Камелия Лозанова е уволнена, Асен Ангелов поема Агенцията по заетостта

Асен Ангелов (ляво) е син на депутата от БНС в 40-то Народно събрание (2005 - 2009 г.) Румен Ангелов (дясно).

© Георги Кожухаров

Асен Ангелов (ляво) е син на депутата от БНС в 40-то Народно събрание (2005 - 2009 г.) Румен Ангелов (дясно).Досегашният директор на Агенцията по заетостта Камелия Лозанова е освободена, а на нейно място е назначен Асен Ангелов, който преди години е работил като началник сектор и началник отдел в агенцията. 


Смяната е извършена след съгласуване с премиера Пламен Орешарски, съобщи пресцентърът на Министерството на труда и социалната политика. 


За смяната на Лозанова усилено се заговори миналия месец  след като от Брюксел заявиха притеснения за "липсата на адекватен институционален капацитет, безпристрастност и високо качество на операциите" във ведомството, което разпределя част от парите по оперативната програма "Човешки ресурси".  Тогава на пресконференция Лозанова обвини български фирми, отрязани от финансиране, че са писали сигнали срещу нея. Замеси и името на зам.-министъра на труда Росица Янкова, която беше шеф на агенцията преди назначената от ГЕРБ Лозанова Лозанова. 
Днес начело на агенцията е назначен Асен Руменов Ангелов. Пресцентърът на министерството го представя като доктор по икономика от Стопанска академия "Д.А.Ценов" – Свищов и магистър по международни икономически отношения от Университет за национално и световно стопанство – София. Специализирал е финансов мениджмънт и анализ в Делауерския университет в САЩ. Има дългогодишен управленски опит в сферата на европейските фондове и международните проекти.


В справката за Ангелов се посочва, че между 2005 г. и 2008 г. е бил началник сектор "Предприсъединителни фондове" и началник на отдел "Програми и проекти" в Агенцията по заетостта. Работил е като нещатен експерт към 40-то Народно събрание за синхронизацията и адаптацията на българското законодателство спрямо европейските директиви и евроинтеграционните процеси. Между юни 2008 г. и март 2009 г. е бил главен и административен секретар на Държавен фонд "Земеделие".

Коментари (40)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на sadparrot
  sadparrot
  Рейтинг: 470 Неутрално

  Аре и тоя завършил в Свищов

 2. 2 Профил на bat_plamen
  bat_plamen
  Рейтинг: 3998 Весело

  Чистките по върховете продължават!Асен Ангелов ще постои на този апетитен държавен пост,докато не се смени властта...........или някой друг с по-дебели връзки/като корабни въжета/не му дръпне чергата и се настани на неговото място!

 3. 3 Профил на Натътрузен десебар, слуга на БСП
  Натътрузен десебар, слуга на БСП
  Рейтинг: 983 Неутрално

  Нови "експерти" на хоризонта.

  Няма шики-мики.
 4. 4 Профил на virtual brain
  virtual brain
  Рейтинг: 1001 Неутрално

  Предполагам, че принудителната врътка е хубавичко договорена с др. Тренчев. Гледам дъртото ченге млъкна и забрави - и за стачки, и Велико Народно Събрание.

  АФтентично десен екоталибан, гей, толераст, платен грантаджия и соросоид-жълтопаветник от кръга "агнешки главички".
 5. 5 Профил на waterfall
  waterfall
  Рейтинг: 872 Неутрално

  Сега ще настъпи такъв живот (разцвет на агенцията), че само казвам ДАНО!

 6. 6 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 3802 Неутрално

  дано да е за добро !

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 7. 7 Профил на Велков
  Велков
  Рейтинг: 1292 Весело

  На тати специалистчето...

 8. 8 Профил на Ebeneezer Goode
  Ebeneezer Goode
  Рейтинг: 751 Неутрално

  То па Свищов, то па Делауерския (а.к.а Далаверския) университет. Мани, мани, сигурно е капацитет. Щом го е одобрил Орешарски, няма начин да не е.

  Schrödinger's cat walks into a bar. And doesn't
 9. 9 Профил на Katana
  Katana
  Рейтинг: 367 Неутрално

  Изпратил е достатъчно доноси, а може и да е бил на митинга.

 10. 10 Профил на rachonka
  rachonka
  Рейтинг: 367 Весело

  Тц тц тц, разочарована съм, аз само завършили пернишкия университет признавам!

 11. 11 Профил на патиуанчо
  патиуанчо
  Рейтинг: 470 Любопитно

  "дългогодишен управленски опит в сферата на ... международните проекти."

  Некой да знае нещо по-подробно, каква е тая "сфера на международните проекти"?

  Сферически мениджмънт в дълбокия космос? Офшорки, хеджфъндове, аутсорсинг?

  Какво точно е правил гражданинът?

  ден година храни.
 12. 12 Профил на Urkobozambo
  Urkobozambo
  Рейтинг: 458 Неутрално

  Камелия Лозанова е уволнена, Асен Ангелов поема Агенцията по заетостта...

  - Топло местенце , за всеки, БСП послушник ..
  - Номенклатура , от всякъде !!! ..

  urkobozambo
 13. 13 Профил на Free person
  Free person
  Рейтинг: 675 Весело

  "Икономистите" от Свищов са много светнати по всички разработки,особено по международни проекти!
  Ами,добре е не да им капе на комуноидите,а да тече,че краят им се вижда!
  ОСТАВКА!

  Tony
 14. 14 Профил на Андрей Ляпчев
  Андрей Ляпчев
  Рейтинг: 367 Неутрално

  Мачкай герберастите Орешарски

  Жените се влюбват с ушите си, а мъжете с очите си. Светът никога не е знаел накъде отива,за да намери верния път.
 15. 15 Профил на richardnixon
  richardnixon
  Рейтинг: 624 Неутрално

  Крокодила се оплака от терор и обяви, че е жертва на пиар на бившия министър на вътрешните работи.

  След решението името на Цветанов беше споменато от неговия адвокат Стойчо Барборски: "Бойко Борисов и Цветан Цветанов ги няма вече и аз имам за една седмица две оправдателни присъди.


 16. 16 Профил на clearly
  clearly
  Рейтинг: 470 Неутрално
 17. 17 Профил на Katana
  Katana
  Рейтинг: 367 Неутрално

  Какво толкова, откраднал е 3 милиона. Той си е направо стажант. Тук като открадне повече ще го повишат.Всички институции стават все по-прозрачни. Вече се знае кой, колко краде. Всяко ЕРП също го прави за да отчете разход и да плаща нисък данък.

 18. 18 Профил на navy
  navy
  Рейтинг: 822 Любопитно

  На колко години е потомствения червен депутат ?

  Шлосер от ВМЕИ "Ленин" ТМММ - 8-ми разряд
 19. 19 Профил на navy
  navy
  Рейтинг: 822 Неутрално

  Германската фирма “Noerr stiefenhofer lutz” прибира 950 000 лева за правен анализ на наши проекти по САПАРД, получава 750 лева на час за консултантски услуги и пълно покриване на режийни и технически разходи плюс 20 000 евро в аванс
  Ива Николова | 04.03.2009 09:21

  Бившият изпълнителен директор на Държавен фонд „Земеделие” Атанас Кънчев е назначил разследвания за корупционни практики по програма „Активни услуги на пазара на труда” Асен Ангелов за административен секретар на фонда. През 2007 г. Ангелов е участвал в подмяната на оценките на 7 проектопредложения по последния трети цикъл на програмата на Социално инвестиционен фонд, който е висшия орган, вземащ решения за финансирането им, осигурявано от Международната банка за възстановяване и развитие (Световна банка). По това време Асен Ангелов, който е син на депутата от Съюза на свободните демократи в 40 Народно събрание Румен Ангелов е бил началник отдел и контролиращ на целия процес по изпълнение на програмата „Активни услуги на пазара на труда” към Агенцията по заетостта, където е постъпил през април 2005 г. на длъжност „началник сектор”. След скандалното разкритие за подправяне на оценките на проектите Ангелов подава молба за напускане на агенцията на 14 ноември 2007 г. малко преди да бъде уволнен за несправяне с работата и в течение на цяла година кандидатства неуспешно за началнически постове на дирекции, ангажирани с работа по структурните фондове, тъй като не отговаря на изискванията. Докато месец след като оглавява ДФ „Земеделие” Атанас Кънчев не назначава Асен Ангелов на длъжността „административен секретар” на фонда на 4 август 2007 г. Това сочи доклад на разследващите органи, установили нарушенията на Ангелов в Агенцията по заетостта, с който Bulgaria News разполага.
  Асен Ангелов е контролиращо лице по времето, когато са фалшифицирани протоколите с оценки на 7 фирми, кандидатстващи за


  услуги в размер на 5 343 869 лева


  пред дирекциите на „Регионална служба по заетостта” в Монтана и Ловеч, в началото на октомври 2007 г., непосредствено преди заседанието на Управителния съвет на Социално инвестиционен фонд да гласува финансирането им. Дирекцията в Монтана веднага установява разминаването между дадените от нея оценки и одобрените от ръководството на фонда проекти и сезира дирекция „Европейски фондове и международни проекти”. Дирекцията в Ловеч обаче не е сравнила показателите от конкурса и крайната класация и установява, разпраща писма на спечелилите фирми за подписване на договори, но в последствие установява грешката си и спира сключването на контрактите.
  Проверката на дирекция „Европейски фондове и международни проекти” установява, че оценките по 7-те проекта са „подменени и значително завишени и по този начин са попаднали в класацията за одобрение на Управителния съвет на Социално инвестиционен фонд”, пише в доклада на разследващите. Това са фирмите „Ники Бест” ЕООД – Ловеч (завишена оценка от 33,33 на 52), Фондация ИСНЕИ – Ловеч (завишена оценка от 33,33 на 51), Сдружение „Клуб 21” – Ловеч (завишена оценка от 34 на 53), „Сигма – прожект” ООД – Ловеч (завишена оценка от 8 на 51), Сдружение „ЦМД – София” – Монтана (завишена оценка от 5 на 49), Балкански институт за активна политика – Монтана (завишена оценка от 6 на 48), Сдружение „Обществен фонд за подпомагане” (завишена оценка от 4 на 49). Проверяващите са установили и служителя, извършил фалшификацията. Агенцията по заетостта коригира списъците на спечелилите за финансиране на проекти като изважда 7-те фирми с подменени оценки и информира за случая Световната банка.
  Разследващите стигат и до дейността на началника на отдел и контролиращ целия процес по изпълнението на програма „Активни услуги на пазара на труда” Асен Ангелов и веднага установяват негови нарушения още при назначаването му на 1 април 2005 г. Ангелов е попълнил


  декларация с невярно съдържание,


  твърдейки че не е ликвидатор на търговско дружество, както изисква законът за държавния служител, но се установява, че от 21 февруари 2007 г. е ликвидатор на фирма „Електрон – Бизнес Р.А.” ООД, където е съсобственик заедно с баща си Румен Ангелов. Декларирал е също така, че няма търговски, финансови и други делови интереси с юридически и физически лица към датата на постъпване на държавна длъжност, въпреки че през цялото време е в управата на сдружение с нестопанска цел „С.Т.И.М.У.Л.”
  В доклада подробно са описани констатациите на разследващите за настойчивите опити на Ангелов да оглави дирекция „Предприсъединителни фондове и международна дейност в Агенцията по заетостта, включително и чрез влиятелна намеса, макар да не отговаря на изискванията да има не по-малко от 8 г. трудов стаж. През януари 2006 г. все пак става и.д. началник на отдел „Програми и предприсъединителни фондове” и получава средна оценка за справянето с работата си на тази длъжност и препоръката да бъде обучаван. Шест месеца по-късно го преместват на друга длъжност – и.д. началник отдел в новосформираната дирекция „Европейски фондове и международни проекти”, където получава по-добра оценка при атестирането и в края на 2006 г. става титуляр на поста. Разследващите обаче са установили, че през цялото това време влечението му към директорския пост на „Европейски фондове и международни проекти” не секва и той непрестанно „лобира са себе си”, както пише в доклада.
  Жаждата му за бурна кариера в Агенцията по заетостта секва, когато Управителният съвет на Социално инвестиционен фонд иска от него „обяснения за занижен контрол и неправомерна намеса в оценката на подадените проекти”. Ангелов


  излиза в дълъг отпуск по болест в течение на 34 дни


  и на 14 ноември 2007 г. подава молба за напускане. Междувременно получава възможно най-ниската оценка за справяне с работата, след което би трябвало да го уволнят, но тъй като е изпреварил събитията, го освобождават един месец по-късно – на 14 декември 2007 г. За две години и няколко месеца работа в агенцията Асен Ангелов е използвал 95 календарни дни за отпуск по болест, които се равняват на 4 работни месеца и е използвал платен годишен отпуск от 67 работни дни и 5 дни неплатен отпуск, или общо 3 работни месеца.
  След като Атанас Кънчев го назначава за административен секретар на ДФ „Земеделие”, Ангелов уговаря петима служители на Агенцията по заетостта да напуснат и да започнат работа във фонда. Въпреки че ръководството на агенцията разговаря с тях и им предлага по-високи длъжности, Атанас Чаушев, Диана Вълкова, Асен Асенов, Диана Стаменова и Албена Пиналска напускат и постъпват на работа на по-ниски длъжности в ДФ „Земеделие” в различни отдели. „Асен Ангелов ги разпределя и покрива и трите отговорности по управлението на средствата по Националния план за развитие на селските райони – одобрение на проекти, финансиране на проекти и контрол”, обобщават разследващите.
  16 дни след като назначава Ангелов, Кънчев издава заповед, в която подробно описва в шест точки какви са правата и задълженията на административния секретар на фонда. Всички те се свеждат до пълния му контрол и прякото ръководство на секторите „Информация, връзки с обществеността и протокол” и „Обществени поръчки”, включително и да отговаря на молби жалби, предложения, сигнали и др., свързани с дейността на тези два отдела. Т.е. всички обществени поръчки, възложени в периода, в който Атанас Кънчев е оглавявал фонда са били
  в ръцете и са зависели изцяло от решенията на Ангелов.  Два дни след назначаването на Ангелов във фонда – на 6 август 2008 г., шефът му Кънчев подписва решение за възлагането на обществена поръчка по процедурата „договаряне без обявление” за „изграждане на ефективна етична инфраструктура” и „подобряване на наръчниците на Агенция САПАРД”. Както Bulgaria News вече писа, благодарение на това решение фирма „Ийстоуфърм” е източила 578 572 лева за два консултантски договора, сключени на един и същи ден – 29 август 2008 г. (петък) от Държавен фонд „Земеделие”. Консултантските услуги са били извършени само за 3 дни, два от които са събота и неделя.
  Преди това обаче – на 20 август 2008 г., Кънчев сключва договор, с който възлага обществена поръчка за пазарно проучване за средни цени на инвестиционни разходи по програма САПАРД на фирма „Гранд Торнтон” за 909 460 лева. И отново на същата дата сключва договор със същата фирма за обществена поръчка за преглед на платени проекти по САПАРД за 459 620 лева. Два договора на една и съща дата – 27 август 2008 г., година са подписани и с фирма „Делойт България” ООД след покана за участие в процедура по възлагане на обществена поръчка за правен анализ на нормативната база по САПАРД и за „специфичен преглед на платени проекти за допустимост и свързани лица”, както и „одит на съдействието” също по САПАРД . Единият договор е за 84 000 лева с ДДС, а другият за общо 500 693 лева.
  Особено любопитство обаче буди договорът, сключен от Кънчев на 21 август 2008 г., с


  германската фирма “Noerr stiefenhofer lutz” със седалище в Мюнхен,


  представлявано от Владимир Пенков Пенков. Договорът е за правен анализ на конкретни досиета на финансирани по САПАРД проекти за откриване на измами чрез анализ на най-малко 30 проекта, препоръки за съответствие на българското законодателство към изискванията на ЕС и подготовка на стратегия и тактика за преговорите с Европейската комисия, както и участие в тях като консултант. Немската фирма трябва да се справи с това срещу 950 000 лева само за някакви си 19 дни – до 8 септември 2008 г. Германците получават и бонус – да наемат подизпълнител за поръчката в лицето на адвокатска кантора. Случайно или не, това е Адвокатско дружество „Пенков, Марков и партньори”, но съвпадението на фамилията на представителя на германската фирма, сключила договора с фонда – Владимир Пенков, и първата фамилия в името на адвокатската кантора едва ли е случайно.
  Оттам нататък в договора, подписан от Атанас Кънчев и “Noerr stiefenhofer lutz” настъпва същински разгул. Фондът се задължава да се разплаща с изпълнителя за втория етап от договора почасово със ставка 750 лева на час за дейностите, извършени пряко от изпълнителя, и с 370 лева на час за дейностите, извършени от подизпълнителя. В договора се посочва, че изпълнителят и подизпълнителят могат да си поделят общо 150 часа, заплатени по посочените суми, но е оставена и опция за увеличаване на определеното време, разбира се, „в случай, че е необходимо допълнително консултиране”. Към това се прибавя и задължението на фонда да плаща по 5% за покриване на разходите за „телефон, факс, куриер, преводи, фотокопия и др.”, както и разходите за пътни и квартирни,


  авансирани с 20 000 евро още при подписването на договора.  ДФ „Земеделие” подписва договорите по всички тези проекти за пари, отпуснати във връзка с антикорупционния екшън-план по програма САПАРД на вицепремиера по еврофондовете Меглена Плугчиева. По това време шеф на Агенция САПАРД е Константин Паликарски, а административен секретар на фонда е Асен Ангелов. Те бяха назначени във фонд „Земеделие” от Атанас Кънчев, който се задържа на поста до ноември 2008 г. и подаде оставка „по лични причини”, както обясни самият той. Малко след него напусна Паликарски, а Ангелов беше освободен от поста си последен от групата.
  Съмнителната бързина, с която са сключени всички тези договори на приблизителна обща стойност 3 000 000 лева, вероятно представлява интерес за прокуратурата и други разследващи органи. Още повече, че нарушенията са били извършени именно след като Европейската комисия даде негативна оценка за работата на фонда и Агенция САПАРД и спря 140 милиона евро по програмата за България. По всичко личи, че средствата, отпуснати за борба с корупцията в тази сфера, са послужили именно за подхранване на корупционните практики, заради които страната ни е най-критикуваната в Европейския съюз.

  Шлосер от ВМЕИ "Ленин" ТМММ - 8-ми разряд
 20. 20 Профил на Geoimg
  Geoimg
  Рейтинг: 701 Разстроено

  Династии!?

  *Лауреат на Нобелова награда! ГРАЖДАНИН! БЕЗПАРТИЕН!!!
 21. 21 Профил на ck2013
  ck2013
  Рейтинг: 828 Неутрално

  айде, поредният наш човек е уреден. големи реформи ей.

  “I am sorry for the length of my letter, but I had not the time to write a short one.” Blaise Pascal
 22. 22 Профил на Katana
  Katana
  Рейтинг: 367 Неутрално

  [quote#18:"navy"]

  На колко години е потомствения червен депутат ? [/quote]
  Синьо-червен.

 23. 23 Профил на mitko11
  mitko11
  Рейтинг: 1723 Неутрално

  До коментар [#11] от "патиуанчо":

  Гражданинът е слушкал, и сега ще папка.

  Да чукаш, преди да влезеш, е въпрос на възпитание.Да чукаш, след като си влязъл - е въпрос на възможности!
 24. 24 Профил на mitko11
  mitko11
  Рейтинг: 1723 Неутрално

  До коментар [#13] от "Free person":

  Те там не са икономисти, а иКомунисти. Начело със самозванеца Величко Адемов под ръководството на академик Делян Пеевски.

  Да чукаш, преди да влезеш, е въпрос на възпитание.Да чукаш, след като си влязъл - е въпрос на възможности!
 25. 25 Профил на Росица Делева
  Росица Делева
  Рейтинг: 162 Неутрално

  Завършила съм ВФСИ"Д.А.Ценов"Свищов и държа да кажа че от нашия институт са излезнали добри специалисти стига да са учили както трябва и са завършили без връзки т.е. с яко учене .Жалко че имаше и много ликета-подмазвачи корумпирани доносници и връзкари които като завършиха заеха пак с връзки разни длъжности -дано този да не е от този тип ликета.

 26. 26 Профил на greengoblin
  greengoblin
  Рейтинг: 418 Неутрално

  при тате най-вероятно . за по-пълноценно семейно усвояване на безотчетните илядо дупетатски лева

 27. 27 Профил на greengoblin
  greengoblin
  Рейтинг: 418 Неутрално

  "...Работил е като нещатен експерт към 40-то Народно събрание за синхронизацията и адаптацията на българското законодателство спрямо европейските директиви и евроинтеграционните процеси..."

  при тате най-вероятно . за по-пълноценно семейно усвояване на безотчетните илядо дупетатски лева

 28. 28 Профил на greengoblin
  greengoblin
  Рейтинг: 418 Неутрално

  [quote#25:"rosicadeleva"]Завършила съм ВФСИ"Д.А.Ценов"Свищов [/quote]

  възможно е.а ако ви учеха там и на правопис и граматика, цена нямаше да имате

 29. 29 Профил на pak_pitam
  pak_pitam
  Рейтинг: 416 Неутрално

  след прочитане на материала от този линк "http://www.bulgaria-news.bg/en/category/scandal/investigation/article/post1544.html" , няма какво повечче да добавя!

 30. 30 Профил на pak_pitam
  pak_pitam
  Рейтинг: 416 Неутрално

  До коментар [#28] от "greengoblin":

  Не бъдете толкова критичен/на/, все пак има разлика в критериите на 45 и 25 годишните, по отношение на граматиката!

 31. 31 Профил на greengoblin
  greengoblin
  Рейтинг: 418 Неутрално

  [quote#30:"pak_pitam"]Не бъдете толкова критичен/на/, все пак има разлика в критериите на 45 и 25 годишните, по отношение на граматиката![/quote]

  все си мислех, че граматиката е общовалидна и за 45 и за 25 годишните, особено за тия ,дето се имат за добре образовани. очевидно греша . вземам си бележка

 32. 32 Профил на tily_lily
  tily_lily
  Рейтинг: 561 Неутрално

  До коментар [#25] от "rosicadeleva":

  нашите уважения, но да бяхте понаучили правописа, щото сринахте авторитета на Свищовската школа с така написания пост тук...

 33. 33 Профил на Daria
  Daria
  Рейтинг: 875 Неутрално
 34. 34 Профил на apolitichna
  apolitichna
  Рейтинг: 418 Неутрално

  Директорите се сменят, но проблемите остават. Имаме над 50% безработица сред младежите от 18 до 29 години. Реалната безработица далеч надхвърля оптимистичните проценти, които се отчитат. Никой не знае колко е точно тази реална безработица, защото никой не се нтересува от това. Важното е да сложим наши хора по върховете, за да ударим в земята политическите си противници. Агенцията по заетостта едва ли ще увеличи процентът на заетите, но ще си получават заплатите. Колкото повече агенции, толкова повече лапачи на държавна ясла и толкова по-малко свършена работа.

 35. 35 Профил на хм
  хм
  Рейтинг: 930 Неутрално

  ...колега, помниш ли на стената един портрет...

 36. 36 Профил на Lemmy
  Lemmy
  Рейтинг: 1980 Весело

  Аре ся, Свищов им се зловиди. Малцина от идиотите тук знаят, че свищовският институт датира от 1936 г. Функционалната неграмотност на матряла верно е избуяла. А изгонената Калинка като е с полска филология какво да кажем?

 37. 37 Профил на historama
  historama
  Рейтинг: 3430 Неутрално

  [quote#19:"navy"]Германската фирма “Noerr stiefenhofer lutz” прибира 950 000 лева за правен анализ на наши проекти по САПАРД, получава 750 лева на час за консултантски услуги и пълно покриване на режийни и технически разходи плюс 20 000 евро в аванс
  Ива Николова | 04.03.2009 09:21 [/quote]
  За подобни стотинки др. Богомил Манчев и фирмата му "Риск индженеринг" дори не биха си направили труда да отговорят на питането.

 38. 38 Профил на goblenka
  goblenka
  Рейтинг: 624 Неутрално

  До като са заети с рокади и ритане по кокалчетата, няма да има добри резултати! А, те са толкова необходими! Аз нямам оплаквания от работата на Агенцията до сега, макар да имам препоръки. Отправяла съм ги, отговаряли са ми, има приложени такива... Знам, че може и още, но, след като работата по същество е на втори план, а на първи са между личностните борби, няма как да е иначе.

  goblenka
 39. 39 Профил на dedo pepo
  dedo pepo
  Рейтинг: 1198 Неутрално

  Продължителния вой на герберастите издава липсата у тях на справедливост и търсене на по-добрата възможност и личност.
  ЕС категорично посочи Лозанова като виновник за лошата работа на агенцията и смяната й е напълно закономерна.Ако се очаква противопоставяне,то би следвало да е от Тренчев,чиито кадър е тя.
  Дано сега работата потръгне,за да има полза за всички ни,а ако не-да се смени и тоя.
  В този аспект трябва да разсъждаваме,а не само да мразим.

 40. 40 Профил на closer
  closer
  Рейтинг: 213 Любопитно

  Имате ли въобще някаква идея, за какъв човек става дума като се заговори за Асен Ангелов?

  Този човек не е "малко корумприран", как да кажа... Става дума за много информиран за престъпните схеми млад човек с завидно познаване на корупционните механизми, начини на изпиране на парите, начини да излезеш чист и пр.

  Тука става дума за уникални кражби за десетки милиони, господинът няма абсолютно никакъв проблем, да се разхожда с автомобили за по 200 хиляди евро и то не един, поръчкови изпълнения, телефони за по 5-6 хияди евро, да си сяда в кафенцата, да си чати с подобни приятелчета.

  В агенцията той няма друга задача освен да краде. Недейте да си мислите, че става дума за опит за очерняне на човека или професионална завист. След като обикновен човек като мен може да го види, как абсолютно безпроблемно парадира с богатството си, как харчи по една заплата в ресторант, значи си само си представи за какви кражби става дума.

  За баща му да не говорим - това е едно кълбо от оплетени ГЕРБ/БСП черва в Бургас.

  Абсолютно ясно е, че тези хора не са имали един нормален работен ден - да отидат на работа в предприятие или в офис и да свършат някакъв продукт, който да се продаде. За точно тези хора е измислена думата "Корупция". Не знам, ако по примера на американците добавяме присъдата за всяко направено от тези хора престъпление, трябва да лежат едно 100-200 години. Казвам ви го с абсолютна сигурност.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK