Бареков официално влезе в политиката и се прицели в премиерския пост (обновена)

Учредителите на партия "България без цензура" избраха Николай Бареков за председател.

© Юлия Лазарова

Учредителите на партия "България без цензура" избраха Николай Бареков за председател.



Бившият телевизионен водещ, близък до Делян Пеевски и Цветан Василев, Николай Бареков вече официално е в политиката. Над 3 000 души присъстваха на учредителния конгрес на  партията му "България без цензура" в зала 1 на НДК в София.


Делегатите приеха устава на новата партия и с 3211 гласа "за" единодушно избраха за председател единствения кандидат за поста - Бареков, както и двамата заместник-председатели, предложени от него - едно от лицата на февруарските протести Ангел Славчев и Рада Коджабашева, досега икономически експерт към движението "България без цензура". В следващите три седмици предстои изграждане на регионални съвети, които да оформят листата за предстоящия вот за европарламент. Трябва да бъдат избрани и още трима заместник-председатели.


Сред гостите на конгреса бяха пенсионираният американски генерал Уесли Кларк, командвал силите на НАТО в Европа, и бившият латвийски премиер от 2002 до 2004 г., а след това финансов министър Ейнарс Репше. От българска страна – бизнесменът и лидер на БСП - Пловдив  Георги Гергов (по-късно от екипа на "България без цензура" официално заявиха, че Гергов нито е бил сред гостите на форума, нито е присъствал в залата - бел. ред.), почетният председател на движение "Гергьовден" Любен Дилов – син, председателят на "Екогласност" Емил Георгиев – огласен като агент на ДС през 2007 г., бившият синдикалист, лидер на Обединения блок на труда и ляв депутат проф. Кръстьо Петков.  Сред основателите на новата партия пък са бившият депутат от "Атака" Калина Крумова, която стана и член на Националния съвет на регионите на новата партия; преминалият през СДС, ДСБ и РЗС Димитър Абаджиев. Присъстваше и депутатът, напуснал ГЕРБ през декември, Светлин Танчев.




Кандидат за евродепутат, премиер, два мандата, Велико народно събрание


Самият Бареков обяви, че е готов да оглави партията си, а след това – и да се кандидатира за най-високия пост в републиката – този на министър-председател. В 40-минутна реч по време на конгреса новият политик обяви, че ще се бори за "капитализъм с човешко лице", и се помести в политическия център.


Имаме противници от двете страни. От едната – коалицията на БСП и ДПС. Ще поискаме отстраняването на тази коалиция, заяви Бареков. "От другата – отрочетата на Луканов: Бойко Борисов, Цветан Цветанов, Георги Първанов, Румен Петков, Меглена Кунева и, разбира се, Иван Костов", продължи той. И добави, че мечтае един ден да си тръгне от политиката не през задния вход, като лидерите на ГЕРБ и БСП Бойко Борисов и Сергей Станишев, а като "един свой приятел", президента Петър Стоянов – през главния вход.


Бареков с почетния председател на движение "Гергьовден" Любен Дилов

© Юлия Лазарова

Бареков с почетния председател на движение "Гергьовден" Любен Дилов


"Имаше един български политик, все още го уважавам – Симеон Сакскобургготски. Той поиска 800 дни. Ние искаме управление, което ще си заслужим, най-малкото в рамките на два политически мандата. В средата на първия ще има рязко подобрение на икономическия климат в страната и доходите на хората. В края на първия мандат ще инициираме референдум за Велико народно събрание и конституционни промени за реформа в съдебната власт и институциите", представи Бареков краткосрочния си политически план. Добави, че ще се бори за намаляване на броя на депутатите, значително свиване на партийната субсидия и премахване на депутатския имунитет.


Бареков обяви още, че в следващите дни ще стане първият български политик, отворил публично всичките си авоари, държани "не в офшорни сметки, а в български банки". Щял да дари всичко, което има, на новата си партия "България без цензура", въпреки че нямало да може да издържа партията така, защото законът забранява големите дарения за формациите. Оттук нататък каузата ми е една – България, заключи бившият телевизионен водещ.


На конгреса присъстваха  Красимир Каракачанов и Румен Йончев, лидери на формациите, с които Бареков вече обяви, че ще си партнира - ВМРО и Земеделския народен съюз (ЗНС). От своя страна новият политик призова Румен Йончев, който е депутат в "Коалиция за България" от т.нар. гражданска квота, да напусне групата на левицата в парламента. "Хората в БСП в парламента не ви заслужават. Би следвало да напуснете тази безпринципна коалиция и да се присъедините там, където ви е мястото като земеделци и член на Европейската народна партия - в политическия център", обърна се Бареков към Йончев.


След като беше избран за председател на партията, той обяви, че е готов да се кандидатира и за евродепутат, за да има кой да бори политическата олигархия и мафията в България. Призова "Сергей Моников Станишев", "Бойко Цветелинов Бориславов" и "Лютви Не-знам-си-кой-си Местан" да се изправят срещу него, защото не е редно да се крият зад женски гърбове,  а той самият можел, веднъж избран, да си остане след това в България, защото имал достатъчно добри кандидати за евродепутати. Партията му щяла да се стреми към 4 места в европарламента и след като ги спечели, да поиска незабавни предсрочни избори.


Революционер


Бареков разказа как през февруари 2013 г. Излязъл при протестиращите по улиците, защото видял, че това, което правят гражданските сдружения "Сила" и "Граждански контрол" на Ангел Славчев станали национална кауза. "Милиони българи излязоха по улиците и като всеки редови български гражданин, а при мен революционният план е в повече, излязох на улицата, за да видя дали протестите са истински, или са организирани от мафия и олигархия, за да бутнат прозападното правителство на Борисов, както се твърдеше", каза той и добави, че вместо олигарси видял хора на неговата възраст – на по 40 години, а вече без зъби, без елементарни доходи. "Описани са в поемата на Гео Милев", разказа бившият водещ, очевидно имайки предвид поемата "Септември".


"Тогава събрах всички колеги и им казах: обръщайте камерите, отивайте при хората. Първоначално ще ви освиркат, може и да ви набият, но стойте там, дайте им думата, покажете ги без цензура, за да видят онези в Министерския съвет и в президентството какво е България днес. И революцията успя", заключи той.


Дисидент и репресиран


Върнахме се там, където започна всичко с Нешка Робева преди повече от 25 години. Когато българските интелектуалци надигнаха глас срещу обгазяването на Русе, върна се назад в историята Бареков и припомни, че Робева е сред делегатите в залата. "Тогава те искаха да няма цензура, да има социализъм с човешко лице. Сега имаме нужда от пренаписване на теорията на капитализма. Както се бореха за социализъм с човешко лице, такова е и моето послание – капитализъм с човешко лице", продължи той.


След това показа семейна снимка с прадядо си и двамата си дядовци. "На 10 септември 1944 г. единият млад мъж, Генко Бареков, прави последната разходка в живота си по главната улица на Пловдив. Питате какво се е случило? Никой не знае. Твърдят, че трупът му изплувал към Димитровград. Решили са, че не трябва да е жив, и са го убили като куче", разказа още Бареков, но уточни, че няма да спекулира с тази семейна трагедия. "Заради нея в моето семейство има забрана за участие в политиката, но днес я наруших, за да правя точно обратното", добави той. Последва минута мълчание в памет на жертвите, загинали в България, "независимо от своите идеологически виждания, идеи, другари, семейства".


Готови решения за всички проблеми, а на всеки ученик - таблет


Имаме готови решения за бедност, безработица, демографска криза и корупция, обяви политическата си програма новият кандидат-премиер. Щял да се фокусира върху повишаването на доходите и заетостта и повече сигурност за уязвимите групи, но обеща и реформа в съдебната система и изкореняване на корупцията. Призова в новия наказателен кодекс да не се премахва доживотният затвор, защото след неговото управление много политици щели да влязат задълго в затвора.


Обещанията му повтаряха политическата декларация, която по-късно делегатите приеха. Там са посочени провеждането на операция "Чисти ръце" за целия политически елит, децентрализация на местната власт, прогресивен данък, еднократен данък "Богатство" и други мерки. Сред тях – създаването на фирми с държавно участие за изкупуването и преработката на земеделска продукция, безплатен таблет за всеки ученик, 350 лв. Месечен стимул за второ дете за срок от 7 години, вдигане на минималната пенсия до 260 лв.


... И с лидера на "Екогласност" Емил Георгиев

© Юлия Лазарова

... И с лидера на "Екогласност" Емил Георгиев


Бареков завърши словото си със стихотворението на Вапцаров "Вяра", тъй като именно от вярата му идвала и неизчерпаемата му енергия.


Партньорите


Конгресът започна с изпълнение на националния и европейския химн, а преди Бареков приветствени адреси отправиха гостите и бъдещи партньори. Генерал Уесли Кларк, който щял да помага за изготвяне на социално-икономическата програма на "България без цензура", обяви, че за него е огромна чест да види "море от хора, от подкрепа и решимост за промяна и подобрение". Посочи, че демокрацията е процес, който се самопоправя, а когато политическите партии се опитат да постигнат нещо и не успеят да представляват интереса на мнозинството, обикновените хора се обединяват в граждански сдружения и търсят нови лидери. "Това е ново стъпало в демокрацията в България, а може би и в цяла Източна Европа", определи той движението на Бареков и му пожела успех в управлението.


Ейнарс Репше поздрави Бареков за намерението му "да внесе прозрачност и отчетност при управлението". Посочи корупцията като проблем, който не позволява благата да се разпределят правилно, но предупреди новия политик да не прекалява с антикорупционната реторика, ако влезе в управлението, защото дори най-съвестните държавни служители се плашели и спирали да вършат работата си, ако се прекали.


Последваха поздравления от гражданското сдружение "Сила", прочуло се с протестите срещу високите цени на горивата, които обещаха да помагат на новата партия, и от Единната народна партия на Мария Капон. А след това – от Любен Дилов – син и от сдружението "Евромайки", което излъчи и двама членове на националния съвет на новата партия – Калина Крумова и Даниела Колева.


Лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов, депутат в 38-ия и 40-ия парламент, обвини 24-годишното "псевдодемократично управление" за това, че българският народ е сред най-бедните и най-бързо изчезващите в Европа, и предупреди, че България "или тръгва нагоре, или умира. Нацията няма време за политически експерименти. През последните 5 месеца заедно с г-н Бареков и другите реализирахме най-различни инициативи – операция "чисти ръце", стратегия за демографската криза, идеи за ред и сигурност, акции срещу ЕРП-тата."


Всички, които носят отговорност за опустошаването на България, трябва да слязат от политическата сцена. Трябва да излязат от политиката (аплодисменти), обяви Каракачанов и получи бурни аплодисменти от публиката, която вееше сини знамена с жълта розетка със 7 лъча – символа на "България без цензура". "Следващата стъпка трябва да е за партньорство с нови политически формации, не участвали в прехода. А след това – управление на България в името на българските граждани", продължи лидерът на ВМРО.


"Ники, познаваме се от едни други размирни времена, в които сваляхме поредната глутница от политическата върхушка. Оттогава минаха едни 17 години, пожелавам ти със същата енергия, хъс и висок скок да продължиш в това ново начинание", обърна се той към Бареков.


Румен Йончев от ЗНС обяви, че Бареков, за разлика от другите политици, може да гледа хората в очите, защото не е омърсен от 25 години преход.


Значки - подарък за делегатите

© Юлия Лазарова

Значки - подарък за делегатите


"Както земеделският съюз, така и вашето движение е създадено на площадите сред хората, а не в политическите кабинети, където в последните години ври и кипи политически инженеринг. Тези хора не могат да бъдат събрани в един кабинет", обърна се той към делегатите и обеща подкрепа в предстоящия дълъг и труден път. Предвиди и първа победа – на предстоящите евроизбори.


Конгресът приключи за около 5 часа, а Бареков пожела на делегатите да се приберат живи и здрави по домовете си и да разказват на какво са били свидетели.

Ключови думи към статията:

Коментари (346)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Иван K
  Иван K
  Рейтинг: 3010 Неутрално

  "Бареков официално влезе в политиката и се прицели в премиерския пост"

  Перефразирам
  Бареков официално влезе в политиката и се прицели в най-глупавите гласоподаватели

  подпис
 2. 2 Профил на yu22
  yu22
  Рейтинг: 1191 Гневно

  ..........."и се прицели в премиерския пост"

  Ако и това стане се отказвам от българско гражданство...!!!!

  мнoгoниковият турист, имам 3-4 акаунта и 22 НИКА...
 3. 3 Профил на BiGman1
  BiGman1
  Рейтинг: 2257 Весело

  Орешарски да му мисли...аз съм лесен...

 4. 4 Профил на gogo2011
  gogo2011
  Рейтинг: 520 Неутрално
 5. 5 Профил на АзКлавдия
  АзКлавдия
  Рейтинг: 965 Неутрално

  Аз съм потресена от хората, които са отишли там да легитимират Барековите изблици. Потресена! С Любен Дилов начело! Моля за по-подробен списък на присъствалите "гости" и "делегати", просто да знаем кой къде седи и с коя част на тялото си мисли!

  Доброто е заразно
 6. 6 Профил на Ron
  Ron
  Рейтинг: 458 Неутрално

  Нищо чудно и да му се отвори парашутчето на този човек. Няма да е прецедент. Щом преди това избрахме цар, а след това и бодигард за министър-председател...

 7. 7 Профил на someeeee
  someeeee
  Рейтинг: 506 Неутрално

  Зала пълна (очевидно) с хора без грам морал и убеждения, но за сметка на това с ГОЛЕМИ ЧЕРПАЦИ... Не знам какъв човек трябва да си, за да повярваш на глупостите на Бюреков и да гласуваш за партията на Мустака и Пеевски... Трябва или да си луд или да са ти платили, трети вариянт не виждам...

 8. 8 Профил на tripleaaa
  tripleaaa
  Рейтинг: 564 Весело

  А Зуека и Рачков кога влизат официално?

  Но ако трябва да съм честен винаги съм смятал,

  че Трифонов е шоумена който би могъл да по(д)веде хората.

  Агресивност, Арогантност, Аргументираност
 9. 9 Профил на virtual brain
  virtual brain
  Рейтинг: 1187 Неутрално

  Бе те лайната не потъват, ама чак пък премиерски пост...
  И "щял да дари всичко, което има, на новата си партия "България без цензура"..."
  ----------
  Сидеров трева да пасе, тоя бие всички рекорди по демагогия!

  АФтентично десен екоталибан, гей, толераст, платен грантаджия и соросоид-жълтопаветник от кръга "агнешки главички".
 10. 10 Профил на Торбалан
  Торбалан
  Рейтинг: 708 Весело

  Да се качва на самилета за Бургас, да наругае първия чужденец, на летището да ковне един на кроткото полицайче и да го подхваща прокуратурата направо... Няма какво да го чакаме няколко години да израстне и да ни губи времето!

  Freedom is never more than one generation away from extinction. We didn't pass it to our children in the bloodstream. It must be fought for, protected, and handed on for them to do the same. Ronald Reagan
 11. 11 Профил на Иван K
  Иван K
  Рейтинг: 3010 Весело

  като "един свой приятел", президента Петър Стоянов "

  Хайде и Петър Стоянов му бил приятел.
  Много широк кръг приятели имал Бареков - Пеевски, Стоянов, Бисер Петното,.... Да опита да ги събере заедно, да видим дали се харесват един друг.

  подпис
 12. 12 Профил на СДС
  СДС
  Рейтинг: 1416 Весело

  ще се бори за "капитализъм с човешко лице", и се помести в политическия център.
  ...........
  Или за капитализация на лицето си, облика му дудуков.
  Пеевски/Василев не можаха ли нещо по-умно да измислят или толкова са им възможностите.
  В един истински капитализъм, с пазарна икономика и работещ съд, при равен старт,
  тия тримата ги виждам в Макдоналдс на фритюрника, а дудука на паркинга с метлата.

  nemo malus felix, minime corruptor.
 13. 13 Профил на bibian
  bibian
  Рейтинг: 740 Весело

  Ами то след Станишев и Буратино всеки може да стане премиер

  以其终不自为大,故能成其大。~~ 老子
 14. 14 Профил на 2029
  2029
  Рейтинг: 661 Неутрално

  Георги Гергов
  Любен Дилов – син
  Емил Георгиев
  Кръстьо Петков
  Калина Крумова
  Димитър Абаджиев
  Ангел Славчев

  Все хубавци наредени. Ама ми се губи Бисер Петното

 15. 15 Профил на shileto
  shileto
  Рейтинг: 1134 Неутрално

  Малее , от къде тези 3000 дУши . От тях 2900 не могат да пишат и не знаят да какво са били там, освен за обещани пари и кебапчета

 16. 16 Профил на spiegel
  spiegel
  Рейтинг: 1994 Неутрално

  Новата кукличка на Цветан Василев, а значи и на руската политика у нас.

 17. 17 Профил на heatseeker
  heatseeker
  Рейтинг: 1416 Гневно

  Е... гледах по телевизията това "значимо" събитие. Бареков, както си го знаем още от "журналистическия" му период, не е обременен от природата с прекомерен интелект. Обикновено ме весели, но с изказването си успя и да ме ядоса.

  "Не се чувствайте виновни за нищо, аз съм поел цялата вина" - не цитирам точно, но нещо подобно избълва тази биологична единица по адрес на събралите се в залата...

  Ти Иисус ли си, бре!!!???!!! Как не те хвана срам да артикулираш словесни конструкции, сходни с традиционно приписваните на Сина Божи и Син човешки?!? Поредната непосредствена твар, обладана от месиански комплекси и лишена от добър вкус! Гнъс!

  Свобода за Надежда Савченко!
 18. 18 Профил на gogo2011
  gogo2011
  Рейтинг: 520 Неутрално

  До коментар [#1] от "Иван К":

  А такива се намират доста. Един мой познат от съседна държава ми изложи неговата теория за гласуването - ако приемем, че гласът на прост циганин, без каквото и да е образование, който дори не може да чете, не плаща данъци, е единица, то гласът на човек като него - с висше образование, 50 човека работници и стотици хиляди платени данъци годишно, трябва да се брои за 10 000.

 19. 19 Профил на Ангелин
  Ангелин
  Рейтинг: 684 Неутрално

  Най-противният чалгаджия сред журналистите и най–долният журналист сред чалгарите... с една дума – Бареков.

  "Истината се нуждае от хора, които не се боят да я казват и да се борят за нея." Пенчо П. Славейков
 20. 20 Профил на izabell
  izabell
  Рейтинг: 1377 Неутрално

  Бареков е един много самоуверен млад човек,вид недоизградено парвеню.Колко градове посети,а?- отук оттам по избор и симпатия.Най-голямото предизвикателство за новата му партия си остава "Атака".

 21. 21 Профил на cnn
  cnn
  Рейтинг: 451 Неутрално

  [quote#0:"Дневник"]Сред основателите на новата партия пък са бившият депутат от "Атака" Калина Крумова, преминалият през СДС, ДСБ и РЗС Димитър Абаджиев, едно от лицата на февруарските протести и ръководител на движение "Граждански контрол" Ангел Славчев.[/quote]
  Със стари рукви тръгнал нов бардак да строи! Барек, как ще направиш операция "Чисти ръце", след като ръцете на основателите ти са мръсни?

  ariel28 -> http://www.youtube.com/watch?v=rUwr8zJczYs
 22. 22
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 23. 23 Профил на Торбалан
  Торбалан
  Рейтинг: 708 Гневно

  Който срещне някого от долуизброените моля да го заплюе и от мое име:
  Уесли Кларк, Ейнарс Репше, Георги Гергов, Любен Дилов – син (три пъти ако може!), Емил Георгиев, проф. Кръстьо Петков, Калина Крумова, Димитър Абаджиев и Ангел Славчев.

  Freedom is never more than one generation away from extinction. We didn't pass it to our children in the bloodstream. It must be fought for, protected, and handed on for them to do the same. Ronald Reagan
 24. 24 Профил на Митко
  Митко
  Рейтинг: 762 Неутрално

  Ултанаглост, която се надява да обере ултратъпия вот.

  "горко ми! загинах! защото съм човек с нечисти уста, и живея сред народ с нечисти уста" Исая 6:5
 25. 25 Профил на Dehumanizer
  Dehumanizer
  Рейтинг: 1416 Неутрално

  Отдавна беше ясно кой е поредният ДС проект.

  «Высокоэффективная экономика при отсутствии реальных политических и гражданских свобод - хрустальная российская мечта.»
 26. 26 Профил на ARRI
  ARRI
  Рейтинг: 1416 Неутрално

  Само дудук сме немали....Имахме фалшив и крадлив царчок...имахме серголета....имахме сикаджия....Ся е ред и на дудук...
  Епа нема такава държава....НЕМА !!!!

  Плащат ми от швейцарското посолство да пропагандирам ПРЯКАТА ДЕМОКРАЦИЯ ! Признавам, че трол-я в тяхна полза с/у 5 франка на пост!
 27. 27
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 28. 28 Профил на ЗаНиЗа
  ЗаНиЗа
  Рейтинг: 2778 Весело

  "Над 3 000 души присъстваха на учредителния конгрес..." - СЕРИозНА работа, ей!

  Направи съд от глината, празнината вътре в него го прави полезен.
 29. 29
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 30. 30 Профил на Гьонсурати на Едноличния Ръководител Борисов
  Гьонсурати на Едноличния Ръководител Борисов
  Рейтинг: 1191 Неутрално

  Върхът на популизма...

  "В сърцето на тирана,аз отворих такава люта рана, която никога няма да заздравее." Георги Бенковски
 31. 31 Профил на katyamatya
  katyamatya
  Рейтинг: 402 Неутрално

  Е нормално иначе за какво му е да влиза в политиката

 32. 32 Профил на АзКлавдия
  АзКлавдия
  Рейтинг: 965 Неутрално

  До коментар [#22] от "Тони!": Каква гума, Тони, гумата е полезно нещо, надеждно, важно, читаво! Аз настоявам сега, а не след изборите, да стане ясно откъде се вземат парите за безкрайните турнета и изяви на Бареков, чакайте да видите и плакатите на всяка Лафка, и тогава никак няма да е смешно.

  Доброто е заразно
 33. 33 Профил на popovski31
  popovski31
  Рейтинг: 1407 Весело
 34. 34 Профил на СДС
  СДС
  Рейтинг: 1416 Неутрално

  До Бареков застана и ген. Кларк. Но при влизането на Николай Бареков цялата зала стана на крака и го аплодира. А симпатизанти на България без цензура развяха светлосините знамена на партията с древната розета открита в Плиска.
  ................
  Това "Скрита камера" ли е, някой да ме ощипе.
  Ген. Кларк е в тандем с Петър Стоянов, членове са на борда на фондацията на Бил Клинтън, пък и е съветник на румънския премиер Виктор Понта, така че би трябвало да е чак на балканските специфики, няма оправдание.

  nemo malus felix, minime corruptor.
 35. 35
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 36. 36 Профил на Иван K
  Иван K
  Рейтинг: 3010 Неутрално

  До коментар [#18] от "gogo2011":
  " ако приемем, че гласът на прост циганин, без каквото и да е образование, който дори не може да чете, не плаща данъци, е единица, то гласът на човек ..."

  Демокрацията е универсално право. Елитарните системи бяха прилагани две столетия и постепенно изоставени. Демократичната държава трябва да се грижи за образованието на своите граждани.
  Ето къде е разликата. Държавате не може да изхранва гражданите, но трябва да ги образова.

  подпис
 37. 37 Профил на mathilda
  mathilda
  Рейтинг: 233 Неутрално

  Ще бъде интересна година в политическо отношение.

 38. 38 Профил на Ментор
  Ментор
  Рейтинг: 796 Неутрално

  [quote#5:"dogwoman"]Моля за по-подробен списък на присъствалите "гости" и "делегати"[/quote]
  Ми те са ти ги написали накрая - бившият депутат от "Атака" Калина Крумова, преминалият през СДС, ДСБ и РЗС Димитър Абаджиев, едно от лицата на февруарските протести и ръководител на движение "Граждански контрол" Ангел Славчев, Любен Дилов ....
  т.е. все хорица прескачащи от една партия в друга като пчелички, с цел да се доближат до софрата. То всъщност, кой друг би се завъртял около Бареков ?

 39. 39
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 40. 40 Профил на clutch
  clutch
  Рейтинг: 684 Весело

  Бюрек до бюрека, мила моя майно лю,
  Петно до лекето

  Бил съм крайно груб към идиотите? Хъм, имам и разрешително за оръжие :)
 41. 41 Профил на Гьонсурати на Едноличния Ръководител Борисов
  Гьонсурати на Едноличния Ръководител Борисов
  Рейтинг: 1191 Неутрално

  До коментар [#35] от "Norman Granz":

  +++++++

  Нов филм от, същите продуценти...

  "В сърцето на тирана,аз отворих такава люта рана, която никога няма да заздравее." Георги Бенковски
 42. 42 Профил на toffeetwr
  toffeetwr
  Рейтинг: 402 Весело

  http://www.youtube.com/watch?v=arQyYem8xLw

  Поздрав за всички съпартийци на Бареков, тази песен може да я направите и химн на движението

  Ваша великорусская мечта, сидя по горло в дерьме, затащить туда всех остальных. Это и есть Русизм
 43. 43 Профил на Tod
  Tod
  Рейтинг: 1416 Весело

  Цирка(политически) продължава,да влезе новия клоун...

  Истината няма пресечна точка с популизма на БСП
 44. 44 Профил на д-р Петроff
  д-р Петроff
  Рейтинг: 515 Неутрално

  Събрал е повече партии от членския си състав.Както и предвидих,появи се и Гергов.Той е магистралата към БСП(безпринципни),но все пак един въпрос ме гложди.Кой ли е превеждал на генерала?И какво му е привеждал?

  ПРАВИ КАКВОТО ТРЯБВА ЗА ДА НЕ СТАВА КАКВОТО СИ ИСКАТ
 45. 45 Профил на АзКлавдия
  АзКлавдия
  Рейтинг: 965 Неутрално

  До коментар [#38] от "Ментор": Прочетох ги аз тези... дано с това се изчерпва списъкът. За Любен Дилов - наистина не очаквах.

  Доброто е заразно
 46. 46 Профил на Танас
  Танас
  Рейтинг: 1416 Любопитно

  А Георги Гергов / БСП / какъв го играе ?
  Другите като ги гледам и агент Иван / К. Каракачанов / и агент Еленков / проф. К. Петков / направо си пасват в този пореден ДС проект.

  Цацарoff - Оставка ! >:-)
 47. 47 Профил на oligarha
  oligarha
  Рейтинг: 909 Неутрално

  До коментар [#1] от "Иван К": +++++++

  Трябва да се стремим към нещо, за да има смисъл да живеем.Само по този начин може да оставим следи върху пясъка на времето.
 48. 48 Профил на Freedom of Speech
  Freedom of Speech
  Рейтинг: 684 Неутрално

  Те най-глупавите що да не гласуват за Бареков?
  Дет са вика - три пъти за щастие: веднъж за "царя", веднъж за пожарникаря и трети път за ла*наря.

  Езикът е машина и не бива да се допуска пружините й да скърцат.
 49. 49 Профил на 2029
  2029
  Рейтинг: 661 Неутрално

  [quote#38:"Ментор"]т.е. все хорица прескачащи от една партия в друга като пчелички, с цел да се доближат до софрата. [/quote]

  Политически шафрантии с други думи.

 50. 50 Профил на anthony68
  anthony68
  Рейтинг: 233 Неутрално

  Сериозни неприятели имаш, Бареков. Подли, подмолни, мръсни... Пожелавам ти да се справиш с тях.

 51. 51 Профил на lynyrdS
  lynyrdS
  Рейтинг: 497 Неутрално

  [quote#20:"xalikarans"]Бареков е един много самоуверен млад човек,вид недоизградено парвеню[/quote]

  Тц Бареков е продукт на болшевишките структури , подобно на Волен, Пеевски, разни .... като теб и мн.други.
  Очевидно е за какво ще го използват...
  Но изобщо не е просто това горе, дето пак лъжеш и мажеш тук..

 52. 52 Профил на balkantourist
  balkantourist
  Рейтинг: 729 Неутрално

  Избраха ли Петното за почетен председател? Той има големи заслуги за партийното строителство.

 53. 53 Профил на sapundzieva
  sapundzieva
  Рейтинг: 402 Неутрално

  Трябват нови лица в политиката, а някои просто трябва да я напуснат. Но нека новите лица да бъдат с чисти ръце.

 54. 54 Профил на Леми Килмистър
  Леми Килмистър
  Рейтинг: 628 Весело

  [quote#0:" "] новият политик обяви, че ще се бори за[/quote]

  Да, определено Бареков може да се приеме, че е българскят еквивалент на Новият политик - Алън Копле (Alan B'Stard)

  http://www.youtube.com/watch?v=mhczc4FQU3U

  Смахнати сме всички, а другите ги няма, останали са малко и копаят пак. Искат да прокарат мост над нищетата, но трудно ще прескочат този мръсен ад.
 55. 55 Профил на oligarha
  oligarha
  Рейтинг: 909 Неутрално

  До коментар [#2] от "yu22": Аз също !

  Трябва да се стремим към нещо, за да има смисъл да живеем.Само по този начин може да оставим следи върху пясъка на времето.
 56. 56 Профил на Уточнител
  Уточнител
  Рейтинг: 670 Неутрално

  Този е лишен напълно от всякакви морални принципи (както Ив Костов и донякъде Ахмед Доган). В това отношение е далеч по-ниско и от Б Сидеров.

  Едно обаче не може да се отрече: ПЕРФЕКТЕН ХОД - това ще бъде мощна, дискретна, но и много ефективна патерица за БСП. Задачата е да привлече гласове, които иначе не биха отишли към БСП, както и да отнеме гласове на ГЕРБ и всякакви други, които може да отмъкне.
  Оръжието: възможно най-безумния и див популизъм, лъжата, измамата, манипулацията, и разбира се - закупуването на гласове и души.
  Подкрепата: парите на Цв Василев и апарата на руските служби (а следователно и на българските: и в двата случая, разбира се, негласно)
  Крайна цел: това си е целта на ЧервеноРуската Мафия* - изгонване от България на по-голямата част от антикомунистически настроените представители на младото поколение, купуване на гласовете на пенсионери и "социално слаби братя", окончателно и безвъзвратно овладяване на властта, преориентирене към "евразийските ценности", и накрая - разделяне на България и установяване на руски протекторат в едната част (другата ще трябва да оставят в ръцете на Главния съюзник - ДПС )
  БОЖЕ ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!, защото само на Теб се надяваме

  истината е по-важна от честта на Великая Россия
 57. 57 Профил на oligarha
  oligarha
  Рейтинг: 909 Неутрално

  До коментар [#7] от "someeeee":Има и трети - да си ГЛУПАВ !

  Трябва да се стремим към нещо, за да има смисъл да живеем.Само по този начин може да оставим следи върху пясъка на времето.
 58. 58 Профил на Jessika
  Jessika
  Рейтинг: 1585 Разстроено

  Боже, пази България!
  Най-краткият виц - Бареков-премиер!

  Виктор Юго: „Общество, което не иска да го критикуват, прилича на болен, който не разрешава да го лекуват.”
 59. 59 Профил на д-р Петроff
  д-р Петроff
  Рейтинг: 515 Неутрално

  http://www.vbox7.com/play:82869042 , http://www.vbox7.com/play:6ff9a1fa , https://bivol.bg/barekov-otgovor.html
  Никой не е без биография,ама някой са 'ептен в киреча.

  ПРАВИ КАКВОТО ТРЯБВА ЗА ДА НЕ СТАВА КАКВОТО СИ ИСКАТ
 60. 60 Профил на Karla c Україна Hanneman
  Karla c Україна Hanneman
  Рейтинг: 739 Разстроено

  Неприятното е , че ще има иди...хора , които ще гласуват за това ... нещо!

  To Crush Your Enemies, See Them Driven Before You, And To Hear The Lamentation Of Their Women!
 61. 61 Профил на Канасубиги
  Канасубиги
  Рейтинг: 788 Неутрално

  Гнус ме е да си го помисля, но тоя подчовек ще влезе в следващия парламент и тогава не протести, а революция и забрана на партиите трябва да има !

  I don't debate. Too much Word, not enough Excel.
 62. 62
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 63. 63 Профил на eurogi
  eurogi
  Рейтинг: 684 Неутрално
 64. 64 Профил на Уточнител
  Уточнител
  Рейтинг: 670 Неутрално

  Интересни са тук пишещите от Бандата на Човека с Черното сърце - дали нащкрая няма да започнат да славословят Барека, зер той е най-големият враг на Боко напълно безнравствен и Червена патерица (досущ като техния Лидер)

  истината е по-важна от честта на Великая Россия
 65. 65 Профил на v_vendeta
  v_vendeta
  Рейтинг: 740 Неутрално

  Дедото от Спания - пример за Дудуков?!?
  Майкоооооо!!!
  "България без Осрано място"

  the more we learn, the more we die...
 66. 66 Профил на Chavo64
  Chavo64
  Рейтинг: 402 Неутрално

  Ух ти застъпниците има Кап@та. Жал ми е за паметта на Любен Дилов, това л@@но синът му не го заслужава.

  chavo64
 67. 67 Профил на др. Иванов
  др. Иванов
  Рейтинг: 684 Неутрално

  Лошо, това е тежък удар срещу БСП. Най-после дясното си намери достоен водач, антикомунист. Лошо.

  Комунист - реформатор, реформатор - милиционер, милиционер - агент, в един и същи строй!
 68. 68 Профил на stg
  stg
  Рейтинг: 1316 Неутрално

  [quote#1:"Иван К"]Бареков официално влезе в политиката и се прицели в най-глупавите гласоподаватели [/quote]
  това си е над 60 процента потенциален електорат

  "Ceterum censeo ГЕРБ esse delendam"
 69. 69 Профил на dobrich
  dobrich
  Рейтинг: 1303 Весело

  [quote#60:"Karla с личен цензор Hanneman"]това ... нещо[/quote]

  Кумеца си плюе кума....

 70. 70 Профил на Рамзан Кады́ров
  Рамзан Кады́ров
  Рейтинг: 402 Неутрално

  До коментар [#11] от "Иван К":

  И Кличко от Украйна! Е, оня отрече дори да е чувал за Бюреков, ама електоратът на Бареков надали знае!

 71. 71 Профил на Geoimg
  Geoimg
  Рейтинг: 755 Разстроено

  България без... капути!!!

  *Лауреат на Нобелова награда! ГРАЖДАНИН! БЕЗПАРТИЕН!!!
 72. 72 Профил на apolitichna
  apolitichna
  Рейтинг: 458 Неутрално

  Това ли е тъй дълго чаканата алтернатива, това ли е политическата сила, която ще обере гласовете на негласувалите. В България абсурдите следват един след друг. В политиката навлизат все по-големи боклуци, лумпени и тарикати. Този едва ли сам си вярва, просто играе по свирката на Цветан Васолев, който очевидно не може на две магарета плявата да раздели. Какъв финансист е този, който все залага на губещата карта?

 73. 73 Профил на dobrich
  dobrich
  Рейтинг: 1303 Весело

  [quote#48:"Freedom of Speech"]що да не гласуват за Бареков[/quote]

  Ще дръпне много от гербавия електорат. Абв пък ще дръпне доста гербати мюлюцюнери....

 74. 74 Профил на scoffer
  scoffer
  Рейтинг: 402 Неутрално

  ХаХаХаХа не знам на кого е този протаже, ама ми оправи настроението.УТре ако проèта и че Пеевси се е прицелил в премиерския пост, направо ще си купя калашник на черно и тръгвам към София!!!

 75. 75 Профил на fortunes
  fortunes
  Рейтинг: 515 Неутрално

  Айде, ББ2 и той влезе в политиката... От трън, та на глог...

  Публикувано през m.dnevnik.bg

 76. 76 Профил на dobrich
  dobrich
  Рейтинг: 1303 Весело

  [quote#46:"Танас"] Георги Гергов / БСП / какъв го играе[/quote]

  Финансира мероприятието...

 77. 77 Профил на stg
  stg
  Рейтинг: 1316 Неутрално

  знаете ли кое е лошото, появата на Бареков се дължи само и единствено на това че избирателя иска Бареков, ако избирателя не харесваше подобни, нямаше да ги има, навремето ни тестваха с Петрушев и се получи, вече няма отърване

  "Ceterum censeo ГЕРБ esse delendam"
 78. 78 Профил на Уточнител
  Уточнител
  Рейтинг: 670 Неутрално

  Този ( Бареков ) е лишен напълно от всякакви морални принципи (както Ив Костов и донякъде Ахмед Доган). В това отношение е далеч по-ниско и от Б Сидеров.
  Едно обаче не може да се отрече: ПЕРФЕКТЕН ХОД на ЧервеноРуската Мафия* - тази „партия“ ще бъде мощна, дискретна, но и много ефективна патерица за БСП.
  - Задача: да привлече гласове, които иначе не биха отишли към БСП, както и да отнеме гласове на ГЕРБ(главната задача) и всякакви други, които може да отмъкне.
  - Оръжието: възможно най-безумния и див популизъм, лъжата, измамата, манипулацията, и разбира се - закупуването на гласове и души.
  - Логистиката: парите на Цв Василев и апарата на руските служби (а следователно и на българските: и в двата случая разбира се, негласно)
  - Крайна цел: това си е целта на ЧервеноРуската Мафия* - изгонване от България на по-голямата част от антикомунистически настроените представители на младото поколение, купуване на гласовете на пенсионери и "социално слаби братя", окончателно и безвъзвратно овладяване на властта, преориентирене към "евразийските ценности", и накрая - разделяне на България и установяване на руски протекторат в едната част (другата ще трябва, за съжаление да оставят в ръцете на Главния съюзник - ДПС ).

  БОЖЕ ПАЗИ БЪЛГАРИЯ! (защото само на Твоята десница се уповававме
  _____________________________
  *потомците и роднините на АБпФК(закоравели убийци), техните слуги и клиентела, заедно с КДС/КГБшпионите - всичките вкупом Руска агентура

  истината е по-важна от честта на Великая Россия
 79. 79 Профил на sheineman
  sheineman
  Рейтинг: 458 Неутрално


  До коментар [#23] от "Торбалан":

  а с калина други не6та може да се правят)))))))))))))))

 80. 80 Профил на redo
  redo
  Рейтинг: 233 Неутрално

  То, на конгреса било пълно с проститутки с празни джобове!
  Толкова.

 81. 81 Профил на stg
  stg
  Рейтинг: 1316 Неутрално

  а гербавите внимавайте как плюете че съобщенията се пазаят, над 5 години Бареков е първи приятел и главен глашатай на лицето Бойко Борисов и само 1 година са скарани, старата любов ръжда не хваща да знаете

  "Ceterum censeo ГЕРБ esse delendam"
 82. 82 Профил на stg
  stg
  Рейтинг: 1316 Неутрално

  [quote#78:"Уточнител"] Оръжието: възможно най-безумния и див популизъм, лъжата, измамата, [/quote]
  стига си преписвал от устава на ГЕРБ бе

  "Ceterum censeo ГЕРБ esse delendam"
 83. 83
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 84. 84 Профил на Xumpomo name
  Xumpomo name
  Рейтинг: 627 Неутрално

  До коментар [#4] от "gogo2011":

  Никак не ми е смешно...

  Birds of a feather flock together.
 85. 85
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 86. 86 Профил на pavaroti
  pavaroti
  Рейтинг: 187 Неутрално

  И защо да не се прицели в премиерския пост, след като има прекрасна програма. Дано да има шанса да я изпълни!

 87. 87 Профил на koko65bg
  koko65bg
  Рейтинг: 1087 Неутрално

  а от българска страна – бизнесменът и лидер на БСП - Пловдив Георги Гергов, почетният председател на движение "Гергьовден" Любен Дилов – син, председателят на "Екогласност" Емил Георгиев – огласен като агент на ДС през 2007 г., билшият синдикалист, лидер на Обединения блок на труда и ляв депутат проф. Кръстьо Петков.

  Все войводи - удари единия, че да падне другия. Ново отроче на столетницата.

 88. 88 Профил на naka2911
  naka2911
  Рейтинг: 515 Неутрално

  Сега гледам Бареков по канал 3.Аз няма да гласувам за него, но мисля, че ще влезе в парламента и в европарламента.Просто посланията му са такива, каквито хората искат да чуят.Обществото е жадно за истинска социална и лява политика, а той предлага точно това (поне на думи).И има достатъчно медийна трибуна, за да го чуят мнозина.

 89. 89 Профил на Арон
  Арон
  Рейтинг: 1416 Неутрално

  Призовавам Сергей Моникоф Сатанишев, Бойко Цветелинов Бориславоф дан ми се пречкат като неориентирани електроне около нашто здраво ядро на истинцките демократи! Ние сме лицето на съвременна България! Туй да ви е ясно, щото..няма повтарям повече! Победа! Победа!
  Винаги Ваш:
  Дудук Бареков, бъдещ премиер, а може и президент кото доди!

 90. 90 Профил на sheineman
  sheineman
  Рейтинг: 458 Неутрално

  До коментар [#66] от "chavo64":

  дилов син е един доста посредствен 4овек, боготворен от бг простаци.

 91. 91 Профил на kaiser
  kaiser
  Рейтинг: 1258 Неутрално

  [quote#48:"Freedom of Speech"]Отговор
  Те най-глупавите що да не гласуват за Бареков?
  Дет са вика - три пъти за щастие: веднъж за "царя", веднъж за пожарникаря и трети път за ла*наря.[/quote]

  Пропуснал си гея и ореха, та стават пет.

 92. 92 Профил на The Shadow
  The Shadow
  Рейтинг: 1370 Весело

  Нещастник.

  “In a world of 7 billion people, we, 500 million Europeans, will have to stick together, or European prosperity and values will both go down the drain” A.Merkel
 93. 93 Профил на Арон
  Арон
  Рейтинг: 1416 Весело

  [quote#88:"naka2911"]И има достатъчно медийна трибуна, за да го чуят мнозина.[/quote]
  Разбира се, че има! И ще има още по-голяма трибуна. Естествено, ако си плати подобаващо - според величината на желанията, апетита и колко широко иска да си оттори устата, за да лапни големио..залак. Аз винаги помагам на нуждаещите се
  Аве, Бърбореков! Заинтересован съм от финанцовите ти "благодетели"! Чакам офертата ти, за да те "застраховам" медийно. Гледай да не чакам ноо временце, че ше те гази мечката, яко!

 94. 94 Профил на 5149mich
  5149mich
  Рейтинг: 1156 Неутрално

  Силна кандидатура!
  Определено ще е сила.
  Цялата централна гара ще е зад него!

 95. 95 Профил на Танас
  Танас
  Рейтинг: 1416 Весело

  Георги Гергов / БСП / какъв го играе- цитат на коментар #46 от “Танас”
  Финансира мероприятието...

  Тц, тц, тц та толкова ли му няма доверие каква фактура ще му представи дудуков ! ! !

  Цацарoff - Оставка ! >:-)
 96. 96 Профил на dragozow
  dragozow
  Рейтинг: 796 Неутрално

  Сега някой да обясни ква е разликата между Бареков, Местан, Станишев, Волен и др?

  Сложете бутон "редактирай" на собствените комeнтари.
 97. 97 Профил на СДС
  СДС
  Рейтинг: 1416 Весело

  До коментар [#90] от "sheineman":
  дилов син е един доста посредствен 4овек, боготворен от бг простаци
  .........
  Нека условно спрем да го наричаме така, че се стряскам, ще ми излезе стресница ве.
  Любен Дилов - червен, по му отива.

  nemo malus felix, minime corruptor.
 98. 98 Профил на Уточнител
  Уточнител
  Рейтинг: 670 Неутрално

  КАК ДА БЪДЕ РАЗОБЛИЧЕН БАРЕКА ИДЕОЛОГИЧЕСКИ (доколкото неговите брътвежи могат да се нарекат"идеология"
  Трябва дя мусе зададе ПРОСТИЧКИЯ въпрос:
  А. Какво е отношението му към:
  1. Настоящето правителство
  2. Протестиращите
  3. Комунизма (като идеология и като "антифашистка борба"
  4. Цв. Василев,Пеевски и майка му
  5. Русия и "евроазиатската идея", 300-те хиляди руски собственици на имоти в България
  6. ПРоектите: АЕЦ Белене, Южен поток
  7. Проблемът "шистов газ" и Енергийната независимост на България
  6. САЩ
  7. НАТО
  8. ЕС
  9. Социалните помощи и ролята на Държавата
  Б. Каква е програмата му - икономическа, социална и общественополитическа

  истината е по-важна от честта на Великая Россия
 99. 99 Профил на stg
  stg
  Рейтинг: 1316 Неутрално

  [quote#98:"Уточнител"]рябва дя мусе зададе ПРОСТИЧКИЯ въпрос: [/quote]
  ще умра от смях ако зададеш 3,6 и 7 въпрос на лицето Борисов и още повече като отговори де, май нещо Борисов 2 не ви кефи, споко мен и двамата не ме кефят

  "Ceterum censeo ГЕРБ esse delendam"
 100. 100 Профил на АмброзСП
  АмброзСП
  Рейтинг: 923 Неутрално

  До коментар [#88] от "naka2911":

  Лява и социална политика
  се прави от силна и богата
  държава,а нашата не е такава,
  за жалост.
  Тук се наливат едни пари,
  за да донесат други пари,
  плюс разконцентриране и
  отслабване на тези които
  искат истински реформи.
  Всичко е за отвличане на
  електорални единици.
  Защо Бареков кани ВМРО,
  земеделци и разни други
  неизгрели звезди?
  Защото на всички броят на
  членовете е по малък от броят на
  "нахранените" от тефтера на
  "цар"Киро.

  Има три вида истина-моята,твоята и ИСТИНАТА Радев - ОСТАВКА




За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK