Сидеров във Варна – цирк "почти без пари"

Сидеров във Варна – цирк "почти без пари"

© Спас СпасовХимнът на "Атака" "За победа идва време" се върти без прекъсване повече от час. Дванайсет и трийсет е, а лидерът още го няма. Всъщност на "repeat" е сложен не целият химн, а най-важната част от него – припевът: "Давай, Волене, ние сме с тебе. За победа идва време".


Митингът, който "Атака" свика във Варна трябваше да поиска оставката на областния управител Иван Великов. Предварителният сценарий обаче стана жертва на внезапна промяна в обстоятелствата.


"Вътрешният кръг" на Сидеров - дясната му ръка Десислав Чуколов, приятелката му Деница Гаджева и още няколко от членовете на парламентарната им група бяха влезли в новините още късно в понеделник вечерта.
На път за Варна в самолета на "България еър" лидерът на "Атака" предизвиква скандал със служител на френското посолство. По-късно той прераства в побой на летището в града. Там освен цивилен гражданин е пострадал и полицай.


Това гласи официалната информация по случая. Реакцията на прокуратурата е по-бърза от очакваната, а така митингът на "Атака" попадна в неочакван контекст.


Бяло, зелено, червено...


Час преди 12 на обяд пред сградата на областната администрация във Варна вече беше вдигната ниска трибуна, озвучаването работеше на "мах", раздаваха листовки. "Давай, Волене, ние сме с тебе" - в тежкия ритъм на химна се поклащаха знамената, вдигнати от най-подранилите участници в митинга.


Сидеров във Варна – цирк "почти без пари"

© Спас Спасов


Двадесет минути след предварително обявения час за начало на митинга вместо Волен иззад ъгъла на малка пресечка се появи "възрожденска група" от петдесетина привърженици на "Атака". Дошлите да поискат оставката на варненския областен управител, бяха току-що стоварени от два автобуса – единият с габровски, другият с търновски номера. По-рано други "атакисти", бяха дошли от Бургас, Добрич, Шумен... Вместо трикольор възрастна дама в лилаво поклащаше над главата си...хурка. На върха и грижливо бе намотала цветни конци – бяло, зелено, червено...


"Мощна провокация"


Пристигането на последната група привърженици на "Атака" е част от сценария на събитието. Когато тя се смесва с множеството, за да внесе свеж порив след очакването на лидера, продължило твърде дълго, от противоположната посока по улицата се задава тъмна група охранители. Сред тях са Волен, Деница, Десислав и останалите. Насъбралите се предават малките им имена от уста на уста, надигат се на пръсти, за да ги видят, скандират "Волен!".


Когато стъпва на малката квадратна трибуна, водачът им не чака тишина. Тя не му е нужна – Сидеров е истеричен, пресипналият му глас често избива във фалцет:


"Днес осем прокурори се занимават с това, какво се случило на летище Варна, каза той. Ами случи се това, че някакви лекета се опитваха да накърнят нашето достойнство. Но ние казахме ясно – никой не може да се бъзика с Атака. Ние вече ще отговаряме на всички обиди така, както подобава. Каквото ще да става!, вика Сидеров. Айде да дойде да ме арестува Цацаров, ако толкова му стиска".


Ако "както подобава" означава "така, както се държахме снощи в самолета и на летището", казаното от Волен Сидеров би трябвало да прозвучи като директна заплаха. Според свидетелите на случката от предишната вечер той и хората му са се държали невъзпитано в самолета, притеснявали са с поведението си пътниците, нагрубили са ги. След като стъпили на земята нанесли юмручни удари на млад мъж, позволил си да им противоречи, строшили телефон, с който един от присъстващите на скандала се опитал да го заснеме, а накрая ударили и полицай, притекъл се на помощ. Всичко това според лидера на "Атака" е "мощна провокация".


"Областният управител на Варненска област Иван Великов е работил в районна прокуратура, обясни на симпатизантите си той. И сега, използвайки връзките си се опита да осуети нашия митинг чрез мощна провокация. Организира светкавична реакция и бързи действия на прокуратурата, която се опитва да заблуди обществеността с някакъв измислен скандал", извика Сидеров. Зад сцената приближените му вдигнаха високо погледи, за да уловят реакцията на публиката си. После дойде ред на медиите.


"Проклети да сте!"


"На тези, които се наричат национални медии, а всъщност са антинационални, продажни, които непрекъснато заливат с помия Атака, ще им кажа само едно – вие ще отговаряте пред собствената си съвест един ден", каза с дрезгав глас Сидеров. Един ден вие ще бъдете прокълнати за това, което правите, защото осем години откакто сме на сцената не спряхте да ни заливате с помия. Не спряхте да бълвате срещу нас хули, потоци, клевети!"


Сидеров във Варна – цирк "почти без пари"

© Спас Спасов


Тук идва моментът на една от кулминаците във видимо импровизираната реч на Сидеров. След като пое за кратко дъх, той изпъна към снимащите го камери ръка с разтворена длан и изрече заклинанието: "Проклети да сте! Проклети да сте! Проклети да сте!" - множеството аплодира! Секунди след това няколко от протестиращите минават в директна атака. Когато започват да дърпат микрофоните от ръцете на телевизионните репортери, охраната провежда бърз "инструктаж на ухо". След него става ясно - право да напада има само лидерът. Безопасно е.


Мръсни снимки


"Искате пак пикантерия, нали? Искате жълтории, продължи по-късно лидерът на "Атака". Искате сензации, искате да разкъсате Сидеров. Хиени, това сте вие, обърна се отново към журналистите той. Вие сте лешояди! Вие не сте журналисти. Вие служите на злите сили и това ще ви се върне". След това надмина всички очаквания:


"Искате снимки, които да показвате, продължи да вика Волен. "Аз имам и други снимки. Какво, да си покажа фалоса ли, ако трябва?".


Последното предложение за миг стъписа аудиторията, но не притесни Чуколов, Гаджева и съпътстващите лидера си депутати. Те вероятно знаеха, че става дума за голата фотосесия на Волен, заснета преди години за мъжко еротично списание. За тях, на политически жаргон тя е "изиграна карта". За дамата в лилаво – монтаж.


Сидеров във Варна – цирк "почти без пари"

© Спас Спасов


На малък балкон високо срещу сцената на лидера младеж бе изнесъл обяда си, за да се забавлява с това, което чува, докато се храни. С напредването на времето, макар и хаотично, словото на Сидеров навлиза по-дълбоко в анализа на политическите събития от последните години.


Идват избори


Естественият преход на поредното затихващо "У-у-у-у!" води към друга тема: "И когато аз от парламентарната трибуна кажа, че трябва да се вдигнат заплатите и пенсиите – насреща ми мазни гербаджийски мутри ми се хилят "ха-ха-ха", почти изигра етюда си депутатът. Те, милионерите ще ми обясняват, че съм водил луксозен живот!? Те крадците, грабителите ще ме сочат мен, честния човек - "Ето го крадецът!".


Сидеров във Варна – цирк "почти без пари"

© Дневник


Ключът към шифрограмата на превъзбудата си Сидеров бе запазил за края на речта. "Вие представяте ли си, попита слушателите си той – осем прокурори и още други трима днес тичат като луди и дават пресконференции, за да кажат за някакъв измислен скандал. За да намесят в него отново "Атака". Защото разбраха, че идват избори. Защото разбраха, че "Атака" отново вдига доверие".


Тридесетина минути след началото на словото гласът на Сидеров го предава все по-често. Време е за "поход" по-улиците на Варна. Преди да го поведе той предупреждава: "Шествието ни, естествено не е разрешено. Но полицията няма да ни пречи защото не онези, които обикалят по улиците из София и ни хулят - вие сте народът! (...) Не измекярчетата на "Орлов мост" с бирата и хашиша, не! Дни наред полицията спира движението в столицата, за да могат няколко чекиджийчета да си правят хепънинг на "Раковска". Сега нас няма да ни спре!".


Безмълвно


Местната централа на Движението за права и свободи във Варна е само на стотина метра от мястото, от което Сидеров няколко пъти бе поискал оставката на областния управител Иван Великов, бе донесъл под прозорците му плакати с червени фесове, беше го прекръстил на Хасан. Поводът – решението на Великов да анулира актовете, гласувани по време на сесия на Общинския съвет в града от края на миналата година. Според един от тях, историческите турски имена на 250 местности край Варна трябва да бъдат сменени с български.


Когато мина край сградата на ДПС обаче лидерът на "Атака" изненадващо остана безмълвен - неловка изненада за местните активисти на партията му, подготвили маршрута на шествието. В плътния кордон на охраната си, Волен поведе "народа" най-напред към градския площад, а после по пътя, утъпкан в дните на най-масовите варненски протести от февруари и март. 


Сидеров във Варна – цирк "почти без пари"

© Спас Спасов


"Атака – победа" скандираха няколкостотин души по централния градски булевард "Владислав Варненчик". Зад гърба им, там откъдето бяха тръгнали, работници набързо прибраха сцената.


А отсреща магазинчето за "европейски стоки от фалирали магазини" отново отвори. "Почти без пари" пише на витрината му.


Всичко, което трябва да знаете за:

Ключови думи към статията:

Коментари (94)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Daniboy
  Daniboy
  Рейтинг: 639 Неутрално

  България е велика поне колкото Рим - хляб може да няма, но зрелища - дал Бог.

  "Щастие за всички даром, и никой да не бъде пренебрегнат!"
 2. 2
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 3. 3 Профил на Нефертити
  Нефертити
  Рейтинг: 1820 Неутрално

  Смешен палячо.

  Предразсъдъците са за ограничените.
 4. 4 Профил на stonedridah1
  stonedridah1
  Рейтинг: 529 Неутрално

  Волен Ефенди,

  Одур сикиме, ибак Стамбул!

  Ти за мен си Мики Маус!
 5. 5 Профил на pavelsilistra
  pavelsilistra
  Рейтинг: 649 Весело

  "Сидеров е като телефонните измамници, които лъжат, че внучето ни е на смъртно легло, но ако им дадем 10 000 лева, ще го спасят. И той така лъже обикновените хорица, само че от телевизора: България е на смъртно легло, но ако ми дадете гласа си в урната, аз ще я оправя..." : Иван Кулеков.

 6. 6 Профил на ARRI
  ARRI
  Рейтинг: 1391 Неутрално

  [quote#0:"Статия"]Когато мина край сградата на ДПС обаче лидерът на "Атака" изненадващо остана безмълвен - неловка изненада за местните активисти на партията му, подготвили маршрута на шествието. [/quote]

  Дневник, пропуснали сте да отбележите, че болния кротко и роболепно си е свалил чалмата докато е минавал покрай централата на турската диаспора у Варна......

  Плащат ми от швейцарското посолство да пропагандирам ПРЯКАТА ДЕМОКРАЦИЯ ! Признавам, че трол-я в тяхна полза с/у 5 франка на пост!
 7. 7 Профил на virtual brain
  virtual brain
  Рейтинг: 1997 Неутрално

  Разумни и достойни хора управляват България в 21 век.

  АФтентично десен екоталибан, гей, толераст, платен грантаджия и соросоид-жълтопаветник от кръга "агнешки главички".
 8. 8 Профил на Ментор
  Ментор
  Рейтинг: 782 Неутрално

  снимката на магазина е култова.
  И идеално се връзва със събитието

 9. 9 Профил на Св. влкмч.Тамихнет Вагнеревич
  Св. влкмч.Тамихнет Вагнеревич
  Рейтинг: 1426 Разстроено

  Стадиони , Пиночети , много сеир и малко милост.

  Ако някой има друга идея , която реално да ни изкара от блатото , в което сме - моля нека я каже. На мен и през ум не ми минава

  15.02.1989 - 07.02.2018
 10. 10 Профил на Св. влкмч.Тамихнет Вагнеревич
  Св. влкмч.Тамихнет Вагнеревич
  Рейтинг: 1426 Весело

  [quote#5:"pavelsilistra"]Иван Кулеков. [/quote]

  Кулеков е едно безумно ограничено и елементарно , дребно и незначително човече , но това му прозрение е 10/10. Много добро

  15.02.1989 - 07.02.2018
 11. 11 Профил на lol
  lol
  Рейтинг: 1391 Неутрално

  време е да поставим точка на терора на волен върху българите, след корупцията, лъжите и краденето на бг политиците този е единствения който почно буквално да налита и бие българите по улиците, летищата и тн. терорист.

 12. 12 Профил на Bluesky
  Bluesky
  Рейтинг: 484 Неутрално

  ''Ами случи се това, че някакви лекета се опитваха да накърнят нашето достойнство. Но ние казахме ясно – никой не може да се бъзика с Атака.''
  Две изречения - две лъжи. Всеки се ''бъзика'' с теб, когато нямаш никакво достойнство. Може би само Бареков го отнася повече
  И моля Сидеров да не показва фалоса си, поне сексуалните посегателства да ни спести.

 13. 13 Профил на Краси
  Краси
  Рейтинг: 616 Неутрално

  До коментар [#2] от "ARRI":
  Това е с "пари от приятели", които в отплата получават нашата държава.

  Да почистим България от агентурата на руската империя!!!
 14. 14 Профил на Натътрузен десебар, слуга на БСП
  Натътрузен десебар, слуга на БСП
  Рейтинг: 1096 Неутрално

  "Когато мина край сградата на ДПС обаче лидерът на "Атака" изненадващо остана безмълвен - неловка изненада за местните активисти на партията му, подготвили маршрута на шествието."

  Няма какво да се добави, всичко е ясно. Циркът на Волен също. Нито думичка за ДПС, само кряска за гербажии.

  Няма шики-мики.
 15. 15 Профил на Thoth
  Thoth
  Рейтинг: 616 Весело

  Треторазряден актьор в нискобюджетна продукция.

  “Religion is regarded by the common people as true, by the wise as false, and by the rulers as useful.” - Seneca
 16. 16
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 17. 17 Профил на Натътрузен десебар, слуга на БСП
  Натътрузен десебар, слуга на БСП
  Рейтинг: 1096 Неутрално

  Айляк Демир не казва нито думичка срещу ДПС и минава безмълвен покрай централата им. Зер един кукловод ги е създал.

  Няма шики-мики.
 18. 18
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 19. 19
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 20. 20 Профил на qwerty123123
  qwerty123123
  Рейтинг: 450 Неутрално

  "Когато мина край сградата на ДПС обаче лидерът на "Атака" изненадващо остана безмълвен - неловка изненада за местните активисти на партията му, подготвили маршрута на шествието."

  При Сидерастите всичко минава.Идеологията и ценностите са нещо, което се сменя според това коя партия плаща....

  Публикувано през m.dnevnik.bg

 21. 21 Профил на areta
  areta
  Рейтинг: 1429 Разстроено

  До коментар [#3] от "Нефертити":

  "Смешен палячо."

  Той е смешен, а ние сме жалки, защото сме му разрешили да ни представлява, да си въобразява, че е нещо и да развява простащината си по света и у нас... срам ме е... от нас самите ме е срам... щото ние сме виновни за това.

 22. 22 Профил на Free person
  Free person
  Рейтинг: 727 Неутрално

  Атака не е само Сидеров.Ето защо тази партия трябва да се постави извън закона и съм сигурна,че на близките избори няма да имат нито един депутат!

  Tony
 23. 23 Профил на pipon
  pipon
  Рейтинг: 444 Неутрално

  http://www.youtube.com/watch?v=8Rfl4--PSjU
  *Искате ли да си покажа фалоса???* Ко ?
  Мухаха, утепа кочо с мотиката

 24. 24 Профил на Птеродактиль Северномонгольский
  Птеродактиль Северномонгольский
  Рейтинг: 1058 Весело

  [quote#0:"статията"]Когато мина край сградата на ДПС обаче лидерът на "Атака" изненадващо остана безмълвен - неловка изненада за местните активисти на партията му, подготвили маршрута на шествието.[/quote]
  Ахахахахахахаха, това е просто култово! Напълно в стила на "Юруш" и изперкалия им "лидер". Поведението е напълно разбираемо обаче. "Юруш" са главният инструмент за поддържане влиянието и властта на ДПС.

 25. 25 Профил на Арон
  Арон
  Рейтинг: 1391 Неутрално

  [quote#22:"Free person"]Атака не е само Сидеров.[/quote]
  Без Сидеров няма партия. Както няма и ГЕРБ без Бойко. Слагам бас

 26. 26 Профил на Toroman
  Toroman
  Рейтинг: 583 Весело

  "Те крадците, грабителите ще ме сочат мен, честния човек..." - отдавна не съм се се разсмивал така.

  "Разбирате ли, аз, честното джинджифилено човече, застанах с голи гърди срещу френските напъни да ни превземат. Срещу френските презервативи и парфюми, които носеше в чавтата си тази колониалистка. И както винаги, се бранех като лъв - врагове отляво, врагове отдясно, отгоре, отдоле, отпред, някои и отзад. Хиени отвсякъде. Те са виновни за положението, аз съм само малко луд. Ма само малко."

 27. 27 Профил на Cherrie
  Cherrie
  Рейтинг: 1059 Весело

  [quote#22:"Free person"]Ето защо тази партия трябва да се постави извън закона[/quote]
  Не само тази партия,бая кандидатки за "извън закона" има в България.Само в НС са 4 броя.

  Всеки път,в който отговоря на Norman Granz и Hawaii постовете ми се изтриват светкавично,дори да е късно следобяд,доста често и през почивните дни. Изводи? :D
 28. 28 Профил на extraCACA
  extraCACA
  Рейтинг: 1836 Весело

  [quote#12:"Bluesky"]Но ние казахме ясно – никой не може да се бъзика с Атака[/quote]

  ахаха... тъкмо поразглеждах защитниците на Волен... серьозна работа, начи

  https://www.facebook.com/groups/378507035627441/

 29. 29 Профил на сидер
  сидер
  Рейтинг: 4098 Неутрално

  ,,Сидеров във Варна – цирк "почти без пари"

  Много циркове без пари взехме да гледяме, че може найстина да останем без пари.

  Пеевски-Цирк, Волен в Брюксел-цирк, орешарски с тези негови заеми всяяка седмица-цирк, станишев -местан- орешарски на трибуната натехният митинг и извинението на станишев- цирк, сега пак волен на самолета и летище Варна пак цирк.
  Хора, опичайте си акъла дали трябва да гласувате за тези три партии БСП, ДПС и АТАКА. Мислете дали трябва да гласувате и за Бареков, щото и той е от същата манджа като сидеров. Аз никога не съм гласувал за нито една от тези три партии, няма да гласувам и за Бареков,. Избрал съм си две партии РБ и ГЕРБ за една от които ще гласувам, зависи от тяхното развитие.

 30. 30 Профил на zaza
  zaza
  Рейтинг: 615 Весело

  ДАВАЙ ВОЛЕНЕ НИЕ СМЕ С ТЕБЕ!
  ЗА КОМЕДИИ ИДВА ВРЕМЕ!!!

  Няма по-глух от този, който не иска да чуе и по-сляп от този, който не иска да види!
 31. 31
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 32. 32
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 33. 33
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 34. 34
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 35. 35 Профил на СДС
  СДС
  Рейтинг: 1406 Неутрално

  осем прокурори и още други трима днес тичат като луди...
  Защото разбраха, че "Атака" отново вдига доверие"....
  ...........
  т.е. ако не ме оставите на мира, вашата прокурорска ...,
  разтурвам тройната седянка в НС и плюскането спира.
  Ето я цената на тоя палячо, просто да го осатвят да си прави маймунджулъците и скришно да му помпят сметките, друго не иска от живота.

  nemo malus felix, minime corruptor.
 36. 36 Профил на klimentm
  klimentm
  Рейтинг: 4479 Неутрално

  Само че тъжното е че цирка не е без пари ами го плащаме ние.

  klimentm
 37. 37 Профил на СДС
  СДС
  Рейтинг: 1406 Весело

  До коментар [#34] от "bachvaroff":
  а защо не и в една съвсем хубава, зеленчукова кома, след кротък кръвоизлив в мозъчния ствол
  ..........
  Бъчваров, ти нали беше дал един акъл, да сме му пробутали двуметилов живак. Например в едно от тия инхалаторни шпрейчита, дето в "Казино Ройал" Мадс Микелсен/ Льо Шифър или Гари Олдман в "Леон", пък може и Денис Хупър в един друг филм, няма да кажа кой, че да покача напрежението, току виж се спукал барометъра и съскащата газова струя отнесе в небитието този кошмар, ама все пак време е да се вземат нещата в свои ръце, както поучава биографията на тримата братя, викащи др.Неволя в гората.

  nemo malus felix, minime corruptor.
 38. 38
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 39. 39 Профил на bachvaroff
  bachvaroff
  Рейтинг: 395 Весело

  До коментар [#37] от "СДС":

  Това също е вариант, но минава време докато сработи невротоксина диметилживак . Така де, абсолютно летален и неспасяем е след първите няколко дни.

  До първите симптоми на фатално живачно отравяне обаче могат да минат месеци... Почва се като като непрестанно гъделичкане / боцкане по пръстите на ръцете и краката, следва класическа периферна невропатия, следва нестабилност в походката, вертиго, грешки в баланса на тялото (трудно се седи прав, умира не до там критична мозъчна тъкан), после невъзможност за ходене, после разрушения в говорните центрове (няколко зони паралелно) и паметта (темпоралните лобове), после става още по-весело. Бавно угасва съзнанието поради пълна деструкция на префронталния кортекс, угасва лимбичната система, следва будна кома с гърчове (няма какво да ги спре, голяма част от мозъка е мъртва към този момент), пълна кома и смърт :].

  Така работи интоксикацията с диметилживак :].

  Почти никоя компания не го произвежда / доставя, тъй като е екстремно опасно, затова се синтезира (за който е достатъчно луд) in situ, с реакция м/у метилйодид и натриева или калиева амалгама...

 40. 40
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 41. 41 Профил на bachvaroff
  bachvaroff
  Рейтинг: 395 Неутрално

  Да споменавам ли глоувбокс с ВИСОКО НЕГАТИВНО НАЛЯГАНЕ, прав хладник над реактора, вентващ през сулфиди в няколко скъбера един след друг преди да иде в общия вент, два пъти метално ламинирани нитрилови ръкавици etc., да не вземе да пробва някой колега да го синтезира това във ФХФ без идея какво ще се получи...

 42. 42
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 43. 43 Профил на Враждебен дух от яката вяра
  Враждебен дух от яката вяра
  Рейтинг: 506 Неутрално

  Анализаторите трябва да си имат готови текстове за такъв като него и при нужда само да ги публикуват.

 44. 44 Профил на Враждебен дух от яката вяра
  Враждебен дух от яката вяра
  Рейтинг: 506 Весело

  До коментар [#33] от "kosta1961":


  [quote#33:"kosta1961"]колкото и да цвърчите,вашата няма да стане! [/quote]

  Вашата пък я видяхме.

 45. 45 Профил на bachvaroff
  bachvaroff
  Рейтинг: 395 Неутрално

  Болen (sic!) ще му се отрази чудесно една фатална експозиция с подобен грозен невротоксин... Сега ще ме обявят за терорист и нам кво си още, оти съм дал рецепта как се тепат болни лидери... :]
  Атакаджии, к'во да ги правиш...

 46. 46 Профил на Враждебен дух от яката вяра
  Враждебен дух от яката вяра
  Рейтинг: 506 Весело

  По дяволите... Яне Янев със сигурност се пръска от яд след този спектакъл...Волен като да е по-добър комедиант... надмина и най-смелите му маймунджелъци.

 47. 47
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 48. 48 Профил на bachvaroff
  bachvaroff
  Рейтинг: 395 Весело

  А още по-забавното е, че синтезите на органометалните съединения ги има във всеки свестен университетски учебник по висша органична химия :].

 49. 49 Профил на Toroman
  Toroman
  Рейтинг: 583 Неутрално

  До коментар [#9] от "Karelson (Не съм платен ,мразя ви безплатно)":
  [quote#9:"Karelson (Не съм платен ,мразя ви безплатно)"]Ако някой има друга идея , която реално да ни изкара от блатото , в което сме - моля нека я каже. На мен и през ум не ми минава
  [/quote]

  Да.
  Когато българинът се научи да си признава грешките. (например когато гласувалите за Атака го направят.).

  И когато престане да мисли само за себе си. Всяко общество се чисти от крайностите си - по един или друг начин. Ние в момента сме само крайности.

 50. 50
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 51. 51 Профил на Враждебен дух от яката вяра
  Враждебен дух от яката вяра
  Рейтинг: 506 Весело

  До коментар [#49] от "vodnokon4e":


  [quote#49:"vodnokon4e"]Когато българинът се научи да си признава грешките. (например когато гласувалите за Атака го направят.). [/quote]

  Защо си мислиш, че може някога такива хора да го приемат за грешка? 1000 лева заплата и 500 лева пенсия са това.

 52. 52 Профил на Toroman
  Toroman
  Рейтинг: 583 Весело

  До коментар [#51] от "Мечката на Тери Рандъл":

  Да, чакаме следващия Храбър шивач, който ще удвои мизата. Най-малко.

 53. 53 Профил на Враждебен дух от яката вяра
  Враждебен дух от яката вяра
  Рейтинг: 506 Весело

  След като пое за кратко дъх, той изпъна към снимащите го камери ръка с разтворена длан и изрече заклинанието: "Проклети да сте! Проклети да сте! Проклети да сте!".

  ...Проклети да сте! Проклети да сте! Проклети да сте... търсеше обаче постоянно камерата с уморените си клепки... нещо не му се получи... Дали сега анализира изпълнението и калкулира накъде е тръгнала репутацията му... или спи като кърмаче?

 54. 54 Профил на Враждебен дух от яката вяра
  Враждебен дух от яката вяра
  Рейтинг: 506 Весело

  До коментар [#52] от "vodnokon4e":

  Жорж Ганчев... номер N...

 55. 55 Профил на Toroman
  Toroman
  Рейтинг: 583 Весело

  Аааа, оня поне беше веселяк.

 56. 56 Профил на Боян Павлов
  Боян Павлов
  Рейтинг: 450 Неутрално

  В коя европейска демокрация такова жалко човече може да е крепител на управляваща коалиция между "социалисти" и "либерали"?

  Само там, където ония, които се наричат социалисти и ония, които се именуват либерали, системно атакуват демокрацията.

  Мръсната коалиция между бивши слуги на СССР и настоящи лобисти на ГАЗПРОМ , която ни управлява, показва позлатен среден пръст на Европа.
  Това е волен.
  Това е смисълът на тази мръсна коалиция.

  Това е и отговорът на всички "ЗАЩО?" и на всички "КОЙ?!!"

 57. 57 Профил на marquis
  marquis
  Рейтинг: 616 Неутрално

  Като отишли рано за вода, жените от едно село видели, че на близкото дърво виси един фалос(някой ще рече, че фотографчето е учило старогръцки). - Този не е на попа! - казала попадията. - Този не е нито на кмета, нито на бирника! - обадила се кметицата. - Този не е от нашето село! - уверено рекла учителката. - Ученото си е учено! - възкликнали жените.

  "Vernunft wird unsinn, wohltat plage."
 58. 58 Профил на optimu_s
  optimu_s
  Рейтинг: 506 Неутрално

  До коментар [#12] от "Bluesky":

  "И моля Сидеров да не показва фалоса си, поне сексуалните посегателства да ни спести."
  Е, да ама то не му остана какво друго да направи.

 59. 59 Профил на historama
  historama
  Рейтинг: 3380 Неутрално

  [quote#35:"СДС"]просто да го осатвят да си прави маймунджулъците[/quote]
  Айде стига с това оставяне! На 06.01. се скарал със служителка от френското посолство, на 10.01. ще прави скандали пред американското, така ще обиколи всички съюзнически посолства, и ще ни окьопази.
  После пак ще се чудим, защо ни смятат за идиоти и хора втора ръка, и защо от Европа идвали най-големите лумпени, по-идиоти от Волен и шайката му.

 60. 60 Профил на dutch
  dutch
  Рейтинг: 450 Неутрално

  Добър репортаж на Дневник.
  Няколко стотин души на митинга? Значи не само Волен е луд.....

 61. 61 Профил на sto67nes
  sto67nes
  Рейтинг: 1328 Неутрално

  [quote#1:"Daniboy"]България е велика поне колкото Рим - хляб може да няма, но зрелища - дал Бог.[/quote]
  ++++++++++++++

  Не питай управника,защо е простак,попитай себе си,защо е управник!
 62. 62 Профил на petyo9
  petyo9
  Рейтинг: 762 Неутрално

  [quote#60:"dutch"]Значи не само Волен е луд.....[/quote]

  В България, приятелю, златно жито зрей и много прост народ живей.

 63. 63 Профил на daam
  daam
  Рейтинг: 1339 Неутрално

  а, какво стана с искането на оставка на областния управител ? Явно, тези които дават парите /ДПС/ са му скръцнали със зъби и са дали друга насока на исканията . Смешен и жалък

 64. 64 Профил на cucing
  cucing
  Рейтинг: 672 Неутрално

  "луд умора няма, само се поти"

  ура и да живей!!!
 65. 65 Профил на bibian
  bibian
  Рейтинг: 728 Весело

  Ибрикчи Сидеров е министър без портфейл на Орешарски по връзки с обществеността

  以其终不自为大,故能成其大。~~ 老子
 66. 66
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 67. 67
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 68. 68 Профил на boby1945
  boby1945
  Рейтинг: 894 Весело

  Знае си Воленчо ролята!!
  Неговите гласоподаватели това очакват от него, като няма хляб да набляга на зрелищата!!!
  Show Must Go On!

  Don't worry, be happy now! Boby said. ЕС е вреден за вашето здраве, дръпнете сиджимката овреме, да не плачкате като 1944 година....
 69. 69 Профил на symmpro
  symmpro
  Рейтинг: 443 Неутрално

  Дълго време си мислех , че няма кой да надмине циркаджията Жорж Ганчев , но бях опроверган жестоко - клоунът Волен Сидеров направи това по най-блестящ начин !

  Браво на такива другари !

 70. 70 Профил на Lemmy
  Lemmy
  Рейтинг: 3051 Весело

  "...няколкостотин души по централния градски булевард..."

  Спасе, ти си предател на каузата. Няколко стотин души са колкото 6-7 софийски протеста. Може ли такива излагация.

 71. 71 Профил на dgd
  dgd
  Рейтинг: 2135 Весело

  "Когато мина край сградата на ДПС обаче лидерът на "Атака" изненадващо остана безмълвен - неловка изненада за местните активисти на партията му, подготвили маршрута на шествието."

  Волен - Волният Ибрик!

  #воленибрик

  muncho: "Няма защо да се отричат очевидните и статистически доказани факти, че мнозинството жени не стават за шофьори"
 72. 72 Профил на xflood
  xflood
  Рейтинг: 1060 Гневно

  Волене, лайно такова, радвам се, че не бях там, че трудно бих се сдържал да ти нацепя една глава и после да си понасям последствията. Надявам се никога да не те срещна лично, не и преди да ти падне имунитета...

  Fail with honour then succeed by fraud
 73. 73 Профил на shumkar
  shumkar
  Рейтинг: 759 Неутрално

  Към протестиращите срещу отмяната на смяната на стари турски и гръцки имена на местности около и във Варна са се присъединили много недоволни от Добрич, Бургас, Силистра, наели автобуси. така че са се събрали 200-300 (гледах по ТВ).
  Иначе спектакълът бе добре отрепетиран, шайката му наредени отпред и отстрани с каменни физиономии, като статуи, само отвреме -навреме 2-те девойки: Деничка и Мигленка подсказваха н публиката как трябва да викат, и кога да аплодират.

 74. 74 Профил на Izida
  Izida
  Рейтинг: 640 Неутрално

  Когато целият свят е срещу теб, когато целият свят иска само да те злепостави и провокира... Трябва да се замислиш космосът ли е крив или ракетата!

  Явно на него звездите му го говорят.

 75. 75 Профил на 993
  993
  Рейтинг: 561 Гневно

  Жалки смешници са Сидеров и сие, но ако продължават да ги подценяват и толерират, по-точно да ги подценяваме и толерираме, ще си имаме много ядове! Вън тези смешници от политиката!!! В Гърция показаха как се действа с подобни партии - "Нова зора"...

  911,959,964,993
 76. 76 Профил на svetofar
  svetofar
  Рейтинг: 395 Неутрално

  Веднага в затвора,осъдете Волен на Народен съд и му издайте смъртна пръсъда без право на замяна.Направете бесилка до паметника Левски в София,съберете всички телевизии,сайтове,вестници,световни медии и нека най-праведния да ритне буренцето.След това всички 200 000 заедно с техните семейства,които са гласували за Атака насилствено на стадиона събрани и гвардейците да започват стрелбата.Само така ще се оправи България,ще цъфне и ще върже .Ура,Другари!!!

 77. 77 Профил на dedo pepo
  dedo pepo
  Рейтинг: 1284 Неутрално

  Циркът е без пари,но с тежки последици.
  Чудя се на манталитета и психиката на поддръжниците му.
  Свят широк-всичко трябва да има в него.

 78. 78 Профил на stein
  stein
  Рейтинг: 857 Весело

  На Сидеров му е време за заслужено лечение.

 79. 79 Профил на Peni Nikol
  Peni Nikol
  Рейтинг: 9247 Неутрално

  във видин на панаира мъж и съпругата му , хапнали кебапи пили алкохол / мъжът естествено доста / и си тръгнали .на мъжът му се върти главата и рекъл -" жена кво става , цял панаир пиян , сомо аз трезвен ". та и воленчо май е подобно положение - цялата държава с/у една Атака .

 80. 80 Профил на Judjuk
  Judjuk
  Рейтинг: 3784 Неутрално

  Е, браво! Такова единодушие във форума не е имало. Всички са готови да линчуват Сидеров. Чакат само знак от кукловодите. Че Волен прави изцепки всички го знаят. Винаги ги е правил. Но че пропагандната машина работи на стократно по-големи обороти, отколкото са нужни в случая, забелязва се от всеки непредубеден. А ако сте член на Атака или даже само фен, няма как да не забележите цялата злост и истерия на кампанията. Това само ще доведе до сплотяване на хората около Сидеров.

 81. 81 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 8870 Неутрално
 82. 82 Профил на Боян Павлов
  Боян Павлов
  Рейтинг: 450 Весело

  До коментар [#57] от "marquis":

  Две възрастни мишки "преглеждали" вчерашната преса:
  – Опитай първа сртаница, казала едната, Волен пак е надминал себе си. Не съм чела такъв вкусен вестник откакто дойде на мода тоалетната хартия!

 83. 83 Профил на ramboto
  ramboto
  Рейтинг: 229 Неутрално

  Стана ясно,че за да се направи компромат срещу Атака, е достатъчно в ефир да се повтарят думите Волен + скандал. Вчера не разбрах,не ми бе и любопитно какво точно е станало, само малко се дразнех-Нова телевизия примерно прекъсват за реклами през 5минути,и на всяка реклама -ще бъде ли поискан имунитета на Сидеров за скандала във Варна. А скандал #ХХХХ започнал,когато Волен говорил на висок глас в самолет, няква лелка си сложила слушалките да не го слуша,а той я обидил на другарка. Един казал -само дето не се сби, друг изтълкувал като -сби се, и накрая еди колко си били жертвите на (не)сбиването. Сценаристите на Слави пак недоумяват-що напук на техните компетентни анализи още имало откачени да го подкрепят тоя, а не шефката им Кунева примерно.

  Волен е най-критикувания политик, който не е бил на власт, на всички други дадохте шанс да управляват, да се провалят, и пак по-малко ги плюхте!

 84. 84 Профил на lele266
  lele266
  Рейтинг: 395 Неутрално

  Било постановка, държавата срещу него ама пак не каза една лоша думичка за бсп и дпс... сидере прозрачен си вече :Д

 85. 85 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 8870 Неутрално

  "Шествието ни, естествено не е разрешено. Но полицията няма да ни пречи защото не онези, които обикалят по улиците из София и ни хулят - вие сте народът! (...) "
  Е нема такава държава.

 86. 86 Профил на Rozalina
  Rozalina
  Рейтинг: 561 Неутрално

  Вече не мога да го нарека ненормалник.
  Мисля, че е параненормалник. Всичко ми се струва нереално...

  Socialism is the philosophy of failure, the creed of ignorance and the gospel of envy.
 87. 87 Профил на Петър Иванов
  Петър Иванов
  Рейтинг: 931 Любопитно

  КОЙ финансира Сидеров?

  Толкова ли е страшно на се покаже това?

 88. 88 Профил на Петър Иванов
  Петър Иванов
  Рейтинг: 931 Любопитно

  Има ли замесени чужди служби и посолства във финансирането на Сидеров?

 89. 89 Профил на д р Чарли Мишкин от ГРУ
  д р Чарли Мишкин от ГРУ
  Рейтинг: 1959 Весело

  "Sieg Attack" - най-новия лозунг на другарите от юруш.

  Путин kiss май ЕС! ----- wwww . ДЕНьГИ .ru.net :-)
 90. 90 Профил на darki80
  darki80
  Рейтинг: 395 Неутрално

  Този направо е за лудницата. Следващият път ще убие някой и пак ще се скрие зад депутатския си имунитет.

 91. 91 Профил на northatlantic
  northatlantic
  Рейтинг: 672 Неутрално

  [quote#80:"judjuk"]А ако сте член на Атака или даже само фен, няма как да не забележите цялата злост и истерия на кампанията. [/quote]

  Ха ха - ще ме разбиеш. Не ти ли светва каква е истината, щом единствените, които защитават постъпката на Волен, сте фенове...и членове

 92. 92 Профил на Иво
  Иво
  Рейтинг: 4403 Любопитно

  "Сидеров във Варна – цирк "почти без пари"

  Чудя се на ума на тези симпатизанти на Волен и "Атака" които още му вярват и го следват.... как може да има толкова глупави и наивни хора!? Как може да има хора, които още да вярват на Сидеров!??? Как е възможно.....!?

  "Каква е ползата за човека, ако придобие цял свят, a повреди на душата си? "Евангелие на Марко, Глава 8:36
 93. 93 Профил на Izida
  Izida
  Рейтинг: 640 Весело

  [quote#80:"judjuk"]Но че пропагандната машина работи на стократно по-големи обороти, отколкото са нужни в случая, забелязва се от всеки непредубеден.[/quote]
  Волен няма нужда от пропагандна машина, нито от провокация, нито от конспирация срещу себе си. Той "бисерите" ги ръси постоянно без подканване Не се гаси туй, що не гасне!

 94. 94 Профил на Izida
  Izida
  Рейтинг: 640 Неутрално

  До коментар [#80] от "judjuk":

  И още нещо - стократно по-силна реакция от нужното, така ли? Правилно! Санкциите за рецидивисти винаги са много по-сериозни спрямо санкциите към граждани, нарушаващи закона за първи път. Да броим заедно това коя поред новина за хулиганство от страна на Волен е?

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK