Активист от протестите се оплака от привикване в отдел "Убийства"

Антоанета Цонева

© Цветелина Белутова, Капитал

Антоанета ЦоневаДиректорът на Института за развитие на публичната среда и активен участник в протестите срещу кабинета "Орешарски" е била привикана да дава обяснения в отдел "Убийства" в Столичната дирекция на полицията. Причината - сигнал до главния прокурор от журналист на в. "Политика", собственост на "Нова българска медийна група", ръководена от майката на депутата Делян Пеевски Ирена Кръстева. "Ако аз съм обект на отдел "Убийства", значи живеем в "1984" на Оруел", заяви Цонева днес в интервю за "Нова телевизия".


В социалната мрежа "Фейсбук" тя обяви, че ѝ се наложило да дава обяснения в полицията заради сигнал на Кристи Петрова - журналист от "Политика", която твърдяла, че се чувства застрашена от настояването на Цонева да спазва журналистическите стандарти и да обосновава твърденията си с факти.


Днес пред "Нова телевизия" Цонева обясни, че е потърсила Кристи Петрова заради публикацията "Кукловодите" от октомври 2013 г. "Аз се обадих по телефона, за да попитам защо журналистът не е взел моята позиция. Спрямо твърденията няма никакви факти, а само етикети, налепени върху моето име", каза тя и допълни, че подчертала, че ще си търси правата по съдебен ред. "Това не е заплаха, а мое право", заяви тя. Оплака се, че срещу нея имало серия от медийни публикации в "Политика", които вменявали, че тя е назначена за "кукловод" на студентската окупация и че има материален интерес от участието си в протестите.
По думите ѝ в разговора с Кристи Петрова Цонева заявила, че оценява журналистическия ѝ подход като непрофесионален и че той се разминава със стандартите за правене на журналистика.


"За моя изненада в началото на годината получих обаждане от Столичната дирекция на МВР, че трябва да се явя в рамките на една предварителна проверка да дам сведения. Ясно беше, че става въпрос за сигнал до главния прокурор от Кристи Петрова с твърдение, което има отношение към някакво престъпление от общ характер. Оказахме се в отдел "Убийства", трябваше да дам писмени сведения", разказа Цонева и продължи: "Сигналът преразказва в общи линии коректно нашия разговор. Искаше се да удостоверя, че това е моят телефон, от който е този разговор. Аз, разбира се, дадох своите обяснения, включително в писмен вид. Беше ми предложен предупредителен протокол, в който пише, че аз няма да упражня физическо насилие, няма да наемам или ангажирам трети лица с подобно нещо. Попитах защо е необходимо да подписвам, след като в сигнала и в моите сведения никъде не се визира такъв конфликт."


Цонева обясни, че според нея вестникът се отнасял преднамерено отрицателно към нея. "Това се случва на мен, защото ясно съм заявила позиция, имам отношение и към протеста. Винаги съм изразявала силно критичното си отношение към тази медийна група и нейния подход. Аз смятам, че това са вид медийни бухалки", каза тя.


Запитана как гледа на обвиненията на медиите, ръководени от Ирена Кръстева, че е близка до кръг "Капитал", Цонева заяви, че не е от страната на кръга "Капитал", а български участник в протестите. Каза, че въпреки заявките на медиите на Кръстева за етичен кодекс тя не могла да намери такъв, нямало и етична комисия, към която да се обърне.


По думите на водещите Виктор Николаев и Анна Цолова Кристи Петрова е била поканена да участва в предаването на "Нова телевизия", но отказала.


Вчера Ирена Кръстева направи изявление срещу репортаж на френско-немската телевизия "Арте" за протестите в България и Делян Пеевски, след като на 11 януари се появи информация, че Пеевски се е опитал да спре материала. Тя обяви репортажа за поръчков и нарочи кръга "Капитал" за поръчител. Подчерта, че медиите ѝ няма да спрат "да отразяват обективно обществената и политическата реалност в страната".

Коментари (104)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на shileto
  shileto
  Рейтинг: 1134 Неутрално

  В отдел "Убийства" , направо нямам думи

 2. 2 Профил на Веселин Николов
  Веселин Николов
  Рейтинг: 515 Неутрално

  Добре ще е да се чуе мнението и на засегнатата страна. Иначе кака Цонка ни е добре известна - където са пачките, там е и тя.

 3. 3 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 4278 Неутрално

  "Кристи Петрова ... твърдяла, че се чувства застрашена от настояването на Цонева да спазва журналистическите стандарти и да обосновава твърденията си с факти."

  Ами то си е застрашително да вървиш против природата си на лъжец и клеветник. Една по-нежна душа не би издържала.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 4. 4 Профил на СДС
  СДС
  Рейтинг: 1467 Неутрално

  До коментар [#1] от "shileto":
  В отдел "Убийства" , направо нямам думи
  .............
  Мен пък ми се струва, че искат да и подскажат нещо, така, по заобиколен начин, но иначе няма натиск върху журналистите в (нРБ).

  nemo malus felix, minime corruptor.
 5. 5 Профил на Freedom of Speech
  Freedom of Speech
  Рейтинг: 684 Неутрално

  Очаквам да плъзнат и агентите с червените карти.

  Езикът е машина и не бива да се допуска пружините й да скърцат.
 6. 6 Профил на Real Adventure Machinery
  Real Adventure Machinery
  Рейтинг: 467 Неутрално

  Както и преди съм казвал, МВР е ОПГ. В момента част от друга ОПГ - тази на Пеевски и КТБ.

  proudly built in Bulgaria
 7. 7 Профил на alex_p
  alex_p
  Рейтинг: 458 Неутрално

  Честно да си кажа тази новина не мисля, че ме обогатява кой знае колко.... Има къде къде по-интересни случай на привикване на отделнихора, арестуване на други и т.н., за които не се пише особено. Журлналистиката има различни подходи, но трябва да се търсят важни новини...тази е напълно излишна...

 8. 8 Профил на Митко Василев
  Митко Василев
  Рейтинг: 652 Неутрално

  Много съм склонен да не й вярвам на въпросната г-жа. Особено, след като в прав текст ми каза, че никога не е предлагала така наречената активна регистрация на избирателите, което, както личи от собствените й изявления пред Дарик и на други места от 2011 година, съвсем не е така.

  това, че казваш даден факт, не означава, че непременно го харесваш. въпреки че за 95% от аудиторията значи точно това
 9. 9 Профил на Flat Mars Society
  Flat Mars Society
  Рейтинг: 553 Неутрално

  Народната милиция в действие.

  ЗАКОН ЗА ОБЯВЯВАНЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В БЪЛГАРИЯ ЗА ПРЕСТЪПЕН Обн. ДВ. бр.37 от 5 Май 2000г. - http://lex.bg/laws/ldoc/2134920192
 10. 10 Профил на kashpirovska
  kashpirovska
  Рейтинг: 592 Разстроено

  Ама аз наистина вече си мисля,че сме 1984!

  Дневник-токсичният сайт
 11. 11 Профил на Мойше! Толкоз!!!
  Мойше! Толкоз!!!
  Рейтинг: 1043 Неутрално

  [quote#4:"СДС"]Мен пък ми се струва, че искат да и подскажат нещо, така, по заобиколен начин, но иначе няма натиск върху журналистите в (нРБ). [/quote]
  А на мен не ми се струва, а съм направо сигуренЩото това ми припомня "непринудените общи разговори" след всяко от моите последни пътувания до чужбина, на Московска 5

  THOSE ARE MY PRINCIPLES! AND IF YOU DON'T LIKE THEM...WELL, I HAVE OTHERS, TOO!
 12. 12 Профил на xm...
  xm...
  Рейтинг: 3705 Неутрално

  [quote#1:"shileto"]В отдел "Убийства" , направо нямам думи [/quote]
  Мдам. И аз.
  Цонева такива заплахи да е ръсила!

  Аз си помислих, че е метафора.
  Задето с пъненето си да е начело и да дава акъл уби цял протест ...

 13. 13 Профил на georgi_val
  georgi_val
  Рейтинг: 458 Неутрално

  Онзи ден привикват агитките да подписват протоколи за неучастие в протести, поставят столицата под полицейски контрол... днеска нов тормоз... да те викат в отдел "Убийства", заради телефонен разговор с удачния въпрос - защо не са потърсени всички страни по въпроса преди да се публикуват гръмки заглавия!!!!
  С две думи положението в България става ма**** ** *******, демек "мама свинка решава"... а после Цветанов тормозел и подслушвал.

 14. 14 Профил на buran
  buran
  Рейтинг: 515 Неутрално

  Явно и Дневник не спазват принципите - липсва позицията на въпросната журналистка. Това обаче явно не притеснява Цонева

 15. 15 Профил на Петър Иванов
  Петър Иванов
  Рейтинг: 1055 Любопитно

  "Въпросната журналистка" е дала обширно интервю в Нова телевизия...
  №14, ? ?

 16. 16 Профил на xm...
  xm...
  Рейтинг: 3705 Неутрално

  [quote#14:"buran"]Явно и Дневник не спазват принципите - липсва позицията на въпросната журналистка.[/quote]
  Що да няма?
  Те' цитат:
  Сигналът преразказва в общи линии коректно нашия разговор...

 17. 17 Профил на chicago514
  chicago514
  Рейтинг: 4245 Неутрално

  Е,хубава работа,че то по тази логика всички политици трябва да дават обяснение в отдел убийства за отношението им към българският народ.

 18. 18 Профил на ДЗВЕР
  ДЗВЕР
  Рейтинг: 715 Неутрално

  [quote#8:"Митко Василев"]Много съм склонен да не й вярвам на въпросната г-жа. Особено, след като в прав текст ми каза, че никога не е предлагала така наречената активна регистрация на избирателите, което, както личи от собствените й изявления пред Дарик и на други места от 2011 година, съвсем не е така.[/quote]
  ... г-жата(удобно) не казва дали е отправила заплахи...

  опозиция на всяка власт, отпор на всяка тъпота...
 19. 19 Профил на Gopeто
  Gopeто
  Рейтинг: 2538 Весело

  То си е заплаха за убийство спрямо "журналистката". Ако даде право на отговор и спазва правилата (не дай-боже и добрите практики за честна и обективна журналистика) най-малкото ще остане без работа....

  "За мен върхът е онова високо място, от което ясно съзирам следващата си цел" Боян Петров
 20. 20 Профил на Urkobozambo
  Urkobozambo
  Рейтинг: 458 Неутрално

  Антоанета Цонева е привикана в отдел "Убийства", "значи живеем в "1984"..

  - ОСТАВКА мафиоти !!!

  urkobozambo
 21. 21 Профил на ДЗВЕР
  ДЗВЕР
  Рейтинг: 715 Неутрално

  До коментар [#15] от "Петър Иванов":

  ... май не си разбрал за к'во иде реч... Тони сА обажда на Криси с обвинението, че не е представила нейната гледна точка...кЪ сА е изразила у разговора- отделно... Дневник изразя'а позициАта на Тони за Криси, а не дава гледната точка на Криси... освен и тя да "поговори' с Дневник тъй, че до протокол да опре...

  опозиция на всяка власт, отпор на всяка тъпота...
 22. 22 Профил на Ирина Марудина
  Ирина Марудина
  Рейтинг: 638 Неутрално

  Колко още наши средства ще се хвърлят на вятъра заради г-жа Кръстева се чудя....

 23. 23 Профил на evkalipt
  evkalipt
  Рейтинг: 472 Неутрално

  Нея я привикват в отдел Убийства, а Трактора изпращат във Виена. По живо, по здраво.

 24. 24 Профил на buran
  buran
  Рейтинг: 515 Неутрално

  До коментар [#16] от "xm...":

  това го казва привиканата Цонева. Журналистката може да каже друго

 25. 25 Профил на MyTwoCents
  MyTwoCents
  Рейтинг: 886 Неутрално

  „Кристи Петрова - журналист от "Политика", която твърдяла, че се чувства застрашена от настояването на Цонева да спазва журналистическите стандарти и да обосновава твърденията си с факти.“

  Велик повод за сигнал до Главния прокурор.

  @)----,--'--
 26. 26 Профил на Амбразурчик
  Амбразурчик
  Рейтинг: 458 Неутрално

  да не я гласят дамата за Нов герой!

  да те викат в отдел "убийства" е много добра реклама , ПР

  днес репресирана....... утре овластена..
  .......

  имаше един като нея от СУ.........
  правИ се на Герой

  докато го назначиха в президанството

 27. 27 Профил на Kalin
  Kalin
  Рейтинг: 515 Неутрално

  който има акъл - Терминал 2!

  it comes from inside, just listen ...
 28. 28 Профил на xm...
  xm...
  Рейтинг: 3705 Любопитно

  [quote#24:"buran"]това го казва привиканата Цонева. Журналистката може да каже друго [/quote]
  Какво друго да каже, след като Цоневата сама казва, че в сигнала не била изкривена истината какви ги е наговорила?

  Мислиш ли, че ако другата си беше позволила и една думичка да си измисли Цонева нямаше да изригне каква била лъжкиня онази?

  Или те вълнуват пикантерийки от женски скандал, в който Цонева явно се е поразпасала?

 29. 29 Профил на Граф фон Пърчевич
  Граф фон Пърчевич
  Рейтинг: 458 Весело

  Лошо, г-жа Цонева имала нужда от малко героизация.

  След пет пълни мандата на НС България ще прилича на пакистанска провинция.
 30. 30 Профил на hinin37
  hinin37
  Рейтинг: 571 Неутрално

  Сега няма полицейщина! Тя беше при ББ....

 31. 31 Профил на dimko
  dimko
  Рейтинг: 571 Неутрално

  МВР се утвърждава, като все "по-интересна" институция...

 32. 32 Профил на Граф фон Пърчевич
  Граф фон Пърчевич
  Рейтинг: 458 Весело

  До коментар [#26] от "Волски": Да , навремето удариха един младеж по главата с крак от стол пред президентството.Тоя Младеж се извъртя по телевизиите, пък после младежа ударен с крак от стол изведнъж стана Шеф на Валутния борд.Сега е шеф на Банка и кара електротротинетка.
  Изводът е,че никак не е зле да те ударят с крак от стол по главата, стига това да стане на подходящото време и място и главата да не е избрана случайно.

  След пет пълни мандата на НС България ще прилича на пакистанска провинция.
 33. 33 Профил на ДЗВЕР
  ДЗВЕР
  Рейтинг: 715 Весело

  [quote#25:"MyTwoCents"]Кристи Петрова - журналист от "Политика", която твърдяла, че се чувства застрашена от настояването на Цонева да спазва журналистическите стандарти и да обосновава твърденията си с факти.“ [/quote]
  ... и си мислиш, че кат' напише таА глупоС у жалбата, шА има нек'во движение...

  опозиция на всяка власт, отпор на всяка тъпота...
 34. 34 Профил на Васик
  Васик
  Рейтинг: 458 Неутрално

  Цонева може да търси сметка от журналистите, Сидеров не може.

 35. 35 Профил на tripleaaa
  tripleaaa
  Рейтинг: 564 Любопитно

  Притеснен/а ли сте от НАСТОЯВАНЕТО на Лютви Местан да продължи да бъде народен представител?

  + Да. Чувствам се заплашен за живота си и нека този плюс да е сигнал към отдел "Убийства".

  - Не. Имам предвид не само него, а от всички НАСТОЯВАЩИ народни представители да продължат да бъдат такива и нека минуса ми бъда сигнала да отдел "Убийства".

  Агресивност, Арогантност, Аргументираност
 36. 36 Профил на ДЗВЕР
  ДЗВЕР
  Рейтинг: 715 Весело

  [quote#28:"xm..."]Какво друго да каже, след като Цоневата сама казва, че в сигнала не била изкривена истината какви ги е наговорила?[/quote]
  ... е излАза, че Цонева не трЕбе да е изненадана от т'ва, че има жалба срещу неА... к'во сА жали у медиите. Модерно е и Хероично да си привикан у полициАта и да "споделиш" у медиите за терор...

  опозиция на всяка власт, отпор на всяка тъпота...
 37. 37 Профил на plf
  plf
  Рейтинг: 408 Неутрално

  Интересно, че жалбата е чаааак до ... Цацата в цацаратурата. И тя пак се е разбързала... Въобще това е една вълшебна цаца - в тези зимни дни е много подвижна...

 38. 38 Профил на Танас
  Танас
  Рейтинг: 1416 Любопитно

  Който е неудобен се привиква на спевка а на по - заслужилите се ходи на крака и то рано сутрин по първи петли за да ги страхиват само, че не са си написали докрай опорните точки след като сдадат властта :
  - Ко праим ся ?

  Цацарoff - Оставка ! >:-)
 39. 39 Профил на ДЗВЕР
  ДЗВЕР
  Рейтинг: 715 Неутрално

  [quote#13:"georgi_val"]Онзи ден привикват агитките да подписват протоколи за неучастие в протести[/quote]
  ...верно, привикване е имАло... КомшиА на племенника у Люлин(левскарче) е предупредено... и пЦува, че причината била щот' у фейса е обещал да носи "камАне и дрЪве"...ЕнтусиазАм, к'во да го пра'иш...

  опозиция на всяка власт, отпор на всяка тъпота...
 40. 40 Профил на Alarmstufe: Rot
  Alarmstufe: Rot
  Рейтинг: 5569 Неутрално

  [quote#14:"buran"]Явно и Дневник не спазват принципите - липсва позицията на въпросната журналистка. Това [/quote]
  Така. Сега да очакваме, че въпросната журналистка ще бъде привикана в отдел Убийства в СДВР и ще бъде накарана да подпише декларация, че няма да взривява редакцията на Дневник, нито ще кара трети лица да я взривят. Нали, старши?

  Gunter glieben glauchen globen
 41. 41 Профил на xm...
  xm...
  Рейтинг: 3705 Весело

  До коментар [#36] от "dzwer":
  Мани-мани!
  Кат' идна българска Раймонда Диен сякаш.
  Или беше се тръшнАла другата амазонка, май?

 42. 42
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 43. 43 Профил на Амбразурчик
  Амбразурчик
  Рейтинг: 458 Весело

  [quote#32:"Граф фон Пърчевич"]Да , навремето удариха един младеж по главата с крак от стол пред президентството.Тоя Младеж се извъртя по телевизиите, пък после младежа ударен с крак от стол изведнъж стана Шеф на Валутния борд.Сега е шеф на Банка и кара електротротинетка. [/quote]

  АнджЪк де
  така се става Герой

 44. 44 Профил на evkalipt
  evkalipt
  Рейтинг: 472 Неутрално

  До коментар [#28] от "xm...":

  Ако си откровен, а не подставено лице, бих казал - как е възможно да има толкова неинформирани хора, кой какъв е, и как е възможно да има хора, които пренасят върху мотивите на другите своята морална мизерия.
  ..

  Но...Няма нищо чудно, че страната загива, а честните, чистите и доблестните хора са привиквани по "сигнал" на медийни измекяри да дават обяснения в отдел Убийства.

 45. 45 Профил на evkalipt
  evkalipt
  Рейтинг: 472 Неутрално

  До коментар [#42] от "Константин - цензуриран от кръга Капитал":

  Ето още един, който е емблема на загиващата страна.

 46. 46 Профил на Udo Ulfkotte
  Udo Ulfkotte
  Рейтинг: 853 Неутрално

  До коментар [#45] от "evkalipt":
  Явно емблемата ти за развита страна е известната като Цола Драгойчева от Разград.

  "Купените журналисти" ("Gekaufte Journalisten")
 47. 47 Профил на ck
  ck
  Рейтинг: 967 Неутрално

  И Пеевски и майка му и Кристи Петрова са руски агенти работят за рубли и ги обръщат в имоти.

 48. 48 Профил на WC1
  WC1
  Рейтинг: 537 Неутрално

  Вместо да се настоява за спазване на журналистическата трябва да се съди клеветника, но какво става със свободата на словото? Не може ли всеки да плюе на воля? Що за демокрация е това?

  ATX
 49. 49 Профил на tribiri
  tribiri
  Рейтинг: 1035 Неутрално

  "Ако аз съм обект на отдел "Убийства", значи живеем в "1984" на Оруел"

  Тази година обект, догодина субект!

  Както би казал Шишо Бакшишо.

  Какво ли сънува един идиот, че вечно е прав - пак, пак и пак! Започне ли да се държи като скот.. Какъв идиот!? Това е просто глупак!
 50. 50 Профил на doneva_a
  doneva_a
  Рейтинг: 515 Неутрално

  До коментар [#18] от "dzwer":

  Някои хора тълкуват като заплаха заявление, че ще си търсиш правата по аконов ред.

  "Цар Самоил во Скопје за 1,5 милиони евра, а во Софија за 50 000 евра и свети!"
 51. 51
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 52. 52 Профил на xm...
  xm...
  Рейтинг: 3705 Неутрално

  До коментар [#44] от "evkalipt":
  Недраги, може да си вземеш квалификациите и да ... в онук място да си ги ... сещаш се.

  А за Цоневата - много добре познавам тази порода "активисти".
  Та отношението ми не е лично, а по принцип.

  То вярно, че такива все лазят начело, при това най-гръмогласно, но поне да не ми се правят и на тарикати, изкарвайки се на всичкото отгоре и херои репресирани. Заради собствената им глупост и засвяткване да си мислят, че са хванали дядо Боже за шлифера, и да се разпищолват, па после да пискат за последиците.
  Да си е била мерила приказките!
  Че не даже смешно, а досадно ...

  А другата, журналистката, даже не съм я и чувал, ни чел.
  Това за пълнота, не ти се обяснявам. Само да се изчерпи темата и да не се налага да си общуваме.

 53. 53 Профил на evkalipt
  evkalipt
  Рейтинг: 472 Неутрално

  До коментар [#52] от "xm...":

  Съжалявам че те репликирах. Продължавай да си бъркаш в носа.

 54. 54 Профил на dedo pepo
  dedo pepo
  Рейтинг: 1308 Неутрално

  Голям рев.Продължителен и гръмогласен.
  Това единствено демонстрираха тия месеци.

 55. 55 Профил на glatzial
  glatzial
  Рейтинг: 525 Неутрално

  До коментар [#2] от "comtec":
  Като теб?
  Петрова защо не е отишла на дискусията в Нова?

 56. 56 Профил на mich
  mich
  Рейтинг: 402 Неутрално

  "И така, Пеевски се опитва да монополизира продажбите на цигари и вестници. Той вече контролира към 80% от разпространителските фирми"
  http://e-vestnik.bg/19665/boykotat-na-lafka-i-kombinata-na-peevski-s-borisov/

  “Тяхната сила е в нашето невежество“ mich
 57. 57 Профил на Цензуриран от антибългари.
  Цензуриран от антибългари.
  Рейтинг: 567 Весело

  Абе верваме ти...

  "Аз се обадих по телефона, за да попитам защо журналистът не е взел моята позиция."

  А трябва ли ?

 58. 58 Профил на Граф фон Пърчевич
  Граф фон Пърчевич
  Рейтинг: 458 Неутрално

  До коментар [#57] от "bluescreen":
  Ми явно Цонева иска всички да мисрят като нея, това си е като при комунизъма.

  След пет пълни мандата на НС България ще прилича на пакистанска провинция.
 59. 59 Профил на MyTwoCents
  MyTwoCents
  Рейтинг: 886 Неутрално

  [quote#49:"tribiri"]"Ако аз съм обект на отдел "Убийства", значи живеем в "1984" на Оруел"

  Тази година обект, догодина субект!

  Както би казал Шишо Бакшишо.[/quote]

  Първо звучи смешно, но после по сталинистки страшно!

  @)----,--'--
 60. 60 Профил на extraCACA
  extraCACA
  Рейтинг: 2179 Любопитно

  "...Тя обяви репортажа за поръчков... "

  ЙОфчеф кога ша ни каже има ли хотел Пеюфски, няма ли хотел Пеюфски?

 61. 61 Профил на extraCACA
  extraCACA
  Рейтинг: 2179 Неутрално

  Таа скапана територия оправия нема... освен ко не гръмне АЕЦ-а

 62. 62 Профил на makadam
  makadam
  Рейтинг: 627 Любопитно

  Следва ли , че Калин Янакиев ще бъде привикан в отдел "борба с простотията и злобата"?

 63. 63 Профил на zheravna
  zheravna
  Рейтинг: 403 Неутрално

  Всичко е ясно. Следва обявяването от ДАНС и следствието на търг за 5000 бр. Кожени тужурки и шапки, както и на 5000 тъмносиви шлифери с бомбета от същия цвят !

 64. 64 Профил на ДЗВЕР
  ДЗВЕР
  Рейтинг: 715 Весело

  [quote#63:"zheravna"]Всичко е ясно. Следва обявяването от ДАНС и следствието на търг за 5000 бр. Кожени тужурки и шапки, както и на 5000 тъмносиви шлифери с бомбета от същия цвят ! [/quote]
  ... е нЕма само ти да си тъй облечен я...

  опозиция на всяка власт, отпор на всяка тъпота...
 65. 65 Профил на иван
  иван
  Рейтинг: 402 Неутрално

  И двете са китки-гюлове! Дето да се деркат - в отдел "Убийства" - на изповед!

  effi
 66. 66 Профил на daam
  daam
  Рейтинг: 1255 Неутрално

  Важното е, че страхът си е отишъл /по олигарски/ Да, ама за бандитите. Нормалните хора започнаха да се страхуват /за първи път от доста време насам/

 67. 67 Профил на Lady Zeppelin
  Lady Zeppelin
  Рейтинг: 1416 Неутрално

  До коментар [#31] от "dimko":
  [quote#31:"dimko"]МВР се утвърждава, като все "по-интересна" институция...[/quote]
  И държавата става все по-милиционерска.

  Je suis Charlie. Fluctuat nec mergitur.
 68. 68 Профил на Free person
  Free person
  Рейтинг: 740 Неутрално

  Живеем наистина/ако изобщо живеем/ като в света на "1984"!
  Оруел,ако беше жив,сигурно би написал нещо ново "ГЛУХИТЕ И ПРОТЕСТА"!
  Ще привикват Антоанета Цонева в отдел "Убийства",заради поръчката на мама и Пеевски и техните слуги!
  ОСТАВКА!

  Tony
 69. 69
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 70. 70 Профил на Яна
  Яна
  Рейтинг: 861 Неутрално

  Току що споделих въодушевлението си под статията за Петното, че новата власт най-сетне ни освободи от милиционерщината и страха, и ето, веднага виждам нов повод ентусиазирано да потвърдя радостта си от този факт. Здравей, свобода, здравей, демокрация!
  настроение: приповдигнато

  "Славата трябва да се извоюва, а честта просто не бива да се губи." Шопенхауер
 71. 71 Профил на Росен съм аз а Путлер да спасява Русия
  Росен съм аз а Путлер да спасява Русия
  Рейтинг: 2417 Неутрално

  До коментар [#70] от "Яна":

  Това надявам се е ирония?

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 72. 72
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 73. 73 Профил на Яна
  Яна
  Рейтинг: 861 Неутрално

  [quote#71:"Росен (Проклет да си завинаги Сидеров)"]Това надявам се е ирония? [/quote]
  Никакви иронии. Ирониите - в ареста.

  "Славата трябва да се извоюва, а честта просто не бива да се губи." Шопенхауер
 74. 74 Профил на canuck99
  canuck99
  Рейтинг: 815 Неутрално

  След като има оплакване редно е да има и привикване.Иначе ще кажат че полицията бездейства. В коя стая - "Убийства", или друга няма значение. Две истерички се обвиняват, каква е новината с която ни занимава Дневник?

 75. 75 Профил на canuck99
  canuck99
  Рейтинг: 815 Неутрално

  А, да - "активист от протестите" в заглавието е ключа. Щом може да се закачи такава дефиниция Дневник трябва да го отрази.

 76. 76 Профил на pinkpearl
  pinkpearl
  Рейтинг: 507 Неутрално

  "Институт за развитие на публичната среда е неправителствена организация, подпомагаща политическите и социални промени в България в полза на гражданското общество."

  Поредното НПО, която САЩ финансира, за да се занимава с политиката на България.
  Посочват като свои спонсори Отворено общество, Фондация "Америка за България", Balkan Trust for Democracy, Trust for Civil Society in Central & Eastern Europe и др.

 77. 77 Профил на pinkpearl
  pinkpearl
  Рейтинг: 507 Неутрално

  [quote#27:"Kalin"]който има акъл - Терминал 2![/quote]
  НПО в България не предлага ли по-добро заплащане?

 78. 78 Профил на emil
  emil
  Рейтинг: 1254 Неутрално

  БСП връща държавата на хората и ги освобождава от страха. Имаше една песен на Мина - Пароле, пароле, пароле.

  ДЕПУТАТИТЕ ГЛАСУВАЛИ ПРОТИВ ВОЛЯТА НА 2.5 МИЛИОНА БЪЛГАРИ ГЛАСУВАЛИ С "ДА" НА РЕФЕРЕНДУМА СА ЕДНИ ПРЕВРАТАДЖИИ. ТЕ ВЕЧЕ ПРЕДСТАВЛЯВАТ САМО СЕБЕ СИ.
 79. 79
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 80. 80 Профил на dimko
  dimko
  Рейтинг: 571 Весело

  До коментар [#67] от "Lady Zeppelin":

  Постинга ти е в обкръжение на кутевчета, но казано в прав текст, тезата ти си непоклатима ...
  Кураж и по-смело !...

 81. 81 Профил на 7777
  7777
  Рейтинг: 2373 Неутрално

  "Кристи Петрова - журналист от "Политика", която твърдяла, че се чувства застрашена от настояването на Цонева да спазва журналистическите стандарти и да обосновава твърденията си с факти."

  Най-краткият виц за журналисти. Да се смееш ли, да плачеш ли, мила майно льо?

  A man without faith is like a fish without a bicycle.
 82. 82
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 83. 83 Профил на pinkpearl
  pinkpearl
  Рейтинг: 507 Неутрално

  [quote#79:"doneva_a"]Съвсем приемливо и граматически правилно е да се използват съществителните в мъжки род, когато се говори за жена, особено, но не само, като става дума за позиция/титла.[/quote]

  Вие сте съвсем права, че граматиците са го приели за правилно, но за човек с по-тънък усет към езика това е неприемливо. Както казва Пенчо Славейков "Езиковедците са езикоедци".

 84. 84
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 85. 85
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 86. 86 Профил на grinda
  grinda
  Рейтинг: 507 Любопитно

  Натрапчиво чувство за дежа вю, бррр!...Отдел "Убийства" обаче нещо не се вписва в прочетеното тук. Затова, ако "Дневник" се самоуважава, ще намери начин да попита и другата страна.

  http://grinda.se/
 87. 87 Профил на Geoimg
  Geoimg
  Рейтинг: 762 Весело

  [quote#14:"buran"] липсва позицията на въпросната журналистка[/quote]
  Докарай я да ѝ чуем позицията

  *Лауреат на Нобелова награда! ГРАЖДАНИН! БЕЗПАРТИЕН!!!
 88. 88
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 89. 89 Профил на Chavo64
  Chavo64
  Рейтинг: 402 Неутрално

  До коментар [#7] от "alex_p":

  Мм дааа, наистина е трудно да те обогати човек! Искаш ли 5 лева?

  chavo64
 90. 90
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 91. 91 Профил на bgkurshum
  bgkurshum
  Рейтинг: 842 Неутрално

  Женицата пак лъже. Професия.

  Да изринем сикаджията и мутренската му шайка! Този път завинаги!
 92. 92 Профил на boby1945
  boby1945
  Рейтинг: 907 Весело

  Булката се прави на интересна, иска е в медиите, да се шуми около нея!!
  Като директорка на "Института за развитие на публичната среда" нищо чудно да й влиза в служебните задължения..... СМИ са част от публичната среда.....

  Don't worry, be happy now! Boby said. ЕС е вреден за вашето здраве, дръпнете сиджимката овреме, да не плачкате като 1944 година....
 93. 93 Профил на boby1945
  boby1945
  Рейтинг: 907 Весело

  До коментар [#81] от "7777":

  От здравословна гледна точка, предвид наприащият грип, е добрее да се смееш!!! Смехът е здраве, доколкото слънцето се е скрило, а въздупът е студен, влажен пълен с разни аерозоли и коки....

  Don't worry, be happy now! Boby said. ЕС е вреден за вашето здраве, дръпнете сиджимката овреме, да не плачкате като 1944 година....
 94. 94 Профил на buran
  buran
  Рейтинг: 515 Неутрално

  До коментар [#15] от "Петър Иванов":

  Нова телевизия не е Дневник. В основата на конфликта е оплакването на Цонева, че не е потърсено нейното мнение като засегната страна. В случая Дневник прави същото - липсва мнение на другата засегната страна, а ироничното е, че е точно в тази статия.

 95. 95 Профил на alex_p
  alex_p
  Рейтинг: 458 Неутрално

  До коментар [#89] от "chavo64":

  Чаво, обогатяването за което говоря не е материално, а умствено. С твоето мнение очевадно за теб съдържанието на статаията е най-важното като новина от деня...хахаха... айде моля ти се...
  КАто си отворен и ще даваш дай ми 50 хиляди лв.... 5 лв. закъде?! хахахахаха

 96. 96 Профил на Chavo64
  Chavo64
  Рейтинг: 402 Неутрално

  До коментар [#95] от "alex_p":

  Тцъ, повече не заслужаваш.

  chavo64
 97. 97 Профил на Чарли Мишкин
  Чарли Мишкин
  Рейтинг: 2520 Гневно

  [quote#31:"dimko"] МВР се утвърждава, като все "по-интересна" институция... [/quote]

  Една перфектан причина милицията да се разформирова и на нейно място да се изгради нова и истинска Полиция, която ще служи на българския народ, а не само на Прас-прес къмпани.
  А?

  Путин kiss май ЕС! ----- wwww . ДЕНьГИ .ru.net :-)
 98. 98
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 99. 99
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 100. 100 Профил на alex_p
  alex_p
  Рейтинг: 458 Неутрално

  До коментар [#96] от "chavo64":
  Ербаб си на думи и на писане, хейтваш здраво без да четеш и мислиш по текста...после съдиш. Заради такива съдници като теб сме на такова дередже и такива като теб в момента ни управляват! Не осъзнаваш глупостта си и не се извиняваш...Пишеш, без да четеш (разбирай : Плямпшаш, без да слушаш) Не смятам, че е необходимо да давам на неискащия да мисли повече от онова което не може да разбере. Не че не заслужаваш, ами понеже няма да ме схванеш и проумееш какво ти се казва... Жалкото е, че не искаш да вникнеш в нечии думи и без хал хабер да имаш за какво става дума се правиш на съдник. Провокирай си някъде другаде и дано парите дето ги взимаш за това си струва да си покажеш образа на немислещ и глух за чуждите думи нечий платен и воден за носа като марионетка наемник! Сполай за предтсавянето, чрез собствените ти думи, на онази част от подкупни наменици провокатори и ти желая хубав живот! Ако бъркам моля за извинение, но толкова убедените и вглъвените в себепочитанието си и правотата си люде не заслужава нищо друго освен едно пожелание да проглендат, че не са единствените индивиди на планетата. За жалост и преподавателя от УНСС и актуален премиер е от същите такива уверени в павотата си типажи. Срам за България е да се толерира себелюбието и егоизма...срам.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK