Едно наум*: От биографията на Слави Бинев може да се направи извод, че ще извърши убийство, смята Сидеров

Едно наум*: От биографията на Слави Бинев може да се направи извод, че ще извърши убийство, смята Сидеров

© Анелия Николова* В рубриката на "Дневник"  "Едно наум" публикуваме прессъсобщения, информации, откъси от материали едно към едно, които смятаме за важно читателите да прочетат заради контекста на случващото се, но не се нуждаят от коментар или от журналистическо разработване. Днес в рубриката публикуваме съобщение от пресцентъра на партия "Атака" до ръководствата на всички медии в Република Българи, подписано от лидера на партията Волен Сидеров. Ето и съобщението:


Уважаеми дами и господа, 


В интервю пред новинарския сайт ПИК,  дадено на 24.12.2013 г.  и публикувано в същия ден, евродепутатът Славчо Пенчев Бинев отправи заплахи за убийство срещу мен – Волен Сидеров. В интервюто по-известният като Слави Бинев заявява следното: "…Ще му размажа главата! Ще го разпльоскам, а след това ще изкарам тестисите му пред гърлото…Волен да казва къде да дойда…"
С това си действие Славчо Пенчев Бинев заявява, че се подготвя да ме унищожи физически  и да ме убие, което представлява престъпление по чл. 117, ал. 1 по Наказателния кодекс.


От биографията на това лице може да се направи съвсем обоснован извод, че ще извърши убийство. Предприел съм необходимите действия, като съм сезирал главния прокурор на Република България г-н Сотир Цацаров за тези заплахи от страна на Славчо Бинев за престъпление по член 117, ал. 1 от НК, и настоявам пред главния прокурор да бъдат направени необходимите постъпки за снемането на депутатския му имунитет като евродепутат.


Настоявам за Вашето официално становище редно ли е евродепутат да заплашва с убийство лидер на парламентарно представена партия и депутат в българския парламент.


Според Вас трябва ли да му бъде свален имунитетът и да му бъде търсена наказателна отговорност за престъпление по чл. 117, ал. 1 от НК.


06.01.2014
Волен Сидеров,
председател на ПП "Атака"


Всичко, което трябва да знаете за:

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK