдията си към парламента. 


16:40 ч. Студенти отново насочват бутафорни танкове срещу сградата на парламента. 


Според очевидци при кратката окупация на Факултета по журналистика днес е бил задържан младеж. "Дневник" потърси СДВР, оттам казаха, че нямат информация за такъв случай. 


16:28 ч. - След дългата гонитба, сега демонстрантите се насочват обратно към сградата на Народното събрание по булевард "Васил Левски". Шествието се вля в протестиращите пред парламента.


16:12 - На "Раковски" и "Дондуков" полицията избута протестиращите по тротоарите. Направиха и кордони, за да ги задържат извън уличното платно. Вече е пуснато и движението на коли през това кръстовище. "Раковска" остава затворена за движението между бул. "Дондуков" и "Цар Освободител"


Служителите на реда насочват протестиращите да се движат по булевард "Дондуков", в посока "Васил Левски" - по-далеч от сградите на правителството и президентството.


Преди това гонитбата между демонстранти и полиция продължи по малките улички от долната страна на булевард "Дондуков" - протестиращи граждани се опитваха да стигнат до централната част на града, около Министерския съвет и Президентството, а МВР с кордони блокираше движението им по малките улици. Група от около 50 души дори се качи в трамвай 20 в посока към Халите, за да заобиколят полицаите. Служителите на реда обаче този път не позволиха на трамвайната мотриса да премине, апротестиращите слязоха от трамвая. 


Полицията изтласка протестиращите обратно по тротоарите на булевардите "Раковска" и "Дондуков".

© Георги Марчев

Полицията изтласка протестиращите обратно по тротоарите на булевардите "Раковска" и "Дондуков".


15:55 ч.- Група от протестиращите тръгна към "Лъвов мост", след което се върна по бул. "Сливница" в обратна посока. Те завиха по улица "Веслец", после и по "Искър" в посока бул. "Мария Луиза", но полицията продължава да препречва пътя им. Протестиращите пазят тишина, за да е по-трудно на служителите на МВР да разгадаят намеренията им.


15.45ч. - Николай Бареков и привържениците му се изтеглят от площада пред президентството. Малко след това полицейската охрана видимо намаля. Все още е отцепен доста широк периметър пред централния вход на сградата.


15.35 ч. Гоненицата между демонстранти и полицаи по улиците на града продължава. Целта на протестиращите е да стигнат до площад "Независимост", но кордони полицаи им препречват пътя. Част от протестиращите дори се качиха в метрото, за да да слязат на станция "Сердика", която е близо до Министерския съвет и Президентството. 


Шествието завива по бул. "Мария Луиза" в посока центъра, но полицията отново ги блокира. Протестиращите отново се връщат по булевард "Сливница". 


На бул. "Мария Луиза" на "Лъвов мост"

© Лора Филева

На бул. "Мария Луиза" на "Лъвов мост"


15.20 ч. След опит да завият по ул. "Раковски", сега демонстранти шестват по булевард "Сливница", в платното в посока квартал "Люлин".


15. 10 ч. Кръстовището при Сточна гара е блокирано от протестиращи. Те местят контейнери, за да запречат движението на коли.


15.05 ч. - Шествие протестиращи продължава да се движи по бул. "Васил Левски". Чуват се призиви за блокада на Сточна гара. Кордони полицаи им препречват пътя - не им дава да завият по ул. "Стара планина", нито по ул. "Росица". Част от протестиращите останаха да блокират кръстовището на "Левски" и "Дондуков".


Част от протестиращите граждани окупираха Сточна гара

© Георги Марчев

Част от протестиращите граждани окупираха Сточна гара


15.02 ч. - След кратката окупация на журналистическия факултет, част от протестиращите студенти се насочиха по бул. "Васил Левски". Опитаха се да завият по бул. "Дондуков" към пл. "Независимост".


Протестите в София - ден 160 (хронология)

© Георги Марчев


Полиция и автобус са блокирали пътя им и не даваха възможност на демонстрантите да се движат по този маршрут. Множеството стои на кръстовището, където са спрели и няколко трамвая.


Протестите в София - ден 160 (хронология)

© Георги Марчев


14:45 ч. - Пред сградата на Народното събрание е спокойно, останали са пръснати около 50-ина човека. Полицаите са малко, други си почиват по пейките.


Булевард "Цар Освободител" продължава да е затворен. Улица "Г.С.Раковски" също - според полицай тя остава блокирана до Патриарха. Около Руската църква има засилено присъствие на полиция чак до входовете към градинката зад двореца.


14.45 ч. - Междувременно пред президентството две групи граждани влязоха в кратка словесна престрелка, след което се стигна до леки физически сблъсъци. Бареков обяви, че провокаторите са от Пловдив и че са поръчани от Бойко Борисов и докарани с осем автобуса с помощта на пловдивския кмет Иван Тотев. От полицията обясниха, че са изтласкали групата към Градската градина, за да няма визуален контакт. 


14.42ч. - Група студенти внезапно се втурнаха по бул. "Васил Левски" в посока бул. "Дондуков". После окупираха за минути двора на журналистическия факултет. 


14.33ч. - Депутатите напускат парламента с автомобили под освиркванията на протестиращи студенти. До сградата на Художествената академия има струпани полицаи с каски. Студентите се изместиха от служебния вход на Народното събрание и влязоха в двора на Художествената академия, като се качиха на оградата. Полицаите веднага заеха местата от другата страна на оградата.


Протестите в София - ден 160 (хронология)

© Велислава Попова


14. 27 ч. - При полицейския кордон на "Леге" и "Съборна" се появи група от около 20 души, която не беше допусната да премине, за да се влее при привържениците на Бареков. Бившият тв водещ започна по мегафона да скандира "Пуснете хората". След това се отправи със свита към кордона и като се върна обяви, че групата били "провокатори на Бойко".


Протестите в София - ден 160 (хронология)

© Велислава Попова


14.25 ч. - Приключи заседанието на Народното събрание. Депутатите започнаха да напускат сградата на парламента безпрепятствено. 


Протестите в София - ден 160 (хронология)

© Георги Марчев


Пред Народното събрание протестиращите запалиха хартиените си оръжия и ги хвърлиха отвъд загражденията към сградата на парламента.


Протестите в София - ден 160 (хронология)

© Лора Филева


Протестите в София - ден 160 (хронология)

© Георги Марчев


14.15. Изпълнителният директор на агенция "Автомобилната администрация" Димитър Ганев се срещна с протестиращите шофьори и ги увери, че се обмисля вариант да се изпълнят исканията им за премахване на ограничение за възрастта на таксиметровите шофьори. 


Протестите в София - ден 160 (хронология)

© Георги Марчев


14.03ч - Волен Сидеров пристигна пред президентството и беше приветстван от привърженицитге на Бареков. Той се прегърна с бившия тв водещ и му обеща да предложи в дневния ред на КСНС да влязат мерките за борба с корупцията и безработицата, изработени от "България без цензура". Обяви, че след това ще излезе да информира събралите се как е реагирал президентът. 


Лидерът на "Атака" Волен Сидеров се ангажира да предаде на Консултативния съвет по национална сигурност при президента настояванията на Николай Бареков да участва в заседанието.

© Анелия Николова

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров се ангажира да предаде на Консултативния съвет по национална сигурност при президента настояванията на Николай Бареков да участва в заседанието.


За разлика от останалите партийни лидери - членове на КСНС, които влязоха в президентството от служебния вход откъм бул. "Дондуков", съпроводени от освиркванията на привържениците на Бареков, Сидеров премина през главния вход. Още вчера амбицираният да стане политик Бареков заяви, че няма да препречва пътя единствено на Сидеров, тъй като само "Атака" от четирите партии в парламента все още не е била на власт и не може да й се търси отговорност за състоянието на държавата. 


14.03ч. БНТ показва кадри от президентството, които показват как членовете на КСНС позират за обща снимка, след което заседанието започва. Медиите този път не са допускани да снимат встъпителните думи на президента, както е практиката на тези сбирки. На последното заседание на съвета лидерът на "Атака "Волен Сидеров използва прякото излъчване в началото, за да предизвика скандал, като многократно прекъсна речта на държавния глава и на висок гласа настоя Росен Плевнелиев да отговори за пътуванията си в чужбина.


Председателят на Държавна агенция "Национална сигурност "Владимир Писанчев отива на заседанието на съвета за сигурност при президента.

© Анелия Николова

Председателят на Държавна агенция "Национална сигурност "Владимир Писанчев отива на заседанието на съвета за сигурност при президента.


13.44ч.  Шефът на Държавната агенция "Национална сигурност" (ДАНС) Владимир Писанчев пристигна в президентството. 


След него вътрешният министър Цветлин Йовчев е посрещнат със скандирания "Оставка",  а лидерът на БСП Сергей Станишев и парламентарният шеф Михаил Миков - с "Мафия". Премиерът Пламен Орешарски пристигна пеша, като пресече отгоре площада, разделящ сградите на Министерския съвет и президентската администрация. 


Премиерът Пламен Орешарски влезе в сградата на президентството за заседанието на КСНС.

© Анелия Николова

Премиерът Пламен Орешарски влезе в сградата на президентството за заседанието на КСНС.


13.31ч. - На площада пред парламента вече има само студенти. Продължават с военните сцени. След команда "Атака" те запълзяха, като се насочиха към центъра на площад Народно събрание сред димки и пиратки.


Протестите в София - ден 160 (хронология)

© Велислава Попова


Мятат символични картонени заграждения към парламента с викове "У-у-у". Други удрят по истинските заграждения.


Студентите започнаха артистична акция пред парламента след оттеглянето на протестиращите от КНСБ

© Лора Филева

Студентите започнаха артистична акция пред парламента след оттеглянето на протестиращите от КНСБ


На площада вече няма представители на КНСБ. 


Николай Бареков на площада пред президентството.

© Велко Ангелов

Николай Бареков на площада пред президентството.


13.30ч. -  Бареков призова привържениците си да легнат пред лимузините. Вчера той обяви, че основната му цел е да не пусне лидера на ГЕРБ Бойко Борисов да влезе. Борисов обаче едва ли ще участва в заседание, тъй като е в болница.


Протестиращите срещу КСНС заеха позиции малко след 13ч. На снимката: Николай Бареков държи реч, а на заден план бившият депутат от "Атака" Калина Крумова, която понастоящем е водеща в свързаната с Цветан Василев ТВ7, където доскоро се изявяваше като директор и Бареков

© Биляна Рилска

Протестиращите срещу КСНС заеха позиции малко след 13ч. На снимката: Николай Бареков държи реч, а на заден план бившият депутат от "Атака" Калина Крумова, която понастоящем е водеща в свързаната с Цветан Василев ТВ7, където доскоро се изявяваше като директор и Бареков


13.25 ч. - Около 200 души от "България без цензура" - движението на бившия телевизионен водещ Николай Бареков, са блокирали пространството между шадравана пред парадния вход на Президентството, където в 14ч. трябва да започне заседанието на Консултативния съвет по национална сигурност. Блокиран е площадът пред Археологическия музей, както и кръстовището на улиците "Съборна" и "Леге". 


Протест на "България без цензура" преди началото на КСНС

© Анелия Николова

Протест на "България без цензура" преди началото на КСНС


Събралите се скандират "Оставка" . Полицаи са отцепили движението пред парадния вход, откъдето обикновено влизат за заседание участниците в съвета. Все още не е известно откъде депутатите и министрите ще влязат в сградата на президентството, тъй като входът е затворен за автомобили.


13.25ч. - Участниците в протеста на КНСБ започват да се изтеглят от площада на парламента и се отправят към автобусите. Протестът им приключи. Синдикалистите отправиха призиви за достойно заплащане, пенсии и достойни условия на труд, независимо коя партия управлява.


Протестите в София - ден 160 (хронология)

© Велислава Попова


13.21ч. По-голямата част от студентите блокираха кръстовището при Ректората.


От университета излизат студенти и поемат към Народното събрание. Те носят картонени пистолети и щитове, някои са с каски, други - с бели ленти на главата. Пеят "Пацо в Дупница...".


Импровизираното представление, в което участват младежи от НАТФИЗ, Софийския университет и УНСС, върви по команда - периодично се чува  "Строй се!" и "Мирно", а редиците, изобразяващи партизански отряди, изпълняват.


По пътя към Народното събрание от двете страни има хора, които им ръкопляскат и подкрепят протестиращите.


13.10 ч. - Всички протестиращи вече се изтеглиха от площада в посока към сградата на Художествената академия. Пред Народното събрание сега са само представители на синдикатите, които слушат възрожденски песни от тонколоните. Група от студентите заобиколи с шествие паметника на Васил Левски и се присъедини към събралите се пред служебния вход на парламента - от страната на храм-паметника. 


Студентите се събират в градинката между Ректората и служебния вход на Народното събрание

© Виктор Владев

Студентите се събират в градинката между Ректората и служебния вход на Народното събрание


13 ч. Част от протестиращите срещу кабинета тръгнаха покрай Ректората и вече са пред паметника на Васил Левски.


Скрийншот от кадрите, показвани от сайта kamerite.bg

© Дневник

Скрийншот от кадрите, показвани от сайта kamerite.bg


12.58ч. Линейка на болница "Лозенец" потегля с включени сирени откъм служебния вход на "Св. Александър Невски". По информация на "ДНевник" полицай е припаднал и е бил откаран, за да получи медицинска помощ.


12.55 ч. - Протестиращи хвърлят домати към сградата на Народното събрание.


12.45 ч. - При "Св. Александър Невски" кордон от полицейски автомобили дели 20 таксиметрови автомобила от около 20 контрапротестиращи, които при преминаването на какъвто и да е автомобил скандират: "Орешарски!" 


Таксиджиите заявиха, че не са дошли да свалят правителството, а са в София за промени.


"Искаме да кажем, че не може една лизингова компания -"Окей супертранс", да определя правилата в цялата страна. Затова сме тук, всички сме роби на правилата, които тази фирма е наложила", оплака се един от тях.


Шофьори разказаха, че искат да се въведе и възрастова граница за таксиметрови шофьори, защото имало пенсионери, които "хем получават пенсия, хем карат". 


Протестите в София - ден 160 (хронология)

© Юлия Лазарова


Някои от събралите се се оплакаха, че са били отбивани по пътя си към протеста от полицията, без да им дадат обяснения. Те очакват още техни колеги да се присъединят. 


Същевременно при контрапротестиращите е тихо, събралите се са се разделили на малко групи.


12.42 ч. - Над 200 студенти се опитват да преминат по бул. "Дондуков", където малко преди кръстовището с ул. "Г.С.Раковски" има червен стар автобус, паркиран напречно на булеварда, за да го прегради. От двете страни на автобуса има скупчени полицаи. Студентите пробваха да ги преодолеят и да влязат по улицата, но бяха избутани. В отговор младежите скандират: "Пазите престъпници" и "Свалете маските".


Малко преди кръстовището на бул. "Дондуков" и ул. "Г.С.Раковски" за кратко имаше сблъсъци около червен стар автобус, препречил булеварда.

© Виктор Владев

Малко преди кръстовището на бул. "Дондуков" и ул. "Г.С.Раковски" за кратко имаше сблъсъци около червен стар автобус, препречил булеварда.


12.40 ч. - Протестиращите влязоха в пререкания с пристигналото шествие на КНСБ. Заради отказа на синдикалистите да поискат оставката на правителството "Ранобудните студенти" и техните привърженици блокира пилотната кола на конфедерацията на жълтите павета. Призивът "Моля ви, приятели, ние сме дошли да заявим икономическите си искания" беше посрещнат с мощни освирквания. 


Плакат на "Ранобудните студенти".

© Юлия Лазарова

Плакат на "Ранобудните студенти".


12.08 ч. - Човек от КНСБ моли протестиращите да направят място за идващите синдикалисти. Студентите се отдръпват и се насочват в единия край на площада - от страната на градинката. Въпреки това синдикалисти продължиха да настояват за повече място, на което да се разположат техните членове. 


12 ч. - Таксиметрови шофьори започват да се събират от северната страна на храма "Св. Александър Невски" - от страната към улица "Московска".


11.48 ч. - Синдикалистите спряха за кратко пред Министерския съвет и повториха едно от основните си искания - да се криминализира неизплащането на социални осигуровки от работодателите.


По данни на синдикатите в протеста участват около 6 хил. души.


Шествието на синдикалистите

© Ангелина Генова

Шествието на синдикалистите


Огромно количество полиция и жандармерия пази сградата на Министерския съвет. Булевард "Дондуков" е обграден с кордон. Отцепен е и широк периметър около президентството - по тротоара около сградите преминаването е забранено. Предвождани от колата с мегафон се отправят към Народното събрание.


Таксиметрови шофьори започват да се събират от северната страна на храма "Александър Невски"

© Юлия Лазарова

Таксиметрови шофьори започват да се събират от северната страна на храма "Александър Невски"


11.30 ч. - Както беше планирано, синдикатите се спряха пред здравното министерство, където скандираха: "Искаме парите си" и "Искаме правата си". От мегафона се чуха искания за 15-процентно увеличение на заплатите в Спешната помощ и на специалистите в психиатричните болници. От колоните звучи "Комунизмът си отива" на Васко Кръпката. Шествието вече се насочи към Министерски съвет, където също ще отправят исканията си за достоен труд.

Полицаи традиционно са строени от двете страни на бул. "Цар Освободител".

© Лора Филева

Полицаи традиционно са строени от двете страни на бул. "Цар Освободител".


11.15 ч. - Протестиращите синдикалисти от КНСБ, които от 8.30ч. сутринта се събират пред централата на конфедерацията, се отправиха на протестно шествие по централните софийски улици. Събрали са се хиляди - докато челните редици вече достигаха до бул. "Александър Стамболийски", последните още не бяха потеглили от пл. "Македония".


Днес е 160-ия ден на протести срещу кабинета "Орешарски"

© Анелия Николова

Днес е 160-ия ден на протести срещу кабинета "Орешарски"


Процесията, която се движи в стройни редици, вече наближава църквата "Св. Неделя". Предвождана е от лидерите на КНСБ и транспарант "Искам работеща България, по-високи заплати и сигурност".


Шествие на протестиращи синдикалисти

© Анелия Николова

Шествие на протестиращи синдикалисти


От камион с високоговорител звучат исканията на синдикатите за по-висока минимална работна заплата и отпадане на плоския данък. Голям плакат гласи: "Повече така не може". Същият призив звучи периодично от мегафона.


Протестите в София - ден 160 (хронология)

© Анелия Николова


В редиците, по данни на КНСБ, има представители на всички професионални организации. Група момчета вървят в редица с дърворезачки в ръце, които периодично включват.  Всички протестиращи носят отличителните лилави знамена и шапки на КНСБ, виждат се плакати от Пловдив, Велико Търново и други градове.


Протестите в София - ден 160 (хронология)

© Лора Филева


11:12 ч. Събралите се група протестиращите пред централния вход на Народното събрание посрещат с ръкопляскания студентите. Те пристигнаха със скандиране "Ние сме студентите, няма да мълчим!"


В района са премахнати всички контейнери, които в минали протести бяха използвани от протестиращите. Пред паметника е издигната сцената за митинга на КНСБ. От нея площада се озвучава с песните на Слави Трифонов. 


За кратко време много хора се събраха пред сградата на Народното събрание.

© Лора Филева

За кратко време много хора се събраха пред сградата на Народното събрание.


11.10 ч. - Засега протестиращите са около 200 души. 


Движението по бул. "Цар Освободител" от ул. "Г.С.Раковски" вече е затворено, но полицейското присъствие в района е слабо.


11: 05 ч. - Ранобудните студентите се появиха в двора на Ректората на и призовават колегите си да се присъединят към тях. Изпяха химна, след което тръгнаха към сградата на Народното събрание. 


11 ч. - Около Президентството има паркирани десетки автомобили на полицията, а по ул. "Леге" и няколко коли на Жандармерията. В района е спокойно, само телевизионните екипи се подготвят за обедните включвания. Жандармерия и полиция има и в уличката към задния вход на Министерски съвет. По жълтите павета към парламента полицаи пазят паркинга зад партийния дом и входовете към градинката зад двореца. 


Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (162)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на МъдиУотърс
  МъдиУотърс
  Рейтинг: 458 Гневно

  Оставка !!!
  СЕГА !!!

  ходя по въже, не ми ръкопляскайте - това е моят път. Сложил съм костюм на клоун, за да ми се смеете, когато падна...
 2. 2 Профил на Коте
  Коте
  Рейтинг: 965 Неутрално
 3. 3 Профил на hoa12311835
  hoa12311835
  Рейтинг: 233 Неутрално
 4. 4 Профил на Красимир
  Красимир
  Рейтинг: 458 Весело

  Паааацооо... хайде вече, време е да я даваш.

  Усмихвайте се... Утре ще бъде по-зле.
 5. 5 Профил на pipon
  pipon
  Рейтинг: 451 Неутрално

  Днес е денят Х
  една снимчица : http://www.lostbulgaria.com/pic2/4087.jpg
  СДЦ Софийски държавен цирк
  И една много хубава статия на Капитал от 1999 г , която звучи изключително актуално днес , даже редакцията , ако я препубликува би било страхотно http://www.capital.bg/politika_i_ikonomika/obshtestvo/1999/12/25/253643_cirkut_v_bulgariia_-_da_obichash_na_inat/

 6. 6 Профил на deftones
  deftones
  Рейтинг: 458 Любопитно

  Много ми е интересно защо Дневник се правят,че не са чули какво каза пред БТВ Ивайло Динев един от лидерите на студентската окупация,че хора свързани със служебния кабинет на Марин Райков са оказвали натиски върху ранобудните студенти?

 7. 7 Профил на Rage Against
  Rage Against
  Рейтинг: 1078 Неутрално

  гледам на kamerite.bg, че събралите се са доста

  но по сметките на Овчев сигурно са 20-30 човека. безобидни и невъоръжени студенти. срещу които спокойно може да изпрати тежката жандармерия с маски на лицето, съобразно климатичните условия

  РЕФОРМИ !
 8. 8 Профил на bastaa
  bastaa
  Рейтинг: 532 Неутрално

  БСП или България, едно от двете ще изчезне. Оставка!

 9. 9 Профил на Асенов, който иска референдум!
  Асенов, който иска референдум!
  Рейтинг: 740 Весело

  [quote#7:"Rage Against"]гледам на kamerite.bg, че събралите се са доста[/quote]
  Като гледам колко са много направо се чудя как Орешарски още не си е подал оставката. Въздуха трепери от десетките хиляди студенти и възмутени граждани. Депутатите бягат като пилци от НС. Брех мама му стара. Очаква ни светло и морално бъдеще...

 10. 10 Профил на Красимир
  Красимир
  Рейтинг: 458 Весело

  Продължава печенето на бавен огън на правителството на БСП/ДПС/Атака.
  При бавният огън е известно, че се изисква постоянство и търпение, но пък крайният резултат е много по-добър.

  Усмихвайте се... Утре ще бъде по-зле.
 11. 11 Профил на chevyvolt
  chevyvolt
  Рейтинг: 1258 Неутрално
 12. 12 Профил на Das Territorium
  Das Territorium
  Рейтинг: 1492 Неутрално

  Глухите да чуят, слепите да прогледнат, а НС и МС да си ходят! Сега, веднага, днес!!!
  #ОСТАВКАБЕ!

  A lie can run round the world before the truth has got its boots on. Terry Pratchett
 13. 13 Профил на chevyvolt
  chevyvolt
  Рейтинг: 1258 Неутрално

  До коментар [#6] от "deftones":

  Между искали да "помагат и обединят усилия" и "оказвали натиск" (според КТБ, Виваком и Техномаркет) има доста съществена разлика!

 14. 14 Профил на Красимир
  Красимир
  Рейтинг: 458 Весело

  [quote#7:"Rage Against"]но по сметките на Овчев сигурно са 20-30 човека. [/quote]
  Какви ли ще ги пелтечи този път?
  Като се имат в предвид за база на сравнение изчисленията му от събота, че онази митингуваща група била 50000+ души, интересно днес как ще върти и сучи да доказва, че стачкущите са не повече от 200-1000 души.

  Усмихвайте се... Утре ще бъде по-зле.
 15. 15 Профил на ARRI
  ARRI
  Рейтинг: 1416 Весело  [quote#9:"Асенов-700те хиляди евро!!!"]Въздуха трепери от десетките хиляди студенти и възмутени граждани. Депутатите бягат като пилци от НС. Брех мама му стара. Очаква ни светло и морално бъдеще...[/quote]

  Не знам ти от къде ги преброи само десетки хиляди, но от моя балкон АЗ преброих към 30-40 милиона ..... Може и повече да са, но толкова се вижда от къщи......

  Плащат ми от швейцарското посолство да пропагандирам ПРЯКАТА ДЕМОКРАЦИЯ ! Признавам, че трол-я в тяхна полза с/у 5 франка на пост!
 16. 16 Профил на nacionalka
  nacionalka
  Рейтинг: 458 Неутрално

  [quote#6:"deftones"]Много ми е интересно защо Дневник се правят,че не са чули какво каза пред БТВ Ивайло Динев един от лидерите на студентската окупация,че хора свързани със служебния кабинет на Марин Райков са оказвали натиски върху ранобудните студенти?[/quote]

  Защото и дневник не са благотворителна организация - и те, както всички имат някакви цели.
  За мен ценното е, че предават и другото лице на протеста - да, на моменти пресилено в другата крайност, но изправен пред помията на пеевските медии човек се увлича.
  Това не ги прави по-малко ценни за протеста и нормалността в България - дори и само за това, че МОЖЕШ да чуеш и другата гледна точка, освен опорните точки.
  Ти, а и всеки друг затова си има глава на раменете, хубаво е да я използваш, па макар и само от време на време

 17. 18 Профил на Станишко
  Станишко
  Рейтинг: 458 Неутрално

  Оставка!!!

  Независимо колко са на брой протестиращите, ви бъркат в червените задници достатъчно, за да пляскате платени глупости по форумите.

 18. 19 Профил на don_horhe
  don_horhe
  Рейтинг: 402 Гневно

  ОСТАВКА И ИЗБОРИ 2в1 ПРЕЗ МАЙ 2014 С НОВ ИЗБОРЕН КОДЕКС!

 19. 20 Профил на Красимир
  Красимир
  Рейтинг: 458 Неутрално

  Къде са от КНСБ? Хайде присъединявайте се.
  Докажете, че не ядете от червената хранилка.

  Между другото, се очакват и протест на таксиметрови шофьори. Ако трите групи се съберат, не бял автобус ще трябва, а направо бял хеликоптер ще е нужен.

  Усмихвайте се... Утре ще бъде по-зле.
 20. 21 Профил на save_knforest
  save_knforest
  Рейтинг: 709 Весело

  Тоя михлюзин Спиридонов и Цацаров, защо допускат качулки на законно определен протест? Кви са тия "граждански арести" от нелигитимна хора?

 21. 22 Профил на Das Territorium
  Das Territorium
  Рейтинг: 1492 Неутрално

  Всичкото трол на амбразурата плюе, скърца със зъбки и цъка минуси на всеки коментар, който призовава за очевидното:
  ОСТАВКА, ОСТАВКА, ОСТАВКА!!!

  A lie can run round the world before the truth has got its boots on. Terry Pratchett
 22. 23 Профил на Медий
  Медий
  Рейтинг: 458 Неутрално

  Само Сидеров изказа на глас, че ЦРУ стои за буненето на хаоса.
  Райчев пък,беше прав, когато констатира, че летните протести и виковете "червени боклуци" всъщност бетонираха БСП.
  И така получаваме една боксуваща държава в хаос и разделяне на два лагера този на БСП с ДПС и този на ГЕРБ със който успее да влезе измежду Блока или пък Скат. И двата лагера са продукт на партията майка.
  Получаваме си зрелищата но за милиони няма хляб.

  I'm addicted to the truth.
 23. 24 Профил на Медий
  Медий
  Рейтинг: 458 Неутрално

  До коментар [#18] от "Станишко":

  Всъщност БСП излиза много по силна от протестите. Единствено грубата грешка на Станишев с извинението, може да им изиграе лоша шега.

  I'm addicted to the truth.
 24. 25 Профил на Michel
  Michel
  Рейтинг: 676 Неутрално

  Браво на студентите и гражданите! ОСТАВКА! СЕГА!

  #ДАНСwithme #160

 25. 26 Профил на Асенов, който иска референдум!
  Асенов, който иска референдум!
  Рейтинг: 740 Неутрално

  [quote#18:"Станишко"]Независимо колко са на брой протестиращите, [/quote]
  Недей така... Размера винаги има значение. Поне жена ми така казва. Надявам се и твоята да е на това мнение.

 26. 27 Профил на pipon
  pipon
  Рейтинг: 451 Неутрално

  Публиката: Искаме номера с белия автобус

 27. 28 Профил на Красимир
  Красимир
  Рейтинг: 458 Весело

  До коментар [#23] от "33%":

  Колега благодарим, че ни представи Опорните точки за днес. Вече дори и ЦРУ са намесени? Леле, съвсем си загубихте ума. А Сорос къде остана? Пък и за Костов нищо не казваш.

  Усмихвайте се... Утре ще бъде по-зле.
 28. 29 Профил на Медий
  Медий
  Рейтинг: 458 Неутрално

  До коментар [#20] от "Красимир":

  Само, че тези не искат оставка а имат някакви конкретни искания за промени в едни коя си сфера. Или против еди кое си решение.
  Кое вече може да се нарече смислен протест.

  I'm addicted to the truth.
 29. 30
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 30. 31 Профил на Медий
  Медий
  Рейтинг: 458 Неутрално

  До коментар [#28] от "Красимир":

  ЦРУ са винаги замесени във всички цветни, арабски и какви ли не революции и войни, икономически кризи и хаоси, има стотици материали и филми по въпроса, че ти не го знаеш, значи трябва да се образоваш.

  I'm addicted to the truth.
 31. 32 Профил на dissident
  dissident
  Рейтинг: 796 Неутрално

  Последните избори го показаха, държавата е разделена на две. Майката партия, БКП, добре се е погрижила. Така е по-лесно да се лови риба, в мътна вода.
  Знаете ли че дори преди 30г имаше многопартийна система? БКП и БЗНС. Разбира се, всичко се ръководеше от БКП.
  Сега има ГОЛЯМ прогрес, 4 партии. Но е същото, пак всичко се ръководи от БКП.
  Крясъците ОСТАВКА означават само едно: Едно крило на БКП за замести друго.
  Дерзайте, може и да успеете да скочите от трън на глог.

 32. 33 Профил на Асенов, който иска референдум!
  Асенов, който иска референдум!
  Рейтинг: 740 Неутрално

  [quote#30:"emil"]Руске, що не се скриеш бе бабичке изкудкудякала.[/quote]
  Емиле, на контрапротеста съм. Пазя гърба на Орешарски а внучката предава по един смарнфон...

 33. 34 Профил на Красимир
  Красимир
  Рейтинг: 458 Весело

  [quote#24:"33%"]Всъщност БСП излиза много по силна от протестите.[/quote]
  Мечтай си. В БСП (засега) се предпазва от вътрешен канибализъм поради факта, че (пак засега) имат общ враг и общата им идея да се възползват от дадената им власт за да хапват от държавната баница.
  Когато паднат от власт, което ще е много скоро, започва шоуто. Най-вероятно ще последва СДС.

  Усмихвайте се... Утре ще бъде по-зле.
 34. 35 Профил на osl19549478
  osl19549478
  Рейтинг: 571 Неутрално

  КНСБ са троянския кон в днешния протест. Ще видите, как ще се договорят в последствие с червено-кафявата мафия и последните ще креснат, че са изпълнили исканията на протеста. Забележете, че КНСБ не скандират ОСТАВКА. И искат това, към което се стремят и комунистите - отпадане на плоския данък.

  НЕ НА ЦЕНЗУРАТА ВЪВ ФОРУМА !!! Освен това новият дизайн на Дневник е скапан !!!
 35. 36 Профил на ARRI
  ARRI
  Рейтинг: 1416 Весело

  До коментар [#31] от "33%":

  Не е само цру.....Във връзка с "оранжевата революция" и изобщо "нежните революции" в източна Европа и близкия изток, има нещо интересно. Пипалото на световната банка Симеон Дянков има разработена една икономическа програма за развитие на бизнеса(или по точно са му я разработили). Казва се - Doing Business. Държавите където е минал Дянков и е прилагал програмата са Грузия, Египет, Киргизстан, Йемен и др. Именно след неговата офанзива, точно в тези държави възникват спонтанно "нежни революции" - А де? Smiley
  А сега каква е връзката с България - ами пипалото на световната банка, беше три години министър на финансите и втория човек в държавата след премиера - т.е. вицепремиер - Ами Дянков не само, че определяше иконимиката на страната, ами като вицепремиер назначи по всички етажи в държавата, профани и калинки изповядващи неолибералната доктрина. Дянков саботира каквото можа да саботира и световната банка си го прибра. Е той подготви почвата и нежната революция дойде и в България. Да не забравяме, че Дянков закри грузинската академия на науки - опита същото и в България ама не успя. Ами да се надяваме, че и нежната революция която са ни подготвили ще успеем да я побългарим по нашенски и ония дърпащи конците пак да останат със среден пръст.

  Плащат ми от швейцарското посолство да пропагандирам ПРЯКАТА ДЕМОКРАЦИЯ ! Признавам, че трол-я в тяхна полза с/у 5 франка на пост!
 36. 37 Профил на marker
  marker
  Рейтинг: 746 Неутрално

  До коментар [#29] от "33%":

  И искането на оставка е съвсем конкретно искане.

 37. 38 Профил на Цензуриран от антибългари.
  Цензуриран от антибългари.
  Рейтинг: 515 Весело

  [quote#11:"chevyvolt - ОСТАВКА на правителството "Олигарски"!"]Идвайте!!![/quote]

  Къде ???? И що ????

 38. 39 Профил на Медий
  Медий
  Рейтинг: 458 Неутрално

  Грубо може да се каже, че си получихме двупартийният модел, който обаче произлиза от БКП зад който упорито си стоят около 50% от гласуващите. И те така нападайки се едни други бетонират едни на други позициите. Защото масата хора са овце, както е казано. Другите 50% от тях нямат субект който да ги представлява, и не може и да има, защото едни сили искат в България да е така. Роят се различни нови субекти но никой не може и да прекрачи и 1%.
  Особено т.нар националистически партии, взеха да се роят всеки ден по две.
  Разделяй и владей.

  I'm addicted to the truth.
 39. 40 Профил на Вячеслав Атанасов
  Вячеслав Атанасов
  Рейтинг: 1274 Любопитно

  Ама наистина ли човек,който си служи главно с една дума,"Оставка",не е лумпен?Чудно!Кога го направиха така?

 40. 41 Профил на dissident
  dissident
  Рейтинг: 796 Неутрално

  До коментар [#34] от "Красимир":

  Когато падне БСП, кой ше дойде?

 41. 42 Профил на Медий
  Медий
  Рейтинг: 458 Неутрално

  До коментар [#36] от "ARRI":

  Разбира се, ЦРУ е само събирателно название, което се иползва да се обозначат тези сили, който дърпат конците. Те са Световната Банка, както каза, Билденберги, какво ли не, с една дума най-богатите на планетата и техните подизпълнители.

  I'm addicted to the truth.
 42. 43 Профил на Цензуриран от антибългари.
  Цензуриран от антибългари.
  Рейтинг: 515 Весело

  [quote#41:"dissident"]Когато падне БСП, кой ше дойде?[/quote]

  ГЕРБ разбира се. Нали затова е целия вой и врещене месеци наред... Не мой си контролират контрабандата качествено.

 43. 44 Профил на др. Иванов
  др. Иванов
  Рейтинг: 684 Неутрално

  [quote#23:"33%"] разделяне на два лагера този на БСП с ДПС и този на ГЕРБ [/quote]

  Нали ГЕРБ затова организира протестите, за да измете всички други опозиционни партии. Ако не бяха протестите сега ГЕРБ щеше да е с 8-10%, Кунева с 8-10%, ДСБ с 5-7% и с реални шансове поне още 2-3 партии да влезнат.
  ГЕРБ искаше от едната страна да са БСП/ДПС/Атака, за да може всички недоволни да се насочат към него, както правеше БСП в опозиция, но БСП седеше в парламента, а не дивееше по площадите и така ерозираше управляващите, докато сега протестите увеличават подкрепата за тях.

  Комунист - реформатор, реформатор - милиционер, милиционер - агент, в един и същи строй!
 44. 45 Профил на dissident
  dissident
  Рейтинг: 796 Весело

  До коментар [#40] от "vjacho":

  С това им се изчерпват доводите.
  Нямат представа какво става и още по-лошо, нямат идея какво искат.
  Предполагам че са млади и неопитни хора, както ранобудните студенти. Хора дето нямат представа как беше и как е сега. Хора за които Бойко е демократ и антикомунист.

 45. 46 Профил на mirosll
  mirosll
  Рейтинг: 8 Неутрално
 46. 47 Профил на dissident
  dissident
  Рейтинг: 796 Неутрално

  До коментар [#43] от "bluescreen":

  ГЕРБ, на практика, почти успяха да въведат еднопартийно управление на държавата, докато бяха на власт. Контролираха почти всички институции. Аз предричах втори мандат. То пък взеха че им намериха бюлетините и не успяха.
  Само който не е живял преди 30 години не знае какво бе да си имаш работа с някой завършил школата в Симеоново. Симеоново произвеждаше най-гадните комунистически изроди. Произвеждаше апарата за тормоз на народа. Те са тези които убиваха, отвличаха и унищожаваха всеки който се опитваше да се опълчи на комунистите. Само фанатик комунист можеше да учи в тази школа.
  Затова се надявах Бойко да продължи да ви управлява. За да може окончателно да ви завре в кучи задник.

 47. 48 Профил на Красимир
  Красимир
  Рейтинг: 458 Весело

  [quote#36:"ARRI"]Не е само цру... [/quote]
  Мам*а му... не стига, че ЦРУ били намесени зад протестите, но имало и други. Преживяхме, че зад протести седели ГЕРБ, РБ, СКАТ, СОРОС, днес разбрахме и ЦРУ и Световната банка били намесени срещу правителството, което иначе има най-добри намерения спрямо народа.
  Вече много се уплаших какви врагове има Kleta Majka Balgaria, но набирам смелост да попитам: А има ли и други?
  Кои може да са - Евреите с Новият им световен ред, илюминатите, сатанистите, тамплиерите, иноземните... ?

  Усмихвайте се... Утре ще бъде по-зле.
 48. 49 Профил на getso
  getso
  Рейтинг: 402 Неутрално

  На 9.09.1944 година
  ремсистите отвоюваха държавата от "капиталистите"
  и я подариха на Съветска Русия...
  Днес някои неща се повтарят.

 49. 50 Профил на Медий
  Медий
  Рейтинг: 458 Неутрално

  До коментар [#46] от "mirosll":

  Всички знаем, че синдикатите са на хранилка, но ако сега се наложи техният тип протест с конкретни искания, и се замени онзи глупавия за просто оставка, ще бъде добре.
  Аз не искам нови месеци безвремие и боксуване.
  Сега има власт, трябва да и се предяват конкретни искания, всички знаем, че в основата са социалните искания, защото милиони са бедните.
  И така.
  И трябва да се направи нещо конкретно а не ПР акциите на Орешарски. Защото например голяма част от работещите получават заплати вече близки до минималните, но за тях няма никакви облекчения. Така и с пенсионерите.
  Майка ми от 5 години не са и вдигали заплатата, а оттогава минималната се вдигна двойно а инфлацията петорно.

  I'm addicted to the truth.
 50. 51 Профил на Медий
  Медий
  Рейтинг: 458 Неутрално

  До коментар [#49] от "getso":

  Но едни и също стоят за тях.

  I'm addicted to the truth.
 51. 52 Профил на Доналд Радев
  Доналд Радев
  Рейтинг: 451 Неутрално

  [quote#35:"Whiskey Tango Foxtrot"]КНСБ са троянския кон в днешния протест.[/quote]
  Само да не се сбият двата протеста, че виждам по телевизора някакви искри прихвърчат между двата лагера.

  "Америка преди всичко" означава "Майната му на останалия свят"
 52. 53 Профил на Медий
  Медий
  Рейтинг: 458 Неутрално

  До коментар [#48] от "Красимир":
  Няма смисъл да ти се опонира, тая снимка казва всичко.
  https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/p480x480/1233390_241948099290624_665163075_n.jpg

  I'm addicted to the truth.
 53. 54 Профил на Доналд Радев
  Доналд Радев
  Рейтинг: 451 Неутрално

  [quote#50:"33%"]Всички знаем, че синдикатите са на хранилка, но ако сега се наложи техният тип протест с конкретни искания[/quote]
  Техните искания са коренно противоположни на исканията протестърите (поне това, което са казали извън "Оставка". КНСБ иска да се замрази увеличаването на възрастта за пенсиониране не за една година (както направи Орешарски) а за цели седем. А това означава допълнително прегряване на бюджета. Протестърите са против това искане, защото този натиск ще го поемат те от своите данъци. Та да видим дали ще намерят обща "опорна точка"

  "Америка преди всичко" означава "Майната му на останалия свят"
 54. 55 Профил на Доналд Радев
  Доналд Радев
  Рейтинг: 451 Неутрално

  Все повече замирисва на бой между профсъзите и студентите....

  "Америка преди всичко" означава "Майната му на останалия свят"
 55. 56 Профил на Красимир
  Красимир
  Рейтинг: 458 Весело

  Я и гледам, от камерите на живо, че и КНСБ са дошли.
  Депутатите на 3-ната коалиция, които са в парламента напълниха ли вече гащите или има още малко време?
  Йовчев, викай белия автобус, че взе да става много напечено.

  ПС: За малко да забравя: ОСТАВКА!

  Усмихвайте се... Утре ще бъде по-зле.
 56. 57 Профил на EU defender
  EU defender
  Рейтинг: 740 Неутрално

  [quote#48:"Красимир"]Кои може да са - Евреите с Новият им световен ред, илюминатите, сатанистите, тамплиерите, иноземните... ?[/quote]

  Рептилиите. Сега ще изскочат изпод жълтите павета.

  The best way to predict the future is to invent it.
 57. 58 Профил на Ще върнем България в Европа
  Ще върнем България в Европа
  Рейтинг: 1878 Неутрално

  [quote#56:"Красимир"]Йовчев, викай белия автобус, че взе да става много напечено[/quote]
  На камерите се вижда как Белият автобус е препречил кръстовището на паметника Левски. Оборище също е затворена.

 58. 59 Профил на Медий
  Медий
  Рейтинг: 458 Неутрално

  Аз не искам оставка, искам промени сега и веднага. Веднага да се вземат мерки за подобряване на живота на хората и на икономиката.
  Музейните работници са едва няколко хиляди, все нископлатени. Искам незабавно увеличение на техните заплати със 20%.

  I'm addicted to the truth.
 59. 60
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 60. 61 Профил на Мустака на народа
  Мустака на народа
  Рейтинг: 458 Неутрално

  ОСТАВКАААААА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 61. 62 Профил на Медий
  Медий
  Рейтинг: 458 Неутрално

  До коментар [#48] от "Красимир":

  Ами да, същите, колкото и наивно да го иронизираш са точно те.

  I'm addicted to the truth.
 62. 63 Профил на СДС
  СДС
  Рейтинг: 1422 Неутрално

  Пред паметника е издигната сцената за митинга на КНСБ. От нея площада се озвучава с песните на Слави Трифонов.
  ............
  Това пък що е?
  Хепънинг?
  Гърците ги умеят по-добре тия работи, една обща стачка за 3-4 седмици и паривтелството ляга.

  nemo malus felix, minime corruptor.
 63. 64 Профил на zmii4e
  zmii4e
  Рейтинг: 684 Неутрално

  Цирка ще е довечера , затова трябва да се отворят революционни лавки да хапнат и пийнат целодневните протестъри .

  “Кучето гледа пръчката, а лъвът — онзи, който я хвърля” аз гледам и тримата ...
 64. 65 Профил на zmii4e
  zmii4e
  Рейтинг: 684 Неутрално

  Да не забравяме партизаните , провокаторите и съветската армия ще направят всичко по силите си да спрат пътя на революцията , лично Путин ще ги води . Ранобуден студент сподели че фигурите от Паметника на съветската армия са се разшавали и има сигурни данни че ще бият студенти .

  “Кучето гледа пръчката, а лъвът — онзи, който я хвърля” аз гледам и тримата ...
 65. 66 Профил на calc
  calc
  Рейтинг: 458 Неутрално

  При толкова ялова държава, да се протестира 5 месеца и да не се постигне нещо, к'во му се вика на това?

 66. 67 Профил на boby1945
  boby1945
  Рейтинг: 902 Весело

  До коментар [#49] от "getso":

  Ако искаш да си точен на 09.09.1944 ген.Маринов разумно предаде властта на колегите си звенари и на ОФ и маргиналите около тях....

  Don't worry, be happy now! Boby said. ЕС е вреден за вашето здраве, дръпнете сиджимката овреме, да не плачкате като 1944 година....
 67. 68 Профил на boby1945
  boby1945
  Рейтинг: 902 Весело

  До коментар [#66] от "calc":

  Ялова държава, ти сам си си отговорил!!!

  Don't worry, be happy now! Boby said. ЕС е вреден за вашето здраве, дръпнете сиджимката овреме, да не плачкате като 1944 година....
 68. 69 Профил на zmii4e
  zmii4e
  Рейтинг: 684 Неутрално

  Братя протестиращи да освободим затворените в лагерите бежанци , които ще се влеят в нашите редици и ще донесат късмета на арабската пролет !

  “Кучето гледа пръчката, а лъвът — онзи, който я хвърля” аз гледам и тримата ...
 69. 70 Профил на Борис Тодоров
  Борис Тодоров
  Рейтинг: 402 Весело

  По традиция вече ПРотеста претърпя пореден провал.Таксиджийте и хилядите синдикати отбиха като свинкя 13-то прасе шепата "студенти"

  България над всичко!
 70. 71 Профил на calc
  calc
  Рейтинг: 458 Неутрално

  До коментар [#68] от "boby1945":

  Имах в предвид протестиращите

 71. 72 Профил на Yulian Evtimov
  Yulian Evtimov
  Рейтинг: 501 Неутрално

  Бареков, подлого, и ти си продукт на мафията, която е в Парламента (отляво, отдясно и все)!

  The man on the Moon
 72. 73 Профил на Борис Тодоров
  Борис Тодоров
  Рейтинг: 402 Разстроено

  Борисов обаче едва ли ще участва в заседание, тъй като е в болница.


  ужас тоя гаден барек значи така да стряска Каратиста,бащицата,Най-големия и безтрашен политически лидер

  България над всичко!
 73. 74 Профил на boby1945
  boby1945
  Рейтинг: 902 Весело

  До коментар [#70] от "Борис Тодоров":

  Те имат различни интереси КНСБ + Таксиджиите и Студенцията (ако въобще си знаят интереса), затова и не се сработват днес на площада .....

  Don't worry, be happy now! Boby said. ЕС е вреден за вашето здраве, дръпнете сиджимката овреме, да не плачкате като 1944 година....
 74. 75 Профил на ПАВЛА
  ПАВЛА
  Рейтинг: 1416 Неутрално

  Хайде бе, Орешарски, нали много работи правителството ти? Да се напънат още малко и да дадат оставка.

  При главоболие не се дава Но-Шпа, въпреки че при много хора главата е кух орган с гладка мускулатура.
 75. 76 Профил на EU defender
  EU defender
  Рейтинг: 740 Неутрално

  Казионния митинг на КНСБ свърши и си отидоха. Останаха истинските протестиращи срещу мафиотското управление.

  The best way to predict the future is to invent it.
 76. 77 Профил на boby1945
  boby1945
  Рейтинг: 902 Весело

  До коментар [#73] от "Борис Тодоров":

  Бат Бам е велик герой, куцук куцук, ще се яви на срещата той!

  Don't worry, be happy now! Boby said. ЕС е вреден за вашето здраве, дръпнете сиджимката овреме, да не плачкате като 1944 година....
 77. 78 Профил на EU defender
  EU defender
  Рейтинг: 740 Неутрално

  [quote#70:"Борис Тодоров"]По традиция вече ПРотеста претърпя пореден провал.Таксиджийте и хилядите синдикати отбиха като свинкя 13-то прасе шепата "студенти"[/quote]

  Погледни kamerite.bg, фуражке. Сега има поне 4-5000 души, след като КНСБ си отидоха по автобусчетата. Другарският номер не мина. За пореден път.

  The best way to predict the future is to invent it.
 78. 79 Профил на boby1945
  boby1945
  Рейтинг: 902 Весело

  До коментар [#75] от "ПАВЛА - SorryLol":

  Гладна кокошка просо сънува, твоята работа!!!

  Don't worry, be happy now! Boby said. ЕС е вреден за вашето здраве, дръпнете сиджимката овреме, да не плачкате като 1944 година....
 79. 80 Профил на galio
  galio
  Рейтинг: 684 Весело

  Абе, тия лилавките верно ли само час стояха?

  https://www.youtube.com/watch?v=-vMgXV26PQM
 80. 81 Профил на trulr
  trulr
  Рейтинг: 676 Неутрално

  Оставка на червената олигархия!

 81. 82 Профил на EU defender
  EU defender
  Рейтинг: 740 Неутрално

  [quote#80:"galio"]Абе, тия лилавките верно ли само час стояха?[/quote]

  За толкова са им платили на КНСБ.

  The best way to predict the future is to invent it.
 82. 83 Профил на throughya
  throughya
  Рейтинг: 233 Неутрално

  [quote#45:"dissident"]Предполагам че са млади и неопитни хора, както ранобудните студенти. Хора дето нямат представа как беше и как е сега. Хора за които Бойко е демократ и антикомунист.[/quote]

  поправка. Бойко е демократ и антикомунист за немислещи, манипулирани граждани (и от село). Младите хора разполагат с набор от достатъчно линкове за беграунда на Бойко, общото му с комунизма, биячите, спекулантите.
  Лично обаче не съм привърженик на Бареков. Надявах се да не се прави на апостол.

 83. 84 Профил на Борис Тодоров
  Борис Тодоров
  Рейтинг: 402 Весело

  До коментар [#78] от "virakocha":

  аз още преди време казах тука ,че хора с явни ментални изкривявания вилнеят из форума,но за да не те разстройвам повече мда има милиони ПРотестъри,отразяват ги по всички международни новинарски канали,Орешарски се е блокирал охраняват го танкове и пише с разтреперана ръка оставка.

  България над всичко!
 84. 85 Профил на EU defender
  EU defender
  Рейтинг: 740 Неутрално

  "13.30ч. - Бареков призова привържениците си да легнат пред лимузините. "

  Ключовата дума - "да легнат". Меринджей! Като другаря Димитров. Направил Септемврийското въстание и избягал в Масква за 20 години.

  The best way to predict the future is to invent it.
 85. 86 Профил на georgi_val
  georgi_val
  Рейтинг: 458 Неутрално

  Бареков рамо до рамо с Ангел Славчев- чегеварата, виден русофил, член ма пладешкото БСП.... героят на февруарските протести...
  КНСБ и те си изграха ролята....не ние не искаме да пада правителството, само да ни даде по 5 лв..
  жалка картинка...

 86. 87 Профил на xflood
  xflood
  Рейтинг: 1085 Неутрално

  Орел, рак и щука..

  Fail with honour then succeed by fraud
 87. 88 Профил на Лили
  Лили
  Рейтинг: 466 Неутрално

  [quote#19:"don_horhe"]ОСТАВКА И ИЗБОРИ 2в1 ПРЕЗ МАЙ 2014 С НОВ ИЗБОРЕН КОДЕКС![/quote]

  Оставка веднага!

  Лили
 88. 89 Профил на ръпончо
  ръпончо
  Рейтинг: 684 Неутрално

  Заради това девойче с автомата от сн. №1 ще отида на митинг.

 89. 90 Профил на Karla c Україна Hanneman
  Karla c Україна Hanneman
  Рейтинг: 739 Неутрално

  "Волен Сидеров пристигна пред президентството и беше приветстван от привърженицитге на Бареков. Той се здрависа в бившия тв водещ и му обеща да предложи в дневния ред на КСНС да влязат мерките за борба с корупцията и безработицата, изработени от "България без цензура"

  О С Т А В К А Т А е близо. ОФ сплотява редиците си , артилерията заема позиции , вентилатора набира скорост.

  To Crush Your Enemies, See Them Driven Before You, And To Hear The Lamentation Of Their Women!
 90. 91 Профил на georgi_val
  georgi_val
  Рейтинг: 458 Неутрално

  "Волен Сидеров пристигна пред президентството и беше приветстван от привърженицитге на Бареков. Той се здрависа в бившия тв водещ и му обеща да .."

  А вчера Бароков му викаше - Пудел !!??!!!?!!?!

 91. 92 Профил на EU defender
  EU defender
  Рейтинг: 740 Неутрално

  [quote#0:"статия"]Волен Сидеров пристигна пред президентството и беше приветстван от привърженицитге на Бареков. Той се здрависа в бившия тв водещ[/quote]

  Бареков как се е здрависал с този "пудел"?

  The best way to predict the future is to invent it.
 92. 93
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 93. 94 Профил на georgi_val
  georgi_val
  Рейтинг: 458 Неутрално

  До коментар [#93] от "virakocha":

  Дали е близо? Представи си колко скъпо им излиза на управляващите тази подкрепа ... за да хвърлят всички усилия, за да смачкат нормалното мислещите хора в България, значи са готови на всичко за да задържат властта...

 94. 95
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 95. 96 Профил на Велков
  Велков
  Рейтинг: 1416 Весело

  До коментар [#91] от "georgi_val":


  До коментар [#92] от "virakocha":

  Вървим към пуделизация...

 96. 97 Профил на dnk
  dnk
  Рейтинг: 620 Неутрално

  [quote#24:"33%"]Всъщност БСП излиза много по силна от протестите. Е[/quote]

  Ти вярваш ли си на приказките? Я виж какво стана минала събота. Станишеф сам и 1000 човека не може да събере на митинг вече! Голяма сила голяма страхотия.

  Моралът не е порок!
 97. 98
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 98. 99 Профил на Вячеслав Атанасов
  Вячеслав Атанасов
  Рейтинг: 1274 Неутрално

  [quote#47:"dissident"]Контролираха почти всички институции. Аз предричах втори мандат[/quote]
  И моята прогноза беше такава.Бог е милостив,затова не се сбъдна.

 99. 100 Профил на EU defender
  EU defender
  Рейтинг: 740 Неутрално

  [quote#94:"georgi_val"]Дали е близо?[/quote]

  Идват сметки за ток, за парно... Свинската империя ни подготви за 40% по-високи сметки за Декември...

  The best way to predict the future is to invent it.
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK