С ново партийно ръководство и Цветанов до себе си Борисов заговори и за нова коалиционна култура

С ново партийно ръководство и Цветанов до себе си Борисов заговори и за нова коалиционна култура

© Анелия НиколоваСлед като обнови ръководството на ГЕРБ, обяви, че партията вече няма да е лидерска, и все пак остави Цветан Цветанов свой заместник, председателят на ГЕРБ Бойко Борисов заговори за нова коалиционна култура.


В речта си по време на днешното трето Национално събрание на партията Борисов призова Реформаторския блок да си даде сметка, че трябва заедно с ГЕРБ да имат повече гласове на предстоящите евроизбори от управляващите. И обяви за пореден път, че няма да се коалира с БСП, ДПС, "Атака" и "цензурата", както нарича партията на бившия телевизионен водещ Николай Бареков "България без цензура". Не спомена блока.


С новите членове на Изпълнителната комисия - Цецка Цачева като парламентарист, Томислав Дончев, Румяна Бъчварова, Менда Стоянова, мисля, че усилваме дясно-центристката ориентация. И експертизата, и новата коалиционна култура, както я наричат някои, за да имаме повече възможности да контактуване с повече хора, обяви Борисов пред журналисти минути след края на партийния форум.
Цветанов остана заместник-председател, но заедно с Фандъкова и Димитър Николов


На днешния конгрес в зала 3 на НДК, продължил 6 часа, над 1 100 делегати единодушно преизбраха Борисов за председател на ГЕРБ. А след като той излъчи трима свои заместници – Цветанов и двамата най-успешни кметове на ГЕРБ в София и Бургас Йорданка Фандъкова и Димитър Николов, делегатите единодушно избраха и тях. До последния момент не беше ясно дали досегашният заместник-председател Цветан Цветанов ще остане на поста си, след като в последните две седмици двамата с депутата от ДПС Делян Пеевски влязоха в остър задочен спор кой от двамата е кадрувал в съдебната система при управлението на ГЕРБ и колко често са се срещали. Борисов призова Цветанов да докаже твърденията си и да уважава институциите. В събота обаче обяви, че премахването му би било груба грешка и би се приело като предателство в партията.


Днес тясното партийно ръководство – Изпълнителната комисия на ГЕРБ – нарасна с двама членове до 11 души. В нея изненадващо влезе шефът на политическия кабинет на Борисов от времето, когато беше премиер – социологът Румяна Бъчварова. В комисията са още кметът на Стара Загора Живко Тодоров и депутатите Цецка Цачева, Менда Стоянова и Томислав Дончев, който до последно беше спряган за заместник-председател и тази сутрин отбеляза, че се надява да не получи поста. В ръководството остават и депутатите Пламен Нунев и Красимир Велчев. Отпадат депутатът и шеф на добричката структура Румен Иванов и кметът на Пловдив Иван Тотев.


Борисов изрази надежда, че с новото ръководство вече няма да се говори за лидерство в Изпълнителната комисия, а решенията ще се взимат след обсъждане, и призова комисията да кани на срещите си кметове и депутати. То нека си има хубав лидер, не е лошо, отбеляза шеговито бившият премиер в 40-минутната си реч след избора на ново ръководство. Като бъдеща цел на партията постави осигуряването на кариерното развитие на "свежата кръв", младите хора в партията, и посочи, че ГЕРБ вече има 20, 30, 40 "елитни представители".


В речта си Борисов се обяви срещу заиграването с етническия мир за политически цели и изтъкна, че управлението е в ръцете не на БСП, а на коалиционния партньор ДПС, който диктува политиките. Оцени управлението на ГЕРБ от 2009 до 2013 г. като успешно и заяви, че грешките са отчетени, пороците – поправени. "Ще имаме много тежки няколко месеца, докато победим през май", отбеляза той. И посочи, че управляващите ще се държат докрай, няма да отидат на предсрочни избори, освен ако натискът от Брюксел не стане такъв, че лидерът на социалистите Сергей Станишев да се откаже. Или ако не намерят по-мощна патерица от "Атака", която да я замести в парламента. "Дано реформаторите го осъзнават – ние заедно трябва да имаме повече депутати от тях на следващите избори", заяви Борисов.


Отчетът на Цветанов: Имаше грешки, но сега това не е най-важното


От името на Изпълнителната комисия Цветанов направи отчет не само за последните 4 години, но и за цялата история на ГЕРБ от 2006 г. досега.


Похвали се, че оттогава членовете са нараснали от 4 хиляди до 78 хиляди, че партията имала 356 клуба в цялата страна и 430 служители в тях, и пожела изборна победа през пролетта. "Това ще бъде ясна заявка за предсрочни избори още през 2014 г., за да върнем европейската перспектива за България и да не загубим европейските фондове", заяви бившият вицепремиер от трибуна, осветена в неоновосиньо.


Цветанов отчете, че в годините са се натрупали и грешки, а партията си е взела поуки, но по-важно е сега да се подготви за предстоящите европейски избори. "Защото те ще бъдат рубиконът, от който ще бъде ясно дали ГЕРБ ще продължи напред с този устрем и ще направи заявка за бъдещо управление. ГЕРБ ще има най-много евродепутати в предстоящите избори", закани се заместник-председателят на партията.


Гостите на събранието – от Жозеф Дол до Огнян Донев


По информация на партийния пресцентър на събранието, ръководено от варненския депутат Емил Радев, се очакваха над 250 гости от страната и чужбина. Приветствия отправиха председателят на словашкото Християндемократическо движение Ян Фигел, евродепутатът от ЕНП Аугустин Диаз Де Мера, председателят на Европейските студенти демократи Ева Мажевски и други, а видеообръщения от чужбина направиха Алфонсо Алонсо, председател на парламентарната група на Испанската народна партия, и председателят на френската делегация в групата на ЕНП в Европарламента Жан-Пиер Оди.


Бурни аплодисменти предизвика речта на Константинос Киранакис, председател на младежката структура на ЕНП. "Аз съм млад човек и мисля, че говоря не само от свое име – не желаем да Европа да се управлява от хора като г-н Станишев. Не желаем да се управлява от партии, които не осъждат и не отричат политиките на г-н Станишев. Не желаем техните лъжи, тяхната корупция, не желаем нищо да ни напомня за мрачните времена на комунизма", обърна се той към делегатите.


В края на заседанието, точно преди изказването на Бойко Борисов, председателят на ЕНП Жозеф Дол каза, че при управлението на ГЕРБ са се откривали линии на метрото и автомагистрали, усещала се е една динамична страна, на която може да се има доверие. А сега не се усещало нищо. "Помня с каква смелост, с какво достойнство ти върна преди една година своя оспорен мандат. Вместо да се вкопчиш в своето управление, ти постъпи като голям и отговорен политик", обърна се той към Борисов.


Дол каза, че е разтревожен за ситуацията в страната. "Тревожи ме икономическото положение. Но още повече съм загрижен за гаранцията за правова държава. За свободата на изразяване и пресата", продължи той и заключи: "Европа не е проблемът. Европа е решението. Това трябва да казваме през цялата кампания за предстоящите избори... ЕНП се нуждае от ГЕРБ."


От българска страна сред гостите бяха лидерът на партията "Обединени земеделци", коалиционен партньор на СДС за предсрочните парламентарни избори през 2013 г., Петя Ставрева; основателите на "Движение 22 септември" Евгений Михайлов, Едвин Сугарев и Методи Андреев; председателят на управителния съвет на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ) Огнян Донев и синдикалните лидери Константин Тренчев, председател на Конфедерацията на труда "Подкрепа", и Пламен Димитров, ръководител на КНСБ. Изявление направи и бившият военен, а по-късно и външен министър в кабинета на ГЕРБ Николай Младенов.


Пламен Димитров отчете, че по времето на ГЕРБ държавата се стабилизирала, имало и реформа в образованието. "Имаше и много грешки, и най-голямата не е сред нас днес. Тя се казва Симеон Дянков. Благодарение на неговите грешки бяха допуснати много разочарования в обществото. Железниците - 5000 души на улицата. Най-голямата грешка – пенсионната реформа. Вероломно, благодарение на Дянков, над 50 000 работещи граждани не можаха да се пенсионират", каза той и посочи, че този, който иска да спечели изборите, трябва да покаже, че реално ще се бори с монополите.


Бившият конституционен съдия Георги Марков, който в момента е експерт в екипа на ГЕРБ, ангажиран с изготвянето на нова конституция, посочи, че е чест за него да работи като консултант към партията в името на свикването на Велико Народно събрание и конституционна реформа. По думите му това без ГЕРБ не можело да се случи.


"Аз станах привърженик на ГЕРБ не когато управляваха, а часове преди изборите – защото беше нарушено едно от най-крехките постижения на демокрацията – политическо мълчание, политическа тишина в деня за размисъл", заяви Марков, като припомни случая с откритите в Костинброд бюлетини в деня преди изборите през 2013 г.


По думите му ГЕРБ направила три рекорда – за пръв път в новата история управляващата партия спечелила избори, за пръв път някой е спечелил президентските избори без подкрепата на ДПС и това бил кандидатът на ГЕРБ Росен Плевнелиев, и за пръв път "партия на 8 години победи 120-годишна партия не веднъж, не два пъти, пет пъти! Не с почивки, не с таймаут – последователно". Затова не приемал изказването на един иначе уважаван от него министър-председател, "участвал между другото в ликвидирането на СДС", че докато Бойко Борисов ръководи дясното, то няма да избуи. "Само един критерий може да има за това дали една партия може да избуи. Той е вотът на българските избиратели. По него ГЕРБ не избуя, а процъфтя", отбеляза той, като намекна за съботното интервю на бившия председател на ДСБ Иван Костов. И заключи: "Която партия и който политик говори срещу ГЕРБ, не е приет в ЕНП."


ГЕРБ излезе с резолюция: предсрочни избори, референдум и активност на евровота


На Националното събрание делегатите гласуваха резолюция, в която призовават трите управляващи партии "да чуят и уважат гласа на гражданите, които месеци наред не спират своя протест, и да отговорят на исканията им".


Настояваме за решение на Народното събрание, което да насрочи и проведе референдум за реформа в изборното законодателство заедно с вота за Европейски парламент, пише още в документа.


Изискваме нормализирането на ситуацията в страната по най-демократичния начин – чрез избори. Предсрочното провеждане на парламентарни избори ще даде възможност на гражданите да определят по безспорен начин своето парламентарно представителство и легитимно управление, заявяват делегатите.

Коментари (195)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 2. 2 Профил на yokicha
  yokicha
  Рейтинг: 521 Неутрално

  Истината е, че не веднъж, а три пъти Борисов се обърна към Реформаторския Блок, с надежда за бъдеща съвместна работа срещу комунистите, както и да се наричат те.

 3. 3 Профил на Гьонсурати на Едноличния Ръководител Борисов
  Гьонсурати на Едноличния Ръководител Борисов
  Рейтинг: 1086 Любопитно

  Аха, вече са чисто нови хора, и няма да "пазаруват" депутати, както през мандата им, когато трябваше да се мине през съда, че Дянков да отговори къде отиват субсидиите на независимите...(http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=814606)
  Колкото и да се издокарва герб, в ядрото си все още е тоталитарна партия... не че има капацитет да е нещо друго.

  "В сърцето на тирана,аз отворих такава люта рана, която никога няма да заздравее." Георги Бенковски
 4. 4 Профил на ARRI
  ARRI
  Рейтинг: 1291 Весело

  гоце + боце = нова културна коалиция


  комуниста си е комунис...вари го, печи го, все с комунис ша се разцелува......

  Плащат ми от швейцарското посолство да пропагандирам ПРЯКАТА ДЕМОКРАЦИЯ ! Признавам, че трол-я в тяхна полза с/у 5 франка на пост!
 5. 5 Профил на zapadnqka
  zapadnqka
  Рейтинг: 483 Неутрално

  Икономически елит:

  Цветан Василев, ТИМ, Черепа, Батко и Братко, Сашо Донев


  Политически елит:

  Бареков, Росен Петров, Волен Сидеров, Ахмед Доган, Румен Петков, Цветан Цветанов, Рапона, Делян Пеевски


  Съдебен елит:


  Цацаров, Борис Велчев, Филчев, Черния Красьо


  Някой учуден че България е на сегашния си хал?

  And Freedom for all
 6. 6 Профил на Wizard
  Wizard
  Рейтинг: 624 Разстроено

  С това "дясно" тази държава е обречена да се управлява от лица като Станишев, Пеевски, Бареков и Росен Петров! Няма как да са толкова плоски и евтини в "дясното"...не го вярвам. Ако е истина, нямам какво повече да кажа.

  Never underestimate the power of stupid people in large groups!
 7. 7 Профил на Гьонсурати на Едноличния Ръководител Борисов
  Гьонсурати на Едноличния Ръководител Борисов
  Рейтинг: 1086 Любопитно

  До коментар [#2] от "yokicha":


  [quote#2:"yokicha"]съвместна работа срещу комунистите, както и да се наричат те. [/quote]

  Част от тях се наричат герб, поддържаха през "управлението" си статуквото, не признаваха управленските си грешки, блокираха всички структурсни реформи... и заради техния "велик" мандат, броя на депутатите на бсп скочи от 40 на 84...
  Но си продължавай с тенденциозната пропагандата, да не те спират някакви си факти...

  "В сърцето на тирана,аз отворих такава люта рана, която никога няма да заздравее." Георги Бенковски
 8. 8 Профил на edin drug
  edin drug
  Рейтинг: 2231 Неутрално

  пред страната има два пътя ,дясно правителство и европейско развитие ,ляво правителство и членство в новия СССР ,което значи нови лагери ,нови затвори за политически опоненти ,визи ,партийни секретари и незабравимите манифестации за 9.09 и 07.11 ,много е просто ,народа избира .

 9. 9 Профил на adze
  adze
  Рейтинг: 470 Неутрално

  "ГЕРБ направила три рекорда – за пръв път в новата история управляващата партия спечелила избори, за пръв път някой е спечелил президентските избори без подкрепата на ДПС и това бил кандидатът на ГЕРБ Росен Плевнелиев, и за пръв път "партия на 8 години победи 120-годишна партия не веднъж, не два пъти, пет пъти! Не с почивки, не с таймаут – последователно".

  Факти които заслужават уважение и респект!!!

 10. 10 Профил на Гьонсурати на Едноличния Ръководител Борисов
  Гьонсурати на Едноличния Ръководител Борисов
  Рейтинг: 1086 Неутрално

  До коментар [#4] от "ARRI":


  [quote#4:"ARRI"]комуниста си е комунис[/quote]

  Така си е... тоталитарния манталитет на герб личи отдалеч... днешната им "сбирка" напомня на конгресите на бкп... Смятат се за чисто нови "опозиционери", пренебрегват огромните си недостатъци... и разбира се, правят достатъчно количество сеир, за да отклоняват вниманието от това, че поддържаха статуквото през цялото си съществуване.

  "В сърцето на тирана,аз отворих такава люта рана, която никога няма да заздравее." Георги Бенковски
 11. 11 Профил на laundromat
  laundromat
  Рейтинг: 418 Весело

  Тия, с голямата кошница, що не вземат да обяснят, след като спечелиха избори 2013, що не управляват!

 12. 12 Профил на BG Territory
  BG Territory
  Рейтинг: 1851 Весело

  С такава коалиционна "култура", Баце, такива коалиционни партньори, т.е. НИКАКВИ!
  Преди ТИ никого не искаше, сега ТЕБ никой не те иска, колкото и да се натягаш!
  Бегай да цункаш Цецо!

  A lie can run round the world before the truth has got its boots on. Terry Pratchett
 13. 13 Профил на Дедо Либен
  Дедо Либен
  Рейтинг: 1188 Любопитно

  Боко крещящо се нуждае от имидж-мейкъри като Данчето Фандъкова и Митко Николов - кмета на Бургас, защо имиджа на Цецо го тегли към дъното. Митко Николов пък е бивш СДС-ар от Бургас, който взе за свои заместници в общината двама стари председатели на СДС - Лорис Мануелян и Костадин Марков. По този начин Боко се надява да получи подкрепата на Реформаторския блок, Синята идея и отломките от старото СДС. Аз обаче, подкрепата си за Боко не давам!!!

 14. 14 Профил на BG Territory
  BG Territory
  Рейтинг: 1851 Неутрално

  До коментар [#9] от "adze":

  Четири!
  За първи път партията, "спечелила" изборите не управлява самостоятелно, нито е в управленска коалиция.
  Няма и да бъде, като им гледам новата коалиционна култура.

  A lie can run round the world before the truth has got its boots on. Terry Pratchett
 15. 15 Профил на yokicha
  yokicha
  Рейтинг: 521 Неутрално

  До коментар [#7] от "Велислав":

  Истината в прав текст без заобикалки и двусмислици.
  Или ГЕРБ + потенциално/ ако благоволят / Реф. Блок
  или комунистите от бсп + дпс с разнообразните им притурки.
  Всичко друго са празни приказки.
  Казвал съм го и преди изборите.

 16. 16 Профил на ARRI
  ARRI
  Рейтинг: 1291 Неутрално

  Брата на Никола Гешев, Георги Гешев е бил направил уникална пенсионна реформа у нас преди 1944.... Всеки си е имал собствена партида и пр. и пр. и пр. Ама по-късно всичките пари са заминали към сАветския съюз......
  Даже и комунягите са се усетили, че този човек е уникален и ще им бъде от полза, и са го наели на работа..... ползвали мозъка му де....После го изселват и той става адвокат.....Умира сам и в забвение......

  Плащат ми от швейцарското посолство да пропагандирам ПРЯКАТА ДЕМОКРАЦИЯ ! Признавам, че трол-я в тяхна полза с/у 5 франка на пост!
 17. 17 Профил на Гьонсурати на Едноличния Ръководител Борисов
  Гьонсурати на Едноличния Ръководител Борисов
  Рейтинг: 1086 Неутрално

  До коментар [#15] от "yokicha":


  [quote#15:"yokicha"]Истината в прав текст без заобикалки и двусмислици. [/quote]

  Истината е това, което се случи през "управлението" на герб... знам, че целта ти е да отклониш това, че обгрижваха Статуквото над 3г. Тръгнал си да врачуваш за бъдещи конфигурации, и целенасочено да ДЕЗИНФОРМИРАШ хората за провалите и тоталитаризма на герб... Ех, калинке, продължавай си с евтината пропаганда, толкова можеш да предложиш на читателите на "Дневник".

  "В сърцето на тирана,аз отворих такава люта рана, която никога няма да заздравее." Георги Бенковски
 18. 18 Профил на ARRI
  ARRI
  Рейтинг: 1291 Весело

  Ужасссс....що съм пльоснал този коментар тук.....Той е здравната статия.....
  Дневник....трийте....

  Плащат ми от швейцарското посолство да пропагандирам ПРЯКАТА ДЕМОКРАЦИЯ ! Признавам, че трол-я в тяхна полза с/у 5 франка на пост!
 19. 19 Профил на ДЗВЕР
  ДЗВЕР
  Рейтинг: 586 Неутрално

  [quote#9:"adze"]ГЕРБ направила три рекорда [/quote]
  ... рекорда от 2013-та е за Гинес... да спечелиш изборЕте и да не мо'еш (не сакаш) да управля'аш...

  опозиция на всяка власт, отпор на всяка тъпота...
 20. 20 Профил на ДЗВЕР
  ДЗВЕР
  Рейтинг: 586 Неутрално

  До коментар [#14] от "Quo Vadis BG?":

  ... извиня'ай... написал си го преди мен.

  опозиция на всяка власт, отпор на всяка тъпота...
 21. 21 Профил на paf
  paf
  Рейтинг: 584 Неутрално

  Не ви искат дори и реформаторите. Правете си изводите сами, ако капацитетът ви позволява...

 22. 22 Профил на grand funk railroad
  grand funk railroad
  Рейтинг: 1061 Гневно

  Нещастници! Дянков ви е виновен за всичко, нали!

  Parmi ceux qui n'ont rien à dire les plus agréables sont ceux qui se taisent. Coluche
 23. 23 Профил на stanislavdi
  stanislavdi
  Рейтинг: 1752 Неутрално

  Ахмед Доган-най-добрия български политик;
  Волен Сидеров- виден български полити;
  Тодор Живков-направил много за България

 24. 24 Профил на mr. wonderworld.
  mr. wonderworld.
  Рейтинг: 1291 Неутрално

  Не веднъж съм казвал,но пак ще повторя за неразбралите комунета и костовета:

  Цветанов Е ГЕРБ!
  Това е човекът,създал структурата.Обиколил много пъти страната,познава всеки по села и градове.Създал партия,която печели избори.

  Добро решение е да бъде зам.председател по партийната част.Там му е силата.Няма да се занимава с политика,където определено не му е място.

  Най-добрият начин да срутиш ГЕРБ е да махнеш Цветанов.Не случайно костовета и комунета искат точно това!

  Да,ама-не.

  Поздравления за Фандъкова и бургаския Д.Николов-успешни кметове и доказани мажоритарни победители.

  In my Wonderworld each sleeping vision is so real.
 25. 25 Профил на yokicha
  yokicha
  Рейтинг: 521 Неутрално

  До коментар [#17] от "Велислав":

  Ела на себе си, с такива изказвания като твоите и апатията на гласоподавателите се достигна до сегашното положение - държавата да е обсебена от дпс-арски ченгета.

 26. 26 Профил на mr. wonderworld.
  mr. wonderworld.
  Рейтинг: 1291 Неутрално

  Новината на деня е явната и открита подкрепа,която получи ГЕРБ от ЕНП.
  За пореден път!

  Иван Костов отново излъга.Вчера!

  In my Wonderworld each sleeping vision is so real.
 27. 27 Профил на ДЗВЕР
  ДЗВЕР
  Рейтинг: 586 Неутрално

  [quote#22:"grand funk railroad"]Нещастници! Дянков ви е виновен за всичко, нали! [/quote]
  ... ами... лани по т'ва време Дянков бе изритан от футбалера с признанието, че му сА е "предоверил"... и за т'ва нЕма парите за здраве, пенсионните вноски... резерва. Виновен е, барабар с Миро, Емо, Трайчо... само партиАта е права, дори когато греши...

  опозиция на всяка власт, отпор на всяка тъпота...
 28. 28 Профил на Натътрузен десебар, слуга на БСП
  Натътрузен десебар, слуга на БСП
  Рейтинг: 1020 Неутрално

  Много ви е мъка тоя "Цветанов до него". Пречи ли ви? Свиквайте.

  Няма шики-мики.
 29. 29 Профил на ДЗВЕР
  ДЗВЕР
  Рейтинг: 586 Неутрално

  [quote#24:"mr.wonderworld-Реформаторски блок=ОФ."]Цветанов Е ГЕРБ!
  Това е човекът,създал структурата[/quote]
  ... 'убаво де... ама е създал тайфа...

  опозиция на всяка власт, отпор на всяка тъпота...
 30. 30 Профил на stanislavdi
  stanislavdi
  Рейтинг: 1752 Неутрално

  До коментар [#24] от "mr.wonderworld-Реформаторски блок=ОФ.":

  Напротив, настана тъга сред нас, че отнеха правомощия от Цветанов. И все пак добрата новина е, че Цецо остава зам.председател. Някога така се радвах на Гонзо като беше треньор на Левски и бях много нещастен Тара като го разкара

 31. 31 Профил на Гьонсурати на Едноличния Ръководител Борисов
  Гьонсурати на Едноличния Ръководител Борисов
  Рейтинг: 1086 Любопитно

  [quote#25:"yokicha"] с такива изказвания като твоите и апатията на гласоподавателите се достигна до сегашното положение - държавата да е обсебена от дпс-арски ченгета.[/quote]

  Модератори, моли Ви да обърнете внимание и на този напълно манипулативен коментар... Според "автора", който смее да няма култ към личността на борисов, и говори за недостатъците на управлението им, ТОЗИ човек бил виновен за настоящото положение в страната ?!

  "В сърцето на тирана,аз отворих такава люта рана, която никога няма да заздравее." Георги Бенковски
 32. 32 Профил на mr. wonderworld.
  mr. wonderworld.
  Рейтинг: 1291 Неутрално

  .."Борисов призова Реформаторския блок да си даде сметка, че трябва заедно с ГЕРБ да имат повече гласове на предстоящите евроизбори от управляващите."

  Добро е като джентълменско поведение,но няма да стане.

  Т.н.Реформаторски блок игра с БСП и ДПС на последните избори.
  Чудо ще е да обърнат политиката.
  Не вярвам.

  БОКО да спре да се занимава с тях и да разчита само на ГЕРБ.Има достатъчно сили .Има достатъчно избиратели.
  Да се концентрират само върху настоящите и актуални проблеми,да говорят на езика на хората.
  Нямат нужда от скрити лимонки,никакви яневци и куневци.

  In my Wonderworld each sleeping vision is so real.
 33. 33 Профил на fortunes
  fortunes
  Рейтинг: 470 Неутрално

  Хахаха ! Щом такъв мазен доноснок катп Марков е последовател на бащицата и си превива кръста пред него, значи първата политическа сила здравата го е закъсала в лансирането на своя "десен" образ...

  Публикувано през m.dnevnik.bg

 34. 34 Профил на ytrewq
  ytrewq
  Рейтинг: 640 Весело

  ''Цветанов до себе си Борисов заговори и за нова коалиционна култура''

  Ха ха ха ....последният ВИЦ за деня ,ще да е ! Кой ще се коалира с Герб бре , под дърво и камък търсят от м.май....?
  ББ+ЦЦ .....гарантирана коалиция - доказана днес !
  Справка: Националната конференция !

 35. 35 Профил на Гьонсурати на Едноличния Ръководител Борисов
  Гьонсурати на Едноличния Ръководител Борисов
  Рейтинг: 1086 Неутрално

  До коментар [#25] от "yokicha":

  Поредния тенденциозен и заклеймяващ коментар... всъщност е добре, че разкриваш тоталитарния си начин на мислене. Аз съм бил виновен за положението в страната... а това, че боко беше 3. г в симбиоза с медийната империя на Пеевски не ти пречи... Продължавай да пробваш да дезинформираш гражданите, поне вече и пред малките деца ви паднаха маските.

  "В сърцето на тирана,аз отворих такава люта рана, която никога няма да заздравее." Георги Бенковски
 36. 36
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 37. 37 Профил на rapidfire
  rapidfire
  Рейтинг: 1441 Неутрално

  Едната половина на олигархията, срещу другата половиан.
  да се смееш ли, да плачеш ли, да драйфаш ли.

  It is nice to be important, but it's more important to be nice!
 38. 38 Профил на Peni Nikol
  Peni Nikol
  Рейтинг: 8640 Неутрално

  До коментар [#24] от "mr.wonderworld-Реформаторски блок=ОФ.":

  ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ днес нямам настроение нито да мисля , нито да пиша .лека нощ

 39. 39 Профил на stoiank
  stoiank
  Рейтинг: 1089 Весело

  [quote#3:"Велислав"]Колкото и да се издокарва герб, в ядрото си все още е тоталитарна партия... не че има капацитет да е нещо друго.[/quote]
  Е как тоталитарна, само с 100% е избран лидерът. Очаквам следващия да бъде избран поне със 110%. Не вярвам в задгробен живот, иначе щях да заложа че бай Тошо се смее от горе....

 40. 40 Профил на stoicho2
  stoicho2
  Рейтинг: 572 Неутрално

  До коментар [#9] от "adze":

  Това е първата партия която по най-безочен начин ограби пенсионерите като замрази пенсиите им. И още по-лошо протипостави хора получили пенсиите си преди замразяването с тези след юни 2009 г. Последните получават пенсии с 23% по-високи пенсии. моята пенсия е с 81 лв по-малка от тази на човек пенсионирал се сега с моите пенсионни данни. Това ли е успялата човеконенавистна сбирщина начело с простака Борисов. През 2009 г. си продаде депутатските места. Пример червения кмет на Ботевград, сега гербажия купи депутатското място на неукия си син Даниел Георгиев за милион долара

 41. 41 Профил на Freedom of Speech
  Freedom of Speech
  Рейтинг: 624 Неутрално

  О, той нямаше да се коалира с никого, той не искаше избори преди 2015-та, той...
  Всяка негова дума е лъжа!!!

  Езикът е машина и не бива да се допуска пружините й да скърцат.
 42. 42 Профил на ПАСТОРА
  ПАСТОРА
  Рейтинг: 710 Неутрално

  "Бойко Борисов заговори за нова коалиционна култура"

  Борисов отново говори за нещо, което не разбира!

 43. 43 Профил на yokicha
  yokicha
  Рейтинг: 521 Неутрално

  До коментар [#31] от "Велислав":

  Коментарите ти лавират между глупост и трагедия.

 44. 44 Профил на ДЗВЕР
  ДЗВЕР
  Рейтинг: 586 Весело

  Г.Марков: "Която партия и който политик говори срещу ГЕРБ, не е приет в ЕНП."
  ... на не си помисли нЕкой да сее ерес срещу СветиАта... анАтема... вика новиА евангелиС Марков... Т'ва задмина'а и БКП-то при Тато... Звучи ми Сталин (Боце)- баща на народите(герберете...

  опозиция на всяка власт, отпор на всяка тъпота...
 45. 45 Профил на yokicha
  yokicha
  Рейтинг: 521 Неутрално

  До коментар [#35] от "Велислав":

  Почти никога не съм "дебатирал" някоя тема във този форум, с някой, който да е бил по - далеч от истината.
  Остани си със здраве!!!

 46. 46 Профил на Гьонсурати на Едноличния Ръководител Борисов
  Гьонсурати на Едноличния Ръководител Борисов
  Рейтинг: 1086 Любопитно

  До коментар [#43] от "yokicha":

  Продължавай си на воля да коментираш мен, и да отклоняваш вниманието от тоталитарния манталитет на пп герб... Дерзай с манипулациите, не пречиш.

  "В сърцето на тирана,аз отворих такава люта рана, която никога няма да заздравее." Георги Бенковски
 47. 47 Профил на ДЗВЕР
  ДЗВЕР
  Рейтинг: 586 Весело

  [quote#41:"Freedom of Speech"]О, той нямаше да се коалира с никого, той не искаше избори преди 2015-та, той...
  Всяка негова дума е лъжа!!! [/quote]
  ... е, па и ти... т'ва с 2015-та бе предУ месец... та да помни Боце(за тайфата си знаем)...

  опозиция на всяка власт, отпор на всяка тъпота...
 48. 48 Профил на gbj06554106
  gbj06554106
  Рейтинг: 521 Неутрално

  Борисов, то хубаво , че Ви светнА червената лампичка за коалиционната култура, ам и другата червена ламичка - Цветанов продължава да свети много и да боде очите на коалиционните партньори

 49. 49 Профил на mr. wonderworld.
  mr. wonderworld.
  Рейтинг: 1291 Неутрално

  До коментар [#38] от "peni_nikol.53.":

  Лека нощ.

  In my Wonderworld each sleeping vision is so real.
 50. 50
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 51. 51 Профил на yokicha
  yokicha
  Рейтинг: 521 Неутрално

  До коментар [#46] от "Велислав":

  Не коментирам теб - не те познавам и възпитанието не ми позволява да коментирам хора, които не познавам , а постовете ти. Правя го, защото ти първи коментира един мой такъв.
  Имаш много да учиш.
  Спори се с факти, а не със заучени фрази.
  До сега - факти няма.
  Няма и да има.
  Бъди здрав и насочи вниманието си към някой друг, моля.
  Аз споделих моето мнение.
  Това е.


 52. 52 Профил на mr. wonderworld.
  mr. wonderworld.
  Рейтинг: 1291 Неутрално

  Добра идея е да се вкарват успели мажоритарни политици от цялата страна-кметове на Бургас,Стара Загора,Габрово и др.

  ГЕРБ не е аристократична партийна клика само от жълтите павета.
  Няма псевдоопозиционер-червен аристократ,като Янаки Стоилов,хахаххх..

  Това е сигнал за всички българи.ГЕРБ е млада партия с потенциал за всеки.

  In my Wonderworld each sleeping vision is so real.
 53. 53 Профил на Дневник, я ме цункайте по дупето !
  Дневник, я ме цункайте по дупето !
  Рейтинг: 470 Разстроено

  Пошло шоу на серВилен слугинаЖ, френетиЧно скандираш:
  Хеил ДуЧе, по-доБЪр от тебе нема !
  ДаЙ ни хлебеЦ и други благинки, и ние вЯрно ще те лиЖем ....!

  Albert Einstein : "Zwei Dinge sind unendlich, das Universum und die menschliche Dummheit, aber bei dem Universum bin ich mir noch nicht ganz sicher."
 54. 54 Профил на metalogy
  metalogy
  Рейтинг: 578 Неутрално

  Боко / Цвъ и култура... в едно изречение е твърде много.

  колко е стабилен финансовият сектор у нас, ако не се говори за него
 55. 55 Профил на mr. wonderworld.
  mr. wonderworld.
  Рейтинг: 1291 Неутрално

  ." Затова не приемал изказването на един иначе уважаван от него министър-председател, "участвал между другото в ликвидирането на СДС", че докато Бойко Борисов ръководи дясното, то няма да избуи. "Само един критерий може да има за това дали една партия може да избуи. Той е вотът на българските избиратели. "

  Тези думи на Г.Марков буквално повтарят това,което казах вчера по повод глупостите на Костаки.

  След манифестната подкрепа на ЕНП днес,Костаки трябва да се скрие в лабораторията и да не се показва повече!

  In my Wonderworld each sleeping vision is so real.
 56. 56 Профил на ДЗВЕР
  ДЗВЕР
  Рейтинг: 586 Неутрално

  [quote#52:"mr.wonderworld-Реформаторски блок=ОФ."]ГЕРБ не е аристократична партийна клика само от жълтите павета[/quote]
  ... праФ си... и у селата 'ората сА с по-добри родословни дрЪвета...

  опозиция на всяка власт, отпор на всяка тъпота...
 57. 57 Профил на mr. wonderworld.
  mr. wonderworld.
  Рейтинг: 1291 Неутрално

  "Не желаем да се управлява от партии, които не осъждат и не отричат политиките на г-н Станишев. Не желаем техните лъжи, тяхната корупция, не желаем нищо да ни напомня за мрачните времена на комунизма",

  Киранакис казва това ,което повтаряме от година на форумните,графове,манита,култури и т.н.

  Феновете на Костаки са фенове и на Станишев и Орешарски!

  По-голямо падение от това няма.

  In my Wonderworld each sleeping vision is so real.
 58. 58 Профил на ДЗВЕР
  ДЗВЕР
  Рейтинг: 586 Любопитно

  [quote#55:"mr.wonderworld-Реформаторски блок=ОФ."]Тези думи на Г.Марков буквално повтарят това,което казах вчера по повод глупостите на Костаки. [/quote]
  ... и кЪ сА връзва агент Николай с мерака ви за лустрация... или щом фали Боце е добАр агент...

  опозиция на всяка власт, отпор на всяка тъпота...
 59. 59 Профил на Гьонсурати на Едноличния Ръководител Борисов
  Гьонсурати на Едноличния Ръководител Борисов
  Рейтинг: 1086 Неутрално

  До коментар [#51] от "yokicha":

  В моят коментар 3. съм коментирал, че и линк съм дал. А ти другарю "демократ", точно като събратята си от бсп - разчиташ на късата памет на населението... Да се опиташ да неглижираш симбиозата между борисов и пеевски, през "управлението" на герб не е нищо друго, освен надежда населението да е късопаметно... Е, за ваше съжаление не е.

  "В сърцето на тирана,аз отворих такава люта рана, която никога няма да заздравее." Георги Бенковски
 60. 60 Профил на papуre
  papуre
  Рейтинг: 1828 Неутрално

  [quote#25:"yokicha"]държавата да е обсебена от дпс-арски ченгета.
  [/quote]
  Не мисля че Георги Марков е депесар . Просто си е Агент на ДС . С богато досие .

 61. 61 Профил на yokicha
  yokicha
  Рейтинг: 521 Неутрално

  До коментар [#59] от "Велислав":

  Аз и бсп!!!!!
  Ти наистина нямаш връзка с действителността.
  Моля те, за пореден път, занимавай се с някой друг, или по - точно с нещо друго . . .

 62. 62 Профил на yokicha
  yokicha
  Рейтинг: 521 Неутрално

  До коментар [#60] от "papyre":

  Чудно, по какъв начин Г. Марков е обсебил държавата.

 63. 63 Профил на Nacho Libre
  Nacho Libre
  Рейтинг: 624 Неутрално

  Боце гледа на Цецо като на Цеца Величкович...

  Homo ludens sum
 64. 64 Профил на Packo
  Packo
  Рейтинг: 367 Неутрално

  ЦЕЦО е удобен и за САЩ и за ЕНП. Борисов е бил инструктиран от посолствата да не пипа техния човек.

  Packo
 65. 65 Профил на Гьонсурати на Едноличния Ръководител Борисов
  Гьонсурати на Едноличния Ръководител Борисов
  Рейтинг: 1086 Любопитно

  До коментар [#61] от "yokicha":

  Отново не можеш да отговаряш По същество, и реши просто да напишеш поредния си безпочвен, че и дори бездушен коментар...Предположих го, преди да започна комуникацията с "теб", но реших да си изкажа мнението заради обективните читатели на "Икономедиа". Нека видят нормалните граждани, какви организми стояха начело на държавата малко над 3г. ... Продължавай си бездушното "тролене" , никой няма да ти пречи...

  "В сърцето на тирана,аз отворих такава люта рана, която никога няма да заздравее." Георги Бенковски
 66. 66 Профил на edin drug
  edin drug
  Рейтинг: 2231 Неутрално

  До коментар [#16] от "ARRI":

  само дето малка подробност ,че от селище с 2000 души ,пенсионери са можели да станат реално 3-4 души ,кмета ,даскала ,пъдаря и доктора ,другите са преживявали без пенсии

 67. 67 Профил на socialen
  socialen
  Рейтинг: 367 Неутрално

  И без да го описва статията е ясно -

  Циркът е бил голям!

  Бях блокиран 73 пъти: 18.9-18.10; 12-15.9; 31.07-31.08; 25-29.07; 22.06-22.07; 12-19.06; 5-6.06; 25-26.05; 10-17.04; 5 -8.04; ... Пиша и в dnes.bg
 68. 68
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 69. 69 Профил на yokicha
  yokicha
  Рейтинг: 521 Неутрално

  До коментар [#65] от "Велислав":

  Колега, за разлика от теб аз съм написал единственото съществено нещо, а именно, народа има право да избира между ГЕРБ + Реформаторски Блок / ако те благоволят/ срещу останалата помия, която залива и потенциално ще залива държавата.
  Склонен съм да дебатирам с факти всичко, което пожелаеш, но да ми пращаш линк за спечелено дело за непредоставена информация от 2011г., която даже не е тайна е най - малко - несериозно, както е несериозно да ме обвиняваш в поддръжка на тоталитаризма или бсп, след като всеки, който ме познава, а аз съм влязъл в този форум с ника, с който съм познат в града в който живея, би се смял с глас. За разлика от всичките анонимници тук, аз не съм такъв, не че има някакво значение.
  За пореден и може би последен път подчертавам - алтернативата на ГЕРБ е това, което се случва в момента, 50% държавни служители от дпс и политическа система издържаща се от кредити.
  Ако това е мечтата ти за България, просто го кажи.
  Сега отивам да гледам филм, ще адресирам евентуален твой пост утре, въпреки, че не виждам особен смисъл от това.
  Лека вечер.

 70. 70 Профил на socialen
  socialen
  Рейтинг: 367 Неутрално

  До коментар [#24] от "mr.wonderworld-Реформаторски блок=ОФ.":

  Прав си.

  Той ходи и ги плаши, какво ще стане с тях, ако сега се обърнат с/у тях, когато пак дойдат на власт.

  Повечето сега са се скатали и чакат да видят какво ще стане, щото ги е шубе.

  Затова има все още някаква виртуална подкрепа за Г"Е"РБ , която ще се изпари окончателно след европейските избори.

  Като в банановите републики!

  Бях блокиран 73 пъти: 18.9-18.10; 12-15.9; 31.07-31.08; 25-29.07; 22.06-22.07; 12-19.06; 5-6.06; 25-26.05; 10-17.04; 5 -8.04; ... Пиша и в dnes.bg
 71. 71 Профил на Гьонсурати на Едноличния Ръководител Борисов
  Гьонсурати на Едноличния Ръководител Борисов
  Рейтинг: 1086 Неутрално

  До коментар [#69] от "yokicha":

  Вместо поредния ти дълъг бездушен коментар,за да оправдаеш тоталитарния манталитет на псевдо-демократите от герб, можеше просто да си кажеш "кхм кхм"...
  А относно симбиозата между борисов и медиите на пеевски, през мандата на герб, и отказа от структурни реформи?
  А гласуването на герб За популисткия и анти-европейски мораториум за продажбата на земя...
  А това, че за да комуникират граждани с министър - трябва да се мине през съда, е просто един "учебникарски" пример за тоталитарния манталитет на герб.

  Разбира се, целта на блудкавите те коментари е единствено да дезинформирате колкото може повече хора, а единствено да подхвърляте врачувания за бъдещи конфигурации в парламента...
  Безграничнате ви демагогия е пределно ясна тук, пробвай манипулациите си в жълтата преса...

  "В сърцето на тирана,аз отворих такава люта рана, която никога няма да заздравее." Георги Бенковски
 72. 72 Профил на mr. wonderworld.
  mr. wonderworld.
  Рейтинг: 1291 Неутрално

  [quote#68:"rio_tinto"]ти си луд бе[/quote]

  не думай бе.

  страшен аргумент!

  In my Wonderworld each sleeping vision is so real.
 73. 73 Профил на dobrich
  dobrich
  Рейтинг: 1188 Любопитно

  "имало и реформа в образованието" - Нещо не си спомням за такива реформи?

 74. 74 Профил на bgkurshum
  bgkurshum
  Рейтинг: 687 Неутрално

  4 г. погром на мутренската банда на рапоня бил успешен според мутрата. А Цветанов пояснил, защо им трябват нови избори - за да не изтърват еврофондовете.
  А лидерът на десните в Европа потвърдил, че вожд на българската десница остава мутрата атикомунист Боко рапоня.

  Никога повече мутри начело на България.
 75. 75 Профил на Гьонсурати на Едноличния Ръководител Борисов
  Гьонсурати на Едноличния Ръководител Борисов
  Рейтинг: 1086 Любопитно

  До коментар [#73] от "dobrich":


  [quote#73:"dobrich"]Нещо не си спомням за такива реформи? [/quote]

  Как да си спомниш нещо, което не се е случило... Ако са направили образователна реформа без да се разбере, то тогава герб са отговорни за настоящото ни представяна на ПИЗА тестовете...
  Тези статукваджии, от т.нар. герб, са царе на празните приказки...

  "В сърцето на тирана,аз отворих такава люта рана, която никога няма да заздравее." Георги Бенковски
 76. 76 Профил на dobrich
  dobrich
  Рейтинг: 1188 Весело

  "Аз станах привърженик на ГЕРБ не когато управляваха, а часове преди изборите" - До тогава беше от РЗС, преди това от СДС, и винаги говореше патетично, както сега.......

 77. 77 Профил на klimentm
  klimentm
  Рейтинг: 4158 Неутрално

  Кой иска да бъде коалиционен партньор с Борисов и Цветанов ?
  Май никой ,и за това запя тази песен.

  klimentm
 78. 78 Профил на deutschwagen
  deutschwagen
  Рейтинг: 1357 Любопитно

  Този бивш съдия от КС Герорги Марков, назначен там от Желю мултиселската жаба, участвал ли е в блокирането на процедурата, започната от Костов за отворяне на досиетата?

  А дали ГЕРБ е наистина дясна партия, питал ли се е?

  Иначе съм съгласен, Станишев аут!

  In reality the World Championship was won and lost in the first four races, all won by Ayrton Senna. Won, moreover by a car which should not have been winning
 79. 79
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 80. 80 Профил на deutschwagen
  deutschwagen
  Рейтинг: 1357 Неутрално

  До коментар [#57] от "mr.wonderworld-Реформаторски блок=ОФ.":

  Къде е казал това Киранакис, и кога Костов е поддържал Станишев или Орешарски. Не можеш да четеш, или замърсяваш общественото съзнание срещу заплата?

  In reality the World Championship was won and lost in the first four races, all won by Ayrton Senna. Won, moreover by a car which should not have been winning
 81. 81 Профил на HAGBARD
  HAGBARD
  Рейтинг: 521 Неутрално

  Така и не се осъзна Жозеф Дол.

 82. 82 Профил на Майндърбайндър
  Майндърбайндър
  Рейтинг: 1290 Весело

  [quote#0:"статията"] Не желаем техните лъжи, тяхната корупция, не желаем нищо да ни напомня за мрачните времена на комунизма", обърна се той към делегатите. [/quote]

  Тук е можело Борисов да се разплаче и да си тръгне.

  ГЛАВАНАЦИТЕ РОДИНАТА ОНОЖДАТ
 83. 83 Профил на johngoti
  johngoti
  Рейтинг: 379 Весело

  ившият конституционен съдия Георги Марков, който в момента е експерт в екипа на ГЕРБ, ангажиран с изготвянето на нова конституция, посочи, че е чест за него да работи като консултант към партията в името на свикването на Велико Народно събрание и конституционна реформа. По думите му това без ГЕРБ не можело да се случи.

  "Аз станах привърженик на ГЕРБ не когато управляваха, а часове преди изборите – защото беше нарушено едно от най-крехките постижения на демокрацията – политическо мълчание, политическа тишина в деня за размисъл", заяви Марков, като припомни случая с откритите в Костинброд бюлетини в деня преди изборите през 2013
  [[/quote]
  я агента николай и той в герберския титаник ....ма инак герб били против ДС да бе да десари смотани и нещастни

  Ларнака бие лошо бие .....що щот 7 е добро число
 84. 84
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 85. 85 Профил на kotuo
  kotuo
  Рейтинг: 367 Неутрално

  Мдаа..
  Шогуна Бойкосан и самураите му.

  Само дето си нямат и идея за честта на използваните в метафората.

 86. 86 Профил на kotuo
  kotuo
  Рейтинг: 367 Неутрално

  [quote#5:"zapadnqka"]Икономически елит:
  Цветан Василев, ТИМ, Черепа, Батко и Братко, Сашо Донев
  Политически елит:
  Бареков, Росен Петров, Волен Сидеров, Ахмед Доган, Румен Петков, Цветан Цветанов, Рапона, Делян Пеевски
  Съдебен елит:
  Цацаров, Борис Велчев, Филчев, Черния Красьо[/quote]
  - - -
  Сега ни трябва ПИНОЧЕТ!

 87. 87 Профил на emil
  emil
  Рейтинг: 1317 Неутрално

  "Жозеф Дол каза, че при управлението на ГЕРБ са се откривали линии на метрото и автомагистрали, усещала се е една динамична страна, на която може да се има доверие. А сега не се усещало нищо"

  Това е самата истина! Сега чувството е за една огробена страна.

  ДЕПУТАТИТЕ ГЛАСУВАЛИ ПРОТИВ ВОЛЯТА НА 2.5 МИЛИОНА БЪЛГАРИ ГЛАСУВАЛИ С "ДА" НА РЕФЕРЕНДУМА СА ЕДНИ ПРЕВРАТАДЖИИ. ТЕ ВЕЧЕ ПРЕДСТАВЛЯВАТ САМО СЕБЕ СИ.
 88. 88 Профил на choss
  choss
  Рейтинг: 684 Неутрално

  [quote#28:"Daniel Defoe - БСП капут, Хитлер гиби"]Много ви е мъка тоя "Цветанов до него". Пречи ли ви? Свиквайте.[/quote]
  Ич биля.
  Свиквайте вий. Има да си ги гледате как си ходят двамцата немили-недраги.

 89. 89 Профил на Мухльо
  Мухльо
  Рейтинг: 487 Неутрално

  Абе какво се пане комунистическата дружинка...обеща ли ви сергея пари за пенсии...обеща ви ....получи ли пари Моника...получи...обеща ли ви работни места...получихте ли един милиард заем-получихте....от колко години ви обещават светло бъдеще , сполуки и други подобни....който са за тях....

 90. 90 Профил на choss
  choss
  Рейтинг: 684 Неутрално

  [quote#32:"mr.wonderworld-Реформаторски блок=ОФ."].."Борисов призова Реформаторския блок да си даде сметка, че трябва заедно с ГЕРБ да имат повече гласове на предстоящите евроизбори от управляващите." [/quote]
  Бе влече го Боце Реформаторския блок и това е.
  Гербските тролчета, я да вземете да промените тона към РБ и да се отнасяте с необходимото уважение, иначе ще ви докладваме на лидера, че не спазвате партийната линия..

 91. 91 Профил на Майндърбайндър
  Майндърбайндър
  Рейтинг: 1290 Весело

  [quote#0:"статията"]се очакваха над 250 гости от страната и чужбина. [/quote]

  Големият десен приятел Берлускони не можа да дойде,защото там едни ги хващат,а други не ги пускат.

  ГЛАВАНАЦИТЕ РОДИНАТА ОНОЖДАТ
 92. 92 Профил на choss
  choss
  Рейтинг: 684 Неутрално

  ".... Борисов заговори и за нова коалиционна култура"
  Определено там му е силата.

 93. 93 Профил на choss
  choss
  Рейтинг: 684 Неутрално

  [quote#50:"Мухльо"]Аз предпочитам 10 пъти ББ и ЦЦ пред станишев, доган-местан и болен!!![/quote]
  Сугарев, може би?
  По-малкото зло, нали?

 94. 94 Профил на Майндърбайндър
  Майндърбайндър
  Рейтинг: 1290 Неутрално

  [quote#87:"emil"]са се откривали линии на метрото и автомагистрали[/quote]
  Тестиси! Каза ли колко партии в ЕС са преизбрани за метро,120 км магистрала и спортна зала.Смрадлива опорна точка.

  ГЛАВАНАЦИТЕ РОДИНАТА ОНОЖДАТ
 95. 95 Профил на choss
  choss
  Рейтинг: 684 Неутрално

  [quote#55:"mr.wonderworld-Реформаторски блок=ОФ."]Тези думи на Г.Марков буквално повтарят това,което казах вчера по повод глупостите на Костаки.
  След манифестната подкрепа на ЕНП днес,Костаки трябва да се скрие в лабораторията и да не се показва повече![/quote]
  Само че "Костаки" ще се окаже прав, щото с Боко и Цоко ГЕРБ неминуемо ще оттече в канала, докато дясното си вегитира неизбуяло и когато това се случи, манифестната подкрепа на ЕНП на часа ще се пренесе върху следващата партия, която им донесе най-много Евродепутати.

 96. 96 Профил на choss
  choss
  Рейтинг: 684 Неутрално

  [quote#67:"socialen"]И без да го описва статията е ясно -
  Циркът е бил голям![/quote]
  Всъщност никакъв цирк. По-скоро като на скучно партийно събрание.

 97. 97 Профил на Chavo64
  Chavo64
  Рейтинг: 367 Неутрално

  Не знам, не знам, ма вчера минах покрай построената от държавата спортна зала и отгоре и грееше логото но ТИМовската " Армеец"!!! Но при предната Тройна ламя ТИМ разцъфтя!!! Та за какво си говорим?!

  chavo64
 98. 98 Профил на valin
  valin
  Рейтинг: 367 Весело

  До коментар [#5] от "zapadnqka":
  Ааа, не така, а црън Ваньо? Де го?

 99. 99 Профил на comandante vs либерални ентусиасти&корпократи
  comandante vs либерални ентусиасти&корпократи
  Рейтинг: 3099 Неутрално

  [quote#2:"yokicha"]
  Истината е, че не веднъж, а три пъти Борисов се обърна към Реформаторския Блок[/quote]
  Абе хора стегнете се малко и деформаторите и герберите са си пълни комундета от едно котило ,но с неолиберални сетинги!
  Нали Гоце подписа президентски указ с който произведе Боко генерал лейтенант за за дето гръмна Чакъра с 15 снаряда с РПГ-то ?

  Libertarianism is just anarchy for rich people
 100. 100 Профил на valin
  valin
  Рейтинг: 367 Неутрално

  До коментар [#95] от "choss":
  Както оттекоха СДС, ОДС и ДСБ ли?
  И чия беше основната заслуга? Не беше ли на "лаборанта"?
  А, кой е шефа на "лабораторията"? Чудя се!

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK